Szellemhold

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Szellemhold - Page 4 Empty Re: Szellemhold

Témanyitás by Bishop Pént. 15 Márc. 2019, 23:14
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
Vlimtron Xreldacho
Rodian fejvadász


Szellemhold - Page 4 UWnEX2o

A lila rodian rendkívül örült annak, amikor választ kapott a hajóról, amit hallott az azonban nem volt kellemes. Nem is értette, mi az hogy megbénult a hajójuk és a birodalmiak fogják őket kimenteni? Akkor nem is tudnak távozni erről a helyről a birodalmi frakció nélkül? Ez rendkívül aggasztó, mert akkor nem is kerülhetnek velük többet fegyveres konfliktusba. Mindenesetre a droidvadászokat küldik, ami jó. Meg is osztja ezt a hírt. A másik dolog, ami felborzolja a tarkóján a szőrt, az a fura nő stílusa.
- Jól van, ne hozza a frászt szegény lányra a hunga-bunga dolgaival!
Lemennek a lépcsőn, de már nyomukban vannak a többiek, szóval nincs sok idő, hamarosan be fogják érni őket. Lent azonban teljesen sötét van. Vlimtron gyorsan összeszedi a gondolatait és támad egy jó ötlete. Először a csapjait használja, meg az éles érzékeit hogy megtalálja melyik irányba is kellene indulni.
- Nalah, merről érzel valamit?
Ha megvan a megfelelő irány, akkor abba fognak elindulni, de előtte még tart egy kis tájékoztatót a fejvadász.
- Rendben van, mindenki vegyen elő mindenfajta fényforrást. Nem fogunk bolond módon szétválni, mint valami horror-történetben, okosan együtt maradunk. A másik csapatok utánunk fognak jönni, ők valószínűleg szétválnak, nekünk majd csak fülelnünk kell, hol és mikor futnak bele valamibe. Na indulás!
Ezzel határozott, de óvatos léptekkel el is kezdi vezetni a csapatot, a saját és remélhetőleg Nalah érzékeinek segítségével.


Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
Szellemhold - Page 4 6LLG6y0

Kolby nem annyira lepődött meg a tiszt stílusán, a katonák mindig ilyenek, különösen a tisztek, akik értenek is valamihez, nem úgy, mint az átlagos közlegények, nem nézik el, ha valaki nem szakértő a területükön. Pontosan olyanok mint a technikusok, meg a szakmai igazgatók. A Muun keresztbe font karokkal gondolkodik és hallgatja a fejleményeket, úgy tűnik egyetértenek a mentés menetében. A zsilip egyébként meglepi, jó ötletnek tartja, nagyban gyorsítja a munkát.
- Ez roppant hasznosnak hangzik, gyorsítja mentést. A zsilipeknél tömeg alakulhat ki, torlódás, ha jól értem. Küldjenek oda egy embert aki lelkesen továbbküldi az érkezőket.
Ennyit tesz még hozzá, nem tudja miben mozdíthatná még elő a munkát, ezért csak várja, hogy a katonák megoldják a feladatot a tervek szerint._________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Szellemhold - Page 4 Empty Re: Szellemhold

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 16 Márc. 2019, 00:01Hódítás: A Múlt Kísértete

Szellemhold


Résztvevők: Vlimtron Xreldacho, Nyshani Ry Shami, Tish Vizsla / Nalah, Th'edar Kolbert, Munji, az Ordo klánból,


Jivi Ako, Heiwanna Miin Klodov, Silhana Lolaes'ra, Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Ingrid L'lerim, Nyu, Rol-Den Laron


és Lord XethKövetkező körváltás: 2019. március 20. (szerda)

Szellemhold - Page 4 WgkeC5b
Szellemhold - Page 4 S0Oo9Dp

Helyi Idő: 16:20 GSI, 348.3 MU
Helyszín: Örök Birodalom egyik hajója, Hold körüli pálya
Célkitűzés 2: Tárgyalni a többiekkel
Birodalmi erők: Munji, az Ordo klánból
Köztársasági erők: Th'edar Kolbert | Heiwanna Miin Klodov | Jivi Ako
Hutt/semleges erők: Silhana Lolaes'ra
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Szellemhold - Page 4 YreafAR A segítség megjött Munjitól, amiből az jött le, hogy ő maga is legalább annyira fasiszta volt, vagy frakciófób – van erre egyáltalán rendes szó? – mint a többiek. Élből az, hogy mindenkit szeparáljunk el mindenkiből. Felsóhajtottam.
- A huttok emberei és a köztársaságiak bizonyosan nem esnének egymásnak, hiszen a háborúban is egy oldalon harcoltak – fogattam meg a szemeimet.
Egyébként csak én gondoltam azt, hogy senki sem okozna semmilyen gondot? Lehet, hogy túl naiv vagyok, de… ha akartak volna, akkor hagyhatták volna az impek meghalni a másik két legénységét és senki sem szólhatott volna érte egy szót sem. Rossz is kimondani, hogy mennyire jó fejek voltak ezúttal. Arról meg nem is beszélve, hogy a huttok aztán mindenkivel totálisan kompatibilisek, hiszen mindenki használ zsoldosokat, fejvadászokat és egyik sem illegális, hanem teljesen törvényes. De pont ez a két frakció kerül egymástól el, köszönhetően annak, hogy a hajó két ellentétes oldalán levő hangárokba kerülnek. Ha nem akartak gondot, akkor a birodalmiakat kellett volna kizárni, de őket meg pont nem lehetett. Ezt inkább megtartom magamnak, mert azt hiszem, hogy úgyis teljesen felesleges bármit mondanom. Azonban legalább megvolt az, hogy miként szállnak át a menekültek erre a hajóra. Jó ötletnek tűnt, hogy a landolás el van felejtve, így legalább annak az ideje kiesik. Közben a monitorokra néztem, hogy nézzem miként áll a helyzet odakint.- Mert ezek voltak a parancsaink és udvariasságból – mondta a férfi Miin-nek majd odafordult Kolby-hoz. - Azonnal uram!

Ezzel a tiszt bele is szólt a komvonalba, hogy mindenhova menjen egy-egy tiszt, vagy katona a zsilipekhez, aki aztán tovább küldi az embereket és nem hagyja, hogy feltorlódjanak. Mivel az egész hajón voltak emberek, így azt küldjék egy-egy hangárhoz, aki a legjobban bánik az emberekkel. Ezzel még hatékonyságot is növelni lehet. Igazából ennél többet nem nagyon tudtak a tisztek hozzá tenni a dologhoz.

- Még van valami, amit tehetünk önökért? – kérdezte.

Közben itt a hangárban látszott, ahogyan az első hajó elhaladt ezen hangár előtt és egy apró rázkódással érezni lehetett, ahogyan megremegett a hely. Alig észrevehetően csak, amikor a hajó rácsatlakozott a zsilipekre. Nem is kellett egy egy-két további perc, amikor az első köztársaságiak a fedélzetre léptek, főleg technikusok és karbantartó személyzet.

Ami egyből látszott, hogy mindenki nagyon fél és roppant ideges, megviselt állapotban van. A többség nem is értette, hogy miről van szó, miért vannak ki téve ennek az egésznek. Úgy tűnt, hogy nagyon megviselte az elmúlt órák eseményei az embereket, főleg valószínűleg a rakata megszállás. Szinte biztos volt, hogy a hajó túloldalán a huttok emberei sincsenek jobb állapotban ennél.

Szellemhold - Page 4 WgkeC5b
Szellemhold - Page 4 Y2a1VHi

Helyi Idő: 16:20 GSI, 348.3 MU
Helyszín: Szellemhold városának utcái
Célkitűzés 1: Frakció döntése alapján fellépni a rakatával szemben
Célkitűzés 3: Támogatni a földön levőket
Célkitűzés 4: Saját sztori
Hutt/alvilági erők: Vlimtron Xreldacho | Tish Vizsla / Nalah
Pubok: Nyshani Ry Shami | Rhyssa Edaara Quillan-E’ron | Rol-Den Laron
Többiek: Ingrid L’lerim | Nyu | Lord Xeth
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Egyéb információ/Ingrid felszerelése:
Információs kártyák:


Szellemhold - Page 4 Y2mYZvTNalah hálásan pillantott Vlimtron bácsi irányába, amikor próbálta megvédeni a macskanénitől.
- Mi azaz erővadász és a je’daii? – kérdezte. – Én Mandaloriai vagyok!
Kérte ki magának a dolgot nem pedig olyas, amit mondott a macskanéni.
Nem igazán értette, hogy mire is gondolt a másik, hogy a Tatooine nem volt sivatag, azt még ő is tudta, hogy az a bolygó az volt. Inkább figyelt arra, hogy mi van körülöttük, így érezte, ahogyan többen bejöttek az épületbe, bár ő maga már nem látta őket. Inkább Vlimtron bácsira pillantott, hogy mi is fog történni, hogy ő mit mond. Ha leérkeztek akkor ő is igyekszik körbe nézni, bár ez nem volt könnyű, mert nagyon sötét volt lenn. Így maradt az, hogy próbál majd az Erőre hagyatkozni, hogy az vezesse a lépteit, vagy aktiválja az energia íjat, hogy az adjon némi fényt. A fénykardját még nem akarta elővenni. A macskanéni kérdésére összerezzent, ahogyan belemerült a gondolataiba és ez rántotta vissza a valóságba.
- Mindjárt kiderítem – mondta.
Feleslegesnek érezte ezt a siettetést a rakata úgysem megy innen sehova. Szóval, amikor már lent annak, akkor nekilát koncentrálni és kinyúlni az Erőbe, hogy itt lent még pontosabban megtudja határozni azt, hogy merre is van az ellenségük. Ha sikerült mindezt megtenni és megtudja mondani, hogy merre is induljanak innen, akkor megteszi és halad a többiekkel. Ha nem, akkor ezt mondja és várja, hogy a többiek mit is fognak tenni, hiszen ők voltak a felnőttek. Közben pedig elővette az energiaíját és aktiválta, így ez adott némi fényt.Szellemhold - Page 4 KIG3qqQ Rhys csak elfordította a fejét, amikor azt mutogatta, hogy épp a szemeit forgatja a szavaira, közben a saját szemeit forgatta meg.
- Időnként nehéz elhinnem azt, hogy nem egy nagyra nőtt óvodás vagy, hanem elvileg a Sötét tanács egyik legbefolyásosabb tagja! – morgott.
Odabent pedig nem találtak semmit sem, már nem volt itt senki, igazából erre nem is számított itt fenn, de később még lehetnek, plusz olyanok is, akik elrejtik magukat az Erőben. Látott még valakit a lépcsőknél, hogy elindult lefelé, akkor viszont tényleg voltak olyanok, nem voltak befolyás alatt és már ők is idebent voltak. remélte, hogy ugyanazok a szándékaik – azaz megöli a rakatát – mert akkor talán lett volna némi esélyük a birodalmiak ellen is. Legalább is, amíg saját maga egyedül lefoglalja az ügynököket és halálosztagosokat, esetleg Xeth-et is. Bár tudta, hogy mindez csak elképzelésnek jó, mert közel sincs ereje, sem hatalma ahhoz, hogy ezt kivitelezze. A katonákat és ügynököket talán még eltudná intézni – ismerve, hogy mennyire kemény a képzésük és mivel turbózzák őket – főleg, hogy fénykardja is van, mert egyébként képzési szint egyforma, de a túlerő náluk érvényesülne.
- Látod, igazam volt, csörtetsz is, mint egy rancor! – értett egyet.
Azt sajnos nem vághatta a fejéhez, hogy olyan ronda is, mert akkor a férjére is ugyanez vonatkozott volna és mindkét férfit – révén egyformán néztek ki – nagyon jóképűnek tartotta. Ha Xeth sikerrel járt, akkor odafordult a kadéthoz, révén nem nagyon látott nála olyat, amivel a lány könnyedén lejuthatott volna, arról meg nem tudott, hogy erőhasználó lenne-e. Bár ezt elvetette, ha az lenne, akkor valószínűleg padawan lenne, hiszen köztársasági volt.
- Letud jutni valahogy? Ha, nem, akkor kapaszkodjon – mondta.
Ha igen volt a válasz, akkor békén hagyja, ha nem, akkor felkapja a lányt a földről, kinyúlik az Erőbe, hogy majd telekinetikával tompítsa az ugrást és ezen esetben Xeth után ugrik. Ha a lány letud jutni, akkor nélküle csinálja meg. Bármelyik is legyen a leérkezés után azonnal körbenéz és ha Shani ott van nála, akkor le is teszi a földre, hogy ne akadályozzák egymást.Szellemhold - Page 4 YovW2Pl Ingrid nem igen látott mozgást odabent, csak egyet, de az is hamar eltűnt a csigalépcsőn. A nagyúr pedig hamar meg is érkezett, nem akart láthatóan lemaradni a csoporttól. Odabent nem volt túl sok minden, csak romok, annyi bizonyos volt, hogy ők maguk is lefelé szándékoztak elindulni. Már ment volna a lépcsőhöz, amikor a nagyúr szavai megállították, hogy keres valami jobb utat lefelé, mint a csigalépcső. Igazából az itt kellemesen hasznos volt, mert nem fértek volna el sokan a megszálltak és könnyű lett volna lefelé tisztítani az utat a lerúgásukkal, vagy efféle módszerrel. De mivel láthatóan a nagyúrnak volt valamilyen másik terve, így akkor azt kellett kivárni, hogy milyen eredménnyel fog zárulni. Ha nem jár sikerrel, akkor természetesen nincs más megoldás, mintsem gyalog lecaplatni a megfelelő szintre, de mivel a fénykardok szinte mindent átvágnak, így nem hitte, hogy gond lehet. Szóval a szemeivel már azt kereste, hogy a huzalpuskával hova fog tudni belőni, hogy majd azon keresztül leereszkedhessen. Mindezt csak a szemeivel, a fejével ugyanúgy előre felé nézett, így nem volt látható, hogy valójában nem előrefelé néz. A nagyúr és az őrnagy szurkálódásával, viselkedésével nem foglalkozott, feltételezte azt, hogy csupán amiatt viselkedik így a nő, hogy véletlenül se lehessen árulással gyanúsítani és egyébként megadja a kellő tiszteletet. Különben már nem élne, ahogyan az az udrarrok körében megszokott szokott lenni.
Ha Lord Xeth valóban sikeresen csinál lejáratot itt nekik, akkor a korábban kinézett pontba/felületbe próbálja lőni a huzalpuskát és így leereszkedni. Ha leért, akkor próbál majd azonnal körbenézni, felmérni, hogy mivel is állnak szemben, mi is van odalent. Ha szükséges, mert vannak megszállt személyek is, akkor azokat igyekszik elkábítani.~ Mindenki ~
Odafent Xeth kinyúlt az Erőbe és máris meglátta azt, amit keresett, közben persze a többieket is, hogy nekik hol vannak sérüléseik. A sajátjainál végig a testen mindenhol, ahogyan az nem meglepő a Halálosztagosok és ügynökök kemény képzését illetően, ez Ingridre is igaz volt. Shani is hasonló volt, egy bántalmazott gyerek, tele a teste kisebb-nagyobb sérülésekkel, törésekkel. Rhys-nél valószínűleg tudta, hogy mi vár rá, de ez közel sem volt igaz.

A feleségét már nem egyszer látta ezen keresztül, ismeret az összes sérülését, a legkomolyabbakat, a szinte egész testre kiterjedő égési és fagyási sebeket, amikor még Keth-ként ő gyógyította meg ezt Mon Calamari ostrománál, amikor a nőt lelőtték és a hajója a fagyos óceánba zuhant és órákkal később találták csak meg. Urdrarr féle gyógyítás kellett, hogy megmenthesse.

A másik legsúlyosabb a nő két tüdejét érintette, amikor megtelt vízzel és úgyszintén ő mentette meg, az első találkozásuk alkalmával. Ezeken felül a képzése és élete miatt végig a testen megannyi kisebb-nagyobb sérülés. De ez nem volt minden, ezeken felül természetellenesen sok olyat is talált, amik korábban nem voltak ott, ősieket, nagyon ősieket, amik olyan régiek voltak, hogy Rhys akkor még nem is élhetett, amikor ezeket elvileg elszenvedte. Ezek ott voltak a régiek mellett, alatt.

Plusz még egy, Rhys hasánál, pontosan azon a részen, ahol Xeth annak idején leszúrta a jedit azon az éjjelen, amikor Rhys Coruscanton elvetélt és árnyjárással jelen volt és pont a jedi előtt állt, így a szúrás őt is érte. Az életkötelék miatt pedig a lelki sebeket, töréseket is látta. Talán ez volt a legfájdalmasabb még Xeth számára is. mintha nem is a felesége állt volna előtte, régen kiegyensúlyozott volt, magabiztos. Most viszont, a lelke milliónyi darabból állt…

Mintha valaki fogott volna egy tükröt és leejtette volna, az pedig darabokra tört. Az egyik rész még szinte pulzált, az volt az, amit odakint ejtett rajta Xeth. Amilyen állapotban volt Rhys szinte biztos volt, hogy a lelki törések folyamatos erős fizikai fájdalommal is jártak neki, ennek ellenére képes volt még mindig tartani magát és külsőre erősnek mutatni, még akkor is, ha belül egy ronccsá vált amióta Xeth otthagyta őt Coruscanton.

Az egész sokkalta jobban felőrölte és kikészítette a nőt, mint talán valaha is gondolta volna férfi. Így talán nem is volt olyan meglepő a folyamatosan támadó viselkedése sem, amivel leginkább magát igyekezett védeni és erősnek mutatni. Ezeken felül persze megtalálta azt a részt is, ahol letudott jutni az alsóbb szintekre anélkül, hogy az komolyabb erőfeszítésbe került volna. Vagy telekinetikával, vagy csak simán fénykarddal, de beomlasztotta a plafont…

Odalent még elbeszélgetett egy kicsit a csapat, Vlimtron figyelmeztette Nyu-t, hogy hagyja ezt az ijesztő beszédet és utána még fényforrásokat is kért. Nalah enegiaíjat aktivált, a katonák, vagyis zsoldosok pedig zseblámpát vettek elő, illetve a fegyverükön is ilyesmit aktiváltak. Így már azért kellően sok fény volt, ss Nalah is megtudta, hogy merre kellene menniük innen. Azonban arra már nem maradt idő, hogy ezt ki is mondja, vagy elindulhassanak, mert ekkor meghallották, hogy a fejük felett valami gond van…

A következő pillanatban a plafon beomlott, amit pillanatokkal később egy páncélos alak követett, majd a Havoc Squad egyik tagja egy fiatal köztársasági ügynökkel a karjaiban, aki nagyjából Nalah-val lehetett egy idős, és őket még úgy fél tucat halálosztagos és birodalmi ügynök. A Halálosztagosok is úgyszintén kapcsoltak lent lámpát, az egyik ügynök pedig egy fényforrás droidot küldött fel a levegőbe a társaság feje fölé, ami bevilágította a teljes helységet.

Ezzel mindenki teljesen egy helyre került. A végjáték elkezdődött.

Szellemhold - Page 4 WgkeC5b

A könnyebb olvashatóság miatt előre tettem az űr részt és az összes holdon levő utána van.

Kérlek olvassátok el mindenki részét, reagját, mert vannak keresztbe menő üzenetek, amik mindenkire vonatkoznak, mindenki hallotta őket!

Felszíni térkép: itt található! (friss 11. körös!)
Űrbéli térkép: itt található!

Magyarázat: a vörös a lávát jelenti, a sárga az elméleti ellenőrzött határvonalat, de minden frakció mindenhol megtalálható és jelenleg lövik egymást. Mivel nem találtam scifi város térképet felhőkarcolókkal, így vegyétek úgy, hogy az épületek mind tornyok, felhőkarcolók, lássátok a topic nyitó képeket.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.
statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Szellemhold - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szellemhold - Page 4 Empty Re: Szellemhold

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 19 Márc. 2019, 14:17

Munji, az Ordo klánból
Célkitűzés 2.

Sil válaszára csak sokatmondóan elhúzom a számat.
-A kétségbeesettség és a félelem hatására még a barátok közt is kialakulhat feszültség, és ezen az sem sokat javít, ha összezsúfoljuk őket egy helyre. Talán nem lesz semmi gond, de jobb biztosra menni - válaszolok neki röviden, aztán azt figyelem, hogy első megérkező transzporttal milyen munkát tudnak végezni az emberek a kiosztott parancsok alapján.
Egyelőre gördülékenyen halad az átszállítás, de az embereken látszik, ogy megviselte őket a halálközeli élmény, félnek, és nem tudják, mi vár most rájuk.
-Talán hasznos lenne tájékoztatni az embereket, hogy a hajón biztonságban vannak, mindenkit kimentenek a többi hajóról is, és nincs okuk aggodalomra. Néhány orvos is körbemehetne megnézni, hogy vannak-e sérültek, vagy sokkos állapotban lévők. Esetleg oszthatnának némi élelmet, azt hiszem, az segít ilyen helyzetben.
Nem tudom, hogy megfogadják-e a javaslataimat, abban sem vagyok biztos, hogy én magam megfogadnám-e önmagamtól. Nem vagyok éppenséggel a szakértője efféle helyzeteknek, csak az általános alapismereteimet használom, és igyekszem logikusan gondolkodni. Remélhetőleg már ez is előre fogja vinni valamivel a helyzetet, mert a tárgyaláson azért láthattam, hogy ezeknek a képességeknek sincs mindenki birtokában.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Szellemhold - Page 4 Empty Re: Szellemhold

Témanyitás by Shadow Kedd 19 Márc. 2019, 20:44Szellemhold - Page 4 6LLG6y0
Heiwanna Miin Klodov


Feladat: (Célkitűzés 2)
Köztársaság

felszerelés:


Csak veszek egy mély levegőt. Összesen ennyi jelét adom, hogy esetleg fűznék hozzá mást is, de nem teszem meg. Csak hagyom, hogy cselekedjenek, majd a hutt felvetésére elgondolkozok, bár nem hinném, hogy a sérültek ellátása olyan dolog lenne, amit külön kéne kérni. Figyelem azokat akik megérkeztek, legalábbis az első csapatok, és ez az egész jobban megviselte őket annál, mint hogy esetleg egymásnak essenek.
- Meg kéne próbálnunk valami megnyugtató környezetet teremteni, hogy egy kicsit lazítani, pihenni tudjanak a túlélők. Ételt szerintem kapnak, ahogy orvosi ellátást is. – itt a birodalmi tisztek felé pillantok, majd a többiekre. – Azonban lehet, hogy jobb lenne, ha látnák az érkezők, hogy mi is itt vagyunk és gondoskodunk róluk. Talán az egy kicsit segít nekik a helyzet könnyebb kezelésében. Önöknek mi a véleménye erről? – nézek kérdőn a többiekre, hogy ehhez ők mit is szólnak. Mondjuk az nem kis feladat, hogy végig menni az összes hangárón, és nyugtatni őket, ráadásul elég sok idő is lenne, plusz már a korábbi kis beszámolóm se hatott túl jól rájuk, ami miatt kétséges, hogy most sikerülne e jobban a dolog.
- A lényeg, hogy körülményekhez mérten kényelemben és biztonságban érezzék magukat, és akkor talán nyugodtabbak is lesznek. A legtöbbet úgy is az dob majd a morálon, ha a lenti bajtársaik is fent lesznek a hajón, és már távolodunk ettől a helytől. – jegyeztem még meg hangosan, bár magamban még hozzá tettem volna, hogy a rakata se lesz többé az még többet, de most ezt nem akartam nagyon hangoztatni, legalábbis egyenlőre.

Szellemhold - Page 4 TPZrV5l
Nyshani Ry Shami


Feladat: (Célkitűzés 1)
Köztársaság

felszerelés:


A nagyúr ahogy beérünk már produkálja magát, és csak a szemeim forgatom meg, hogy milyen találó az őrnagy elnevezése a nagyúrra, aki él is ezzel a jelzővel, miközben beomlasztja a padlót és már megy is lefelé. Elviekben a macsakafélék talpra esnek, így ugorhatnék, meg ott lenne az Erő is ilyesmire, de igen… Ahogy azért magam ismerem nekem sikerülne fejre, a másik meg, hogy édesapám bár megmentett, de ennek köszönhetően nem tanultam meg sokmindent, ami most hasznos lenne, és azóta se tudtam ezen változtatni, hiszen nem volt kitől, vagy épp időm a tanulás mellett. Sajnos számomra marad a lépcső, amik felé megindulnék, mikor az őrnagy megszólít és megrázom a fejem.
- Biztonságosan a lépcsőn asszonyom – felelem röviden, mire már ölbe is kap az őrnagy én meg belekapaszkodok. Furcsa érzés, de a múltban történtek ellenére most minden gond nélkül megbízok benne, és ahogy leérünk, már engedem is el, mikor le akar rakni, és pisztolyomra markolva nézek körbe, ahogy egy kisebb csapatot látok odalent. Huttok, és úgy fest, hogy önmaguk.
- őőőő… Üdv… – köszönök csendesen, miközben végig mérek rajtuk futólag. Egy másik talán velem egy korú lányt látok, az idősebbekből álló csapatban, akikből egyik egy fajtársam. Hát érdekes a felhozatal az biztos, de valahogy azaz érzésem, hogy főleg a Rakata mutatványa után ők se akarják nagyon élve… Legalábbis ebben reménykedtem. Az őrnagyra és a hadnagyra pillantottam ugrásra készen, hogy ha bármi parancsot adnak máris cselekedhessek.


Szellemhold - Page 4 IQLSYHU
Nyu


Feladat: (Célkitűzés 4)
Hutt/Semleges

felszerelés:


A rodian is megszólal, és csak felhúzom a szemöldököm rá.
- Ha ettől megijed, akkor nincs keresni valója itt – jegyzem meg felé röviden, majd lent az íjam markolva várok az irányra.
- Forcehound azon nem rakaták voltak, akik a misztikus Erőhöz kellő adottságokkal születtek, és a rakaták elvitték őket, majd saját harcosokat neveltek belőlük. A Je’daii szintén Erőhasználók voltak, akik sokmindent zagyváltak belső békéről, egyensúlyról, fényről, meg hasonlókról… ahogy hallottam vannak most is hasonlók ebben a generációban is… - válaszolok a kis gyerkőcnek, miközben bevilágítják a többiek a helyet.
- Ennyi erővel edényeket is ütlegelhetnénk, hogy itt vagyunk, vagy más nagy zajt csapva… - morgom magam elé, mikor leszakad a plafon, és eléggé hangosan ér talajt mellettünk, majd egy páncélos, aztán egy elég méretes csapat, mire már csak egyik mancsomba temetem az arcom egy pillanatra, majd ahogy nézek felfelé hátra csapott fülekkel, egyértelműen látszik, hogy szitkozódok magamban, de nem kerül sok időbe, mire felmérve az érkezetteket meglátok még egy kölyköt. Morgok egy sort, miközben megszólalok.
- Valaki kicsit fogja vissza eme túl lelkes, és kicsit túl buzgó Forcehound-ot, mielőtt magára nem vonja jobban a rakata figyelmét, és utolsó emlékünk eme szép életről, ahogy nyaládzva lihegve lesi és teljesíti új gazdája minden óhaját? - majd még magam elé morogva hozzá teszem - …tényleg egy ilyen generációért áldoztunk fel mindent és vittük sikerre a lázadást, hogy még túlélési ösztön sincs bennük? Mi lett ezzel a világgal az évezredek alatt? – ahogy csendesen morgok ujjaim az íj idegén tartva, mert ilyen ricsaj után azért számítok valami látványos válaszlépésre a rakatától. De ha a lány mond valami irányt, akkor megindulok arra nem habozva. Nem tudom, hogy mit akarnak a most jöttek, de ha a kislánynak tiszta a bennem kavargó érzelmek, és az, hogy mennyire erősen akarom a rakata halálát, akkor a páncélosnak, és a vele érkezettek közül lehet másnak is az, így ha más akarnak, akkor megindul a versenyfutás…


_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Szellemhold - Page 4 Empty Re: Szellemhold

Témanyitás by Xeth E'ron Kedd 19 Márc. 2019, 22:06

LORD XETH


Kaland címe: Hódítás: A múlt kísértete
Foglalkozás: Sötét Nagyúr
Helyszín: A Szellemhold városa, az űr
Feladat: Célkitűzés 4: Saját sztori

Mindig kellemes meglepetés az elmém számára, hogy mennyi mindent fel tud fedni előttem az, ha megfelelő módon tekintek rájuk. Ez pedig hatványozottan igaz akkor, ha a töréspontokat veszem szemügyre. A katonák és ügynökök olyanok voltak, mint amire számítottam, minden sérülésük pontosan tükrözte a kiképzést amin keresztül kellett menniük, habár egyedül csak Hetes volt az, akinek eddig úgy állt a szénája, hogy élve elhagyja ezt a holdat. Az élőhalott lányon bántalmazások nyomait láttam, és nem csak az elmúlt pár hónapból, vagyis nem a Felinxi kiruccanásán szerezte mindeniket, ez viszont az ő dolga volt és engem cseppet sem érdekelt, ahhoz túl közönséges volt, hogy felhívja magára a figyelmemet.
A feleségem viszont volumenekben különbözött a többiektől, mindössze egy mély sóhajjal nyugtáztam magamnak, hogy nagyon sok dolgom van, hogy rendbe szedjem mindazt, ami történt vele. Újdonsült öcsém úgyse lenne rá képes, hiszen ő ténylegesen csak a gyengébb részeket kapta belőlem, lévén a világos oldalon is csak rövid ideig voltam, ami pedig kevés volt ahhoz, hogy nagy hatalmat halmozhassak fel, ő pedig ezeket kapta meg. Azon se lepődnék meg, ha számára Rhys nem is jelentene, és valószínűleg nem is jelent annyit, mint számomra. Az ami miatt oly annyit jelent, az még mind bennem van, hiszen a lényem elég erős részét képezi, amitől nem is akartam megszabadulni úgy, mint a többitől, ami abban a másolatban van.
Közben a számomra kellő repedést is megtaláltam, majd aktiváltam a fénykardomat, hogy a kellő kis lökést megadjam ahhoz, hogy kinyíljon az új lejárat.
- Ha zavar a dolog, akkor maradhatsz a lépcsőzés mellett. - válaszoltam még a feleségemnek ugrás közben. Arra nem számítottam, hogy a korábbi csapat lesz annyira lassú vagy tanácstalan, hogy pont ott legyenek, de a köztársaság és a hutt frakciók rendre alul szokták múlni az elvárásaimat és nem is kevéssel. Ezzel pedig könnyedén elérhettem azt, hogy ténylegesen hatásos és akár félelmet keltő legyen a megérkezésem, a védekezés sem jelentett gondot, hiszen aktivált fénykarddal a kezemben aligha lett volna olyan lövedék vagy bármi ami gondot jelenthetett volna, és az Erő széles skálája is a rendelkezésemre állt.
- Vigyázz a szádra! - dörögtem az újdonsült farghul szavaira, aki egyértelműen nem volt tisztában azzal, hogy kit is becsmérel, arról nem is beszélve, hogy egyértelműen a társai sem voltak elég elszántak ahhoz, hogy erről felvilágosítsák, vagy megakadályozzák ebben. Természetesen a szavaimnak kellő nyomatékot is kívántam adni azzal, hogy megpróbáltam kinyúlni az Erőben és előbb telekinetikával a fal irányába indítani a nagyszájú bolondot, majd mindezt megfűszerezni némi villámmal. Csak egy személy van a galaxisban akitől ezt a hangnemet eltűröm.
- Jobb lenne, ha a népedhez méltó csapatban játszanál, kicsi mandalóriai! - szólok utána a vörös hajú fiatalhoz, aki a Vizsla klán jelét viseli a köpenyén. Azt nem firtatom, hogy miért erőhasználó, lévén azokat a maguk soraiban eléggé gyűlölik és irtják a mandaloriaiak, ahogyan azt sem, hogy ugyan annak a személynek a nyomait látom, aki Rhyssel is foglalkozik. Egyszer meg kell majd kérnem, hogy mutasson be neki. Viszont ennél többet senkire se pazarlok az időmből, hanem az Erőben ismét kinyúlva a rakatát próbálom meg bemérni, majd erősen gyors tempóban, továbbra is aktív fénykarddal abba az irányba indulok el. A többieknek lehet időbe telik majd, míg a történtekből felocsúdnak és elindulnak utánam, talán még a saját csapatomnak is, de ez most nem igazán érdekel. Most már vége annak, hogy a kedves Urdrarr Nagyurat játszam, ideje annak, hogy a Hírszerzés szféra nagyúra megmutassa milyen az, ha ténylegesen a helyszínen van.


Szellemhold - Page 4 066gw43Szellemhold - Page 4 5bdAoooSzellemhold - Page 4 LE9x8oQSzellemhold - Page 4 GZu3FFd

_________________
Szellemhold - Page 4 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Szellemhold - Page 4 FUn312o
Szellemhold - Page 4 6fZaEMM
Szellemhold - Page 4 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Szellemhold - Page 4 Empty Re: Szellemhold

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 20 Márc. 2019, 00:00

//Bocsánat, egész nap nem voltam túl jól, így varásnap lesz új kör, de mivel én szombaton szerepjátékon vagyok, így @Bishop kérlek péntek estig írd meg a reagodat Smile //

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Szellemhold - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szellemhold - Page 4 Empty Re: Szellemhold

Témanyitás by Bishop Szomb. 23 Márc. 2019, 01:05
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
Vlimtron Xreldacho
Rodian fejvadász


Szellemhold - Page 4 UWnEX2o

A kis csapat, félig-meddig a lila rodian vezetésével már előkészült a továbbhaladásra, a belső dolgaikat is megbeszélték, már csak neki kellett volna elindulni egy irányba, amikor a fejvadász számára nagyon meglepő dolog történt. A plafon beszakadt, és a résen át egy Urdrarr Nagyúr majd köztársasági kommandósok, aztán halálosztagosok potyognak le. És ők még próbáltak csendben bejutni. Vlimtron először is refelexből hátrébb ugrik és két karját kinyújtva próbál másokat is hátrébb húzni a beszakadó törmelék útjából. Összetalálkozik a három frakció és ez azonnal konfliktust eredményez, ahogy az várható. Vlimtron csípőre teszi a kezét és nem túl lenyűgözötten néz a megérkező csapatokra.
- A Birodalom és a Köztársaság, törnek-zúznak, arrogánsak, hangosak. Csak Önök után!
Amúgy is ez volt a terv, így Vlimtron hagyja előre menni a többi frakció csapatait és a sajátjaival együtt csak követi őket. A közepes erősségű személyes energiapajzsát beizzítja és a legerősebbre állítja, betölti a mesterlövész puskáját, a harcipuskáját is a legerősebbre állítja, valamint bekészíti az összes gránátját, felkészülve a harcra. Ha a Rakatára találnak, akkor az egy intenzív harc lesz és készen akar állni. A többieket is hasonló készenlétre biztatja.


Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
Szellemhold - Page 4 6LLG6y0

Th'erry Kolbert úgy érezte, megtett mindent, amit meg tudott ebben a helyzetben, és innentől már csak várni kell, hogy az emberek elvégezzék a kijelölt feladatokat. A tervek jók, ideje figyelni a megvalósítást. Szívesen hátra dőlt volna és figyelte volna a munkája gyümölcsét, de egyelőre még nem volt biztos benne, hogy ezt jó szemmel néznék a köztársaságiak, vagy egyáltalán lenne megfelelően kényelmes hely. Szerencsésen megérkezik az első szállítmánnyi ember és a többiek, főleg Miin egy nagyon jó ötletet dob fel. az új helyzettel kapcsolatban. Kolby úgy érzi, a megvalósításra ismét nincs megfelelő emberük.
- Jobb lenne, ha lenne közöttünk egy felkészült politikus, aki ilyen helyzetben tudna cselekedni.
Veti fel a problémát/panaszát.
- Megpróbálok tenni valamit az ügyben, de jobb ha tisztában vannak vele, cégvezetőként általában csak dolgozókat kell lelkesítenem rendezvényeken, szakmailag a vezetéssel dolgozom.
Kolby nyugodt, tekintélyes léptekkel sétál le a zsiliphez és az ott, vagy onnan kijött legénységhez, kihasználva adottságait, hosszú karjával int az embereknek, aztán hozzájuk szól, kissé felemelt hangon.
- Nyugodjanak meg, nem kell aggódniuk, a társam és én már megszerveztük a mentésüket, most már minden el lesz rendezve._________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Szellemhold - Page 4 Empty Re: Szellemhold

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 24 Márc. 2019, 00:01Hódítás: A Múlt Kísértete

Szellemhold


Résztvevők: Vlimtron Xreldacho, Nyshani Ry Shami, Tish Vizsla / Nalah, Th'edar Kolbert, Munji, az Ordo klánból,


Jivi Ako, Heiwanna Miin Klodov, Silhana Lolaes'ra, Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Ingrid L'lerim, Nyu, Rol-Den Laron


és Lord XethKövetkező körváltás: 2019. március 28. (csütörtök)

Szellemhold - Page 4 WgkeC5b
Szellemhold - Page 4 S0Oo9Dp

Helyi Idő: 16:25 GSI, 348.3 MU
Helyszín: Örök Birodalom egyik hajója, Hold körüli pálya
Célkitűzés 2: Tárgyalni a többiekkel
Birodalmi erők: Munji, az Ordo klánból
Köztársasági erők: Th'edar Kolbert | Heiwanna Miin Klodov | Jivi Ako
Hutt/semleges erők: Silhana Lolaes'ra
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Szellemhold - Page 4 YreafAR - Én azt viselném nehezebben, ha próbálnának másoktól elszeparálni – mondtam.
De felemeltem a kezem, hogy hiszek neki és megadom magam az ötlete alapján, mivel ő foglalkozik emberekkel – és nem úgy, hogy a levadászásuk a fő feladat – így bíztam benne, hogy jobban ért hozzájuk, mint én. Így a terminálba is ezt vittem be, amit Munji mondott, lehetőleg úgy, hogy könnyedén láthassa, hogy megfogadtam a tanácsát, annak ellenére, hogy mit is mondtam ki hangosan. Nem szerettem volna megsérteni, de tudatni is akartam vele, hogy megbízom a szavában és adok is arra. A következő szavaira bólogattam, hogy ez tényleg jó ötlet.
- Köszönöm a segítséget Munji – mondtam is ki hangosan végül.
Közben megérkeztek ide az első köztársaságiak, akik nagyon nem voltak jó bőrben, szerencsére mi meg sem tapasztaltuk azt, amin ők átmentek, maximum a jedi, de ő meg nem tudott érdekelni és pont neki kellene rendet tennie ezek között. Igyekeztem ezek után odafordulni a tisztekhez, ha még itt voltak a közelben.
- Megtennék, amit Munji kért a hajó másik felénél, a huttok embereinél is? – kérdeztem.
Még megfordult a fejemben, vajon ha megkérném őket, hogy kísérjenek át a másik oldalára a hajónak vajon megtennék? Nem hittem, hogy megtörténne, szerintem túlságosan is védték azt, hogy mi van ezen a hajón, amit megtudtam érteni. Ez egy titán, valami félelmetes, amiből tizenhárom van csak a csillagködben. Szóval azok után, amit láttam a köztársaságiakon igencsak aggódtam az enyémek miatt és még valamin…
- Munji, megtudod kérdezni, hogy Cadera Aliit'alor ott volt-e a kilőtt birodalmi hajón? – kérdeztem.A tisztek bólintottak arra, amit Munji és Silhana kértek tőlük, hogyha mindezt lehetséges, akkor tegyenek úgy. Mivel Munji volt hutt – ha ez pedig látszott is raja valamilyen módon – akkor arra azonnal ugrottak és a szájukat sem nagyon húzták, a diplomáciai kapcsolatokkal ők is tisztában voltak, hogy a mandaloriaiak a szövetségeseik. Miin szavaira közel sem volt ilyen barátságos a válasz.

- Ezért tart ott a köztársaság, ahol… – horkant fel a tiszt. – Ezen a hajón nem fogják biztonságban érezni, pont az a lényege, hogy félelmet keltsen mindenkiben már a puszta jelenléte. Nincsenek kényelmes gyengélkedők, luxuspihenők, mint a maguk hajóin. Aki gyenge meghal…

Mindezt nem gúnyosan mondta, vagy lenézően, pusztán tényközlésként állította mindezt. mondjuk ez igaz volt, Lucky is hasonlókat mesélt Miin-nek és mindenki más is hallott arról, hogy miként bánik a Birodalom a katonákkal. Hogy amíg a köztársasági vadászgépekben van katapult a TIE vadászok ezt is nélkülözik, ha valakit eltalálnak annak vége.

Végül Kolby döntött úgy, hogy kiáll és próbál tenni valamit, szerencsére cégvezetőként neki megvolt a kisugárzása, hogy azonnal magára vonja a beérkező köztársaságiak figyelmét. A szavaival már sikerült némileg megnyugtatnia az embereket, lehet, hogy páran meg is ismerték. De a kérdések azért záporoztak felé és a többiek felé.

- Most mi lesz velünk? Mi történt velünk? Miért kell itt lennünk? A birodalom foglyai vagyunk? Hogy jutunk haza? – ilyen és ehhez hasonlóak hangzottak el.

Szellemhold - Page 4 WgkeC5b
Szellemhold - Page 4 Y2a1VHi

Helyi Idő: 16:25 GSI, 348.3 MU
Helyszín: Szellemhold városának utcái
Célkitűzés 1: Frakció döntése alapján fellépni a rakatával szemben
Célkitűzés 3: Támogatni a földön levőket
Célkitűzés 4: Saját sztori
Hutt/alvilági erők: Vlimtron Xreldacho | Tish Vizsla / Nalah
Pubok: Nyshani Ry Shami | Rhyssa Edaara Quillan-E’ron | Rol-Den Laron
Többiek: Ingrid L’lerim | Nyu | Lord Xeth
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Egyéb információ/Ingrid felszerelése:
Információs kártyák:


Szellemhold - Page 4 Y2mYZvT Szegény kislány nem tudta mondani, hogy merre menjenek, mert ebben a pillanatban a fejükre szakadt a plafon és nagyon sokan érkeztek meg szépen egymás után odafentről. A roppant érdekes csapatot megnézte magának, egy páncélos hozzá hasonlóan vörös hajú néni, egy talán vele egykorú macskalány, és több furcsa páncélos személy volt az, akik megérkeztek ide le. A teljesen fekete páncélok voltak azok, amik leginkább lenyűgözték, nem tudta, hogy kik, vagy mik hordták mindezt. Végül is ezt is elég hatékony megoldásnak találta és biztos volt benne, hogy a macskanéni nem fog ennek örülni és valószínűleg valóban így történik. Ha a páncélos csúnya bácsi végre tudja hajtani, amit akart, akkor némileg összerezzen, mert nem sűrűn szokott Nalah egyrészt kínzásokat, másrészt ilyesfajta kínzásokat látni. A figyelmeztetés miatt inkább meg sem kérdezte, hogy miért bántotta a macskanénit. Mindezen agresszivitás után azonban, ha a férfi tényleg neki intézi a szavakat, akkor meglepetten néz rá, mert ezek már-már kedves szavak voltak.
- A barátaim itt vannak bácsi, őket kell megmentenem a csúnya rakatától – mondta.
Vlimtron bácsira nézett, hogy most mi is legyen, nem nagyon tudta, hogy mit is kellene tennie, annyit tudott, hogy nem szeretett volna úgy járni, mint a macskanéni. Amikor azonban a páncélos bácsi elindult pontosan arra az irányba, amit ő maga is mondani akart a fenti csapat megérkezésekor, akkor fog megszólalni.
- Arra kell menni, mint amerre a csúnya bácsi ment – mondta.
Ha a többiek, de főleg Vlimtron bácsi is elindul a megfelelő irányba, akkor ő maga is így tesz vigyázva arra, hogy nehogy megtámadják őket.Szellemhold - Page 4 KIG3qqQ A leérkezés után Rhys is körbenézett a lépcsős dologra nem reagált, az ugrás tényleg gyorsabb volt, csak éppen hangosabb is. Letette Shani-t és már készült volna szólni, hogy a nőnek nem célszerű az, hogy ilyen hangon beszéljen Xeth-el, amikor már a lila villámok meg is csapták. Igazat megvallva saját maga sem tudta, hogy őt miért nem bántja ezekért a szavakért a férfi. Lehet, hogy így tartják fenn a látszatot, hogy egyáltalán semmi közük egymáshoz miközben mester és tanítvány? Vagy azért, mert a férfi vonzódik hozzá és szórakoztatónak találja mindezt? Vagy az életkötelék miatt nem, mert nem akar saját magának sem fájdalmat okozni? Nem, ez nem stimmelt, mert akkor nem akarta volna Keth-t sem megöletni, hiszen abba Rhys majdnem belehalt és lehet, hogy a férfit is magával rántotta volna. ahogyan körbenézett főleg, amikor Xeth említette, a kis mandaloriait megakadt a szeme a kislányon. Egyből megismerte, hiszen Kael mutatott neki róla képet, nagyon büszke volt a nevelt kislányára, Tish Vizslára, avagy:
- Nalah?! A nevelőapukád sokat mesélt rólad – mondta kedvesen.
De volt benne egy keserű érzés, hiszen a férfinak miatta kellett elhagynia a kislányt, mert a jedi rend visszahívta. Azonban erre most nem volt túl sok idejük, mert Xeth nem várt sokat, hanem elindult. Így nekik sem volt túl sok idejük már, ez tényleg a végjáték lehetett már.
- A rancoron és a többi impen kívül mi azért vagyunk itt, hogy megöljük a rakatát. Szóval meg kell oldani, hogy ne tudják elvinni… azért mondom ki hangosan, mert úgyis tudják, hogy ez a felállás – tette hozzá magyarázatként.
Ezek után nem akart túlságosan is sok lépéselőnyt biztosítani Xeth számára, így rohanva próbálta a sith nagyurat utolérni. Ha pedig útközben találkozik megszálltakkal, akiket még Xeth esetleg nem vág le, akkor próbálja elkábítani őket már távolról.Szellemhold - Page 4 YovW2Pl A leérkezés után az egyik farghul a fajtáját nem meghazudtolva szólt be a nagyúrnak, amit a férfi sem tűrt el. mindez megerősítette Ingridet abban, hogy az őrnagytól azért tűrheti el, mert ez is csak egy szerep része. A farghulnak pedig iszonyatosan nagy mázlija volt, ugyanis Ingrid, amint a telekinetikus lökés megtörtént már őt igyekezett célkeresztbe fogni, ami valószínűleg nem is volt túl nehéz. Csak az erővillámok miatt nem likvidálta a nőt abban a pillanatban. Már megtanulta a nagynénje mellett, hogy a nagyurak, vagy nagyasszonyok, de úgy általánosságban egyetlen egy urdrarr sem szereti, vagy legalább is a nagy részük nem, hogyha valaki beleavatkozik az ő szórakozásukba. Hiszen a legtöbben a kínzást annak élték meg, ha pedig megteszi, akkor valószínűleg ő maga is úgy végzi, mint a nő. Vagy pedig fejetlenül, mert kellően közel van a férfihoz, hogy fénykarddal lecsaphasson rá. A többiek beszólásával, vagy éppen megjegyzéseivel mit sem törődött. Amikor a nagyúr elindult, hogy már nincs sok idejük, akkor intett a többieknek is – a sajátjaiknak – hogy kövessék és saját maga is mozdult igyekezett az implantjai és a Halálosztagos génkezelése által biztosított előnyöket felhasználni abban, hogy követni tudja a nagyurát. Ő maga is készült arra, hogy odakint a folyosón, vagy milyen helységbe jutnak megszállottak lesznek, akik védeni akarják majd az újdonsült urukat, így visszaállította a fegyvert kábítóra, legalább is addig, amíg meg nem fognak majd érkezni a rakatához, ott majd próbálja visszaállítani. Az odáig vezető úton pedig igyekszik minél több személyt leszedni majd, hogy ezáltal is könnyítse és gyorsítsa az útjukat.~ Mindenki ~
Nyu-nak a beszólása után nem sok esélye volt, még szinte fel sem fogta a dolgokat, amikor a talaj kiszaladt a lába alól és a falon nyekkent. Még le sem érkezett a földre, amikor a nagyúr ujjaiból lila színű villámok találták telibe a lányt. Ha már volt ilyenben része korábban, akkor tudta, hogy milyen érzés, ha nem, akkor mintha milliónyi tűvel szúrták volna meg egyszerre az egész testét. Az elektromosságtól minden izma összeugrott görcsösen, ami újfent nagyon fájdalmas volt. Miután az egész abbamaradt még mindig görcsben volt mindene és Nyu füstölgött egy ideig, de lassanként feltudott állni. Futni még egy ideig nem fog, de sétálni igen.

Kilépve a folyosóra talán egy nem várt meglepetés fogadott mindenkit, elöl természetesen Xeth haladt, mögötte Rhys és Ingrid, őket követték az ügynökök és halálosztagosok, majd a huttok emberei és Shani. Szóval a folyosóra kiérve semmilyen ellenfélbe nem ütköztek és nem azért, mert nem voltak sehol. Több tucat személy feküdt a folyosón minden frakcióból, eszméletlenek voltak valamilyen oknál fogva. Az egésznek elég hátborzongató hatása volt, az Erőhasználók úgyis tudták, hogy a rakata tudta, hogy itt vannak, valószínűleg azóta, hogy a holdra léptek.

Így, hogy nem volt semmilyen akadály nem volt nehéz végigmenni a folyosón. Itt már az is érezte az erőhasználók közül a rakatát, aki ki sem nyúlt az Erőbe, annyira közel volt. Csak egy nagyjából negyven-ötven méter hosszú kör alakú folyosón kellett végighaladni és a végén még egy rövidke lépcsőn lemenni. Ez nem csigalépcső volt, csak lefelé és előre vezetett, egészen pontosan befelé az épületbe, hiszen jelenleg ez a körfolyosó annak a szélén volt. Még mielőtt beléptek volna a birodalmiak üzenetet kaptak, bár semmi sem volt érthető belőle.

- A… [statikus zaj] i… v… [statikus zaj] s, e… [statikus zaj] [statikus zaj] ár… [statikus zaj] [statikus zaj] [statikus zaj] sa… [statikus zaj] [statikus zaj] …k? – hallatszott az üzenet.

A következő lépéssel beérkezett az első pár személy, majd szépen a többiek is. A teljes szint egy hatalmas körcsarnok volt, benne oszlopokkal, itt volt fény fáklyákból és egyéb fényforrásból. Az egész terem mintegy nyolcvan méter átmérőjű és négy-öt méter magas lehetett, az egésznek a közepén pedig ott ült meditálva a rakata, aki ekkor nézett fel a társaságra. Az arca nem látszott páncél miatt, ami az egész testét borította. A hatalmas félelmetesen nagy volt, még azoknak is jeges borzongás hatolt a csontjáig, aki nem voltak erőhasználók.
Szellemhold - Page 4 3jF0Yf9


A végső helyszín kinézete a térkép.

Szellemhold - Page 4 WgkeC5b

A könnyebb olvashatóság miatt előre tettem az űr részt és az összes holdon levő utána van.

Kérlek olvassátok el mindenki részét, reagját, mert vannak keresztbe menő üzenetek, amik mindenkire vonatkoznak, mindenki hallotta őket!

Felszíni térkép: itt található! (friss 11. körös!)
Űrbéli térkép: itt található!
Rakata terme térkép: itt található.

Magyarázat: a vörös a lávát jelenti, a sárga az elméleti ellenőrzött határvonalat, de minden frakció mindenhol megtalálható és jelenleg lövik egymást. Mivel nem találtam scifi város térképet felhőkarcolókkal, így vegyétek úgy, hogy az épületek mind tornyok, felhőkarcolók, lássátok a topic nyitó képeket.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.
statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Szellemhold - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szellemhold - Page 4 Empty Re: Szellemhold

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 25 Márc. 2019, 11:13

Munji, az Ordo klánból
2. Célkitűzés

Sil megfogadja a tanácsomat, és még köszönetet is mond, mostanra tényleg látom már rajta, hogy a tárgyalás alatt mondott dolgokat nem vette személyes sértésnek. Jó ezt tudni, hogy képes objektív maradni, nem mindenki tud különbséget tenni az érvek és a személy támadása közt. Viszont ezzel együtt azt is meg kell jegyeznem, hogy ehhez képest nagyon tüzesen vitázott, és nem riadt vissza a személyes hangvételtől, hogy a saját álláspontját hitelesnek tűntesse fel... A huttok okosan döntötték, hogy őt küldték a tárgyalásra, és nem egy fajtársamat, aki az első pillanattól kezdve szellemileg alantasabb lényként kezelt volna mindenki mást.
-Szóra sem érdemes - válaszolom neki elmosolyodva, és valószínűleg pontosan tudja, hogy azért magamban megjegyzem a dolgot, és ha szükségem lesz valamire, nagyon is fel fogom emlegetni ezt az esetet egy kis érzelmi ráhatásért.
A következő kérdésére összevonom a szemöldökömet, és komolyságot erőltetek magamra, hiszen nagyon is jó esély van rá, hogy az illető a hajón volt, és már nincs életben.
-Utánanézek - válaszolom tömören anélkül, hogy reményt keltenék.
Egy nyilvántartást próbálok keresni vagy kérni a hajón utazókról, és név szerint is érdeklődöm, hátha valaki tudja, hogy a hajón volt-e. Ha találok információt, és jó hírt adhatok át Silnek, akkor mosolyogva nyugtatom meg. Ha viszont rossz a hír, ki kell találnom valami tapintatos módszert, ahogy közölhetem vele.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Szellemhold - Page 4 Empty Re: Szellemhold

Témanyitás by Xeth E'ron Szer. 27 Márc. 2019, 21:49

A mandaloriai kislány szavaira már nem válaszoltam. Számomra értelmetlen volt, arról nem is beszélve, hogy ezek szerint fogalma sem volt arról, hogy a rakaták milyen erőt és hatalmat képeztek fénykorukban és ha ez tényleg egy ősi rakata, akkor nem az amivé az utódaik elcsökevényesedtek.
Azon, hogy senki sem próbált meg elém rohanni vagy bármi hasonló kicsit meglepődtem, hiszen mégse vártam el, hogy majd mindenki szépen betartja a hatalmi távolságot, legfőképp nem a feleségem. Habár lehet, hogy a fénykard kiszámíthatatlanságától tartottak. Az eszméletlen testekkel és az érthetetlen üzenettel most nem törődtem. Az első biztos a rakata műve volt, a második pedig feltehetőleg zavaró hatása, amit ha át lehet hidalni, majd az ügynökök megteszik, ha képesek rá. Az én elsődleges feladatom most a rakata volt.
Ami azt illeti az már biztos volt, hogy a rakata a Birodalom berkein végzi majd, az egyetlen kérdéses dolog csupán az volt, hogy élve vagy holtan. Élve természetesen hasznosabb lenne, de a teste is kellő táptalaj lenne az adott szféra tagjai számára.
Megérkezve a terembe ahol volt magamban ismertem el azt, hogy évek óta most került végre egy arra érdemes ellenfél. Ebből kiindulva pedig az is biztos volt, hogy a megölésére érkezett csapatok elég nagy hátrányban vannak.
- Kíváncsi vagyok, miképp óhajtja lejátszani mindezt? - tettem fel hangosan a kérdést a rakata számára. Igazából nem kívántam egyből részt venni a "támadásban" hisz lehet, hogy sikerül meginvitálnom egy italra Lord Hiuval társaságába. Az viszont nem volt kétséges, hogy esély van rá, hogy a többiek támadásba lendülnek, ebben az esetben pedig csak annyira erőltetem meg magam, hogy akár távolról vagy ha kell közbe lépve biztosítsam Rhys épségét, még ha ez nem is tetszik neki.

_________________
Szellemhold - Page 4 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Szellemhold - Page 4 FUn312o
Szellemhold - Page 4 6fZaEMM
Szellemhold - Page 4 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Szellemhold - Page 4 Empty Re: Szellemhold

Témanyitás by Shadow Szer. 27 Márc. 2019, 22:13Szellemhold - Page 4 6LLG6y0
Heiwanna Miin Klodov


Feladat: (Célkitűzés 2)
Köztársaság

felszerelés:


A tiszt horkantására egy csak szemem sarkából pillantok rá.
- Ezen felfogás és értékelése, eléggé nézőpont kérdése, uram. Fajtámban gyengének számítok, önök között erősnek, ahogy eme hajó is, itt erősnek, kint pedig már nem. De most nincs időnk ilyen inkább filozófiai kérdésekre… – szólalok meg nyugodt hangon – Most, számukra se luxus pihenő, vagy gyengélkedő kell, hanem alap ellátás, akinek szüksége van rá. – fejezem be egyenlőre felé a beszédet, majd Kolbyra tekintek.
- Sajnos Jivi sincs jobb bőrben, mint ők, vagy már itt lenne, hogy segítsen. – jegyzem meg nyugodt hangon, majd veszek egy mély levegőt - Azonban kicsit később én is csatlakozok és megpróbálom nyugtatni őket én is. - teszem még hozzá, majd a pultra támaszkodok, és nézem hogy áll a mentés, aztán a tisztre pillantok, aztán a képernyőre. Inkább nem mondom ki, amit akarok, mert, most nem csak egyedül vagyok, pedig legszívesebben most kifejteném a véleményem a módszereikről, de erre se a hely se az idő nem volt alkalmas, meg amúgy se érhetnék el vele semmit se. Kicsit nehezednek a gondolataim, ahogy látom a túlélőket, ahogy eszembe jutnak Lucky szavai is. Tudtam, hogy kint van rosszabb is, tudtam, de ez itt más volt. Lehunytam a szemeimet, majd felegyenesedtem. Nyugodt képet vágva indultam meg a menekültekhez és kedves mosollyal néztem rájuk.
- A Birodalmiak fognak minket hazavinni, ahogy a Huttokat is. Kérem kövessék a birodalmi tisztek útmutatásait, hogy elsőre mindenkit a lehető leggyorsabban át tudjunk hozatni a sérült hajóról. – Próbáltam terelni az érkezőket, teljes nyugalmat mutatva.

Szellemhold - Page 4 TPZrV5l
Nyshani Ry Shami


Feladat: (Célkitűzés 1)
Köztársaság

felszerelés:


Ahogy leérünk, akkor figyelem a jelenetet, ahogy a másik farghul pórul jár, de nem teszek semmit mást, mint pisztolyom előhúzom, készen arra, hogy használnom is kell hamarosan, hála a zajos belépőnek, de egyenlőre nem szükséges, de mikor megindul mindenki előre, én is rohanósabbra veszem a figurát, bár kb mindenki előttem van aki csak lehet, így csak hátvédként lehetek ott, ha csak nem akarom, hogy valakinek az útjába kerüljek jobban.
Amit látok az sok kábult katona, akikkel nem tudom, hogy mi is történhetett, ahogy azt se, hogy ismét felébrednek e irányítás alatt, vagy sem. Lényegében csak arra figyelek, hogy a tempót tarthassam, és ne essek át senkin és semmin míg leérünk, majd ott szembe találkozhassak én is a rakatával ahogy a többiek is, bár hogy hátul voltam lemaradva a többiek mögött így pisztolyomat átraktam kábítóról halálosra, és felmértem a távolságot, majd próbáltam valami gyenge pontot keresni a rakata páncélján, amennyire láttam a többiektől, akikre jó eséllyel jobban figyelni fog, mint az aki hátul van, és talán így a birodalmiak se hátrafelé fognak rám figyelni annyira.


Szellemhold - Page 4 IQLSYHU
Nyu


Feladat: (Célkitűzés 4)
Hutt/Semleges

felszerelés:


Szövegem úgy fest, hogy betalált a páncélosnak elég alaposan, ahogy már korábban is másoknak, és egy valami úgy fest az idő folyamán nem változott: az pedig a reakciójuk minderre. Hirtelen a falon nyekkenek, majd meg is ráz… De nem tudom azt mondani, hogy hiányzott, még ha meg se lepett egyáltalán mindez. Az biztos, hogy most se fáj kevésbé, mint hajdan, de kb annyi értelme is volt, és jó eséllyel annyit is fogok belőle tanulni is. Semmit. Bár most azért szitkozódok magamban, hogy megtanulhatnám tartani a szám, de ez is majd a fájdalommal együtt múlik majd el. Lassan kelek fel, majd megpróbálok nyújtózkodni, hogy izomzatom megpróbáljam egy kicsit átmozgatni, de azzal tisztában vagyok hogy ezzel rengeteg időt fogok veszteni, aminek köszönhetően a többiek a Rakata közelébe jutnak. De legalább tudom, hogy a páncélos és kis bagázsán kívül mindenki más a vesztét akarja a rakatának. Veszek egy mélyebb levegőt, majd ahogy kicsit összeszedem magam megindulok utánuk a két pisztolyom halálosra állítva, majd íjam is megfeszítem, hogy honnét hallok esetleg valamit, de a folyosó formáját is figyelve elgondolkozok, hogy vajon ha körbe vezet, akkor középen mi lehet. A falra tapasztom a fülemet, majd ha hallok valamit, akkor megpróbálok némi erőt kifejteni, hogy mennyire is stabil azaz a fal befelé. Ha itt tudnék lyukat készíteni, vagy találni, akkor máris jobb pozícióm is lenne, főleg ha a megrázó élmény hatásai is kijönnek az izmaimból rendesen. Azonban ha nincs ilyen akkor marad a menés a többiek után, ha más nem egy kicsit a birodalmiak figyelmét fogom magamra terelni, hogy a többiek időt kapjanak a rakata ellen, de egyenlőre lássuk hogy is állnak a dolgok.

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Szellemhold - Page 4 Empty Re: Szellemhold

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 28 Márc. 2019, 00:00

//Hála a szabimnak a kései írások miatt én is csak késve tudtam nekilátni a sajátjaimnak meg bárminek és @Bishop is ír még most este, így holnap délelőtt, legkésőbb kora du megkapjátok a kört.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Szellemhold - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szellemhold - Page 4 Empty Re: Szellemhold

Témanyitás by Bishop Csüt. 28 Márc. 2019, 00:29
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
Vlimtron Xreldacho
Rodian fejvadász


Szellemhold - Page 4 UWnEX2o

Vlimtron úgy véli, a harc előtti pávatánc zajlik, és ezt a pávatáncot most szándékozza kivárni. A taktikájuk szerint hagyják a másik két frakciót hősködni és elsőként támadni, utána fognak majd csak ők is akcióba lendülni. Reméli a csapat többi tagja is követi ezt a tervet. Xreldacho egyébként a Rakata méretei és a sisakja miatt aggódik, meg tudják ölni, de ahhoz le kell gyengíteni a védelmét. A lila rodian pont ezért egy mikrogránátot és egy klórgázgránátot készít elő, élesít, hogyha kitör a harc, akkor először az elsőt szándékozik a Rakata fejéhez próbálja vágni.


Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
Szellemhold - Page 4 6LLG6y0

Th'erry Kolby nagy, széles gesztusokkal tájékoztatta a megérkező hajótörötteket. Már válaszolt is volna a felmerülő kérdésekre, amikor Miin érkezik meg és elvégzi ezt helyette. A biztonság kedvéért ő maga is megszólal, megerősítve a társa szavait.
- Ne aggódjanak semmi miatt. Mindent elintéztünk már.
Ezután Miin felé fordul és halkan, súgva közli vele, nyugodt tárgyilagos hangon közli a gondolatait.
- Felesleges vitatkoznia egy Birodalmi tisztettel, szakbarbár, nem fogja tudni meggyőzni._________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Szellemhold - Page 4 Empty Re: Szellemhold

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 28 Márc. 2019, 12:44Hódítás: A Múlt Kísértete

Szellemhold


Résztvevők: Vlimtron Xreldacho, Nyshani Ry Shami, Tish Vizsla / Nalah, Th'edar Kolbert, Munji, az Ordo klánból,


Jivi Ako, Heiwanna Miin Klodov, Silhana Lolaes'ra, Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Ingrid L'lerim, Nyu, Rol-Den Laron


és Lord XethKövetkező körváltás: 2019. április 1. (hétfő)

Szellemhold - Page 4 WgkeC5b
Szellemhold - Page 4 S0Oo9Dp

Helyi Idő: 16:30 GSI, 348.3 MU
Helyszín: Örök Birodalom egyik hajója, Hold körüli pálya
Célkitűzés 2: Tárgyalni a többiekkel
Birodalmi erők: Munji, az Ordo klánból
Köztársasági erők: Th'edar Kolbert | Heiwanna Miin Klodov | Jivi Ako
Hutt/semleges erők: Silhana Lolaes'ra
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Szellemhold - Page 4 YreafAR Láttam, ahogyan a kérésemre Munji is elkomorodik, tudom, hogy nagyon kellemetlen lenne az, hogyha valamelyik klán vezetője ott lett volna azon a hajón. Még akár belháborúhoz is vezethet, hogyha az egyik klán meggyengül a másik megerősödik. Jelenleg csak nagyvonalakban ismertem a Mandaloriai politikát, mert Torian annyit nem mesélt róla, nem akart untatni vele, vagyis inkább magát stresszelni. De azt tudtam, hogy polgárháború felé sodródnak annak köszönhetően, hogy az uralkodójuk a Lone klán befolyása alá került. A Cadera pedig nem tartozott a Lone szövetségesei közé, meg elég sokan nem nézték jó szemmel ezt. Ha bármelyik is kiesett volna ezen klánok közül, akkor bizonyára egy Lone közeli erősödhetett volna meg, ami pedig a teljes Mandaloriai birodalomnak tett volna rosszat. És ekkor esett le, hogy ő is az…
- Remélem az Ordo klánból sem volt rajta senki – mondtam még neki.
Lehet, hogy nem ismeri őket személyesen, de akkor is egy klánnak a tagjai és ez feléjük nagyon fontos kötelék volt. A tiszteknek bólintottam, hogy próbálják majd azt tenni, amit Munji mondott. Azt legalább jó volt látni, hogy neki jobban teljesítik a kéréseket és parancsokat, mint nekem. Amíg megkérdezi a dolgokat, addig is én próbálom megnézni a terminálon, hogy miként is állnak a mi embereink. Végül is… maximum nemet mondanak a kérdésemre.
- Van valamilyen lehetőség arra, hogy átjussak a hajó túloldalára, ahol a huttok emberei vannak? – érdeklődtem.Miin szavaira megvetés és undor kúszik fel a tiszt arcára, a nőnek éreznie sem kellett, pontosan látható volt, hogy ezúttal nagyon, de nagyon rosszul válogatta meg a szavakat. Valószínűleg nagy szerencséje volt az nem volt túl magas rangú személy.

- Xeno-korcs egyáltalán hogy mered összehasonlítani a korcs és undorító fajodat az emberekkel?! – a hangjában is megvetés és lenézés volt. – Inkább adj hálát annak, hogy nem lettetek kihajítva a zsilipeken!

Ezalatt Munji és Sil is faggatták az egyik itt levő tisztet. Nekik továbbra is Munji származása révén nagyobb szerencséjük volt és neki is látott annak, hogy utána nézzen. Mivel azonban valószínűleg nem volt utas listájuk, így kénytelen volt a tiszt a Dromund Kaas-i Mandaloriai nagykövetséget felhívni, hogy onnan kérdezze meg, hogy kik azok, akik kijöttek.

Az adatokat át is küldték, szerencsére nem voltak túl magas rangú személyek, a két legmagasabb rangú személy, aki az adatok között szerepelt Kando'alor (őrnagy) volt. A jelenlevők fiatalok, hogy ténylegesen a harctéren gyakorolhassanak, összesen félezer fő, ami azért nem olyan nagy veszteség, de azért még így is fájó lehet, hogy harc nélkül estek el.

Sil kérdésére azonban nemleges válasz érkezett, hogy nincs lehetőség arra, hogy most átvigyék a hajó másik oldalára, mert mindenki elfoglalt a mentés miatt, így innen kell koordinálnia az egészet.

Közben Miin is odament, hogy nyugtassa az embereket, de valahogy Kolby-ra jobban figyeltek az emberek, neki cégvezetőként erre jobb kisugárzása volt, ráadásul nem csak erre a részre hoztak embereket és nem csak ebbe a hangárba, így most Miin annyit ért el, hogy ugyanazoknak mondta el a nyugtatást, mint akiknek Kolby is az előbb.

Szellemhold - Page 4 WgkeC5b
Szellemhold - Page 4 Y2a1VHi

Helyi Idő: 16:30 GSI, 348.3 MU
Helyszín: Szellemhold városának utcái
Célkitűzés 1: Frakció döntése alapján fellépni a rakatával szemben
Célkitűzés 3: Támogatni a földön levőket
Célkitűzés 4: Saját sztori
Hutt/alvilági erők: Vlimtron Xreldacho | Tish Vizsla / Nalah
Pubok: Nyshani Ry Shami | Rhyssa Edaara Quillan-E’ron | Rol-Den Laron
Többiek: Ingrid L’lerim | Nyu | Lord Xeth
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Egyéb információ/Ingrid felszerelése:
Információs kártyák:


Szellemhold - Page 4 Y2mYZvT Nalah meglepett tekintettel nézett a vörös hajú nénire, aki mondta, hogy ismeri a papáját, sőt a papája beszélt is róla neki. hogyan volt mindez lehetséges? Feltűnt neki az is, hogy a néni ugyan múlt időt használt, de a papa azóta nem hagyta el a bolygójukat, hogy ő maga ott volt.
- Hogyan mesélhetett, a papa meghalt nagyjából egy éve – mondta szomorúan.
Így nem nagyon tudta elképzelni, hogy a néni miként érthette. Mindazonáltal gyorsan megszaporázta a lépteit és követte végig Vlimtron bácsit, nem akart róla lemaradni. Egyre jobban és jobban érezte a rakatát, ahogyan közeledtek. Soha sem érzett ilyen erőt korábban, nem is hitte, hogy létezhet efféle hatalom. Az egész picit letörte, fogalma sem volt arról, hogy így miként tudná megmenteni a barátait, mert bizonyosan nem elég jó vadász ahhoz, hogy egy ilyen lényt levadásszon. Liamea bizonyára elég jó lett volna, de nem tudta, hogy vele mi lehet. Ahogyan a folyosón haladtak látta azt, hogy mindenki eszméletlen, vajon azért, mert már felkészült a rakata a végső összecsapásra? És odaértek, meglátta lényt, néhány pillanatra megtorpant, ahogyan azt a valamit figyelte. Soha sem látott még efféle lényt korábban, a páncélsisak miatt nem tudta eldönteni, hogy a fején melyik rész micsoda, még ilyen páncélt sem látott. Sem pedig fénykardot. Azonban annyi bizonyos volt, hogy nem akart itt kint maradni a nyílt területen, hanem fedezéket próbált keresni. Arra próbált menni, amerre Vlimtron bácsi is és meglapulni az egyik oszlop mögött. egyelőre nem nagyon tudta, hogy mit kellene tennie, így inkább figyelt.Szellemhold - Page 4 KIG3qqQ – Nem halt meg, Coruscanton van, a Jedi rend hazahívta – mosolyodott el.
Rhys magában mosolyodott el azon, amit az életköteléknek hála érzékelt Xeth felől, amikor azon morfondírozott, hogy miért nem hagyja le senki.
~ Ne aggódj, csak azért nem megyek előtted, mert hagyom, hogy a te hátsódat rúgják szét elsőként és ne én haljak bele a meglepetésbe ~ üzente gúnyosan ~
Éppen ezért is hagyta azt, hogy a férfi menjen elől, ha pont fordított lett volna a helyzet, hogy ők akarják élve és a Birodalom holtan, akkor leelőzte volna, de így nem volt különösebben értelme. Úgyis Xeth volt messze a legerősebb és legképzettebb közülük. Őt követve lépett be a helységbe, amit katonásan igyekezett azonnal fel is mérni, hogy mi hol van és persze a rakatát is. Eddig csak az elkorcsosultakról látott képeket, de ennek messze más volt a kisugárzása, félelmetes. El kellett fojtania a fellépő kényszert és késztetést, hogy Xeth-hez bújjon, vagy legalább is mögé, hogy kimutassa, hogy örülne a férfi védelmének és annak, hogy biztonságban érezze magát. Szerencsére az, hogy a férfi megszólalt el is terelte erről a gondolatait.
- Szerinted beszéli a galaktikus közöst? – kérdezte csípősen. - Pontosítok, szerinted lealacsonyodik addig, hogy ezt használja?
Utalt arra, hogy még Xeth sem volt hajlandó közös nyelven megszólalni már ha ketten vannak, csak urdrarrul.

//Többi része lejjebb a KM reagban.//


Szellemhold - Page 4 YovW2Pl A haladás közben a rossz üzenetnél megpróbálta Ingrid megtenni, hogy visszaszól a Shadow Hand-re, hogy nincs üzenet, mármint egészen pontosan, hogy rossz a vétel és semmit sem lehetett hallani az üzenetből.
~ Itt Rejtjel Hét a Shadow Hand-nek, nagyon rossz a vétel, nem hallunk semmit, ismételjék meg az üzenetet, vagy küldjék el szöveges formátumban! ~
Arra sajnos a gyors haladás miatt nem volt ideje és lehetősége, hogy saját maga elküldje ezt írásos formában ezúttal, így csak remélhette, hogy a hangformátum feljut a hajóra. Bár igazából nem gondolta, hogy ezt a rakata zavarja, nem is tudta, hogy tudna-e ilyet az a valami. Inkább a földalatti védett, pajzsolt helyre gondolt, mert régen fontos dolgok miatt levédték a helyet. Akkor pedig igazából cseszhették az egészet, mert nem fog kimenni semmi sem. Hamarosan meg is érkeztek a rakatához. Végignézett rajta, soha sem látott még efféle páncélt, de még hasonlót sem. Azonnal próbálja felmérni a terepet, hogy mi is van itt, a kezével pedig inteni próbál a többieknek, hogy vegyék fel a megfelelő pozíciókat idebent és ő maga is így tesz. Nem szándékozik ott maradni a bejáratnál, hanem az egyik elsőre egyik közelebbi oszlop mögé próbál bebújni, aztán majd, ha van lehetősége, akkor tovább haladni. Egy olyan helyre igyekszik majd eljutni, ahonnan remek rálátása van a rakatára, akit ugyan egyelőre nem szándékozik meglőni, de a fegyverét továbbra is kábítón hagyja. Egyelőre próbálja felmérni az ellenfelüket és páncélját.~ Mindenki ~
Odakint Nyu nem hallott semmit, a falak nem is betonból, vagy ilyesmiből voltak, hanem fémből. Talán ha felacatian lett volna és macska alakban van, akkor talán áttudta volna karmolni a falat, de még akkor sem biztos, így kénytelen volt tovább haladni a többiekkel és beérni ő maga is a többiekhez a terembe, a rakatába.

Amit ott láttak eléggé megdöbbentő volt, még Nyu számára. Soha sem látott efféle páncélt még ő sem, de ő volt az egyetlen, aki ez alapján sejthette, hogy valamilyen nagyhatalmú rakatáról lehetett szó. Vlimtronnak a komlinkjén, ekkor statikus zörej hallatszott, egy két betű, vagy kötőszó hallatszott. Annyi biztos, hogy droidok üzentek neki, de hogy mit az rejtély, de időben most érkezhettek meg. Ezalatt Ingrid sem tudta elküldeni az üzenetet a hajóra, úgy tűnt, hogy itt lent tényleg blokkolja valami az adásokat.

Odalent a többség nem maradt a bejáratnál hanem úgy döntöttek, hogy az oszlopok mögé bújnak, ők feltudták venni ezeket a helyeket és következhetett a helyzetfelmérés. Amit mindenki megállapíthatott, hogy soha életében nem látott efféle páncélt, sem kialakításban, sem pedig kinézetben. Ilyesmi energiacsíkok nem voltak manapság jellemzőek. Nem lehetett tudni, hogy miféle anyagból készült.

Xeth volt az, aki megszólította a másikat és úgy tűnt, hogy Rhys-nek volt igaza, mert a másik nem közös nyelven szólalt meg, hanem Rakatán. Nyu sem értette teljesen, másfajta dialektust használt, mint amit a lány ismert. De azért valami halálról és a saját győzelméről beszélhetett. A harc pedig elkezdődött.

A többiek eddig is tapasztalhatták, hogy a rakata rájuk sem bagózik, mintha ott sem lennének, annyira semminek nézte őket, csak a nagyúr volt, akire figyelt. Mindennek nem volt túl sok nyoma, annyi látszott elsőre, hogy Xeth megtántorodott. A férfit olyan elemi erejű támadás érte az erőn keresztül mentálisan, hogy akaratlanul is megtántorodott és érezte a páncél alatt, hogy az orrából is elkezdett a vér folyni. Ha mozdulni akart, akkor szinte még az ujjait is képtelen volt megmozdítani, nemhogy ennél jobban bármelyik végtagját.

A rakata folyamatosan sorozta a mentális támadással, Xeth érezhette, hogy a másik a fejébe próbál mászni és néhány pillanattal később már nem is ott lent állt, hanem egy trópusi arénában. Vele szemben pedig a rakata, aki aktiválta is a fénykardját és támadó állást vett fel.

Ezalatt odakint amit mindenki más láthatott, hogy a rakata felemelte a kardmarkolatot és aktiválta a fénykardot. Nem rohant előre se semerre, csak egyszerűen Xeth felé hajította mindazt. Egyedül Rhys volt annyira közel, hogy cselekedni tudjon, fel is kiáltott, hogy ne, majd átkarolta a sötét nagyurat, hogy a testével védje őt. A fénykard a nő jobb lapockája teteje felé hatolt be a hátán, átvitte a páncélját és teljesen átszúrta őt, szinte megsemmisítve a jobb oldali kulcscsontját.

A fájdalomtól velőtrázóan sikoltott fel és a térde is megroggyant, az életét ebben a pillanatban az mentette meg, hogy a penge abban a pillanatban kikapcsolt, amikor Xeth páncéljához ért. A sérülést és a fájdalmat a Coruscanton éppen valószínűleg meditációval foglalkozó Keth-t is kizökkentette, ahogyan a teljes bal vállába és mellkasa ezen részébe erős fájdalom hasított pont ott, ahol Rhys megsérült és még Xeth is kizuhant a mentális síkról néhány pillanatra, neki még erősebb volt a fájdalom ugyanezen a részen.

Annyit látott, hogy Rhys nekiesett szemből és éppen védekezően öleli őt, még a sisak mellett is érezte az égett fém és hús szagát, Rhys arcán a fájdalom látszott és az, hogy alig van magánál, épp még csak az tartotta meg talpon, hogy a bal kezével a férfi nyakába kapaszkodott. A nő szemeiben fájdalom és hihetetlen félelem látszódott és ez is érződött felőle, nem akart meghalni, de azt sem akarta, hogy Xeth meghalljon. Még néhány pillanatig látta, hogy a nő keze lecsúszott a válláról és elkezdett összeesni, utána újra ott volt az arénában.

A többiek is ezt látták, hogy a nő beugrott a fegyver és a sötét nagyúr közé, majd sokkos állapotban dőlt el és terült el Xeth lábai előtt, amennyire látszott még magánál volt, de nem nagyon fogott fel semmit a külvilágból, ami egy ilyen sérülés mellett nem volt meglepő. Ekkor még egy másik támadás is történt a rakata részéről. Az Erőhasználók iszonyú erős sikolyt hallottak a fejükben, ami iszonyatosan fájdalmas volt.

Nalah sikoltva vesztette el az eszméletét, a füléből és orrából is gyengén kezdett vér csordogálni, Shani talán az állapota alapján szerencsésebb volt, neki csak az orrából kezdett vér folyni és a fájdalom sem volt olyan erős, képes volt magánál maradni. Ami mindenkinek feltűnhetett – aki épp nem szenvedett valamitől – hogy a fénykardja eldobása óta a rakata, akárcsak Xeth mozdulatlan volt.

Szellemhold - Page 4 WgkeC5b

A könnyebb olvashatóság miatt előre tettem az űr részt és az összes holdon levő utána van.

Kérlek olvassátok el mindenki részét, reagját, mert vannak keresztbe menő üzenetek, amik mindenkire vonatkoznak, mindenki hallotta őket!

Felszíni térkép: itt található! (friss 11. körös!)
Űrbéli térkép: itt található!
Az alsó helység térkép: itt található.

Magyarázat: a vörös a lávát jelenti, a sárga az elméleti ellenőrzött határvonalat, de minden frakció mindenhol megtalálható és jelenleg lövik egymást. Mivel nem találtam scifi város térképet felhőkarcolókkal, így vegyétek úgy, hogy az épületek mind tornyok, felhőkarcolók, lássátok a topic nyitó képeket.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.
statisztika:


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Szellemhold - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szellemhold - Page 4 Empty Re: Szellemhold

Témanyitás by Shadow Vas. 31 Márc. 2019, 17:22Szellemhold - Page 4 6LLG6y0
Heiwanna Miin Klodov
Feladat: (Célkitűzés 2)
Köztársaság

felszerelés:


A tiszt szavaira csak megforgattam a szemeim, majd kedves képet vágva néztem rá. Nem volt értelme vele vitatkoznom, se kiosztani, mert csak akkor lett volna értelme, ha birodalmi lettem volna, és erőérzékenységem miatt náluk képeztek volna erőhasználatra és akkor lettem is volna valaki. Fajom tekintve különben nem lett volna sokminden amit tehettem volna. Épp ezért hagytam rá a dolgot, majd Kolby szavaira, csak sóhajtottam egyet amit felém intézett, egy egyszerű „tudom” jellegő mondattal összekötve. A beszélgetés az érkezőkkel kicsit feleslegesre sikeredett, hiszen Kolbyra jobban is figyeltek, meg el is mondta már nekik.
- Elmegyek a hátsóbb zsilipekhez és ott terelgetem az érkezőket, meg próbálom megnyugtatni őket. Szerintem míg a bolygón lévők nem jönnek fel rám nincs jobban szükség, és lehet már akkor se sok, mert akkor lesz katonai vezető is, akinek a szava többet fog érni számukra. – mondtam nyugodt hangon Kolbynak, majd indultam is tovább, ha nem tarott fel senki, hogy ott tudjam nyugtatni őket. Bár nem volt olyan sokminden amit mondhattam, azon kívül, hogy biztonságban hazajutnak, és nem kell most itt félniük, még akkor is, ha esetleg megint lenne egy okoskodó tiszt aki ezt szabotálni akarná. Annyi biztos, hogy most ez a fontosabb. Azért reméltem, hogy Jivi jön és segít egy kicsit, mert ketten Kolbyval kevesek voltuk ennyi érkezési ponthoz, meg egy Jedi puszta jelenléte is lehet többet jelent a számukra, mint kettőnkké.

Szellemhold - Page 4 TPZrV5l
Nyshani Ry Shami
Feladat: (Célkitűzés 1)
Köztársaság

felszerelés:


Nem úgy tűnt, hogy a rakata nagyon foglalkozna velünk, legalábbis a nagyúr kivételével, bár az tény, hogy amit mondott, az kérdéses volt, mi is. Valahogy nem hittem volna, hogy arról beszélne, hogy megadja magát, inkább valami számunkra nem túl jóról. Kész voltam, hogy lőni kezdjek, de az események gyorsan változtak. Rakata támadt és az őrnagy testével védte meg a nagyurat. Nem értettem miért és nem is lett volna arra idő hogy ezt feszegessem. Az biztos volt, hogy van köztük valami a korábbiakból, de akkor is. Ráadásul elég nagy zavart is éreztem az erőben, ahogy valami történt már most is, aminek még nem láttuk a hatásait, de ijesztő volt az egész,a mit éreztem. Próbáltam elrugaszkodni, hogy oda ugorjak, de ekkor ismét bemutatta mire is képes a Rakata: Erős fájdalmat éreztem, és ahogy feltűnt csak az erőhasználóknál jött elő. térdre rogytam én is a fájdalomtól, és orromból éreztem, hogy csordogál a vérem. Körbe néztem, a kislány elájult, én nem, az őrnagy meg most amúgy se volt jó bőrben.
- Hadnagy! – kiáltok oda Lornak, miközben próbálok az őrnagy mellé ugrani. Ha ott van még, akkor a rakata markolatáért nyúlok, hogy rámarkolva ott tartsam, míg másik kezemmel tokjában tolom a pisztolyom és már nyúlok az elsősegély csomagomért. Nincs benne sokminden, sőt édes kevés egy ilyen sebhez, de a semminél több. Ha markomba tudtam kaparintani a markolatot, akkor az övemre csatoltam, ha nem akkor hagytam. Bármelyik eset is legyen az őrnagy mellett maradok és próbálok neki elsősegélyt adni amennyire most itt lehet. Reménykedtem, hogy Lornál is van valami és ha más nem átadja, míg próbál tenni valamit, de ha jelez, hogy ő foglalkozik az őrnaggyal és sikerült megszereznem a Rakata markolatát, akkor próbálom aktiválni, ha nem sikerül, akkor marad a pisztolyom amivel tüzet nyithatok rá. Ha Lor ki akarja húzni az őrnagyot innét megállítom, majd felemelem az őrnagy, hogy ki tudjak vele menni a helységből a lehető leggyorsabban és ott a fal védelmében próbálni tenni valamit. Kinyúltam az erőbe, bár nem hittem volna, hogy mást is találok, mint amit már a seb súlyossága jelzett volna. Nem hittem, hogy magyarázni kéne a helyzetet Lornak, bár amilyen aggódó képet vághattam, szerintem egy az egyben rám is volt írva, mi a helyzet szavak nélkül is.


Szellemhold - Page 4 IQLSYHU
Nyu
Feladat: (Célkitűzés 4)
Hutt/Semleges

felszerelés:


Kénytelen vagyok körbe menni, mert a falon nem fogom tudni átküzdeni magam, így a többiek után ballagok. Bent a látvány, ami fogad, az olyan aminem tölt el nyugalommal. Nem csak egy sima rakata van ott, hanem valami jóval nagyobb rangú. Nem ismerem fel a páncélt, tippem sincs, hogy melyik magasan lehetett, de az biztos, hogy a felsőbb körökből.
- Valamire készül – kiáltok oda a többieknek. – Saját győzelméről beszél és halálról – teszem még hozzá, majd látom ahogy támad. Máris lett egy sérült, de nem az akinek szánta a rakata, majd többeknek erős fájdalma is lett, míg a többségnek, köztük nekem se. Szóval az Erőhasználókat iktatta ki, de az egyik még mozgás képes. Valahogy nem csodálom, hogy egy másik farghul az és nem más faj beli. De ez most annyira nem lényeges, az viszont jobban az, hogy nem mozdul se az a forcehound aki az előbb rázott meg, se a rakata.
- Támadás, vagy a nagyuratoknak búcsút inthettek! – szólalok meg hangosan, miközben kifeszítem az íjam, majd amilyen gyorsan csak tudok próbálok több lövést is leadni a rakata fejére, testére. Van azaz érzésem, hogy a páncél védi eléggé, de csak van valami gyenge pontja. Ha így megölni nem is, akkor legalább kizökkenteni sikerüljön egy kicsit

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Szellemhold - Page 4 Empty Re: Szellemhold

Témanyitás by Xeth E'ron Vas. 31 Márc. 2019, 20:37

LORD XETH


Kaland címe: Hódítás: A múlt kísértete
Foglalkozás: Sötét Nagyúr
Helyszín: A Szellemhold városa, az űr
Feladat: Célkitűzés 4: Saját sztori

Nem csodálkoztam azon, hogy Rhys belekötött abba, hogy a közös nyelvet használtam a rakata megszólítására, de nem is tudom, hogy mégis mit várt tőlem. Nincs semmi oylan hely, ahonnan az ősi rakatát ismerhetném, és nem fogok táncikálással activityzni azért, hogy amit mondani akarok, az átmenjen. Különben is, ha eleget volt mások fejében akkor bizonyára megvan a módszere arra, hogy a megfelelő tudást megszerezze magának. Az kissé csalódás volt és untatott, hogy mégis feltehetőleg rakatául kezdett el beszélni, mert ezzel nem csak hogy nem ért el semmit, de még információkat sem közölt velem, amit felhasználhatnék.
Persze sokat nem kellett várni azért, hogy támadásba lendüljön és mentális oldalon hajtotta mindezt végre. A csapásai olyanok voltak, amiket tényleg nem kellett félvállról vennem, hiszen jelentős volt, mi sem mutatta mindezt jobban, mint a testem fizikai reakciói minderre, ahogyan az is, hogy szépen lassan utat tőrt magának az elmémbe, illetve pontosabban az elmémet emelte át egy másik helyre. Ezt túlságosan is ostobaságnak tartottam, már-már gyengeségnek.
- Beszélgessünk! - ajánlottam fel azt, amit határozottan nem szeretett volna a rakata, és feltételeztem, hogy az elmék síkján szükségtelen a nyelvek ismerete és képesek vagyunk úgy kommunikálni, hogy megértsük egymást. Természetesen ettől függetlenül amennyiben bármilyen támadást intézne közben igyekszem azt hárítani vag ypedig teljesen elkerülni.
- Mit szólna, ha elmondana mindent a népéről és a technológiájukról, cserébe pedig élvezhetné a Birodalom hírszerzési szférájának vendégszeretetét? - biztos voltam, hogy ez cseppet sem így fog elmenni, de megérte néha megpróbálni, mert az évek során meglepő módon volt alkalom, hogy mindössze ennyi elegendő volt. Természetesen nem egy ilyen kaliberű ellenfél esetében, mint a rakata, de ez nem számít.
Nem tudom, hogy a mentális párharc melyik pontján is zuhantam vissza egy rövid ideig a valóságba, és hogy pontosan mi is történt, de elég hamar sikerült összetennem a dolgokat. A fájdalom a vállamban amit éreztem kifejezetten egyetlen irányból érkezett, az Erőn keresztül, azon belül is az életköteléken át. A fájdalom súlyosságából és abból amit láttam és éreztem abban is biztos lehettem, hogy Rhyssel történt valami.
Az arénába visszakerülve már biztos voltam benne, hogy valami komoly sérülést szenvedett, és nem csak abból, amit láttam és éreztem, hanem abból, hogy egy roppant idegesítő és szánalmas közös barátunk üvöltözéseit is kellett hallgatnom a mentális síkon. Ez persze szépen lassan elnyomta a rakata hangját azon a síkon, lévén egy dologra nagyon jó volt mindez. Növelte azt az fekete-vörös vihart, ami épp a lényemben tombolt. Igazán büszkeségem volt az, hogy nagyon kevés volt azoknak a dolgoknak a száma, ami képes volt kihozni engem a sodromból, éppen ezért mindenféle érzelem, amit a külvilággal közölni szoktam, az általában megjátszott, vagy szimplán csak sokszorosan felnagyított formája annak, ami valóban van. Viszont ha valaki véletlenül vagy szándékosan olyasmit tesz, ami ezek valamelyikével kapcsolatban van, az magára vethet. Rhys pedig jelenleg közel az első ilyen helyeken volt. Nem volt nehéz összerakni a darabokat, hogy mi is történt odakint. A rakata feltehetőleg úgy vélte, hogy elegendő lesz ellenem az, hogy a fizikai testemet fénykarddal támadja és Rhys, amilyen érzelmes és hősködő, bután ugrott a védelmemre és emiatt súlyosan megsebesült. Hosszú évek óta kételkedtem abban, hogy lesz bárki is, aki miatt olyan mélyen meg kell ragadnom az Erőt és az uralmam alá vonnom, mint ahogy most kellett. Mindenféle engedmény vagy kételkedés nélkül, határtalanul.
- Elég! - a kiáltás egyszerre szól a rakatának, ahogyan az Erőn és életköteléken keresztül velem ordítozó Kethnek is. Az Erőben pedig ismét igyekszem kinyúlni, viszont most nem csak lazán, ösztönösen, vagy bármi hasonló módon, hanem mohón, erőszakosan és ellenállást nem tűrve. A célom pedig az, hogy olyan mértékben vonjam az uralmam alá az Erőt, hogy egyrészt a mentális sík az én játszóteremmé váljon és kitörve onnan vissaztérhessek a fizikai síkra. A beszélgetésnek vagy megszánásnak vége volt most már. Ezen a ponton mindössze egyetlen dolog volt, ami a szemem előtt lobogott. Gyorsan és kérdés nélkül kivégezni azt, aki ebbe az állapotba hozott. Megmutatni neki, hogy mit jelent az, ha valaki olyan dologhoz nyúl hozzá, ami roppant fontos egy sötét tanácstag számára.


Szellemhold - Page 4 066gw43Szellemhold - Page 4 5bdAoooSzellemhold - Page 4 LE9x8oQSzellemhold - Page 4 GZu3FFd

_________________
Szellemhold - Page 4 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Szellemhold - Page 4 FUn312o
Szellemhold - Page 4 6fZaEMM
Szellemhold - Page 4 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Szellemhold - Page 4 Empty Re: Szellemhold

Témanyitás by Bishop Vas. 31 Márc. 2019, 21:20
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
Vlimtron Xreldacho
Rodian fejvadász


Szellemhold - Page 4 UWnEX2o

A lila rodian fejvadász, Vlimtron Xreldacho gránátjaival készenlétben figyeli a harc kibontakozását. Úgy tűnik ez a harc a Sötét Nagyúr és a Rakata között fog eldőlni. A kezdő csapás brutális, nem fizikai, sokkal inkább mentális értelemben. Vlimtron most hálát ad azért, hogy nem erőérzékeny. Szegény Nalah után kapja a fejét és aggódva figyeli az elterülő lányt, amikor a furcsa támadás érkezik. Közben más is történik, a Rakata egyszerűen elhajítja a kardját, ami elé a Jedi nő ugrik be és úgy tűnik fel is áldozta magát ezzel. A fejvadász hirtelen nem tudja, hogy ennyire önfeláldozó lenne egy Jedi, vagy ennyire összejátszana a mostani küldetésben a Birodalom és a Köztársaság. Ki tudja mit beszéltek meg fönt a hajón. Vlimtron eddig hátrált illetve elugrott még csak a támadások közeléből is, de most úgy látja, mintha az ellenség lebénult volna.
- Itt az idő! Támadás!
Ezzel a már kezében lévő élesített mikrogránátot igyekszik egyenesen a rakata hosszú fejéhez/sisakjához vágni. Ha a páncél - feltehetően a többiek támadásától is - meggyengül, akkor pedig a rakata lába elé közvetlenül dob egy klórgáz gránátot.


Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
Szellemhold - Page 4 6LLG6y0

Kolby kicsit unta a tiszt kiakadását és a társa amatőrségét ezen a téren. A száját húzta az egész alatt, nem tetszett neki ez a diplomata-katonai tiszt ellentét, főleg, hogy most az egyik oldalt még ő is fogja fizetni. Miin úgy dönt a további hangárokba megy és ott irányítja az érkezőket, minderre a Muun üzletember bólint.
- Rendben van, maradok itt és intézem a dolgokat.
Egy ideig még marad és lelkesíti az ide érkező újakat, aztán eszébe jut még valami, a kérdésével az egyik birodalmihoz fordul.
- A Köztársasági tisztek hol vannak? Mikor érkeznek? Mindenképpen értesítsen, beszélni akaruk velük._________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Szellemhold - Page 4 Empty Re: Szellemhold

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 01 Ápr. 2019, 00:00Hódítás: A Múlt Kísértete

Szellemhold


Résztvevők: Vlimtron Xreldacho, Nyshani Ry Shami, Tish Vizsla / Nalah, Th'edar Kolbert, Munji, az Ordo klánból,


Jivi Ako, Heiwanna Miin Klodov, Silhana Lolaes'ra, Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Ingrid L'lerim, Nyu, Rol-Den Laron


és Lord XethKövetkező körváltás: 2019. április 5. (péntek)

Szellemhold - Page 4 WgkeC5b
Szellemhold - Page 4 S0Oo9Dp

Helyi Idő: 16:35 GSI, 348.3 MU
Helyszín: Örök Birodalom egyik hajója, Hold körüli pálya
Célkitűzés 2: Tárgyalni a többiekkel
Birodalmi erők: Munji, az Ordo klánból
Köztársasági erők: Th'edar Kolbert | Heiwanna Miin Klodov | Jivi Ako
Hutt/semleges erők: Silhana Lolaes'ra
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Szellemhold - Page 4 YreafAREl sem tudtam mondani, hogy mennyire megkönnyebbültem akkor, amikor kiderült, hogy Torian nem volt ott a hajón sem pedig valószínűleg olyan személy, aki fontos lett volna. Így is szomorúnak találtam, hogy ennyi fiatal veszett oda úgy, hogy csak azért jöttek, hogy harcoljanak és a nélkül estek el. Ez mindenhol szomorú, különösen az ő kultúrájukban.
- Sajnálom Munji, fogadd részvétemet azért, hogy harc nélkül kellett meghalniuk – feleltem csendesen.
Annak azonban nem örültem, hogy nem tudtam átmenni a hajó másik felére, mert minden foglalt, vagy épp útban lenne az átmenéshez. Arra pedig valószínűleg ne is gondoljak, hogy átengednek, hogy átszambázzak másik oldalra, ami igazából még akár jó 20-30 percbe, vagy többe is beletelhetne, hogyha nem kapok járművet. Mindegy, akkor maradok itt, beszédet nem próbálok tartani, annak nem hiszem, hogy jó vége lenne, mert nem is tudom, hogy miként kell megtenni. Vagy kiakadnának még többen rajta, legalább is azon fele az embereknek, akik nem katonák, zsoldosok, vagy effélék. Mivel elég biztos, hogy a hajó legénysége nem ilyesfajta személy volt, bár azért kinéztem a volna a huttokból, hogy kalózokat, vagy zsoldosokat alkalmazzanak erre a feladatra is. Munji-tól ilyen téren nem kérhettem segítséget nem ilyen körökben mozgott, más pedig nem volt itt a huttoktól, hogy tanácsot kérjek. Így inkább maradtam a „fenekemen” és figyeltem a köztársaságiakat, hogy ők mit is csinálnak.A hangár, ahol voltak legalább egy kilométer hosszú, vagyis inkább széles volt, és két helyen érkeztek ide az emberek, mert így tudták megoldani, hogy a kinti hajók könnyedén tudjanak manőverezni egymással.

Emiatt Miin-nek legalább 750 métert kellett odébb sétálni, hacsak nem kért valamilyen itt bent használatos járművet, amivel hamarabb megtudja tenni a távot, különben jó tíz percet kell sétálnia. Így ekkor látszott igazán az, hogy mekkora is ez a hajó, eddig erre nem is figyeltek különösebben. Ha kért járművet, akkor az egyik arra tartónak a végébe – amivel egyébként árut is mozgatnak. Ha ezzel élt, akkor pár per alatt meg is érkezett a hangár másik végébe, ahol a földön ültek a zavarodott és rémült köztársaságiak.

Ezalatt a hangár eredeti oldalán, ahol a csapat volt Kolby tovább lelkesítette az embereket, közben mindenki átért és a hajó is lecsatlakozott a zsilipről és látszott, hogy visszaindult a köztársasági hajó felé. Éppen az egyik birodalmi tiszttel beszélt, hogy szóljon neki, hogyha köztársasági tiszt is lett a fedélzeten. Ebben a pillanatban szúrhatta ki Kolby, hogy a közelben álldogál egy és meghallotta, hogy egyiküket keresi. Így oda is lépett a pároshoz, mire a birodalmi lépett pár lépést hátrébb.

- Uram, Evans ezredes vagyok! Miben állhatok szolgálatára? – kérdezte.

Szellemhold - Page 4 WgkeC5b
Szellemhold - Page 4 Y2a1VHi

Helyi Idő: 16:35 GSI, 348.3 MU
Helyszín: Szellemhold városának utcái
Célkitűzés 1: Frakció döntése alapján fellépni a rakatával szemben
Célkitűzés 3: Támogatni a földön levőket
Célkitűzés 4: Saját sztori
Hutt/alvilági erők: Vlimtron Xreldacho | Tish Vizsla / Nalah
Pubok: Nyshani Ry Shami | Rhyssa Edaara Quillan-E’ron | Rol-Den Laron
Többiek: Ingrid L’lerim | Nyu | Lord Xeth
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Egyéb információ/Ingrid felszerelése:
Információs kártyák:


Szellemhold - Page 4 Y2mYZvTMeglepetten nézett Nalah Rhys-re, amikor mondta, hogy a papája életben van.
- De hogy, meghalt, láttuk, eltemettük – szöktek könnyek a szemébe.
A vörös hajú néninek sikerült nagyon összezavarnia a kislányt, nem igazán értette, hogy mi történt. De most nem volt arra ideje, hogy kérdezősködjön pedig annyi kérdése lett volna ezzel kapcsolatban. Leginkább az, hogy miért hazudott neki a papa, talán így akarta volna megvédeni? Nem tudta és pont a papától tanult módon tisztította ki a fejét, hogy a rakatára koncentráljon, mert ő volt a fontos most és a barátai kiszabadítása. Odabent a teremben Nalah sikeresen feltudta venni a helyet, amit szeretett volna, hogy innen figyelne az eseményeket. Amikor mindenki fegyvert ragadott, rántott a rakatára, aki igazából figyelmet sem nagyon szentelt nekik, akkor ő maga is felhúzta az oszlop mögött az energiaíjat, hogyha szükség lesz arra, hogy lőjön a másikra, akkor ez megtörténjen. Meglepetten nézte, hogy az urdrarr nagyúr lefagyott, érezte ő maga is azt a hatalmas zavart az erőben, a hullámzatot, ahogyan szinte viharosan csapott össze a sötét oldal hatalma, amikor a rakata megtámadta a nagyurat. Mégis hogyan vehetnék fel a versenyt egy ilyen személlyel, aki még a közöttük levő legerősebbet is képes volt így letaglózni? Nem tagadhatta, hogy félt, nagyon. Döbbenten és lefagyva nézte, ahogyan a vörös hajú néni beugrott a gonosz bácsi elé, hogy megvédje. Indult volna, hogy segítsen a nénit kihúzni onnan fedezékbe, amikor érezte az Erőn át őt elérő támadást, ami ellen nem tudott védekezni. Olyan erővel taglózta le, mintha kést döftek volna a fejébe, sikoltva kapott a halántékaihoz, majd elvesztette az eszméletét.Szellemhold - Page 4 KIG3qqQ Rhys nem gondolkodott, ismételten az érzelmeire hallgatott, amikor rájött, hogy mi készül. Érezte a támadást, amivel a rakata megbénította Xeth-et, tudta, hogy a férfi az egyik legerősebb tagja a sötét tanácsnak, így vajon a Császár közelében lehetett hatalom tekintetében. Látta, hogy mire készül a rakata, nem foglalkozott a nő szavaival, egyáltalán nem érdekelte az, hogy mit is mond a másik. Sajnos nem tudta felgyorsítani magát, de remélte, hogy lesz ideje arra, hogy félrerántsa Xeth-et a közeledő fénykard útjából. Az egyik karjával a férfi derekát ölelte át, a másikkal a vállánál akarta rántani, amikor is elkésett… Ösztönösen akarta védeni is, pedig pontosan tudta, hogy a teste nem fogja a fénykardot megállítani, a penge bőven elég hosszú ahhoz, hogy Xeth-en is áthatoljon. Eddig még soha sem sérült meg fénykard által, sokkal rosszabb volt és fájdalmasabb, mint bármilyen másik elszenvedett sebesülése. Fájdalmasan sikoltott fel és nekizuhant Xeth-nek, nem tudta megvédeni, így vagy úgy, de belehalna ebbe… a térdei megbicsaklottak, ekkor készült fel arra, hogy szétvágja a penge, de az abban a pillanatban, amint a férfi páncéljához ért kikapcsolt. Próbált megkapaszkodni a férfiban, rettegve nézett fel rá, nem akart meghalni, pedig tökéletesen tudta, hogy haldoklik, egy ilyen sérülést nem lehet túlélni. Csak abba a hitbe próbálta már magát ringatni, hogy a két férfi, akit szeret talán túléli az ő halálát, úgyis saját maga volt a leggyengébb ebben a triumvirátusban… vagy szerelmi háromszögben. Minden kezdett sötétedni, a kezével, ahogyan elkezdett oldalra dőlni, még a kezével végigsimított Xeth sisakjának oldalán.
~ Szeretlek! ~ próbálta még telepatikusan mind a két férfinak üzenni mielőtt teljesen sokkos állapotba nem kerül.
A következő pillanatban a már csak azt fogta fel a sötétség után néhány pillanatra homályosan, hogy a földön fekszik a látószög alapján, fázott, rémesen fázott, pedig a bolygón egészen eddig forróság volt. Amikor őt is támadás érte Rakata felől az Erőn át csak próbálta összébb húzni magát, bár számára az előbb elszenvedett sérülés okozta fájdalom sokkal nagyobb volt. Bármenyire is jó lett volna elvesztenie az eszméletét, hogy megszűnjön a fájdalom, próbált küzdeni, hogy magánál maradjon, mert tudta, ha elveszti az eszméletét többé nem fog magához térni…Szellemhold - Page 4 YovW2Pl Minden hihetetlen gyorsan történt, az egyik pillanatban a nagyúr lefagyott, ugyan látta, hogy a fénykard tart felé, de nem fejre, hanem csak a páncélra, így nem mozdult. Látott már nagyurat csatában és azt is, hogy voltak trükkjeikkel, amik pont, hogy a fénykardok ellen jók. Azonban a tanítvány nem így viselkedett. Ingrid is nő volt, amit az őrnagy csinált, ahogyan védve a másikat, nem kellett volna. Ha a nagyúr meghal, akkor ő örökli a Sötét Tanácsbeli pozícióját, de mégis bemozdult, óvóan próbálta ölelni. Ingrid is pontosan így tenne, hogy megvédje Tubrokot, a hangnem, amit a nagyúr elviselt. Holdak anyja! Realizálta a nő, tényleg nem csak mester és tanítvány kapcsolat van közöttük, hanem ezek ketten szerelmesek egymásba. Ha pedig ez kiderül, az egy akkora védelmi rést jelentett, ami alapjaiban ingathatta meg a nagyúr pozícióját, mert bárki kihasználhatta. Vadrin nagyasszony és Organa nagyúr esetében ez nem áll fenn megtudták védeni magukat mindketten, de az őrnagy a nő számára képzetlennek tűnt még eléggé. Tovább azonban nem volt ideje ezen gondolkodni, mert az események nem álltak le. Többen kidőltek a sajátjaik közül, noha nem tudta, hogy miért pont azok jó tipp lehetett talán, hogy az erőhasználók, mert másokat – többek közt a sajátjaik közül senkit – és saját magát sem ért támadás. Vagy legalább is nem érezte. Valószínűleg a következőkbe bele fog halni, mert éppen készül egy olyan parancsot kiadni, ami az eddigiek ellentéte.
- Össztűz! – adta ki a parancsot a sajátjainak. – Ha szükséges védjék a nagyurat és az úrnőt!
Természetesen mindezt belső kommunikációs csatornán mondta, azaz gondolta, révén a saját komlinkje a fejébe volt ültetve, így nem hallatszott ki. A sisakból, ha nem akarta amúgy sem jutott ki hang, de így meg pláne nem. Illetve a kezével is mutatta. Közben saját maga két gránátot is elővett, mivel nem akarta magukra omlasztani a területet, így öt méteres hatótávot állított csak be neki, majd igyekszik odagurítani, vagy hajítani a rakatához, annak a fényében, hogy melyikhez van a közelebb a pozíciója, melyik a kényelmesebb megoldás. A robbanáshoz pedig igyekszik behúzódni vissza az oszlop mögé.~ Mentális sík ~
Xeth néhány pillanattal a fájdalom megjelenése, azaz Rhys sérülésének elszenvedése után még egy telepatikus üzenetet észlelt a feleségétől. Noha már sodródott a sötét oldal felé, de az üzenete teljesen világos oldali volt, egy szerelmi vallomás, ugyan nem csak ő kapta meg, érezte, hogy Keth is megkapta mindezt, de akkor is, ez a világos oldali erő kivételesen nem taszította a sötétségét, nem kellemetlen volt, hanem kellemesen meleg, békés, ami még számára is nyugtató hatású lett volna más helyzetben.

A másik, amit érzett, hogy Rhys gyengült, egyrészt az Erőn át is, annak ellenére, hogy érződött, hogy küzd, most sem adta fel, mint máskor, de haldoklott. A sérülés súlyossága és a sokk is, amit okozott az, hogy a fénykard átlyukasztotta a jobb oldalát, a kulcscsontot megsemmisítve ott minden más izommal és hátul is lapocka tetejével túl sok volt.

Xeth pedig ez, a rakata szavai és Keth üvöltözése miatt, feltehetőleg, hogy a nagyúr csináljon már valamit, hogy megvédje a nőt, akit mindketten szeretnek elég volt ahhoz, hogy kellően dühös legyen a férfi. Itt ezen a síkon, ahogyan saját magán sem volt a páncél a rakatán sem, aki pedig az egészre gúnyosan mosolyodott el. A nagyúr láthatta, hogy egy zöldes-lilás fénygömböt tart a rakata a keze felett, ami ott lebeg, pulzált és egyre halványodott.

- Mindig ez a gyengeség – mondta gúnyosan, nem tudni milyen nyelven, de Xeth értette. – Mindig van egy gyenge pont, látom az utóbbi évezredek során az Erőt ilyen alantas dolgokra használtátok ahelyett, hogy a szolgálatotokba állítottátok volna. Milyen könnyű ezáltal végezni veled…

A körmeit belemélyesztette a fénygömbbe, mire Xeth – és Keth – testét iszonyatos erős fájdalom járta át, amitől még térdre is rogyott a mellkasában fellobbanó legerősebb fájdalomtól, és a gömb is teljesen fakó lett, egy pillanat alatt vesztette el a fényessége szinte 90%-át.

Xeth újabb suttogást hallott, azonban ez nem Keth, vagy a rakata volt, hanem női hang, elsőre mintha Rhys könyörgése lett volna, de mégsem, a férfi Rhys-éhez hasonlító, de mégis fiatalabb két kislány hangot tudott elkülöníteni, egy pillanatra még látta is a két vörös hajú, de az ő eredeti szürkéskék szemeivel rendelkező kislányt, akik kérték, hogy védje meg az anyukájukat.

Ekkor Xeth elméjébe még egy tudtat kapcsolódott, sötét oldali, legalább olyan erős, mint a rakatáé, de ez mégsem ijesztő, vagy félelemkeltő, ez a teljes stabilitást és erőt képviselte. Még meg sem kellett szólalnia, de Xeth már tudta, hogy ki volt az. Nem Hiuval, még nála is hatalmasabb személy, Ta-Renn, a Birodalom császára személyesen. Egyetlen parancsa volt a nagyura számára, pusztítsa el a rakatát.

Még a saját erejéből is sugárzott, adott át időlegesen az egyik leghűségesebb emberének, mindezt érezte Xeth, a rakata arcára félelem kúszott fel, az asztrális világ pedig megremegett…~ Valóság ~
Szerencsére nem kellett Shani-nak Lor után kiáltania, a férfi is azonnal rohant oda az őrnagyához, még a lány előtt, hiszen Lor-ra a rakata támadásának nem volt hatása, sima ember volt, nem erőhasználó, vagy erőérzékeny. A rakata kardja is fénykard szerűség volt, így a markolat most már a földön feküdt valamilyen oknál fogva kikapcsolt állapotban, mert a nagyurat már nem szúrta át és a páncélon sem látszott sérülés a fénykard nyomán. Valamilyen fénykardok elleni védelemmel volt ellátva.

Lor felkapta a karjaiba Rhys-t és húzta magával Shani-t is, hogy ne ott helyben próbálja ellátni a nőt, hanem a tőlük délnyugatra levő oszlop mögé húzta be Shani-t is és úgy helyezkedett, hogyha valami gond lenne, akkor őt találják el és ne a lányokat. Egyébként Shani feltudta venni a rakata fegyverét, azonnal érezte azt, hogy hihetetlen erős sötét oldali erők járják át, amik azonnal kezdték volna korrumpálni a lányt, mintha suttogva bíztatták volna. azonfelül látta azt is, hogy csak hasonló egy fénykardhoz a markolat, de a teljes elektronikai rendszer hiányzik belőle.

Természetesen Lor is tüzet nyitott a rohampuskájával a rakatára, hogy fedezze a lányokat és támadjon, közben Shani érezte is és látta is, hogy ezzel a sérüléssel nem tud mit kezdeni, az őrnagy haldoklott, konkrétan át lehetett nézni a jobb oldalán kulcscsontjánál a testén, mert ott lyukasztotta ki a fénykard. Még magánál volt, érezte Shani, hogy küzdött, de a lány tudta, hogy ez kevés lesz. És valóban, Lor könnyedén leolvasta az arcáról mindezt. Ezek után tudott ő is a rakatára lőni az oszlop másik oldaláról, vagy épp Lor mellől.

Nyu-nak nem kellett mondania semmit sem, Birodalmiak már az ő szavai előtt tüzet nyitottak a rakatára. Láthatta, hogy a kék páncélos nő volt, aki a kezével intett is nekik a támadás előtt. A köztársaságiak az őrnagyukat bevitték fedezékbe, aztán onnan tüzeltek. Nyu a sisakot célozta meg és lőtt, az energianyíl volt a leglassabb fegyver, így ő egyszer tudott lőni csak. A birodalmiaknál Ingrid és vele szinte teljesen egy időben Vlimtron is gránátot hajítottak a rakatára, a négy zsoldos pedig úgyszintén tüzet nyitott.

Ahogyan valószínűleg az nem lepett meg senkit sem a lövések eloszlottak a páncélon, még csak nyomot sem hagytak rajta. Ebben a pillanatban mindenki láthatta, hogy a sérült őrnagy teste a fedezékben felemelkedett, hirtelen a semmiből narancssárgás erővillámok cikáztak volna a testén végig. Noha alig volt magánál sikoltozott a fádalomtól, majd egy robbanásszerűség után a füstölögve zuhant a földre. A robbanás letarolta az oszlopot, aminél Lor és Shani voltak, mind a ketten métereket repültek és csapódtak a földbe, szerencsére komolyabb sérülés nélkül úszták meg. Xeth is fél térdre rogyott ekkor…

A robbanás a gránátoknál ekkor következett, mindent por lepett be, a talaj több helyen repedt meg, láva jutott be a terembe, a rakata fél térden volt, a páncélja több helyen megrepedt és a naranscsárga fények is kialudtak, de úgy tűnt, hogy ahogyan a nagyúr ő sem adta fel még a mentális párbajt. A hutt zsoldosok ekkor kiáltottak fel, hogy kinek kellenek vibropengék, amik valószínűleg hatásosabbak, mint az energiaalapú fegyverek. Akinek kellett – összesen négyet – tudtak átdobni, csúsztatni. Három kardot és egy fejszét.

Ekkor még az épület is alapjaiban remegett meg a plafonból pedig törmelékek hulltak alá…

Szellemhold - Page 4 WgkeC5b

Utolsó körben vagyunk Smile

Felszíni térkép: itt található! (friss 11. körös!)
Űrbéli térkép: itt található!
Az alsó helység térkép: itt található.

Magyarázat: a vörös a lávát jelenti, a sárga az elméleti ellenőrzött határvonalat, de minden frakció mindenhol megtalálható és jelenleg lövik egymást. Mivel nem találtam scifi város térképet felhőkarcolókkal, így vegyétek úgy, hogy az épületek mind tornyok, felhőkarcolók, lássátok a topic nyitó képeket.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.
statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Szellemhold - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szellemhold - Page 4 Empty Re: Szellemhold

Témanyitás by Xeth E'ron Csüt. 04 Ápr. 2019, 14:24

LORD XETH


Kaland címe: Hódítás: A múlt kísértete
Foglalkozás: Sötét Nagyúr
Helyszín: A Szellemhold városa, az űr
Feladat: Célkitűzés 4: Saját sztori

Tisztában voltam azzal, hogy próbálkozni fog a rakata szavakkal és akár tettekkel, de bizonyos lett, hogy közel sincs tisztában azzal, hogy mivel is játszik valójában. A feleségem vallomása normál esetben bizonyosan meglepően nyugtatóan hatott volna, és biztos voltam, hogy mindezt később, majd a megfelelő időben át is élem majd, most viszont másnak volt itt a helye. Az, hogy Rhys bár haldoklott, de küzdött az életben maradásért, valamint kellemetlen ikertestvérem kiabálása, ami egyértelműen ostobaság volt a részéről, hiszen vele ellentétben én törődök nem is keveset Rhyssel elegendő volt ahhoz, hogy rendesen befűtsön a vörös érzelemnek a testemen és tudatomon belül.
A rakata tovább folytatta azt, hogy a veszélyesből még veszélyesebb ellenfelet csináljon belőlem. Nem volt nehéz kitalálnom, hogy a gömb amit tartogatott a kezében és a szorítást követve terjedelmes fájdalom járt át, mit is jelképezett valójában. Ezen a ponton már biztos voltam benne, hogy teljesen értelmetlen életben tartani a rakatát, ha annyira ostoba, hogy még mindig nem veszi észre, hogy milyen életveszélybe sodorja magát. Az arrogancia sokak vesztét jelentette már.
Az ismeretlen hang és megjelenő két kislány meglepetés volt számomra, és elegendő további fűtőerő, hogy a hatalmamat tovább növeljem az Erőn keresztül. Amikor viszont azt hittem, hogy ez talán tovább nem is lenne lehetséges, egy szokatlan vendég látogatott meg tudati szinten. Hatalma, még így távolról is, a rakatáéval vetekedett, viszont közel sem volt olyan kaotikus, irányítatlan. Azt képviselte, amihez nagyon is hűséges voltam, a Birodalom egységét és erejét, ez nem is volt meglepő, hiszen még mielőtt bármit is mondott volna tudtam, hogy kiről van szó.
- Ostoba kis féreg. - sziszegtem a szavaimat és úgy éreztem, hogy a harag ami bennem fortyog leégeti a bőrt és a húst is a testemről. Ahogy az asztrális világ megremegett újabb fogást igyekeztem szerezni az Erőn keresztül rajta, hogy erőszakkal visszavigyem magunkat a fizikális síkra.
Amennyiben mindez sikerül kérdés vagy szavak nélkül próbálok meg kinyúlni, immáron a fizikai síkon, letépni a páncélt a rakatáról, akár végtagokkal együtt is, és fénykarddal bevégezni a munkát és teljesíteni a parancsot amit nem olyan rég kaptam.
- Félre innen! - a szavaim azoknak szólnak, akik esetleg a haldokló feleségem közelében lennének, és bármi nemű tiltakozás vagy ellenkezést telekinetikával igyekszem elhárítani. Ezen a ponton cseppet sem érdekel, hogy mi történik velük. Annál inkább érdekel, hogy mi történik a feleségemmel. Éppen ezért ahogy mellé érek várakozás nélkül nyúlok ki ismét az Erőbe, ezúttal azért, hogy azt uralmam alá vonva gyógyítsam be a fénykard okozta sérülését. Igaz, hogy nem ebben vagyok a legjobb, e most én vagyok az egyetlen aki képes megmenteni az életét.
- Hetes, hozzák a rakata testét, a birodalom tulajdona. Ahogy a fegyvere is. - az életmentő procedúra után a karjaimba veszem a feleségemet és kiadom az utasítást az egyetlen személynek a csapatomból, aki életben fog maradni, és aki eddig is bizonyította, hogy tudja mikor mit kell tenni. Bárkinél is van a fénykardja a rakatának, attól telekinetika segítségével veszem el, hiszen az mindössze csak egy kézmozdulat, majd a nővel a karjaimban elindulok kifelé. Azt már most eldöntöttem, hogy Rhys hosszú vakációt fog kivenni, amit nem is lesz olyan nehéz elintéznem.


Szellemhold - Page 4 066gw43Szellemhold - Page 4 5bdAoooSzellemhold - Page 4 LE9x8oQSzellemhold - Page 4 GZu3FFd

_________________
Szellemhold - Page 4 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Szellemhold - Page 4 FUn312o
Szellemhold - Page 4 6fZaEMM
Szellemhold - Page 4 EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Szellemhold - Page 4 Empty Re: Szellemhold

Témanyitás by Shadow Csüt. 04 Ápr. 2019, 21:03Szellemhold - Page 4 6LLG6y0
Heiwanna Miin Klodov
Feladat: (Célkitűzés 2)
Köztársaság

felszerelés:


A másik dokkolóhoz a gyorsabb haladás érdekében „stoppoltam” egy fuvart, hogy hamarabb oda jussak és ez által ott lévőkkel foglalkozhassak. Akiket ott találtam nem voltak jól jó állapotban, így próbáltam a lehető legkedvesebben nyugtatni őket és terelni tovább, hogy az utánuk érkezőknek se legyen fennakadásuk. Amennyire lehetett próbáltam őket nyugtatni abban, hogy hazajutnak, és már minden rendben lesz. Nem akartam, hogy azon aggódjanak, itt mi rossz vár rájuk, mert erről már nem volt szó. Amint mindenki megmenekült, már indultunk is távolabb, hogy később a lentiekért visszatérjünk, amint elmúlt a veszély. Egyenlőre nem igazán tudtam többet tenni értük, mint akiknek kell azoknak segítettem, hogy jobb helyen legyenek, és ne az útban, és a következő érkezők előtt sikerüljön mindenkit távolabb vinni a zsiliptől. Ha találtam olyanokat, akik jobb állapotban voltak, és tudtak esetleg segíteni, akkor próbáltam beszélni velük és segítséget kérni, mert még volt elég érkező akikkel foglalkozni kellett és ha nem csak egyedül, az könnyített a dolgon. Reméltem, hogy tiszteket is találok esetleg, ami sokat segíthetett azon, hogy zökkenőmentesebben mehessen a túlélők megnyugtatása, elhelyezése. Amilyenek voltak a birodalmi tisztek azért arra figyeltem, hogy olyan ne nagyon érintkezzen velük, akik csak pánikot kelteni akartak, mert vágynak egy kis balhéra, de nagyon reménykedtem benne, hogy ilyesmire azért nem kell egyenlőre számítani és sikerül diplomáciai keretek közt mindezt megoldani.
Szellemhold - Page 4 TPZrV5l
Nyshani Ry Shami
Feladat: (Célkitűzés 1)
Köztársaság

felszerelés:


Lor…. nem kellett szólnom neki, és újfent a gyors észjárásának köszönhetően nem kerültem nagyobb bajba, mint amiben voltunk. Felkapta az őrnagyott és húzott magával engem is, hogy fedezékben legyünk és ott próbáljak segíteni az őrnagyon, de esélyem se volt, még ha több felszerelés lett volna nálam akkor se. Ez már messze súlyosabb volt, mint amihez értettem. Ehhez kevés lenne néhány kenőcs, kötszer, gyógyszer. Ide komolyabb segítség kellett, amit itt és most nem kaphatott meg. Megfordult a fejemben, hogy felkapom és rohanok vele ahogy csak tudok egy hajóig és irány fel az űrbe a hajóra, hogy ellássák, de éreztem, hogy nincs annyi időnk.
Megfogtam az őrnagy kezét és akaratlanul is kinyúltam az Erőben és üzentem neki. Nem tudtam, hogy megkapja e, nem volt olyan állapotban, nagyon köztünk se, ez látszott rajta.
„Tartson ki őrnagy” – ezután elengedtem a kezét és az oszlop másik oldalánál hajoltam ki, hogy tüzet nyissak a rakatára én is, addig míg nem láttam, hogy a hutt és birodalmi csapat gránátokat dob, mert akkor vissza húzódtam úgy helyezkedni ,hogy ha törmelék repül akkor az őrnagyot ne találja el semmi.
Az Erőben közben igen csak nagy zavart éreztem egyre jobban, ami nem töltött el jó érzéssel, egyszer a markolat felől, másrészt a nagyúr felől, akinél még egy másik jelenlétet is éreztem, és ezeken felül ott volt az őrnagy is aki igen rossz állapotban volt. Mindent éreztem csak nyugalmat nem jelenleg, pedig próbáltam a legjobban uralkodni magamon, hogy azzal foglalkozzak amivel most kell és feladat, és ne az érzelmeim vezéreljenek.
Ezek után a huttok jeleztek, hogy van náluk vibropenge, akkor ha elég jól voltam, akkor jeleztem, hogy kérek egyet és ahogy megkaptam, már ”ki is lőttem” a rakata felé, hogy lendülettel ronthassak neki, persze nem ész nélkül csak teljes erőből, de hogy azért elég lendületet bele tudjak adni a vágásba, így okozzak több kárt. Talán gyorsabb leszek, és az oldal irányú vágás után amit az oldalára próbálok mérni tovább is tudok menni ezzel helyet hagyva a többieknek, azért a robbanások tettek kárt az épületbe így próbálok nem lávába rohanni vagy esni. Ha valahogy védi a támadást, akkor félre pördülök, hogy távolságot szedhessek mielőtt lecsapna. Ha a többiek is támadnak és még oda férek, akkor ismét támadok, de főleg testre célozva, gyorsabb vágásokkal, de ha van lehetőségem, akkor inkább fizikai erőm beleadva erősebb mozdulatokkal próbálok halálos sebet okozni létfontosságú szerveknél, pontosabban, ahol normál esetben kéne lennie.
Ha összerogy a rakata akkor néztem az őrnagy felé, hogy oda induljak hozzá, de csak akkor ha a rakata nem mozdult többé.

Szellemhold - Page 4 IQLSYHU
Nyu
Feladat: (Célkitűzés 4)
Hutt/Semleges

felszerelés:


Egy nyíl, ennyi amit van időm kilőnni, de ez is jól mutatta, hogy a páncélja nem egyszerű eset, de nem tudtam többet megállapítani róla, mert ekkor több gránátot is kapott, ami megtépázta némileg. Az íjamat felraktam a hátamra, majd mikor jelzett a többi huttos akkor a fejszére böktem, hogy azt és már meg is indultam ahogy oda lökték a fegyver és utána el is rugaszkodtam, hogy fentről teljes erővel sújthassak le a rakata fejére. A legkisebb mértékben se akartam finomkodni, főleg, hogy azért nem hittem, hogy a sisakján elsőre át is fogok jutni, de nem egyedül rontok neki, ennek fényében máris jobbak voltak az esélyek, legalábbis míg látványosan a másik szoborrá merevedett páncélossal van elfoglalva. Annyi biztos, hogy addig folytatom a támadást a fejszével, míg mozog, vagy a feje a helyén van, és utána ha a közelben van a láva akkor próbálom megfogni és bele hajítani a tetemet. Még csak a nyomát se akarom, hogy maradjon, hogy volt egy belőle, mert ezekből még az emlék is sokkal több volt, mint amit akartam belőlük.

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Szellemhold - Page 4 Empty Re: Szellemhold

Témanyitás by Bishop Csüt. 04 Ápr. 2019, 23:14
Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
Vlimtron Xreldacho
Rodian fejvadász


Szellemhold - Page 4 UWnEX2o

A helyzet Vlimtron véleménye szerint elszabadult, legalábbis ez a legenyhébb kifejezés, amit talál rá. A kifinomult vadászérzékeit egyszerűen túltölti a rengeteg inger, ordítások, robbanások, mindenféle villámok, erőképességek. A csata felállása villámgyorsan változik és máris változik a terület. A Rakata páncélja mintha leállt volna, legalábbis fényjelzést már nem ad, és pár helyen meg is repedt. Többen közelről akarnak támadni, ami nagyon nem az asztala a lila rodiannak, sőt, kissé őrült ötletnek tartja. Ő maga a klórgáz gránátot odahajítja a nagy idegen lény lábai elé, aztán megfogja a harci sugárpuskáját, a legerősebb fokozatra állítja és teljes tüzet nyit a rakatára. Folyamatos sorozattal a mellkasát célozza meg a lénynek és a visszarúgások ellenére próbál célra tartani.
- Edd ezt!


Előtörténet
Kaland
Helyszín

Felszerelés:
Szellemhold - Page 4 6LLG6y0

Th'erry rendkívül örül, hogy máris rendelkezésre áll egy tiszt a számára.
- Üdvözlöm Evans ezredes, Th'edar Kolbert vagyok, az egyik tárgyaló a Köztársaság oldalán. Elmagyarázhatnám mindenkinek a helyzetet, de nem lenne túl hatékony és nem is vagyok katonai személy, így Önt fogom tájékoztatni és kérem, hogy a többi tiszt tájékoztassa majd a haderőt. Miután a Rakata meghiusította a tárgyalásokat, a Birodalom menti ki a másik két frakció tagjait, nem kell félni, megfelelő időben és helyen ki is fognak tenni minket. Szerintem hasznos lenne, ha már Köztársasági hajók várnának ránk egy helyen és zökkenőmentesen hazatérhetne mindenki. Remélem ezek az információk hasznosak.
Ezután Kolby még integet párat a tömegnek, aztán visszavonul valami magaslatra, vagy hasonlóan, ahol többen láthatják. Az mentőakció vége felé átbeszéli a fizetési lehetőségeket a birodalmiakkal és a magasrangú tiszteknél hagy névjegyet is, jó üzletember módjára._________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Szellemhold - Page 4 Empty Re: Szellemhold

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 05 Ápr. 2019, 00:00Hódítás: A Múlt Kísértete

Szellemhold


Résztvevők: Vlimtron Xreldacho, Nyshani Ry Shami, Tish Vizsla / Nalah, Th'edar Kolbert, Munji, az Ordo klánból,


Jivi Ako, Heiwanna Miin Klodov, Silhana Lolaes'ra, Rhyssa Edaara Quillan-E’ron, Ingrid L'lerim, Nyu, Rol-Den Laron


és Lord XethKövetkező körváltás: -

Szellemhold - Page 4 WgkeC5b
Szellemhold - Page 4 S0Oo9Dp

Helyi Idő: 16:40 GSI, 348.3 MU
Helyszín: Örök Birodalom egyik hajója, Hold körüli pálya
Célkitűzés 2: Tárgyalni a többiekkel
Birodalmi erők: Munji, az Ordo klánból
Köztársasági erők: Th'edar Kolbert | Heiwanna Miin Klodov | Jivi Ako
Hutt/semleges erők: Silhana Lolaes'ra
Egyéb információk/Sil felszerelése:
Információs kártyák:


Szellemhold - Page 4 YreafAREgyelőre semmilyen extra izgalmas dolog nem történt, az adatok szerint mindenki száll át ide, ezt látni lehetett itt is, legalább is, ami a Köztárasági részt illette, az enyémekről továbbra is csak számítógépen kapott adataim voltak. Amiken bár semmilyen rendellenesség nem volt, de azért aggódtam a biztonságukért. Csak figyeltem, ahogyan a hüllőnő távozott a gigászi hangár másik végébe és csak az FRK-s fazon maradt itt. Az FRK kérdése érdekes volt, tudtam, hogy egy részük a Birodalomhoz, egy részük a Köztársasághoz húz, más részük pedig hallani sem akar egyikről sem, örülnek, hogy leszakadtak és megszabadultak ezektől. Kicsit megropogtattam az ujjaimat, és igyekeztem valamilyen kényelmes ülőpozíciót felvenni az egyik székben, azt hiszem, hogy elég sokáig itt fogunk maradni még. Lehet, hogy fel kellett volna hozni, hogy valakinél nincs-e kocka, vagy kártya, de ezt meg valahogy illetlennek éreztem volna még akkor is, hogyha dobott volna egyesek hangulatán. Tény, hogy másokét lehet, hogy lelombozza, hogy mennyien haltak meg, itt ülünk egy birodalmi hajón… szóval inkább akkor maradjunk csendben és várakozzunk. Munji-ra pillantottam, aki igencsak mély hallgatásba süllyedt azóta, hogy megtudtuk, hogy kik voltak azon a szétlőtt hajón, csak reméltem, hogy nem volt ott olyan, akit ismert és az volt a gond. Szóval akkor csendben ülök és várakozok műveletnél egyelőre nem tudtam többet tenni…Most már csak tényleg várakozni kellett, Kolby mindent eltudott intézni névjegyeket adni – később is volt még több napja rá – illetve az ezredessel is megbeszélni a dolgokat, aki mindent értett és komvonalon át máris tájékoztatott mindenkit a közös sávon. Így mindenkihez, akinél volt komvonal eljutott a hír, amit Kolby akart és ez nagyban segítette a megnyugtatást. Ahogyan Miin ténykedése is a hangár másik felében.

Szerencsére a későbbiekben sem történt semmilyen atrocitás sem és néhány fordulóval – még három – minden embert, illetve létfontosságú droidot a köztársasági hajóról le lehetett menteni és kimenteni. Mindenki elfért a Shadow Hand-en, egy ekkora hajónak ennyi plusz ember nem igazán okozott fennakadást. Amint kiderült azt picit nehezményezték az emberek, hogy ennyire el lettek szeparálva egymástól, mert sokaknak bajtársa volt a másik oldalon, révén együtt harcoltak éveken át.

De egyébként mindenki jól viselte az utat, a bolygóról is elsőként a nagyúr érkezett vissza, majd szépen minden más egységet, csapatot is vissza lehetett hívni és felszállítani a hajóra. Amint mindenki fenn volt a Szellemholdat teljes mértékben lebombázták – ahogyan ezt többen akarták is – és a földdel tették egyenlővé. Ami jelen esetben azt jelentette, hogy a láva teljes mértékben elsüllyesztette a várost és semmi sem maradt meg belőle.

Amíg ez zajlott mindenki végignézhette azt is, ahogyan a Köztársasági és a Hutt hajó szépen lassan a gázóriás vonzásának köszönhetően elérte a bolygó légkörét és elkezdett belezuhanni a gázóriásba. Mindkét hajó nagyon hamar gyulladt ki, majd a mindenféle gázokból álló légkörben egy ideig lángoltak, míg végül darabokra nem robbantak, ahogyan a gravitációs erők széttépték őket.

A Shadow Hand innen a közös határra, az Ossuss felé vette az irányt, ahol már mind a két másik frakciót várták a sajátjaik, hogy hazavigyék őket. A tárgyaló felek végül is sikeresen megoldották a problémát, ugyan a rakatát végül döntések ellenében Császári utasításra és egyébként is a túl veszélyessége miatt megölték, de a tárgyaló felek sem robbantottak ki egy újabb háborút a fokozott helyzet ellenére sem.

Egy érdekes diplomáciai manőver is lezajlott Ossuss felett, Lord Xeth eddigre elintézte, hogy Quillan őrnagy több hónapot tölthessen tanulás céljából a Birodalomban, míg egy birodalmi követ ugyanezen célból ugyanannyi időre a Köztársaság területére megy, a kölcsönös együttműködésüket megkoronázandó. Hogy a későbbiekben is képesek legyenek arra, hogy túltegyék magukat a közös ellentéteiknek, hogyha úgy alakulna, hogy valamilyen oknál fogva össze kell fogniuk egymással egy nagyobb fenyegetéssel szemben.

Szellemhold - Page 4 WgkeC5b
Szellemhold - Page 4 Y2a1VHi

Helyi Idő: 16:40 GSI, 348.3 MU
Helyszín: Szellemhold városának utcái
Célkitűzés 1: Frakció döntése alapján fellépni a rakatával szemben
Célkitűzés 3: Támogatni a földön levőket
Célkitűzés 4: Saját sztori
Hutt/alvilági erők: Vlimtron Xreldacho | Tish Vizsla / Nalah
Pubok: Nyshani Ry Shami | Rhyssa Edaara Quillan-E’ron | Rol-Den Laron
Többiek: Ingrid L’lerim | Nyu | Lord Xeth
Egyéb információk/Nalah felszerelése:
Egyéb információk/Rhys felszerelése:
Egyéb információ/Ingrid felszerelése:
Információs kártyák:


Szellemhold - Page 4 Y2mYZvTNalah továbbra sem érzékelt semmit sem a külvilágból, ami talán ebben a helyzetben számára szerencsés volt, mert nem biztos, hogy kellemes lett volt a helyzet. Egyrészt alapból kellemetlen volt már a kislánynak a Rakata jelenléte is és akkor most még itt volt extrán Xeth valódi hatalma, illetve a császár jelenléte is. A rakata támadása okozta eszméletvesztés alatt pedig nem is érzett fájdalmat és a sötét oldalt sem volt képes ezáltal érzékelni, érezni semmilyen formában. Igaz a hátránya az volt, hogy semmilyen formában nem érzékelte a külvilágot sem és nem is tudta megvédeni magát az esetlegesen őt érő fenyegetések ellen. De! De legalább nem volt semmilyen fizikai sérülése, károsodása, még mentális sem, csak eszméletlen volt, ki tudja meddig? Lehet, hogy csak percekig, vagy órákig, vagy addig, amíg a rakata legyőzésre nem kerül?Szellemhold - Page 4 KIG3qqQRhys nem sokat érzékelt abból már, hogy ki kapta fel, csak annyit érzett, hogy valaki, aki biztosan nem Xeth volt. Ahhoz már nem volt ereje, hogy belegondoljon abba, hogy Lor lehet valószínűleg, mert mást nem biztos, hogy érdekelt volna ennyire, hogy biztonságban legyen. úgy érezte magát, mint amikor süllyedt annak idején a vízbe, kétszer is volt ilyen, bár egyszer önerőből jutott vissza a felszínre, a másodiknál, vagyis az elsőnél Keth mentette meg. Próbált felfele „úszni”, kinn maradni a képzeletbeli vízből, nem akart meghalni, de fázott, egyre hidegebb volt. Nem akart meghalni, egyedül főleg nem, úgy nem, hogy nem találkozott újra Keth-el. Hirtelen azt érezte, mintha narancssárga köd ereszkedett volna rá és az egész testét újra fájdalom járta át. Azt fel sem fogta, hogy sikoltott, csak annyit, hogy valamitől erőtlenül zuhant a földre. Végtelenül fáradtnak érezte magát most már, noha nyitva volt a szeme semmit sem látott, alig pár centire volt képes, annyira közel volt ahhoz, hogy elveszítse az eszméletét. Egyre nehezebb volt nyitva tartani a szemét is már csak pihenni akart. Elege volt a harcból, a háborúból, elfáradt, végtelenül elfáradt. Ha Xeth odaér és hozzáér már azt sem nagyon érzékelte, már alig volt életben, azonban ha sikerrel jár, akkor érezni kezdte, ahogyan a sötét oldali energiák áramlani kezdtek belé, egyszer már érezte ezt, amikor a Mon Calamari-n Keth így gyógyította meg, bár talán szerencsére ezt sem fogta fel. A fájdalom múlni kezdett, legalább is a fizikai, de a lelkiek nem, arra ez a gyógyítás alkalmatlan volt. Ahogyan a sebe beforrt hangosan köhögött fel, mert végre normálisan tudott levegőt venni. A sokk sem múlt el, így még mindig fázott és alig volt magánál. Arra sem volt ereje, hogy ne hagyja, hogy a férfi felvegye. Noha érezte azt, hogy mennyire hatalmas és erős a másik az őt körül ölelő sötétség miatt mégis furcsa mód biztonságban érezte magát. De fáradt volt, már nem volt tovább ereje harcolni és küzdeni az ébrenlétért, sem egyéb másért. Aludni, pihenni… ezek voltak az utolsó gondolatai mielőtt Xeth karjaiban végre elvesztette volna az eszméletét.Szellemhold - Page 4 YovW2PlEgyelőre nem nagyon tűnt úgy Ingrid számára, hogy túl sok hatással lett volna a rakatára mindaz, amit tettek. Legalább is a gránátok. Igaz a talaj már beszakadt, de talán, mintha… mintha megrepedt volna a páncél, de annyi bizonyos, hogy a fények teljes mértékben kialudtak a páncélon. Egy pillanatra a nagyurára nézett, de még mindig le volt bénulva. Az Erőben zajló hadakozásból, sem a Császár jelenlétéből semmit sem érzett meg Erőérzékenység híján. Így legalább el sem vonta mindez a figyelmét. Ő még mindig a rakatát figyelte, a mesterlövészpuskájának távcsövével rázoomolt a rakata páncéljára és olyan rést keresett rajta, amit meg tud lőni, hogy eltalálhassa őt. A fegyvert a legerősebb fokozatra tette, azaz halálosra, szerencsére nem a hitvány vörös energiacellát használta, hanem annál jócskán erősebbet. Ugyan mehetett volna közelharcba is, de nem akart egy ilyen ellenfélnél inkább nem kockáztatott. Nem magát, hanem a gyereket, ki tudja, hogy mi történne, ha oda menne. Nem akart úgy Tubrok elé állni, hogy elvetélt, főleg, hogy olyan lelkes volt a vőlegénye. Egy pillanat alatt söpörte el ezeket a gondolatokat, nem hagyhatta, hogy megzavarják őt. Célbavette a rakatát, nem igazán tudta, hogy ezeknek melyik az a pontjuk, amit meglőve halált okozhat, így egyelőre a páncél repedését célozta meg. Egyelőre ki akarta várni azt, hogy esetlegesen a két oda siető nő méginkább megsértse a páncélt, vagy bárki más. Ha így lenne, akkor olyan helyen próbálja meglőni a rakatát, amit halálosnak vél. Ha tudja, akkor fejbe, ha nem, akkor mellkason. Ha nem adódna ilyen helyzet, akkor a hasadékok egyikét próbálja többször meglőni egymás után, hátha áttud rajta lőni.~ Mentális sík ~
A rakata mit sem törődött a Xeth fenyegetésével, készült volna végleg lesújtani Rhys-re a császár beavatkozása után. mivel itt a mentális síkon elég könnyű volt a másik felszíni gondolatait olvasni, szinte látni Xeth is érezte, hogy a másik tökéletesen tisztában van az életkötelékkel és azzal, hogyha azt szétzúzza, akkor könnyedén elintézheti a nagyurat.

Xeth is tudja, hogyha tényleg megöli Rhys-t, akkor szinte minden bizonnyal a császár támogatása ide, vagy oda, de ő maga is egyé fog válni az Erővel, így neki még az idővel is versenyt kellett futnia, mert a felesége már alig volt érzékelhető, talán tényleg csak másodpercei voltak hátra. Hiszen néha már teljesen eltűnt a gömb, ami ott lebegett a rakta kezei mellett, Xeth pedig érezte, hogy Rhys feladta, az előző támadás, bármilyen formában is érte már túl sok volt a lelkileg és fizikálisan is sebzett nőnek.

A lesújtás pillanatában a mentális világ ismét megremegett, ezúttal a rakatát érhette valamilyen támadás odakint, mert a testén több helyen sebek jelentek meg. Úgy tűnt, hogy amíg itt ezen a világon folytatták a harcot ők ketten a többiek sem tétlenkedtek. Akármennyire is megrémült a rakata attól, hogy a császár is beavatkozott alattvalója harcától nem akart meghalni. A kezébe a semmiből megjelent a fegyvere és azzal vetette magát Xeth-re.

A férfi sajnos pusztán a haragjával és az Erővel nem tudta szétzúzni a mentális világot, azonban a hatalmától újra megjelent rajta a páncélja és a fénykardja. Nem a vörös, amit Keth távozása után készített, hanem az, amelyik Rhys-nél volt. Ezekkel tudott harcolni és védekezni, ahogyan a valóságban itt is képes volt az erőképességeket használni, amiket ismert. A másik jó vívó volt, plusz az segítette a rakatát, hogy olyan stílust ismert, ami teljesen ismeretlen volt a nagyúr ellen.

Órák teltek el, legalább is ennyi időnek tűnt az itt eltelt idő, ami a valóságban néhány pillanat volt csupán. Az elme háborúja – ami jelenleg fénykard- és erőhasználat párbajban merült ki – szinte teljesen lerombolta a helyet, mindenhol villámok cikáztak az ég fekete volt, azon lila és narancsszínű villámok voltak jelen. Több a talajba csapódott, az is szénné égett, a homok sok helyütt üveggé vált.

Mindkét férfi tele volt kisebb-nagyobb sebekkel, Xeth páncélja darabokban lógott rajta, egy méltó ellenfél, még a császár segítségével is félelmetes ellenfél volt a másik. Legalább olyan gyors és alattomos, mint Xeth, ha nem még jobban. Lehet, hogy hatalmas volt az egója, de úgy tűnt, hogy azok közé tartozott, akiknek tényleg volt is mire. A páros feje felett lassanként mintha egy hatalmas tornádó tölcsére tátongott volna az összecsapó erők miatt. Aztán…

A két harcoló fél egymás felé ugrott, a végső csapás, az egyik fél most itt alul marad. Az ugrás közben hirtelen megrándult a rakata teste és a terep narancs-lila fénye lilába fordult. Az égből megannyi villám sújtott le, amint egymás mellé értek Xeth fénykardja volt, ami félbevágta a rakatát a lila fényben. A narancs penge még szinte felrobbant, a mentális világ pedig pillanatok alatt omlott darabajaira és találta magát a valóságban Xeth.~ Valóság ~
Shani valóban nem tehetett semmit sem már a villámok után pedig érezte, hogy még gyengébb lett az őrnagy, igazából már nem is nagyon érthette, hogy mi volt az, ami egyáltalán életben tartotta. A fénykardmarkolat is valóban egyre kellemetlenebb volt és miközben ő maga, és Nyu is közelharci fegyvereket kértek a rázkódáson felül még egy aggasztó dologra lehettek figyelmesek. Vlimtron és Ingrid voltak azok, akik úgy döntöttek, hogy távolharcban maradnak. Vlimtron még egy gránátot is elővett hála a megrepedt páncélnak.

Ekkor azonban egy sokkalt vészjóslóbb dolgot is felfedezhetett mindenki a harcoló felek felett. Az Erő szó szerint viharban manifesztálódott, idebent lilás-feketés-vöröses és narancssárga színű felhők, illetve villámok fedték be az egész termet úgy három méterre a talajon állók felett. Több helyen bele is csaptak a földbe, oszlopokba, falba darabokat robbantva ki belőlük. Az egész úgy nézett ki, mint egy hatalmas szupercella, aminek a középpontja pont a két harcoló között volt félúton.

A fegyverek közben megérkeztek a pároshoz, akik el is indultak a rakata felé. Shani még egy másik félelmetesen erős valakit érzett becsatlakozni a játékba Lord Xeth oldalán. Még a szeme sarkából látta a férfit, vagyis már alig, mert az Erő sötét oldala olyan szinten lengte körbe, hogy szinte eltűnt benne, ahogyan a rakata is. Ezekhez képest az, amit az anyjától érzett valaha is olyan volt, mintha saját magát hasonlította volna az anyjához. Mind a két macskanő látta a lövedékeket elszáguldani több irányban maguk mellett a rakatára, illetve egy gránátot is.

A gránát leérkezés után fel is „robbant”, de csak sárgás gőzt hagyott maga után, Shani egyből megismerte a klórt, de rájuk a maszk miatt nem volt hatással. A megérkezés után a két nő lesújtott a rakatára, a vibropenge megakadt a páncéljában, de ebben a pillanatban a rakata felkiáltott és Lord Xeth is magához tért. A sötét nagyúr dühében telekinetikát használva szinte szó szerint letépte a páncélt a rakatáról, a páncél pár helyen kissé meg is vágta mind Shani-t, mind Nyu-t. Azonban ekkor Xeth-nek már nem volt lehetősége mozdulni.

Ahogyan kiesett a valóságba érezte, hogy megszédült egy pillanatra és nem fizikailag, hanem mentálisan fáradt, elég erősen migrén kínozta az előző párharc nyomán. Fizilailag nem volt sérült, csak kimerült és a császár segítségét sem érezte immáron. A mire lehetősége lett volna arra, hogy mozduljon már vége volt az egésznek. A rakata még erővel magához rántotta a Shani-nál levő fénykardját és aktiválta volna, de az nem kapcsolt be…

Így, hogy nem volt páncél már a rakatán az ott levő két hölgynek könnyű dolga volt, egyszerre sújtottak le, velük együtt egyszerre lőtt Vlimtron és Ingrid is. Shani volt az alacsonyabb, így ő a rakata gyomrába tudott beleszúrni és félig átvágni őt a fegyver miatt, ebben a pillanatban Vlimtron lövése a rakata mellkasát robbantotta szét és hagyott rajta lyukat, belsőségekkel és vérrel beterítve a két lányt. Ugyanezen pillanatban Nyu a fejét választotta le a rakatának a nyakáról és a fejet a nyaklevágás pillanatában Ingrid lövése robbantotta szét.

Az Erőviharból azonnal eltűnt a narancssárga szín és a rakata halálának köszönhetően a rakatából egy utolsó erőlökés szakadt ki letarolva mindent és mindenkit aki a teremben volt. Az oszlopokat szétzúzta, Shani és Nyu métereket repütlek a testtől, a katonákat, mindenkit, Vlimtront, Ingridet, a zsolodsokat, Lor-t felborított, még Xeth-nek is hátrébb kellett jó párat lépnie, aki ezek után azonnal Rhys felé indult és ki is adta a parancsokat. A rakata halálával Nalah is azonnal kezdett magához térni és nyöszörögni fejfájás miatt Vlimtron mögött. Lor-nak esze ágában sem volt belekötni a nagyúrba, akármennyire is aggódott.

Shani szerencsére egész közel landolt, így közelebb tudott húzódni. A fejük felett a vihar továbbra is tombolt, az épület újra megremegett. Xeth az utolsó pillanatban érkezett. A kimerülés miatt nehezére esett az Erőbe kinyúlni, de végül sikerült és a sötét oldali erők Rhys testébe áramoltak. Shani ezt úgy érezte és élte meg, mintha magát az életet erőszakolta volna meg Xeth, ahogyan a sötét oldali erőkkel rákényszerítette a testet arra, hogy gyógyuljon. A lány számára olyan volt, mintha erőszak lett volna, nem gyógyítás. A jedi gyógyítás a lelket is gyógyítja, ez csak testet kényszerítette gyógyulásra természetellenesen.

Azonban sikeres volt, érezte az Erőn át, hogy az őrnagy erősödik és kikerül a veszélyből, majd a seb begyógyult rajta. Noha a sokkos állapot nem múlt el, de legalább a szúrás okozta sebbe nem fog belehalni. Ezek után a férfi felkapta az őrnagyot és a földön heverő erőkardot magához húzta, és további utasítások után elindult ki Rhys-el. Ingrid azonnal utasította az ügynököket és a halálosztagosokat, hogy egyék, amit neki is láttak teljesíteni az embereik. Ha Nyu próbálja megakadályozni, akkor most már nem finomkodnak, hanem csak kiütik kábító lövedékkel.

Felérve BB-4 aggodalmaskodva csipogva figyelte a gazdáját. A Birodalmiak gyorsan összekapkodták, amit lehetett és uruk után siettek, ha Vlimtron nem veszi fel Nalah-t, akkor az egyik zsoldos segített a kislánynak, senki sem akart igazából itt maradni az erővihar alatt, ami még mindig teljesen hevesen tombolt tükrözve Lord Xeth lelkiállapotát. Odakint a tornyot a Vlimtron által hívott keselyű droidok voltak azok. Most azonban, hogy a holdon mindenki kezdett magához térni abbahagyták a hely támadását.

Legalább is addig, amíg a csapatkivonások meg nem történtek, Xeth magával vitte Rhys-t és Ingridet a saját siklóján, azonban mindenki másnak magának kellett a saját frakciójával hazajutnia. A birodalmi csapat tagjai miután bepakolták a test és a páncél maradványait már nem élték meg, hogy a siklóra is felszálljanak. BB-4-nek Lor-ral kellett tartania, de szerencsére senkinek sem kellett sokáig várakoznia, mert amint mindenki magához tért megérkeztek a kivonási parancsok is, fel a Shadow Hand-re.

Így egy köztárasági csapat hamarosan felszedte a kint várakozó jedit, Shani-t, Lor-t és BB-4et. Egy másik csapatszállító Vlimtron-ért, Nalah-ért és a zsoldosokért jöttek. Odafent a hajón Nalah végre találkozhatott az őt ide hozó csapattal is, akik végtelenül hálásak voltak Vlimtron-nak azért, hogy mindvégig vigyázott a kislányra és egyben visszahozta nekik. Amint mindenki fenn volt a Szellemholdat teljes mértékben lebombázták – ahogyan ezt többen akarták is – és a földdel tették egyenlővé. Ami jelen esetben azt jelentette, hogy a láva teljes mértékben elsüllyesztette a várost és semmi sem maradt meg belőle.

Amíg ez zajlott mindenki végignézhette azt is, ahogyan a Köztársasági és a Hutt hajó szépen lassan a gázóriás vonzásának köszönhetően elérte a bolygó légkörét és elkezdett belezuhanni a gázóriásba. Mindkét hajó nagyon hamar gyulladt ki, majd a mindenféle gázokból álló légkörben egy ideig lángoltak, míg végül darabokra nem robbantak, ahogyan a gravitációs erők széttépték őket.

A Shadow Hand innen a közös határra, az Ossuss felé vette az irányt, ahol már mind a két másik frakciót várták a sajátjaik, hogy hazavigyék őket. A tárgyaló felek végül is sikeresen megoldották a problémát, ugyan a rakatát végül döntések ellenében Császári utasításra és egyébként is a túl veszélyessége miatt megölték, de a tárgyaló felek sem robbantottak ki egy újabb háborút a fokozott helyzet ellenére sem.

Egy érdekes diplomáciai manőver is lezajlott Ossuss felett, Lord Xeth eddigre elintézte, hogy Quillan őrnagy több hónapot tölthessen tanulás céljából a Birodalomban, míg egy birodalmi követ ugyanezen célból ugyanannyi időre a Köztársaság területére megy, a kölcsönös együttműködésüket megkoronázandó. Hogy a későbbiekben is képesek legyenek arra, hogy túltegyék magukat a közös ellentéteiknek, hogyha úgy alakulna, hogy valamilyen oknál fogva össze kell fogniuk egymással egy nagyobb fenyegetéssel szemben.

A Shadow Hand-en a többiek távozása után:
- Azt akarom, hogy a saját biztonságod érdekében egy másik nevet válassz, amin tanítványomként ismerhetnek a Birodalomban. A legjobb lenne talán az, hogyha a régi valamelyik nevedet választanád. Mint Lady Elara, vagy Lady Daemora – javasolta.
- Nem tudnám megszokni, mit szólsz ehhez: Lady Benûwia? – kérdezte a nő kissé szórakozottan.
- Lady Benûwia? Erős, sith név, honnan jött? – kérdezte érdeklődve a nagyúr.
- Fogalmam sincs, csak úgy ismerős, sajátomnak érzem – felelte zavartan a nő.
- Akkor legyen ez, tetszik. Csatlakozol hozzám egy teára Lady Benûwia? – kérdezte még egy mosollyal a férfi és a kezét nyújtotta a másik felé.

Vége.

Szellemhold - Page 4 WgkeC5b

Köszönöm szépen a játékot, nagyon élveztem, talán ezt a legjobban hosszú idő után hosszú KM pályafutásom során. Az űrben sajnos elcsúsztunk, nem így terveztem, ha Jivi ír talán izgalmasabb és hosszabb lehetett volna. De azért remélem a földi rész mindenkit kárpótolt.
Szerintem senkinek sincs kifogása az ellen, hogy ez kánon legyen.
Akkor a jutalmak, mivel Xeth MNJK, érje be azzal, hogy elrabolhatta Rhys-t, aki nála vakációzik.
Jivi 0 pont-ot kap, Rol-Den Laron 0,5-t, Munji 1,5 ponttal és 7.500 credittel gazdagabb.
Ami a többieket illeti, ők mind 2 pontot és 10.000 creditet kapnak jutalmul.

Pontok:
Célkitűzés 1: Köztársaság 5 pont, Hutt/Semleges 9 pont, Birodalom 4 pont
Célkitűzés 2: Köztársaság 2x4 pont, Birodalom 3 pont (mert kevesebbet írt Tao), Hutt 4 pont
Célkitűzés 3: Köztársaság 4 pont (1x, mert Rol kiesett)
Célkitűzés 4: Birodalom és Hutt 3-3 pont

Eredmény:
1. helyezett: Köztársaság – 17 pont
2. helyezett: Hutt/semleges – 16 pont
3. helyezett: Birodalom – 10 pont

Összesen eddig:
Hutt/semleges: 15 + 16 = 31 pont
Köztársaság. 13 + 17 = 30 pont
Birodalom: 10 + 10 = 20 pont

Bővítések és hasonlók. Aki épp nincs kalandban, annak értelemszerűen ez a kaland leírása. Aki kalandban van, annak bővítésbe megy. A többségnek korábbi posztba kell beszerkeszteni, de aki dec. közepe előtt kezdett (mint Vlimtron, Rhys, Munji, Nalah pl.) és még nem ért véget a kalandjuk, majd az aktuálisan futó kalandjuk végén írandó bővítésbe elég lesz beleírniuk ezt. Nyu esetében pedig, mivel ő nincs megírva az előtöribe is elég ha bekerül.Felszíni térkép: itt található! (friss 11. körös!)
Űrbéli térkép: itt található!
Az alsó helység térkép: itt található.

Magyarázat: a vörös a lávát jelenti, a sárga az elméleti ellenőrzött határvonalat, de minden frakció mindenhol megtalálható és jelenleg lövik egymást. Mivel nem találtam scifi város térképet felhőkarcolókkal, így vegyétek úgy, hogy az épületek mind tornyok, felhőkarcolók, lássátok a topic nyitó képeket.

Felszerelés listát írjatok és mivel sok karakter van, kérlek tartsátok számon azt, hogy hányas célkitűzésnél van. Vagy úgy, hogy headert tesztek be magatokhoz a kalandtopicból, vagy a reag elején ez legyen fent. Saját magammal pedig nem írok külön, mert sok karival vagyok, hanem a játékosi reagok a km-ben szerepelnek. Remélem ez nem gond senkinek sem Embarassed

A kommunikációhoz itt található a topic, nyugodtan tessék használni.
statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Szellemhold - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szellemhold - Page 4 Empty Re: Szellemhold

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 13 Ápr. 2019, 00:00

A holdat lebombázta teljes egészében a Shadow Hand, így a város, ami még a lávafolyam felett volt elpusztult és elsüllyedt. Így már a teljes holdon csak láva található, nem lehet sehol sem leszállni. A hely teljesen halott lett.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Szellemhold - Page 4 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szellemhold - Page 4 Empty Re: Szellemhold

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.