Hylarin

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Hylarin Empty Hylarin

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 26 Nov. 2017, 09:51

Hylarin H5hckRc

Gazdag bolygó, mert a kék orgona itt tenyészik, aminek színe keresett mindenféle termékhez. A bolygó eléggé messze esik a Köztársaság belső övezetéhez, és túlságosan közel a Birodalmi fennhatósághoz. A hely a Köztársaság pártján áll, de a gazdagsága miatt a háborúkban folyamatos harc megy érte a Birodalom és a Köztársaság között. A Holdon terem a különleges kék orgona, amit a helyiek mindenféle dolgokhoz használnak fel. Festék, gyógyszeralapanyag és egzotikus különleges parfüm alapanyag leginkább, amit aztán a külvilágba exportálnak. A bolygó még egy különlegessége, hogy csakis tisztavérű aiperek lakják.
9. szektorban található, egy, vagy két rendszerrel a Hypori-tól, ami meg már Birodalmi terület.
Látkép a fővárosból:
Hylarin Guardians_of_fate_by_kire1987

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hylarin 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 27 Nov. 2017, 00:00Hidegháború – Az új hajnal

Hylarin


Résztvevők: Ayessa Norven / Thea Eisahn, Zerae'Remur'Arez, Siqsa Povoxa és Rhirt TrakkKövetkező körváltás: 2017. december 1. (péntek)

” A koronákat öröklik, a királyságokért megküzdenek”
- Clone Wars animációs sorozat

Hylarin 00120

Videón itt nézhető meg a kaland felvezető!
(zenével+mozgó szöveggel, ugyanaz, mint a képen)

Hylarin OZTmzyv

Hylarin 00120

~ Pár nappal korábban ~
Néhány nappal korábban Siqsa és Zerae odahaza, ahol éppen tanultak a saját hálókörletükbe visszatérve egy-egy holoprojectort találtak, amin egy felvett holoüzenet volt. A holoüznetben Lord Hiuval volt az, aki személyesen kereste fel őket, hogy kivívták a császár figyelmét az Ilumon történt eseményekkel. Az, hogy ez jó-e, mindenki maga dönthette el; éppen ezért egy roppant fontos feladatot kellett a két lánynak végrehajtania, ami a birodalom belügyének létfontosságú. Az üzenetben még annyi volt, hogy a császár bizalmát élvezik az ügyben és Hiuval tolmácsolta a császár szavait, miszerint reméli, hogy Lady Siqsa és Lady Zerae segítségével egy újabb Urdrarr hajnal köszönthet a Birodalomra. A pontosabb információkat és a küldetés mivoltát a Hala-n, a Birodalmi zászlóshajón fogják a hölgyek tudtára hozni. Még egy kódot kaptak, amivel majd a hajóra léphetnek, illetve az időpontot, hogy mikorra kell odaérkezniük.
Trakk altiszt helyzete egyszerűbb volt, ő maga egy áthelyezési parancsot kapott mindenféle előzmény nélkül, egyenesen a Birodalmi zászlóshajóra a Hala-ra, pedig az előmenetele nem volt meg ahhoz, hogy oda kerüljön.

~ Hala; Birodalmi zászlóshajó ~
Eljött a nap, amikor Trakk első napját kezdte a hajón és máris a hídra küldték, ahova csak azok tehették be a lábukat, akik ott szolgáltak. Ezen a napon érkezett meg a két Urdrarr hölgy is, akiket a hídra kísértek.
A hölgyek számára a helyzet talán kellemetlen lehetett, az Ilumi látomásból felismerhették a hajó hídját ez volt az, ahol ott agyonlőtték őket, a hajón szinte mindenhol nem a megszokott rohamosztagosok, hanem a Halálosztagosok mászkáltak. A híd egész elejére kísérték őket, ahol már Trakk pár perce várakozott. A tiszt, aki idehozta őket meghajlás kíséretében mondta, hogy mindjárt megérkezik, aki eligazítja őket.
Alig kellett úgy tíz másodpercet várakozniuk, amikor egy türkizékék hajú nő lépett be a hídra fehér – nem az admirálisokra jellemző, hanem a hírszerzőkre/ügynökökre – egyenruhában. Ahogyan belépett mindenki néma csendben maradt és feszült csönd ereszkedett a hídra. Csak akkor álltak neki újra a munkának, amikor a nő megérkezett a két Urdrarr-hoz és az altiszthez.
Hylarin PJjlEdC

statisztika:


Hylarin 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az új hajnal
Ayessa Norven / Thea Eisahn
Cithe főadmirális végrehajtója, SIS ügynökJátékostárs(ak) neve: Siqsa Povoxa, Zerae'Remur'Arez és Rhirt Trakk


~ Helyszín: Hala hídja ~
kép:

Amint megkapta a híreket, hogy mindhárom résztvevő megérkezett, akkor engedte el a főadmirális, hogy menjen és álljanak neki a feladatnak, amit magától a császártól kaptak. A nő végigsietett a hajó folyosóin, egészen addig, amíg meg nem érkezett a hídhoz. Amint kinyílt az ajtó akkor belépett és megállt néhány lépésre az ajtótól. Azt várta, hogy észrevegyék az érkezését. Még ha csukva lett volna a szeme akkor is tudta volna, hogy mindez mikor történt meg, hiszen feszült néma csend állt be a teljes hídra. Mint mindig, amikor vagy ő maga, vagy a Főadmirális érkezik meg. Nyugodt, kényelmes tempóban sétált végig a hídon. Amikor megérkezett a két nőhöz és a férfihoz, akkor alig észrevehetően hajolt meg a két nő irányába és egy rövid, apró fejbiccentéssel köszöntötte a férfit.
- Üdvözlöm önöket! – köszöntötte a társaságot rideg, merev hangon. – Thea Eisahn vagyok, Cithe főadmirális végrehajtója. Én leszek, aki önökkel tart a küldetésre és eligazítja önöket.
Remélte, hogy mindannyian tudják, hogy mindez mit jelen és nem kell kioktatnia az Urdrarr-okat sem a parancsnoki láncról, hogy neki csak a Főadmirális és a császár parancsolhat, az Urdrarr-ok nem. Kisebb terpeszbe állt, a kezeit összefűzte a háta mögött és így szólalt meg.
- Azt már bizonyára önök is hallották, hogy ez egy igencsak fontos belpolitikai küldetés, feladat lesz, aminek a legnagyobb titokban kell lezajlania. A feladatunk, hogy beszivárgunk a Hylarin nevű köztárasági bolygó DNS tároló épületébe és DNS mintákat, embriókat hozunk el onnan, majd távozunk a bolygóról. Lehet, hogy könnyűnek tűnik, de létfontosságú a császár és a Birodalom számára. SIS ügynökökként fogunk bemenni, így mindannyian a küldetés idejére holografikus álcázót kapnak, amibe már az adott személy külseje van beprogramozva. Az érintett ügynökök már természetesen halottak, nem sokkal az akció után a testüket is megfogják találni a Köztársaságiak. Egy köztárasági hajóval a Független Rendszerek Szövetségén át jutunk be a Köztáraság területére, leszállunk a bolygón, kirámoljuk a DNS bankot, elhagyjuk a bolygót azon az úton, ahogyan mentünk. Bent a kapcsolatot telepatikus úton tartjuk, én leszek a központ, úgy tudom a két úrnőnek ez a fajta kommunikáció nem idegen, így irányukba ez könnyedén fog zajlani, Trakk altisztnek pedig lesz nagyjából egy napja arra, hogy belerázódjon. A két úrnő felszerelésének összeválogatásában, ha igénylik, akkor az altiszt és jómagam fogok segédkezni.
Itt elhallgatott, kivárta, hogy a hármas feldolgozza a hallottakat.
- Amennyiben van kérdésük most feltehetik.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hylarin 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Xeth E'ron Hétf. 27 Nov. 2017, 02:05

Siqsa Povoxa
Sötét Jedi Padawan
"Fear. Fear attracts the fearful.
The strong. The weak. The innocent. The corrupt. Fear.
Fear is my ally."
Volt egy heves vitám apám egyik kis házi kedvencével. Nem is tudom miért tart egyáltalán olyan erőhasználónak csak akkor nevezhető egyéneket, ha azt feltételezzük, hogy mindenik gyenge és szánalmas. A léyneg, hogy nyalogathatja ezek után a sebeit, habár az is lehet, hogy egy új kézre lesz szüksége. Nem tudom egy lógó csonkot mennyire lehet visszaragasztani, bár egy műkézzel talán hasznosabb lesz, mint eddigi élete során bármikor. Lényeg ami lényeg, még egy embernek el tudtam volna választani egyiktestrészét a másiktól, mondjuk a fejét a nyakától, mert ahelyett, hogy egy igazán fontos holoprojectort egyenesen hozzám hozott volna, egyszerűen csak becsempészte a szobámba. Ez startból két fővesztéssel jutalmazandó bűntett. Egyrészt egyenesen a kezembe kellett volna adnia, másrészt az engedélyem nélkül lépett be a szobámba. Igaz, hogy nem voltak valódiak, de az Illumon látott kutyákból, ha az egyik most itt őrizte volna a szobámat, akkor biztos jót ebédelt volna a combjából.
Miután kicsit kidühöngtem magam, immáron tiszta fejjel, nekiültem megnézni, hogy mit is rejt a holoprojector. Lord Hiuvalt csak képeken láttam, élőben szerintem sohasem találkoztam vele, így elég nagy dolog volt, hogy pont tőle kaptam az üzenetet. Először gondolkodtam azon is, hogy lehet valaki eltévesztette a házszámot, de az Illumon történt dolgok felhozatalával rájöttem, hogy nem így van. Hogy a császár figyelmét az hívta-e fel, hogy milyen ügyesen lehet minket drogokkal irányítani, vagy hogy önkéntesen ugrunk bele ilyen hülye küldetésekbe, azt nem tudtam eldönteni. Valószínűleg ezt nem is fogjuk megtudni, és az is lehet, hogy mindezt csak azért mondták, hogy mindenképp el kelljen fogadjuk és ne mondhassunk nemet. Nem mintha egyáltalán módunkban állna. Egy pillanatra azon is elgondolkoztam, hogy belefuttatok a beszélgetésbe, de végül nyugodtan végigvártam és megkaptam minden szükséges információt ami kellett.
Teljes harci díszben, vagyis az új cuccaimat fel és magamhoz véve, szálltam be abba a hajóba, ami a Hala-ra vitt. Itt került egy tiszt aki fogadott, meg egy régen látott ismeretlen ismerős. Ebből a közelségből nem volt nehéz felismerni azt a lányt, aki hozzám hasonlóan ott volt azon a bizonyos Illum-i küldetésen.
- Deja vu-m van. Nem viszket a mellkasod? - pillantottam oldalra a másik tanítvány felé miközben a kérdést feltettem azt követően, hogy a minket idekísérő tiszt elhagyta a helyet. Ha nem tévedek eléggé idegesítőnek fogok bizonyulni ezzel a lány számára. Amennyiben azóta sem javult semmit, úgy feltehetőleg felkapja a vizet vagy duzzogó hallgatásba merül, nem tudom, de ha van valami kevéske is a fejében, akkor mond valami frappáns replikát és akkor lehet nem fogom tovább húzni az agyát. Ez még nem biztos.
A nagy csend után egy érdekes hajszínű nő jelenik meg és be is mutatkozik. Csupán ezután engedek meg magamnak az irányába egy kisebb biccentést, mindegy a korábbi köszöntésére válaszolva, meg a rangját tiszteletben tartva. Mindezt pedig egy összefoglaló követte a küldetésünkről. Csupán a szavai végén, mikor említést tett óla, vettem tudomást a velünk együtt ott álldogáló birodalmi tisztről. Felvont szemöldökkel és kisebb undorral néztem végig. Nem igazán tudtam elképzelni, hogy mégis miért osztották be egy magas rangú tiszt és két urdrarr mellé. Feltehetőleg kellett valaki túlságosan normális, vagy aktuális élő pajzs. Franc se tudta.
- Miféle különlegesebb felszerelés kellene? Valamint egészséges, hogy az altiszt is velünk jöjjön? Nem veszélyes ez neki túlságosan? - szólaltam meg, miután helyet adtak a kérdéseknek. Az első kérdésre a válasz azért érdekelt, mert oké, hogy kapunk álcázó berendezést, de azontúl ami nálunk van, milyen különlegesebb felszerelés kellhet vajon. A másik két kérdést pedig nem azért tettem fel, mert aggódtam volna a tiszt fizikai jólétéért, hanem mert feleslegesnek éreztem. Ezt a hangomból is lehetett hallani.

Felszerelés:
Misztikum jártasságok:
Szakértelmek:
Faji képességek:


_________________
Hylarin 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hylarin FUn312o
Hylarin 6fZaEMM
Hylarin EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Adrian Sommerfield Csüt. 30 Nov. 2017, 20:48

Trakk bár ambiciózus ember volt világéletében, az megijesztette amilyen gyorsan áthelyezték  méghozzá a birodalom zászlóshajójára. Nem a felelősség vagy a lehetséges nehézségek azok amik megijesztették hanem, hogy nem ismeri az okokat. Mindenesetre a lehetőséget nem hagyhatja ki és a parancsot sem tagadhatja meg. Megérkezett hát a hajóra a nagyon szerény felszerelésével. Igyekezett a kollégáktól érdeklődni arról miképp működnek a dolgok itt hátha hall valami érdekességet. Akár egy pletykát, ami hasznos lehet. Első napján a hídra kell mennie. Kifogástalan állapotban jelenik meg az adott helyen és várja az eligazítást. Elég kellemetlen ugyanis kicsit kilóg a környezetből úgy érzi. Ennek viszont nem mutatja jelét. A két nő megjelenésére fejet hajt előttük ahogy az illem megköveteli és hacsak nem szólítják meg némán vár amíg meg nem érkezik egy furcsa hajviseletű hölgy. Az egyenruhája alapján Trakk hamar megállapította a nő rangját és, hogy szívesen helyet cserélne vele. Tisztelegve köszöntötte és a biccentésre a háta mögött összekulcsolta a kezét és figyelmesen hallgatott.
~Mégis mit keresek én itt. Talán valaki felfigyelt rám és ez valami próba?~
A feladatot is komoly arckifejezéssel néhány részen bólintással hallgatja végig. Valóban elsőre nem tűnik túl lehetetlen feladatnak, de ha valóban olyan fontos ahogy a nő mondta akkor nem hibázhatnak. Főként mert az ha túl is élik egyenlő lenne a nagyon csúnya halállal. Az hamar kiderül, hogy az egyik nőnek nagyon nem tetszik az ő jelenléte.
~Nagyszerű. Egy szeszélyes nőszemélynél senki nem lehet alkalmasabb arra, hogy beépüljön egy köztársasági bolygó épületébe és minél kisebb feltűnéssel ellopjon valamit.~
Érzelmeit viszont nem engedte, hogy kimutassa. Változatlan komolysággal nézett a kék hajú nőre, hogy válaszoljon. Talán megtudja vagy lesz sejtése, hogy valóban mit keres itt. Megvárja míg a két úrnő felteszik a kérdéseiket és csak az után szólal meg ő is.
-Tisztelettel asszonyom!A biztosabb beépülés érdekében lesz lehetőség megkapnunk a személy adatait akinek a helyét átvesszük?

Felszerelés:

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Zerae Csüt. 30 Nov. 2017, 22:18

>> Zerae'Remur'Arez, Sith Padavan
>> Játékos társak: Siqsa Povoxa, Thea Eisahn, Rhirt Trakk
>> Kaland: Hidegháború Az új hajnal
>>Felszerelés/egyéb:


Miután mesterem kiengedett a kriptából egy üzenet várt rám már. Elsőre szkeptikus voltam vele persze. Nehéz volt elképzelni, hogy ezt tényleg az most aminek látszik de nem volt csalás, ez bizony attól jött és fontos feladat volt.
Fontos volt, bukás nem elfogadott nem mintha bármikor is az lenne. A hajóra érkezve nem törődtem vele, hogy "ismerős" arcot látok, az hogy az első dolga a megjegyzés volt csupán annyit sugall, hogy mekkora kretén és csak ezen repertoárján tud bővíteni. Az meg hogy a híd és a hajó meg úgy nézett ki mint amikor a teszt telepen hallucináltam sem érdekelt. Fontosabb dolgom volt, az eligazításra várni. És ezt is tettem. Nem cseverészek vagy bájolgok senkivel sem. Kicsit sem tudnak érdekelni sem.
Mikor pedig megérkezett végre az eligazítónk akkor már rá figyeltem. A köszöntésére én is biccentettem neki. Valami tiszteletet meg kell adni a korcsoknak is néha és miután a többi feltette a maga kérdését én nem teszek fel egyet sem hanem megvárom a válaszát, hogy az majd esetleg felvet további kérdést. Azon részét, hogy mit ajánlanak amiről mi nem tudhatunk, hogy hoznunk kellene bizonyára fognak tájékoztatni is minket, még is csak egy fontos küldetésről van szó.

_________________
Hylarin FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Hylarin 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 01 Dec. 2017, 00:01Hidegháború – Az új hajnal

Hylarin


Résztvevők: Ayessa Norven / Thea Eisahn, Zerae'Remur'Arez, Siqsa Povoxa és Rhirt TrakkKövetkező körváltás: 2017. december 5. (kedd)

” Egy elképzelésnek sok értelmezése lehet”
- Clone Wars animációs sorozat

Hylarin 00120

Lásd Thea reagja, ott lesz a teljes kör.

statisztika:


Hylarin 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az új hajnal
Ayessa Norven / Thea Eisahn
Cithe főadmirális végrehajtója, SIS ügynökJátékostárs(ak) neve: Siqsa Povoxa, Zerae'Remur'Arez és Rhirt Trakk


~ Helyszín: Hala hídja ~
kép:

A szavakra a nő szeme sem rebbent, mintha várta volna azt, hogy felmerüljön az, hogy a tiszt és ő maga azok, akik hátráltatják a küldetést. Igazából várta is, amikor megérkeztek, mindig ez volt, ha Urdrarr-okkal kellett együtt dolgozni. Szerencsére kellően profi volt és jól kezelte mindezt és elégedetten nyugtázta azt is, hogy az altiszt is, e szerint a megfigyelők egyelőre nem hibáztak, amikor őt választották.
- Én inkább az úrnők miatt aggódom – jegyezte meg továbbra is tárgyilagosan. – Az altiszt tökéletesen beleillik a feladatba, révén teljesen átlagos emberek közé megyünk. Ő úgy vélem, hogy származása révén jobban eltudja adni az egyszerű embert, mint önök. De remélem tévedek. Ki is kell jutnunk a bolygóról vissza a Birodalmi űrbe, így célszerű lenne, ha nem lenne arra szükség, hogy az úrnők leleplezzék képességeiket. Természetesen altiszt, most akartam rátérni – pillantott a férfira.
Amint ezt elmondta, akkor több övszerű dolgot és kártyákat vett elő. A holoövek jól álcázottak voltak, meg nem volt mondható róluk, hogy micsodák.
- Az ön álcája a lekkuk miatt egy togruta lesz – mondta és átnyújtotta a holoövet. – Nehla Tirnul a neve.
Ezzel még az igazolókártyákat is átadta, ha felvett az övet és aktiválta Siqsa, akkor már új alakjában látszott. Ezek után Zerae irányába fordult és hasonló dolgokat adott át neki, mint a másik nőnek.
- Az ön álcája, egy mezei ember, akit Shalla Ordo-nak hívtak egykor – mondta.
Ha ő is kipróbálja egy teljesen átlagos embert kapott magának. Végül pedig Trakk következett, ő is hasonlókat kapott, mint a két nő előtte.
- Az öné is egyszerű ember, aki egykor a Graal Shesh nevet viselte – mondta.
Ha kipróbálta, akkor egy idősebb férfi alakja tűnt fel rajta. Végül saját maga is aktiválta az önmaga holoövét és egy szőke hajú nő alakja lett a korábbi helyett.
- A küldetés alatt az én nevem pedig Mia Siln lesz – tette hozzá. – Általános felszerelést hozzanak, ami egy ügynökhöz illik, a fénykardjaikat is hozhatják, de rejtsék el, hogy ne vegyék észre. Ennél speciálisabb dolgokra nem lesz szükségük.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hylarin 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Xeth E'ron Szomb. 02 Dec. 2017, 23:51

Siqsa Povoxa
Sötét Jedi Padawan
"Fear. Fear attracts the fearful.
The strong. The weak. The innocent. The corrupt. Fear.
Fear is my ally."

~ Ezt a savanyú gyümölcsöt. ~ fintorgok kicsit miután az urdrarr lány a süketet játssza. Legutóbb sokkal normálisabbnak tűnt, bár lehet, hogy csak az én emlékeim csalfák, vagy az is csak a hallucinogén szer hatása volt és semmi más.
- Nekem nem jelent gondot, nem ez lesz az első ilyen feladatom. - válaszoltam a nőnek egy kisebb vállrándítást követve és elvettem tőle a holoövet és a kártyát, majd az övről az álcázó berendezést leszedtem és feltettem a saját övemre és aktiváltam. Amennyire lehetőségem volt megfigyeltem, hogy mégis milyen külsőt kaptam, bár igazán csak akkor fogom tudni meglátni, ha valami tükröző felület elé kerülök. Azt így is láttam, hogy a bőrszínem változott, valamint a lekkuk mintázata és színe is. Ugyanakkor ezt követve a neveket és kinézeteket is igyekeztem elég erősen a tudatomba vésni, hogy ha szükséges lenne, akkor ne legyen problémám belőle.
Közben a kártyát beolvastattam a datapadembe, hogy a Nehla Tirnul nevű személyről mindent megtudjak amit csak lehet és kell. Közben arról is meggyőződtem, hogy mennyire más, mármint vizuális szinten, a mozgásom. Nem árt ha hozzászokom ahhoz, hogy most nem a saját kezemet kell látnom és a saját végtagjaimat, így kevésbé lesz stresszes a dolog, kisebb lesz a hibaszázalék.
- Részemről minden rendben van. Kétlem, hogy olyasmi lenne nálam, ami gondot jelentene. - felelem a nőnek végül. Fénykardot nem kell elrejtenem, mert nincs. Vibrokard meg egy ostor mégsem olyan felszerelés ami urdrarr specifikus lenne, egy ügynök is beszerezheti simán. Ha van rá pénze persze.

Felszerelés:
Misztikum jártasságok:
Szakértelmek:
Faji képességek:


_________________
Hylarin 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hylarin FUn312o
Hylarin 6fZaEMM
Hylarin EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 04 Dec. 2017, 20:04

Trakk nem mutatott semmi érzelmet a sith nő viselkedésére, de a főadmirális végrehajtójának mondatán egy pillanatra elkerekedett a szeme és csak az után vette vissza a hivatalos arckifejezését. Mindenesetre most alaposan elnyerte az a nő Trakk tiszteletét. Ő hasonlóképp gondolja, de nem hinné, hogy ki merte volna mondani. Hamar vissza is térnek a konkrét feladatra.
~Nehla Tirnul. Shalla Ordo. Graal Shesh. Ez én vagyok. Nem rossz név. Ő pedig Mia Siln. Nehla Tirnul, Shalla Ordo, én Graa Shesh és Mia Siln. Menni fog ez.~
Persze a biztonság kedvéért még legalább kétszer-háromszor elismétli magában nehogy ezzel szúrja el a küldetést. Maga is igyekezett utánanézni az alaknak akinek a helyébe kell lépnie. Az első hivatalos küldetése amit ha jól végez el akár a főnökei fülébe is eljuthat és amivel nem utolsó sorban nagyot lendíthet a saját karrierjén. A felszereléssel kapcsolatban neki sem lesznek problémái az biztos. Egy pisztoly, az energiapajzs és talán a gránátok. Nem idegeskedik a helyzet miatt. Úgy érzi képes lesz megfelelni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Zerae Hétf. 04 Dec. 2017, 21:06

>> Zerae'Remur'Arez, Sith Padavan
>> Játékos társak: Siqsa Povoxa, Thea Eisahn, Rhirt Trakk
>> Kaland: Hidegháború Az új hajnal
>>Felszerelés/egyéb:

Rövidre lett véve az, hogy ki szerint kéne éppen jönnie meg ki szerint kinek nem. Biztosíthatták róla őt is, hogy mi azért vagyunk itt mert a felkérők nem utcai árusok. Az, hogy értünk aggódik nevetséges. Nem szükséges a felesleges aggodalom felénk, a sikeres küldetésre adja energiáit.
Hallgatom tovább a magyarázatát majd mikor felém nyújtotta az eszközöket akkor elvettem azokat.
Felcsatoltam amit kellett és átnéztem a kapott információkat. Kipróbáltam, hogy működik-e az álcázó majd szemügyre vettem az alakot. A fakó szín szinte bántja a szememet de a kénytelenség van. Még sem sétálhatok hatalmasságom valójában csak úgy közéjük, az sehol sem lenne titkos beszivárgás.
Memorizálom az új nevemet és a csapat többiét is, párszor elismételgetve magamnak majd az én álcámról való információk után olvasok. Miféle háttere van, még is milyen korcsot kell eljátsszak. Kedveset? Mogorvát? Barátságosak-e egymással azok akik kegyesen feladták életüket a jó ügy érdekében. Majd a többi is. Fontos lesz a megfelelő viszonyulás a többi személyhez a környezetünkben, miképp kell majd viselkednünk. Hiszen ha valaki lebukik akkor vége. Neki mindenképpen ám nagy eséllyel magával ránt minket az az ostoba aki nem képes némi színjátékra.
A felszerelésem csupán egy tárgyal, egy fontos tárgyal nagyobb mint amit egyszerűnek lehet nevezni, mégpedig a fénykardom. Megfelelően elrejtem a ruházatomban, hogy se látszatra ne lehessen észrevenni és se pedig eshessen ki a választott helyről. Miután nem válok meg tőle így ezen verziót kell választanom.

_________________
Hylarin FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Hylarin 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 05 Dec. 2017, 00:10Hidegháború – Az új hajnal

Hylarin


Résztvevők: Ayessa Norven / Thea Eisahn, Zerae'Remur'Arez, Siqsa Povoxa és Rhirt TrakkKövetkező körváltás: 2017. december 9. (szombat)

”A gonosz útján járva a hatalmat meglelheted, de a hűséget nem”
- Clone Wars animációs sorozat

Hylarin 00120

Mivel az eligazításnak vége volt, így következhetett az, hogy indul a csapat. A hangárba kellett menni, ahol egy köztársasági hajó várta a társaságot. Egy kevés fegyverzettel rendelkező hajó volt, amiben mindenkinek volt külön szállása, révén majdnem két napig tartott az út a bolygóra. A tájékoztatást is megkapta a trió, hogy a holoöv nagyjából három órát bír egy feltöltéssel, így majd a leszállás után elég volt bekapcsolni, addig úgyis csak a hajón voltak.
Az utazás során mindenki megnézhette azt, hogy mit lehet tudni az ügynökökről, akiknek a külsejét kapták. Igazából az volt a jó, hogy Eisahn tartott rövidke oktatást, továbbképzést erről neki, ha igényelték, hogy mivel nem igen publikus, hogy kik is a SIS tagok, így ellenőrizni sem tudják a jellemet, mert valószínűleg mindenhol mást adnak be, ügynöklét előnye/hátránya. Az egyetlen kérés az volt, hogy próbáljanak nem fölényeskedve, lealacsonyítóan viselkedni. Az akció ami miatt odamennek alapból az, hogy ellenőrizzék a hely biztonságát, így e fényében viselkedjenek. Ha túl sokat kérdeznek, akkor illedelmesen próbálják elhárítani és e féléket mondott.
Két nappal később a hajó kilépett a hipertérből a Hylarin közelében, majd a kód megadása után a főváros űrkikötőjében landolhatott is.

statisztika:


Hylarin 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az új hajnal
Ayessa Norven / Thea Eisahn
Cithe főadmirális végrehajtója, SIS ügynökJátékostárs(ak) neve: Siqsa Povoxa, Zerae'Remur'Arez és Rhirt Trakk


~ Helyszín: Hala hídja ~
kép:

Thea bólintott még Siqsa szavaira és mivel senki más nem mondott semmit, akkor mondta a továbbiakat.
- Akkor itt végeztünk, negyed óra múlva a hangárban várok mindenkit, külön géppel megyünk a küldetésre.
Valószínűleg mindenki megjelent a hangárban, ha igen és beszálltak a hajóba, akkor indultak is a mélyűrön keresztül a Köztársaságba. A két nap alatt, amíg utaztak még rövidebb eligazítást is tartott arról, hogy mire ügyeljenek. Sejtette, hogy az altisztnek mindez teljesen átlagos lesz, de a két nő leginkább nemesnek számított így nekik a teljesen hétköznapi viselkedés nem biztos, hogy a legkönnyebb lesz.
Az utazás alatt egyébként a nő a saját hivatalos adatait intézte, illetve azt, hogy az akció a legjobb legyen. A tervezett adatokat kiküldte azoknak, akik azt a négy testet helyezik majd el, amiket ők maguk most viseltek. Mire a köztáraságiak rájönnek, hogy mi a helyzet, addigra ők maguk a mintákkal remélhetőleg már Birodalmi területen lesznek, vagy legalább is a Független Rendszerek Szövetségénél. Az még ideálisabb, akkor valamelyik bolygóra rá lehetne terelni, bár nem voltak illúziói, azért a SIS rá fog jönni arra, hogy a birodalom van a dolog mögött. Éppen ezért kellett mindent megtennie, hogy a nyomok ne oda vezessenek, ebben nagy segítségére volt, hogy kettős ügynök.
A két nap után ő volt, aki kiküldte a kódot és letette a gépet a kijelölt platformon, ahova megkapták a koordinátákat.

//Ha van kérdésetek a kari fleé tegyétek fel, kövi körben válaszol. //

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hylarin 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Xeth E'ron Kedd 05 Dec. 2017, 05:18

Siqsa Povoxa
Sötét Jedi Padawan
"Fear. Fear attracts the fearful.
The strong. The weak. The innocent. The corrupt. Fear.
Fear is my ally."
Kénytelen voltam rájönni arra a tényre, hogy itt mindenki betokosodott és szó spórló. Úgyhogy nagyon nagy valószínűséggel mindenkinek az agyára fogok menni azzal, hogy nem fogom annyiban hagyni. Persze nem itt most a hajón, hisz ez nem az én felségterületem és nem is semleges zóna. Mondhatni ez itt az admirális végrehajtójának a játéktere. Annyira még én sem vagyok vakmerő, hogy olyannal száljak szembe a saját térfelén, aki a rangja miatt bajba juttathat engem. Habár sokkal inkább az apám szívna, de biztos meglenne a visszacsatolás nekem is.
- Rendben. - kapcsoltam ki az álcázót, majd engedtem meg egy tiszteletteljesebb biccentést a nő felé, a másik két személyt viszont semmire se méltattam. Roppant kíváncsi vagyok, hogy mégis mennyi időre lesz szükségem ahhoz, hogy legalább az egyiket kibillentsem a csendes magába fordulásból. Valószínűleg az urdrarr csajt lesz könnyebb, hisz azt nagyban kétlem, hogy a tiszt akár csak visszaszólni is merne. Határozottan javítana a kedvemen, ha mégis megtenné, jó kis játék lenne. Persze a végén így is úgy is ő szívná le az egészet, mert mégis csak egy altisztecske lenne mindössze, de attól még jó móka lenne. Ha senki sem akar semmit tőlem, vagy velem, akkor egyenesen a hangárhoz megyek. Az adott idő kevés ahhoz, hogy nyugisan felfedezőtúrát tehessek ezen a hajón, de túl sok ahhoz, hogy kóborlással töltsem. Az infókat meg ott is olvasgathatom addig amíg kell indulni, és ha az nem lenne elég akkor még ott van a hajóút is.
Remélhetőleg mindenki megtalálja a hangárt és gond nélkül felszállhatunk és elindulhatunk. Az úton, tettetett érdeklődéssel, azért végighallgatom a színes hajú nő kiselőadását az SIS tagokról. Szükséges volt a tettetett érdeklődés, hisz mégis csak én kértem egy rövid vázlatfélét, majd azután az út hátralevő részét a tanulmányaim gyakorlásával, illetve jelen esett miatt csak az urdrarr szövegek olvasásával, valamint meditálással töltöttem. Teljesen feleslegesnek éreztem, hogy bármiféle szociális kapcsolatot is létesítsek akár az urdrarr tanonccal, akár az altiszttel, hisz mindkettő teljesen értelmetlen lett volna. Az egyiket max hergelni tudtam volna, a másik meg úgysem mert volna szinte semmit sem tenni a közelemben.
A leszállást követően, remélhetőleg már elsőként, álldogáltam a rámpához vezető kijáratnál. Így legalább nyugodtan gúnyos és megvető arccal nézhettem azt, aki legutolsóként ért oda. Persze ha a végrehajtó nő volt az, akkor arra néztem így, aki őelőtte érkezett meg. Kiszállás előtt pedig bekapcsoltam az álcázót, hogy azért mégse lőjem le az egész akciót a legelején.

Felszerelés:
Misztikum jártasságok:
Szakértelmek:
Faji képességek:


_________________
Hylarin 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hylarin FUn312o
Hylarin 6fZaEMM
Hylarin EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 08 Dec. 2017, 19:23

Rhirt bólintott, hogy megértette és ha engedték akkor távozott is, hogy összeszedje a felszerelését és időben megjelent a hangárban a hajón. Nagyon ideje sem volt megszokni a létet a zászlóshajón, de nem zavarta. A két napos út során továbbra is igyekezett hivatalosan viselkedni. A két úrnőt még véletlenül sem kívánta megsérteni és az ő viselkedésüket pedig szótlanul tűrte. Az eligazításon részt vett és figyelmesen hallgatta. Elméletben persze tisztában volt ezekkel, de a gyakorlat majd csak most jön el. A megbeszélt időpontban pedig meg is jelent. Lézerpisztoly, közepes energiapajzs és két gránát a felszerelése. Meg persze az álcázó amit a megfelelő időben ő is bekapcsol. Kicsit persze ideges, de nem annyira, hogy az meglátszódjon rajta vagy befolyásolja az alkalmasságát. Ha mégis akkor is talán jó irányba hisz jobban odafigyel a dolgokra.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 09 Dec. 2017, 00:00Hidegháború – Az új hajnal

Hylarin


Résztvevők: Ayessa Norven / Thea Eisahn, Zerae'Remur'Arez, Siqsa Povoxa és Rhirt TrakkKövetkező körváltás: 2017. december 13. (szerda)

” I am not part of the dark -- simply deeper in the shadows.”
- Quinlan Vos

Hylarin 00120

Siqsa a kívánsága alapján elsőként ért oda a hangárrámpához, az utolsó pedig valóban Eisahn volt, aki nem is a lakrészek, hanem a híd irányából érkezett. A landolás után a rámpa is kinyílt, majd nem sokkal a hajótól távolabb egy világos szőke, vagy már-már ősznek tűnő hajú nő várakozott. Amint a rámpa lenyílt el is indult a hajó felé, a ruháján a helyi uralkodóház címere volt és jó pár katonai jelzés is. amint oda ért a társasághoz biccentett.
- Üdvözlöm önöket a Hylarin-on – mondta. – Corinna Hylarin vagyok, a bolygó kormányzója kért meg kísérjem önöket a mai napon. Illetve ha a vizsgálaton felül van valamilyen extra kérésük, akkor azt próbálom elintézni. Erre megyünk.
Mutatta a kezével az utat, ha követte a négyes, akkor kikísérte a nő őket az űrkikötő tetejére, ahol egy páncélozott jármű várta már őket, hogy elvigye a táraságot a Genetikai Központba. Ami innen látszott, hogy egy igencsak zöld a bolygó, tele parkokkal, fákkal és rengeteg kék virágú fával és vízfelületekkel. A jármű nagyjából tíz percet repült a város széléről a másik szélére, míg végül egy kisebb szigeten, parkos, fás magas épület tetején szállt le.
- Igénylik a kíséretemet az épületben, vagy itt várjam meg önöket? – kérdezte. – Nem tudom, hogy menyire zavarnék a vizsgálat közben.

A Genetikai központ:
Hylarin Fj3Qexz

a nő:

statisztika:


Hylarin 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az új hajnal
Ayessa Norven / Thea Eisahn
Cithe főadmirális végrehajtója, SIS ügynökJátékostárs(ak) neve: Siqsa Povoxa, Zerae'Remur'Arez és Rhirt Trakk


~ Helyszín: Genetikai központ ~
kép:

Ő érkezett meg utolsónak a rámpához, majd miután mindenki leszállt itt is ő volt az utolsó, hogy a hajót lezárja, hogy illetéktelenek ne tudjanak felmenni rá. Nem mintha aggódott volna, hogy bármit találnak, sokkal jobban eltűntette annál a nyomokat. Ott már várta őket egy nő, mivel ő maga köztárasági alapból és látta már a nőt a nővérével, így egyből megismerte.
- Üdvözlöm hercegnő! – köszöntötte a nőt egy kis meghajlással. - Mia Siln vagyok.
Mutatkozott is be hozzá. Amikor elindultak, akkor követte a fiatalabb Hylarin-t a járműig. Itt hagyta, hogy a többiek szálljanak be elsőként és ő teszi utoljára. Amíg a jármű haladt, addig a várost figyelte, felmérte, hogy merre lehet menekülni, miként lehet a legkönnyebben visszajutni a hajóhoz. Ez úgyis az ő dolga volt a többi a többieké. Az út közben a nőt is igyekezett felmérni, a mozgását, fegyverzetét, páncélzatát és minden egyéb ilyesmit, hogy voltak-e, ha igen mik és ebből kikövetkeztetni, hogy mennyire lehet képzett harcos, hogyha arra kerül a sor, hogy kiüssék.
A megérkezés után kiszállt a járműből és innen még végigmérte a környéket. Ez a hely megkönnyítette a dolgukat, hogy egy szigeten vannak és a hely békés volt, nem igazán volt haderejük, se biztonsági erő. Talán minden gyorsan és könnyedén fog menni, bizakodott. Végül egy kérdést is kaptak. A nő a többiekre pillanatot, hogy ők mit mondanak a nő felvetésére. Saját magának teljesen mindegy volt, ő maga erre volt kiképezve a többiekkel ellentétben, így tőlük függött, hogy mit is akarnak.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hylarin 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Zerae Kedd 12 Dec. 2017, 12:05

>> Zerae'Remur'Arez, Sith Padavan
>> Játékos társak: Siqsa Povoxa, Thea Eisahn, Rhirt Trakk
>> Kaland: Hidegháború Az új hajnal
>>Felszerelés/egyéb:

Az utat az érkezésig önmagam felkészítésével töltöttem el. Bár bizonyára tudtam volna rengeteget kérdezni ha úgy kívántam volna, nem éreztem létszükségét, hogy így is tegyek. Csupán elfogadható viselkedést kellet magamra vennem. Nem lesz különlegesebb itt mint mikor más szituációk követelik meg. Nem vagyok ostoba, hogy aggályoskodjak majd apróságokon egy küldetés alatt. Ami viszont fontosabbnak éreztem az, hogy némiképp lenyugtassam magam körül az erőt. Sosem lehet tudni, hogy bele futunk-e Erőhasználóba vagy sem és nem bíznám egy ilyenre rá, hogy lelepleződjünk mert már mérföldekről érződik a nagyságom. Nem mintha olyan könnyedén lehetne békét szorítani magamba, az eltelt pár hónap míg a Kriptában voltam segített is valahol a megbékélésében a "helyzeteknek", úgy mond. Ám elég nevetségesnek hangzik belegondolva. Végül az utolsó átfutást követően én is elsétáltam a rámpához ahol a többiek is voltak már majd mögöttem érkezett "Mia" is. Felszerelésemet gondolatban átfutottam és jegyeztem meg magamnak, hogy semmit sem hagytam hátra amit nem akartam, ez pedig azt jelentette, hogy a gépen hagytam a fénykardomat. Kellemetlenség itt hagyni ám fontosabb az, hogy ne találják meg rajtam. A hajón jó helyen lesz hiszen ha megfelelően járunk el akkor nem is lesz szükség rá. Azért a gépen sem csak úgy hagytam ott lézengeni hanem Thea-val láttam jónak elintézni ezt. Egy rejtett rekesz vagy bármi hasonló megtette amit kiindulva, hogy nem ismertem a hajót eléggé ehhez bizonyára egymagam nem találtam volna meg. Ezek után már nem volt más mint a megérkezés és leszállás a géppel majd a gépről. Amint kellett be is kapcsoltam az álcázót, magamhoz fogtam a balomban a data padot. A jobbom meg csak lógott mellettem. A rámpa lenyílt én meg követtem lefelé Theat.
Itt pedig már volt is a fogadónk, majdhogy őszhajú nő. Rangjelzések mellett pedig még az uralkodói címer is tündökölt rajta Thea köszöntése pedig csak kipontosította, hogy nem csak egy helyi apróság jött ki elénk.

- Shalla Ordo vagyok Hercegnő - hajoltam meg én is aprón - Köszönjük, hogy személyesen kijött elénk.
Egyenesedek vissza egy nem túl merev tartásba majd miután mutatja merre menjünk tovább, haladok a többiekkel én is és el is érünk a járműhöz ami majd visz minket tovább.
A tíz perces út hamar elszáll ahogy a tájat figyelem, merre is megyünk és hogyan is néz ki minden, miképp rendeződnek el az utak, épületek. Így madárszemszögből könnyebb ezt felmérni ám inkább a sok zöld az ami jobban rabul tudná ejteni a figyelmemet majd hogy és nem más. Egy sivatag bolygó után igazán felüdítő ennyi zöldet látni.
Megérkezünk végül egy kis szigetre amin a tornyosuló épület van, füves és fás parkkal körülvéve. A tetején leszállás után pedig a felmerülő kérdésre elmerengek egy pillanatra. Nem épp kecsegtető az, hogy valaki egy vizsgálat alatt a nyakában lógjon egy megfigyelő egyébként sem.

- Hálásak lennénk ha itt várna Hercegnő, nem szeretnénk ha a későbbiekben megkérdőjeleznék az eredményeket mert jelen volt. -
És még nem is hazudok ezzel. Bizonyára látni fogja, hogy ha valaki ellene kíván majd menni bármilyen döntésnek amihez köze volt akkor az ilyen vizsgálatok és eredményeik nagyon is kiváló prédák tudnak lenni. Persze megeshet, hogy mindenki tiszteli, szereti és imádja a Hercegnőt de semmi sem ilyen szép, főleg egy ideiglenes tűzszünet alatt nem.

_________________
Hylarin FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Hylarin 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 12 Dec. 2017, 17:39

Megérkeznek és tapasztalhatják, hogy már fogadóbizottságuk is van. Persze ez valószínűleg senkit sem lepett meg. Rhirt is meghajol ahogy a többiek.
-Graal Shesh. Örvendek.
Még egy udvarias mosolyt is az arcára csal. Nem is olyan nehéz ez. Az utazás során ő is nézelődik, de azért nem felejt el smúzolni a köztársasági vénasszonnyal. Végül is attól még, hogy ez egy hamis ellenőrzés attól még nem kell fapofával üldögélni.
-Gyönyörű bolygó.
Valóban az. Rhirt szívesen töltené itt a szolgálati idejét ha nem a köztársasághoz tartozna. Látszólag békés hely és főként civilek lakják. Ha szerencséjük van akkor nincs túlságosan védve sem. Az, hogy egy szigetre kell menniük valahogy Trakk-nak nem tetszik. Onnan csak hajóval juthatnak ki. Viszont, hogy tíz perc alatt odaérnek ahova kell az már tetszik neki. A nő ajánlata is. Igaz a társa talán fogalmazhatott volna másképp is, de ő barátságosan mosolyog a nőre. Ugyan nem lesz semmi gond ez csak formaság. És reméli, hogy tényleg nem lesz gond.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Xeth E'ron Kedd 12 Dec. 2017, 23:06

Siqsa Povoxa
Sötét Jedi Padawan
"Fear. Fear attracts the fearful.
The strong. The weak. The innocent. The corrupt. Fear.
Fear is my ally."
Természetesen elsőnek érkeztem a rámpa kijáratához és nyugodtan kiélvezhettem a későn érkezőkre való csúnya nézést, természetesen a Végrehajtóra nem néztem csúnyán, hisz ő bármilyen helyzetben valószínűleg utolsóként érkezett volna, mert rendet tett utánunk a hajón, és elintézett minden tőle telhetőt, hogy annyira olajozottan menjen ez a dolog amennyire lehet.
- Nehla Tirnul, hercegnő. - került fel egy kedves és széles mosoly az arcomra miközben egy tiszteletteljes meghajlást kíséretében én is bemutatkoztam a jelen lévő rojalitásnak. Igazából az álca és a hús-vér rétegeken belül az egész némiképp komikus és undorító volt számomra és legszívesebben valamiféle kis cselszövést követtem volna el akár az urdrarr lány ellen, akár a birodalmi tiszt ellen, hogy láthassam miféle reakciót is vált ki mindez belőlük és mennyire jól tudnák kezelni a helyzetet, de türtőztettem magam. Úgy döntöttem, hogy még egy kicsit jó kislány leszek, és majd lesz időm bőven húzni az agyukat a nap hátralevő részében.
- Mindig elképeszt, hogy milyen csodákat voltak képesek itt létrehozni. Sok bolygó van, ami zord vagy éppen kopár, itt pedig olyan, mintha egy paradicsomba csöppentünk volna. - különösebb gondolkodás nélkül folynak ki a számon a szavak miközben a minket szállító járműből a területet mérem fel potenciális veszélyek és lehetőségek szempontjából. Elég könnyű volt a boldog és pezsgő személyiséget fenntartani, csupán a hétköznapi szokásokkal ellentétben most sokkal jobban megválogattam a szavaimat és az érzelmeket amiket kifejeztem. Valamint ez mégis csak egy teljesen más elmejáték volt, mint amit a birodalmon belül a tisztekkel vagy más urdrarrokkal eljátszanék.
- Sajnos egyet kell értenem a koleganőmmel. Értékelnénk a társaságát, és biztosan lennének még kérdéseink a mindennapjukkal kapcsolatban, viszont azt majd egy kevésbé formális látogatásra kell halasztanunk. A vizsgálattal pedig igyekszünk a tőlünk telhető leghamarabb végezni, hogy ön se kelljen sokat várjon ránk. - kifejezetten kezdtem élvezni ezt a színjátékos dolgot és belejönni. Még a sötét érzelmeimet is igyekeztem vidám és ártalmatlan kis gondolatokba átrendezni, hogy a körülöttem mozgó és lélegző erőbe se keltsek egy aprócska veszedelmes rezzenést sem. Persze ez nem zárja ki a dolgot, hogy nincsen teljes mértékben hányingerem mindebből, de most pozitívan kell gondolkodni. Halál, kínzás és vérfröcskölés. Csak pozitívan.

Felszerelés:
Misztikum jártasságok:
Szakértelmek:
Faji képességek:


_________________
Hylarin 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hylarin FUn312o
Hylarin 6fZaEMM
Hylarin EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 13 Dec. 2017, 00:02Hidegháború – Az új hajnal

Hylarin


Résztvevők: Ayessa Norven / Thea Eisahn, Zerae'Remur'Arez, Siqsa Povoxa és Rhirt TrakkKövetkező körváltás: 2017. december 17. (vasárnap)

” Two Morgukai against one wounded Jedi? Seems unfair. Would it help if I closed my eyes?”
- Quinlan Vos

Hylarin 00120

- Mi sem természetesebb – mondta a nő bemutatkozások után. – Mi lehetünk hálásak önöknek, hogy a SIS kiküldött egy csapatot, hogy ellenőrizzék a helyet azok után, hogy a biztonsági terveket ellopták a közelmúltban.
Ez benne volt az aktákban, hogy mint kiderült a SIS számára – a Birodalomnak köztudott volt - , hogy a kormányzó, azaz a hercegnő apja árulta el a Hylarint és próbálta a teljes bolygót a Birodalom kezére játszani, sajnos sikertelenül, mert megakadályozták, de az ellopott adatok így is a Birodalom kezébe kerültek.
Az utazás során Rhitr még beszélgetett is a nővel, akinek láthatóan jól esett, hogy a férfi dicséri a világukat.
- Köszönjük! – mondta. – ME 1-ben volt egy nagyobb ütközet, kishíján elvesztettük a bolygót és a főváros is nagyobb károkat szenvedett. A Havoc Squad-nak köszönhetően tartottuk meg a bolygót és szinte a teljes fővárost újra kellett építeni az ütközet nyomán.
A megérkezés után úgy döntött a társaság, hogy a nő várja meg őket fent, minderre bólint is.
- Rendben van, itt fogok várni – mondta.
Az épületbe bejutáshoz a még a Hala-n kapott kártyát használniuk kellett, ami gond nélkül be is engedett mindenkit, az egész épületben ezzel tudnak majd bejutni bárhova. A térképet is látták a hajón, az, amit keresnek a minták és effélék a föld – jelen esetben víz – alatti szinten voltak.

statisztika:


Hylarin 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az új hajnal
Ayessa Norven / Thea Eisahn
Cithe főadmirális végrehajtója, SIS ügynökJátékostárs(ak) neve: Siqsa Povoxa, Zerae'Remur'Arez és Rhirt Trakk


~ Helyszín: Genetikai központ ~
kép:

Mikor Zerae odament hozzá, hogy rejtsék el a fénykardját a fedélzeten természetesen segített és mutatott az urdrarr nőnek egy titkos rekeszt a hajó falában az egyik folyosón, hogy oda rejtheti a fegyvert.
A megérkezés után bólintott arra, hogy maradjon a hercegnő fent, ami még jobb volt a számára, mert kellően messziről is kiüthette telepátiával. Ha volt is fent kamera majd csak az látszik, hogy a nő elálmosodott és ledőlt aludni. Amint az épület itteni bejárathoz értek lehúzta a kártyáját, ami be is engedte. Odabent pedig már indult is az akció.
~ Én intézem a biztonsági szobát és a biztonsági rendszert ~ hallhatta mindenki Eisahn hangját a fejében. ~ Ha az üggyel kapcsolatban van bármi, akkor telepatikusan intézzük ezek után, csak gondoljanak erősen a nevemre és utána jelentkeznem, ha kell, akkor egymás között is közvetítem az üzeneteket. Az úrnőknek ez megszokott beszéd úgy vélem. Altiszt, elég gondolnia, amit mondana és hallani fogom. ~
- Akkor lássunk munkához – mondta.
Ha a többiek egyetértettek ezzel, akkor ő el is fordult a másik irányba, hogy a biztonsági szobába menjen, hogy azzal könnyítse meg a társai dolgát, hogy kiüti a figyelő személyzetet és lehetőség szerint le is kapcsolja azt a lopás idejére.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hylarin 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Zerae Pént. 15 Dec. 2017, 15:21

>> Zerae'Remur'Arez, Sith Padavan
>> Játékos társak: Siqsa Povoxa, Thea Eisahn, Rhirt Trakk
>> Kaland: Hidegháború Az új hajnal
>>Felszerelés/egyéb:

A másik nő is egyetértve velem támogatja inkább azt, hogy ne jöjjön velünk a nő le. Persze megoldottuk volna akkor is ha lejön velünk de így jobb lesz. Várjon csak itt fent ránk amíg mi csináljuk amiért jöttünk. Bíztam benne, hogy nem fog senki sem ellen érvelni a javaslatnak a saját maga élvezetére. Ez magasabb annál, hogy csak úgy valaki szórakozzon az akcióval. - Köszönjük a megértését Hercegnő.- Apró formalitás. Bár lesétálhattunk is volna róla egyszerűen, ha már felvetettem én és elfogadta akkor már zárjuk be a beszélgetésünket szavakkal is.
A bejárathoz érve lehúzom a kártyámat amit kaptunk és ezzel gond nélkül be is engedett a kapu.
Odabent már meghallom Eisahn hangját a fejemben, a kártyámat elteszem közben de vizuálisan nem reagálok semmit rá. Tudja jól, hogy halljuk szóval nincs szükség még a visszajelzésre tőlünk, talán az altiszttől igen, hogy megértette-e mit kell tennie. Ajánlottan pedig meg is értette. Egyébként nem lenne itt, gyengeelméjűek pont nem kellenek..

- Lássunk neki. - Válaszolok helyeslően majd a Datapadot és elkezdem előkeresni adatot ami kell nekünk most.
Kikeresem, hogy merre kell nekünk mennünk nekünk meg. Ha megvan akkor megkocogtatom a pad szélét és a másik kettő felé fordulok.
- Kezdjünk itt. - Mondom mintha csak az első vizsgálati pontról beszélnék. Elsőre még nem kéne teljes lovassággal neki rontanunk az akciónknak. Legalább is addig nem amíg nem kapjuk meg a tiszta jelzést, hogy a biztonsági szoba már nem aktív. Valószínűleg ellenvetés sem lesz így ha semmi sem áll az útban akkor meg is indulhatunk mi is. Minél hamarabb elkezdjük, annál hamarabb végzünk. Nincs értelme időt húzni.

_________________
Hylarin FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Hylarin 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 16 Dec. 2017, 18:27

Nagyon tisztelik és örömmel fogadják itt az ügynököket. Rhirt élvezi is a küldetést. Kellemesen elbeszélget út közben a nővel, aki büszke a szülőbolygójára. Rhirt nem büszke a sajátjára hisz az nem ilyen szép hely. Főleg mikor hatalmas vihar van. Szívesen élte volna itt le a gyerekkorát vagy egy hasonlóan gyönyörű helyen.
-Látszik. Nagyon jól tudatosan lett megtervezve.
Megérkezve a helyre is jól alakulnak a dolgok. A nő hagyta őket maguk dolgozni. Ezzel pedig akarata ellenére is úgy alakította a dolgokat, hogy sikerüljön meglopni a bolygót. Egyelőre a dolog szinte már gyanúsan egyszerű volt. Persze lehet, hogy majd a meneküléskor lesznek gondok. A fejében megszólaló hang kicsit kellemetlen volt Rhirt számára, de igyekezett nem mutatni jelét.
~Értettem asszonyom.~
Elég fura gondolatokkal üzenni. A térképet alaposabban is szemügyre veszi, hogy a lehetséges problémákat és veszélyeket is felmérje. Katonásan gondolkodik. Ha valóban megfelelő akkor ő is egyet ért azzal, hogy oda menjenek ahova az úrnő mondta.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Xeth E'ron Szomb. 16 Dec. 2017, 19:52

Siqsa Povoxa
Sötét Jedi Padawan
"Fear. Fear attracts the fearful.
The strong. The weak. The innocent. The corrupt. Fear.
Fear is my ally."
Különösebb ellenvetés nélkül egyezik bele a hercegnő, hogy meg kelljen váron bennünket. Sokkal jobb, hogy amiatt sem kell aggódjunk, hogy végül is mit kezdjünk vele majd, így nyugisabb lehet minden. Az épületbe való bejutás sem jelentett gondot, végtére is ez volt az egyik ok amiért megkaptuk azokat a kártyákat. Közben elővettem a datapadomat is, hogy a nem valós és a valós küldetésünk részleteit még egyszer átnézhessem. Sohasem lehet valaki eléggé óvatos.
- Egyet értek. Az elején a legjobb kezdeni. - szólalok meg a társnőm felvetésére. A mentális üzenetet megértettem, de nem láttam különösebb értelmét vagy szükségét a visszajelzésre. Feltehetőleg a nő úgyis tisztában van azzal, hogy megkaptuk a üzenetet. A tárnőmmel együtt haladva igyekszem jól odafigyelni mindenre. Kívülről valószínűleg úgy látszik az egész, mint mikor egy inspektor a hibákat keresi, belül viszont az egész úgy játszódik le bennem, mint amikor egy tolvaj a hibákat keresi. Elég nagy különbség van a kettő között, de erről másnak úgysem kell tudnia. Bőven elég ha ellenőrzésnek veszik a dolgot.

Felszerelés:
Misztikum jártasságok:
Szakértelmek:
Faji képességek:


_________________
Hylarin 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hylarin FUn312o
Hylarin 6fZaEMM
Hylarin EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 17 Dec. 2017, 00:00Hidegháború – Az új hajnal

Hylarin


Résztvevők: Ayessa Norven / Thea Eisahn, Zerae'Remur'Arez, Siqsa Povoxa és Rhirt TrakkKövetkező körváltás: 2017. december 21. (csütörtök)

” Now I know there is something strong than fear — far stronger. The Force.”
- Kanaan Jarrus

Hylarin 00120

Az elválás után Zerae nézte meg a datapadját, ahol rajta volt az egész központ térképe is, a földalatti szinteket is. Így azt is láthatta a hármas könnyedén, hogy Eisahn hova ment, illetve a saját maguk célpontja hol van. A megfelelő szinten alig volt valami. Négy kisebb/nagyobb iroda volt rajta, illetve a szint többi része egy hatalmas csarnokszerű helység, ahol a DNS mintákat és embriókat tartották.
Hylarin GDEh3TW
Két egymásmelletti lift volt, ami levitt erre a szintre, ezeket könnyű volt megtalálni azon a szinten, ahol a csapat jelenleg tartózkodott. Innen pedig a kártyák segítségével lejutottak a szintre, ahova menni akartak. A liftajtó kinyílása után valóban a megfelelő folyosót látták, a két oldalon levő laborokba be lehetett látni, ahol védőruhás személyek dolgoztak. A laboroknál a bejárat belső felén fertőtlenítő helység volt, illetve itt lehetett beöltözni. A folyosó végén pedig kétszárnyú fémajtó, ami mögött elvileg a helység, ahonnan a mintákat kell szereznie a csapatnak.

statisztika:


Hylarin 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az új hajnal
Ayessa Norven / Thea Eisahn
Cithe főadmirális végrehajtója, SIS ügynökJátékostárs(ak) neve: Siqsa Povoxa, Zerae'Remur'Arez és Rhirt Trakk


~ Helyszín: Genetikai központ ~
kép:

Miután különváltak Thea elindult, hogy körbenézzen a felsőbb szinteken, amíg el nem ér az biztonsági helységbe. A szerencséjük az volt, hogy ez a hely igencsak pacifista volt, ami roppant ironikusan hangzott pontosan a két állam határán. A bolygónak hadserege sem volt, sem droid, sem pedig rendes, a biztonsági erők is főleg külvilágiak. Igazából még mindig nem tudta, hogy miért is nem került a Birodalom kezére a bolygó. Talán csak azért, mert valójában teljesen jelentéktelen volt és a luxuscikkeket leszámítva senki sem nyert belőle semmit. A birodalomban pedig a luxuscikkeket kevesebben „fogyasztják”, mint a Köztársaságban. Vagy talán a Hypori miatt, így volt a jobb. Nem kérdezte meg erről soha sem a főadmirálist, nem is volt tisztsége arra, hogy így tegyen. Ami pedig az urdrarrok dolgát illette, abba főleg, hogy nem akart belefolyni, nem volt egészséges senki számára sem. Szerencsére saját maga pontosan tudta, hogy egy SIS ügynöknek mit kell tennie, hiszen az volt, így random egy-két irodára is igyekszik rányitni, hogy minden rendben zajlik-e ott, ellenőrizze őket.
A gyanú elkerülése végett egy-két emeletet is igyekszik átnézni mielőtt a biztonsági helységbe menne. Úgysem gondolta, hogy a többiek egyből nekilátnak a lopásnak így volt még ideje. De végül, ha a kényelmes tempó mellett megérkezik, akkor a kártyáját felhasználva igyekszik bemenni a helységbe.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hylarin 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Zerae Szer. 20 Dec. 2017, 10:44

>> Zerae'Remur'Arez, Sith Padavan
>> Játékos társak: Siqsa Povoxa, Thea Eisahn, Rhirt Trakk
>> Kaland: Hidegháború Az új hajnal
>>Felszerelés/egyéb:

Elváltunk Thea-tól aki a biztonsági szoba felé vette az irányát. Bizonyára nem fogja az egyenes utat választani oda és majd az érkezés után is kelleni fog némi idő míg elintézi a helyet. Nem tudom, hogy mennyi idő kell majd, hogy elteljen amíg megindulhatunk az akcióra, de addig is az ellenőrzést majd fojtatjuk. Amint meglesz a biztonsági rendszer majd bizonyosan szólni is fog nekünk. De addig is... A datapadon rajta volt minden adat ami kellett nekünk és így a térkép is, hogy merre kell majd menjünk. A másik kettőnek nem volt ellenvetése, hogy akkor folyamatában haladjuk a célunk felé. Az út közben pedig úgy is folytatni fogjuk az álca munkánkat. Személy szerint nem akarom megkezdeni semmit sem míg nem kapunk hírt a biztonsági szoba állapotáról. A térképet szemügyre vettem, a többieknek a véleményét megvártam ha volt ellenvetésük de végül nem volt így fél célirányosan el is indultam. Nem siettem sehová, egy komótos tempót. Az úton a liftek felé ha volt szoba amit "ellenőrizhettünk" akkor egyiknél, másiknál megálltam és vagy beküldtem a kis tisztet, hogy folytasson ellenőrzést vagy magam mentem be egy másikba. Nem akartam túl gyorsan haladni a cél felé még, de a liftek után is lesz még négy labor is a térkép szerint, ott is bizonyára el tudunk majd időzni némiképp. Ajánlatosan tudnak is majd mondani érdekeset.
Miután elértünk a lifthez ott hívom az egyiket ha kell majd beszállás után az adatokat olvasom a datapadon. Kétlem, hogy sokáig tartana majd az út lefelé a lifttel, azért bámulni sem kívánok a semmibe míg tart az út lefele. Bár tudom ki nem fogja befogva tartani a száját én inkább a térképpel töltöm az időmet el, hogy merre lehet majd menni kifelé, egyenes vonalak vannak-e csak vagy vannak-e mellék járatok amit esetleg használni is tudunk szükség szerint.
Ha leértünk a lifttel meg akkor az első labor felé sétálok komótosan, a vállam felett a másik lányra nézve egy pillanatra majd vissza előre fordulok és a laborokba benéztem az üvegfalon át, szemügyre véve, hogy mit is csinálnak odabent.

_________________
Hylarin FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Hylarin 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Xeth E'ron Szer. 20 Dec. 2017, 20:00

Siqsa Povoxa
Sötét Jedi Padawan
"Fear. Fear attracts the fearful.
The strong. The weak. The innocent. The corrupt. Fear.
Fear is my ally."
Mindenki csendes és néma, mintha valami temetésen lennénk, de ezt csupán egy vállrándítással és fanyarú mosollyal tudom le. Ha végig ilyenek lesznek akkor nagyon unalmas lesz ez az egész.
Az elválás után az urdrarr lány a datapadjába bújik és a tiszt sem túlságosan tűnik beszédesnek, úgyhogy más szórakozás után kell nézzek. Erre pedig teljes mértékben megfelel, hogy most inspektort kell játszanom, így a lift felé vezető úton, egy-két irodába bekopogok és benyitok, majd felteszek pár kérdést, hogy minden rendben van-e, valami különösebb jelentenivalójuk van-e, milyennek tartják a munkakörülményeket, és más hasonló kérdések, amik a legkevésbé sem érdekelnek engem, de az álcám szempontjából fontosak. Persze azelőtt bemutatkozok, mert hanem kétlem, hogy bármilyen kérdésemre is válaszolnának.
- Igazán tehettek volna valami zenét. - jegyzem meg miután beszállunk a liftbe és elindul velünk. Igazából teljesen valószínű, hogy erre senki sem fog választ adni, mert mindenki annyira elvan azzal, hogy fenntartsa a látszatát annak, amik nem, hogy elfelejtik, hogy nem robotként kéne működjenek. Sőt talán egy droid is több interakciót adna, mint ők.
Miután ha sikeresen megérkezünk a számunkra fontos emeletre, akkor a liftből kisétálva először a laborokat veszem szemügyre. Egy darabig csendben nézem hogy dolgoznak, és ha szükséges akkor megkocogtatom az üvegfalat, hogy hátha észrevesz valaki és ki tudom hívni egy annyira, hogy pár ahhoz hasonló kérdést tegyek fel számára, amit korábban az irodákban dolgozóknak feltettem. Azért nem akarok bemenni, hogy esetleg láb alatt legyek, vagy különösebben felhívjam magamra a figyelmet.

Felszerelés:
Misztikum jártasságok:
Szakértelmek:
Faji képességek:


_________________
Hylarin 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Hylarin FUn312o
Hylarin 6fZaEMM
Hylarin EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 20 Dec. 2017, 20:49

Miközben sétálnak itt már Rhirt sokkal lazább mint eddig volt. Végül is most nem egy birodalmi tiszt. Ennek ellenére mikor beküldték valahova akkor profi munkát végzett. Feltette a fontos kérdéseket. Például a kamerák, a munkarend és a munkakörülményekkel kapcsolatban. Néha mégy egy-egy viccet is elsütött az egyszerű alkalmazottaknak. Élvezi a munkáját. Főként mivel tudja, hogy jó benne. A magabiztosság pedig segíti az álcáját. Kicsit azzal is eljátszik gondolatban ahogy bezsebeli az előléptetést. A liftben megnézi, hogy van-e kamera. Ha van akkor fenntartja az álcáját és a "kolléganő" megjegyzésére elkezd fütyörészni. Ha nincs akkor marad a halotti csendben. Mindenesetre most már örülne ha érkezne a hír, hogy a biztonságiakat kiiktatták és kezdődhet az akció. Azért út közben úgy is figyelembe veszi a helyet, hogy a helyiek mennyire vannak felfegyverezve és merre tudnak gyorsan kimenekülni vagy az ajtók mennyire vastagok.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 21 Dec. 2017, 00:00Hidegháború – Az új hajnal

Hylarin


Résztvevők: Ayessa Norven / Thea Eisahn, Zerae'Remur'Arez, Siqsa Povoxa és Rhirt TrakkKövetkező körváltás: 2017. december 25. (hétfő)

”Mindig van egy nagyobb hal.”
- Qui-Gon Jinm

Hylarin 00120

Itt lent nem volt őr laborok szintjén, kamerák pedig csak a folyosón négy is volt, hogy az egészet lefedje. A laborokban sajnos nem igen lehetett megmondani, hogy mit csinálnak, mert nem értett a társaság hozzá, az apja révén talán Siqsa-nak mondtak az eszközök valamit, amik bent voltak, de a többieknek nem. Annyit lehetett látni, hogy mikroszkópok és ahhoz hasonlító eszközök fölött görnyednek többen, kémcsövek látszottak bent, átalakított bacta-tartály is volt odabent. Volt, aki épen embrión dolgozott, de a többség nem efféle munkát végzett. Máshol holografikusan ki volt vetítve DNS mintha és azon csinált valaki valamit, vagy éppen terminál előtt. Valamiféle genetikai, tudós munkát végeztek. Láthatóan, laikusként tényleg azt, ami a dolguk.
Végül Siqsa unta el a dolgot és kopogtatott be az egyik üvegen, minderre már kiszúrták a bentiek is, hogy itt vannak az egyik illető, pedig elindult kifelé. Kellett két-három perc, hogy kikászálódjon a ruhájából és kitudjon jönni a fertőtlenítőn. Némileg fel volt háborodva, hogy megzavarták a munkát. Egy olyan 60-70 év körüli ősz hajú vékony testalkatú humán férfi volt.
- Kik maguk? – kérdezte némileg ingerülten. – Nem mondták el maguknak, hogy ide le nem lehet jönni előzetes megbeszélés nélkül?!

statisztika:


Hylarin 00120
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Az új hajnal
Ayessa Norven / Thea Eisahn
Cithe főadmirális végrehajtója, SIS ügynökJátékostárs(ak) neve: Siqsa Povoxa, Zerae'Remur'Arez és Rhirt Trakk


~ Helyszín: Genetikai központ ~
kép:

Eisahn tovább haladt és mivel nem nagyon álldogált le sehol, így meg is érkezett a biztonsági szobához. Ott lehúzta a kártyáját és az ajtó ki is nyílt, odabent pedig két ember volt csupán, akik figyelték a kamerák felvételeit élőben. Ezen látta, hogy már odalent vannak a többiek is a megfelelő szinten. A két biztonsági ember azonnal fordult, hogy megnézze, hogy ki érkezett.
- Folytassák csak a megfigyelést, én is a munkámat végzem – mondta.
Itt megmutatta a SIS igazolványát is, hogy lássák, hogy van felhatalmazása arra, hogy itt van. Elsőként a helységet nézte végig, azt igyekezett többek közt kiszúrni, hogy itt bent volt-e esetlegesen elrejtett kamera, ami őket vett. Nem lett volna kellemes az, hogyha egy ilyen amatőr dolgon buktak volna le és nem jutnak ki a bolygóról. Saját magát még tisztára tudta volna könnyedén mosni, de a többieket már roppant nehéz lett volna.
- Milyen módosításokat végeztek a biztonsági rendszerben az utóbbi hónapokban? – kérdezte.
Az árulás és a kiszivárgott adatok ténye nem volt teljesen publikus, az árulás igen, de az, hogy miket lopott el a férfi az nem. Így nem is szándékozott mindezt a férfiak tudtára hozni. Ha tudják és megemlítik, akkor tudnak róla, hiszen mi okuk lenne titkolózni, végtére is ők azért voltak itt, hogy azokat a hibajavításokat ellenőrizzék, amiket igyekeztek megoldani a szivárogtatás óta.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hylarin 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hylarin Empty Re: Hylarin

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.