Felhőváros

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Felhőváros - Page 3 Empty Re: Felhőváros

Témanyitás by Caryeth Zh'ald Kedd 18 Szept. 2018, 16:35

Felhőváros - Page 3 0yu0KXD

Ahogy eddig, úgy most sem sikerült semmit sem találnia az Erőben, valamint az általa kikérdezett személy sem tudott neki újat mondani. - Köszönöm szépen a segítséget. Ha eszembe jutna még valami, akkor visszajövök még. - jelentette ki, majd egy biccentéssel elköszönt a férfitól és elkezdte folytatni a körbenézését a gyárban. A következő pillanatban egy furcsa alakot vélt felfedezni, akit valamiért nem vettek észre a dolgozók, de ennél egy még furcsább dolog is zavarta Caryethet. Nem érzékelte az Erőben, akármennyire is pásztázta. Csak egy dologra tudott gondolni... ő volt az erőhasználó akit keresett. Az eddigi információk alapján elég erős személlyel lehet dolga, ugyanis az Erő elrejtése egy magas szintű technika, amelyet eddig még csak jedi lovagtól tapasztalt. A láthatatlansággal kapcsolatban is ilyen gondolatok aggasztották, ugyanis ilyet még nem is tapasztalt sohasem élőben, csak hallott arról, hogy egy ilyen felhasználási módja is lehet az Erőnek. Azonnal a nyomába is eredt a személynek és közben - anélkül, hogy levenné egy pillanatra is róla a szemét - előveszi a komlinkjét és küld egy hangüzenetet a társainak. - Megtaláltam az erőhasználót, a tettes most már biztosan egy erőhasználó. Bár mélyebb szintű tudása lehet az Erőben, de ennek ellenére megpróbálom elfogni és kihallgatni, a többit rátok bízom. - azzal a tempója gyors léptekből rohanássá, majd végül futássá emelkedett, valamint a következő pillanatban már nem a komlinkje, hanem a fénykardja volt a kezében - bár még kikapcsolt állapotban, de óvintézkedésként elővette - majd megszólította az idegent. - Maga ott! Álljon meg, igazolja magát! Kinek dolgozik? Szürke jedi? Sötét jedi? Esetleg sith? - bár ez kívülről igencsak furcsán nézhetett ki, mivel a többiek nem láthatták a személyt, Caryeth ezzel mit sem törődött és ha valaki az útjába is állna, azonnal félrelöki. Most nincs ideje az etikára, egy gonosz erőhasználót kell elkapnia. Ha kell, meg is küzd vele. Csak egy gombnyomásra van attól, hogy a fehér színű fénypengét védekezésre használja. Bár nagyon retteg, de úgy érzi felkészült.
Felszerelés:

_________________
Caryeth Zh'ald - jedi padawan; Aira'ewir'uorre - sötét papnő tanonc; Reiko Xalrich - mandalóriai fejvadász; Sol Au’Berran - szürke jedi, vezér
Caryeth Zh'ald
Caryeth Zh'ald
1. szint - 4 kredit

Diathim
Jedi
Healer
Hozzászólások száma : 69
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Aug. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Felhőváros - Page 3 Empty Re: Felhőváros

Témanyitás by Shadow Kedd 18 Szept. 2018, 21:24

Heiwanna Miin Klodov

Felvontam egy pillanatra a szemöldököm, miközben teljesen magabiztosan állította, hogy a helyiek csak képzelődnek, és semmi más csak baleset. Mikor Jivi belekezd, akkor csak várok egyenlőre csendesen, ahogy válaszol a tényadatokkal Bendixnek, majd a férfi szavaira, hogy mit is akar a tárgyalások előtt elmosolyodok csak egyenlőre. Nem is számítottam nagyon másra.
- Látom elég magasra teszi az árát annak, hogy egyáltalán tárgyalni kezdjen velünk a bolygó biztonságáról… – kezdek bele egy lágy mosollyal nyugodt hangon, miközben lassan az asztala és a széke közé megyek kartávon belülre és úgy nézek le rá kicsit az asztalnak támaszkodva - …már szinte nyakörvet tenne a nyakamra is, ha hutt rendszerben lennénk, és nem köztársaságiban, úgy, hogy még nem adott semmit, csupán egy ígéretet, hogy meghallgat minket… - folytatom nyugodt hangon, miközben figyelem az önelégült képét, ahogy hátra dőlve, már-már az arcára van írva, hogy ott tart mikor az ágyban leszünk.
- Azonban mielőtt belemennénk a részletekbe négyszemközt, hogy mit is szeretne még, a társunk most is azon feltehetően erőhasználót keresi, aki a helyzetért felelős, és örülnék neki, hogy ha amit kér azért cserébe már most megelőlegezné azt, hogy a bolygó védelmére és a közbiztonság javítására fordítana némi figyelmet. – próbálom lágyan terelni a témát arra amiért itt vagyunk, de úgy, hogy ne hátráljon nagyon ki. Ekkor hallgatok el egy kicsit, majd nézek Jivi felé.
<- Aggódok Caryeth miatt, lehet neki kéne inkább segítség -> merülök el az erőbe, és üzenek a padawannak, majd visszafordulok az adminisztrátor felé, hogy mit is mond. Nem mutatok semmi mást, csak nyugodtan figyelem lágy kis mosollyal. Örülnék neki, ha már most valami sikerülne, bármilyen kis hajlandóság, hogy tesz is valamit, hiszen elég sok mindent kért már csak azért is, hogy beszéljünk a dologról, ráadásul egy plusz nap késlekedés csak még több esélyt ad arra, hogy valami rossz történhessen újra, ami aztán megnehezíti a tárgyalások folytatását is, vagy rosszabb esetben meg is szüntetheti, ami már kihat jobban a Köztársaságra.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Felhőváros - Page 3 Empty Re: Felhőváros

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 19 Szept. 2018, 00:00Hidegháború – Kétségek

Bespin, Felhőváros


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodov, Jivi Ako és Caryeth Zh'aldKövetkező körváltás: 2018. szeptember 23. (vasárnap)

Felhőváros - Page 3 QbWUoYg
Felhőváros - Page 3 GQ9lxCp

Helyi Idő: 14:50 JHI, 202.3 MU; Első nap
Helyszín: Felhőváros, kormányzati negyed
Feladat: Tárgyaláson rábírni a vezetőket, hogy folytassák a kitermelést
Köztársasági erők: Heiwanna Miin Klodov | Jivi Aco
Információs-kártya:


Bendix valóban igencsak kemény dió volt a páros számára, de eddig túl könnyedén és gyorsan haladtak. A férfi láthatóan nem nagyon hitt a szabotőrös mendemondáknak.
- Mindig vannak balesetek – mondta. – Nincs olyan nap, hogy ne legyen. Elvágta a kezét, ráejtett valamit a lábára. Valami gőz a képébe ment, leesett a lépcsőről, megégette magát és sorolhatnám napestig. De az idő pénz és erre nincs időnk. Hamarosan megérkezik egy adag munkás külvilágról, akik felveszik a munkát ezek helyett a léhűtők helyett. Akiket azóta ki is rúgtam pár perce, kezdve Nir Vuutu-val.

A padawan további szavaira csak a vállát vonta meg. Határozottan nem hitt abban, hogy erőhasználók állhatnak a dolgok mögött.
- De mivel, mint mondtam már lesz munkaerők, így a Köztársaság sem fog összeomlani és a maga munkája is megmarad… amit persze úgyszintén mi fizetünk az adónkból.

Miin szavaira elfintorodott, amikor a nyakörvet említette és a huttokat. Még beszélnie sem kellett, hogy látszódjék, hogy megveti a huttokat és a rabszolgaságot. A tekintete komor lett, a tekintete metsző és rideg, már-már fenyegető. Miinnek sikerült egy nagyon érzékeny pontra tapintania ezzel.
- Most takarodjanak! – mondta ridegen.

Eddig poénkodott és komolytalankodott, de ezt teljesen komolyan gondolta. Ha a páros az Erőben próbálta megnézni, hogy mi is a hirtelen változás, akkor olyan erejű fájdalom és düh volt a férfiban erre, hogy még szinte őket is letaglózta. Ezzel már nem is volt hajlandó meghallgatni őket. Ha Miin tovább próbálkozott beszélni a távozás helyett, akkor a férfi állt fel és sétált ki a helységből.

Ha így alakult, vagy ha megakadályozta a páros, hogy távozzon, akkor néhány pillanat múlva egy fejvadászdroid lépett be a helységbe.
- Felkísérem önöket a járművükhöz – mondta. – Kérem induljanak kifelé.

Felhőváros - Page 3 QbWUoYg
Felhőváros - Page 3 0yu0KXD

Helyi Idő: 14:50 JHI, 202.3 MU; Első nap
Helyszín: Felhőváros, utcák
Feladat: Utánajárni az erőszakhullámnak, szabotázsoknak
Köztársasági erők: Caryeth Zh'ald
Egyéb információk:


Caryeth már befejezte volna a beszélgetést, amit meg is tett, ekkor vette észre az alakot az emberek között sétálva, akit mások úgy tűnt, hogy rajta kívül nem is láttak. Annyira nem volt messze, hogy futni kelljen hozzá, olyan húsz, maximum huszonöt méterre volt.

Ezt még gyalog is pár másodperc alatt letudhatta. Elővette a fénykardját is és rákiáltott az alakra. Többen meglepetten álltak meg minderre és félve néztek a jedire, hogy miért is veszi elő a fénykardját. Többen egymásra néztek bután, hogy most a nő vajon hozzájuk szólt-e, vagy valaki máshoz.

Többen elkezdték kérdezgetni Caryeth-et, hogy mit akar tőlük, bár páran már a látványától is sikoltva kezdtek menekülni, boszorkányt, őrült boszorkányt kiabálva. A pánik ott kezdett tovább fokozódni, hogy egy fehér villanás látszott ott, ahova a lány beszélt és a villanás után egy kifele rohanó munkás kettőbe vágva zuhant a földre.

Ekkor pillanatok kellettek csak és a teljes hely kiürült. Caryeth látta, hogy a munkás pont az alak előtt rohant el, az pedig csak aktiválta a fénykardját és a munkás azon rohant át félbevágva magát.
- A halálod kicsi lány – felelte a most már határozottan hallatszódott, hogy férfi.

Nem is deaktiválta a fegyverét, aminek fehér pengéje volt, helyette megszűntette azt, hogy leplezte magát az Erőben, így már érezte a sötét oldal erejét Caryeth.
- Érzem a félelmed – mondta a másik. – Mond csak mitől rettegesz ennyire kicsi lány? Nem tanították meg neked a drágalátós jedijeid, hogy a félelem a sötét oldal kapuja? Élvezet fürdőzni ebben, ami belőled árad!

Közben tartva a távolságot elkezdte körbejárni a lányt, mint egy ragadozó a zsákmányt.
- Dühös vagy, mert megöltem? Gyere, állj bosszút érte, próbáld meg, vagy esetleg még nem vagy elég dühös, nem félsz eléggé? Ó, azt hiszem, hogy tehetünk érte!

Ajkai gonosz mosolyra húzódtak és a tekintete az egyik gép felé siklott, ott még egy nem kifutott személy volt, aki ekkor rohanni kezdett, de a férfi Erővel rántotta vissza, egyenesen rá a saját fénykardjára, ami felnyársalta a másik.
- Se… segíts…- nyúlt ki sírva Caryeth felé.

Felhőváros - Page 3 QbWUoYg

A kommunikációhoz itt található a topicotok.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Felhőváros - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Felhőváros - Page 3 Empty Re: Felhőváros

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 19 Szept. 2018, 00:40

A másik nem nagyon akarta elhinni amit állítottak. Úgy látszik ő az a fajta, aki hacsak kézzelfogható bizonyítékot nem lát akkor nem hiszi el, azt amit a szemével lát. Sőt, olyan szinten ostoba amit el se lehet képzelni. Jivi szemei őszintén elkerekedtek és még a bundáján is végigfutott egy szürke hullám ahogy az érzelmei egy pillanatra feltörtek.
- Kirúgta őket? Kirúgta a helyi munkásokat akik biztonságosabb környezetet szerettek volna, hogy máshonnan hozzon idegeneket ide? Ez magának hol éri meg? Őszintén kérdezem Bendix úr. Ha eltekintek attól, hogy ez a tette engem személyesen milyen mélységesen háborít fel és próbálom az ön érdekeit nézni akkor is észre kell vennem egy igencsak súlyos problémát. Mégpedig, hogy önnek mindenképp fejlesztenie kell majd a biztonságot ezek után, de még az új munkásokat is fizetnie kell majd. Ugyanis egy szervezett összetartó közösséget egyszerűen kisemmizett akik amúgy továbbra is itt vannak és akik a helyi közbiztonságot eddig is rontották a sztrájk alatt. Belegondolni is ijesztő mi lesz ha megtudják, hogy le lettek cserélve és ezért ön felelős. Branap tábornokot is előre sajnálom azért, hogy majd valahogy tartania kell a rendet miközben emberhiányban szenved.
Jivi tényleg nem szereti ezt az embert. Minél inkább belelát a gondolkodásába annál inkább. Másokkal nem is törődik és ez nem csak a véleményükre igaz. Jivi tényleg el sem tudja képzelni mi lesz ennek a vége. Méghozzá a lány is valami olyasmibe tenyerel amibe nagyon nem szabadna. Szíve szerint Jivi is lehordta volna ezt az alakot, de nem tehette meg. A lány viszont olyasmit mondott amit itt a köztársaságban nagyon nem szabad és ahogy látszik igen súlyos pontot érintett a másiknál. Jivi megpróbálta az erő segítségével valahogy feltérképezni a problémát és rá kellett jönnie, hogy most valami nagy baj van. Ennek ellenére ő igyekezett komoly maradni.
-Bendix úr! Súlyos hibát tervez elkövetni.
Valószínűleg erre sem fog hallgatni ha pedig egyedül maradnak a lánnyal akkor Jivi beletúr a bundájába a kobakján.
-Ilyen ostoba alakkal még soha nem találkoztam. Mégis, hogy kerülhetett oda ahol van?  Keressük meg Caryeth-et mert ha neki is baja esik...
Az utolsó mondatot már aggodalommal a hangjában mondta.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Felhőváros - Page 3 Empty Re: Felhőváros

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 23 Szept. 2018, 00:01Hidegháború – Kétségek

Bespin, Felhőváros


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodov, Jivi Ako és Caryeth Zh'aldKövetkező körváltás: 2018. szeptember 27. (csütörtök)

Felhőváros - Page 3 QbWUoYg
Felhőváros - Page 3 GQ9lxCp

Helyi Idő: 14:55 JHI, 202.3 MU; Első nap
Helyszín: Felhőváros, kormányzati negyed
Feladat: Tárgyaláson rábírni a vezetőket, hogy folytassák a kitermelést
Köztársasági erők: Heiwanna Miin Klodov | Jivi Aco
Információs-kártya:


Jivi valóban kitalált, hogy Bendix az a fajta ember volt, aki addig nem hitte el a dolgot, amíg nem kapott kézzelfogható bizonyítékot, most pedig semmi ilyen nem volt. Hiszen minden jelentés megmagyarázhatatlan meghibásodást jelzett, egyik sem szólt merénylőről, vagy efféléről.
- Ha hoznak konkrét bizonyítékot, hogy van merénylő, akkor majd tárgyalhatunk. Addig viszont az ügy a szakszervezeté, nekik kell a gépek épségéért felelniük. További szép napot!

Miután távozott a páros egyedül maradt a droiddal együtt. Jivi felhozta, hogy keressék meg jobb híján a társnőjüket, bár Miin egyelőre nem felelt. A droid újfent felszólította a párost a távozásra és ezúttal már nekilátott kiterelni őket a helységből.

Amint ez sikerült és kiértek, akkor felkísérte őket a járművükhöz és után otthagyta őket. most már csak a pároson állt, hogy miként is akarták megtalálni a Caryeth-et, hogy a segítségére siessenek.

Felhőváros - Page 3 QbWUoYg
Felhőváros - Page 3 0yu0KXD

Helyi Idő: 14:55 JHI, 202.3 MU; Első nap
Helyszín: Felhőváros, utcák
Feladat: Utánajárni az erőszakhullámnak, szabotázsoknak
Köztársasági erők: Caryeth Zh'ald
Egyéb információk:


Úgy nézett ki, hogy Caryeth teljes mértékben lefagyott a merénylő hatására.
- Úgy látszik a kicsi lány jedi nem segít – vihogott a csuha alatt.

A következő pillanatban egyetlen mozdulattal vágta le a munkás fejét, mit még oda is rúgott a lány lábai elé úgy, hogy az még neki is ütközött a bokájának és abban állt meg. A lány láthatta a munkás arcára fagyott utolsó érzelmeket, félelmet, rettegést, kétségbeesést.

A merénylő nem deaktiválta a fénykardjait, hanem csak megpörgette a kezei között őket.
- Akkor zárjuk ezt rövidre – mondta.

Ezzel kényelmes léptekkel elindult Caryeth irányába, és mivel maximum tíz méterre volt a lánytól pillanatokon belül harctávolságba kell, hogy érjen…

Felhőváros - Page 3 QbWUoYg

A kommunikációhoz itt található a topicotok.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Felhőváros - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Felhőváros - Page 3 Empty Re: Felhőváros

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 25 Szept. 2018, 01:22

A helyzetük egyáltalán nem tűnt rózsásnak. Egy olyan súlyos probléma merült fel, ami Jivi szerint könnyedén el is mérgesedhet, ha így folytatják és bár érdemes lenne Nir Vutuu-t felkeresniük, de Caryeth üzenete egyértelműen arra utal, hogy az a lány butaságot akar tenni. Pont amitől Jivi féltette. A droid meg elkezdte őket kiterelni. A lány mivel valószínűleg azon küldte el az üzenetét Jivi megpróbálja a lány tartózkodási helyét annak kommlinkje segítségével meghatározni. Nagyon reméli, hogy sikerülni fog mert más ötlete nem nagyon van. Ha sikerül akkor be is száll a járműbe, be mondja a címet és külön hozzáteszi, hogy amennyire tud siessen a sofőr. Egy bizonyos szinten megérti a lány okait, de tudja jól, hogy a meggondolatlanság nem jó. Ha tényleg egy erőhasználóról van szó akkor egyedül nem szabad menni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Felhőváros - Page 3 Empty Re: Felhőváros

Témanyitás by Shadow Szer. 26 Szept. 2018, 17:24

Heiwanna Miin Klodov

Figyelem Bendix reakcióját, eléggé hűvössé váló tekintettel, ahogy gyerekesen kivonul, tisztán látszik, hogy ő sérthet másokat, de fordítva a fiatal és gyerekes egoja ezt már nem képes elviselni, pedig még sértőt se mondtam, csak a rideg tényeket a viselkedése alapján. Figyelem ahogy még válaszolgatva elvonul, majd a droidra nézek.
- Elsőre is hallottuk – mondom kicsit hűvösen, majd visszamegyek a tetőre, a járműhöz.
- Ennyit tesz, ha valaki gazdag és pénzzel próbálja befedni azt, ami valójában: Csak a külsőség, ego, nagyképűség, önzés, de belül éretlen gyermek, aki nem tudja elviselni, ha nem istenítik. Emlékeztet arra, akit a páromnak szántak otthon… – jegyzem meg, majd a holoprojectort előveszem és üzenetet küldök egyenesen a Főkancellár asszonynak, beszámolni az eseményekről, hogy a szakszervezettel és a hadsereg vezetőjével mire jutottunk. Ezzel együtt kértem, hogy Bespin védelmére kért nagyobb rendfenntartó erőt terjessze a szenátus elé, hogy a bolygón minél előbb helyre álljon a rend.
Közben Jivire néztem, és ha megtalálta Caryeth helyét, akkor beszálltam a járműbe, hogy mehessünk.
- Remélem hamar megtaláljuk Caryethet és még időben, mielőtt összetalálkozna az erőhasználóval. – mondom csendesen. – Amit megtudott az alapján megpróbálom elérni Avenay Mestert, hátha tud küldeni valakit a rendtől, aki képzettebb egy ilyen erőhasználó elfogásában. – teszem még hozzá.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Felhőváros - Page 3 Empty Re: Felhőváros

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 27 Szept. 2018, 00:00

Felhőváros - Page 3 Y7cbLQ1Hidegháború – Kétségek

Bespin, Felhőváros


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodov és Jivi AkoKövetkező körváltás: 2018. október 1. (hétfő)

Felhőváros - Page 3 QbWUoYg
Felhőváros - Page 3 GQ9lxCp

Helyi Idő: 15:00 JHI, 202.3 MU; Első nap
Helyszín: Felhőváros, kormányzati negyed
Feladat: Tárgyaláson rábírni a vezetőket, hogy folytassák a kitermelést
Köztársasági erők: Heiwanna Miin Klodov | Jivi Aco
Információs-kártya:


A távozás után odafent Jivi elővette a komlinkjét és próbálta bemérni vele a másikat. Mindez csak irányt mutatott, pontos helyet nem, ahhoz komolyabb felszerelésre lett volna szükség. Így az irányt tudták, de a pontos helyet nem.

Miin azért annyira nem volt jóban a Főkancellár asszonnyal, hogy a privát számát tudja, így csak az irodát tudta hívni. Ott azonban csak egy droid vette fel a számot, hogy a hét utolsó munkanapja nagyjából két órája ért véget, majd napok múlva az új hét első napján átadja az üzenete neki.

Amikor elmondta a dolgokat, akkor a droid még
- Ez az ügy nem tartozik a Főkancellár asszonyra, valószínűleg nem fog vele foglalkozni, mert bolygóközi belügy és nincs rá jogköre. Erről Bespin szenátorának kell majd egy javaslatot benyújtania a szenátus elé, így javaslom, ha visszatér a fővárosba, akkor keresse meg őt. További szép estét!

Ezzel bontotta a vonalat, ha Morwent is próbálja felhívni, akkor őt sem éri el, neki is csak üzenetet tud küldeni, az előzőek alapján már este, vagy éjszaka volt Coruscant azon részén, ami Miin-nek kellett. Vagy lehet, hogy nem is volt a fővárosban, hanem máshol.

Ezt követve el is tudtak indulni a megfelelő irányba és jó pár perc múlva fel is tűnt a távolban az érintett üzem.

Felhőváros - Page 3 QbWUoYg
Felhőváros - Page 3 0yu0KXD

Helyi Idő: 15:00 JHI, 202.3 MU; Első nap
Helyszín: Felhőváros, utcák
Feladat: Utánajárni az erőszakhullámnak, szabotázsoknak
Köztársasági erők: Caryeth Zh'ald
Egyéb információk:


Caryeth tényleg teljesen lebénult, a férfi könnyedén tudta telekinetikával magához rántani a fénykardot, és megérkezni a lány elé, aki eddigre, ha akart volna, akkor sem lett volna képes mozdulni. Valamiért egyik izma sem engedelmeskedett.
- Rég volt már, hogy Jedit ízleltem volna, csak kár, hogy ilyen könnyedén ment mindez – mondta a férfi.

A férfi nem sokat várt, hanem két gyors mozdulattal térden rúgta a lányt, akinek az emberfeletti erejű becsapódástól mind a két térde szilánkosra tört és több helyen át is szakadt a bőr rajta.
- Hogy is mondjátok? A félelem a Sötét oldalhoz vezet. A félelem dühöt szül, ó ez pipa, már dühös vagy, nem igaz?

Caryeth érezhette magában a dühöt a félelmen és rettegésen felül. A férfi ekkor erőből a kézfejére lépett, ami úgyszintén szilánkosra tört, majd lehajolva mind a két kart könyöknél törte el.
- A düh gyűlöletet… ez is pipa a gyűlölet kínt és szenvedést – fejezte be.

Ezek után telekinetikával emelte fel a torkánál szorongatva a lányt, aki oda is repült akarata ellenére a férfi felé, akinek az orra mellett két oldalt most egy-egy csáp tűnt fel, amikkel egy pillanat alatt a lány orrlyukaiba hatolt.

Iszonyatos fájdalommal járt, ahogyan a csápok egyenesen Caryeth agyáig hatoltak fel és ebből kezdett el táplálkozni a férfi. A folyamat nagy részében, amíg hosszú percek után állt majd csak be a halál pontosan érezte, hogy a férfi az agyát eszi, azt szipolyozza ki, ami számára hatalmas fájdalommal járt

A lány fájdalmas sikolyai hosszú percekig hangzottak a gyárban, mígnem a végső halálsikoly a felénél úgy ért véget, mintha elvágták volna…

Felhőváros - Page 3 QbWUoYg

A kommunikációhoz itt található a topicotok.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Felhőváros - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Felhőváros - Page 3 Empty Re: Felhőváros

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 30 Szept. 2018, 15:51

-Valóban elég nehéz felfogású egy alak. De azért szeretném, hogy tudd itt a köztársaságban a rabszolgatartás nagyon elítélendő dolog és súlyos sértésnek számít ilyesmivel megvádolni valakit. Csak azért mondom, hogy a jövőben ne nagyon csinálj ilyet ha lehet.
Hát ez nem nevezhető kioktatásnak inkább tanácsnak. De ha mégis annak venné a másik akkor is egy elég gyengécske kioktatás. Közben a kommlinkjén a kis jedi megtalálta az irányt, hogy körülbelül merre kell keresnie a padawan társát. Jobb felszerelése nem volt úgyhogy ezzel kellett beérnie. A másik szavaira csak bólintott. Nem hitte volna, hogy olyan könnyen elintézheti a másik az erősítést. Talán tudatni tudja a jelenlegi helyzetet és az is valami lenne. Viszont nagyon féltette a lányt. Mikor megérkeztek az üzemhez akkor szólt Miin-nek.
-Az lesz az. Jaj ez nem néz ki jól. Siessünk.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Felhőváros - Page 3 Empty Re: Felhőváros

Témanyitás by Shadow Vas. 30 Szept. 2018, 16:14

Heiwanna Miin Klodov

A Droidot hallgatom, majd egy lágy sóhaj kíséretében, szólalok meg.
- Megértem ezt, mikor már tudom, hogy mikor térek vissza kérek egy időpontot, mikor lesz rám néhány perce – mondom, majd elköszönök és lezárom a beszélgetést. Miután tudom, hogy Coruscanton este van, így már Morwent meg se próbálom, csak Jivire pillantok.
- Voltam rabszolga már, mióta itt vagyok – hátradőlök az ülésbe elgondolkozva. – Eléggé területe válogatja, hogy miként nézik el ezt, de ha akkor nem tettem volna, lehet már éhen haltam volna. Igaz, már azóta visszavásároltam a szabadságom, és már nem szűkölködök, de tudom, hogy lehet azaz élet sokkal rosszabb is, mint ami nekem volt. – jobbom felemelem és kicsit beletemetem az arcom.
- Majd legközelebb jobban figyelek erre… de most keressük meg Caryethet. Remélem nem csinált őrültséget, és közben Bendix is lenyugszik némileg… bár úgy se fog túl gyorsan, így lehet kicsit több időt fogunk itt tölteni, mire újra hajlandó lesz szóba állni velünk, ha találunk valamit, ha nem. – ezzel elveszem a mancsom, majd figyelem a távolba a helyet ami felé tartunk.
- Szerinted a tábornok tud nekünk küldeni némi erősítést? – pillantok a kis padawanra kérdőn, majd a holoprojectorra nézek, mielőtt elraknám. Annak fényében amit megtudott Caryeth, lehet valahogy rá kell vennünk, hogy a szűkös ember keret ellenére küldjön nekünk ide egy pár embert legalább. – mondom nyugodt hangon, miközben várom, hogy megérkezzünk, és a szemeimmel keresem a padawan lányt, hogy merre is lehet, hogy arra indulhassunk meg rögtön, de lehetőleg úgy, hogy ha valakit figyel, akkor ne zavarjuk meg benne rögtön.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Felhőváros - Page 3 Empty Re: Felhőváros

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 01 Okt. 2018, 00:01Hidegháború – Kétségek

Bespin, Felhőváros


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodov és Jivi AkoKövetkező körváltás: 2018. október 5. (péntek)

Felhőváros - Page 3 QbWUoYg
Felhőváros - Page 3 GQ9lxCp

Helyi Idő: 15:05 JHI, 202.3 MU; Első nap
Helyszín: Felhőváros, kormányzati negyed
Feladat: Tárgyaláson rábírni a vezetőket, hogy folytassák a kitermelést
Köztársasági erők: Heiwanna Miin Klodov | Jivi Aco
Információs-kártya:


A páros még elbeszélgetett az úton, végül pedig a járművűk is landolt a gyárnál. Meglehetősen sok riadt embert és egyéb lényt lehetett látni, akik amint, ha meglátják Jivi-nél a fénykardot, akkor sikoltozva kezdtek menekülni. De már a jedi köpenyre is bizalmatlanul néztek.

Olyanokat lehetett hallani, hogy a jedi megőrült, fénykarddal fenyegette őket – a munkásokat – a levegőnek kiabált, fénykarddal a kezében futott munkások felé és efféléket. Éppen ezek miatt a munkások a most megérkező párostól is féltek.

Jivi tudhatja Miin kérdésére, hogyha erősítést kérnek a tábornoktól, az mészárszékbe küldi a katonákat. Ha az erőhasználók nem bánnak el egy erőhasználóval, akkor egy képzetlen tucat katona, akinél egy fiatal padawan is jobb harcos, hogyan?

Így főleg, hogy könnyű útjuk volt, hogy mindenki félrehúzódott előttük. Odabent a csarnokban három testet talált a páros, egy félbevágott és egy lefejezett munkást, a harmadik ugyan jedi köpenyt viselt, de nem hasonlított arra a Caryeth-re, akire emlékezhetett a páros.

A két munkást láthatóan fénykarddal ölték meg, a lányt nem, hanem brutalitással. Mindkét térdén és bokáján nyílt törés, a könyököknél úgyszintén, ezeken a részeken eléggé sok vért vesztett, de nem eleget az elvérzéshez. Más külsérelmi nyom nem volt rajta így első ránézésre.

Korábban sárga fényben izzott, a szárnyai is sárgák voltak, a haja szőke, a bőre fehér a szeme kék. Most még nagyon gyengéden vöröses izzás vette körbe, ami pillanatról pillanatra szűnt meg. A haja sötét színű volt, a szárnyai és a bőre is vörösek, a szeme pedig a sötét oldal jól ismert jegyében, arany színben „pompázott”.

Így hirtelen ezek voltak az első dolgok, amiket a páros láthatott.

Felhőváros - Page 3 QbWUoYg

A kommunikációhoz itt található a topicotok.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Felhőváros - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Felhőváros - Page 3 Empty Re: Felhőváros

Témanyitás by Adrian Sommerfield Csüt. 04 Okt. 2018, 18:00

Jivi hallgatja út közben a másikat, akin a kis jedi szintén annak a jelét látja, hogy alaposan lefárasztotta ez a nap. Pedig még nincs is vége. Jivi nagyon aggódik a padavan társáért és nincs itt a mestere, aki figyelmeztetné, hogy nyugodjon meg. A kérdésre ő megrázza a fejét.
- Itt nincsenek olyan elit alakulatok akik tudnának valamit tenni két erőhasználó közti összecsapásban. Csak magukat veszélyeztetnék és minket mivel rájuk kéne figyelnünk. Ezt, nekünk kell elintéznünk.
Ez nem olyan hősködés mint amitől Caryeth-et féltette ugyanis igaza van. Tényleg nincs más esélyük. Nem tud más erőhasználóról vagy olyan szervezetről a bolygón, aki képes lenne segíteni nekik. A lánynak viszont itt voltak ők erősítésként. Megérkezve úgy fogadják őket, Jivi-t is amire nem számítottak volna. Még senki nem félt Jivi-től. Ez alaposan meglepte a kis padavant. A hírek pedig őszintén meglepik. Nem is tudja mire gondoljon.
-Az nem lehet. Siessünk.
Sürgeti a másikat és megy is a gyárba ahol olyasmi fogadja amitől a bundája színe szinte megőrül. Az érzelmek csak úgy cikáznak benne és nagyon nem tűnik nyugodtnak. A nyugalom áll tőle jelenleg a legtávolabb. A szemei is könnybe lábadnak.
-Ez nem igaz. Ugye? Ő nem volt gonosz. Nem lehetett az. Ennek nincs értelme. Én mondtam neki, hogy...hogy egyedül ne. Ezt nem értem. Miért?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Felhőváros - Page 3 Empty Re: Felhőváros

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 05 Okt. 2018, 09:12

//Tegnap rosszul voltam, így bocsánat, de csak kedden lesz új kör. Embarassed //

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Felhőváros - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Felhőváros - Page 3 Empty Re: Felhőváros

Témanyitás by Shadow Hétf. 08 Okt. 2018, 14:08

Heiwanna Miin Klodov

Jivire pillantok, mikor mondja, hogy itt nincsenek olyanok, akik tudnának segíteni, csak mi vagyunk erősítésnek, pontosabban csak ő, hiszen bár amiről nem tud, hogy fiikai erőben erőfölényben vagyok, de ami az Erőt illeti, ahhoz nem értek még túlzottan.
- Telepátián és meditáláson kívül nem tanultam mást az Erőből, így egy erőhasználó ellen nem tudom mennyi esélyem lenne, ha csak nem tudok hozzá vágni valamit, amit azért annyire nem nehéz elkerülni erő nélkül is, ha figyel valaki. – mondom csendesen, majd mikor megékezünk, akkor felfigyelek igen hamar az ott lévők reakcióira, amikkel ránk reagálnak, és azt amit mondanak is. Jivi sürgetésére ránézek, és ahogy előre rohan megindulok után én is. Az ott lévő munkások félre állnak és hallani amiket mondanak, amin elgondolkozok egy pillanatra, majd mikor megláttam a földön heverőket, akkor szaporább léptekkel megyek Jivi után, majd nézem a két kivégzett munkást, és a harmadikat, aki egykoron Caryeth volt. Lassan térdelek le mellé, és kezem lassan nyakára csúszik, miközben szemeim a sérüléseit nézi. Ujjaim lassan haladnak a pulzusát keresve elnémulva, lehunyva szemeimet, hátha egy kis dobbanásnyi remény van, de erre sok esély nincs. Lehajtom a fejem, elfojtva érzéseimet, szomorúságom, legalább külsőre, és úgy nyitom ki a szemeim hátra nézve egyenesen Jivi szemeibe, miközben az erőben kinyúlok felé.
<- Jivi, kérlek nyugodj meg é ügyelj a érzelmidre, most nincs idő a gyászra. Aki tette itt lehet és tudja hogyan kínozzon meg másokat... Nézz körbe kérlek, és válaszolj: Egy erőhasználó képes eltűnni úgy, hogy csak egy másik erőhasználó lássa, és mások ne? Nem hiszem, hogy ő tette, de itt a hit kevés, bizonyíték kell rá, mert a szavunk kevés ->
Lassan Jivi vállára teszem a kezem.
- Megpróbálok megtudni valamit a szemtanuktól… – körbe pillantok Caryeth fénykard markolatát keresve - …kérlek keresd meg a fénykardját. – mondom csendesen, majd felállok, végig nézve az ottlévőkön. Lassan veszek egy mély levegőt, mielőtt belekezdenék, ha vannak még ott a közelben.
- Kérem, elmondanák, hogy pontosan mi történt, mit láttak, esetleg, éreztek, vagy látni véltek. Esetleg van önök között olyan, akivel beszélt is, mielőtt az egész elkezdődött? – nézek körbe, és kérdezek nyugodt hangon. A velem érkezett Jedivel Diplomáciai úton vagyunk itt a bolygó közbiztonságának javításáról, így mindennél fontosabb, hogy jobban átlássuk az itt lezajlott eseményeket, mert az önök élete és biztonsága a legfontosabb számunkra. – hangom nyugodt, már amennyire ezek után össze tudom szedni magam és uralni az érzelmeimet, de muszáj volt a lehető legjobban, hogy Jivi is próbálhasson nyugalmat találni és a feladatra koncentrálni, miközben talán megtudunk még valamit, ami alátámasztja a szabotőr létét is, bár ha Jivi nem találja meg közben Caryeth fénykardját az elég jó bizonyíték lesz arra, hogy nem ő volt, bár amit látni lehet rajta és még halványan érezni az nem a legjobb, azonban a sérülései miatt kétlem, hogy egy munkás győzte volna le, ha valóban „megőrült” volna. Ahhoz nem csak harcedzettnek kellett volna lennie, de olyan faji adottságokkal is rendelkezni, amivel előnyhöz juthatott volna egy közelharcban járatos erőhasználóval szemben. Azonban bizonyítékok nélkül ezek csak üres feltevések, még ha logikusnak tűnik akkor is. Mindeközben a érzéseim minél jobban uralmam alatt akartam tartani, hogy ha valaki válaszolna is indulatosan, felzaklatva akkor is könnyebben tudjam kezelni, és reagálni rá, figyelni amit mond.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Felhőváros - Page 3 Empty Re: Felhőváros

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 09 Okt. 2018, 00:00Hidegháború – Kétségek

Bespin, Felhőváros


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodov és Jivi AkoKövetkező körváltás: 2018. október 13. (szombat)

Felhőváros - Page 3 QbWUoYg
Felhőváros - Page 3 GQ9lxCp

Helyi Idő: 15:10 JHI, 202.3 MU; Első nap
Helyszín: Felhőváros, kormányzati negyed
Feladat: Tárgyaláson rábírni a vezetőket, hogy folytassák a kitermelést
Köztársasági erők: Heiwanna Miin Klodov | Jivi Aco
Információs-kártya:


Jiwi annak ellenére, hogy majd tíz évig tanulta azt, hogy miként kontrollálja az érzelmeit, ezúttal nagyon nem tudta megtenni. Majdnem teljesen kiborult azon, ahogyan a sötét oldala átbukott társnőjüket látta a földön fekve.

A gyász pedig felesleges, mind a ketten tanulták és ismerték a jedi kódexet és pontosan tudják, hogy az Erőhasználók nem halnak meg ténylegesen, hanem a túlvilágon élnek tovább. Így Caryeth is immáron a másik oldalról képes figyelni az e világi történéseket és az Erőben is mindig velük lesz. Más kérdés, hogy a túlvilág melyik részére került az átbukás miatt.

Miin valóban nem talált pulzust, a lány lelke elhagyta a testét. Jiwi tudta, hogy vannak efféle technikák, de ő maga úgy tudta, hogy a sötét oldaliak nem élnek vele, csak a világos oldalon ténykedők. Senki sem volt bent a gyárban, mindenki kimenekült innen, így Miin-nek ki kellett mennie a csarnok elé. Odabent pedig Jiwi bármennyire is keresi, nem találja a fénykardot.

Odakint a nautolian műszakvezető jelentkezett, hogy vele beszélt Caryeth, aztán otthagyta és a semmibe elkezdett futni fénykarddal a kezében. Amit ő látott és mások is, hogy két ott álló munkásra kezdett beszélni és feléjük rohant. Ahogyan feléjük tartott ijesztő volt, mindenki menekülni kezdett, majd egy fehér villanást láttak és valaki félbe vágva terült el a földön előtte, alig egy méterre tőle.

Azt Jiwi és Miin is tudhatták, hogy Caryeth fénykardja is fehér és az egyméteres távolság is stimmel, hogyha a lány vágta volna félbe a másikat. Erre már tényleg mindenki kimenekült eddigre és az ajtó közelébe sem mertek menni. Mindenki ennyit látott, hogy Caryeth mintha megőrült volna, megölt valakit, ha pedig vele végzett valaki, az csak jó, legalább nem fog másokat fenyegetni.

Legalább is az emberek véleménye ez volt. A műszakvezető felajánlotta Miin-nek és Jiwi-nek – ha közben kiért – ha szeretnék, akkor a kamerák felvételét is megmutatja.

Felhőváros - Page 3 QbWUoYg

A kommunikációhoz itt található a topicotok.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Felhőváros - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Felhőváros - Page 3 Empty Re: Felhőváros

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 12 Okt. 2018, 18:11

Hát nem épp a legmegnyugtatóbb, hogy a lány nem tud majd neki komolyabb segítséget nyújtani, de igyekszik nem mutatni, hogy ettől ideges lett. Mert ugye ebben az esetben hasonló hibát követ el mint Caryeth. Akivel valami nagy baj történhetett ebben Jivi már biztos kezd lenni. Mikor pedig megtalálják akkor kicsit ki is akad és még, azt is elfelejti kicsit, hogy hol van. Nagy szerencse, hogy ott van vele Miin. Akinek az üzenetére igyekszik összébb szedni magát, de mivel ő nem járt a háborúban így ez az első, hogy ilyen kegyetlenséget lát egy padawan társával elkövetve. Igyekszik a jedi kódexet mantrázni és átgondolja a helyzetet.
< - Elméletben igen, de nem tudok róla, hogy sötét oldaliak ilyen technikákat használnának. Ez inkább ránk jellemző. Jó lenne beszélnem erről a mesteremmel. ->
Je mester biztos tud róla ha ez lehetséges más erőhasználóknak vagy utána tud járni, hogy a rendjük valamelyik tagja itt van-e a bolygón. Valami nagyon nem tetszik neki. Mikor ott lesz hagyva egyedül a testtel abban a nagy csarnokban akkor ismét egy kicsit meg kell magát nyugtatnia, de igyekszik a feladatra koncentrálni. Valami ebben a helyzetben bűzlik. Caryeth miért hívta volna őket ide és ki lett volna képes így elbánni vele? A fénykardot nem találta meg úgyhogy visszatért Miin-hez és a fejét rázta. A műszakvezető ajánlatára ő bólintott.
-Megköszönnénk ha ezt megtenné nekünk. Ezen kívül nem tudom megoldható-e, de ezt a helyet lezárnák míg nem jövünk rá mi történt? És ha lehet a rendtársam testére lenne gondja, hogy ha szükséges megvizsgálják, de tisztelettel bánjanak vele?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Felhőváros - Page 3 Empty Re: Felhőváros

Témanyitás by Shadow Pént. 12 Okt. 2018, 19:33

Heiwanna Miin Klodov

Jivi válasza inkább csak problémákat vetett fel, mint megoldást, vagy lehetőséget. Szóval vagy egy Jedi, vagy egy szürke aki ilyesmit használhat, de a másik oldal nem használ ilyet, vagy csak nem tudnak róla. Ez inkább csak minket juttat közelebb ahhoz, hogy ránk verjék ezeket, mint, hogy bizonyítani tudjuk mindazt, hogy semmi közünk hozzá, és emellett még támogatást is kérhessünk.
<- Coruscanton este van, nem tudom, hogy sikerül e elérned, de egy próbát megérne -> válaszolom vissza némán az Erőn át, majd kimegyek, és szerencsére meg van az akivel utoljára beszélt. Figyelmesen hallgatom azt amit mond a műszakvezető, majd a kiérkező Jivire néztem, aki nem találta meg a markolatot. Ez talán jó volt nekünk, de az elhangzottak alapján a helyieket meggyőzni erről már közel se lesz egyszerű. A padawan után megszólaltam.
- A két munkás halálának oka eléggé egyértelműnek tűnik, de örülnék, ha rajtuk is végeznének vizsgálatokat, külsérelmi nyomokat keresve, ahogy az elhunyt Padawan testén is. Bárki is győzte le a sérülései alapján közelharcban kellett megtennie, aminek nyoma is maradhatott… - mondom nyugodt hangon - … természetesen kíváncsiak vagyunk a felvételre, hátha mutat még valamit, az itt történtekből, hogy még teljesebb képet kapjunk. – teszem még hozzá nyugodt kedves hangon, majd Jivi felé pillantok.
<- Van egy olyan érzésem, hogy ez se fog sokmindenre választ adni, bárki is az aki itt van, nagyon jól képzett. De ha már az látszik, hogy hányadikként hunyt el Caryeth, akkor kérdéseket vethet fel a helyiekben, hogy lehet volt még itt valaki… -> üzentem az erőn át, miközben követni kezdtem a műszakvezetőt. Azonban nem hittem volna, hogy sokminden kiderül, ha már ilyen sokáig feltűnés mentesen tudott lapulni, és emellett olyan dolgokat tudhatott amiről Jivi esetleg csak hallott, nekem meg fogalmam sincs róla, mert Morwen vagy csak utalt dolgokra, vagy még azt se. Sajnos most a tudás, ami itt jól jött volna, nagyon limitáltan állt csak a rendelkezésemre, és nem tudom, hogy Jivinek mi juthat az eszébe, és esetleg mi olyan, amit nem mondhat el.

”Felszerelés”:

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Felhőváros - Page 3 Empty Re: Felhőváros

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 13 Okt. 2018, 00:00Hidegháború – Kétségek

Bespin, Felhőváros


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodov és Jivi AkoKövetkező körváltás: -

Felhőváros - Page 3 QbWUoYg
Felhőváros - Page 3 GQ9lxCp

Helyi Idő: 15:15 JHI, 202.3 MU; Első nap
Helyszín: Felhőváros, kormányzati negyed
Feladat: Tárgyaláson rábírni a vezetőket, hogy folytassák a kitermelést
Köztársasági erők: Heiwanna Miin Klodov | Jivi Aco
Információs-kártya:


Amennyiben Miin és Jivi ragaszkodtak ahhoz, hogy megnézzék a felvételeket, akkor ott láthatták, hogy miért is féltek az emberek Jivi-től. Jivi pedig ragaszkodott hozzá, így megnézhették. A képek alapján úgy tűnt, hogy Caryeth volt az, aki félbevágott egy menekülni próbáló dolgozót.

Néhány pillanattal később pedig a lány kezeiből villámok csaptak ki, amik tönkretették a kamerákat. Ha itt azzal akartak védekezni, hogy a jedik nem szórnak villámokat ez téves volt. Létezett világos oldali erővillám is, bár nagyon ritka, de Jivi hallott róla.

Bárki is volt a merénylő nagyon jól végezte a dolgát, a halott jedi fénykardja pedig soha sem került elő többé. A testet mire végeztek elszállították, de mivel ez Jedi ügy, így itt nem fognak hozzányúlni a testhez, majd a Rendre hagyják mindezt, így a testet vissza fogják küldeni a lehető leghamarabb Coruscantra.

Ha ezek után vissza akartak menni Bendix-hez nem tudták megtenni, egyrészt le sem engedték szállni őket az épületen, ha pedig gyalogosan akartak bemenni, akkor feltartóztatták őket. Ha valamelyik tagja a párosnak be akart törni ezek után is, akkor elkábították és a következő nagyjából másfél-két hetet börtönben töltötte.

Néhány nappal később kiderült, hogy miért is nem fogadták őket. ekkor robbant a hír a köztudatba, hogy Bendix öngyilkos lett és egy búcsúlevelet hagyott hátra, azzal az üzenettel, hogy:

”Sajnálom, hogy nem tudtam többeket megmenteni…”

A férfi halála után tudtak jobban az életében kutakodni az újságírók. E szerint, mi kiderült a hutt űrből származott, ahol ő maga is rabszolga volt, az anyját és lánytestvéreit eladták rabszolgának, ahol később megölték őket. Csak Bendix élte túl és tudott elszökni.

Mint kiderült Bespin közel sem állt olyan jól anyagilag, mint hinni lehetett, Bendix jó ideje csak a látszatott tartotta fenn, mert a bevételekből rabszolgákat vett, akiket felszabadított és vagy hazaküldte őket, vagy olyan helyre vitetett őket, hogy szabadon élhessenek. Így, ha akart volna se tudott volna zsoldosokat bérelni…

Azonban erre szerencsére már szükség sem volt, azok után, hogy Caryeth lebuktatta a merénylőt, a szabotázsok megszűntek mindenhol és az emberek is szépen lassan újra visszatértek dolgozni még azelőtt, hogy nagyobb károk történtek volna.

Úgy másfél-két héttel Bendix halála után új Báró Adminisztrátort jelöltek ki a bolygó élére, Nir Vuutu személyében.

A páros Coruscantra való visszatérte után Jivi és a jedik búcsút vettek halott társuktól, és úgy nagyjából három-négy hét után kapott Miin egy üzenetet Tyrr-el egyik közös ismerősüktől, hogy lassan egy hónapja semmit sem tud Tyrr-ről.

Felhőváros - Page 3 QbWUoYg

Akkor köszönöm szépen a játékot mindenkinek!
Az új szabály szerint beveszem a 2 joker kört is annál, aki valamikor valamiért nem tudott írni. Így mind a ketten 2-2 pontot és Miin 10k creditet kapnap.
A bővítések július közepétől szóljanak, szóval aki most ír bővítést az 3 hónapot tesz ki.
Miin esetében, mivel ő jelenleg ott van a Hódításon is, kérlek csak említés szinten említsd, hogy ott van a karakter, majd ha annak a kalandnak a végére értünk, akkor utólag kell a bővítésbe beírnod azt, ami ott volt. Mint ahogyan én Ingridnél is csináltam.

A kommunikációhoz itt található a topicotok.

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Felhőváros - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Felhőváros - Page 3 Empty Re: Felhőváros

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.