A sötét kastély

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

A sötét kastély Empty A sötét kastély

Témanyitás by Cerebro Szomb. 22 Feb. 2020, 09:55

A kastély Morgan Le Fay és a Másik világból érkezett Albert Shear aka Britannia Kapitány tulajdonában van. Az itt használt mágiák miatt a kastély rejtve van, nem ismert a helyzete.
A sötét kastély NamzQ4e

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 21 Márc. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A végzet kastélya

Sötét kastély, Avalon


Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool, Otrus és Aina BennetKövetkező körváltás:2020. március 25. (szerda)

A sötét kastély OCycnT0

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Sötét kastély, Avalon
Cél / Feladat: Megszökni és megtudni, hogy mi történt
Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Otrus | Aina Bennet
Egyéb információk:


Prológus:

Hónapok teltek el azóta, hogy a kree-k ultimátumot adtak a Földnek és az visszautasította a gyors pusztulást. Azóta sok minden történt, többek között extra gyorsan sikerült egy wakandában levő férfi véréből kifejleszteni a „kree vírus” – ami nem kapott jobb nevet ennél – ellenszerét, így az embereknek is elkezdték beadni. Ennek köszönhetően legalább az agresszív hajlam csökkent, amit a vírus okozott. Azonban arra, hogy a vírus a természetben is hatalmas károkat okozott nem volt megoldás, sem ellenszer.

Az emberek már jól voltak, de a bolygó haldoklott és ez ellen a bolygó legjobb tudósai, élükön Reed Richard-sal tehetetlenek voltak egyelőre. Az állatok tovább hulltak, a növényzet tovább pusztult, egyre több és több helyen ütötte fel a fejét az éhínség. Az AIM hiába fejlesztett ki évekkel korábban olyan növényeket, amik tízszeres hozamot hoznak, nem volt annyi magjuk, palántájuk egyelőre, hogy a teljes bolygót ellássák élelemmel, hiába tettek meg mindent, tömegek kezdtek éhezni.

Ezen szörnyű időszakban a kree-k sem tétlenkedtek, mert ugyan a Földet nem támadták meg, de a volt valami Avalonban, amire a kree császárnak szüksége volt, így ez a Földhöz tartozó dimenzió volt az első, amit megtámadtak…Mindenki teljesen átlagos, hétköznapi dolgokkal töltötte a napját, hiába volt háború, Gwennek iskolába kellett járnia, Aina valószínűleg éppen a mindennapos teendőit végezte az Akkaba Metropoliszban, Otrus pedig valószínűleg világhatalmi terveket szövögetett, hogy miként is szerezhetné régi hatalmát vissza, vagy egyéb más teendőket végzett. A lényeg, hogy mindenki tényleg teljesen hétköznapi dolgokat végzett, amikor…

Amikor nem tudni, hogy mi történt, de sötétség következett. Mindenki úgy érzékelte, hogy egy pillanat telt el, amikor kezdtek magukhoz térni. Mindenük fájt, főleg a fejük, a következő, amit észleltek, hogy megcsapta az orrukat a vizelet és az ürülék szaga. Valamilyen kemény földön, vagy kövön feküdtek, némi szalmán. A helységben, ahol magukhoz tértek fáklyák adtak fényt, és saját magukon sem az a ruha volt, amiben korábban voltak. Most leginkább egy lenből készült zsákra emlékeztető ruhában voltak, ami durva volt és érdes.

A helység egy cella volt, amit vastag rácsos faajtó zárt le, csak felül egy kis részen lehetett kilátni. A helység nagyjából hatszor hat méteres volt, két méteres belmagassággal, és nem csupán Aina, Gwen és Otrus volt itt, rajtuk kívül még nagyjából féltucat személy, hasonló ruházatban, mint ők, ők még nem igen tértek magukhoz, egyelőre csak egy-egy nyögés volt felőlük hallható. Kifelé semmilyen ablak nem volt, a kis rácson pedig csak egy sötét, üres folyosó látszott. Lehetetlen volt behatárolni, hogy hol vannak és miért.

A sötét kastély IuHm4Sj

Nektek jelenleg nem kell felszereléslistát írni, mert nincs felszerelésetek.
A hozzátok tartozó header, használjátok nyugodtan, ha szeretnétek a reag elején
A sötét kastély Jlnpkek

Kód:
<center>[img]https://i.imgur.com/jlnpkek.png[/img]]</center>

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A sötét kastély AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 21 Márc. 2020, 01:04

Szánalmas halandó férgek, akik önmaguk elpusztítóivá is válhatnának. Pont ilyenkor kell az életrevalóságotok hiányát bizonygatnotok mikor a Sziklák Közt Született kénytelen veletek osztozni a bajaitokon? A sötét isten hangulatát a felajánlott élelem minősége tette borongóssá. Persze tenni nem sokat tehet. Bár igyekszik az önhitten világhálónak nevezett hálózatot kihasználni, hogy a káoszban eltévelyedett lelkeknek megnyugvást biztosítson, de helyzete továbbra se hasonlítható régi fényéhez. Többször is emlékeztetnie kell magát a türelemre és hogy a múltban sokkal kellemetlenebb helyzetekben is volt. Épp egy újabb falatot venne a szájába mikor hirtelen minden megváltozott. A szag vagy a fejfájás ért-e el előbb hozzá, esetleg ezeknek a keveréke nem tudja, de nagyon kellemetlenné tették az ébredését. Ahogy igyekszik lehetőleg minél hamarabb felmérni a környezetét az első amit érzékel, hogy ez a hely nem a földbolygó. Esetleg annak a múltjának egy darabja. Hogy miképp és miért került ide arról egyelőre nincs sok fogalma, de első dolga megpróbálni alaposabban szétnézni. A vele együtt magukhoz térők reakcióit, valami használható tárgyat a cellában, a rácsok miképp vannak rögzítve, amik elzárják őket. Ha van egy ablak, akkor azon is megpróbál kinézni. És ügyel rá, hogy az emberi alakja maradjon fent. Ellenség számára esetlenebbnek tűnik, társak számára szimpatikusabb. Mozdulatai nyugalomról és összeszedettségről árulkodnak. Ezeket a cella békés körbesétálása során figyeli meg. A falakat is megkopogtatja. Egyszerű kőnek tűnik. De mit használhattak rögzítő anyagnak, milyen régi, mennyire tartják karban. Egyelőre még csak megfigyel és információkat gyűjt. A helyzet bár nem látszik rajta, belül kicsit idegesíti, de ha hagyná, hogy ez eluralkodjon rajta, akkor szégyent hozna saját magára. A többi ébredezőt, akik két lánynak tűnnek, köztük az egyik talán nem ember, hasonló nyugalommal szólítja meg. Mintha csak egy parkban találkoztak volna.
-Jó napot! Véletlenül nem tudják hol vagyunk és mi okból kerültünk ide? Én még új vagyok.
Ereszt meg egy elnézést kérő mosolyt. Mikor beszélnek hozzá akkor kíváncsian figyel és nézi meg a lányok reakcióit a helyzetre.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Gwenpool Szomb. 21 Márc. 2020, 14:07

Röpdolgozat. Én miért nem tudtam erről de most komolyan? Ha anyáék meglátják az eredményt egy hétig szobafogságban leszek. Ok, nem mintha nem tudnék megszökni, de akkor is. Talán eldobhatnám valahol. Áh, valószínűleg úgy is megtudnák. Ha úgyis szobafogság vár rám, akkor viszont minek sietni nem igaz? Biztos, hogy találok egy szép falat a városban.

Vaaaagy… egy szép tetőt.

-GWENPOOL A VÁROS KIRÁLYA!- Vagy királynője. Remélem nem hallotta a házfelügyelet. Az ilyen felhőkarcolókban szokott lenni házfelügyelet? Mindegy, ha pókember ép nem jár erre, akkor simán felfújhatok valamit, aztán lefotózom és haza felé iszok egy jégkását. Felrázom a flakont és…

Hogyaza hogyaza hogyaza… Nem fájt ennyire a fejem mióta egyszer fogadásból megpróbáltam átugrani egy beton kerítés görkorcsolyával és fejre estem a túloldalon. Hosszú történet, inkább ne kérdez semmit. Úúúúh ez a szag.

-Hol a bánatban vagyok?- Nyögöm és megdörzsölöm a szemem. Mi? Hol a maszkom? Kinyitom a szemem és végig nézek magamon. A fáklyafényben, (Mi a fene?) jól láthatóan nem látom a jelmezem, helyette egy lenzsák van rajtam (?) elkapom a nyakát és.. tényleg még melltartó sincs rajtam. De valami más jobban hiányzik, felpattanok és végig tapogatom magam. Nincs nálam semmi, se a festékszórók, se a kardok, a kedvenc pisztolyom és a festékszóróim sem, de még a telefonomat is elvették. Egy férfi áll a szobában (vagy cellában) és beszél hozzám de nem igazán figyelek rá (még). A rácshoz szaladok és kikiabálok rajta.

-KÉREM VISSZA A CUCCAIMAT PERVERZEK! ÉS AZONNAL ENGEDJETEK KI INNEN HOGY SZÉTRÚG HASSAM A SEGGETEKET!- Lehet, hogy a végét nem kellet volna hozzá tenni, meg kellet volna hagyni meglepetésnek. Ezután a férfi felé fordulok. Bizalmatlanul végig mérem.

-Gwenpool vagyok, és most hagyj dolgozni.- Mondom végül hidegen, aztán visszafordulok az ajtóhoz.

-Hahóóó! Nem érek rá egész nap!- És közben persze csapkodom is egyszer-kétszer de aztán rájövök, hogy kesztyű nélkül ütni a fa ajtót nem a legjobb ötlet, kidönteni meg úgysem tudom.- A ruháimat és a cuccaimat akarom (Remélem a bugyim azért rajtam hagytátok). Különben a seggetekből kel majd kiműteni a fejeteket! Hééé hall valaki? És egy jégkását is akarok! (Mondjuk itt nincs olyan meleg)

_________________
A sötét kastély EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Aina Hétf. 23 Márc. 2020, 00:18

Uhh... A fejem valamiért nagyon fájt, és minden olyan büdös volt. Egy pár másodperce még éppen elköszöntem egy vendégtől, aztán hirtelen már azt sem tudtam, hogy hol vagyok. Csak azt, hogy nem ott, ahol lennem kellett volna.
Amikor körülnéztem, ketten már talpon voltak, és határozottan ellentétesen viselkedtek. Az egyikük, a rózsaszín hajú lány, az egész világgal meg akart küzdeni és... jégkását akart? A másik viszont egy brit úriembernek tűnt. Higgadtan felmérte a környezetét, aztán úgy érdeklődött, mintha csak egy városi parkban találkoztunk volna.
- Nem tudom.. én is most érkeztem - mondtam zavartan, és én is felálltam. (A cipők hiánya sokat rontott az 'élményen'.)
Próbáltam feldolgozni, hogy mi történhetett. Egy börtön szerű helyen voltunk, és azon belül is egy csúnyán visszamaradott fajtában. Mintha egy középkori tömlöcbe vetettek volna. Először persze arra gondoltam, hogy lebuktam, és ezért zártak be, de a társaságot elnézve ez szerencsére nem tűnt valószínűnek. Senkinek sem volt látványos külső mutációja. De ettől függetlenül valaki bezárt, és tényleg elvette a ruháinkat. A hangos lány felháborodása nem volt alaptalan... de ezt jobb volt nem végiggondolni.
Ott volt még az időutazás lehetősége, de ahhoz sem hasonlított igazán. És Kang megjelenése óta nem is fordultak már olyanok elő. És ő sem hiszem, hogy csak úgy lecsukott volna anélkül, hogy elmagyarázza a nagyszerűségét. És idegen technológiával sem érintkeztem... Tehát röviden ötletem sem volt, hogy mi történt.
Én is megpróbáltam kikémlelni, és az ajtót is megpróbáltam kinyitni , de nem lepődtem meg, ha zárva volt.
- Esetleg valaki nem tudja, hogy miért vagyunk itt? - kérdeztem hangosan - Ki honnan érkezett?
Nem volt rá sok esély, de ha az Akkaba Metropoliszban voltunk, arról tudni szerettem volna.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 25 Márc. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A végzet kastélya

Sötét kastély, Avalon


Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool, Otrus és Aina BennetKövetkező körváltás: 2020. március 29. (vasárnap)

A sötét kastély OCycnT0

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Sötét kastély, Avalon
Cél / Feladat: Megszökni és megtudni, hogy mi történt
Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Otrus | Aina Bennet
Egyéb információk:


Ahogyan Otrus megkopogtatta a köveket a falban érezhette, hogy az nem egyszerű kő volt, annál sokkalta keményebb. Valószínűleg bazalt – vulkanikus kő – volt, ami sokkal ellenállóbb, mint a mezei megszokott építőkövek. Ezeken felül szilárdan voltak egymásra rakva, tapasztva, valamilyen anyaggal egymáshoz ragasztva. Ezt nem tudta megmondani, hogy mi lehetett, így látásból, mert szürkés volt az is. A egész nagyon masszívnak és jó állapotúnak tűnt. Otrus ekkor vehette észre, hogy az eredeti alakjában van, nem az álcázott emberiben.

Gwen igencsak ki akart jutni, a fehérneműje rajta volt, amiatt nem kellett félnie. Az ajtócsapkodás valóban a saját kezének jobban fájt, mint az ajtónak, mert tömör fából volt, rajta fém, vagy inkább vas rögzítőkkel. A kiabálására semmilyen válasz nem érkezett kintről, csak a hangját visszhangozták a falak, de senki sem jött le megnézni őket, vagy vette a fáradtságot arra, hogy válaszoljon a szavaira, ami az akusztika miatt még hangosabb lett itt bent is és ez nem sokat segített a fejfájásoknak.

Aina egyelőre csendben nézelődött, senkin sem látott semmilyen furcsaságot itt. A külső mutációk tekintetében egyvalaki volt, aki furcsább volt, mint mindenki más, pont az a férfi volt eléggé démonszerű és nem nagyon emberi, aki megszólította őket, hogy hol vannak. De rajta és Aina-n kívül mindenki teljes mértékben embernek tűnt, azok is, akik még nem tértek magukhoz, ha valaki megnézi őket, akkor csak eszméletlenek, de a pulzusuk stabil és erős volt.

Egyelőre ennyi történt, azaz semmi, a helyzet változatlan, még mindig be voltak zárva. Gwen kiabálását leszámítva minden fájdalmuk kezdett múlni és szinte teljesen abba is maradt, mind a testüké, mind pedig a fejüké.

A sötét kastély IuHm4Sj
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A sötét kastély AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 25 Márc. 2020, 05:18

Otrus békés szemlélődése közben rájött, hogy a helyzete nem túl jó. Egyrészt a fal maga igencsak jó minőségű, és mivel eszközöket nem találtak így lehetetlen egyelőre onnan kijutni. Másrészt a valódi dicsőséges formájában van és nem halandóként. Társai közül is az egyik korához illően ostoba és le se tagadhatná, hogy egy eltunyult halandó társadalom szerencsétlen csökevényes utódja. Persze Otrus csak jót mosolygott az előadáson. Ő nem fogja visszafogni. Legalább történik valami. A másik aki kinézete alapján nem embernek tűnt már nem is kicsit nyugodtabb volt és szintén igyekezett a helyzetet értelmezni. Vele lehet még valamit kezdeni. A kérdés is értelmes volt. Otrus lehajolt egy ájulthoz és megvizsgálta. Élt bár sejtette is.
-Amerikai vagyok. Az otthonomból raboltak el. Abból ítélve, hogy mindketten angolul beszélnek és a szókincsből önök is újvilágiak lehetnek.
Abból, hogy neki volt egy kis furcsa akcentusa és a szofisztikáltan beszél nem csoda, hogy brittnek nézték. A helyzetük mindenesetre úgy tűnik, hogy nem megoldható. Otrus helyet is foglal valahol ahol tud és lehetőleg nem olyan mocskos majd továbbra is teljesen nyugodtan folytatja a társalgást.

-Mint láthatják én képes vagyok repülni. Ezen kívül hobbi hagyományőrző vagyok, amihez a fegyveres és fegyvertelen harci technikák ismerete is hozzátartozik. Önök mihez értenek és esetleg van valami különleges képességük? Ahogy látom a kisasszony se átlagos ember. Oh és hadd mutatkozzak be! A nevem Delvin.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Gwenpool Szer. 25 Márc. 2020, 17:40

-Hahoooo, nem fogom feladni, amíg valaki nem, válaszol! Ez méltánytalan eljárás jogunk van ügyvédhez! Különben is miért vagyunk itt? Jogunk van tudni miért zártak be minket! – Lenne még mit mondanom a nyilvánvalóan üres folyosónak, amikor a lány beáll mellém, hogy megvizsgálja az ajtót és lenyomja a kilincset. Persze zárva.

-Hát.- Mondom halkabban.- Elég hülyén éreztem volna magam, ha kinyílik, én meg itt verem és kiabálok közben. Egyébként Gwenpool vagyok. – Átkarolom a vállát egy pillanatra és hozzá teszem. – De szerintem mi elég jobban leszünk, úgyhogy szólíthatsz Gwen-nek ha szeretnél. Mi lányok tartsunk össze. És New York-ból kerültem ide. Fogalmam sincs, hogy hogyan.- Mikor elengedem, a férfira nézek. Azt mondja amerikai. Végül is lehet, most komolyan a világon hol máshol botlanál bele egy majd két méteres beszélő denevérbe?

-Szóval azokkal tényleg lehet repülni?- Kérdezem a szárnyakra nézve. – Cool! Azt hittem csak a külső miatt kel. És akkor szőni és agyagozni is tudsz? Egyébként tele vagyok különleges kepeiségekkel. Fél napig is tudok beszélni megállás nélkül, értek a festékekhez, és felmászom akárhova, komolyan verseny szintű az akrobatika tudásom csak a tanár szerint ön veszélyes vagyok.

Miután a bemutatkozás kör véget ért még oda súgom a démon/isten/izének.

-Delvin? Komolyan? Jobb kamunév nem jutott eszedbe?- aztán hangosan hozzá teszem.- Ha visszaszereztük a cuccainkat kéne csinálnunk egy selfit a nélkül ezt senki nem fogja elhinni nekem.

-És most találjuk, ki hogyan juthatnánk ki innen, és ébreszthetnénk fel a többieket. Gondolom őket sem kéne itt hagyni.  

_________________
A sötét kastély EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Aina Pént. 27 Márc. 2020, 19:19

A rózsaszín hajú lány, Gwen, hirtelen hiperaktív barátkozásba kezdett. Az egyik pillanatban még az üres folyosónak kiabált, aztán hirtelen átkarolt. Nem voltam benne biztos, hogy mit szeretett volna elérni, de azt hiszem az előzőnél ez egy jobb állapot volt. És a kérdésemre is válaszolt, ami viszonylag megnyugtatott. Így csak mosolyogtam rá, és reméltem, hogy nem fog újra kiabálásba kezdeni.
A szürke mutáns Delvinként mutatkozott be, és ő is megerősítette, hogy nem az Akkaba Metropoliszból érkezett. Egy kicsit furcsálltam, hogy amerikainak mondta magát, de persze el tudtam képzelni. Valószínűleg egy népre sem igazán jellemző ez a viselkedés
- Én Aina vagyok New Orleans-ből - mondtam, miután mindenki végzett -Én sem tudom, hogy hogyan kerültem ide.
A képességek megitatása már egy kicsit érzékenyebb téma volt. Még nem voltam benne biztos, hogy mit szerettem volna csinálni, de nem akartam összefüggéstelen információkat megadni.
- Sok apróbb dolgot tudok csinálni, elsősorban a varázslókat látom - mondtam egy rövid gondolkozás után - Mármint ránézésre felismerem őket.
A voodoo részt még nem akartam említeni. Abban sem voltam biztos, hogy működik-e, és az eszméletlenek között még mindig lehetett Akkaba tag. Vagy jobb esetben valaki, aki segíthetett a szökésben...
- Egyelőre nem is tudjuk őket itt hagyni - mondtam Gwen-nek, és én is megpróbáltam elfoglalni egy tisztább részt a cellában. Amíg a többiek ébredésére vártunk, gyűjtöttem egy kis szalmát, és elkezdtem embert formálni belőle. Egy kicsit így is fura viselkedés lehetett, de a voodoo említése nélkül remélhetőleg senki nem kezdett idő előtt gyanakodni.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 29 Márc. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A végzet kastélya

Sötét kastély, Avalon


Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool, Otrus és Aina BennetKövetkező körváltás: 2020. április 2. (csütörtök)

A sötét kastély OCycnT0

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Sötét kastély, Avalon
Cél / Feladat: Megszökni és megtudni, hogy mi történt
Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Otrus | Aina Bennet
Egyéb információk:


A többi ember tényleg élt, ezt Otrus is megállapíthatta. Aina tudott szalmát gyűjteni és akár több bábut is elkészíteni, mert bőven volt hozzá alapanyag. Eközben Gwen hiperaktívkodott és próbált barátkozni mindenkivel. Azonban a többi ember nem úgy tűnt, mintha fel akart volna ébredni. Így egyelőre még mindig várakozott a társaság, hogy történjen valami, mert senki se bukkant fel, és senki sem akart felébredni.

A sötét kastély IuHm4Sj

//Ha csak beszélgettek és nem tesztek semmit, akkor többször is írhattok a körben, ha majd cselekedtek is valamit, akkor tudok érdembeli reagot írni nektek.//


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A sötét kastély AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 29 Márc. 2020, 12:10

Az üvöltöző gyereket úgy néz ki, nem hallják. Vagy csak figyelmen kívül van hagyva. Hogy kik és mi okból zárták őket ide be, azt továbbra se tudják. Otrus neki áll információkat gyűjteni a többiekről. Megállapítja, hogy a kölyök nem normális. Hogy ez jelent-e rosszat rájuk nézve, azt még nem tudja. Mindhárman amerikaiak, de nem egy helyről származnak. Mint kiderül a különleges képességek tekintetében se egyformák, mert az a bizonyos Aina képes látni a varázslókat és sok apróbb dologra képes.
-Egyelőre úgy tűnik, hogy van időnk szóval szerintem a többit képességét felsorolhatja. Hasznos lehet ha tudjuk mire számíthatunk egymással kapcsolatban.
Jelen helyzetükben bármilyen apróság jól jöhet. Még a kölyök mozgékony önveszélyessége is. Tökéletes felderítő már ha képes addigra is befogni. A kapott kérdésekre Otrus kérdőn néz a másikra. A hagyományőrzésről a korongosok és a szabók jutnak eszébe? Kellemetlen, hogy ő többet tud a világról, mint az, aki itt nőtt fel, de nem lehet sokat elvárni a halandóktól. A végén még, azt is alulmúlnák.
-Nem. Ezekhez nem annyira értek. És ha úgy alakul, akkor remélem számíthatunk majd rád. Nem célunk, hogy bárkinek kockázatot kelljen majd vállalnia, de ha kell egy gyors és kis helyen elférő személy… Persze ez kölcsönös. Jelen helyzetben össze kell majd fognunk és lehetőleg tiszta fejjel mérlegelni a helyzetet, hogy mikor rögtönözni kell, akkor minél kevesebb kockázattal tegyük. Mindenki a saját képességeinek megfelelő feladatokat el kell vállalnia és megbíznia a többiekben. Senki nincs egyedül. Rendben? És ne zajongjunk, mert az idő előtti figyelemfelkeltés lehet káros.
Enged meg egy barátságos, bíztató mosolyt a fiatalabb lány felé. Akinek a feltételezésére is egy szórakozott mosollyal válaszol.
-Rendben ha kamuzok majd jobbat találok ki.
~Kamu? Szegényes kifejezés. Ez a bolygó talán már megérett volna a pusztulásra? Bár másutt se értelmesebbek a fiatalok. Szánalmas.~
A selfie ötletére fel is nevet és megborzolja a festékekkel tönkretett hajkoronát.
-Rendben majd meglátjuk. Legalább a hangulatra nem lehet panasz.
Arra egyetértőn bólint, hogy a többieket nem lehet itt hagyni. Pedig ha rajta múlna megtenné. Jelenleg csak azért nem mert ha felébrednek hasznukat veheti. De saját magát nem veszélyeztetné a csürhéért.
-A falak különösen jó minőségűek és a rácsok is karban vannak tartva. Eszközök nélkül ki van zárva, hogy innen ki tudunk jutni fizikai erővel. Viszont itt csak szalma van.
Feláll és a rácsokhoz sétál, hogy megvizsgálja a zárszerkezetet. Nem vár túl sokat. Majd, azt veszi szemügyre, hogy mit lát onnan.
-A földön fekvők élnek, a pulzusuk erős. Csak alszanak. A viszonyokat figyelembe véve ez egy gyakran használt zárka.
~Szalma, valamilyen szövet, széklet és vizelet. A ruháink a leghasznosabbak, mint eszközök egyelőre. Durva, tartós anyagnak tűnnek.~
Igyekszik valamit kitalálni, de lehetőségeik igencsak korlátozottak.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Gwenpool Szer. 01 Ápr. 2020, 19:58

Ideje jobban körülnéznem, amíg a szárnyas férfi magyaráz. Elég undi ez a hely. Lehajolok az egyik emberhez, jól láthatóan lélegzik. Fogok egy szalmaszálat és elkezdem csiklandozni az orrát. Ha erre nem reagál, akkor elkezdem pofozgatni, csak kíváncsi vagyok, milyen mélyen alszanak, ha erre sem reagál, akkor belesikítok a fülébe.

-Bocsi, mintha valamit mondtál volna a hangoskodásról nem?- Fordulok a férfihez elbűvölően mosolyogva.

Akár mi is történik, vagy nem történik azzal a szerencsétlennel, akit megpróbáltam felkelteni az ajtóhoz megyek utána, hogy jobban megnézem. Ha van egy kis szerencsénk, akkor egy kis munkával talán kiugraszthatjuk az ajtót a zsanérjáról. Persze ahhoz kéne valami. Nekem legalább egy emelő, de vajon Mr. Kamunév menyire erős?

A falhoz megyek és megpróbálok kapaszkodókat keresni rajtuk, hogy felmásszak az ablakig, a legkisebb résekben is megtudok, kapaszkodni, mindig is nagyon jó voltam falmászásban, de ha ez teljesen kivitelezhetetlen, akkor a démon/isten/Delvin izéhez fordulok.

-Delvin fel tudnál emelni az ablakhoz?- ha sikerült felmásznom, akkor remélhetőleg láthatok valami hasznosat. Majd leugrok és ismét a többiekhez fordulok.

-Szerintetek le tudnánk emelni ezt az ajtót a zsanérokról?- Persze ha hozzáférünk egyáltalán, Egyébként meg bízom abban, hogy az ablakban megtudtam valamit. Lehet, hogy kis rádolgozással én és esetleg Aina kiférnénk rajta. –Ezen kívül csak az az egy ötletem van, hogy addig üvöltök, amíg az őrség megunja és idejönnek kinyitni az ajtót.

_________________
A sötét kastély EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Aina Szer. 01 Ápr. 2020, 21:42

Delvin nem elégedett meg a "sok apróbb dolog" kifejezéssel. Jobban meggondolva nem is kellett volna használnom. Bár ha ki akartam jutni, akkor a varázslatot úgysem tudtam volna végig titokban tartani. Már-már azon voltam, hogy egyszerűen elmondok mindent a voodoo-ról (ami bábukészítés közben egy hatásos bejelentés lett volna), de valami nem volt rendben. Egyáltalán nem éreztem semmit belőle... még magamat sem láttam mágikusnak. Így valószínűleg a bábut is feleslegesen készítettem. És a kiteleportálás sem volt opció...
- Semmi olyat, ami hasznos lenne. - válaszoltam, remélhetőleg elég nyugodtan - Valamennyi önvédelmet én is tanultam, van egy kevés elsősegély tapasztalatom és ezt el tudom tüntetni.
A harmadik szememre mutattam, és hogy be is mutassam egy nagyobb pislogás során elrejtettem. Végül is éppen úgysem láttam vele semmit, és az arcom is védettebb volt így.
Delvin egészen tapasztaltnak tűnt, és megpróbált összeszervezni minket, bár látszólag neki nem volt ötlete a szökésre. Közben Gwen megpróbálta felébreszteni az egyik alvót, és valamiért a fülébe is sikított. Azt hiszem ő még nem érezte súlyosnak a helyzetet, de ettől függetlenül ő is a kijutáson dolgozott. Az ajtó elmozdítása nem volt rossz ötlet.
- Megpróbálhatjuk - mondtam, de nem igazán hittem, hogy működni fog. Ha erővel ki lehetett volna jutni a középkorban egy cellából, nem lett volna túl sok értelme.
Ha sehogy sem tudtunk kijutni, még megpróbáltam elérni egy fáklyát (ha messze volt, esetleg egy hosszú szalmaszállal). Egy kicsit kockázatos volt, de ha elsepertük a közeléből a szalmát, talán gond nélkül leégethettük az ajtót.
Ha ez sem sikerült... még mindig ott volt Gwen üvöltözése, és az imádkozás...
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 02 Ápr. 2020, 08:57

//Bocsánat, nagyon korán (este 8kor) kidőltem tegnap miután csomó mindent csináltm napközben a fórumon, hétfőn lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A sötét kastély AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 06 Ápr. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A végzet kastélya

Sötét kastély, Avalon


Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool, Otrus és Aina BennetKövetkező körváltás: 2020. április 10. (péntek)

A sötét kastély OCycnT0

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Sötét kastély, Avalon
Cél / Feladat: Megszökni és megtudni, hogy mi történt
Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Otrus | Aina Bennet
Egyéb információk:


Ami a fiatalokat illeti, máshol az olyan idősek, mint Gwen már nagykorúnak minősültek és felnőttnek. A skrullok ennyi idősen képzett orvgyilkosok és profi alakváltók. A shi’arok befejezték a katonai akadémiát, harcosok és nagykorúak. A kree fiatalok a katonai akadémia vége felé járhatnak. Ezeket Otrus is tudta, hiszen valószínűleg ismerte a nagy fajokat odakint.

Otrus ugyanazt látta, amit eddig semmi érdemlegest. Gwen talpraesettebbnek bizonyult, megnézte az ajtót, ami tömör fából volt és fémmel megerősítve, nem biztos, hogy sikerül megtenni, amit akarnak. Ami az ablakot illette, saját maga is feltudott oda ugrani, kapaszkodni, nem kellett senkinek a segítsége hozzá. Ez pedig nagyon jó ötletnek bizonyult, hogy megtette.

Valamennyire kilátott így, nem csak a folyosóra, de magára az ajtóra is kívülről, köszönhetően annak, hogy egy méretes kulcs volt a zárban kívülről, amit ha jól helyezkedik még Gwen is elérhet a karjával, de Aina minden bizonnyal, ha elmondja majd neki. Otrus nem, mert túlságosan is nagyok voltak a méretei és még az „ablakon” sem tudott emiatt kinyúlni.

Amíg Gwen ezzel foglalkozott, addig Aina egy fáklyát igyekezett szerezni magának. Nem volt magasan, még csak nyújtózkodnia sem kellett, könnyedén le tudta emelni azt, csak épp kicsit kinyújtott karral kellett tartani, mert a lángok forróak és közel sem volt olyan könnyű ezt tartani, mint ahogyan azt a filmekben és sorozatokban tették. De ettől nem kellett eldobni, csak elég távol tartani, hogy ne legyen kellemetlen.

A sötét kastély IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A sötét kastély AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Gwenpool Hétf. 06 Ápr. 2020, 19:53

Amíg mindenki a maga dolgával van elfoglalva egy ugrással elérek egy kapaszkodót, még egy kis lépés és megvan az ablak. Aztán nem hiszem a szememnek.

-Srácok…- Mondom halkan, nem tudom meghallják-e- Valaki benne hagyta az ajtóban a kulcsot.- Aztán elkezdek kinyújtózni. Nem kifejezetten kényelmes pozíció, de ha néhány folt árán szabadulok, boldogan megfizetem.  Úgy nyújtózkodok, hogy érzem, ahogy feszül a vállam, de végül sikerül az ujjaim hegyével elérnem a kulcsot. Ez az… már nem kell sok… Simán megér egy kis váll görcsöt, ééés… megvan. Kattan a zár. Visszahúzódok és leugrok az ajtóról. Ha nem féltem volna attól, hogy az egyik alvón érkezem akkor megdobtam volna egy hátra szaltóval így csak simán elengedem az ajtót és talpra érkezem. Aztán ahogy meglököm kicsit az ajtót, hogy látszódjon, nyitva van, ünnepélyesen meghajolok.

-A hihetetlen Gwenpool! És most mi legyen? Nem hagyhatjuk csak úgy itt a többieket. Vagy igen? Minden esetre én nem bírom a bezártságot, szóval jó lenne minél előbb meglépni. (Tekintve hogy az a szerencsétlen, akivel próbálkoztam még akkor se kelt fel mikor a fülébe ordítottam, valószínűleg nem fogjuk tudni őket egy könnyen felrázni.) Megvan! Már nyitva van, az ajtó keressünk egy gongot és keltsük fel őket! (Nem ez nem jó ötlet.) Mi lenne, ha mégis itt hagynánk őket, lehet, nagyobb biztonságban vannak itt, mint kint.

_________________
A sötét kastély EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Adrian Sommerfield Csüt. 09 Ápr. 2020, 03:14

Aki, egyeseknél még gyerek és mind a társadalom mind a törvények ezt tudatják vele az máshol már egy felnőttnek számít akitől elvárják az önállóságot és háborúba viszik ahol akár vezető pozícióba is kerülhet. Hogy erről mi a véleménye egy istennek? Fajfüggő és kultúrafüggő is a dolog, de ahogy tapasztalta általában van egy korszak mikor a halandók érettebbekké válnak. Bölcsebbnek nem nevezné őket, mert az a kifejezés megcsúfolása volna, de megbízhatóbbak és önálló döntések hozására képesebbekké vállnak. A társadalmat nézve, amiben a földiek felnőttek az a lány még gyereknek számít. A viselkedését tekintve pedig főleg igaz ez. Ön és közveszélyes és Otrus kezdi elveszíteni a bizalmát benne. Viszont a barátságos mosolya nem törik meg.
-Szép próbálkozás.
Tényleg nem érti, hogy a többiek hosszútávon mit terveznek. A kijutás még logikus. Szétnézni, információt és eszközt szerezni… De az őrökkel való kapcsolatfelvétel és a figyelem magukra vonzása miért jó? Mit várnak tőle? Kiengedik őket? Rájuk akarnak támadni? Kikérdezni őket? Amennyiben kijutnak mi lesz a többiekkel? Otrus-t nem érdeklik hisz csak húspajzsok számára egy ilyen helyzetben, de eddig nem akartak nélkülük távozni. A lány próbálkozására csak néz. Esetlek talán nála jobban láthat ki szóval teljesen értelmetlennek nem mondaná a próbálkozást. A mondatra, hogy a kulcsot benne hagyták jót mosolyog.
-Jobb kamu nem jutott eszedbe?
Természetesen ezt nem akarja elhinni egészen addig míg a másikon nem látszik, hogy tényleg komolyan gondolta ezt. A sötét isten egyből csapdát sejt. Mindenesetre igyekszik segíteni is a lánynak és nem csak nézni. Például alulról megtartani, hogy jobban odaférjen. Aztán ha kinyílt az ajtó, némi önajnározás kíséretében, el is hangzik a nagy kérdés. A másik bizonytalansága és az ahogy a gondolatai cikáznak kezd valamit megértetni az istennel, de ennek nem mutatja jelét.
-Úgy vélem, ha itt hagyjuk őket és mi igyekszünk felmérni a helyzetünket, abból még nem lehet bajt. Akár vissza is jöhetünk értük később. Hasznos információkat szerezhetünk vagy akárcsak csenhetünk valamilyen eszközt magunknak. De akkor jobb lenne rájuk zárni az ajtót. Vélemény?
Néz a két lányra.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Aina Csüt. 09 Ápr. 2020, 17:16

Igazából furcsálltam, hogy egyáltalán volt bent velünk fáklya. Ha be akartak zárni, akkor nem kellett volna bent hagyni velünk. De ha nem akartak bezárni, csak véletlenül kerültünk oda, akkor meg miért világították ki előre a cellát? Aztán Gwen szólt, hogy a kulcs is az ajtóban van a kulcs, amitől még kevésbé értettem a helyzetet. Delvin egyenesen nem is hitt neki, de aztán némi erőlködés után az ajtó tényleg kinyílt. Pedig őszintén nem gondoltam volna, hogy pont Gwen fog kijuttatni minket.
De még mielőtt bármi elismerőt mondhattam volna neki, ezt egyedül is megoldotta. Igazán különleges volt, ahogyan megállás nélkül tudott beszélni, és vagy két három opciót beszélt meg magával. De a kérdés ennek ellenére adott volt. El kellett döntenünk, hogy mit csinálunk a többiekkel.
- Hát... magunkkal nem vihetjük őket - mondtam egy kis gondolkodás után - De azért az ajtót sem zárnám be. Lehet, hogy egyáltalán nem tudunk visszajönni, és akkor mi ejtjük őket csapdába.
Persze a kulcs nem nálam volt, így ha mégis bezárták az ajtót, én legfeljebb csúnyán néztem rájuk. A lényeg az, hogy kijutottunk, és remélhetőleg hamarosan többet is megtudtunk arról, hogy éppen hol is voltunk.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 10 Ápr. 2020, 00:01Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A végzet kastélya

Sötét kastély, Avalon


Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool, Otrus és Aina BennetKövetkező körváltás: 2020. április 14. (kedd)

A sötét kastély OCycnT0

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Sötét kastély, Avalon
Cél / Feladat: Megszökni és megtudni, hogy mi történt
Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Otrus | Aina Bennet
Egyéb információk:


Gwennek szüksége van arra, hogy Otrus bakot tartson neki, különben nem érné el a kulcsot, a férfi támogatásával végül ki tudja nyitni az ajtót. Leugorni nem igen tudott, révén Otrus-on állt és a férfi tartotta, így ő engedte le a földre. Ahogyan meg akarná lökni a nyitás után nem volt olyan egyszerű, az ajtó legalább tizenöt, vagy húsz kiló volt, így neki nem sok esélye volt ezek után arra, hogy kinyissa azt. Otrus-nak is minden erejére szükség volt – ha ő is megpróbálja – hogy kinyissa. Az pedig végül hangosan nyikorogva nyílt ki.

Miután sikerült kinyitni az ajtót megláthatták a folyosót. Annak a talapzata és oldala is macskakövekből készült, a szélességét és magasságát már bentről is nagyjából fel lehetett mérni, hogy úgy három méter magas és két méter széles volt. Őrség – még fáklyával sem – továbbra sem volt látható, ahogyan senki más sem a folyosón addig, amíg a fáklya elért és bevilágította azt.

Az alapján semmilyen más szoba, cella, vagy hasonló nem volt itt, mert az a nagyjából 10-15 méter, amíg a fáklya fényében látni lehetett csak egyenesen lehetet haladni, a falakat nem törte meg semmilyen leágazás, vagy ajtó. Néhány helyen látszott a félhomályban egy-egy fáklyatartó, de hogy abban volt-e olyasmi, ami meggyújtható lett volna, az nem. Így egyelőre ennyi látszott az ajtóból egy fáklya segítségével. Illetve Aina sem lát még mindig semmi mágikust itt.

A sötét kastély IuHm4Sj

Máskor kérlek ne meséljetek előre magatoknak, hanem feltételesben írjatok. Köszi!


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A sötét kastély AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 13 Ápr. 2020, 01:36

Bakot tart a lánynak és bár nagyon gyanús, de úgy tűnik, hogy tényleg benne van a kulcs méghozzá kinyitni is sikerült a zárat. Már csaj az ajtót kell. Amihez férfierőre van szükség. Attól ahogy Otrus nekifeszül és így is megszenved vele. Bár nem látszik az istenen, de ez az állapot nagyon bosszússá teszi. Mikor ereje teljében volt akkor elég lett volna fél kézzel csak kicsit meglöknie az ajtót és már ki is csapódott volna. Ha akarta volna levehette volna és fél kézzel pajzsként használhatta volna. Erre pedig szembesülni sose jó. Persze ez nem a megfelelő alkalom. Megnézte mi a helyzet és megállapította, hogy egy sötét folyosón van kint. Méghozzá elég hosszú. Az ájultak kérdését ő nem tervezte túlgondolni.
-Rendben. Csukjuk rájuk az ajtót, de ne zárjuk.
Ha ezzel a többiek is egyet értettek, akkor meg is valósította. Ezek után jön majd a veszélyesebb rész ahol érdemes lenne megfontoltnak és nyugodtnak maradni. A legideálisabb helyzet az lenne, ha nem vennék őket észre. Bár, hogy akkora hibát kövessenek, hogy őröket nem állítottak az már tényleg nagyon amatőr lenne.
-A fáklyával kéne kezdeni valamit, mert jól látszunk messziről is. Ezen kívül most már tényleg igyekezzünk csendben maradni, mert nem lenne jó ha észrevennének. Ha észleltek valamit attól halkan szóljatok.
Ha elindultak ő igyekezett megnézni azokat a fáklyatartókat hátha talál bennük valamit amit akár fegyvernek használhat. Meggyújtani nem tervezi.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Aina Hétf. 13 Ápr. 2020, 18:08

Delvin nem ragaszkodott az ajtó bezárásához, így a többiek (ha felébredt volna bármelyikük) könnyen követhettek minket. Bár azt még nem tudtam, hogy hova. Kint sem volt semmi varázslatos, hiába próbálgattam, semmi különbséget nem láttam a "normális" látásomhoz képest. Bár a normálissal se láttam sokat... Nem ártott volna, ha a többiek is hoztak volna fáklyát, de Delvin éppen az ellenkezőjét gondolta.
-Fény nélkül nem biztos, hogy kitalálnánk - mondtam neki - És egy kevés esély arra is van, hogy nem is akarnak minket megállítani. Ha valaki tényleg itt akart volna tartani minket, nem hiszem, hogy itt hagyta volna nekünk a kulcsot.
Ha nagyon erősködtek, hogy sötétben biztonságosabban haladhatnánk, akkor megpróbáltam kioltani a tűzet. Ha ilyen nem történt, akkor csak elindultam a folyosón a többiekkel együtt. Amennyiben találtunk még több fáklyát, kérdően nyújtottam feléjük a sajátomat, egyébként szótlanul haladtam. Remélhetőleg Gwen sem unta meg túl hamar a csendet...
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 14 Ápr. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A végzet kastélya

Sötét kastély, Avalon


Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool, Otrus és Aina BennetKövetkező körváltás: 2020. árpilis 18. (szombat)

A sötét kastély OCycnT0

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Sötét kastély, Avalon
Cél / Feladat: Megszökni és megtudni, hogy mi történt
Résztvevők: Gwendolin Rowes / Gwenpool | Otrus | Aina Bennet
Egyéb információk:


//Mivel @Gwenpool nem írt, és jelen pillanatban nem tudtátok eldönteni, hogy vigyetek-e fáklyát, vagy sem, így írhatok még egyszer, hogy eldöntsétek mindezt Smile A rendes kör meg szombaton lesz. //

A sötét kastély IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A sötét kastély AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Gwenpool Szer. 15 Ápr. 2020, 19:06

Szóval meglököm az ajtót, de az nem mozdul. Töretlen mosollyal neki veselkedek jobban. De mintha egy tonnát nyomna, ez az ajtó nem viccelek. Miután csúszkálok egy kicsit sikertelenül. Démon/isten/izé/Delvinre nézek és jelzem neki, hogy számítok rá. Ő tűnik a legerősebbnek, persze a méret nem minden, de akkor is jó eséllyel többet bír felemelni, mint én. Pl. engem, ez rossz példa volt, magamat én is elbírom, nem fél kézzel és nem huzamosabb ideig, de azért elbírom. Pfu, törlöm le a homlokom, pedig jó erőben vagyok. Ahogy a tanár mondja, ha nem bírod el a saját súlyod akkor maradj a földön.

-Csak nekem gyanús hogy nincs itt senki? Ha ti raboltátok volna, el magatokat nem hagytok legalább egy embert vagy valamit az ajtónál?- Teszem fel a kérdést. Viszont gyanús nem gyanús jobb érzés itt állni, mint bezárva a cellában.

A fáklya fényben való körülnézést nem ellenzem, de igazat kell adnom Delvinnek.

-Az emberi szem elég gyorsan hozzászokik a sötéthez, ha csak egy kis fény is beszűrődik hosszútávon többet fogunk látni és kevésbé leszünk feltűnőek is fáklya nélkül. (Persze a városban ritkán van, tök sötét szóval lehet mégsem fogunk olyan jól látni.) De egy próbát megér.

Ha van egy kis természetes fény akár a legminimálisabb is én mindenképp a fáklya hátrahagyását támogatom.

Ami az ajtót illeti becsukni, becsuknám, de nem zárnám be, ki tudja, lehet nekik is kell majd egy kis szabadság, ha felébrednek. Végül is senki se bírja egy zárt szobában sokáig. Miután elindulunk, nagyon óvatos vagyok. Amíg nem szokik, hozzá a szemem a sötéthez igyekszem jobban figyelni a környezetemre. pl. a hangokra. Így átmenetileg olyan csendben sétálok, mint talán még soha. De ha ez így megy még néhány percig és már egész jól látok is vagy eleve hoztuk a fáklyát. És továbbra sem látok senki, egy idő után csak meg unom ezt a játékot.

-Senki másnak nem gyanús, hogy nincs itt senki? Lehet, hogy kiengedtük magunkat a cellából és most meg egy végtelen sötét útvesztőben vagyunk bezárva, mint a bikafejű pasas.- Suttogom.

_________________
A sötét kastély EUlLyLI
Gwenpool
Gwenpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 34
Join date : 2020. Mar. 03.

Karakteradatok
Főkarakter: Raven
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 17 Ápr. 2020, 00:45

Mikor kinyílik az ajtó akkor a fiatal lány kifejti a véleményét ami Otrus-t is zavarja. Az isten csak bólintani tud.
-Nem hagytam volna benne a kulcsot és az egyetlen kijáratnál őröket helyeznék el, hogy még úgy se tudjanak véletlenül se megszökni vagy ne szöktethessék meg őket. Eddig túl könnyű dolgunk volt.
A fáklyával kapcsolatban viszont félre értik.
-Fényre mindenképp szükségünk lesz. Ez egy olyan környezet amihez a szem nem tud hozzászokni mert vak sötét van. Viszont messziről kiszúrhatnak. Akkor is ha mi még nem látunk senkit. Viszont mivel ez nem egy olyan lámpás aminek a fénye koncentrálható így nem tudunk ezzel mit kezdeni. Hogy mit akarnak tőlünk, azt én sem tudom, de jobb óvatosnak lenni. És ha lehet úgy, hogy ne vegyenek minket észre ami nehéz lesz.
Ő megpróbál szerezni egy fáklyát, de nem gyújtja meg. Egy valamilyen fémeszköz jobb is lenne, de ezzel kell beérnie.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Aina Pént. 17 Ápr. 2020, 20:04

A többség nem támogatta a fáklyát... Értettem, hogy nélküle észrevétlenebbül haladhattunk, de azért nem szívesen váltam meg tőle. De nem akartam érte vitába szállni mindenkivel, így megpróbáltam eloltani a tüzet, és úgy haladni (amennyiben volt bármilyen más fényforrás).
Amennyiben a fáklya volt az egyetlen fényforrás, akkor... nem egészen tudtam kiigazodni a többieken. Azzal egyetértettem, hogy nehezebb titokban megszökni, ha közben világítunk, a kijárat megtalálása nélkül viszont ez egyenesen lehetetlen lett volna.
Abban legalább mind megegyezhettünk, hogy a helyzet kimondottan gyanús volt. Egyikünk sem tudta (vagy mondta el), hogy miért kerülhettünk éppen ide. A legjobb tippem továbbra is Kang lett volna. Ha Egyiptomban lehetett fáraó, miért ne lett volna a középkorban várúr.
- De, persze hogy gyanús. De nem tudunk velemit csinálni. Akár itt akarnak tartani, akár nem, mi ki szeretnénk menni valahogy. - válaszoltam Gwen kérdésére, de én sem voltam igazán elégedett a válasszal. Még az is jobb lett volna, ha biztosan tudjuk, hogy üldöznek... És a "bikafejű pasas" emlegetése sem töltött el jó érzéssel. Tényleg úgy nézett ki a hely, mint ahová szörnyeket zárnának.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A sötét kastély Empty Re: A sötét kastély

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.