Erdők
2 / 3 oldal • Megosztás
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: Erdők
Rhirt bólintott mikor a robotok időt kértek.
-Rendben. Haladjanak.
A kódcilinderrel kapcsolatban viszont már igencsak szörnyű megállapításokat tett. Mégpedig, hogy látszólag magától távozott. Rhirt-nek elég szörnyű sejtései lesznek ettől. Mindenesetre elsőnek utána néz, hogy hány embert tud nélkülözni az erődből anélkül, hogy komolyabb biztonsági kockázatok merülnének fel. Ezekből kell majd osztania-szoroznia mivel utána akar járni annak, hogy mi történt ott ahova az őrmester távozott és hogy hova tűnt a kódcilinder. Szíve szerint maga is elkísérné majd őket ahhoz a bányához hisz előző küldetései miatt fél, hogy valamiképp megpróbálnak majd a fejükbe mászni, de nem szívesen hagyná el a bázist sem hiszen rá van bízva. Talán a tiszthelyettest tudja nélkülözni. A kutasz droidját viszont mindenképp elküldi velük. Ezen kívül ha volna rá ember akkor az eltűnt cilindernek is utánajárna. Kiküldene pár felderítőt.
-Rendben. Haladjanak.
A kódcilinderrel kapcsolatban viszont már igencsak szörnyű megállapításokat tett. Mégpedig, hogy látszólag magától távozott. Rhirt-nek elég szörnyű sejtései lesznek ettől. Mindenesetre elsőnek utána néz, hogy hány embert tud nélkülözni az erődből anélkül, hogy komolyabb biztonsági kockázatok merülnének fel. Ezekből kell majd osztania-szoroznia mivel utána akar járni annak, hogy mi történt ott ahova az őrmester távozott és hogy hova tűnt a kódcilinder. Szíve szerint maga is elkísérné majd őket ahhoz a bányához hisz előző küldetései miatt fél, hogy valamiképp megpróbálnak majd a fejükbe mászni, de nem szívesen hagyná el a bázist sem hiszen rá van bízva. Talán a tiszthelyettest tudja nélkülözni. A kutasz droidját viszont mindenképp elküldi velük. Ezen kívül ha volna rá ember akkor az eltűnt cilindernek is utánajárna. Kiküldene pár felderítőt.
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako
Összes karim
Hidegháború – Rettegés
Jabiim, dzsungelek
Résztvevők: Rhirt Trak, Grei Tefle, Ibram Raunth és Such Tavres
Következő körváltás: 2018. augusztus 26. (vasárnap)
Helyi Idő: 14:20 JHI, 202.3 MU; Első nap
Helyszín: Épülő birodalmi bázis
Feladat: Felépíteni és megvédeni
Birodalmi erők: Rhirt Trakk | Ibram Raunth
- Egyéb információk:
- Épp nincs ilyen
Rhirt egyedül tért vissza az irányító központba, a két droid közben szólt, hogy az altiszt rosszul lett, így a gyengélkedőre szállítják, hogy aztán ott ellássák és jobban megvizsgálhassák (jobban lesz, ha Svarog visszatér).
Ezek után a hadnagy az irányítóban utána nézett, hogy hány személyt tud nélkülözni. A számok siralmasak voltak, de annyira nem is meglepő. A bázis még csak épült, a katonai személyzet jelentős részét még nem helyezték ki.
Éppen ezért most, hogy egy őrmester és az altiszt is kiesett és a két sith sem volt itt, senkit se lehetett nélkülözni. Saját magának kell tennie valamit, ha akar, vagy pedig kérvényezni egy másik bázisról, de az órákba, vagy napokba is beletelhet mire megérkezik az extra segítség.
Ami a kutaszt illette, ez a terep nem kifejezetten volt neki való, mert elég nagydarab volt, az erdőben nem igen tudott közlekedni, maximum a fák felett és a nyíltabb területen tudott lejjebb ereszkedni. Ami talán jól, hogyha saját maga megy, akkor viszont tudta valakire hagyni a bázist, mert voltak páran az irányítóban, főleg kommunikációs tisztek, akik tudtak helyette felügyelni, ha kellett.
Helyi Idő: 14:20 JHI, 202.3 MU; Első nap
Helyszín: Elhagyott bányakolónia
Feladat: Megtalálni a Rettegés Mestereit
Birodalmi erők: Such Tavres | Grei Tefle
- Egyéb információk:
- Épp nincs ilyen
Grei egy kicsit füstölgött azon, hogy Such sokkal izgalmasabb dolgokat talált, mint ő maga, majd úgy dönt, hogy a liftben megnézi a gombokat, hátha talál valamit ott. Valószínűleg nem túl meglepő módon a földszint volt a legtöbbször használva.
Azért sem lehetett furcsa, hiszen a legjobb tudomásuk szerint azon a szinten volt az egyetlen kijárat, így mindenkinek arra kellett távoznia. Ezek szerint pedig nem maradt más hátra, mintsem a 29. emelet, ami eggyel az övé alatt volt.
A lift ment néhány pillanatot és megállt és az ajtó kinyílt. Itt is meleg volt, ami a magasságot nézve és azt, hogy eggyel feljebb a ventillátorok nem működtek, nem volt csoda. A legfelső emelethez hasonlóan itt is főleg gépek voltak, olyan hűtőberendezések, amik a teljes bázisra rá voltak kötve, de ezek sem működtek.
Bent a gépteremben, ahol ezek a gépek voltak talált még néhány másik terminált is, amik nem hűtőberendezések voltak, hanem szervergépek. Jelenleg kikapcsolt állapotban voltak, de volt minimális energia a bázison, így elképzelhető volt, hogy ezek is bekapcsolhatóak.
Such nekilátott a datapadon lekérni az alaprajzot szintre lebontva, mindezt megtudja tenni, bár helyenként sérült volt a fájl. A saját szintjén egy nagyobb alagút vezetet befelé, ami több kisebbre ágazott. Ezek elég kicsik voltak, hogy maximum két ember férjen el egymás mellett. Így nem igazán volt ezen a csarnokon kívül érdemes hely.
Láthatta ezek után, hogy hét olyan helység/szint van az épületen belül, ami kellően nagy volt ahhoz, amit ő maga elképzelt. Az egész komplexum összesen 61 emeletes volt – a 61. a földszint – azaz 30 felfelé és 30 lefelé. Minden 10. szinten volt nagyobb hely.
Azaz a földszinten, a 10.-n, 20-n, 30-n felfelé. Ezen kívül a -10-, -20 és -30 lefelé. A másik tanítvány a 30-n volt, ahol a klíma volt a sok testtel, azaz ott nem volt semmi. Saját maga pedig a -30-n volt és átnézte ezt a helyet.
Maradt a +/- 20, +/-10 és a földszint, amit még lehetett. Amit még látott, hogy a +/- 10. szint és a földszint mélyebbre volt ásva, mint a többi és beljebb, mélyen a hegy belsejében ezt a három szintet még összekötötte egy lift és egy hatalmas silo szerű épület is volt ott – pont itt volt sérült a tervrajz – bár nem fegyver silónak tűnt, hanem inkább valamilyen hegymélyi bunkernak.
A kommunikációhoz itt található a topicotok.
- statisztika:
- Körök száma: 7 kör / eltelt körök száma: 6
Rhirt Trakk: 5 reag – @Adrian Sommerfield
Such Traves: 5 reag – @Bishop
Grei Tefle: 5 reag – @Grei Tefle
Ibram Raunth: 2 reag – @Jelly
Az altiszt rosszul lett. Ez Rhirt-et se nagyon nyugtatta meg a saját állapotát illetően, de addig is a munkával törődött. Visszatért az irányító központba, hogy utánanézzen a nélkülözhető személyek listájának. Hát a helyzet igencsak kiábrándító volt. Egy embert sem tudott. Sóhajtott és dobolt az ujjaival kicsit az asztalon majd értesítette a helyzetről a nagyurakat és arról, hogy személyesen jár utána a helyzetnek mert úgy véli mielőbb ki kell ezt nyomozni. Ha ezzel kész van és nem érkezik közben parancs, hogy maradjon akkor előbb a kommunikációs tisztekkel veszi fel a kapcsolatot és közli velük, hogy a bázist átmenetileg rájuk bízza míg ő felderítést végez. Ezek után egy biker-t kölcsönöz a raktárból, majd a kutasz droidjának meghagyja, hogy a bázis körül lebegjen és értesítse ha életjelet vagy energiajelet érzékel. Nem lenne jó ha a cilinder közben visszatérne míg ő távol van. Ha ezzel is végzett akkor indul a bánya felé. Út közben pedig szkenneli a környezetét, hogy ne érhessék meglepetések.
Gustav Simonsen
Little SW
Összes karim
A nő kacagása és kijelentése egészen összezavar és a haragom szinte teljes zavarodottságba vált állt. Nem értem, hogy mégis miről beszél, bár az előbb tapasztalt erő után sok mindent el hiszek neki.
- Hogy micsoda?! Igen a... - itt nyelek egyet, hogy leküzdhessem a másik iránt érzett gyűlöletemet, majd folytatom - a másikkal vagyok.
Kicsit dacosan fejezem be a mondatot, mert kezd összeállni a kép, méghozzá, hogy valószínűleg a mesterek irányítják a nőt és ez megmagyarázza a többesszámot. Viszont úgy tűnik, hogy Such sikeresebb volt, mint én. Kemény léptekkel haladok tovább, s a tervrajz ismeretében sikerül is kiigazodnom az úton, bár amúgy se nagyon lehetne eltévedni. A sötétoldal hatalma viszont idelent elképesztően erős, szinte semmihez sem fogható, bár lehet mégis. Belépve a bunkerbe, katonákat és sok más figurát látok és teljesen meg is lepődök, mert nem számítottam ennyi birodalmira. Mintha egy templomba léptem volna be, pedig megvoltam róla győződve, hogy csak a mesterek és talán néhány őr tartózkodik itt, de úgy tűnik, hogy nem. A terembe belépve csodálattal pillantom meg a mestereket, akiknek ruhája is sugallja ősi és hatalmas mivoltukat. Suchra viszont már inkább tekintek megvetve, hiszen nem sikerült megelőznöm. Közelebb sétálok a mesterekhez, majd tiszteletem jeléül térdre ereszkedve köszöntöm őket.
- Mesterek! Nagy megtiszteltetés tökéletességetek fényében tartózkodni.
Nem akarok tolakodó lenne, tehát még várok a kérdezősködéssel, szerencsére apám is tanított ezt-azt, hogy miként kell a nagy urakkal beszélni, hiszen rendkívül fontos az első benyomás.
- Felszerelés:
A hozzászólást Grei Tefle összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 26 Szept. 2018, 20:00-kor.
Such Traves
Sötét jedi padawan
Gondosan átnézem a tervrajzokat, a szinten ahol vagyok már nincs érdemi hely, amit ellenőriznem kellene. A két fős járatok feltételezhetően bányászjáratok. Ellenben sok más érdekes lehetőséget találok. A földszintet, a mínusz és tizedik szintet összekötő hangárféle nagyon kecsegtető, pont olyan amit kerestem és logikusnak tűnik, hogy legyen ott valamilyen nyom a Mesterek után. Elindulok a legközelebbi úton, azaz a mínusz tizedik szintre megyek fel a lifttel és onnan próbálom megközelíteni a hangárt. Próbálok bejutni és óvatosan, csendben felmérni a helyet. A kockázat tudatában az információkról értesítem a másik tanítványt is.
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate
Hidegháború – Rettegés
Jabiim, dzsungelek
Következő körváltás: 2018. augusztus 30. (csütörtök)
Helyi Idő: 14:25 JHI, 202.3 MU; Első nap
- Egyéb információk:
- Épp nincs ilyen
Rhirt-nek nem kellett messzire mennie a kommunikációs tisztekhez, hiszen ők is ott voltak bent a központi épületben, az irányító helységben, ahol ő maga is. Amint tájékoztatta őket, ők hűvös profizmussal vették ezt tudomásul.
Ketten voltak, csak némán tisztelegtek Rhirt irányába és annyit mondtak, hogy „Értettem uram!”. Ezek után vissza is tértek a munkához, amivel eddig is foglalkoztak. A hadnagy eltudott menni oda, ahol a bikereket tartják és el tudott venni egyet.
Mivel ő volt a parancsok, annyi volt a dolga, hogy beírta a rendszerbe, hogy kivette és ennyi, már vihette is. Másoknak azért ennél több kellett, például engedély, de neki nem. A parancsa értelmében figyelik majd, hogy visszajön-e a cilinder és a kutasz is a bázis felett lebeg majd.
Saját maga eltudta hagyni a bázist és arra az ellenőrző pontra ment, ahonnan legutoljára jönnie kellett volna. Egy kisebb egyszerű épült volt a két sziklafal között, illetve egy sugársorompó, ami csak a megfelelő kódra kapcsol ki.
Ekörül mindenhol sziklásabb hely volt agyagos talajjal, ahol nagyon nem is lehetett járművel közlekedni, gyalog meg életveszély. Mivel most is esett az eső, így a két katona egészen addig bent ült az ellenőrző állomáson, amíg meg nem látták, hogy a hadnagy érkezett.
Ekkor mind a ketten előjöttek esőkabát volt rajtuk és megálltak szalutálva nem messze Rhirt-től.
- Minek köszönhetjük a látogatását uram?! – kérdezték egyszerre.
Helyi Idő: 14:25 JHI, 202.3 MU; Első nap
- Egyéb információk:
- Épp nincs ilyen
Grei gyorsan megnézte a gépeket, amik ott vannak fent. Hamar megállapíthatta, hogy a gépek/terminálok láthatóan jó állapotban vannak, csak porosak, ami nem túl meglepő. A legnagyobb gond az energia hiánya volt, hogy abból volt kevés.
De mivel szerencsére értett mindehhez, így ezt is egészen könnyedén ki tudta küszöbölni, azaz a többi gépet kellett lekapcsolnia. A többség igazából monitorozó gép volt, kamerákat üzemeltetett még mindig, illetve a fúrógépeket ellenőrizte.
Volt, ami a liftet kezelte, ez bizonyára bekapcsolva marad, ahogyan még a levegő keringetéséért is volt, ami felelt. Szóval, amint ki lettek a nem szükséges gépek kapcsolva, akkor neki látott annak, hogy a terminálokat lehelje életre.
Valóban kellett egy-két erősebb rúgás is a terminálba, amit próbált bekapcsolni, de végül is sikerült. Igaz csak csökkentett módban indult el, de legalább elindult. Miután a dolgok betöltöttek láthatta Grei, hogy főleg adatok azok, amik bejöttek. A legtöbb logisztikai, de voltak munkások listája, vagy épp tervrajzok, alaprajzok is.
Such eltudta küldeni az üzenetet és úgy döntött, hogy a lehető leggyorsabb úton megy fel arra a részre, amit talált. Ezáltal vissza kellett mennie a lifthez, amit könnyedén megtudott tenni, utána pedig fel a -10-re.
Amint a lift elindult hirtelen rossz érzés kerítette a hatalmába, hogy nem, nem kellene odamennie. Ennek ellenére már úton volt és a lift hamarosan meg is állt a megfelelő szinten. Az ajtó pedig kinyílt.
Itt is hasonló romos, poros, elhagyatott állapotú részt talált. A felépítés, mint korábban látta hasonló volt. Öltözők, pihenők, ellenőrzőpont és iroda az egész elején. Amint ezen átért egyenesen tudott ahhoz az ajtóhoz menni, amelyik tovább vezette a belső silóhoz.
Amint átért az ajtón egy zsiliphez ért, ezt csak akkor tudta kinyitni, hogyha maga mögött bezárta az ajtót. Ekkor nyomáskiegyenlítés zajlott és valamiért fertőtlenítés. Bár nem volt teljes, csak némi fertőtlenítő jött le a plafonból, szárító levegő egyáltalán nem.
Ezen folyamat után kinyílt a zsilip ajtaja és egy nagyon hosszú folyosó szakasz következett. Itt az ablakok üvegből voltak, látszottak azok a helyek, ahol bányásznak, azok a járatok egy része és gépek. A folyosó maga nagyjából 3 méter magas és ugyanilyen széles lehetett.
Itt nem volt port, ez olyan volt, mintha pár perce is használták volna. A folyosó végén az ajtó előtt pedig egy becsületőr állt és várakozott, deaktivált fénylándzsával, miközben a lándzsára támaszkodott.
- statisztika:
- Körök száma: 8 kör / eltelt körök száma: 7
Rhirt Trakk: 6 reag – @Adrian Sommerfield
Such Traves: 6 reag – @Bishop
Grei Tefle: 6 reag – @Grei Tefle
Az energiahiány miatt kénytelen voltam kikapcsolni néhány gépet, melyek többnyire feleslegesek voltak. Ezután neki is láthattam a valódi feladatnak, ami először nem mutatott eredményt, de pár rúgással sikeresen kiküszöböltem a dolgot. Végül beindult a terminál, bár csak csökkentett módban, de lényeget így is meg tudom nézni rajta szerencsére. Körülnézek, hogy találok-e valami érdekeset, de a belépési napló például egyáltalán nem érdekel, hacsak a mesterek nem jelentkeztek bányamunkásnak, amit erősen kétlek, viszont egy-két tervrajz és alaprajz jól jöhet, talán valamit megtudok az épületről is, ha találok valami érdekeset és használhatót, akkor azt le is mentem a datapadra. Ezután nekilátok válaszolni a korábbi komlink üzenetekre. Ezután megnézem, hogy a tervrajzokon van-e olyan helyszín az épületben, amit érdemes megnézni, viszont, ha nincs, akkor ismét lejjebb haladok egy szintet. Reményeim szerint most már még érdekesebb dologra fogok bukkanni, mert végre valami használható dolgot is fel szeretnék mutatni. Had irigykedjen a császárnő kis kedvence.
- Felszerelés:
Such Traves
Sötét jedi padawan
A liftben kellemetlen érzés ragad magával, egy elrettentő erő, mintha mégsem kellene a hangárhoz mennem... tehát jó úton járok. Eszemben sincs nem odamenni, követem a tervemet, és nyugodt, kimért léptekkel, óvatosan de határozottan megközelítem a helyet. A zsilipkaput már jó jelnek tekintem, még ha nincs is megfelelően karbantartva akkor is gyakran használhatják.
A másik tanítvány egyelőre még nem indult el a hangár felé, információval teli gépeket talált. Nemsokára ugyanarra a következtetésre fog jutni amire én, és valószínűleg elindul idő. Egyelőre még nem számíthatok erősítésre, ha veszélyesen alakulnak a dolgok. Egyedül is minden bizonnyal meg tudom oldani a helyzetet.
Ahogyan beljebb haladok a hangárban, már határozottan látszik folyamatosan használják ezt a helyet. Jó nyomon vagyok. Meglepetésemre a folyosó végén egy becsületőrt látok, erre valahogyan nem számítottam, sokkal szokatlanabbat vártam. Mivel nem mutatkozik fenyegetőnek, én is csak az eddigi kimért lépteimmel sétálok közelebb hozzá.
- Ha nem tévedek egy becsületőr. Üdvözlöm. Such Tavres vagyok, a Császárnő parancsára a Rettegés Mestereit keresem.
A másik tanítvány egyelőre még nem indult el a hangár felé, információval teli gépeket talált. Nemsokára ugyanarra a következtetésre fog jutni amire én, és valószínűleg elindul idő. Egyelőre még nem számíthatok erősítésre, ha veszélyesen alakulnak a dolgok. Egyedül is minden bizonnyal meg tudom oldani a helyzetet.
Ahogyan beljebb haladok a hangárban, már határozottan látszik folyamatosan használják ezt a helyet. Jó nyomon vagyok. Meglepetésemre a folyosó végén egy becsületőrt látok, erre valahogyan nem számítottam, sokkal szokatlanabbat vártam. Mivel nem mutatkozik fenyegetőnek, én is csak az eddigi kimért lépteimmel sétálok közelebb hozzá.
- Ha nem tévedek egy becsületőr. Üdvözlöm. Such Tavres vagyok, a Császárnő parancsára a Rettegés Mestereit keresem.
Karakteradatok
Rhirt meg volt elégedve a tisztekkel. Úgy reagáltak a helyzetre ahogy egy birodalmi katonától elvárható. Ezt, megjegyzi majd magának. Hátha a jövőben hasznosnak véli. A kapott válaszra egy rövid üzenettel reagált majd elment a járműért. Szerencséje a jelenlegi rangja megkönnyítette az egyébként nem ilyen egyszerű procedúrát. Az időjárás a megszokott volt. Az ember a szíve szerint inkább maradt volna a melegben, de sajnos egy katonának bírnia kell az ilyen körülményeket is méghozzá panasz nélkül. A katonák láttán Rhirt birodalmihoz hűen magában kicsit bizalmatlanul, de a külvilág számára magabiztosan lépett feléjük és viszonozta a tiszteletadást.
-Üdv! Ellenőrzést végzek bizonyos bázison történt események ügyében. Igaz, hogy kicsivel több mint fél órája erre járt Forge őrnagy? Mi dolga volt itt?
Figyelte a két férfi arcát, hogy lát-e rajtuk bármit, ami gyanús lehet. Ebben a helyzetben ez amolyan egészséges paranoia. Nem tud semmit szóval akár ez a két katona is ellenség lehet. Bár ha azok akkor ügyesnek kell majd lennie, hogy ártalmatlanítsa őket ők ugyanis kétszer annyian vannak mint ő.
-Üdv! Ellenőrzést végzek bizonyos bázison történt események ügyében. Igaz, hogy kicsivel több mint fél órája erre járt Forge őrnagy? Mi dolga volt itt?
Figyelte a két férfi arcát, hogy lát-e rajtuk bármit, ami gyanús lehet. Ebben a helyzetben ez amolyan egészséges paranoia. Nem tud semmit szóval akár ez a két katona is ellenség lehet. Bár ha azok akkor ügyesnek kell majd lennie, hogy ártalmatlanítsa őket ők ugyanis kétszer annyian vannak mint ő.
Gustav Simonsen
Little SW
Összes karim
Hidegháború – Rettegés
Jabiim, dzsungelek
Következő körváltás: 2018. szeptember 3. (hétfő)
Helyi Idő: 14:30 JHI, 202.3 MU; Első nap
- Egyéb információk:
- Épp nincs ilyen
A két férfi arcára döbbenet ült ki, amikor Rhirt az őrmesterről faggatta őket. mondaniuk sem kellett igazából semmit, látszott rajtuk, hogy fogalmuk sincs, hogy miről beszél a felettesük. Azért kellett jó néhány másodperc, hogy az egyik, vagy a másik képes legyen megszólalni.
- Nem láttuk őt uram – mondta. – Az őrmestert hajnalban láttuk mielőtt leváltottuk volna a másik két közlegényt itt. Épp a sajátjaival volt. De erre nem jött, nem is hiszem, hogy lett volna dolga. Csak a helyiek egyik városa van nem mesze ide tovább az úton uram…
Néhány pillanatra elgondolkodtak, majd ezúttal a másik szólalt meg.
- De ami azt illeti, az ön által említett időpontban uram a sugársorompó kinyílt, ami csak megfelelő kódcilinderre teszi. De nem láttunk semmit, megnézem, hogy kié lehet.
Ezzel megfordult és visszament a boxba, ahol eddig voltak és ellenőrizte az adatokat. Még tanácstalanabbul jött ki, alig fél perc múlva.
- Én ezt nem értem uram… az adatok szerint az őrmester kódcilindere nyitotta ki a sugársorompót, de annak nincs nyoma, hogy tovább haladt volna bárki is…
Rhirt tudja, hogy a közelben levő város egy nagyobb, ahol, ha valaki akar, akkor könnyedén tud járművet szerezni ahhoz, hogy eljusson a fővárosba, vagy a bolygó bármely pontjára, ha akar.
Helyi Idő: 14:30 JHI, 202.3 MU; Első nap
- Egyéb információk:
- Épp nincs ilyen
Grei ugyanazt tette, amit nem is olyan régen, alig tíz perccel ezelőtt Such is. Azaz lekérte a tervrajzot. Az alaprajzot szintre lebontva kapja meg, bár helyenként sérült volt a fájl. Amit látott egyből, hogy a legalsó szinten egy nagyobb alagút vezetet befelé az első csarnok után, ami több kisebbre ágazott. Ezek elég kicsik voltak, hogy maximum két ember férjen el egymás mellett. Így nem igazán volt ezen a csarnokon kívül érdemes hely ott lent, nem csoda, hogy Such is otthagyta.
Láthatta ezek után, hogy hét olyan helység/szint van az épületen belül, ami kellően nagy volt ahhoz, hogy ott a Rettegés Mesterei meghúzhatták magukat. Az egész komplexum összesen 61 emeletes volt – a 61. a földszint – azaz 30 felfelé és 30 lefelé. Minden 10. szinten volt nagyobb hely. Azaz a földszinten, a 10.-n, 20-n, 30-n felfelé. Ezen kívül a -10-, -20 és -30 lefelé.
Ebből saját maga megnézte a +30-at, Such meg a -30-at, így ez a két hely máris kihúzható volt, hogy ott legyen az, amit kerestek.
Maradt a +/- 20, +/-10 és a földszint, amit még lehetett. Amit még látott, hogy a +/- 10. szint és a földszint mélyebbre volt ásva, mint a többi és beljebb, mélyen a hegy belsejében ezt a három szintet még összekötötte egy lift és egy hatalmas silo szerű épület is volt ott – pont itt volt sérült a tervrajz – bár nem fegyver silónak tűnt, hanem inkább valamilyen hegymélyi bunkernak.
Így már világos lehetett Grei számára, hogy Such milyen bunkert emlegetett, hogy mit is ment megnézni. Más érdekesség ezeken felül nem volt
A becsületőr valóban nem tűnt egyelőre ellenségesnek, így Such elindult felé. Az alak ekkor emelte fel a földről a fegyverét és aktiválta mindazt. Ha ez nem készteti a tanoncot megállásra, akkor még támadóállást is felvett.
- Megállj! – mondta.
A hangja mintha nem a sajátja lett volna, mintha több másik, legalább féltucat hang keveredett volna a hangjában. Készült volna újra mondani valamit, amikor Such mondta, hogy ki is volt az, akinek a nevében jöttél.
A becsületőr minderre megtorpant, a fegyverét deaktiválta és újra kiegyenesedett. Úgy tűnt, hogy a fiatal férfi nagyon is jól tette, hogy ezt mondta. A becsületőr feje kissé oldalra biccent, mint amikor valaki érdekeset hall.
Tény és való, hogy Such ilyesmit mondott, erre pedig tényleg rá is kérdezett.
- Azt mondtad, hogy a császárnő? – kérdezte ismét azon a sok hangon. – Lehetetlen! A császárnő eltűnt nagyon-nagyon régen!
Annyit tudott Such, hogy a Rettegés Mestereiről is nagyon régen, évszázadokkal ezelőtt, vagy még régebben hallottak utoljára, azóta mintha a föl nyelte volna el őket és semmi hír nem volt róluk. Egészen eddig a pillanatig, amikor bizonyíték is lett rájuk…
- statisztika:
- Körök száma: 9 kör / eltelt körök száma: 8
Rhirt Trakk: 7 reag – @Adrian Sommerfield
Such Traves: 7 reag – @Bishop
Grei Tefle: 7 reag – @Grei Tefle
A tervrajz alapján pontosabban látom azokat a részeket, amikről a küldetés vezetője is beszélt, bár a tervrajzon volt egy sérülés, valahol azon a helyen, ahol a sith tartózkodhat jelenleg, ugyanis látom, hogy ott van valami nagy silo szerűség, amiről a holocomon be is számolt. Egyre jobban kezd bosszantani a dolog, mert egyre valószínűbbnek találom, hogy arra lehet, amit keresünk. Gyorsan vissza is szállok a liftbe, majd elindulok a 10-es szintre, hiszen az is össze van kapcsolva a másik lifttel, ami valószínűleg a megfelelő helyre fog vinni engem, pont oda, ahol Such is tartózkodhat. Míg a lift megy, végig csak az jár a fejemben, hogy időben oda kell érnem, mert, ha nélkülem jut el a mesterekhez, akkor nevetség tárgya leszek és számolhatok az apám által kiszabott következményekkel. Ez pedig semmiképpen sem történhet meg. Egyre inkább gyűlölöm ezt az egész helyzetet és a lift is úgy tűnik, mintha iszonyú lassan közlekedne. Ha végre megérkezik a kiválasztott szintre, akkor oda is sietek a silohoz, persze nem jelentem be ezt a cselekedetem, hiszen nem szeretném, hogy emiatt gyorsabban haladjon a császárnő tanítványa.
- Felszerelés:
Rhirt-nek nem tetszett a két közlegény értetlenkedése. Ő határozottan kifejtette, hogy mit keres itt. Ennek ellenére türelmesen várt. Az első mondatra összébb húzta a szemöldökét. Nem tetszett neki ez a válasz. Nem ezt párta. Pár pillanat múlva ez egyik katona, ezek szerint az értelmesebb tovább vitte a helyzetet.
-Akkor nézze meg közlegény!
Sürgette egy kicsit. Bár a sürgetésnek sok értelme nem volt hisz az eredmény így se lett kielégítőbb. Igaz nem a katonák hibája, de ez az értetlenség akkor is zavarja Rhirt-et. Nem ezt várja el a birodalom katonáitól. Főleg nem az általa felügyelt bázis környékén állomásozó katonáktól.
-Mégis mit jelentsen ez? Csak úgy felnyitotta a sorompót, de nem ment be? Felvétel készült az esetről? Végeztek már biztonsági ellenőrzést, hogy valami nem jutott-e be? Ha még nem akkor most azonnal lássanak hozzá!
~Az ilyenekből egy élet se lehet elég, hogy kompetens tiszt váljon. Legalább valami kevésbé kritikus pontra lettek volna kihelyezve. Ha ennek vége akkor komoly ellenőrzést fogok végezni a biztonsági szempontok alapján. Mert egyelőre egyáltalán nem vagyok megelégedve.~
-Akkor nézze meg közlegény!
Sürgette egy kicsit. Bár a sürgetésnek sok értelme nem volt hisz az eredmény így se lett kielégítőbb. Igaz nem a katonák hibája, de ez az értetlenség akkor is zavarja Rhirt-et. Nem ezt várja el a birodalom katonáitól. Főleg nem az általa felügyelt bázis környékén állomásozó katonáktól.
-Mégis mit jelentsen ez? Csak úgy felnyitotta a sorompót, de nem ment be? Felvétel készült az esetről? Végeztek már biztonsági ellenőrzést, hogy valami nem jutott-e be? Ha még nem akkor most azonnal lássanak hozzá!
~Az ilyenekből egy élet se lehet elég, hogy kompetens tiszt váljon. Legalább valami kevésbé kritikus pontra lettek volna kihelyezve. Ha ennek vége akkor komoly ellenőrzést fogok végezni a biztonsági szempontok alapján. Mert egyelőre egyáltalán nem vagyok megelégedve.~
Gustav Simonsen
Little SW
Összes karim
Such Traves
Sötét jedi padawan
Nyugodt léptekkel haladok a becsületőr felé, mikor a megállásra szólít fel a következő lépésem végén megállok, elég ekkora távolság, innen is tisztán hall. Jó ötlet volt nem támadólag közelíteni, az őr hangja kísérteties, több hang szól belőle, bizonyosan a Mesterek bábja, vagy hűséges szolgája. Mindenesetre más erőkkel is rendelkezhet, kár lenne harcra pocsékolni az időt és az energiát. Tisztán elmondom amit akarok, a Császárnő említése úgy tűnik felhívja magára a figyelmet. Innentől megpróbálok továbbra is nyugodt és meggyőző maradni. Urdrarr tanítványként különös nyílt lapokkal játszani.
- A jelek szerint az ősi Urdrarr erők újra aranykorukat élik. Lady Zelia tanítványa vagyok, valóban ő küldött.
A fénykardom készenlétben tartom, nem szándékozok támadni, de ki tudja a több ezer éves Rettegés Mesterei mit vesznek tiszteletlenségnek és melyik szóra támadnak, jobb óvatosnak lenni.
- A jelek szerint az ősi Urdrarr erők újra aranykorukat élik. Lady Zelia tanítványa vagyok, valóban ő küldött.
A fénykardom készenlétben tartom, nem szándékozok támadni, de ki tudja a több ezer éves Rettegés Mesterei mit vesznek tiszteletlenségnek és melyik szóra támadnak, jobb óvatosnak lenni.
Karakteradatok
Hidegháború – Rettegés
Jabiim, dzsungelek
Következő körváltás: 2018. szeptember 7. (péntek)
Helyi Idő: 14:35 JHI, 202.3 MU; Első nap
- Egyéb információk:
- Épp nincs ilyen
A tiszt beinvitálta Rhirt-et a kis épületbe, hogy megmutassa, hogy mi volt. Közben pedig próbált szabadkozni.
- Az eső miatt sok a meghibásodás, már jeleztük, hogy kérünk valakit, hogy megnézze a karbantartóktól, azóta is várjuk. Két napja volt, akkor észleltük először, hogy kinyílt, bár akkor nem volt kód sem…
Ezt a karbantartók szóban külön nem jelezték a hadnagynak, így nem tudott róla. A felvételeket megtudta nézni. Az érintett időpontban, amit mondott a katona a hadnagy is láthatta, hogy a sugársorompó, ami igazából leginkább a megszokott sugárpajzs volt lekapcsolt, majd úgy fél perccel később vissza.
A felvételeken senki sem látszott, hogy ki, vagy be ment volna. A következő felvétel pedig már a közelmúltban volt, ugyanez játszódott le, de ezúttal a gép bevette azt, hogy az őrmester kódcilindere áthaladt a lekapcsolt sorompón. A katona most gyorsan lefuttatott egy rendszerellenőrzést, de semmi sem hibázott.
E szerint a kamerák, a sugársorompó és minden tökéletesen rendben volt, semmi sem mutatott ki semmilyen hibát.
- Ilyesmivel még soha sem találkoztunk – mondta az egyik. – Önnek van ötlete uram, hogy mi lehet ez?
Helyi Idő: 14:35 JHI, 202.3 MU; Első nap
- Egyéb információk:
- Épp nincs ilyen
Grei magában dühöngve – hogy továbbra is le van maradva Such-hoz képest – indul el vissza a lifthez és száll be. Ő úgy dönt, hogy nem megy le a -10. emeletre és nem csatlakozik a társához, hanem egy másik emeletet fog választani. Azaz a 10.et, ahova a lift el is indult.
Amint a lift elindult, ahogyan nem sokkal korábban a társát, ő magát is hirtelen rossz érzés kerítette a hatalmába, hogy nem, nem kellene odamennie. Ennek ellenére már úton volt és a lift hamarosan meg is állt a megfelelő szinten. Az ajtó pedig kinyílt.
Itt is hasonló romos, poros, elhagyatott állapotú részt talált. A felépítés, mint korábban látta hasonló volt. Öltözők, pihenők, ellenőrzőpont és iroda az egész elején. Amint ezen átért egyenesen tudott ahhoz az ajtóhoz menni, amelyik tovább vezette a belső silóhoz.
Amint átért az ajtón egy zsiliphez ért, ezt csak akkor tudta kinyitni, hogyha maga mögött bezárta az ajtót. Ekkor nyomáskiegyenlítés zajlott és valamiért fertőtlenítés. Bár nem volt teljes, csak némi fertőtlenítő jött le a plafonból, szárító levegő egyáltalán nem.
Ezen folyamat után kinyílt a zsilip ajtaja és egy nagyon hosszú folyosó szakasz következett. Itt az ablakok üvegből voltak, látszottak azok a helyek, ahol bányásznak, azok a járatok egy része és gépek. A folyosó maga nagyjából 3 méter magas és ugyanilyen széles lehetett.
Itt az ő esetében sem volt por, ez olyan volt, mintha pár perce is használták volna. A folyosó végén az ajtó előtt pedig egy kékbőrű nő állt és várakozott, deaktivált fénylándzsával, miközben a lándzsára támaszkodott.
Valóban furcsa lehet nyílt lapokkal játszani, de Such éppen olyan körökben mozgott, amiknek az alapja messze nem ezekben az időkben mozgott. Mind a mestere, mind pedig akikkel feltehetőleg most beszélgetett olyanok voltak, akik szint egy idősek a Birodalommal. Pedig annak a meglapulása igencsak régen volt.
A szavait néhány pillanatig csönd követte, majd halk kuncogás hallatszott a becsületőr irányából. Most is hasonlóan több hangsáv volt benne a nevetésben.
- Az Urdrarrok uralma örök! – felelték egyszerre. – Lady Zelia tanítványát szívesen látjuk. A földszinttel megegyező szinten találsz minket.
Ezzel a becsületőr félreállt az ajtóból és mutatott az ajtó irányába, hogy Such szabadon bemehet. Ha megtette, akkor a korábbi tervrajz szerint tudott haladni. Itt is volt lift, vagy lépcsőház. Bármelyiket választja, fel tud jutni tíz emeletet, amivel eljut a megfelelő szintre.
Idebent a bunkerban olyan erős és ősi volt már a sötét oldal hatalma, amit Such korábban csak a Korriban sírboltjai közelében érzhetett, vagy a sötét nagyurak közelében, illetve császárné közelében. Itt bent több személy, rohamosztagosok, sith osztagosok is voltak, de még erőhasználókat is látott. Mintha csak egy kész kommuna lett volna.
Amint felért a megfelelő szintre ott a nagy központi társalkodó csarnokhoz kellett mennie, amint belépett a teremben már láthatta a hat főből álló Rettegés Mestereit.
- statisztika:
- Körök száma: 10 kör / eltelt körök száma: 9
Rhirt Trakk: 8 reag – @Adrian Sommerfield
Such Traves: 8 reag – @Bishop
Grei Tefle: 8 reag – @Grei Tefle
Rhirt hangulatán nem javít a szabadkozás sem. Főleg mert abból megtudja, hogy ez nem az első eset. Kevés az embere, ketten egy ismeretlen fertőzésben elhunytak, az egyik rosszul van és valakik kijátszották a biztonságot méghozzá lehetséges, hogy nem is most először.
-Erről most hallok először. Ezt a figyelmetlenséget pedig nem lehet elnézni és számíthatnak a következményekre. Mégiscsak a birodalom katonái volnánk. Rendnek kell lennie és fegyelemnek!
A felvételeket megnézve továbbra is csak ráncolja a homlokát. Nem tetszik neki ez a dolog. Főleg mivel ugyan olyan értetlennek érzi magát mint a katonáit látja ez pedig nem jó. Főleg, hogy azok meg is kérdezik, hogy mi lehet ez és nem tud rá pontos választ adni.
-Elméletben a biztonsági rendszereket van rá megoldás, hogy kijátsszák úgy, hogy egy személyt droidnak érzékeljen, de kamerák esetében erről még nem hallottam. A felvételből nem hiányzik. A láthatatlanság pedig szintén ki van zárva.~Erőhasználók csak nem jöhetnek szóba. Amennyiben pedig mégis, értesítenem kell majd a nagyurakat.~Amennyiben mégis bejutottak mi lehetett a céljuk? Ez a bánya tudtommal le van zárva. Tűnt el valami vagy történtek problémák? Egyéb meghibásodások?
~Remélem nem tűnt el robbanóanyag. Még csak az kéne. Abba belegondolni is rossz főleg, hogy Forge a generátoroknál volt.~
-Erről most hallok először. Ezt a figyelmetlenséget pedig nem lehet elnézni és számíthatnak a következményekre. Mégiscsak a birodalom katonái volnánk. Rendnek kell lennie és fegyelemnek!
A felvételeket megnézve továbbra is csak ráncolja a homlokát. Nem tetszik neki ez a dolog. Főleg mivel ugyan olyan értetlennek érzi magát mint a katonáit látja ez pedig nem jó. Főleg, hogy azok meg is kérdezik, hogy mi lehet ez és nem tud rá pontos választ adni.
-Elméletben a biztonsági rendszereket van rá megoldás, hogy kijátsszák úgy, hogy egy személyt droidnak érzékeljen, de kamerák esetében erről még nem hallottam. A felvételből nem hiányzik. A láthatatlanság pedig szintén ki van zárva.~Erőhasználók csak nem jöhetnek szóba. Amennyiben pedig mégis, értesítenem kell majd a nagyurakat.~Amennyiben mégis bejutottak mi lehetett a céljuk? Ez a bánya tudtommal le van zárva. Tűnt el valami vagy történtek problémák? Egyéb meghibásodások?
~Remélem nem tűnt el robbanóanyag. Még csak az kéne. Abba belegondolni is rossz főleg, hogy Forge a generátoroknál volt.~
Gustav Simonsen
Little SW
Összes karim
[quote="Grei Tefle"]
Szélsebesen száguld a lift a kiválasztott emelet felé, viszont hirtelen egy eléggé rossz érzés kerít hatalmába, úgy érzem, hogy nem kéne odamennem. Meg fogom bánni, de igyekszem figyelmen kívül hagyni ezt a furcsa érzést. Nem hagyhatom, hogy Such előbb végezzen, mint én. A lift ajtaja kinyílik és megpillantom az eléggé poros és romos helyet, egy-két hétköznapi dologgal. Sokat nem is foglalkozom ezekkel, mert próbálom leküzdeni ezt az érzést, így gyorsan sietek az ajtó felé, ami a belső részhez vezet. Az ajtón beérve egy zsiliphez érek, amihez csak egy kapcsolót találtam, de az csak a mögöttem lévő ajtót csukja be és meglepetésemre, beindul egy részleges fertőtlenítő folyamat. Egy kis fertőtlenítő folyik rám fentről, ami talán le is mossa rólam ezt az elviselhetetlen bűzt, viszont szárító program nélkül kissé nedvesen kell tovább haladnom. A zsilip ezután szépen kinyílik és egy folyosó terül el előttem. Egészen hosszúnak tűnik, így gyorsabb sétával haladok előre. Az ablakokon ki-ki nézek, de csak a bányászat részeit látom. A folyosó végén megpillantok egy unatkozó kék bőrű nőszemélyt. Mivel az ajtó előtt áll, úgy gondolom, hogy valamiféle őr lehet. Talán sikerült megtalálnom a rettegés mestereit vagy valami értékeset, amire még ilyenkor is őr vigyáz. Ha már elég közel érek hozzá, megszólítom.
- Üdvözlégy! Tudnom kell, hogy mi van az ajtó mögött! Így hát nem volnék hálátlan, ha megkönnyítenéd a dolgom.
Már elég ideges vagyok, hogy mennyire vagyok lemaradva, így el is felejtkezem, hogy kicsit szebben is mondhattam volna a dolgokat.
Szélsebesen száguld a lift a kiválasztott emelet felé, viszont hirtelen egy eléggé rossz érzés kerít hatalmába, úgy érzem, hogy nem kéne odamennem. Meg fogom bánni, de igyekszem figyelmen kívül hagyni ezt a furcsa érzést. Nem hagyhatom, hogy Such előbb végezzen, mint én. A lift ajtaja kinyílik és megpillantom az eléggé poros és romos helyet, egy-két hétköznapi dologgal. Sokat nem is foglalkozom ezekkel, mert próbálom leküzdeni ezt az érzést, így gyorsan sietek az ajtó felé, ami a belső részhez vezet. Az ajtón beérve egy zsiliphez érek, amihez csak egy kapcsolót találtam, de az csak a mögöttem lévő ajtót csukja be és meglepetésemre, beindul egy részleges fertőtlenítő folyamat. Egy kis fertőtlenítő folyik rám fentről, ami talán le is mossa rólam ezt az elviselhetetlen bűzt, viszont szárító program nélkül kissé nedvesen kell tovább haladnom. A zsilip ezután szépen kinyílik és egy folyosó terül el előttem. Egészen hosszúnak tűnik, így gyorsabb sétával haladok előre. Az ablakokon ki-ki nézek, de csak a bányászat részeit látom. A folyosó végén megpillantok egy unatkozó kék bőrű nőszemélyt. Mivel az ajtó előtt áll, úgy gondolom, hogy valamiféle őr lehet. Talán sikerült megtalálnom a rettegés mestereit vagy valami értékeset, amire még ilyenkor is őr vigyáz. Ha már elég közel érek hozzá, megszólítom.
- Üdvözlégy! Tudnom kell, hogy mi van az ajtó mögött! Így hát nem volnék hálátlan, ha megkönnyítenéd a dolgom.
Már elég ideges vagyok, hogy mennyire vagyok lemaradva, így el is felejtkezem, hogy kicsit szebben is mondhattam volna a dolgokat.
- Felszerelés:
Such Traves
Sötét jedi padawan
Meglepően nagylelkűek a Mesterek, sokkal nehezebb kommunikációra számítottam. Gond nélkül bemehetek és találkozhatok velük. Tehát valószínűleg a Császárnő oldalán állnak vagy állhattak, igaz nem véletlenül küldtek ide. Tovább haladok befelé. Szokásos nyugodt tempóm helyett, kissé sietősen de határozottan szedem a lépteim. A liftet választom, az a gyorsabb és kényelmesebb megoldás. Talán nem hittem volna, de amit lent találok az meglep, nem a hatalmas Sötét Erő, arra számítottam, hanem az egész bázis, nagyon sok osztagos van itt. Mindegyik báb lenne? Miként tudtak ennyi ideig ennyire effektíven titokban működni, kiválóan megoldották. Kissé óvatos mozdulatokkal, de hidegvérrel lépek a Rettegés Mesterei elé. Meghajolok.
- Tiszteletem. Mint mondtam a Császárné küldött. Nem volt benne biztos hol tartózkodhat és mit csinálnak. Tudtommal a két eltűnt gyerekét keresi és reméli Önök tudnak segítséget nyújtani ebben.
Kár lenne az időt húzni, amennyi információt tudok azt rögtön el is mondom, különösen mert nem volt annyira konkrét a küldetésem, pontosabban már teljesítettem a megtalálás részét, de innen még vezet tovább út.
- Tiszteletem. Mint mondtam a Császárné küldött. Nem volt benne biztos hol tartózkodhat és mit csinálnak. Tudtommal a két eltűnt gyerekét keresi és reméli Önök tudnak segítséget nyújtani ebben.
Kár lenne az időt húzni, amennyi információt tudok azt rögtön el is mondom, különösen mert nem volt annyira konkrét a küldetésem, pontosabban már teljesítettem a megtalálás részét, de innen még vezet tovább út.
Karakteradatok
//Bocsánat, egész du migrénem volt, alvás után meg teljes kóma és passzivitás... kedden lesz új kör.//
Hidegháború – Rettegés
Jabiim, dzsungelek
Következő körváltás: 2018. szeptember 15. (szombat)
Helyi Idő: 14:40 JHI, 202.3 MU; Első nap
- Egyéb információk:
- Épp nincs ilyen
Arra, hogy Rhirt megfenyegette őket, arra már összeszedték magukat és láthatóan azért szorult némi értelem, vagy ha más is nem, az életüket féltették, mert eléggé élesen vágtak vissza, amiből a hadnagynak származhatott kellemetlensége.
- Akkor mi meg jelentjük, hogy maga nem küldött embereket, a jelentésünk ott van dátumozva, elküldve, amikor gond volt. Ellenőrizheti mindezt uram! Az már nem a mi felelősségünk, hogy a maga beosztottjai nem jutatták el oda, ahova kellett!
Ha tényleg elküldték, akkor ezt a kommunikációs tiszteken kell leverni, mert az ő hibájuk. Bár azt Rhirt tudta, hogy a kevés ember miatt a kommunikációs tiszteknek fontossági sorrendet kell felállítaniuk arra, hogy mit milyen fontos megnézni, javítani. A folyamatos esők miatt a kábelek fektetése, energiaellátás, kapcsolat a fővárossal fontosabb lehetett, mint ez.
Azt a hadnagy nagyon jól tudta, hogy lehetséges, hogy minden droidnak higgyen egy élő személyt implantok beültetésének hála. Azonban láthatatlanságot sem csak Erőhasználók tudtak. Sötét oldaliak szinte nem is, csak a világos oldaliak használják – ha tudta mindezt ennyire részletesen. Viszont technolgóia volt rá. Az eső olyan sűrűn esett, hogy fél méter után már alig lehetett látni.
Álcagenerátor pedig ilyen körülmények között már jól használható volt, a nyomokat az eső meg pillanatok alatt eltudja mosni, vagy lehet úgy lépkedni, hogy ne hagyjon valaki nyomot.
- Mi itt nem észleltünk semmilyen meghibásodást uram, más gonddal sem találkoztunk. Maximum annyi, de ez nem a mi dolgunk, hanem a logisztikáé… szóltak, hogy kellene érkeznie egy szállítmánynak, élelmiszer, gyógyszerek. Egy órája itt kellene lenniük. Beszóltunk a logisztikásoknak, azt mondták utána járnak, de még nem jeleztek vissza.
Helyi Idő: 14:40 JHI, 202.3 MU; Első nap
- Egyéb információk:
- Épp nincs ilyen
Grei már így is elég türelmetlen, éppen ezt tükrözik a szavai is, amik közel sem elég kifinomultak, vagy nem tartalmaznak elég információt. A nő egyelőre nem tűnt ellenségesnek, így Grei elindult felé. A nő ekkor emelte fel a földről a fegyverét és aktiválta mindazt. Ha ez nem készteti a tanoncot megállásra, akkor még támadóállást is felvett.
- Megállj! – mondta.
A hangja mintha nem a sajátja lett volna, mintha több másik, legalább féltucat hang keveredett volna a hangjában. Most már a fénylándzsát is aktiválta, aminek vörös pengéje volt. Grei szavaira ekkor felelt.
- Nem tartozik rád, hogy mi van idebent! – mondta. – Távozz, amíg még megteheted!
Amennyiben Grei úgy dönt, hogy nem további szavakkal próbálkozik, hanem inkább támadással, akkor a másik hagyja, hogy a teljes ereje érezhető legyen az Erőben, olyan erős sötét oldali hullámokat keltve, amilyeneket Grei még életében nem érzett.
Az apja ereje elenyésző volt ehhez, akkor érezhetett csak ilyet, hogyha valamelyik Sötét Tanács tag közelében megfordult valaha. Ezen a nyilvánvaló fenyegetésen kívül egyelőre nem tesz semmit, csak ha ez se tántorítja el a tanítványt, akkor először védekezik majd, aztán visszatámad.
Eközben Such a gyorsabb utat választotta, azaz a liftet és így hamarosan meg is érkezett a Rettegés Mestereihez. A csarnokban, ahova érkezett egy hatalmas tárgyaló asztal volt betéve, ami körül legalább negyvenen elfértek volna.
A hatos a bejárattól való átellenes oldalon ültek, három-három széken, az asztalfő üresen volt hagyva. Mindannyiukon arany-vörös páncél/ruha volt látható, arany maszkkal. Ha akarták volna sem tudták volna letagadni azt, hogy mennyire ősiek.
Ezek a vonások, amik a maszkon voltak archaikusak voltak, több ezer éve nem használtak az urdrarrok effélét. A ruha szabása megszokott, mind a mai napig lehetett effélét látni. A ruháknál amennyire látszott két nő és négy férfi alkották a csapatot, a fajuk a maszk és teljesen zárt ruha miatt megállapíthatatlan.
Még mielőtt Such feltehette volna a kérdését ugyanúgy egyszerre beszélve tettek fel egy kérdést neki.
- A fiú, aki odafent van, veled van, a társad? – kérdezték.
Bármit is válaszol minderre reakció nem érkezik a hatostól. A felhozott kérdésre annál inkább. Teljesen egyszerre mozdulva kapták a fejüket Such felé. Erős sötét oldali zavart érzett az irányukból.
- Három volt, nem egy – felelték egyszerre. – De ez a tudás tiltott, ez eretnekség! A császár okkal rendelkezett így!
- statisztika:
- Körök száma: 11 kör / eltelt körök száma: 10
Rhirt Trakk: 9 reag – @Adrian Sommerfield
Such Traves: 9 reag – @Bishop
Grei Tefle: 9 reag – @Grei Teflei
A fenyegetőzésre Rhirt-nek élesen villan a tekintete. Egyáltalán nem ez az a pillanat mikor ajánlatos az ő idegeivel játszani. Gondok vannak az ő felelősségére bízott bázison amit ha nem old meg nem volna túl meglepő ha fejét vennék. Szóval nem épp a legbékülékenyebb választ kapja a nagyszájú közlegény.
-Ezt ellenőrizni is fogom! A fenyegetőzéssel meg csínján katona mert bevágom M3-asra ahol a legrosszabb amit elnézhet a szarfolt a perem alatt!
Rhirt ritkán közönséges, de nem javasolt a beosztottjainak tovább hergelni ilyenkor. Az M3 amúgy a tábor az a része ahova katonák a felettesük parancsára általában nem akarnak kerülni. Ugyanis azt a munkát csak büntetésből lehet megnyerni. A wc-ket, mosdókat és zuhanyzókat magába foglaló vizesblokkot röviden M3-ast ugyanis jobb esetben a rabszolgák vagy a droidok takarítják. Ritka nagy hibát kell véteni ahhoz, hogy egy ilyen feladatot egy katona megnyerjen magának. Mikor a logisztikát felhozzák problémának azzal valamennyit javítanak a helyzetükön. Annyit legalábbis elérnek, hogy Rhirt figyelmét elterelték.
-Ez egyáltalán nem elfogadható. És a szállítmány el sem indult vagy útközben vesztették nyomát?
Amennyiben szükséges ő maga is felveszi a kapcsolatot a logisztikával, hogy utána érdeklődjön ennek. Valahogy egyelőre még nem látja át teljesen a helyzetet.
-Ezt ellenőrizni is fogom! A fenyegetőzéssel meg csínján katona mert bevágom M3-asra ahol a legrosszabb amit elnézhet a szarfolt a perem alatt!
Rhirt ritkán közönséges, de nem javasolt a beosztottjainak tovább hergelni ilyenkor. Az M3 amúgy a tábor az a része ahova katonák a felettesük parancsára általában nem akarnak kerülni. Ugyanis azt a munkát csak büntetésből lehet megnyerni. A wc-ket, mosdókat és zuhanyzókat magába foglaló vizesblokkot röviden M3-ast ugyanis jobb esetben a rabszolgák vagy a droidok takarítják. Ritka nagy hibát kell véteni ahhoz, hogy egy ilyen feladatot egy katona megnyerjen magának. Mikor a logisztikát felhozzák problémának azzal valamennyit javítanak a helyzetükön. Annyit legalábbis elérnek, hogy Rhirt figyelmét elterelték.
-Ez egyáltalán nem elfogadható. És a szállítmány el sem indult vagy útközben vesztették nyomát?
Amennyiben szükséges ő maga is felveszi a kapcsolatot a logisztikával, hogy utána érdeklődjön ennek. Valahogy egyelőre még nem látja át teljesen a helyzetet.
Gustav Simonsen
Little SW
Összes karim
A nő felé közeledve, a némbert szemtelen módon még a fegyverét is aktiválja, majd határozottan állja utamat, hogy ne tudjak bejutni. Sértőnek találom, ahogyan beszél hozzám, viszont a hangja, nagyon furcsa, mintha több más idegen hang is párosulna a nőéhez. Ez a kis dolog, viszont egyáltalán nem tántorít el céljaim elérésétől, tehát hamar szóvá is teszem neki, hogy jobb, ha vigyáz magára.
- Amíg megtehetem!? Kinek képzeled magad, hogy a Birodalom útjába állsz, sőt mi több, a császárnő útjában!? Ha nem tágítasz az ajtó mellől, akkor a császárnő nevében fogom elválasztani a fejedet a nyakadtól!
Egyre dühít az egész helyzet, félek, hogy kifutok az időből, mert ez a kék nőcinek éppen őrködni támadt kedve. Hát velem aztán biztosan nem fog szórakozni, ha kell, vele együtt szakítom ki az ajtót. Ha a szavak nem használnak, akkor a fénykardomat is kézbe veszem, de még nem aktiválom, mert remélem, hogy ezzel sikerül észhez térítenem, mellesleg nem akarom, hogy megint piszkos legyen a ruhám. Ekkor érzem meg a hatalmas sötét erőt, ami egyenesen a nőből áramlik. Még sosem találkoztam valakivel, akiben ennyire erős az erő jelenléte, még apámon is simán túltenne.
- Felszerelés:
Such Traves
Sötét jedi padawan
A beszélgetés közben saját két szememmel láthatom a Mesterek ősi, furcsa és hátborzongató maszkjait és ruházatát. Le sem tudnák tagadni, hogy egy ősi és sötét kultúrához tartoznak. Vajon milyen szörnyű lényeket rejthetnek a ruhák? Mindenesetre a hirtelen kérdésre kissé összébb húzom a szemem. Igen, erre gondolnom kellett volna.
- Igen, értesítettem hogy jöjjön ide, de késve indult el.
Aminek az okát nem értem, de biztosan van amiről nem tudok, erre még figyelnem kell. A császárnő gyermekei kapcsán teljesen más számok röpködnek, kettőről tudtam, de elhangzik egy és úgy tűnik a valós szám három. Ráadásul mindez tiltott tudás, talán kár volt ennyi információt kiadni.
- Minderről nem tudok, csak azt mondtam amit a Birodalomban hallottam.
Nem tudom a küldetésem tartalmaz-e további utasításokat, kell-e még valamit tennem, a lényeg megtörtént, persze azon kívül hogy épségben visszavigyem a hírt.
- Igen, értesítettem hogy jöjjön ide, de késve indult el.
Aminek az okát nem értem, de biztosan van amiről nem tudok, erre még figyelnem kell. A császárnő gyermekei kapcsán teljesen más számok röpködnek, kettőről tudtam, de elhangzik egy és úgy tűnik a valós szám három. Ráadásul mindez tiltott tudás, talán kár volt ennyi információt kiadni.
- Minderről nem tudok, csak azt mondtam amit a Birodalomban hallottam.
Nem tudom a küldetésem tartalmaz-e további utasításokat, kell-e még valamit tennem, a lényeg megtörtént, persze azon kívül hogy épségben visszavigyem a hírt.
Karakteradatok
Hidegháború – Rettegés
Jabiim, dzsungelek
Következő körváltás: 2018. szeptember 19. (szerda)
Helyi Idő: 14:45 JHI, 202.3 MU; Első nap
- Egyéb információk:
- Épp nincs ilyen
Rhirt is nekilátott fenyegetőzni, tény és való, hogy neki volt magasabb rangja, de azért a kellemetlenkedők is okozhattak kellemetlenséget. Szerencsére a kedélyek akkor kezdtek megnyugodni, amikor a két katona elvonta a figyelmét azzal, hogy a logisztikásokat hozták fel, hogy ott is gondok vannak.
A két katonának fogalma sem volt róla, hogy mi a helyzet, mivel mint mondták, velük nem osztották meg ezt, így Rhirt-nek muszáj személyesen felvennie a kapcsolatot a logisztikásokkal, akik a bázison vannak.
A helyzet tovább bonyolódott, ugyanis a válasz nem volt túl kellemes. A főváros azt üzente, hogy elküldte a szállítmányt és nagyjából másfél órája megszakadt velük a kapcsolat, nem is érzékelik őket a radarok és komvonalas összeköttetés sincs velük.
Nagyjából negyed óra-húsz percre lehetettek helyileg a jelenlegi bázistól, amikor a kapcsolat megszűnt. A fővárosiak örülnének, ha innen menne ki valaki, hogy körül nézzen, révén innen alig negyed óra a táv, míg nekik órákba telne.
Úgy néz ki, hogy még több munka szakad Rhirt nyakába…
Helyi Idő: 14:45 JHI, 202.3 MU; Első nap
- Egyéb információk:
- Épp nincs ilyen
Grei egyre türelmetlenebb és idegesebb volt, a nő felnevetett.
- Arról a Birodalomról beszélsz, amit mi hoztunk létre a császárral – felelte a nő.
De az, hogy a császárnőt említette meghozta a hatását.
- Szóval a másikkal vagy – mondta. – A földszinttel megegyező szinten találsz minket.
Tette még hozzá a nő. Ezzel félre is állt az ajtóból és mutatott az ajtó irányába, hogy Grei szabadon bemehet. Ha megtette, akkor a korábbi tervrajz szerint tudott haladni. Itt is volt lift, vagy lépcsőház. Bármelyiket választja, le tud jutni tíz emeletet, amivel eljut a megfelelő szintre.
Idebent a bunkerban olyan erős és ősi volt már a sötét oldal hatalma, amivel Grei maximum Korribanon a Sötét Tanács termeihez közel, a sírboltoknál, vagy Dromund Kaas-on a császári palota közelében találkozhatott. Itt bent több személy, rohamosztagosok, sith osztagosok is voltak, de még erőhasználókat is látott. Mintha csak egy kész kommuna lett volna.
Amint felért a megfelelő szintre ott a nagy központi társalkodó csarnokhoz kellett mennie, amint belépett a teremben már láthatta a hat főből álló Rettegés Mestereit és Such-ot is.
A hatos a bejárattól való átellenes oldalon ültek, három-három széken, az asztalfő üresen volt hagyva. Mindannyiukon arany-vörös páncél/ruha volt látható, arany maszkkal. Ha akarták volna sem tudták volna letagadni azt, hogy mennyire ősiek.
Ezek a vonások, amik a maszkon voltak archaikusak voltak, több ezer éve nem használtak az urdrarrok effélét. A ruha szabása megszokott, mind a mai napig lehetett effélét látni. A ruháknál amennyire látszott két nő és négy férfi alkották a csapatot, a fajuk a maszk és teljesen zárt ruha miatt megállapíthatatlan.
Eléggé sejthető, hogy tiltott, titkos információ, abban a szférában, ahol Such is volt, azért elég sok ősi tudást halmoztak fel és efféle dolgoknak mind a mai napig, ha máshogy nem, szájhagyomány útján kellett volna, illett volna terjedni.
De Such is úgy tudott csak minderről, hogy a császárné maga kérdezte és mondta ki, semmi mást. Igen, egyébként ennél több volt a parancs, egészen pontosan az, hogy mi történt velük és mivel elég idő telt el a születésük óta, hol van a sírjuk.
Such-nak a mestere, a császárné azt mondta, hogy még ezekre sem kapott választ a férjétől, így remélte, hogy a Rettegés Mesterei választ adnak.
- A Birodalmiak nem tudnak semmit, nem maradt feljegyzés a gyerekekről – mondták. – Nem találtad furcsának gyermek, hogy ilyen volumerű személyekről nincs feljegyzés, miközben a szférád az összes valaha élt és legalább lovag szintű urdrarr-t/sith-et feljegyezett temetkezési hellyel együtt?
Ha Such utána nézett, akkor az ősi tudás, illetve a rejtélyek szférája tényleg igyekezett ezeket úgy-ahogyan számon tartani. Már csak az ősi ereklyék és holocronok miatt is. De a császár utódairól semmi se volt, sehol…
Grei ekkor ért oda a terembe és lépett be, ha jött.
- statisztika:
- Körök száma: 12 kör / eltelt körök száma: 11
Rhirt Trakk: 10 reag – @Adrian Sommerfield
Such Traves: 10 reag – @Bishop
Grei Tefle: 10 reag – @Grei Teflei
A két közlegény nem folytatta a vitát és nagyon is jól tették. Rhirt ugyanis egyáltalán nem abban az állapotban van mikor érdemes játszadozni az idegeivel. Szinte hallja a kivégzőosztagot, ami majd elviszi ha ezt az ügyet nem oldja meg. Viszont most nincs ideje idegeskedni a célra kell koncentrálnia. A fővárossal felvéve a kapcsolatot most már meg is bizonyosodhatott afelől amit eddig csak sejtett.
-Rendben. Utánanézünk a szállítmánynak. Az eredményt továbbítom.
~Utánanézünk. Persze! Ezt is én csinálom majd.~
Rhirt nem volt túl jókedvű. Távozás előtt még a két közlegényt is kiosztotta.
-További parancsig az én személyes engedélyem nélkül se ki, se be. És ha bármi történik azonnal jelenték. Nekem. Értették?
Amennyiben megkapja a pozitív választ még ír a két nagyúrnak és újra visszatér a bike-ra aztán az esőben elindul azon az útvonalon amin a szállítmánynak kellett volna megérkeznie.
~Ezt viszont már nem értem. Mi köze lenne a gyógyszereknek és az élelmiszernek ehhez az egészhez. Eddig valami komolyabb szabotázsakciót sejtettem, de ez pedig tolvajmunkának tűnik. És a bánya, hogy jön a képbe? Esetleg?~
Megpróbálja a bázissal felvenni a kapcsolatot.
-Rhirt Trakk hadnagy vagyok. Ellenőrizék a bázison tartózkodókat, hogy vannak-e eltűntek. Katonák vagy rabszolgák.
Csak egy tipp, de egy próbát megér.
-Rendben. Utánanézünk a szállítmánynak. Az eredményt továbbítom.
~Utánanézünk. Persze! Ezt is én csinálom majd.~
Rhirt nem volt túl jókedvű. Távozás előtt még a két közlegényt is kiosztotta.
-További parancsig az én személyes engedélyem nélkül se ki, se be. És ha bármi történik azonnal jelenték. Nekem. Értették?
Amennyiben megkapja a pozitív választ még ír a két nagyúrnak és újra visszatér a bike-ra aztán az esőben elindul azon az útvonalon amin a szállítmánynak kellett volna megérkeznie.
~Ezt viszont már nem értem. Mi köze lenne a gyógyszereknek és az élelmiszernek ehhez az egészhez. Eddig valami komolyabb szabotázsakciót sejtettem, de ez pedig tolvajmunkának tűnik. És a bánya, hogy jön a képbe? Esetleg?~
Megpróbálja a bázissal felvenni a kapcsolatot.
-Rhirt Trakk hadnagy vagyok. Ellenőrizék a bázison tartózkodókat, hogy vannak-e eltűntek. Katonák vagy rabszolgák.
Csak egy tipp, de egy próbát megér.
Gustav Simonsen
Little SW
Összes karim
Hidegháború – Rettegés
Jabiim, dzsungelek
Következő körváltás: 2018. szeptember 23. (vasárnap)
Helyi Idő: 14:50 JHI, 202.3 MU; Első nap
- Egyéb információk:
- Épp nincs ilyen
Rhirt megkapta a megerősítést a párostól, hogy mindent jelentenek és nem távoznak, amíg nem kapnak engedélyt. Közben a hadnagy még a bázist is felhívta, hogy mindenki megvan-e. itt kértek pár percet, hogy össze tudják ezt számolni.
Nagyjából négy-öt perc telt el, amikor visszaszóltak a bázisról, hogy nincs hiány, mindenkivel le lehet számolni. A két halottal, a pilótával, aki a két sith-el ment el, és rajtuk kívül a hadnagy volt, aki nincs a helyén, plusz az altiszt, aki a gyengélkedőn. Mindenki más a helyén, rabszolgák és a személyzet is.
Ezek alapján nem igen tudott Rhirt mást tenni, mintsem menni a koordináták után. Ha ezt megteszi, akkor pár percen belül az utat követve a távolban füstöt lát felszállni az erdős részből. Errefelé nem volt falu, vagy efféle és hiába esett még tűz is volt.
Ha odamegy megnézni mindezt, akkor egy lezuhant szállítósiklót talált az erdőben, az és annak a rakománya égett. Már nem nagyon, így voltak olyan részei, amit meg lehetett közelíteni.
//Remélem nem gond, hogy úgy vettem, hogy mész.//
Helyi Idő: 14:50 JHI, 202.3 MU; Első nap
- Egyéb információk:
- Épp nincs ilyen
Ugyanaz.
- statisztika:
- Körök száma: 13 kör / eltelt körök száma: 12
Rhirt Trakk: 11 reag – @Adrian Sommerfield
Such Traves: 10 reag – @Bishop
Grei Tefle: 10 reag – @Grei Teflei
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
2 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.