Hylarin
X-Men Reneszánsz :: Little SW / Lil'SW :: Little SW :: Köztársaság területe :: Űr és egyéb nem túl fontos bolygók
3 / 3 oldal • Megosztás
3 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: Hylarin
Hidegháború – Az új hajnal
Hylarin
Résztvevők: Ayessa Norven / Thea Eisahn, Zerae'Remur'Arez, Siqsa Povoxa és Rhirt Trakk
Következő körváltás: 2018. február 7. (szerda)
”Let another claim the throne. My place is on the battlefield.”
- Darth Marr
Ahogyan Srir és a többiek körbenéztek láthatták, hogy nem feltétlen kell a személyzet, hiszen itt bent is volt terminál, valószínűleg nem kell úgy kiadni a parancsot, hogy kinti laborba adják a mintákat, a droid itt bent is eltudta volna őket tenni. Már csak azért is biztos, mert Siqsa felismert olyan tárolókat itt bent, amik a minták tárolását és szállítását hivatottak megoldani.
Közben el is indult kifelé a társaság, a két lány pedig szóval tartotta továbbra is a férfit. Mivel Siqsa nem akart jönni, így odalépett hozzá és nem túl diszkréten kezdte el kifelé terelni. Így nem igazán maradt a nőnek ideje a terminált megnézni, mert csak a főmenüt látta még. Elsőként Zerae-ne válaszolt
- Változó – mondta. – Van, amikor mindenki egy nagy közös projecten dolgozik. De most a négy labor három különböző feladaton dolgozik.
Ezek után jött Siqsa kérdése.
- Innen is lehet, de nem túlságosan jellemző.
Közben pedig ki is értek az ajtóig, amin igyekszik a férfi a lehető leghamarabb átterelni a triót, hogy visszaérjenek a kinti részre. Ekkor hallhatták meg az üzenetet Eisahn-tól is.
~ Elárulnák, hogy mégis mit terveznek? ~ kérdezte. ~
- Darth Marr
Ahogyan Srir és a többiek körbenéztek láthatták, hogy nem feltétlen kell a személyzet, hiszen itt bent is volt terminál, valószínűleg nem kell úgy kiadni a parancsot, hogy kinti laborba adják a mintákat, a droid itt bent is eltudta volna őket tenni. Már csak azért is biztos, mert Siqsa felismert olyan tárolókat itt bent, amik a minták tárolását és szállítását hivatottak megoldani.
Közben el is indult kifelé a társaság, a két lány pedig szóval tartotta továbbra is a férfit. Mivel Siqsa nem akart jönni, így odalépett hozzá és nem túl diszkréten kezdte el kifelé terelni. Így nem igazán maradt a nőnek ideje a terminált megnézni, mert csak a főmenüt látta még. Elsőként Zerae-ne válaszolt
- Változó – mondta. – Van, amikor mindenki egy nagy közös projecten dolgozik. De most a négy labor három különböző feladaton dolgozik.
Ezek után jött Siqsa kérdése.
- Innen is lehet, de nem túlságosan jellemző.
Közben pedig ki is értek az ajtóig, amin igyekszik a férfi a lehető leghamarabb átterelni a triót, hogy visszaérjenek a kinti részre. Ekkor hallhatták meg az üzenetet Eisahn-tól is.
- statisztika:
- Körök száma: 13. kör / eltelt körök száma: 12
Siqsa Povoxa: 10 reag
Zerae'Remur'Arez: 11 reag
Rhirt Trakk: 11 reag
Ayessa Norven / Thea Eisahn: 12 reag
Ayessa Norven / Thea Eisahn
Cithe főadmirális végrehajtója, SIS ügynök
Játékostárs(ak) neve: Siqsa Povoxa, Zerae'Remur'Arez és Rhirt Trakk
~ Helyszín: Genetikai központ ~
- kép:
Mivel mióta bement a társaság a helységbe és meglátta ott a terminált azt próbálta feltörni. Az elején egészen jól haladt, hogy átvegye ott az irányítást és nagyon közel volt, amikor megakadt. Ugyanis a tudós nekilátott annak, hogy kiterelje a többieket a helységből, hogy már így is eleget voltak ott, ők pedig láthatóan el is indultak vele, aminek ő maga sem örült kifejezetten.
Most egyelőre nem tudott tovább haladni, mert a következő másodpercek igencsak fontosak voltak abból a szempontból is, hogy neki mit kell tennie. Ha úgy hozta a helyzet egyszerre nem tudott rendszert feltörni és telepatikusan irányítani másokat…
//Továbbra is a ti sikereitek és jól állásotok fényében halad a melóval Ayessa és emiatt nem tudtam most sokat írni...//
- felszerelés/egyebek:
Mivel nagyon rászokott a társaság, hogy 8 naponta ír 1x a 4 helyett… bevezetem a kövi körtől a Raten által kitalált szabályt, ami azoknak kedvez, akik írnak rendesen. Szóval, ha a játékosok miatt nem tudok írni, akkor az is körnek számít, így mindenki számára kimaradt körnek – aki nem írt ofc. Viszont aki írt annak a kimaradt és az azutáni kör is úgy számítódik, mintha írt volna (révén nem tud 2x írni, de mivel írt rendesen így beszámít). Ez talán ösztökéli a társaságot és igazságosabb lesz az 50%-os szabálynál is…
>> Zerae'Remur'Arez, Sith Padavan
>> Játékos társak: Siqsa Povoxa, Thea Eisahn, Rhirt Trakk
>> Kaland: Hidegháború Az új hajnal
- >>Felszerelés/egyéb:
- Égetett fa maszk (viseli)
- Komlink
- Holoprojector
- Datapad
- Nemesi/jóminőségű ruházat (nadrág, puhatalpú csizma, póló, kabát, sötét szürke köpeny kapucnival)
- Búvár maszk (500kr) (táskában)
- Lélegző maszk (500kr) (táskában)
- Egy karpánt kijelzővel amiben szövegesen megjelennek az információk: Oxigén, hőmérő (600kr)
-Multi táskás öv, pisztolytáskával
- Pisztoly (500kr) (pisztolytáskában)
- Gyenge energiapajzs (700kr) (övön)
- Közepes energiapajzs (900kr) (övön)
- Testpáncél (mozgást csak kissé korlátozó könnyű páncél, részleges csak torzón) (500kr)
Végül elindulunk kifelé közben választ is kapok elsőnek a tudóstól. Az, hogy változó, van így is és úgy is eléggé általános egy válasz. Pont mint a kérdés is amit feltettem, nem vártam semmilyen megváltást az egésztől de reméltem valamit legalább. De be kell érnem ennyivel, hogy felteszek egyszerű kérdéseket én is amivel ha más nem is időt töltünk idelent míg várunk a biztonsági rendszerek megbabrálására.
A kifelé terelgetésünk kissé lelkesebb mint vártam volna a tudóstól, nagyon nem akarja, hogy itt legyünk vagy ennyire munka mániás, hogy menne máris vissza. Bármelyik is legyen igazából, azon nem változtat, hogy mit csinál éppen.
Thea kérdése ami érkezik lep meg egy kissé de ebből semmit nem mutatok az arcomon. Igazat megvallva nem vagyon járatos laborokban és az e féle környezetben így kénytelen lennék az ezen téren járatosabbra hagyni mozgásunkat idelent, láthatóan ezzel nem él megfelelően. Most csupán saját nevemben nyilatkozhatnám, hogy arra várok, hogy átvegye az irányítást teljesen a biztonsági rendszerek felett miután akár határozottabban rávehetnénk a tudóst itt, hogy kihozzon nekünk mintákat. ~ Arra várunk, hogy átvegye a biztonsági rendszerek felett az irányítást. ~ Egyszerű, tényleg erre várunk bizonyosan mindannyian hiszen addig semmibe nem kezdhetünk bele igazán mert ha riadót fúj valaki akkor komoly problémáink lesznek idelent, főleg tudván, hogy a hely jobban fel van szerelve az átlagnál. Viszont ha megvan a biztonsági rendszer feletti irányítás akkor meg akár meg is ölhetünk idelent mindenkit, nem fognak tudni riadót fújni, aztán meg ezt a tudóst szépen rávesszük, hogy kiszedjen mintákat nekünk. Persze társnőmnek garantáltan lesz valami sokkal jobb és frappánsabb ötlete a válaszra, mert miért ne lenne. Valahogy csupán ilyen alkalmakkor képes hangjának megtalálására.
A kifelé terelgetésünk kissé lelkesebb mint vártam volna a tudóstól, nagyon nem akarja, hogy itt legyünk vagy ennyire munka mániás, hogy menne máris vissza. Bármelyik is legyen igazából, azon nem változtat, hogy mit csinál éppen.
Thea kérdése ami érkezik lep meg egy kissé de ebből semmit nem mutatok az arcomon. Igazat megvallva nem vagyon járatos laborokban és az e féle környezetben így kénytelen lennék az ezen téren járatosabbra hagyni mozgásunkat idelent, láthatóan ezzel nem él megfelelően. Most csupán saját nevemben nyilatkozhatnám, hogy arra várok, hogy átvegye az irányítást teljesen a biztonsági rendszerek felett miután akár határozottabban rávehetnénk a tudóst itt, hogy kihozzon nekünk mintákat. ~ Arra várunk, hogy átvegye a biztonsági rendszerek felett az irányítást. ~ Egyszerű, tényleg erre várunk bizonyosan mindannyian hiszen addig semmibe nem kezdhetünk bele igazán mert ha riadót fúj valaki akkor komoly problémáink lesznek idelent, főleg tudván, hogy a hely jobban fel van szerelve az átlagnál. Viszont ha megvan a biztonsági rendszer feletti irányítás akkor meg akár meg is ölhetünk idelent mindenkit, nem fognak tudni riadót fújni, aztán meg ezt a tudóst szépen rávesszük, hogy kiszedjen mintákat nekünk. Persze társnőmnek garantáltan lesz valami sokkal jobb és frappánsabb ötlete a válaszra, mert miért ne lenne. Valahogy csupán ilyen alkalmakkor képes hangjának megtalálására.
The strong. The weak. The innocent. The corrupt. Fear.
Fear is my ally."
Legszívesebben helyben leütöttem volna a társnőmet aki a célegyenesben akarta teljesen feleslegesen meghosszabbítani és megnehezíteni a küldetésünket. Itt van a minta, a tároló egység és még egy tudós is, aki képes lejáratni az egész procedúrát, erre fel el akarja cseszni az egészet. A pasas meg persze, hogy ráharap és elkezd minket kifelé tessékelni. Hihetetlen, hogy minden nekem kell megoldani, a kis katonától nem is vártam semmi mást, csak, hogy álldogáljon és kussoljon, ahogy kell neki, de hogy pont az akarja az egészet keresztbe vágni, aki a legmagasabban húzza az orrát, és tökéletesnek hiszi magát, hát az pont megérdemelné, hogy üres kézzel távozzon. Egyetlen szerencséje, hogy a munkaadónk kiléte miatt mindezt nem engedhetem meg, arról nem is beszélve, hogy nekem is plusz gondot okozna ezzel. A másik nő telepatikus üzenetét pedig figyelmen kívül hagytam, hiszen első sorban nem nekem szólt, második sorban pedig épp azon voltam, hogy megoldjam a problémát.
- Közel sem végeztünk még, professzor úr. - váltottam az eddigi mosolygósból immáron holt komolyra. Nem afféle fenyegető komolyra, hanem inkább operatív komolyságra. - Tisztában vagyok vele, hogy szeretné ha minél hamarabb véget érne ez az ellenőrzés és visszatérhetne a munkája folytatásához, ahogy mi is szeretnénk ezt. Éppen ezért megkérem, hogy mondja el, hogy miért is akar minket kiirányítani innen ilyen gyorsan. Amennyiben nincs biztonsági rés, vagy rejtegetni valójuk, úgy semmi gond nem lehet. Viszont ha van, akkor a mi dolgunk erre rájönni. Ez a munkánk. - cövekeltem le az ajtóba, majd vettem száznyolcvan fokos fordulatot és lassú kimért léptekkel indultam meg vissza egyenesen a terminál irányába.
~ Trakk, intézkedjen a tárolók ügyében. ~ utasítottam a kis katonánkat telepatikus üzenettel, közben a fizikai világban jelentőségteljesen néztem rá egy gyors jelzéssel utalva az említett tárgyak helyére, mintha csak egy jól begyakorolt alapvető eljárást hajtanánk végre, amit jól begyakoroltunk. Remélhetőleg tényleg olyan jó katona, mint amilyennek tartják vagy tartja magát, és egy ilyen egyszerű feladatot végre tud hajtani és persze professzionálisan. Azt, hogy a másik lány mit fog tenni pedig már az ő baja, de nagyon remélem, hogy még egyszer nem aknázza alá a küldetésünket, mert akkor nagyon morcos leszek.
- Felszerelés:
- - Álcázó (kinézet)
- Vibrovívótőr (Vibrorapier)
- Könnyű harci páncél- Páncél szenzorok:
- - Mozgásérzékelő: (önmagában pityeg olyan alienesen)
- Oxigén szenzor: belégzésre alkalmas,(egy kellemes női hang tájékoztat, hogy menni fog-e a légzés), mérgező toxinok jelenlétének vészjelzése
Vizor kijelzők:
- Indikátor mozgásérzékelőhöz
- Oxigén minőség kijelzése
- Hőmérő
- 7 x Méreg- Mérgek:
Folyékony halmazállapotúak, a szervezetbe kell jussanak a hatás kifejtéséhez. (Ha csak bőrrel érintkezik nem fejti ki a hatását.) Szállításuk fiolában történik, kis mennyiségben.A szervezetbe jutástól számított 2-3. körben kezdik el kifejteni a hatásukat és 3-4. körig tart.
- 1. méreg: Tájékozódási zavart okoz. Sárga színű.
- 2. méreg: Izomgörcsöt okoz. Sötétzöld színű.
- 3. méreg: Vad hangulatingadozást okoz. Sötétvörös színű.
- 4. méreg: Fáradtságot és letargiát okoz, majd zsibbadást, izomfájdalmat, végül teljes paralízist. Világoskék színű.
- 5. méreg: Hallucinációt okoz, csak a hallásra hat. Barna színű.
- 6. méreg: Rövid távú emlékvesztést okoz, és gátolja a racionális gondolkodást. Fehér színű.
- 7. méreg: Növeli a fizikai erőt és kitartást, viszont minden esetben halálos kimenetelű rövid időn belül. Fekete színű. (átlagos személy számára halálos, szóval jk-nak, vagy neves npc-nak max eszmélet vesztét, vagy állóképességtől függően azt sem okoz, de egy sima katonát, embert/idegent stb simán megölhet)
- Sokkoló ostor
- Datapad
- Holoprojector
- Kommlink
- Misztikum jártasságok:
- - Fénykardvívás – 1. szint /1. pont (Juyo haladó)
- Telekinézis – 1. szint /1. pont
- Receptív-Projektív telepátia – 1. szint /1. pont
- Meditáció – 1. szint /0. pont
- Erőérzékelés – 1. szint /0. pont
- Érzékszerv élesítés - 1. szint /2. pont
- Szabadulás - 1. szint /1. pont
- Rövid idejű emlékezetnövelés - 1. szint /0. pont
- Méregkeverés - 1. szint /3. pont
- Ráolvasás - 2. szint /2. pont (50%)
- Méregtelenítés - 2.szint /1. pont (50%)
- Szakértelmek:
- - Sith padawan képzés
- Alkímiai ismeretek
- Ősi urdrarr nyelv ismerete
- Faji képességek:
- - Képes a szárazföldön és a víz alatt is lélegezni.
- Gyenge fényviszonyok (nem teljes sötét) is jól lát.
- Emberinél 3-4x több sugárzást bír ki, mielőtt az károsodást okozna.
- Felnőtt korára teljesen elveszíti az ízérzetét.
Úgy látszik, hogy végül az egyik úrnő is Rhirt mellé állt és szintén közölte, hogy nem kéne ilyen sürgősen letudni ezt a vizsgálatot. A szavait jól válogatja meg. Erre nem lehet panasz. Rhirt a parancsot nem teljesen érti, hogy mégis mit kéne tennie a tárolókkal. Először van ilyen helyen és nem ismerik olyan jól egymást az úrnővel, hogy félszavakból biztosan megértsék egymást. Ennek ellenére nem jön zavarba.
-A kolléganőnek igaza van. Az ön munkája fontos, de a mienk is. A kettő pedig összefügg úgyhogy minél jobban szeretnénk elvégezni már csak az ön érdekében is. Segítse hát a munkánkat. Mi a protokoll ha valami mintát kikérnek önöktől? Gondolom először is kapnak egy hivatalos üzenetet egy olyan biztonsági kóddal melyet először is ellenőrizniük kell ugye? Gondolom azokban a tárolókban juttatják ki a mintákat ugye? Elmondaná részletesen, hogy átlássuk a folyamatot?
-A kolléganőnek igaza van. Az ön munkája fontos, de a mienk is. A kettő pedig összefügg úgyhogy minél jobban szeretnénk elvégezni már csak az ön érdekében is. Segítse hát a munkánkat. Mi a protokoll ha valami mintát kikérnek önöktől? Gondolom először is kapnak egy hivatalos üzenetet egy olyan biztonsági kóddal melyet először is ellenőrizniük kell ugye? Gondolom azokban a tárolókban juttatják ki a mintákat ugye? Elmondaná részletesen, hogy átlássuk a folyamatot?
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako
Összes karim
Hylarin
Résztvevők: Ayessa Norven / Thea Eisahn, Zerae'Remur'Arez, Siqsa Povoxa és Rhirt Trakk
Következő körváltás: 2018. február 15. (csütörtök)
” Death before surrender. But today is not our day to die.”
- Darth Marr
Zerae sejthette, hogy valószínűleg nem akarja a férfi, hogy bárki is itt legyen, esélyes, hogy ez nem csak a triónak szólt, de még a kollégákat se szívesen engedi be ide.
Közben Siqsa igyekezett a saját kezébe venni az irányítást és nem kimenni, ahogyan a férfi akarta mindezt. Láthatóan ez nem nagyon tetszett a professzornak és a „szkafanderben” látszott, ahogyan a nyaka és a feje is vörösödni kezdett.
- Ezt majd kint megbeszéljük, ide több, mint tíz éve nem tette be élőlény a lábát, a legkisebb hibai, baktérium, vírus, bármi évekkel, évtizedekkel vetheti vissza a munkánkat, sok millió aipernek árthat hosszú távon, ha a minták megsérülnek, vagy szennyeződnek. Kifelé, vagy hívom a felettesüket, hogy túllépik a hatókörüket. Én hívtam magukat ide, én is küldhetem el önöket bármikor! Szóval a munkájuk most véget ért.
Ezt az aktából tudták, hogy tényleg így van, ha a férfi, vagy bárki az elnökségből nem akarta tovább, hogy itt legyenek és vizsgálódjanak akkor nekik annak engedelmeskedniük kell. A SIS szívességet tett és nem ők rendelték el a vizsgálatot. Siqsa megpróbált visszamenni, de a férfi határozottan elállta az útját, csak úgy tudott volna átmenni rajta, ha fizikai erőszakot alkalmaz, azonban tudta, hogy abba mindkettejük ruhája megsérülhet, ilyen esetben pedig a riasztók megszólalnak azonnal és az egész rész karantén alá kerül. Lehet, hogy hónapok múlva sem szabadulnának ki innen egy ilyen esetben. Így egyelőre teljesen patthelyzetben voltak.
A telepatikus üzenetet pedig az altiszt is megkapta.
~ Az irányítás a terminál felett átvéve ~ kapta mindenki Eisahn-tól az üzenetet. ~ Most már bármiféle kód nélkül hozzá lehet mindenhez férni. Azonban! A lenti biztonsági rendszereket maguknak kell ott lent helyben kikapcsolni, mert innen nem lehet hozzáférni. A kamerák már lekapcsolva, de minden más, többek között a védelmi rendszerek, riasztók és effélék a maguk mellett levő terminálról kapcsolhatóak ki. ~
Ha mindenki nyugtázta mindezt, akkor kaptak egy újabb üzenetet, vagyis kérdést.
~ A tudóssal kezdjek valamit? ~ mindez csupán ennyi volt. ~ Próbálják meg nem túllépni a hatókörüket és ne urdrarrként viselkedni! ~
- Darth Marr
Zerae sejthette, hogy valószínűleg nem akarja a férfi, hogy bárki is itt legyen, esélyes, hogy ez nem csak a triónak szólt, de még a kollégákat se szívesen engedi be ide.
Közben Siqsa igyekezett a saját kezébe venni az irányítást és nem kimenni, ahogyan a férfi akarta mindezt. Láthatóan ez nem nagyon tetszett a professzornak és a „szkafanderben” látszott, ahogyan a nyaka és a feje is vörösödni kezdett.
- Ezt majd kint megbeszéljük, ide több, mint tíz éve nem tette be élőlény a lábát, a legkisebb hibai, baktérium, vírus, bármi évekkel, évtizedekkel vetheti vissza a munkánkat, sok millió aipernek árthat hosszú távon, ha a minták megsérülnek, vagy szennyeződnek. Kifelé, vagy hívom a felettesüket, hogy túllépik a hatókörüket. Én hívtam magukat ide, én is küldhetem el önöket bármikor! Szóval a munkájuk most véget ért.
Ezt az aktából tudták, hogy tényleg így van, ha a férfi, vagy bárki az elnökségből nem akarta tovább, hogy itt legyenek és vizsgálódjanak akkor nekik annak engedelmeskedniük kell. A SIS szívességet tett és nem ők rendelték el a vizsgálatot. Siqsa megpróbált visszamenni, de a férfi határozottan elállta az útját, csak úgy tudott volna átmenni rajta, ha fizikai erőszakot alkalmaz, azonban tudta, hogy abba mindkettejük ruhája megsérülhet, ilyen esetben pedig a riasztók megszólalnak azonnal és az egész rész karantén alá kerül. Lehet, hogy hónapok múlva sem szabadulnának ki innen egy ilyen esetben. Így egyelőre teljesen patthelyzetben voltak.
A telepatikus üzenetet pedig az altiszt is megkapta.
~ Az irányítás a terminál felett átvéve ~ kapta mindenki Eisahn-tól az üzenetet. ~ Most már bármiféle kód nélkül hozzá lehet mindenhez férni. Azonban! A lenti biztonsági rendszereket maguknak kell ott lent helyben kikapcsolni, mert innen nem lehet hozzáférni. A kamerák már lekapcsolva, de minden más, többek között a védelmi rendszerek, riasztók és effélék a maguk mellett levő terminálról kapcsolhatóak ki. ~
~ A tudóssal kezdjek valamit? ~ mindez csupán ennyi volt. ~ Próbálják meg nem túllépni a hatókörüket és ne urdrarrként viselkedni! ~
- statisztika:
- Körök száma: 14. kör / eltelt körök száma: 13
Siqsa Povoxa: 11 reag
Zerae'Remur'Arez: 12 reag
Rhirt Trakk: 12 reag
Ayessa Norven / Thea Eisahn: 13 reag
- kép:
Látta, hogy a helyzet kezdett odalent igencsak eldurvulni és közel állnak ahhoz, hogy lebukjanak. Ezért rühellt urdrarrokkal együtt dolgozni, amit most az egyik úrnő előadott. Csak remélni tudta, hogy az altiszt megtalálja majd a módját, hogy a férfit és a nőt is lenyugtassa. Ekkor azonban már ki kellett a kamerákat kapcsolnia, így szabad szemmel nem láthatta már, hogy mi megy odalent. És ezek után néhány másodperc múlva már a lenti terminál feltörése is készen volt.
Ha kap erre választ valakitől, akkor a szerint igyekszik cselekedni.
- felszerelés/egyebek:
A professzor felkapta a vizet és ez nagyon nem úgy néz ki, hogy nekik kedvezne. Kezdenek olyan vizekre evezni ahonnan nem fogják tudni úgy végigvinni a küldetésüket, hogy ne hagynának nagyon feltűnő nyomokat maguk után. Ezt pedig Rhirt igyekezne elkerülni hisz jobban nézne ki a jelentésében ha vér nélkül jutottak volna be és intéztek volna mindent.
~Meg kell hagyni ha valahogy sikerülne kezesebbé tenni annak örülnék. Még a végén mindent tönkretesz.~
-Nyugodjon meg professzor! Természetesen távozunk ha ezt kívánja. Bocsássa meg az alaposságunkat, de mégiscsak egy nem lebecsülendő biztonsági rés nyílt, mely veszélyt jelenthet az önök biztonságára és a munkájukra. Ezt tudja a hercegnő is. Ebben segítségünkre volna ha például láthatnánk miképp működik itt egy minta kiadása a gyakorlatban. Amennyiben ehhez nem kapunk engedélyt természetesen elfogadjuk hisz mint mondta itt ön felel mindenért, de ezzel segíthetné a munkánkat.
~Meg kell hagyni ha valahogy sikerülne kezesebbé tenni annak örülnék. Még a végén mindent tönkretesz.~
-Nyugodjon meg professzor! Természetesen távozunk ha ezt kívánja. Bocsássa meg az alaposságunkat, de mégiscsak egy nem lebecsülendő biztonsági rés nyílt, mely veszélyt jelenthet az önök biztonságára és a munkájukra. Ezt tudja a hercegnő is. Ebben segítségünkre volna ha például láthatnánk miképp működik itt egy minta kiadása a gyakorlatban. Amennyiben ehhez nem kapunk engedélyt természetesen elfogadjuk hisz mint mondta itt ön felel mindenért, de ezzel segíthetné a munkánkat.
Gustav Simonsen
Little SW
Összes karim
Hylarin
Következő körváltás: 2018. február 19. (hétfő)
”Demand: Are. We. There. Yet?”
- HK-55
Az altiszt volt az, aki elsőként válaszolt Eisahn kérdésére, és olyasvalamit kért, amire valóban szükség is volt az adott pillanatban, révén a társaság egy része túlságosan is határozott volt és kellően birodalmiként kezdtek viselkedni, kiesve a szerepből. A férfi szavaira a válasz nem is késett.
~ Megpróbálom, csak nagyon messze vannak tőlem és annak az fazonnak a feje tele van implantokkal, telepátia elleni védelemmel is, remélem nem fog ki rajtam ~ üzente mindenkinek. ~
Közben az altiszt beszélt is, az látható volt, hogy a férfi némileg zavart lett és a védőruhán keresztül próbált a fejéhez nyúlni és fel is nyögött, hogy fájdalmai vannak. Láthatóan tényleg nehéz dolga volt a társnőjüknek odafentről. A férfi térdei is megrogytak, kénytelen volt a falban megkapaszkodni, a sisak áttetsző részén ezúttal az látszott, hogy a férfi orrából vér kezd szivárogni. A professzor próbált is valamit szólni, de a zihálása mellett csak tátogásra futotta.
Néhány pillanatig érezhető volt főleg a két erőhasználónak, hogy valaki próbált – valószínűleg Eisahn – kapcsolatba lépni velük telepatikusan, de végül is nem sikerült.
- HK-55
Az altiszt volt az, aki elsőként válaszolt Eisahn kérdésére, és olyasvalamit kért, amire valóban szükség is volt az adott pillanatban, révén a társaság egy része túlságosan is határozott volt és kellően birodalmiként kezdtek viselkedni, kiesve a szerepből. A férfi szavaira a válasz nem is késett.
~ Megpróbálom, csak nagyon messze vannak tőlem és annak az fazonnak a feje tele van implantokkal, telepátia elleni védelemmel is, remélem nem fog ki rajtam ~ üzente mindenkinek. ~
Közben az altiszt beszélt is, az látható volt, hogy a férfi némileg zavart lett és a védőruhán keresztül próbált a fejéhez nyúlni és fel is nyögött, hogy fájdalmai vannak. Láthatóan tényleg nehéz dolga volt a társnőjüknek odafentről. A férfi térdei is megrogytak, kénytelen volt a falban megkapaszkodni, a sisak áttetsző részén ezúttal az látszott, hogy a férfi orrából vér kezd szivárogni. A professzor próbált is valamit szólni, de a zihálása mellett csak tátogásra futotta.
Néhány pillanatig érezhető volt főleg a két erőhasználónak, hogy valaki próbált – valószínűleg Eisahn – kapcsolatba lépni velük telepatikusan, de végül is nem sikerült.
- statisztika:
- Körök száma: 15. kör / eltelt körök száma: 14
Zerae'Remur'Arez: 12 reag
Rhirt Trakk: 13 reag
Ayessa Norven / Thea Eisahn: 14 reag
- kép:
Nem kellett sokat várnia, máris megérkezett a válasz, hogy gond van a professzorral. Félig hangosan sóhajtott fel, ezért szeretett teljesen egyedül dolgozni, az esetesek legnagyobb részében mindezt meg is tehette hála annak, hogy Cithe embere volt. Ezenfelül még a Halálosztagosokkal szeretett dolgozni, ha volt rá lehetősége. Lehet, hogy most is ilyeneket kellett volna hozni, ha a Sötét Tanács feje nem ragaszkodott volna azért, hogy urdrarrokat hozzanak. Megpróbált a lenti férfi fejébe belemenni, a sajátjai felé meglévő kapcsolatnak köszönhetően hamar megvotl a férfi, de nem várt meglepetésbe ütközött. Ez nem volt benne az aktában, amit a SIS vezet.
Igazából eléggé erősen kifogott, próbálta azt is, hogy tönkreteszi az implantot, remélve, hogy kellően erős mindehhez, közben pedig még igyekezett a férfi teljes agyát is leterhelni. Abban biztos volt, hogy nagy fájdalmakat okozott a másiknak, de saját magának is. Azt érezte, hogy halad lassanként, próbált volna a lentieknek üzenni, de az már túl sok lett volna, így is érezte, hogy folyik a vér az orrából, amit próbált felfogni és nem hagyni, hogy a földre, vagy bármire az itteni berendezésre.
- felszerelés/egyebek:
Mint kiderült Rhirt kérése nem bizonyult lehetetlennek. Ez egyrészt megnyugtató volt hisz ha telepátiával sikerülne kezesebbé tenni a fickót akkor a sikerük teljesen biztossá válna és a lebukás esélye is csökkenne, másrészt problémás ugyanis úgy látszik a fickó fejébe férkőzés nem megy gondtalanul. Rhirt a fejében végigvette, hogy bárkik rájuk látnak-e. Amennyiben igen próbál úgy helyezkedni, hogy a professzort takarja a testével.
-Jól van Saar professzor? Minden rendben?
Hangja aggódónak tűnik, de valójában attól tart leginkább, hogy a parancsnok nem bír el a fickóval. Ha ez így lesz akkor a küldetésük veszélybe kerülhet. Ezen kívül az orrvérzés is problémákat szülhet hisz a mintákat teljesen steril környezetben kell tartaniuk. Ha pedig jönnek segíteni a professzornak akkor nem marad más lehetőségük mint mindenkit, aki itt van ártalmatlanítaniuk kell és mielőbb távozniuk. Ez pedig az a fajta megoldás amit Rhirt minél inkább el szeretne kerülni.
-Jól van Saar professzor? Minden rendben?
Hangja aggódónak tűnik, de valójában attól tart leginkább, hogy a parancsnok nem bír el a fickóval. Ha ez így lesz akkor a küldetésük veszélybe kerülhet. Ezen kívül az orrvérzés is problémákat szülhet hisz a mintákat teljesen steril környezetben kell tartaniuk. Ha pedig jönnek segíteni a professzornak akkor nem marad más lehetőségük mint mindenkit, aki itt van ártalmatlanítaniuk kell és mielőbb távozniuk. Ez pedig az a fajta megoldás amit Rhirt minél inkább el szeretne kerülni.
Gustav Simonsen
Little SW
Összes karim
- >>Felszerelés/egyéb:
- Komlink
- Holoprojector
- Datapad
- Nemesi/jóminőségű ruházat (nadrág, puhatalpú csizma, póló, kabát, sötét szürke köpeny kapucnival)
- Egy karpánt kijelzővel amiben szövegesen megjelennek az információk: Oxigén, hőmérő (600kr)
- Testpáncél (mozgást csak kissé korlátozó könnyű páncél, részleges csak torzón) (500kr)
Bármennyire is lehetett rossz lépés az, hogy menjünk innen ki, kellett a visszajelzés, hogy a biztonsági kamerák vagy fegyverek nem fognak ránk lőni vagy a riasztó hogy megszólaljon. Észben kellett volna tartania a társnőmnek is hogy nem erőltethetünk itt senkire sem semmit csak azért mert a Birodalomban ez a módja. Persze rögtön pampogásával feldühíti a tudóst aki meg még jobban csak ki akar paterolni minket innen most már. Ami azért is nevetséges mert bár a jelek szerint akkor innen is ki tudjuk magunknak hozatni a mintákat már tárolóban ez nem az egyetlen hely. Persze a laborokban vannak még és ez lenne a leg kényelmesebb a balhéverésével csupán a feladatot vágja alá.
A megnyugtatásának a tudósnak egyet kell hogy értsek, ha a tiszt nem tette volna már meg akkor én üzentem volna meg, hogy segédkezzen benne miközben mi itt esetleg szavakkal kisegítjük, elnézést kérünk tőle és megpróbáljuk közös munkával megnyugtatni.
Mikor kezd rosszul lenni viszont kételyeim támadnak az egésszel. Nem fest jónak, a telepátiai ellenes végelme komoly lehet.
- Jól van? - kérdezem meg tőle aggódóan miközben közelebb lépek hozzá és kinyúlok felé lassan. Támaszként akarom adni neki a kezemet. A látszatot fenn kell tartani, ha csak lekönyveli magának, hogy csak rosszul lett akkor az jobb mint ha még jobban ellenünk fordulna. Az más kérdés, hogy a sisakján át alig látható de még is ott van, hogy az orra eleredt. Nem jó...Nem kéne, hogy meghaljon rajtunk. Bár megoldaná a kérdését, hogy kimenjünk innen vagy sem viszont nem bízom abban, hogy társnőm képes a gépet megfelelően működtetni mikor nem tudjuk milyen parancs kódok kellenek minta kikérésre. Most persze, hogy mi lesz a tudóssal az a jó kérdés, és a biztonsági szobában lévő társnőnkkel is persze, hogy mi van. A kapcsolat megszakadt szóval teljesen arra fókuszál, hogy agyvérzést kapjon az öreg. Remélhetőleg, és nem épp rátaláltak vagy ütötte ki őt az öreg védelme.
A megnyugtatásának a tudósnak egyet kell hogy értsek, ha a tiszt nem tette volna már meg akkor én üzentem volna meg, hogy segédkezzen benne miközben mi itt esetleg szavakkal kisegítjük, elnézést kérünk tőle és megpróbáljuk közös munkával megnyugtatni.
Mikor kezd rosszul lenni viszont kételyeim támadnak az egésszel. Nem fest jónak, a telepátiai ellenes végelme komoly lehet.
- Jól van? - kérdezem meg tőle aggódóan miközben közelebb lépek hozzá és kinyúlok felé lassan. Támaszként akarom adni neki a kezemet. A látszatot fenn kell tartani, ha csak lekönyveli magának, hogy csak rosszul lett akkor az jobb mint ha még jobban ellenünk fordulna. Az más kérdés, hogy a sisakján át alig látható de még is ott van, hogy az orra eleredt. Nem jó...Nem kéne, hogy meghaljon rajtunk. Bár megoldaná a kérdését, hogy kimenjünk innen vagy sem viszont nem bízom abban, hogy társnőm képes a gépet megfelelően működtetni mikor nem tudjuk milyen parancs kódok kellenek minta kikérésre. Most persze, hogy mi lesz a tudóssal az a jó kérdés, és a biztonsági szobában lévő társnőnkkel is persze, hogy mi van. A kapcsolat megszakadt szóval teljesen arra fókuszál, hogy agyvérzést kapjon az öreg. Remélhetőleg, és nem épp rátaláltak vagy ütötte ki őt az öreg védelme.
Hylarin
Következő körváltás: 2018. február 27. (kedd)
” Dear Czerka, please stop finding ancient horrible things. Love Kira”
- Kira Carsen, Jedi lovag
Zerae és Rhirt azonnal „aggódva” fordultak az professzorhoz, hogy mi a baja. Mind a ketten aggódtak, hogyha történik valami, akkor nem fogják tudni végrehajtani a tervet. Márpedig úgy nézett ki, hogy a férfi nagyon rosszul volt. Siqsa egyelőre nem mozdult a géphez, így még senki sem csapott le a kínálkozó lehetőségre, amit most kellett volna végrehajtani. Azt látták, hogy a professzor mintha beszélni próbált volna, de az elején nem jöttek hangok ki a szájából. Nagyjából fél perc kellett ahhoz, hogy végül sikerüljön, ami igencsak rekedtre sikerült.
- Menjenek és hajtsák végre a küldetést! – mondta Eisahn a doktoron keresztül. – Nem tudom, hogy meddig vagyok képes agyvérzés okozása nélkül irányítani!
Ha bárki megy oda a géphez, akkor már fel volt ugorva az ablak, amin keresztül minden itteni lenti biztonsági rendszert le lehetett állítani. Ezek után csak az adatbázist kellett megnyitni, ott volt a főmenüben. Itt randomra, vagy akár beadott paraméterek – mint szemszín, hajszín, bőrszín, képesség lehetősége és nemek – alapján is lehetett válogatni azt, hogy milyen mintákat adjanak pont ide nekik a robotkarok. Lehetett külön tárolót és szállítóegységet is kérni hozzájuk.
Így látható volt, hogy ehhez nem kellett Siqsa, könnyedén elvégezhette Zerae vagy Rhirt is a minták kikérését.
- Kira Carsen, Jedi lovag
Zerae és Rhirt azonnal „aggódva” fordultak az professzorhoz, hogy mi a baja. Mind a ketten aggódtak, hogyha történik valami, akkor nem fogják tudni végrehajtani a tervet. Márpedig úgy nézett ki, hogy a férfi nagyon rosszul volt. Siqsa egyelőre nem mozdult a géphez, így még senki sem csapott le a kínálkozó lehetőségre, amit most kellett volna végrehajtani. Azt látták, hogy a professzor mintha beszélni próbált volna, de az elején nem jöttek hangok ki a szájából. Nagyjából fél perc kellett ahhoz, hogy végül sikerüljön, ami igencsak rekedtre sikerült.
- Menjenek és hajtsák végre a küldetést! – mondta Eisahn a doktoron keresztül. – Nem tudom, hogy meddig vagyok képes agyvérzés okozása nélkül irányítani!
Ha bárki megy oda a géphez, akkor már fel volt ugorva az ablak, amin keresztül minden itteni lenti biztonsági rendszert le lehetett állítani. Ezek után csak az adatbázist kellett megnyitni, ott volt a főmenüben. Itt randomra, vagy akár beadott paraméterek – mint szemszín, hajszín, bőrszín, képesség lehetősége és nemek – alapján is lehetett válogatni azt, hogy milyen mintákat adjanak pont ide nekik a robotkarok. Lehetett külön tárolót és szállítóegységet is kérni hozzájuk.
Így látható volt, hogy ehhez nem kellett Siqsa, könnyedén elvégezhette Zerae vagy Rhirt is a minták kikérését.
- statisztika:
- Körök száma: 16. kör / eltelt körök száma: 15
Zerae'Remur'Arez: 13 reag
Rhirt Trakk: 14 reag
Ayessa Norven / Thea Eisahn: 15 reag
- kép:
Ayessa továbbra is a feladatát végezte, a külvilágot teljese kizárta, kénytelen volt, máskülönben nem boldogult volna azzal a feladatta, amit éppen végzett. Még mindig nem volt könnyű dolga, a professzor makacsul ellenállt és még a kibernetikus beültetéseken felül is képzett volt a telepaták ellen. A nőt igencsak meglepte az, hogy ennyire képzett ilyen téren a férfi és ilyen nagyon be van biztosítva. Ha majd tudja, akkor legközelebb jobban utána jár a SIS-nél, hogy mi az oka ennek. Volt egy olyan érzése, hogy a főkancellár nem rendelkezik ilyen szintű védelemmel. Valami bűzlött ezzel a hellyel kapcsolatban és most már tudni akarta, hogy micsoda.
Mivel nem tudta, hogy meddig tudja tartani a férfit, próbált a férfi által megszólalni. Mindez jó fél percébe került.
Mivel a professzor szemeit is tudta használni, így látta, hogy még nem ment senki, ezért is utasította őket. Azonban nem tudta a professzort rávenni arra, hogy mozogjon is, nem tudta irányítani annyira, így maradt ez a megoldás. Remélte, hogy a többiek gyorsan lépnek, mert nagyon sürgetett az idő már.
- felszerelés/egyebek:
- >>Felszerelés/egyéb:
- Komlink
- Holoprojector
- Datapad
A szavak amiket a tudós mond megnyugtató, szóval sikerült valamennyire de bejutnia a fejébe, pont eléggé ahhoz, hogy eltudjuk intézni azt amiért itt vagyunk. Ellépek a tudóstól és a tisztre nézek. - Tartsd szemmel, ha úgy fest, hogy magához tér -utalok ezzel arra, hogy Theat kilöki a fejéből és össze szedi magát az öreg, hogy baj legyen - akkor intézd el, hogy ne legyen vele probléma.-Szófecsérlés nélkül is érteni fogja a tiszt úgy is,
hogy idebent ha magához is tér a tudós ha problémázni kezd akkor se tudunk túlságosan neki esni anélkül a kockázat nélkül, hogy a védő ruha elszakad és a minták talán megsérülnek. Bárhogy is, rá hagyom a tisztre, hogy ezt a részét felügyelet alatt tartsa és a konzolhoz lépek. Minden egyszerű rajta, az ablakok már megnyitva ahol a biztonsági rendszer leállítható volt. Ez volt az első lépés /ha jól értettem / szóval ezzel kezdtem, majd pedig megnyitom az adatbázisát a mintáknak. Minden féle lehetőség szerint lehetett mintákat kikérni. A mintákból talán a legjobb lesz ha vegyesen viszünk, mindegyik tiszta vérű Aiper minta szóval amíg megbizonyosodunk arról, hogy férfi és női minták is vannak az elég. Nem tudom mekkorák ezek a minták és mennyi férhet bele egy szállítóba úgy hogy tárolókban vannak a minták de úgy kérek ki, hogy egy szállító tele legyen. Amennyiben a szállítók nem nagyobbak mint amit a kezünkben el tudunk vinni akkor a társnőmhöz fordulok.- Mindannyian vigyünk egyet? -A kérdés egyszerű, eléggé, hogy ő is megértse a kérdésem arra van, hogy mennyivel tudunk biztonságosan elmenni is innen. Egy még nem olyan borzasztóan nagy megkérdőjelezés mintha mindhármunknál lenne egy, vagy akár kettő. Persze minél több mintát viszünk annál jobb számunkra de tekintve, hogy csak közönséges fegyvereink vannak, csak azért mert nem egy katonai bázis szintű felszereltséggel rendelkezik a hely és lekapcsoltuk a biztonsági rendszert is én nem szeretném megmagyarázni, hogy miért mészároltunk le egy kutatóbázisnyi embert és a lesszálló padokig még pár tucatot és ott mindenkit. Nem csak a bolygófelszínt de a rendszert is el kellene tudnunk hagyni anélkül, hogy lelőnének minket és ebben a jelenlegi nevetséges tűzszünetben sem lenne a leg előnyösebb mészárlást rendezni a Köztársaság területén, főleg, hogy lehetségesen vissza tudnák vezetni ránk, a Birodalomra. Minden esetre megvárom a válaszát társnőmnek és a szerint vagy kikérek még vagy sem.
hogy idebent ha magához is tér a tudós ha problémázni kezd akkor se tudunk túlságosan neki esni anélkül a kockázat nélkül, hogy a védő ruha elszakad és a minták talán megsérülnek. Bárhogy is, rá hagyom a tisztre, hogy ezt a részét felügyelet alatt tartsa és a konzolhoz lépek. Minden egyszerű rajta, az ablakok már megnyitva ahol a biztonsági rendszer leállítható volt. Ez volt az első lépés /ha jól értettem / szóval ezzel kezdtem, majd pedig megnyitom az adatbázisát a mintáknak. Minden féle lehetőség szerint lehetett mintákat kikérni. A mintákból talán a legjobb lesz ha vegyesen viszünk, mindegyik tiszta vérű Aiper minta szóval amíg megbizonyosodunk arról, hogy férfi és női minták is vannak az elég. Nem tudom mekkorák ezek a minták és mennyi férhet bele egy szállítóba úgy hogy tárolókban vannak a minták de úgy kérek ki, hogy egy szállító tele legyen. Amennyiben a szállítók nem nagyobbak mint amit a kezünkben el tudunk vinni akkor a társnőmhöz fordulok.- Mindannyian vigyünk egyet? -A kérdés egyszerű, eléggé, hogy ő is megértse a kérdésem arra van, hogy mennyivel tudunk biztonságosan elmenni is innen. Egy még nem olyan borzasztóan nagy megkérdőjelezés mintha mindhármunknál lenne egy, vagy akár kettő. Persze minél több mintát viszünk annál jobb számunkra de tekintve, hogy csak közönséges fegyvereink vannak, csak azért mert nem egy katonai bázis szintű felszereltséggel rendelkezik a hely és lekapcsoltuk a biztonsági rendszert is én nem szeretném megmagyarázni, hogy miért mészároltunk le egy kutatóbázisnyi embert és a lesszálló padokig még pár tucatot és ott mindenkit. Nem csak a bolygófelszínt de a rendszert is el kellene tudnunk hagyni anélkül, hogy lelőnének minket és ebben a jelenlegi nevetséges tűzszünetben sem lenne a leg előnyösebb mészárlást rendezni a Köztársaság területén, főleg, hogy lehetségesen vissza tudnák vezetni ránk, a Birodalomra. Minden esetre megvárom a válaszát társnőmnek és a szerint vagy kikérek még vagy sem.
A helyzet elég feszült. A tudós pedig nagy nehezen szavakat formáz és ki is mondja őket. Rhirt elég gyors felfogású ahhoz, hogy megértse a parancsnok beszélt a tudós szájával. Az egyik úrnő pedig nem is gondolkozik sokat. Hamar nekilát a feladat elvégzésének Rhirt-re egy olyan feladatot hagyva amit ő maga talán az erő segítségével könnyebben véghez tudna vinni. Rhirt annyit tud tenni, hogy leüti a fickót ami megkérdőjelezhető mennyire hasznos ebben a helyzetben. Ennek ellenére bólint.
-Nem lesz probléma.
~Nagyon remélem, hogy nem lesz. Valahogy jó lett volna hasonló helyzetekre egy stratégiát felállítani. Ezek az improvizációk nem túl profi munkát eredményeznek. A siker érdekében csak reménykedhetünk, hogy ebből a káoszból úgy kerülünk ki, hogy a mintákat megfelelő állapotban szerezzük meg és nem fedezik fel az ittjártunkat egészen addig míg megfelelő távolságba nem kerültünk innen. A reményt nem szeretem. A biztos alapokon nyugvó tervek közelebb állnak hozzám.~
Közben figyeli a tudóst és a környezetüket, hogy ne érhesse őket sehonnan meglepetés.
-Nem lesz probléma.
~Nagyon remélem, hogy nem lesz. Valahogy jó lett volna hasonló helyzetekre egy stratégiát felállítani. Ezek az improvizációk nem túl profi munkát eredményeznek. A siker érdekében csak reménykedhetünk, hogy ebből a káoszból úgy kerülünk ki, hogy a mintákat megfelelő állapotban szerezzük meg és nem fedezik fel az ittjártunkat egészen addig míg megfelelő távolságba nem kerültünk innen. A reményt nem szeretem. A biztos alapokon nyugvó tervek közelebb állnak hozzám.~
Közben figyeli a tudóst és a környezetüket, hogy ne érhesse őket sehonnan meglepetés.
Gustav Simonsen
Little SW
Összes karim
Hylarin
Következő körváltás: 2018. március 3. (szombat)
Végül Zerae volt az, aki nekilátott a gép piszterkálásának. Szerencsére valóban könnyű volt kikapcsolni a lenti védelmi rendszereket, egy laikus is könnyedén megtehette mindezt. Ezalatt Rhirt a doktort figyelte, akit Eisahn még mindig a „karmai” közt tartott és irányított. Úgy tűnt, hogy a doktor is felhagyott a küzdéssel és most stabilan a nő irányítása alatt állt. A tárolók legnagyobbika aktatáska méretű volt, így olyanból hatot könnyedén el lehetett hozni. Mindegyikbe 600-600 mintha fért, így az összesen 3600 volt, ha valaki azonban egymásra pakolta őket, hogy a társnőjüknek is vigyen fel, akkor 4800 mintát tudtak kivinni, ami kellően jó volt. De akár több is lehetett, mert antigravos szállítópadon többet is feltudtak vinni a siklóhoz. Végül feltett egy kérdést a nőnek Zerae.
- Legyen kettő – mondta. – És hozzanak nekem is. A doktor majd elmondja, hogy ő volt, aki kérte, hogy vigyük Coruscantra ezeket, csak a biztonság miheztartása végett.
Így, ha Zerae-n múlt, hogy végül is mennyit akart kikérni. Legyen bármennyi is, kitudott mindenfélét kérni, amit akart. Végül, nagyjából tíz perc alatt minden minta ott volt náluk, vagy kézben, vagy pedig az antigravitációs szállítópadon a könnyebb szállítás érdekében. Már csak a kijutás volt hátra az épületből.
- Legyen kettő – mondta. – És hozzanak nekem is. A doktor majd elmondja, hogy ő volt, aki kérte, hogy vigyük Coruscantra ezeket, csak a biztonság miheztartása végett.
Így, ha Zerae-n múlt, hogy végül is mennyit akart kikérni. Legyen bármennyi is, kitudott mindenfélét kérni, amit akart. Végül, nagyjából tíz perc alatt minden minta ott volt náluk, vagy kézben, vagy pedig az antigravitációs szállítópadon a könnyebb szállítás érdekében. Már csak a kijutás volt hátra az épületből.
- statisztika:
- Körök száma: 17. kör / eltelt körök száma: 16
Zerae'Remur'Arez: 14 reag
Rhirt Trakk: 15 reag
Ayessa Norven / Thea Eisahn: 16 reag
- kép:
Szerencsére némileg könnyebb dolga lett, sikerült megértetnie a doktorral, ha küzd, akkor belehal. Ha együttműködik és hagyja, hogy a nő irányítsa, akkor károsodás nélkül megússza a kis akciót. Így szerencsére a férfi fel is adta a küzdést és ettől kezdve már a nőnek is sokkalta könnyebb dolga volt. Mivel azért a test eléggé kimerítette magát a falnak dőlt óvatosan, ne sértse meg a ruhát és úgy figyelte a lentieket. A kapott kérdésre a lehető leghamarabb felelt.
Remélte, hogy most már így az akció vége felé nem lesznek gondjaik. A gond az volt, hogy könnyedén eltudta volna tüntetni az útból az embereket, vagy azt, hogy ne lássák a csomagokat, de akkor el kellett volna engednie a doktort, ami kellemetlen lett volna. Főleg, hogy még módosítani is akart az emlékeit, hogy ne is emlékezzen arra, hogy telepatikusan irányítsák, csak annyira, hogy rosszul lett. Az alapján, ami történt valószínűleg úgysem tudják megmondani, hogy telepatikus behatás történt, csak annyit, hogy egy kisebb agyvérzést kapott. Abból, hogy folyton dühös és ideges a férfi ez könnyedén megtörténhet és gyanúra sem adhat okot…
- felszerelés/egyebek:
Hylarin
Következő körváltás: 2018. március 7. (szerda)
” That's no moon. It's a space station.”
- Obi-Wan Kenobi – Az Új remény
Továbbra sem lépett senki sem semmit pedig már megvoltak a minták is. Mindenki láthatta, hogy a doktor újra nekilátott küzdeni a teste feletti irányításért és nagyon úgy tűnt, hogy sikerrel is fog járni.
- Nem… tudom… tarta… argh! – hörögte a doktor hangján Eisahn.
//Egyébként ugyanaz.//
- Obi-Wan Kenobi – Az Új remény
Továbbra sem lépett senki sem semmit pedig már megvoltak a minták is. Mindenki láthatta, hogy a doktor újra nekilátott küzdeni a teste feletti irányításért és nagyon úgy tűnt, hogy sikerrel is fog járni.
- Nem… tudom… tarta… argh! – hörögte a doktor hangján Eisahn.
//Egyébként ugyanaz.//
- statisztika:
- Körök száma: 18. kör / eltelt körök száma: 17
Zerae'Remur'Arez: 14 reag
Rhirt Trakk: 15 reag
Ayessa Norven / Thea Eisahn: 17 reag
- kép:
A többiek nem cselekedtek és ezt a professzor is érezte, így ismételten küzdeni kezdett az irányítás ellen. Még ha sérüléseket is szerez, vagy belehal mindebbe, akkor is ő nyerhet, mert a csapat lebukhat és nem jut ki a táskával. Ami pedig nagyon, de nagyon nem volt jó. Így a nő meditációs szerű állapotban továbbra is igyekezett a mentális béklyókban tartani a férfit lehetőleg úgy, hogy ne rontson a fizikai állapotán. De fogalma sem volt arról, hogy meddig fogja tudni ezt így tartani.
- Nem… tudom… tarta… argh! – hörögte Eisahn.
Valószínűleg lent is úgy hangzott, mert gondolnia erre is nehéz volt, hogy ezt kimondassa a másikkal. Nem sűrűn szokott drogokhoz nyúlni, de most jól jött volna a számára valami, amivel átmenetileg ugyan, de megnövelje a képességeit, vagy legalább a fájdalmat elmulasztaná és tudná a képességét használni, amit fájdalomcsillapítóval nem. Abban azonban teljesen biztos volt, hogyha visszajutnak a hajóra, akkor altatót vesz be és végigalussza az utat a Hala-ra, szüksége volt egy nagy és kiadós alvásra mindezek után. Igazából… nem is tudta… dehogynem tudta, soha sem erőltette ennyire túl magát ilyen téren.
- felszerelés/egyebek:
- >>Felszerelés/egyéb:
- Komlink
- Holoprojector
- Datapad
Végül kikértem elegendő mintát, hogy 8 táskát megtöltsenek. Mikor ezek megvoltak akkor egy antigravitációs padot kerestem ha volt itt és arra pakoltam fel mindet. Ez a mennyiség még nem lesz feltűnő sem viszont jelentős mennyiség számunkra.- Meg is vagyunk, menjünk.- Ezzel megfogom és elkezdem kitolni a kézi kocsit ha volt. Ha nem akkor kettőt társnőm egyik-másik kezébe nyomok és megindítom ha csak állna és nem tenne semmit, hármat odaadok a tisztnek és a maradék hármat pedig én hozom.
Thea már szenvedni kezd a tudóssal. Most már nincs is igazából szükségünk rá. Harcol az irányítás ellen elég jól ahhoz, hogy használhatatlan legyen szóval biztonságosabb ha kiiktatja őt Thea még itt mert ő meg tudja tenni anélkül, hogy kárt tenne a ruhájában, és itt aztán nem fogják egy ideig keresni hiszen ide nem járnak és a többi dolgozó is bőven elvolt foglalva a munkájával. Ha nem kopogunk be akkor észre se vesznek minket, hogy lejöttünk.- Végeztünk, intézze el az öreget, hogy ne tudjon riasztani senkit és csatlakozzon hozzánk a kijáratnál amint tud.-Ezzel meg is indulok kifelé amint megbizonyosodtam róla, hogy a tudós ártalmatlanítva van, ha ez nem tud megtörténni akkor ki kell vinnünk innen az öreget és elintézni a labor ruhás területen kívül, de ahol nincsenek kamerák vagy árgus szemek.
Ha minden megvolt pedig ideje távozni.
Thea már szenvedni kezd a tudóssal. Most már nincs is igazából szükségünk rá. Harcol az irányítás ellen elég jól ahhoz, hogy használhatatlan legyen szóval biztonságosabb ha kiiktatja őt Thea még itt mert ő meg tudja tenni anélkül, hogy kárt tenne a ruhájában, és itt aztán nem fogják egy ideig keresni hiszen ide nem járnak és a többi dolgozó is bőven elvolt foglalva a munkájával. Ha nem kopogunk be akkor észre se vesznek minket, hogy lejöttünk.- Végeztünk, intézze el az öreget, hogy ne tudjon riasztani senkit és csatlakozzon hozzánk a kijáratnál amint tud.-Ezzel meg is indulok kifelé amint megbizonyosodtam róla, hogy a tudós ártalmatlanítva van, ha ez nem tud megtörténni akkor ki kell vinnünk innen az öreget és elintézni a labor ruhás területen kívül, de ahol nincsenek kamerák vagy árgus szemek.
Ha minden megvolt pedig ideje távozni.
-Professzor! Ha folytatja akkor nemcsak meghal, de a minták tisztasága is veszélybe fog kerülni. Mi már elvettük amit akartunk úgyhogy nem lesz szükségünk vigyázni az itteniekre.
Reméli jó megfigyeléseket tett. Úgy sejti, hogy ha a saját életét merné is kockáztatni a fickó, de az itt végzett munkájuk eredményeit már nem. Azt, mondta több évre visszamenőleg visszalökné a kutatásaikat ha valami bejutna ide. Rhirt pedig nem szégyellné egy biztos tarkón csapással betörni a professzor koponyáját és megfertőzni ezeket a mintákat. Őt hidegen hagyja, hogy más fajokat megmentsenek velük. Talán otthon még ez is egy jó pont lenne. Ha a professzor megnyugszik akkor ő is a kezében a táskákkal elindul kifelé. Nem ért egyet az úrnővel. Ha tudnák irányítani a professzort akkor hasznukra válna és az álcájuk sokkal jobban meg tudnák őrizni. Ezt, ki is fejti.
-Szabadjon megjegyeznem, amennyiben ezeket a táskákat el akarjuk vinni lehet jól jönne még a professzor hisz le akarhatják ellenőrizni.
-Professzor! Ha folytatja akkor nemcsak meghal, de a minták tisztasága is veszélybe fog kerülni. Mi már elvettük amit akartunk úgyhogy nem lesz szükségünk vigyázni az itteniekre.
Reméli jó megfigyeléseket tett. Úgy sejti, hogy ha a saját életét merné is kockáztatni a fickó, de az itt végzett munkájuk eredményeit már nem. Azt, mondta több évre visszamenőleg visszalökné a kutatásaikat ha valami bejutna ide. Rhirt pedig nem szégyellné egy biztos tarkón csapással betörni a professzor koponyáját és megfertőzni ezeket a mintákat. Őt hidegen hagyja, hogy más fajokat megmentsenek velük. Talán otthon még ez is egy jó pont lenne. Ha a professzor megnyugszik akkor ő is a kezében a táskákkal elindul kifelé. Nem ért egyet az úrnővel. Ha tudnák irányítani a professzort akkor hasznukra válna és az álcájuk sokkal jobban meg tudnák őrizni. Ezt, ki is fejti.
-Szabadjon megjegyeznem, amennyiben ezeket a táskákat el akarjuk vinni lehet jól jönne még a professzor hisz le akarhatják ellenőrizni.
Gustav Simonsen
Little SW
Összes karim
Hylarin
Következő körváltás: 2018. március 11. (vasárnap)
” The ability to speak does not make you intelligent.”
- Qui-Gon Jinn – Baljós árnyak
Minden megvolt és el is indulhattak kifelé. Úgy tűnt, hogy Thea megint jobban megtudta szorongatni a doktort, aki noha elég pocsékul nézett ki, de azért kissé nyögvenyelősen, de elindult kifelé.
- Mintha az olyan egyszerű lenne – morogta. – Jöjjenek fel a biztonsági szobához elsőként… a professzort otthagyjuk majd. Ha eszméletlen könnyebb a dolgom az emlékek átírásával és hamisak adásával.
Ha kiértek, akkor ott le kellett venni a védelmi ruhákat, ez viszonylag gyorsan ment, gyorsabban, mint a felöltözés. Aztán mehettek is kifelé. Mivel a professzor velük tart, így senki sem állította meg őket és elérhették a liftet. Abba befért a pad is, és mindenki, így felmehettek a megfelelő emeletre, ott pedig be a biztonsági szobába. Ott két halott biztonsági ember fogadta őket, lefejezve. A nő pedig roppant nehézkesen, megviselt tartással – az arcán nem látszik, révén álca alatt van – támaszkodott a falnak.
- Üssék le! – mondta egyszerre a professzorral.
Ha megtették, akkor megkönnyebbülten sóhajtott fel, majd nekilátott koncentrálni.
- Qui-Gon Jinn – Baljós árnyak
Minden megvolt és el is indulhattak kifelé. Úgy tűnt, hogy Thea megint jobban megtudta szorongatni a doktort, aki noha elég pocsékul nézett ki, de azért kissé nyögvenyelősen, de elindult kifelé.
- Mintha az olyan egyszerű lenne – morogta. – Jöjjenek fel a biztonsági szobához elsőként… a professzort otthagyjuk majd. Ha eszméletlen könnyebb a dolgom az emlékek átírásával és hamisak adásával.
Ha kiértek, akkor ott le kellett venni a védelmi ruhákat, ez viszonylag gyorsan ment, gyorsabban, mint a felöltözés. Aztán mehettek is kifelé. Mivel a professzor velük tart, így senki sem állította meg őket és elérhették a liftet. Abba befért a pad is, és mindenki, így felmehettek a megfelelő emeletre, ott pedig be a biztonsági szobába. Ott két halott biztonsági ember fogadta őket, lefejezve. A nő pedig roppant nehézkesen, megviselt tartással – az arcán nem látszik, révén álca alatt van – támaszkodott a falnak.
Ha megtették, akkor megkönnyebbülten sóhajtott fel, majd nekilátott koncentrálni.
- statisztika:
- Körök száma: 19. kör / eltelt körök száma: 18
Zerae'Remur'Arez: 15 reag
Rhirt Trakk: 16 reag
Ayessa Norven / Thea Eisahn: 18 reag
- kép:
Újra sikerült jól megragadnia a férfit és irányítani, bár egyre neccesebb volt, hogy meddig lesz képes ezt tenni.
De szerencsére ha nehezen is, de sikerült irányítania. Mikor kimentek, akkor nem fáradt azzal, hogy rendesen vegye le a ruhát az öltözőben, csak letépte a doktorról, majd végigkísérte a lenti részen a lifthez a csapatot. Ott fel arra a szintre, ahol jelenleg volt és be oda, ahol volt. Eddigre már teljesen a falnak kellett támaszkodnia, izzadt és szét akart robbanni a feje. Szerencsére a holografikus álca miatt nem látszott, hogy mennyire rosszul van.
Ha megtette valaki, amit kért, akkor felsóhajtott és nekilátott a koncentrálásnak, törölte az emlékeket, hogy irányította őt, vagy, hogy beszélt hozzá, helyette pedig olyan emlékeket adott, hogy rosszul volt, egy-egy bevillanás, amikor megölte ezt a két nyomorultat itt. Végül bevérezte a késeket és a fickó mellé tette őket, még vért spriccelt a ruhájára is, ami ráfröccsent a gyilkosságkor.
- Mehetünk – mondta végül nagyon fáradtan a többieknek.
- felszerelés/egyebek:
Rhirt egy mezei altiszt. Ahhoz képest jó eszű, megbízható, tehetséges alak, de nem kapott különleges kiképzést az erőhasználókkal való közös munkával kapcsolatban. Nem tudja, hogy megy ez a dolog a telepatákkal kapcsolatban. Megjegyzi, hogy nem olyan egyszerű véghezvinni az ötletet fölvázolt. Viszont jelenleg ami lényeges, hogy véghez lehet vinni. Elkísérik a professzort ahova kell, a védő ruháikat gyorsan leveszik, Rhirt egyszer még ellenőrzi az álcáját majd mehetnek is. Gond nélkül érkeznek meg a biztonsági szobába ahol úgy látszik a parancsnok kicsit piszkosabb módszerrel szabadult meg a helyiektől.
~Ebből még baj is lehet. Nem jó ha nyomokat hagyunk hátra.~
Viszont mivel a feletteséről volt szó és mert nem ismerte a helyzetet és valószínűleg jobb ötlete sem lett volna róla, hogy ő mit tenne ezért nem tett megjegyzést csak az utasítást hajtotta végre szó nélkül és ütötte le a professzort majd próbálta elkapni, hogy ne üsse be a fejét. A parancsnok munkáját szó nélkül szemlélte. Ha feladatot kapott akkor, azt elvégezte. Az utasításra el is indult. Nem is volt tovább ott időzni.
~Ebből még baj is lehet. Nem jó ha nyomokat hagyunk hátra.~
Viszont mivel a feletteséről volt szó és mert nem ismerte a helyzetet és valószínűleg jobb ötlete sem lett volna róla, hogy ő mit tenne ezért nem tett megjegyzést csak az utasítást hajtotta végre szó nélkül és ütötte le a professzort majd próbálta elkapni, hogy ne üsse be a fejét. A parancsnok munkáját szó nélkül szemlélte. Ha feladatot kapott akkor, azt elvégezte. Az utasításra el is indult. Nem is volt tovább ott időzni.
Gustav Simonsen
Little SW
Összes karim
//Elnézést, most az én hibámból nem lesz új kör, csütörtökön lesz új.//
- >>Felszerelés/egyéb:
- Komlink
- Holoprojector
- Datapad
A nő válasza alapján el fog bírni akkor még a tudóssal és én feleslegesen izgattam túl magamat az életén jelenleg. Mikor befejeztem mindennek a kikérését és összepakolását akkor meg is indultunk kifelé. Gondoskodtam róla, hogy társnőnk is jöjjön, szóval, hogy senki se maradjon hátra. A tiszt pedig tovább támogatta a tudóst, révén az öltözők külön is voltak így még jó is, hogy itt volt. A visszaöltözés gyorsabban megy mint a be de azért gondoskodtam róla, hogy semmit ne hagyjak hátra véletlenül se, ellenőrzöm az álcázómat még mielőtt kimennék az öltözőből majd ha minden rendben volt akkor ki is mentem a mintákat is hozom és akkor elindulok a többiekkel együtt fel a biztonsági szobába.
Oda felérve szembesülünk Theaval és a két halott őrrel. Végig nézem amit ügyködik miután a tiszt leütötte a tudóst. Miután pedig végzett mindennel mondja is, hogy mehetünk. Fáradtnak fest a hangja, bizonyára megsínylette a tudós ellenállásától a dolgot de teljesített és az a fontos.
- Akkor ne is időzzünk tovább. - mondom majd miután a hangja is fáradt volt inkább a kocsin hagyom a táskákat és úgy tolom azt elindulva és nem adok még a kezébe plusz cipelni valót. Úgy is elfér a kocsin szóval nincsen probléma és nem kell az, hogy véletlenül elejtse.
Végig nyugodtan sétálok és tolom a kocsit egészen addig amíg valaki esetleg nem akarna megállítani minket, persze akkor nem tolom át rajta a kocsit ám amíg senki sem akar megállítani minket, én sem fogok megállni csevegni senkivel sem. Egészen addig amíg nem fogunk kiérni az épületből persze, ott bizonyosan várni fog minket a helyi úrnő aki fogadott is bennünket. Szóval rá majd számítanunk kell.
Oda felérve szembesülünk Theaval és a két halott őrrel. Végig nézem amit ügyködik miután a tiszt leütötte a tudóst. Miután pedig végzett mindennel mondja is, hogy mehetünk. Fáradtnak fest a hangja, bizonyára megsínylette a tudós ellenállásától a dolgot de teljesített és az a fontos.
- Akkor ne is időzzünk tovább. - mondom majd miután a hangja is fáradt volt inkább a kocsin hagyom a táskákat és úgy tolom azt elindulva és nem adok még a kezébe plusz cipelni valót. Úgy is elfér a kocsin szóval nincsen probléma és nem kell az, hogy véletlenül elejtse.
Végig nyugodtan sétálok és tolom a kocsit egészen addig amíg valaki esetleg nem akarna megállítani minket, persze akkor nem tolom át rajta a kocsit ám amíg senki sem akar megállítani minket, én sem fogok megállni csevegni senkivel sem. Egészen addig amíg nem fogunk kiérni az épületből persze, ott bizonyosan várni fog minket a helyi úrnő aki fogadott is bennünket. Szóval rá majd számítanunk kell.
Hylarin
Következő körváltás: -
” Így száll hát sírba szabadságunk, tapsvihar közepette.”
- Padmé Amidala – Sithek bosszúja
A társaság most már tényleg eltudott indulni vissza a tetőre. Senki sem állította meg őket az úton, odafent pedig a hercegnő sem kérdezősködött arról, hogy miért egy adag dologgal jöttek fel. Az a jó, hogy aki nem látta, hogy lentről jöttek ezzel azt is hihette, hogy adatokat visznek és nem pedig mintákat. Könnyedén, bármiféle gond nélkül visszatértek a hajójukhoz, ahol a hercegnő is hálásan köszönt el tőlük. A hajó is gond nélkül kapta meg a felszállási engedélyt és így a hajó el is hagyhatta a bolygót. Először persze Coruscant irányába kellett menni, de útközben megálltak egy lakatlanabb bolygón, ahol hajót cseréltek. Eisahn elmondta, hogy az álca miatt volt minderre szükség. Végül a másik hajóval először az FRSz uralta űrbe mentek, onnan a mélyűrbe, és végül egyenesen a Ziost-ra.
Itt adták le a mintákat és térhettek vissza a saját dolgaikhoz…
~ Epilógus ~
Néhány nappal később a feladat miatt felkeresték Zerae-t és Rhirt-t immáron már ott, ahol egyébként dolgoztak. Mind a ketten titokban megkapták a kitűntetést a feladatukért. Zerae-nek hozzá tették, hogy a teljes Rejtélyek szféra a lekötelezettje és jó néhány szívességet is nyert mindezzel. Ennél nagyobb elismerést pedig a fiatal nő keresve sem találhatott volna.
Rhirt megkapta a hadnagyi kinevezését valószínűleg végre, ő ennél többet nem kapott, csak, hogy figyelik a későbbi előrehaládást és rögös útját a hadseregben. Hogy mindez jó, vagy kevésbé, azt már neki kellett eldönteni.
Siqsa ezúttal nem járt olyan jól, ugyan ő is kapott elismerést a feladatért, de ő is a titokban, azonban neki szívességeket nem ajánlottak fel és még a dühöngő apjával is szembe kellett néznie még.
Ami a küldetést illette, ha követték azt, hogy mi is volt az ügy befejezése a Köztáraságban, két nappal később megtalálták a lezuhant űrhajót azon a holdon, ahol hajót cseréltek, négy halálos áldozattal. A kimentett fekete-doboz alapján a hajó droidja elszámolta az asztrogációt és a hajó belecsapódott a holdba. A hajó fedélzetén levő négy SIS ügynök – akiknek az álcáját felvették – meghaltak, esélyük sem volt a túlélésre. A Hylarin-on a professzor a nyomozás miatti nyomás miatt összeroppant idegileg és egy ismeretlen helyen levő szanatóriumba szállították. Természetesen a két őrről nem derült ki semmi, de egy biztos, hogy ezek alapján nem nagyon fognak gyanakodni arra, hogy a birodalmiak tettek valamit, ha mégis, a SIS-ben rejtőző birodalmi ügynökök tenni fognak az eltussolásról.
Vége.
//Akkor a szokásos, az epilógusban leírtakon felül, Zerae és Rhirt 2-2 pontot kapnak és 10-10k creditet, Siqsa ezúttal csak 1 pont és 5.000 creditet. A bővítés pedig 4 hónap legyen. Köszönöm a játékot! //
- Padmé Amidala – Sithek bosszúja
A társaság most már tényleg eltudott indulni vissza a tetőre. Senki sem állította meg őket az úton, odafent pedig a hercegnő sem kérdezősködött arról, hogy miért egy adag dologgal jöttek fel. Az a jó, hogy aki nem látta, hogy lentről jöttek ezzel azt is hihette, hogy adatokat visznek és nem pedig mintákat. Könnyedén, bármiféle gond nélkül visszatértek a hajójukhoz, ahol a hercegnő is hálásan köszönt el tőlük. A hajó is gond nélkül kapta meg a felszállási engedélyt és így a hajó el is hagyhatta a bolygót. Először persze Coruscant irányába kellett menni, de útközben megálltak egy lakatlanabb bolygón, ahol hajót cseréltek. Eisahn elmondta, hogy az álca miatt volt minderre szükség. Végül a másik hajóval először az FRSz uralta űrbe mentek, onnan a mélyűrbe, és végül egyenesen a Ziost-ra.
Itt adták le a mintákat és térhettek vissza a saját dolgaikhoz…
~ Epilógus ~
Néhány nappal később a feladat miatt felkeresték Zerae-t és Rhirt-t immáron már ott, ahol egyébként dolgoztak. Mind a ketten titokban megkapták a kitűntetést a feladatukért. Zerae-nek hozzá tették, hogy a teljes Rejtélyek szféra a lekötelezettje és jó néhány szívességet is nyert mindezzel. Ennél nagyobb elismerést pedig a fiatal nő keresve sem találhatott volna.
Rhirt megkapta a hadnagyi kinevezését valószínűleg végre, ő ennél többet nem kapott, csak, hogy figyelik a későbbi előrehaládást és rögös útját a hadseregben. Hogy mindez jó, vagy kevésbé, azt már neki kellett eldönteni.
Siqsa ezúttal nem járt olyan jól, ugyan ő is kapott elismerést a feladatért, de ő is a titokban, azonban neki szívességeket nem ajánlottak fel és még a dühöngő apjával is szembe kellett néznie még.
Ami a küldetést illette, ha követték azt, hogy mi is volt az ügy befejezése a Köztáraságban, két nappal később megtalálták a lezuhant űrhajót azon a holdon, ahol hajót cseréltek, négy halálos áldozattal. A kimentett fekete-doboz alapján a hajó droidja elszámolta az asztrogációt és a hajó belecsapódott a holdba. A hajó fedélzetén levő négy SIS ügynök – akiknek az álcáját felvették – meghaltak, esélyük sem volt a túlélésre. A Hylarin-on a professzor a nyomozás miatti nyomás miatt összeroppant idegileg és egy ismeretlen helyen levő szanatóriumba szállították. Természetesen a két őrről nem derült ki semmi, de egy biztos, hogy ezek alapján nem nagyon fognak gyanakodni arra, hogy a birodalmiak tettek valamit, ha mégis, a SIS-ben rejtőző birodalmi ügynökök tenni fognak az eltussolásról.
Vége.
//Akkor a szokásos, az epilógusban leírtakon felül, Zerae és Rhirt 2-2 pontot kapnak és 10-10k creditet, Siqsa ezúttal csak 1 pont és 5.000 creditet. A bővítés pedig 4 hónap legyen. Köszönöm a játékot! //
- statisztika:
- Körök száma: 20. kör / eltelt körök száma: 19
Zerae'Remur'Arez: 16 reag
Rhirt Trakk: 17 reag
Ayessa Norven / Thea Eisahn: 19 reag
3 / 3 oldal • 1, 2, 3
X-Men Reneszánsz :: Little SW / Lil'SW :: Little SW :: Köztársaság területe :: Űr és egyéb nem túl fontos bolygók
3 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.