Ingrid L’lerim

Go down

Ingrid L’lerim Empty Ingrid L’lerim

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 08 Aug. 2017, 14:23

Név: Ingrid L’lerim
Egyéb név(i): Hetes ügynök, „Rejtjel 7”, megannyi álnév
Faj: Aiper (tisztavérű)
Nem:
Jellem: Képes bármilyen helyzetben teljesen higgadt, rideg maradni, de bármilyen helyzetben ugyanígy képes szenvedélyes és csábító lenni. Tökéletesen ura az érzelmeinek, amik hihetetlenül veszélyessé teszik. Hideg, számító, könyörtelen és apatikus. Egyszerre megtalálhatóak benne a szüleire jellemző személyiségjegyek is, amiket tökéletes harmóniában képes kezelni.
Születési helye és idő: ME 24, De-Purteen, Ord Cantrell (7. szektor)
Kor: 26 év
Család: titkosított adat a Hírszerzési miniszter által
- Jon L’lerim – apa, Ord Cantrell moffja, 7. szektor Nagy moffja, él
- Steph L’lerim – anya, ex-őrző, Ord Cantrell biztonsági főnöke, él
- - Gunn’hild L’lerim – húg, speciális osztagos katona, él
- Tubrok Ragal aka 2B – Kaldahan uralkodója, Ingrid élettársa
család:

Foglalkozás/kaszt: Birodalmi Hírszerzési ügynök, hadnagy a Birodalmi haderőben
Testmagassága: 184,5 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: vörös
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges
Ingrid L’lerim MlDxKLh

Életrajza:
Ingrid szülei még nagyjából harminc évvel korábban találkoztak a frontvonalon. Az anyját küldetésre küldték arra a bolygóra, amit az apjáék – még csak alacsonyabb rangú tisztként és stratégaként – éppen ostromoltak. A nő feladata volt, hogy kimentse a bolygón levő stratégákat, a későbbi férjét is a Köztársaságiak karmai közül. Noha nem igazán lett volna szabad, de a páros egymásba szeretett a küldetés után nem sokkal. A fiatal tisztnek igencsak remekül ívelt a pályája és nagyon hamar a háborúban szerzett érdemei miatt először admirális, majd pedig saját származási bolygójának, Ord Cantrell-nek a moffja lett. Az anyja pályája is remekül ívelt, de miután kiderült, hogy valakihez köthető kivonták a terepi szolgálat alól és irodában kapott munkát. Továbbképzések után először figyelő, majd őrző rangot kapott. Abban az évben, amikor ez megtörtént ME 24-ben derült ki, hogy a nő várandós, így összeházasodtak, majd az év végén megszületett Ingrid. A következő hat év során négy további gyerek követte Ingridet, két-két ikerpár. Az utolsó gyermek születése után a lány anyja visszavonult az aktív szolgálatból és Ord Cantrell biztonsági főnöke lett.
Ingrid gyermekkora igazából teljesen átlagosnak volt mondható, legalább is azokban az időkben. Elég közel voltak a harcvonalhoz, így már nagyon pici korában elkezdte őt és a testvéreit is képezni az anyjuk, hogy megtudják védeni magukat, hogyha mindez szükséges lenne. Mivel az anyjának szélesebb körökben volt ügynök képzése, így az ott tanultakat is igyekezett átadni a lányának, lányainak. Ahogyan ő a többi testvére is aiperként képességgel született, ami genetikai eredetű volt, a szülei erényeit örökölték a lehető legjobban. Ezt pedig mindkét szülő igencsak igyekezett kihasználni. Kicsi korától kezdve tanult fegyverforgatást, mivel nem voltak fogékonyak a Misztikumra, így máshogy kellett ebben a kegyetlen világban érvényesülni. Ingrid kicsiként is imádta a fejtörőket, amikből mindig egye és egyre bonyolultabbakat kapott, hogy az elméjét fejlessze. Tornázott és sportolt is már kis kora óta. Mindig a lehető legjobb magántanárok vették őt és a testvéreit körbe.
Ennek ellenére azért voltak barátai, nem csak a testvéreivel és tanárokkal töltötte az időt. Külön elit iskolába járt a fővárosban, ahol a bolygó magas katonai rangon levő tisztek gyermekei is jártak. Itt jó néhány barátja is volt. Fiatal korában nem igen hagyta el a bolygót, párszor járt Dromund Kaas-on a szüleivel, amikor odarendelték őket, de a fővároson kívül nem sokat látott a bolygóból. A háború miatt nagyjából tizennégy éves volt, amikor befejezte az iskolát és nem túl meglepő módon jelentkezett a Hírszerzési Akadémiára. Mivel ekkor már jó tizenkét éve erre készült, készítették fel nem volt csoda, hogy felvették. A következő évek azonban még így is igencsak nehezek voltak. Szinte folyamatosan a tűrőképessége határán volt, egyszerre zajlottak a fizikai és mentális felkészítések. A többség természetesen kihullt a sorból, de Ingrid mindig ment előre és csinálta, amit kellett, megállíthatatlan hévvel. A közel hét éves képzés alatt nem látta egyszer sem a családját, mint a Jediknél őket is arra nevelték, hogy ne legyen velük kapcsolatuk, bár ez nála nem történt meg.
Körülbelül huszonegy éves volt, amikor kikerült az akadémiáról és ténylegesen elkezdhetett dolgozni a Birodalmi Hírszerzésnek. Az első tényleges feladata során máris bedobták a mélyvízbe, ami egy több hónapos, vagy éves feladatnak nézett ki. Valóban így is lett. A feladata az volt, hogy fényt kellett derítenie a Birodalmi seregben levő árulókra. A nyomok először még az akadémiára és ott is az egyik alsóbb évfolyamra nyúltak és innen terjedtek szét szinte a legmagasabb körökig. Így Ingrid újra egy Akadémián találta magát, itt ismerkedett meg „2B” kódjelzésű személlyel, akire csak a saját legtitkosabb fájljaiban hivatkozik így és azok szerint gyengéd szálak fűzik az érintett személyhez. A faját és nemét nem lehetett tudni ennek a személynek, ugyanis a képzése révén nőket is ugyanúgy el kellett tudnia csábítani, mint férfiakat. Így ő csak a rejtélyes 2B maradt. Még az is lehet, hogy csak egy droid jelzése. Még ha fel is törnék és hozzájutna valaki az adatokhoz, amiket nem tárol hálózatban akkor is titkosírással volt írva mindez, így fel kellett volna törni. Ahogyan teltek az évek egyre több fiatalt tudott lebuktatni miután ő maga is bekerült a körökbe, majd mire végzős évfolyamra ért már bejutott az egyik legmasszívabb sejtbe. Főtörzsőrmesteri rangban végezte el az akadémiát és vezényelték ki az egyik hajóra. Itt a háború végnapjaiban végig aktív szolgálatot főleg harci pilótaként, vagy pedig mesterlövészként. Az utolsó napokban az egyik legnagyobb csata után Ingrid hadnagyi rangot kapott a flottánál.
Végül bekövetkezett az idegen hajó megérkezése a Yavin-4-hez. Ezek után már igazból neki és a más beépült ügynököknek játszi könnyedsége volt annak, hogy leszereljék az árulókat, hiszen ők továbbra a háború újra fellángolásáért ügyködtek. Miután elvégezte a feladatát jó pár hetes szabadság után, amit odahaza a családja kötelékében töltött visszatért Dromund Kaas-ra újabb feladatért. A következő feladata Nar Shaddaa-ra szólt, ahol több a Birodalomból elmenekült dezertőröket kell levadásznia. Egy igencsak hosszú listát kapott, illetve többen tovább is álltak, így Ingridnek a következő másfél éve azzal telt el, hogy több tucat dezertőrről információkat szerzett és szépen lassan sorban bolygóról bolygóra járva likvidálta őket a Birodalom törvényei szerint, senkinek sem kegyelmezve. Ezen idő alatt végig tartotta a kapcsolatot titkos csatornákon a családjával és 2B-vel is, aki így most már így igencsak hosszú távú kapcsolata volt a nőnek.
MU 2-ben sikerült végeznie az összes dezertőrrel, akik rá voltak kiosztva, így most hamarosan újra vissza kell térnie Dromund Kaas-ra, hogy újabb feladatot kapjon a feletteseitől.

Képességei:
Tökéletes kombinációja a szülei génállományának, ugyanahhoz van érzéke mint a szülőknek, azokban a jártasságokban és erősségekben ösztönösen is kiemelkedő a karakter. A legmegfelelőbb módon öröklődtek a domináns és kedvezőbb gének, olyan sorrendben, amelynek esélye, a lehetséges tényezőket figyelembe véve matematikai nulla. A genetikai kódot kettéválasztva vissza lehet fejteni a két szülő teljes és tiszta génállományát, az utód minden tulajdonsága, részben a mentálisak is egységesen öröklődnek, kiegészítve egymást, olyan módon, amely előre való megtervezettség nélkül nem lehetséges, a biológiai tulajdonságok szintén hasonló módon párosulnak, ezzel a legtöbb ismert törvényt megcáfolva. Mindezt magyarázni nem lehet, hogy miért, ezelőtt egyetlen Aipernél sem jegyeztek fel efféle képességet, itt pedig az összes gyermeknek megvan ez. Mint a többi testvére is bámulatos éles elméje miatt képes hihetetlen komplexen képes gondolkodni, a legapróbb összefüggéseket is elég gyorsan átlátja és megérti. Mint a család többi tagja ő is hamar képes kiismerni másokat.

Szakértelmei:
Rendkívül képzett ügynök, képes bármilyen helyzetben teljesen higgadt, rideg maradni, de bármilyen helyzetben ugyanígy képes szenvedélyes és csábító lenni. Tökéletesen ura az érzelmeinek, amik hihetetlenül veszélyessé teszik. Hideg, számító, könyörtelen és apatikus. Az ügynök lenyűgöző képességeket mutat harcban és manipulációban. Az adottságai/képzése kiterjed merényletekre, kémkedésre, manipulációra, csábításra, kézitusára és távolsági harcra is.
Éveket töltött gyakorlatozással és képzéssel, hogy harcban pillanatok alatt képes legyen a lőfegyvereket és a késeket váltogatni, hogyha szükséges. A távolsági szakértelme kiterjed nagy (mesterlövészpuska) és rövid (sugárpisztolyok, puskák) hatótávú fegyverek használatára. Kiváló célzó mindkét féle fegyverrel.
Egyszerre megtalálhatóak benne a szüleire jellemző személyiségjegyek is, amiket tökéletes harmóniában képes kezelni. Az apja révén rideg, higgadt, merev és távolságtartó, ahogyan időnként apatikus is. Az anyja részéről jön a szenvedélyesség, hevesség, csábítás és a manipuláció. a feladatától is függ, hogy éppen melyik arcát mutatja, idegenekkel szemben az apjától örökölt érzelmek dominálnak, akiket közel enged azoknak nyílik meg csupán tényleg.
Apjától örökölte a remek harci tudását, fegyverszakértelmeket, azt, hogy ő maga is kiváló stratéga, könnyedén kiismer másokat. Tudományok terén apja miatt a fizika, matematika, elektronika, fegyvertervezés, amikben járatos. Jó pilóta is, nem csak vadászgépeket, de azoknál nagyobb hajókat is elvezet.
Az anya révén kiváló színész, aminek köszönhetően szinte bármit képes eljátszani Remek nyelvérzékkel rendelkezik, jó informatikus és kódfejtő.
Roppant magas intelligenciával rendelkezik, így képes hihetetlen komplexen képes gondolkodni, a legapróbb összefüggéseket is elég gyorsan átlátja és megérti.

Külső:
Birodalmi tiszti egyenruhában
Ingrid L’lerim DyWvKG8
Ingrid L’lerim Governor_jarae_beriss_by_frufury-dasclmc
Ingrid L’lerim _jarae_by_frufury-dat9to0
Ingrid L’lerim Jarae_and_thrawn_by_spacelingart-daw0771
Civilben
Ingrid L’lerim ELU7GYB

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ingrid L’lerim 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ingrid L’lerim Empty Re: Ingrid L’lerim

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 08 Aug. 2017, 14:24

Adatlap:
Szint: 1. szint
Pont: 10 pont

Felszerelés:
- Kés/tőr – 30 kredit
- Egykezes sugárpisztoly – 400 kredit
- X70B-Phantom – 6 pont (nagyobb mint a vadászgép, de nem is szállítóhajó, hanem közte van)
- Holografikus álcázó – 4 pont (8.000 credit)
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes

Később szándékozok venni:

Kredit:
Alap: 500 credit
Elköltött: 430 credit
Fennmaradó: 70 credit

Különleges képességek:
Tökéletes kombinációja a szülei génállományának, ugyanahhoz van érzéke mint a szülőknek, azokban a jártasságokban és erősségekben ösztönösen is kiemelkedő a karakter. A legmegfelelőbb módon öröklődtek a domináns és kedvezőbb gének, olyan sorrendben, amelynek esélye, a lehetséges tényezőket figyelembe véve matematikai nulla. A genetikai kódot kettéválasztva vissza lehet fejteni a két szülő teljes és tiszta génállományát, az utód minden tulajdonsága, részben a mentálisak is egységesen öröklődnek, kiegészítve egymást, olyan módon, amely előre való megtervezettség nélkül nem lehetséges, a biológiai tulajdonságok szintén hasonló módon párosulnak, ezzel a legtöbb ismert törvényt megcáfolva. Mindezt magyarázni nem lehet, hogy miért, ezelőtt egyetlen Aipernél sem jegyeztek fel efféle képességet, itt pedig az összes gyermeknek megvan ez. Mint a többi testvére is bámulatos éles elméje miatt képes hihetetlen komplexen képes gondolkodni, a legapróbb összefüggéseket is elég gyorsan átlátja és megérti. Mint a család többi tagja ő is hamar képes kiismerni másokat.

Pontok: 10 pont
Elhasznált: 10 pont
Maradt: 0 pont

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ingrid L’lerim 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ingrid L’lerim Empty Re: Ingrid L’lerim

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 12 Nov. 2017, 00:00

Ingrid L’lerim KrhbYSH

Ingrid L’lerim 2tr0Tu9

Tubrok Ragal aka 2B: A férfival még az akadémia évei alatt ismerkedett meg és jöttek össze. A kapcsolatukat a Birodalmon belül végig titokban tartották, mert arrafelé ez volt leginkább elvárható, illetve, ha nem tud róla senki sem, akkor a másik felet sem lehet megzsarolni a kapcsolattal. Azok után, hogy a férfi visszafoglalta a saját bolygóját, ami a háború végeztével az FRK területére került a kapcsolatuk is kiteljesedhetett. Ingrid szinte minden szabadidejét a most már 2B által uralt bolygón tölti a párjával. Azon a helyen kívül szinte nem is találkoznak már, főleg, hogy a férfi bolygója immáron nem is tartozik a Birodalomhoz, noha még mindig hű hozzá, már csak azért is, mert korábban tiszt volt. Ingrid roppant hálás a férfinak azért, hogy nem rója fel azt, hogy milyen a munkája, hogy néha csábítania is kell és összefeküdnie másokkal információk, vagy gyilkosság reményében. Úgy véli, hogy nála szerencsésebb nő nem nagyon van a csillagködben. A pár között egyelőre nem merült fel a házasság sem pedig a gyerekvállalás, noha már elég régóta igencsak szenvedélyes kapcsolatban élnek egymással.Ingrid L’lerim JiCDBXo
Ingrid L’lerim 2tr0Tu9

Ingrid L’lerim Sh0q0R2Gunn’hild L’lerim: Gunny a második legidősebb L’lerim lány, azaz Ingrid legidősebb húga. Gunny mindig is idegennek érezte magát a családban, köszönhetően annak, hogy neki volt a legspeciálisabb képessége a családban. Ingrid mindig is igyekezett őt közelebb hozni a többiekhez, hog ne érezze magát kitaszítottnak, egyedül levőnek. Így talán kettejük között a legszorosabb a kapocs a testvérek közül. Mikor mindenki kirepült otthonról ők akkor is szoros kapcsolatot tartottak. Gunny az alakváltásának köszönhetően mindenhova könnyedén befért és kiváló harcosként a speciális osztagnál, ahol szolgál hamar összebarátkozott Mandaloriakkal is. Legutolsó alkalommal éppen emiatt kereste fel Ingrid a húgát, hogy ki lehessen használni ezt az ismeretséget és egy mandaloriai páncél replikát készítsenek neki, amit csak hozzáértők tudnak megmondani, hogy nem az. Természetesen mivel a húgáról volt szó, nem csak úgy kérte, hanem megígérte, hogy később viszonozni is fogja mindezt, hogyha tudja. Egyébként még közös programokat is űznek, hogyha kivételesen valamikor találkozni tudnak, hiszen Gunny katona, Ingrid ügynök, nehéz összeegyeztetni az idejüket.
Ingrid L’lerim 2tr0Tu9

Lady Hall’a L’lerim: A nagynénjével eléggé érdekes a kapcsolata, talán ő az, akivel a lehető legtávolságtartóbb, nem azért, mert a nő az Ősi tudás szférájának nagyura, hanem azért, mert talán túlságosan is jó az árnyjátékokban. Nah meg azért, mert esze ágában sincs az, hogy a nénikéjét kihasználva tudjon előrébb jutni a ranglétrán. Pedig már többször felajánlotta a nő, de Ingrid soha sem élt vele. Nem szereti, ha valaki hátszéllel szerez meg valamilyen pozíciót és nem pedig kemény munkával. De egy nagyúr esetében igencsak nehéz, vagy szinte lehetetlen nemet mondani. Nincs kétsége a felől, hogy a nő egy nemleges válasz esetében vele is ugyanolyan könnyedén végezne, mint egy névtelen katonával, vagy tiszttel. Így ezek miatt is igyekszik a nő látókörén kívül maradni. Bár azt nem tagadhatta, hogy annak az egy dolognak örült, hogy a nő hatalmával elintézte, hogy saját maga is kaphasson olyan génkezelést, aminek a Halálosztagosokat vetik alá, így legalább még hatékonyabban tudja majd a munkáját végezni. De ezt leszámítva vele nem szokott csak úgy találkozgatni, maximum ha a nő magához rendeli őt.Ingrid L’lerim IaAmcQw
Ingrid L’lerim 2tr0Tu9

Ingrid L’lerim LqqjKVCCsalád: Ingrid világéletben úgy volt nevelve a testvéreivel együtt, hogy a Birodalom után a család a legfontosabb. Éppen ezért szoros köteléket ápol mind a szüleivel, mind a testvéreivel és unokatestvéreivel. Fontosak számára, noha nagyon kevesek tudják, hogy igazából kiknek is a rokona. Jól tudott jönni, ha a családban volt egy moff, egy admirális, illetve egy Sötét Tanácstag is. A munkája révén egyébként is titkosított adat a családja. Mindenki a hadsereg, vagy épp a hírszerzés kötelékében dolgozik, így keveset tudnak érintkezni egymással, ritka az olyan esemény, amikor a teljes család össze tud ülni ünnepelni valami miatt Ord Cantrell-en. A szülei és Herja húga élnek ott állandó jelleggel, a többiek szanaszét a csillagködben. Így az otthon maradatottakat a legkönnyebb elérnie, a többieket nehéz, már csak azért is, mert Ingrid a legtöbb munkáját a Birodalmon kívül végzi ügynökként. Aesa-t tudja még könnyedén, hiszen ő is a hírszerzés egyik embere, mint figyelő, bár a kapcsolatukat nem vállalják fel Dromund Kaas-on mindkettejük érdekében. Igazából szeretne velük több időt tölteni, de ezt elég nehézkes kiviteleznie a legnagyobb sajnálatára.
Ingrid L’lerim 2tr0Tu9A hozzászólást Rhyssa Edaara Quillan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 14 Júl. 2018, 17:29-kor.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ingrid L’lerim 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ingrid L’lerim Empty Re: Ingrid L’lerim

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 08 Márc. 2018, 00:00

Ingrid L’lerim 5U622FL

Ingrid L’lerim 2tr0Tu9


1. korszak:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ingrid L’lerim 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ingrid L’lerim Empty Re: Ingrid L’lerim

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 14 Júl. 2018, 17:29

Karakter neve: Ingrid L’lerim
Kaland címe: Élni, és halni hagyni
Játékostárs(ak) neve(i): -
Kalandmester: Caryeth Zh'ald
Kezdő reag: Dromund Kaas – Katonai és hírszerzési központ
Záró reag: Prolla GF6

Kaland tartalma:
Ingrid kisebb ügyek után egy fontosabbat kapott, amiben egy erőhasználót kellett „levadásznia”. A célpont ugyanis 100% biztonsággal látja a jövőt, a Birodalom magának akarta megszerezni, vagy pedig ne legyen senkié. A nőnek voltak fenntartásai, hiszen ezek Urdrarr belügyek voltak és nem tetszett neki, hogy már megint az Urdrarr-ok mocskát kell végezniük, de tette a dolgát és az adatok összegyűjtése után el is indult a két lehetséges lehetőség közül az egyik irányba, a Prolla GF6-re, ami a célszemély szülőbolygója volt. Meg is érkezett oda, és máris egy kisebb „kellemetlenségbe” ütközött, hogy nem lehet fegyvert bevinni a bolygóra. Kellően profi volt, így megoldotta volna könnyedén, de elsőre két nagyobb hajtűn kívül semmit sem vitt. Az első útja a helyi kantinába, az Amnesia-ba vezetett, hátha ott megtud pár dolgot. Élből egy részeg rendvédelmi találta meg, aki fel akarta csípni, ő pedig kapott az alkalmon. Előadta, hogy eltűnt a barátnéja és őt keresi, persze adta a részeg alá a lovat is, hogy a férfi megkaphatja, hogyha ő maga is hangulatba kerül és isznak egy kicsit. Amint a célpont lány képét megmutatta a fickónak az nem tudta elrejteni az érzelmeit és távozott is. Természetesen Ingridnek esze ágában sem volt hagyni, hogy eltűnjön a fickó, mert tudta, hogy valamit tud. Követte az utcán egy sikátorig, ahol egy holoterminálon a férfi a társaival beszélt, ahol kiderült, hogy tényleg tud a nőről és leadta azt is, hogy ki keresi a célszemélyt. Pechére még a helyet is elárulta, ahol találkozni kell. Miután a férfi távozott Ingrid felhívta a helyi rendfenntartó erőt és megadta a raktár számát, hogy emberkereskedelemmel foglalkoznak. Ő maga is oda ment, a szellőzőből hallgatta ki a beszélgetést, a helyi csendőrség azonban csak röviden nézett be. Kiderült a számára, hogy a társaság – a testőrség – fegyverekhez jut a korrupciónak hála és azt is, hogy egy hotelban szállt meg a célpont. Mikor a társaság távozott ő maga is megtette, visszament a hajóra, hol álruhát öltsön és így kezdjen kutatni a megfelelő hotelek után. Azonban erre nem maradt ideje, mert az ügyet elvették tőle és Urdrarr harcosok vették át tőle, őt pedig visszarendelték Dromund Kaas-ra.

Bővítés:
Három és fél hónap telt azóta, hogy visszahívták a Prolla-ról, azt nem tudta meg, hogy mi lett az eredménye a küldetésnek, de nem is érdekelte, már régen megtanulta, hogy nem jó ötlet az Urdrarr játszmákban részt venni. Nem egy nagy életbiztosítás az átlagos emberek számára. A köztes időben egy-két kisebb feladata volt és jellemzően papírmunka, de semmi komolyabb. Bőven volt ideje saját magára is, amikor tudott elugrott „2B”-hoz is, hogy vele legyen, mindezt továbbra is a lehető legnagyobb titokban természetesen. A feladatai most jellemzően a Birodalmi magvilágban, azaz az 1-es szektorban voltak. Több személyt kellett lenyomoznia és ellenőriznie, személyesen is, ugyanis felmerült velük szemben a gyanú, hogy kollaborálnak a Köztársasággal, vagy éppen köztársasági kémek. Nem csak alacsony rangú személyek voltak ezek, hanem magasabb rangú tisztek is voltak a gyanúsítottak között a Flottában. Szándékosan Ingridet jelölték ki a feladatra, hiszen neki volt akadémiai képzése is a korábbi feladatát illetően, így tökéletesen beleillett mindebbe. A képesítése alapján, mint vadászpilóta került az aktuális rajhoz és Gladiátor osztályú rombolóra. Az elején igencsak nehéz dolga volt, hiszen a megszokott csoportok, rajok nem nyílnak meg az újoncoknak. A teljes képzésére és vonzerejére szüksége volt ahhoz, hogy hamar úgymond bevágódjon a csapatba. Még a felettesei sem tudták, hogy miért helyezték a hadnagyot oda, csupán a hajó kapitánya tudott róla, hiszen ő kért valakit a hírszerzéstől. Az egész project nagyjából az egész három hónapot igénybe vette, hiszen azért nagyjából kétezer-ötszáz fő szolgált itt a rohamosztagosokkal együtt. A munkát, mint mindig most is profin és teljes odaadással végezte. A kapitány minden aktát a rendelkezésére bocsátott ő pedig végezte a dolgokat a lehető legnagyobb titokban. Az egész nyomozás végére kiderült, hogy a nyomok igencsak magasra vezettek és végül öt darab olyan személyt talált a legénység soraiban, akik valamilyen módon kapcsolatba voltak hozhatóak a Köztársasággal. Az egyik az első tiszt volt, a másik a fegyvermester, a harmadik és negyedik rohamosztagosok, az ötödik pedig egy karbantartó. Hogy a munkája végén ne legyen túl feltűnő a dolog több személyt is áthelyeztek a hajóról máshova, köztük őt magát is. Ami az ő esetében az volt, hogy visszahívták Dromund Kaas-ra, hogy majd ott újabb megbiztatást és feladatot kapjon a feletteseitől.


Ingrid L’lerim 00120

A legutóbbi kalandján, ahonnan ki kellett mesélnem 1 pontot és 5000 kreditet kapott.

Adatlap:
Szint: 1. szint
Pont: 11 pont

Felszerelés:
- Kés/tőr – 30 kredit
- Egykezes sugárpisztoly – 400 kredit
- X70B-Phantom – 6 pont (nagyobb mint a vadászgép, de nem is szállítóhajó, hanem közte van)
- Holografikus álcázó – 4 pont (8.000 credit)
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Mesterlövész puska – 1.500 credit
- Közepes energiapajzs – 900 credit
- R2Q5 asztrodroid - 2.000 credit
- Távcső – 200 credit

Később szándékozok venni:

Kredit:
Alap: 5500 credit
Elköltött: 5030 credit
Fennmaradó: 470 credit

Különleges képességek:
Tökéletes kombinációja a szülei génállományának, ugyanahhoz van érzéke mint a szülőknek, azokban a jártasságokban és erősségekben ösztönösen is kiemelkedő a karakter. A legmegfelelőbb módon öröklődtek a domináns és kedvezőbb gének, olyan sorrendben, amelynek esélye, a lehetséges tényezőket figyelembe véve matematikai nulla. A genetikai kódot kettéválasztva vissza lehet fejteni a két szülő teljes és tiszta génállományát, az utód minden tulajdonsága, részben a mentálisak is egységesen öröklődnek, kiegészítve egymást, olyan módon, amely előre való megtervezettség nélkül nem lehetséges, a biológiai tulajdonságok szintén hasonló módon párosulnak, ezzel a legtöbb ismert törvényt megcáfolva. Mindezt magyarázni nem lehet, hogy miért, ezelőtt egyetlen Aipernél sem jegyeztek fel efféle képességet, itt pedig az összes gyermeknek megvan ez. Mint a többi testvére is bámulatos éles elméje miatt képes hihetetlen komplexen képes gondolkodni, a legapróbb összefüggéseket is elég gyorsan átlátja és megérti. Mint a család többi tagja ő is hamar képes kiismerni másokat.

Pontok: 11 pont
Elhasznált: 10 pont
Maradt: 1 pont


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ingrid L’lerim 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ingrid L’lerim Empty Re: Ingrid L’lerim

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 14 Júl. 2018, 17:30

Karakter neve: Ingrid L’lerim
Kaland címe: Van data, nincs data
Játékostárs(ak) neve(i): Erku (saját droid, és Conrsil Forketc)
Kalandmester: Zerae
Kezdő reag: Alderaan – Hegyi városok
Záró reag: Alderaan – Hegyi városok

Kaland tartalma:
Ingrid küldetése igencsak kalandosan kezdődött, ugyanis életében először nem a valamelyik Figyelőtől kapta a küldetését, hanem Conrsil Forketc ügynöktől, aki a minisztériumban dolgozik. Először még a saját feletteseit hívta fel, hogy a küldetés valós-e, nem akart úgy belekezdeni a nyomozásba, főleg, hogy az mélyen a Köztársaságba vitte. Mivel megerősítést kapott, hogy valóban ez a küldetése, így el is indult az Alderaan-ra, ahova minden gond nélkül megérkezett.
Rejtjel Hét jelentése holofelvételen:
”A megérkezésem után hamar elértem a célt, anélkül, hogy bárkinek feltűnt volna a jelenlétem, mint egy egyszerű turista haladtam a hegyenek felfele. Fent a bázist megtalálták, három fiatalkorú köztársasági és néhány ládát felbontottak, felszerelést találva benne. Mindhárom gyereket likvidáltam és elrejtettem a testeket, a beszédükből kiderült, hogy senki sem tudta, hogy hol vannak. A bázis jelentős része energia nélkül volt, teljesen romos állapotban. A generátor helysége még működött, de a rendszereket a feltehetőlegesen dezertáló katonák vírussal fertőzték meg annak idején. Ezt a biztonsági tiszt holoprojectorának utolsó felvételéből derítettem ki. A tiszt az utolsó erejével még minden terminált, datapadot megsemmisített. Nekem már csak néhányat kellett, emiatt és a vírus miatt sem fognak semmit találni, ha valaha is megtalálják a bázist. A fegyvereket a dezertálók magukkal vitték, semmilyen használható felszerelés nem volt, némi energiaszeletet és a vizorokat kivéve. A generátort beállítottam, hogy a lehető leghamarabb merítse le magát és ne lehessen feltölteni már. Visszatértem a városba, majd el is hagytam a bolygót.”

Bővítés:
A visszaérkezés után Erkut leadta, hogy végezzenek rajta teljes rendszerellenőrzést, hátha okozott valamit benne a vírus, de mint kiderült az aggodalma alaptalan volt, minden tökéletesen működött a droiddal kapcsolatban. A holoprojectort leadta, ahogyan az írásos jelentést is. Mint mindig a küldetései után hazanézett, majd onnan 2B-hoz ment. Ingrid következő négy-négy és fél hónapja némileg máshogy telt, mint az előzőek. Legalább is abból a szempontból, hogy ezúttal ki kellett venni egy kisebb szabadságot is, mert orvosi beavatkozáson vett részt. Hogy még jobban és eredményesebben tudja szolgálni a Birodalmat. Egy agyi impantot kapott, illetve egy másikat, ami ettől kezdve komlinkként funkcionál és így gondolati úton is feltud hívni másikat, kommunikálni más komlinkekkel. Alighogy rendbe jött közeledett az óév vége, azaz az újév kezdete. Ezt mindig 2B-val szokta tölteni, idén azonban az apja kitalálta, hogy a nő kísérje el őt a Zakuul-i bálra. Itt ismerkedett meg Rhirt Trakk altiszttel is. Nem sokkal ezek után vissza is tért a munkájához. Itt engedélyt kért arra, hogy később majd valamelyik a Hírszerzés szférájában dolgozó urdrarr/sith úrtól, vagy űrnőtől méregkeverést tanulhasson, mert az úgyszintén nagyon sokat lendítene a munkáján, hatékonyabb lehetne, főleg, amikor valakiből drogokkal kell információt kiszedni. Az engedélyt megkapta, így majd később ezzel is fog foglalkozni. Még szerencse, hogy mindehhez nem kellett Erő, hogy az alapokat megtanulhassa.
Amint visszatért a munkájához kisebb ügyei voltak csupán, semmi komoly. Volt szerencséje Cithe főadmirális végrehajtójával is találkozni és a nővel Thea Eisahn-nal együtt dolgozni a Hala fedélzetén. A munka remek volt, bár annak, hogy pont őt ajánlották be annak a módjának nem örült, révén kedves nagynénje volt az, aki betuszkolta őt a feladatra. Azonban a munka során kellemesen csalódott, igencsak profi légkörben volt lehetősége dolgozni, ezúttal mint SIS ügynök a Köztáraság déli peremvidékén közel az FRSz területéhez. Köztársasági adatokat loptak el, itt pedig már végre igencsak éles helyzetben sikerült kipróbálnia az új implantjait is, bár a komlinkesre pont nem volt szükség, mert társnője telepata volt.
A küldetés után ismét volt kisebb ideje, azt újfent 2B-val töltötte a férfi jégbolygóján. Mivel nem volt túl messze és itt is bárki elérhette és nem kellett visszatérnie még Dromund Kaas-ra, így egyelőre itt töltötte a szabadidejét várva arra, hogy mikor is fogja a következő küldetést megkapni.


Ingrid L’lerim 00120

A legutóbbi kalandján, amit Saku mesélt 2 pontot és 10.000 kreditet kapott.

Adatlap:
Szint: 2. szint
Pont: 13 pont

Felszerelés:
- Kés/tőr – 30 kredit
- Egykezes sugárpisztoly – 400 kredit
- X70B-Phantom – 6 pont (nagyobb mint a vadászgép, de nem is szállítóhajó, hanem közte van)
- Holografikus álcázó – 4 pont (8.000 credit)
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Mesterlövész puska – 1.500 credit
- Közepes energiapajzs – 900 credit
- R2Q5 asztrodroid - 2.000 credit
- Távcső – 200 credit
- Álcagenerátor – 5.000 credit
- Kicsi kutaszdroid - 1.500 credit
- Computer interfész vizor – 1200 credit (ilyennek néz ki)
- Implant: Komlink: a testbe ültetett komlink, amit többé nem szükséges magunkkal hordozni – 1 pont
- Implant: Memória: Agyba ültetett implant, amiben kódolt emlékeket, információt lehet tárolni, ezeket a felhasználó tudja előhívni. Ha külsőleg próbálják eltávolítani, vagy hozzáférni, akkor töröl minden tárolt adatot. – 2 pont
- éjjellátó vizor (kalandon zsákmányolta)
- Fényforrás droid – 500 credit
- könnyű harci páncél és hozzá külső kabát – 1000 + 1000 credit (sisak a másodiké)
- Huzalpuska/szigonypisztoly – 250 credit (övre akasztható verzió)

Később szándékozok venni:

Kredit:
Alap: 15500 credit
Elköltött: 15480 credit
Fennmaradó: 20 credit

Különleges képességek:
Tökéletes kombinációja a szülei génállományának, ugyanahhoz van érzéke mint a szülőknek, azokban a jártasságokban és erősségekben ösztönösen is kiemelkedő a karakter. A legmegfelelőbb módon öröklődtek a domináns és kedvezőbb gének, olyan sorrendben, amelynek esélye, a lehetséges tényezőket figyelembe véve matematikai nulla. A genetikai kódot kettéválasztva vissza lehet fejteni a két szülő teljes és tiszta génállományát, az utód minden tulajdonsága, részben a mentálisak is egységesen öröklődnek, kiegészítve egymást, olyan módon, amely előre való megtervezettség nélkül nem lehetséges, a biológiai tulajdonságok szintén hasonló módon párosulnak, ezzel a legtöbb ismert törvényt megcáfolva. Mindezt magyarázni nem lehet, hogy miért, ezelőtt egyetlen Aipernél sem jegyeztek fel efféle képességet, itt pedig az összes gyermeknek megvan ez. Mint a többi testvére is bámulatos éles elméje miatt képes hihetetlen komplexen képes gondolkodni, a legapróbb összefüggéseket is elég gyorsan átlátja és megérti. Mint a család többi tagja ő is hamar képes kiismerni másokat.

Implantok:
Komlink: a testbe ültetett komlink, amit többé nem szükséges magunkkal hordozni
Memória: Agyba ültetett implant, amiben kódolt emlékeket, információt lehet tárolni, ezeket a felhasználó tudja előhívni. Ha külsőleg próbálják eltávolítani, vagy hozzáférni, akkor töröl minden tárolt adatot.


Pontok: 13 pont
Elhasznált: 13 pont
Maradt: 0 pont


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ingrid L’lerim 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ingrid L’lerim Empty Re: Ingrid L’lerim

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 30 Júl. 2018, 00:01

Karakter neve: Ingrid L’lerim
Kaland címe: Van data, nincs data II.
Játékostárs(ak) neve(i): Erku (saját droid, és Conrsil Forketc)
Kalandmester: Zerae
Kezdő reag: Coruscant – 2685. szint
Záró reag: Coruscant – 1782. szint

Kaland tartalma:
A küldetés közvetlenül az Alderaan-inak a folytatása, következménye volt. Hónapok teltek el azóta, hogy azon a bolygón járt, a kódfejtők pedig mostanra tudták helyreállítani és dekódolni az üzentet, amit onnan vitt haza Ingrid. Ennek fényében megvolt, hogy Gemic Matfellt hol találja. A férfi Coruscanton húzta meg magát. Ingrid mindig is el akart menni arra a bolygóra, így most megvolt az esélye. Mint csempész érkezett, itt sajátjaik vitték el a megfelelő szintre, ahol találkozott egy kontakttal, aki elirányította, hogy hol is találhatja a férfit, kivel van kapcsolata.Kiderült, hogy a dezertőr lakását felégették és egy Sabott nevű rodián alvilági alakkal van kapcsolatban, akinek sokkal tartozik. A nő elsőként a leégett lakást nézte volna meg, de a rendőrdroidok miatt nehéz volt megtennie és csak távolról tudta ezt. Ezek után pedig elindult a közel ezer szinttel lejjebb levő szintre, ahol Sabott lakhelye volt.
Itt egy kocsmába tért be elsőként, ahol a kocsmárossal volt egy kisebb összetűzése, megfenyegette, mert rájött, hogy a másik el akarja őt adni. Végül is a zsarolás, fenyegetés haott és megtudta, hogy hol is van a búvóhely. Így el is indult oda, hogy biztosan ne követhessék bekapcsolta az álcagenerátorát, hogy ne érzékelhessék. Amíg haladt az úton birodalmi bikereket látott elsuhanni maga mellett, ami nyugtalanná tette. Még Erku segítségét is kérte, hogy milyen messze van a hely, ahova kell mennie. Végül az egész távot lefutotta, sikeresen átjutott az őrökön beszéddel és tárgyalni tudott Sabott-al, mint a Vörös Boszorkány Nar Shaddaa-ról.
Kiderült, hogy Matfell ott volt nála a gyújtogatás óta és éppen részeg. Sikerült megegyezni, hogy karbonfagyasztva kapja meg Ingrid a testet és utána kapja meg a pénzt. Szerencsére erre a birodalmiak, akik itt voltak vevők voltak, így az üzletet nyélbe is tudták ütni. Amint ez megvolt, akkor Ingrid elhagyta Coruscantot. Ugyanolyan útvonalon jött, mint ahogyan érkezett, végül Dromund Kaas-ra érve, ahol le is adta a dezertőrt.

Bővítés:
Miután Ingrid visszatért Dromund Kaas-ra szóltak neki, hogy egyelőre ne hagyja el a bolygót, mert még lesz egy-kés kisebb dolog, amit intézni kell. Nem örült ennek és rossz érzése is volt dologgal kapcsolatban. Ha új munkát kapott volna, akkor szóltak volna, hogy ez az ügy és ezért nem, de most néma csönd. Mivel mást nem tudott tenni és nem volt lakása, így kivett pár napra az egyik hotelben magának egy szobát. Szerencsére nem kellett túl sokat várnia, mert a harmadik napon hívatták is. Ritkán szokott nagyon megdöbbenni, de most ez egy ilyen alkalom volt. Valaki ugyanis elintézte neki, hogy a Scarif-ra tudjon menni és a Halálosztagosok által megkapott génkezelést ő maga is megkapja. Nem volt kétsége afelől, hogy a nagynénje volt mindez, csak az okokat nem tudta egyelőre. Talán nem is voltak fontosak.
De mivel egy ilyen lehetőséget nem szokás csak úgy kihagyni, így amikor megtehette, hogy távozhasson a fővárosból megtette és egyenesen a Scarif-ra repült a Halálosztagosok bázisára. Más kérdés, hogy a tervrajzokat is itt tárolta a birodalom, de azzal nem volt ügye és dolga. Mikor megérkezett a Halálosztagosok bázisára már várták, hogy jöjjön. Igazából a képzése meglehetősen hasonlított ahhoz, amit ezek az elitkatonák kaptak, tudása és képesítése alapján még be is fért volna, mint Tubrok, csak éppen a saját fizikai képességei nem voltak ide elegendőek. Így maradt az, hogy ügynök legyen. A műtét és a génkezelés, az efféle módon való feljavítás kegyetlen fájdalmas volt, végig azt várta, hogy mikor ér véget, mert nem kapott hozzá altatást. A „jegye” arra nem jogosította fel, örüljön, hogy megkaphatta mindezt. Ha már ilyen felszerelt helyen volt, akkor megkapta a legújabb implantátumait is, amiknek megszerzése újfent nem volt túlságosan kellemes, és akkor mindez enyhe kifejezés volt mindarra, amit ennél is átélt. Nem is volt csoda, hogy a felépülése sem ment egy könnyen ezek után és meg kellett szoknia új adottságait is. Valamivel erősebb lett, mint eddig, ügyesebb, kitartóbb, ellenállóbb is.Ingrid L’lerim XCpeEmt
Az implantoknak hála gyorsabb és a reflexei is jobbak sokkal. Az elméje mindeddigi is pallérozott, így az annyira nem volt szembeötlőbb, hogy gyorsabban tudott gondolkodni. Az amúgy is családi örökség volt. Igaz minden más is, de így már még jobban, minden értéke emberi határok szélére került. Nagyjából másfél-két hetet töltött a Scarifon mielőtt teljesen jól nem lett, mind mentálisan, mind fizikálisan. Mindezt orvosilag támaszották alá, hogy a génkezelés tökéletes lett, ahogyan az implant beültetés is. Egyik sem okozott semmilyen károsodást a nőben, minden teljes mértékben, teljesen optimálisan működik benne. A másik két implant is, mert arra is ránéztek, ha már itt volt ezen a helyen. Amint itt végzett és még nem volt új feladata igazából nem is volt kétséges, vagy kérdéses, hogy hova fog menni, ez pedig nem volt más, mint a Kaldahan bolygója volt, ahol az ex-birodalmi, ex-halálosztagos élettársa uralkodott. Ha a bolygó nem a FRK területén lett volna, akkor minden bizonnyal 2B moffként uralkodott volna ott, de így független lett, aki titokban még mindig a Birodalomhoz hű és ha kell, akkor még mindig segíti őket.
Ingrid L’lerim MrS3oLjA Kaldahan, a trópusi Scarif-tól eltérően ez a bolygó jégplanéta volt, Ingrid mégis sokkal inkább szerette, mint bármelyik másikat – a saját otthonát kivéve. Örömmel tért vissza a párjához, akivel mindig remek időket szoktak eltölteni együtt. Amennyit tudott mesélni, ami nem volt titkos, azt elmesélte most is a férfinak, hogy milyen volt a küldetése Coruscanton. Noha nem volt sokat a Köztársaság fővárosban órákat tudott a helyről mesélni, Tubrok tudhatta, hogy a nő nagyon régóta meg akarta nézni az ellenség fővárosát magának. De ezért hozzátette Ingrid kis hízelgésként, hogy Kaldahan sokkal szebb, mint az a gigászi metropolisz. Illetve elmesélte, hogy milyen álnéven volt a fővárosban, hogy a Valeria Ragal nevet választott, már csak a férfi miatt is. És akkor már beszélt neki a Vörös Boszorkány alteregóról is, ami még jobban elnyerte a másik tetszését. Úgyis imádta Boszorkának becézni a nőt, így úgy vélte, hogy tökéletesen illik hozzá mindez. Ingrid is tudta, hogy jó sok munkája lesz azzal, hogy felépítse ezt a személyiséget, hogy könnyebben tudjon bárhol mozogni a csillagködben, anélkül, hogy a lebukástól kéne tartania. Ebbe persze Tubrokot is beavatta, segítséget kérve tőle, aki segített is.
Abban sikerült megállapodniuk, hogyha már úgyis fejvadász volt ez az alteregó, akkor tegyék magasra a lécet és had higgye mindenki azt, hogy mandaloriai a Vörös Boszorkány. Ingird úgyis bőven volt olyan képzett, hogy elhitethette bárkivel mindezt. Mivel annyi pénze nem volt, hogy feketepiacon megtudjon venni egy eredeti páncélt, nem is beszélve arról, hogy ezért meg is ölnék valószínűleg, így nem maradt más lehetősége, mintsem csináltatni egy hamisítványt. Ehhez pedig a húgát, Gunny-t akarta megkérni, hiszen neki voltak nagyon jó mandaloriai kapcsolatai több klánból is. Így fel is vette a nővel a kapcsolatot, innentől kezdve pedig az események igencsak felgyorsultak. Gunny néhány nappal később már jelentkezett is, hogy az egyik kapcsolata hajlandó lenne Mandalore-n találkozni Ingriddel, hogy megbeszéljék a részleteket és ő maga is ott lenne, hogy közvetítsen kettejük között, mégiscsak jobban ismerte a mandaloriakat, mint a nővére. Természetesen Ingridnek semmilyen gondja nem volt ezzel, igazából meg is akarta a húgát kérni minderre. Nem akarta a csillagköd egyik legveszedelmesebb népének egyik tagját sem magára haragítani. Bár a páncéllal valószínűleg meglesz, de erre is volt ötlete. Így egy időre el kellett, hogy búcsúzzon Tubroktól és Kaldahan-tól is.
A búcsú után valóban a Mandaloriai űrbe ment és ott is az anyavilágba, Mandalore-ra. Igazából birodalmiként könnyű dolga volt, hiszen elég sok helyi dolgozik fejvadászként a Birodalomnak, még akkor is, hogyha az állam maga független. Korábban még soha sem járt itt, így igencsak érdekesnek vélte a városok felépítését. Végre saját maga is láthatta, hogy miként néznek ki a kupolák alatt levő városok, vagyis ezen esetben a főváros. Mivel szerette az építészetet – persze titokban, ilyesmi nem volt túl megengedett egy birodalminak – így ilyen szemmel is végignézte a helyet. Itt találkozott Gunny-val is hosszabb idő után, akinek nagyon örült. A két testvér közösen találkozott a Lone klán egyik képviselőjével, aki ismert további személyeket. Ingrid neki mondta el, hogy mit is szeretne. Egy mandaloriai utánzatú páncélt, ami persze nem nyújt olyan védelmet, mint azok, de külsőre olyan, DE! Igen, volt de, a legfontosabb, szerette volna, hogyha hozzáértők, és/vagy mandaloriak megtudják mondani, hogy a páncél nem valódi, csak utánzat. Ezzel akarta kiküszöbölni azt, hogy bárkit megsértsen vele. Szerencsére mindezen kérése megvalósítható volt, és kapott egy javaslatot is, amit jó ötletnek talált és meg is fogadott.Ingrid L’lerim CenDqsw
Ez pedig nem volt más, minthogy ahhoz, hogy másokat átverjen kezdjen el megtanulni mando’a nyelven, azaz azon, amit a mandaloriak használnak. Ezt hálásan megköszönte a Lone klán tagjának, mert valóban jó ötlet volt. Úgy vált el tőlük, hogy majd szólnak, hogyha készen van a páncél. Ingrid még maradt pár napig itt, hogy megnézze a fővárost és utána ment vissza először a Kaldahan-ra, majd a Birodalomba. Ahogyan tanácsolták tényleg a jelentések megírása között tényleg nekilátott annak, hogy a mando’a-t megtanulja. Mikor épp nem volt feladata, akkor Tubroknál volt, ha volt, akkor a Birodalomban, vagy ott, ahova kiküldték. Természetesen haza is ment pár napra. Közben végig tanult. Nagyjából három héttel később kapta a hírt, hogy kész a páncélja, amiért el is ment. Ekkor írásbeli engedélyt kért a feletteseitől, hogy nagyjából két-három hónap „szabadságot” szeretne kivenni, hogy egy új személyazonosságot tudjon felépíteni a Hutt űrben azért, hogy hatékonyabban végezhesse a feladatait. Minderre engedélyt kapott. Egy ideig, egy-két hétig még a Kaldahan-on volt, hogy megszokja a páncélt és az abban levő mozgást, majd ezek után Nar Shaddaa-ra utazott, hogy elkezdje a beépülést. Amiben ismét könnyű dolga volt annak köszönhetően, hogy a bolygón voltak kapcsolatai.
Ingrid L’lerim IBew6N4Egyrészt voltak birodalmiak is a bolygón, akikkel kapcsolatba léphetett, másrészt a Lone klán is segítséget nyújtott, hogy hol van emberük, aki segíthet abban Ingridnek, hogy még jobban tudja a mandaloriait adni. Így mindezekkel élt természetesen. Itt is a Valeria Ragal álnevet használta, ha már Sabott ezt ismerte és lehet, hogy leadja a drótot ismerőseinek, akkor célszerű volt ezt megtartani és hozzápárosítani a Vörös Boszorkányt. A Lone klán tagjai ajánlották be egy olyan huttnak, ahol már volt saját emberük, hogy ismerik őt és kezeskednek érte. A huttot, Sersin-nek hívták és nő volt. Mivel, mint kezdő fejvadász volt beállítva Ingrid, így az elején csak könnyedebb, egyszerűbb feladatokat kapott, vagy épp a nőt szolgáló mandaloriakkal ment el bevetésre, hogy lássa, hogy ők miként harcolnak és át tudjon venni elemeket magánál. Itt kénytelen volt két Westar-35 sugárpisztolyt, mert a mandaloriaknál ez volt a szabvány. Amikor éppen nem volt feladatuk, akkor a két Lone klánossal gyakorolt közelharcot és fegyverest is, illetve ők voltak azok, akik a nyelvkönyveken felül tanították is a mando’a-ra a nőt. Naponta legalább négy-hat órát, bár volt, hogy több időben is, attól függően, hogy mennyi idejük volt a feladatok között.
Így Ingrid ideje főleg ezzel telt a következő nagyjából két és fél hónapban. Feladatokat hajtott végre Sersinnek, a nyolcadik hónaphoz közeledve a nő már megbízta mások levadászásával is, így ekkor már végre kezdtek többen is hallani a Vörös Boszorkányról Nar Shaddaa-n, így elérte, amit szeretett volna. Eddigre már jó erős középfokon képes is volt a mando’a-t olvasni és írni is. természetesen hetente küldött titkosított csatornákon át jelentést a Birodalmi Hírszerzésnek, hogy miként áll ezen feladattal és kapcsolatban maradt Tubrokkal is. Sajnos ezen fázis alatt nem tudta meglátogatni, de azért a saját holocsatornájukon beszéltek pár naponta egymással. Mivel ekkora le is járt az a nagyjából négy hónapos úgymond szabadság, amit a BH-tól kapott erre a feladatra, így már várta, hogy mikor fog érkezni a következő nagyobb feladata, ami esélyes, hogy el is fogja Nar Shaddaa-ról szólítani.


Ingrid és Tubrok:
Ingrid L’lerim PmX6CZs
további képek:

Ingrid/Vörös Boszorkány mandaloriai páncélja (utánzat csak, nem eredeti)
Ingrid L’lerim BJyPbKY
további képek:
Ingrid L’lerim 00120

A legutóbbi kalandján, amit Saku mesélt 2 pontot és 10.000 kreditet kapott.

Adatlap:
Szint: 3. szint
Pont: 15 pont

Felszerelés:
- Kés/tőr – 30 kredit
- Egykezes sugárpisztoly – 400 kredit
- X70B-Phantom – 6 pont (nagyobb mint a vadászgép, de nem is szállítóhajó, hanem közte van)
- Holografikus álcázó – 4 pont (8.000 credit)
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Mesterlövész puska – 1.500 credit
- Közepes energiapajzs – 900 credit
- R2Q5 asztrodroid - 2.000 credit
- Távcső – 200 credit
- Álcagenerátor – 5.000 credit
- Kicsi kutaszdroid - 1.500 credit
- Computer interfész vizor – 1200 credit (ilyennek néz ki)
- Implant: Komlink: a testbe ültetett komlink, amit többé nem szükséges magunkkal hordozni – 1 pont
- Implant: Memória: Agyba ültetett implant, amiben kódolt emlékeket, információt lehet tárolni, ezeket a felhasználó tudja előhívni. Ha külsőleg próbálják eltávolítani, vagy hozzáférni, akkor töröl minden tárolt adatot. – 2 pont
- éjjellátó vizor (kalandon zsákmányolta)
- Fényforrás droid – 500 credit
- könnyű harci páncél és hozzá külső kabát – 1000 + 1000 credit (sisak a másodiké)
- Implant: Reakció- és reflexnövelés: Az idegrendszeri beavatkozásnak hála az agyi impulzusok gyorsabban haladnak, ezáltal a használó gondolatai is. Gyorsabb reakció, jobb reflexek. – 2 pont
- Közepes harci páncél Rendelkezik létfenntartó egységgel, és egy szenzorral. Mandaloriai páncél utánzat – 2.500 credit
Páncél fejlesztések:
Beépített kütyük:

Később szándékozok venni:

Kredit:
Alap: 25.500 credit
Elköltött: 25.480 credit
Fennmaradó: 20 credit

Különleges képességek:
Tökéletes kombinációja a szülei génállományának, ugyanahhoz van érzéke mint a szülőknek, azokban a jártasságokban és erősségekben ösztönösen is kiemelkedő a karakter. A legmegfelelőbb módon öröklődtek a domináns és kedvezőbb gének, olyan sorrendben, amelynek esélye, a lehetséges tényezőket figyelembe véve matematikai nulla. A genetikai kódot kettéválasztva vissza lehet fejteni a két szülő teljes és tiszta génállományát, az utód minden tulajdonsága, részben a mentálisak is egységesen öröklődnek, kiegészítve egymást, olyan módon, amely előre való megtervezettség nélkül nem lehetséges, a biológiai tulajdonságok szintén hasonló módon párosulnak, ezzel a legtöbb ismert törvényt megcáfolva. Mindezt magyarázni nem lehet, hogy miért, ezelőtt egyetlen Aipernél sem jegyeztek fel efféle képességet, itt pedig az összes gyermeknek megvan ez. Mint a többi testvére is bámulatos éles elméje miatt képes hihetetlen komplexen képes gondolkodni, a legapróbb összefüggéseket is elég gyorsan átlátja és megérti. Mint a család többi tagja ő is hamar képes kiismerni másokat.

A halálosztagosoknál kapott genetikai javításnak köszönhetően minden értéke emberi maximumra került (erő, állóképesség, ügyesség, stb). Erre jön még az implant reakciónál, reflexeknél.

Implantok:
Komlink: a testbe ültetett komlink, amit többé nem szükséges magunkkal hordozni
Memória: Agyba ültetett implant, amiben kódolt emlékeket, információt lehet tárolni, ezeket a felhasználó tudja előhívni. Ha külsőleg próbálják eltávolítani, vagy hozzáférni, akkor töröl minden tárolt adatot.
Reakció- és reflexnövelés: Az idegrendszeri beavatkozásnak hála az agyi impulzusok gyorsabban haladnak, ezáltal a használó gondolatai is. Gyorsabb reakció, jobb reflexek.

Pontok: 15 pont
Elhasznált: 15 pont
Maradt: 0 pont

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ingrid L’lerim 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ingrid L’lerim Empty Re: Ingrid L’lerim

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 03 Okt. 2018, 08:28

Karakter neve: Ingrid L’lerim
Kaland címe: Rejtélyek éneke
Játékostárs(ak) neve(i): Erku (saját droid) és Niomahlohan Lomaste
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Iktotch
Záró reag: Iktotch


Kaland tartalma:
Ingridet ezúttal a feladata az Iktotch nevű bolygóra vitte, ahol a feladata az volt, hogy Niomahlohan Lomaste-t figyelje meg és róla tegyen jelentést. Az álcája az volt, hogy mintegy testőrként megy a feladatra és persze a hírszerzést is érdekli, hogy mi lehet ez. Most itt esze ágában sem volt eljátszani, hogy ő magasabb rangú, a csöndben megfigyeli a férfit, sokkalta jobb volt az adott helyzetben, főleg, hogy a férfi anyavilágára jöttek. Ő volt az, aki korábban érkezett meg, így be kellett várnia a másikat. Az első útjuk a kormányzói palotába vezetett, ahol további információkat kaptak az esetekről, azaz arról, hogy több helyen támadások értek bányatelepeket. Az egyiket pedig pont órákkal ezelőtt. Így oda mentek ki, ahol idegen lények tetemét is megtalálták. Mint kiderült ezek a killik tagjai voltak, akik rovarszerű lények és egyfajta kaptártudatban élnek. Sikerült megtalálni az egyik killik fészket, vagyis, amit építettek, így a páros oda ment, hogy ott vizsgálódjon és visszaszerezze az elrabolt személyeket. Az építményeknél sem futottak bele ellenséges erőbe, hanem teljesen nyugodtan tudtak beszélni azzal, akit elraboltak és a killikkel. Igazából a kettő egyszerre volt ugyanaz, mert Csatlakozó lettIngrid L’lerim X3iBJnh
Ingrid L’lerim NWE5auta férfiból. Mindez az jelentette, hogy noha a fizikai külsejével továbbra is rendelkezik, de részben killik lett. Hallja az univerzum életét és kapcsolatban van a kaptártudattal. Mind iktotchi-ként, mind pedig Csatlakozóként elbeszélgettek fele, vagyis Niomah. Kiderült, hogy a hajójuk zuhant le és azt akarják megjavítani. Elmondták, hogy valami történni fog, mert a Dal elnémulhat, véget érhet hamarosan. Pontosan ők sem tudták mi az, de valószínű, hogy a tizenötezer évenkénti eseményre céloztak vele. Kiderült, hogy a Csatlakozó nem kíván hazatérni, hanem új családjával akar maradni. Miután Niomahlohan sikeresen szóbeli megállapodást kötött a killikkel a páros vissza is térhetett a fővárosba, ahol mind a ketten megírták a jelentésüket is és várták a további parancsokat. Ingridet nem lepte meg, hogy ezek után hazarendelték, ahogyan az sem, hogy a teljes killikes ügyet úgy, ahogyan voltak titkosították. A forrásain keresztül még megtudta, hogy nem sokkal később az összes érintett iktotchi is eltűnt. Igazából arra még kíváncsi lett volna, hogy a férfi, Niomahlohan ezek után hogyan szándékozik lépni, de az már tényleg nem az ő ügye volt, így ennyiben hagyta és folytatta a saját dolgait, ami ténylegesen az ő feladatai voltak.

Bővítés:
Ingrid a következő időszakban igencsak eseménydús két hónapot tudhatott maga mögött, amiből több is igencsak felkavarta és megváltoztatta az életét. Igazából nem is nagyon gondolta előtte, hogy így lesz. Egy részét tervezte ugyan, de a másik felét egyáltalán nem, illetve olyan tervei is voltak, amik majd hosszabb távon fogják befolyásolni az életét, vagy később lesznek kihatással rá. Nagyjából két és fél hetes pihenője volt, ami közben egy napra meglátogatta Tubrokot, utána pedig a munkája alapján visszatért a hutt űrbe, hogy továbbra is építse Valeria Ragal álcáját innen hívták el, hogy az N’Zoth-ra kell mennie, ami mint kiderült nem volt a legjobb
hely, és mégis az volt. Mint kiderült a bolygó egy teljesen független helyszín, a három nagyobb frakció ölelésében, nem messze Ossus-tól. Nem nagyon értette Ingrid, hogy miért is nem tette még a kezét rá valamelyik hely, de ez nem is az ő dolga volt, hogy eldöntse. De így ennek köszönhetően, hogy senkié sem volt, a békeszerződés és meg nem támadási szerződés nem kifejezetten volt érvényes, főleg, hogy mindenki ugyanazt akarta megszerezni. Ennek köszönhetően kellemes kis csata alakult ki az ősrégi lezuhant csillagromboló környékén és azon belül. Bár az egész életveszélyes játék volt, révén mindenki a finomított koaximot akarta megszerezni, ami a hajóban volt. Az pedig nagyon robbanékony volt, a teljes környék a levegőbe repülhetett volna mindezek miatt. Saját maga pedig olyan feladatot kapott, ami talán a legjobban illett hozzá. Be kellett mennie a hajóba és ott levadászni azokat, akik a koaxiumot keresik. Az egyetlen nagy bánata az volt, hogy újra sivatagbolygón kellett ténykednie. Mit meg nem adott volna egy jégvilágért, mint a Kaldahan. Mindegy… minden gond nélkül sikerült végül elérnie a hajót, ahol csak szerencséjére a végén lőttek rá. A hajó oldalán az egyik nagyobb hasadékot vá-Ingrid L’lerim Vxzj8W6
lasztotta, hogy azon szándékozik bemenni a roncs belsejébe. Az állapotok odabent sem voltak jobbak, mint kint. Meleg volt, minden teljesen szétrohadt, berozsdásodott az elmúlt évszázadok során, amióta ez a hajó itt volt a sivatagban. Már-már abban is kételkedett, hogy meglesz-e még, amiért jöttek. Egy ideig az álcázó jótékony hatása mellett haladt, amikor meghallotta az első ellenséges mozgást, akikről kiderült, hogy egy négyes csapat meglehetősen amatőrnek tűnő hutt katona, vagy zsoldos volt. Nem nagyon okoztak a nőnek gondot, csak időt vesztett, amíg próbálta becserkészni őket. így úgy döntött, hogy elindul arra, amerre úgy
Ingrid L’lerim 3O0SSaTérzi, hogy lehet az üzemanyag. Ez pedig nem volt más, mint a hajó hátsó része, ahol a hajtóművek is vannak. Mivel ő maga jelenleg a hajó közepében volt, így közel egy kilométert kellett lefutnia a melegben mire megérkezett oda. Itt is hangokat hallott, de amikor a hang irányába ment, akkor megkönnyebbülve látta, hogy a sajátjai. Homokosztagosok voltak és ők még észlelték, érzékelték is a koaximumot. Így Ingrid vezetésével felmentek arra a részre, ahonnan a sugárzás érzékelhető volt. Amint felértek már teljesen nyilvánvaló volt, hogy nem ők voltak az elsők, akik megérkeztek, hanem mások is. lövöldözés zaja szűrődött el oda, ahol ők voltak. mivel két irányból is hallatszott így a csapat szétvált és két irányból kerítették be az ellenséget. Akik a Köztársaságiak és a huttok emberei voltak. Igazából könnyű szerrel, azelőtt likvidálták a két oldalt mielőtt azok felfoghatták volna, hogy a Birodalmiak is megérkeztek. Így ők maguk szerezték meg a koaxiumot, azonban arra nem volt idejük, hogy bevárják azokat, akik kivinnék az üzemanyagot. A felettesük parancsa szerint nekik kellett ezt is megtenni. Szerencsére könnyedén kijutottak vele, mielőtt az ellenségbe belefutottak volna. itt még nem ért
véget kalandjuk. Amint itt végeztek, mint mindenki mást a fővároshoz rendeltek, mert ott katasztrofális állapotok voltak köszönhetően annak, hogy a sereget vezető urdrarr és tanácsadója feladták a várost, emiatt majdnem az egészet el is vesztették. Még szerencse, hogy volt, aki észnél volt és nem lett teljes bukás az egész, bár a város és bolygó feletti uralmat elvesztették és a huttok fennhatósága alá került. De elgalább azt elmondhatták, hogy a koaxkium az övék lett, ha ma más nem is.
Ezen küldetés után majdnem két héttel jöhetett az, hogy újabb feladatot kapott. Igazából még rendesen kipihenni magát sem volt ideje, mert azonnal menni kellett. Szerencsére egy kellően nyugalmas feladata küldték az éppen Rakghoul járvány sújtotta Eazen bolygóra. Itt az volt a feladata, hogy megfigyelje azokat, akik idejönnek, ehhez pedig elég volt a kicsi kutaszroidja, ami felvette a THORN bázisra érkezőket. Idehívta az élettársát is, mert nagyon régen találkoztak egymással. Szerencséjére Tubrok (2B) el is jött, akivel ugyan a környezt nem volt a legjobb, de egy kellemes és romantikus estét tudott eltölteni. A feladata végeztével a férfi a Kaldahan-ra híva őt, így mind a ketten más-más hajóval ugyan, de odamentek. Az út alatt Ingrid elküldte az Ezaen-es jelentését is a minisztériumba. A bolygón, a fővárosban, Rocksolid-ban kellemes meglepetésben volt része. Tubrok ugyanis itt a megérkezésük után pár órával megkérte a kezét. Ingrid nagyon, de nagyon szívesen mondott volna igent minderre, de kénytelen volt ekkor még nemet mondott. Nem azért, mert nem akart igent, hanem ennél sokkalta komplexebb volt az egész. Főleg Tubrok és a Kaldahan iránti féltése volt a fő szempont, mindezt pedig igyekezett ki Ingrid L’lerim NSdtcnI
is fejteni a férfinak. Csak remélni tudta, hogy Tubrok megérti az indokait és nem ellene szól az egész. Az egész az volt a részéről, hogy amíg nincs Tubroknak felesége, addig bármelyik a Kaldahanon élő törzs, klán, esetlegesen másik bolygó uralkodója, vagy vezetője reménykedhet, hogy a nőtlen Tubrok Ragal-hoz hozzáadhatja a lányát. Ezzel jó politikai szövetségest nyerhet magának, vagy még többet. Azzal pedig, ha elveszi őt – Ingridet – akkor lehet, hogy akaratukon kívül sok potenciális ellenséget generálnak, mind Tubroknak, mind pedig a bolygónak. És Ingrid pontosan ezt nem akarta. Ő egy erős Kaldahan-t akart, ami még tovább erősöd-
Ingrid L’lerim V4cnu4yhet és nem kell egy támadástól sem tartania. Illetve, ha nem is veszi el őt Tubrok, hanem mást, akkor sem változik semmi. Az politika, de ők meg szeretik egymást, és az ő gyermekük, gyermekeik lesznek majd az örökösök, mert lehet, hogy a feleségéhez hozzá sem fog érni a férfi, csak úgymond díszlet lesz. De akkor is, ott a remény, hogy valakivel fog szövetségre lépni. Mert az nem volt túl nagy hozomány Ingrid részéről, hogy innen származott és az apja egyike volt a kilenc nagy moffnak a Birodalomban. Látta, hogy a férfinak nem esett jól, aki úgyszintén érvelt, sőt még a titkos házasságot is felhozta, meg persze nem utolsó sorban azt is, hogy a Kaldahan-on több felesége is lehet és még így is megkaphatják más bolygók urai a reményt, hogy második feleség még lehet a lányuk. Végül is Tubrok sikeresen meggyőzte Ingridet, aki végül is igent mondott neki. Ekkor még nem is tudták, hogy a THORN bázison beszéltekkel nem is nagyon kell tovább próbálkozni, mert Ingrid már ott a bázison előző nap teherbe esett. Az igen után néhány nappal még egy nagyobb esemény, eljegyzési bál is volt Tubrok csarnokában, ahol hivatalosan is bejelentették az eseményt, hogy immáron jegyespárt alkotnak és hamarosan majd az esküvő
időpontját is kitűzik. Az események után ismét távoznia kellett a bolygóról, de ezúttal, először nem egyedül távozott. Most kapta meg a korábban igényelt kérvényének eredményét. Egy újabb, ezúttal tényleg az utolsó implantjára – legalább is ő annak tervezte, utolsónak – az engedélyt. Mivel gyakran van éles helyzetben, így regeneráló implant volt, amit szertett volna. Az engedéllyel együtt a műtét időpontját és helyszínét is megkapta. Így emiatt vissza kellett térnie Dromund Kaas-ra, a Birodalom fővárosába. Annyira nem rajongott ezért a bolygóért, leginkább a folyamatos eső miatt. A többi része nem zavarta, hiszen erőérzékenység híján nem érezte
a sötét oldal hatalmát, ami körbelengte a bolygót. A műtét előtt még egy vizsgálatra is sor került, ami igencsak meglepte. Mármint nem maga a vizsgálat, arra számított, hanem annak az eredménye. A szerint ugyanis terhes volt, néhány hetes csak, még annyira sem járt előrehaladva, hogy emiatt feltűnjön a kimaradó vérzése, vagy rosszul érezze magát. Gyors fejszámolást végzett és az alapján már tudta, hogy lényegében még az első, vagy második próbálkozásra össze kellett, hogy jöjjön a gyerek. Azt hitte, hogy hónapokig fog tartani, mire teherbe esik, nemhogy elsőre! Emiatt elég sok mindent kell majd tennie a műtét után. A hírt a jegyesével személyesen akarta majd közölni. Az implant beültetés egyébként mindenféle gond nélkül zajlott és az immáron működő implanttal a műtéti lábadozás is nagyon lerövidült. Igaz mellékhatásként szinte folyamatosan éhes volt, de ezt előre is mondták, hogy több energiára lesz szüksége, ha sérülése van, akkor 2-3x annyit fog enni, mint egyébként. A lábadozás alatt már megírta az ideiglenes áthelyezési kérelmét a belső ügyosztályra, a minisztériumba, arra az időszakra, amíg terhes. A biztonság kedvéért beleírta, hogy utána szeretne visszatérni a terepre és mindez csak Ingrid L’lerim QqG8tGf
átmeneti. Tudta, hogy ez a bürokrácia útvesztőiben talán hetekig fog tartani, mire átfut, elbírálják és még sorolhatta volna. néhány napig még itt kellett maradnia Kaas City-ben, hogy különféle vizsgálatokat végezzenek el, hogy az implantok tényleg jól vannak-e beültetve, jól működnek, és ehhez hasonlók. Amint mindent leellenőriztek sés megbizonyosodtak arról az orvosok, hogy Ingrid tökéletesen rendben van és benne is minden, amit beültettek, akkor hagyhatta el a fővárost. Értelemszerűen az első útja a Kaldahan-ra vezetett Tubrokhoz, hiszen már nagyon várta, hogy megoszthassa vele a jó hírt az új jövevényről, aki bizonyosan a Ragal klán trónörököse lesz
Ingrid L’lerim QToGl1ga születése után. Miután hazaért a Kaldanhan-ra egy romantikus vacsora után mondta el a párjának, hogy gyermekük lesz. Sikerült nagyon meglepnie a férfit, mert ő is hasonlóképpen gondolta, mint Ingrid, hogy majd talán hónapok múlva összejön a project, de nem, hogy elsőre. Az első meglepettség után nagyon boldog lett amiatt, hogy apa lesz. Abban megegyeztek, hogy egyelőre nem jelentik még be a terhességet, jusson túl Ingrid az első harmadon, amikor már a vetélés kockázata is kisebb. Emiatt igazából még az esküvő időpontja is jobban behatárolódott, hogy majd a szülés előtt ejtsék meg. Így majd a terhesség bejelentése után lehet Ingridet úrnőnek nevezni. De így még arra legalább két hónapot várni kellett. Igazából érdekelte, hogy miként fogja a Kaldahan népe fogadni, hiszen eléggé titkos volt a kapcsolatuk Tubrokkal. Ezek után valószínűleg Tubrok legnagyobb bánatára Ingrid nem tudott túl sokáig maradni itt, mert a történetektől függetlenül dolgoznia kellett. Valamikor itt, vagy még pont ezelőtt döntötte el, hogy az anzatikat is jó lenne majd felkeresni, hogy kiképezzék orgyilkosnak. Nem csak jó akart lenni, de a legjobb, ahhoz pedig minderre is szüksége volt. De majd csak a gyerek születése után,
addig nem. Most a munkája egyelőre Nar Shaddaa-ra szólította vissza, hogy az álcájával még nagyobb hírnévre tegyen szert. Tudta, hogy így is túlságosan régen volt arra, túl hosszú időre tűnt el, bár a fedősztori megvolt, hogy máshol ténykedett. A következő nagyjából két hetet ott töltötte mielőtt újabb feladatot nem kapott.


Ingrid L’lerim 00120

A legutóbbi kalandján, amin Nio-val játszott 2 pontot és 10.000 kreditet kapott.
Azóta véget ért a Hódítás kaland is, ami úgyszintén 2 pontot ért és 10.000 kreditet

Adatlap:
Szint: 4. szint
Pont: 19 pont

Felszerelés:
- Kés/tőr – 30 kredit
- Egykezes sugárpisztoly – 400 kredit
- X70B-Phantom – 6 pont (nagyobb mint a vadászgép, de nem is szállítóhajó, hanem közte van)
- Holografikus álcázó – 4 pont (8.000 credit)
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Mesterlövész puska – 1.500 credit
- Közepes energiapajzs – 900 credit
- R2Q5 asztrodroid - 2.000 credit
- Távcső – 200 credit
- Álcagenerátor – 5.000 credit
- Kicsi kutaszdroid - 1.500 credit
- Computer interfész vizor – 1200 credit (ilyennek néz ki)
- Implant: Komlink: a testbe ültetett komlink, amit többé nem szükséges magunkkal hordozni – 1 pont
- Implant: Memória: Agyba ültetett implant, amiben kódolt emlékeket, információt lehet tárolni, ezeket a felhasználó tudja előhívni. Ha külsőleg próbálják eltávolítani, vagy hozzáférni, akkor töröl minden tárolt adatot. – 2 pont
- éjjellátó vizor (kalandon zsákmányolta)
- Fényforrás droid – 500 credit
- könnyű harci páncél és hozzá külső kabát – 1000 + 1000 credit (sisak a másodiké)
- Implant: Reakció- és reflexnövelés: Az idegrendszeri beavatkozásnak hála az agyi impulzusok gyorsabban haladnak, ezáltal a használó gondolatai is. Gyorsabb reakció, jobb reflexek. – 2 pont
- Közepes harci páncél Rendelkezik létfenntartó egységgel, és egy szenzorral. Mandaloriai páncél utánzat – 2.500 credit
Páncél fejlesztések:
Beépített kütyük:
- Implant: Regeneráló beültetés - Az implant stimulálja, és felerősíti a test gyógyító képességeit, karcolások és horzsolások pillanatok alatt gyógyulnak be, gyengébb mérgeknek ellenáll a használó*. – 2 pont
- Feljebb található páncél fejlesztések az eredeti könnyű páncél sisakjába – 5.900 credit
- - ezek hiányoznak egyelőre, azért nem 6.000 (Oxigén minőség kijelzése és Hőmérő)
- hordozható szkenner – alkarra tehető levő, 500 credit (élőlényeket keres alapból)
- - 200 méteres hatótáv – 600 credit
- - droidok, rádiójelek, energiajelek (pajzsok és generátorok 2db), járművek, mozgásérzékelő – 3.000 credit
- 6 ID kártya – zsákmányolt
- 6 mini sima gránát – zsákmányolt
- 1 vibrokard – zsákmányolt

Később szándékozok venni:

Kredit:
Alap: 45.500 credit
Elköltött: 35.480 credit
Fennmaradó: 10.020 credit

Különleges képességek:
Tökéletes kombinációja a szülei génállományának, ugyanahhoz van érzéke mint a szülőknek, azokban a jártasságokban és erősségekben ösztönösen is kiemelkedő a karakter. A legmegfelelőbb módon öröklődtek a domináns és kedvezőbb gének, olyan sorrendben, amelynek esélye, a lehetséges tényezőket figyelembe véve matematikai nulla. A genetikai kódot kettéválasztva vissza lehet fejteni a két szülő teljes és tiszta génállományát, az utód minden tulajdonsága, részben a mentálisak is egységesen öröklődnek, kiegészítve egymást, olyan módon, amely előre való megtervezettség nélkül nem lehetséges, a biológiai tulajdonságok szintén hasonló módon párosulnak, ezzel a legtöbb ismert törvényt megcáfolva. Mindezt magyarázni nem lehet, hogy miért, ezelőtt egyetlen Aipernél sem jegyeztek fel efféle képességet, itt pedig az összes gyermeknek megvan ez. Mint a többi testvére is bámulatos éles elméje miatt képes hihetetlen komplexen képes gondolkodni, a legapróbb összefüggéseket is elég gyorsan átlátja és megérti. Mint a család többi tagja ő is hamar képes kiismerni másokat.

A halálosztagosoknál kapott genetikai javításnak köszönhetően minden értéke emberi maximumra került (erő, állóképesség, ügyesség, stb). Erre jön még az implant reakciónál, reflexeknél.

Implantok:
Komlink: a testbe ültetett komlink, amit többé nem szükséges magunkkal hordozni
Memória: Agyba ültetett implant, amiben kódolt emlékeket, információt lehet tárolni, ezeket a felhasználó tudja előhívni. Ha külsőleg próbálják eltávolítani, vagy hozzáférni, akkor töröl minden tárolt adatot.
Reakció- és reflexnövelés: Az idegrendszeri beavatkozásnak hála az agyi impulzusok gyorsabban haladnak, ezáltal a használó gondolatai is. Gyorsabb reakció, jobb reflexek.
Regeneráló beültetés - Az implant stimulálja, és felerősíti a test gyógyító képességeit, karcolások és horzsolások pillanatok alatt gyógyulnak be, gyengébb mérgeknek ellenáll a használó

Pontok: 19 pont
Elhasznált: 17 pont
Maradt: 2 pont

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ingrid L’lerim 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ingrid L’lerim Empty Re: Ingrid L’lerim

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 17 Feb. 2019, 00:00

Karakter neve: Ingrid L’lerim
Kaland címe: Hidegháború 5 – A jelen bűnei – Az elvarratlan szálak
Játékostárs(ak) neve(i): - Rhirt Trakk, Retwc'yar'akjtew / Cyara és DT-B3N
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Hypori
Záró reag: Hypori


Kaland tartalma:
A két hetes Kaldahan-i pihenő után kapott is feladatot, nem is akármilyet, egy régi ismerőssel hozta össze a sors ezen küldetésen, DT-B3N-el, akivel már korábban is volt feladata. A többiek említése nem volt szükséges, hiszen ők teljesen más feladatra mentek. Nekik adatokat kellett lopniuk, míg Ingridnek és Bennek egy áruló admirálist és egy sith/urdrarr lovagot likvidálni. Némileg meglepődött, hogy pont egy ilyen feladatra küldték, nem csak azért, mert éppen terhes volt, de voltak nála jobb ügynökök, akiknek ez jobban ment volna egy ilyen igencsak kényes helyzetben. Mindazonáltal megtisztelőnek érezte, hogy késznek érzik minderre magát. Igazából
azt várta, hogy a papír/parancs érkezzen meg, hogy elfogadták az áthelyezési kérelmét a terhessége idejére. Nem tudta, hogy miért késlekednek, hiszen mindig meg szokták adni, ismerősei is mind megkapták. De most késett, így itt volt a Hypori-n a másik férfival egy lezuhant korvettnél. Átkozta a helyzetet, mert egyáltalán nem működött semmilyen szenzor sem, így nagyon nehéz volt bármit is észlelni. A hangárban indultak befelé a hajóba, ahol máris ellenállásba ütköztek, a páros azonban már összecsiszoltan mozgott, így nagyon hamar hatástalanították az ittenieket. Ben még fel is szólított mindenkit, hogy aki megadja magát, az teljes amnesztiát kap. Innen bentről a híd felé vették az irányt, ahol többeket láttak frissen kivégezve, valószínűleg ők akarták megadni magukat a felszólításra. A híd előtt volt egy kisebb gond, mert Ben nehezen tudta csak bejuttatni magukat a hídra, ahol egy igencsak kellemes és egyben nagy meglepetés fogadta a párost. A levadászandó Rip Isoder admirális és egy csomó lefogott tiszt már megkötözve várta őket egy csapat olyan személlyel, akik nem fordultak a Birodalom ellen. Ezt a csapatot Valance Ghall őrnagy vezette, aki mindenben a segítségére isIngrid L’lerim LUx3Wwu
volt Ingridnek. Mivel Ben sikeresen lefagyasztotta a rendszereket, így itt kellett maradnia, hogy helyrehozz azt, így a nő egyedül és egy a hajón szolgáló csoport indult el a hajó visszaszerzésére, illetve arra, hogy Edon Skyzo-t likvidálja. A többi katona a legénységet igyekezett összeszedni ezen idő alatt és intézni azokat, akik nem adják meg magukat. Egy szinttel feljebb ment, ahol hamar megerősítést kapott az őrnagy szavaira, hogy Skyzo megsérült. A vérnyomokat kezdte követni, amiből az elején egyre többet talált, majd a férfi a gyengélkedőn elláthatta a sebeit, mert azon helység után eltűntek ezek a nyomok. A női megérzései alapján haladt, hogy
Ingrid L’lerim X3p8QDC valószínűleg el akarja a sith hagyni a hajót. Útközben további halottakat látott, ezeket azonban nem lézerfegyverrel, vagy gránáttal végezték ki, hanem fénykarddal. Azaz tényleg jó megérzés volt, hogy erre ment Skyzo. Egy időt után, amint a laborszekción vágott át Ingrid elágazáshoz érkezett, az egyik út befelé a hajóba, a másik annak a széléhez vezetett. A széle felé vette az irányít, ahol egy rést is talált, ami kifelé vezetett. Mindez fénykarddal volt tovább tágítva és még vérfoltok is újra megjelentek. Így tényleg nem volt kétség afelől, hogy Skyzo erre ment. Ingrid pedig követte is a nyomokat. Amint kiért a távcsövével kereste a másikat és hamarosan rá is bukkant. Amikor elindult felé futva rálőtt a férfira és nagyon sok mindent tudott meg abból, hogy lassan és fájdalmasan védte ki a lövést a másik. Tényleg súlyosan sérült volt és hamar be is tudta őt érni. Ekkor egy kisebb tánc kezdődött, tudta, hogy pusztán nem fogja tudni lelőni, és a visszavert lézernyaláb őt ölheti meg. Próbált trükközni, hogy lőtt ugyan a másikra, de folyamatos mozgásban volt és idővel az egyik tőrét vette a kezébe. Amikor a másik láthatóan már fáradt és nem tudott rendesen figyelni, akkor hajította a másik szemébe a tőrt. Egy dobás, egy találat és a
sith holtan terült el a földön ennek nyomán. A biztonság kedvéért még párszor belelőtt a testbe, hogy bizonyosan halott legyen. ekkor hirtelen a föld megremegett alatta, ahogyan pár kilométerre a bázis, ahova az alak tartott felrobbant. Úgy tudta, hogy ez nem volt a terv része, de nem foglalkozott vele, ő maga teljesítette maradéktalanul a feladatát. Nem is volt már más dolga, minthogy egy siklót hívjon, ami felviszi őt a hajóra, hiszen a lázadás ezzel véget ért. Néhány nappal később pedig az áruló admirálist és a lázadó tiszteket is kivégezték az uruk halála után, így tényleg minden megoldódott.

Bővítés:
Ingrid néhány napig gondolkodott azon, hogy megtartsa-e a Skyzo-tól zsákmányolt fénykardot, vagy pedig ne. Végül is úgy döntött, hogy leadja a feletteseinek, vagyis az akciót vezető urdrarr-nak. A nő az inkvizíció tagja volt, azaz ugyanúgy a hírszerzési szféra tagja, mint Hetes, így talán emiatt is, de mondta, hogy tartsa meg a nő és nem kell leadnia. Tegye el, ereklye, hogy már ölt egy sith-et. Ingridnek messze több volt a sütnivalója, mintsem ellenkezni merjen a nővel, így megtartotta azt, bár nem véglegesen volt egy remek ötlete ahhoz, hogy mit tegyen a fegyverrel. Ugyanis volt valaki, akit ismert és tudta, hogy nagyon örülne neki. Legalább is remélte, hogy így
lesz. Ha nem, akkor megtartja és majd a hajóján kiteszi valahova. Tudta, hogy soha sem tudna megtanulni vele vívni, maximum a végtagjait elveszteni, hiszen nem volt erőhasználó, sem pedig érzékeny. Mivel volt egy kis szabadideje azt tette, amit ilyenkor mindig tenni szokott, a Kaldahan-ra utazott. Igyekezett volna úgy eljuttatni a kardot Elofon Rien tábornok számára, hogy arról Tubrok ne szerezzen tudomást, mert nem akarta hallgatni, hogy mennyire veszélyezteti magát és a gyereket, de nem volt szerencséje. Egy nagyobb veszekedés lett belőle, hogy miért ilyen felelőtlen a nő, jobban kellene marágra vigyáznia és ehhez hasonlókat vágott a fejéhez a férfi. Mert aggódik érte, ahogyan aggódnak és féltik a barátai, barátaik is. Ingrid hiába próbálta magyarázni, hogy ő maga csak dolgozik és ezzel nincs semmi gond a másik hajtatatlan volt. Mint kiderült az is, hogy miért volt ennyire védekező állásban Tubrok. Hyrsi eltűnt. Vagyis még mindig nem került elő és a férfi, sem pedig Mordaen nem mondtak el róla. Ingrid a kapcsolatai révén kitudta deríteni, hogy nem a nő volt az egyetlen ilyen eltűnt, több ezren tűntek el Felinxen nyomtalanul. Ezzel persze nem segített túl sokat, még mindig aggódott a kér férfi. Saját magaIngrid L’lerim HZMccEq
pedig nem tudott ennél többet segíteni a jelen helyzetben, mert alig volt pár napja itt máris visszarendelték Dromund Kaas-ra. Sűrűn volt az élet. Közben azért még megejtette a találkozót Elofonnal és átadta neki a fénykardot, hogy az a férfié legyen. Mivel ő volt az erőhasználó bízott benne a nő, hogy a másik tud vele mit kezdeni. Elofon nagyon örült a tárgynak, Ingrid pedig a vőlegényével való veszekedés ellenére ennek köszönhetően jókedvűen tért vissza a Birodalom fővárosába. Ott pedig egy roppant kellemes csalódásban volt része, hogy miért is rendelték vissza. Végre megjött az engedélye, hogy megtanulhassa a sith alkímia számára elérhető részét,
Ingrid L’lerim EIvabqIazaz a méregkeverést. Már nagyon régóta várt minderre. Így most egy hosszabb tanulási fázis következett, amíg meg nem érkezik a papírja, hogy a belső ellenőrzésnél töltheti ki az időt. Az inkvizíció egyik embere tanította minderre. Így nem csak botanikát kellett tanulnia, hogy az esetleges növényeket megismerje, de kémiai alaptudást is fel kellett szednie, hogy képes legyen mérgeket és ellenmérgeket kikavarni, összehozni. Ennek köszönhetően a napjai felváltva teltek, az egyik nap könyveket olvasott, amiket az inkvizítor adott neki, a következőben pedig a laborban volt, hogy az előző napon tanultakból feleljen, vizsgázzon, illetve gyakorlati órákat vegyen. A képzője igencsak megvolt vele elégedve, mert Ingrid kompetensnek és jó tanulónak bizonyult. Szerencsére ezek genetikai adottságból jöttek neki, bár a családjában nem volt kifejezetten jó kémikus, de gyorsan tanult és okos volt, így ennek köszönhetően nagyon jól haladt ezzel az egésszel és néhány nap után már könnyebb egyszerű dolgokat meg is tudott csinálni. Azt hitte, hogy jó sokáig ezzel kell majd csak törődnie, de nem így lett. Közben amikor volt ideje, akkor kiruccant Kaldahanra is, ahol 2B most örült, hogy végre biztonságos feladatokat végez csak.
Ennek azért annyira nem örülhetett sokáig a férfi, ugyanis a tizenkettedik hónap közepén egy feladatra vezényelték ki. A hátterét hallotta az ügynek, hogy találtak egy élő rakatát egy teljesen vulkanikus űrben és oda rendelték ki őket. Ingridet is, bár őt nem a harcok közé, hanem csak azért, hogy a többi frakció komvonalának titkosítását feltörje. Ebben azért olyan könnyű dolga nem volt, hiszen egyrészt folyamatosan lőtték a tábort, ami minduntalan gondot okozott a nőnek. Kénytelen volt végül arra is megkérnie a sajátjait, hogy vonják már fel a pajzsot a tábor körül, hogy dolgozni tudjon. Nem sokkal később hirtelen erőteljes becsapódásokat és robbanásokatIngrid L’lerim Et2f2VD hallott, érzékelt és a fejébe nagyon erős fájdalom nyílalt, ahogyan a hasába is. alig tudott felállni és az ajtóig elvánszorogni. Mire ideért már jobban érezte magát, de látta, hogy a saját embereik nagyon furcsán viselkednek és még rá is támadnak. Nem nagyon maradt más lehetősége mintsem leszedni őket kábító lövedékkel. Ekkor kapott rádióüzenetet, hogy a felmentő sereg úton van, Lord Xeth személyében. A férfi, egy kisebb csoport ügynök és Halálosztagos érkezett meg a nagyúrral együtt. A férfit tájékoztatta a helyzetről közben és velük tartott ő maga is. elsőre meglepte, hogy a köztáraságiakhoz mennek, de a férfi elárulta, hogy azért, mert Quillan őrnagy a tanítványa. Egy pillanatra meglepődött, utána nagyjából elkönyvelte magából, hogy nem akarja a nagyúr, hogy élve távozzanak innen és mindenkit megöl a küldetés végével. Útközben ő irányította a velük levőket, majd, amikor a köztársaságiakkal találkoztak, akkor nagyon gyorsan levágta, hogy az őrnagy nem csupán tanítvány, hanem szerető is. Itt egy igencsak érdekes dolog történt, az őrnagy és az egyik embere is azok után, hogy egymáshoz értek látomást láttak, pont azt, amit Hyrsi is korábban, így ezeket a részleteket, a kaldahani nőt kihagyva megosztotta a látomás többi részét a nagyúrral. Innen kezdve már viszonylag könnyű dolguk volt, csak végig kellett a nagyúr és az őrnagy civódását hallgatniuk egészen addig, amíg meg nem érkeztek a központi épület teréhez. Itt ő maga is kiszúrta, hogy nem csak ők maguk voltak itt, hanem mások is. velük végül a főépületben találkoztak mindenkivel és egyszerre érkeztek meg a rakatához. A két legerősebb személyt, aki velük volt a nagyúr és az úrnő már az első pillanatokban kiestek a harcból az ellenfelük miatt. A rakata csak a nagyúrral törődött és az életére is tört, ami elől az őrnagy próbálta védeni, aki kis híján bele is halt az akcióba. Szóval muszáj volt nekik dönteniük arról, hogy mit tesznek, vagyis neki. mivel úgyis számított arra, hogy Xeth nagyúr megöli őt is az akció végén, Ingrid L’lerim H9QXZIY így nem volt nehéz döntés kiadni azt, hogy a nagyúr megbénulása után halálos erő is bevethető a birodalom részéről. Repkedtek a gránátok, ketten közelharcba is bocsátkoztak, Ingrid ezt a terhessége miatt nem, meg amúgy is kiváló mesterlövész volt, így nem érezte szükségét a közelharcnak. Félelmetesnek találta a viharfelhőket és villámokat, amik a két harcoló fél közé kerültek, nem tudta, hogy hol és miként harcolnak, csak abban volt biztos, hogy azt teszik. A gránátok, amiket a velük levő rodiánnal dobáltak rá a rakatára sikeresen felsértette az ellenfelük páncélját, így már megvolt, hogy hol is fogja kilőni a másikat. Ezt azonban megelőzte az, hogy a rakata és a nagyúr párbaja véget ért és a férfi egyszerűen letépte Erővel az ellenfelük páncélját. Innen már könnyű dolguk volt, négy támadás érte egyszerre a rakatát, többek közt Ingrid szétlőtte a fejét, így az holtan terült el. A nagyúr parancsára hozatta tetemet és a páncél darabokat magukkal, míg ő követte a férfit és addigra meggyógyított őrnagyot, akit a karjaiban vitt. A táborban, ahogyan arra Ingrid számított is, Lord Xeth végzett a többi ügynökkel és halálosztagossal az információ miatt, hogy az őrnagy a tanítványa, csak ő maga maradt életben valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva…A Szellemhold után még mindig nem akarta elhinni, hogy életben van, azok után, amit ott hallott, többek között, hogy kicsoda a nagyúr tanítványa. Ennek okán még nagyobb maximalistással igyekezett a feladatát elvégezni, nehogy az legyen, hogy a legkisebb hiba miatt megöli Lord Xeth. Nem a saját életét féltette, ha hibázik, akkor természetesen meg kell, hogy lakoljon érte, inkább a meg nem született gyermekét, Eyjolfot. Az előző küldetés után természetesen folytatnia kellett a tanulmányait, ezúttal most már mivel kellően sok ideje tanulta ezt magasabb szinten. Az előzőek után, hogy már ott megértette a dolgokat nem volt túl bonyolult ez
sem, ezúttal már úgy kellett dolgoznia a mérgekkel, ellenmérgekkel, hogy a tanítója csak megmondta, hogy mit kell összehoznia, Ingridnek pedig magnak kellett megtalálnia a leírásokat és beszereznie az összetevőket. Ezt már igazán kihívás telinek vélte és nagyon élvezte. Szerencsére elég sok adatot tudott az elméjében levő memóriába letölteni, így minden még könnyebben ment a számára. Persze ezeket innen törölte, amikor már memorizálta őket, hogy ne foglaljon feleslegesen helyet az efféle adat. De szerencsére ez az egésze egyébként sem olyan volt, hogy mindent fejből kellett tudni, az alapokat, képleteket, számításokat igen. De utána a legtöbb dolgot úgyis a másik testsúlyának és fajának indexeivel kellett számolni, ezt pedig nem lehetett fejben tartani. Még szerencse, hogy ezek kikeveréséhez idő kellett, így volt idő mindenre közben. Mivel elég jól haladt, így év végén még eltudott menni Zakuul-ra is, a szokásos év végi bálra, amit ott szoktak tartani. idén Tubrokot is elhívta, hogy jöjjön el, ha már a férfi úgysem szokott efféle helyeken megjelenni. Ezúttal pedig egy roppant érdekes fejlemény is volt, így sikerült az utóbbi idők legérdekesebb bálja lett az egész. A Birodalom császárnéja és császára Ingrid L’lerim AENVYjo
is tiszteletüket tették személyesen rajta. Nem kis megdöbbenést okozott mindez, hiszen a császárt évezredek óta nem látta senki sem, még azt is feltételezték róla, hogy halott, vagy éppen nem létezik. Erre itt volt előttük, teljes életnagyságban. Ingrid és Tubrok kellemesen elromantikáztak az este, tűzijátékot néztek, a nőnek sikerült a vőlegényét levenni a lábáról ezzel a ruhával, amiben itt megjelent. Eddig ez tetszett neki a legjobban a hosszú évek alatt. Itt a nő megígérte, hogy majd az esküvőre még jobb ruhája lesz. Időközben Hyrsi is előkerült, így már Tubrok is engedékenyebb volt és nem akart vitát ezúttal. A tűzijáték nézés közben szokásukhoz
Ingrid L’lerim GtWpfLchíven szócsatákat vívtak egymással és az este végén kivettek a palotában egy szobát is, hogy forró fürdőben dagonyázhassak, majd masszírozás is következhetett. Szóval nagyon jól telt az MU 3-as évet záró estélyük. Sajnos azonban ezek után nem nagyon volt idejük egymásra, mert Tubroknak is haza kellett menni és Ingridnek is vissza a Birodalomba, mert folytatnia kellett a tanulmányait. Mindazzal pedig nagyon jól haladt alig két héttel később már a záróvizsgáját is letehette az egésszel kapcsolatban, azt pedig kiváló eredménnyel zárta, így most már hivatalosan is foglalkozhatott effélével. Örült neki, mert így még tovább szélesíthette azt, hogy milyen módokon tudja a Birodalmat szolgálni. Ebben a két hétben végig Dromund Kaas-on volt, majd végül egy igencsak furcsa feladatot kapott, amin ismét terepre küldték. Egy újoncot, Rejtjel Negyven kettőt sózták a nyakába. A férfival volt egy nagyon érdekes küldetése, aminek a végén Ingrid azt hitte, hogy halál fia. Révén megostorozta többször a hibáiért az újonc ügynököt és fel is képelte a szemtelensége miatt. A végén derült ki, hogy az ügynök valójában Lord Xeth, a Hírszerzési szféra nagyura. A nőben megállt az ütő, hogy miket is művelt a másikkal, de a férfi
csak remekül szórakozott rajta. Mint kiderült az egész egy teszt volt, ami abból következett, hogy korábban a Szellemholdon a férfi életben hagyta azzal az információval, hogy kicsoda a tanítványa. Azóta figyelte őt és a ténykedését, Ingrid pedig megbízhatónak ítéltetett, így nemcsak, hogy az élete megmarad, de még előléptetést is kap. Xeth ugyanis egy új alosztályt hoz létre a Hírszerzési szférán belül és ennek a vezetésével bízta meg Ingridet. Az Orgyilkosi hivatalt, ennek a csoportnak a parancsnoka lett Ingrid. Egyelőre hét ügynököt kapott maga alá a nő és a minisztériumban kapott irodát és helyet. Xeth szeme és füle lett, lényegében
csak az Inkvizíciónak, illetve a Hírszerzési miniszternek kellett jelentést tennie és természetesen a nagyúrnak. Ezzel együtt már nem kellett terepre mennie addig, amíg a szülésről vissza nem jön, utána pedig saját maga dönthette el, hogy mikor akar kimenni és mikor másra osztani a feladatokat. Hatalmas megtiszteltetésnek érezte a nő, hogy ennyire méltó volt minderre. Mivel ez nem csak a karrierjében volt hatalmas előrelépés, hanem politikailag is az volt. Ezzel a ranggal ugyanis az is járt, akiket nem a Sith orgyilkosok likvidáltak azokat ezentúl nekik kellett, legyen az katona, tiszt, vagy éppen moff, esetleg erőhasználó. A feladatukhoz így is hozzá tartozott a hírszerzés is, így ez megmaradt, de mellette a fő feladatuk a likvidálás is lett. A nő örömmel ette birtokba a saját új hivatalát és részlegét a citadellában. Csak akkor mondta el az egészet Tubroknak, amikor személyesen találkoztak, az egésznek a férfi nagyon örült és igencsak büszek volt a menyasszonyára. Valószínűleg annak örülhetett a legjobban, hogy így Ingridnek nem kell olyan sokat terepre mennie, hanem nyugisan lehet. Főleg, hogy már csak három hónap volt hátra a szülésig, bár külsőre senki sem mondta volna meg, hog a nő gyermeket vár, mégIngrid L’lerim 7rHD9Sj
mindig nem látszott, hogy lett volna hasa. Az utóbbi két-három hétben egyelőre még főleg a hivatalt szervezte, ismerkedett az új beosztásával és igyekezett megismerni a beosztottjait, hogy tudja kitől mit várhat el – természetesen a maximumot fogja kérni. Noha még szóba sem került, hogy bővüljenek, de tudta, hogy előbb vagy utóbb elkerülhetetlen lesz, így már támadt is egy ötlete, hogy kit vegyen majd fel idővel. Illetve továbbképzésekre járt és végzett, többek közt olyanokat, hogy vezetői feladatokat képes legyen ellátni. Arról természetesen ő maga is hallott, hogy az árulók adataiból az Onderon bolygóra irányult a figyelme. Ugyan a szimplán hírszerzés nem az ő feladata volt, de ettől függetlenül az információ hatalom volt, így természetesen az ilyen információkra is figyelt és gyűjtötte őket, jobban is, mint korábban. Végtére is mindig késznek és felkészültnek kell lennie…

Változások az elmúlt hónapokban:
- Botanikai és kémiai ismeretek a méregkeveréshez
- Vezetői képzések (még folyamatban)
- Méregkeverés

Orgyilkosi hivatal:
A hírszerzési szférán belüli legújabb divízió/hivatal. A Hírszerzés felett állnak rangban, lényegében tőlük kérnek információkat, a hírszerzők nekik és az inkvizíciónak küldik azokat, akik gyanúsak és kivizsgálásra szorulnak. Miután az inkvizíció kivizsgálta az ügyet és úgy ítélik meg, hogy az érintett személyt, személyeket el kell tűntetni, akkor szólnak Ingrid hivatalának, hogy ők intézzék titokban a likvidálást. Ők ilyenkor további adatokat kérnek a hírszerzéstől, illetve saját maguk is utána járnak ennek és információkat szereznek.
Ezeken felül a birodalmon belül, akiknek nincs pénze, rangja arra, hogy sith/urdrarr orgyilkost fogadjanak, azok is ide fordulhatnak, ha valakit meg akarnak öletni. Természetesen nekik fizetniük is kell a szolgálatokért, amit a hivatal nyújtani tud nekik.
Egyelőre Ingriden, avagy most már L’lerim parancsnokon kívül tíz további ügynök dolgozik itt. Ezekből négy korábbi rejtjel ügynök (cipher agent), három sima ügynök, egy watcher, aki Ingridnek jelent, kettő pedig korábbi halálosztagos, akiket ide irányítottak.


Ingrid L’lerim 00120

Kalandért +2 pont és 10.000 credit.

Adatlap:
Szint: 4. szint
Pont: 21 pont

Felszerelés:
- Kés/tőr – 30 kredit
- Egykezes sugárpisztoly – 400 kredit
- X70B-Phantom – 6 pont (nagyobb mint a vadászgép, de nem is szállítóhajó, hanem közte van)
- Holografikus álcázó – 4 pont (8.000 credit)
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Mesterlövész puska – 1.500 credit
- Közepes energiapajzs – 900 credit
- R2Q5 asztrodroid - 2.000 credit
- Távcső – 200 credit
- Álcagenerátor – 5.000 credit
- Kicsi kutaszdroid - 1.500 credit
- Computer interfész vizor – 1200 credit (ilyennek néz ki)
- Implant: Komlink: a testbe ültetett komlink, amit többé nem szükséges magunkkal hordozni – 1 pont
- Implant: Memória: Agyba ültetett implant, amiben kódolt emlékeket, információt lehet tárolni, ezeket a felhasználó tudja előhívni. Ha külsőleg próbálják eltávolítani, vagy hozzáférni, akkor töröl minden tárolt adatot. – 2 pont
- éjjellátó vizor (kalandon zsákmányolta)
- Fényforrás droid – 500 credit
- könnyű harci páncél és hozzá külső kabát – 1000 + 1000 credit (sisak a másodiké)
- Implant: Reakció- és reflexnövelés: Az idegrendszeri beavatkozásnak hála az agyi impulzusok gyorsabban haladnak, ezáltal a használó gondolatai is. Gyorsabb reakció, jobb reflexek. – 2 pont
- Közepes harci páncél Rendelkezik létfenntartó egységgel, és egy szenzorral. Mandaloriai páncél utánzat – 2.500 credit
Páncél fejlesztések:
Beépített kütyük:
- Implant: Regeneráló beültetés - Az implant stimulálja, és felerősíti a test gyógyító képességeit, karcolások és horzsolások pillanatok alatt gyógyulnak be, gyengébb mérgeknek ellenáll a használó*. – 2 pont
- Feljebb található páncél fejlesztések az eredeti könnyű páncél sisakjába – 5.900 credit
- - ezek hiányoznak egyelőre, azért nem 6.000 (Oxigén minőség kijelzése és Hőmérő)
- hordozható szkenner – alkarra tehető levő, 500 credit (élőlényeket keres alapból)
- - 200 méteres hatótáv – 600 credit
- - droidok, rádiójelek, energiajelek (pajzsok és generátorok 2db), járművek, mozgásérzékelő – 3.000 credit
- 6 ID kártya – zsákmányolt
- 6 mini sima gránát – zsákmányolt
- 1 vibrokard – zsákmányolt
- Méregkeverés * (Sith alkímia diszciplína) – 3 pont

Később szándékozok venni:

Kredit:
Alap: 55.500 credit
Elköltött: 35.480 credit
Fennmaradó: 20.020 credit

Különleges képességek:
Tökéletes kombinációja a szülei génállományának, ugyanahhoz van érzéke mint a szülőknek, azokban a jártasságokban és erősségekben ösztönösen is kiemelkedő a karakter. A legmegfelelőbb módon öröklődtek a domináns és kedvezőbb gének, olyan sorrendben, amelynek esélye, a lehetséges tényezőket figyelembe véve matematikai nulla. A genetikai kódot kettéválasztva vissza lehet fejteni a két szülő teljes és tiszta génállományát, az utód minden tulajdonsága, részben a mentálisak is egységesen öröklődnek, kiegészítve egymást, olyan módon, amely előre való megtervezettség nélkül nem lehetséges, a biológiai tulajdonságok szintén hasonló módon párosulnak, ezzel a legtöbb ismert törvényt megcáfolva. Mindezt magyarázni nem lehet, hogy miért, ezelőtt egyetlen Aipernél sem jegyeztek fel efféle képességet, itt pedig az összes gyermeknek megvan ez. Mint a többi testvére is bámulatos éles elméje miatt képes hihetetlen komplexen képes gondolkodni, a legapróbb összefüggéseket is elég gyorsan átlátja és megérti. Mint a család többi tagja ő is hamar képes kiismerni másokat.

A halálosztagosoknál kapott genetikai javításnak köszönhetően minden értéke emberi maximumra került (erő, állóképesség, ügyesség, stb). Erre jön még az implant reakciónál, reflexeknél.

Implantok:
Komlink: a testbe ültetett komlink, amit többé nem szükséges magunkkal hordozni
Memória: Agyba ültetett implant, amiben kódolt emlékeket, információt lehet tárolni, ezeket a felhasználó tudja előhívni. Ha külsőleg próbálják eltávolítani, vagy hozzáférni, akkor töröl minden tárolt adatot.
Reakció- és reflexnövelés: Az idegrendszeri beavatkozásnak hála az agyi impulzusok gyorsabban haladnak, ezáltal a használó gondolatai is. Gyorsabb reakció, jobb reflexek.
Regeneráló beültetés - Az implant stimulálja, és felerősíti a test gyógyító képességeit, karcolások és horzsolások pillanatok alatt gyógyulnak be, gyengébb mérgeknek ellenáll a használó

Pontok: 21 pont
Elhasznált: 20 pont
Maradt: 1 pont


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ingrid L’lerim 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ingrid L’lerim Empty Re: Ingrid L’lerim

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 29 Jún. 2019, 00:02

Karakter neve: Ingrid L’lerim
Kaland címe: Tükörküldetés
Játékostárs(ak) neve(i): -  
Kalandmester: Sandman
Kezdő reag: Kaas City
Záró reag: Kaas City


Kaland tartalma:
Ingrid éppen az irodájában tartózkodott, amikor megkapta az üzenetet és magát a feladatot. Már abban a pillanatban tudta, hogy gond van, amikor meglátta azt, hogy melyik három Szféra volt, akinek a nevében küldték. A feladatköréhez tartozott, hogy járatos legyen a Sith politika halálos játszmáiban is. Percekig ült a feladata felett és legalább három vonalon gondolkodott egyszerre, hogy összetegye a dolgokat és a legapróbb információmorzsákat, amik a fejében vannak. Az összes lehetséges végig kifejletig elszámolt, figyelembe véve a változókat. Ugyan egyelőre nem tudott sokat, de az ott volt, hogy az, hogy Lord Xeth együtt dolgozna Lady Vadrinnal, vagyis pontosabban a nő a nagyúrral az ki volt zárva. Még akkor sem tette volna meg, hogyha a Birodalom sorsa múlik rajta. Ingrid L’lerim ZEf3vmCMaximum akkor, ha a férfi leváltása a cél. Mivel feljebbvalóitól - attól a kevéstől - semmit sem tudott meg, így maradt az, hogy próbáljon kideríteni mindent, bármi áron. Ez úgyis önálló feladat volt, mint mindig egyedül dolgozott, bár ez nagyobb háttérkutatással jár majd. Egy másik inkvizítort kért a következő időszakra, nem a megszokottat az edzésekhez. Ennek a fényében utazott el a dómba, ahol találkozott az öregemberrel, aki ügynöknek adta ki magát, a viselkedése már itt gyanús volt a nőnek, főleg, hogy a férfi tudott arról, hogy terhes. Ez pedig nagyon magasan volt titkosított adat, csak a miniszteri rang, vagy afeletti személyek a minisztériumban férhettek hozzá ehhez. Mivel ezt a férfi kiemelte és még sok egyéb mást is, Ingrid igyekezett úgy terelni a dolgot, mintha a saját életét féltené. Nem mintha olyan sokat számított volna neki, bármikor meghalt volna a Birodalomért és bármelyik szerettét is megölte volna, ha ez a parancsa. Ott már teljesen biztos volt a dolgában, amikor az öreg közölte, hogy mit is kell letárgyalnia a többi hírszerzési személlyel. Tudta, hogy a nagyura ebbe soha, de soha sem ment volna bele egy olyan dologba, ami az ő szféráját korlátozta volna és a hatalmát csorbította volna. bárki is eszelte ki, nem tudta, hogy Lord Xeth a császár egyik személyes kedvence és a legkényesebb ügyeket rá bízza. Birodalmon belül rettegtek a férfitól a háborúban, hogy a Császár vérebét küldik valaki után. Másrészt a halálosztagosokkal civileket öletni, vagy kiskatonákat; a Birodalom legelitebb katonáit. Úgy tűnt számára, hogy a férfi elfelejti, hogy neki közvetlenül Lord Xeth parancsol, így kiemelte többször is, hogy egy ilyen feladatra a nagyúr jóváhagyása kell. Főleg, mert máskor személyesen kapta tőle a feladatokat most meg ez a titkolózás. Ezekben a feladatokban az volt a legnehezebb, hogy sokáig kellett tartani nem csak tettekben, testbeszédben a dolgokat, de gondolatban is. Egyszer kell erőhasználó közelébe kerülni és a gondolatok elárulnák. Az egész adta magát, hogy azon a vonalon haladjon tovább a színjátékban, hogy őt akarják eltenni láb alól, mert eléggé kézenfekvő volt, ahogyan az is, hogy esetlegesen be akarják mocskolni rajta keresztül a nagyurat. Ingrid L’lerim W57T3GO  Nem tartotta magát nagy halnak, bármikor lecserélhető, de épp ő maga volt a nagyúr kis kedvence átmenetileg. Ezek után az sem volt meglepő, hogy üzenetet küldött a nagyúrnak. A legnagyobb kihívás tényleg az volt, hogy végig feszült maradjon és ideges, a paranoiát nem nehéz eljátszani, de tényleg érezni az, főleg, hogy mennyire uralta az érzelmeit. A hitelesség miatt kikérte Bent, hogy ő kísérje el az útra, úgy volt vele, ha nem kap engedélyt a távozásra és a nyomozásra, marad; már csak azért is, mert a nagyura és a szféra védelme fontosabb volt mindennél. Ha engedélyt kap, akkor megy és kideríti, hogy mi is van a háttérben. A harmadik nap reggeléig nem történt semmi, nem kapott üzenetet, így az űrrepülőtéren közölte a férfival, hogy mégsem mennek és visszatért a munkához. Most még nagyobb paranoiát mutatva, még akkor is, amikor négy ügynököt és tisztet lekapcsoltak. Sejtette, hogy valami történni fog, ez pedig megtörtént, amikor az „ügynök” mintegy hívó szóra, saját magát kínálta fel Ingrid számára. Aki továbbra is azt játszotta, amit az elmúlt héten, paranoiát, félelmet, hogy az életére törnek. A férfi pedig láthatóan itta minden szavát, közben olyan dolgokat árult el, amik lebuktatták és lényegében ő maga vallotta be azt, hogy áruló. Immáron Ingrid karmaiban volt és nem állt szándékában elengedni őt. Mindezeket utána a férfi tudtára is hozta, szépen felvázolta neki, hogy miért is volt minden egyes szava tévedés és elmondta neki, hogy miként működik a birodalomban az, amire a férfi azt hiszi, hogy úgy van, ahogyan ő állítja. Valami furcsa így is volt a másikkal, de ez már nem Ingrid tisztsége volt, hogy kiderítse, hanem Lady Vex-é. Pontosan tudta, hogy négy nagyúr fog marakodni a férfiért és ennek tudatában adta át a másikat az inkvizíciónak, akik el is vitték őt.

Bővítés:
A következő időszak továbbra is igencsak húzós volt és nyomasztó. Elkezdte a politikai befolyását is terjeszteni, köszönhetően annak, hogy nemesek, katonák, tisztek és moffok körében is híre ment annak, hogy megalapult az Orgyilkos hivatal. Ezúttal ezek a találkozók sokkal nyugodtabbak voltak, mint a feladat, amivel meg akarták „bízni”. Mivel nem csak elfogás, vagy emberrablás volt a feladatok között - amivel egyébként a Mandaloriai fejvadászokhoz mentek az emberek - hanem tényleges gyilkosság is, így azokra Ingrid most kénytelen volt a saját embereit küldeni a terhessége miatt. Ingrid L’lerim RjJLzjB Még a speciálisabb feladatokat sem végezhette el. Ami a titkárnőket illette, mivel nem váltak be, így lecseréltette őket droidokra, azok sokkalta hatékonyabbak voltak, mint az élő személyzet. Egyébként is civilek, túlságosan is nagy rizikófaktor volt és más sem nagyon használ ilyeneket. A droid tökéletes, törölhető minden nap a memóriájuk és ha azt megteszik információszivárgás is sokkalta kisebb eséllyel történik meg, mint máskor. Egyébként minden nap ugyanúgy telt, munka, edzés, otthon újabb munka. Továbbra is hiányolta azt, hogy nincs vele Tubrok és nem tudnak találkozni, legalább is most addig, amíg nem kapja meg a szülési szabadságát, amit nem tudott, hogy mikor lesz. Lord Xeth-en múlt az egész, hogy mikor adja ki a nőnek, de a jelen körülmények között nem csodálkozott volna azon sem, ha egy-két nappal korábban tud csak a Kaldahan-ra utazni, ami igazából kellemetlen lett volna, mert lekéste volna a saját esküvőjét is. Igaz a vőlegényével minden nap beszélt, de az mégsem volt ugyanolyan, mintha ott lett volna a Kaldahan-on, és Tubrok sem tudott eljönni hozzá, pedig jó lett volna. Természetesen a hírszerzéstől is próbált információkhoz jutni és a saját embereit is ráállította a dolgokra, amennyire tehette. Nem Khra'hal ügynökkel kapcsolatban, hanem az egész adatlopás és hasonlók mögötti ügynek próbált utána nézni. Azt nagyon hamar megtudta, hogy bárki is áll mögötte piszkosul jól eltudja rejteni magát és a nyomait. Így mindez egyelőre zsákutca volt az ő részéről. A nagyura azonban sokkal jobban haladt az ügyben, mert az egyik nap a negyedik hónap végén reggel, amikor ment az irodájába egy koordinátát talált az asztalán, amit a megjegyezés alapján a nagyúrtól kapott. Így el is utazott az Ilumra, ahol lerendezte az ügyet. Ingrid L’lerim IB06lE5 Miután visszaérkezett emiatt kapta meg Zarát, mint testőrt és végre megkapta a régen áhított szülési szabadságot is. Még mielőtt elutazott oda, illemből adott az esküvőre meghívót Lord Xeth-nek nem számítva arra, hogy a férfi valóban el is jön majd rá. Maga a szabadság meglehetősen felemás volt. Noha nem jellemző Ingridre, de a vége felé már mindenért harapott és ideges is volt. Az esküvő lezajlott, ahogyan nem sokkal később Eyjolf Ragnar L’lerim-Ragal is meglátta a napvilágot, ahol Ingrid igencsak ráijesztett mindenkire és végül Zara mentette meg. Ezek után tényleges pihenéssel töltötte a maradék másfél-két hetét és nem foglalkozott semmiféle munkával. Amint a szabadsága lejárt nehéz szívvel ugyan, de vissza kellett térnie Dromund Kaas-ra és újra felvenni a munkát, azaz tovább nyomozni az ügyben. A Zara-tól származó információk új és sok nyomot nyitottak meg, amiken el lehetett indulni. Azonban, ahogyan haladt egyre jobban előrébb úgy érezte, hogy olyan terepbe mászik bele, ami senkinek sem egészséges. Legalább is neki nem. Most vagy valaki nagyon jól terelgette a szálakat olyan irányba, amilyenbe akarta, vagy pedig tényleg oda vezettek, amiket Ingrid talált. Magasra, nagyon magasra. A nyomozása Lord Gorr-t tisztázta, hogy ő nem volt benne semmiben; azon pedig nem csodálkozott, hogy Lady Vadrin a nyomok alapján nyakig benne van. A másik név pedig, azok alapján, amiket még a második hónapi bálról hallott nem csodálkozott; a császárné. Mivel mégiscsak egy nagyúrról és a császárnéról volt szó, így egyelőre nem szólt még Xeth-nek, hanem úgy döntött, hogy előtte még egyszer átfut mindent és megvizsgál, nem akart ilyen prominens személyeket bemártani, ha nem volt tényleg biztos minden. Ingrid L’lerim JzaJo9r Természetesen ezen idő alatt is a napi rutinja megmaradt, a munka, edzés, otthon. Közben még egy másik páncélt is tervezett magának, amit az IDMR, azaz a Birodalmi katonai kutatóintézet el is készített neki. Nagyjából mire ide jutott, akkor volt a Zakuul-i Béke ünnepe bál is, így mivel elég gondolkodási időt adott DT-B3N-nek, így elhívta oda a férfit, hogy az választ adjon, hogy akar-e neki dolgozni a Tisztogató osztagban és persze utána ott találkozott Tubrokkal és Eyjolf-al is. Ironikus módon Lord Xeth-et is saját maga vitte el oda és később látta is Lady Benûwia társaságában. Mivel a nő bővebb ruhát viselt ezen alkalommal, így ekkor még nem láthatta rajta Ingrid, hogy már terhes. A következő pár napban itt volt Tubrokkal Zakuul-on és végre a fiával is lehetett valamennyit mielőtt vissza kellett térnie Dromund Kaas-ra. Mivel tovább folytatta a nyomozást, így időnként el kellett több napra is mennie a fővárosból, így pár órára, vagy egy-egy napra Kaldahan-t is útba ejtette, ha éppen arra volt dolga. Ezen munkái közben kapott Lord Xeth-től egy árnyruhát is, hogy könnyebben végezhesse a feladatát, amiért a nő hálás volt. A hatodik hónap végére az akták újraellenőrzése készen volt és továbbra is ugyanazt mutatták. Emiatt a több száz oldalas aktákat rendezte és készített egy rövid kivonatot is, és jelezte Lord Xeth irányába, hogy végzett vele. Lady Lyra jelezte, hogy a nagyúr épp nincs a bolygón, de amint visszaér fogadja. Mindez meg is történt egy hajnali órán, éjjel háromkor. A jelentés tevés után Lord Kalen is megérkezett és Ingrindek őt is be kellett avatnia, ami eléggé fájdalmas lett fizikailag a nő számára. Örülhetett, hogy élve megúszta a dolgot és hogy a nagyúr nem végzett vele haragjában. De itt a két férfi beszélgetésekor elég sok mindent megtudott. Néhány nappal később Lord Xeth ismét hívatta őt, ezúttal a déli órákban…

Megjegyzés:
A bővítés most a 3 sok oldalas helyzetjáték miatt nem túl hosszú, mert a tényleges események ott zajlottak, a többi köztes töltelék. A három HJ a bővítésben linkelve Smile

Változások az előző hónapokhoz képest:
- Zara miatt kénytelen volt megtanulni az ősi urdrarr nyelvet, mert csak úgy tud vele beszélni
- Meglett a kétszer első szintű fénykardvívása Niman és Jar’kai-ra
- Politikai befolyása növekedett és gyakorlottabb is lett ebben
Ingrid L’lerim 00120

Kalandért +1,5 pont és 7.500 credit.
+A hódítás is véget ért, ami 2 pont és 10.000 credit (szellemhold, az előző bővítés megírása után ért véget, a bővítésbe beírtam a tartalmat, a pontot csak most írom jóvá)

Adatlap:
Szint: 5. szint
Pont: 24,5 pont

Felszerelés:
- Kés/tőr – 30 kredit
- Egykezes sugárpisztoly – 400 kredit
- X70B-Phantom – 6 pont (nagyobb mint a vadászgép, de nem is szállítóhajó, hanem közte van); az űrhajó topicja
- Holografikus álcázó – 4 pont (8.000 credit)
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Mesterlövész puska – 1.500 credit
- Közepes energiapajzs – 900 credit
- R2Q5 asztrodroid - 2.000 credit
- Távcső – 200 credit
- Álcagenerátor – 5.000 credit
- Kicsi kutaszdroid - 1.500 credit
- Computer interfész vizor – 1200 credit (ilyennek néz ki)
- Implant: Komlink: a testbe ültetett komlink, amit többé nem szükséges magunkkal hordozni – 1 pont
- Implant: Memória: Agyba ültetett implant, amiben kódolt emlékeket, információt lehet tárolni, ezeket a felhasználó tudja előhívni. Ha külsőleg próbálják eltávolítani, vagy hozzáférni, akkor töröl minden tárolt adatot. – 2 pont
- éjjellátó vizor (kalandon zsákmányolta)
- Fényforrás droid – 500 credit
- könnyű harci páncél és hozzá külső kabát – 1000 + 1000 credit (sisak a másodiké)
- Implant: Reakció- és reflexnövelés: Az idegrendszeri beavatkozásnak hála az agyi impulzusok gyorsabban haladnak, ezáltal a használó gondolatai is. Gyorsabb reakció, jobb reflexek. – 2 pont
- Közepes harci páncél Rendelkezik létfenntartó egységgel, és egy szenzorral. Mandaloriai páncél utánzat – 2.500 credit
Páncél fejlesztések:
Beépített kütyük:
- Implant: Regeneráló beültetés - Az implant stimulálja, és felerősíti a test gyógyító képességeit, karcolások és horzsolások pillanatok alatt gyógyulnak be, gyengébb mérgeknek ellenáll a használó*. – 2 pont
- Feljebb található páncél fejlesztések az eredeti könnyű páncél sisakjába – 6.000 credit
- hordozható szkenner – alkarra tehető levő, 500 credit (élőlényeket keres alapból)
- - 200 méteres hatótáv – 600 credit
- - droidok, rádiójelek, energiajelek (pajzsok és generátorok 2db), járművek, mozgásérzékelő – 3.000 credit
- 6 ID kártya – zsákmányolt
- 6 mini sima gránát – zsákmányolt
- 1 vibrokard – zsákmányolt
- Mechanikus rejtett penge – 500 credit
- Rejtett penge – 500 credit
- Orgyilkosi páncél – 9.000 credit

Helyzetjáték jutalmak:
- Árnyruha – páncél
- Zara – Sithspawn, NJK, KM által irányított
- - Tisztogató osztag páncél + fegyver - 11.000 credit
- Striith és Drengr – 2 shoto fénykard, jutalom + 2 pont

”Erőskillek”:
- Fénykardvívás * 1. szint, Niman (alap) – 1 pont
- Fénykardvívás * 1. szint, Jar’kai (alap) – 1 pont
- Méregkeverés * (Sith alkímia diszciplína) – 3 pont

Később szándékozok venni:

Kredit:
Alap: 73.000 credit
Elköltött: 56.580 credit
Fennmaradó: 16.420 credit

Különleges képességek:
Tökéletes kombinációja a szülei génállományának, ugyanahhoz van érzéke mint a szülőknek, azokban a jártasságokban és erősségekben ösztönösen is kiemelkedő a karakter. A legmegfelelőbb módon öröklődtek a domináns és kedvezőbb gének, olyan sorrendben, amelynek esélye, a lehetséges tényezőket figyelembe véve matematikai nulla. A genetikai kódot kettéválasztva vissza lehet fejteni a két szülő teljes és tiszta génállományát, az utód minden tulajdonsága, részben a mentálisak is egységesen öröklődnek, kiegészítve egymást, olyan módon, amely előre való megtervezettség nélkül nem lehetséges, a biológiai tulajdonságok szintén hasonló módon párosulnak, ezzel a legtöbb ismert törvényt megcáfolva. Mindezt magyarázni nem lehet, hogy miért, ezelőtt egyetlen Aipernél sem jegyeztek fel efféle képességet, itt pedig az összes gyermeknek megvan ez. Mint a többi testvére is bámulatos éles elméje miatt képes hihetetlen komplexen képes gondolkodni, a legapróbb összefüggéseket is elég gyorsan átlátja és megérti. Mint a család többi tagja ő is hamar képes kiismerni másokat.

A halálosztagosoknál kapott genetikai javításnak köszönhetően minden értéke emberi maximumra került (erő, állóképesség, ügyesség, stb). Erre jön még az implant reakciónál, reflexeknél.

Implantok:
Komlink: a testbe ültetett komlink, amit többé nem szükséges magunkkal hordozni
Memória: Agyba ültetett implant, amiben kódolt emlékeket, információt lehet tárolni, ezeket a felhasználó tudja előhívni. Ha külsőleg próbálják eltávolítani, vagy hozzáférni, akkor töröl minden tárolt adatot.
Reakció- és reflexnövelés: Az idegrendszeri beavatkozásnak hála az agyi impulzusok gyorsabban haladnak, ezáltal a használó gondolatai is. Gyorsabb reakció, jobb reflexek.
Regeneráló beültetés - Az implant stimulálja, és felerősíti a test gyógyító képességeit, karcolások és horzsolások pillanatok alatt gyógyulnak be, gyengébb mérgeknek ellenáll a használó

Pontok: 24,5 pont
Elhasznált: 24 pont
Maradt: 0.5 pont

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ingrid L’lerim 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ingrid L’lerim Empty Re: Ingrid L’lerim

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 11 Okt. 2019, 09:38

Karakter neve: Ingrid L’lerim
Kaland címe: Hidegháború 7 – A Triumvirátus – A Sötétség csókja
Játékostárs(ak) neve(i): Such Traves, DT-B3N, Zara és Rejtjel Negyvenkettő / Lord Xeth
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Ősi Sith templom
Záró reag: Serenia


Kaland tartalma:
A megbeszélés a Nagyúrral nem tartott sokáig, mert csak annyit mondott a nőnek, hogy ő maga is vele tart a Malachor V-re, a másolata formájában, ha már fizikai valójában erre nem képes. Így átadta azokat a fegyvereket, felszereléseket a nőnek, amiket vinni akart és azokkal mehetett Ingrid a hajójához. Mire odaért Lord Xeth másolata, avagy Rejtjel Negyvenkettő már ott várta még eredeti alakjában éppen az egyik csövön fejjel lefelé lógva. Ingrid L’lerim Wry5mn2Ingridet annyira sem érdekelte a felettese férfiként, hogy megnézze a félmeztelen nagyurat, csak fordult jobbra és ment is, hogy induljanak, a felszerelést pedig otthagyta a férfinak és Zarának, hogy pakolja el. Malachor V-re menet még el is beszélgettek, ott pedig kiderült, hogy nem csak DT-B3N fog velük tartani, hanem még egy alak is, Lord Such Tavres, a lehető legrosszabb személy a küldetés szempontjából, mert a császárné tanítványa, aki hosszú ideje keresteti a gyermekeit már, így kétséges volt az, hogy sikerül-e a küldetés, vagy a férfi próbálja-e őket szabotálni. Egy biztos volt, hogy nem volt meg kifejezetten az összhang a Rejtélyek Szférát képviselő sith és a három Hírszerzési szférás között. Such úgy vélte, hogy mindenkinek parancsolhat, azonban az ügynökök, főleg Ingird úgy vélte, hogy a saját ötleteit valósíthatja meg, ahogyan azt általában Lord Xeth el is várja tőle, meg egy ügynök általában egymaga boldogul mások segítsége nélkül, így talán ehhez is jobban értett, mint egy sith. Már csak azért is, mert olyan felszerelésben jött, hogy előrefelé tudjon haladni és felmérni a terepet, erre Tavres hátrahagyta volna. az álcát végig fenntartotta, így többször rá is szólt a jelenleg szőkehajú férfiként levő Lord Xeth-re. A harcosok, akikkel szembe kerültek eléggé kemény ellenfélnek bizonyultak az elején, a mozgáskultúrájuk alapján Halálosztagosok lehettek egyszer, de ettől függetlenül holtan végezték, az egyiket pedig még Zara-val a hajóra is vitették, hogy majd később információkat lehessen a teteméből kinyerni. Tovább haladva még két csoportba futottak bele, de ezek már könnyebb ellenfélnek bizonyultak. Ingrid végre használhatta élesben is a fénykardvívási tanulmányait is. A templomhoz érve egyetlen bejárat volt, de azt pedig csak Erővel lehetett kinyitni, Ingrid nem tudta, hogy erre Lord Xeth képes-e ebben a formában, vagy sem, de szerencsére ezt Tavres megoldotta és végre itt rájött, hogy jobb az ügynököket előre küldeni, amit Ingrid meg is tett, hogy ment. Ingrid L’lerim 8jrI5NdHárom csapdából egyet kellett deaktiválni, kettőt már valaki más megtett. Ezen folyosó végén – ahol technológia is alig működött – egy kriptába érkeztek, ahol több karbonfagyasztott nőt is találtak, koporsószerűségnek álcázva és egy eltűnt közülük. Mivel innen egy irányba lehetett haladni arra mentek tovább. Fent folyosóra érkeztek, ami egy csarnokba vezetett. Itt érezte meg először a rosszullétet, amit a sötét oldali zavar okozott. Nem sokkal ezek után egy erősebb jött, ami már erős mellkasi fájdalommal is járt. Közben Tavres csak úgy besétált a csarnokban levő katonákhoz és a zavar miatt egy pillanatig még Ingrid is vesztett a hidegvéréből és belement a nagyura játékába. Végül Xeth is követte a tanítványt és ketten eléggé összezavarták a bentieket. Ekkor egy férfi tűnt fel, akiről később megtudta, hogy a Császár Ceremóniamestere az, itt volt a legerősebb fájdalom, aminél már össze is esett, ez volt az úrnő ébredése. Mivel a harcot elkerülték így a férfi elvitte mindüket az úrnőhöz, aki még fel is falta a katonákat, így szerezvén vissza az erejét. Lent azonban nem minden történt úgy, ahogyan tervezték, mert Lord Xeth vissza lett „űzve” Dromund Kaas-ra azáltal, hogy a másolatot elpusztította a nő és Ben kondicionálását is megtörte és erőérzékeny lett a végén a férfi. Így lényegében Ingrid és Tavres maradtak képviselni a Birodalmat, a nő pedig maradásra hívta pár napra. Noha Ingridnek volt parancsa, hogy vigye el Bent a Korribanra, az információszerzés miatt maradtak pár napot végül, amivel noha információkat szerzett, de időt és lehetőséget is adott arra, hogy Ben árulóvá váljon és dezertáljon…

Bővítés:
A következő napban jó pár fontos információt megtudott itt, csak egyre nem találta a választ, az pedig Lady Benûwia kérdése volt, az egy dolog, hogy a Ceremóniamester tudta, hogy Lord Xeth tanítványa, azonban, mint a gyermekek nevelőanyjára hivatkoztak a Hármak. Erre hiába kérdezett rá, mivel birodalmi volt, így hatalmas hátránnyal indult, főleg, hogy neki esze ágában sem volt elárulni a Birodalmat. Így majd kénytelen lesz Lord Xeth-nél rákérdezni erre, már ha a nagyúr hajlandó lesz beavatni ebbe. Ingrid L’lerim 2Mc0BLLAmit csak tudott összeszedett információt, ennek viszont nagy ára volt, hogy amíg dolgozott, addig Ben össze tudott szedelőzködni és dezertálni. Erre az utolsó ittlevő napján jött rá, amikor visszament a hajójára és a férfi nem volt ott. Nem bízott meg benne, de azért ennél gerincesebbnek és egyenesebbnek gondolta, hogy van bátorsága szembenézni azzal, ami várja őt valamelyik sith akadémián. E szerint mégsem volt. A képességeivel nem volt nehéz kiderítenie, hogy a férfi élt a Hármak ajánlatával, hogy bármelyik birodalmit befogadják, aki otthagyja őket, ez pedig csak fogta magát és besétált hozzájuk, hogy csatlakozna. Meg is találta, azonban birodalmi révén nem tudott mit kezdeni, erővel elcibálhatta volna a férfit, de akkor biztosan nem jutott volna ki élve a bolygóról. Így jobb híján kénytelen volt hátrahagyni és nélküle visszatérni Dromund Kaas-ra, egyrészt, hogy leszállítsa a hullát Lord Xeth számára, akit le is karbonfagyasztott annak érdekében, hogy ne induljon oszlásnak, illetve az információkat is elküldte jelentés formájában, visszajuttatva a férfinak a álcaövet és a fénykardot is. A hazaérkezése után megannyi munkája, volt mint általában, többek között már nem csak a saját nagyurának, de Lord Organa részére is, hogy tisztázza a feleségét. Ehhez végül is egy olyan esemény vezetett, amire nem számított. Dromund Kaas-on tartózkodott Zara-val, amikor a nőnek rémálmai voltak, nem saját magának, hanem a testőrének. Majdnem egy egész héten át alig aludt, morgott, Ingrid is állandóan fáradt volt és nem volt kipihent emiatt. A nő álmait követve Ingrid a Mustafar rendszerbe jutott, ahol végre valahára megtudta az ellenségeik nevét is sok minden egyébbel. Ingrid L’lerim DZ6xVO5A Csillag Kabal voltak ezek, ők kapták el annak idején Zara-t is. Itt a bázist a két nagyúrnak adta át, ezáltal pedig tényleg tisztázta Lady Vadrint is, valószínűleg Lord Xeth nagy bánatára. De ez azt jelentette, hogy saját magát nem fogja Lord Organa megölni és folytathatja a saját munkásságát. Ezen esemény után egyébként nem volt több rossz álma, vagy hasonlója Zara-nak, még úgysem, hogy nem is tudták meg, hogy mit találtak még ott a nagyurak, mert nem beszéltek erről többet. A következő hetekben is szinte végig dolgozott, nyomozott, most már valamivel könnyebb volt, mert már volt egy nevük is, bár ettől nem nagyon volt könnyebb az egész, mert továbbra sem lehetett róluk semmit sem tudni, egyvalamihez piszkosul értettek, hogy elvarrják a szálakat maguk mögött. Amikor volt néhány napja, akkor a másik otthonában volt, Kaldahan-on a fiával és Tubrokkal együtt. Mindig, amikor odament, akkor Lord Xeth üdvözletét is át kellett adnia a férjének. Amikor a Kaldahan-on volt Hyrsi-től megtudta, hogy a nagyura felkereste őt valamilyen üzlettel kapcsolatban, már a nő nem osztotta meg, hogy miért. Ingrid tudta, hogy ebből semmi jó sem sülhet ki a nagyurát ismerve. Igazából nem is firtatta tovább ezt az ügyet, mert nem az ő dolga volt. mivel szerencsére engedve volt az, hogy ő is járjon terepre, így két alkalommal ki is ment dolgozni. Az egyik egy sima hírszerzési, megszokott ügy volt, információkért kellett kimennie Nar Shaddaa-ra, ahol egy dezertáló magasabb rangú katonát kellett utána likvidálnia. A köztársaságba akart dezertálni, hogy információkat vigyen. Így járt, főleg, hogy Ingridnek nem egy kapcsolata volt a Csempészholdon, többek között a Lone klán tagjai. Mindenesetre örült, hogyIngrid L’lerim 5BL3y7h kimozgathatta a tagjait a másik egy kisebb helyőrség moffjának a likvidálása volt, ez nem volt túl bonyolult, de mivel szeretett volna mozgásban maradni, így emiatt ő ment el erre a feladatra. Az egészben az utazás volt a leghosszabb, maga az egész. Ezek után részben jól megérdemelt pihenését is élvezhette, amit a Kaldahan-on töltött el, ahogyan szokott. Most külön jó volt, mert a szülei is szakítottak arra időt, hogy eljöjjenek és meglátogassák az unokájukat, ha már senkinek sem volt ideje arra, hogy elvigye őt a Birodalomba. Örült annak, hogy itt lehetett pár napot a családjával, főleg, mert még Gunny is eljött ide, aki továbbra is az eredeti külseje helyett a kaldahani-ra hasonlítót preferálta, így továbbra is teljesen úgy nézett ki a fehér hajával, mintha Tubrok húga lenne és nem pedig Ingridé. Ebben a pár napban, nagyjából egy hétben senki sem zavarta meg, majd utána ismét térhetett vissza Zara-val együtt Dromund Kaas-ra. Ezek után az irodájában dolgozott, amikor a nagyúr hívatta magához, mert két dolgot is akart a nőtől. Az egyik a férfi saját nyomozása a Csillag Kabal után, ezen beszélgetés közben volt Ingridnek olyan érzése, amikor éppen Lady Benûwia-ra terelődött a szó, hogy akkor látta életében először azt, hogy milyen is a nagyúr valójában, amikor éppen nem játssza meg magát. az egyeztetés után Lord Farrirr-hoz mentek, mert Ingrid kellően magas rangban volt ahhoz – plusz a közelmúlt eseményei – hogy testőröket kapjon maga mellé, mintha Zara nem lett volna elég. Két alacsonyabb rangú becsületőr kísérte ezek után, hogyha Dromund Kaas-on hivatalos ügyei voltak. Ezen események után úgy nagyjából egy-két héttel Lord Xeth újra hívatta őt, azonban nem az irodájába, hanem az Ingrid L’lerim JDzhNCeépület egy teljesen más részébe, amerre még soha sem járt, ahol laborok voltak. Ez az egész kellemetlen és kényelmetlen érzésekkel töltötte el, mert ez eléggé kihalt és néptelen hely volt. az sem segített az egészen, hogy pár napja volt „szerencséje” beszélnie a nagynénjével, aki figyelmeztette, hogyha hosszú életet akar, akkor ne akarjon egy nagyúr szeretője lenni. Ingrid kis híján kinevette, hogy totálisan hidegen hagyja a nagyura, mint férfi, nem is az esete és pontosan tudja, hogy hol van a helye. Hall’a csak mosolyogva tetet hozzá, hogy Ingrid szép, fiatal, független és makacs, nem is beszélve arról, hogy vörös és domináns, nagyban azokkal a vonásokkal rendelkezik, mint Benûwia, így vigyázzon magára. Mivel családtag volt, így a nő könnyedén olvasott Ingridben és kérdés nélkül is felelt a ki nem mondott a kérdésre, hogy saját tapasztaltból beszél-e a nő és igen. Ingrid nem irigyelte a nagybátyját, az admirálist, de ilyen volt a nem erő érzékenyek élete. Mondta, hogy tudja kezelni a nagyurát, ha úgy alakulna, mire a nő csak a fejét csóválta, hogy Ingrid végletekig lojális, ha parancsot kap sem mond nemet, ahogyan az apja sem. Ingrid hozzátette, hogy azért van egy szint, ami felett azért még ha az életébe is kerül, de elküldené a fenébe az illetőt, ahogyan most a nagyasszonyt is. Hall’a csak nevetett ezen és útjára engedte az unokahúgát. Aki pár nappal később ott volt a labor bejárata előtt. Az ajtó kinyílt és egy kész műtő várta odabent, ahol a nagyúr sürgölődött. Az első lépésnél egy műtős köpenyt adott át Ingridnek, akinek a kellemetlenségét fokozta, hogy nem az orvosi köpenyt kapta a kezébe, hanem azt, amit a páciensek szoktak. Nem sűrűn szokott előfordulni vele, hogy zavarba jön, vagy nem ért valamit, nos Ingrid L’lerim B593NYUez ilyen helyzet volt. Mivel nem mozdult, csak állt egyelőre Xeth kezdte sürgetni, hogy öltözzön át, oldalt van egy helység, vagy itt bent paraván, ha privát szférát akar. Ingrid rákérdezett, hogy nem-e maradhatna ki ebből, bármi is legyen az, persze, ha kínzás, akkor úgysincs más választása. A szavaira a nagyúr csak felnevetett, hogyha kínzás lenne, akkor nem jelentené be előre az egészet és nem így nézett ki. Inkább úgy fogalmazott, hogy ez egy jutalom, hogy Ingrid még hatékonyabban tudja végezni a munkáját. A nőnek erős kétségei voltak ezzel kapcsolatban, de ez még pont az a helyzet volt, hogy ne küldje el a férfit melegebb égtájakra. Mivel nem volt szégyenlős és volt rajta fehér nemű, így itt elől vette le az egyenruháját és vette fel a műtéthez szükséges köpenyt. Még rákérdezett, hogy mi is lesz ez, a férfi persze nem felelt, csak annyit, hogy még csak műtéti heget sem fog kapni, és altatást sem, csak végig nyugodtan kell feküdnie. Ezzel igazából gond sem volt, a „műtét” során a férfi ecsetelte, hogy mit csinál, már amikor éppen nem mély meditációba mélyedt, hogy az Erőn keresztül hajtson végre változtatást a nőn. Ettől még nem lesz sith ivadék, csupán az elméjének olyan részét szabadítja fel, bírja működésre, ami amúgy is jelen van, csak a nagyon magas intelligencia és az agynak olyan részeinek működése kell, amivel átlagember nem rendelkezik. Ezen műtét után pedig Ingridnek az a központja fejlődik ki teljesen, amivel képes lehet telepátiát és telekinetikát is használni majd idővel. Mire végeztek a műtéttel Ingridnek már erős rosszulléte volt és Xeth felől is furcsa dolgokat érzett, szerencsére a férfi kellően jól uralta a gondolatait, így legalább azokat nem hallotta, de amikor távozóban volt ZaraIngrid L’lerim RG7eqIX kíséretében, akit úgyszintén odarendelt Xeth, hogy majd vigye haza a nőt már hallotta a testőre gondolatait. Hát még mindenki másért is, amikor emberek közé ért. Arról kapott útmutatást, hogy miként zárhatja ki, de azért nem volt olyan könnyű mindez. A másik jó dolog, hogy kapott egy hét betegszabadságot, és így Kaldahan-ra is elutazhatott, hogy ott pihenje ki mindezt. Szerencsére az új központba kapott gyorstalpalót is, aminek a segítségével nagyon gyorsan megtanulta kezelni a képességét, hogy miként zárhatja ki mások gondolatait, ha nem akarja használni a képességét, illetve miként tud másnak üzenetet küldeni, vagy kapcsolatot fenntartani, hogy fogadja is, ha a másik alapból nem tudna ilyet tenni. Ettől függetlenül elég erős migrén és rosszullét kerülgette napokon keresztül. Egészen addig gyakorolt, amíg már szét nem robbant a feje, utána aludt, majd folytatta. Lehetőleg nem Tubrokon, mert azt, hogy a férfi fejében mi jár anélkül is tudta, hogy a felsőbb gondolatait fürkészte volna. Ettől még mindig napokig fájt a feje és migrénje volt, de szépen napról napra csökkent és egyre jobban tudta úgy a képességet használni, hogy az nem okozott migrént neki. Még nagyon szokatlan volt neki ez az egész, de már látta tényleg a hasznát. Hogy így tud majd küldetésen rendesen beszélni Lord Xeth-el is anélkül, hogy bárki hallaná, nem is beszélve arról, hogy megtudja mondani azt, hogy hányan vannak körülötte, mert érzékeli a tudatukat. A droidok ellen nem jó, de hát arra az Erő sem. Nagyjából egy hete volt már itt a Kaldahan-on, a szabadsága is lassan lejárt, már kezdett egész jól lenni, így egy a férjével kellemesen együttöltött este után végül egymás karjaiban aludtak el, mintsem gondolva arról, hogy ez az éjszaka közel sem lesz olyan kellemes, mint azt ő hitte…

Változások az előző hónapokhoz képest:
- Politikai befolyása tovább növekedett és gyakorlottabb is lett ebben
- - Ennek köszönhetően két alacsonyabb rangú becsületőrt is kapott testőrnek, akik Dromund Kaas-i hivatalos eseményekkor kísérik
- Xeth-nek hála kapott telepátiát, amihez közvetlenül gyorstalpalót is az elméjébe, így pár nap alatt eltudta sajátítani a használatát.

Ingrid L’lerim 00120

Kalandért 3 pont és 15.000 credit járt

Adatlap:
Szint: 5. szint
Pont: 27,5 pont

Felszerelés:
- Kés/tőr – 30 kredit
- Egykezes sugárpisztoly – 400 kredit
- X70B-Phantom – 6 pont (nagyobb mint a vadászgép, de nem is szállítóhajó, hanem közte van); az űrhajó topicja
- Holografikus álcázó – 4 pont (8.000 credit)
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Mesterlövész puska – 1.500 credit
- Közepes energiapajzs – 900 credit
- R2Q5 asztrodroid - 2.000 credit
- Távcső – 200 credit
- Álcagenerátor – 5.000 credit
- Kicsi kutaszdroid - 1.500 credit
- Computer interfész vizor – 1200 credit (ilyennek néz ki)
- Implant: Komlink: a testbe ültetett komlink, amit többé nem szükséges magunkkal hordozni – 1 pont
- Implant: Memória: Agyba ültetett implant, amiben kódolt emlékeket, információt lehet tárolni, ezeket a felhasználó tudja előhívni. Ha külsőleg próbálják eltávolítani, vagy hozzáférni, akkor töröl minden tárolt adatot. – 2 pont
- éjjellátó vizor (kalandon zsákmányolta)
- Fényforrás droid – 500 credit
- könnyű harci páncél és hozzá külső kabát – 1000 + 1000 credit (sisak a másodiké)
- Implant: Reakció- és reflexnövelés: Az idegrendszeri beavatkozásnak hála az agyi impulzusok gyorsabban haladnak, ezáltal a használó gondolatai is. Gyorsabb reakció, jobb reflexek. – 2 pont
- Közepes harci páncél Rendelkezik létfenntartó egységgel, és egy szenzorral. Mandaloriai páncél utánzat – 2.500 credit
Páncél fejlesztések:
Beépített kütyük:
- Implant: Regeneráló beültetés - Az implant stimulálja, és felerősíti a test gyógyító képességeit, karcolások és horzsolások pillanatok alatt gyógyulnak be, gyengébb mérgeknek ellenáll a használó*. – 2 pont
- Feljebb található páncél fejlesztések az eredeti könnyű páncél sisakjába – 6.000 credit
- hordozható szkenner – alkarra tehető levő, 500 credit (élőlényeket keres alapból)
- - 200 méteres hatótáv – 600 credit
- - droidok, rádiójelek, energiajelek (pajzsok és generátorok 2db), járművek, mozgásérzékelő – 3.000 credit
- 6 ID kártya – zsákmányolt
- 6 mini sima gránát – zsákmányolt
- 1 vibrokard – zsákmányolt
- Mechanikus rejtett penge – 500 credit
- Rejtett penge – 500 credit
- Orgyilkosi páncél – 9.000 credit

Helyzetjáték jutalmak:
- Árnyruha – páncél
- Zara – Sithspawn, NJK, KM által irányított
- - Tisztogató osztag páncél + fegyver - 11.000 credit
- Striith és Drengr – 2 shoto fénykard, jutalom + 2 pont
- Telepata lett a hölgy 20-25 méter sugarú gömbben képes telepatikus üzeneteket küldeni egyszerre maximum 5 személynek és ennek az 5 személynek, ha nem telepaták a válaszaikat is ki tudja olvasni az elméjükből. És persze ezáltal képes érzékelni az elméket, így megmondani hányan vannak a környéken.
- - Még egy jutalom, ami telepátia, aminek köszönhetően 45-50 méter sugarú gömb a távolság.

”Erőskillek”:
- Fénykardvívás * 1. szint, Niman (alap) – 1 pont
- Fénykardvívás * 1. szint, Jar’kai (alap) – 1 pont
- Méregkeverés * (Sith alkímia diszciplína) – 3 pont

Később szándékozok venni:

Kredit:
Alap: 88.000 credit
Elköltött: 56.580 credit
Fennmaradó: 31.420 credit

Különleges képességek:
Tökéletes kombinációja a szülei génállományának, ugyanahhoz van érzéke mint a szülőknek, azokban a jártasságokban és erősségekben ösztönösen is kiemelkedő a karakter. A legmegfelelőbb módon öröklődtek a domináns és kedvezőbb gének, olyan sorrendben, amelynek esélye, a lehetséges tényezőket figyelembe véve matematikai nulla. A genetikai kódot kettéválasztva vissza lehet fejteni a két szülő teljes és tiszta génállományát, az utód minden tulajdonsága, részben a mentálisak is egységesen öröklődnek, kiegészítve egymást, olyan módon, amely előre való megtervezettség nélkül nem lehetséges, a biológiai tulajdonságok szintén hasonló módon párosulnak, ezzel a legtöbb ismert törvényt megcáfolva. Mindezt magyarázni nem lehet, hogy miért, ezelőtt egyetlen Aipernél sem jegyeztek fel efféle képességet, itt pedig az összes gyermeknek megvan ez. Mint a többi testvére is bámulatos éles elméje miatt képes hihetetlen komplexen képes gondolkodni, a legapróbb összefüggéseket is elég gyorsan átlátja és megérti. Mint a család többi tagja ő is hamar képes kiismerni másokat.

A halálosztagosoknál kapott genetikai javításnak köszönhetően minden értéke emberi maximumra került (erő, állóképesség, ügyesség, stb). Erre jön még az implant reakciónál, reflexeknél.

Lord Xeth-nek hála, aki műtétnek vetette alá és biológiai változtatásokat idézett elő Ingrid testében, aminek köszönhetően az agyába egy új központ kerül, aminek segítségével képes telepatikus üzeneteket küldeni és fogadni. A küldés távolsága 20-25 méter, a fogadás meg a küldő féltől függ. Egyszerre maximum 5 személynek és ennek az 5 személynek, ha nem telepaták a válaszaikat is ki tudja olvasni az elméjükből. És persze ezáltal képes érzékelni az elméket, így megmondani hányan vannak a környéken.
- - Még egy jutalom, ami telepátia, aminek köszönhetően 45-50 méter sugarú gömb a távolság.

Implantok:
Komlink: a testbe ültetett komlink, amit többé nem szükséges magunkkal hordozni
Memória: Agyba ültetett implant, amiben kódolt emlékeket, információt lehet tárolni, ezeket a felhasználó tudja előhívni. Ha külsőleg próbálják eltávolítani, vagy hozzáférni, akkor töröl minden tárolt adatot.
Reakció- és reflexnövelés: Az idegrendszeri beavatkozásnak hála az agyi impulzusok gyorsabban haladnak, ezáltal a használó gondolatai is. Gyorsabb reakció, jobb reflexek.
Regeneráló beültetés - Az implant stimulálja, és felerősíti a test gyógyító képességeit, karcolások és horzsolások pillanatok alatt gyógyulnak be, gyengébb mérgeknek ellenáll a használó

Pontok: 27,5 pont
Elhasznált: 24 pont
Maradt: 3.5 pont

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ingrid L’lerim 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ingrid L’lerim Empty Re: Ingrid L’lerim

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.