1. számú orvosi- és büntetőtelep (Csendes-óceán)

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

1. számú orvosi- és büntetőtelep (Csendes-óceán) - Page 3 Empty Re: 1. számú orvosi- és büntetőtelep (Csendes-óceán)

Témanyitás by Tyranis on Szer. 26 Szept. 2012, 18:47

2046. december 6. csütörtök – 1. számú orvosi- és büntetőtelep, Csendes-óceán
Résztvevő: Jared Aaron Voice, Ka-Zar, Daniel Hamilton és Andrew Ramirez

- Senki – válaszolt a többiek helyett Ka-Zar Heka-nak.
A csapat mögött ekkor vágódott ki az ajtó, ahonnan a pihenőn levő AIM-esek jöttek ki. Elsőre döbbenten látták, hogy nem azok vagytok, akiknek lennetek kellene, de jelenleg a négy férfinál volt nagyobb is gondjuk a csápos lény és Aian. Így a fegyvereiket sem rátok fogták, hanem a másik párosra. A vezető csak a kezével intett, hogy támadás, mire azok tüzet nyitottak. Azonban nem volt ennek haszna a golyók könnyedén pattantak le Aian bőréről, majd a kezét emelve vöröses-aranyszínű fény csapott ki belőle eltalálva az AIM ügynököket. Még a fájdalmas üvöltésüket lehetett pár pillanatig hallani, majd az égett hús kesernyés szaga töltötte meg a levegőt, azok pedig összeégve holtan feküdtek el.
- Nem tudom kik vagytok, de segíteni akartatok rajta – a szemével nézett csak a lényre. – Ezért most elmehettek. A nevem Lord Aian, a Rákuniverzum ura. De ha legközelebb találkozunk már ellenségek leszünk.
Éles villanás telítette be a folyosót, mire a négyes szeme kitisztult a férfi és a lény már nem voltak ott.
- Oké, mióta járnak erre a világra alternatív univerzum beli lények? – kérdezte Ka-Zar. – Vagy mit hoztatok haza abból a másik világból, ahol ti, a csapat jártatok?

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
1. számú orvosi- és büntetőtelep (Csendes-óceán) - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

1. számú orvosi- és büntetőtelep (Csendes-óceán) - Page 3 Empty Re: 1. számú orvosi- és büntetőtelep (Csendes-óceán)

Témanyitás by Steven on Szomb. 29 Szept. 2012, 12:13

Pár pillanat alatt az egész helyzet káoszba fulladt. Loki-t úgy csapták le mint egy legyet. A korábbi katonák akik őrizték a szobát, legalább ilyen gyorsan hullottak el az idegen által, akiről már tudjuk hogy határozottan nem az-az Aian akit mi ismertünk. Végül Ka-Zar tesz fel egy elég érdekes kérdést.
- Tudtommal semmi ilyesmit. – Válaszoltam neki, de közben még mindig a halott katonákat néztem.
- Úgy tűnik a sors elégé biztosra akar menni a világvégével kapcsolatban. – Jegyeztem meg és közben azon tűnődtem, hogy mindezt még is hogyan fogjuk helyrehozni. Így is épp elég gondunk van Magneto-val és Tyranis esetleges fenyegetésével, most még jött ez is. Bár mivel erős mágiát érezhettünk bentről még az előtt hogy Loki kirepült volna az ajtón keresztül talán ez egy olyan esemény volt aminél apámnak közbe kell lépnie. Elvégre még is egy másik univerzumból jött ide valaki igen erőteljes. De persze ebben nem lehetek biztos, így nem is számíthatok rá, hogy segíteni fog.
- Hamarosan több katona érkezik. Indulhatunk? – Kérdeztem miközben az ismeretlen felé fordultam, aki már korábban mondta, hogy tudja az innen kivezető utat. – Van valami ötleted vagy trükköd a tarsolyodban, amivel ezeket letudod szedni rólunk? – Kérdeztem tőle miközben a nyakamon lévő képesség blokkolóra mutattam.

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

1. számú orvosi- és büntetőtelep (Csendes-óceán) - Page 3 Empty Re: 1. számú orvosi- és büntetőtelep (Csendes-óceán)

Témanyitás by Bishop on Szomb. 29 Szept. 2012, 13:21

Érdekes fejlemény, hogy ez az Aian egyáltalán nem a mi Aianünk, hanem valami másik világból érkezett énje lehet.
~ Lord Aian a Rákuniverzum ura. Elég különösen hangzik a lord jelzővel ez a név, de mégsem hangzik rosszul. A rákuniverzum pedig egy kicsit hátborzongató, gondolom nem az ollós állatról kapta a nevét hanem arról a bizonyos betegségről.
- Nem. Nem hoztunk át semmit. Én még soha nem is hallottam a Rákuniverzumról. És szerintem más sem nagyon. A sorsban pedig nem hiszek, ahogy a világvégében sem. De abban igen, hogy Lord Aian komolyan gondolta amit mondott és ha még egyszer összefutunk vele abból gond lesz, szólni kell majd a többieknek is.
Én már indulnék a kijárat felé a többieknek igazuk van mindjárt itt lesz a nyakunkon az összes sárga ruhás alak és nem szeretnék késlekedni, amitn lehetséges és valaki mutatja az utat én elindulok. De azért a képesség blokkoló lehetséges leszedését megvárom.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3686
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 48
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

1. számú orvosi- és büntetőtelep (Csendes-óceán) - Page 3 Empty Re: 1. számú orvosi- és büntetőtelep (Csendes-óceán)

Témanyitás by Szehmet on Kedd 02 Okt. 2012, 18:57

Feszültség, talán a sajátja szaglik a levegőben, Heka még nyelni sem igen mer. Talán már meggondolatlan szavaival így is túl sok bajt okoz, miközben a többiek, nagy harcosokhoz illő hideg fejjel próbálnak megelőzni minden bajt.. Nagy harcosok.. ó igen, mintha a papok tanították volna higgadtságra.. ő viszont nem volt jó tanuló, nem ebben a témában nem, s most rettegés szorította a szívét, rettegés, hogy elveszíti azt, aki miatt ide jött... és persze teleportálni sem tud senki.
Aztán a levegője is bennszakad, ahogy egy kupac AIM barbár jelenik meg mögöttük. Keze megrándul a bottal, de nem esik nekik. Gondolkozik, ennyi fegyver ellen mit tehetne a bottal, de jobbra nem jut, minthogy a már korábban elsütött trükköt kell majd alkalmaznia. De azok nem velük törődnek, s ezzel egy megkönnyebbült sóhaj is útra kél, majd a félelemmel vegyes ámulat és undor pillanatai következnek, ahogy egy elsőrangú mozi veszi kezdetét, mely csak egy gondolatot hagy hátra: Mi leszünk a következők.
A gyomorforgató bűzt érezve Heka öklendezni kezd, és kénytelen megtámaszkodni a falnál, hogy enyhén zöldes, hófehér arcával nézzen fel a lényre, a vélt végzetre, majd nagy, bámuló szemekkel próbálja elhinni, hogy valóban megmenekülnek.. hogy az a valami.. valamik?.. elengedi őket. Rákuniverzum? Hihetetlen.. majd alkalomadtán utána kérdez.
Zavart mozdulattal simítja ki fehér haját az arcából.
-Kiviszlek az épületből.. az udvar eddig néptelen volt.. ezek után-int körül a srác
-meglátjuk. Merem remélni, hogy továbbra is elhagyatott. Onnantól fel kell találni magunkat, mert csak a tenger vesz minket körül- fejezi be a gyors összefoglalót, majd tüzetesebben átnézi a ruháját, élve a gyanúval hogy talán van valami teleport eszköz rajta, de igazán csak az hozza vissza azt az elszánt figurát, aki belevágott a kalandba, hogy egy igen egyszerű feladatot kapott, leszedni a cuccokat a srácok nyakából.
-Persze, valószínűleg semmiség- lép közelebb. Ha az ajtót be tudta zárni, talán az ilyen fura kütyük sem okoznak problémát, kérdés csak az hogy most tegye-e, vagy az udvaron.. Végül úgy dönt, elég közel vannak a kijárathoz ahhoz, hogyha valamiféle riasztót indít be vele, ne legyen nagy baj.
-Most.. megérintem-kommentálja a dolgot, ahogy először Hamiltonhoz lép, és erejét használva, csendesen idegen nyelven hadarva, megkéri a kütyüt, hogy ne jelezzen, csak essen le a srác nyakából, majd záródjon vissza. És ezt viszi végig a többieknél is, ha sikerül, majd megszólal:
-No.. most jobb ha sietünk.- Nem akar túl sok energiát elveszíteni így ha életfunkciókat is figyel a kütyü, nemsokára jelezni fog, és kérésével csak pár pillanatot nyer nekik.
-Erre-talán túlzottan is sietve indul el, a kupacnyi AIMos hulla mellett, s ha van egy cseppnyi idejük, majd megszabadul a feltűnő sárga ruhától is, mielőtt kilépne az udvarra.

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 21
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

1. számú orvosi- és büntetőtelep (Csendes-óceán) - Page 3 Empty Re: 1. számú orvosi- és büntetőtelep (Csendes-óceán)

Témanyitás by Tyranis on Szer. 03 Okt. 2012, 10:37

2046. december 6. csütörtök – 1. számú orvosi- és büntetőtelep, Csendes-óceán
Résztvevő: Jared Aaron Voice, Ka-Zar, Daniel Hamilton és Andrew Ramirez

Heka megpróbálta kinyitni Daniel és Andrew képességblokkoló nyakláncát, amivel sikerrel is járt. Úgy látszott, hogy mágia ellen nem volt védve mindez. A nyakörvek hangos kattintással nyíltak ki és utána már le lehetett őket venni a nyakból is. Ka-Zar nyakában ember léte miatt semmi ilyesmi nem volt. A rejtélyes megmentőjük, Heka vezette el a csapatot az utolsó lejárathoz, ott fel a lépcsőn. Felérve arra a kórházi folyosóra jutottak, ahol Heka lejött nem sokkal korábban. Kifelé haladva némi vért lehetett látni a földön, harc is lehetett itt, de végül minden nehézség nélkül eléri a négyes az udvart. Mostanra kezdett besötétedni már, így senki sem vette őket észre. Innen már egyszerű volt a helyi kikötőt megtalálni, az egyetlen kiutat a szigetről. Egy nagyobb motorcsónak volt „robotpilótával”, ha esetleg nem értene senki ennek az irányításához. Az úti célja pedig San Francisco volt. jobb híján ezzel menekült el a csoport innen.

//Folytatás ma vagy holnap az új kalanddal//

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
1. számú orvosi- és büntetőtelep (Csendes-óceán) - Page 3 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

1. számú orvosi- és büntetőtelep (Csendes-óceán) - Page 3 Empty Re: 1. számú orvosi- és büntetőtelep (Csendes-óceán)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.