Kree-Lar

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Ko-Rel Szer. 01 Júl. 2015, 09:25

- Igen, megköszönném, ha maga is – mondta Nebo a kree férfinak.
A fejével intett az egyik testőrének, aki át is adta a lándzsáját a férfinak. Nebo ekkor fordult meg és nagyjából egyszerre távozott a helységből, ahogyan a másik három férfi is tette. Nem ismerte ennek a palotának a felépítését, így igyekezett olyasmi helyet találni magának, ahonnan egyszerre lehetett felfelé és lefelé is haladni, hogyha menekülni kell, akkor mindezt meglehessen tenni. végül is az egyik kisebb étkezőt választotta magának, hogy ott fog elbújni. A helységnek nem voltak ablakai, így senki sem vehette észre, hogy itt vannak, a helységnek összesen három ajtaja volt, mindegyik másik irányban, így könnyedén lehetett menekülni is, ha szükséges. Illetve odabent még kellő számú asztal, tároló és egyéb dolog volt, amivel el lehetett barikádozni a kijáratokat. Illetve a szelőzőbe is be lehetett mászni. Amint itt voltak nem sokkal később ők is meghallották a robbanást és érezni is lehetett, ahogyan az épület megremegett. A kommunikátorához nyúlt és azonnal Acilt próbálta hívni.
- Nagyúr, mi történt? – kérdezte. – Jelentést kérek!

felszereléslista:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kree-Lar - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Bíbor Kísértet Szer. 01 Júl. 2015, 18:22

Yalvis nem nagy örömmel konstantálta, hogy bizony egy újabb krizisbe került, és ez a krizis a következő pillanatban szó szerint a nyakába szakadt. Rozsda kikapcsolt, és a foxiai a következő pillanatba egy halomnyi törmelék alatt ébredt.
Minden porcikája fájt, de szerencsére nem érezte magát annyira gyengének, hogy ne ássa ki magát a felszín felé.
Lassan haladt felfelé, közben hangosan káromkodott, de végül kiért onnan. Kiköpte a szájába került port, és végigmérte a sérüléseit. Több hónapja egy mutáns badoon, aztán most egy csapatnyi kree zombi.
Nagyon jó.
Komolyan, jobb lett volna, ha nem kéri az amnesztiát, hanem inkább marad a börtönben. Ott valahogy sokkal nyugodtabb volt minden. Azt azonban nem tudta kiverni a fejéből, hogy hangos kaparászó hangokat hallott a frissen berobbant rész irányából. Ez így elég ijesztő volt...
Nagyon ijesztő. Először is megpróbálta bekapcsolni Rozsdát, közben a társait várta, hogy életben vannak e...

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Jelly Szer. 01 Júl. 2015, 18:35

Jelly amint a törmelék alá került, azonnal elkezdte magát kiásni. A kezéből formált kés segítségével meggyorsította a feljutást. Mire felért csak akkor tudta szemügyre venni a sérüléseit, valamint azt, hogy rajta kívül eddig csak Yalvis jutott ki.
A mutáns döbbenten nézett a társára, aki épp a kommunikátorát próbálta feléleszteni.
- Le se tagadhatod, hogy róka vagy. Azok is rohadt jól tudnak ám ásni. Komolyan, nem lehet, hogy a te fajod valójában a földről származik? Jó, befejezem. Én se tudhatok mindent az idegenekről.
Ekkor eszébe jutott a kaparászó hang amit még ásás közben hallott. A társára nézett.
- Szerintem ássuk ki a többieket, vagy nézzük meg, hogy élnek e még. Rossz előérzetem van, és nem csak a kree zombik miatt. Egyre őrültebb ez a helyzet.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Peregrin Csüt. 02 Júl. 2015, 17:44

Kal-Ger

- Ahogy kívánja - egyezett bele meghajolva, amivel egyben el is köszönt. A kapott fegyverrel elindult kifelé. A túlélés esélyei drasztikusan csökkentek ezáltal, noha tudta használni a kapott lándzsát, hála a szükséges Kree kiképzéseknek. Ám ö továbbra is az örökkön örökké kereskedő szellemet vallja saját magát illetően. Nem akart harcolni, hiszen ha már valaki harcol, fennáll a veszélye, hogy odavész. Ez ugyebár kétoldalú döntés, első, hogy tenni akarsz valamit, harcolsz valamiért, vagy ehhez hasonló, a másik velejáróra, a bukás lehetősége, ami lehet végzetes, és az utolsó, vagy olyan bukás ami szegényhez vezethet, esetleg - ami a jobbik -, olyan bukás éri ami csak az én képét sérti.
Csakhamar kiderült, hogy hárman fognak útnak indulni, és indultak is amikor egy robbanás rázta meg a földet. A Kree férfi majd be toljt, de azért gyorsan úrrá lett önmagán, és szóra nyitotta száját, igyekezet bátor lenni, amíg nincs egyedül...
- Ööö, szerintem meg kellene néznünk, mi volt ez - ajánlotta fől, két kézzel markolva a kapott lándzsát.
" Ezt a császárnőtől kaptam, vagyis testőrétől, de akkor is tőle, ez nagy dolog, méltónak kell lennem figyelmére... legalábbis amíg, ööö, amíg, egy darabig legalább. Utána kitalálok valamit... mint mindig. - gondolta egykedvüen.


Felszerelése:
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Kira Sign Pént. 03 Júl. 2015, 00:01

// Bocsánat, tényleg nem tudtam írni//

Tanakodás folytatódott, bár a jelek szerint a dolog ami az emberek szemén volt nem is igazán beültetés volt, sokkal inkább másak tűnt.
- Egy érintéssel terjedő vírus?
Jegyzem meg halkan, levonva a következtetést a látottakból. A fertőzöttek száma nagyot nőtt és a robbanások is meggyarapodtak. A Doktor, Ger és Miller kimentek harcolni, Nebo pedig elbújni.
Alig fogtam fel az egyik eseményt, rögtön követte azt a másik. Egy rakéta áttörte a pajzsot és a robbanással törmelék hullott ránk több helyen sebeket is kaptunk.
Én ki tudtam mászni, de így is fájdalmaim voltak.
- Aki él, adjon jelet és segítek kiásni!
mondom, miközben a sebeim mértékén ellenőrzőm, majd egyszer csak fura kaparó hangot hallok.
- Mi a fene ezt a hang?
Csak sejtéseim vannak, és azok rosszak ezért készen állok, ha esetleg el kéne húznom a csíkot.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Kree-Lar - Page 3 Sexymechanicbyparkleggy Kree-Lar - Page 3 Girloffantasybymanofins Kree-Lar - Page 3 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Kree-Lar - Page 3 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Kree-Lar - Page 3 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Doctor Szomb. 04 Júl. 2015, 23:16

Sejtettem, hogy Miller nem fog örülni annak, amit mondtam. Aminek tanújelét is adta. Persze mikor én magam is nagyobb mélységekben gondoltam át a dolgot, magam is úgyan arra jutottam, melyre a tábornok is rávilágított. Talán a Kree-k iránti ellenszenvem miatt akartam az erőszakosabb megoldást, kihasználva megoldani a problémát. Viszont ha mi is mészárlásba kezdenénk velem az élen, akkor nem lennék különb azoknál, mint akik ellen nap mint nap harcolok a magam módján.
~ Így hát egyenlőre két opció maradt. Megpróbálni a lehető legtöbb információt megtudni erről a kollektív tudatról és ha szükséges odébb állni. Illetve valami módon megszüntetni vagy elvágni a kollektív tudati összeköttetést. Bár ez utóbbi sem lesz könnyű eset. ~
Nem sokkal azután, hogy mindezt tanulságosan végig gondoltam, a kis ezüstös szemű közönség is reagált rám, miközben gondolkodtam. S bár a közös tudat is magyarázatot ad egy-két kérdésre, arra még semmi kép sem, hogy miért használnak Kree-et gazdatestnek... Így hát további válaszok reményében folytattam a beszélgetést velük, hátha még többet elárulnak magukról. Közben a palota felől is egy robbanás hangja volt hallható, majd annak a következménye láthatóvá is tette az egészet. Persze magam is aggódtam, a bent rekedtek életéért, viszont abban is bíztam, hogy a palotában maradt csapat eléggé rátermett, hogy egy efféle helyzeten is úrrá legyenek. Legalábbis reménykedtem benne, hogy tanultak a Knowhere űrállomáson történtekből is. Most viszont nekem a kereskedő Kree-nek és Miller tábornoknak a kinti káoszon kell felül kerekednünk és előnyt kovácsolni a cseppet sem jó helyzetünkből...
- Áh értem! Akkor árulják el, hogy minek nevezik magukat?! Honnan érkeztek erre a bolygóra?! S miért van szükségük Kree gazdatestekre, vagy bármilyen más gazdatestre?! S ha meg is hódították a bolygót és a teljes népességet is a kollektív tudatukba olvasztották, mit akarnak tenni mind azok után?! Mi a célja a létezésüknek?! - tettem fel pár fontos kérdést, mellyel más sok mindent lehetne kezdenünk. Viszont arra is ki kell találnom egy opciót, ha nem állnak kötélnek és nem mondják el, amit tudni akarok... Közben továbbra is folyamatosan résen voltam a váratlan meglepetésekkel szemben... Majd mielőtt a kereskedő Kree barátunk is meggondolatlanságot követne el, félig megfordultam és felé is szóltam pár szót.
- Megértem az aggodalmát. Magam is aggódom a bent rekedtek életéért, viszont a bent rekedt csapat is úrrá kell legyen a helyzeten. Nekünk most az utcai frontokon kell helyt állnunk! Ráadásul létszámban sem állunk a helyzet magaslatán! Ha most vissza megy, azzal ronthatja is az esélyeinket a sikerre. - mondtam a Kree kereskedőnek a nem túl kedves, de logikus érveimet. Majd ismételten a kollektív ezüstös szemű társaságra összpontosítottam a figyelmem.
Doctor
Doctor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 10.
Age : 32
Tartózkodási hely : Térben és Időben bárhol

Karakteradatok
Főkarakter: Doctor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://sgmemo.rpgo.hu/index.php?sid=3651c97bc1b42bce66f47d84a821 waenhill33

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Dr. Zield Jones Vas. 05 Júl. 2015, 07:57

Ez az egész felhajtás nem érdekelte Töltést. Csak a kaja, a ruházat, az ellátmány, amit hoztak a nehéz helyzetbe került bolygóra. Kellő felszerelés, technológia nélkül nem tudott olyat építeni, amit szeretett volna, amivel elégedett lett volna, ezért nagyon is várta, hogy rendeződjön a helyzet. Barátkozni nem akart. Hálás volt az Őrzőknek, hogy elérték az amnesztiát, hogy tanúskodtak mellette, de beszélgetni, jópofizni nem akart velük. A foxiaival sem, aki rengeteget beszélt, már a köszönéssel is lefárasztotta az eléggé antiszociális kymmeliant. Hátat fordított inkább és bunkó módon, pofátlanul elment, hogy minél előbb kapjon a hozományból.
Amikor kitört a pánik, először a forrását kereste. 
~Ha egy kree megijedt, annak komoly oka kellett, hogy legyen. Ez egy bátor és harcias nép, még akkor sem mentek el, mikor a bolygó a túlélés szélére jutott. B...ki, már látom!-gondolkodott magában.
Az üres szemű, szembogár nélkül népség közeledett. Ilyeneket még soha nem látott vagy gondolkodott, hogy látott-e valaha, ismert-e ilyen betegséget, fertőzést vagy olyan fegyvert, ami ezt okozhatta.
~Ezeket meg mi lelte? Pont ma, mikor itt van az egész bolygó és a császárnő? Nem tudom, den makarok úgy járni, mint akiket megérintenek
Megpróbált minél messzebb kerülni. Már megint itt tartott, hogy menekülnie kellett. Akár csak a börtönben a rendszerek leállása után. Az ellátmány várhatott. Ha agyatlan mozgó báb lesz belőle, fújhatja a holmikat. Megpróbált minél távolabb kerülni a fehér szeműektől és közelebb a harcosokhoz vagy a Védelmezőkhöz. 
~A Doktor a hajójával el tudna repíteni innen. Múltkor is mindent megoldott. Merre van?
Nézte, kereste a többieket. Beszélgetni nem akart velük, de a segítségük kellett, hogy életben maradhasson. Ha tehette, a kommunikátoron megnézte, mik a hírek, beszámoltak-e ilyen esetekről a bolygó más részein vagy bárhol máshol.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Thorhalla Vas. 05 Júl. 2015, 09:47

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Zeck / Villám, Kal-Ger, Acil / Vádló, Lady Nephthys Boltagon, Eyjolf Ragnar Miller, Doctor, Carl Morrow / Jelly és Kam Flyrthibate / Töltés
Következő körváltás: 2015. július 9. (csütörtök)

Az épületben nagyjából sikerült mindenkinek Acil-t kivéve kiásnia magát, amikor a kaparászó hangok már egészen felülre értek. Jelly ekkor hozta fel, hogy ki kéne ásni a katonákat is, meg Acilt. Mindannyian meglátták az Annihilus bogaraira hasonlító lényeket, mármint ők voltak, de a szemük ugyanolyan, mint a kree-knek és ez nem volt természetes. Zeck szinte pánikrohamot kapott és ebben a pillanatban mindenkit hátrahagyva fordult meg és kezdett el rohanni. Mire észbekapott már félúton volt a kijárathoz, ahol fél tucat kree katonába ütközött.
- Mi történt odafent? – kérdezték.
Eközben a fenti teremben a bogarak alig két méterre értek a Yalvis és Jelly pároshoz. És Jelly, Acil, illetve Zeck ekkor kaptak Miller-től komvonalon egy-egy üzenetet. (Lásd lejjebb)

A városban Kam figyelmét is felkeltette az, hogy mi is történik, hogy már a kree-k is pánikolnak. Meglepetésre nem Annihilus tért vissza, hanem valami teljesen más támadt. A kree-k olyan furák lettek és érintéssel azokat is olyanná tették, mint maguk, akiket sikerült megérinteniük. Egyelőre Kam szerencsére kissé távolabb volt ezektől, így nem volt veszélyben. A hálózatra feltudott csatlakozni a kommunikátorával és megnézni, hogy miről számolnak be. Senki sem tudta, hogy mi ez, mindenki csak találgatott, de voltak képek, az a fura „sereg” már a palotánál járt, ami előtt kint volt Miller, Doctor és egy civil ruhás kree. Az öregember éppen megint beszélni próbálkozott, ezúttal a kree-kkel. Hang sajnos nem hallatszott, de a felvételek alpaján úgy tűnt, hogy időlegesen feltartotta a lényeket.

A palota előtt a trióból mindenki felkapta a fejét a robbanásra, Ger pedig szóvá is tette mindezt. A kree férfi szóvá is tette, hogy fel kéne menni megnézni, hogy mi történt.
- Mindenki rendben van, nincs halálos áldozat – mondta, majd komvonalra váltott, hogy a fentieknek üzenjen. – Egy tucatnyi valami mászik fel a helységbe, furcsa életjeleket érzékelek, mint a lenti kree-knél, ezek is fertőzöttek legyen bármi is ez!
Közben a Doctor továbbra is sikeresen feltartva tartotta a fertőzött kree-ket. De azok úgy tűnt, hogy nem hajlandóak tovább kérdezz-feleleket játszani, hanem teszik a dolgukat.
- Az egység részei lesztek – mondták teljesen egyszerre.
Ezzel újra elindultak a Doctorék és a palota felé.

felszereléslista:


//Amíg nem szükséges nem írok újra Nebo-val, úgyis csak meglapultan várna.//[/color]


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 08 Júl. 2015, 09:35-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kree-Lar - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 05 Júl. 2015, 15:56

A császárnő jobban örülne, ha nem maradnék mellette, hanem inkább odakint lennék a csapattal, ami megpróbálja kideríteni, hogy mi folyik itt. Akármi is ez, egyértelmű, hogy a császárnő bármikor közvetlen veszélybe kerülhet, és ostrom alatt áll a palota. Nem hagyhatom magára ilyenkor, ha megtenném, és valami történne vele, nem bírnék szembenézni a saját döntésemmel.
-Ő császári felséged valóban meg tudja magát védeni, de kétlem, hogy egyetlen pisztoly elegendő lenne ahhoz, hogy ennyi támadót visszaverjen. A biztonsága érdekében maradnom kell, ha nem is a közvetlen közelében, de az épülettől elérhető távolságban.
Miután a császárnő távozik egy másik helyiségbe, a többiekkel maradok, amint elindulnak, én is velük tartok, hogy segítsek nekik. Ők azonban nem mennek még, és mielőtt elindulhatnának, egy hatalmas robbanás rázza meg az egész palotát. Ha nem jöttünk volna be az erkélyről, talán máris halottak lennénk, így viszont most a palota leomlása jelenthet veszélyt.
Azonnal próbáltam valamilyen strukturálisan biztonságosnak ítélhető helyet keresni, de mire végiggondolhattam volna, hogy mit tehetek, már ránk omlott a mennyezet.
Néhány másodpercig csak a port látom, és érzem, hogy több helyen nyomja valami a testemet, talán még a páncélomat is átszakította a törmelék. Mielőtt elkezdenék kimászni, az adóvevőmet emelem az arcomhoz.
-Megsérült, felség? – Kérdem röviden, aztán legurítom magamról a darabokat, amik rám hullottak. A pörölyömre támaszkodva állok fel, és tekintetemmel arra nézek, amerre a császárnő távozott.
-Hall engem, ő császári felsége? – Kérdem ismét, ha nem kapnék választ esetleg, és közben már indulok a terem felé, ahová a két őr kísérte, amikor meghallom a kaparás, mászás hangját kintről. Ha most eltakarítom a törmeléket a császárnő terméig, azzal a támadók dolgát könnyítem meg.
Megfordulok, és a pörölyöm kozmikus energiájával aurát vonok a fegyvere feje köré. A többiekre tekintek, akik még élnek, és megpróbálom felmérni, mekkora segítséget várhatok tőlük a harcban.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Bíbor Kísértet Kedd 07 Júl. 2015, 10:34

Yalvis próbálta aktiválni a kommunikátort és Rozsdát, de semmi reakció nem volt az általa írt mesterséges intelligenciától. Ha esetleg korábban félreugrik, és nem áll le nézelődni, akkor nem tartana itt. Ekkor az ember megint egy rókához hasonlítja őt.
Felhorkan, és Jelly-re nézz.
- Igen, rohadtul nem tudsz semmit rólunk. Figyelj, ha a te bolygódról származnánk, akkor tudnánk. Nem a rókákból alakultunk ki! Ha utánanéztél volna a foxiaiaknak, akkor bizony tudnád, hogy a legközelebb rokonunk a foxiai lemurix! Ami, igen hasonlít arra az állatra, de amit te említesz! De a lemurix a fákon ugrál! Igen, utánanéztem a bolygódnak, és nem hiszem el, hogy még mindig helikoptereket használtok!
A következő pillanatban hatalmas bogarak léptek be a terembe, a szemük pedig olyanok, mint a fertőzött kree-ké. A velük lévő egyik szerencsétlen hirtelen pánikrohamot kap és futni kezd.
Yalvis pedig ledermed, mikor a teremtmények megindulnak feléjük.
- A Foxiára, ehhez képest a bolháim megnyernének egy shi'ar szépségversenyt.
Hátrálni kezd, aztán ijedten kifújja a levegőt.
- Amúgy mi van ha azért ilyen a szemük, mert ők is elkapták ezt a dolgot?
A válasz gyorsan jött a Miller nevű fickó útján. Igen, ők is fertőzöttek.
- Jaj, kezdem őket sajnálni, tényleg! - vágta rá a foxiai. - Milyen baci lehet már, ami ezeket is megfertőzi?
Nem mert belegondolni, de élve fog innen kijutni. Bármi is legyen.
- Nincs a közelben egy zsilipkapu? 

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Jelly Kedd 07 Júl. 2015, 13:20

~Ó, csak a szokásos. Ma, a jövőbeli ember után még egy beszélő róka is leteremtett a viselkedésem miatt. Na, ennél rosszabb már úgy sem jöhet.~
- Igen, kezdjük ásni. Aki most tudná, hogy mit csináljunk az Acil vádló - felelte a társainak és nekilátott elrakosgatni a köveket az útból. A kapirgálásból hallotta, hogy a halom aljában lévő kree-k még ott vannak.
A sérülései még mindig fájtak, de meg kellett mentenie azokat a katonákat. Remélte, hogy a társai beszállnak.
Villám futásnak eredt, ahogy néhány rovar, vagyis Anhillus katonái bejöttek. A szemük alapján ugyan az a dolog támadta meg őket, mint a kree-ket. Jelly hirtelen hátrálni kezdett, a kommunikátorában ekkor szólalt meg Miller hangja. Kiderült, hogy ezek a rovarok is fertőzöttek. Viszont az volt számára a durva, hogy Zeck, a kőkemény űrlovag, aki Vronnak olyan volt, mint Batmannek Robin egyszerűen kiszaladt....
Yalvis azonnal válaszolt neki, de Jelly túlkiabálta.
- Itt is mindenki rendben, de Acil és néhány kree katona a romok alatt ragadt. Villám pedig pánikba esett és kirohant Anhillius katonái ezek. Azt nem értem, hogy mit keresnek itt, hogy ha elvileg visszaverték a támadásukat. Várjunk csak, több ezer bolygót megtámadtak és elfoglaltak a bogarak! Ez a bolygó akkor mégis miben volt más?
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Peregrin Kedd 07 Júl. 2015, 14:47

Kal-Ger

A kereskedő számított a válaszra, de azért remélte, hogy más kap. Mindegy, a zombiszerű Kreektől nem lett bátrabb, sőt.
- Ööö, értem...hogyne - válaszolta beleegyezve Doctornak, utána követte őt bármerre ment, majd kicsit később válaszok érkeztek onnan, ahová vissza akart menni, persze megnyugodott ettől, de részben hamar nyugtalanná vált. Mondván akkor most mi lesz. A doctor feltartotta a... izéket, és nem igen látott továbbjutási lehetőséget a Kree, hacsak nem elmenekül. Halkan megjegyzi társainak:
- Ha ez érintés útján terjedő agymosás, akkor ajánlatos elmenekülni, vagy hová mennénk? Miért maradnánk? A palotába nem tudnak bejutni a törmelékek miatt... - csakhamar abbahagyta susmogását, hiszen olyat mondott az egyik agy mosott ami teljességgel felháborította, és előhozta arroganciáját.
- Kikérem magamnak, én már a Kree-k egységet alkotó népéhez tartozom, része vagyok! Nap mint nap fenntartottam, biztosítottam egy bizonyos pénzügyi áramlást, nap mint nap elegedet vásárlásokat, és eladásokat tudhatott magának a Kree egység a részemről! Hogy mered kétségbe vonni pozíciómat, szükségességemet, egy jött ment egységhez sose fogok tartozni, micsoda szemtelen sértés ez! - kiabálta a " fertőzötteknek", miközben erősen szorította két kezével a lándzsát amit a tiszteletre méltó Császárnőtől kapott.

Kiegészítés: Természetesen egyértelmű, hogy követi a Doktort, bármerre is megy.


A hozzászólást (J. M. Janus) Jack Connor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 07 Júl. 2015, 23:24-kor.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Doctor Kedd 07 Júl. 2015, 21:33

Figyelmesen hallgattam a körülöttem zajló eseményeket. Kiderült, hogy a palotában rekedt társaink közül senki sem hallt meg. Bizonyára megsérültek, de remélhetőleg senkinek sincs komolyabb baja. Illetve a kis kollektív sereg is megunta a beszélgetésünket is ismét nagyra-törő tervével a kollektíva részévé akart minket is tenni. Ráadásul a kedves Kree kereskedőnk is rendesen felhúzta magát a kollektív tudatú Kreek szavain és kemény szavakkal védve a becsületét vissza is vágott. Persze jómagam értettem mire gondoltak, azok akikkel szemben is állunk. Abban a pillanatban, ahogy elhangzott tőlük az utolsó mondat, kicsit elgondolkodtatott, az ahogyan magukra hivatkoztak és ahogyan beszéltek.
Viszont amíg ezen elmélkedtem, a Kree kereskedő, akinek még a nevét sem tudom, lényegesen fontos kérdéseket vetett fel. Végtére is igaza is volt. A palotában rekettek, majd idővel kijutnak onnan és a császárnő is bizonyára nagyon érti már a rejtőzködés művészetét is...
Viszont mi hárman még sebezhetőek vagyunk, amíg nem tudunk hathatósan visszavágni a fura lényeknek. Így hát megtettem a szükséges lépéseket, hogy ha már a kis közönség nem óhajt válaszokat adni, magam járok utánuk. S ennek fügvényében szóltam Millerhez és a Kree kereskedőhöz is.
- Jól mondja barátom, nincs okunk itt maradni. A többiek is tudnak vigyázni magukra. - ekkor kissé elfogott némi kételkedés ebben, hiszen a Knowhere állomáson se remekeltek a Galaxis őrei. Majd folytattam.
- Miller tábornok kérem mutasson egy biztonságosabb utat oda, ahol elkezdődött az ezüst szeműek hadjárata. Talán ott válaszokat is kapunk majd. Ha tovább maradnánk, mi is úgy végeznénk, mint azok, akikhez hozzá értek. - Így megfordultam a mögöttem lévő társaim írányába és vissza tértem a közelükbe, majd amilyen gyorsan csak tőlem telt követtem Miller-t, aki mutatta az utat a balhé forrásához. Ha esetleg mégsem mutatná az utat, magam is előveszem a zsebemből az egyik műszeremet és próbálok rendelenes értékek forrását bemérni. Közben elkezdtem összerakni a fejemben az eddig látottak alapján a kirakós darabjait is.


A hozzászólást Doctor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 08 Júl. 2015, 05:26-kor.
Doctor
Doctor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 10.
Age : 32
Tartózkodási hely : Térben és Időben bárhol

Karakteradatok
Főkarakter: Doctor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://sgmemo.rpgo.hu/index.php?sid=3651c97bc1b42bce66f47d84a821 waenhill33

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Kira Sign Szer. 08 Júl. 2015, 00:24

// hű, nem ennyire erősen gondoltam  a dolgot.//

Amint megláttam mik bukkannak elő a romok mögül inába szált a maradék bátorságom is.
~ Annihilus bogárserege terjeszti a kórt, én már el is tűztem.
Azonban hiába voltam gyors hamar újabb akadályba ütköztem az őrök képében.
- Ránk robbantották a falat és itt van Annihilius bogárserege és a jelek szerint ők terjesztik a kórt, vagy legalábbis ők is fertőzöttek.
Ekkor meghallom Miller szavait mire reagálok is.
- Itt van Annihilius bogárserege, és valószínűleg ők terjesztik a kórt, nem egy kellemes bagázs, egy csapással tépték le annó a páncélomat. közelharci eszközökkel nem sokra megyünk főleg, ha nem akarjuk úgy végezni, mint a kree-k odakinnt az utcán.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Kree-Lar - Page 3 Sexymechanicbyparkleggy Kree-Lar - Page 3 Girloffantasybymanofins Kree-Lar - Page 3 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Kree-Lar - Page 3 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Kree-Lar - Page 3 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szer. 08 Júl. 2015, 08:10

A kommunikátoron a kymmelian látta, hogy már a palotánál voltak a fertőzött kreek. Nem tudta, mik voltak, fertőzésre gondolt hirtelen. Egy ilyen támadás után megjelenhettek betegségek, akár az űrből is. 
~Most mihez kezdjek? Ahonnan ezek jöttek, ott lehet a forrás és terjedhet. Ha megfertőzik az ellátmányt, akkor kész
Látta, hogy a Doktor beszélni próbált velük és sikerült is. Azt nem hallhatta, hogy mit mondtak. Az az ember már a múltkor is nagyon sokat segített és megint vele volt Miller, akit a kísértetnek hittek a hajón. Töltés úgy gondolta, jó lesz, ha ebből nem marad ki. Lehet, hogy minden kézre szükség lesz és észre is. Ő csak építész volt, de talán széleskörűebben gondolkodott, mint egy átlag kree, akikből nagyon sok volt itt. Elindult a Doktorék felé és figyelt, hogy ha támadás volt, vagy fertőzés veszély, akkor fedezékbe kerüljön.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 09 Júl. 2015, 10:27

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Zeck / Villám, Kal-Ger, Acil / Vádló, Lady Nephthys Boltagon, Eyjolf Ragnar Miller, Doctor, Carl Morrow / Jelly és Kam Flyrthibate / Töltés
Következő körváltás: 2015. július 13. (hétfő)

A többi kree is nekilátott kiásni magát a törmelékek alól, végül is Tanalth oldotta meg, hogy kozmikus elektromosságtól szikrázó pöröllyel szinte lerobbantotta magáról és a többi kree-ről a törmeléket. Amint felállt megropogtatta a nyakát.
- Most már tényleg elegem van ezekből a csótányokból! – mondta dühösen.
A nő mindig is a hirtelen haragjáról volt híres és ez most nagyon meglátszott. A többiek hátrálni kezdtek, a kree-k felvették a védelmi vonalat, míg a nő szinte azonnal támadni kezdett. A pörölyéből elektromosság töltötte be a helységet és a nő lesújtott. Csupán egyetlen erős fény látszott, egy újabb robbanás. Majd minden bogár, ami a szobában volt, vagy esetleg mászott volna fel a szobába egyszerűen megdöglött. Füstölögve a hátukon feküdtek a földön.
- Pama nevére, mertem ajánlani! – mondta.
Ekkor nézett Acil, Jelly és Yalvis felé.
- Remélem valamelyikük ért a boncoláshoz. Álljanak neki!
Ha megnézik, vagy megpiszkálják a bogarakat, azok nem mozdultak, tényleg döglöttek voltak.

Kam úgy döntött, hogy elindul a többiek irányába, ezt egészen könnyedén megtudta tenni a tértől kissé távolabb levő sikátorokon, itt gyorsan tudott haladni, mert a civilek már elmenekültek a térről, amennyire tudtak. Még mielőtt azonban odaért volna a Miller, Doctor és Ger alkotta trió jött vele szembe…

A trió kint végül is úgy döntött, hogy a legjobb az lesz, hogyha elmennek megnézni azt a helyet, ahonnan ez az egész indult. A fertőzöttek nem válaszoltak Ger kérdéseire és szavaira, ugyanolyan ridegek, rezignáltak voltak, mint előtte. Eyjolf lekérte a szeme elé a páncélba az útvonalat, a térképet, így tudta mutatni az utat. Úgy tűnt, hogy annyira nem foglalkoztak velük a fertőzöttek, mintha nem is konkrét cél után mentek volna, hanem az alapján, hogyha épületet találnak, az minél nagyobb, annál többen lehetnek benne. Még több fertőzött. A hármas a tér közeli sikátorokat használta, míg az egyiknél végül szembefutottak egy a Doctor és Miller-nek ismerős a kymelliaival, Kammel. Aki az úti célja alapján oda próbált jutni, ahonnan most a trió jött.
- A többi részen mi a helyzet Mr. Flyrthibate – kérdezte Miller.
Ekkor hallatszott Zeck is a komvonalban bentről.
- Oldja meg katona! – mondta parancsolóan a férfi. – A legjobb tudomásom szerint, mert maga űrlovag több mint húsz éves katonai képzésen van túl! Ne siránkozzon már kisgyermek módjára, hanem menjen csinálni a dolgát! Ez parancs!

felszereléslista:

//Bocsánat, hogy elírtam a napot, nem tegnap volt a körváltás, hanem ma…//


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 12 Júl. 2015, 20:12-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kree-Lar - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Ko-Rel Csüt. 09 Júl. 2015, 10:28

A robbanás után Nebo szinte azonnal feltette a kérdést Acilnak, hogy mi a helyzet és türelmetlenül várta a választ. A teremben leült valamire, mást úgysem nagyon tudtak csinálni. Abban egyetértett, hogy tényleg vele kellett volna Acilnak maradnia, de a férfi túl jó harcos volt és Vádlóként sok katonával kitett, így önzőségből nem vonhatta el a harcoktól. Végül is kapott választ, de nem olyat, mint várt volna. Csak egy kérdést, felsóhajtott.
- Semmi bajom Vádló – mondta a kérdésre. – A robbanás nagyon messze volt innen, a zaját is csak halkan hallottuk.
Nem sokkal később egy újabb robbanás hallatszott, amire a nő már kissé idegesen állt fel. Ezt gyűlölte abban, hogy császárnő volt, hogy ott akart lenni a többiekkel és harcolni, de nem tehette meg a rangja miatt, mert lényegében ő volt az, aki egyben tartotta a Kree birodalmat, amíg a férje a tudományos kísérletekkel foglalkozott. Az ajtó felé indult, de aztán megtorpant és visszament oda, ahol eddig volt. Nem akarta a katonákat sem veszélybe sodorni, hogy azok rá vigyáznak és őt figyelik, amíg saját magukat kellene védeniük. Így nagy sóhajjal, de végül is maradt a helyén, mert mást nem igen tehetett.

//Folytatás: Menedék-235//

felszereléslista:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kree-Lar - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Dr. Zield Jones Pént. 10 Júl. 2015, 02:20

Kis kerülő után Töltés be tudott érni a szűk mellékutcákba. Mindenki, aki ünnepelni vagy ellátmányt várni jött, inkább a szélesebb közutakon ment. Ott látott többet ezekből a furcsa szeműekből is.
~Megunt milyen betegség ez? Remélem, hogy a Doktor vagy Miller látott már ilyet más idősíkban vagy univerzumban. Akkor nagyobb az esély, hogy meg lehet oldani. Nem engedtek el senkit a bolygóról, akkor legalább ne haljunk itt meg fertőzésben. Nem is halálos, mert ezek nagyon is élnek, mozognak. Én nem szeretnék így élni~gondolkodott némán.
Mindenki vagy majdnem mindenki elmenekült már, nem tudta, hová, de hagytak utat neki. Akiket keresett, pont elé jöttek. Nem úgy látszott, hogy menekültek, inkább nyugodtan jöttek. A megoldást keresték, nem féltek, nem tartottak fertőzéstől, úgy tűnt. Miller valahogyan múltkor is mindent megoldott. Rajta és a Doktoron kívül volt még egy harmadik, egy kree, jó magas és erős alkatú, picit hájas is. Kam nézte, nézte, hogy ki csatlakozott.
- Ugyanez. Láttam a videón, hogy a palota környéke is tele van. Tudnak már valamit?
A lelkiismerete nem furdalta, hogy az előbb, mikor barátkozni próbáltak vele, hátat fordított. Ő máshogy gondolkodott. Amióta kijött a képessége, nagyon-nayon nehéz eset lett belőle. Neki sem köszöntek, ő sem köszönt most. Azt se kérdezte, ki volt a kree. A megoldást kereste, hogy ne fertőzödjön meg és ha lehet, szerezzen tiszta ellátmányt is. Nézte, hogy abból volt-e esély elvenni anélkl, hogy agyonlőnék vagy megint lecsuknák.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Peregrin Vas. 12 Júl. 2015, 14:29

Kal-Ger

A kree kereskedő haladt tovább a két másik jelenlegi társával. Bennük volt minden bizodalma, miközben erősen fogta két kézzel a kapott lándzsát.Nem mutathatott valami bizalom gerjesztő látványt. Egy súlyfeleslegtől szenvedő kree, civil ruhában, egy lándzsával, amit kezeivel erősen markol. Korábbi kirohanása inkább megnyugtatásként szolgált saját magának, ami félig jött össze. Most inkább szótlan maradt, figyelte az eseményeket, és igyekezet nem hátráltatni a csapatot.
Kisvártatva találkoztak egy másik jövevénnyel is. Nem úgy tűnt mintha ismeretlen lenne a trio többi tagjának. Egyenlőre napolta a dolgot, mondván nem tartozik rá, és inkább másra figyel, igyekszik jó búvóhelyet találni ha bármi... felismerés nyakon vágta egy másodpercre rá. Minek is keresne búvóhelyet, jelen esetben ez most nem lenne bölcs. Vagy folyamatos menekülést hajtanak végre, vagy visszatámadást, vagy a bolygó elhagyását. A terjedő kábultak serege valószínűleg ismer minden búvóhelyet, már ha tényleg egység van köztük akkor az emlékeik megosztottak, legalábbis erre következtet a kree kereskedő. Egyenlőre nem sulykolja tovább a tervét másokra. Úgy néz ki, ők már voltak hasonló helyzetekben, ezért sem szándékozik tovább rombolni a benyomását, mondván milyen gyáva egy kree...

Kiegészítés: Természetesen továbbra is a trio részét szeretné képezni, ami lehet most négy főre fog nőni.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Bíbor Kísértet Vas. 12 Júl. 2015, 16:39

Yalvis már felkészült, hogy nem fog elszaladni, hanem őrült, elmebeteg módjára fog nekiesni a csótányoknak. Amik ráadásul zombik is, amiket feltételezhetően valamiféle közös tudat irányít a lenti kree-kel együtt.
Azonban a harc elmaradt, a törmelékhalom szétrobbant, ahogy a Tanalth vádló előtört alóla. A nő egy hirtelen és dühös csatakiáltással - persze Yalvis szívéből beszélt - egy erős támadással elintézte a rovarokat.
- Imádom ezt a nőt - mondta áhítattal a foxiai, mikor a nő egyszerre kérdezte meg és parancsolt rájuk, hogy boncoljanak.
- Ö, otthon hagytam a boncnokfelszerelésemet, és... - a füstölgő bogarakra nézett, aztán Tanath-ra. - Ha esetleg megkér, hogy turbózzam fel a komputerét, akkor itt vagyok.
Ahogy előtört a sziklák közül. Yalvis, mint minden foxiai nem hitt egy felsőbb hatalomban sem, de más népek valószínűleg istenként kezdték volna tisztelni a vádlót, egy ilyen akció után.
Az egész kiállása, a tartása. Az a nemes arrogancia, ami sugárzik belőle.
Yalvis megrázta a fejét.
- Amúgy hálával tartozom, megmentette az életem.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Jelly Vas. 12 Júl. 2015, 16:50

Carl már maga elé emelte a kábítófegyverét, de tudta, hogy ezzel csak lelassíthatta őket. Tehát, ha csak Villám vissza nem tér, akkor itt fognak meghalni.
A lábai remegtek, de ő kihúzta magát, be és kifújta a levegőt, és becélozta az elől lévő csótányt. A következő pillanatban ez feleslegesnek bizonyult, mivel Tanath vádló robbant elő a sziklák közül.
Nem hogy Jelly tűzvonalába állt, de még el is intézte a bogarakat, aztán feléjük fordult és megkérdezte, hogy tudnak e boncolni. Yalvis azonnal rávágott egy - valószínűleg szerinte - frappáns választ, aztán hálálkodni kezdett a kree-nek.
- Jesszus, a róka szerelmes, legalábbis a Knowhere-en nem köszönte meg, hogy megmentettük - előrelépett, és kést formált a kezeiből. - Boncoltam már bogarat még a gimnáziumban. Tudok segíteni, legalábbis remélem.
Az egyik bogár mellé állt.
- Akkor, kezdjük a mellkassal.
És elkezdte a keze helyén lévő késsel felvágni a lény külső vázát.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Kira Sign Vas. 12 Júl. 2015, 20:31

- Ja volt kiképzésem, de arra nem képeztek, hogy hogy hogy ne érjek hozzá az ellenfelemhez semmi mód mikor kardot forgatok.
Ahogy Miller kiadja a parancsot egy sóhajtást halhat a vonalban.
- Értettem.
Mondom csak röviden és sietek visszafelé, miközben igyekszem lenyelni a félelemtől okozta gombócot a torkomból. Nem mintha a bogarak nem lennének elegek, most még hozzájuk se érhetek. legalább a kardom az övemhez volt erősítve így nem vesztettem el, de még így is elég nehéz dolgom lesz.
Ahogy visszaérek látom, hogy Jelly is alakítja magát a harchoz.
- Adjunk nekik haver!
Mondom miközben én egy másik rovar lágyabb, gyengébb részeit próbálom megsebezni a kardommal és halálos döfést okozni annak. Közben persze a gyors reflexeimet is bevetem, főleg, hogy kitérjek mindenféle csapása elől, mivel nincs sok kedvem bamba pofájú agy mosott katonaként végezni.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Kree-Lar - Page 3 Sexymechanicbyparkleggy Kree-Lar - Page 3 Girloffantasybymanofins Kree-Lar - Page 3 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Kree-Lar - Page 3 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Kree-Lar - Page 3 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Doctor Hétf. 13 Júl. 2015, 05:28

Miután elindultunk, sikeresen találtunk egy biztonságosnak mondható utat a célunk felé. a műszeremmel is eléggé érdekes adatokat mértem, a haladásunk közben. Kis idő múlva ismét egy régi ismerőssel futottunk össze, immár második alkalommal. Aki nem más volt, mint Kam Flyrthibate. Ráadásul végre nem kínozza többet a nyála sem, mint legutóbb tette. Aztán Miller tábornok rögtön rákérdezett, hogy ő maga is mit tudott meg míg távol volt. Viszont a válasza után sajnos nem lettünk okosabbak. De legalább az már biztos volt a számomra, hogy az ami a Kree-el történt az egyáltalán nem betegség volt. Ráadásul ők már nem is Kree-k többé. Így hát választ is adok az imént feltett kérdésre is.
- Örülök, hogy újra látom Mr. Flyrthibate. Igen, mondhatni már többet tudunk, de még vannak megválaszolatlan kérdések ezzel kapcsolatban. Egy már biztos, azok a Kree-k nem betegek. Ők már egy teljesen új fajt képviselnek, mely a látottakból ítélve nagyjából a Császárnő érkezése és a mi palotába érésünk közti időben alakultak át olyanná, amilyenek most lettek. De valószínűleg az átalakulásuk még nem teljes. S ami nem kedvez nekünk az az, hogy a számuk is exponenciálisan növekszik. Az értelmi és intelligencia szintjük is valószínűleg még nem érte el a csúcs pontját. Ráadásul, mivel kollektív tudattal rendelkeznek, bizonyos szempontból még komoly gondokat fognak a későbbiekben okozni. Amely még rosszabb is lehet, mint az eddigiek voltak. Most indultunk a forrás ponthoz, hogy többet is megtudjunk ezekről a kollektív tudatú Kree-ről. Tartson velünk, bizonyára még az ön szemléletmódja vagy akár a tudása is sokat segíthet a későbbiekben.
Próbáltam arra biztatni Kam-et, hogy most tartson velünk, mert még szükségünk lehet a segítségére. Viszont lassan tovább is kellene, hogy induljunk, mert a helyzet akár pillanatokkal később is rosszabbra fordulhat és nekünk előnyt kell kovácsolnunk jelenlegi szorult helyzetünkből.
- Ha nincs ellenükre, akkor folytassuk utunkat a célunk felé, mert az idő is fontos tényező ebben az esetben. Ha kérdése van még Mr. Flyrthibate, akkor azt majd útközben igyekezzük megválaszolni. Most pedig jöjjenek, kevés az időnk. - ezzel lassan, hogy a többiek is követni tudjanak elindultam a forrás irányába, remélve, hogy a többiek is velem tartanak. Közben folytattam a méréseket is.
Doctor
Doctor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 10.
Age : 32
Tartózkodási hely : Térben és Időben bárhol

Karakteradatok
Főkarakter: Doctor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://sgmemo.rpgo.hu/index.php?sid=3651c97bc1b42bce66f47d84a821 waenhill33

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 13 Júl. 2015, 09:54

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Zeck / Villám, Kal-Ger, Acil / Vádló, Lady Nephthys Boltagon, Eyjolf Ragnar Miller, Doctor, Carl Morrow / Jelly és Kam Flyrthibate / Töltés
Következő körváltás: 2015. július 17. (péntek)

A kree nő szúrós szemmel nézett rá Yalvisra, amikor kifogásokat keresett, hogy miért is nem tudna boncolni, és arra csak megvonta a vállát, hogy mennyire hálás is a foxiai. Közben Jelly átalakította a kezét és nekilátott volna annak, amire kérték, ám megérkezett Villám.
Zeck tudta, hogy csak kifogás, amit mondott, és szerencséje volt, hogy Miller nem válaszolt a további kifogásokra, nyávogásokra. Ilyenre is kiképezték, csak éppenséggel improvizálni kellett volna. végül is úgy dönt, hogy bemegy és harcol, visszarohant a terembe, fel sem tűnt neki, hogy mi van ott, szinte félrelökte Jelly-t és belevágta a kardot a bogárba. Újra és újra szúrt, mozdult félre, amíg végül az egyik mozdulatnál egy pöröly nem találta arcon és csapta a falnak. A felvont páncél ellenére eltört az orra, repült négy métert mielőtt a falon csattant volna. ahogyan a földre csúszott vette észre, hogy mi a helyzet. Nem volt élő bogár a teremben, Jelly egy hátonfekvőhöz lépett volna oda, egyébként mindegyik a hátán feküdt és füstölgött. Döglöttek voltak.
- Elárulná, hogy mégis mi a fészkes fenét művel maga?! – kérdezte parancsolóan a kree. – Takarodjon a szemem elől maga elmebeteg gyáva páncélos űridióta!
Jelly ha egy másik bogárnak lát ezek után neki, mert Zeck teljesen tönkretette, amit kinézett, akkor sikerül felbontani, megvannak a szervek és láthatta ő és Yalvis is, mintha félig gép lett volna már a bogár. Jelly látott korábban kibelezett lényt ebből, a gépes részek nem voltak benne, de itt a szerveket, az agyat, a beleket, a vért mindent mintha félig átalakítottak volna ezen a lények. Egy techno-organikus lény lett a végeredmény az élőből.

Odalent az utcákon a hármas kiegészült Kammel négyessé. Sikerült egy olyan részre érniük, ahol senki sem volt, így itt meglehetősen gyorsan tudtak haladni abba az irányba igaz kerülővel, ahonnan ezek a fertőzöttek érkeztek. Az utcák romosak voltak, mindenhol törmelékek a háború miatt, még nem igen takarították el őket, de legalább semmilyen ellenséges mozgás nem volt. végül Miller mutatott egy irányt, hogy arra menjenek. A magas épületek közötti utakról egy sikátorba kellett bemenni és azon végig, egy kisebb tér volt a végén, de a férfi mutatta, hogy ne lépjenek ki. A sarokról mindenki meglátta, hogy miért. Egy lezuhant számukra ismeretlen űrhajó volt ott, előtte négy furcsa alak. A közelükben a föld is olyan szürkés volt, mint a fertőzöttek és a lények olyanok, amiket úgyszintén nem láttak korábban.
- A hajót megismerem – súgta Eyjolf. – Az örökkévalók használnak ilyet…
Róluk mindenki halott, a Celestialok készítették őket, főleg a Föld védelme miatt, de a Titánon is nagyon sok él. Thanos is a faj tagja, talán az egyik leghíresebb. Azonban évek óta senki sem hallott semmit az örökkévalókról.

A lények:
Kree-Lar - Page 3 137695-7772-phalanx

felszereléslista:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kree-Lar - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Jelly Hétf. 13 Júl. 2015, 21:46

Carl hozzálátott volna a boncolásnak, de a következő pillanatba valaki félre majd a falnak lökte. A mutáns feltápászkodott, és csak annyit látott, hogy Villám a tetem mellett áll, és többször is beledöfi a pengéjét a bogárba.
Míg nem a vádló kalapácsa képen nem törölte és őt is a falnak repítette. Tanath úgy küldte ki az űrlovagot a teremből, mint egy tanár a rosszalkodó, antiszociális gyereket az óráról.
- Mi ütött ma mindenkibe? - kérdezte döbbenten, aztán a rókára nézett, majd visszament a másik tetemhez, mivel a másik - hála a veszett galadorinak - tropára ment.
Jelly azt vágta fel, és döbbenten nézett le a bogárra. Látott már felboncolva ilyen lényt, és a mechanikusnak tűnő részekre határozottan nem emlékezett.
- Úristen, ez itt a borg. A bolygómon van a Star Trek című tv sorozat, na abba vannak ilyen kiborgok. Közös tudat köti össze őket, és hasonló implantátumaik vannak. Elméletben lehetséges, hogy valakik talán nanitokat juttattak be a bogarak szervezetébe, azok meg összeálltak ilyen beültetésekké, persze miután az előző szervet felfalták. Ha ezek ennyire erősek és összehangoltan képesek támadni, akkor...
Aktiválta a kommunikátorát és ráállt Miller sávjára.
- Miller, itt Morrow. Felboncoltuk az egyik ilyen lényt. Valamiféle kiborgokká változtatták őket, meg a kree-ket is. - Aztán rövid és pontos leírást adott a bogár testében talált eszközökről, majd utána tette fel a kérdést. - Látott már hasonlót?
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kree-Lar - Page 3 Empty Re: Kree-Lar

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.