Bandon, Oregon

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Bandon, Oregon - Page 5 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Akerman Kedd 14 Feb. 2017, 11:30

:: Kree Invázió – Prológus / A Kihalt város
:: Játékos társak: Jackson Godlaw, Alethea Faust, Cody Atkinson, Emily Emerald, Charles Dialin
Felszerelés / egyéb:

Mindenki nézett magának valamit és el is tettek egy két dolgot. Én abba hagytam csak a túrkálást a cuccok között majd semmit el nem véve követtem a többieket ki az épületből. Itt tényleg nem volt semmi csak a romos hely meg csontok össze vissza, nem tudom, hogy a többi helyen lehet-e valami vagy mindegyik épület pont így fog kinézni-e mit ez. Remélem nem, ha mindenhol csak romokat találunk akkor hogyan fogunk haza jutni? Nem akarok itt ragadni.
Át érünk mindannyian a másik épületbe ami teljesen másképp fogad minket mint az előző. Teljesen az ellentétje, hiszen ez egyben és épen van, még szép világítás is. A plafon felé nézek ámulva felfelé amikor a vízhangzó erőteljes hang megszólal. Megijedve a hangtól magam elé kapom a tekintetemet miközben össze rándulok, még a kezemet is felkapom a fejemre. Nem is hallom a többiek mit beszéltek, már a tanárok és csak azt látom, hogy egy hatalmas alak ér be elénk. Teljesen feketébe öltözve azt se tudom, hogy most az páncél vagy csak ruha rajta. Az arcára már nem merek felnézni és észre veszem magam pár lépést hátra tetetm miközben beszélt az alak, Lord Vanath méghozzá az aki megjelent előttünk. Nagyon ilyesztő, nem akarom, hogy megharagudjon rám így letérdelek és ekkor már a földet bámulom csak.
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 5 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Phobia Szer. 15 Feb. 2017, 16:49

- OREGON -
Emily Emerald

A biciklivázon utazás korántsem olyan kellemes, mint hittem. Teljesen átfagytam, ráz a hideg, szörnyen kényelmetlen az út, ráadásul a kihalt várost nézve, ahogy eszembe jutnak a dolgok, elfog a rosszullét. Lehet, hogy hiba volt utánuk menni? Hiba volt egyáltalán jelentkezni az egészre. Hiba volt.
Beszédet hallok, de nem értem, hogy ki az, és mit mondhat. Hozzám beszélnek egyáltalán? Ki? Nem értem...fázom...minden hideg.
Egy pillanatra lecsukom a szemem, majd kinyitva a földön fekve találom magam. Mindössze annyira mozdulok meg, hogy el tudjam hányni magam, aztán visszadőlök. Nem tudok felkelni, de talán nem is akarok. Szörnyen fáj a fejem, és fázom is. Nagyon. Volt velem valaki, de most itt lettem hagyva. Elkezdek lassan sírni, ma már sokadjára.
- Hiba volt eljönni...

_________________
Bandon, Oregon - Page 5 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 5 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Szürke Eminenciás Szer. 15 Feb. 2017, 20:31

Charles is nagyon fagyoskodott. Legszívesebben egy csésze forró tea mellett üldögélt volna takaróba burkolva és nézte volna a hideg téli tájat. Ide nem ezért jött. Segíteni akart másoknak, a többieknek. Már meg bánta, hogy így jött. Legközelebb oda áll és az egészet az igazgató elé teríti. Ha lesz hozzá bátorsága.
A fiú össze rezzent, amikor hallotta a puffanást és meg érezte, hogy könnyebb lett a bicaj. Azonnal meg állt és leszállt a bicikliről. A kezeit dörzsölve futott oda a lányhoz. Ha a hányás eltalálta, nem volt tőle túl boldog. Lehajolt Emilyhez és megfogta a két vállánál.
- Emily! Csak rosszabb lesz, ha fekszel. Gyere, állj fel!
Charles körül nézett, hogy volt-e bármilyen épület vagy bármi, ami segített volna rajtuk. Ebben a hidegben nem akart volna tovább biciklizni. Nem volt jó ötlet. Segíteni jött. Ha másnak nem, legalább Emilynek akart ssgíteni. A két vállánál fogta a lányt és megpróbált felállítani, ha tudta, ha az hagyta és egy picit magához ölelte, hogy melegedjenek.
- Lehet, de itt vagyunk. Nem fagyhatunk meg. Valamit teszünk, meg oldjuk, jó, Emily! Bízz bennem!
Charles úgy érezte, most kezdett magára találni. Tetszett neki ez a szerep. Hogy nem nézték le, hanem ő kelllett, rá volt szükség. Ez talán egy új Charles lehetett.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 5 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 16 Feb. 2017, 12:00

Kicsit hitetlenkedve nézek Codyra a kérdése hallatán, azt gondoltam, hogy majd átveszi a kezdeményezést, és beszédbe elegyedik Vanath-tal. Hát, úgy tűnik, ő nem a szavak embere, a diákoktól meg nem várhatjuk el, hogy megoldják a szituációt. Mikor meghallom Vanath lépteit, megfeszülnek az izmaim, felkészülök arra, hogy akárhonnan érkezzen is Vanath, nem lesz barátságos az érkezése. Ehhez képest, mikor végül megpillantom, egyáltalán nem látszik ellenségesnek. A szavai aztán bizonyítják is, hogy valóban nem áll szándékában megölni minket, vagy akár csak ártani nekünk. Azt hiszi, az oldalán állunk, a követői vagyunk.
Kell egy kis idő, mire észreveszem, hogy még mindig görcsösen ökölbe szorítom a kezemet, és kényszerítenem kell magamat, hogy abbahagyjam. A nadrágom szárába törlöm az izzadtságomat, aztán Vanathra nézek, és legjobbnak találom, ha jelen helyzetben a keménykedés helyett okosan döntünk. Fél térdre ereszkedem, és remélem, a többiek is követik a példámat. A biztonság kedvéért a kezemet Alethea vállára teszem, és finoman a föld felé nyomom, hogy ő is letérdeljen, és véletlenül se jusson eszébe hősködni. Rain hamar kapcsolt, ő már korábban letérdtelt, okos fiú, csak ki ne maradjon egy adag a gyógyszerekből.
-Sajnálom, Lord Vanath, de fogalmunk sincs, mennyi ideje lehetsz ide bezárva. Megtaláltuk az időkapszulát, amit a Végsők és a Moloidok helyeztek el, hogy bebiztosítsák a börtönödet. Láttuk megelevenedni a múltat, ahogy elhagyják a helyet abban a hitben, hogy az örökre lezárul. De mint láthatod, tévedtek. Egy földrengés hozhatta működésbe talán a szerkezetet, ami felhívta a figyelmünket a titkos helyiségre. De a múltbéli látomás után viszont mi is egyszerűen idekerültünk.
Minden szavamat megfontolom, és lassan formálom, alaposan átgondolva, milyen információt osszak meg Vanath-tal, és mit hallgassak el előle. Egyelőre semmiben sem hazudtam neki, de nem is mondtam el a teljes igazságot, és nem javítottam ki a tévedését. Ezekből az információkból gondolhatja, hogy valóban miatta jöttünk ide, de arra is hamar rájön, hogy nem tudjuk, hogyan juthatnánk haza.
Miután végeztem a magyarázatommal, használni próbálom Lord Vanathon a képességemet, hogy barátságosságot, szimpátiát ébresszek benne. Nem sok, de talán arra elegendő, hogy hihetőbbnek találja a történetet, és ne akarjon mindenbe belekötni. Ha van időm, és tovább is fenn tudom tartani a koncentrációt, akkor majd erősödik a hatás is. Addig pedig remélem, hogy a többiek nem szólják el magukat.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 5 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 17 Feb. 2017, 00:00Kree Invázió – Prológus / A Kihalt városRésztvevők: Jackson Godlaw, Alethea Faust, Emily Emerald, Cody Atkinson,


Rain Akerman, Charles Dialin és Eshana Swati KhanKövetkező körváltás: 2017. február 21. (kedd)

”Hamarosan újra erőm teljében leszek, és akkor nem állíthat meg semmi és senki.”
- Lord Vanath

Bandon, Oregon - Page 5 00120

Rain egyből letérdelt, ha Alethea nem is tette volna meg, Godlaw akkor is lehúzta őt térdelésre. Tom-ot és Eshana-t pedig nem kellett félteni, ők maguk is letérdeltek maguktól. Láthatóan elégedett volt Vanath amiatt, hogy mindenki megtette egyből és nem akadékoskodott, aminél persze kitudja, hogy mit tett volna. Figyelmesen hallgatta végig, hogy mit is mondott Godlaw közben párszor bólintott. Közben a képességét is igyekezett használni a Végsőn, de egyelőre nem tudta, hogy hatott-e rá a képesség, vagy sem. Mindenesetre Vanath válaszolt a szavakra.
- FELÁLLHATTOK! – mondta és intett a kezével is, hogy így tehet a társaság. – IGEN, SZÁMÍTÁSAIM SZERINT AZT AKARTÁK, HOGY ELSÜLLYEDJEN AZ EGÉSZ HELY, DE EZEK ALAPJÁN MINDEZ NEM TÖRTÉNT MEG EGYELŐRE. A RENGÉST ÉN MAGAM IS ÉREZTEM, NÉMILEG MEGLAZULT A BÖRTÖNÖM DIMENZIÓJÁNAK SZÖVETE ÉS KÉPES VOLTAM ELÉRNI A VALÓ VILÁGOT. ELNYELTEM AZ ÉLETEREJÜKET, HOGY VISSZASZEREZZEM A HATALMAMAT. CSAK AZOK ÉLHETTÉK MINDEZT TÚL, KIKKEL HASONLATOS VAGYOK, MINT TI.
Itt elhallgatott és végignézett a társaságon, mindenkit alaposan végigmérve, legalább jó egy-két percig méregette a csoportot azelőtt, hogy újra megszólalt volna.
- AHHOZ, HOGY ÉN ÉS TI IS KIJUSSATOK INNEN, MEG KELL, HOGY OSSZÁTOK AZ ERŐTÖKET VELEM, MÉG NEM VAGYOK HATALMAM TELJÉBEN, AHHOZ KELL EGY KIS IDŐ, DE VELETEK KÖZÖSEN KÉPES VAGYOK MINDENKIT KIVINNI INENN.

Emily és Michael terve egyelőre nem igen válik be, hogy biciklivel jussanak el a többiekhez. Miután a lány leesett a bicikliről már nem is nagyon akar felkelni a földről. Michael ugyan próbálta felállítani, de ha a lány nem akarja, akkor nem fog sikerülni neki.

//Látom nem nagyon esik le a másik párosnak, hogy miként juthatnának el a többiekhez (és a jelenlegivel nem nagyon fogtok soha sem odaérni), így segítek. Mi lenne, ha megkérnétek valakit, hogy vigyen el kocsival?//


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bandon, Oregon - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 5 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Szürke Eminenciás Szomb. 18 Feb. 2017, 07:57

Charlesnak semmit nem sikerült haladni. A lány már alig volt önmagánál, az eszére nem lehetett hatni, annyira ki készült. A fiú próbálta felállítani. Ha nagyon erősködött volna, talán kinyomta volna, de menni sehova se tudtak volna, semmire se ment volna vele.
- El kell mennünk innen, Emily.
A lánynak mondta, de már csak hangosan gondolkozott inkább.
- Hívok segítséget. Kórházba viszlek.
Charles próbálta legalább felültetni a lányt és hozzá bújt, hogy addig is egy picit melegítse. Egy kézzel masszírozta, dörzsölgette, a másikkal tárcsázott. A mentőket hívta. Ha felvették, megpróbálta megadni a koordinátákat, ha ezt meg tudta tenni és elmondta, hogy egy kihűléshez közel álló lányhoz kért segítséget. A küldetést, a tervet félre kellett tenni. Emilyn kellett segíteni. Ha járt erre kocsi, meg próbálta leinteni, hátha meg állt valaki, hogy segítsen.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 5 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 20 Feb. 2017, 16:37

Hát Codyra továbbra sem nagyon számíthatok, de legalább mindenki szót fogad Vanathnak. Úgy tűnik, nem gyanakszik Vanath arra, hogy miért vagyunk itt valójában, és kik vagyunk. Ez jó hír, megbízik bennünk, és megoszt velünk még néhány fontos információt. Ő maga ölte meg az embereket a városban, hogy erőt gyűjtsön. Tehát még egyszer: egy másik dimenzióból képes volt egy városnyi embert megölni egy pillanat alatt, és ez még akkor volt, mielőtt visszanyerte volna az erejét. Azt hiszem, ennél egyértelműbb jele nincs annak, hogy esélyünk sem lenne ellene, ha megpróbálnánk megállítani. Amíg méreget minket, Codyra pillantok, hátha végre megered a nyelve. Aztán tovább koncentrálok a képességem használatával Vanathra, elég sok időt hagy, hogy igazán kifejthesse a hatását az érzelmi manipulációm.
Ez idő alatt végig igyekszem benne szimpátiát ébreszteni, barátságosságot, de sajnos nem ez a specialitásom, így nem tudom konkrétan irányítani az érzelmet, hogy mi legyünk neki szimpatikusak. Azért remélem, hogy mivel nem nagyon van itt senki más, akivel szimpatizálhatna, ránk fog kivetülni ez az érzelem. Nem tudom, Tom megpróbál-e a fejében olvasni, vagy hatni rá, valamiért az az érzésem, hogy Vanath ehhez is ért, és észrevenné, ha ilyesmivel próbálkoznánk, de talán Tom van annyira bátor, mint én, és ő is próbálkozik.
Mikor végül megszólal, a terve elég sokat mondó. Egyrészt úgy tűnik, ki tud innen juttatni minket, sőt, a szavai alapján szándékában is áll. Másrészt viszont ezzel mi is segítünk neki kijutni innen. Egyelőre fogalmam sincs, hogy ki ez az alak, csak annyit tudunk róla, hogy a Végsők ellensége volt, de a Végsőkkel éppenséggel mi sem állunk kifejezetten jó viszonyban. Viszont épp most pusztított el egy városnyi embert, ami semmiképp sem a jófiúk egyik jellemzője. Az a nagy helyzet, hogy ha haza akarunk jutni, nem biztos, hogy van más megoldás, minthogy őt is magunkkal visszük - pontosabban ő visz magával minket. De ha így áll a helyzet, talán a helyes cselekedet az lenne, ha inkább feláldoznánk magunkat, hogy Vanath bezárva maradjon. Valamiért az az érzésem viszont, hogy ha ellenkeznénk, akkor csak annyit érnénk el, hogy előbb belőlünk is elszívná az életerőt, és aztán nélkülünk távozna. Ha ez így van, akkor már a kisebbik rosszat is választhatnánk.
-Nem tudom, Lord Vanath, hogy a mi parányi erőnk elég lesz-e, hogy elég hatalmat meríthess belőle a kijutáshoz. De most, hogy tudjuk, mi történt, talán lenne megoldás. Ha visszaküldenél minket, hozhatnánk még embereket, sokkal többet a dimenzió szövetének repedéséhez. Az ő életerejükkel már hatalmad teljében lehetnél, és egyszer s mindenkorra elhagyhatnád ezt az átkozott börtönt, amit a Végsők emeltek. Nem erődtől megfosztva és kifáradva érkeznél vissza a világunkba, hanem erősebben, mint valaha. És szükséged is lehet erre az erőre: ha híre megy annak, hogy kiszabadultál, ellenségeid összegyűlhetnek.
Mint korábban, most is megválogatom a szavaimat, igyekszem a lehető legszuggesztívebb lenni, és úgy csepegtetni el a tanácsaimat, mint az égi mannát. Ha a képességem hatásos volt, akkor talán hajlandó meghallani ezeket az érveket, és hinni fog nekem. Anélkül lehet, hogy túlzott óvatoskodásnak nevezi majd a tervemet. Ha pedig érzékelte, hogy az érzelmeire próbáltam hatni, akkor rájön, hogy át akarom verni, nem vagyunk a szolgálói, és egyszerűen elveszi tőlünk, amire szüksége van. Meglátjuk.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 5 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Thorhalla Kedd 21 Feb. 2017, 00:00

//Mivel a többség nem írt és egy része jelezte, hogy nem tud írni, így szombaton lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bandon, Oregon - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 5 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Cody Atkinson Pént. 24 Feb. 2017, 15:59

Cody egója túl nagy, hogy a saját érdekében térdre boruljon valaki előtt. Viszont nem csak a saját érdekéről van szó hanem a diákjairól is úgyhogy megteszi. Úgy látszik, hogy a helyzet nem olyan rossz mint hitte volna. Vagyis, de sőt rosszabb ha azt vesszük, hogy kiderül a város kihalásáért ez az isten felelős. Viszont úgy látszik, hogy az a fickó tényleg elhiszi, hogy azért jöttek egy ilyen mészároshoz, hogy kiengedjék a palackból. A mondatra pedig, hogy az erejük kéne neki Cody gyanakodva néz az istenre és a többiekre. Godlaw úgy látszik, hogy nagyon a helyzet magaslatán van. Cody inkább nem is beszél. Inkább csak reménykedik, hogy a mutációjának az a hátránya, hogy az érzéseit nem tudja elrejteni nem fog gondot okozni. Reménykedik, hogy a másik nem ért a kutyák testbeszédéhez.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 5 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Akerman Pént. 24 Feb. 2017, 20:00

:: Kree Invázió – Prológus / A Kihalt város
:: Játékos társak: Jackson Godlaw, Alethea Faust, Cody Atkinson, Emily Emerald, Charles Dialin
Felszerelés / egyéb:

Letérdeltem ahogyan mindenki más is. Valószínűleg azt hihetik, hogy milyen jó gyerek vagyok most, de az igazság az, hogy rettegek az alaktól és az, hogy ő ölte meg a városban lévőket, hogy elszívta az erejüket ebből az elvileg börtönből még rémísztőbbé teszi. A saját karomat szorítom miközben beszél, ki kell segítenünk innen? Meg fog ölni minket ha nem segítünk de már így is az erőnket akarja, ugyan azt akarja tenni velünk is mint az emberekkel! Remélem mi túléljük, hisz, hiszen azt is mondta, hogy ki visz minket is ha segítünk neki akkor biztosan életben maradunk mi is. Lassan felálltam végül hogy már egy idelye mondta, hogy felkelhetünk de csak a földet bámultam. Nem mertem felnézni az alakra és csak hallgattam, hogy Godlaw úr mit válaszolt és szorongatva a saját kezemet vártam, hogy mi lesz erre a válasza a másiknak. Remélem vissza küld minket. Remélem kikerülünk innen és nem halunk meg. Nem akarok itt maradni. Már tudjuk mi történt és ki volt és miért. Mindent tudunk már, mostmár hazamehetünk. Próbálok pár mély levegőt és lasan kifújni, amilyen halkan csak tudok lenni. Nem akarom magamra felhívni a figyelmét senkinek sem, itt lenni sem akarok de nem sok lehetőség van más, csak az, hogy együtt megyünk ki vagy kiküld minket.

_________________
Bandon, Oregon - Page 5 Evilac12
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 5 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 25 Feb. 2017, 00:00Kree Invázió – Prológus / A Kihalt városRésztvevők: Jackson Godlaw, Alethea Faust, Cody Atkinson, Rain Akerman,


Charles Dialin és Eshana Swati KhanKövetkező körváltás: 2017. március 1. (szerda)

”Sajnálom a város az X-men és a SHIELD utasítására karantén alatt van.”
- Ismeretlen diszpécser

Bandon, Oregon - Page 5 00120

Charles még egy ideig próbálta azt, hogy felállítsa a lányt, de az nem akart, vagy tudott felkelni. Néhány pillanattal később pedig még az eszméletét is elvesztette. A fiú ekkor döntött úgy, hogy segítséget hív, az pedig a mentők voltak. Azonban elkeserítő választ kapott tőlük. Többek közt azt, hogy a SHIELD és az X-men lezárta a várost és a környékét, senki sem mehet be oda, mert még mindig eltűnnek az emberek, ha a két szervezet engedi, csak akkor mehetnek be. De kap részletes útmutatást arra nézve, hogy mit is kell tennie, hogyan kell egy hipotermiás személyt felmelegítenie úgy, hogy biztosan ne álljon le a szíve. A mentősök még azt javasolták, hogyha tud, akkor autózzon ki a városból Charles és a 30km-re levő kórházba hozza be a beteget az ellátás után.

Odalent a többiek mind hallgattak és csak Godlaw beszélt tovább, úgy tűnt, hogy mindenki átadta neki az irányítást. Ez a gyerekektől nem volt meglepő, Tom-on látszott, hogy totálisan ki van akadva ettől az egésztől, kisvárosiként nem volt hozzászokva mindehhez. Cody úgyszintén Godlaw-ra hagyta a dolgokat, ő pedig használta továbbra is a képességét a férfin, plusz beszélt is.
- NEM ÉRTED! – mondta. – AZ ERŐTÖKKEL EGYÜTT VAGYOK KÉPES KIJUTNI ÉS TI IS. HA NEM HASZNÁLHATOM MIND ITT RAGADUNK. ELVEHETEM ERŐVEL IS, HA AKAROM, DE BÍZOM BENNE, HOGY KÖVETŐIMKÉNT BELEEGYEZTEK ABBA, HOGY ANÉLKÜL TEGYEM.
Néhány pillanatra elgondolkodott, majd már látta, hogy mi is a gond.
- NEM AZ ÉLETERŐTÖKET AKAROM, HANEM A KÉPESSÉGEITEKET MAGAMBA SZÍVNI IDEIGLENESEN, HOGY ABBÓL NYERJEK ERŐT.
Így egyelőre úgy nézett ki, hogy Godlaw terve nem igen fog működni, mert, ha igaz, amit a másik mondott, akkor vagy közösen mennek ki innen, vagy pedig mind itt maradnak élelem és víz nélkül összezárva Vanath-al.

//Phobia jelezte, hogy kiszáll a kalandból, így azért ez lett Emily sorsa.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bandon, Oregon - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 5 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Szürke Eminenciás Szomb. 25 Feb. 2017, 06:45

A fiú kezdett nagyon aggódni. Emily semmire sem reagált. Az már nem számított, hogy nem válaszolt. Az számított, hogy el is ájult. Charles muszáj volt kihívja a mentőket.
- Neee, ez komoly? Meg lehet kérni őket, hogy engedjék be magukat ide? Egy fiatal lány van veszélyben!
Lassan fel fogta, hogy ha nem jöttek, mert nem jöhettek, akkor az utasításokat kellett követnie. Meg ijedt attól, hogy karantén volt, veszély helynek minősítették ezt. Nem akart meg halni, sem Emilyt látni meg halni. Követte az utasításokat, meg tette a lánnyal, amit kellett, hogy Emily túlélje. Utána meg próbált leinteni egy autót. Ha valaki megállt, akkor ezt mondta:
- Jónapot! E ltudna vinni a kórházig? A lány nagyon rosszul van, ki fog hűlni, ha nem kap segítséget.
A kórház messze volt, csak így volt esélye. Ha akadt egy jó lelkű sofőr, akkor Charles beemelte Emilyt a hátsó ülésre, elfektette úgy, hogy jó legyen és mellé ült, hogy fogja, amíg oda nem értek. Nem így tervezte, de legalább egy életet megmenthet.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 5 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 25 Feb. 2017, 09:05

//Ha visszanézted, amit írtam korábban nincs egy ember sem a városban, nincsenek autósok se senki, csak azok, akik ott voltak, ahol Emily-t összeszedted. Meg asszem mondta is Phobia karaktere, hogy a városban élő mutánsokon kívül mindenki meghalt és porrá vált. Smile Nem tudom, hogy melyik kariddal logolsz be később, így ezen látod a legkönyebben az egészet.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bandon, Oregon - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 5 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Akerman Kedd 28 Feb. 2017, 12:00

:: Kree Invázió – Prológus / A Kihalt város
:: Játékos társak: Jackson Godlaw, Alethea Faust, Cody Atkinson, Charles Dialin
Felszerelés / egyéb:

Godlaw úr próbálkozott azzal, hogy csak minket küldjön haza az alak de az csak elismételte, hogy nem megy a mi erőnk nélkül. Az egész városnyi ember erejét elszívta innen bezárva amikor nem volt ereje, ha akarja akkor bármikor elvehetné a miénket is és megölhetne minket és kijuthatna innen könnyedén. Erre számítok, számítottam, hogy ugyan úgy járunk mint a városiak, hogy csak hamu marad utánunk meg és semmi más, de mintha megérezte volna az alak, megnyugtatóan mondta de nem tudok valahogy megnyugodni tőle még így sem. Csak a mutáns erőnk és az is csak átmenetileg, nem halnánk meg de kijutnánk cserébe vele együtt. Itt nincsen semmi amivel kijuthatnánk vagy túlélhetnénk egyáltalán. Csak éhen halnánk ha itt maradnánk! Annyira szőrnyű lenne kiengedni innen őt? Nem mintha mi zártuk volna be vagy ellenünk követett volna el bűnöket, és az embereket megölte de nem specifikusan válogatott vagy ilyesmi, hiszen még az állatok is eltűntek... Igazán kimehetnénk vele, ahelyett, hogy csak itt maradunk és meghalunk, azt nem akarom de bárhogy is látom én ezt, nem én fogom eldönteni, hogy mi lesz és felhozni sem akarom, félek felhozni. Csak a padlót bámulom miközben még mindig szorítom a karomat néha felpislantva Godlaw úrra aki eddig is beszélt egy reménykedve, hogy úgy dönt, hogy kimegyünk vele. Odakint úgy is ott vannak már a többiek, a többi tanár és a többi rendfenntartó is... Mi meg csak páran vagyunk, nem tudjuk meggátolni, hogy kijusson..
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 5 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 28 Feb. 2017, 14:05

Sok lehetőség nem maradt számunkra, Vanath egyértelművé teszi, hogy az egyes ajtó mögött a halál vár ránk, a kettes ajtónál pedig segítünk neki, hogy mind hazajussunk. Hármas ajtó nincs. Ha ennyire leegyszerűsítjük a dolgot, akkor persze nincs min gondolkodni, de azért továbbra is fel-felmerül bennem, hogy ha egyszerűen ellenállnánk neki, és mondjuk meghalnánk az ellene folytatott harcban, akkor ki tudna-e jutni. Nyilván az ötlet teljesen elborult, nem fogok egy csapat diákot, egy civilt és magammal együtt két X-ment belehajsznolni a biztos halálba. Az egyetlen dolog, amiben bízhatok, hogy majd kijtunk innen, Vanath tartja a szavát, és minket is magával visz, odakint pedig vár minket majd valami, ami elég erős lehet, hogy megállítsa őt.
Vanath szavai közben tovább erősítem a képességem hatását, hogy egyre elmélyítsem a szimpátiát, a barátságosságot - ez még segíthet, hogy valóban kivigyen minket is magával. Miután elmondta a tényállást, magabiztos arckifjezést erőltetek magamra, és bólintok neki.
-Ezesetben megtisztelsz minket, Lord Vanath, hogy segítőidként az oldaladra állhatunk, és egy nap elmondhatjuk majd, hogy egy parányi részben nekünk is köszönhető a visszatérésed. Mondd, hogy mit kell tennünk, és mi végrehajtjuk.
Ez a seggnyalás azon foka, amit még komoly arccal elő tudok adni. Ha tovább kéne hajbókolnom, vagy még jobban kéne hízelegnem, már nem biztos, hogy hihetően tudnál eljátszani a szerepemet, és a végén még rosszul jönnénk ki. Szóval remélem, hogy a kevesebb több, és ez már elegendő lesz Vanathnak. Közben pedig belegondolni is rossz, mi fog történni, ha hazajutunk, és Vanath további városok teljes lakosságát emészti el pillanatok alatt. Nem tudom, melyik rosszabb, hogy annyi ember meghalhat, vagy hogy milyen ereje lesz ezután majd Vanathnak.
Akárhogy is, most ez az egyetlen lehetőségünk, és úgy látom, a többiek sem nagyon találtak ki bármi mást, amivel kihúzhatnánk magunkat a csávából. Szóval remélem, ez elég lesz.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 5 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 01 Márc. 2017, 08:21Kree Invázió – Prológus / A Kihalt városRésztvevők: Jackson Godlaw, Alethea Faust, Cody Atkinson, Rain Akerman,


Charles Dialin és Eshana Swati KhanKövetkező körváltás: 2017. március 5. (vasárnap)

” Amikor velem tart a félelem, reszketés közben nyugalmat érzek. A reménytelenség elől menekülő, adrenalin kiváltotta izgalomban fuldokló ember nem maradhat életben.”
- Sakurazaka Hiroshi

Bandon, Oregon - Page 5 00120

- Uram, bárki bemegy a városba meghal egy ismeretlen erőforrástól… - mondta a diszpécser. – Egyáltalán ki maga és hogy került oda?
Charles senkit sem tudott leinteni, hiszen senki sem volt a városban, összesen, akiket látott azok annál az étteremnél voltak, ahol Emily-t összeszedte és emlékezhetett arra is, hogy azért jöttek ide, mert mindenki eltűnt a városból. Így egyelőre továbbra is egyedül volt ott Emily-vel az utca közepén. Így, hogy nem mentek tovább és álltak egy helyemben már nem volt olyan hideg, így is 3-4 fok volt ugyan, de a haladástól a menetszél nem hatolt a csontjaiig. Amíg ezen gondolkodott és aggodalmaskodott hirtelen mindent betöltő hófehér fény lepte körbe és vakította el másodpercekre, a fehér fény pedig nagyon, de nagyon lassan kezdett eltűnni…

Vanath társaságában a csoportnak nem sok választási lehetősége volt az ügyben, hogy elfogadja-e, amit akart a másik vagy sem. Tényleg csak annyi volt, hogy békésen rendezik, amit állítólag túlélhetnek, vagy pedig nem és akkor biztosan meghalnak. Tom és Eshana is aggódva nézett a Godlaw-ra, hogy mit is fog mondani, ő pedig jobb híján nem tehetett mást, mintsem elfogadni az ajánlatot és továbbra is a képességét használni.
- HAGYD ABBA AZ ERŐD PAZARLÁSÁT, NINCS RÁM HATÁSSAL, A TELJES ERŐDRE SZÜKSÉGEM VAN!
Mindez valószínűleg nem hangzott túl jól, de a férfi végül felemelte a kezét koncentrálva, mire mindenkiből látható energiák kezdtek Vanath elé áramlani, aki ezeket egyszerűen elnyelte. Godlaw hirtelen nem érezte a többiek érzelmi jelenlétét, láthatóan Tom is zavarban volt és így nézett körbe, Cody bundája eltűnt és egy ember férfi állt csak a helyén. Amint az energiaáramlás megszűnt Vanath összecsapta a kezét, mire éles hófehér fény lepett be mindent a társaság pedig elvesztette az eszméletét…
Nem tudni, hogy mennyivel később tértek mind magukhoz, még mindig képességek nélkül, Cody is emberként, lent a föld alatti csarnokban, ahonnan alapból eltűntek. Még mindig derengett vakító a fehérség is, ami miatt nem láttak túl messzire.
- Mindenki jól érzi magát? – kérdezte nyögve Tom. – Nem működik a képességem… és nem látok szinte semmit….

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bandon, Oregon - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 5 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Szürke Eminenciás Szomb. 04 Márc. 2017, 07:50

Charles mérges lett a mentősökre, hogy egyáltalán nem segítettek neki. Sajnálta Emilyt, meg akarta menteni. Le tette, már nem is válaszolt, mert semmire sem ment a szabályok követőivel. Bicikizve sokkal hidegebb volt, a széltől fagytak úgy át. Most már jobb volt a helyzet. Sehol senkit nem látott, nem jártak autók. Csak ott látott embereket, ahonnan indultak.
Az aggódásból valami ismeretlen erő zökkentette ki. Nagyon meg ijedt, hogy ő is meg fog halni. A mentősök is ilyesmiről beszéltek. Amikor eltűnt a fehér fény és még élt és ugyan ott volt, akkor rá nézett a lányra, hogy hogy volt. Támadt egy ötlete. Meg próbálta felhívni azt a bizonyos Joet. Ha sikerült, be jelentkezett nála.
- Charles Dialin megint! Emilyvel elindultunk, de elájult és biciklivel nem tudom tovább vinni. Majdnem meg fagytunk. Ki tud küldeni valakit értünk? Emilynek segítség kell. A mentők nem jönnek, mert meg halnának egy ismeretlen erőtől. Fel vagyok háborodva!

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 5 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Thorhalla Vas. 05 Márc. 2017, 08:44

//Mivel senki sem írt Zield-et kivéve, csütörtökön lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bandon, Oregon - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 5 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 07 Márc. 2017, 13:59

Úgy tűnik, a képességemnek nem sok jelentősége volt, Vanath nem csak észrevette, hogy használom, de hatástalan is volt rá. Legalább nem dühítettem fel vele, ami jó pont, lehet, hogy nem volt teljesen tisztában, hogy mivel is próbálkozom. Mindenesetre elfogadja a felajánlásunkat, és úgy tűnik, hogy nem akar a továbbiakban szócséplésre időt pazarolni. Mikor Vanath elkezdi a hókusz-pókuszt, nem egészen tudom, hogy mire számítsak, és érzem, hogy a félelem megint eluralkodik rajtam, de mielőtt bármit tehetnék, kiderül, hogy nincs különösebb mellékhatása a dolognak. Egyszerűen csak érzem, hogy a mutációm teljesen eltűnik, nem érzem sem az érzések feletti képességemet, sem a fizikai képességeimet. Vanath valóban magába szívta az erőnket, úgy tűnik, tényleg életben hagy minket. Legalábbis ebben a hitben ringatom magam, amíg össze nem csapja a kezét, és minden elfehéredik.
Különös. Általában minden elsötétedni szokott. Most viszont minden világos. Egy pillanatra az jut eszembe, hogy talán meghaltam, és a mennyben vagyok. Aztán meghallom Tom hangját.
-Jól vagyok - válaszolom neki. Különös, de a hatalmas fényesség, amitől elájultunk, még mindig itt van. Miből árad ez a fény? Mintha maga a levegő világítana. Vagy a falak? Úgy látom, visszakerültünk a földalatti terembe, ahonnan korábban elteleportált minket valami. Tehát Vanath sikerrel járt.
-És úgy tűnik, mind elvesztettük a képességünket - jegyzem meg, mikor észreveszem, hogy Cody ruháit egy ember arcú alak viseli. - Reméljük, csak ideiglenes.
Vanath tehát visszahozott minket, de kiszabadult a börtönéből, és kétlem, hogy a céljai nemesek lennének. A Mi vajon sikerrel jártunk? Azért jöttünk ide, hogy kiderítsük, mi történt, és megszüntessük a hatást, ami megöl mindenkit. Ez végülis sikerült, tudjuk, hogy mi okozta a problémát, és a továbbiakban nem fog fennállni, hiszen Vanath már nincs itt, hogy újabb emberek életerejét rabolja el.
Lassan feltápászkodom a földről, és a napszemüvegemet előveszem a táskámból, hogy ne vakítson ennyire a fény. Közben lecsekkolom, hogy amit elraktunk a másik dimenzióban, az még nálunk van-e. Ezután megnézem, hogy a többiek is egyben vannak-e.
-Ki kéne másznunk, hogy az adóvevőn értesíthessük a többieket és a hatóságokat a fejleményekről - vetem fel, ha már mindenkiről kiderül, hogy jól van.

//Bocsi a kimaradásért, a hétvégi szülinapi dömping miatt kiment a fejemből a körváltás.//

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 5 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Akerman Szer. 08 Márc. 2017, 11:44

:: Kree Invázió – Prológus / A Kihalt város
:: Játékos társak: Jackson Godlaw, Alethea Faust, Cody Atkinson, Charles Dialin
Felszerelés / egyéb:

Megrezzenek ahogyan felszólal Vanath, hogy hagyja abba Godlaw úr az erejének a használatát rajta, megrémíszt, mi lesz most? Ránk haragította? Végünk lesz most? De semelyik sem lett végül, nem lesz bajunk ebből. Godlaw úr beleegyezett végül, hogy odaadjuk az erőnket az alaknak, hogy kijussunk innen. Végre ki fogunk jutni innen! Nem is várakozott Vanath és elszívta az erőnket. Nem sokat éreztem én változásban, Atkinson úr bundája eltűnt és ez volt a leglátványosabb változás aztán az erős fény jött és elvakított. A kezeimet a szemem elé emeltem, hogy takarjam azokat a fény elől, nem sok sikerrel és elvesztettem az eszméletemet.
Nem tudom mennyivel később ébredtem fel még mindig némiképp elvakítva a fehérségtől felülök és egy közeli falhoz hátrálok ki körbe kapva a teknintetemet, hogy hová kerültem, itt vannak-e a többiek is. Kijutottunk? A hely olyan mint ami beküldött minket a börtönbe és itt vannak a többiek is még. A fejemhez kapok egy pillanatra, Atkinson úr még mindig embernek néz ki. Egy kissebb törmelék darabot keresek a szememmel és ha találtam valami ilyesmit akkor megpróbáltam magamhoz teleportálni azt, semmi sikerrel. Nem tudom csinálni, nem megy. Meddig fog ez így maradni? Remélem nem örökké, végre van valamim ami jó, nem akarom elveszíteni örökre, vagy csak túl sokáig.
Remélem, hogy igaza van Godlaw úrnak és csak átmeneti lesz az erővesztésünk, kissé megnyugszom végre az ébredés után és amikor említi, hogy ki kéne mennünk innen, hogy tudjuk használni az adóvevőt akkor csak örülni tudok a döntésnek és fel is kelek a földről végre és meg is indulok a kijárat felé nem is habozva. Bezártság érzésem kezd lenni a helytől. Lehet, hogy az a börtön tágas volt látványra de még is csak ez az egy szerencsés kiutunk volt Vanath-al és most itt vagyunk megint a föld alatt, egy olyan helyen ami csoda, hogy nem omlott még össze. Sietős léptekkel megyek kifelé.
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 5 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 09 Márc. 2017, 07:36Kree Invázió – Prológus / A Kihalt városRésztvevők: Jackson Godlaw, Alethea Faust, Cody Atkinson, Rain Akerman,


Charles Dialin és Eshana Swati KhanKövetkező körváltás: -

”Újra szabad vagyok és az erőm is hamarosan újra a régi lesz!”
- Lord Vanath

Bandon, Oregon - Page 5 00120

Charles próbált a korábbi hellyel kapcsolatot felvenni rádión, de a rádiója az X-ekhez volt bekapcsolva. Eddig nem érzékelt a rádió semmilyen másik adást, de most hirtelen újra volt vonal és adás a többiek visszakapcsolódtak a hálózatba, így már a többiek hallhatták az üzenetét és eddigre a fehér fény is eltűnt.

Mivel mindenki jól érezte magát és jól volt, így vissza is indultak a kijárathoz, ott feltudtak mászni a szabadba, nagyjából ekkor érkezett egy adás az X-ek kommunikátorára egy diáktól, akinek nem lett volna szabad itt lennie.
- Charles Dialin megint! Emilyvel elindultunk, de elájult és biciklivel nem tudom tovább vinni. Majdnem meg fagytunk. Ki tud küldeni valakit értünk? Emilynek segítség kell. A mentők nem jönnek, mert meg halnának egy ismeretlen erőtől. Fel vagyok háborodva!
A társaság könnyedén eltudott a kisbusszal jutni addig, ahol az eszméletlen Emily és Charles volt, ahogyan eltudták vinni a kórházba is. A jelentést meg kellett tenni az X-mennek és a SHIELD-nek is, és mivel a csapat már tudta, hogy a veszély elmúlt és már bárki bejöhet a helyre az egész környéket megszállták a SHIELD ügynökök, a teljes várost lezárták, a túlélőket Emily-vel és a csapat tagjaival együtt a SHIELD egyik kórházába szállították.
Emily-ről kiderült, hogy nincs semmilyen komolyabb baja, csak sokkot kapott azért ájult el, nem lett volna szabad elindulnia Charles-al a biciklin. A többieknek nagyjából egy hetükbe telt mire visszanyerték a teljes képességüket a Vanath-al való találkozás után. A Végső eltűnt, egyelőre senki sem találta, hogy merre és hol lehet. Joe és Tom rokonokhoz mentek, egyikőjük sem akart visszamenni a városba, a diáklányt, akit a csapat a börtönből szedett ki őt hazaengedték, a hármas ikreknek azonban nem volt hova menniük, nem élt rokonuk sehol sem. Így az X-men és a Xavier iskola fogadta be őket.
A társaság megoldotta az ügyet, ugyan Vanath kiszabadult, de legalább a rokonok, hozzátartozók megtudták, hogy miért is kellett a szeretteiknek meghalni és azt, hogy ilyen szempontból már senki sincs veszélyben, aki a környéken jár, ami azért megnyugvást hozhat.

Vége.
(Még, ha a többi résznek is vége, lesz majd egy epilógus, abból kiderül, hogy hova lett Vanath, addig is titok Smile )

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bandon, Oregon - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 5 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 25 Márc. 2017, 00:00Kree Invázió – Első kaland: A Prológus
EpilógusokEpilógusok:

Maffiaváros, New York alatt
Kurama a Falka megmentése közben arra kényszerült, hogy segítséget hívjon, hogy nehogy elfogják őket, a Raptorok érkeztek meg, akik még mindig Tao polgármesterségének köszönhetik, hogy fennmaradtak és elterjedtek a rendőrök között. A Raptorok ezúttal nem fegyvereket, vagy információkat kértek a segítségért, hanem valami mást, ami miatt Kurama a többi maffia fejjel együtt szokásosan tartandó ülésen kénytelen volt felhozni, hogy a Raptorok bejárást akarnak a Maffiavárosba és ezáltal még védelmet is ígértek, hogy örömmel vállalják a rendfenntartó erő szerepét ott, hol mindez szükséges pártatlan félként.
Igazából mindenkinek volt ügye a korrupt rendőrökkel, akik a Raptorok voltak, akik soha sem árulták el őket és a Ligával sem paktáltak le, így egyöntetű döntés született, hogy beengedik őket. A semleges negyedben kaptak maguknak egy épületet és valóban bárki fordulhatott hozzájuk, hogy a raptorok játsszák idelent a békebíró szerepét.

Washington DC., USA
A Fekete Gém fegyvertechnikai cég szinte mindent elvesztett, amit korábban sikerült a Hydra-tól lopniuk, noha nem mindent. Azonban mivel a Hydra nagykövete kiszabadult, így már tudta az ellenségük, hogy mire is készülhetnek, hogy a testvérpár Wakanda törvényes uralkodója és nem fogják annyiban hagyni, hogy a Hydra bábállamként használja azt, ami az övék. Mivel egyelőre nem voltak túl erősek, se nem voltak befolyásos barátaik, szövetségeseik. Az ENSZ-hez nem fordulhattak, hiszen ők nem támogatták volna a testvéreket egy polgárháborúban, ugyanez volt igaz a SHIELD-re, így kénytelenek voltak Norman Osborn-hoz fordulni támogatásért, hiszen az elnököt is érte előző év augusztusában támadás, noha csak az egyik hasonmását tudták kivégezni.
Hosszas tárgyalások után Norman Osborn belement abba, hogy segítsen Wakanda jogos örököseinek visszaszerezni a trónjukat és az országukat.

Berlin, Németország
A puccs elbukása után szüksége volt a Hydra-nak egy afféle győzelemre, mint amilyen a mostani volt. A küldetést maradéktalanul sikerült végrehajtaniuk. Sikerült a Fekete Gém által minden ellopott adatot törölni, tudták, hogy lehetnek nyomtatott verziók, vagy olyanok, amiket lementettek, de a többség így is elveszett, és a Wakandai nagykövetasszonyt is visszaszerezték. Ugyanakkor aggodalomra adott nyomot, hogy a nagykövet milyen információkkal tért vissza. Sikerült kiderítenie, hogy a Fekete Gém két tulajdonosa egy ikerpár, akik valójában a néhai Wakandai uralkodó gyermekei, akiket titokban neveltek fel, így ők azok, akik a trón jogos örökösei, ahol a jelenlegi Párduc a Hydra bábja.
Nem volt nehéz kitalálni, hogy mit is akarhat a testvérpár, visszavenni azt, ami őket illet, így a Hydra a legnagyobb titokban csapatokat és embereket küldött Wakandába, hogy az esetleges árulókat már most elfogják és a lehető leghamarabb megtudják akadályozni az ikerpár törekvését.

Fukushima, Japán
Miután Bandonban Vanath kiszabadult az X-ek erejét kölcsönvéve odakint a szabadban szinte azonnal felcsatlakoztatta az elméjét az internetre, azon keresztül megkeresve azt a helyet, ami igencsak elhagyatott és a legnagyobb sugárzási szinttel rendelkezik a bolygón. Így találta meg a 2011-es Japán földrengéskor megsérült Fukushimai atomerőmű blokkját, ami még mindig le volt zárva hosszú-hosszú időre a radioaktív sugárzás miatt. Mivel ő is végső volt, neki is szüksége volt efféle sugárzásra, hogy ereje teljében legyen. Így, amikor megvolt a hely, hogy hova kell mennie nem is teketóriázott tovább, hanem egyszerűen a sérült reaktormag belsejébe teleportált. Azonnal érezte odabent, hogy sokkalta gyorsabban tér vissza az ereje, mintsem azt képzelte volna korábban. Mivel így nagyon sokáig tartott volna éberen, hogy az energiákat magába olvassza, így egy mély, meditativ állapotba került egészen addig, amíg ismét nem lesz régi az ereje.

Császári udvar, Hala, Nagy Magellán Felhő
A császárnő a föld alatti szinteken sétált le egyenesen a börtönig az emberi fogolyig, akit hónapokkal ezelőtt fogtak még el egy bejelentés után. Mostanra kínzásokkal, gyötrésekkel és kísérletekkel sikerült kiszedni a nőből, amit akartak tudni a Földről, szerencsére elég sokat tudott, hiszen a SHIELD nevű szervezet tagja volt. Persze tudták, hogy a jelszavak, kódok és minden efféle változik, de legalább már átlátható rendszerük volt arról ami a Földön ment, ami megkönnyíti a helyzetüket, amint megérkeznek az inváziós seregek. A császárnő belépett a cellába, a bent levő roncsról nem lehetett már megmondani, hogy egykor mi volt, sem a faját, sem a nemét. Egy energiagömbben lebegett, a szemei, fogai, fülei, nyelve sem volt már meg, élve lett megnyúzva a kínzások közepette, több helyen az inai és csontjai is kilátszottak. Az alsó állkapcsa is ki lett szedve, ahogyan a hangszálai, így már csak némán tudott üvölteni a kínzások között.
< - Mind így fogtok járni – mondta a császárnő undorral a hangjában. >
Lehúzta a kesztyűjét és benyúlt az energiagömbbe, a képessége azonnal aktiválódott, ahogyan a haldokló roncshoz ért. Hosszú fájdalmas és gyötrelmes órákba telt mire végül a roncs, aki egykor Laura Sylen volt kiszenvedett és elhunyt. A császárnő csak ekkor fordult meg és lépett ki a cellából, majd komvonalon a Legfőbb Vádlónak intézte a szavait.
< - Lord Acil, a korábban gondosan felépített tervünk életbe lép – mondta. – Kezdje meg a Flottánk átszervezését, hogy egy része hamarosan elindulhasson a Föld felé, hogy leigázza azt! >
< - Igenis úrnőm, a parancsokat azonnal továbbítom – felelte a férfi a komvonalba. >

Álmok és rémálmok dimenziója
Az egész helyet Rémálom nevetése töltötte be, ahogyan az újdonsült avatarjaiak köszönhetően egyre jobban nyerte vissza az erejét és egyre több és több lényt volt képes megidézni, amik képesek voltak azoknak az álmaiba beleférkőzni, akik az avatarjai, vagyis inkább hírnökei aurájába kerültek. Minél többen „fertőződtek” meg, annál több pszichonikus erőt volt képes magába szívni és növeli a hatalmát. Idővel, ahogyan majd még erősebb lesz, újabb és újabb avatarokat szándékozott megjelölni, hogy végül a teljes világ pszichonikus erejét csapolhassa magának és hatalmasabb lehessen, mint valaha.

Vége az első résznek.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bandon, Oregon - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon - Page 5 Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.