Bandon, Oregon

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Phobia Kedd 29 Nov. 2016, 21:08


- OREGON -
Emily Emerald

Fiókokban, asztalokon, polcokon, lényegében mindenütt megnézem, hátha rálelek a kulcsra. Kulcs helyett azonban találok mindenfélét, ráadásul mindent vastag porréteg fed. Miközben kutatunk, Atkinson tanárúr igyekszik nyugtatni a lányt. ~ Ha nem a filmes hasonlattal jön, akkor nem lesz gond ~ gondolom magamban, majd végül egy másik szobában megtalálom a kulcsot felakasztva.
- Megvan! - kiáltok fel örömittasan, majd azonnal odaviszem Atkinson tanárúrhoz, aki ki is nyitja a cellát.
- Örvendek. Emily vagyok... - mutatkozom be Dany-nak, aztán elakad a szavam. A por, amiben eddig turkáltam...emberek voltak?? Emberek maradványai...a város...mindenki...
Elsápadva lépek hátra, a kezemet a szám elé kapom, majd olyan gyorsan el is kapom onnan. A kezemre tapadt por láttán elfog a rosszullét, majd a falhoz hátrálok.
- Ezek itt...emberek...istenem.. - a hangom elcsuklik, majd lassan ülőhelyzetbe csúszom. ~ Emberek...emberekben turkáltam...embereken tapostam..mind meghaltak...mind. Nem lehet...nem..

_________________
Bandon, Oregon - Page 2 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Serenity Szer. 30 Nov. 2016, 01:15

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: A Kihalt város
Társ(ak): Jackson Godlaw, Cody Atkinson, Eshana Swati Khan, Emily Emerald, Rain Akerman
A dolgok nagyon gyorsan és nagyon furcsa irányba indultak el. Először is, mint ahogy az iratokból kiderült, a lányt és társait három nappal ezelőtt hozták be. Már emiatt is fura volt, hogy egyedül van benn, de hát már magában az is fura volt, hogy csak egyedül van itt. Aztán azok után amit mondott az egész a feje tetejére állt. A belső sikítást elég nagy lelki erővel tudtam csak elnyomni. Hihetetlen, hogy ez az elképesztő mennyiségű por, mind ember volt valaha, és elképzelhetetlen, hogy mi is tette mindezt.
- Szerintem jobb lesz ha felhívom... - mondom még mindig kicsit sokkolva, miközben a telefonkönyvben igyekszem megkeresni a számát. Tulajdonképp nem is nagyon emlékszem, hogy egyáltalán cseréltünk-e számot vagy sem. Nagyon remélem, hogy igen, legfőképp ilyen esetekre és nem arra, hogy idegesítő tinilányként zaklassam olyankor amikor más épelméjű ember nem tenné. Ha más nem, elkérem az igazgatóhelyettestől a számát, vagy a telefonját. neki biztosan meg kell legyen.
Amennyiben sikerül megtalálnom a számát gondolkodás nélkül tárcsázni kezdek és ha felveszi akkor amilyen tömören és célratörően lehet közlöm vele a helyzetet. Hogy megtaláltunk egy túlélőt, hogy mindenki más szó szerint porrá lett, és hogy jöjjenek ide, meg azt, hogy ügyeljenek magukra, hisz bármi is tette mindezt az még szabadon lehet. Amennyiben nem sikerül mindez, az gáz és csak reménykedni tudok abban, hogy már végeztek a motelben és errefele tartanak.
- Uram, nem kellene a SHIELD-et vagy valakit értesíteni még a fejleményekről? - fordultam végül Atkinsonhoz. Azt láttam, hogy a velünk jött leányzó sokkolódott, de sajnos nem igazán tudok neki semmi megnyugtatót mondani. A pánik engem is kerülget, de igyekszem küzdeni ellene. Remélhetőleg a srác is nem fog kikapcsolni, mert így is eléggé veszélyben érzem magunkat, hát még ha ők ketten használhatatlanná válnak.
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
Sugárzás:Az Örök város c. kalandon való játék közben Alethea szervezete sokáig volt kitéve erőteljes sugárzásnak - több fajtának - aminek következtében nem képes többé egyetlen szimbionta sem megszállni őt, ha megpróbálja a test immunrendszere kilöki az szimbiontát és megöli.

- Telefon
- Inhaláló
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Thorhalla Szer. 30 Nov. 2016, 09:10

//Továbbra is: a SHIELD csak megalpozott terrorista cselekményre megy ki bárhova is, semmi másra... és korábban volt egy hasonló eset, egy eltűnt lakosú falu Kínában, oda is az X-eket hívták ki, pedig Kína rühelli a mutánsokat. Ez tipikusan X-men ügy, ezt mindenki tudja, senki másnak nincs nagyobb hatásköre ebben, mint nekik. Ezt vegyétek figyelembe.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bandon, Oregon - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 30 Nov. 2016, 11:18

Az egyik gépbe sikerül bejutnom, az ott talált infók szerint a fiatalok bulizni indultak az eltűnésük idején. Ebből az is látszik, hogy este történhetett az incidens vagy korán reggel, akkor szakadnak meg a képek és üzenetek. "Kimegyünk összeszedni őket, mielőtt gáz lesz" - így szól az utolsó mondat. Csendes, vidéki kisváros, hangoskodó, részeg fiatalok, az egyikük ránézésre is látható, hogy mutáns. Gondolom öt perc sem kellett, hogy valaki hívja a sheriffet. Ebből ítélve a többiek jó helyen járnak. Már csuknám le a gépet, amikor látom, hogy újabb üzenet érkezik a tulajdonosnak. Hana kérdésére egy pillanatig habozom, aztán kilépek, és lezárom a gépet.
-Nem. Ha szükség lesz rá, akkor értesítjük majd a hozzátartozókat, de amíg nem tudunk biztosat, nem lenne értelme. Szívesebben közölném vele holnap, hogy megtaláltam a fiát, mint ma azt, hogy eltűnt és keressük.
Még egyszer végigtekintek a szobán, és az jár a fejemben, amit Hana mondott. Mintha félbehagytak volna mindent. Ez nem tűnik egy kihalt helynek, a por a recepción egyszerűen nem passzol semmihez.
-Menjünk, csatlakozzunk a többiekhez! - Elindulok kifelé, és már a hotel bejáratánál járok, amikor megcsörren a telefonom.
-Alethea az, talán találtak valamit - közlöm Eshanaval, aztán felveszem a telefont.
Alethea stílusa megijeszt, már az, hogy tömören beszél, összefoglalva az eseményeket. Nem vall rá, és hamar meg is tudom, hogy mi okozza ezt. Állkapcsom megfeszül, a kezem pedig ökölbe szorul, ahogy hallom a fejleményeket. El kell nyomnom magamban a szélsőséges érzéseket, nem szabad megijednem vagy dühöngenem. Rémisztő helyzetben vagyunk. Akármi is történt itt, semmi garancia nincs rá, hogy ne történjen meg újra, mégha nem is lenne logikus.
-Értem. Úton vagyunk - válaszolom röviden, és kinyomom a telefont. Eshana felé fordulok, mert tudom, hogy közölnöm kell vele a híreket. Nyilván a többiek már tudják mind, nincs értelme titkolni, de nem tudom, hogyan kéne közölnöm.
-Oké, ez kemény lesz - leveszem a szemüvegemet, és a lány szemébe nézek. - Találtak valakit a rendőrségen a többiek. Gyanítom, hogy az egyik fiatal a társaságból.
A kezemet Eshana vállára teszem, és a képességemet használva némi nyugalmat próbálok kelteni a lányban. Az érintés miatt a hatás gyorsabban, erősebben jön létre, persze egy másodperc múlva a kialakuló érzelmek elkezdenek ezzel majd harcolni, de legalább a haláfélelmet és a pánikot elkerüljük vele.
-Az egyetemista szerint mindenki más meghalt. Egyszerűen porrá váltak.
Ennél többet nem érdemes mondanom, nyilván összerakja a képet magában Hana, és rögtön elborzad majd a recepción történtek miatt. Eszembe jut, hogy akkor egy elképzelhetetlen forgatókönyvként gondoltam pontosan erre. Azt gondoltam tíz perce, hogy nem is érdemes megemlíteni, hogy talán az emberek hamvadtak el. 
-Most jobb, ha megyünk. Gyere, keressük meg a többieket a rendőrségen.
Ha Eshana nem blokkol le, akkor lehetőleg futólépésben indulunk el a rendőrség felé, hogy gyorsan odaérjünk. Hirtelen nem annyira vonzó lehetőség, hogy beüljünk egy kocsiba, ami feltűnően poros valamiért. Ha Eshananak időre van szüksége, akkor kénytelen vagyok először megnyugtatni, megbeszélni vele a történteket, mielőtt továbbmennénk.

//Úgy vettem, hogy megvan Godlaw száma Aletheanak, ha nem probléma.//

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Akerman Szomb. 03 Dec. 2016, 00:02

:: Kree Invázió – Prológus / A Kihalt város
:: Játékos társak: Jackson Godlaw, Alethea Faust, Cody Atkinson, Emily Emerald
Felszerelés / egyéb:

Hiába is Atkinson úr próbálkozása csak csendben sétáltam tovább az utcán a többiek után, nézelődtem közben hátha látok valamit meg ami, bármi lehet a síri csenden kívül. De semmi nem volt és elértünk közben a rendőrségre is.
Úgy se lesz itt sem senki, ahogy sehol sem volt eddig se. Biztos mind már máshol van, mindenki.
Az én meglepetésemre is ahogy a többiekére is valaki mégis válaszolt Atkinson úr kérdésére bentről a rendőrségről. Egy lány hangja volt az. A kulcs keresésére meg is indultam, ki kell szedni onnan a lányt, hamar, mert már egy jó ideje ott lehet. Örülni fog, biztosan neki, hogy kihozzuk a rácsok közül. Bezárva lenni egyáltalán nem jó érzés, ezt tudom így mihamarabb meg akartam találni a kulcsot a zárkához.
- Meg kell találni, meg kell, gyorsan... -motyogom magamnak miközben keresgélek a kulcs után.
Végül Emily megtalálta és oda is rohant vele Atkinzon úrhoz aki kinyitotta az ajtót és a lányt kezdte el nyugtatni.
Némileg hátrébb, mögöttük álltam és hallgattam amit mondott a lány. Az emberek porrá váltak? Az emberek borítják a helyet? Az eddig csak elhagyatottság miatti poros város más képben festi magát le. Hullák között sétáltunk akkor eddig? Mintha csak egy temetőn mentünk volna át.
A keresgetés közben össze fogdostam mindent, lassan és ütemesen elkezdem a pólómba törölni le, porolni le a kezemet ha nincs is rajta semmi.
- Legalább tudjuk, hogy hova lettek a falusiak. - motyogom.
Igen, legalább tudjuk. Vajon a lány képessége volt? Emily-re nézek aki nagyon nincsen jól a helyzettől. Oda megyek mellé és megfogom a kabátjának az ujját, kissé meghúzva azt. Elsőre ki akartam volna indulni vele, de kint is minden ember poros így végül nem szólaltam meg csak megfogtam a kezét és elkezdtem letörölni azt neki a pólómmal, majd ezt csinálom a másik kezével is. Atkinzon úr kifelé szeretné vinni a lányt közben, Emilynek meg mondani nem igazán tudok semmit. Amitől meg is nyugodna. Mondhatnám, hogy gyorsan történt, vagy, hogy csak a nyoma is lehetett valami teleportnak a por és nem az emberek hamvai vannak minden felé de egyiket se akarom mondani. Erősnek kell látszanom a lányoknak, talán csak ez tart így most.

_________________
Bandon, Oregon - Page 2 Evilac12
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 03 Dec. 2016, 09:35Kree Invázió – Prológus / A Kihalt városRésztvevők: Jackson Godlaw, Alethea Faust, Emily Emerald, Cody Atkinson,


Rain Akerman és Eshana Swati KhanKövetkező körváltás: 2016. december 7. (szerda)

”Kik vagytok ti, kik a porral kikövezett úton igyekeztek isteni mivoltom elé járulni?”
- Ismeretlen személy

Bandon, Oregon - Page 2 00120

A motelnél Godlaw tudott beszélni rádión Alethea-val és így megtudta azt, hogy mi is okozta itt a katasztrófát. Ezek után döntött úgy, hogy elmondja Eshana-nak is. A lány furcsa mód nem akadt ki ettől, de szinte a szeme sem rebbent a hír hallatán. Godlaw-nak eszébe juthatott, hogy a lány korábban meghalt a Bukáskor és később támadt fel, mint mindenki, aki akkor vesztette az életét.
- Ha szerencsénk van, akkor ők is visszatérnek az életbe, mint én is tettem – mondta. – Meg mindenki más, aki az eredeti AIM miatt halt meg.
Arra, hogy induljanak a többiek után a lány bólintott.
- Odakint láttam bicikliket, azzal gyorsabban haladhatnánk.
Ha Godlaw elfogadja mindezt, akkor biciklivel alig öt-hat perc alatt megtehetik a nagyjából egy kilométeres utat. Mikor megérkeznek a rendőrségre, akkor jött ki a benti társaság és velük a lány is, akit említettek.

A társaság kitudott menni a levegőre, ahol már nem volt ez a por mindenhol, noha hűvösebb volt kint, de mégis jobb a levegő. Dany bólintott arra, hogy most már rendben lesz és megmentik, de szólni nem nagyon volt ereje. Ahogyan a társaság kiért, Godlaw és Eshana biciklin ekkor érkezett oda hozzájuk.

Azonban mielőtt a társaság komolyabban nekiláthatott volna a beszélgetésen az égen egy angyalszárnyú mutáns jelent meg az égen a déli részről, majd szállt le a csoporthoz.
a fickó:
- De örülök, hogy látom magukat! – mondta lelkesen. – A kinézet alapján az X-men, ugye? Ezek szerint… ezek szerint csak a mutánsok maradtak életben és tudnak bejönni a városba és annak környékére.. valami… valami azt hiszem valami van itt…
Hadarta gyorsan.
- Bocsánat, Joe Edwards, diszpécser a reptéren… a város másik négy mutánsa még velem van a déli részen ok is élnek…
Kissé zihálva beszélt, mintha a repülés fárasztó lett volna számára, vagy félne.

//Telefon? Smile Szerintem van külön füles+rádiója mindenkinek a kapcsolattartás végett. Szóval úgy veszem, hogy nem kell telefonálással fáradni, hanem megy anélkül is.//


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bandon, Oregon - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Phobia Vas. 04 Dec. 2016, 15:32


- OREGON -
Emily Emerald

A földön ülök, térdeimet felhúzva, fejemet az ölembe temetve, a kezeimet pedig igyekszem minél távolabb tartani tőlem.
- Emberek...a kezeimen...hamu...h..hamuvá lettek. - motyogom magam elé remegve, szinte már a sírás kerülget. Rengetegen élhettek itt, több ezren. Gyerekek, felnőttek, nők, férfiak...csecsemők. Élték az életüket, ki boldogan, ki nem, de éltek. Annyi élet, álom, remény...mind porrá vált. Egyszerűen hamuvá lettek. Nem ezt érdemelték, ezt senki se érdemelte ki. Egyszerűen meghaltak és kész. De miért? Mit tettek, hogy ez történt? Miért kellett meghalniuk? Miért?!?
Azt se tudom, mi folyik körülöttem, csak elégő, szenvedő embereket látok magam előtt, mikor valaki megérinti a kezem. Egy pillanatra összerezzenek, de kissé le is nyugodok, mikor meglátom, hogy Ake a kezeimet törölgeti. Nem mond semmit, csak leszedi a halottak hamvait a kezeimről.
- Mind meghaltak Ake. - szólalok meg halkan - Az idősek, a gyerekek...a legkisebbek is...de miért? - kérdezem, majd megragadom Ake egyik kezét és ránézek - Mi...mi is erre a sorsra jutunk? Én nem akarok meghalni...nem akarom, hogy bárki meghaljon...nem...nem. - a végére már a könnyeim is kicsordulnak, annyira félek.
Hagyom magam, akármit is akar még Ake tenni, de a kezét nem engedem el. A városban történtek óta jó barátom lett, legalább is nekem igen. Azt se akarom, hogy ő meghaljon. Túl sokan haltak már meg így is.

_________________
Bandon, Oregon - Page 2 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Serenity Hétf. 05 Dec. 2016, 23:33

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: A Kihalt város
Társ(ak): Jackson Godlaw, Cody Atkinson, Eshana Swati Khan, Emily Emerald, Rain Akerman
Sikerült elérni Godlaw-ot. Szuper. Ide tartanak a másik lánnyal. Még szuperebb. Most már sokkal nagyobb biztonságban érzem magam. Úgyhogy hüvelykujjam felmutatásával jelzem az igazgatóhelyettesnek, hogy minden oké és ide tart a másik csapat. Legalább van valami jó hír is a mai nap. A túlélőnk csak bólintással kommunikált. Nem is csodálkozom nagyon, hisz nem lehetett könnyű az egészet átvészelni. A sokkos iskolatársunkat pedig a másik eléggé helyrepofozta. Mármint nem szó szerint, de legalább nem labilis állapotban van, hanem olyanban amire most szükségünk van. Majd a végén lesz ideje kiadni az egészet, én is arra tartogatom.
Végül megérkezik a csapat másik fele is, és nem egy porral zsúfolt helyen vagyunk, legalábbis az utcán nem igen lehet eldönteni, hogy amit látunk az emberi por, vagy nem emberi por. Hihetetlen, hogy az ilyen apróságok mennyire megnyugtatóak lehetnek. Már épp kinyitnám a nagy számat, amikor is egy angyal szál le közénk. Még egy túlélő. vagy pedig mi is meghaltunk. Vagy csak mi haltunk meg. Kinézetre mondjuk nagyjából így képzelem el az angyalokat, nem pedig kigyúrt szőke hercegeknek, habár egy olyannak biztos nem mondanék most nemet. Végül kiderül, hogy ő is mutáns és csak egy diszpécser. Pedig kérhettem volna tőle valami király dolgot, ha valóban angyal lett volna.
- Mi az, hogy csak mutánsok maradtak életben és tudnak bejönni? - itt most konkrétan Dany társaira gondoltam akik szintén meghaltak, de nem igazán akartam nyíltan fogalmazni. Így is elég, hogy a felnőttek előtt nyitottam ki a nagy számat, és ha már megtörtént akkor egyelőre becsukni se fogom túlságosan hamar. - És mi az a valami? Egyáltalán mitől tartsunk? Milyen másik négy mutáns? Miért hagyta magukra azt a négyet? Biztonságban vannak? - a kérdések csak úgy ömlöttek belőlem. Ezért ha hazaérünk biztos büntit fogok kapni, vagy legalábbis egy fejmosást a közeljövőben biztosan. Ebben az esetben viszont majd emlékeztetem a felnőtteket, hogy túlságosan poros volt a hangulat ahhoz, hogy csendben maradjak a saját gondolataimmal. Azt biztosan nem akarnák, nem jó egy letört Alethea-val együtt dolgozni az biztos.
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
Sugárzás:Az Örök város c. kalandon való játék közben Alethea szervezete sokáig volt kitéve erőteljes sugárzásnak - több fajtának - aminek következtében nem képes többé egyetlen szimbionta sem megszállni őt, ha megpróbálja a test immunrendszere kilöki az szimbiontát és megöli.

- Telefon
- Inhaláló
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Cody Atkinson Kedd 06 Dec. 2016, 12:48

Úgy látszik a por mibenléte eléggé sokkolta a társaságot. Meg kell hagyni Cody is kissé kiakadt ettől, de vissza tudja fogni magát. Csakhogy a saját diákjaik közül is Emily nagyon rosszul fogadta ezt. Rain menti a helyzetet ahogy lehet.
~Hála az égnek, hogy itt ez a fiú. Mindig tud meglepetéseket okozni.~
Alethea jelzésére bólint. Szükség van most Godlaw-ra mert kezdenek fogyni az összeszedett emberek. A társaság kijut az épületből az utcára ahol a szél megoldotta, hogy a porrá vált emberek ne legyenek ilyen feltűnőek.
-Rendben. Azt javaslom mindenki vegyen néhány mély levegőt és nyugodjon meg. A pánik nem old meg semmit sőt csak tetézi a problémákat. Tiszta fejekre van szükség. Akármi is történt itt kiderítjük és megoldjuk. Senki nem fog meghalni. Erről biztosítalak titeket. Azért vagyok itt, hogy vigyázzak rátok ha kell az életem árán is. Értettétek?
Godlaw is érkezik Eshana társaságában biciklivel. Cody be is mutatta a társaságot egymásnak.
-Danielle, ők itt Eshana és Godlaw. Szintén az iskolától. Ő volna itt az egyik ide látogató.
Nagyon nem tudják ezt megbeszélni mert újabb alak érkezik. Cody egyből arra gondol, hogy minden bizonnyal mutáns. A hallott kérdésekre összébb vonja a szemöldökét. Alethea kérdései jogosak, de nem megfelelő formában tette föl. Viszont talán elterelte az öreg figyelmét annyira, hogy Cody a napszemcsijét lejjebb tolva vethessen egy sokatmondó pillantást Godlaw-ra, hogy legyen résen. Majd visszatolva átveszi a beszélgetés fonalát.
-Azt javaslom vezessen minket a túlélőkhöz és út közben mondjon el mindent, hogy mi történt itt. Rendben?
Közben Cody figyeli a környezetét és a szagokat. Neki is feltűnt az-az érdekesség, hogy a lány barátai is eltűntek pedig ők állítólag szintén mutánsok.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 06 Dec. 2016, 15:48

Eshana szerencsére jól fogadja az infót, nem hinném, hogy pusztán a képességem miatt. Abban reménykedni, hogy majd itt is feltámad mindenki egy kissé naív dolog, még ha vele ez is történt, nem hinném, hogy itt hasonló lenne a helyzet. Most viszont nem akarom letörni a lelkesedését, még jó is, hogy legalább van, aki reménykedik, és nem kezd rögtön pánikolni. Szóval egy nem túl meggyőző, inkább zavart bólintással válaszolok csak az elméletére, és felülök a biciklire, ami jó ötlet volt tőle.
Pár perc múlva már ott is vagyunk a rendőrörsön, közben pedig láthatjuk a lefagyott várost, ahonnan mindenki eltűnt, és láthatóan egy szempillantás alatt. Az autók, amik kesze-kuszán állnak, nem nagyon nehezítik meg a haladást, de azért nem valami bíztató látvány. És még ijesztőbb belegondolni, hogy az emberek nem eltűntek belőlük, hanem ott vannak szétszórva az ülésen. A rendőrségnél aztán látjuk a társaságot, akik éppen kiérnek az épületből, és van velük egy lány is, aki a laptopon látott képek alapján éppen az a lány, akinek egyértelmű a mutációja. Leszállok a bicikliről, és Cody bemutatására biccentek a lánynak.
-Heló - köszönök rá, és próbálom felmérni, mennyire lehet idegileg összeroppanva, hiszen Alethea elmondása alapján tőle tudjuk, hogy mindenki halott. Gondolom látta az eseményt, de bizonyára sokkos állapotban van, és nem igazán szeretne most beszélni róla. Mielőtt elgondolkodhatnék, hogy esetleg a képességem segítségével oldjuk meg a helyzetet, egy újabb idegen érkezik. Úgy tűnik, a kihalt város mégsem egészen kihalt.
A férfi gyorsan kezd beszélni, nem tudom, hogy fáradt, fél, vagy mind a kettő, de gondolom nem sokat pihent az esemény óta, akármi is volt az pontosan. Úgy tűnik, hogy minden mutáns túlélte a porlasztást, ez megmagyarázza a lányt a fogdában, szóval egyelőre hihető a sztori. Ahogy azt már megszoktam, Aletheaból kirobban egy kisebb kérdésözön, közben pedig Cody néz rám sokatmondóan. A tekintetéből annyit tudok leszűrni, hogy aggasztja a helyzet, és nem bízik a pasasban, de ezek közül egyik sem meglepő. Figyelembe véve, hogy egy városnyi hullát lélegzünk be, és egy fickó valamiért túlélt egy támadást, amit szinte senki más, hát nem kell paranoiásnak lenni, hogy együttérezzek Codyval.
Aztán Cody is válaszol a fickónak, de egy kicsit hidegre sikerül a dolog, úgyhogy úgy döntök, megpróbálok javítani a helyzeten. Persze csak azután, hogy a fickó nyer némi levegőt, és esetleg tud válaszolni Alethea kérdéseinek egy részére.
-Heló, Joe! Bocs a kérdések miatt, de gondolhatja, hogy egy kicsit zaklatottak a srácok. Amúgy eltalálta, X-ek vagyunk - válaszolom neki, és kezet nyújtok. - Jason Godlaw, ő pedig Cody Atkinson, és a diákjaink. Danielle-t pedig a fogdában találta a csapat, ő is túlélte az eseményt. Ahogy Cody mondta, hálásak lennénk, ha beavatna minket.
A képességem nélkül, egyszerűen barátságos viselkedéssel próbálom elérni, hogy a fickó ne érezze úgy, hogy le akarjuk támadni. Talán a vallatás és az utasítások kiosztásánál hatásosabb, ha hagyjuk egy pillanatra fellélegezni, hogy aztán magától meséljen nekünk. Elgondolkodom egy pillanatra, hogy milyen érdekes repülő mutánsként reptéren dolgozni, mint diszpécser. Gondolom látta leszállni a gépünket.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Akerman Kedd 06 Dec. 2016, 20:41

:: Kree Invázió – Prológus / A Kihalt város
:: Játékos társak: Jackson Godlaw, Alethea Faust, Cody Atkinson, Emily Emerald
Felszerelés / egyéb:

Emily egyáltalán nincsen jól, én sem persze de erősebb a gondolat, hogy vele foglalkozzak még. Elkezdtem letisztítani a kezét amire elsőre megrándult, megijedtem ettől de egy pillanatnyira akadtam csak meg aztán fojtattam miután bele kapaszkodott a kezembe.
- Mi nem fogunk. - válaszolok a kérdésére kissé egyhangúan a helyzethez képest. - Se te, se én se pedig a többiek.
Próbálom biztatóbbra venni a szavaimat a végére. Felnézek rá miután már letöröltem a kezét, hogy lássam, hogy sír. Először arra gondoltam, hogy letörölöm a könnyeit de nagyon gyorsan el is vetettem az ötletét. Jó lenne-e azt csinálni vagy nem vagy egyenesen rossz.. Bármelyik lehetne. A többiek már kimentek a rendőrségről már közben így megfogom a karját Emilynek és elkezdek felállni közben kissé húzva őt is talpra.
- Gyere menjünk ki innen a többiekhez.
Mondom neki és próbálom talpra állítani. Semmi kép se jó ha bent maradunk itt. Már elsőre is megpróbálnom kellett volna kimenni vele a rendőrségről a többiekkel, lehet, hogy kint is ugyan úgy porrá lettek az emberek de ott nem látjuk legalább és idebent kényelmetlen lenni egyre jobban. Tudni pedig nem tudom, hogy meddig visz vagy vihet egyáltalán az, hogy Emily-vel foglalkozok mintsem a környezettel. Amivel nehéz nem törődni főleg a lány szavai után és, meg, minden.

//úgy vettem, hogy Emily-vel nem mentünk mi ki még a többiek után. Remélem nem vettem rosszul vagy baj.
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 07 Dec. 2016, 07:23Kree Invázió – Prológus / A Kihalt városRésztvevők: Jackson Godlaw, Alethea Faust, Emily Emerald, Cody Atkinson,


Rain Akerman és Eshana Swati KhanKövetkező körváltás: 2016. december 11. (vasárnap)

”Azt mondják hallgasd a szelet, a vizeket, a természetet, gyönyörű mesét mondanak. Ostobaság, mindegyik rólam mesél… félelemtől sikoltozva.”
- Ismeretlen személy

Bandon, Oregon - Page 2 00120

A férfi összeráncolta a homlokát arra, ahogyan Alethea lényegében számon kérte a történéseket és egyebeket tőle.
- Először is, nem tűröm fiatalhölgy, hogy ilyen hangsúlyban beszélj velem! – mondta komoran és szigorúan a férfi. – Majd ha a megfelelő tisztelettel szólsz hozzám, akkor válaszolni fogok a kérdéseidre. Ha az én iskolámba járnál, most küldenélek haza felfüggesztéssel és hivatnám be a szüleidet a magaviseleted miatt!
Így inkább Cody-ra és Godlaw-ra figyelt, hogy ők mit is mondtak.
- Illetve a helyi iskola igazgatója is vagyok – tette még hozzá kiegészítésként. – Kis város, sok az üres pozíció… persze oda tudom vinni magukat a többiekhez. De javaslom kocsival menjünk, mert hosszabb az út, a város másik végében húztuk meg magunkat.
Ezzel a férfi elindult a rendőrség garázsához, majd egy rendőrségi kisbuszt hozott elő, amibe mindenki befért. Eddigre Emily és Akerman is kiérhettek könnyedén. Ha beszállt mindenki, akkor ő ült a vezető üléshez, a szárnyait összehúzva, majd elindultak.
- Mi sem tudunk többet, mint valószínűleg maguk – kezdte vezetés körben. – Nem észleltünk semmit, csak a telepatánk egy üvöltést az elméjéből, ami a városon kívülről jött a füves pusztából. Azt mondta, hogy az üvöltéssel egy időben történt meg, hogy mindenki porrá vált… elsőként megkérgesedett a bőrük, majd kővé váltak és összetörtek. Soha sem láttunk, vagy hallottunk ilyet… ami meg, hogy nem tud ember idejönni, a szomszédos város sheriffje próbált bejönni kocsival déli irányból. Ő is ugyanúgy végezte, ahogyan mások. Öten vagyunk mutánsok a városban, mi élünk. Ahogy nézem az ifjú hölgy is – itt utalt Dany-re. – És maguk is, mert maguk is mutánsok… jobb ötletem nincs.
Úgy tíz percig tartott az út, legfőképp azért, mert kerülgetni kellett az úton levő üres járműveket, végül a város déli részén az egyik étterem előtt állt meg az autó.
Spoiler:
- Nos, akkor itt lennénk, érezzék otthon magukat – húzta fanyar mosolyra a száját.


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bandon, Oregon - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Phobia Szomb. 10 Dec. 2016, 00:22

- OREGON -
Emily Emerald

Ake nem mond semmit, miközben tisztogat, de nem is kell. Mit tudna mondani, ami változtat az egészen? Az a lány, Dany mindent látott. Mindenki meghalt, és ezen senki nem változtathat. Mindenki, egy egész városnyi ember. Nem tudom, hogy ki vagy mi tehette, és miért, de félek. Mert mi van, ha visszatér és velünk is ugyanezt teszi? Vagy lecsap egy másik városban, talán egyenesen otthon csap le. Mi van, ha a következő áldozatok között lesz a családom? Vagy Lilly? Hiába utál, hiába váltunk el fájdalmasan, de most, a történtek után valamiért fontosabb lett a számomra. Mindenki sokkal fontosabb lett, és nem akarom, hogy meghaljanak. Nem, azt nem élném túl. A tettest meg kell állítani...vagy megölni.
Ake kisegít az épületből, kint pedig a többiek között meglátok egy szárnyas embert. Tehát vannak túlélők, de ahogy hallom, a pasas se tud semmit se. Ha ők se tudnak semmit se mondani, akkor ki fog? Ki?!?
A kocsiba beülve lehetőleg igyekszem Ake közelében maradni, mert ez legalább megnyugtat. Főleg az után, amiket a fickó mond. Az emberek kővé váltak és elporladtak. Szenvedve haltak meg. Még a fájdalommentes halál se járt ki nekik.
Az úton végig némán magam elé nézek, de a lelki szemeim előtt szinte látom, hogy az emberek nagy fájdalmak közepedte kővé válnak, sikoltoznak, könyörögnek az isteneiknek, aztán egszerűen elporladnak. Kegyetlenség.

_________________
Bandon, Oregon - Page 2 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 10 Dec. 2016, 17:08

Joe nem szívbajos, úgy tűnik, hogy az imént mégsem megszeppenve volt, csak épp kicsit kifulladt a repüléstől, gondolom mert sietett hozzánk. Amikor leteremti Alethea-t, azért nem hagyom szó nélkül a dolgot.
-Oké, csak nyugalom, a nevelést bízza csak Mr Atkinsonra, ő a mi iskolánk igazgatóhelyettese - nyugtatom meg a fickót.
Egyúttal persze az is a célom, hogy Alethea ne szóljon vissza a fickónak, mert akkor napestig itt veszekedhetnénk.
-Az autó remekül hangzik - válaszolom még neki, mielőtt elmegy kocsit keresni, aztán Alethea-hoz fordulok.
-Figyelj, most vesztették el minden szerettüket és ismerősüket, akik itt éltek. Nyilván eléggé ki vannak bukva, és érzékenyek, úgyhogy próbálj kicsit finomabb lenni. Ők éppen átélték azt a katasztrófát, amit mi csak felderítünk.
Ezután megvárom, míg kigördül Joe a kocsival, és beülök a csapatszállítóba. Útközben aztán végre többet megtudunk az eseményekről. Kiderül, hogy van egy telepata Joe túlélői közt, aki érzékelt valamit, mielőtt az emberek meghaltak volna.
-Ez elég fontos lehet, ha telepatikusan lekövethető volt az esemény, akkor talán nem géppel csinálták, vagyis nem valamiféle fegyverrel. Valószínűbb, hogy mutáns vagy hasonló különleges képességekkel rendelkező lény okozhatta ezt.
Azon is elgondolkodom, hogy senki nem tudott bejutni ide az események óta, csak mutánsok.
-Ha még mindig elporladnak az emberek, akkor akármi is okozta ezt, még mindig fenntartja a hatást. Talán érdemes lenne majd kimenni arra a füves pusztára a telepatával, hátha segíthet megtalálni az egész esemény forrását - vetem fel Codynak. Ehhez viszont először el kell mennünk az étterembe, ami valóban messze lett volna gyalog. A városban való haladás amúgy sem könnyű, de az étterem, ahová megérkezünk, szinte ellentétes végén volt a városnak. Út közben a diákok arcát figyelem, próbálom kideríteni, mennyire vannak kiborulva. Van, akin elég egyértelműek a hatások, Emily totál ki van borulva, Rain meg őt istápolja. Alethea remélem kicsit össze tudja szedni magát, Hana számára viszont még mindig olyan, mintha meg sem kottyanna. Gondolom továbbra is hiszi, hogy majd mindenki feltámad. Hát legyen neki igaza, rajtam ne múljon a dolog.
Kiszállok a kocsiból az étteremnél, és Joe-t követve indulok be az étterembe, még véletlenül sem akarok előre menni. Ki tudja, mennyire vannak megijedve, és ha idegent látnak bejönni a búvóhelyükre, talán felizgatják magukat. Jobb, ha Joe előre megy, és bemutat minket szépen.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Akerman Szomb. 10 Dec. 2016, 19:55

:: Kree Invázió – Prológus / A Kihalt város
:: Játékos társak: Jackson Godlaw, Alethea Faust, Cody Atkinson, Emily Emerald
Felszerelés / egyéb:

Is és nem is nyugszik meg egy kicsit Emily, úgy látom rajta. Talpra feláll végül ahogy kérleltem rá és kimegyünk mi is a rendőrségről a többiek után ahol közben egy ismeretlen férfi jelent meg.
...Miért kell egy ilyennek még. És úgy fest, hogy megyünk a búvóhelyükre kocsival. Szóval még be is kell suvickolni magamat közéjük. A kocsi elég nagy, hogy mind ahányan elférjünk benne persze. Beengedem Emily-t előre majd én is beszállok a kocsiba.
A kocsi úton végig kicsit rázom a lábamat, a kezemmel meg a térdemet szorongatom hacsak Emily nem foglalta le. Még megtudunk több mindent is miközben megyünk a kocsival a többi túlélőhöz, például, hogy minden élő az kővé vált és elporladt utána. Egyáltalán nem erre gondoltam, hogy történhetett. Elteleportálásra vagy hasonlóra gondoltam volna, hogy történt. De akkor az emberek nem is tűntek el...nem vígasztaló persze, vagy éljen megtaláltuk az embereket se nagyon. És még mindig nem tudni, hogy mitől történt egyáltalán az egész.
Amit a sofőrünk mond, az egyik túlélő, hogy a telepatájuk egy üvöltést hallott mielőtt minden megtörtént volna. Lehet, hogy egy mutáns volt, a képessége kikerült az irányítása alól, ha igen akkor mi lesz. Vagy direkt volt az egész, akkor mit ártottak az emberek itt bárkinek is.
Kifelé bámulva a kocsiablakon út közben néha vissza nézve Emilyre, saját gondolataimban végül megérkezünk oda ahova a túlélők gyűltek össze. Egy étkezde a hely. A kocsi megáll én meg kiszállok ahogy a többiek is a kocsiból és megállok mellette.

Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 11 Dec. 2016, 00:00Kree Invázió – Prológus / A Kihalt városRésztvevők: Jackson Godlaw, Alethea Faust, Emily Emerald, Cody Atkinson,


Rain Akerman és Eshana Swati KhanKövetkező körváltás: 2016. december 15. (csütörtök)

”A hatalom csak megfelelő kézben összpontosulhat. Épp ezért fog újra a világ lábaim előtt heverni!”
- Ismeretlen személy

Bandon, Oregon - Page 2 00120

Az utazás során Godlaw a diákokat figyelte, Emily teljesen összeomlott az események miatt, Eshana-n nem látszott, hogy megrázta volna az esemény. Alethea tartotta magát, ahogyan Akerman is.
- Bizonyosan belemegy Tom, hogy kivigye magukat – mondta a férfi Godlaw szavaira.
A megérkezés után a társaság a férfinak hagyta, hogy előre menjen, így úgy is tett. Kinyitotta az ajtót és beszólt, hogy megérkezett az X-mennel együtt. Erre a többieknek be sem kellett menni, mert a bent levő négyes ki is jött. Három tizenhat év körüli fiatal lány jött ki elsőként, a hűvös idő ellenére rövid ujjú felsőben és szoknyában. Első pillanatban látszott rajtuk, hogy hármas ikrek. Rajtuk kívül egy harmincas évei közepén járó férfi jött még elő.
a táraság:
A lányok szeme fehéren világított és roppant izgatottak voltak amiatt, hogy pont az X-men jött el oda hozzájuk. A férfi volt az, aki komor és láthatóan jobban átérezte azt, ami itt történt.
- Wow, el sem hiszem, hogy az X-ek jöttek el ide személyesen – egészítették ki a lányok egymás mondatát.
- Üdvözlöm önöket! – köszönt a férfi. – Thomas Jefferson vagyok. A lányok Cassia, Cassie és Cassidy Washingon.
- Azt szeretnék Tom, hogy kividd őket a sivatagba oda, ahonnan érezted azt a valamit…
Tom összeráncolta a homlokát minderre, látható volt, hogy tart attól a helytől és nem kifejezetten örül a kérésnek, de ennek ellenére talán meglepő volt, amit mondott.
- Legyen – sóhajtott fel. – Nem örülök neki, borsózik az egész érzéstől a hátam, ami onnan jön, de ha úgy érzik, hogy ez segíthet abban, hogy megoldják, ami itt történt, akkor mindenben segítek.


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bandon, Oregon - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Serenity Vas. 11 Dec. 2016, 23:45

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: A Kihalt város
Társ(ak): Jackson Godlaw, Cody Atkinson, Eshana Swati Khan, Emily Emerald, Rain Akerman
Egy életre szóló élmény volt számomra, hogy átérezhettem a halak kegyetlen sorsát. A szárnyas fazon "támadására" csak annyit tudtam csinálni, hogy kinyitottam a szám, majd mivel semmi hang nem jött ki rajta becsuktam. Ezt pedig egymás után többször. Egyrészt oké, hogy sok kérdés volt, meg eléggé lényegre törőek, de még csak egy sértő vagy bántó hangnemet sem ütöttem meg, de most legszívesebben megtenném ezt a pasassal. Rettentő módon dühít amikor a felnőttek úgy bánnak velem, mintha egy pisis kislány lennék akinek se élettapasztalata sem pedig véleménye nincs. Elhiszem, hogy jogi szempontból nem vagyok még felnőtt, de 16 vagyok az ég szerelmére, és nagyon gyűlölöm amikor így bánnak velem. Arról nem is beszélve, hogy igazán megnézném azt a beszélgetést közte és a szüleim között. Biztos vagyok benne, hogy mind a kettő lehúzna róla egy-egy réteg bőrt, az szinte százas. Végül Godlaw lezárja a dolgot, még mielőtt elég erőt tudnék a hangképzéshez gyűjteni és a pasas elmegy autót keresni.
- Én azt megértem, de attól nem úgy kéne bánjon velem, mintha sértegettem volna az egyik felmenőjét. - sziszegve préselem ki a szavakat a fogaim között, Godlaw szavaira válaszolva. Rendesen annyira feldühített ez a dolog, hogy fáj beszélni is, legszívesebben megrugdosnék valamit, vagy valakit. Persze ezt nem lehet, egyrészt a felnőttek, másrészt pedig a küldetésünk miatt. De legalább a düh miatt már nem érzem a korábbi pánikot.
Az autóba Godlaw mellé vágódok be, hogy ha esetleg valami megfontolatlanságot akarnék elkövetni, jobb belátásom ellenére, akkor legyen valaki aki lefog, vagy egyszerűen leüt. Kivételesen nem fogok megharagudni ezért. Végül az egész autóutat leginkább duzzogással töltöm, lévén nincs az az isten, hogy én még egyszer megszólaljak a szárnyas ürge jelenlétében. Ha valamit akar tőlem, akkor majd kérvényt kell bemutasson, ebből nem engedek, most semmiképp sem.
A megérkezést követően hamar elkönyveltem, hogy elég fura helyet választottak menedékül. Megértem, hogy enni-innivaló van itt, de nem tűnik túl biztonságos helynek. Habár azt se nagyon értem, hogy miért nem mentek át egy szomszéd városba vagy valami. Még csak karantén alatt sincs a hely. Feltehetőleg nem jutott eszükbe, vagy a fene tudja.
A hármasikrek láttán nem repdesek túlzottan az örömtől. Sohasem voltam oda az egypetéjű ikrekért, nekem bőven elég az a néhány dolog amivel Abe-bel hasonlítunk egymásra, még egy vagy két Alethea már nekem is sok lenne, nem hogy a világ számára.
- Gondolom most imába foglaltad, hogy nincs még egy Alethea rajtam kívül, vagy kettő. - szólok oda halkan Godlawnak, és ha eddig ez a dolog nem fordult meg a fejében, akkor biztosra veszem, hogy most elképzelte a dolgot. Biztos vagyok benne, hogy belőlem három elég nagy fejfájást okozna az X-eknek, a szüleimről nem is beszélve, de valamit kell hagyni az alternatív realitásoknak is, éppen elég az, hogy én itt vagyok egyedül és a mai nap már egy ember roppant gyenge idegeire sikerült mennem, és ő az enyémekre. Remélem, hogy azért sikerül lenyugodnom, mert ilyen formában nem tudom, hogy mennyire tudnám a képességeimet bárki hasznára fordítani, ha baj van. Nem lenne jó dolog megsütni a kezemet azért, mert az érzelmeim miatt nem tudom kitisztítani a fejem.
A telepata pasassal viszont semmi gondom nincs. Jó fejnek és normálisnak tűnik, arról nem is beszélve, hogy elég nagy bátorságról tesz tanúbizonyságot azzal, hogy bevállalja, hogy elvisz minket az elméleti kiindulópontra. Arról nem is beszélve, hogy feltehetőleg nem lesz olyan bunkó, mint a másik pasas. Akkor meg gond lesz, hogy telepata, mert lehet, hogy akarva akaratlanul negatív gondolatokat sugárzok majd felé, amolyan Alethea módon.

 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
Sugárzás:Az Örök város c. kalandon való játék közben Alethea szervezete sokáig volt kitéve erőteljes sugárzásnak - több fajtának - aminek következtében nem képes többé egyetlen szimbionta sem megszállni őt, ha megpróbálja a test immunrendszere kilöki az szimbiontát és megöli.

- Telefon
- Inhaláló
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Akerman Hétf. 12 Dec. 2016, 19:12

:: Kree Invázió – Prológus / A Kihalt város
:: Játékos társak: Jackson Godlaw, Alethea Faust, Cody Atkinson, Emily Emerald
Felszerelés / egyéb:


Az étkezdéből kijön a többi túlélő is ahogy kiszálltunk a kocsiból és az aki idehozott minket beszólt nekik, hogy itt vagyunk. Nem számítottam rá, hogy egy hármas ikrek lesznek a túlélők között. Úgy nem számítottam volna rá, hogy valaha fogok látni hármas ikreket. Az x-suliba persze vannak ikrek de mindegyikük csak kettesek, de a hármasok azok ritkák is. Furcsállva nézem a három lányt egy pillanatra majd a negyedik túlélőre nézek fel aki már egy idősebb férfi volt. Ő volt az aki észlelte is a történteket, és ő fogja tudni megmutatni a helyet is nekünk, láthatóan nem örülve, hogy oda kell mennie engem sem nyugtat meg az, hogy oda megyünk mi is. A kezeimet belenyomom a dzsekim zsebeibe és még egyszer a hármas ikrekre nézek, váltogatok hármójuk között. Még a szemük is világít, kiegészítik egymás mondatait. Kissé feláll a szőr a hátamon a triótól hisz hiába nézek egyikről a másikra úgy érzem csak a fejemet mozgatom de nem változik semmi. Máris jobban tetszik az ötlet, hogy menjünk ki a térre ahonnan az egész esemény kiindulhatott. Nagyon örülnek, hogy x-menek jöttek, bár nem mindannyian vagyunk azok úgy érzem inkább valami másra kell elterelnem a figyelmem mielőtt még jobban elkezdenek izgatottan körbe ugrálni engem is bármiért is.
Emily-hez lépek, közben a hármas ikreknek meg hátat fordítok.
- Jobban vagy?
Kérdezem meg tőle halkan.

Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Phobia Kedd 13 Dec. 2016, 20:18


- OREGON -
Emily Emerald

Az úton teljesen magamba temetkezem, ha bárki bármit is mondana, meg se hallanám. A gondolataimban még mindig élesen hallom a sikolyokat, amiket persze sose hallhattam. Nem voltam itt, mégis olyan érzésem van, mintha láttam volna őket meghalni. Mindenki kővé vált és elporladt csak úgy, senki sem számított rá. Mégis, a rengeteg halotton túl, maga a tettes kezdi felkelteni az érdeklődésemet. Ki lehetett? Miért tette, mi késztette erre a szörnyűségre? Vajon újra meg fogja tenni, de most velünk? Egy pillanat is elég, hogy elképzeljem a többieket, amint lassan kővé válnak, majd elporladnak. Nem, ez nem történhet meg. Egyszerűen nem, nem akarom, hogy bárki más is meghaljon. Főleg, ha ezek a valakik az ismerőseim.
Miután megérkezünk, gyorsan kiszállok és egy futó pillantást vetek az ittlévőkre. A hármasikrek egyenesen felbosszantanak az izgatottságukkal. Mintha ez csak egy apró dolog lenne, és nem égett volna hamuvá a lakosság nagy része. A másik fickó azonban talán tud segíteni, de biztos, hogy én nem megyek vele. Akárki is a tettes, nem akarom látni.
- Igen..azt hiszem. - felelek halkan Ake kérdésére, bár magam se vagyok biztos az egészben. Azért örülök, hogy ő itt van, nélküle talán még a rendőrség padlóján ülnék a kezeimet bámulva.
- Ake... - szólítom meg őt - Én...köszönöm, hogy...mindent. És sajnálom, hogy...kiborultam. Én... - a mondatot nem tudom befejezni, mert amint a halottakra gondolok, könnyek gyűlnek a szemembe. - Miért? Miért kellett meghalniuk?

_________________
Bandon, Oregon - Page 2 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Cody Atkinson Kedd 13 Dec. 2016, 22:52

Úgy látszik a szárnyas mutáns magára vette Alethea stílusát amit Cody a helyzet miatt elnézett. A kocsi tényleg egy jó ötlet. Főleg, hogy mint kiderült a város másik végébe kellett menniük. Út közben pedig hallhatták mi történt. Nem szép történet. A diákokat meg is viselte. Ezt pedig Cody teljesen meg is érti. Godlaw ötletére Cody bólint. Mást nem tehetnek. Közben gondolkozik. Azon, hogy miért történhetett ez. Godlaw megállapítására, hogy talán egy mutáns volt Cody hátán végigfut a hideg. Volt már balszerencséje egy olyan mutáns csatlósaival találkozni aki képes volna egy városnyi embert megölni és csak a mutánsokat életben hagyni. Viszont a rossz érzését nem osztotta meg a jelen lévőkkel. Egy étteremhez érkeztek meg ahova mikor a szárnyas mutáns beszólt ki is jöttek a bent lévők. A hármasikrek jókedve jól esett Cody-nak, hogy ők még tudnak örülni. A telepata jobban átérezte a helyzetet.
-Szervusztok. Örvendek Mr. Jefferson. Köszönjük a segítségét. Ön egy bátor ember.
~Thomas Jefferson és három Washington lány. Érdekes egybe esés.~
Emily jelenlegi állapota aggasztotta Cody-t.
~Ez jobban megviselte mint vártam. Mi van ha nem fogja bírni.~
-Godlaw átvennéd kicsit.
Majd Emily és Rain-hez lépve őket kicsit félre is vonta a társaságtól. Levette a napszemcsijét és Emily szemébe nézett.
-Emily! Mit gondolsz menni fog ez neked? Nem szeretnél inkább itt maradni? Itt talán nagyobb biztonságban leszel. Semmi baj. Mind megértjük mert, ami itt történt azt, van akinek nehezebb feldolgozni. Nem szeretném, hogy baj esetén az érzelmeid miatt leblokkolj, veszélynek tedd ki önmagad és a társaidat. Ha úgy érzed nem bírod akkor most mondd el.
Amennyiben Emily azt mondta, hogy nem bírja és maradni szeretne akkor Cody Rain-hez fordult.
-Akkor itt maradnál vele. Szerintem Danielle is itt marad veletek.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 14 Dec. 2016, 18:19

Alethea szavaira csak sokat mondóan felhúzom a szemöldökömet, jelezvén, hogy akármennyire is ki van borulva a fickó reakciója miatt, "ez van". A lényeg, hogy Joe sem vette a szívére a dolgot, és Alethea is csendben teszi meg az autóutat, szóval lehűtöttük a kedélyeket sikeresen. Sőt, Joe szerint azzal sem lesz gond, hogy kimenjünk a mezőre, ahonnan a telepata érezte a sikoltást, vagy hogy is fogalmazott az előbb Joe.
Mielőtt bemehetnénk az étterembe, Joe már közli is, hogy kik jöttek meg, így nincs alkalmunk bent lepakolászni. A négy túlélő rögtön kijön minket köszönteni, hármuk pedig meglepő hasonlósággal lelkesedik. Hármasikrek, és csak a vicc kedvéért még a nevük is teljesen megjegyezhetetlen. Le merném fogadni, hogy ők a városi iskola legfurcsább lányai, vagy mindenki kiközösíti őket, vagy ők a legmenőbbek. Akárhogy is, nagyon fel vannak pörögve, hogy mi jöttünk nekik segíteni. A telepata férfi már jóval kevésbé örvendezik, de ez talán érthető is. Nem tudom, hogy a lányok mennyit tudnak, de valószínűleg eleget. Vagy ők is hisznek abban, hogy mindenki feltámad, vagy egyszerűen nem fogták még fel, hogy mi történik körülöttük.
-Az igazán jó dolgokból keveset adnak - mosolygok cinkosan Aletheara a megjegyzése után.
Mielőtt még igazán elkezdhetnénk beszélgetni, Cody szól, hogy tanárkodnia kell kicsit, úgyhogy jobb híján viszem a stafétát.
-Heló lányok, Tom - üdvözlöm őket, és kezet fogok a férfivel. - Jason Godlaw vagyok, X-Men, ő Cody Atkinson, az X iskola igazgatóhelyettese, a többiek pedig diákok, Alethea, Eshana, Rain és Emily. Danielle átutazóban volt a városban, amikor az esemény történt.
Azt hiszem ezzel le is tudtam a tiszteletköröket, most már mindenki ismer mindenkit legalább név szerint. Úgy tűnik, Emilyt jobban megviselte a dolog, mint amenynire Cody szerint kezelhető lenne, de erről majd ő gondoskodik, én addig Tommal megbeszélem a teendőinket.
-Köszönjük a segítséget, Tom, gondolom, hogy nem könnyű. Azt nem tudom, hogy amit ott találunk, az segít-e megoldani a helyzetet, de talán választ kaphatunk néhány kérdésünkre. Egyelőre csak annyit tudunk, amennyit Joe elmesélt, úgyhogy próbálunk kapaszkodni minden információ-morzsába. Ha nincs ellenvetés, akkor rögtön indulhatnánk is. Van esetleg, aki itt akar maradni, vagy mindenki velünk tartana?
A csapatszállítóban valószínűleg mindenki elférne, de talán egyesek számára nem a legjobb ötlet továbbra is játszani a nyomozósdit egy ilyen lelki trauma után/közben. A kérdést egyszerre szánom Danielle-nek, Codynak, aki épp Emilyvel beszéli a kiborulásáról, és Joe-nak is, mert nem tudom, hogy az ikreket szívesen küldené-e velünk. Ha sikerült eldönteni, hogy kik akarnak maradni, akkor részemről beülök a kocsiba Tom mellé, hogy elvezessen minket az általa érzékelt helyre. Csak út közben kérdezek már rá, hátha Joe kihagyott valami apróságot.
-Ha van valami plusz dolog, amit fontosnak gondolsz az eseményről, akár ami előtte vagy utána történt, akkor nyugodtan oszd meg velünk, akármilyen kis részlet lényeges lehet.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 15 Dec. 2016, 00:01Kree Invázió – Prológus / A Kihalt városRésztvevők: Jackson Godlaw, Alethea Faust, Emily Emerald, Cody Atkinson,


Rain Akerman és Eshana Swati KhanKövetkező körváltás: 2016. december 19. (hétfő)

”Azt hiszik, hogy ők a teremtés csúcsa, hamarosan, egy közeli napon ők és mindenki más is belátja, hogy én vagyok az!”
- Ismeretlen személy

Bandon, Oregon - Page 2 00120

A társaság még beszélgetett egymással is, többek közt, hogy Emily maradjon-e, vagy pedig sem. A lány egyelőre nem felelt arra, hogy megy-e vagy marad, Eshana viszont menni szeretett volna. Az ikrek azonban maradtak volna, ők itt érezték magukat biztonságban, ahogyan a börtönből kihozott lány is szeretett volna maradni, enni és inni valamit, mert két napja egyiket sem tudott.
- Akkor azt hiszem, hogy a kocsival való haladás lenne a legjobb – ajánlotta fel Tom.
- Én maradok a lányokkal és azokkal, akik maradnak – mondta Joe.
Ha ez megfelelt mindenkinek, akkor aki maradt, az maradt, a többiek pedig visszaszálltak a kocsiba. Ha nem volt gond, akkor Tom maga ült a volánhoz, révén ő tudta, hogy hova kell menni. Amint elindultak, akkor meg is szólal már az úton válaszolva Godlaw-ra, hogy mit érez fontosnak.
- A golfpályához megyünk, arról a részről éreztem mindezt… annyiban biztos vagyok, hogy egy férfi hangját halottam, de olyan torz és furcsa volt, amivel még soha sem találkoztam… Talán a furcsaság, hogy pár nappal az események előtt két nagyobb földrengés is történt. Kicsik szoktak lenni, érezzük, ugye elég közel a Szent András törésvonal… de azok akkorák, hogy csak a vizen látszik, hogy fodrozódik, semmi több. Most két akkora volt, hogy ablakok törtek be és könyvek, csillárok estek le a helyükről. Mikor felhívta Joe a Salemi központot ők mondták, hogy nem a tengeren volt, hanem itt nem messze a várostól, de semmi különös. Nem jöttek kivizsgálni… mást nem tudok.
Nagyjából negyed órát kellett autózni, errefelé egy külön út vezetett, így nem kellett autókat kerülgetni, vagy torlasszal. A golfpálya teljesen a szabadban volt építve, a természeti elemeket használva. Egy domb tetején állította le a kocsit Tom, ahol ez a látvány tárult a társaság elé:
Bandon, Oregon - Page 2 Bandon-dunes-golf-resort
- Innen, erről a környékről éreztem, most is szorongató a jelenléte annak, ami okozta… itt van, de nem tudom, hogy hol – mondta.
Tényleg eléggé feszült volt a férfi és láthatóan aggódott, félt is. Godlaw is a képessége miatt szinte azonnal elkezdte érezni a fullasztó érzést, amint a környékre értek.

//LOL, ha nem mondod Adrian fel sem tűnik, hogy miként választottam nevet Very Happy Teljesen véletlen volt.//


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bandon, Oregon - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Phobia Szomb. 17 Dec. 2016, 22:37


- OREGON -
Emily Emerald

Ake közelsége megnyugtatóan hat rám, de a legjobb az lenne, ha elmehetnék innen és sose térnék vissza. Sőt, el se kellett volna jönnöm, de szokás szerint nem gondolkodtam. Azt hittem, hogy a Salemi incidens után eleget tudok ahhoz, hogy eljöjjek egy igazi küldetésre is. Igaz, nem hittem volna, hogy valami elmebeteg által elporlasztott emberek hamvaiban kell majd járkálnom, és hogy ez ennyire fel fog kavarni. Talán a múltamban történtek miatt vagyok ennyire érzékeny a hamvakra? Vagy csak szimplán nem bírom a halottakat? Akárhogy is, nem akarok több hamuvá vált emberekkel találkozni. Azt nem bírnám ki.
Atkinson tanárúr szavai, legyenek akármilyen támogató célúak, borzalmasan fájnak. Megint csak kolonc vagyok, egy gyenge láncszem az egész történetben. Igaza van azonban, a legjobb az lenne, hogy ha ittmaradok, nem is akartam amúgy se elmenni. Oda biztosan nem, ahol az a porlasztós őrült van.
A társaságból kiválva a gyorsétterembe megyek, ahol a túlélők húzták eddig meg magukat, majd leheveredem az egyik székbe. Lassan beletúrok a hajamba, és kiveszem belőle a csatokat.
- Anya... - súgom magam elé, közben a tenyeremben fekvő csatokat figyelem. Ő is hamuvá lett, a házzal és mindennel együtt. Nem maradt semmi se, csak ez a pár csatt. Vajon az ittlakóknak voltak a városon kívül kapcsolataik? Rokonok, barátok, ismerősök? Ők mit fognak vajon tenni, ha megtudják, hogy az itt élők egyszerűen elporladtak?

_________________
Bandon, Oregon - Page 2 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 18 Dec. 2016, 17:40

Miután Emily lecsatlakozik, eggyel kevesebb diákkal megyünk tovább. Bízom Joe-ban, kemény fickónak tűnt, és a helyi iskolában dolgozik, nem lesz gondja azzal, hogy vigyázzon a fiatalokra, akik vele maradnak. Mi pedig biztonságosabban tudunk dolgozni a terepen, ha csak olyanok vannak velünk, akik bírják a strapát. Talán kicsit keménynek hangzik, hiszen ki várhatná el egy tinédzsertől, hogy ne roppanjon össze egy ilyen esemény láttán? De sajnos nincs időnk lelki segélyre. Ha a Tom által érzékelt alak még a közelben van, sietnünk kell.
Az autóban Tomot hallgatom, és azon gondolkodom, vajon van-e összefüggés a földrengések és az esemény között. Túlságosan kicsi az esélye annak, hogy ezek csak véletlen jelenségek lennének, amik pont egyszerre történnek. Ráadásul a földrengéseknél nincs előrengés, a legelső a legerősebb. Az, hogy egymás után rögtön kettő volt, már elég árulkodó önmagában is. Rögtön beugrik, hogy legutóbb, amikor erős földrengéseket észleltek, egy város bukkant ki a föld alól. Mi van, ha itt is valami hasonló történt? Nem biztos, hogy konkrétan egy másik város, de valami, ami a föld alatt volt, most előjött.
-Ez érdekes részlet, talán lehet köze a földrengéseknek ehhez. Lehet, hogy a földrengés miatt került a felszínre valami, ami összeköthető ezzel az egésszel... - Sokat mondóan nézek Alethea felé, aki ott volt velem a kupola alatt városban. Nem szívesen ismételném meg a hatvanmillió éves időutazást.
A golfpályára érkezve egyszerű látvány fogad, elsőre semmi sem szúr szemet, ami nem illene bele a képbe. Kiszállok a kocsiból, és megpróbálom felmérni a terepet. Aztán megérzem ezt a... Nem is tudom, hogyan írhatnám le, nyomasztó, fájdalmas, de nem fizikailag. Mintha egy érzelmi hullám párosulna a telepatikus hatáshoz.
-Át kell fésülnünk a terepet, a legjobb lesz, ha az egyes lyuknál kezdjük, és láncban haladunk. Szétszóródhatunk, de csak annyira, hogy látótávolságon belül legyünk egymásnak. Ha valaki bármi különöset talál, azonnal szól a többieknek. Nem megy közelebb, nem piszkálja meg, nem áll szóba vele, hanem szól! Használjátok az adóvevőket, vagy... A telepátiát - nézek Tomra, mivel neki nincs rádiója, de szüksége sincs rá.
Ha Cody is rábólint az elképzelésemre, akkor részemről megindulok gyors léptekkel, mert semmi kedvem sötétedés után bóklászni egy kihalt golfpályán, elég horrorfilmet láttam ahhoz, hogy tudjam, mi következik azután.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 19 Dec. 2016, 00:00Kree Invázió – Prológus / A Kihalt városRésztvevők: Jackson Godlaw, Alethea Faust, Emily Emerald, Cody Atkinson,


Rain Akerman és Eshana Swati KhanKövetkező körváltás: 2016. december 23. (péntek)

”Voltak, akik a történelem során zsarnoknak hívtak, csupán azért, mert ők is a hatalomra vágytak, de velem ellentétben ők gyengék voltak megszerezni azt.”
- Ismeretlen személy

Bandon, Oregon - Page 2 00120

Emily maradt hátra és Danielle a hármas ikerrel és Joe-val. Mindannyian bementek az épületbe, ott bent sátrak voltak felállítva, az asztalok széthordva, hálózsákok kiterítve és élelmiszerek, konzervek behordva máshonnan. A legnagyobb sátorba az ikrek be is mentek, Danielle Emily-hez hasonlóan leült az egyik székre, Joe pedig hátul tűnt el. Pár perc múlva tért vissza két tányérral, rajta szendviccsel és egy-egy ásványvizes üveget is letett.
- Egyetek, mindkettőtöknek szüksége van rá – mondta.
Danielle egyből neki is látott az evésnek és ivásnak, neki tényleg nagy szüksége volt rá.

A golfpályánál Godlaw neki is látott annak, hogy kiossza a feladatokat, aminek a nyomán a társaság el is indult. Tom, Eshana és Alethea is olyan távolságon egymáshoz képest, hogy még lássák egymást, valószínűleg a többiek is így tesznek. A hely egyébként egy sima golfpálya volt, ahol szinte semennyire sem bolygatták meg a természetet, hanem abban alakították ki a pályát. Így fűben, homokban és növények között kellett haladni. A szerencse a társaság párját fogta, ugyanis néhány perccel azok után, hogy elindultak átfésülni a terepet Godlaw alatt hirtelen beszakadt a talaj. Önkéntelenül is felkiáltott, ezt mindenki meghallhatta, illetve Tom látta is az esetet.
- Találtunk valamit! – kiáltott fel, hogy a hangja alapján oda lehessen találni.
Aki odament, ahol Godlaw volt, akkor láthatták, hogy a férfi egy nagyjából 2x2 méteres részen zuhant le úgy három méter mélységbe. Szerencsére nem sérült meg nagyon, csak a bokája fájt egy picit, de rá tudott állni. Egy fémfolyosón találta magát, egyelőre a folyosó mindkét fele a sötétségbe veszett, de úgy érződött a huzat alapján, hogy mindkét irányba hosszasan elnyúlt.
- Hogy érzi magát? – szólt le Tom. – Hozok kötelet, hogy kiszedjük magát..
Ezzel le is indult a kocsihoz, Godlaw innen lentről sokkal erősebben érezte azt az érzést, amit eddig is itt a pályán.

//Alethea jelezte, hogy net gondjai vannak és csak munkahelyről tud írni, így úgy vettem, hogy megy ő is. Mivel a többiek nem írtak úgy vettem, hogy nem maradt Emily-vel senki hátra JK, +Tao is így írta.//


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bandon, Oregon - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 2 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.