Fiwi és Jonathan (MU 4.)
X-Men Reneszánsz :: Little SW / Lil'SW :: Little SW :: Event helyszínek :: Nyári event - Az Örök Sárkány Palotája
1 / 1 oldal • Megosztás
Fiwi és Jonathan (MU 4.)
Re: Fiwi és Jonathan (MU 4.)
Jalea Fiwi Fry / Zöldike
Üzletember, időnként csempész, Szürke Jedi
Játékostárs(ak) neve: @Jonathan Skrex
Helyi Idő: ismeretlen idő, Béke ünnepe alatt
Helyszín: Bár, Örök Sárkány palotája, Zakuul
Feladat: Kipihenni a fáradalmakat
Szövetséges: Jonathan Skrex
- Egyéb információk:
- K-2SO és Cutie a Nagoon fénye hajón.
Hosszú idő után végre volt arra Fiwinek a sok munka után ideje, hogy a barátaival, vagyis jelenleg csak az egyikkel eltudjon menni valahova meginni valamit. Hogy biztosan ne legyen gond, így nem is a Tundra mentek, hanem attól jócskán el attól, így Skrex-et ide hozta a Zakuul-ra, hiszen a mondás úgy tartja, hogy ami Zakuul-on történik, az ott is marad. Úgyis éppen megszokott éves Béke ünnepe heteik voltak erre, így itt szépen el lehetett tűnni a tömegben, hogy senki se találja meg őket. Csak azt sajnálta, hogy Ragnos nem volt itt, de még így is 50% volt a szürke jedik aránya, akiket eltudott ide cipelni, így annyira nem is volt elégedetlen önmagával. Meg tényleg hiányoztak neki a barátai, mindüknek megvoltak a saját ügyeik, dolgaik, így kevés idejük volt arra, hogy összefussanak, vagy éppen találkozzanak egymással. De most itt voltak ketten. Sikerült helyet találniuk a bár részen és Fiwi el is ment italért mind a kettejüknek. Ma már úgysem kell űrhajót vezetnie, ha pedig igen, akkor majd K-2SO megteszi helyette, így nem lesz azzal sem gond, hogy ha iszik. Bár, általában mértékkel szokott, volt egy olyan érzése, hogy ez ma sem nagyon lesz másképp.
- Nos, el sem hiszem, hogy végre erre is volt időnk, elég hosszú és durva időszak van szerintem mind a kettőnk mögött – mondta mosolyogva.
A fiatal férfit nem tudta, de lehetséges, hogy így volt, saját magánál fix, hiszen azt megélte és biztos volt benne, hogy így van. Örömmel kortyolt bele az italába és néhány pillanatra elgondolkodott azon, hogy jó lett volna az, hogyha lett volna rágcsálnivaló is, de hát nem lehet minden tökéletes.
- Hogy vagy? Olyan régen volt időnk arra, hogy így kiruccanjunk valahova. Mi történt veled az utóbbi időben? – kérdezte.
Egyelőre nem kérdezett többet, tudott volna még, de nem akart az első öt percben már a másik idegeire menni velük.
- felszerelés/egyebek:
Jonathan Skrex (1. kör)
Szövetséges: Jalea Fiwi Fry
Szinte káprázott a szemem, a fülem, az orrom, az elmém, a mindenem, amikor úgy álltam a tundi templomban, hogy semmiféle megbízás nem érkezett. Vagy legalábbis nem volt, aki kiadja, a Nagymester ugyanis a napokban nem fogadott senkit, így továbbra sem volt alkalmam megbeszélni vele az elmúlt hónapokban felgyülemlett aggályaimat. A templom is a szokásoshoz képest igencsak kiürült, bizonyára mindenki próbálta kiélvezni a pillanatnyi nyugalmat, a jól megérdemelt pihenést, a régóta várt szabadidőt. És akkor megérkezett az üzenet, ami szinte könnyeket csalt a szemembe. Fiwi volt az, találkozóra hívott a Zakuulra, ahol éppen a Béke ünnepe hetek zajlottak, messze a Tundtól, messze a kötelességektől, messze mindentől, amik az elmúlt időszakban a vállamra nehezedtek. Drexert sajnos nem sikerült előkeríteni a vadászatából, de így is kétharmadosnak ígérkezett a triumvirátus és már ez is sokkal több volt, mint amire az elmúlt időszakban bármelyikünknek jutott volna ideje. Még utoljára megbizonyosodtam, hogy semmi feladat nincs se a környéken, se máshol, nincs rám szükség semmiért, nem probléma ha picit kiszállunk a mókuskerékből és legnagyobb csodálatomra semmi sem állított meg végül abba, hogy bepattanjak hűséges kidekorált vadászgépembe és a találkozó felé vegyem az irányt. Egész úton ezen járt az eszem, mi mindenről kell beszélnünk, mennyi mindent bepótolni és hogy mennyire elképesztően jó érzés lesz látni a lányt. Sose éreztem még ennyire hosszúnak az utat, ami egyébként egyáltalán nem volt az.
Megérkeztem a helyszínre, minden rendben zajlott. Bár bevallom, kicsit védtelennek éreztem magam a fénykardom nélkül, amit a helyi szabályok miatt a hajóban kellett hagynom, de egyrészről bíztam benne hogy amúgy sem lesz rá szükségem, másrészről azt is tudtam, hogy a fegyvereink nélkül se vagyunk teljesen védtelenek és így is oldottunk már meg necces szituációkat. Az Örök Sárkány palotájában lévő bár előtt pedig megláttam őt. Ahogy gyermeki lelkesedéssel integetett, minden kétségem eltűnt azt illetően, hogy vajon én is hiányzom-e a többieknek. Én se voltam rest, ahogy kartávolságba értünk egyből felkaptam és egy hatalmas ölelést osztottam ki neki, na ilyet se sűrűn szoktam csinálni.
- El se tudom mondani mennyire jó érzés végre újra látni.
Rutinosan helyet foglaltunk és a tekintetünk rögtön az itallapra tévedt. Kétségtelenül Drexer volt a legnagyobb piás hármunk közül, mi inkább a visszafogottabb fogyasztók voltunk. Azért persze minket se kellett félteni ezen a téren, de az biztos, hogy sokat tanultunk tőle az évek során. Fiwi ragaszkodott hozzá hogy ő hozza az első kört, én pedig jelentőségteljesen bólintottam.
- Legyen hát, de akkor, ha benne vagy, valami erőssel kezdjünk. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy bőven ránk fér.
A tranzakció rekordidő alatt lezajlott és nem sokára már ismét egymással szemeztünk, ezúttal már a poharak társaságában. Nem jutott eszembe őszintébb reakció, mint hogy folyamatosan bólogatok a nehéz időszakról és a rég történt találkozásokról elhangzott megállapításokra. Ennél igazabb dolgokkal nem is lehetett volna kezdeni ezt a beszélgetést.
Mi is történt velem? Hol kezdjem? Annyi minden átfutott a fejemen idefelé jövet, de most teljesen belevesztem abba, hogy igen, végre újra láthatom annyi idő után az egyik legjobb barátomat és picit kikapcsolódhatunk. Elmosolyodtam, belekortyoltam az italomba én is, majd elégedetten hátra dőltem.
- Azt se tudom, hol kezdjem. Nagyon fura volt ez a két év. Az az érzésem, többet láttam jediket, politikusokat vagy mindenféle csomagokat, mint titeket és a Nagymestert egybe véve. Olyan fura megbízásokat kaptam és nem egészen tudom őket hová tenni. És hiába akarom vele megbeszélni, sose sikerül eljutni odáig, mindig közbejön valami, mintha kerülné a témát. Vagy pont én kerülöm, nem tudom. Morcos vagyok mostanában, még az alapnál is jobban. Már az hogy megláttalak is jobban feldobott, mint az elmúlt hónapokban bármi. És veled mi újság? Mesélj te is valamit.
Annyi minden szakadt volna még ki belőlem egyszerre, de nem akartam rögtön én beszélni órákon keresztül, inkább visszadobtam a labdát, hogy valamit én is megtudjak végre. Hallottam kósza pletykákat és persze jelentéseket, mik történtek mostanában Fiwivel, de teljesen más volt itt ülni vele és a saját szavait hallgatni végre. Bár Drexer sajnos nem lehetett velünk, de nagyon jó volt végre újra találkozni és reméltem, hogy így is a régi szép időket idéző őrült kis kalandnak nézünk elébe. Igen, tudom, hogy éppen csak iszogattunk és beszélgettünk. Minden jó sztorink valahogy így kezdődött.
Megérkeztem a helyszínre, minden rendben zajlott. Bár bevallom, kicsit védtelennek éreztem magam a fénykardom nélkül, amit a helyi szabályok miatt a hajóban kellett hagynom, de egyrészről bíztam benne hogy amúgy sem lesz rá szükségem, másrészről azt is tudtam, hogy a fegyvereink nélkül se vagyunk teljesen védtelenek és így is oldottunk már meg necces szituációkat. Az Örök Sárkány palotájában lévő bár előtt pedig megláttam őt. Ahogy gyermeki lelkesedéssel integetett, minden kétségem eltűnt azt illetően, hogy vajon én is hiányzom-e a többieknek. Én se voltam rest, ahogy kartávolságba értünk egyből felkaptam és egy hatalmas ölelést osztottam ki neki, na ilyet se sűrűn szoktam csinálni.
- El se tudom mondani mennyire jó érzés végre újra látni.
Rutinosan helyet foglaltunk és a tekintetünk rögtön az itallapra tévedt. Kétségtelenül Drexer volt a legnagyobb piás hármunk közül, mi inkább a visszafogottabb fogyasztók voltunk. Azért persze minket se kellett félteni ezen a téren, de az biztos, hogy sokat tanultunk tőle az évek során. Fiwi ragaszkodott hozzá hogy ő hozza az első kört, én pedig jelentőségteljesen bólintottam.
- Legyen hát, de akkor, ha benne vagy, valami erőssel kezdjünk. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy bőven ránk fér.
A tranzakció rekordidő alatt lezajlott és nem sokára már ismét egymással szemeztünk, ezúttal már a poharak társaságában. Nem jutott eszembe őszintébb reakció, mint hogy folyamatosan bólogatok a nehéz időszakról és a rég történt találkozásokról elhangzott megállapításokra. Ennél igazabb dolgokkal nem is lehetett volna kezdeni ezt a beszélgetést.
Mi is történt velem? Hol kezdjem? Annyi minden átfutott a fejemen idefelé jövet, de most teljesen belevesztem abba, hogy igen, végre újra láthatom annyi idő után az egyik legjobb barátomat és picit kikapcsolódhatunk. Elmosolyodtam, belekortyoltam az italomba én is, majd elégedetten hátra dőltem.
- Azt se tudom, hol kezdjem. Nagyon fura volt ez a két év. Az az érzésem, többet láttam jediket, politikusokat vagy mindenféle csomagokat, mint titeket és a Nagymestert egybe véve. Olyan fura megbízásokat kaptam és nem egészen tudom őket hová tenni. És hiába akarom vele megbeszélni, sose sikerül eljutni odáig, mindig közbejön valami, mintha kerülné a témát. Vagy pont én kerülöm, nem tudom. Morcos vagyok mostanában, még az alapnál is jobban. Már az hogy megláttalak is jobban feldobott, mint az elmúlt hónapokban bármi. És veled mi újság? Mesélj te is valamit.
Annyi minden szakadt volna még ki belőlem egyszerre, de nem akartam rögtön én beszélni órákon keresztül, inkább visszadobtam a labdát, hogy valamit én is megtudjak végre. Hallottam kósza pletykákat és persze jelentéseket, mik történtek mostanában Fiwivel, de teljesen más volt itt ülni vele és a saját szavait hallgatni végre. Bár Drexer sajnos nem lehetett velünk, de nagyon jó volt végre újra találkozni és reméltem, hogy így is a régi szép időket idéző őrült kis kalandnak nézünk elébe. Igen, tudom, hogy éppen csak iszogattunk és beszélgettünk. Minden jó sztorink valahogy így kezdődött.
|
|
|
A hozzászólást Jonathan Skrex összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 28 Júl. 2019, 14:56-kor.
Jonathan Skrex- 1. szint - 4 kredit
- Hozzászólások száma : 70
Hozzászólások régi : 0
Karakteradatok
Főkarakter: Jack Gammer
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW
Jalea Fiwi Fry / Zöldike
- Egyéb információk:
A Zakuul távolabb sem lehetett a Tundtól, mint ahogyan volt, révén pont a csillagköd két ellentétes oldalán voltak, így tényleg ideális hely volt arra, hogy Fiwi is elszakadjon a gondoktól és a cégvezetési dolgoktól egy időre. A lánynak is nagyon hiányzott kamaszkori barátja, így nagyon megörült, amikor Jonathan felkapta és megölelte. Az ölelést lelkesen viszonozta ő maga is, jó volt végre újra együtt lenni.
- Én is nagyon örülök, hogy látlak! - mondta.
Azzal Fiwi is egyetértett volna, hogyha a társa kimondja hangosan, hogy tényleg pont Drexer a legnagyobb ivó közöttük, az első kört tényleg maga akarta fizetni, már csak azért is, mert saját magának bizonyosan több pénze volt, mint szegény Skrex-nek, hiszen a jedi hivatás, még akkor is, ha szürke, akkor sem fizethetett túl jól. A töményre elgondolkodott, azzal vitatkozni sem tudott, hogy rá is ráfért volna mindez, de tudta magáról, hogy könnyedén be tud rúgni, ha nem vigyáz. Így akkor az italhoz valami étel is kellett volna, hogy legalább némileg mérsékelje a hatást. Mivel a wookie nyál volt a legerősebb ital, amiről tudott, így azt rendelt első körben, a koréliai sör, a nyugisabb ital, vagy a lányos likőrök, koktélok még jöhetnek, ráérnek később. Így még az italok mellé némi szendvicset is kért a biztonság kedvéért, úgyis mindenfelé ilyen droidok mászkáltak és lent is volt svédasztal.
- Nem árt, ha van szendvics is, ne éhgyomorra igyunk, vagy legalább is én - magyarázta meg.
Figyelmesen hallgatta végig, hogy miket is mond Skrex, hogy mi történt vele. Igazából nem csak a fiú furcsállta ezeket, hanem Fiwi is, nem nagyon tudta hova tenni ezt, hogy miért. Talán szövetségeseket keres a nagymester arra az időre, amikor háború lesz, vagy… elmosolyodott.
- Szerintem téged szán a következő nagymesternek és azért vannak ilyen furcsa feladataid, hogy felkészítsen arra, ami majd rád várhat - felelte.
Persze lehet, hogy téved, de saját maga is így tenne, hogyha nekilátna annak, hogy felkészítse a saját utódát - saját esetében egy cég vezetésére. Vagy, de még az is lehet, hogy a Khun nagymester úgy érzi, hogy közelednek Jonathan próbái és erre igyekszik felkészíteni. Szóval elég sok eshetőség áll fenn az üggyel kapcsolatban.
- De lehet, hogy azt teszteli, hogy készen állsz-e a próbákra. Nem tudom, te jobban ismered őt nálam - mondta.
Most jött az őt érintő kérdés, ennél kissé zavartan vakarta meg a tarkóját. Elég necces dolgok történtek vele az utóbbi időben, nem is nagyon tudta, hogy miként tálalja ezeket a dolgokat, hogy ne kapjon egyből szívinfarktust a másik.
- Azt tudod, hogy a cégem remekül megy, végre nem kell csempészettel foglalkoznom, csak ha akarok, mivel a legális üzletem is kiválóan megy. Arról hallottál szerintem, hogy megjártam a Kessel Run-t. Egy biztos, soha, de soha többé, nincs az a pénz a csillagködben, amiért ezt bevállalnám! - fújtatott is egyet. - Ezek után, hogy is mondjam… a Nakar’tuur mando űrállomáson voltam, ahol az egyik Kessel Runos pilótát beszerveztem a cégembe és Khun nagymester engedélyével egy csapat menedékkérő defelt vittem a Tundra.
Itt egy pillanatra felmerült benne, hogy lehet, hogy többet beszélt a nagymesterrel, mint Jonathan?
- Eddig ez kellemes volt, utána Sriluur nevű bolygón, az FRK területén voltam tárgyalni, ahol megtámadtak és elraboltak. Mint kiderült az Exchange újra előkerült, fogalmam sincs honnan és hogyan támadtak fel a hamvaikból. A nyomaik az Onderon bolygóra vezettek, ahol az említett pilótával nyomoztunk, mert már az Exchange az ő üzletét is fenyegeti.
- felszerelés/egyebek:
Jonathan Skrex (2. kör)
Hihetetlen, de alig pár másodperc alatt újra megfiatalodtunk mindketten, minden olyan volt mint régen, persze sajnálatosan mínusz a harmadik tagunk, de akkor is, elképesztően jó érzés volt újra Fiwi társaságát élvezni. És kifejezetten megnyugtató érzés volt, hogy a kellemes viszontlátás kölcsönös érzésként hatott, nem csak nekem hiányozhattak a régi szép idők. Ahogy leültünk és a lány prezentálta, az általunk már annyira jól ismert, annyi estét megfűszerező, annyi kalandot elindító wookie nyálat, illetve néhány életmentő szendvicset hozzá, nem tudtam mit kezdeni magammal, muszáj volt elmosolyodnom és nosztalgikusan belemerülni a svédasztalba.
- Egyetértek, mindig is Drexer volt ennek a dolognak a mestere hármunk közül, mi jobb, ha okosan osztjuk be az Erőnket.
Jegyeztem meg félig, vagyis inkább egyáltalán nem viccesen, az én humorérzékem az ilyen erőltetett szóviccekben nagyjából ki is merült, de ezt a mirialan is pontosan jól tudta.
- Azért nem úszod meg hogy néhány kört én is fizessek, nem érdekel, mennyire jól megy az üzlet.
Mondtam egyre nagyobb vigyorral az arcomon, pláne hogy mindketten tudtuk, hogy hármunk közül mindig én voltam a legszegényebb. Fiwinek mindig is remek üzleti érzéke volt, Drexer pedig általában simán csak elvette amire szüksége volt, nem kevés fejfájást okozva nekünk kettőnknek. Szinte már elszégyelltem magam, hogy pár perc, néhány szó és az első kortyok után máris megrohantak az emlékek és teljesen nosztalgikus hangulatba kerültem.
Gyorsan és tömören összefoglaltam a kolléganőnek a bennem hónapok óta érlelődő aggályokat és legnagyobb meglepetésemre néhány pillanat elmélkedés után egy mosoly jelent meg az arcán. Valamit nagyon tudhatott, amit én nem láttam.
- Szerintem téged szán a következő nagymesternek és azért vannak ilyen furcsa feladataid, hogy felkészítsen arra, ami majd rád várhat.
Vagy nem. Óriási szerencse, hogy nem volt éppen ital vagy étel a számban, mert talán a torkomon akad, vagy szerencsésebb esetben csak komikus körülmények között kiköpöm magam elé a szájam tartalmát a nevetéstől. Fiwi nem is hagyta, hogy összeszedjem magam az első sokkból, máris jött a következő csapás.
- De lehet, hogy azt teszteli, hogy készen állsz-e a próbákra. Nem tudom, te jobban ismered őt nálam.
Hűha, nehéz volt eldönteni melyiket tartom a másiknál még valószínűtlenebbnek, de nagyon szoros verseny volt a kettő között. Azt se tudtam hol kezdjem el tagadni, megcáfolni, mondani hogy ennek semmi értelme, de a lánynak szokás szerint igaza volt. Legalábbis papíron egyáltalán nem lenne egy logikátlan és valóságtól elrugaszkodott lépés, hogy a nagymester gondolni akar a jövőre és már a próbák előtt is teszteknek akar alávetni, hogy teljesítek bizonyos szerepekben, kiragadva a komfortzónámból. Kicsit megadóan húzódtam hátra a székemben, miközben a poharam tartalmát rázogattam és kicsit elővettem a szokásos komor hangomat a sok örömködés után.
- Értem mit mondasz és egyébként lenne is benne logika, de nem tudom. Egyáltalán nem érzem magam készen bármire, se a próbákra, bármiféle nagymesterségre meg pláne nem. Főleg az elmúlt hónapok szenvedése után. Talán csak nem szoktam meg, hogy annyira más lett az elmúlt években minden. De úgy érzem, sok dolgot nem mondd el nekem. Távolságtartó lett. Mintha titkolna előlem valamit és aggódik, hogyha túl közel állunk egymáshoz, mint régen, akkor rájövök mindenre. Vagy csak képzelődöm és a paranoiám végleg eluralkodott az elmém felett.
Vállat vontam és nagyot kortyoltam az italból. Egy kicsit köhintenem is kellett utána, meg az egyik kéznél lévő szendvics is jól jött, elszoktam az ilyesfajta italozástól, amióta külön utakon jártunk. De jól esett. Végre valakinek kiereszthettem, ami gyűlt már bennem egy ideje. Ez nagyon hiányzott. Máris sokkal jobban éreztem magam, mint az előző hónapokban bármikor. És picit más fényben is láttam a Nagymesterrel való viszonyom. Nem tudom pontosan hogyan még, de máshogy. Lesz min gondolkodnom. És egyre több minden lenne, amit meg kellene vele beszélnem. Nem húzhatom már sokáig azt a beszélgetést.
Miközben ezek a gondolatok kavarogtak a fejemben és szépen lassan a helyükre csúszkáltak, kényelmesen lapítottam a bári ülőalkalmatosságban és mosolyogva hallgattam a lány beszámolóját.
- Azt tudod, hogy a cégem remekül megy, végre nem kell csempészettel foglalkoznom, csak ha akarok, mivel a legális üzletem is kiválóan megy.
Legális üzletek, na ez már tényleg egy teljesen más hölgy volt, mint akivel együtt csempészkedtünk régen. Egy sokkal érettebb és sokkal felelősségteljesebb ifjú hölgy ült velem szemben, mint akivel anno együtt kerültünk mindenféle galibába. A régi énje is ott volt benne, de mára már sokkal több lett annál, túlnőtte azt. Lehet, hogy neki már sikerült megtennie azt a lépést a felnőttség és a felelősség felé, amit nekem még nem? Ez volna az én igazi bajom?
- Arról hallottál szerintem, hogy megjártam a Kessel Run-t. Egy biztos, soha, de soha többé, nincs az a pénz a csillagködben, amiért ezt bevállalnám!
- Soha ne mondd, hogy soha!
- Ezek után, hogy is mondjam… a Nakar’tuur mando űrállomáson voltam, ahol az egyik Kessel Runos pilótát beszerveztem a cégembe és Khun nagymester engedélyével egy csapat menedékkérő defelt vittem a Tundra. Eddig ez kellemes volt, utána Sriluur nevű bolygón, az FRK területén voltam tárgyalni, ahol megtámadtak és elraboltak. Mint kiderült az Exchange újra előkerült, fogalmam sincs honnan és hogyan támadtak fel a hamvaikból. A nyomaik az Onderon bolygóra vezettek, ahol az említett pilótával nyomoztunk, mert már az Exchange az ő üzletét is fenyegeti.
- Hát nem unatkoztál, az biztos! Az én történeteim még fele ennyire se izgalmasak. Még magamat is untatom, ha rájuk gondolok.
Hangomba nem kevés ámulat is költözött a történetek hallgatása során. Csodálat, irigység, nosztalgia, és még megannyi érzés kavargott bennem. Hallottam kósza pletykákat a lány kalandjairól, de teljesen más volt ezeket az ő szájából hallani. Sokkal jobb volt mindent egyből a forrásból átérezni. Ennél már csak az lett volna jobb, ha én is részt vehettem volna ezeken a kalandokon. De nem, nekem maradt a diplomáciai küldetés. Ismét megrohantak a gondolatok a nagymesterrel kapcsolatban, szóval inkább újra kortyoltam egyet, hogy jó messzire elhessegessem őket. Ez a korty más sokkal jobban csúszott.
- Szerinted Drexerrel mi lehet? Hónapok óta nem láttam, de mostanában már a pletykák se keringenek annyira. Az utolsó információm róla, hogy a hutt űr mélyén vadászik valami rosszhírű sötét jedire. Bele se merek gondolni miket művel most, hogy nem vagyunk ott mellette rákoppintani a fejére.
Főleg csak töprengés indítónak és mókás spekulációnak hoztam fel hiányzó társunk témáját, de ha esetleg Fiwinek volt róla valami konkrétabb információja, akkor annak is nagyon örültem volna. Közben a szemem önkéntelenül is elkezdte fürkészni a bárt és a közvetlen környéket a megfelelő szórakozási lehetőségek után kutatva, amivel még fel tudjuk pezsdíteni az esténket. Nagyon jó volt újra beszélgetni és felzárkózni egymásból, de magunkat ismerve úgyse tudtunk sokáig a fenekünkön maradni. Bár nyilvánvalóan, megint csak, Drexer volt aki mindig kitalálta az őrültnél őrültebb dolgokat, de azért minket kettőnket se kellet soha félteni, ha véletlenül magunkra maradtunk, általában akkor amikor ő már kidőlt a végtelen mennyiségű elfogyasztott alkoholtól. De ha nem találtunk semmi egyéb mókát, akkor én azzal is tökéletesen megelégedtem mára, ha csak ültünk, beszélgettünk és végre, annyi hónap után picit lazábban érezhettem magam, mindenféle szorongás nélkül, az egyik legkedvesebb barátommal, amikből egy szürke jedinek kevés és ritkán van ebben a Galaxisban.
- Egyetértek, mindig is Drexer volt ennek a dolognak a mestere hármunk közül, mi jobb, ha okosan osztjuk be az Erőnket.
Jegyeztem meg félig, vagyis inkább egyáltalán nem viccesen, az én humorérzékem az ilyen erőltetett szóviccekben nagyjából ki is merült, de ezt a mirialan is pontosan jól tudta.
- Azért nem úszod meg hogy néhány kört én is fizessek, nem érdekel, mennyire jól megy az üzlet.
Mondtam egyre nagyobb vigyorral az arcomon, pláne hogy mindketten tudtuk, hogy hármunk közül mindig én voltam a legszegényebb. Fiwinek mindig is remek üzleti érzéke volt, Drexer pedig általában simán csak elvette amire szüksége volt, nem kevés fejfájást okozva nekünk kettőnknek. Szinte már elszégyelltem magam, hogy pár perc, néhány szó és az első kortyok után máris megrohantak az emlékek és teljesen nosztalgikus hangulatba kerültem.
Gyorsan és tömören összefoglaltam a kolléganőnek a bennem hónapok óta érlelődő aggályokat és legnagyobb meglepetésemre néhány pillanat elmélkedés után egy mosoly jelent meg az arcán. Valamit nagyon tudhatott, amit én nem láttam.
- Szerintem téged szán a következő nagymesternek és azért vannak ilyen furcsa feladataid, hogy felkészítsen arra, ami majd rád várhat.
Vagy nem. Óriási szerencse, hogy nem volt éppen ital vagy étel a számban, mert talán a torkomon akad, vagy szerencsésebb esetben csak komikus körülmények között kiköpöm magam elé a szájam tartalmát a nevetéstől. Fiwi nem is hagyta, hogy összeszedjem magam az első sokkból, máris jött a következő csapás.
- De lehet, hogy azt teszteli, hogy készen állsz-e a próbákra. Nem tudom, te jobban ismered őt nálam.
Hűha, nehéz volt eldönteni melyiket tartom a másiknál még valószínűtlenebbnek, de nagyon szoros verseny volt a kettő között. Azt se tudtam hol kezdjem el tagadni, megcáfolni, mondani hogy ennek semmi értelme, de a lánynak szokás szerint igaza volt. Legalábbis papíron egyáltalán nem lenne egy logikátlan és valóságtól elrugaszkodott lépés, hogy a nagymester gondolni akar a jövőre és már a próbák előtt is teszteknek akar alávetni, hogy teljesítek bizonyos szerepekben, kiragadva a komfortzónámból. Kicsit megadóan húzódtam hátra a székemben, miközben a poharam tartalmát rázogattam és kicsit elővettem a szokásos komor hangomat a sok örömködés után.
- Értem mit mondasz és egyébként lenne is benne logika, de nem tudom. Egyáltalán nem érzem magam készen bármire, se a próbákra, bármiféle nagymesterségre meg pláne nem. Főleg az elmúlt hónapok szenvedése után. Talán csak nem szoktam meg, hogy annyira más lett az elmúlt években minden. De úgy érzem, sok dolgot nem mondd el nekem. Távolságtartó lett. Mintha titkolna előlem valamit és aggódik, hogyha túl közel állunk egymáshoz, mint régen, akkor rájövök mindenre. Vagy csak képzelődöm és a paranoiám végleg eluralkodott az elmém felett.
Vállat vontam és nagyot kortyoltam az italból. Egy kicsit köhintenem is kellett utána, meg az egyik kéznél lévő szendvics is jól jött, elszoktam az ilyesfajta italozástól, amióta külön utakon jártunk. De jól esett. Végre valakinek kiereszthettem, ami gyűlt már bennem egy ideje. Ez nagyon hiányzott. Máris sokkal jobban éreztem magam, mint az előző hónapokban bármikor. És picit más fényben is láttam a Nagymesterrel való viszonyom. Nem tudom pontosan hogyan még, de máshogy. Lesz min gondolkodnom. És egyre több minden lenne, amit meg kellene vele beszélnem. Nem húzhatom már sokáig azt a beszélgetést.
Miközben ezek a gondolatok kavarogtak a fejemben és szépen lassan a helyükre csúszkáltak, kényelmesen lapítottam a bári ülőalkalmatosságban és mosolyogva hallgattam a lány beszámolóját.
- Azt tudod, hogy a cégem remekül megy, végre nem kell csempészettel foglalkoznom, csak ha akarok, mivel a legális üzletem is kiválóan megy.
Legális üzletek, na ez már tényleg egy teljesen más hölgy volt, mint akivel együtt csempészkedtünk régen. Egy sokkal érettebb és sokkal felelősségteljesebb ifjú hölgy ült velem szemben, mint akivel anno együtt kerültünk mindenféle galibába. A régi énje is ott volt benne, de mára már sokkal több lett annál, túlnőtte azt. Lehet, hogy neki már sikerült megtennie azt a lépést a felnőttség és a felelősség felé, amit nekem még nem? Ez volna az én igazi bajom?
- Arról hallottál szerintem, hogy megjártam a Kessel Run-t. Egy biztos, soha, de soha többé, nincs az a pénz a csillagködben, amiért ezt bevállalnám!
- Soha ne mondd, hogy soha!
- Ezek után, hogy is mondjam… a Nakar’tuur mando űrállomáson voltam, ahol az egyik Kessel Runos pilótát beszerveztem a cégembe és Khun nagymester engedélyével egy csapat menedékkérő defelt vittem a Tundra. Eddig ez kellemes volt, utána Sriluur nevű bolygón, az FRK területén voltam tárgyalni, ahol megtámadtak és elraboltak. Mint kiderült az Exchange újra előkerült, fogalmam sincs honnan és hogyan támadtak fel a hamvaikból. A nyomaik az Onderon bolygóra vezettek, ahol az említett pilótával nyomoztunk, mert már az Exchange az ő üzletét is fenyegeti.
- Hát nem unatkoztál, az biztos! Az én történeteim még fele ennyire se izgalmasak. Még magamat is untatom, ha rájuk gondolok.
Hangomba nem kevés ámulat is költözött a történetek hallgatása során. Csodálat, irigység, nosztalgia, és még megannyi érzés kavargott bennem. Hallottam kósza pletykákat a lány kalandjairól, de teljesen más volt ezeket az ő szájából hallani. Sokkal jobb volt mindent egyből a forrásból átérezni. Ennél már csak az lett volna jobb, ha én is részt vehettem volna ezeken a kalandokon. De nem, nekem maradt a diplomáciai küldetés. Ismét megrohantak a gondolatok a nagymesterrel kapcsolatban, szóval inkább újra kortyoltam egyet, hogy jó messzire elhessegessem őket. Ez a korty más sokkal jobban csúszott.
- Szerinted Drexerrel mi lehet? Hónapok óta nem láttam, de mostanában már a pletykák se keringenek annyira. Az utolsó információm róla, hogy a hutt űr mélyén vadászik valami rosszhírű sötét jedire. Bele se merek gondolni miket művel most, hogy nem vagyunk ott mellette rákoppintani a fejére.
Főleg csak töprengés indítónak és mókás spekulációnak hoztam fel hiányzó társunk témáját, de ha esetleg Fiwinek volt róla valami konkrétabb információja, akkor annak is nagyon örültem volna. Közben a szemem önkéntelenül is elkezdte fürkészni a bárt és a közvetlen környéket a megfelelő szórakozási lehetőségek után kutatva, amivel még fel tudjuk pezsdíteni az esténket. Nagyon jó volt újra beszélgetni és felzárkózni egymásból, de magunkat ismerve úgyse tudtunk sokáig a fenekünkön maradni. Bár nyilvánvalóan, megint csak, Drexer volt aki mindig kitalálta az őrültnél őrültebb dolgokat, de azért minket kettőnket se kellet soha félteni, ha véletlenül magunkra maradtunk, általában akkor amikor ő már kidőlt a végtelen mennyiségű elfogyasztott alkoholtól. De ha nem találtunk semmi egyéb mókát, akkor én azzal is tökéletesen megelégedtem mára, ha csak ültünk, beszélgettünk és végre, annyi hónap után picit lazábban érezhettem magam, mindenféle szorongás nélkül, az egyik legkedvesebb barátommal, amikből egy szürke jedinek kevés és ritkán van ebben a Galaxisban.
|
|
|
A hozzászólást Jonathan Skrex összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 28 Júl. 2019, 14:56-kor.
Karakteradatok
Jalea Fiwi Fry / Zöldike
- Egyéb információk:
- De nekünk fájt utána kevésbé a fejünk - kacsintott Jonathan-ra.
Legalább is ilyen téren, mert más területen meg pont, hogy Drexer miatt az övék fájt. Ő maga is örült volna annak, ha a harmadik társuk is itt lett volna, de már megtanulta, hogy az élet sajnos nem kívánságok alapján működik. Bár a saját jól menő cégnél bejött mindez, de aztán ki is merült ebben az egész. Amikor megkapták az italt, akkor el is vett egy szendvicset is és beleharapott, majd lette maga elé. Miután lenyelte a falatot elmosolyodott azon, hogy mennyire ragaszkodott a barátja azon, hogy ő is fizetni akar majd néhány kört. Végül megadóan emelte fel a kezeit.
- Rendben van, akkor majd te is fizetsz - egyezett bele.
Nem volt nehéz megtenni és nem is akarta megbántani a másikat amiatt, hogy elutasítja mindezt. Régen is mindig megosztoztak mindenen, így tényleg az volt a tisztességes, hogy hagyja ezt a másiknak. Úgy tűnt, hogy az ötletei arra, amiket mondott, hogy miért is viselkedhet úgy Khun nagymester, ahogyan nem igazán nyerték el a másik tetszését. Akkor viszont feladja, ő maga tényleg nem ismerte annyira, hiszen soha sem lett padawan és inkább kint élt a városban, mintsem a templomban, oda csak bejárt nagyon gyakran segíteni és mindenfélét vitt a rendnek köszönetképpen. Amit viszont most hallott az közel sem volt kellemes. Valami nagyon rosszat sejtett a háttérben, ő maga szinte is nem is találkozott a Nagymesterrel, így neki annyira nem tűnt fel mindez, mint egy hozzá közelállónak.
- Lehet, hogy beteg és azért viselkedik így? - kérdezte aggódva. - Nem hiszem, hogy paranoiás lennél.
Jobb ötlete tényleg nem volt, bár persze az is lehet magyarázat, hogy saját maguk változtak és emiatt tűnt a nagymester is másnak. Ezek után saját maga mondott pár dolgot hirtelen, hogy mik is történtek vele. többek közt a legális üzletet meg a Kessel Run-t. Ahogyan rávágta Jonathan, hogy soha se mondja, hogy soha, akkor megrázta a fejét és egy pillanatra elkomorult.
- Te nem voltál ott, az impek egy dolog, ők kezelhetőek. De volt ott valami hatalmas hajó, ami valamivel szétlőtt több csillagrombolót. Mi már csak a romokat találtuk meg és láttuk a hajót. Nem akarok azzal a valamivel találkozni, amíg nem muszáj. Ha nem kis szállítóhajókkal lettünk volna ott, ami kicsi és gyors már nem beszélgetnénk - fejtette ki, ami ott volt akkor.
Még mindig megborzongott, ha belegondolt, ez talán az Exchange-nél is rosszabb volt. az biztos, hogy nem unatkozott, ezzel nem tudott vitatkozni. A végén pedig kénytelen volt felnevetni, amikor a saját magát untatja részt említette a társa.
- Ne aggódj, nekem is kismillió óra tárgyalás, egyeztetés, koordinálás is ott van a listámon, hogy miket csináltam - magyarázta. - Szóval tökéletesen átérzem a helyzetedet.
Mondta mindezt együtt érzőn és még a tekintete is olyan lett, hogy tényleg biztosítsa a másikat arról, hogy úgy érez, ahogyan mondja. A következőre el kellett igencsak gondolkodnia. Nem is törte olyan sokáig a fejét, a végén felnevetett.
- Szerintem? Nar Shaddaa-n ülhet egy rosszhírű lebujban iszik és lányokat hajt fel magának - nevetett.
Simán kinézte belőle ezt, talán ez jobb lehetőség is volt, mintsem az, hogy éppen sötét jedit próbál felhajtani és legyőzni. Az ivászat és a nők hajkurászása veszélytelenebb, nem sokkal, de egy fokkal igen.
- felszerelés/egyebek:
Jonathan Skrex (3. kör)
Furcsa, hogy mennyire idegennek és egyszerre ismerősnek is tűnt az érzés, ami éppen magába kerített az elmúlt percekben, hogy bármiről el tudok csevegni a velem szembe ülő beszélgetőpartnerrel, ami csak éppen eszünkbe jutott. Ismerős volt, mert éveken keresztül utaztunk így együtt hárman, idegen volt, mert hónapok óta nem volt ebben részem. Persze, sok újdonsült társam és ismerősöm lett a különböző megbízások során, de sosem voltam az a könnyen barátkozó, másokban hamar megbízó típus. Együtt dolgozni viszonylag könnyen együtt tudtam másokkal, a közös cél érdekében, de a bizalmam csak addig tartott mindig, amíg a küldetés és a közös érdekek. Ahhoz, hogy azon túl a bizalmam körébe engedjek valakit, sok közös időre, élményre és tapasztalatra volt szükség, ameddig igencsak kevés emberrel jutottam el. Szinte már bárgyún vigyorogtam, ahogy felemlegetésre kerültek az idők, amikor együtt iszogattunk, de főleg mindenféle bajba keveredtünk így hármasban, miközben minden létező dolgon megosztoztunk, jókon és rosszakon egyaránt. Egészen nosztalgikus hangulatba kerültem, ahogy jómagam is elfogyasztottam egy biztonsági szendvicset, miközben megittam az első kör wookie nyál utolsó kortyait.
- Rég esett ital ennyire jól. Ebből szerintem elfér bennünk még egy kör, mielőtt áttérünk valami másra. Bármi ellenvetés?
Mondtam határozottan és ha nem érkezett kifogás az ötlet ellen, már el is indultam, hogy újabb italt vételezzek magunknak a hangulat fokozására. Közben ismét körbe tekintettem a vendéglátóipari egységben. Attól is elszoktam már, hogy ilyen nyugodt körülmények között italozzak. Általában csak küldetések miatt szoktam betérni bárokba, kocsmákba és hasonlókba, azok pedig olyan helyek is szoktak lenni, ahol állandóan áll a bál, zajlik a balhézás és naponta termelődnek a hullák. Ehhez képest rendkívül nyugodt helyre tévedtünk most, nyilvánvalóan ebben nagy segítség volt, hogy nem lehetett ide fegyvert hozni, a béke ünnepe volt és valószínűleg a célközönség is különbözött attól, amit megszoktam.
Gond nélkül sikerült megszerezni az új környi italt és vissza is helyezkedtem a helyemre, Fiwivel szemben. Ismét visszakanyarodtunk a nagymester furcsa viselkedésének okára. Beteg lett volna? Nem éreztem ennek nyomát rajta, de mostanában eltávolodhattunk annyira, hogy ne is érezhessem. Fiwi próbált megnyugtatni, hogy nem vagyok paranoiás, jómagam se feltétlenül gondoltam annak, de egyelőre nem találtam a titok nyitját.
- Nem tudom, mi lehet vele, de aggódom. És nem csak miatta.
Kicsit megforgattam a kezemben az új italt, de még nem kortyoltam bele. Egy picit el kellett gondolkodnom, hogyan is fogalmazhatnám meg, ami éppen eszembe jutott és szintén zavart, vagyis inkább aggasztott már egy ideje. Fiwi remekül értett az üzlethez, a csempészéshez, és még számtalan más dologhoz is, de maga a szürke jedik útja viszonylag távol állt tőle. Illetve ez nem egészen igaz, izig-vérig szürke jedi volt a lány, csak más fajta, mint én, vagy Drexer. De ha valamit megtanultam utazásaim alatt, hogy szürke jediből nagyon sok féle típus létezik, nagyjából annyi, ahányan csak vannak, mindenki más féle és ebből a nagy egészből Nagoon tanítványai csak egy kis szeletet tettek ki. Fiwi minden esetre sose töltött annyi időt a templomban, így nehezen érzékelhette volna azt, amit én, aki ha nem voltam éppen küldetésem, időm nagy részét a templom falai között töltöttem.
- Az egész rend miatt aggódom picit. Nagyon megváltozott minden, kevesen maradtunk a régiek közül és nem tudom, pontosan merre tartunk. Valami nagy galiba készül odakint a Galaxisban, érzem, és nem vagyok benne biztos, hogy készen állunk rá. Talán ezen dolgozik a nagymester, hogy felkészítsen minket, a rendet, vagy éppen Önmagát, arra, ami ránk vár.
Nehéz téma volt ez, de nem azért haboztam elmondani, mert nem akartam megosztani a dolgot a lánnyal, inkább azért, mert nem tudtam rendesen megfogalmazni az aggodalmaimat. Már egy ideje felmerültek bennem ezek a gondolatok a küldetések előtt, alatt vagy után, de nem igazán voltak már olyan emberek a templomban, akikkel ezeket megoszthattam volna. Fiwi és Drexer távol jártak, a nagymesterrel alig találkoztam, a többi régi ismerősöm pedig vagy távol volt küldetésen, vagy halott volt már. Új vér, új arcok töltötték meg a templomot, amik között már nem annyira találtam a helyemet, mint régen. Kicsit hunyorogva néztem a szövegelésem után a lányra, nem lepett volna meg, ha ezután, néhány aggódó pillantással jutalmazott volna, hogy mégis paranoiás vagyok, vagy már egyenesen kezdek bedilizni. Minden esetre, mielőtt belekortyoltam volna az új italba, Fiwit is ellenőriztem, éppen hogy áll az előzőjével, bevártam, ha kellett, majd egy új koccintás után szép nagyot ittam a poharamból. Ezt is sikerült végre kibeszélni magamból.
Innentől kezdve én már csöndbe voltam és ittam rég látott társam szavait, meg esetenként a poharam tartalmát. Elég kalandosnak tűnt ez a Kessel Run kiruccanás, de az elmondottak alapján abszolút megértettem, miért nem akart többé Fiwi csak hallani se a dologról, nemhogy újra a közelébe kerülni. Nekem is felgyűlt egy pár olyan ténykedés az évek során, aminek többé a csíráját se akartam észlelni, a különbség annyi volt, hogy ha én egy ilyen küldetés kapnék a holnapi nap folyamán, ugyanúgy jóképet kéne vágnom hozzá és indulni is elvégezni a feladatot. Főleg a politikusok kísérgetése, védelme, istápolása. Na, az egy undorító feladat. Egyébként meg teljesen meg tudtam érteni, miért áll valaki testőrnek, ha olyan személyt védelmezhet aki valóban megérdemli. De amilyen emberekkel, nos, izé, inkább lényekkel hozott össze a sors mostanában, inkább nem is ejtenék róluk több szót. Persze Fiwinek is bőven kijutottak a feldatok, tárgyalások, egyeztetések, amikhez nem fűlött annyira a foga, a különbség csak annyi volt kettőnk között, hogy ő nem panaszkodott állandóan, mint én, hanem tette, amit tennie kell. Ez lenne a nagy lecke, amit meg kellene tanulnom ezekből a feladatokból? Hiába próbálkoztam, nem tűnt el ez a gondolatfelhő a fejem fölül. De kizökkentett a borús elmélkedésből, ahogy Drexer sorsát fejtegettük. Én eredetileg sötét jedik hajkurászása közbe vizionáltam meg őt, de Fiwinek abszolút igaza volt, miközben mindketten felnevettünk a gondolatmeneten, a célpontjai között ugyanúgy szerepelhettek kétes körülmények között összeszedett hölgyek is. Hiányzott nagyon a lókőtő. És picit el is szomorított, hogy ezek szerint egyikünk se tudja pontosan, mi lehet éppen vele. De az felvidított újra, hogy mindketten pozitívan álltunk a dologhoz, bizonyosak voltunk, hogy megvan éppen valahol és inkább élveztük egymás társaságát. Ez már bőven több volt, mint amire az elmúlt hónapokban időnk jutott. Ismét csak felkúszott a mosoly a számra. Főleg régi társammal való egymásra találástól folyamatosan frissülő jókedvemtől, na meg persze részben már a véremben egyre inkább gyűlő alkoholtól is. Finom volt ez az ital, nem volt mit tenni. És remek volt a társaság. Az egyetlen, ami kezdett roppant gyanús lenni, hogy egy ideje már itt voltunk és eddig semmi galiba nem talált meg minket.
- Rég esett ital ennyire jól. Ebből szerintem elfér bennünk még egy kör, mielőtt áttérünk valami másra. Bármi ellenvetés?
Mondtam határozottan és ha nem érkezett kifogás az ötlet ellen, már el is indultam, hogy újabb italt vételezzek magunknak a hangulat fokozására. Közben ismét körbe tekintettem a vendéglátóipari egységben. Attól is elszoktam már, hogy ilyen nyugodt körülmények között italozzak. Általában csak küldetések miatt szoktam betérni bárokba, kocsmákba és hasonlókba, azok pedig olyan helyek is szoktak lenni, ahol állandóan áll a bál, zajlik a balhézás és naponta termelődnek a hullák. Ehhez képest rendkívül nyugodt helyre tévedtünk most, nyilvánvalóan ebben nagy segítség volt, hogy nem lehetett ide fegyvert hozni, a béke ünnepe volt és valószínűleg a célközönség is különbözött attól, amit megszoktam.
Gond nélkül sikerült megszerezni az új környi italt és vissza is helyezkedtem a helyemre, Fiwivel szemben. Ismét visszakanyarodtunk a nagymester furcsa viselkedésének okára. Beteg lett volna? Nem éreztem ennek nyomát rajta, de mostanában eltávolodhattunk annyira, hogy ne is érezhessem. Fiwi próbált megnyugtatni, hogy nem vagyok paranoiás, jómagam se feltétlenül gondoltam annak, de egyelőre nem találtam a titok nyitját.
- Nem tudom, mi lehet vele, de aggódom. És nem csak miatta.
Kicsit megforgattam a kezemben az új italt, de még nem kortyoltam bele. Egy picit el kellett gondolkodnom, hogyan is fogalmazhatnám meg, ami éppen eszembe jutott és szintén zavart, vagyis inkább aggasztott már egy ideje. Fiwi remekül értett az üzlethez, a csempészéshez, és még számtalan más dologhoz is, de maga a szürke jedik útja viszonylag távol állt tőle. Illetve ez nem egészen igaz, izig-vérig szürke jedi volt a lány, csak más fajta, mint én, vagy Drexer. De ha valamit megtanultam utazásaim alatt, hogy szürke jediből nagyon sok féle típus létezik, nagyjából annyi, ahányan csak vannak, mindenki más féle és ebből a nagy egészből Nagoon tanítványai csak egy kis szeletet tettek ki. Fiwi minden esetre sose töltött annyi időt a templomban, így nehezen érzékelhette volna azt, amit én, aki ha nem voltam éppen küldetésem, időm nagy részét a templom falai között töltöttem.
- Az egész rend miatt aggódom picit. Nagyon megváltozott minden, kevesen maradtunk a régiek közül és nem tudom, pontosan merre tartunk. Valami nagy galiba készül odakint a Galaxisban, érzem, és nem vagyok benne biztos, hogy készen állunk rá. Talán ezen dolgozik a nagymester, hogy felkészítsen minket, a rendet, vagy éppen Önmagát, arra, ami ránk vár.
Nehéz téma volt ez, de nem azért haboztam elmondani, mert nem akartam megosztani a dolgot a lánnyal, inkább azért, mert nem tudtam rendesen megfogalmazni az aggodalmaimat. Már egy ideje felmerültek bennem ezek a gondolatok a küldetések előtt, alatt vagy után, de nem igazán voltak már olyan emberek a templomban, akikkel ezeket megoszthattam volna. Fiwi és Drexer távol jártak, a nagymesterrel alig találkoztam, a többi régi ismerősöm pedig vagy távol volt küldetésen, vagy halott volt már. Új vér, új arcok töltötték meg a templomot, amik között már nem annyira találtam a helyemet, mint régen. Kicsit hunyorogva néztem a szövegelésem után a lányra, nem lepett volna meg, ha ezután, néhány aggódó pillantással jutalmazott volna, hogy mégis paranoiás vagyok, vagy már egyenesen kezdek bedilizni. Minden esetre, mielőtt belekortyoltam volna az új italba, Fiwit is ellenőriztem, éppen hogy áll az előzőjével, bevártam, ha kellett, majd egy új koccintás után szép nagyot ittam a poharamból. Ezt is sikerült végre kibeszélni magamból.
Innentől kezdve én már csöndbe voltam és ittam rég látott társam szavait, meg esetenként a poharam tartalmát. Elég kalandosnak tűnt ez a Kessel Run kiruccanás, de az elmondottak alapján abszolút megértettem, miért nem akart többé Fiwi csak hallani se a dologról, nemhogy újra a közelébe kerülni. Nekem is felgyűlt egy pár olyan ténykedés az évek során, aminek többé a csíráját se akartam észlelni, a különbség annyi volt, hogy ha én egy ilyen küldetés kapnék a holnapi nap folyamán, ugyanúgy jóképet kéne vágnom hozzá és indulni is elvégezni a feladatot. Főleg a politikusok kísérgetése, védelme, istápolása. Na, az egy undorító feladat. Egyébként meg teljesen meg tudtam érteni, miért áll valaki testőrnek, ha olyan személyt védelmezhet aki valóban megérdemli. De amilyen emberekkel, nos, izé, inkább lényekkel hozott össze a sors mostanában, inkább nem is ejtenék róluk több szót. Persze Fiwinek is bőven kijutottak a feldatok, tárgyalások, egyeztetések, amikhez nem fűlött annyira a foga, a különbség csak annyi volt kettőnk között, hogy ő nem panaszkodott állandóan, mint én, hanem tette, amit tennie kell. Ez lenne a nagy lecke, amit meg kellene tanulnom ezekből a feladatokból? Hiába próbálkoztam, nem tűnt el ez a gondolatfelhő a fejem fölül. De kizökkentett a borús elmélkedésből, ahogy Drexer sorsát fejtegettük. Én eredetileg sötét jedik hajkurászása közbe vizionáltam meg őt, de Fiwinek abszolút igaza volt, miközben mindketten felnevettünk a gondolatmeneten, a célpontjai között ugyanúgy szerepelhettek kétes körülmények között összeszedett hölgyek is. Hiányzott nagyon a lókőtő. És picit el is szomorított, hogy ezek szerint egyikünk se tudja pontosan, mi lehet éppen vele. De az felvidított újra, hogy mindketten pozitívan álltunk a dologhoz, bizonyosak voltunk, hogy megvan éppen valahol és inkább élveztük egymás társaságát. Ez már bőven több volt, mint amire az elmúlt hónapokban időnk jutott. Ismét csak felkúszott a mosoly a számra. Főleg régi társammal való egymásra találástól folyamatosan frissülő jókedvemtől, na meg persze részben már a véremben egyre inkább gyűlő alkoholtól is. Finom volt ez az ital, nem volt mit tenni. És remek volt a társaság. Az egyetlen, ami kezdett roppant gyanús lenni, hogy egy ideje már itt voltunk és eddig semmi galiba nem talált meg minket.
|
|
|
Karakteradatok
Jalea Fiwi Fry / Zöldike
- Egyéb információk:
Fiwi-nek is nagyon jó érzés volt, hogy végre valamelyik barátjával iszogathat és beszélgethet és nem pedig valamelyik üzleti partnerével. Mégiscsak más volt a hangulata és más érzések kerítették ettől a hatalmába. Ez nem volt olyan rideg és távolságtartó. Még Claye-val is olyan volt, hiszen őt sem ismerte olyan régen, csak a fogadott bátyjával, Jonathan-al és Drexer-rel volt olyan, amit egyelőre mástól nem kaphatott meg. Családias, meghitt és ők hárman voltak, akikben teljesen megbízott. Természetesen ott volt Khun nagymester is, a másik három úriember volt mégiscsak a saját korosztálya, így ezért volt ez más. Közben pedig ki is fogyott az első kör wookie nyál. Eléggé el volt szokva ettől, így már most érezte, hogy másnap nagyon, de nagyon fog a feje fájni majd. Ennek már éppen hangot is akart volna adni, amikor Jonathan felhozta, hogy legyen következő kör. Mivel nem akart megbántani, hogy saját maga fizetné ezt is, vagy éppenséggel nemet mond rá, így részben megadóan bólintott a férfinak, hogy jobban érezze a másik magát.
- Rendben, legyen még egy kör – mondta.
Így figyelte, hogy a férfi felállt és elment italért, majd hamarosan vissza is ért az asztalhoz. Ekkor hálásan biccentett az italért és átvette Jonathan-tól a sajátját. Ha a másik nem tiltakozott, akkor koccintásra emelte a poharát, hogy mégiscsak legyen valami megszokott formalitás és ne csak nyakra-főre vedeljék az italt, az olyan kiábrándító és snassz.
- Egészségünkre! – mondja ezen esetben.
Ha nem akarta ezt a férfi, akkor kihagyta és csak úgy önmagában koccintás és „tószt” nélkül húzza le az italt, majd „csapja le” az asztalra az üres poharát. Azon úgy tűnt, hogy hiába gondolkodott, hogy miként is tudna még többet segíteni a férfin, hiszen látta, hogy mennyire aggódik és éppen nem igen van a helyzet magaslatán. Sajnos soha sem volt túl jó abban, hogy másokat vigasztaljon. Így nagyon nem tehetett mást, mintsem meghallgatja a másikat.
- Mi miatt aggódsz még? – érdeklődött őszintén.
Eddigre már megbánta, hogy lehet, hogy túlságosan elsiette azt, hogy megigya a saját italát. Ahogyan Jonathan beszélni kezdett, akkor a teljes figyelmét a férfira fordította. Igazából neki ezek annyira nem tűntek fel, hiszen saját maga inkább külsős volt a renden belül, mint tényleges tag. Még csak azt sem nagyon lehetett rá mondani, hogy szürke jedi lenne. Értett néhány „trükkhöz” és a fénykardvívás tudományához, de nem több ennél. A galibával viszont teljes mértékben egyet tudott érteni, ezt ő maga is érezte, ahogyan valószínűleg mindenki.
- Valami mindig készül… de most egyetértek veled. Ott vannak a császár gyerekei, ha a Birodalom nem tudja őket likvidálni, van egy olyan érzésem, hogy rendesen felfogják kavarni az állóvizet. Ebből pedig egyenesen következik, hogy a csillagköd történelmét ismerve valószínűleg újra háború fog kitörni. És ha hinni lehet a legendáknak, mítoszoknak, mostanság, talán a mi életünkben fog megtörténni a 15.000 évenkénti esemény is, amikor fajok tűnnek el, jelennek meg és az Erőhöz is köze van…
Válaszolta gondterhelten, ezzel is kimutatva, hogy komolyan veszi azt, amit Jonathan mondott neki.
- De én hiszem, hogy képesek leszünk bármi is jön azt túlélni. Ha pedig szeretnéd, akkor többet leszek ott veletek – felelte kedvesen.
Közben pedig, ha tudta, akkor barátilag igyekszik az ujjait belefűzni Jonathan ujjai közé, hogy ezzel is mutathassa, hogy tényleg mellette áll és ha kell, akkor mindenben segít neki, hogy a másik ne érezhesse egyedül magát.
- felszerelés/egyebek:
Jonathan Skrex (4. kör)
Szegény Fiwi, szinte már elkezdtem sajnálni, jól beletenyerelt a legrosszabb formámba. Borzasztó lehetett hallgatni, ahogy folyamatosan csak panaszkodom, meg a problémáimról nyekegek, miközben azért jöttünk, hogy jól érezzük magunkat. De sajnos nem tudtam vele mit kezdeni, ha már elkezdtük a témát, muszáj volt kiereszteni magamból a dolgokat, amik az elmúlt hónapokban felgyűltek. A templomban már senki nem maradt, akivel ezeket megoszthattam volna. Talán ez volt az egyik legborzasztóbb érzés. Régen, bár nyilván Fiwivel és Drexerel voltam a legtöbbet, de akármikor betévedtünk a kantinba, vagy csak az edzőtermekbe, szinte nem is volt olyan ember, akinek ne köszöntünk volna oda, ne váltottunk volna vele pár szót. Manapság már annak is örülök, ha egyáltalán felismerek valakit. Mindenki szétszóródott a csillagködben a régiek közül, vagy rosszabb esetben elvesztettük, mert vagy meghalt, vagy ami még rosszabb, a sötét oldal szolgálatába szegődött. Talán olyan is volt, akinek az egész túl nehéznek bizonyult és visszatért a jedik közé. Túl gyors volt mostanában a rotáció, nem volt alkalmam megismerni új embereket, akikben megbízhatok. Ebben persze a küldetéseim se segítettek, aminek mindenhez volt köze, csak a szürke jedikhez nem. Drága zöldikém biztosan nem akarta volna azt a második kört, legalábbis nem ilyen hamar, de a megadó bólintásból egyből éreztem, hogy nem akar megbántani és ezt már be kell vállalni. Hoztam is az új kör wookie nyálat, megvolt a koccintás is, de jómagam még nem ittam meg, hiszen azon gondolkodtam, hogyan is fogalmazhatnám, meg ami éppen eszembe jutott. Arra eszméltem, hogy Fiwi az aggódásom iránt érdeklődött, miután lehúzta az italát. Egy kicsit meg kellett ráznom a fejem, hiszen azt hittem káprázik a szemem. Rendben volt még a huzatja, az biztos. Én még picit vártam az itallal, amíg rendesen meg nem fogalmaztam a témát, amit elkezdtem.
Miután elregéltem a renddel kapcsolatos gondolataimat, végre jómagam is ittam a friss nedűből, miközben vártam a reakciókat. Nem lepődtem volna meg aggódó, már-már gyanakvó tekinteteken ezek után, de Fiwi ugyanolyan megértő és kedves arccal nézett rám, ahogy mindig. Tökéletesen összefoglalta a csillagködben terjengő eseményeket, azok közül is csak a legnagyobb volumenűeket, amik szinte elkerülhetetlenül újabb háborúk és katasztrófák felé sodorták éppen a Galaxist. Már csak idő kérdése volt, mi pedig egyáltalán nem álltunk készen egy ilyenre. De Fiwi szerint megoldjuk majd, ha eljön az idő, ezen ismét csak elmosolyodtam, valahogy mindig jobb kedvre tudott deríteni.
- Remélem, igazad van. Én mindenképpen örülnék, ha picit többet fordulnál meg felénk, de tudom, hogy elfoglalt vagy. Illetve te is szólj, ha a rend bármiben tud segíteni. Vagy ha a rend nem is, legalább én.
Kacsintottam is egyet biztatóan, miközben az ujjaink szépen lassan összefonódtak. Nem volt kifogásom a baráti gesztus ellen, régen is többször előfordult ez, főleg a nehezebb időkben, amikor felgyűltek a gondok. Mostanában annyira ridegnek tűnt minden a templom falain kívül és belül is, már ettől az apróságtól is picit melegség töltötte fel a kezemet.
- Emlékszel, amikor régen ezt csináltuk, és Drexer mindig úgy tett, mintha elhányná magát? Bár ha jól emlékszem, egyszer sikerült is neki a mutatvány, valahol a kilencedik és a tizedik kör között.
Picit ismét csöndbe maradtam és hagytam, hogy tartson a kedves pillanat, mielőtt megint elrontanám valami buta elmélkedéssel. Szívem szerint elcsomagoltam volna ezt a jelenetet, hogy magammal vihessem bárhova később, de tudtam, hogy erre nincs lehetőség. Szóval csak igyekeztem kiélvezni, amíg lehetett.
- Köszönöm, hogy meghallgattál. Esküszöm, nem szoktam mindig ekkora búbánat lenni, még mostanában sem, csak ezek a gondolatok már hónapok óta gyűlnek bennem és jó érzés végre újra olyannal beszélgetni, akinek bármit elmondhatok és nem fog idiótának nézni. Nos, nem fog akkora idiótának nézni.
Végre az én kedvem is oldódni látszott. Mindig én voltam hármunk közül a legkomorabb, de azért én se szoktam akkor búsmanó lenni, mint amit az elmúlt percekben, napokban, hetekben, hónapokban, régóta produkáltam. De ahogy itt ültünk, kettesben, mintha kezdett volna visszaköltözni belém a régebbi, fiatalabb, nem annyira karót nyelt énem is. Vagy kezdtem megérezni az alkoholt én is. Valószínűleg picit mindkettő. Az időközben kiürült második pohárkám fenekére néztem, majd letettem az asztalra és beszélgetőpartnerem felé fordultam.
- Nos, ezt is kivégeztük. Van-e a hölgynek kedve még egy italhoz és folytassuk a diskurzust itt, vagy nézzünk körbe a palotában újabb mulatságok után és folytassuk a diskurzust máshol?
Ha Fiwi esetleg szeretett volna még egyet inni és tovább ücsörögni, vagy csak szimplán tovább ücsörögni és nyugodtan folytatni az egymásra találást, akkor kapva kaptam az alkalmon és már igyekeztem is valami új témát találni a beszélgetésnek, ami picit lazább irányba tereli a hangulatot. Ha viszont nyitott volt az indulásra és a palota felfedezésére, akkor jöhetett az ötletelés, merre tovább.
- Akkor a nagy kérdés, merre? Őszintén szólva, nem sokat tudok erről a helyről. Azt tudom, hogy a fegyverszünet, háború vége, béke ünnepe, ilyenek, de azon kívül rejtély mi zajlik itt. Láttam valami kaszinó részleget, de a szerencsejáték sose volt az én asztalom. Van még a környéken valami izgalmas?
Érdeklődve, szinte már gyermeki lelkesedéssel kezdtem el nézelődni, hátha megakad a szemem valami érdekes eseményen vagy kiíráson. Ha esetleg mégis amellett döntöttünk volna, hogy maradjunk a fenekünkön és nyugiban beszélgessünk tovább, arra is teljesen nyitott voltam, ha viszont engedtünk a kalandvágynak, hogy társalgás közben keressünk valami izgalmat is, akkor kíváncsian vártam az esetleges javaslatokat. Fiwi valahogy mindig sokkal előbb és jobban képbe volt ezekkel a dolgokkal, mint mi. Nem csoda hogy olyan jól ment neki az üzlet, néha egy információs adatbanknak is bőven elmehetett volna. Amiben esetleg elmaradt volna a lány erőhasználat vagy fénykardvívás terén, azt ezeken a tereken bőven bepótolta mindig, sőt, ránk is vert jónéhány kört. Én innentől kezdve bármire nyitott voltam, a további nyugodt iszogatásra is, akár a szerencsejáték asztalok kipróbálására is, de nagyon szívesen néztem volna körbe ezen a helyen újabb kalandos események után kutatva. Nem is igazán érdekelt mit csinálunk, csak az, hogy együtt csináljuk és végre kikapcsolódhassak picit az egyik, ha nem a legkedvesebb barátommal az egész csillagködben.
Miután elregéltem a renddel kapcsolatos gondolataimat, végre jómagam is ittam a friss nedűből, miközben vártam a reakciókat. Nem lepődtem volna meg aggódó, már-már gyanakvó tekinteteken ezek után, de Fiwi ugyanolyan megértő és kedves arccal nézett rám, ahogy mindig. Tökéletesen összefoglalta a csillagködben terjengő eseményeket, azok közül is csak a legnagyobb volumenűeket, amik szinte elkerülhetetlenül újabb háborúk és katasztrófák felé sodorták éppen a Galaxist. Már csak idő kérdése volt, mi pedig egyáltalán nem álltunk készen egy ilyenre. De Fiwi szerint megoldjuk majd, ha eljön az idő, ezen ismét csak elmosolyodtam, valahogy mindig jobb kedvre tudott deríteni.
- Remélem, igazad van. Én mindenképpen örülnék, ha picit többet fordulnál meg felénk, de tudom, hogy elfoglalt vagy. Illetve te is szólj, ha a rend bármiben tud segíteni. Vagy ha a rend nem is, legalább én.
Kacsintottam is egyet biztatóan, miközben az ujjaink szépen lassan összefonódtak. Nem volt kifogásom a baráti gesztus ellen, régen is többször előfordult ez, főleg a nehezebb időkben, amikor felgyűltek a gondok. Mostanában annyira ridegnek tűnt minden a templom falain kívül és belül is, már ettől az apróságtól is picit melegség töltötte fel a kezemet.
- Emlékszel, amikor régen ezt csináltuk, és Drexer mindig úgy tett, mintha elhányná magát? Bár ha jól emlékszem, egyszer sikerült is neki a mutatvány, valahol a kilencedik és a tizedik kör között.
Picit ismét csöndbe maradtam és hagytam, hogy tartson a kedves pillanat, mielőtt megint elrontanám valami buta elmélkedéssel. Szívem szerint elcsomagoltam volna ezt a jelenetet, hogy magammal vihessem bárhova később, de tudtam, hogy erre nincs lehetőség. Szóval csak igyekeztem kiélvezni, amíg lehetett.
- Köszönöm, hogy meghallgattál. Esküszöm, nem szoktam mindig ekkora búbánat lenni, még mostanában sem, csak ezek a gondolatok már hónapok óta gyűlnek bennem és jó érzés végre újra olyannal beszélgetni, akinek bármit elmondhatok és nem fog idiótának nézni. Nos, nem fog akkora idiótának nézni.
Végre az én kedvem is oldódni látszott. Mindig én voltam hármunk közül a legkomorabb, de azért én se szoktam akkor búsmanó lenni, mint amit az elmúlt percekben, napokban, hetekben, hónapokban, régóta produkáltam. De ahogy itt ültünk, kettesben, mintha kezdett volna visszaköltözni belém a régebbi, fiatalabb, nem annyira karót nyelt énem is. Vagy kezdtem megérezni az alkoholt én is. Valószínűleg picit mindkettő. Az időközben kiürült második pohárkám fenekére néztem, majd letettem az asztalra és beszélgetőpartnerem felé fordultam.
- Nos, ezt is kivégeztük. Van-e a hölgynek kedve még egy italhoz és folytassuk a diskurzust itt, vagy nézzünk körbe a palotában újabb mulatságok után és folytassuk a diskurzust máshol?
Ha Fiwi esetleg szeretett volna még egyet inni és tovább ücsörögni, vagy csak szimplán tovább ücsörögni és nyugodtan folytatni az egymásra találást, akkor kapva kaptam az alkalmon és már igyekeztem is valami új témát találni a beszélgetésnek, ami picit lazább irányba tereli a hangulatot. Ha viszont nyitott volt az indulásra és a palota felfedezésére, akkor jöhetett az ötletelés, merre tovább.
- Akkor a nagy kérdés, merre? Őszintén szólva, nem sokat tudok erről a helyről. Azt tudom, hogy a fegyverszünet, háború vége, béke ünnepe, ilyenek, de azon kívül rejtély mi zajlik itt. Láttam valami kaszinó részleget, de a szerencsejáték sose volt az én asztalom. Van még a környéken valami izgalmas?
Érdeklődve, szinte már gyermeki lelkesedéssel kezdtem el nézelődni, hátha megakad a szemem valami érdekes eseményen vagy kiíráson. Ha esetleg mégis amellett döntöttünk volna, hogy maradjunk a fenekünkön és nyugiban beszélgessünk tovább, arra is teljesen nyitott voltam, ha viszont engedtünk a kalandvágynak, hogy társalgás közben keressünk valami izgalmat is, akkor kíváncsian vártam az esetleges javaslatokat. Fiwi valahogy mindig sokkal előbb és jobban képbe volt ezekkel a dolgokkal, mint mi. Nem csoda hogy olyan jól ment neki az üzlet, néha egy információs adatbanknak is bőven elmehetett volna. Amiben esetleg elmaradt volna a lány erőhasználat vagy fénykardvívás terén, azt ezeken a tereken bőven bepótolta mindig, sőt, ránk is vert jónéhány kört. Én innentől kezdve bármire nyitott voltam, a további nyugodt iszogatásra is, akár a szerencsejáték asztalok kipróbálására is, de nagyon szívesen néztem volna körbe ezen a helyen újabb kalandos események után kutatva. Nem is igazán érdekelt mit csinálunk, csak az, hogy együtt csináljuk és végre kikapcsolódhassak picit az egyik, ha nem a legkedvesebb barátommal az egész csillagködben.
|
|
|
Karakteradatok
Jalea Fiwi Fry / Zöldike
- Egyéb információk:
Fiwi ugyan nem tudhatta, hogy min aggódik éppen Jonathan, de igazából nem volt baja azzal, hogy a barátja kiönti neki a szívét. Végtére is ezért voltak a barátok, hogy a legrosszabb helyzetben is meghallgassák egymást és ha tudnak, akkor tanácsot is adjanak egymásnak. Egyedül igazából tényleg csak az itallal volt gondja, hogy túl hamar jött, de azért gyorsan el is pusztította mindazt még mielőtt meggondolná magát és nem fogyna el. Teljesen megértette a barátja gondjait, hogy miért is vélekedik úgy, ahogyan, de sajnos pár szónál többet nem tudott tenni az ügy érdekében. Ő nem volt ténylegesen szürke jedi, hiszen évek, több mint egy évtized is eltelt azóta, hogy kibukott a Jedi Rendből és azóta sem tudott többet annál, mint akkor, amikor várta, hogy Padawan lehessen. Ezért nem is erőltette, meg mivel nem volt szürke sem, így ezért nem erőltette azt, hogy mindig megfordul ott, csak ha korábban Gerr’IUS nagymester, majd most Khun nagymester hívatta. De ez persze nem jelentette azt, hogy nem szívesen ment oda, csak ott tényleg nagyon kívülállónak érezte magát. Meg annak idején nem volt elég vastag sem a bőr a képén, hogy kihasználja őket, vagy mestert kérjen magának azok után, hogy Gerr és Drexer megmentették őt a Naboo-n.
- Végtére is elég közel vagytok Tonga várostól, így nem tart sok ideig oda menni. De ha akarsz, akkor te is kijöhetsz hozzám, mostanra már elég nagy a telepem a város mellett, saját leszállóval, raktárakkal, lakóépülettel, kórházzal. Szerintem a városból is hozzám fognak járni, mert jobb az ellátás. De bőven van szállás is, így ott is tudsz aludni, ha nem akarsz a templomban lenni – ajánlotta fel kedvesen.
Tényleg örült volna, ha több ismerős és barát veszi ott körül. Még a saját lakosztályában is bőven volt hely vendégek számára, nem kellett a vendégszobákat és szintet sem használni mindehhez. Annak nagyon megörült, hogy nem húzta el a kezét Jonathan, hanem viszonozta a baráti ujjösszefűzést. Tudta, hogy ilyet főleg a párok szoktak csinálni, de náluk ez teljesen baráti volt, bármiféle hátsó szándék nélkül. Ahogyan az emléket felhozta a férfi, hogy Drexer egyszer el is hányta magát ettől, akkor felnevetett. Persze, hogy emlékezett rá.
- Nem lehet elfelejteni, ki is tették utána a szűrét és nekünk is kínos volt maradni – nevetett.
Ismét a régi szép emlékek, szeretett az efféléken gondolkodni, hogyha megtehette, csak sajnos az utóbbi időben főleg számokkal kelt és feküdt, így kevés volt az ideje minderre. De nem csak neki, sokkal nehezebb volt minden, hogy idősebbek voltak felnőttek, már nem voltak kamaszok. Régen minden könnyebb és egyszerűbb volt, olyan, amilyen többé nem lehet.
- Tudod, hogy nekem bármikor bármit elmondhatsz, maximum nőügyben foglak idiótának nézni, semmilyen másban – felelte szórakozottan.
De akkor is teljesen komolyan mondta és gondolta. Örömmel hallgatta meg a két barátját bármikor és ha tudott, akkor segített is nekik.
- Ezen felül mindenkinek lehetnek rossz napjai – kacsintott a másikra.
A következő kérdésen el kellett gondolkodnia, hogy mit is csináljanak a folytatásban.
- Nekem mindegy, én már láttam igazából korábban a palotát, de ha te szeretnéd megnézni, akkor körbejárhatjuk. Azt tudom, hogy a bálteremben lehet táncolni, illetve van lehetőség többfajta szerencsejátékra, mint te is mondtad. Illetve lehet hírességeket kiszúrni, elő szoktak fordulni. A tetőn pedig szépen belátni a város jó részét és szinte folytonos tűzijáték is van – magyarázta.
Gyorsan igyekezett összeszedni a gondolatit, hogy mit is lehet tudni erről a helyről, azon felül, amit Jonathan mondott.
- Igazából röviden ennyi. Amit még tudni a helyről, hogy a helyieknek nem kell dolgozniuk, mindent droidok végeznek helyettük ők pedig alkothatnak, művészkedhetnek és tehetik, amit akarnak. Vannak saját Erőhasználóik, a Zakuul Lovagjai, akik elég érdekes módon képviselik a törvényt. Szürkének vallják magukat, de inkább sötét jedikhez van közük és kibernetizálják magukat, ami elég ijesztő, főleg, hogy mindenki más ha lehet kerül. Mint az FRK-nak nekik is droid-hadseregük van az Égosztagosok. Ezen felül roppant gazdag civilizáció, ami még egyedi technológiát is használ, olyat, amit a csillagködben mások nem.
- felszerelés/egyebek:
Jalea Fiwi Fry / Zöldike
- Egyéb információk:
Megtörtént az is, amire Fiwi egyáltalán nem számított, ami az volt, hogy a fejébe szállt az ital. Ezt igencsak kellemetlennek érezte, nem hitte volna, hogy ennyire elszokott ettől ez egésztől. De legalább a Béke ünnepe nem egyetlen napból állt, hanem többől, így még holnap folytatni tudják a beszélgetést és az esetleges kaszinózást is. Csak kell találnia majd hozzá még egy fájdalomcsillapítót is. Most, hogy rá kellett jönnie, hogy „megöregedett” és nem bírja már úgy az italt, ami azért volt, mert régen tivornyázott, kellően be kell enniük előtte.
- Jonathan, remélem megbocsátasz, de nekem már most a fejembe szállt az ital… túl régen ittunk – nevetett fel. – Szerintem megyek és lefekszem, holnap pedig folytassuk innen az egészet.
Ha a fiatal férfi engedte, akkor még egy puszit is nyomott búcsúzóul a társa arcára. A felállás túl gyors volt és eléggé megszédült, így igyekezett hamar megtalálni az egyensúlyát, ami fajából adódóan segített a dolgon, bár nem kifejezetten részegségre találták ki mindezt. Szerencsére következő ital nem volt, így koffein tartalmút csak azért nem kért ki, mert most aludni szeretett volna. Annak örült, hogy nem tántorgott nagyon, hanem tudott egyenesen menni az Erőnek hála. Így legalább nem volt túl kellemetlen számára sem, hogy az este ennyire korai szakaszában teljesen részegre itta magát és azért távozik. Arra különösen ügyelt, hogy ne menjen neki senkinek sem, ha pedig végre kiért a bálnak fenntartott részről, akkor lifttel egyenesen arra a részre ment, ahol a szállása is volt. még egy gyors hideg zuhanyt vett, majd miután átöltözött bedőlt az ágyba és szinte azonnal elaludt.
//Mivel szombat éjfélkor vége a játéknak nem hiszem, hogy nagyon több kört tudnánk játszani, így köszönöm szépen a játékot!//
- felszerelés/egyebek:
Similar topics
» Fiwi és Jonathan (MU 4.)
» Jalea Fiwi Fry
» Jalea Fiwi Fry - helyzetjáték
» Jonathan Miller
» Jalea Fiwi Fry
» Jalea Fiwi Fry - helyzetjáték
» Jonathan Miller
X-Men Reneszánsz :: Little SW / Lil'SW :: Little SW :: Event helyszínek :: Nyári event - Az Örök Sárkány Palotája
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.