Pantfelin

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Pantfelin Empty Pantfelin

Témanyitás by Cerebro Szomb. 22 Feb. 2020, 10:11

Pantfelin a Tir Na Nog "kontinensen" található, azaz az ír szigeten. A különleges helyzete miatt itt eléggé védve tudnak lenni a dolgok, éppen ezért ider rejtették el, ebben a városban a "Világok kulcsát" is, ebbe a tengarparti városba.
Pantfelin DzvqZcQ

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 21 Márc. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A világok kulcsa

Pantfelin, Avalon


Résztvevők: Niteris, Tristan Wilkelhock és Charles "Chaos" CromwellKövetkező körváltás:2020. március 25. (szerda)

Pantfelin PbUqRko

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Pantfelin, Avalon
Cél / Feladat: Megszerezni a világok kulcsát
Résztvevők: Niteris | Tristan Wilkelhock | Charles "Chaos" Cromwell
Egyéb információk:


Prológus:

Hónapok teltek el azóta, hogy a kree-k ultimátumot adtak a Földnek és az visszautasította a gyors pusztulást. Azóta sok minden történt, többek között extra gyorsan sikerült egy wakandában levő férfi véréből kifejleszteni a „kree vírus” – ami nem kapott jobb nevet ennél – ellenszerét, így az embereknek is elkezdték beadni. Ennek köszönhetően legalább az agresszív hajlam csökkent, amit a vírus okozott. Azonban arra, hogy a vírus a természetben is hatalmas károkat okozott nem volt megoldás, sem ellenszer.

Az emberek már jól voltak, de a bolygó haldoklott és ez ellen a bolygó legjobb tudósai, élükön Reed Richard-sal tehetetlenek voltak egyelőre. Az állatok tovább hulltak, a növényzet tovább pusztult, egyre több és több helyen ütötte fel a fejét az éhínség. Az AIM hiába fejlesztett ki évekkel korábban olyan növényeket, amik tízszeres hozamot hoznak, nem volt annyi magjuk, palántájuk egyelőre, hogy a teljes bolygót ellássák élelemmel, hiába tettek meg mindent, tömegek kezdtek éhezni.

Ezen szörnyű időszakban a kree-k sem tétlenkedtek, mert ugyan a Földet nem támadták meg, de a volt valami Avalonban, amire a kree császárnak szüksége volt, így ez a Földhöz tartozó dimenzió volt az első, amit megtámadtak…A feladatra, ahova menni kellett Németország egy kevésbé közismert települése volt. A megbeszélt időpontra egyelőre három személy érkezett meg. Mind a hárman a Hydra tagjai, így egyelőre úgy nézett ki, hogy házon belül fogja a társaság intézni mindezt. Niteris és Tristan már ismerte egymást, és olvashattak Chaos-ról is aktákat, őt pár éve szervezte be a Hydra, az USA-ban él és dolgozik, kutató, és robot gyártó cége van. A Hydra-nak is van természetesen titokban megrendelése tőle.

A találkozó egy hangulatos bajor pubban volt tartva, ami az esemény idejére zárva is volt. Az ajtóra is ki volt írva, hogy zártkörű rendezvény miatt zárva vannak. Nem sűrűn fordult elő, hogy a Hydra tagjai valamelyik fejjel találkoznak, most azonban ez egy ilyen alkalom volt. Ugyanis mire a társaság megérkezett – lehet, hogy egyszerre, lehet, hogy külön-külön – a pub nem volt üres.

Az „istennő” ugyanis már ott várakozott, igencsak provokatív megjelenéssel az egyik asztal szélén ücsörgött és a pubba nem túlságosan illően egy pohár bort kortyolgatott. Amíg mindenki meg nem érkezik maximum egy-egy biccentést engedett meg magának, csak akkor szólalt meg, amint mindenki megérkezett. De rövid volt, igazából nem mondott sokkalt többet, mint ami benne volt az aktában is, hogy egy kulcsot kell megtalálni. Igaz Morgan már elmondta, hogy nem kifejezetten kulcs az.

Egy képet is mutatott a „kulcsról”, hogy ez az, amit a város központi épületében tartanak, a legnagyobban a domb tetején. Még egy varázslatot is mondott a társaságra, hogyha belépnek az épületbe, akkor érezni fogják, hogy hol van a kő a könnyebb megtalálás miatt. Bemennek, kihozzák és visszajönnek ide. Ehhez pedig egy teleportkaput nyitott a nő, ami a tengerpartra viszi a társaságot. Egészen addig nyitva marad, amíg a közelében lesznek, ha távolabb mennek záródik, de a közelebb menésre újra kinyílik, amíg vissza nem térnek.

Ha esetleg volt valakinek kérdése, akkor arra válaszolt az indulás előtt, utána pedig már mehettek is. Ha az felmerült kérdésnek, hogy Asgardhoz hasonlóan itt sem működik a technológia, akkor a nő megnyugtatta a kérdezőket, hogy de, Avalonban ezek működtek.

Pantfelin IuHm4Sj

Mint mindig felszereléslistát kérlek írjatok.
A hozzátok tartozó header, használjátok nyugodtan, ha szeretnétek a reag elején
Pantfelin WjUMtNZ

Kód:
<center>[img]https://i.imgur.com/WjUMtNZ.png[/img]</center>

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Pantfelin AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 21 Márc. 2020, 10:16

A megszállás hangulata kihat a városra is. A kancellár remekül ért az emberekhez, de egy katona jelenléte a nyílt utcán mindig eltér az átlagostól. Ami vagy figyelemfelkeltő, vagy pedig pont, hogy minden civil igyekszik rá se nézni az illetőre. Tristan ruházatán jól látszik, hogy maga is a hydra katonája. Katonás szigor, szinte ragyogóan tiszta csizmák, amik a határozott lépések hatásától még inkább érzékeltetik a viselő céltudatosságát, a hosszú kabát enyhe lobogása, ami némi eleganciát ad, a karon a jelzés, koponya és polipcsápok. Elkötelezettség egy cél iránt és a fegyverek, amik a hatalom tökéletes szimbólumai. A megbeszélt találkozási pont egy pub. Belépve mindenképp megállapítja, hogy nincs egyedül. A felettest tisztelegve üdvözli.
-Hail Hydra! Tristan Winkelhock főhadnagy eligazításra jelentkezik.
Amennyiben várakoznia kell pihenő állást vesz fel. A többiek egy-egy biccentést kapnak tőle. A démon jelenléte egyáltalán nem nyugtatja meg. Továbbra is alkalmatlannak találja, hogy katona legyen és komolyabb feladatokat bízzanak rá. Komolyabbakat, minthogy húspajzsként szolgálja az igaz ügyet. Mindegy. A harmadik tagról egyelőre nem tud nyilatkozni. Még nem dolgoztak együtt. A szerint, amit hallott róla intelligens fickó lehet. Tristan az eligazítást figyelmesen hallgatja meg. Újdonság nem hangzik el, de végre látja is a bizonyos „kulcsot” amit meg kell szerezniük. Elraktározza az emlékezetében. Ezek után valami mágiát is rájuk mondanak, hogy érezzék, majd merre kell keresni a tárgyat. Mikor kérdezni kell, akkor ő megteszi. Mint tiszt, joga van hozzá.
-Esetleg olyan mágiát nem tud ránk mondani, amitől láthatatlanokká válunk vagy hasonló előnyöket ad asszonyom?
Hangjából is érződik, hogy ez csak érdeklődés és eszébe se jutna megjegyzést tenni egy felettesére vagy elvárásokat támasztani elé. De mint tiszt érdeklődhet és ez van olyan fontos feladat, hogy meg is tegye. Valljuk be egy helyzet meghatározás is hasznos, de ha sikerülne észrevétlenül visszajutniuk az volna a legtökéletesebb. Bár vitt kellő felszerelést, de Tristan nem kíván harcba bonyolódni ha nem muszáj.


Felszerelés:

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Niteris Hétf. 23 Márc. 2020, 22:51

A világok kulcsa
Tulajdonságok:

- Drága kolléga! Akarom mondani főhadnagy - örült meg Niteris régi társának - Milyen régóta nem láttuk egymást! Emlékszik, amikor gázmaszk nélkül indultunk el a titkos laborba, és idő előtt ki kellett vonni minket?
Ó, az emlékek még mindig élesen éltek a démon fejében. Nincs is a bajtársiasságnak tisztább formája, mint amikor két férfi a nemes cél érdekében közösen elhányja magát. De minek is ecsetelni a múltat? Ezúttal remekül felkészültek (bár a társa csizmájának ragyogása még gondokat okozhatott a rejtőzködés során), és holmi tündérek biztosan nem állíthatták meg őket. A régi társa jelenléte igazán megnyugtatta. Továbbra is remek katonának és barátnak tartotta. Igazán nagy szerencse, hogy ismét együtt dolgozhattak.
Az új társa viszont már kérdésesebb volt. Az aktákat el kellett volna olvasnia, de ebből végül csak egy átlapozás lett (bizony nem volt sok idő a megfelelő felszerelés kiválasztása után). Annyi azért átjött neki, hogy Káosz barátjának pici robotok vannak a testében, amik együtt kicsit hasonlóan viselkednek, mint egy szimbionta (persze a szimbionták sokkal jobbak, de a hasonlóság tagadhatatlan). Niteris a káosz-robotembert egyelőre még csak egy biccentéssel köszöntötte, hiszen még nem volt alkalma megállapítani a legjobb közös témát, amiről beszélgethetnek. Bár a filozófia mindenkinél beválhat...
- Heil Hydra! - ismételte meg gyorsan a démon, nehogy Tristan egyedül maradjon. Ő maga ezután nem sokat szólt az eligazításhoz. Szerette volna valahová beékelni Rémálmot, elvégre nem minden nap beszélhet egy felettessel, de azt végül az ő bölcsességében elhalasztotta. Könnyebb az ijenekről meggyőzni a feletteseket a Hydra helyreállítása után.

Felszerelés:
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 25 Márc. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A világok kulcsa

Pantfelin, Avalon


Résztvevők: Niteris, Tristan Wilkelhock és Charles "Chaos" CromwellKövetkező körváltás: 2020. március 29. (vasárnap)

Pantfelin PbUqRko

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Pantfelin, Avalon
Cél / Feladat: Megszerezni a világok kulcsát
Résztvevők: Niteris | Tristan Wilkelhock | Charles "Chaos" Cromwell
Egyéb információk:


- Hail Hydra! – felelte a nő is a két férfi szavaira.

Niterisnek ezúttal nem volt kérdése, ellenben Tristannak igen. A nő arcára egy pillanatra meglepetés ült ki a kérdés után, de utána elégedetten bólintott arra, hogy a férfi ilyen téren is járatos és feltud tenni egy ilyen kérdést. Valószínűleg a legtöbben, akik megszólítják azoknak fogalmuk sem lehet erről, bár a Hydra kötelékében esélyes, hogy ennél azért jobb az arány.

- Ha ez ennyire egyszerű lenne, akkor én sétálnék be a kőért és jönnék ki – mondta. - De sajnos nem ilyen egyszerű. A város határán ellenbűbáj van, azonnal megszüntet minden álcázó varázslatot, és a városba éppen emiatt teleportálni sem lehetséges.

Ennek fényében elég egyértelmű lehetett, hogy miért is volt a nőnek szüksége arra, hogy más végezze ezt a fontos munkát, ne pedig ő. Így ezért is nem ajánlotta fel azt, hogy láthatatlanná teszi a társaságot. Bár megjegyezte, ha szeretnék, hogy a városig így rejtetten tudjanak haladni, akkor megteszi mindezt, de bent erre a segítségre már nem számíthatnak. Ezek után pedig, ha tényleg nem volt kérdés át is mehettek a portálon.

Az átérkezés után rögtön a tengerparton találták magukat, nagyjából egy-két kilométerre lehetettek a várostól, ami jelenleg is ostrom alatt volt. A város teljes mértékben fantasy beütésű, azonban a levegőben sci-fibe illő kree vadászgépek repkedtek, amikkel sárkányok igyekeztek felvenni a harcot. Távolról kree ostromgépekkel lőtték a várost a tenger felől, ami körül egyelőre mágikus pajzs állt.

A tengerpart, ahova a társaság érkezett szerencsére kihalt volt, földi erőket nem is igazán lehetett látni egyik oldalról sem. Így akár észrevétlenül tényleg el lehet jutni a városig.

Pantfelin IuHm4Sj
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Pantfelin AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 25 Márc. 2020, 06:05

A démonnak sikerült egy igen fájó pontot érintenie a főhadnagynál, aki mióta ismeri az öreget, azóta nem tudja eldönteni mi haszna van a hydra számára és hogy tényleg ilyen ostoba-e vagy csak megjátssza. Mindenesetre, ha még megvolna a szeme, az összeszűkülne miközben tömören válaszol.
-Emlékszem.
Az arcából amennyi még mozog, fegyelem tükröződik, ahogy a jelentést hallgatja és a kérdése feltevésekor is ez látszik csak. Ő az a fajta tiszt, aki szeret tisztában lenni minél több dologgal. A hydra is mindig igyekezett az összes lehetőséget kihasználni a hatalomszerzésre legyen az mágia vagy tudomány. Szégyenletes volna, ha a tisztek tájékozatlanok lennének. Hogy a nő képességeivel teljesen tisztában lenne az természetesen nem igaz, de sejti, hogy nem esne nehezére olyan mágiákat létrehozni, amiket ő elképzelni se tud. A válaszra bólint és katonásan megszólal.
-Értettem. Elnézést.
Így már az is logikus miért nekik kell menni. Szép lesz az biztos. Azt, hogy láthatatlanná tegyék őket ő személy szerint nem kérte volna. Persze ha a többiek igen akkor nem ellenkezik. Az átjárón átérve egy számára igencsak kellemes látvány fogadta őket. A feladatuk egyelőre úgy néz ki egyszerű lesz. Elég nagy a káosz ahhoz, hogy feltűnésmentesen dolgozhassanak. Igyekezett kihasználni a helyzetüket is és alaposabban megnézni a várost, hogy miképp közelíthetik meg úgy a központi épületet, hogy minél kevesebb emberbe botoljanak és lehetőleg elkerüljék a tűzharcokat is. Igyekszik minél alaposabban megfigyelni a várost és csak utána szólal meg.
-Rendben ha önök is készen állnak haladhatunk.
Ezzel ha nem érkezett ellenvetés ő meg is indult a város felé a kihalt tengerparton.
-Cromwell közlegény! Addig tájékoztatna minket mivel tudja segíteni a küldetésünket? A képességeiről?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Niteris Szer. 25 Márc. 2020, 23:51

A világok kulcsa
Tulajdonságok:

- Tja! - mondta bölcsen Niteris, amikor a kedves fej-asszony elmondta a láthatatlanságuk megvalósíthatatlanságának okát. Pedig igazán szeretett láthatatlan lenni... De nem is volt baj. Legalább nagyobb eséllyel bevethette mesteri álruháját és alig pár órácskáig tanult szövegeit.
Eme lehetőségektől felbátorodva a démon is átlépett a portálon, minek túloldalán megfigyelhette a sárkányok és űrhajók küzdelmét, valamint a csiribí-falakra lődöző ostromgépeket. Igazán lenyűgöző látvány volt, éppen alkalmas arra, hogy elterelje az istenségek figyelmét. Bár ahhoz elterelés se kell igazán, az istenek eddig is sikeresen figyelmen kívül hagyták Niterist.
- És kérem, közlegény, a végén szóljon pár szót Nietzsche munkásságáról is - vetette oda ő is - Tudja mi nagyon műveltek vagyunk, és küldetéseink alatt gyakran filozófiai eszmecserékkel tartjuk éberen magunkat.
Ha semmi nem akadályozta, ezután békésen elballagott a városig társaival, ahol bejáratot kezdett keresni. Megmászni a falat bizony kellemetlen lett volna...
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 29 Márc. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A világok kulcsa

Pantfelin, Avalon


Résztvevők: Niteris, Tristan Wilkelhock és Charles "Chaos" CromwellKövetkező körváltás: 2020. árpilis 2. (csütörtök)

Pantfelin PbUqRko

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Pantfelin, Avalon
Cél / Feladat: Megszerezni a világok kulcsát
Résztvevők: Niteris | Tristan Wilkelhock | Charles "Chaos" Cromwell
Egyéb információk:


Azt Nitris és Tristan is tudhatta, hogy Cromwell nem katona volt, ha olvastak aktákat, abban benne volt, hogy tiszteletben álló civil, szövetséges, akinek robotkészítő gyára van és emiatt roppant megbecsült tagja a Hydra-nak, mert nem kevés robotot, és technológiát vásároltak tőle. Így tulajdonképpen sem Niteris, sem pedig Tristan nem volt a feletesse a férfinak, maximum tanácsokat adhattak neki, de parancsot nem, ahhoz mind a ketten túl alacsony rangúak voltak.

Végül ezen esetben, mivel úgysem volt túl tartós a láthatatlanság nem kérték a férfiak és át is mentek a kapun. Itt egyelőre elsőre még az tűnhetett fel a közlegényezés után, hogy akinek feltették a kérdést nem tartott velük. Mr. Cromwell még nem jött át. Így nélküle kellett, hogy elinduljanak a város felé. Mivel végül is nem kérték a láthatatlanná tevést, így teljes valójukban tették, ennek köszönhetően igencsak érdekes párost nyújtottak.

Tristan, aki inkább a kree-kre hasonlított a felszerelésekkel és a ruhájával – köszönhetően annak, hogy túl modern volt ide – és Niteri, aki pedig helyi középkorias viseletnek megfelelő álruhában volt. Egy ideig teljesen nyugodtan tudtak a tengerparton haladni, semmi sem akadályozta őket, sem a helyiek, sem pedig a kree-k. Amikor nagyjából olyan négyszáz-ötszáz méterre lehettek a városfaltól akkor kezdődtek a gondok.

Itt ugyanis a városfalon levő őrök, katonák kiszúrták őket. Látni lehetett, hogy tanakodnak valamin, miközben a párosra mutogattak többször is. Ilyen távolságból jó szemekkel, vagy épp műszemekkel ez tökéletesen látszott. Végül azonban a párosnak nem volt szerencséje és ki is lehetett találni, hogy min morfondírozhattak a falon, mert legalább harminc-negyven nyílvessző tartott feléjük a következő másodpercben.

Pantfelin IuHm4Sj

@Chaos Cromwell ha ír, akkor be tud csatlakozni és akár utol is érheti majd a többieket.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Pantfelin AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 31 Márc. 2020, 18:19

A vezetőivel szemben Tristan-nak eszébe se jutna semmiféle kritikát megfogalmazni. A társaival kapcsolatban viszont… A civil, akit velük küldtek úgy tűnik vissza maradt. Remek kezdése egy küldetésnek, ami az egész szervezetre hatással lehet. A démon se túl megbízható. Tristan csak magára számíthat. De önmagában is csalódnia kellett. Bár úgy tűnik gyerekkora óta hasonló feladatok elvégzésére képezték ki, de képességei még mindig egy civilé alatt vannak. Olyan feltűnően sétáltak a falakhoz, hogy fél kiló méterről kiszúrták őket és lőnek rájuk. Mit lehet ilyenkor kezdeni? Elszaladni és menedéket keresni majd megpróbálni titokban beosonni valahogy reménykedve abban, hogy van egy olyan bejárat ahol nem nagyon éri víz Tristan karját és hogy nem erősítették meg a benti őrséget két gyanús idegen láttán. Ez nem jó megoldás. Nekirohanni a falnak és áttörni. Ha nem egy több méter vastag kő lenne, akkor nem is volna öngyilkosság. A démon által valakit megszállni. Túl sokan vannak ehhez. Marad egy másik veszélyes szituáció. A főhadnagy felemeli a kezét és halkan kijelenti a démonnak.
-A túsza vagyok. Helyi nyelv óangol. Ne beszéljen sokat.
~Ha ezt túlélem és egyben hazajutok szerintem kinyitom az előléptetésre szánt egyhordós skót whisekyt.~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Niteris Kedd 31 Márc. 2020, 23:52

A világok kulcsa
Tulajdonságok:

Ez az Avalon nagyon nem jött be Niterisnek. Utoljára amikor erre járt, csúnyán megöldökölték (bár éppen nem a helyiek), most meg alighogy felbukkant, máris le akarták lőni. Hát így kell üdvözölni a felszabadító erőket? Bizony nem! A démon ezt az illetlenséget látván gyorsan vissza is vonult, nehogy véletlenül kilyuggassák.
Amint biztonságos távolságba ért, szomorúan észlelte, hogy az újonc nem jött velük, így nem fog új filozófiai megbeszélésekben részesülni. De hogy ne bánkódjon sokáig, a kapitány ezt követően egy páratlan tervvel állt elő, felülmúlva az eddigi összes ötletét. Niteris meg is ragadta társa vállát, jól megrázta azt, és integetve ismét elindult a fal felé. (Amennyiben ennek nem volt akadálya, akár egészen a várfalig elsétált)
- Legyet üdvözölve, óangol társaim! - kiáltozta vala a túlontúl messzi őröknek - Figyelmezzetek énreám! Van egy foglyom, kit egyedül fogtam!
Ezután csendesebben a társához szólt.
- Nem volna egyszerűbb, ha csak átvennék egy parancsnokot? - kérdezte - Mondhatnánk, hogy specialisták vagyunk, akiket a gonosz SHIELD küldött. Azt ők nagyon szeretik, nem?


A hozzászólást Niteris összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 01 Ápr. 2020, 19:31-kor. (Reason for editing : Niteris)
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 02 Ápr. 2020, 08:56

//Bocsánat, nagyon korán (este 8kor) kidőltem tegnap miután csomó mindent csináltm napközben a fórumon, hétfőn lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Pantfelin AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 06 Ápr. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A világok kulcsa

Pantfelin, Avalon


Résztvevők: Niteris és Tristan WilkelhockKövetkező körváltás: 2020. árpilis 10. (péntek)

Pantfelin PbUqRko

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Pantfelin, Avalon
Cél / Feladat: Megszerezni a világok kulcsát
Résztvevők: Niteris | Tristan Wilkelhock
Egyéb információk:


Igazából valószínűleg már régebben látszottak, csak most értek olyan közel, hogy lőni lehessen rájuk, mert azért az íjak hatótávolsága sem volt véges. Az első nyilak elkerülték őket, de ezek után Niteris úgy döntött, hogy kiabálva elindul mégis, hátha sikerül valamit elérnie. Azonban nem volt túl sikeres, még úgysem, hogy Tristan felemelte a kezét.

Niteris haladt közelebb és közelebb, az ellenfeleik ismét rájuk lőttek. Tristan-t itt az mentette meg, hogy nem mozdult, azonban Niteris-nek nem volt olyan szerencséje, mint legutóbb, egy nyílvessző eltalálta a jobb vállán, és át is fúródott rajta. A nagy ereje ledöntötte őt a földről és a homokba szögezte. A fájdalom váratlan és erős volt, nem is beszélve az esésről, mire földet ért el is vesztette az eszméletét. Tristan ebben a pillanatban homokcsikorgást hallott a háta mögül, de mire megfordulhatott volna, egy erős ütést érkezett a tarkóján és minden elsötétült.

Amikor magukhoz tértek, akkor egy szobában feküdtek, mármint feküdt Tristan, friss ágyban, betakarva, valamilyen középkorias hófehér nadrág és ing kombóban. A társát sehol sem látta, aki jelen pillanatban pontosan ugyanazt látta, amit Tristan, az ő szemén keresztül. Niteris olyan érezhetett, amit halála óta nem. Újra szimbionta volt és a társának testében volt, amit egyelőre Tristan irányított. Az ajtó ekkor kinyílt és egy szürke bőrű tünde, vagy tündér nő jött be.
a hölgy:
- Üdv mindkettőtöknek, a nevem Rhiannon. Először is, elárulnátok, hogy ostrom kellős közepén, ha nem a kree-kkel vagytok valamilyen hátsó bejáratot keresnétek ahelyett, hogy a főkapun próbáltatok volna bejönni? Vagy ha már a parton, akkor egy fehér zászlót is lengethettetek volna. akkor nem néztünk volna ellenségnek titeket.

- Ami a démont illeti, megszabadítottuk a démoni befolyástól és mindkettőtökről leszedtük az átkot, ami rajtatok volt. Így a démon újra olyan furcsa lény lett, aminek szüksége volt egy gazdatestre, hogy túlélje, így most benned van. A felszereléseteket illeti, mindent megsemmisíttettünk, mert azokon is démoni befolyás volt és romlott mágia, illetve technológia, amit a kree támadás fényében nem tolerálhatunk a városban.

- Mivel épp támadás folyik, így megkérnélek titeket, hogy maradjatok itt a biztonságotok érdekében, amíg nem tudunk térkaput nyitni vissza a Földre. Van szükségetek valamire? – kérdezte még az ajtóból, mert nem jött beljebb.

Pantfelin IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Pantfelin AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Adrian Sommerfield Csüt. 09 Ápr. 2020, 04:11

A főhadnagy pesszimista gondolatai úgy tűnik nem voltak alaptalanok. A démon nem okozott csalódást saját ostobaságának mértékével. A kiabálásával ennél gyanúsabb már nem is lehetett volna. A kérdésre, ami kivételesen nem ostobaság a tiszt gyorsan válaszol.
-A ruházatunk kérdéseket vethet fel és most már maradjunk a történetünknél. Kevés beszéd!
Méghozzá egyenesen előresétált bele a nyílzáporba. A látványtól, ahogy eltalálják és egyenesen a földhöz szögezik őt, Tristan egy kicsit jobb kedvre derült, bár a problémájuk továbbra is megmaradt. Hogy mi legyen ez után gondolkozott volna mikor meghallott maga mögül valamit és mire mozdult volna már csak a fájdalom maradt. Az ébredés kellemetlenebb is lehetett volna. Nem úgy nézett ez ki, mint egy börtön. A démon bizonyára egy másik szobában lehet, ha el nem vitte a sokk. A belépő nő már a köszönésével is meglepi őt. A kérdés viszont valamennyi magyarázatot ad a helyzetére és a tiszt gyorsan is reagál.
-Sajnáljuk. Nem volt nálunk fehér zászló és reménykedtünk, hogy a nyílt közeledéssel és a feltett kézzel megelőzhetjük a problémákat. A társam jól van?
Igyekezett egy kis aggódást csempészni a hangjába, ami teljesen őszinte azért nem volt. Az eddigiek alapján sok hasznát nem tudja venni. A következő kijelentések meglepték őt. Azért hozzá van szokva ahhoz, hogy gyorsan felmérje a helyzetét, de az, hogy az ő testében van az egykori démon és hogy átok volt rajtuk méghozzá a felszerelésüket is elpusztították az nem kicsit megzavarja. Főleg mikor arra a következtetésre jut, hogy az átok az a varázslat lehetett, amit a felettesük rájuk bocsájtott. A helyzet kellemetlen volt, de Tristan mégis mintha megkönnyebbült volna, hogy démoni dolgoktól szabadultak volna meg. Hálásan a nőre mosolygott és biccentett.
-Értjük. Köszönjük önöknek és mi sajnáljuk, hogy ilyenkor okoztunk kellemetlenséget. Nem is tudtuk. Nagyon rossz a helyzet?
Igyekezett érdeklődni. Hasznos lehet persze az infó. Már csak azért is, hogy mennyire számítson káoszra a városban. Saját magára a kezei miatt mindenképp jól jönne egy köpeny, ha ki akarnak jutni. Ezt persze nem kérhette. A kérdésen elgondolkozott majd megrázta a fejét.
-Nem. Köszönjük, de nem kell fáradozni. Ostrom során így is hálásak lehetünk.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Niteris Csüt. 09 Ápr. 2020, 11:59


Az óangol társak koránt sem voltak olyan barátságosak, mint ahogy kinéztek, és ádáz lövöldözésbe kezdtek. Hamarosan el is találták Niteris vállát, ami igen kellemetlenül érintette
- Tja! - mondta bánatosan, és gyorsan felborult.
Normális esetben, amikor hasonlóan kiütötték (ami meglepően sokszor fordult elő ahhoz képest, hogy ő volt a Hydra legkiválóbb ügynöke), morcosan és fájdalmak között ébredt. Most azonban valami teljesen más volt... A szokásos nyomasztó csönd helyett hosszú idő óta először úgy érezte, hogy nincs egyedül. Sőt! Egy egészen ismerős pajtása társaságában volt. A reggeli morcossága ezzel a felfedezéssel pillanatok alatt óriási lelkesedésbe csapott át.
~HÉÉÉÉÉÉÉ!~ mondta bölcsen az ő társának ~HÁTNEMNAGYSZERŰ, HOGYMOSTMÁR MINDENHOVÁ EGYÜTTMEHETÜNKÉS BESZÉLHETÜNKFILOZÓFIÁT ÉSMEGMENTJÜK AZEMBERISÉETÉS...~
A nagy öröméből csak egy aprócska tény zökkentette ki, amire csodálatos és nagyon menő tünde hölgy hívta fel a figyelmét.
~De várjunk... Most épp azt mondta, hogy megsemmisítették az esernyőnket?~ kérdezte a Tristan barátját, de pillanatnyilag nem tudott haragudni érte. Legszívesebben nagy ölelést osztott volna mindenkinek...
Lassan azért rájött, hogy új kapcsolat esetén nem árt egy kis reklámszöveggel kezdeni, főleg, ha nem előzetes egyeztetés eredménye a szimbiózis.
~Egyet se félj, kapitány, majd úgy elrejtem magunkat, hogy senki sem fog ránk gyanakodni. Most így együtt igazán megállíthatatlanok leszünk~
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 10 Ápr. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A világok kulcsa

Pantfelin, Avalon


Résztvevők: Niteris és Tristan WilkelhockKövetkező körváltás: 2020. árpilis 14. (kedd)

Pantfelin PbUqRko

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Pantfelin, Avalon
Cél / Feladat: Megszerezni a világok kulcsát
Résztvevők: Niteris | Tristan Wilkelhock
Egyéb információk:


Miután a nő elmondta, amit akart Tristan tette fel a kérdéseit, ezalatt pedig Niteris folyamatosan megállás nélkül beszélt, amit a férfi nem a fülein át, hanem egyenesen az elméjében hallott, ez abban volt rosszabb, hogy egyrészt nem tudta elhallgattatni fenyegetéssel, sem pedig befogni a fülét, így kénytelen volt tovább hallgatni a fejében a roppant lelkes és boldog szimbiontát.

A kérdése után Tristan meg is kapta a választ, egyrészt, hogy ő lett Niteris ideiglenes gazdateste, plusz még hallhatta azt is, hogy a szimbionta tényleg remekül érzi magát, talán túlságosan is jól, hogy újara önmaga lett. Közben a férfi további kérdéseket tett fel a tündérnek, aki készségesen válaszolt is ezekre.

- Nem, itt annyira nem vészes a helyzet. Ezen a kontinensen nincs semmi, semmi átjáró, semmi érdekesség, így itt csak azaz egy fémszerkezet van az égen, ami látszik. A fő kontinensen rosszabb a helyzet. Így megnyugodhattok, itt tökéletes biztonságban lesztek – mondta megnyugtatóan.

Azt Tristan jól sejtette, hogy az elhangzottak alapján valószínűleg már csak a saját biztonságuk érdekében sem engednék ki őket, így köpenyt sem valószínű, hogy kaphat. Szerencsére egy egyszerűbbet Niteris is képes volt alkotni magából, ha majd erre lenne szükségük, hogy meg akarnak szökni.

- Rendben, akkor maradjatok itt a saját biztonságotok érdekében. Hamarosan felhoznak ételt és ivóvizet, hogy ne nélkülözzetek semmit sem – mosolyodott el. – Ha valamilyen különleges kívánságotok lenne, a szolgálónak szóljatok és igyekszik segíteni. Amikor a portál kész lesz, én jövök majd szólni és elviszlek oda titeket.

Így ezzel, ha már a párosnak nem volt kérdése, akkor meg is fordult, majd becsukta maga mögött az ajtót, a páros pedig egyedül maradt, miközben odakint tovább folytatódott a háború.

Pantfelin IuHm4Sj
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Pantfelin AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 13 Ápr. 2020, 04:23

Tristan egy békés természet. A katonákról általában az a kép él az emberekben, hogy a sárban másznak át miközben a kiképző a képükbe üvölt. Hát igen a közlegényeknek ez szokott lenni a sora vagy a dolga. A főhadnagy viszont egy tiszt, aki ehhez méltó intellektuális tudással igyekszik felvértezni magát és ehhez méltó habitust is szokott tanúsítani. Az viszont, hogy a démon benne van méghozzá egyenesen a fejében hallja az idegesítő hangját igencsak próbára teszi őt. Mivel pedig ő nem rendelkezik a húgáéhoz mérhető színészi tehetséggel, bár mosolyog, de a vonásai talán nem épp a legőszintébbek. Ennyire nem jó színész, hogy ilyen helyzetben is menjen neki. Ennek ellenére igyekszik a hosszú évek beépüléséből szerzett tudását kamatoztatni. Gondolatai épp a feldarabolása, elégetése és a démon halálsikolyai körül keringenek. Ennek ellenére igyekszik egy őszintének tűnő megkönnyebbült mosolyt megengedni arra, hogy itt nincsenek veszélyben.
-Ezt tényleg jó hallani.
Annyira azért nem. Nagyobb káoszban talán könnyebben tudtak volna be vagy ki jutni. Viszont a továbbiak már tényleg megnyugtató hírek. Egyrészt a baráti mosolya alapján a nő tényleg elhitte a történetüket. Méghozzá az egyik szolgálóját is hozzájuk küldi az egyes számból arra ítélve, hogy egyedül. Tökéletes gazdatest a démonnak és olyan hasznos információk és esetlegesen álca kettejük számára, amivel könnyebben kijuthatnak.
-Még egyszer köszönjük a segítségét.
Ha kilépett és úgy hallotta hallótávolságon kívül van már a nő, akkor adta elő tervét a démonnak.
-A megszálltak emlékeit tudja olvasni? Nem kell kipróbálnia, elég ha válaszol. Javaslom a szolgáló testébe való átköltözést. Megvárja, míg idejön, beszélgetek vele kicsit és valami ürüggyel megérintem. Akkor lép akcióba. Megszállja és kijuttat innen, majd igyekszünk eljutni a célobjektumhoz megszerezni az eszközt. Amennyiben nem bír a testtel meg kell ölni és megszökünk.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Niteris Hétf. 13 Ápr. 2020, 17:29


Folyamatosan beszélni valakihez, aki éppen másra figyel, illetlen dolog. Normális körülmények között ezt még talán Niteis is tudta volna, de valahogy most ezt nem vette figyelembe. Tristan viszont remekül teljesített. Pont az efféle figyelemmegosztás tesz valakit tökéletes hordozóvá.
~Úúúú! Van egy húgunk is, aki színész! Erről eddig miért nem beszéltünk?~kérdezte, miközben a társa gondolatmenetét figyelgette~És ezek jelenetek a Dante poklából? Nem hasonlít az igazira.~
De végre valahára a (mellékesen nagyon kedves és jó) Rhiannon tündér magukra hagyta őket, így már nem kellett tovább megosztani a figyelmüket. Tökéletes alkalom lett volna a kedvenc hobbijaik megosztására, de Tristan egy szigorú katonaember volt, így azonnal a feladatról akart beszélni. Sőt, máris lemondott volna a szimbiózis örömeiről. (Ez persze páratlan önfeláldozásról tanúskodott)
~Na de kolléga!~tiltakozott Niteris~Hát ilyen hamar váljunk el egymástól? Egy szolgáló nem sok információt adhat át. És csak úgy elnyomni valakit... nem hangzik túl kedvesnek~
Ettől függetlenül ha a főhadnagy úr ragaszkodott a tervéhez, a szimbionta végül nem ellenkezett, és a lehető legdiszkrétebben igyekezett véghez vinni a tervet.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 14 Ápr. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A világok kulcsa

Pantfelin, Avalon


Résztvevők: Niteris és Tristan WilkelhockKövetkező körváltás: 2020. árpilis 18. (szombat)

Pantfelin PbUqRko

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Pantfelin, Avalon
Cél / Feladat: Megszerezni a világok kulcsát
Résztvevők: Niteris | Tristan Wilkelhock
Egyéb információk:


Tristan máris szabadult volna ideiglenes szimbionta társától, aki emiatt nem volt olyan lelkes. Nagyjából öt-tíz percet kellett várniuk, mire kintről lépteket lehetett hallani, ami kicsit furcsa volt, annak fényében, hogy kőpadló volt a talajon, ennek pedig nem kellett volna hangot adnia. Az ajtó kinyílt és érthető is lett, hogy mi volt ez a hang.

Az ajtón ugyanis nem egy tündér, vagy ember lépett be. Hanem egy közel két méter magas, tömör kőtündér. A kezében egy nagy tálcát tartott, amin zöldségek, sült hús, kenyérlepény és egy kancsó bor volt megtalálható. Mivel ez középkori állapotú hely, így az emberek nem nagyon ittak vizet, hanem bort helyette, mert az jobb minőségű volt.

- Én vagyok a szolgáló és egyben a testőrötök – mondta.

Az ételt a páros, vagyis Tristan felé nyújtotta, ha átvette tőle, akkor odaadta, ha azonban nem, akkor közelebb lépett és letette az ágyra azt. Bármelyik eset is áll fenn, ezek után odaállt az ajtóba, kicsit mellé, de kellően úgy, hogy ne nagyon lehessen kiférni mellette. A mozgása alapján látni és hallani lehetett, hogy tömör szikla volt, nem csak a bőre ilyen.

- Ha szeretnéd, akkor odakint állok meg, ha pedig szükséged van valamire, csak szólj ki – ajánlotta fel.

Pantfelin IuHm4Sj

Direkt nem írtam semmit arra, hogy megérinti Tristan és próbálkozik Niteris, mert a leírtak fényében nem vagyok teljesen biztos benne, hogy megpróbálja, meg még nem is beszéltetek vele semmit.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Pantfelin AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 17 Ápr. 2020, 15:50

A démon valóban nem ismeri a jó modort, ami az ostobaságával kiegészülve, azt eredményezi, hogy sikerül alaposan feldühítenie a főhadnagyot, akinek ez által a barátságos idegen alakítása még nehezebbé válik.
~Kifelé a fejemből! Az emlékeim az enyémek!~
Sikerült. A férfi, aki akkor is tudott uralkodni az indulatain mikor épp tűzharcban voltak ideges lett. Már a puszta gondolat is, hogy valami idegen alsóbbrendű faj az ő testét szennyezi is mélyen undorítja, de hogy a fejébe mer nézni, sőt egynek meri magát gondolni vele. Ez már túl sok. Tristan egész lénye irtózik ettől. Mikor magukra maradnak akkor részben ezért is született meg benne a döntés meg, mert valóban előnyös dolognak gondolja. A démon szavait főleg az utolsókat érdekesnek gondolja. Kérdés nélkül valakibe beleköltözni, a gondolatait nézni és egzisztenciálisan eggyé válni vele számára nem probléma, de irányítani egy idegent már visszás érzéseket kelt benne. Pszichológiailag is érdekes eset, de erre nincs idő.
-Van egy helyismerete és mint egy magas rangú személy szolgája akár ismert is lehet valamilyen szinten ahhoz, hogy kihúzzon minket kellemetlen helyzetekből. Az elnyomás pedig a legbiztosabb mód arra, hogy együttműködésre bírjuk. Tartsa szem előtt a küldetésünk fontosságát és hogy ez, a HYDRA érdeke!
Aztán lépteket hallottak. Tristan ezen nem lepődött meg. Fatalpú cipő is adhat ki hangokat. De tévedett. Az érkező…hölgy? Megjelenésével is döbbenetet keltett. Persze a főhadnagy igyekezett, hogy ez ne udvariatlan vagy gyanús módon látszódjon rajta.
-Üdv. Én Spencer vagyok. Megbocsáss, nem akarok udvariatlan lenni, de még nem találkoztam hozzád hasonlóval. Csak a bőröd ilyen?
A tálcát át is vette.
~Mit gondol? Képes lehet ezt megszállni és irányítani?~
-Jaj dehogy! Nincs erre szükség, maradj nyugodtan. Szívesen hallanék valamit erről a helyről. Te katona vagy ugye?
Ha kapott evőeszközöket, akkor azzal, ha nem akkor kézzel egy falat húst tépett és a bekapta miközben várta a másik válaszát. Ha egy széket is látott maga körül akkor még rá is mutatott.
-Foglalj helyet nyugodtan.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Niteris Pént. 17 Ápr. 2020, 20:32


A kapitány egész elméje váratlanul szörnyen ellenségessé vált. A Dante pokla egy nagyon érzékeny emlék lehetett... Pedig annyira nem szörnyű történet. És ennyi év után a pápa felbukkanása sem háborította már fel annyira az embereket.
Mindenesetre Niteris ezután egy kicsit visszafogta magát. A felszíni gondolatokat nem volt egyszerű figyelmen kívül hagyni, de a kedvenc muzsikája (mentális) dúdolgatásával egészen sikeres volt. Ha Tristan már eléggé ráhangolódott legkedvesebb szimbionta pajtására, talán még ő is elkapott pár sort az Osztrák Császárság himnuszából.
Így Niteris viszonylag óvatos üzemmódba váltott. A megszállás tervével sem ellenkezett többet. A Hydra valóban fontos küldetést bízott rá... És a jó teljesítménnyel talán még a jól megérdemelt rangját is könnyebben megőrizhette. Eddig nem nagyon nézett utána, de mintha nem túl sok szimbionta tiszt szolgált volna a Hydra soraiban...
Az élő szobor érkezése egy kicsit őt is meglepte, de ennek nem adott hangot. Valószínűleg a társa sem értékelte volna, ha éppen ilyenkor vette volna kölcsön a hangszálait. A megszállás viszont egy kicsit kérdésesebbnek tűnt.
~A biztonság kedvéért az orrán vagy a fülén keresztül kéne mennem ~ válaszolta ~ de biztos nem fog titokban sikerülni. Tudja, hogy ketten vagyunk. Az eleje hangos lehet...~
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 18 Ápr. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A világok kulcsa

Pantfelin, Avalon


Résztvevők: Niteris és Tristan WilkelhockKövetkező körváltás: 2020. árpilis 22. (szerda)

Pantfelin PbUqRko

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Pantfelin, Avalon
Cél / Feladat: Megszerezni a világok kulcsát
Résztvevők: Niteris | Tristan Wilkelhock
Egyéb információk:


A páros tovább beszélgetett egymással, illetve Tristan gondolkodott, amit jelen pillanatban Niteris is tökéletesen hallott, köszönhetően, hogy egy testen osztoztak, emiatt minden érzését, ellenérzését és rosszallását is pontosan ismerte a másiknak. A legkisebb gondolatot, érzést is érezte, tudta. De továbbra is el kellett viselniük egymást. Végül megérkezett az kőszerű nő is, akivel Tristan beszédbe is keveredett. A tálcát át tudta venni, kicsit nehézkes – révén tömör fa volt – de semmi olyan, amit a férfi nem bírt volna el.

- Nem igazán értem a kérdést – válaszolta a nő. – Elementál vagyok. kőből alkottak, addig tudok mozogni, beszélni, amíg szükség van rám.

Az okkultizmusban ezt leginkább a gólemhez lehetett hasonlítani, mágiával felruházott tárgy, ami ideiglenesen van életre keltve, ezt Tristan és Niteris is tudhatta. Nincs agya, nincs keringése, csontjai, idegei, ettől kezdve egy szimbionta sem volt képes irányítani őt. Viszont mivel mágikus, így pótolható, valószínűleg épp emiatt volt olyan feladatkörben, amiben. Volt bent szék is, amíg Tristan beszélt az elemnetál odament az ajtóhoz és megállt.

- Testőri feladatokkal ruháztak fel, nem vagyok katona. Elementál vagyok, ebből kifolyólag ülésre sincs szükségem, de nem is valószínű, hogy bármi elbírná a súlyomat. Miről akarsz tudni? – kérdezte.

Érzelme nem volt túl sok, de mivel kőből volt, nem is lehetett nagyon gépiesnek mondani, inkább olyan, mint a fantasy filmekben, amikor az entek, vagy valamilyen nem túl emberi, nem sok érzelemmel rendelkező lény beszélt. Közben az ablakon a nap is besütött a helységbe, rá az ágyra, épp semmi sem takarta el azt.

Pantfelin IuHm4Sj
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Pantfelin AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 19 Ápr. 2020, 02:40

Tristan számára a nehéz kicsit mást jelent, mint egy fa tálca. Persze ha az észrevételen túl, hogy nehezebb, mint egy kantintálca, saját robotkarjai erőkifejtésének csökkenését is tapasztalja, az már komoly problémát jelenthet. A megszállással kapcsolatban a szimbionta megnyugtató híreket közöl, de a lény, aki vigyáz rájuk már nem. Ugyanis ez nem egy élőlény. Tristan-nak egy régi 1920-as film jut eszébe, amiben egy zsidó rabbi éleszt fel egy gólemet.
-Mágiával? Hallottam már ilyesmiről nálunk is.
~Szóval ez csak egy tárgy. Sajnálatos, de akkor el kell pusztítanunk és megszöknünk. A küldetés komplikáltabb lesz. Gyorsan kell majd cselekednünk és megszöknünk.~
Ebben az esetben a barátságos szavakat is kár lett volna rá fecsérelni. Csak azért nem változtatta meg Tristan a stílusát, mert nem tudta milyen összetett programozása van ennek a lénynek. Lehet gyanakodni kezdene. Információkat mindenesetre még szerezhetett tőle és egy ötlet is kezdett megfogalmazódni benne.
-Értem. A városról esetleg ahol vagyunk, meg Rhiannon úrnőről tudsz mesélni nekünk? Ki ő? Ő készített téged? Mikor idejöttünk akkor láttuk a várost, de csak messziről. Most azon belül hol vagyunk? Bocsáss meg a sok kérdésért csak ez számomra egy nagyon izgalmas dolog. Ugye nem baj ha kinézek az ablakon? Szabad?
Ha a testőrük nem ellenkezik akkor Tristan megpróbál felkelni és megállni az ablakban megnézni mi van ott. Közben a cipót is odaviszi és beleharap. Az érdekli, mi van kint, hányan látnák, ha ott kiugrana, maga az ablak, hogy néz ki. Ki lehet nyitni?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Niteris Kedd 21 Ápr. 2020, 18:50


Niteris szeretett társa nem volt tele szívderítő gondolatokkal... Egy picit sem illettek a gyönyörűséges császári himnuszhoz. Úgy tűnik Tristan barátja még nem állt készen egy efféle kapcsolatra, hiába jöttek ki olyan jól annak idején.
A testőr viszont megnyugtató híreket közölt. Csak egy tárgy volt. Ez sokat javított a helyzeten. Nem lett volna szép dolog a drága feltámasztókat azonnal így hátba döfni, de élettelen szobrokat felaprítani azért mégsem olyan rossz, mint szolgálólányokat elrabolni. És a zsidó rabbis homunkulusz is mintha gonosz lett volna, akkor pedig a megsemmisülése az egész emberiség érdeke lehetett.
~Nem, így valószínűleg tényleg nem tudom megszállni. És névtáblát sem látok rajta. De ha a kree fejét leszedtük, ez sem lehet nehezebb~mondta Niteris, abban reménykedve, hogy a korábbi kalandjaikat felemlegetve helyreállíthatja társa lelki állapotát. Lehetőleg egy olyan állapotba, ami egy hosszú (potenciálisan végtelen) szimbiózishoz vezethetne.
A varázslónőről ő is szívesen hallott volna, így örült, hogy Tristan felőle érdeklődött. A szimbionta valószínűleg a feltámasztás részleteibe is belekérdezett volna (mivel a furcsa ateista varázsló szerint lehetetlennek kellett volna lennie), de nagy bölcsességében úgy vélte, hogy a kapitány úr száját még korai lett volna köztulajdonná nyilvánítani.
~Akár itt ki is mászhatunk. Arra valószínűleg nem számítanának~ mondta Niteris, ha sikeresen megközelítették az ablakot ~Bár az is lehet, hogy ha eleget várunk, éppen a kulcshoz visznek minket, amikor "hazaküldenek".~
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 22 Ápr. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – A világok kulcsa

Pantfelin, Avalon


Résztvevők: Niteris és Tristan WilkelhockKövetkező körváltás: 2020. árpilis 26. (vasárnap)

Pantfelin PbUqRko

Idő: 2031. március 21. Ismeretlen idő
Helyszín: Pantfelin, Avalon
Cél / Feladat: Megszerezni a világok kulcsát
Résztvevők: Niteris | Tristan Wilkelhock
Egyéb információk:


Az ablak nyitható volt, csak picit erősebben kellett elforgatni rajta az ablakkilincset és kinyitni, mert elég nehéz volt, de Trsitannak az ereje miatt sem volt túl nehéz. Odakint érezni lehetett a tenger sós illatát, és ami azonnal látszott így, hogy kissé „odébb” ott volt a főépület, ahova menniük kell. Így már azt tudták, hogy nem abban az épületben vannak. Ami még látszott, hogy magasan vannak, jó huszonöt-harminc méter – ez olyan 10 emeletes panel teteje – magasan lehetnek, valamilyen épületben.

Egészen pontosan toronyban, mert nem volt nehéz visszaemlékezni a város kinézetére, amit lentről láttak, amíg a parton haladtak. E szerint nagyjából a város szélén lehettek a kikötőhöz közel. Magaslaton voltak, a nemesi negyedben voltak valószínűleg, mert alattuk lent kövezett út volt, nem messze tőlük széles fal – ez is jócskán alattuk – amin őrség is sétált, és láthatóan harckészültségben voltak.
Pantfelin LNYV38F
Amíg ezt nézegette Tristan és valószínűleg vele együtt Niteris is, addig a testőrük is válaszol a nem sokkal korábban feltett kérdésekre.

- Igen mágiával, nem, nem Rhiannon parancsnok készített, ő a városőrség parancsnoka. Nem tudok róla sokat. Ahogyan másról sem, a tudásom a harcra, védelemre és a készítőm által kapott parancsok teljesítésére irányul. Jelen pillanatban a Magányosok tornyában vagyunk, ez a fehérház, itt látják el a sérülteket, betegeket, mindez pedig a nemesi negyedben található.

A harcokra innen azonban nem lehetett rálátni, az pont a másik oldalon, a tenger felől zajlott. Ami pedig a falat illette, egyenletes márvány volt, azonban ha Niteris is nézelődött, szimbiontaként mindez neki játszi könnyedség volt, hogy ezen a falon akár Tristannal együtt is lemásszon, hála a képességének, ahogyan ezt meg is jegyezte a férfinak.

Pantfelin IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Pantfelin AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 24 Ápr. 2020, 13:20

A démon szavait elfogadta, azzal pedig, hogy ezt a lényt el tudja pusztítani egyet értett. Sőt, magabiztos is volt ugyanis tisztában volt vele, hogy a kree-vel ellentétben, most ha jól csinálja, meglepetésből támadhat és elkerülheti a nyílt összecsapást. Viszont hangos lesz. Az ablakhoz sétálva a főhadnagy ki is nyitotta, azt hogy kinézzen rajta. A látvány legalább annyira volt megnyugtató, mint amennyire nem. A célponthoz közel voltak, de túl magasan méghozzá őrök is jól rájuk láthattak, még ha nem is néztek feléjük. Ez mindenképp kockázatos lesz. De valahogy mégiscsak az ablakon lett volna érdemes lejutni. Ez a torony egy nagyon effektív börtön. Hogy kivárják, ahogy értük jönnek, azt a főhadnagy egyáltalán nem tervezte megtenni. Eddig is elővigyázatosak voltak velük szóval könnyen előfordulhat abban a helyzetben, hogy túlerőből kell majd kiküzdeniük magukat. Gyorsan megszerezni a kulcsot és mielőbb távozni lenne a legjobb. Azt, hogy a kedves vendéglátójuk egy katona, Tristan jól sejtette. Méghozzá magas rangú is. Viszont az eddigiek alapján nem teljesen bizonyosan mágus. Kimutatott az ablakon az egyik egészen monumentális épületre, amit csak az ablakon kihajolva láthatott.
-Értem. Akkor elég rangos személy az úrnő. Az ott micsoda?
Ha testőrük odament az ablakhoz melléjük megnézni mire mutat a férfi, akkor Tristan nem gondolkozott sokat. A robotkar a maga kis húsz tonnás erejével lecsapott és olyan mellkas magasságban próbálta kettészelni a gólemet. Ami, mozdulat után Tristan igyekezett gyorsan elhátrálni a lénytől. Már csak azért is, mert ha sikerült a terve, akkor kellemetlen lenne a lehetségesen lávára zuhanó kőtörmelék.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Pantfelin Empty Re: Pantfelin

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.