2685. szint

Go down

2685. szint Empty 2685. szint

Témanyitás by Zerae Hétf. 19 Márc. 2018, 20:58

2685. szint 595?cb=20160209215801

A 2685-os egyike azon szinteknek Coruscant-nak amely több klubnak, szórakozóhelynek és szerencsejáték barlangoknak is ad helyet. Bár laknak is ezen a szinten, főként alvilági tevékenységek végett.

_________________
2685. szint FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
2685. szint 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

2685. szint Empty Re: 2685. szint

Témanyitás by Zerae Hétf. 19 Márc. 2018, 21:06


>>>> Kaland >> Van data – Nincs Data II. A Dezertőr<<<<
>>>> Játékos >> Ingrid L’lerim <<<<
>>>> Helyszín>> Coruscant, 2685. szint <<<<

[1]Jó híreket kaptál, már amennyire az ilyesfajta hírek annak nevezhetőek de a nyomozásod eredményeket mutatott fel. A felvétel segítségével beazonosították az egyik, immáron biztosra is mondható, dezertőrt. A neve Gernic Matfell, 22 éves férfi. Vékony alkatú, rövid szőke haj, rövid oldalszakáll, 178 cm magas, 64 kg, arca jobb oldalán szájának sarkából húzódik fel egy egyenletlen szélű égési tépés egy 15 centi hosszan. A tiszt aktája szerint gyakorlat közbeni baleset okozta a sebet neki. Ezeket az adatokat kaptad meg róla és akár fel is tudtad tölteni vagy Erku adatbankjába vagy egy sajátba. Mivel csupán személyleírás volt így ezzel nem volt gond. A feladatod egyszerűnek írták le, már hogy mennyire lesz az is már más kérdés, de a cél megtalálni Gernic-et és lehetőség szerint élve vissza vinni Birodalmi területre, hogy ott átadjad már a rá nagyon váró büntető szervezetnek.
Malou volt a nő neve akivel fel kellett venned a kapcsolatot majd. Elvileg tőle kell majd megkapnod a megfelelő információkat, hogy merre is keresd meg a célszemélyedet a bolygón hiszen e-nélkül roppant kifinomulatlan egy kutatási feladat lenne átnézni egy személynek titokban az összes lehetséges szintet.
Ezért is most nem volt időhúzás ezzel és a bejuttatásodkor egyenesen a 2685-ös szintre vittek le téged és ezek után hagytak is ott. Azt már a feladat megbeszélésén elmondták, hogy Malou egy humanoid, ember nő, a magassága 170 centiméter volt és karcsú is hozzá, bár a legfőbb jellemvonása az egész jobb robot karja és tincsenként váltakozó színűre festett haja volt amelyek hosszú haját vörös-lila-szőke és kék színsorban ékesítette fel a festésekkel. Az pedig, hogy a szinten belül hol találod meg is megvolt, az egyik klubban kellett keresned. Ez egy kisebb, nyugodtabb fajta volt, Barered -nek hívták és minden félét beengedett amíg az tudott fizetni és nem lövöldözött.

_________________
2685. szint FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
2685. szint 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

2685. szint Empty Re: 2685. szint

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 20 Márc. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Van data, nincs data 2
Ingrid L’lerim / Rejtjel Hét
Birodalmi Hírszerző ügynök, Flotta tisztJátékostárs(ak) neve: -


~ Helyszín: 2685. szint ~
kép:

//Előzmény: Alderaan – Hegyi városok//

Valóban jó híreket kapott és úgy tűnt, hogy a következő munkája az előző folytatása lett. Most, ha már úgyis megvoltak a műtétjei, akkor élt a lehetőséggel, hogy a kreált teherpilóta/csempész Valeria Ragal álnevű énjének adatait is feltöltötte az agyi memóriájába, ahogyan minden mást is, amit a Hírszerzéstől kapott. Mindent, amit tudni lehetett Gernic Matfell-ról, Malou-ról, Barered-ről, Coruscantről, az ottani törvényekről, alvilági csoportosulásokról. Ne a holoneten kelljen utána néznie ezeknek, hanem amire szüksége van, akkor azt rögtön lekérhesse az elméjébe. Kellemes és hasznos funkció. Coruscant… régi álma vált valóra mindezzel, hogy ide is eljuthatott, mindig is szeretett volna és nem hitte, hogy valaha is lesz szerencséje. Szokásosan a hajójával ment, olyan kódokkal, amiket elfogadnak a köztáraságban, bízott benne, hogy már hírszerzők jó kódokat tudtak keríteni. Így tulajdonképpen nem is aggódott emiatt. Az útirány most a Hutt űrből ment és nem a mélyűrből, most ez egyszerűbb volt. A feladatot nyugtázta, többet nem is szólt ezzel kapcsolatban.
A megérkezés után szinte azonnal vitték is a megfelelő szintre, mindez igencsak elnyerte az elégedettségét, mert nem szerette az időt húzni. Odalent megvolt, hogy kit kellett keresnie, a nő képét valószínűleg látta már a feltöltött adatokban, de a jegyei, amiket elmondtak is nagyon részletesek és egyediek voltak. Így nem volt kétsége, hogy megtalálja majd. Lent a klub is megvolt, hogy hova kellett mennie. Ha tudta, akkor ennek is lementette az útvonalát az elméjébe, így a lementett adatokra hagyatkozva indult el a bárba. Ha megtalálja így, akkor bemegy, ha nem, mert rossz adatai voltak akkor kérdezősködött az utcán. Végül így, vagy úgy, de ha ott volt, akkor igyekszik bemenni a bárba, ahol már a beérkezéskor körbenéz, keresve a célszemélyt, hogy itt van-e. Elsőre mindenképpen a pulthoz igyekszik menni és mivel alvilági helyen vannak, így remélte, hogy lesz:
- Egy üveg koréliai sört kérek – mondta.
Az egyik legáltalánosabb ital a csillagködben, ennek ellenére a Koréliát sújtó embargók miatt a teljes köztársaságban illegális ital. Ha nem látta meg Malou-t, akkor egyelőre marad a pultnál keresve őt továbbra is, teljese diszkréten. Ha pedig igen és megkapja az italát – amit ki is fizet – akkor elindul a nő asztala, vagy széke felé, ha pedig odaér, akkor leül és megszólítja.
- Üdv – mondta. – Úgy tudom, hogy van néhány információd a számomra Matfell-ről, Valeria Ragal vagyok, úgy értesültem, hogy szóltak neked az érkezésemről.
Ha volt megbeszélve valamilyen jelszó, vagy hasonló, akkor természetesen azzal „igazolja” magát, hogy nem egy imposztor, vagy egyéb nem odaillő alak.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
2685. szint 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

2685. szint Empty Re: 2685. szint

Témanyitás by Zerae Kedd 27 Márc. 2018, 17:46


>>>> Kaland >> Van data – Nincs Data II. A Dezertőr<<<<
>>>> Játékos >> Ingrid L’lerim <<<<
>>>> Helyszín>> Coruscant, 2685. szint <<<<

[2]A minden gond nélküli megérkezésedet követően egyenesen felkerested az éjszakai klubbot ahol meg kell találnod majd a nőt. A helyet meg is találdat hamarosan, kisebb túra volt mert a lejárattól ahol leérkeztél messzebb volt mint egy-két saroknyira de nem volt súlyos távolság.
A klubba bementél és ott láttál minden félét, fajút és állapotút is bőven. Nem szégyenkezhetett a hely a látogatók létszámban sem, táncolgatók is a hangos zenére ahogy szinte alig volt üres asztal vagy szék ahova le lehetett volna ülni.
Miközben sétáltál a pulthoz és nézelődtél körbe ezek mellett még kiszúrhattad a kapcsolatodat is. Most éppen az egyik asztalnál ült, azon támaszkodott és vele szemben ült egy másik alak akit innen nem láttál jól. Ez után értél oda a pulthoz és kérted ki az italodat amit meg is kaptál, kiadott a pultos egy üveget neked majd eltette a pénzt amit fizettél és az el is tűnt a pult alatt. Mivel elfordultál tőle, és nem volt más amit akartál volna már ment is a dolgára miután elintézte ami neked kellett. Mikor már vissza fordultál, hogy a nő asztalához menjél látod, hogy a másik alak feláll az asztaltól és arra mutat is majd elfordul és egyenesen kivette az irányát a klubból.
Mire odaértél az asztalhoz az alak sehol sem volt az épületben sem, a nő felnézett rád miközben megfogott egy egyszerű data padot és felvette az asztalról.
- Jah, Ragal. - mondja a nő majd az asztalon lévő üvegét eltolja az útból és leteszi vissza az asztalra a data padot és feléd forgatja. Az egyszerűbb fajták közé tartozott ez, vékony egy kivetítő az egész. Rá koppint az ujjával majd hátra dőlés közben megfogja az üvegét. A data padon egy rövid személyleírás van és egy kép profilból, hogy a sebhely is jól látható legyen. Nem beállított kép hanem inkább egy messzebbről, titokban villantott fajta volt. Egyértelmű volt, hogy a leírás és a kép is ugyan ahhoz az emberhez tartozott mint akiért ide küldtek téged.
- Viszont van egy kis probléma... - megvárta hogy rá figyelj ha esetleg a data padot nézted volna és közben még nem felejtett el bele inni az italába. - Nem te vagy az egyetlen aki keresi. Nem tudom, hogy te neked mi dolgod van vele, és igazán nem is akarom tudni, -teszi hozzá gyorsan- viszont, hogy ezt ide hozták nekem csak annyit jelent legalább, hogy valakinek keresztbe tett és nem kellett volna.
Utalt a data padra az "ezt" alatt majd az ajtó felé nézett.
- Az a forma aki itt volt egyszer igazán hozhatna jó hírt is. Minden esetre mond a kérdéseidet, biztos vagyok benne, hogy van egy pár. Megpróbálok válaszolni mindenre.

_________________
2685. szint FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
2685. szint 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

2685. szint Empty Re: 2685. szint

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 29 Márc. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Van data, nincs data 2
Ingrid L’lerim / Rejtjel Hét
Birodalmi Hírszerző ügynök, Flotta tisztJátékostárs(ak) neve: -


~ Helyszín: 2685. szint ~
kép:

Szerencsére Ingridnek nem kellett túl sokat várnia, mert a fazon, aki a kontakttal beszélt hamar távozott, így ő maga máris oda tudott menni az asztalhoz az italával. Szerencsére nem volt gond azzal, hogy a nő bizalmatlan és még az iratokat is ellenőrizné. A köröket sem kellett lefutni, mert máris vette elő a datapadot. Ingrid arra pillantott és megnézte, ami rajta volt, nem volt nehéz megismerni az alakot, tényleg őt kereste. A fickónak Nar Shaddaa-n kellett volna eltűnnie nem pedig itt. Ott sokkalta könnyebb lett volna. Amint meggyőződött arról, hogy ez tényleg a keresett célpont fel is nézett a datapadból. Gond. Csodálta volna, hogyha nem így lett volna. Más is kereste, igazából, ha más találja meg előbb és megölni mielőtt Ingrid megtalálná, az sem lett volna a világ vége, a Birodalomban is úgyis a halál vált volna rá, jó sok kínzás után, így talán a fazon szemszögéből nézve az lett volna a jobb, ha meghal a nő megérkezése előtt.
- Számomra nem probléma, ha más is keresi – mondta.
~ Okos lány ~ gondolta ~
Mindezt arra, hogy nem akarja tudni, hogy mire is kell neki a férfi. Ezzel a hozzáállással lehet sokáig életben maradni. Nem mintha elmondta volna, hogy miért is keresi a másikat. Bólintott a kérdésekre, amikből igazából nem volt olyan sok. Kettő, azokból pedig remélte, vagyis inkább úgy vélte, hogy nagyon sok mindent le fog tudni vonni, kitud következtetni. Talán volt még egy harmadik, de az nem tartozott annyira ehhez, így az nem is nagyon kellett.
- Csak kettő – mondta. – Az első, merre szokott jelenleg lenni a fazon, mik a törzshelyei és a lakcíme. A másik pedig, ki az, aki keresi?
Egy dezertőr nem csak egyszer fog elárulni valakit, így nem csodálkozott volna, ha itt még több alvilági szervezetet, vagy esetleg a huttokat is átvágott, hátba szúrt. Szóval ezekből kiindulva nem igen lett volna az ipse helyében. Egy másik ügynökre nem gondolt, nem vallott volna a hírszerzésre, hogy egymást akadályozzák. Néhány pillanat alatt gondolta ezeket végig, majd a tekintetét a nőre szegezte és pókerarccal várta, hogy a kérdéseire mit is felel a másik. Aztán kiderül, hogy a válaszok alapján lesznek-e további kérdései, vagy sem.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
2685. szint 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

2685. szint Empty Re: 2685. szint

Témanyitás by Zerae Hétf. 02 Ápr. 2018, 16:53


>>>> Kaland >> Van data – Nincs Data II. A Dezertőr<<<<
>>>> Játékos >> Ingrid L’lerim <<<<
>>>> Helyszín>> Coruscant, 2685. szint <<<<

[3]Miközben hallgatta a kérdéseidet elő vett a belső zsebéből egy szivarkát, a szájába vette és meggyújtotta.
- Lakcíme, hát már nincs. Pár napja felgyújtották neki. Törzshelyei az olcsó kocsmák, folyton mozgott a szintek között és ezért elég nehéz lenne belőni, hogy merre lehet mostanában, főleg, hogy bujkálni kezdett. Mondjuk ez nem annyira meglepő, azok alapján amit tudok az ürgéről sosem maradt meg egy helyen sokáig egyébként sem. Mikor először érkezett akkor az alacsonyabb szinteken volt és egy herglic el üzletelt. Valószínűleg az mutatta be is annak az ürgének aki keresteti az embereivel most. A neve Sabott, Hutt párti alak de inkább a pénzért van oda és kereskedőnek csúfolja magát.
Itt megállt a beszédben és kifújta a füstöt, kortyolt egyet az italába majd fojtatta.
- Nem tudom melyik herglic az aki ismeri az alakot. Valószínűleg több is fogja, de pont annyi van belőlük mint a szemetükből amit összehordtak szóval nem lesz nehéz találni egyet, csupán le kell menned a szintjükre az 1782-esre.
Oldalra biccenti a fejét a nő majd bele szív a szivarkájába. A füst kifújása után pedig megszólal megint.
- Van még más kérdésed?

_________________
2685. szint FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
2685. szint 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

2685. szint Empty Re: 2685. szint

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 03 Ápr. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Van data, nincs data 2
Ingrid L’lerim / Rejtjel Hét
Birodalmi Hírszerző ügynök, Flotta tisztJátékostárs(ak) neve: -


~ Helyszín: 2685. szint ~
kép:

Attól, hogy felgyújtották, Ingridet még érdekelte az, hogy hol is van a férfi lakása, talán valami megmaradt, aminek a hasznát veheti.
- Ettől függetlenül érdekelne a cím, még ha le is égett – mondta.
Szóval mozog mindenfelé, legalább annyi esze volt a saját hátterével, hogy nem marad egy helyen, bár még azt is kinézte volna belőle. Bólintott, hogy az olcsó kocsmák, bár ez nem volt olyan nagy segítség, mert több száz is lehetett a különböző szinteket egybevéve, vagy még annál is több. A másik fickó neve is megvolt, aki kerestette, Sabott. A leírás alapján ez is az a fajta, akikért nem volt oda Ingrid, de legalább könnyedén lehet velük szót érteni a megfelelő módon.
- Van képe erről a Sabott-ról? – kérdezte.
Nagyban segített volna, mert ki tudja, hogy a herglic-ek mennyire fognak hazudni, hogyha meglátogatja őket a szintjükön. Soha sem bízott az alvilági alakokban, azok csak a maguk hasznát nézték a legtöbbször és könnyű volt kiismerni őket, amikor úgyszintén dezertőrökre vadászott. Igaz az a Nar Shaddaa-n volt és nem itt. Ahogyan mondta a nő a szintjüket azt is megjegyezte, hogy ott többen is ismerhetik. Azt egyelőre nem tudta, hogy a helyi gerglic-ek mennyire szeretik a kérdezősködőket, de ez majd kiderül, ha oda jutott.
- Igen, lenne még egy. Mit lehet tudni Gernic más világokon levő kapcsolatairól? – kérdezte. – Ha túlforró kezdene itt lenni a talaj a lába alatt, akkor mennyire gyorsan tudna eltűnni Coruscantról?
Ezt úgy vélte, hogy nem árt tudni. Ha van esze a fazonnak és rájön, hogy túl sokan kérdezősködnek utána és vannak a nyomában, akkor Ingrid élt volna a lehetőséggel, hogy elhagyni a bolygót. Persze, ha a fazonnak nincsenek nagy kapcsolatai odakint és nem lenne hova mennie és persze kivel, akkor lehet, hogy nem kell tartani a szökésétől.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
2685. szint 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

2685. szint Empty Re: 2685. szint

Témanyitás by Zerae Vas. 15 Ápr. 2018, 17:44


>>>> Kaland >> Van data – Nincs Data II. A Dezertőr<<<<
>>>> Játékos >> Ingrid L’lerim <<<<
>>>> Helyszín>> Coruscant, 2685. szint <<<<

[4]A nő vár egy kicsit, talán gondolkozik, talán habozik de végül csak megszólal.
- Ezen a szinten van a leégett kecó. Csupán kis sétát kell megtenni hozzá. Ahogy kimész innen elindulsz jobbra, a második elágazáskor szintén. Mész ütközésig és fordulj balra, onnan már látni fogod, eltéveszthetetlen még így másnap is.
Fejezi be az útvonal elmagyarázását ezzel majd a következő kérdéseden kezd el gondolkozni.
- Hm, lehet hogy van... Várjon egy pillanatot. - elővesz egy kisebb datapadot és amennyit látsz a képéből onnan ahol ülsz képek között váltogat. Egyik sem kifejezetten profil kép hanem inkább megfigyelő rendszerekből és távolról készített képekhez hasonlítanak, sok mindent nem tudsz levonni belőlük anélkül hogy ne hajolnál a nő fölé. Bár ha így teszel akkor magához húzza a datapadot és tekintetéből lerí nemtetszése a viselkedésednek.
Amennyiben nem teszel így akkor rövid ideig keresgél még.
- Áh, megvan. - Abba hagyja a képváltogatást és feléd nyújtja a datapadot.
2685. szint Latest?cb=20110725014635
- Sabott, egy a sok Rodian közül. A háttérben figyelők valószínűleg az emberei közé tartoznak. Nem igazán akadtam vele össze és nem is nagyon szeretnék az ilyenekkel. Próbáld meg nem felhúzni ha rátalálsz. Bár ezt gondolom nem is kell mondani.
Rántja meg a vállát a nő majd meghallgatja a következő kérdésedet is.
- A kapcsolatai ennyi, valamelyik Herglic -el lepajtizott, az meg valamikor bemutatta kedves Sabottunknak. Ennyi az ismert kapcsolata. Nem tud kijutni a bolygóról anélkül, hogy felfedje valakinek a kilétét. Persze elég sok szint van, hogy valamelyiken eltűnjön. Az viszont más történet ha téríti a tartozását a kis Rodiannak. Akkor valószínűleg még aznap el fogja hagyni a bolygót.

_________________
2685. szint FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
2685. szint 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

2685. szint Empty Re: 2685. szint

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 16 Ápr. 2018, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Van data, nincs data 2
Ingrid L’lerim / Rejtjel Hét
Birodalmi Hírszerző ügynök, Flotta tisztJátékostárs(ak) neve: -


~ Helyszín: 2685. szint ~
kép:

Úgy tűnt, hogy mégiscsak megérte Ingridnek az, hogy kérdezősködjön. Türelmesen kivárta, amíg a nő lehet, hogy vívódik magában, hogy beszéljen-e, vagy sem, de végül megtette. Megjegyezte pontosan azt, hogy hol is van a kiégett lakás. Úgy tűnt a számára, hogy Coruscantnak is vannak árnyoldalai, ahol nem tűntetik el a mocskot azonnal. Jó volt tudni, hogy mégsem annyira idilli hely, mint ahogyan azt mindig is hitt korábban.
- Rendben, köszönöm – mondta.
Ezek után a fazonra kérdezett rá, aki keresteti. Nem hajolt előre, hanem csak távolról lopva pillantott a datapadra, azt is csak futóan, majd akkor nézett oda teljesen, amikor a nő már mondta, hogy megvan a kép. Megnézte és igyekezett is a rodiánt az emlékezetébe vésni.
- Annyi biztos, hogy nem fogja az idei szépségversenyt megnyerni – mondta.
Az látszott rajta, hogy elég veszélyes alak lehet, akivel nem biztos, hogy a legjobb dolog lett volna újat húzni. Nem mintha Ingrid tartott volna tőle, annál sokkal jobban képzett volt, mintsem így legyen. Elég béna ügynök lett volna, ha egy efféle információbrókertől, vagy alvilági alaktól megijed. Az pedig ostobaság lett volna, hogyha alábecsüli.
- Nem kell aggódnia – felelte profik hűvösségével. – Ha gond lenne, akkor lehet, hogy Sabott-ról sem hallanak többet.
Szándékosan pókerarccal mondta, hogy ne lehessen eldönteni, hogy most ezt teljesen komolyan gondolta, vagy csak viccelt. Egyébként teljesen komolyan gondolta, nem érzett volna semmit, ha ezt is el kell tennie az útból. Bólintott arra, amit a nő mondott, hogy nem sok féleképpen tudna a férfi meglépni.
- Nos, akkor reméljük, hogy elég sokkal tartozik Sabott-nak. Köszönöm az információkat. Ha nincs más, akkor nem is zavarok tovább. Vendégem egy italra.
Némi creditet letesz azért az asztalra, hogy a nő vehessen egy italt magának. Ha a nő akart még mondani valamit, akkor megvárta, hogy mi az és majd még reagál is rá. Ha azonban nem akart neki már semmit sem mondani, akkor fel is áll az asztaltól és próbál elindulni kifelé. Nem bízott a helyben, sem abban, hogy nem keltette fel valakinek a figyelmét azzal, hogy nővel, így ha elindul, akkor próbál eljutni a megadott útvonalon át a leégett lakásig, közben pedig figyelni azt is diszkréten, hogy követi-e valaki, ha igen, akkor igyekszik majd felmérni, hogy ki, vagy kik ezek.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
2685. szint 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

2685. szint Empty Re: 2685. szint

Témanyitás by Zerae Szer. 18 Ápr. 2018, 17:56


>>>> Kaland >> Van data – Nincs Data II. A Dezertőr<<<<
>>>> Játékos >> Ingrid L’lerim <<<<
>>>> Helyszín>> Coruscant, 2685. szint <<<<

[5]A nő nem törődöm módjára vállat von.
- Azért ne piszkálja fel, feleslegesen nehezítené a saját dolgát.
Válaszol neked röviden. Majd bólint mikor megköszönted az információkat. A kreditre ránéz mikor leteszed de megvárta míg felkeltél az asztaltól, hogy elvegye is azokat.
Nem is állított meg senki és ahogy érkeztél úgy távozni is tudtál az éjszakai klubból és megindultál az adott útvonalon, hogy felkeresd a leégett lakást. Az út amit követtél eleinte biztató volt, ám ez ahogyan haladtál feltehetőleg egyre közelebb érve a célodhoz a környezet egyre mocskosabb és romosabb lett, lelakott és takarítatlan főképp. Persze ez volt a kisebbik része a környéknek hiszen eddig elérve könnyedén tudtad szemmel tartani, hogy követtek-e idáig, itt viszont már több hajléktalan is volt és csavargók akik közül több is úgy festet mintha az esélyeit latolgatta volna éppen. Ez a szakasz volt a leghosszabb része amit meg kellett tenned, az "ütközésig" része. Úgy nézett ki a sok szemét, ócskaság és csavargó között, hogy ez valami mellék főutca lehetett, vagy lehetne ha takarítanák, olyan négy méter széles lehetett az utca.
Végül, hacsak nem kerested a bajt, egyik utcán lévő sem próbálkozott meg semmivel és elértél végre az utolsó balra kanyarhoz ami után meg kellett, hogy lásd a célodat. És így is lett, az utca amire ráfordultál először is teljesen kihalt volt és a szint jellegzetes búgásán kívül teljesen csendes is. Olyan ötven lépésnyire tőled pedig ott volt egy korom fekete folt az épületsoron, előtte pedig egy valószínűleg ismerős típusú, 501-Z robot csodás kék festésével és feltehetőleg egy sokkoló bottal a kezében álldogált.

_________________
2685. szint FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
2685. szint 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

2685. szint Empty Re: 2685. szint

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 19 Ápr. 2018, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Van data, nincs data 2
Ingrid L’lerim / Rejtjel Hét
Birodalmi Hírszerző ügynök, Flotta tisztJátékostárs(ak) neve: -


~ Helyszín: 2685. szint ~
kép:

A nő nem akadályozta azt, hogy távozzon, így megtudta tenni. Ahogyan haladt amennyire látta a kocsmából senki sem követte, persze ettől még lehet, hogy az épületek tetejéről, vagy máshonnan kémlelte valaki, de azzal most nem tudott mit kezdeni. Miként a megadott útvonalon ment egye sötétebb és mocskosabb részét látta Coruscant-nak. Látott már ennyire lelakott és szegény környéket a Nar Shaddaa-n is, de itt ezen a bolygón egy kicsit illúzió romboló volt. Még éltek benne a gyerekmesék, hogy az egész bolygó fényárban úszik, gazdag, csodálatos. Természetesen, ahogyan felnőtt és már látta a világ árnyoldalát tudta, hogy semmi sem szólhat csak csillogásról és gazdagságról, mindennek van árnyoldala, ami a mocskos valóságot tükrözi, miként ez a hely is. Szinte várta, hogy a csövesek, akik mellett elhaladt utána kiabáljanak, füttyögjenek, mindig ezt tették. Ha Nar Shaddaa-n lettek volna már azért halottak lennének, hogy végignéztek rajta, de itt, ennyire az ellenséges vonalak mögött nem tehette meg, hogy csak úgy kivégzi mindet. Most nem egy sok hónapos beépülési fázisban volt, ahol ez elfogadható lett volna, az idővel is versenyt futott.
Esze ágában sem volt belekötni a hajléktalanokba, így végül is átért ezen a részen és megérkezett arra az utcára, ahol volt a ház. Valóban nem volt túl nehéz kiszúrnia azt, hogy melyik is volt, egyrészt fekete volt az épület, másrészt pedig rendőrdroidok álltak ott. Elfintorodott egy pillanatra, de ettől még nem az a fajta volt, aki csak úgy feladta volna a dolgot. Mivel továbbra is szándékában állt körülnézni, de oda nem akart menni, nem mintha nem tudta volna átverni a droidokat, de nem ártott az óvatosság. Így körbenézett, hogy lát-e a közelben olyan épületet, ami megfelelő lehet arra, hogy rá lehessen látni a kiégett házra. Abban biztos volt, hogy szándékos gyújtogatás volt, különben nem lennének rendőrök. Ha volt ilyen ház, vagy épület, akkor abba próbált bejutni és felmenni a tetejére, hogy lenézzen. Ha nem, akkor csak végigsétál az utcán és érdeklődve pillant az épületre, mintha csak épp erre járt volna és nézelődne. Ha azonban volt, akkor igyekszik mindent megnézni onnan, ahonnan rálát a helyre.

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
2685. szint 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

2685. szint Empty Re: 2685. szint

Témanyitás by Zerae Csüt. 03 Május 2018, 17:27


>>>> Kaland >> Van data – Nincs Data II. A Dezertőr<<<<
>>>> Játékos >> Ingrid L’lerim <<<<
>>>> Helyszín>> Coruscant, 2685. szint <<<<

[6]Egy-két hajléktalan kijött bár a sikátorból utánad megálltak is a falnál és nem követtek csupán nézték, hogy mit csinálsz, merre mész. A rendőr droid csak állt a bejárat előtt, te pedig kerestél lehetőségek után a vele szembeni soron ahova belehetne menni. Sajnos ilyen épületet nem láttál ahova be tudtál volna menni is. A sor többnyire, már ahova értelme is lett volna bemenned, nem volt rajta ajtó vagy le volt barikáddal zárva valószínűleg már évek óta.
Mivel ez nem volt opció így a második lehetőségeddel éltél, hogy végig sétálsz az utcán nézelődve. Mikor elkezdtél közeledni a leégett részhez akkor érezhetted a szagát is már, a rendőr droid még nem reagált a jelenlétedre.
Amikor közelebb érsz akkor láthatod, hogy az épület előtt több szemét is van szétszórva, a legtöbb megégett és felismerhetetlen darabkák valószínűleg a tűzből és az oltása után lettek kihordva, legalább is ennyit tudtál megállapítani a pillantásokból amit az épület felé haladva tettél. Az épület is szépen összeégett, úgy néz ki innen kintről, hogy az épület egy elég egyszerű szerkezetű, jobb szélén lépcsők és szintenként lehet vagy két három lakásnak alig nevezhető zug.
Gond nélkül végig tudtál sétálni is amerre szerettél volna, a leégett épület előtt, és el is mész előtte nézelődve közben.

_________________
2685. szint FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
2685. szint 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

2685. szint Empty Re: 2685. szint

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 04 Május 2018, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Van data, nincs data 2
Ingrid L’lerim / Rejtjel Hét
Birodalmi Hírszerző ügynök, Flotta tisztJátékostárs(ak) neve: -


Idő: Ismeretlen idő; 78.3 MU
Helyszín: 2685. szint
Cél / Feladat: Gernic Matfell elfogása és hazavitele
Szövetségesek: Erku (a hajón)
Ellenségek: Köztársaságiak
kép:

Sajnos semmilyen olyan helyet nem talált itt, ami jó lett volna neki arra, hogy felmenjen az épületek tetejére és onnan nézzen körbe. Így maradt a másik opció, hogy végigsétál az utcán, aztán mint érdeklődő benéz a leégett épületbe is. Így is tett, amennyire látta a dolgokat azt a következtetést vonta le, hogy nem természetes tűz volt, hanem gyújtogatás, ahogyan sejtette. Ezt olyan 90-95%-ra biztosra mondta, teljesen csak akkor lehetett volna, hogyha megtudta volna a dolgokat vizsgálni, de erre nem volt lehetősége. Így sajnos azt sem tudta megállapítani, hogy vajon a célszemély gyújtotta fel a helyet, hogy ne lessen a nyomát követni, vagy pedig valaki keresett valamit és önmaga nyomait akarta eltűntetni. Ez az eshetőség kellemetlenebb lett volna, mert akkor igencsak versenyt kellett volna Ingridnek futnia az idővel, mert más is üldözi az ipsét. Igaz az első lehetőségnél is fennállt ez a forgatókönyv, hogy azért tüntette volna el a nyomait, mert el akar tűnni Coruscantról, ezen esetben sem volt túl sok ideje a nőnek.
Most viszont ideje volt annak, hogy felkeresse ezt a Sabott-ot, vagyis egy herglic-et, hogy az elirányítsa a rodiánhoz. Igyekezett kiérni erről a részről a lakottabb, jártabb környékre. Amennyiben azon az úton, ahol érkezett le lehetett jutni a 1782-es szintre, akkor azon az úton igyekezett a légi taxikhoz, hogy egyet fogva lejusson a mélységekbe. Ha nem volt ilyen lehetőség, akkor igyekezett itt a jelenlegi szinten egy terminált keresni, amin keresztül lekérheti azokat az adatokat, hogy miként is lehet eljutni az általa kívánt szintre. Ha kapott útvonalat, akkor a szerint próbál majd lejutni a célszintre.
Bármelyik eset is áll majd fenn egyvalamire továbbra is mindenképp igyekszik ügyelni, hogy továbbra se kövesse senki se, bár egyelőre nem nagyon hitte, hogy a fiatal csempészlány – aki ő volt éppen – egyelőre bárkinek is felkeltette volna a figyelmét. De a kiképzése miatt sem engedhette meg azt a luxust magának, hogy nem maximálisan óvatos, főleg az ellenséges állam főbolygóján.

//Folytatás: 1782. szint//

felszerelés/egyebek:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
2685. szint 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

2685. szint Empty Re: 2685. szint

Témanyitás by Zerae Pént. 04 Május 2018, 17:31


>>>> Kaland >> Van data – Nincs Data II. A Dezertőr<<<<
>>>> Játékos >> Ingrid L’lerim <<<<
>>>> Helyszín>> Coruscant, 2685. szint <<<<

[6]Akár vissza mentél arra amerről jöttél, akár mentél tovább kis séta után visszaértél a már élőbb főutcára. Itt tudtál találni taxist magadnak vagy pedig használhattad az egyik turbo liftet. Utóbbi talán célszerűbb volt mivel a taxisok nem biztos, hogy hajlandóak lesznek ezer szintet levinni de kevesebbet valószínűen igen.
Amennyiben egy taxist fogsz magadnak az hajlandó volt levinni a 2000. szintig ám annál lejjebb már nem volt hajlandó menni, ettől a szintektől lefelé már nem sok életbiztosítást jelentett a kószálás a legtöbb szinten. Bár a legtöbb szintről érdektelen információid voltak azt tudtad, hogy Coruscant alvilága itt egyre sűrűbbé fog válni.
A 2000. szinttől illetve ha turbo lifteztél ezen szinttől kezdve akkor kényelmetlenül hosszú időbe telik de egy liftváltáson kívül csupán állnod és várnod kellett benne míg leért az.
Bárhogy is döntöttél a lejutást illetően csupán soknak tűnt az idő a semmittevés miatt, összességében egy fél 3/4 óra alatt le is értél a liftekkel. Talán a legnagyobb problémát ez idő alatt a lift zenéje okozhatta.
/ Folytatás : 1782. szint Központi épülete

_________________
2685. szint FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
2685. szint 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

2685. szint Empty Re: 2685. szint

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.