Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Cerebro Csüt. 21 Nov. 2019, 16:45

Az egyik legújabb bevásárlóközpont és hotel Staten Island-en, a hotel elég előkelő, 190 szobával rendelkezik, a bevásárlóközpont pedig teljesen környezetbarát és zöld enerigákat használ, belül is nagyon sok növény található, körülötte pedig zöldövezet.
Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel XuBpjW5
Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel CO1igch

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 22 Nov. 2019, 00:00Kree Invázió 11. – A Sötétség mélyén – Kree Ante Portas

Empire Outlet negyed, Staten Island


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, Ulysses J. Forge / Aegis,Michael Nikostratos és Andrew Black / BlackmageKövetkező körváltás: 2019. november 26. (kedd)


Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel XS3n1qM

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Ovbp9je

Idő: 2030. november 22. 17:00 (helyi idő)
Helyszín: Empire Outlet negyed, Staten Island
Cél / Feladat: Megoldani a dolgokat
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Levi Aschenwald | Ulysses J. Forge / Aegis | Dane Montrose | Michael Nikostratos | Andrew Black / Blackmage
Egyéb információk:


Prológus:
A Földön az utóbbi hónapokban viszonylagosan békésebb átmenet volt, a Kree-k most is támadtak, de ez valahogy más volt. A hadseregek és a SHIELD is könnyedén visszaverte ezeket. Néhány támadás volt csak sikeres, ezek főleg erőművek ellen mentek, hol fizikai támadások, hol pedig hackertámadás. Semmi sem volt katasztrofális, de azért voltak gondok.

Az első járvány, ami a nyár folyamán volt leült, eltűnt, nem volt sok halálos áldozat, így nagyon sokan valami rosszabbtól tartottak, hogy valaminek csak az előjele volt. Részben tényleg így volt. A nagyobb gond az volt, hogy nem csak az embereket fertőzték meg a kree-k, hanem az élelmiszereket és a vizeket is, amik bár az emberekre nem volt hatással, de az élelmiszerekre igen.

Hatalmas ültetvények mentek tönkre, mezőgazdasági területek a terménnyel együtt, ahogyan a föld is évekre használhatatlan lett. Ez több helyen olyan szintű volt, hogy több kisebb országban már bejelentették az ENSZ-ben, hogy éhezéssel fognak szembenézni a 2031-es esztendőben. Más helyek azt jelezték, hogy náluk is valószínűleg ez fog fenn állni.

A rossz víz és fertőzött takarmány miatt állatok millióit, ha nem milliárdjait kellett levágni és megsemmisíteni. Az élelmiszerek ára a világ minden részén a csillagos égig szökött. Sok helyen lázadások voltak, kormányok kerültek a bedőlés szélére. A feketepiac felerősödött, de ugye a világ nagy részén ez is az Orgyilkosok Ligája kezén volt, akik iszonyúan megerősödtek ennek köszönhetően.

Ami még egyre feltűnőbb volt, hogy az emberek egyre gyakrabban vesztették el a türelmüket, estek indokolatlanul egymásnak szerte a világon. Egyre több volt a brutális gyilkosság, mészárlás, lövöldözés. A frusztrációból adódóan a balestek száma is megnőtt, amin az sem segített, hogy a folyamatos rémálmok már a világ teljes egészére kiterjedtek. Az emberek olyanok voltak, mintha lőporos hordó tetején ültek volna.

A korábban egymással jóban levő országok között is feszültség kezdett kialakulni a helyzet miatt. Bármire is játszott a Kree Birodalom, láthatóan, láthatóan működött. Ezek az állapotok uralták a Földet 2030. novemberének vége felé. Hosszú idő után ez volt azaz év, amikor a Fekete Péntek minden negatív rekordot megdöntött, a hálaadás sem volt boldog ünnep. És a kree-k pont Fekete Péntek napján léptek.

Ezen a napon a kree-k feltörtek minden létező médiát, internetes holnapot, streamet, podcastot, mindent, amin csak el lehet érni az embereket. Hol kép is volt, egy nő képe jelent meg, ahol csak hang, ott csak a női hangot lehetett hallani, aki tökéletes angolsággal szólított meg az emberiséget.
Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel 5yMqn9f
- Emberiség, a nevem Lady Gaia-Vell, én vagyok a Föld inváziójának főparancsnoka. Néhány hónappal ezelőtt egy újfajta vírussal fertőztük meg a bolygót, aminek mostanra már látható tünetei, jegyei is vannak. Mindez csak tovább fog terjedni, a végén az emberiség saját magát fogja kiirtani és eltűntetni bolygóról, nem fogja tovább fertőzni a planétát.

- Ha a bolygó kapitulál, akkor gyors és fájdalommentes halállal nézhet szembe az emberiség. Ha nem, akkor lassan, fájdalmak között, éhezve fogja egymást kivégezni. Nekünk van időnk, kivárhatjuk, de maguk tényleg ezt akarják? Az ENSZ 24 órát kap dönteni ebben a kérdésben, utána várom a válaszukat.

- Tudom, hogy maguk vallásosak… imádkozzanak, hogy a kapitulálás mellett döntsenek, a saját maguk érdekében…
Svarog mostanra teljesen jól lett, megszokta a kibernetikus lábát, amivel ugyanúgy tud mozogni, mint a régivel. Ő és Dane éppen az Empire Outlet negyedénél jártak Staten Island-en, mert itt voltak a legjobb leárazások éppen Fekete Pénteken.

Aegis éppen a Stark Industries-tól tartott vissza a cégéhez, egy továbbképzésen és megbeszélésen volt a legendás Bosszú Angyal cégénél, amikor ő maga az Empire Outlet negyedénél került dugóba a Fekete pénteki nagy bevásárlások miatt, de csak erre tudtak haladni.

Levi-nek és társulatának épp itt volt a környéken fellépése majd a hétvégén, de már tegnap megérkeztek ide és az EO hoteljében kaptak szállást, annak köszönhetően, hogy múltkor milyen sikeres volt a fellépésük. Így most ő maga is itt a bevásárlóközpontnál volt.

Michael-t Fürtöske, avagy Barnabas Cleese invitált meg itt az EO hoteljének éttermébe vacsorára. Egyedül, mert üzletről van szó, családi üzletről és nos Jenna-t nem tartotta a család részének, így udvariasan kérte meg a férfit, hogy egyedül jöjjön. Így Michael emiatt volt itt.

Andy még mindig istenét és korábbi mesterét kereste, de ma éppen munkája volt, hiszen Fekete Pénteken elég sok munka volt az olyan munkásoknak, mint saját maga is volt. Most is épp valamilyen autóval volt itt, amit a munkaadója adott neki és ezzel került dugóba az EO bevásárlóközpontja előtt.

Szóval mindenki épp itt volt a környéken, amikor Lady Gaia-Vell üzenete megérkezett, ami nem túl meglepő módon a legtöbbeknek azonnal elvette a kedvét a Fekete Pénteki vásárlástól és nagy tömegben, félve igyekeztek hazajutni az emberek. Sokan még, ahogyan az megszokott volt, egymásnak is estek, verekedés, késelés és pánik azonnal felütötte a fejét.

A bevásárlóközpont előtt – ahol éppen nagyjából mindenki tartózkodott – hirtelen elment minden fény, minden autó, minden, ami elektromos volt leállt jó néhány pillanatra. Telefonok és kommunikációs eszközökre bármi is volt ez, nem volt hatással. Amikor a fények kezdtek visszajönni, akkor a teljes plázára és a hotelra is, illetve az előtte, körülötte levő füves területre is egy hatalmas Omega szimbólum volt kivetítve.

A maffia kapcsolattal rendelkők, vagy maffia tagok azonnal megismerik, mindenki más is megismerheti, mert az utóbbi hónapokban eléggé elterjedt és látványos lett a jel. Az Orgyilkosok Ligájának szimbóluma, akik a világ maffiájának 90%-t uralták jelenleg. Ez volt az első eset, hogy itt New Yorkban ennyire látványosan jelentették be a hatalmukat…

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel 7kMvp6c

Felszereléslistát írjatok.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Andrew Black Pént. 22 Nov. 2019, 01:06

-Haladj már te paraszt!
Nyomta a dudát hevesen hisz köztudott, hogy attól gyorsabban megoldódnak az ilyen helyzetek. De aztán taktikát váltott és csak dühösen hátradőlt és morogva cigire gyújtott.
-Tetves parasztok és tetves fekete péntek. Jobb dolgotok sincs ennél mi?
Mondjuk ha nem lett volna fekete péntek akkor ő se lett volna ott. A jelenlegi megbízó kocsijában. Türelmetlenül dobolt ujjaival a kormányon és mivel a helyzet alig haladt valahova ismét megnyomta a dudát.
-Baszódj meg ember!
Ekkor azért történt valami. Neki személy szerint nem volt hozzá semmi köze, de a rádióban ahol addig szólt a rendes Van Halen hirtelen egy női hang törte meg az adást. Blackmage szemöldök ráncolva hallgatta az adást és ahogy valószínűleg mindenkinek neki is végigfutott a hideg a hátán. Itt globális népirtásról van szó mégiscsak. Persze ő is tervezett már hasonlót, de az más volt. Ott ő győztesen került volna ki a dologból. A hangulat teljesen megváltozott. A tömeg elkezdett oszlani és verekedések kezdtek kitörni. Blackmage még egyszer rávágott a dudára mert ő is haladni akart innen. Aztán sötétség. Még a kocsi fénye is leállt.
-Mi a péló?
Háborodott fel és keresett telefont, hogy mégiscsak csináljon valamit mikor visszajött a fény. Az omega szimbólum láttán pedig Blackmage felcseszte magát.
~k-rva jó! Ha már folyik a szar akkor jöjjön csőstül! Ezek se tudtak volna jobb pillanatot találni a faroklóbálásra.~
Majd mivel mást nem tudott tenni reménykedett benne, hogy az előtte lévő kocsi halad tovább és esetleg sikerül minél hamarabb kijutni ebből a barátságos szituációból.

Felszerelés:
Andrew Black
Andrew Black
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 12
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 7
Join date : 2019. Nov. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4195-andrew-black-blackmage

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Svarog Szomb. 23 Nov. 2019, 13:48

– Haver, hallom, ahogy zúg – mondja Dane, miközben Svarog oldalán kilépnek az Empire Outlet egyik elektronikai boltjának ajtaján. A motoros a hóna alatt egy új VR szemüveget fog be. A jobb kezében egy táska benne egy köteg kábellel és kamerával, amiket az új bázison fognak felszerelni. A baljában egy másik, benne szint úgy ezen szerkentyűk.
Azon kamerák helyére szerelik fel őket, amiket pár suhanc lopott el nem régibben. Egy jó ideje együtt vitték a Bérhősök ügyét, meg elvileg Rin is, de a rókamutáns vagy feltűnt vagy se. Pár kisebb melójuk volt, szállítmányok kísérése, testőrködés, objektumőrzés. És szereztek ezekkel a melókkal kapcsolatokat.
Svarog pár mozgásérzékelőt dug a hátitáskájába, és az új kibernetizált lábára pillant.
– Van benne hangcsillapító, te – felelte a sárkány, ahogy átvágnak a tömegen. Támadnak a kree-ek, és ami a rosszabb több országban is éhinség ütötte fel a fejét hála egy új járványnak. Kormányok buktak meg, lázadások törtek ki, sok ország pedig hadat készült üzenni egymásnak. Ha nem a kékbőrü k….k teszik meg, akkor ők fogják egymást kipusztítani.
Viszont az valahol megnyugtató volt, hogy annak ellenére, hogy nyakukon volt a világvége, az embereknek fontos volt az, hogy megvegyék a legújabb extravékony plazmatévét egy shawarna árárért. Ezt bizony semmi, a küszöbön álló negyedik világháború, vagy a marslakók inváziója sem akadályozhatta meg.
A két férfi megálltak egy sarki bulghurusnál, és kértek egy műhússal feljavított salátát. Az utóbbi napokban csak ennek volt megfizethetőnek nevezhető ára. Állítólag Brooklynban a csirkecombot lassan aranyárban mérték.
Lassan elmajszolták.
– De attól még hallom – felelte a motoros.
Dragunov erre csak a szemét forgatta, és megkocogtatta a valódira megszólalásilag hasonló, de a valóságban mimetikus bőr a fémvázon lábat.
– Ezt ugyan nem. AIM, tudod hogy adnak a kinézetre, meg a minőségre. Nem fogok egy ilyennel lebukni.
- Motoros vagyok, hidd el, hogy lehettek akármilyen mutáns, de hallom ha van valami gond a motorral. Ha zsernyákok tapadnak ránk, ilyesmi. Szóval kihallom, hogy ha…
A következő pillanatban minden megörült. A kirakatokban lévő tévéken és számítógépeken elment a kép. Az egyik férfi dühösen a földhöz csapta a tabletét, de az ütésálló készülék, ami Svarogék előtt ért földet, működőképes maradt.
Aztán megjelent rajta egy arc, ahogy a boltok kivetítőin és minden képernyőn. És mikor megszólalt, az ő hangja jött a hifikből, MP3-akból és a kocsik rádióiból. A kékbőrű nő, a tábornok mindenhol ott volt, pillanatok alatt.
És mint valami elcseszett hírfelolvasó a kék szuka bejelentette, hogy itt a világvége. És amilyen nagyvonalúak megengedték az emberiségnek, hogy melyik utat válasszák. Mikor kikapcsolt a gúnyoros hangvételű adás, Dane csak ennyit mondott:
- Anyádat – morogta.
Svarog megvakarta a tarkóját és dühösen összecsomagolta a salátáját és a táskájába süllyesztette.
- Nem vagyok vallásos – felelte a nőnek, aki nem volt már adásba, de valószínűleg akkor se hallotta volna meg, ha ott lett volna. - De…
Egy anya az ölébe vette a gyerekét, és igyekezett hazajutni. Egy férfi pedig felkapott egy kockakövet és betörte egy bolt kirakatát beindítva a riasztókat. Svarog felsóhajtott…
- Ugye nem lépünk közbe? - kérdezte Dane.
Svarog lassan elindult két verekedő felé.
- Francokat, majd a rendőrség megoldja. Mi csak két aggódó állampolgár vagyunk, akik rendet akarnak az utcán.
Valójában csak csinálni akart valamit, nem lefeküdni és várni, hogy újra meghaljon. És rohadtul azt várta, hogy még harcolhat a betolakodók ellen. Mert nem voltak illuziói, és a Földön már csak a csoda segíthet.
De ő nem volt vallásos.
Ekkor a fények lekapcsoltak, a kocsik megálltak…. Pár pillanatra a tökéletes sötétség jött rájuk. Aztán hangos kattanással felkapcsoltak a fények, és minden visszatért a régi kerékvágásba… Vagyis tért volna.
Svarog egyből rájött, hogy valakik úgy törték fel a rendszert, hogy kivetítsenek a fűre egy Omega jelet, de ehhez le kellett kapcsolni a fényeket. Ez, és a tudat se nyugtatta meg, hogy ez pont a kree-ek beteg valóságshowjának bejelentésével egy időben történt.
Dane azonnal felismerte a jelet. Az orgyilkosok ligájának jele, az alvilág jelenlegi uraié. A nagy fehér cápáké, a tyrannosaurusz rexeké, a kardfogú tigrisekké… És most megmutatják, hogy ki a főnök.
Elmondta mindezt a sárkánynak, mire az bólintott, és felsóhajtott, és csak ennyit jegyzett meg szárazon.
– Végül is, ennél már nem lehet feketébb ez a Péntek…
Aztán elindultak, megpróbáltak átkellni a tömegen, mielőtt nagyobb balhé lesz…

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Michael Nikostratos Hétf. 25 Nov. 2019, 14:41

Michael Nikostratos


A Cinnamon Család harmadik számú embere, olimposzi félisten.
11. szint

Előtörténet | Sam Lewis (njk)  | Lakás

Felszerelés:


KREE INVÁZIÓ 11. – A SÖTÉTSÉG MÉLYÉN – KREE ANTE PORTAS


Ha egy szóval kellene jellemezni Michaelt, akkor az az alváshiány lenne. A munka, a vállalkozás, az egyetem mellett a család is ott volt, és ezek külön külön is elég energiaigényes dolgok, de együtt szinte minden erejét felemésztik. Természetesen mivel üzlettel kapcsolatos megbeszélésre érkezett, ezért szokás szerint egy jól szabott, drága öltöny volt a férfin, alatta a megbízható pisztolya, és természetesen ujján csillogott az öreg pecsétgyűrű. A páncélozott autóval érkezett, ezzel parkolt le a pláza előtt, és még volt ideje bezárni azt, amikor hirtelen áramkimaradást tapasztalt. Mivel csak most érkezik, ezért a kree üzenetből teljesen kimarad, az autóban nem hallgat rádiót, csak a saját telefonjáról mennek a zenék, és elég hangosan, hogy kizárja a külvilágot. Rutinos férfiként egyből az autóhoz simult, hogy legalább a háta védve legyen, és paranoiáján az se segített, hogy amikor vissza jöttek a fények, akkor a gyűlölt omega szimbólummal szembesült. Első dolga, mielőtt bármit tenne, hogy egy üzenetet küldjön Jennának, tartalma csupán annyi, hogy Omega. Másodszorra pedig a Cinnamon családot értesíti, a helyzetét adja meg, és az Omega jelet, persze csak akkor, ha a telefonja működik, és nem árnyékolják. Ezek után előveszi a pisztolyt, és elindul a pláza irányába, hiszen Fürtöske valószínűleg odabent van.


_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Aegis Hétf. 25 Nov. 2019, 18:00

Vannak pillanatok az ember életében amikor a fekete pénteki dugóban ülve és forgalomban rekedt emberek ordítását és dudálását hallgatva, eltöpreng azon hogy miért nem a magánhelikopterrel ment a megbeszélésre. Valószínűleg mert annyira még ő sem volt gazdag, hogy városon belül is azzal fuvaroztassa magát. Úgyhogy marad a bosszankodás és a rádió hangerejének felterelése. A zene helyett viszont a kocsi műszerfalába épített kijelző is életre kelt, hogy a Kree birodalom ultimátumát tolmácsolja.
-Mi a f…- Szalad ki Ulysses száján. Ez hiányzott már csak a mai napból. Közel legyőzhetetlen idegen hatalmak szólítanak fel megadásra nyilvánosan. Tömegpánik és fosztogatás várhatól: 3…2…1…
~Egyáltalán mit akarnak ezek tőlünk amiért érdemes háborút indítaniuk?~
De amikor az ember már azt hinné hogy ezt a napot nem lehet jobban elrontani, az orvgyilkosok ligája úgy dönt hogy mégis.
-Ezek aztán tudnak időzíteni. – Motyogja magában miközben felkapja a táskának álcázott páncélt az anyósülésről és kiszáll a kocsiból. Aktivált egy rejtett kapcsolót a táskán amitől az szét nyilt és a gazdáját körülvéve csúcs modern páncélzattá ált össze.


Felszerelés:
Felszerelés:

_________________
Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Levi Aschenwald Hétf. 25 Nov. 2019, 21:07

Éppen kimenője van, mint mostanában amúgy egész sokszor. Persze, előadásaik még mindig vannak hívják őket helyekre, mégis mintha a világon növekvő feszültség lassacskán kiterjedne az emberek szabadidejére is - legalábbis annak tekintetében, mivel akarják eltölteni. A helyzet azért annyira nem vészes még, hogy csődbe menjenek, de aki a társulatban nem érzékeli az alapvető hangulatváltozást nap mint nap, az hazudik. Többször csattannak fel a szülők, türelmetlenebbek a sorbanálláskor a belépéshez vagy a vattacukorhoz, popcornhoz.
Tagadhatatlan, hogy mindez valamennyire rá is hatással van, de összességében türelmesebb, lassú víz partot mos mentális alkatú személyként kevésbé látszik meg rajta, illetve van annyi lélekjelenléte, hogy tulajdonképpen figyelmeztesse magát, mikor irracionális okok miatt vagy tempóban fordulna borúsra a hangulata. Így van ez most is, ügyesen kerülgeti az embereket, amit meg akart szeretni, azt már megszerezte - egy páros twin-set hercegnő ikerbarbi kiszerelést a lányoknak. Legutóbb akkora szemeket meresztgettek a kirakatban rá a lányok, hogy egyértelmű volt, mit fog venni nekik a leárazásokkor.
Plázában járni azért sem szerencsés az ő kinézetével karácsony környékén, mert megesik, hogy krampusznak nézik, meghúzzák a farkát, kérdezgetik, hogy hol hagyta a Télapót. Ezekre rendszerint játékosan válaszolgat, ezúttal inkább csak udvariasan-kedvesen kikerüli a hosszabb beszélgetést.
Ami ezután történik, arra legfeljebb valami korábbi kártyavetés utalhatott, de annyira áthallásosan és annyira csak érintőlegesen, hogy az események ilyen nyers alakulására aligha számíthatott. Döbbenten hallgatta a kree tábornok egyenes és egyértelmű üzenetét. Kétes kimenetelű és küzdelmes harc a gyors, fájdalommentes megadás és kivégzés ellenében. Mindkettő nyomasztó jövőkép volt a maga módján, nehezen ocsúdott fel a beszéd okozta elmélyült megrendültségben, de az orgyilkosok ligája aligha hagyta meg a lehetőséget a hosszas letargiára vagy elmélkedésre. Ösztönösen abba az irányba nézett, amerről a jelet kivetíthették, honnan érkezik. Sejti, hogy a komplexum saját világításrendszerét használják a művelethez, ám a mozdulat csak félig tudatos. Egyelőre kivárta a kinyilatkoztatás utáni pillanatokat, ki merre és miként mozdul körülötte, kétségbeesik-e egyáltalán a tömeg vagy értetlenek lesznek a jellel kapcsolatban. (A nagyja valószínűleg igen.) - Sőtk, akkor már jobban szemügyre is veszi a környéket, hogy a civileken kívül lát-e kifejezetten egyértelműen másként viselkedő embereket, akik netán gyanúsak lehetnének. Hóna alatt a barbikészlet rózsaszínebb, mint valaha.

Felszerelés lista:
Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 55
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 26 Nov. 2019, 00:00Kree Invázió 11. – A Sötétség mélyén – Kree Ante Portas

Empire Outlet negyed, Staten Island


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, Ulysses J. Forge / Aegis,Michael Nikostratos és Andrew Black / BlackmageKövetkező körváltás: 2019. november 30. (szombat)

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Ovbp9je

Idő: 2030. november 22. 17:05 (helyi idő)
Helyszín: Empire Outlet negyed, Staten Island
Cél / Feladat: Megoldani a dolgokat
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Levi Aschenwald | Ulysses J. Forge / Aegis | Dane Montrose | Michael Nikostratos | Andrew Black / Blackmage
Egyéb információk:


Michael sem maradt ki abból, hogy hallja az üzenetet, ezt a világon lényegében mindenki hallotta, mert mindenhonnan, hangosbemondók, offline, de egyébként internetre csatlakozható eszközökből is szóltak mindezek. Végtére is nem földi technológiával okozták mindezt, hanem jócskán fejlettebb technológiával.

Andy egyelőre a dugóban anyázott, Dane és Svarog a tömeggel szemben haladt, Aegis feltudta ölteni a legnagyobb titokban a páncélját. Eközben Michael telefonon igyekezett üzenetet küldeni, de nem sikerült. A hálózat maximálisan túl volt terhelve, ami az előbb bejelentett üzenet fényében nem volt meglepő.

De ezt mindenki más is tapasztalhatta, hogyha üzenetet akart küldeni, vagy éppen telefonálni, hogy bármelyik hálózaton is voltak azt az üzenetet kapták vissza, hogy minden hálózat túl van terhelve és próbálkozzanak később. És az internet szolgáltatás is szakadozni kezdett a hirtelen rámenő túlterheltség miatt.

Az emberek sikítozva kezdtek menekülni, amikor az égen hirtelen a semmiből sötétlila robbanás volt látható és a hullámai a környéken mindent letaroltak. A tárgyakban és effélékben semmi kárt sem tettek, azonban a menekülő tömeget elkaszálta. Vagyis nem is mindenkit, mert néhányan talpon maradtak.

Dane és Svarog valamiért talpon maradtak, Aegist valószínűleg a páncélja óvta meg ettől, Michael-t vagy az isteni ereje, vagy pedig az ellenállása. Levit szinte biztosan a kártyája ereje óvta meg az egésztől, ahogyan Andrew is érezte, hogy őt pedig a mágikus ereje. Szóval rajtuk kívül mindenki egyszerűen összeesett és eldőlt, csak saját maguk maradtak talpon.

Ekkor hirtelen elsőre minden irányból, aztán pedig mintha a fejükben nevetést hallottak volna. Levi ekkor tudott jobban körülnézni, leginkább a már korábban is látott Dane-t és Svarogot látja, illetve egy férfit állni az utcán, meg egy valakit egy autóban mozogni, és egy páncélost félig takarásban. Ezeken felül az utca és a tér sötétebbik részén néhány árnyat mozdulni, de úgy tűnt, hogy senki más nem volt magánál jelenleg.

A nevetés pedig suttogássá állt össze és végére kivehető volt a fejükben a hang, ahogyan a téren és az utcán is mindenhol visszhangzott, de nem volt központi kiindulás, nem tudni, hogy honnan indult az egész.

- A foglyaim vagytok, a ti életerőtök és lelketek fogja a nagyurat táplálni! Hahahahahaha!

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel 7kMvp6c
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Andrew Black Kedd 26 Nov. 2019, 00:43

Blackmage nyomta a dudát, de természetesen a forgalom nem haladt. Persze ha egy ilyen bejelentés után, egy alakuló pánikhangulatban hirtelen minden a legnagyobb rendben menne az főleg csak, azt jelezné, hogy egy Chthontelen varázslat áldozatai. Szóval ahogy ilyenkor lennie kell a baj ahelyett, hogy megoldódott volna csak rosszabb lett. A duda püfölése közben látta a lila villanást és a hatását. Azt, is gyorsan felfogta, hogy ez nem jó. Az emberek sorra estek előtte össze és elérte őt is a varázslat, de úgy tűnik nem terítette le. Istene hatalma megvédte, ami egy mosolyt csalt az arcára. Viszont az nem sokáig maradt. Valahogy a nevetés nagyon nem volt szimpatikus számára. Aztán a nevetés elhalt és suttogássá halkult.
~Az életerőm? A lelkem? A nagyurat szolgálja? Baszódj meg! Megvan a saját istenem te paraszt. Ez valószínűleg egy másik dimenzió lehet. A legkönnyebb módszer a kijutásra meg vigyori lekapcsolása lenne. Na, hajrá!~
Kicsapta a kocsi ajtaját, kiszállt és szétnézett miközben a fegyvere után nyúlt. Valami árulkodót keresett. Egyáltalán nem volt hangulata itt meghalni.
Andrew Black
Andrew Black
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 12
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 7
Join date : 2019. Nov. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4195-andrew-black-blackmage

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Michael Nikostratos Csüt. 28 Nov. 2019, 09:44

Michael Nikostratos


A Cinnamon Család harmadik számú embere, olimposzi félisten.
11. szint

Előtörténet | Sam Lewis (njk)  | Lakás

Felszerelés:


KREE INVÁZIÓ 11. – A SÖTÉTSÉG MÉLYÉN – KREE ANTE PORTAS


A férfi csak felsóhajt, amikor látja, hogy nem tudja elküldeni egyik üzenetet sem. Tulajdonképpen valahogy érthető is, az infrastruktúra nincs felkészülve arra, főleg mert pazarlás lenne, hogy mindenki egy azon pillanatban próbálja meg használni, egy átlagos nap folyamán. Azt logikátlannak tartotta, hogy az űrlények foglalnák a vonalakat, hiszen megkapta az emberiség a 12 óráját, szóval az idő alatt kapcsolatot kell teremtsenek egymással, tárgyalni, és konszenzusra jutni. Ha ezt ellehetetlenítenék, akkor az egész tizenkét órás haladék feleslegessé válna. Ahogy mindenki összeesik a félisten körül, amaz ismét felsóhajt, nem bosszankodva, inkább csak belenyugodva a dolgokba. Nem ez az első eset, hogy az életére törnek, sőt, volt már elrabolva, találkozott már valami isten szerű cuccal, találkozott tényleges istennel is, és még rakétavetővel is lőttek már rá, miközben mágikus tűzgyűrűbe vonták. Azt már nem is veszi számításba, ami az állatkertnél történt. Az adrenalin ugyan dolgozni kezdett benne, de csak enyhén, a pulzusa nem emelkedik meg túlságosan, ahogy kihúzza magát. A nevetés ugyan zavarja, de félelmet nem kelt benne, ahogy különösebb rossz érzést sem. Volt már dolga telepatával, technokratával, és mindenféle -atával. Inkább pisztolyát készenlétben tartva indul meg a pláza felé, hogy előkerítse Fürtöskét, hogy együtt oldják meg ezt a helyzetet. A parkolóban lévők nem nagyon érdeklik, ha csak azok nem állják útját, vagy szólítják meg. Idegenek, akik se a mafia számára, se Michael számára nem érdekesek.


_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Svarog Pént. 29 Nov. 2019, 19:11

Svarog gondolta, hogy ennyire nehéz lesz kijutni a kialakuló csődületből és a várható „robbanás” közeléből, de erre nem számított. A vállával, gyengéden próbálta magát áttuszkolni magát a tömegen. Beoldalazott az emberek közötti réseken, oldalra kanyarodott.
Dane szerencsére végig őt figyelte, és nem szakadt le tőle. A motorosról sok rosszat ellehetett mondani, úgy mint a túlzott ügybuzgóságot, és a gyakori nőügyeket, de nagyon is tudott csapatban dolgozni, ha akart.
És akkor, amikor minden káoszba fordult.
Valamelyik egyetemen ott volt egy nagy óra, aminek a mutatóját folyamatosan az éjfélhez, vagyis a világvégéhez tolják közelebb. Kíváncsi lett, hogy most hány órával vannak előtte. Van egy olyan érzése, hogy már nem érdemes lemenni tartós tejért a boltba, és a turmixot sem lesz ideje meginni a randevú előtt a halállal.
Mert bárhogy is döntenek azok a fejesek az ENSZben, azzal csak elódázni fogják. Átható sikoly hallatszott, ahogy az éjszakai eget egy lila robbanás vonta szinte nappali fényárba. Dragunov a szeme elé kapta az alkarját, mint ahogy Hirosima vagy Washington DC lakói tették az utolsó percekben. És csend lett…
- Halottak? - kérdezte Svarog, mikor kinyitotta a szemét, és körbefordult. Emberek hevertek körülötte.
Dane leguggolt az egyik mellé és ujját a nyaki ütőerére nyomta. Bólintott, mikor rájött, hogy még életben van, csak elájult, vagy kómába esett. Rajtuk kívül még néhányan ott álltak.
Egy high-tech páncélos férfi vonta magára Svarog figyelmét. Mellette a szarvasfejű, cirkuszi artista mutáns, akivel a legutóbbi kree-kkel folytatott összecsapásban volt módja találkozni, és még páran, akiket egyáltalán nem ismert.
Hangos kacajt hallott a tudatába, ami lassan halk suttogásba torzult, és értelmes szavakká tagolódott. Svarog egyből sejtette, hogy vagy valami kree szuperfegyvert tesztelnek, vagy valamelyik mágikus entitás döntött úgy hogy még utoljára benyúl a hűtőbe, mielőtt az kiürül.

Dane hirtelen előhúzta a pisztolyát, mikor az egyik fickó kiugrott a kocsijából és feltételezhetően a sajátja után nyúlt.
Svarog a társára pillantott, és megcsóválta a fejét. Ők valamiért állva maradtak, és pont készen arra, hogy az a valami belemarkoljon a csokis dobozba.
– Szerintem keressünk valami olyan helyet, ami biztonságos – szólalt meg végül higgadtan. - Aztán próbáljunk meg rájönni, hogy mégis miért pont mi maradtunk talpon és eszünknél.
Körbepillant. Valamelyik üzlet, és annak is a raktárra alkalmas lehet egy ilyen alkalmi kupaktanácsnak.
Ha a kocsiból kipattanó fickó is lerakja a stukkerjét, akkor Dane is elteszi.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 30 Nov. 2019, 12:36Kree Invázió 11. – A Sötétség mélyén – Kree Ante Portas

Empire Outlet negyed, Staten Island


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, Ulysses J. Forge / Aegis,Michael Nikostratos és Andrew Black / BlackmageKövetkező körváltás: 2019. december 4. (szerda)

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Ovbp9je

Idő: 2030. november 22. 17:10 (helyi idő)
Helyszín: Empire Outlet negyed, Staten Island
Cél / Feladat: Megoldani a dolgokat
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Levi Aschenwald | Ulysses J. Forge / Aegis | Dane Montrose | Michael Nikostratos | Andrew Black / Blackmage
Egyéb információk:


Ahogyan Andrew anyázni kezdett, hogy megvan a saját ura és istene újabb nevetést hallott és az elméjében felvillant egy szimbólum, és ismerős érzés kerítette hatalmába. A saját istene, Chthon nevetését hallott a fejében, nem valamilyen ismeretlen úrét. Nem valami ismeretlen valaki kért tőle áldozatot, hanem a saját ura és istene volt az. Ebben 100%-ig biztos lehetett. Ahogyan kiszállt a kocsiból a fegyverével meg is látott valamit…

Michael, Dane és Svarog is ugyanazt a helyet tűzték ki magunka célpontul, azaz a bevásárlóközpont volt. Dane előkapta volna a fegyverét, de nem volt nála. Ahogyan Svarognak is feltűnhetett, hogy nála sem volt semmi, valamikor valaki a tömegben kizsebelte őket és elvitte minden dolgukat, iratokat, telefont, fegyvereket.

Közben a hármas elért a bevásárlóközpontig, és ekkor, ahogyan mindenki más is, valami furcsaságot láthattak mindannyian. Korábban látta mindenki, hogy a sötétebb részeken árnyak mozognak, most onnan kiáltásokat lehetett hallani, lövéseket, majd omega szimbólumos alakok – lehetett tetoválás, ruhán, sapkán – halálra rémülten rohantak arrafelé, ahol a csapat tagjai is voltak.

Azonban nem jutottak el addig, lila színű füst, csápok jelentek meg előttük, közöttük és ezek tépték őket szét, esélyük sem volt. a csápok, mintha pengék lettek volna, úgy végeztek a közel egy tucat férfival és nővel. Andrew ismerhette meg, hogy ez darkhold varázslat volt. ezek után a lilaság sűrűsödni kezdett és egy hatalmas lila színű pajzs jelent meg a teljes negyed körül.

A következő pillanatban, amint a pajzs teljesen megjelent közel a társasághoz egy nő jelent meg a semmiből. A haja rózsaszín, a ruhája hasonló Mrs. Miller Bosszú Angyalos ruházatához, Raven Brightmoore volt az, Osborn Angyalai közül, mindenki azonnal megismerhette, hiszen közszereplő volt és mindenféle TV show-ban és vetkőzős újságban is szerepelt.

Valami azonban nem stimmelt vele, a szemei vörösen izzottak és lilás csápok tekeregtek körülötte és a lábai mellett is ezek jelentek meg. soha senki sem látott, vagy hallott efféle dologról innen, csak Andrew, ő azonnal felismerte, hogy Chthon mágiája iszonyú mélyen itatja át a nőt. Egyelőre nem tett semmit Raven, csak lassú, unott tekintettel mérte fel a társaságot, hogy kik vannak itt.

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel 7kMvp6c

Mivel Svarog az első két körben sem írt felszerelés listát, így nincs egyik karakterénél sem semmi, csak a ruházatuk, se fegyver, se telefon se semmi.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Andrew Black Szomb. 30 Nov. 2019, 13:16

Blackmage tudatába ahogy bevillant a szimbólum és ismerősebbé vállt a nevetés teljesen ledöbbent. Leginkább a dolog váratlanságán. De megértette. Ez egy szent küldetés lesz. Haragja is elszállt és a feladatára kezdett összpontosítani.
~Mondd, mit tegyek uram! Életem hozzád tartozik.~
Ezzel kiszállt és figyelte a környezetüket. Az árnyak végre megelevenedtek. Az omegások rémülten menekültek feléjük, de egy darkhold varázslat elkapta őket. Esélyük se volt. Ez a látvány olyan büszkeséggel tölti el a férfit amit már nagyon rég nem érzett. Végre az istene kimutatja a hatalmát és ő szemtanúja lehet! Ennél nagyobb dicsőség nem érheti. A füstből az egyik Osborn angyal bontakozik ki. Blackmage hamar leszűri, hogy mi történt vele. A nagy hatalomnak ára van. Az Alvó Isten hatalma pedig elemészti a gyengéket akik nem képesek elviselni a hatalmat. Szánalmas. Egyelőre mindenesetre a nő nem mozdul és a mágus se érzi úgy, hogy szükséges. Várja mi lesz ebből. A páncélos és a mutáns problémás lehet. Főleg az előbbi. Ellene csak mágiát tudna használni, hogy segítse az urát. Utóbbi nem úgy néz, ki, hogy felkészült volna hasonló helyzetekre. Ellene pisztoly is elég lehet. De az ájultak élete biztos jobb belátásra térítené ha ellenállna Az Alvó Isten akaratának. A mágusnak tetszik ez a helyzet.
Andrew Black
Andrew Black
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 12
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 7
Join date : 2019. Nov. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4195-andrew-black-blackmage

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 04 Dec. 2019, 09:25

//A kései írások/nem írások miatt vasárnap lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 08 Dec. 2019, 00:00Kree Invázió 11. – A Sötétség mélyén – Kree Ante Portas

Empire Outlet negyed, Staten Island


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, Ulysses J. Forge / Aegis,Michael Nikostratos és Andrew Black / BlackmageKövetkező körváltás: 2019. december 12. (csütörtök)

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Ovbp9je

Idő: 2030. november 22. 17:15 (helyi idő)
Helyszín: Empire Outlet negyed, Staten Island
Cél / Feladat: Megoldani a dolgokat
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Levi Aschenwald | Ulysses J. Forge / Aegis | Dane Montrose | Michael Nikostratos | Andrew Black / Blackmage
Egyéb információk:


Andrew lassanként realizálta, hogy a saját ura, istene az, aki a felhívást intézte, akinek a nevetését hallotta. Ez pedig elég nagy örömmel töltötte el. Úgy tűnt, hogy Raven Brightmore megjelenése eléggé sokkolt mindenkit, mert senki sem mozdult Andrew-n kívül úgy tűnt, hogy mindenki más eléggé lefagyott és nem tudja, hogy mit is kellene tennie.

Akik bent voltak a plázában, vagy éppen a bejáratnál, azaz Dane, Svarog és Michael, a benti részek felől mozgást és efféle hangokat hallhatott. Először tétovát, majd összedőlő és összezuhanó tárgyak hangját, üvegek csörömpölését, ahogyan összetörtek, bár látni nem látott senki semmit, hogy mi, vagy kicsoda okozhatta mindezt. Csak annyi volt bizonyos, hogy valaki, vagy valakik közeledtek az irányukba.

Addig is kint továbbra is csak a csapat tagjai voltak maguknál, Andrew pedig nagy szemekkel figyelte, hogy Raven mire is készül, mert készült. A nő az ég felé tartotta a kezeit és a szájából valamilyen undorító, ocsmány szavak hangoztak el, Andrew néhány szót érthetett belőle, a nő valamit idézett.

- Nog ya uh'enythh, hup nog l' mgahehyee side, hup ymg' shuggog! llll ymg' hafh, c' ahor ah'n'gha nilgh'ri ehye beign llll fahf agl llll c' uh'eog ng r'luhhor, llll Chthon!

Ahogyan a szavai véget értek, minden még sötétebb lila lett, és mellette a lila köd sűrűsödni kzedett, míg nem öt nagyjából egy méter magas csápos kutyaszerű lény nem állt össze mindebből. Ezek pedig Andrew-t kivéve az öt magánál levő személy irányába kezdtek rohanni, nem számított nekik, hogy az illető az utcán, vagy éppen a plázában van már.
Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel HgzkkIN

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel 7kMvp6c
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Andrew Black Vas. 08 Dec. 2019, 03:52

Andrew kiszállta kocsiból és várt. A többiek látszólag lefagytak, de ő nem. Felkészülten várt. Nem a menekülésre hanem, hogy megtudja istene célját és mielőbb eldönthesse miben tud neki segíteni. Az Osborne angyal nekikezdett egy varázslatnak ami Blackmage számára ismeretlen volt. Zavarta őt a tudat, hogy egy ilyen kis maca olyan titkokat ismer amiket ő nem, de igyekezett legalább néhány szót értelmezni. Annyit megtudott, hogy itt valami idézés lesz. Méghozzá valami nagy. Egy olyan síkról amiről ő nem tud. Azzal tisztában van, hogy istene több sík lakóinak szolgálatát is bírja és hogy lehetséges démonjait megidézni, de erről nem hallott. Mikor pedig meglátta azokat a csápos kutyaszerű lényeket újból fellángolt benne a féltékenység. Ezek szinte pusztításra lettek teremtve. Bárcsak ő is bírná a hatalmukat. Mikor megindultak és felé egy se rohant akkor nem gondolkozott sokat. Figyelte, hogy mi fog történni. Ha a páncéloson kívül bárki fegyvert emelt volna a lényekre arra rálőtt, de egyébként csak várt.
Andrew Black
Andrew Black
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 12
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 7
Join date : 2019. Nov. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4195-andrew-black-blackmage

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Michael Nikostratos Szer. 11 Dec. 2019, 09:56

Michael Nikostratos


A Cinnamon Család harmadik számú embere, olimposzi félisten.
11. szint

Előtörténet | Sam Lewis (njk)  | Lakás

Felszerelés:


KREE INVÁZIÓ 11. – A SÖTÉTSÉG MÉLYÉN – KREE ANTE PORTAS


A maffiózó hiába indult meg a pláza felé, hamarosan korlátokba ütközött tervének végrehajtását tekintve. Az első korlát a kirohanó omega szimbólumot viselő csoportból állt, akik úgy rohantak el, mintha nem lenne holnap. Bár Michael meglepődött, felkészült rá, hogy kigáncsolja, fellöki őket, már ha nem is ölheti meg ezeket csak így a nyílt utcán, amíg nem támadnak rá. Bár a felé rohanó tömeget igazán érezhetné veszélyesnek, és talán jogos önvédelem lenne, ha egyet-kettőt leütne. De eddig nem jutott el, mert megjelent a második akadály. Először füst és csápok, majd egy rendkívül csinos lányka. Michael persze felismerte, hiszen több helyen is megfordult munkájából adódóan, ahol a vetkőzős magazinok plakátjai szerepeltek. Azt nem tudja, hogy ténylegesen a lány testét, vagy csak egy ügyes photoshop munka eredményét látta korábban, de nem is nagyon számított ez most. Amúgy se érdekelte őt ilyen szempontból a nő. Még ha nem is így vélekedett volna, a körülötte tekergőző csápok eléggé hamar képesek lerombolni minden illúziót. Mivel a lány egyelőre nem tett semmi fenyegetőt - mármint közvetve, hiszen közvetetten elég egyértelműnek tűnt, hogy az ő munkássága akasztotta meg az omegásokat - ezért Michael is kivárt. Ismerte a jogait, és azt, hogy mit tehet, és mit nem tehet egy ilyen helyzetben. A kiskapukat, és a lehetőségeket méregette. Egyelőre türelmesen figyelt.
Na ez addig maradt így, amíg az idézett kutyák nem kezdtek el feléjük futni. Akkor egyből felemelte a pisztolyát, és három gyors lövést adott le annak az irányába, amelyik őt szemelte ki magának. Mivel nem volt szeme, ezért ezzel nem is bajlódott, és a kinézete alapján a tüdő és az agy sem érdekelte volna a lényt. A lábait igyekezett eltalálni, mindhárom lövéssel a jobb mellső végtagot célozta, hogy kissé lelassíthassa. Akár talált, akár nem - igazából meg se várta, hogy mi az eredmény, már rögtön a lövések után cselekedett, és a gyűrűjét aktiválta, hogy karddal a kezében várhassa a bestiát. Amennyiben az oda ér, a következő lépés attól függ, hogy a lövésére hogyan reagált. Ha a lába sérült, akkor abba az irányba tér ki, és próbál meg lecsapni gyors és gyakorlott mozdulattal, a nyakra, hogy elválassza a fejet és a testet. Ha viszont a lövései semmit nem érnek, akkor úgy próbál meg kitérni, hogy kicsit rásegítsen a lény lendületére, és a bámészkodó "társai" felé lökje, hogy ott játszadozhasson kényére kedvére, őt pedig hagyja békén a fenébe.


_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Aegis Szer. 11 Dec. 2019, 20:48

Osborn egyik üdvöskéjének a feltűnése sajnos nem sokat javított a dolgokon. Talán az új varáója volt a csapatnak. Igazából nem sokat foglalkozott mostanában a szuperhős ügyletekkel. Mindenesetre eddigi ismeretei alapján a vörösen világító szemek és az érthetetlen halandzsa nem volt jó előjel. Az elporlaszott emberek pedig bőven igazolták a gyanúját a helyzetet illetően. Közben a páncél hajtóműveit aktiválva a levegőből próbálta felmérni a helyzetet.
- Oracle tudsz valamit mondani az utcán össze esett emberekről és arról ami történik? - Kérdezi a páncél M.I.-jét mire az próbálja az érzékelőit használva felmérni a környezetét
-Miss… Skarlát boszorkány megmagyarázná hogy mégis mi akar ez lenni? ~ Kérdezi fenn hangon a levegőben lebegve. Válasz helyett viszont öt démont hívott elő, minden jelen lévőre egyet. Valaki elkezdett lövöldözni az állvamaradók közül akinek a példáját Aegis is követte. Az egyik tenyerén lévő taszító sugárral a felé közeledő szörnyet vette célba míg a másik kezén lévővel megpróbált valamelyik másikat eltalálni. Igyekezett fejet vagy törzset eltalálni, de leginkább magára vonni a lények figyelmét.

_________________
Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Levi Aschenwald Szer. 11 Dec. 2019, 21:05

Miért van az, hogy az utóbbi időben annyit találkozik ilyen undorító feketemágiával, mint korábban soha? Különösebb átgondoltság nélkül fut át a fején a gondolat, mielőtt egyszer csak gyors egymásutánban kezdenek történni az események, amelyet már vizuálisan feldolgozni is teljesítmény, nemhogy összefüggéseiben. Egy cseppnyi jó érzéssel sem töltik el a látottak, sőt, ponthogy a balsejtelem miatt feszülnek meg akaratlanul is.
Ahogy felméri az esélyesek, a megidézett kutyaszerű lények fizikumát, nagyságát és mennyiségét, úgy ítéli, hogy egyszerűen ostobaság lenne rögtön lövésekkel magára vonni a figyelmet, ahhoz túlsáhosan nyílt terepen volt, így a legelső dolog, amit tenni tud és amit egyáltalán tenni akar, hogy egy stratégiailag jobb pozíciót választ magának. A legközelebbi ilyen nyilvánvalóan a pláza volt, illetve a bejárat környéke. Mivel maga a bejárat egy élesebb beugró, az biztosít olyan szöget, ami alkalmas lehet akár fedezékként is, hogy észrevétlenül vagy legalábbis úgy odaérjen, hogy ne legyen nyilvánvaló és könnyá célpont, a képességét használja, amivel azt az elhanyagolható távot nem nehéz megtenni, aztán azonban már előveszi ő is a fegyverét és kibiztosítja arra az esetre, ha hirtelen lőni kéne. Ravent figyeli, pontosan mit tesz miután megidézte a lényeket, koncentrál-e rájuk, mintha irányítaná vagy a figyelme másra összpontosul.

Felszerelés lista:
Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 55
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 46
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 12 Dec. 2019, 08:36

//A kései írások miatt és mert rosszul voltam este, csak hétfőn lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 16 Dec. 2019, 00:00Kree Invázió 11. – A Sötétség mélyén – Kree Ante Portas

Empire Outlet negyed, Staten Island


Résztvevők: Levi Aschenwald, Boris Dragunov / Svarog, Dane Montrose, Ulysses J. Forge / Aegis,Michael Nikostratos és Andrew Black / BlackmageKövetkező körváltás: 2019. december 20. (péntek)

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Ovbp9je

Idő: 2030. november 22. 17:20 (helyi idő)
Helyszín: Empire Outlet negyed, Staten Island
Cél / Feladat: Megoldani a dolgokat
Résztvevők: Boris Dragunov / Svarog | Levi Aschenwald | Ulysses J. Forge / Aegis | Dane Montrose | Michael Nikostratos | Andrew Black / Blackmage
Egyéb információk:


A bonyodalmak tovább fokozódtak, noha a többség az első sokk után sikeresen magához tért, de addigra a lények már megvoltak idézve. Andrew eltökélte, hogy lelövi azt, aki a lények ellen mer tenni, de Aegis-t még ő sem merte megtámadni, mert sejtette, hogy ellene mindez kevés lesz. Hozzá egyébként Michael volt a legközelebb, illetve Aegis, de a ő ugyebár nem volt rajta a prioritási listán.

Ezalatt Aegis Oracle-t kérdezte, hogy ő tud-e valamit arról, hogy mi is történt. Azonban ezúttal a máskor sokat segítő MI csak azt a választ adta, hogy fogalma sincs. Nem érzékelt semmit a levegőben, sem közvetlen támadást, semmi sem változott a korábbihoz képest és nem érzékelt Aegis-en sem semmiféle támadást. Annyi bizonyos, hogy mindenki jól van, csak eszméletlenek.

Mivel Andrew-nak döntenie kellett, hogy kit is lő meg, hogy ne ártsanak a lényeknek, így Michael-t lőtte meg, akiről azonban egyszerűen lepattantak a golyói – mindenki más fedezékben, vagy túl messze volt – és csak a ruháján hagytak nyomot a férfinak. Aki pedig csak annyit érzett, hogy valami nekirepült és lepattant róla, de ez csak nagyon picit zavarta meg abban, amit tervezni készült.

Michael igyekezett a lényt szétlőni, a golyók eltalálták, de csak átmentek rajta, mintha a lény ott sem lett volna. Azek után érte el a lény a férfit, a mancsával, azaz a karmaival pedig végighasította a férfi mellkasát, ami úgy vágta végig azt, mintha egyáltalán ellenállása sem lett volna a férfinak. Szerencsére azonban a mivel épp elesni készült és nem tudta lökni a lényt, a sérülés megzavarta a kardcsapás azonban levágta a lény fejét és az egyszerűen füsté omlott, mintha ott sem lett volna.

Levi ugyan gyorsan mozgott, de a lény is, az pedig már kiszúrta és a férfi hiába is próbált fedezékbe menni, követte. Ráadásul pont a bejárat felé mozgott, ahol három kutya is volt, vagyis hamarosan csak kettő, mert három lövés hallatszott arról. A lények a lövés ellenére sem változtattak irányít, így Levinek sem kellett aggódnia, hogy a többi a saját lövése után ráfigyelne. Így – amennyiben a mágikus lőszerrel lő – egyetlen lövéssel letudta teríteni a saját ellenfelét, ami nemes egyszerűséggel füstté omlott.

Közben Aegis is igyekezett tenni valamit, ahogyan ellökni próbálta a lényt semmire sem ment vele, a támadás átsiklott a lényen és annak a mancsa úgy hatolt át a páncélon, mintha ott sem lett volna. Furcsa mód a páncélon nem hagyott semmilyen nyomot, de szép mély vágást a férfi mellkasán igen. Éppen emiatt a másik kettőt figyelmét sem tudta magára vonni, akik közben nekiestek Svarognak és Dane-nek, Svarog combjába harapott az egyik, a másik pedig Dane felkarját harapta meg.

Ebben a pillanatban újabb lövés dördült, aminek a következtében az összes idézett lény porrá omlott. A lövés pedig Raven irányából jött, akinek valaki átlőtte a mellkasát és ökölnyi nagyságú lyuk tátongott a két melle között. A következő pillanatban összerogyott, mögötte pedig három kree katona álldogált, az egyiknek még füstölgött a lézerfegyvere, amivel lelőtte a Sötét Angyalt.

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel 7kMvp6c
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Andrew Black Hétf. 16 Dec. 2019, 06:20

Ezek az ostobák tényleg úgy hitték, hogy ellenállhatnak az alvó isten hatalmának. Andy célzott és rálőtt arra aki fegyvert fogott istene démonjaira. Sima ügynek gondolta a dolgot. Démonok, egy magas szintű mágus és ő ezek ellen. Méghozzá ő még nem is varázsolt. Arra, hogy a srácról lepattantak a golyók csak elhúzta a száját. Ezek szerint mégse lesz ez olyan könnyű. Muszáj lesz a mágiájához folyamodnia. Főleg mert a démonok kezdenek fogyni. Épp készülne is és felidézné a megfelelő szavakat mikor egy újabb lövés hallatszik. Odakapja a fejét ahonnan hallotta és látta a mágusnőt ahogy egy lyukkal a testében összeesett. Mögötte pedig három alak képe bontakozott ki.
~A k-rva anyátokat! Ti is pont a legjobbkor tudtok előjönni ti tetves űrmajmok! Ezt még rohadtul meg fogjátok bánni.~
Természetesen nem a szívében fellángoló bajtársi szeretet miatt lett olyan dühös Andy hanem mert az istene útjába álltak. Az eszét viszont nem vesztette el. Figyelte, hogy a környezetük mennyire változott. Még mindig abban a másik világban vagy burokban vannak-e. Közben igyekezett fedezéket találni. Mivel a zsúfolt főút közelében van így valószínűleg a kocsik takarását fogja választani. Ha úgy tapasztalta, hogy még mindig abban a burokban vannak és a többiek a kreek-re támadnak akkor ő is nekikezd egy varázslatnak, hogy démonokat idézzen.
-Yaeza sabbia ynaoquna aem gontrazz! I yozz esaeu, s'ae sowa ya daelabbi aem ya qnua Kaeg!
Ha sikerült akkor a kreek-re küldi őket. Ha úgy veszi észre, hogy a mágusnő halálával az a varázslat is megszűnt, ami a halottak lelkeit istene elé küldi akkor nem támad csak vár. Viszont egyedül nem fog a kree-kre támadni. Ha, azt látja, hogy a többiek menekülnek nem hősködik.
Andrew Black
Andrew Black
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 12
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 7
Join date : 2019. Nov. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4195-andrew-black-blackmage

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Michael Nikostratos Csüt. 19 Dec. 2019, 14:05

Michael Nikostratos


A Cinnamon Család harmadik számú embere, olimposzi félisten.
11. szint

Előtörténet | Sam Lewis (njk)  | Lakás

Felszerelés:


KREE INVÁZIÓ 11. – A SÖTÉTSÉG MÉLYÉN – KREE ANTE PORTAS


Ugyan a lövések eltalálják a démoni lényt, de a golyók hatástalanul mennek át annak a testén. A férfi érzi, ahogy a mellkasán végig hasítanak a karmok, de igyekszik nem túl nagy jelentőséget fordítani ennek, arra számít, hogy a regenerációnak köszönhetően hamar eltűnnek ezek a sebek róla. Ennek hála képes a támadását végigvinni, és az ellenfele szétoszlik, mintha csak illúzió lett volna. A két darázscsípést, amit a kilőtt golyók okoznak, persze érzi, és oda is fordul a férfi felé, aki lövöldözött rá. Egyszerűen céloz, és visszalő ellenfelére. Nem sokat, csak három lövedéket küld meg, aztán halad tovább a pláza felé, amennyiben erre lehetősége van. A kree-k nem nagyon érdeklik, és reméli, hogy van jobb dolguk is, mint vele foglalkozni, főleg ebben a nagy kavarodásban. Számít rá, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű, de addig nem tudhat semmit bizonyosan, amíg nem próbálja meg.


_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 20 Dec. 2019, 00:00

//Írás hiányában kedden lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 24 Dec. 2019, 00:00

//Szombaton lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel Empty Re: Empire Outlet bevásárlóközpont és hotel

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.