X bolygó

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ko-Rel on Hétf. 28 Május 2018, 00:00Galaxis Védelmezői 20.: ExpedícióRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly,


és Lady Nephthys Boltagon / Lyr TannKövetkező körváltás: 2018. június 1. (péntek)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Expedíció
Lady Nephthys Boltagon / Lyr Tann
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Nestor Stratos, Srir Gur, Yalvis Trewero, Carl Morrow


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: X bolygó
Cél / Feladat: Felderíteni a bolygót
Szövetségesek: Nestor Stratos, Srir Gur, Yalvis Trewero, Carl Morrow
Ellenségek: -
kép:
X bolygó - Page 2 0O0Nf7k

- Lehet köze az emlékek elvesztésének ahhoz, amit talált a vérmintákban? – kérdezte Lyr annak fényében, hogy Srir mondta, hogy talált valamit.
Igazából mivel nem tudta a férfi, hogy mi az, amit talált, így igen, akár lehetséges volt mindez. Ahogyan valamilyen parazita, gomba, patogén, pollen, baktérium, vagy vírus is okozhatta. Mivel egyelőre nemigen ismerték a bolygót, sem pedig azt, hogy amik itt vannak hosszabb távon milyen hatást eredményeznek, így bármi lehetett. Persze az is, hogy valaki törli az emlékeiket, bár az elég extrém lett volna.
Odalent nekilátott annak Yalvis, hogy próbáljon valamit elérni a temrinálokon, közben a levegőből Jelly feltérképezni az épületet, ami nem túl meglepő módon energiapajzzsal volt ellátva, árnyékolva volt, így semmire sem ment. Közben lent hirtelen egy női hang fogadta a csapatot.
- Ami az emlékek vesztését illeti a bolygó az – hallatszott a női hang. – A felgyorsuló evolúció oka. Félelmetes, hogy mennyire paranoidok vagytok és egyből az merül el bennetek, hogy valaki más okozza…
Ezzel a terminál, amivel Yalvis foglalatoskodott hirtelen egy holografikus képet kezdett vetíteni, egy csinos fiatal, vöröshajú lány képében. A lány arcán érzelmek is látszódtak, de azért az is nyilvánvaló volt, hogy nem emberi lény kivetülése, hanem csak egy holografikus interface.
- Megtenné, hogy kiáll a személyes teremből, ami a holokivetítő közelét jelenti? – kérdezte. – Szerintem maga sem örülne, ha a bundáját kezdené mindenféle jöttment simogatni…


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1281
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Quentine Constantine on Hétf. 28 Május 2018, 14:30

Srir híre elég nyugtalanító, de ami még rosszabb, az amit nem mond ki. Valami elváltozás van, de nem tudja, hogy mi, tehát komoly dolog. Mi van ha módosítottak minket genetikusan? Megmagyarázná Yalvis szőrét például, amire amúgy nem sok magyarázat lenne. Komoly vírus vagy baktérium kéne ahhoz, hogy ennyire alapjaiban változzon meg bennünk valami...
A toronyhoz érve hagyom, hogy a tech-sarok kiélje magát, nyomkodják a gombokat, meg amit akarnak. Jelly felvetésére csak vállat vonok, nem tudom, miből venném észre a felvételen, hogy valami megváltozott, elsőre sem tűnt fel semmi, de egy próbát megér, ha ezzel akar foglalkozni. Én a torony mellett állva figyelem a terepet, amikor megszólal egy hang a közelből. Mint kiderül, a panel nem nyitja egykönnyen a tornyot, de legalább egy mesterséges intelligencia figyelmét felhívtuk magunkra.
-Paranoia? A világon valószínűleg jóval kevesebb evolúció-gyorsító bolygó van, mint emléktörlésre képes ember, ez tehát csak egyszerű valószínűség - válaszolom a hangnak, és Yalvis vállára téve a kezemet hátrébb húzom a paneltől. Szóval a bolygó felgyorsítja az evolúció, mi? Hát ennek egyáltalán semmi értelme nincs. És mi fog még történni velünk, ha sokáig maradunk itt?
-Két kérdés! Egy, mivel jár még az emlékvesztésen kívül ez a felgyorsult evolúció, akár hosszútávon? És kettő, mi ez a hely, a piramisok meg ez a torony, amiben gondolom te is működsz? Nyugodtan fejtsd ki a dolgot hosszabban.
Persze zúdíthatnék még a számítógépre kérdéseket, de a lényegen nem változtatna sokat. Valószínűleg ezzel már sok részletre ki fog térni, és elkezd majd összeállni a kép egy kicsit. Mégis mi az, hogy felgyorsított evolúció? Az evolúció nem egy egyed genetikai fejlődése, hanem a legéletképesebb egyedek kiválasztódása, fennmaradása. Nem egyenként kezdett egy ősemlős emberré fejlődni, hanem az emberi tulajdonságokkal rendelkező előember életképesebb volt, mint a többi, ezért túlélte a többit. Ha az evolúció felgyorsulna, az azt jelentené, hogy az életképtelenebb egyedek hamarabb pusztulnak ki, míg az életképesek hamarabb emelkednek a többi fölé. Kevesebb generáció kellhet a komoly változásokhoz, hamarabb mennek végbe a mutációk... Ennek van értelme? Hogyan lehetne ezt egy-egy élőlényre levetítetni? Sejtszintű kiválasztódás? Genetikai tökéletesítés egyetlen emberöltőn belül? Egyetlen héten belül? Ez inkább kozmikus energiával való buherálásnak tűnik, mint tudománynak.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
X bolygó - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 28 Május 2018, 23:10

Srir nem tűnt túl megnyugtatónak és úgy látszik a többiek is kezdtek rájönni, hogy mekkora a gond. A foxiai kérdésére Srir csak baljóslatúan hallgatott. A fajtárs kérdésére már ráncolta kicsit a szemöldökét és válaszolt.
-Lehet ahhoz is köze, de biztosat még nem tudok mondani. Több idő kéne hozzá.
Egyelőre annyit tudnak, hogy valami történt velük, de hogy mi az és később milyen hatásai lesznek, azt még nem tudják. Ez pedig nagyon gyanús. A templomnál a dolgokat rábízza a foxiaira, aki végre meg tudja mutatni, hogy valami haszna mégiscsak van. Vagyis meg tudná ha nem csak annyit érne el, hogy egy MI figyelmét rájuk tereli. Azzal, hogy a vezetői szerepet a GV magához ragadja a fickó nem nagyon válik Srir kedvencévé, de a kapitány még hallgat. De csak azért mert jól kérdezett a másik. Ő csak figyeli a környezetet és nem túl kedves tekintettel néz. Ő nem bízik az MI-ben.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Szer. 30 Május 2018, 16:57

A megjelenő hologram hatására Yalvis elvigyorodik.
~Végre elértem valami eredményt, csak meg kellett kocogtatni azt a héjat~ vigyorodik el a foxiai, és végigméri a vöröshajú, humanoid nőstény képét felvett interfészt. Próbálja azt az érzést a háttérbe szorítani, hogy mennyire emlékezteti ez Zoéra.
A gondolataiból az rántja ki, hogy Nestor hátrarántja őt a hologram útjából. A foxiai előrelép és meghajol a mesterséges intelligencia felé.
- Sajnálom - mondta udvariasan. Megtanulta, hogy a legfejlettebb mesterséges intelligenciák hiúak, és a legjobb esély arra, hogy valamit is megtudjanak tőlük, az a verbális hekkelés. Vagyis legyezgetni az önteltségűket, amibe a foxiai azonnal belekezdett. - És szeretném megköszöni a segítségét a szőrzetem visszanövesztésében. Mi biológiai létformák a létezés alacsonyabb dimenzióit tudjuk felmérni tovább. A magasabb rendű folyamatokat csodának, vagy mágiának nevezik és potenciálisan veszélyesnek gondolják ezt.
Újra meghajol.
- Felvázolná nekünk, hogy a felgyorsított evolúció miért okoz amnéziát és mi lehet ennek a folyamatnak a végkimenetele? - Közben a foxiai magában attól tart, hogy talán a felgyorsított evolució azt jelenti, hogy hirtelen a sejtjeik burjánzani kezdenek és ők valamiféle amorf, érző biomasszává fognak összeforrni. Nem akarta megtapasztalni másokkal összenőve lenni, ő elvolt a saját testében és tudatával. - Csak információkat kérünk, mert ahogy elnézem maga a projekt vezetője és felügyelője.


A hozzászólást Bíbor Kísértet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 12 Jún. 2018, 19:07-kor.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Jelly on Csüt. 31 Május 2018, 18:18

Carl meglepődött az érzékelőit visszatartó pajzson. Rájött, hogy a piramis rendszerei még mindig aktívak voltak. A nova viszont nem lepődött meg, mikor meglátta a megjelenő humanoid nőt ábrázoló hologramot, akivel a többiek már elkezdenek beszélgetni.
Yalvis szinte körbeudvarolta, míg Nestor és a Nova szinte vallatták. Jelly pedig elgondolkodik a szavain. Ezen a felgyorsított evolúció dolgon.
Hirtelen csettint egyet.
- Az evolúció alkalmazkodás - mondta Carl. - Nekem az a teóriám, hogy ez a bolygó valamikor egyben volt. Aztán mikor valami katasztrófa történt, az élővilágnak alkalmazkodnia kellett ehhez, vagy kihalnak. Valószínűleg az első pár évben földrengések, vulkánkitörések, napok alatt átrajzolódó földrészek és óceánok.
Bólint egyet és elvigyorodik.
- Bárkik is építették ezeket a romokat, és az itt látható hölgyet holografikus interfészként használó MI-it, a szívükön viselték a bolygó sorsát és az itt élő teremtmények evolúcióját felgyorsították, hogy kitöltsék a változások során kihalt fajok 
Tovább gondolkodik, egy pillanatra elhallgat.
- De kellett egy magasan fejlett szuperintelligens rendszert hoztak létre ennek felügyeletére - mondta Morrow. - És talán az amnézia is annak a jele, hogy az agyunk gyorsan változhat valahogy, és ezzel a memóriánk nem tud lépést tartani. És talán a foxiai regenerációs képessége is így fejlődött, hogy kezelje ezt a sérülést.

Felszerelés:
A standard Xandarian StarCorps uniformisát viseli, melyet a képességei támogatására terveztek anélkül hogy közben sérülne. Nagyon ellenálló beleértve az űrbéli cuccokat és légmentesen zár. A sisak plexiüveg-szerű sisakrostélyát le lehet húzni kibernetikus paranccsal, így a sisak is légmentesen zár; a sisak egy az egyenruhában elrejtett levegőtartályhoz csatlakozik. Emellett a ruha beépített életfenntartó rendszerrel is rendelkezik amely használót életben tartja a legextrémebb környezeti hatások közt is, és le tudja zárni a sisak szemét/száját ha kell. A sisaknak van beépített rádiója, telescopic sight szerintem távcső, éjszakai látás és infra funkciókkal, a sisak által megjelenített képére rávetíthető a HUD képe az érzékelt energiák nyomon követéséhez. Magyarul: Kivetíti a szem elé az adatok, ha kérik. Nova sisakja merev viselés közben, de ruhához hasonlóan hajtogatható egyébként, így civil viselet alatt is elrejthető-

További képességei a páncélnak:
• Energiakiüléseket érzékel beleértve a teleportálást
• Más rendszerekhez is képes hozzáférést biztosítani (Földi rendszereket könnyedén töri, minden mást nehézkesen, vagy nem, mert jóval fejlettebbek)
• Analizálja a támadókat, beleértve szervezetük adrenalin lökeketeit
• Érzékeli az aktív energia-alapú képességgel rendelkező superhumanokat
• Tud hackelni, szatelit TV adásokba bemegy és a hangját/képet közvetít TV készülékekbe (egyedileg is akár) (ezek is a Földiek persze, fejlettségtől függ a siker, minél fejlettebb valami, annál kisebb az esély a sikerre)
• Minimális pszi pajzs, védi az elméjét a gyeneg mentális támadások ellen

Egyebek:
• Uniformis: Azonosíthatatlan anyagú, nagy ellenálló sérülés hideg meleg ellen, blabla 6 órára elég levegő van benne
• Közlekedés: repülés saját erőből (200 km/óra légkörben, fénysebesség negyede az űrben)
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ko-Rel on Pént. 01 Jún. 2018, 00:02Galaxis Védelmezői 20.: ExpedícióRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly,


és Lady Nephthys Boltagon / Lyr TannKövetkező körváltás: 2018. június 5. (kedd)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Expedíció
Lady Nephthys Boltagon / Lyr Tann
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Nestor Stratos, Srir Gur, Yalvis Trewero, Carl Morrow


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: X bolygó
Cél / Feladat: Felderíteni a bolygót
Szövetségesek: Nestor Stratos, Srir Gur, Yalvis Trewero, Carl Morrow
Ellenségek: -
Tag-ek: @Adrian Sommerfield, @Quentine Constantine, @Bíbor Kísértet, @Jelly
kép:
X bolygó - Page 2 0O0Nf7k

- De annál több tudatmódosító szer – felelte az MI. – Sőt lényegesen kevesebb olyan lény van, ami egyszerre tudna két embertelen, egy kree, egy ember és egy foxiai tudatát módosítani, tekintve, hogy mennyire más az agyi szerkezetük.
- Ezt most muszáj volt? – hallatszott Lyr szájából ezúttal egy nagyon ismerős hang.
Ami mindenki számára nagyon ismerős volt, a kree császárnő hangja, a nő mivel már úgyis lebukott a tetoválásokat, aminek köszönhetően kék bőre volt visszahúzta a bőre alá és le a hajáról és a megszokott vörös hajú enyhén tetovált nő állt előttük, ha valaki arra fordult.
Közben Nestor és Yalvis is nagyjából ugyanazt a kérdést tették fel, és az MI figyelmen kívül hagyta Nebo kérdését is.
- Mivel a DNS változás drasztikus is lehet, szerintem mindenki tudja, hogy miért vannak emlékezet kiesések. Így korrigál az elme, hogy a testet ne érje semmilyen károsodás, sem pedig az elmét, ami az egyed halálával is járhat. Röviden: önvédelmi mechanizmus.
Orvosi tudásával Srir tudja, hogy tényleg lehetséges a balesetek és traumák után az amnézia, hogy a szervezet magát védje.
- Már amikor idejöttek, akik programoztak is itt volt ez az egész – kezdte. – Amennyire sikerült kideríteni egy fejlett civilizáció élt a bolygón, ami végül a felgyorsult evolúcióba halt bele. Elpusztultak mindebbe még nagyon régen, évmilliókkal ezelőtt. Esélyes, hogy a Celestialok játszótere volt a bolygó, de az is, hogy az itt élők valamilyen vírusba futottak bele, vagy ők tenyésztették ki. A csapatom nem igazán járt utána miután megbizonyosodtak róla, hogy rájuk nincs hatással. Így erről több információm és adatom nincs. Ahogyan arról sem, hogy a bolygó mikor szakadt szét.
Itt egy pillanatra Yalvis-ra nézett.
- Én nem vagyok a felelőse semmilyen kutatásnak, csupán a házőrző és biztonsági rendszer, akinek elég nagy háttértára van. Nem vagyok a bolygó része, a csapatom készített és egy Svala Miller nevű fiatal hölgyről kaptam a vizuális külsőmet és a személyiségem egy részét, mi jelenleg kikapcsolva van.
A név ismerős lehet főleg Nestornak és Jelly-nek, mert ők lehetnek jobb kapcsolatban Eyjolf-fal, Svala a férfi húga. Itt kissé hátrébb lépett, hogy mindenki lássa.
- Az adatok alapján teljesen változó – mondta. – Fajtól is függ. Mivel itt két embertelenről van szó esélyes, hogy olyan hatása lesz, mintha még egyszer terrigen-ködös kezelésnek lettek volna kitéve. A kree esetében fejlettebb izomzat, nagyobb ellenálló képesség, vagy valamilyen mutáció. Az ember esetében fizikai és értékek emberi maximumra kerülnek… amennyiben mutáns a képesség fejlődésével is járhat. A Foxiai esetében már fizikai jelei vannak mindennek.


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1281
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Quentine Constantine on Hétf. 04 Jún. 2018, 15:05

Jelly elmélete nem rossz, de ha már így véletlenül rátaláltunk az MI-re, azért kíváncsi vagyok az ő verziójára is. Ahogy sorolja, hogy kikre volt hatással az emléktörlés, az ujjaimon számolom, hogy hányan vagyunk, és nem áll össze a kép, mire végül megszólal mögöttem egy ismerős hang. A tulajdonosa pedig a plusz egy embertelen, akit nem tudtam hová tenni, ugyanis Lyr, a kree katona, aki velünk jött, valójában nem kree, nem katona, és nem Lyr.
-Nephtys? - Fordulok meg a szemöldökömet felhúzva, és egy nagy vigyorral a képemen. Syr társaságában persze nem kezdem el ölelgetni, amennyire karót nyelt a fickó, a végén még azért is rám lő, mert nem fennséges császárnőnek szólítottam a volt csajomat. - Tudtam, hogy láttalak már valahol. A bőröd meg a hajad talán más volt, de a... - Rájövök, hogy a fenekének formájára célozni szintén nem lenne szerencsés, ezért máshogy fejezem be a mondatot. - A szemed elárult - mondom végül, és egy kacsintással jelzem a turpisságot.
Aztán a gép magyaráz tovább úgyhogy kénytelen vagoyk arra figyelni. Mire befejezi a történelem leckét, és az is kiderül, hogy talán újra átmentem a terrigen-köd kezelésen, kicsit kezd megfagyni bennem a szar.
-Lehet, hogy rosszul hallottam, de azt mondtad, hogy az előző faj belehalat a gyorsított evolúcióba? Mert ha igen, akkor marha gyorsan el kéne húznunk a bolygóról. Nagyon király, hogy a rókának szőre nőtt, mindenki össze-vissza mutálódik, és az agyunk megsül, de azt hiszem, jó lenne minimumon tartani a dózist ebből a szuper-evolúcióból.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
X bolygó - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 04 Jún. 2018, 20:31

A humanoid nova ismét csak bizonyítja ostobaságát azzal, hogy megfelelő információk nélkül csak úgy fejből kitalálja mi történt itt. Erre Srir csak sóhajt és csalódottan rázza a fejét. Az MI felsorolására Srir is összébb ráncolja a szemöldökét. A császárnő hangjára döbbenten fordul oldalra és még a szája is tátva marad. Egy egész pillanatig majd térdre borul.
-Ő császári felsége! Kérem bocsásson meg eddigi tiszteletlenségemért.
Úgy látszik Srir-t valami megátkozhatta. Másodjára találkozik nemessel és ismét rossz példát mutat. Mondjuk a császárnő nem akart fegyverrel neki esni, de ez valamilyen mértékben még rosszabb. Nestor pedig jól sejti. Olyan pillantásokat kap Srir-től, hogy ha lehetne szemmel ölni akkor mát legalább egy tucatszor meghalt volna. A többi kapott információ tisztává teszi számukra, hogy mi történik itt, de nem nagyon nyugtatja meg őket. Srir igyekszik a megoldásra koncentrálni. Mivel a császárnő jelen van ezért csak óvatosan mer megszólalni.
-Talán ha kicsit többet megtudhatnánk arról, hogy mi okozza a gyorsított evolúciót vagy ha megtudnánk, hogy arra a kutatócsapatra miért nem volt hatással az előnyös lehetne számunkra.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 05 Jún. 2018, 06:22

//Bocsánat, de csak szombaton lesz új kör. Embarassed //

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14943
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ko-Rel on Szomb. 09 Jún. 2018, 00:00Galaxis Védelmezői 20.: ExpedícióRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly,


és Lady Nephthys Boltagon / Lyr TannKövetkező körváltás: 2018. június 13. (szerda)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Expedíció
Lady Nephthys Boltagon / Lyr Tann
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: X bolygó
Cél / Feladat: Felderíteni a bolygót
Szövetségesek: Nestor Stratos, Srir Gur, Yalvis Trewero, Carl Morrow
Ellenségek: -
kép:
X bolygó - Page 2 0O0Nf7k

Időközben, amíg Nestor meglepődötten köszönti a császárnőt és Srir is letérdel a nő még a kontaktlencséit is kiszedte a szeméből, így most már a kék helyett ismét a zöldek voltak.
- Álljon fel – mondta Srir-nek. - Gondolom feltűnt, hogy nem mint császárnő vagyok jelen a küldetésen, így elhagyhatja az etikettnél elvártakat.
Nestor szavaira csak mosolyogva ingatta meg a fejét.
Közben az MI is folytatta a válaszadást a kérdésekre.
- Már teljesen mindegy, hogy elmentek-e, vagy sem. Az, ami a változást okozza már bennetek van – mondta Svala. – A változás… a fejlődés már mindenképpen lezajlik bennetek. Attól a pillanattól kezdve mindegy, hogy landoltatok a bolygón.
Ezek után fordult oda Srir irányába.
- Rájuk azért nincs hatással, mert a fajuk evolúciójának végén vannak – felelte. - Ők ketten találkoztak is velük a Sasculara-n.
Mutatott Yalvisra és Srir-re.
- Alfa, Béta, Gamma, Delta és Epszilon – tette hozzá. – Sajnos a vizsgálatok nem hoztak eredményeket, mert a helyi élőlények alkalmazkodtak ehhez, a csapatom pedig úgymond immunis. Ha kaphatnék vérmintákat önöktől, akkor talán eredményre jutnék.
Itt a társaságra nézett, hogy mit felelnek, ha igent mondanak, ha nem, akkor is felvet valamit.
- A bolygóra való megérkezésükkel egy időben a piramisban egy energiajel kezdett sugározni. Mivel én nem tudom elhagyni a tornyot nem tudtam közelebb jutni, hogy ellenőrizzem mi lehet. Megtennék, hogy elmennek és megnézik, addig én lefolytatnám a vizsgálatokat azoknak a vérével, akik adnak.


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1281
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Quentine Constantine on Kedd 12 Jún. 2018, 15:19

Pff, egy elhagyatott, széthulló bolygón egy magára hagyott mesterséges intelligencia vérmintát kér tőlem, hogy megnézze, milyen hatással van rám egy evolúciónak nevezett, valójában degeneratív mutáció. Hát nyilván hogy!
-Parancsolj, hátha meg tudsz állapítani valamit belőle - mondom az MI-nek, és ha szüksége van ilyesmire, akkor kinyújtom a karomat, hogy vért vegyen, meg ilyesmi.
-Tehát a jó hír, hogy nem kell menekülnünk, mert már úgyis végbement bennünk a változás, és ezek szerint nem halunk bele, különben már valószínűleg éreznénk valamit. Reméljük, hogy mi nem vagyunk a fajunk evolúciójának végén, jelentsen ez akármit is.
Le merném fogadni, hogy ennek semmi értelme, az evolúció alkalmazkodás, az pedig nem ér véget soha, mindig az adott körülményekhez kell alkalmazkodni, nem pedig egy faji végcél felé. Valami nagy gond van itt a fogalmakkal.
A többieknek nem szólok bele a dolgába, ha nem akarnak mintát adni, nem muszáj, de szerintem nem sok múlik ezen. Az viszont már sokkal izgalmasabb, hogy a piramisban történik valami, és épp akkor kezdett el történni, amikor megjöttünk. Lehet, hogy onnan indult az egész változás? Talán a piramisban van a gép vagy akármi, ami okozza ezt a felgyorsult mutációt?
-Nos, az udvarias MI olyan szépen kérte, hogy nekem megjött a kedvem egy kis felfedezéshez a piramisban. Irány az építmény, továbbra is tartsuk nyitva a szemünket, fegyverek kéznél, de azért ne kezdjünk rögtön lövöldözni, ha meglátunk valamit. Jelly, tartsd a szemed Nebon - adom még ki a parancsot, és a nőre nézek. - Bocs, császárnőként vagy itt vagy sem, attól még nekem leszednék a fejemet, ha veled történne valami, nyilván megérted.
Ezzel elindulok a piramis felé, hogy folytassuk a feledező utunkat.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
X bolygó - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Kedd 12 Jún. 2018, 19:16

A velük jött kree tisztről kiderült, hogy nem más, mint a birodalom császárnője. A foxiai nem lepődött meg, nem volt ideje. Igazából azzal volt elfoglalva, hogy ne röhögje el magát a vöröshajú, nem kék bőrű nő előtt hajlongó Srir látványára.
És közben a hologram által mondott információkat is emésztgette. A hologramot nem az a civilizáció hagyta a bolygón, aki a romokat is építették. Igazából a Slava nevű MI-nak volt a dolga megfigyelni ezt a folyamatot. És megemlített egy rossz emlékű helyet Yalvis számára. A Sasculara...
- Honnan tudsz te erről? - kérdezte. - Hogy érted, hogy a páncélosok már a végüket járják?
Eszébe jutottak azok a harcosok, akik annó segítettek rajtuk.
- És ők hol vannak? Mi történt velük? 
Ami akár az is lehetett, amit Morrow mondott. Legalábbis egy ilyen hatalmas galaxisban nem volt olyan ördögtől való ötlet.
- Persze! - ajánlkozott fel a róka és előrelépett, hogy ő is vért adjon a vizsgálatokhoz. - Szóval a bundám visszanővetele ennek a felgyorsult evolúciónak a része? Komolyan, elepedek a kíváncsiságtól, hogy ez mégis hogy jön össze. És hogy még mi változott bennem.
Szélesen elvigyorodik.
- Na, tessék, szipkázz fel egy jó kis, elsőosztályú foxiai nedűt! Rajta - villantja ki a fogait. Miután ez lezajlik, vagy sem, rápillant Nestorra.
- Hé, nagyfiú! Én is megyek veled! - mondja mosolyogva. - Egy kis idő még letelik míg ez a drága kielemzi a DNS-em. És nem akarok itt lenni, mikor az emberből egy óriásmajom lesz vagy a kree-ből, nos akármi. Szóval veled tartok.
A novára pillant és kaccsint.
- Jó szórakozást.


A hozzászólást Bíbor Kísértet összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 16 Jún. 2018, 21:25-kor.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Jelly on Kedd 12 Jún. 2018, 19:25

Carl szemei elkerekedtek meglepetésében, mikor kiderült, hogy a kree birodalom császárnője velük volt. Persze ez hasznos volt, mivel segített elterelni a figyelmét arról, ahogy Srir fancsali képpel a fejét csóválja.
- Szóval újabb romvadászat, értem. Energiajelek, stb. Ez nagyon jó, hogy mindig van egy energiajel - ekkor meglátta, hogy Nestor elindul a piramis irányába, és követi őt a foxiai is.
És még rá is parancsolt, hogy maradjon itt Neboval.
- Úgy látom, hogy nincs valami jótékony hatása a rókára a felgyorsult evolúció - morogja az orra alatt. - Legalábbis normálisabb nem lett tőle.
Carl bocsánatkérően pillant rá az embertelenek császárnőjére, és a bajtársához lép.
- Nestor. Megértem, hogy aggódsz a császárnődért, de egykor ő is csapat tagja volt és szerintem elég ügyes, okos és erős, hogy kiegészítsen minket.
Majd halványan elmosolyodik.
- Úgy akarsz bemenni abba a piramisba, hogy nem vagyok melletted? Hogy nem fedezem a hátsódat, cimbora? - kérdezte. - Felgyorsult evolúció főnök. Talán ez az utóbbi évezred legnagyobb felfedezése, és kiakarsz belőle hagyni? Szerintem több esélyünk van, ha én is veletek mehettek.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 12 Jún. 2018, 21:17

Srir az ízig vérig kree neveltetést kapta. Számára a császári család és a faj mindenek előtt való. Szóval a harcedzett katona, aki istenekkel is küzdött már teljesen természetes, hogy térdre borul a császárnője előtt. Annak parancsára áll csak fel. A nő mondataira pedig olyan választ ad, ami tökéletesen illik egy magafajta katonához.
-Igenis felség.
Húgomnak biztos nem fogja még egyszer a nőt hívni. Sőt ha magára marad minden bizonnyal az összes szitkot amit csak ismer a saját fejére fogja mondani amiért korábban megtette méghozzá többször is. Az MI szavai viszont visszarángatják őt a valóságba és rájön mégis milyen nagy a probléma és ez talán csak rosszabb lesz. Srir ráncolja a homlokát. Nestor szavaira a szokásos optimizmusával reagál.
-Egyelőre nem haltunk még bele.
Az MI szavaira miszerint ő és a foxiai már találkoztak a gazdáival fenyegetőn villan a tekintete. Talán csak mert nem kedves emlékei vannak a foxiaival, de neki nem a páncélosok jutottak eszébe egyből. A nevek hallatán megenyhült és bólintott. A foxiai jó kérdéseket tett fel. Egyedül ott hibázott, hogy a páncélosok a végüket járnák. Nem ezt mondta az MI hanem, hogy az evolúciós fejlődésük végét elérték. Hallott már Srir hasonlót még az akadémián, de élőben még nem látott. A vérvétel során ő marad a helyén.
-Az én vérem nem kapod meg.
Nem tudják pontosan ki és csak most találkoztak. Ha a császárnő parancsolná akkor megváltozna a véleménye, de egyébként nem. A jelek kapcsán ő csak ráncolja a homlokát. Hiszi is meg nem is amit hall. Ő mindenesetre nem mozdulna el a császárnője mellől. Nem bízná ilyen alakokra mint a két GV és a foxiai. Szólni viszont nem szól.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ko-Rel on Szer. 13 Jún. 2018, 00:00Galaxis Védelmezői 20.: ExpedícióRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly,


és Lady Nephthys Boltagon / Lyr TannKövetkező körváltás: 2018. június 17. (vasárnap)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Expedíció
Lady Nephthys Boltagon / Lyr Tann
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: X bolygó
Cél / Feladat: Felderíteni a bolygót
Szövetségesek: Nestor Stratos | Srir Gur | Yalvis Trewero | Carl Morrow
Ellenségek: -
kép:
X bolygó - Page 2 0O0Nf7k

Amikor többen felajánlották, hogy adnak a vérükből, akkor az MI a saját termináljához lépett és rámutatott az egyik részre.
- Ide csepegtessetek pár cseppet egymás után, várjátok meg, hogy az előző adag eltűnjön – mondta.
Amíg többen vért adnak, addig Nestor elmondta, hogy elmennek megnézni a helyet, amire megkérte őket az MI.

Közben Nebo is odalépett a terminálhoz, a fegyverével sebezte meg az ujját és hagyta, hogy rácsöpögjön a panelre néhány csepp. Több nem is nagyon tudott volna, mert a sebe beforrt a regenerációjának köszönhetően.
- Én is megyek – szögezte le. – Ha eddig is tudtam vigyázni magamra és azelőtt is, hogy császárnő lettem, akkor most is.
- Nem, nem vagytok. A legenda szerint az embertelenek a kree másodlagos evolúciója. Hogy ti fogjátok egyszer az új kree fajt alkotni a Földön, de felteszem ezt a legendát mindenki ismeri – mosolyodott el a végén.
Igen, már nem először hallotta Nestor, Jelly és Yalvis ezt, Srir pedig orvosi tanulmányai során tanulták, hogy ezért hozták létre az emberteleneket még nagyjából huszonhárom ezer év a kree-k a Földön.
- A csapatom nem járja a végét, az evolúciójuk végén vannak. Nincs hova fejlődniük, ennyi – javította ki Yalvis-t. – Hogy hol vannak arról nem nyújthatok bővebb információt, nincs hozzá megfelelő hozzáférésetek. Annyit árulhatok el, hogy bolygón kívül vannak és valami hasonló zsoldos munkát végeznek, mint amikor találkoztatok velük.
Srir kijelentette, hogy
- Nincs is rá szükségem – felelte. – A kree-k is az evolúciójuk végén vannak, akárcsak a skrullok, évmilliók óta nem változtatok, amióta háborúztok. Bár valami mégis lehet veled, hogyha neked is vannak emlék kimaradásaid. Fajtiszta kree vagy, vagy vannak a felmenőid között ruul-ok?
A beszélgetés és a válaszok után a csapat végül is teljes egésze elindult a piramishoz. Egy kellemes olyan negyed órás séta volt, szerencsére a bejárat is megvolt. Igaz ehhez, vagyis a bejutáshoz mindenkinek hason csúszva kellett bemásznia, mert csak kis hasadék volt a piramis oldalán. Odabent pedig egzotikus látvány tárult a társaság elé. Ezen kis csarnokból pedig két irányban lehetett kimenni, ahogyan innen látszott mind a kettő a piramis belseje felé haladt.


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1281
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Quentine Constantine on Pént. 15 Jún. 2018, 18:09

A foxiai igen lelkes, nem csak a bundája miatt, hanem hogy felfedezhesse a piramist is. Elröhögöm magam azon, hogy óriásmajommá változna valaki a mutációtól. Hát ennyire azért csak nem drasztikus a dolog... Ugye?
-Csak azt mondtam, tartsd rajta a szemed, nem azt, hogy tartsd házi őrizetben - válaszolok Jellynek, aki erősen bizonygatja, hoyg velem kell jönnie. - Ha valami csapdába sétálunk, valakinek be kell kapnia a golyót helyette - teszem még hozzá, és biztató mosollyal vállon veregetem Carlt.
A vérminták leadása, és még néhány válasz után elindulok a piramishoz. Elgondolkodtató, amit az MI mond arról, hogy ki hova tud még fejlődni. Továbbra sem értem, hogy miért nevezi ezt evolúciónak, azt meg főleg nem, hogy miért mond olyanokat, hogy egy faj nem fejlődik tovább. Hablatynak tűnik az egész, az evolúcióhoz semmi köze, de mindegy, a lényeg, hogy mi nem halunk bele, legalábbis szerinte.
A piramishoz érve intek Yalvisnak, hogy nyugodtan menjen előre, ő könnyen befér a résen. Ha ő átjutott, én is átpréselem magam, hogy szétnézzek odabent. Kívülről nem tűnik semmi extrának, egyszerű kőépítmény, de beérve egészen különleges a látvány. Nem tűnik sem romosnak, de még csak egyszerűnek sem. A folyosók és az oszlopok jól megmunkáltak, komplikált építészeti megoldásoknak tűnnek. Valahonnan fény is szűrődik be, és a levegő sem tűnik áporodottnak annyira.
-Remélem, hogy senkinek nem jutott eszébe szétválni. Jelly, merről jönnek az energiajelek?
Megállok az elágazásban, a puskámat kéznél tartva pásztázom végig a folyosókat, és alaposan megvizsgálom a falakat, a plafont és a padlót. Ha szükség van rá, előveszem a táskámból a lámpát is, hogy jobban lássak. A padlón lévő porban nyomokat keresek, a falakon képeket, ábrákat, akármit, ami izgalmas lehet. Közben a kommunikátorral felvételt is készítek arról, amit látok. Nem tudom, lesz-e újabb amnézia, de azt nem kéne elfelejteni, amit itt látunk.
Ha Jelly megmondja, honnan érez valamit, akkor arra indulok tovább. Ha nincs különbség, akkor balra indulok, vezetve a sort a folyosón.
-Szerintetek is el fogunk tévedni? - Teszem fel az ártatlan kérdést magamban somolyogva.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
X bolygó - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 16 Jún. 2018, 20:17

A császárnő is vérét adta az MI-nek. Srir-nek ez nem annyira tetszett, de nem szólalt meg. Csak azért mert állítólag az egyszeri harcostársai az MI tulajai ő nem fog annyira megbízni benne. Bár a galaxisban egy kézen meglehetne számolni azoknak a számát akikre a katona nyugodtan rá merné bízni a császárnője vérét. A félreértések hamar tisztázódnak. A császárnő is velük tart, megértik, hogy nem a kihalás szélén vannak az MI tulajdonosai és indulhatnának is. Csakhogy felmerül még valami. A feltételezésre, hogy Srir nem tiszta vérű kree lenne a katona nagyon csúnyán néz a hologrammra.
-Arról valószínűleg tudnék ha nem tiszta vérű lennék.
A szülei minden bizonnyal elmondták volna neki. Egész nevelésében a történelem és a faj igencsak fontos szerepet játszott. Első sorban nem a fajához hanem a kree birodalomhoz hűséges, de igencsak rossz néven venné ha kiderülne, hogy valami nem az aminek hitte. A többieket csendben követi. Ezen gondolkozik. Megérkezve ha bemásznak a hasadékon akkor a környezetét pásztázza és csak hallgat. Szerinte sem kéne külön válni. Ha találnak valami jelet akkor, azt követniük kéne. A GV kérdésére a szokásos komoly katonássággal válaszol.
-Én megjegyzem az utat.
~Semmirekellő amatőr.~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Szomb. 16 Jún. 2018, 21:36

Yalvis a hüvelykujját megvágja a saját karmával és a tálcára csöppentette, ahogy a hologram kérte, aztán rápillantott.
- Aztán nem klónozni, és nem mutánsokat összehozni belőle. Nem szeretnék olyasvalamivel összeakadni, ami belőlem és mondjuk Mr. Galaxis Bajnokából jött össze - mondja és Nestor felé biccentett. - Ronda lenne a végeredmény, szerintem... Szóval, csak semmi ijesztő genetikai kísérlet.
Aztán elindultak. Láthatóan a nagy és morcos kree most nagyon morcosan sétált ott hátul.
A foxiai mellé lépett, és sokáig töprengve, csöndben lépdelt maga mellett.
- Azon csöndesedtél be, amit a holo mondott? - kérdezte a szanitécet. - Jó, biztos tesz rá a nagy és büszke kree gyógyító hogy mit mond egy magamfajta tolvaj. De gondolj arra, hogy mit tudhat erről az a hologram? Amúgy megkérdezhettem, hogy mik azok a ruulok? Az egy kree alfaj, vagy mi?
Ha jön valami válasz, ha nem, odasiet Nestorhoz, és a hasíték felé pillant.
- Aha, szóval azért mert a szemedben én vagyok a kicsi és idegesítő vakarcs? - kérdezi. - Meg ha van hátul valami verem csapda, akkor engem nyírjon ki. Jó, nem nyihogok, bemegyek.
Igazából ő is kíváncsi volt, hogy miféle, sokat érő kincs lehet a bejárat mögött, a piramis szívébe. Ahogy átpréseli magát, körbepillant és felfüttyent.
Miközben Nestor a földet pásztázza végig a lámpájával, majd a falakra irányítja a fénykört, addig a foxiai magasra emeli a kommunikátorát és valami kommunikációs hullámhosszot keress.
Stratos kérdésére a foxiai bizalmatlanul pillant az embertelenre és felvonja a szemöldökét.
- Ha annyira félsz az eltévedéstől, akkor dobálj morzsákat vagy minden sarokra ejtek egy karmolást, na?


A hozzászólást Bíbor Kísértet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 20 Jún. 2018, 16:40-kor.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Jelly on Szomb. 16 Jún. 2018, 21:49

Carl felvonja a szemöldökét Nestor beszólására, aztán felsóhajtott. Majd mikor elindultak a piramis felé, látja hogy Yalvis a kree mellé húzódik egy kis időre, míg őt szórakoztatja. A nova tiszt a repedésben eltűnő róka után kiált és reméli, hogy nem támad rájuk a hangjára semmi se.
- Látod, van valaki, aki bevállalja helyettem - rácsap az embertelen vállára és a foxiai után kiált. - Bár ha leveszed rólam a meló oroszlánrészét, akkor az megköszönöm.
Aztán mikor a kis bundás simlis eltűnik a hasítékba, odafordult.
- Amúgy máskor már az elején elkezd hisztizni, hogy ő nem akar meghalni. Te, lehet hogy a foxiaiak valami eszelőssé fognak alakulni az evolúciójuk során a jövőben, vagy tényleg ennyire örül az új bundájának?
Aztán mikor belépnek a templomba, Carl felsóhajt és aktiválja páncéljának műszereit, hogy próbálja bemérni az energianyomokat. És közben infraérzékelésre állítja sisakjának műszereit, hogy meglássa az energia apróbb nyomait.
- Az apróbb nyomokat keressük, és ahogy egyre inkább növekednek, úgy fogunk közeledni a forráshoz - magyarázta. - Ja, és Nestor... Valaki megjegyzi az utat, valaki meg térképet rajzol.
A komputer az utasítására felvételeket fog készíteni az előttük lévő útról és időrendi sorrendbe rakja egymás után őket, egyfajta háromdimenziós térképet hozzon létre. - Szép a hely, de nem akarok eltévedni.
Közben körbepillant és a falakon lévő ábrákat próbálja összevetni a páncélja adatbázisának kultúrális részével.

Felszerelés:
A standard Xandarian StarCorps uniformisát viseli, melyet a képességei támogatására terveztek anélkül hogy közben sérülne. Nagyon ellenálló beleértve az űrbéli cuccokat és légmentesen zár. A sisak plexiüveg-szerű sisakrostélyát le lehet húzni kibernetikus paranccsal, így a sisak is légmentesen zár; a sisak egy az egyenruhában elrejtett levegőtartályhoz csatlakozik. Emellett a ruha beépített életfenntartó rendszerrel is rendelkezik amely használót életben tartja a legextrémebb környezeti hatások közt is, és le tudja zárni a sisak szemét/száját ha kell. A sisaknak van beépített rádiója, telescopic sight szerintem távcső, éjszakai látás és infra funkciókkal, a sisak által megjelenített képére rávetíthető a HUD képe az érzékelt energiák nyomon követéséhez. Magyarul: Kivetíti a szem elé az adatok, ha kérik. Nova sisakja merev viselés közben, de ruhához hasonlóan hajtogatható egyébként, így civil viselet alatt is elrejthető-

További képességei a páncélnak:
• Energiakiüléseket érzékel beleértve a teleportálást
• Más rendszerekhez is képes hozzáférést biztosítani (Földi rendszereket könnyedén töri, minden mást nehézkesen, vagy nem, mert jóval fejlettebbek)
• Analizálja a támadókat, beleértve szervezetük adrenalin lökeketeit
• Érzékeli az aktív energia-alapú képességgel rendelkező superhumanokat
• Tud hackelni, szatelit TV adásokba bemegy és a hangját/képet közvetít TV készülékekbe (egyedileg is akár) (ezek is a Földiek persze, fejlettségtől függ a siker, minél fejlettebb valami, annál kisebb az esély a sikerre)
• Minimális pszi pajzs, védi az elméjét a gyeneg mentális támadások ellen

Egyebek:
• Uniformis: Azonosíthatatlan anyagú, nagy ellenálló sérülés hideg meleg ellen, blabla 6 órára elég levegő van benne
• Közlekedés: repülés saját erőből (200 km/óra légkörben, fénysebesség negyede az űrben)
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ko-Rel on Vas. 17 Jún. 2018, 00:00Galaxis Védelmezői 20.: ExpedícióRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly,


és Lady Nephthys Boltagon / Lyr TannKövetkező körváltás: 2018. június 21. (csütörtök)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Expedíció
Lady Nephthys Boltagon / Lyr Tann
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: X bolygó
Cél / Feladat: Felderíteni a bolygót
Szövetségesek: Nestor Stratos | Srir Gur | Yalvis Trewero | Carl Morrow
Ellenségek: -
kép:
X bolygó - Page 2 0O0Nf7k

A felvételt könnyedén be lehetett állítani és az vette is a dolgokat, de most nem voltak kiesett pillantok szerencsére.
Odabent nem igazán voltak nyomok a földön, nagyon, de nagyon régen járhatott erre bárki is. A falakon meglepő lehetett talán, de nem a megszokott két láb és két karú lények látszottak. Leginkább sárkányokra emlékeztető lények, humanoid külső, többeknek hüllőszerű fejek, többeknek farkuk is volt a gerincoszlop vége után és szárnyaik. Másoknak négy karjuk, farok ugyanúgy jelen volt, de szárny nem. A képeken férfiak, nők és gyermekek egyaránt látszottak.
Srir jellemzően a gondolataiba merült és azon rágódott, amit az MI mondott neki. Egyébként nem ő lett volna az első, akinek a nagyon távoli felmenői között vannak ruul-ok, nagyon sokan voltak így, akik nem is tudtak minderről, mert még több ezer éve, vagy még régebben került a vérvonalukba a másik kree faj DNS-e. Ugyanígy voltak rózsaszín színű kree-k is, akik pont úgy néztek ki, mint az emberek. Előfordult, ennyi.
Yalvis semmilyen kommunikációs dolgot nem tudott itt bent venni, a saját jeleiken kívül semmi sem volt.

- Itt hagyom a kommunikátoromat, hogy visszataláljunk hozzá később - mondta Nebo.
Ezzel leteszi a kommunikátorát az egyik magasabb pontra.
Infravörös látással nem igen lehetett mire menni, de sugárzást és energiajeleket mérni más műszerekkel igen, így azokat tudta Jelly bekapcsolni. Annyi bizonyos volt, hogy ezen a szintről jött a jel, mélyen bentről az épületből. A páncélja nem ismert meg egyébként semmit a falon látható fajról, csak hasonlónak dobta be a makulan fajt. De ők ma is éltek az Androméda galaxisban – skrull galaxis. A felvételeket térképpé való összeállításra megtudta csinálni. Innen igazából, mint tovább haladnak, akkor láthatták, hogy a két elágazás igazából csak dísz volt, mert ugyanoda vitte őket, egy hátsó mini folyosó, ahonnan egy kijárat volt. Amint az ajtóhoz értek annak kinyílt az ajtaja. Bentről mesterséges napfény szűrődött ki, vízcsobogás lehetett hallani és virágok illatát érezni. Amint a szemük hozzászokott a fényhez egy gyönyörű virágzó kert tárult a szemük elé.
X bolygó - Page 2 Esw6g61


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1281
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 18 Jún. 2018, 22:26

A foxiai kimondta az okot amiért Srir nem adott vért. Mikor elhangzik a klónozás akkor a katona olyan tekintettel néz az MI-re ami megerősíti, hogy nem egy bölcs dolog saját célokra felhasználni a mintákat. Persze nem a foxiai vérét félti hanem a császárnőét. Az út során kicsit magába fordul. A foxiai társaságára sem reagál csak mikor az megszólal. A szokásos katonás stílusban reagál.
-A büszke kree gyógyító egy katona akinek nem kéne ilyen semmiségeken fennakadnia. A hűségem tárgya kree szteláris birodalom nem pedig a kree faj. Mégis neveltetésem során az, hogy a kree faj tagja vagyok központi dologként volt meghatározva. A hologramnak pedig igaza is lehet. A ruul-ok egy másik faj akikkel jó viszonyt ápolunk már több ezer éve. Voltak akik vegyültek velük.  Sőt egy másik faj is kialakult így. A nem tiszta vérűek is hű tagjai a birodalomnak. Mégis zavar engem a dolog.
Néz maga elé morcosan. Furcsa alak ő. A foxiai-nak valamilyen mértékben igaza van a viszonyukkal kapcsolatban, de mégis Srir valamilyen szinten már kezdi megkedvelni, azt a szőrös semmirekellőt. Ha múltkori kalandjuk során agyon kellett volna lőnie, azt is csak az ő érdekében tette volna. Mikor előre lesz küldve akkor kicsit morog, de megteszi. A fura épülethez megérkezve a GV ki is jelenti szinte, hogy ő képes lenne itt eltévedni. Úgy látszik egyedül van ezzel. Mindenesetre a többiek előállnak a megoldásokkal. Lesznek felvételek, meg egy kommunikátor is ott lesz hagyva. A falakon egy akár veszélyesnek tűnő faj képei vannak. Srir számára nem tűnnek ismerősnek. Viszont ahogy megállapítja már ezek közt is vannak amik szárnyakkal vannak ábrázolva míg a többi nem. Talán az evolúció. Mennek tovább és egy igencsak fényűző helyre kerülnek. Srir megnézi magának a helyet. Önellátó, van-e rajta mesterséges beavatkozásra utaló jel, hány bejárat és kijárat van. Ilyesmiket néz meg.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Szer. 20 Jún. 2018, 16:47

Yalvist nem lepte meg a kree válasza. Mintha csak a felettesének felelt volna, de Yalvis megkapta a kérdésére a választ. Bár inkább nem mondta, hogy a Ruul ijesztő módon a Skrullra emlékeztet, de biztos véletlen.
Hamar megtalálták a jel forrását, a piramis belsejében, ami bizony nem egy szűk és sötét szoba volt a közepén egy generátorral, hanem egy kertbe.
Amit napfény sütött be.
Yalvis a csípőjére tette a kezét és körbefordult.
- Ez a kert szép - mondta elgondolkodva és előrelépett, a kezébe vette az egyik növény levelét és végigsimított rajta. - Túl szép. Nagyon szép... És azt hiszem a mesterséges napfény energiája lehetett a forrás.
Megvakarta a füle tövét.
- Emberek, ezt a kertet valaki gondozta. Vágta a növények leveleit, nem hagyta elburjánzani. És ha ez itt egy kert, akkor ez egy kertész.


A hozzászólást Bíbor Kísértet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 24 Jún. 2018, 21:17-kor.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Jelly on Szer. 20 Jún. 2018, 17:02

Amint beértek a kertbe, Carl körbepillantott. A páncélja adatbázisával összevetette a kertben lévő virágokat, közben a plafonról áradó napfényt vizsgálta meg a szenzoraival. Ezek után pedig megvizsgálta a falon lévő domborműveket.
Az érdekes, hogy hasonló faj élt az Androméda galaxisban, a skrull faj otthonában. A mauklanok voltak. Néhány lépést tett előre... Közben megvizsgálta a történelmüket, és hogy kimozdultak e a galaxisukból.
- Megvizsgáltam a falon lévő domborműveket - kezdett bele Carl. - Van egy hasonló faj, a mauklan, az Andromédában. Lehetséges, hogy ezek a különös ábrázolások és ez, amit most látunk talán a felgyorsult evolúció műve.
És felpillant a mesterséges napra.
- És tuti, hogy nincs itt a kertész - morogta Carl, és Yalvis felé fordult. - Bár ha én kertész lennék, akkor nem örülnék annak, hogy valaki fogdossa a virágokat, szóval ezt hagyd abba, oké?
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ko-Rel on Csüt. 21 Jún. 2018, 00:00Galaxis Védelmezői 20.: ExpedícióRésztvevők: Srir Gur, Nestor Stratos, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Carl Morrow / Jelly,


és Lady Nephthys Boltagon / Lyr TannKövetkező körváltás: 2018. június 25. (hétfő)
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Expedíció
Lady Nephthys Boltagon / Lyr Tann
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: X bolygó
Cél / Feladat: Felderíteni a bolygót
Szövetségesek: Nestor Stratos | Srir Gur | Yalvis Trewero | Carl Morrow
Ellenségek: -
kép:
X bolygó - Page 2 0O0Nf7k

Yalvist a ruul a skrullra emlékeztette, de köze sem volt hozzá, főleg szürkés bőrük volt, és bizonyos szempontból fejlettebbek mint a sima kree-k. Abból legalább is, hogy a ruul-ok képesek voltak alkalmazkodni a környezeti viszontagságokhoz egészen gyorsan.
Bent a kertben a társaság nekilátott nézelődni. Tényleg olyan volt a kert, mint amit rendben tartanak, Yalvis tippjét Jelly hamar megcáfolhatta, mert ugyebár belülről érezte az energiát és jócskán többet, mint ami egyetlen kert fenntartásához kellene. Innen, ahol a csapat bejött nem igen látszott, hogy merre lehet menni, így el kellett befelé indulniuk. Ami azt illette nem voltak utak, sem kitaposott ösvények, így nem lehetett megerősíteni, sem megcáfolni a kertész mibenlétét. A fák azonban tényleg szépen voltak vágva és a növények gyökereiből, leveleiből – nem lehullottak – volt út, amin haladni lehetett. A bent csordogáló patakon többször is átívelt egy-egy kidőlt régi fatörzs, ami kellően vastag volt ahhoz, hogy át lehessen menni, ha valaki át akar rajta. Az egész terem nagyjából százötven méter lehetett. Ennek a kétharmadáig kellett haladni ahhoz, hogy a csapat meglásson egy, egészen pontosan két kijáratot.
Az egyik velük szemben egyenesen látszott egy ajtó, illetve jobb oldali irányban egy másik. Azt Jelly nem tudja megmondani, hogy melyik lehet a célszerűbb megoldás, mert mind a kettő a piramis belseje felé ment és nagyjából pontosan, ha háromszögelte a helyet és a két járatot, akkor negyvenöt fokos szögben kellett volna haladni a falban, hogy pont oda jussanak, de az nem volt ugyebár kivitelezhető. Így el kellett dönteni, hogy jobbra, vagy egyenesen mennek.
X bolygó - Page 2 Si9v9or
Ezenfelül volt még egy kellemetlenség, mindenki furcsán kezdett látni, fények, színek villództak, hányinger párosult hozzá, a világ hol bellasult, hol felgyorsult és mindenki roppant feldobott állapotba került. Mivel Nestor drogfüggő ő ismerhette fel leghamarabb, hogy valamitől betépett…


felszerelés/egyebek:


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
X bolygó - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1281
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 24 Jún. 2018, 20:19

Srir még a családi házban is ezt a stílust használja. Azzal szokott kicsit lazítani, hogy időnként viccelődik a foxiai megevésén. Ez pedig olyan kree humor amit kevesen értenek. A kert kapcsán ő ahogy nézi inkább a foxiai tippjére adna.
-Ha ezeknek a fáknak a levelei nem hullanak és csak egyszer kellett őket megvágni akkor lehet, hogy nincs kertész. Ellenkező esetben a foxiai-nak igaza lehet.
A Makulaan fajra inkább nem is tesz megjegyzést. Meglepődne ha tényleg ők vertek volna itt tábort. Két ajtó van erre. Mindkettő nagyjából az energiaforrás felé vezet. Dönteni kell majd. Srir akármi lesz is a császárnő mellett marad, de kifejti a saját véleményét is.
-Nem javasolnám, hogy különváljunk. Ha szükséges inkább visszatérünk ide.
A hirtelen rosszullét és furcsa érzések meglepi őt, de nem pánikól be. Ha a többieken is látja ennek a jelét akkor megszólal.
-Talán a növények. Haladjunk innen. Legyen a bal ajtó.
Úgy érzi gyorsan el kell innen tűnnie. Ha tudja akkor a ruhájába szerelt légzőmaszkot is bekapcsolja. Azt, hogy ez egy csapda egyből elraktározta magában. Csak remélni tudja, hogy komolyabb baja nem lett. Ha pedig a császárnőnek lett akkor itt mindenkit le fog mészárolni akit talál. Még, azt az MI-t is aki ide küldte őket.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

X bolygó - Page 2 Empty Re: X bolygó

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.