Jalea Fiwi Fry

Go down

Jalea Fiwi Fry Empty Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 17 Szept. 2017, 20:32

Név: Jalea Fiwi Fry
Egyéb név(i): Zöldike, Fiwi (ezt a nevet használja)
Faj: Mirialan (humanoid)
Nem:
Jellem: szabadszellemű
Születési helye és idő: ME 20, Mirial
Kor: 22 év
Család: egyedülálló, az eredeti családról nem tud semmit
- Arrik Dorvin – fogadott bátyja, él
- Drex Ragnos - Gerr fia - legjobb barát - él
- Jonathan Strex - legjobb barát, Khun nagymester padája, él
Foglalkozás/kaszt: csempész/szállítmányozó (üzletemberszerűen), szürke Jedi
Testmagassága: 172 cm
Testsúlya: 62 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: színes, eredetileg fekete
Bőre színe: sárgászöld
Különleges ismertetőjel: tetoválásai, az arcán felül. ami fajára is jellemző egyébként,  van egy a vállán, ilyen van Drex-nek és Strex-nek is
Egészségi állapot/ betegségek: sebhelyek vannak a testén ruha alatt, adrenalin-függő
Jalea Fiwi Fry WQfxgER

Életrajza:
Jalea Fiwi Fry, aki a Fiwi nevet szereti használni huszonkét évvel korábban született a Mirial nevű bolygón. Nem sok mindenre emlékszik ebből a korából, igazából semmire, hiszen még járni sem tudott, amikor a Jedi rend egyik tagja felfedezte, hogy a lány kellően fogékony az Erőre, így magával vitte Coruscantra. Itt ugyanaz lett a „sorsa” mint a többi növendéknek, elsőként is bekerült az egyik csoportba, ahol az alapokat tanulták. Megtanultak meditálni, vigyázni az érzelmeikre, használni az Erőt. Az érzelmek moderálása nem igen ment Fiwi számára, mivel roppant temperamentumos leányzó volt, egy igazi örökmozgó, aki egy pillanatra sem tudott megállni. Mindig kereste a veszélyt és az meg is találta őt. Röviden, folyamatosan gond volt vele és a tanulásban is lemaradt a többi diákkal szemben, egy idő után a többség elkerülte, mert ha vele voltak, akkor az ő eredményük is romlott és a lánnyal ellentétben ők szerettek volna Jedik lenni, míg Fiwi-t nem különösebben érdekelte mindez. Ennek fényében valahogy nem is volt olyan meglepő, hogy míg a vele egyidősek többsége 10-12 éves korukban mind mesterre leltek és padawanok lettek tanoncságuk után, addig Fiwi-nek nem akadt tanítója. Ahogyan lenni szokott az efféle tanítványokkal továbbra is a Köztársaságon belül maradnak és az AgriCorps-hoz kerülnek, vele is így lett, a Naboo-ra vezényelték, hogy az egyik mezőgazdasági telepen dolgozzon és valószínűleg mezőgazdasági munkásként élje le az életét. De a sors nagyon nem így akart. Tizenegy éves volt, amikor ide került és már az első adandó alkalommal „összebarátkozott” a nála egy évvel idősebb Such Traves-el. A barátkozás annyira talán nem jó szó, de mindig az antiszociális fiú társaságát kereste a lány, úgy vélte, hogy az egyetlen normális személy itt.
Egy évvel később ME 8-ban a Naboo-t támadás érte a Birodalom részéről, még egy sötét jedi is megjelent itt az embereivel. Az itt levő bukott tanoncok kis része átállt és velük ment, néhány főt elraboltak, a többieket lemészárolták. Fiwi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett miközben igyekezett megtalálni Such-ot – akiről mind a mai napig nem tudja, hogy mi lett vele. A következőkből nem sok emléke van, rémlik neki, hogy egy szakállas, hosszabb hajú, jóképű fickó és egy fiatal majdnem a lánnyal egyidős megmentik és magukkal viszik. Elég sok időt töltött bacta-tartályban, szinte az egész teste tele lett hegekkel mire kikerült onnan, de élt. Újra kellett tanulnia járni és finom mechanikai mozgásokat a kezeivel. Mint megtudta egy Gerr’IUs nevű szürke jedi mester és a tanítványa Drexer Ragnos mentették meg, amikor arra jártak és észlelték a támadást. Mint megtudta jelenleg a Nagoon Tanítványai Rendnél volt, akik befogadták. Itt ismerte meg a másik fiatal srácot is Jonathan Skrex-et, aki a későbbi nagymester Gamion Khun tanítványa volt. A két fiú és a lány között jó barátság szövődött, Drex jól megértették egymást, mert jellemben hasonlítottak egymásra, bár Fiwi nem volt annyira elszállva magától. Jól jött, hogy ott volt velük Skrex is, ő legalább visszafogta a másik két tanítványt józanságával.
Fiwi a következő éveket itt töltötte, bár az Erőhasználati dolgokban nem mutatott előrelépést a lány, még a mestere is inkább útjára engedte, hogy belőle soha sem lesz lovag, annyit tud, amivel valószínűleg nem bukik át a sötét oldalra, de ennél többet nem lehet belőle kicsikarni. Így inkább nekilátott más dolgokat tanulni, mechanikát, teherhajó vezetést, pénzügyi dolgokat, hogy a helyiek hasznára legyen. Olyan tizenhat-tizenhét éves volt ekkor, ME 4-ben. Noha a Nagoon Tanítványai engedték, hogy maradjon a rendnél és Tudnál, de ő úgy döntött, hogy ideje volt távoznia, hogy még több tapasztalatra tegyen szert. Mivel a bolygó egyik frakció területére sem esik, így nehézkes volt fuvart szereznie, de végül is sikerült. A Hutt űrben kötött ki, messze a háborútól. Az ügyességével, leleményességével és azzal, hogy jó szerencsejátékos jó pár barátot szerzett, ahogyan ellenségeket is. Egy fajtársa karolta fel végül Arrik Dorvin nevű fiatal csempész férfi, aki a húszas éveinek elején járt. Tőle tanult meg szinte mindent, rendesen teherhajót vezetni, sugárpisztollyal lőni, logisztikát, illetve a kettős könyvelést is. Az évek során, amíg kitanulta a csempészet csínját-bínját, amikor csak tudott visszalátogatott a Tundra és HoloNet-en is tartotta a két barátjával a kapcsolatot. A jelleme miatt nem egyszer került bajba, de szerencsére Arrik mindig ott volt, hogy kihúzza a csávából. Rávette a férfit, hogy mi lenne, hogyha időnként szállítanának dolgokat a Tundra, mindenfélét, amire a Nagoon-nak szüksége lehetett. Így ezzel sikerült folyamatos kapcsolatot kiépítenie a renddel, hogy ezzel is viszonozza azt, hogy ők mentették meg és tanították, ameddig tudták.
A háború végével a Nagoon-nál is változások álltak be, a korábbi nagymester Gerr’IUs lemondott a címéről és egykori tanítványa, Gamion Khun lett az egyik Nagymester, Fiwi egykori megmentője pedig eltűnt még azelőtt, hogy a tanítványának, Drex-nek, Fiwi egyik barátjának oktatását befejezte volna. Gamiontól a lány kapott egy hajót is, így a fogadott bátyjától, Arriktól különválva saját maga függetlenül kezdett dolgozni. Amikor csak tudta a két barátját is magával vitte, velük is nem egyszer került jó nagy pácba, ahonnan csak a hajó miatt és persze nagyban Skrex jelleme miatt tudták megúszni a dolgokat. Fiatalok voltak, övék a jelen és a jövő, legalább is Fiwi így gondolta, miközben imádta az éles, feszült és életveszélyes helyzeteket. A Tund-on nyitott egy üzletet is, egy kisebbet, itt vette fel a megrendeléseket a csempészethez és egyéb legális szállítmányozáshoz.
Az utóbbi néhány standard hetet távol töltötte a Tundtól és a barátaitól, mert a Birodalmi űrből csempészett több fordulóval fegyvereket és alkoholt a Köztársaság területére, de most, hogy végzett mindezekkel, a hajójával, aminek időközben a Nagoon Fénye nevet adta visszatért a bolygóhoz, hogy ismét csatlakozzon a két barátjához és remélhetőleg újra elmennek valahova innen… bajba kerülni.

Képességei:
Erőképességek:
 Fénykardvívás: * 1 pont (Ataru haladó; Dun Möch, kezdő))
 Telekinézis: * 1 pont
 Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
 Szabadulás * 1 pont
 Meditáció * 0pont
 Erőérzékelés * 0pont
 Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont
Faji képesség, hogy sokkalta ügyesebb egy embernél, jócskán az emberi maximum felett van az átlagos ügyessége. Mindez jól jön neki a közelharcban.

Szakértelmei:
Erőhasználónak elég pocsék a leányzó, alig tudta azt is megtanulni, amit tud, szinte esélytelen, hogy ennél valaha jobb lesz. Azonban a szerencsejátékokhoz, teherhajó vezetéshez, mások átveréséhez remekül ért, ahogyan a pénzügyekhez, logisztikához, könyveléshez – főleg a kettős könyveléshez – is. Ért ahhoz, hogy robotokat buheráljon, ahogyan teherhajókat is, nem jön rosszul, ha valami bedöglik. Átlagos számítógép-használói ismeretei vannak. Akrobatikus mozgása van, amire a faji képessége és az ataru tanulása is rátesz. Fénykardot ritkán használ, a legjobb szerinte, ha ez nem derül ki, így kitanulta a sugárpisztolyok használatát.

Külső:
Jalea Fiwi Fry IWwSNVv
Jalea Fiwi Fry XoxesSV
Jalea Fiwi Fry Ab9xxpy
Jalea Fiwi Fry Q9fdCbB

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jalea Fiwi Fry 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jalea Fiwi Fry Empty Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 17 Szept. 2017, 20:33

Adatlap: Jalea Fiwi Fry
Szint: 1. szint
Pont: 10 pont

Erő alkalmazások:
 Fénykardvívás: * 1 pont (Ataru kezdő; Dun Möch, kezdő)
 Telekinézis: * 1 pont
 Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
 Szabadulás * 1 pont
 Meditáció * 0pont
 Erőérzékelés * 0pont
 Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Felszerelés:
- sárga fénykard – 3 pont
- Nagoon fénye – szervezeti pontból
- sugárpisztoly – 400 credit
- jobb, vagy épp rosszabb minőségű álruhák – 100 credit
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Fry Szállítmányozás – 3 pontos üzlet: 6000 credit/hó bevétel

Kredit:
Alap: 500 credit
Elköltött: 500 credit
Fennmaradó: 0 credit

Különleges képességek:
Faji képesség, hogy sokkalta ügyesebb egy embernél, jócskán az emberi maximum felett van az átlagos ügyessége. Mindez jól jön neki a közelharcban.

Pontok: 10 pont
Elhasznált: 10 pont
Maradt: 0 pont

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jalea Fiwi Fry 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jalea Fiwi Fry Empty Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 26 Márc. 2018, 00:01

Jalea Fiwi Fry KrhbYSH

Jalea Fiwi Fry 2tr0Tu9


Feltöltés később.


A hozzászólást Rhyssa Edaara Quillan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 14 Júl. 2018, 17:16-kor.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jalea Fiwi Fry 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jalea Fiwi Fry Empty Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 08 Júl. 2018, 00:03

Jalea Fiwi Fry 5U622FL

Jalea Fiwi Fry 2tr0Tu9


1. korszak:


A hozzászólást Rhyssa Edaara Quillan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 28 Jún. 2019, 08:27-kor.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jalea Fiwi Fry 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jalea Fiwi Fry Empty Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 14 Júl. 2018, 17:16

Karakter neve: Jalea Fiwi Fry
Kaland címe: Ami elromolhat, el is romlik
Játékostárs(ak) neve(i): Drexer Ragnos, Jonathan Skrex
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Devaron
Záró reag: Devaron

Kaland tartalma:
Fiwi, akárcsak a többiek szakadó esőben tértek magukhoz, mindenük fájt, nem igen emlékeztek semmire attól kezdve, hogy a Kamino-ra értek. Khun nagymester küldte el őket a Kamino-ra, hogy ott egy zsoldostól hozzanak el három datapadot, amin a Nagoon számára fontos információk vannak. Az még megvolt, hogy landoltak a bolygón, a zsoldos egy Ithoriai – pörölyfejű – illető volt. valaki még reklamált is azon, hogy esik az eső ezen az átokverte óceánbolygón, majd sötétség… egészen az ébredésig. Miután összeszedték magukat elindultak a legközelebbi városhoz, ahol megtudták, hogy három cathar volt az, aki elvitte a hajójukat, náluk látták. Szerencsére volt az Intergalaktikus Bankár Klánnak kirendeltsége, így Fiwi tudott pénzt kivenni maguknak, így tudtak szállást kivenni, illetve élelmet, és kérdezősködni is. Sikerült is a három cathar nyomára bukkanni némi információvásárlás után. Még nem hagyták el a bolygót, így egy várossal odébb be is tudták érni őket. némi csetepaté után visszafoglalta a trió a droid segítségével a hajót, minden felszerelésük megvolt. Mint kiderült a hármasnak azaz alak tartozott, akitől Gamion információkat akart, így úgy vélte a cathar család, hogy majd a trió törleszt nekik. Fuvart szerettek volna a Kamino-ról, így a három szürke jedi felajánlotta, hogy elviszik őket, ami hiba volt. Később gázzal kábították el őket, majd itt kihajították. Ha nem cselekedtek volna gyorsan, akkor még a hajót is elvesztették volna. A három Cathar-t leadták a bolygó hatóságánál, majd az információval, amit alapból haza kellett volna vinniük a Tund-ra vissza is tudták vinni Khun nagymesternek.

Bővítés:
Ami a Kamino-i kiruccanást illette azt Fiwi nagyon, de nagyon el akarta felejteni. Kishíján mindenüket bukták, ami nagyon, de nagyon kellemetlen lett volna. Még szerencse, hogy minden a lehető legjobban alakult végül és vissza tudtak menni a Tundra. Nem akart volna úgy Khun nagymester elé állni, hogy semmijük sincs, mert mindent elhagytak. De szerencsére ez nem történt meg.
A következő fél éve teljesen átlagosan és szokványosan telt el, mivel ő maga nem számított különösebben padawannak, inkább csak besegített a rendnek, így nem sokat tanult. Ellenben inkább a világot látta. Természetesen folyamatosan hozott friss árukat a Tundra a rend számára, mindezt fizetség nélkül, hiszen nagyon sokat köszönhetett nekik, úgy érezte még mindig, hogy tartozik nekik ennyivel. Tovább folytatta a legális és mellette az illegális üzletelést is, azaz a csempészést is. Mostanság igyekezett a vevőinek és alkalmazóinak a körét bővíteni minden téren. A fél év alatt lassanként kezdett annyi pénzt összegyűjteni, hogy majd vehessen magának egy saját űrhajót is és ne mindig a Nagoon-ét használja, még akkor sem, hogyha azt örömmel adták neki oda.
Eleinte főleg csak a hutt űr „északi” peremvidékén dolgozott, hiszen azon túl volt a Tund is, de a félév során egyre jobban bemerészkedett a Hutt űr mélységébe és már előfordult, hogy Nar Shaddaa-ról is szállított, illetve oda is vitt mind legális, mind pedig csempészárut. A két legjobb barátjáról Drexer-ről és Skrex-ről sem feledkezett meg, amikor csak tudott a két jómadárral is a lehető legtöbb időt igyekezett eltölteni és fuvarozta őket a hajóval, ahova csak kellett a küldetéseik miatt.
Egyik alkalommal éppen Nar Shaddaa-n volt az egyik kocsmában, amikor meghallotta, hogy hamarosan indul a Kessel Run-on egy nagyobb akció, amiben a birodalmiakat akarják megkárosítani. Jól is fizetnek, a Kesselről kell a mandaloriai határon belülre elvinni a fűszert, hogy honnan tovább szállítsák. Mivel éppen semmilyen más dolga nem volt, így Cutie-val együtt a hajójukkal elindult oda, hogy részt vegyen ezen az eseményen.


Jalea Fiwi Fry 00120

Adatlap: Jalea Fiwi Fry
Szint: 1. szint
Pont: 10 pont

Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Ataru kezdő; Dun Möch, kezdő)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Szabadulás * 1 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Felszerelés:
- sárga fénykard – 3 pont
- Nagoon fénye – szervezeti pontból
- sugárpisztoly – 400 credit
- jobb, vagy épp rosszabb minőségű álruhák – 100 credit
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Fry Szállítmányozás – 3 pontos üzlet: 6.000 credit/hó bevétel
- Könnyű testpáncél, ruha alatt rejthető, mozgást nem gátló – 1.000 credit

Kredit:
Alap: 36.500 credit
Elköltött: 1.500 credit
Fennmaradó: 35.00 credit

Különleges képességek:
Faji képesség, hogy sokkalta ügyesebb egy embernél, jócskán az emberi maximum felett van az átlagos ügyessége. Mindez jól jön neki a közelharcban.

Pontok: 10 pont
Elhasznált: 10 pont
Maradt: 0 pont


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jalea Fiwi Fry 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jalea Fiwi Fry Empty Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 14 Júl. 2018, 17:17

Karakter neve: Jalea Fiwi Fry
Kaland címe: Kessel Run (3. korszakkaland)
Játékostárs(ak) neve(i): Qui-Genua Non, Tirvuk Sheron és Claye Jaro
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Kessel Run
Záró reag: Kessel Run

Kaland tartalma:
Fiwi még mindig nem tudja, hogy miért is volt olyan ostoba, hogy elvállalja ezt a feladatot. Talán unalom, talán csak fel akart vágni a többieknek. Nem tudja ő mag sem. A Kesselre vezető út még normális volt és könnyű. Arra igazán remek volt, hogy megismerje az utat, visszafelé sejtette, hogy nem sokat fognak látni belőle. A megérkezés után a felpakolás még rendben zajlott, de a káosz már a végén elszabadult. Megérkeztek a Birodalmiak és a hajókat akarták ellenőrizni. Fiwi és Qui fénykarddal vetettek ennek véget, itt sikerült zsákmányolnia egy rohamosztagos sisakot és egy E-11-et. A felszállás után máris elvesztették a negyedik hajónak a kapitányát, akit elfogtak a birodalmiak.
A bolygóról való kijutás után egy rövidke csata után megléptek egy csillagromboló elől, majd az ugrási pont előtt egy másodiktól is. Itt azonban a negyedik hajót elvesztették. Innen ködbe jutottak, amin át érkeztek. Már aggódott amiatt, hogy mi lesz a köd után a birodalmi ellenőrzőponton, de amikor odaértek, akkor megdöbbenve látta, hogy az ellenőrzőpont szét volt lőve. A lehető leggyorsabban akart átjutni ezen a részen, amint a túloldalra ért a többiekkel együtt meglátta a hatalmas méretű ionágyúval felszerelt hajót. Épp az utolsó pillanatban tudott elugrani és úszta meg azt, hogy elpusztuljanak.

Bővítés:
A szállítmányt végül sikerült leszállítani és meg is kapta a fizetséget érte. Ő maga nem kívánt élni a vendéglátással, így miután még ha tudta aznap este meghívta a fiúkat az italra, amit ígért, aztán lefeküdt aludni. Másnap még elköszönt tőlük, majd az itt haladó kereskedelmi úton keresztül visszament a hutt űrbe, onnan pedig a Tundra.
A hazaérkezése után az egyik első dolga az volt, hogy igyekezett utána járni, hogy melyik frakciónak a hajójába botolhattak bele a Kessel Run-on, azonban hiába szánt heteket, hónapokat erre a kérdésre, semmivel sem jutott előrébb. Hiába kereste meg a kapcsolatait, senki sem tudott semmit. Igazából mindenki ugyanolyan tanácstalanul állt a dolgok előtt, mint ő maga is. annyit tudott meg, hogy a Birodalmiak még szigorúbban járőröznek azóta, így tényleg igaza lett azoknak, akik végül is azt mondták, hogy ők az elsők, akik úgy mentek végig a Kessel Run-on, hogy sokkalta nagyobb a fenyegetettség ott. Vagy épp az utolsók, akik még azt hitték, hogy eléggé nyugodtan tehetik meg mindezt.
Neki nem volt arra lehetősége, hogy pihenéssel töltse az idejét, hiszen legális fuvarozással is foglalkozik, így ehhez is tért vissza. Voltak, akik megkeresték a korábbiak fényében, hogy menjen nekik is fűszert csempészni, de ezeket a lehető legkevésbé sem akarta megtenni. Éppen emiatt új hirdetést is írt a cégéhez, hogy SOHA TÖBBÉ NEM VÁLLAL KESSEL RUN-T. és ez fontos volt. Éppen ezért készített új cégtáblát is, amibe beleírta mindezt és így tette ki újra a HoloNet-re.
Amikor éppen nem üzleti ügyei voltak, akkor továbbra is igyekezett a srácokkal lógni, Drexer-rel és Skrex-el, az örök barátokkal. Most túlságosan sok elfoglaltsága volt egyébként, így az erőhasználói tanulmányait ezúttal hanyagolta. Amiket tudott, azokat gyakorolta persze, és ha igényelték a barátai, akkor edzett is velük. Nem is olyan rég a fogadott bátyja, Arrik kereste fel holohíváson keresztül, hogy megtalálta az évszázad üzletét. A lány már itt aggódott, hogy ebből mi fog kisülni. Arrik tudta, hogy Fiwi egy ideje keres egy droidot, ami tud nehezet cipelni, de harcolni is, illetve akár a hajón kisegítő pilótának is használható. Emiatt a lány el is utazott Nar Shaddaa-ra, ahol kiderült, hogy egy K-2SO típusú droidról van szó. Eléggé nagy ellenérzései voltak a dologgal kapcsolatban, hiszen egy lopott átprogramozott imp droidról volt szó. De végül is meggyőzték, hogy vegye meg.
Cutie nem lelkesedett amiatt, hogy egy ekkora csúnya fekete droid lett az új társuk, de végül is az első néhány közös feladat után kiderült, hogy kissé szarkasztikus, de alapvetően jópofa volt a programozása Kaytoo. Messze nem volt olyan, mint amit egy birodalmi exdroidtól várt volna a lány és még jól el is lehetett vele beszélgetni, ha éppen nem volt más Fiwivel az úton.
Annak ellenére, hogy a Kessel Run-t a Nakar'tuur űrállomást többször is útba ejtette, ha épp arra volt feladata.

Reklám a céghez: (cég holonet felülete)
Jalea Fiwi Fry MpqNg7J

Adatlap: Jalea Fiwi Fry
Szint: 2. szint
Pont: 12 pont

Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Ataru kezdő; Dun Möch, kezdő)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Szabadulás * 1 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Felszerelés:
- sárga fénykard – 3 pont
- Nagoon fénye – szervezeti pontból
- sugárpisztoly – 400 credit
- jobb, vagy épp rosszabb minőségű álruhák – 100 credit
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Fry Szállítmányozás – 3 pontos üzlet: 6.000 credit/hó bevétel
- Könnyű testpáncél, ruha alatt rejthető, mozgást nem gátló – 1.000 credit
- hordozható szkenner – alkaron levő, 500 credit (élőlényeket keres alapból)
- - 200 méteres hatótáv – 600 credit
- - droidok, rádiójelek, energiajelek (pajzsok és generátorok 2db), járművek, mozgásérzékelő – 3.000 credit
- E-11-es sugárpuska – zsákmány előző kalandról, K2-nek adva
- rohamosztagos sisak – zsákmány előző kalandról
- K2 szériás újraprogramozott droid – 10.000 credit
- - Átprogramozva arra, hogy Fiwi-t és a barátait védje a Birodalmiak helyett

Kredit:
Alap: 70.500 credit
Elköltött: 15.600 credit
Fennmaradó: 54.900 credit

Különleges képességek:
Faji képesség, hogy sokkalta ügyesebb egy embernél, jócskán az emberi maximum felett van az átlagos ügyessége. Mindez jól jön neki a közelharcban.

Pontok: 12 pont
Elhasznált: 10 pont
Maradt: 2 pont


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jalea Fiwi Fry 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jalea Fiwi Fry Empty Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 17 Okt. 2018, 00:04

Karakter neve: Jalea Fiwi Fry
Kaland címe: Szellemek (4. korszakkaland)
Játékostárs(ak) neve(i): Claye Jaro
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Nakar’tuur űrállomás
Záró reag: Nakar’tuur űrállomás

Kaland tartalma:
Fiwi ezen kalandja szerencsére – az ő szemszögéből – nem volt túl eseménydús és fegyvert sem kellett használnia. A Nakar’tuur űrállomáson volt, ahol kiderült, hogy meglopták. Itt összetalálkozott két ismerősével, Claye-val és Qui-val. A shi’ar férfi hamar távozott tőlük, hogy nem akar bajt erőhasználó révén, de Claye segített neki abban, hogy megtalálják ki lopta meg őket, mert a két férfi is így járt. Először a kereskedelmi negyedbe mentek, ahol a páros összetette, hogy mi alapján szűkítsék a köröket, hogy hol kezdjék a dolgot. Az egyik nagy felvásárlóhoz, lerakathoz mentek, ahol kiderült, hogy sok gyógyszer tűnt el nem csak Fiwi-é. Ezen nyom alapján indultak el és keresték meg a kórházakat. Volt egy olyan is, ami évek óta elhagyatott. Így a páros ezt ment el megnézni. Ott egy csoport menekült defelt találtak, ők voltak azok, akik szellemként lopkodták a dolgokat, hogy megtudjanak élni. Rabszolgaként hozták őket, de képesek voltak megszökni, azóta itt bujdostak. Claye és Fiwi természetesen segítettek nekik kijutni innen és eljuttatni őket a Tundra, hogy ott leljenek új otthonra. A defelek vezetőjének még egy jó ötlete is volt arra, hogy miként szerezhetne a páros pénzt is, amivel éltek is.Jalea Fiwi Fry Ncft6Mg

Bővítés:
Jalea Fiwi Fry EFaSit9A munka után, hogy elvitték a defeleket és a Tundon új otthont kaptak Fiwi felvetette Claye-nek, hogy dolgozhatna neki. Nem szó szerinti főnöki-alkalmazott viszonyt kell érteni, hanem annyit, hogy a férfi besegít neki időnként a szállításban, csakis a legálisban és ezért havonta 5.000 creditet kapna. Lényegében veszélytelen munka, ami arra lenne jó, hogy így Fiwi tudná bővíteni az ügyfelei számát, amivel idővel Claye is több pénzt kaphatna. Nem fog neki parancsolgatni, ha valamit nem akar elvinni, mert zavarja, nem tetszik neki stb, akkor azt nem muszáj. Szerencsére a férfi belement mindebbe ezen feltételekkel, így megvolt Fiwi első alkalmazottja, vagyis inkább munkatársa. Ezzel egy időben megvásárolta az eddigi üzlete melletti helységet is, illetve az űrkikötő egyik dokkját is – ami lényegében egymás mellett volt – így bővítette a cégét is ezáltal. Azzal, hogy társult Claye-val az is előnyös volt, hogy így mind a kettejüknek hirtelen több ügyfele lett. Igaz ez több papírmunkával és hasonlóval is járt, de egyáltalán nem bánta, hiszen legalább az álma is teljesült, hogy végre igazán beindulhat ezáltal a cége. Ennek köszönhetően rengeteg terve lett, hogy miket is akar majd végrehajtani, megvalósítani a későbbiekben. Többek között a
fogadott bátyját is felkereste, hogy neki nem lenne-e kedve most, vagy majd később hasonlóképpen neki dolgozni, mint Claye is. Tudta, hogy a férfinak most nemrég ölték meg a munkaadóját és éppen munkát keres. Arrik roppant büszke volt a lányra, hogy ilyen magasra vitte, annak idején ugyanis ő hozta be ebbe a munkába, és most pedig Fiwi jutott magasabbra. Természetesen örömmel segített neki, míg Claye a szállításban, addig Arrik a papírmunkában főleg, hiszen Fiwivel sokkal jobban
ismerték egymást és jobban bíztak egymásban. Így ezzel Fiwinek máris nem volt olyan sok munkája. Így is bőven volt, hiszen még Arrik ügyefelei is bekerültek a rostába. Arrik és Claye valószínűleg maximum akkor találkoztak, amikor a csillagködről kívül érkezett kapitány árúért jött és azt a másik mirialantól vette át, ha Fiwi éppen nem ért rá. De mivel az idejének zömét most úgyis itt töltötte a Tundon Toonga városban, így ez is ritkás volt. Arra egyáltalán nem volt ideje, hogy az Erőhasználattal, vagy ilyen irányú tanulással foglalkozzon, de ezt nem is bánta, azt csinálta, amit szeretett, neki mindez tökéletes volt most így. Kénytelen volt további droidokat is vásárolni, amik segítettek neki a hajók karbantartásában, illetve a boltéban, ezenfelül kellett egy protokoll droid is, ami segített a tárgyalásoknál, illetve a szerződések fordításában, megírásában. Annak köszönhetően, hogy a munka beindult egyre kevesebbszer kellett csempészmunkával foglalkoznia, mivel már a legális üzletből is bejött bőven annyi bevétel, hogy remekül ellegyenek. Ha Arrik, vagy pedig Claye akartak csempészkedni azt hagyta, az ő dolguk volt, de saját magának nem volt rá ideje. Kezdett gondolkodni, hogy második boltot is nyisson valahol, egy tá-Jalea Fiwi Fry Bc8Gk3w
volabbi bolygón, de ez egyelőre későbbi project maradt. Ahhoz már kezdett hozzászokni, hogy időről időre neki kell elmennie valahova tárgyalni és nem pedig hozzá jönnek az ügyfelek, ez most sem volt másképp. Nem kellett ugyan messzire mennie, mert a közelben volt Sriluur nevű bolygó, ahol egy potenciális ügyfél adott időpontot a nőnek. Ugyan hallotta, hogy többen tűnnek el erre, fejvadászok, csempészek, roncsvadászok, de mivel önmaga üzletemberként, kereskedőként egy, így nem aggódott…

Szakértelmek változás:
Az utóbbi hónapokban hála a nagyobb üzletnek több tapasztalatot szerzett üzletvezetés, üzletkötés, alkudozás terén. Gyakorlottabb lett a logisztikában, adó- és pénzügyekben, illetve az efféle törvények ismeretében szerte a csillagködben.

Jalea Fiwi Fry 00120

Az aktuális kalandon 2 pontot és 10k creditet kapott

Adatlap: Jalea Fiwi Fry
Szint: 2. szint
Pont: 14 pont

Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Ataru kezdő; Dun Möch, kezdő)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Szabadulás * 1 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Felszerelés:
- sárga fénykard – 3 pont
- Nagoon fénye – szervezeti pontból
- sugárpisztoly – 400 credit
- jobb, vagy épp rosszabb minőségű álruhák – 100 credit
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Fry Szállítmányozás – 7 pontos üzlet: 10.000 credit/hó bevétel (októbertől, 15k lenne, de 5.000-t fizet minden hónapban Claye-nek)
- Könnyű testpáncél, ruha alatt rejthető, mozgást nem gátló – 1.000 credit
- hordozható szkenner – alkaron levő, 500 credit (élőlényeket keres alapból)
- - 200 méteres hatótáv – 600 credit
- - droidok, rádiójelek, energiajelek (pajzsok és generátorok 2db), járművek, mozgásérzékelő – 3.000 credit
- E-11-es sugárpuska – zsákmány előző kalandról, K2-nek adva
- rohamosztagos sisak – zsákmány előző kalandról
- K2 szériás újraprogramozott droid – 10.000 credit
- - Átprogramozva arra, hogy Fiwi-t és a barátait védje a Birodalmiak helyett
- 3db PIT droid – 4.500 credit
- Protokoll droid – 1.500 credit

Kredit:
Alap: 83.500 credit
Elköltött: 21.600 credit
Fennmaradó: 61.900 credit

Különleges képességek:
Faji képesség, hogy sokkalta ügyesebb egy embernél, jócskán az emberi maximum felett van az átlagos ügyessége. Mindez jól jön neki a közelharcban.

Pontok: 14 pont
Elhasznált: 14 pont
Maradt: 0 pont

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jalea Fiwi Fry 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jalea Fiwi Fry Empty Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 18 Feb. 2019, 00:00

Karakter neve: Jalea Fiwi Fry
Kaland címe: Hidegháború 5 – A jelen bűnei – Vajon ki a leggyorsabb?
Játékostárs(ak) neve(i): Claye Jaro, Xirq Gribes, Chamm Varr'ighat
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Sriluur
Záró reag: Sriluur


Kaland tartalma:
Ami azt illeti ez a küldetés nem volt és nem is lesz Fiwi kedvencei között. Azért ment, hogy tárgyalásokat folytasson arról, hogy errefelé is szállítson a cégével árukat, amikor a tárgyalásról a hajójához visszamenet leütötték és elrabolták. Megkötözve, kipeckelt szájjal nagyon rossz állapotban, hőségben ébredt fel. Sikeresen kiszabadította magát és rájött, hogy egy vonaton van. másokat is látott itt holtan, ő maga nem akart meghalni, így elindult, hogy megtudja mi történt vele és azt is, hogy hol van. tovább haladt több kocsival, közben belefutott két olyanba, akiknek köze lehet az elrablásához. Ezeket nagy nehezen sikerült leütnie, kiütnie, mert nagyon rossz állapotban volt. Amikor a kisebbik páncéljába bújt látta meg a régóta megszűntnek hitt Exchange tért vissza. Az páncélban, amit szerzett eljutott a vonat elejéig, ahol még valakit kiütött. Senkit sem ölt meg, nem akarta őket bántani annak ellenére se, amit vele tettek. Itt tudta meg, hogy hol van, majd letudott menekülni a járműről, majd K-2SO-t és Cutie-t hívni, akik rövid úton kimentették a végig nagyon rossz állapotban levő Fiwit, akit el is vittek a bolygóról ezek után. Az első útjuk a legközelebb eső orvosi űrállomás volt, hogy a fiatal nőt rendbe tudják ott hozni.Jalea Fiwi Fry B40oBn2

Bővítés:
A következő nagyjából két és fél hétben Fiwi az egyik orvosi állomáson, egészen pontosan űrállomáson töltött kellemesnek nem mondható időt. Mint kiderült elég súlyos agyrázkódása volt, az orra eltört, ahogyan az arccsontja is több helyen, illetve az állkapcsa is megrepedt és elvesztett pár fogat. Ezeket még itt az állomáson pótolták. Pár bordája megrepedt és kisebb belső sérülései is voltak és egy-két felszíni sebe a Sriluur-i mocsokban és porban elfertőződött. Így tényleg elég sokat kellett
Jalea Fiwi Fry EM51zXl itt vendégeskednie. A végén már halálra unta magát és folyamatos kapcsolatban volt a fogadott bátyjával. Közben holohívásokon keresztül igyekezett utána járni annak, hogy hol és merre bukkanhatott még fel az Exchange. Aggasztónak találta, hogy így a semmiből történt meg mindez. általában szoktak jelek lenni, de itt nem, ráadásul egyből nagyban csinálták a dolgokat, mindez pedig zavarta. Már csak azért is, mert arrafelé is ténykedtek, ügyködtek, amerre ő maga, Claye, vagy éppen a bátyja szokott fuvarokat szállítani. Nem akarta, hogy bármelyik személy is veszélybe kerüljön emiatt. Emiatt, amit megtudott, hogy feltámadt az alvilági szervezet és erre ténykednek, ezzel kapcsolatban Claye-nek is küldött üzenetet, hogy különösképp legyen óvatos és figyeljen mindezekre majd, nehogy úgy járjon, ahogyan ő. Még úgyis küldte az üzenetet, hogy K-2SO-tól tudta, hogy a kapitányi is tud már részleteket, hiszen ott volt a bolygón és kereste őt. Miután visszatért a Tund-ra folytatta az üzleti dolgokat, amikbe a korábbiakban is belefogott. Egyre jobban és rutinosabban ment neki mindez. A Sriluur-i események után sem Arrik, sem pedig K-2SO nem akarta őt sehova sem engedni. Legalább is addig, amíg lelkileg is ki nem heveri
a történteket. Addig is inkább felvette a kapcsolatot ismerősökkel, olyanokkal, akik szívességet tartoznak neki, hogy mindent megtudjon erről a dologról. Akkor sem hagyta nyugodni, hiába repkedtek a hetek egymás után. Mondjuk mellette is volt otthon dolga, így bőven lefoglalta magát, nem lehetett mondani, hogy megszállottá vált volna. Azonban hetekkel később jött el ő az, ami miatt Arrik arra kérte, hogy maradjon itthon, akkor kezdett el összerezzenni és megijedni, ha valaki a háta mögé
került. Mindettől nem lett paranoiásabb, de a poszttraumás stressz kijött rajta. Így tényleg jobbnak látta, hogyha marad a biztonságot jelentő Tudon. Nekilátott annak inkább, hogy miként tudná tovább bővíteni a céget, főleg, hogyha saját maga inkább marad most itthon egy ideig, akkor valakinek csak el kellet végeznie a munkát. Beszélt és egyeztetett építéstervezővel, kivitelezővel is, hogy miként lehetne hatékonyan felhúzni itt raktárakat, és hasonlókat, hogy minél több helyük legyen, több árut lehessen szállítani. Így akkor majd a saját flottát is kellene bővíteni, nem is beszélve a pilótákról. Bőven volt dolga, hogy mindent megszervezzen. Közben persze nem felejtette el az Exchange ügyet sem. Több információt is kapott ezen üggyel kapcsolatban, de a legtöbbel semmire sem ment, mert mind zsákutca volt. Végül MU 4. második hónapjának elején, közepén kapott bíztató híreket, amikkel már lehet tényleg kezdeni is valamit. Ezek pedig arról szóltak, hogy az Exchange nagyon sokat mozgolódik az Onderon nevű bolygón, vagy annak környékén. Még az is lehet, hogy ott van a központjuk. Ezek után nem is volt kétséges, hogy mit fog tenni Fiwi. Igyekezett a lehető legjobban feltérképezni, hogy mit is lehet tudni erről a bolygó-Jalea Fiwi Fry BLw2X2d
ról. Nem sok mindent, csak annyit, hogy nagyon sokaknak került hirtelen a középpontjába, mert nem csak az Exchange-el kapcsolatban vannak itt dolgok. Mindenesetre értesítette Claye-t is, hogy az Onderon bolygó az, ahol lehet, hogy az Exchange központja van, ha erre jár, akkor vigyázzon, vagy kerülje el. valószínűleg saját maga odamegy üzleti útnak álcázva és próbál utánajárni a dolgoknak. Arrik persze nem örült ennek a lehetőségnek, mert aggódott, hogy megint úgy jár a lány, mint legutóbb, de azt muszáj volt belátnia, hogyha ezt nem csinálja végig Fiwi, akkor lehet, hogy soha sem heveri ki azt, ami a Sriluur-on történt.


Jalea Fiwi Fry 00120

Az aktuális kalandon 2 pontot és 10k creditet kapott

Adatlap: Jalea Fiwi Fry
Szint: 3. szint
Pont: 16 pont

Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Ataru kezdő; Dun Möch, kezdő)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Szabadulás * 1 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Felszerelés:
- sárga fénykard – 3 pont
- Nagoon fénye – szervezeti pontból
- sugárpisztoly – 400 credit
- jobb, vagy épp rosszabb minőségű álruhák – 100 credit
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Fry Szállítmányozás – 7 pontos üzlet: 10.000 credit/hó bevétel (októbertől, 15k lenne, de 5.000-t fizet minden hónapban Claye-nek)
- Könnyű testpáncél, ruha alatt rejthető, mozgást nem gátló – 1.000 credit
- hordozható szkenner – alkaron levő, 500 credit (élőlényeket keres alapból)
- - 200 méteres hatótáv – 600 credit
- - droidok, rádiójelek, energiajelek (pajzsok és generátorok 2db), járművek, mozgásérzékelő – 3.000 credit
- E-11-es sugárpuska – zsákmány előző kalandról, K2-nek adva
- rohamosztagos sisak – zsákmány előző kalandról
- K2 szériás újraprogramozott droid – 10.000 credit
- - Átprogramozva arra, hogy Fiwi-t és a barátait védje a Birodalmiak helyett
- 3db PIT droid – 4.500 credit
- Protokoll droid – 1.500 credit
- Könnyű harci páncél – zsákmányolt

Kredit:
Alap: 133.500 credit
Elköltött: 21.600 credit
Fennmaradó: 111.900 credit

Különleges képességek:
Faji képesség, hogy sokkalta ügyesebb egy embernél, jócskán az emberi maximum felett van az átlagos ügyessége. Mindez jól jön neki a közelharcban.

Pontok: 16 pont
Elhasznált: 14 pont
Maradt: 2 pont

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jalea Fiwi Fry 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jalea Fiwi Fry Empty Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 28 Jún. 2019, 08:25

Karakter neve: Jalea Fiwi Fry
Kaland címe: Hidegháború 5 – A jövő ígérete - A triumvirátus nyomában
Játékostárs(ak) neve(i): Claye Jaro
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Fény városa
Záró reag: Fény városa


Kaland tartalma:
Ami azt illeti, Fiwi-nek nem esett nehezére mindazt beismer, hogy ez nem volt álmai kalandja és igen, fejvadászt kellett volna fogadnia ahelyett, hogy saját maga ment akciózni. A bolygóra mindenesetre könnyedén elértek, azzal nem volt gond. Jalea Fiwi Fry IucdHrCA gondok után kezdődtek, ugyanis már az elején kiderült, hogy elég mélyre kell ásniuk ahhoz, hogy eljussanak az Exchange-hez. Először az űrkikötőhöz egyik legközelebbi kantinába mentek, ahol némi lefizetéssel sikerült is a „VIP” klubba belépőt szerezni. Itt már nagyon nem tetszett neki, főleg, hogy milyen szerepek szerint játszottak, de mivel tudni akarta az igazat, így ment tovább a belvárosba a klubba, ahol egy alulöltözött twi’lek nő hologram virított. Itt úgy tűnt egy ideig, hogy Claye leblokkolt, mert saját magának kellett az irányítást a kezébe venni. Odafent egy valószínűleg rabszolga rodián fogadta őket, aki még vázolta is a lehetőségeket. Eléggé úgy érezte, hogy csapdába estek, de végül is Claye megoldotta, hogy ne kelljen bedrogozniuk magukat lazulás címszóval. Itt merültek fel a további lehetőségek, amik még kevésbé tetszettek a nőnek, aki igazából már menekült volna innen, ha lehet. Titkon remélte, hogy lesz lehetősége lelépni és mintha az Erő meghallotta volna a kívánságát meg is történt mindez. de nem úgy, ahogyan akarta, Összeesett és egy Erőlátomásban volt része, ahol egy bolygó látott úgymond „feltámadni”. De ez a világ pedig átbukott a sötét oldalra, így Claye-vel együtt szinte szó szerint elmenekült a bolygóról. Szerencsére időben az ő biker vezetésének köszönhetően időben visszaértek a hajókhoz és elhagyták a bolygót. Ezek után ő egyenesen Tund-ra ment, meg sem szándékozott állni sehol sem.

Bővítés:
Természetesen amint már biztos helyen volt és nem érezte olyan félelmetesen a sötét oldal erejét sem, nekilátott utánajárni annak, hogy mi is történt a bolygón. Megtudta, hogy egy személy okozta a Nexus sötétbe fordulását és a birodalmiak is keresik. A többi birodalmi üggyel nem foglalkozott nem sok ügye volt a Mandaloriaiakkal sem a sithekkel egyébként sem. Ami jobban érdekelte az az Exchange volt, sikerült megtudnia, hogy nekik is menekülniük kellett, Jalea Fiwi Fry GRVmLOXfőleg azok után, hogy a bolygó Birodalmi rendszert vett fel és ők pedig nem nézik túl jó szemmel az olyan alvilági alakokat, mint az Exchange is. Az Exchange gyengülésének figyelése hosszabb távú project volt, így aztán foglalkozott minden mással is, ami többek között az volt, hogy tovább bővítse a vállalkozását és így végre a hajóparkot is, amivel dolgozik. Mindez és az építkezés is a Tundon több hónapnyi időt vett el. Új épületeket kellett felhúzni, vagy éppen a régieket kibővíteni. Éppen ezért a legtöbb idejét most itt a bolygón töltötte és a feladatokat is csak kiadta a bátyjának, vagy épp Claye-nek, esetleg bérelt pilótának. Igaz még így is sikerült elkerülnie mind Ragnos-t, illetve Jonathant is, mert amikor ő volt a bolygón, a fiúk nem. ez kissé morcossá tette. Nagyon örült volna annak, hogyha láthatta volna őket már. Ha ennek nem is, de legalább annak örülhetett, hogy a cége ügyei jól haladtak. De pont emiatt később még egy kicsit el is kellett utaznia, hiszen egyéb ügyek is voltak vele. A Tund messze esett szinte mindentől, ennek ellenére nem ment volna máshova Fiwi. Szóval mivel a hely messze esett mindentől, így emiatt kellett valahol egy iroda, ahol központibb helyen is megtalálhatóak. Ez pedig nem volt más, mint az ő esetében Nar Shaddaa. A Csempész hold. És igazából mindez roppant ironikus volt, mert úgy tér vissza arra a holdra, hogy nem illegális üzlettel, hanem teljes mértékben legálissal. Arra a helyre, ahol mindenki találkozik csempészárúval. Annyira nem is volt fontos, egy kellően jó helyen talált is egy irodát, amit ki is bérelt egy droiddal együtt, aki intézi majd ott az adminisztrációt és folyamatos kapcsolatban lesznek a Tunddal, így legalább még több megrendelése lehet. Jalea Fiwi Fry L6ZG2GfAmint ezzel is megvolt, akkor visszatért a Tundra, hogy tovább folytassa a cégterületének fejlesztését. Közben végre kapta a híreket is, hogy az Exchange hatalma némileg háttérbe szorult, mert egyre kevesebb helyen támadnak, csapnak le, úgy tűnt, hogy az Onderonon történtek mégiscsak súlyosan érintették őket, jobban, mint hinni lehetett elsőre. De ezzel tudta, hogy legalább arrafelé is elég biztosan lehet újra fuvarozást vállalni és nem kell aggódni, egyelőre. Mert nem volt kétsége afelől, hogy előbb, vagy utóbb úgyis feltámadnak és visszatérnek. Ami az egész dolgot, az építkezés és hasonlókat illette mire észbekapott Fiwi már nyár közepe volt lassanként. Ekkor volt Zakuul-on a Béke ünnepe is és mivel végre valahára itthon találta Jonathan-t is, így felpakolta a hajóra és meg sem állt az egyik legjobb barátjával addig, amíg el nem érkezett Zakuul-ra. Itt végre valahára rendesen tudtak beszélgetni is, csak amit mind a ketten sajnáltak, hogy Drexer nem volt ott velük, pedig vele lett volna teljes a társaság. Az itt kellemesen eltöltött pár nap után visszatértek a valóságba. Fiwi nagy örömére visszaérkezése után másnap érkezett meg a flottája két új hajója, egy közepes és egy nehéz szállítóhajó. A nehézzel csak „annyi” gond volt, hogy nem lehetett vele landolni a bolygón, mert akkor nem fog újra felszállni, így a legnagyobb hajója odafent keringett ezentúl bolygó körül, ha nem volt rá szükség. És ekkor futott be a hír is az Onderon-on látott látomásról, hogy megvolt a hely, amelyikről szól, és, hogy ott vannak állítólag a Császár gyermekei is. Az igazat megvallva ez egy olyan dolog volt, ami miatt úgy érezte, hogy érdemes félretenni az üzleti ügyeket és elmenni a Malachor V-re, ha már úgyis volt látomása az Onderon-on a helyről, akkor ő maga is meg akarja azt nézni…

Jalea Fiwi Fry 00120

Az aktuális kalandon 2 pontot és 10k creditet kapott

Adatlap: Jalea Fiwi Fry
Szint: 3. szint
Pont: 18 pont

Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Ataru kezdő; Dun Möch, kezdő)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Szabadulás * 1 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Felszerelés:
- sárga fénykard – 3 pont
- Nagoon fénye – szervezeti pontból
- sugárpisztoly – 400 credit
- jobb, vagy épp rosszabb minőségű álruhák – 100 credit
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Könnyű testpáncél, ruha alatt rejthető, mozgást nem gátló – 1.000 credit
- hordozható szkenner – alkaron levő, 500 credit (élőlényeket keres alapból)
- - 200 méteres hatótáv – 600 credit
- - droidok, rádiójelek, energiajelek (pajzsok és generátorok 2db), járművek, mozgásérzékelő – 3.000 credit
- E-11-es sugárpuska – zsákmány előző kalandról, K2-nek adva
- rohamosztagos sisak – zsákmány előző kalandról
- K2 szériás újraprogramozott droid – 10.000 credit
- - Átprogramozva arra, hogy Fiwi-t és a barátait védje a Birodalmiak helyett
- 3db PIT droid – 4.500 credit
- Protokoll droid – 1.500 credit
- Könnyű harci páncél – zsákmányolt
- Nagoon Szele - közepes teherhajó (200t) (50.000 credit)
- Behemót - nehéz teherhajó (500t) (100.000 credit)

Üzlet/cég:
- Fry szállítmányozás - cég leírás
- Fry Szállítmányozás – 10 pontos üzlet: 15.000 credit/hó bevétel (júliustól, 20k lenne, de 5.000-t fizet minden hónapban Claye-nek) (játéktéri topic)
- Fry szállítmányozás - piactéri topic
- Havi 250 credit kiadás, Nar Shaddaa-n kirendeltség fenntartása

Kredit:
Alap: 183.500 credit
Elköltött: 171.600 credit
Fennmaradó: 11.900 credit

Különleges képességek:
Faji képesség, hogy sokkalta ügyesebb egy embernél, jócskán az emberi maximum felett van az átlagos ügyessége. Mindez jól jön neki a közelharcban.

Pontok: 18 pont
Elhasznált: 17 pont
Maradt: 1 pont

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jalea Fiwi Fry 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jalea Fiwi Fry Empty Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 09 Okt. 2019, 00:01

Karakter neve: Jalea Fiwi Fry
Kaland címe: Hidegháború 6 – A Triumvirátus – Két világ határán
Játékostárs(ak) neve(i): - Aeyaj’gamu,Nyshani Ry Shami és Charaka Vex / Traya
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Víz alatti város
Záró reag: Serenia


Kaland tartalma:
Ez a kaland Fiwi számára meglehetősen új keletű volt és szokatlan. Igazából már az elején többször megbánta azt, hogy egyáltalán eljött ide, főleg egyedül, de végül is, hosszú távon, mint később kiderült, nagyon is jól járt. Nem egyedül érkezett a bolygóra, hanem egy Cha’Sool nevű nőt is hozott, a Malachor V-n pedig egy csapat tudóssal és egy SIS ügynökkel mentek le a bolygó víz alatti városba. Ott lenn a legnagyobb meglepetésükre egy teljes város fogadta őket, a SIS ügynök nem volt túl lelkes azon felül, Jalea Fiwi Fry QzQult0hogy olyan állapotban volt, mintha ekkor építették volna, nagyon sok élet is érezhető volt. Arról nem is beszélve, hogy végig úgy érezték, mintha figyelnék őket. Nagyon később kiderült, hogy valóban nézték őket, de a bolygó jelenlétét érezték leginkább és nem pedig a helyiekét. Mivel saját maga annyira nem járatos az Erőben, így a kutatást Cha’Sool-ra bízta és ő követte. Sikerült az egyik helyen összecsapniuk egy adag droiddal, de ez nem tántorította el őket attól, hogy tovább folytassák a keresést. Innen kijőve találkoztak Aeyaj-al, akiről Fiwi egy ideig azt hitte, hogy a helyi lehet, de kiderült, hogy mégsem, így a táncosnői ruhában levő lány is csatlakozott hozzájuk. Hamarosan egy adag katonába és egy erősen kibenertizált mon calamari férfiba botlottak, aki felszólította őket a távozásra. Szerencsére megtudták győzni a tábornokot, hogy nem ellenségesek és nem akarják bántani a „gyermeket”, így végül is bebocsátást kaptak. Ott kiderült, hogy kik vannak itt, az Onderonról elmenekült személyek és ők az egyház tagjai. Cha’Sool be akart lépni, ezt Fiwi furcsának találta, de nem firtatta, saját maga azonban csak a segítségét ajánlotta fel nekik. Eközben többször is erős zavart érzett az Erőben, amik eléggé kellemetlenek voltak és még a Birodalmiak is feltűntek. Igazából mire leértek a „gyermekhez” az már megoldotta a gondot és elsőre őket is ellenségnek nézte, de végül is szerencsésen kerültek ki az egészből. Ezek után pár napig még maradt, amikor egészen sok információt tudott meg a helyről és a Hármakról is és jó kapcsolatban vált el az itteniektől.

Bővítés:
Ahogyan azt megígérte Aeyaj-nak hazavitte egészen Coruscantig, részben úgyis útba esett neki ez a bolygó. Ott még felhozta a szürke jedinek és a mesterének, hogyha gondolják, akkor a Nagoon Tanítványia örömmel fogadnak maguk közé a jedi eszmékhez hasonló eszmét valló szürkéket és olyanokat, akik szabadabbak akarnak lenni és ezért hagyták ott a Rendet. Nem erőszakoskodott, csak meghagyta a nagymester számát nekik, hátha úgy döntenek, hogy mégis csatlakoznának. Ezek után először végre valahára hazament, hiszen a saját ügyei sem várhattak. Az ideje legnagyobb része azzal telt, hogy a szerződéseket böngészte és azokkal foglalkozott. Jalea Fiwi Fry InxkKp1Időnként át kellett ugrania Nar Shaddaa-ra, hogy itt is foglalkozzon a kirendeltséggel. A dolgaik szépen haladtak, azt leszámítva, hogy már hónapok óta semmit sem hallott Claye-ról és utol sem tudta érni. Természetesen aggódott a férfiért, hiszen az Onderon óta szinte nem is látta. Csak remélni tudta, hogy nincs semmi baja. Ami pedig Jonathan-t illette, örült, hogy korábban kimozdultak együtt Zakuul-ra és utána is tartották a kapcsolatot most már rendszeresen, ahogyan megígérte a férfinak igyekezett a lehető legtöbbet a Nagoon kastélyában tartózkodni, hogy a barátja se legyen egyedül. Erre pedig mindig időt is szakított, amikor csak a Tundon volt, hogy hetente kétszer-háromszor – vagy, ha az ideje engedte, akkor többször is – pár órára a templomba menjen, hogy segítsen a férfinak és a Nagymesternek is. Aminek nagyon örült azonban, hogy sikerült a fogadott bátyját is jobban belevonnia az ügyekbe és több mindent is vállalt, nem csak a pilótáskodást. Ezzel nagyon sok terhet vett le a lány válláról. Az Erő pedig kiszámíthatatlan, nagyjából egy hónappal azok után, hogy hazatért a Malachor V-ről és gondolkodott, hogy ideje lenne felvenni velük a kapcsolatot, hogy mire is van szükségük, miben tud segíteni nekik, hiszen még korábban felajánlotta a tábornoknak, ha kell, akkor segít, amikor pont tőlük érkezett hívása a fiatal nőnek. Pont Siosz Gar mon calamari tábornok volt az. Elmondta a fiatal nőnek, hogy mostanra sikerült nagyjából berendezkedniük és kezdenek el kereskedni, mindenfélét behozatni a bolygóra, így örömmel vennék Fiwi segítségét is mindebben. A lány örült a megkeresésnek, hiszen mindenkivel örömmel üzletelt, akiknek nem volt kapcsolatuk a Birodalmaikkal és nem kedvelték őket. Azonban ez csak a kezdet volt, nemcsak egyszerű szállítmányozást ajánlottak fel neki, hanem azt, ha szeretné, akkor költöztesse oda a cégét is, vagy tudnak biztosítani székhelyet, amit Fiwi megvehet roppant kedvező áron, hogyha leányvállalatot hozna létre. Jalea Fiwi Fry 2Mc0BLLIgazából már ezzel meggyőzték, hiszen nem eléggé két ellentétes ponton volt a Tund és a Malachor V egymáshoz képest. Eléggé könnyedén menne a kereskedelem a teljes csillagködben, ha a Nar Shaddaa helyett itt nyitna leányvállalatot. Nem szeretett volna azonban egy ekkora döntésben egyedül ítélkezni, így kért egy-két nap haladékot, amíg beszél a bátyjával, aki egyben az üzlettársa is, hogy ő mit szól. Gar-nak nem volt kifogása ellene és Fiwi-nek nem is kellett Arrik-ot nagyon győzködnie, hiszen szerinte is remek ötlet volt így terjeszkedni. Hát még amikor meghallotta, hogy Fiwi üzlettársnak szeretné őt és örömmel vállalta azt is, hogy a Malachor V-n marad és vezeti a céget, amíg Fiwi a Tund-os fő vállalkozást felügyeli. Így örömmel hívta vissza a tábornokot, hogy elfogadják az ajánlatot. Így most ezek után sajnos megint ott kellett hagyni a Tundot ugyan, de legalább olyasmivel foglalkozhattak, amit szeretnek. Úgy döntöttek, hogy ugyanolyan lesz kinézetre ez a cég is, mint az otthoni és akkor ez lesz a védjegyük. Arrik is egyetértett. Így otthon droidokra hagyták az üzletet, ha gond van, akkor úgyis átirányítják a hívást, majd a következő pár hetet mind a ketten a Malachor V-n töltötték Serenia szomszédságában, ahol is felépítették a „Fry és Dorvin szállítmányozás” cég alapjait, amit majd később bővíteni is szándékoznak. Amint beindult az üzlet, akkor tért vissza a Tundra, ahol tovább folytatta a munkáját és persze továbbra is bejárt a Nagoon-hoz. Az egyik alkalommal Khun nagymester itt csípte fülön, hogy lenne egy munkája a számára. A Mon Calamari-n eltűnt egy jedi mester és mivel hutt űrben van a bolygó, nem segítene-e a lány a jediknek felkutatni az eltűnt mestert.

Jalea Fiwi Fry 00120

Az aktuális kalandon 3 pontot és 15k creditet kapott

Adatlap: Jalea Fiwi Fry
Szint: 4. szint
Pont: 21 pont

Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Ataru kezdő; Dun Möch, kezdő)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Szabadulás * 1 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Felszerelés:
- sárga fénykard – 3 pont
- Nagoon fénye – szervezeti pontból
- sugárpisztoly – 400 credit
- jobb, vagy épp rosszabb minőségű álruhák – 100 credit
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Könnyű testpáncél, ruha alatt rejthető, mozgást nem gátló – 1.000 credit
- hordozható szkenner – alkaron levő, 500 credit (élőlényeket keres alapból)
- - 200 méteres hatótáv – 600 credit
- - droidok, rádiójelek, energiajelek (pajzsok és generátorok 2db), járművek, mozgásérzékelő – 3.000 credit
- E-11-es sugárpuska – zsákmány előző kalandról, K2-nek adva
- rohamosztagos sisak – zsákmány előző kalandról
- K2 szériás újraprogramozott droid – 10.000 credit
- - Átprogramozva arra, hogy Fiwi-t és a barátait védje a Birodalmiak helyett
- 3db PIT droid – 4.500 credit
- Protokoll droid – 1.500 credit
- Könnyű harci páncél – zsákmányolt
- Nagoon Szele - közepes teherhajó (200t) (50.000 credit)
- Behemót - nehéz teherhajó (500t) (100.000 credit)

Üzlet/cég:
- Fry szállítmányozás - cég leírás
- Fry Szállítmányozás – 10 pontos üzlet: 20.000 credit/hó bevétel (júliustól, 20k, mivel Ad nem játszik, így nem fizetek Claye-nek) (játéktéri topic)
- Fry szállítmányozás - piactéri topic
- Havi 250 credit kiadás, Nar Shaddaa-n kirendeltség fenntartása
- Fry és Dorvin szállítmányozás – cég leírás
- Fry és Dorvin szállítmányozás – 3 pontos üzlet: 6.000 credit/hó bevétel (novembertől) (játéktéri topic)

Kredit:
Alap: 258.500 credit
Elköltött: 172.600 credit
Fennmaradó: 85.900 credit

Különleges képességek:
Faji képesség, hogy sokkalta ügyesebb egy embernél, jócskán az emberi maximum felett van az átlagos ügyessége. Mindez jól jön neki a közelharcban.

Pontok: 21 pont
Elhasznált: 20 pont
Maradt: 1 pont

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jalea Fiwi Fry 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jalea Fiwi Fry Empty Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 14 Feb. 2020, 00:01

Karakter neve: Jalea Fiwi Fry
Kaland címe: Hidegháború 8 – Néma sikolyok – Az elveszett nyomában
Játékostárs(ak) neve(i): Ben Serrano
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Óceán és mélység
Óceán és mélység


Kaland tartalma:
Ha Fiwi előző víz alatti „kalandjára” rá lehetett mondani, hogy nem volt a nő kedvenc küldetése, akkor ez hatványozottan vert rá mindarra. A feladat során megismerkedett egy férfival, akit Ben Serrano-nak hívtak. Már ahogyan közeledtek a területre, ahol volt a mostanában Szellemvárosnak nevezett hely érezni kezdte a sötét oldal erejét, ahogyan az is nyilvánvaló lett, hogy nem nagyon vannak élőlények sem. Mivel saját maga a jedit kereste és valószínűleg az a sötétség legmélyén volt, Jalea Fiwi Fry Z3rEX9tígy végül is úgy döntött, hogy a férfit fogja követni. A sofőrjük rögtön azok után indult is vissza, hogy kitette őket, mert nem szívesen maradt itt, a nő nem is hibáztatta érte. Szóval elindultak arra, amerre a legnagyobb sötétség volt, remélve, hogy a Jedi mestert is megtalálhatja arra, bármilyen állapotban is legyen mostanra. Bent követve találtak a város közepe felé egy bejáratot, ahol be is jutottak. Fiwi itt volt vele úgy, hogy bár ne tették volna, mert ami odabent fogadta őket az minden volt, csak éppen nem kellemes. Több testet is, amik furcsán kifacsarva voltak, rémülettel az arcukon, kiderült, hogy egyetlen csontjuk sem maradt éppen. Fogalma sem volt sem neki, sem a férfinak, hogy mi okozhatta mindezt, így haladtak tovább. Itt már használta a kézi szkennerét, amivel végre nem kellett vakon haladniuk. A nyomokat és az élőlények forrását követve egy nagyobb teremhez értek – máshol is láttak jeleket, de előbb ki akartak egy kisebbet vizsgálni – ahol nagyon furcsa kifacsart lényeket láttak. A legnagyobb lény egy átalakított mon calamarira hasonlított. Mind a ketten eléggé lefagytak a látványtól és kisebb sokkot is kaptak, ez volt az első eset Fiwinek, hogy sith ivadékot látott. Sikerült kirángatnia a férfit kellő, biztonságos távolságba, ahol mondta, hogy maradjon itt a másik, ő maga kimegy és visszahívja a sofőrt, révén idebent semmilyen kommunikáció volt. Kiment és szólt is a férfinak, aki jelezte, hogy visszajön, ő maga pedig ment be, hogy hozza a jó hírt Bennek, de a sokk ekkor érte, mert eltűntek a testek, majd a droidok és minden életjel is bentről. Jó néhány percig kereste a férfit, de végül nem akadt a nyomára, így sokkos állapotban volt kénytelen kimenni, ahol megérkezett a sofőr és visszavitte a fővárosba, ahol pár nappal később tudott jelentést tenni, amikor már nem volt teljesen sokkos állapotban.

Bővítés:
A következő pár napot még kénytelen volt a bolygón tölteni, amíg ki nem jött a sokkos állapotból, utána tudta letenni a jelentést a Jediknek, akik eddig már kimentek és körbenéztek a városban. Ahogyan Fiwi, ők sem találtak ott semmit sem, minden nyomtalanul eltűnt, Bennel együtt. A nő magát hibáztatta, hogy nem kellett volna otthagynia a másikat, hanem magával kellett volna rángatnia őket. Jalea Fiwi Fry JmL0vmjAz azonban örömteli volt, hogy legalább azt ígérték, hogy hetek, vagy hónapok munkájával a jedik megtudják tisztítani a bolygót. Az akkor sem volt kellemes, hogy lehet, hogy miatta tűnt el a férfi, nem is beszélve arról, hogy a jedi mestert sem találta meg. Az egész küldetés egy kész katasztrófa lett, még akkor is, hogyha senki sem hibáztatta őt mindezért, hanem megjegyezték, hogy alábecsülték a dolgot és nem kellett volna felkészületlen nem képzett Erőhasználókat küldeni. Sőt, inkább örülhet Fiwi, hogy nem bukott át a sötét oldalra. Mondjuk, amilyen tehetsége volt az Erő terén, saját maga nem találta szerencsének ezt. Miután innen távozhatott, először a Tundra ment volna, de Nar Shaddaa útba esett és azt vette célba, az ottani irodáját, hogy ellenőrizze azt, hogy minden rendben van-e. Amint erről meggyőződött, akkor ment tovább, először pedig a Nagoon kastélyát vette célba, ahol Khun nagymesternek is jelentenie kellett, hogy nem kifejezetten úgy alakult, ahogyan tervezték, de szerencsére a nagymester kellően megértő volt és nem hibáztatta a nőt. Egy kicsit még itt maradt, hogy több időt tudjon eltölteni Jonathan-nal, de ezt inkább úgy csinálta, hogy a saját cégétől járt ki az erődbe, mert a munkáját sem hanyagolhatta el. De akkor is igyekezett vele a legtöbb időt eltölteni, miközben Drexer-ről semmit sem tudott, még mindig valahol odakint van és valamit csinál. Tulajdonképpen ezt sem tudta, hogy még egyáltalán a rend tagja-e, vagy sem. Jalea Fiwi Fry 1DDC6HeA tizenegyedik hónapban főleg itt volt a Tundon, a következő hónap nagy részét a Malachor V-n töltötte, hogy ott is segítsen a fogadott bátyjának a céggel. Így ismét ingázott a két hely között, igazából örült volna annak, hogyha nem a Csillagköd két ellentétes részén lett volna a két helyszín, de nem nagyon volt mást tennie, ő vállalta el mindezt. Jellemzően az ideje tényleg főleg munkával telt, de szerette is ezt csinálni, az Erőben való tanulmányokat teljesen feladta, elég volt az, amit tudott, mindössze azzal kapcsolatban vett néhány leckét Khun nagymestertől, hogy jobban tudja uralni az érzelmeit, mert az utóbbi időben elég stresszes időket élt és a két víz alatti akció után nem kifejezetten érezte jól magát. Főleg a másodiknál, hiszen ott még sokkot is kapott a látványtól. A gyakorlásokat egy igencsak meglepő dolog szakította meg a tizenkettedik hónap második felében, amikor egyébként is közeledtek az új év irányába. a Felucia bolygón székelő feltörekvőben levő K Corp. kereste meg, hogy nem lenn-e a Fry szállítmányozás az a cég, aki a logisztikát végzi a számukra. Mindez nem kicsit érte váratlanul a fiatal nőt, hiszen egyelőre nem nyitott nagyon a Független Rendszerek Konföderációjának területe felé, inkább a hutt űrben dolgozott. Mindenesetre ezt remek lehetőségnek találta, így beleegyezett egy találkozóba is a cég képviselőivel a bolygón, hogy felmérje, hogy mennyire érné meg neki mindezt, ezt majd MU 5. elején. A K Corp-nak megfelelt mindez, így Fiwi a Sithmas idejét és az óév végét Jonathannal tudta tölteni a Zakuul-on. A szabadsága után azonnal, ahogyan ígérte is a Felucia-ra utazott, szerencsére a bolygó elég jó helyen volt, Jalea Fiwi Fry 5bNNdGivolt a közelben biztonságos kereskedelmi út, ellenőrzött utak, biztonság, és nem is beszélve arról, hogy közel volt a Nakar'tuur űrállomás, ahonnan bármi elérhető volt. Ennek köszönhetően nem is kellett túl sokat tárgyalni, mert hamar megegyeztek a felek. Fiwi-nek egyébként is volt elég pénze éppen, hogy itt vegyen egy területet és azon felhúzzon egy kisebb űrrepteret, amin a kereskedelem folyhat. Ilyen ez, hogyha jól megy az üzlet. Így miután beszerezte az összes engedélyt, neki is láthattak annak, hogy felhúzzák az épületeket. Ahogyan korábban a Malachor V esetében, most itt is végig itt maradt Fiwi, hogy ellenőrizze azt, hogy minden rendben halad. Közben pedig neki is elkezdődtek az álmok, amik a Főnix-el kapcsolatosak voltak, ahogyan utána érdeklődött Khun nagymesterénél, de még a HoloNet is tele volt vele, hogy valószínűleg a saját ciklusuk végén vannak a tizenötezer év végén és hamarosan fel fog ébredni a lény és újra meghalni. Mivel ezt nem tudta befolyásolni, így nem is nagyon foglalkozott vele, vagyis igyekezett, mert az álmaiból nem tudta kizárni ugyan. Szerencsére a munkával eltudta a figyelmét mindezekről terelni és még időben, a második hónap felénél be is tudták fejezni a teljes űrrepteret mindennel együtt, az első szállítmányok pedig el is indulhattak innen. De, hogy véletlenül se legyen nyugta és nyugalma, Khun nagymester ismét felkereste, hogy ezúttal a Tatooine közelébe, a Határra kell mennie, a Samorah bolygóra, mert történt ott valami…
Jalea Fiwi Fry 00120

Az aktuális kalandon 2 pontot és 10k creditet kapott

Adatlap: Jalea Fiwi Fry
Szint: 4. szint
Pont: 23 pont

Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Ataru kezdő; Dun Möch, kezdő)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Szabadulás * 1 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Felszerelés:
- sárga fénykard – 3 pont
- Nagoon fénye – szervezeti pontból
- sugárpisztoly – 400 credit
- jobb, vagy épp rosszabb minőségű álruhák – 100 credit
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Könnyű testpáncél, ruha alatt rejthető, mozgást nem gátló – 1.000 credit
- hordozható szkenner – alkaron levő, 500 credit (élőlényeket keres alapból)
- - 200 méteres hatótáv – 600 credit
- - droidok, rádiójelek, energiajelek (pajzsok és generátorok 2db), járművek, mozgásérzékelő – 3.000 credit
- E-11-es sugárpuska – zsákmány előző kalandról, K2-nek adva
- rohamosztagos sisak – zsákmány előző kalandról
- K2 szériás újraprogramozott droid – 10.000 credit
- - Átprogramozva arra, hogy Fiwi-t és a barátait védje a Birodalmiak helyett
- 3db PIT droid – 4.500 credit
- Protokoll droid – 1.500 credit
- Könnyű harci páncél – zsákmányolt
- Nagoon Szele - közepes teherhajó (200t) (50.000 credit)
- Behemót - nehéz teherhajó (500t) (100.000 credit)

Üzlet/cég:
- Fry szállítmányozás - cég leírás
- Fry Szállítmányozás – 10 pontos üzlet: 20.000 credit/hó bevétel (júliustól, 20k, mivel Ad nem játszik, így nem fizetek Claye-nek) (játéktéri topic)
- Fry szállítmányozás - piactéri topic
- Havi 250 credit kiadás, Nar Shaddaa-n kirendeltség fenntartása
- Fry és Dorvin szállítmányozás – cég leírás
- Fry és Dorvin szállítmányozás – 3 pontos üzlet: 6.000 credit/hó bevétel (novembertől) (játéktéri topic)
- Fry szállítmányozás – Feluciai divízió – cég leírás
- Fry szállítmányozás – Feluciai divízió – 3 pontos üzlet: 6.000 credit/hó bevétel (márciustól) (játéktéri topic)


Kredit:
Alap: 346.500 credit
Elköltött: 172.600 credit
Fennmaradó: 173.900 credit

Különleges képességek:
Faji képesség, hogy sokkalta ügyesebb egy embernél, jócskán az emberi maximum felett van az átlagos ügyessége. Mindez jól jön neki a közelharcban.

Pontok: 23 pont
Elhasznált: 23 pont
Maradt: 0 pont


_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jalea Fiwi Fry 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jalea Fiwi Fry Empty Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 11 Jún. 2020, 00:00

Karakter neve: Jalea Fiwi Fry
Kaland címe: Hidegháború 9. – A halott világ – A kalózkirálynő
Játékostárs(ak) neve(i): Shuur Rhaevos | Chamm Varr’ighat
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Losea fennsík
Záró reag: Losea fennsík


Kaland tartalma:
Ahogyan az már megszokott volt Fiwi részéről, ez sem volt olyan küldetés, feladat, amire azt mondta volna, hogy szívesen megismételné. Az elején még az egész meglepően könnyen indult, elfogni egy kalózt. Azonban a bolygó már közel sem volt a legjobb, a társai sem, de azon nem akadt fenn különösebben, az évek során megtanult mindenkivel együtt dolgozni. Chamm-ot már ismerte, a sith nőhöz azonban nem volt korábban szerencséje. Szóval a feladat nagyon is egyszerűnek tűnt, csak éppen a bolygó és az Erő keresztbehúzták mindezt. Ugyanis a hely folyamatos látomásokkal bombázta őt, a társait és ahogyan tűnt a droidokat is. Jalea Fiwi Fry F9G3OKOEzt igencsak érdekesnek találta, de nem volt ideje arra, hogy ezzel foglakozzon. Noha nem tudta, de a társai közben szövetkeztek is azon, hogy megöljék a végén, bár ezt szerencsére megúszta. A látomásokat azonban nem, amik nem voltak kellemesek. Hol a jövőt, hol a múltat látta. A múltbeli dolgok az elején eléggé összevisszaságnak tűntek, és egy részük nem is arról szólt, hogy a bolygó hogyan és miért járt így. A jövő pedig meglehetően sötét és sith központú lett. A végére minden tisztázódott és kiderült, hogy minden egy dologhoz vezetett, hogy a császár szeretné megállítani a lángmadarat és azt, hogy úgy érjen véget az egész, ahogyan kell, kihalással. Ironikus módon a jedik pont nem így vélekedtek. A látomások között Fiwi és a társai elértek a hídra, ahol kiderült, hogy a Kalózkirálynő nincs is a hajón, valószínűleg nagyon régen elmenekült, helyette olyasvalamit, valakiket találtak, ami eléggé sokkolta a lányt. Gyerekeket. Szíve szerint hazavitte volna, de nem tudott sokat tenni, mert birodalmi területen voltak, így jobb híján, amíg a többiek elindultak a gyerekekkel ő maga maradt a hídon és igyekezett a lehető legtöbb információt lementeni, amit sikerült is. közben a látomások miatt már ő maga is kezdett kiborulni, főleg a fájdalom miatt, amit átéltek visszhangként. Igazából itt maradt le a többiektől, szerencsére talált valamilyen más kiutat és nem arra ment, amerre a többiek. Mielőtt visszaért volna a hajójához még megtalált három gyermek holttestet, akik nem élték túl a fájdalmas látomást. A végén pedig minden helyre került, ki mit és miért tett, ironikus volt, hogy a Birodalomnak szurkolt ezúttal. Mikor távozott a bolygóról még eltudta a lementett adatokat küldeni a másik két hajónak, ezek után tényleg a Tund felé haladt már.

Bővítés:
Fiwi első útja talán nem túl meglepő módon a Tund volt, hogy utána felkutassa a régi barátját, hogy megtudja, hogy nem rabolták-e még el, illetve figyelmeztesse erről. Szerencsére még időben érkezett, mert a férfi rendben volt, boldogan élt a családjával. Mondani sem kell, hogy nagyon meglepődött azon, amit Fiwi mondott neki. A lány természetesen a HoloNet-en is megosztott mindent arról, amit látomásként látott – persze nem szó szerint – révén a sith ügyekbe nem akart belemászni, belefolyni. Jalea Fiwi Fry GGdfyAtÍgy inkább csak azt, hogy mi készül, mire készül Rhand és a KV közösen, mit látott, hogy mit okoz a Főnix. De mint kiderült, hogy nem csak ő osztott meg efféléket, saját maga pedig roppant finoman és diszkréten fogalmazott. Volt, aki mindent kipakolt a HoloNet-re. Nem jósolt az illetőnek, inkább illetőknek túlságosan sok időt. A legtöbb idejét továbbra is az vette el, hogy a cégeivel foglalkozott, főleg, hogy ennyi volt, ez elég megterhelő volt neki és a fogadott bátyjának is. Állandó állásinterjúk, megfelelő embert találni, akik vezetik a helyeket, megfelelő embert arra, hogy megfelelő embereket vegyen fel megfelelő pozíciókra. Azt sem tudta, hogy hol áll a feje. Az adatokat persze leadta, amiket lementett a Kalózkirálynő hajóján, de utána nem volt ezzel ideje foglalkozni már. Az egyik legmeglepőbb fordulat az volt, amikor a családja – az eredeti, akiket nem is ismert – lépett vele kapcsolatba, hogy szívesen megismerkednének vele. Végül nagy nehezen hagyta magát rábeszélni arra, hogy menjen el és ismerkedjen meg velük. Az egész végül kellemes csalódás lett a lány számára, csak azt sajnálta, hogy a testvéreit soha sem ismerhette már meg, hiszen ők meghaltak. Bár az unokaöccsei és unokahúgai ott voltak, és a szülei is kellemes jelenségek voltak. Igazából pontosan az ellentéte várta annak, mint amire számított. Nem a pénze miatt keresték meg, hanem tényleg meg akarták ismerni. Ez neki már az elején szimpatikus volt, éppen emiatt. A következő időben pedig többször is meglátogatta őket, ha nem is a szülők miatt, de a gyerekek miatt igen, akik mindig hiányolták, Jalea Fiwi Fry XkVXJlRmert nagyon hamar megszokták a jelenlétét. Éppen emiatt is, hogy sokat volt ott hamar megkedvelte a szüleit is, akik mindig örültek annak, hogyha elment hozzájuk. Így elmondható volt, hogy szépen lassan nekiláttak megismerni egymást. Egyszer még a fogadott bátyja is elkísérte, hogy a szülei megismerhessék a férfit, aki a bátyja helyett bátyja lett. Ami az üzletet és efféléket illette azzal sem volt gond szerencsére, mert azt egyelőre láthatóan nem érintette rosszul a kikerült információ, egyelőre. Azonban a Lángmadárral kapcsolatban folyamatosan rémálmai voltak, amik nem voltak túl kellemesek, emiatt rosszul aludt többször is. még ha nem is volt túlságosan Erőérzékeny, azért annyira igen, hogy mindez hatással legyen rá, a legnagyobb örömére. Egyvalamire nem volt továbbra sem ideje, sem lehetősége, nem volt ideje udvarlót találni, pedig a Samorah-n megfogadta, hogy jó lenne egyet találni. Drexer-ről továbbra sem tudta, hogy merre lehet és mit csinálhat, aggódott is érte rendesen, de legalább Jonathan-t szemmel tarthatta és ha a férfinak is jó volt az idő találkozásra, akkor szívesen töltötte vele az idejét, mint mindig. Ami talán még változás lett, hogy nem vágatta el most a haját, legalább az utóbbi fél évben, így már elég hosszú lett az. Az igazat megvallva azon felül, hogy egyik bolygóról utazott a másikra, ahol a cégei voltak, illetve ahol a szülei laktak, tárgyalásokat folytatott és efféléket tett nem sok minden történt vele. Szerencsére, legalább is saját maga örült mindennek, hogy így volt és most egy kicsit elkerülték a gondok. Nem is nagyon kívánhatott volna mást, főleg, hogy tele volt munkával és ki sem látszott belőle. Mások a világot mentik meg, egyesek bürokráciával foglalkoznak, ő pedig logisztikázik. Úgy vélte, hogy ez volt a világ igazi rendje. Jalea Fiwi Fry L71qDusA biztonság kedvéért azért a két és fél hónap alatt többször felkereste – hívással csak, nem személyesen – az ismerősét, akit el kell, hogy raboljanak. A hatodik után a férfi meg is mondta neki, hogy nem kell ennyire aggódni érte, rendben lesz és majd ő jelentkezik és dob üzenetet a lánynak, hogy rendben van. nos, ez végül is egy kicsit kellemetlenül érintette, de belátta, hogy ő volt a tolakodó, így ennyiben is hagyta a dolgot. Ez nagyjából egy hónap után volt, a férfi időnként dobott neki egy üzenetet, hogy rendben van, és ehhez hasonlókat, így nem is nagyon foglalkozott ezzel, bár aggódott. Bár egy idő után legalább már Eshal kiment a fejéből, hogy ott lesznek a szörnyűségek, bár megnézte az egész elején, hogy hol a bolygó. Egy olyan helyen, ahova nagyon nem akart menni, mert rossz emlékeket ébresztett benne. Ez pedig nem volt más, mint a Kessel, a két bolygó ott volt egymáshoz nagyon közel, ugyanazon feketelyuk körül keringenek. Abba a régióba egyébként sem nagyon vágyott vissza a Kessel Run után, főleg, hogy belefutottak abba a feltehetőlegesen ionágyúval rendelkező hatalmas hajóba is. szóval örült, hogy ezzel nem kellett foglalkoznia, amíg azért heti rendszerességgel jöttek az üzenetek. A negyedik után azonban nem jött, két hét telt el, amikor végül az ismerőse felesége, hogy a férfi eltűnt és másfél hete nem találják. A HoloNet-en a lány számtalan elrablási ügyet talált, így a legrosszabb bekövetkezett. Az asszony pedig addig sírt és könyörgött Fiwi-nek, míg a lány végül kénytelen volt beleegyezni, hogy elmegy az Eshal bolygóra és megkeresi a férfit.

Hosszú hajjal:
Spoiler:
Jalea Fiwi Fry 00120

Az aktuális kalandon 3 pontot és 15k creditet kapott

Adatlap: Jalea Fiwi Fry
Szint: 5. szint
Pont: 26 pont

Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Ataru kezdő; Dun Möch, kezdő)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Szabadulás * 1 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Felszerelés:
- sárga fénykard – 3 pont
- Nagoon fénye – szervezeti pontból
- sugárpisztoly – 400 credit
- jobb, vagy épp rosszabb minőségű álruhák – 100 credit
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Könnyű testpáncél, ruha alatt rejthető, mozgást nem gátló – 1.000 credit
- hordozható szkenner – alkaron levő, 500 credit (élőlényeket keres alapból)
- - 200 méteres hatótáv – 600 credit
- - droidok, rádiójelek, energiajelek (pajzsok és generátorok 2db), járművek, mozgásérzékelő – 3.000 credit
- E-11-es sugárpuska – zsákmány előző kalandról, K2-nek adva
- rohamosztagos sisak – zsákmány előző kalandról
- K2 szériás újraprogramozott droid – 10.000 credit
- - Átprogramozva arra, hogy Fiwi-t és a barátait védje a Birodalmiak helyett
- 3db PIT droid – 4.500 credit
- Protokoll droid – 1.500 credit
- Könnyű harci páncél – zsákmányolt
- Nagoon Szele - közepes teherhajó (200t) (50.000 credit)
- Behemót - nehéz teherhajó (500t) (100.000 credit)

Üzlet/cég:
- Fry szállítmányozás - cég leírás
- Fry Szállítmányozás – 10 pontos üzlet: 20.000 credit/hó bevétel (júliustól, 20k, mivel Ad nem játszik, így nem fizetek Claye-nek) (játéktéri topic)
- Fry szállítmányozás - piactéri topic
- Havi 250 credit kiadás, Nar Shaddaa-n kirendeltség fenntartása
- Fry és Dorvin szállítmányozás – cég leírás
- Fry és Dorvin szállítmányozás – 3 pontos üzlet: 6.000 credit/hó bevétel (novembertől) (játéktéri topic)
- Fry szállítmányozás – Feluciai divízió – cég leírás
- Fry szállítmányozás – Feluciai divízió – 3 pontos üzlet: 6.000 credit/hó bevétel (márciustól) (játéktéri topic)

Havi bevétel:
32.000 credit

Havi kiadás:
250 credit

Kredit:
Alap: 488.500 credit
Elköltött: 172.600 credit
Fennmaradó: 315.900 credit

Különleges képességek:
Faji képesség, hogy sokkalta ügyesebb egy embernél, jócskán az emberi maximum felett van az átlagos ügyessége. Mindez jól jön neki a közelharcban.

Pontok: 26 pont
Elhasznált: 23 pont
Maradt: 3 pont

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jalea Fiwi Fry 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jalea Fiwi Fry Empty Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 11 Okt. 2020, 15:43

Karakter neve: Jalea Fiwi Fry
Kaland címe: Hidegháború 10. – A Lángmadár – Sorsok fonala
Játékostárs(ak) neve(i): Heiwanna Miin Klodov | Alt’or T’orak
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Az Aréna
Záró reag: Az Aréna


Kaland tartalma:
Ez egy meglehetősen érdekes kalandnak ígérkezett Fiwi számára, szerencsére túlélte az egészet, így ezzel panasza sem lehetett, azonban minden mással úgymond igen. Jalea Fiwi Fry OvlimPtVagyis inkább magával a bolygóval. Ott sikeresen megérkezett és a többiekkel ellentétben felülről próbált bejutni az Arénába, ahol a foglyokat fogva tartották. Ezt sikeresen meg is oldotta, majd belefutott az első ellenségbe, akit ugyan megölt, de fel is robbantottak közösen – csak az ellenség – egy tartályt, aminek következtében a teljes folyosó leszakadt, ahol a lány volt. Itt is még szerencséje volt, mert a börtönblokkba került, ahol végre találkozott a sárkány alakban ragadt Miin-nel, és Alt’or-ral, akik éppen az ő tette alatt próbáltak megszökni. Itt elvesztette az eszméletét egy kicsit, de végül is rendben volt. Kijutottak a börtönblokkból, igaz Miin-t elhagyták egy időre, aki végül magában az arénában csatlakozott hozzájuk. Itt még hajó és droid segítségre is szükség volt egy kicsit, de végül megoldották a bejutást, figyelemelterelést, a KV és RV embereinek likvidálást pedig Miin oldotta meg, ahogyan tüzet okádott. Igazából még pont időben érkeztek meg ahhoz, hogy mindenkit megmentsenek. És ekkor kezdődött odakint a Lángmadár visszatérése. Az egésztől Fiwi lefagyott, nem tudta levenni a szemét az égről. Egyszerre volt félelmetes és gyönyörű látvány, aztán nem tudta, hogy mi történik, mert a madár lecsapott és lejutott a bolygóra, valószínűleg. Ekkor jött el az idő, hogy meneküljenek, ám erre már nem maradt idő, mert már perc múlva egy hatalmas kékes robbanás történt és Fiwi elvesztette az eszméletét…

Bővítés:
Amikor magához tért az egyik független hajón volt és itt értesült arról, hogy az előtte levő pár órában mi is történt, amíg ki volt ütve. A harcok véget értek a KV és RV elmenekült, amikor egy idegen flotta jelent meg a Csillagköd bolygóinál. Jalea Fiwi Fry CeRL0H6A Végtelen Birodalom, akikről csak feljegyzések és legendák voltak visszatértek. A Sith Birodalom, a Köztáraság és a Huttok területét szántották végig eléggé fel az északi határig. Meglehetősen közel a Tund-hoz is, aminek Fiwi nem örült, mert árt az üzletnek. És ez még csak a kezdete volt a rossz dolgoknak. Nem elég, hogy a rakaták elfoglalták azt a területet, de még a Fekete Birodalom is oda költözött, nehogy a mirialan boldog lehessen. A rakaták azért is voltak rosszak, mert egy olyan ellenég, amiről nem tudtak sokat. Ha a Birodalommal kell harcolni, nos az egy dolog, évezredek óta ismerik egmyást, tudják, hogy mire számítsanak, de egy új tényező? Nem szerette az ilyesmit, az üzleti életben sem, nemhogy olyan helyen, ahol befolyásolni sem tudja ezt. Valószínűleg nem túl meglepő az, hogy az üzletek száma megcsappant, mert nehéz volt a háborús övezeten átjutni és szállítani a megrendeléseket. Szóval nem nagyon tudott olyan munkát vállalni, aminek át kellett mennie a frontvonalon. Ez nehezítette a dolgokat. Szerencsére ő maga kellően tapasztalt pilóta volt, így áttudta ide-oda juttatni a hajókat, amikor kellett, de ezt nem lehetett a végtelenégig folytatni, mert valamikor a Rakaták csak elkapják őket és azt mégsem várta el, hogy a Köztársaság, vagy a Birdoalom az ő hátát és fenekét védje. Igen, a Birodalom is, mert a Csillagköd történelmében első eset arra, hogy egy oldalon álltak. Jalea Fiwi Fry EDeZLA1Nem is igazán hitte volna, hogy ezt meg fogja érni. Szóval bármennyire sem örült neki, kénytelen lesz szövetségeseket találni, vagy zsoldosokat felfogadni, hogy azok kísérjék és védjék a flottáját, nem is beszélve a bázisáról, a dupla ellenségnek köszönhetően. És akkor már a Nagoon-t is védeni kellett. Így jutott először az eszébe egy ilyen csoport felbérlése vagy alapítása, zsoldosok! Soha sem foglalkoztatott ilyen személyeket, de most határozottan jó ötletnek tűnt. Mindazonáltal egyelőre nem valósította meg, voltak fontosabb dolgok is. szerencsére a barátját hazajuttatta még korábban a férfi feleségéhez, aki roppant hálás volt emiatt. Nem rajta múlt, de örült, így volt. Az elmúlt pár hónap során, hogyha az ideje is engedte, akkor próbált a családjával is lenni, még mindig furcsa volt, hogy van ilyesmi neki is. lassanként kezdett oda is beilleszkedni, bár a túl nagy pompa és csillogás még mindig zavarta a fiatal nőt. Összességében sikerült végül is egészen jól túlélni ezeket a hónapokat és noha ne sok mindent tudott egyelőre az ellenségről, feltett szándéka volt, hogy mindkettőt páros lábbal rúgja ki a saját környékéről. Igen, ez a rakatákra és a Fekete Birodalomra is vonatkozott. Egyiknek sem örült, rontották az üzletet. Ami a barátokat illette, Drexer-t azóta sem látta és nagyon aggódott is miatt, ezeken felül továbbra is igyekezett a lehető legtöbb időt tölteni Jonathan-nal, amikor erre lehetősége volt, hiszen barátok voltak. A Sith-eket pedig minél távolabb akarta elkerülni, még akkor is, ha állítólag most egy oldalon álltak. Komolyan alig akarta elhinni, hogy ez megvalósult.

Jalea Fiwi Fry 00120

Az aktuális kalandon 2 pontot és 10k creditet kapott

Adatlap: Jalea Fiwi Fry
Szint: 5. szint
Pont: 28 pont

Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Ataru kezdő; Dun Möch, kezdő)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Szabadulás * 1 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Felszerelés:
- sárga fénykard – 3 pont
- Nagoon fénye – szervezeti pontból
- sugárpisztoly – 400 credit
- jobb, vagy épp rosszabb minőségű álruhák – 100 credit
- Datapad adatokkal - ingyenes
- komlink – rövid hatótávú kommunikátor (100km-es) – ingyenes
- holoprojector – holonet csatlakozás, hosszú távú kommunikátor, hologram kivetítő – ingyenes
- Könnyű testpáncél, ruha alatt rejthető, mozgást nem gátló – 1.000 credit
- hordozható szkenner – alkaron levő, 500 credit (élőlényeket keres alapból)
- - 200 méteres hatótáv – 600 credit
- - droidok, rádiójelek, energiajelek (pajzsok és generátorok 2db), járművek, mozgásérzékelő – 3.000 credit
- E-11-es sugárpuska – zsákmány előző kalandról, K2-nek adva
- rohamosztagos sisak – zsákmány előző kalandról
- K2 szériás újraprogramozott droid – 10.000 credit
- - Átprogramozva arra, hogy Fiwi-t és a barátait védje a Birodalmiak helyett
- 3db PIT droid – 4.500 credit
- Protokoll droid – 1.500 credit
- Könnyű harci páncél – zsákmányolt
- Nagoon Szele - közepes teherhajó (200t) (50.000 credit)
- Behemót - nehéz teherhajó (500t) (100.000 credit)

Üzlet/cég:
- Fry szállítmányozás - cég leírás
- Fry Szállítmányozás – 10 pontos üzlet: 20.000 credit/hó bevétel (júliustól, 20k, mivel Ad nem játszik, így nem fizetek Claye-nek) (játéktéri topic)
- Fry szállítmányozás - piactéri topic
- Havi 250 credit kiadás, Nar Shaddaa-n kirendeltség fenntartása
- Fry és Dorvin szállítmányozás – cég leírás
- Fry és Dorvin szállítmányozás – 3 pontos üzlet: 6.000 credit/hó bevétel (novembertől) (játéktéri topic)
- Fry szállítmányozás – Feluciai divízió – cég leírás
- Fry szállítmányozás – Feluciai divízió – 3 pontos üzlet: 6.000 credit/hó bevétel (márciustól) (játéktéri topic)

Havi bevétel:
32.000 credit

Havi kiadás:
250 credit

Kredit:
Alap: 894.500 credit
Elköltött: 172.600 credit
Fennmaradó: 421.900 credit

Különleges képességek:
Faji képesség, hogy sokkalta ügyesebb egy embernél, jócskán az emberi maximum felett van az átlagos ügyessége. Mindez jól jön neki a közelharcban.

Pontok: 28 pont
Elhasznált: 23 pont
Maradt: 5 pont

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jalea Fiwi Fry 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jalea Fiwi Fry Empty Re: Jalea Fiwi Fry

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.