Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller

Go down

Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Empty Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 01:34

Az eredeti topic

Név: Thorhalla Thordottir (Korábban: Thorhalla Hyrrokkin) - asgardi; Dr. Stephanie Miller (korábban: Stephanie Smith) - ember
Egyéb név: Halla - asgardi; Steph, Madár/Madárka - emberi
Faj: asgardi
Nem: nő
Jellem: asgardiként semleges / emberként semleges
Személyazonosság: Asgardon és Midgardon közismert / Stephanie titkos
Születési helye és idő: Asgard, Valhalla, I. Sz. 1466. május 28. / 1994. szeptember 8. Stockholm, Svédország
Kor: 553 - asgardi/ 25 - ember
Család: (Asgardi), Asgardi királyi család tagja
- Ingrid Hyrrokkin – nevelőanyja, halott
- Asvald Skogul – nevelőapja, halott
- Thor Odinson - apa, él
- Lady Sif - anya, él
- Einar Skurgeson - jegyes, él
Család: Az eredeti szülők ismeretlen
- George Smith – nevelőapja, él
- Elizabeth Smith – nevelőanyja, él
- Olaf Svenson – komornyik, és amolyan nevelőapa szerűség él
- Jonathan Miller – férje, él
Foglalkozás: régen múzeológus, manapság SHIELD tanácsadó és ügynök / SHIELD ügynök, Asgard hercegnője
Testmagassága: emberként 160 cm / asgardiként 190 cm
Testsúlya: emberként 45 kg / asgardiként 195 kg
Szeme színe: emberként kék / asgardiként zöld
Haja színe: emberként szőke / asgardiként szőke
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: emberként a nagyon hosszú szőke haj, jelmez / nagyon hosszú szőke haj és kirívó ruhák
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot / betegségek: egészséges
Oldal: -

Előtörténet:
Egyszer volt, hol nem volt… hagyjuk, a regényeim kezdődtek annak idején így, amíg még szépen és öntudatlanul aludtam ebbe a szerencsétlen és törékeny, ártatlannak tűnő emberi porhüvelybe zárva. Az emberek Stephanie Smith-nek ismernek, mily szerencsések, hogy fogalmuk sincs mi vagyok valójában, ha tudnák már régen nem lennének az élők sorában. Azt sem érdemlik meg, hogy éljenek és közben Thor, az az átkozott nyomorult pedig minket kényszerít arra, hogy védjük Midgardot. Hogy az törékeny emberekre, mi isteni vérű Asgardok vigyázzunk. Soha sem felejtem el azt a napot, amikor száműzött és ide küldött, hogy ezeket óvjam. Hogy pusztulna el az összes egyszer és mindenkorra, hogy uram Loki uralkodhasson ezek felett velünk az élen… de ennyire ne rohanjunk előre, ahhoz meg kellene ismerni a teljes történetet, hogy megtudjátok, hogy miként is jöttem rá, hogy ki is vagyok valójában, hogy miként is kényszerültem bele ebbe az átkozott testbe, amiben vagyok. De először kezdjük azt, hogy kicsoda is Stephany Smith…

Tengerparti városban évekkel ezelőtt, egészen pontosan hét évvel ezelőtt a tenger egy gazdagabb család nyaralójánál egy szép fiatal lányt vetett a partra. Zavart volt, fogalma sem, hogy miként került oda, semmire sem emlékezett a múltjából. A család kerestette a szülőket, rendőrséggel és minden szervvel, de nem jutottak semmire. Idősek voltak és nem volt gyermekük, a sajátjuk évekkel korábban halt meg egy autóbalesetben, így befogadták a lányt és a hónapokon át tartó procedúrák után örökbe is fogadták. Stephanie roppant értelmesnek mutatkozott, kedves volt és bájos mindenkivel és igen fogékony volt az írásra. Főleg a régi germán mitológia szereplőivel kapcsolatban szeretett irkálni verseket, novellákat. A család a hosszúra nyúlt nyaralás után visszautazott New Yorkba, ahol a lány beíratták az egyik iskolába, hogy tanuljon. Gyorsan tanult és itt is írási képességeivel tűnt ki a többiek közül. A tanárai bízatására versenyeken is részt vett, amiken elég szép eredményeket ért el és írói karrierje is beindult.
Miután leérettségizett felvették az egyik állami egyetemre, ahol irodalmat és germanisztikát tanult, hiszen ezek érdekelték a legjobban. Huszonegy éves lehetett, amikor megjelent az első könyve, korábbi érdemeivel ellentétben nem túl nagy sikerrel. Ez a fiatal lányt nem törte le, fojtatta a munkáit és még ugyanabban az évben a verseskötete is megjelent, aminek már sokkal nagyobb sikere lett, bár az emberek most sem tudtak annyira megbarátkozni a germán mitológiával az óceánnak ezen az oldalán, mint a lány szerette volna, de lassanként érezte, hogy jó úton halad, hogy az emberek megszeressék, amit ír. Szórakozni járt a barátaival, lovagolni tanult. Egy teljesen átlagos egyetemista életét élte. A szüleivel bálokra járt, ahol mindenkit elvarázsolt a természetes bájával és kedvességével. Ekkor tájt lett egy kapcsolata is, ami hosszú időn át meg is maradt.
Kiváló tanuló volt, így huszonhárom éves korában meg is szerezte mind a két diplomáját és kiléphetett a nagybetűs életbe. Írói karrierjét továbbra is pátyolgatta, és az egyik múzeumban kapott munkát ezen felül, ahol a germán tárgyakkal foglalkozhatott, azokat osztályozta és írt róluk, hozzájuk ismertetőt, hogy az egyszerű emberek is megismerhessék az általa rajongásig szeretett kultúra minden apró részletét. Ekkor már négy éve volt együtt a párjával, akivel meg is volt az eljegyzésük és ki is tűzték az esküvőjüket, majd elérkezett az ominózus éjszaka és az az esemény, ami örökre megváltoztatta a fiatal lány életét. Egészen pontosan visszazökkentette abba, ami korábban volt, aki ténylegesen volt. késő éjjel volt, de nem tudott aludni, így Steph úgy döntött, hogy inkább kimegy a számítógéphez írni.
Azonban végül mégsem kapcsolta be, csak felkapcsolta a lámpáját és egy papírt vett maga elé. Hetek voltak hátra a következő regényének leadásáig, így inkább a kéziratba nézett bele, hogy hátha sikerül neki valamilyen hibát még megtalálni. Egy sötétebb hangvételű darabnak készült, amiben Loki legyőzi Thor-t és elfoglalja mind az istenek birodalmát, mind Midgard-ot. A vázlatokat lapozgatta, amikor eszébe jutott valami, egy vers, amit Loki egyik harcosa istene éltetésére, szinte maguktól jöttek a szavak és tollal írta le egy papírra…

A sötétség elszabadult, láncait tépte szét
Mely tett kiolotta az ártatlanok vérét
Ő az egyetlen, aki a jó ellen győzhet
S tettei mellett eltörpül minden hős tett...

Resszkess Thor, mert a bukás és a vég hamar elér
Uram Loki, harcolj, ne is adj nekik reményt...
Ó ki mindenkit kényszerít, benned Thor, ki hisz még?
Loki, hatalmas és dicső, vágtass és vedd mi jogosan tiéd...


Ám ekkor olyasvalami történt, amire nem is gondolt soha sem, valami megváltozott, érezte magában, hogy más lett, emlékek, egy teljes életé, több emberöltő. Magára nézve teljesen más alakban volt, mint pillanatokkal korábban, Thorhalla hangosan kacagott fel, most már tökéletesen tisztában volt vele, hogy kicsoda és micsoda ő és nem számított más, mint a bosszú, azért, hogy ezt tették vele. Az írási stílusa is megváltozott, a jegyességet felbontotta korábbi párjával, addig nem alacsonyodott le, hogy egy ember, egy hitvány ember akárcsak hozzá is érjen, hacsak nem ő használja ki. A könyvei megváltoztak, már nem békések és romantikusak voltak, hanem sötétek, szinte horrorba illőek, de népszerűbbek, mint valaha… emlékeivel teljesen tisztában lett és így most már csak az alkalmat kereste, hogy újra csatlakozhasson Loki-hoz, hogy Thort, Asgardot és Midgardot is rombolásba dönthesse azért, hogy Loki végre megszabadítsa attól az átkától, hogy ember legyen.


Thorhalla előtörténete:
I. Sz. 1466-ban születtem Asgardon, egyetlen gyermekként a családban. Szüleim Thor seregének tagjai voltak és az iránta érzett tiszteletből kaptam azt a nevet, amelyiket kénytelen vagyok viselni, Thorhalla, most komolyan, ezt hogyan gondolhatták komolyan? Bizonyára a haláluk pillanatában ők maguk is megbánták, hogy ezt a nevet adták. Ó igen, hogyan is volt? Szeretett vezérük emberei végeztek velük? Ó csodálatos… akkor vegyük előröl az életemet, hogy miként is jutottam el odáig, hogy Loki pártján állok és száműzöttként a Midgard-on kell szenvednem, amíg újra haza nem juthatok. Sok idő telt el, életem legnagyobb részében, Valkűrként hívtak engem is, mint Thor seregének egyik női tagja, de az nagyon régen volt már, az idők homályába veszik.
A gyermekkorom, mint általában mindenkinek csendben és boldogan telt, amikor szüleim éppen otthon tartózkodtam, akkor tőlük tanultam, vívás, amihez apám pazarul értett és mágia használat, amiben anyám volt járatos. Úgy vélték, hogy mindkettőnek nagy hasznát fogom tudni venni, hogyha megtanulom, nem is sejtették, hogy mennyire igazuk is lesz ezzel kapcsolatban. Évtizedekig tanultam ezt mielőtt elkerültem otthonról és én magam is csatlakozhattam a sereghez. Itt végre barátokra is szert tehettem, áruló kutya mind egytől egyig, de honnan tudhattam volna még akkoriban, hogy így lesz? Amikor oda bekerültem újabb képzések jöttek, hogy harcot tanuljak, továbbra is a kedvenc fegyveremnél maradtam a másfél kezes kardnál, de a csaták közben egyre gyakrabban nem csak a fegyveremre, hanem a mágiára is támaszkodtam.
Csaták, végtelen csaták, nem is nagyon emlékszem másra, mint a folyamatos összetűzésekre Loki csatlósaival, véget nem érő harcok, amikből lényegében soha senki sem került ki győztesként, egy csatát megnyertél, de a háborút soha sem. Minden egyes megölt szörny és harcos helyére lépett másik valaki, soha sem lesz ennek vége, akkor is dúlt, és mind a mai napig is ugyanez van. Lényegében ebből állt az egész életem, a társaimmal, harc hátán, fogalmam sincs, hogy hány barátot, szeretett társat vesztettem el és hagytam a csatamezőn. Ha véget akartam ennek vetni, nem volt vége. Ha kivételesen nyugodt évszak, éveink voltak, Thor maga küldött el minket, hogy kutassuk fel Loki szörnyeit és csatlósait és támadjuk meg őket. a viharok istene, aki maga sem jobb, mint a káosz ura.
A rosszból soha sem lesz jobb, csak még rosszabb velem is ez történt, ami végül is a bukásomhoz vezetett, az egyik csatában megsérültem, elvesztettem az eszméletemet és mire magamhoz tértem nem a társaim táborában voltam, hanem Loki csatlósai között. nem öltek meg, hanem megkímélték az életemet, de milyen szörnyű árért. A családom életével zsaroltak meg, ha nem engedelmeskedem nekik, akkor megölik őket. Nem volt mit tennem kénytelen voltam a mocskos játékukba beleegyezni. Kénytelen voltam információkat szerezni nekik, nekem, mint egy tolvaj, de megtettem. Sejthettem volna, hogy nem lesz vége, Loki állítólag roppant elégedett volt a munkámmal ezért nem engedett el, amikor letettem az asztalra a kért információkat.
Fojtatnom kellett, hogy ők éljenek. Egyszerűen nem volt más választásom, és egyre többet és egyre nagyobb információkat akart, így kénytelen voltam mindent belevetni az egészbe, hogy sikerrel járjak. A képzeletbeli kötél ott szakadt el, amikor fegyvert is kénytelen voltam fogni egyik bajtársamra, barátomra és megölni őt, mert nem volt hajlandó beszélni. ó ez a káosz urának még jobban tetszett, mint eddig bármi is. Nehéz szívvel vágtam bele a következő csatába, már ott éreztem, hogy valami baj van, hogy valami nincs rendben. Vereséget szenvedtünk és Loki serege győzelmet aratott felettünk. Vérben gázoltam, mire sikerült eljutnom a lovakig és hazáig vágtattam. Miattam vesztettünk, ezzel tökéletesen tisztában voltam, az én információim nélkül soha sem tudták volna győzelemre vinni a seregeiket. Nekünk kellett volna győzni.
A távolból láttam, hogy valami nem volt rendben, füst szállt fel a szüleim háza felől, mire odaértem már láttam, hogy lángokban áll az egész és két holttestet is találtam. Légy átkozott Loki! De tévedtem, nem ő volt az, aki megölte őket… Thor emberei voltak, kettejük között annyi volt a jobb, hogy Loki legalább megtartotta a szavát és nem bántotta őket. két páncélos alak tűnt fel, ismertem őket, Thor emberei. Jött a felszólítás, hogy adjam meg magam árulás vádjával. Nem fogom megadni magam, tehát ők sem tették, de hiszen nem is tudták, csak védekeztek egy olyan váddal szemben, amit nem tudtak és megölték őket. Harcban jobbak voltak, ezt tökéletesen tudtam, kezembe vettem a kardomat és vártam. Bekerítéssel próbálkoztak, gyerünk mire vártok?!
Az első támadott, megakasztottam a kardot, majd pedig nem érdekelt a másik kezemmel pedig egy tűzlabda repült felé, teljes vértben kellemetlenül melege lesz sőt ha szerencsém van bele is hal, ugyanez vonatkozott a hátsó emberre, a kezeim elől el sem tűnt a tűz, ahogyan hátrafelé is egy tűzcsóva csapott ki. Pecekig hallgattam a haláltusájukat, ahogyan a földre rogytam és zokogtam, nem miattuk, hanem az egész helyzet miatt. Időközben beesteledett, néhány alak közeledett, nem mozdultam. Amint közelebb értek felismertem őket, Loki emberei. Nem bántottak, nem is ez volt a céljuk, csak, hogy uruk elé kísérjenek. Hamar túlestünk az egészen, beszélni róla nem érdemes, szinte amúgy sem emlékszem semmire abból, amit mondott. Csak annyi, hogy szívesen csatlakozom hozzá ezek után, hogy Thor elpusztításában segédkezzem.
Őt is gyűlöltem, mint mondtam korábban is csak annyi különböztette meg a másiktól, hogy ez legalább betartotta a szavát és nem ölt meg ártatlanokat, pedig megtehette volna. felszerelkeztem a következő csatára a családi fegyverekből, már amit sikerült a romok alól kihalásznom és nem vitetek el Thor emberei. Most az ellenség oldalán tűntem fel a csatában, de ahogyan ez a pályafutásom elkezdődött úgy is ért véget, elfogtak és most Thor elé kerültem, ide oda pattogva, mint egy labda. Az árulásomról kérdezett, hogy csapnának agyon a saját villámaid és pusztulnál el ott ahol vagy. Hogy miért tettem? Hogy a családomat védjem, nah mégis miért villámok ura? Nem értette meg, vagy csak nem akarta. megbocsátott volna, ha önként megyek Midgardra, hogy segítsek az embereknek és így vezekeljek a bűnömért, megtagadtam, hogy a nyomorult férgeknek segítsek, az én hatalmammal, azzal, amit Loki adhat nekem, nem fogok közéjük menni, inkább meghalok! Már készültem a halálos ítéletemre, de nem következett be.
Száműzés Midgardra, nem tehette! Megfosztottak minden családi címtől, birtoktól és rangtól, amit valaha elértem. Elvették apám, egészen pontosan a családom asgardi mágikus fegyverét, és végül akaratom ellenére egy emberi testbe zártak az emlékeim nélkül. És egy az óceán partján vetettek ki. De ennek vége, emlékszem, és most már semmi sem akadályozhat meg abban, hogy újra egykori uramat szolgáljam, majd a kellő pillanatban a saját sarkamra állva még hatalmasabbá válhassak, mint amit ők el tudnak képzelni…


Képeségek: Alakváltás ember és asgardi között egy vers elmondásával, lásd fent. 500 kilót képes. Harcos alakban immúnis a betegségekre, képes 500 kilót felemelni, és érzékeli az Asgardi tárgyakat, személyeket. Gyógyulás (1), képes gyengébb mérgeket és a karcolásokat gyógyítani. Mágiahasználat; tűz 3. már képes létrehozni direkt támadómágiát, illetve teremtményei is lehetnek nagyobbak, meglévő varázslatai hatásosabbak, illetve az általa létrehozott dolgok sokáig, tartósan megmaradhatnak, akár több napig is.

Szakértelmek: tökéletesen ismeri a germán mitológiát és történéseket, beszéli az angolon és asgardin felül az északi nyelveket (svéd, dán, norvég), viszonylag jó harcos, azonban inkább mágia használat terén kimagasló. Írásban is jeleskedik emberként, tud lovagolni és autót vezetni.


Név: Thorhalla Hyrrokkin/Stephanie Smith
Lakás / Létesítmény: Lakás a Time Square-en 2 pont
NJK: -
Foglalkozás: írónő és múzeológus/ harcos és tűzvarázsló
Munkahely: Múzeum és otthon
Pénz: 1000$
Bevétel/hét: 400 dollár
Eszközök: ami egy emberi otthonba kell
Felszerelés / Fegyverek: általános emberi felszerelés, fegyver nincs

Vállalat: -
Szövetség: Loki
Törzshely, ahol megtalálható: múzeum, otthona a Földön, Asgardon régen a család birtoka és a Loki pártiak krönyéke
Ismertebb szövetséges: Loki
Ismertebb ellenség: Thor és a Thor pártiak

Felhasznált kreditek:
Ember: 2 kredit, lakás
Asgardi: Mágia: tűz: 3 kredit, 1 kredit gyógyulás
Fennmaradó kreditek:
Ember: 2 kredit
Asgardi: 0 kredit


Képek a kariról: http://xmenreneszansz.portbb.com/viewtopic.php?pid=30144#p30144
Képek Steph-ről: http://xmenreneszansz.portbb.com/viewtopic.php?id=1902
Előtörténet bővítés, az pedig folyamatosan bővül itt: http://xmenreneszansz.portbb.com/viewtopic.php?pid=40189#p40189


A hozzászólást Thorhalla összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 14 Júl. 2012, 18:47-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Empty Re: Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 01:34

0. Kaland: A világnapja incidens
Stephanie és Jonathan itt találkoztak újra azok után, hogy korábban szakítottak. Itt nagyjából újra rendezni tudták az ügyeiket és megbeszélni a korábbi nézeteltéréseiket, hála annak, hogy Olaf titokban szervezkedett. Igazából még ha akarták volna sem nagyon tudtak volna egymás nélkül meglenni, hiszen a kettejük közötti dupla kapocs is összekötötte őket. Odakint a Time Squares-n találkoztak Shadow-val és Sakura-val, majd minden kezdett rosszra fordulni. Egy telepata intézett támadást a polgármester ellen, még Millert is az irányítása alá vonta egy időre, de végül a férfi és a többiek közreműködésével sikerült a polgármestert megmenteni. Rorschach sikeresen fejen lőtte a férfit, igaz csak súrolta őt és könnyebb sérüléseket szerzett. Stephet és Jont pedig végül a rendőrkapitányságra vitték be Shadow-val együtt.
Itt Stephanie Spartannal beszélgetett, míg Millert egy Dr. Donald Blake nevű orvos látta el. Ekkor derült fény arra, hogy Jonathan Miller nem más, mint Einar Fonnson halandó énje, akit maga Thor mentett meg annak idején, mikor a férfit Thorhalla Loki parancsának megfelelően kivégzett Asgardon. A férfi az időben is visszakerült három évet és Jonathan lett a halandó énje és ebben az alakban született újra Midgardon. Thor elmondta neki, hogy azért mentette meg és küldte Midgardra, hogy keresse meg a lányát és vigyázzon rá és, hogy hamarosan mindenre emlékezni fog. Hiszen Miller-nek ez a beszélgetés egyelőre nem maradt meg.
Spartan tisztázta a párost és jutalomként kaptak egy utazást egy hajókörútra.

1. Kaland: A hajóút
Steph és Jon együtt mentek a békés nyaralásra, remélve, hogy végre pihenhetnek is egy kicsit, de semmi sem alakult olyan jól, mint kellett volna. A kifutás utáni első napon kezdtek furcsa dolgok történni a hajón. Mintha az emberek érzéseivel szórakoztak volna néhányan. Ez feltűnt végül egy kisebb csoportnak és ők elindultak, hogy kinyomozzák ezt. Végül sikerült az ellenségnek lebuknia és utánuk indultak. Eddigre már őket is úgy-ahogyan sikerült a csoportnak az irányítása alá vonni, de nem teljes sikerrel. Amikor megütköztek velük az ellenségből az egyik nő tüzet nyitott Stephanie-ra, Miller ugrott bele a lövésbe, azonban ez volt az, amivel megtörte az „átkát” és ismét saját maga lehetett, Einar Fonnson. Itt mondta el Thorhalla-nak, hogy Thor küldte őt és miért... a nő persze dühöngött, őrjöngött, hogy Thor milyen feladatra küldte a kedvesét, távol tőle, hiszen egy másik nőre kell vigyáznia. Halla nem akart ölni ezen a hajón, halandókat, lealacsonyító, és mégis az öt fős társaságból saját maga mészárolt le három személyt, amikor azok kezet emeltek Einar-ra. Einar-t a telepata nő visszakényszeríttette a halandó alakjában és Miller ismét beugrott a Halla-nak szánt lövésekbe és ettől ismét alakot váltott. A férfinak ekkor esett le, hogy nem kell Thor lányát keresnie, már megtalálta, fogalma sem volt, hogy miként és hogyan, de a kedvese, Thorhalla volt az! A csapatot végül legyőzték és mindketten emberei alakban lejutottak a hajóról. Steph és Tyler ismét elbeszélgetett Spartannal, mindketten kihagyták a 2 asgardit, míg Miller kórházba került.
Itt újra találkozott Dr. Blake-l, Thor halandó énjével, akivel elbeszélgetett, hogy a világnak szüksége van Einar-ra és Halla-nak is, így a feladata Midgard és a nő védelme volt. Stephanie is befutott és a doktor elmondta, amit tud. Így most már tényleg megerősítést nyert, hogy Thorhalla Thor lánya és a történetre is fény derült, hogy ki is ő valójában és, hogy Loki mit és miért tette ezt vele. A férfi pedig megígérte, hogyha szükségük lesz rá, mindig meg fogja őket találni, ahogyan Thor is tette korábban...

2. Kaland: A bosszúálló nép
Shadow a gyógyulása idejére hozzájuk költözött, mert Miller visszaköltözött Stephanie-hoz, áthelyezettezte magát Washingtonból vissza New Yorkba. Az FBI pedig nem vitatkozott és megtette, amit a férfi kért. Még mindig betegszabadságon volt, amikor a tévében látták mind a hárman, hogy a kikötőkben egy a vízből jött faj megtámadta az embereket, a rendőrséget. Azonnal odamentek, Shadow megszegte a parancsot és Quentine Constantine pedig felidegesítette Namor-t, aki erre őrjöngeni kezdtek. Titokban mind a ketten átadták az irányítást és igaz ők békésen szerették volna rendezni a dolgot, de ezt nem tudták megtenni. Harc lett belőle, Halla a testőröket intézte el, míg Einar és Namor kegyetlen küzdelmet vívtak egymással. Már-már úgy tűnt, hogy az asgardi férfi fog felülkerekedni, amikor a vízbe csapódtak, Einar pajzsa is eltört és a vízben nem vehette fel a versenyt Atlantisz királyával szemben. Namor kis híján megölte Einart. A testét Halla lábai elé dobta, mire a lány megtámadta a királyt úgy, hogy semmi sem érdekelte. Két öntelt uralkodói vérű személy nézett egymással farkasszemet, két olyan személy, akit immáron senki és semmi sem érdekel. A küzdelmük nem tartott sokáig, egy csók vetett véget neki és utána némi vitatkozás volt csak közöttük. Mind a kettejüknek rá kellett jönniük, hogy nagyon hasonlítanak egymáshoz. A végén Namor végül Halla szavaira visszahívta a seregét és visszatért a tengerek mélyére az ígérettel, hogy egyszer még eljön és akkor újra megvív Einar-ral, mert nem adja ilyen könnyen neki Thorhalla szívét. Egy eszközt adott a lánynak, hogyha szüksége van rájuk, ezzel hívhatja Atlantiszt. Asgard egy szövetségesre tett így szert. Blake ellátta Einar-t, majd mire a S.H.I.E.L.D. megérkezett a férfi eltűnt. A következő napokat a kórházban töltötték, amíg Einar magához nem tért utána pedig megszöktek, mert nem kívántak az USA új hősei lenni a halandó énjeik miatt sem.
Azóta pedig szinte minden erejükkel mind a négyen arra törekednek, hogy ne vonják magukra a S.H.I.E.L.D. figyelmét, nehogy lebukjanak.

Halla-nak felszereléshez tartozik az az eszköz is, amivel képes Atlantiszt hívni, hogyha szükségük lenne a tengerek népének segítségére. És a neve Thorhalla Hyrrokkin-ról Thorhalla Thordottir-ra változott.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Empty Re: Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 01:34

Név: Thorhalla Thordottir - asgardi, Stephanie Smith - ember
Egyéb név: Halla (Steph - emberi)
Faj: asgardi
Nem: nő
Szeme színe: emberként kék / asgardiként zöld
Haja színe: emberként szőke / asgardiként szőke
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: emberként a nagyon hosszú szőke haj/ combközépig érő szőke haj.
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot / betegségek: egészséges
Oldal: -

Változások:
Néhány változás történt az életében, Halla miután megtudta, hogy Loki mit is művelt vele, az aranytiaráját darabokra törte és kidobta a szeméte jelezvén, hogy örökre hátatfordított a nagybátyjának. "Leszerződtek" a S.H.I.E.L.D-hez mind a négyen és most már az ügynökeikként dolgoznak. Amikor Einar lepaktált Loki-val Thorhalla érdekében Loki feloldotta a lányon levő védőmágiát is, ami egészen eddig a fekete haját eredményezte. Így mostantól az eredeti hajszínében lesz, ami a szőke, ha alakot vált. Einar pedig Loki-nak hála új fegyverre tett szert a Bloodaxe-ra, Skurge fegyverére és számára is a fegyver viselése külső elváltozást okozott, bár nála egyelőre csak ruházatban.

Halla:
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller 1047305-enchantress_0048_super
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller 1027584-enchantress7_super
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller 1169701-imagem
http://media.comicvine.com/uploads/3/30767/1027201-enchan3_super.jpg
http://media.comicvine.com/uploads/5/53415/995450-thor493_20enchantress_super.jpg
http://media.comicvine.com/uploads/3/30767/1027202-enchan4_super.jpg
http://media.comicvine.com/uploads/3/30767/1027581-enchantress4_super.jpg

Halla és Einar
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Hallaeinaragain
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller 665015-enchantress_and_thor__4_
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller 1047984-thor17
http://media.comicvine.com/uploads/3/30767/1027585-enchantress8_super.jpg
http://media.comicvine.com/uploads/3/30767/1027582-enchantress5_super.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img401/761/outhallaeinar.jpg

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Empty Re: Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 01:35

3. Kaland: Testvériség
Stephanie-nak és Jonathannak, azaz túlképp Thorhalla-nak és Einar-nak sikerült megszöknie a S.H.I.E.L.D.-től. Igaz ekkora már Thorhalla volt a város egyik legnagyobb hőse annak köszönhetően, hogy a lány megmentette New Yorkot az Atlantisziaktól. Mind a két halandó visszatért a munkájához, napközben náluk volt az irányítás, míg éjszaka a két Asgardinál. Így mind a négyen úgy ahogyan tudták a saját életüket élni és Einar sebei is szépen gyógyultak. Halla miután megtudta, hogy Loki mit is művelt vele, az aranytiaráját darabokra törte és kidobta a szemétbe jelezvén, hogy örökre hátátfordított a nagybátyjának, Loki-nak. Olyan három héttel később a szökésüktől számítva a két halandó éppen hazafelé ment, amikor a lakásukban találták Simon Spartant, a S.H.I.E.L.D. jelenlegi vezetőjét. Kiderült, hogy úgy találtak rájuk, hogy Einar-ban elrejtettek egy nyomkövetőt, amikor a férfit a S.H.I.E.L.D. központban ápolták és az itt ezen a környéken tűnt el, illetve fel, amikor átadta az irányítást Miller neki. Miller és Smith beleegyeztek, hogy dolgozni fognak a S.H.I.E.L.D.-nek, Miller előléptetést kapott és továbbra is különleges ügynökként látja el a feladatát, míg Stephanie tanácsadóként fog dolgozni náluk. Ezek után jött a nehezebb részt, meggyőzni a két Asgardit, hogy ők is megtegyék mindezt. Persze a S.H.I.E.L.D. nem akarta nyilvánosságra hozni, hogy a két halandónak is köze van az egészhez, mert nem akarták veszélybe sodorni őket. Einar végül megtudta győzni Halla-t, hogy ez is kell ahhoz, hogy egyszer hazamehessenek. Így a férfi és a nő is mint a város védelmezői és Asgardot „népszerűsítő” figurák lettek. De a lakásban sem maradhattak a veszély miatt, így másnapra elő volt jegyezve a költözésük Olaf-fal együtt a S.H.I.E.L.D. központba.
A következő napjuk azzal telt, hogy pakoltak, Miller levitte a szemetet az alaksorba, ahol egy „kellemes” ismerős bukkant fel, Loki Laufeyson, aki a segítségét ajánlotta fel a férfinak, hogy megvédhesse szerelmét Thor leányát. Einar sajnos tudta, hogy nincs más lehetősége, mintsem elfogadni az ajánlatot, így belement ebbe, hogy a szeretett nőt megvédhesse, még ha tudta, hogy ezzel óriási hibát is követett el. Loki ezek után feloldotta Thorhalla-n a rajta levő védőmágiát és Miller sem emlékezett arra, hogy bármikor találkozott is volna Loki-val Einar. Nem maradt meg az emlékeiben. Másnap pedig a S.H.I.E.L.D. emberei jöttek értük és útközben a központ felé hallották, hogy a Columbia egyetemnél gondok vannak, így a két isten is a segítségükre sietett. A legnagyobb meglepetés mindkettejüket az alakváltás után érte, amikor Thorhalla új ruhában és szőke hajjal jelent meg és Einar-nak is más ruhája volt a megszokotthoz képest. Csak a férfi tudta a saját változását, Halla-ról fogalma sem volt egyikőjüknek sem. A férfi ismét eljegyezte a szeretetett nőt, majd mentek, hogy megvédjék a várost. Ott a Testvériség támadott, egy tűzmutáns támadott a nőre, Einar segíteni akart neki, de a tűzmutánst is védte valaki, aki pedig őt támadta. Először úgy nézett ki, hogy mind a ketten alul maradnak, de Halla-t az emberek mentették meg, amiért ő is megtette ezt és ezek után nem volt nehéz kivégeznie a tűzmutánst. Einar pedig a mindig nyugodt nehezen kibillenthető személy elvesztette a kontrollt a fejszének hála és megölte a vele szemben levő Hulkot, aki a halála után visszaváltozott a kis nyeszlett tizenkilenc éves fiúvá. A tömeg félni kezdte Einar-t ezek után.
Einar Magneto-val csap össze, míg Halla Wandallal, Skarlát Boszorkánymesterrel. A valóságmanipulálása miatt, amikor Constantine a férfira lő a lövedék Thorhalla-t sebzi meg, de végül valahogyan sikerül térdre kényszeríteni a férfit, de az elmenekül, miközben a másik csata tovább folyt. Halla segíteni akart volna a szerelmén, de erre esélye sem volt, Magneto és Einar egy épületbe zuhannak be. Valamilyen hangott hallott, majd egy utolsó támadással támadott Magneto-ra, aki kirepült az épületből, Einar pedig Asgardon ébredt fel, Skurge-el szemben, aki a fiának szólítja... Halla utána ment az épületbe a sérülése ellenére, de a férfit már nem találta ott. A sérüléseit az apja halandó énje Donald Blake látta el, aki közben nyomoz az eltűnt Einar után, de egyelőre semmit sem talált. Halla-nak az apja parancsára ágyban kellett maradnia és nem kutathatott a városban. Három nappal az események után újra kitüntették és végérvényesen a város legnagyobb hősévé vált a nő. Einar pedig, ki tudja, hogy milyen titkokat fog még megtudni odahaza Asgardon.


Az Einar-tól megöröklött fegyver
Fegyver: Fagymarok
Mágia: 50 egység

A kard aktiválása után a vágás irányában egy vastag jégfalat képez a földtől a vágás magasságának kezdetéig vagy végpontjáig attól függően, hogy merre vágtak vele. A szélessége is olyan széles, mint ahogyan az ív tartott. Mindössze maximum fél percig képes fennmaradni a fal, utána összeomlik. 1 használat 10 egységbe kerül.

Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Fagymarok

Még egy Halla:
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Enchantress
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller 264449-15994-enchantress
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller 264448-149969-enchantress

Stephanie
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Stephanie1
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Stephanies
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Steph7f

Steph és Jon:
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Stephaniejonathan1
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Stephaniejonathan


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 05 Dec. 2012, 16:27-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Empty Re: Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 01:35

4.kaland: Hatalom és a fél éves bővítés
Stephanie Smith
Néhány nappal azok után, hogy interjút adott Thorhalla Frank Walter-nek Einar és Jon is visszatértek Asgardról. Steph még egy kicsit előzékeny volt az asgardi énje sérülése miatt, hogy az rendbe jöhessen, ami úgy tűnt, hogy valóban csak az önmarcangolás miatt nem akart a sebe teljesen rendbe jönni, de azzal, hogy mindkét nő visszakapta a saját vőlegényét máris jobban alakult a helyzet. Már amennyire jobb lehet, hogy az időd felével nem te rendelkezel, hanem valaki más. Steph nem mehetett vissza dolgozni a múzeumba és így nem nagyon volt mit tennie. Hiszen Jon, mint FBI ügynök továbbra is dolgozott a SHIELD-nél nem is beszélve arról, hogy Einar is ott volt, míg saját magánál ő nem csinált szinte semmit sem tanácsadóként, csak Halla, aki úgyszintén a SHIELD-nek dolgozott. Az épületet szinte csak akkor hagyhatta el, amikor éppen valahova mennie kellett riportot adni, vagy tolmácsolni, egyedül érezte magát és lassanként bezártság érzete is lett. Einar és Jon is megváltoztak az utolsó Asgardi, egészen pontosan Jotunheim-i utazás óta. Mind a ketten komorabbak és Einar időnként vadabb is. De már legalább ő és Halla is tudta az igazságot, hogy ki is valójában a férfi, akárcsak a nő. Donald és Thor is támogatták továbbra is kettejüket, így legalább emiatt nem kellett aggódniuk. Még mindig titkolták még a SHIELD-en belül is, hogy kik ők, bőven elég volt az, hogy Spartan tisztában volt a kilétükkel, majd Steph nekiállt annak, hogy a doktori disszertációját megírja, nem meglepő módon még mindig Skandinávia volt a témaköre. Azonban valahogyan ez sem kötötte le teljesen. Támadt egy ötlete, amit még Thorhalla is igen nagy örömmel vett, hogy önvédelmet akart tanulni, hogy ne mindig Einar-tól és Jon-tól kelljen függenie, függeniük.
A SHIELD egyik kiképzőjéhez, katonájához fordult ezzel a kérdéssel, aki el is fogadta a lány jelentkezését a katonai alapkiképzésre. Igaz bátorsága eleinte nem nagyon volt hozzá, de azért lassanként levetkőzte a félelmét és egyre jobban ment az egész neki. Igaz eleinte nem akarta elmondani Jonnak, hogy mit csinál, gondolta, hogy a négy hónap után árulja el neki, de az első nap után annyira kimerült az egésztől, hogy egyből lebukott, hogy mibe is fogott bele. Határozottan megkönnyebbült, amikor a férfi nem szidta le, hanem támogatta ebben és amikor megkérte, hogy segítsen neki gyakorolni, akkor Jon örömmel segített. Noha a magassága és súlya miatt igencsak hátrányban volt, de azért amennyit tudott igen erősen dolgozott azért, hogy ledolgozza mindezt. Igaz valamilyen szinten ő maga is csalt, hiszen a régi kiképzésekre és gyakorlatokra emlékezett, amiket Thorhalla tanult annak idején, neki csak a rutint és a gyakorlatot kellett megszereznie. Igaz a szúró és vágófegyverek nem igazán voltak jók neki közelharcban, a botok és fém rudak sokkal testhezállóbbak voltak, így főként ezekkel gyakorolt, illetve a pisztolyhasználatot. Ami pedig meglepő módon igencsak jól ment neki. A gyakorlás és edzések közepette pedig, főleg, hogy nem egyszer idegenekkel kellett harcolnia a régi ijedtsége és félelme is szépen lassan kezdett elmúlni és már nem ijedt meg folyamatosan a saját árnyékától sem.
Mire a félévnek vége lett, a sok gyakorlásnak hála az edzője is úgy ítélte meg, hogy most már, ha szükséges, akkor ő maga is kimehet bevetésre, mert a tudása és felkészültsége megvan hozzá. Amikor éppen szabadideje volt, akkor még a doktoriját is írta, amivel már félig készen is van. Illetve nem sokkal a Playboy cikk elkészülte után felvették a kapcsolatot Frank Walterrel, és minden második héten egy-egy este közös program keretében vacsorázni jártak, vagy sport eseményre, illetve mindenben és mindenkor támogatták a srácot abban, hogy tiszta maradjon és ne szokjon vissza a drogokra.

Szakértelmek: A korábbiak mellé Stephanie-nak hozzájön, hogy az elmúlt fél év során folyamatosan edzett és így közelharci ismeretei is igencsak javultak – botokkal, illetve pusztakezes harc – , akárcsak az, hogy igen sokat gyakorolt lőfegyverrel így a célzása is igen sokat fejlődött.


Thorhalla Thordottir
A sebe nem akart javulni és annak ellenére, hogy mit mondott Donald neki nem nagyon figyelt a férfira, csak egyre türelmetlenebbül várta és várta, hogy a jegyese visszatérjen hozzá. Továbbra is marcangolta saját magát, és mivel ki nem engedték pontosan úgy érezte magát, mint egy vadállat, akit bezártak és mindenki rá kíváncsi. napról napra türelmetlenebb és kétségbeesettebb lett. Az elviselhetetlenség pedig párosult hozzá hatványozottan, mindenkivel kiabált, egyedül talán Donald Blake-kel nem, ha felidegesesítették, amit nem volt nehéz és a keze ügyébe került valami, akkor az garantáltan összetört. Az egyik alkalommal a biztonságiaknak kellett megállítaniuk őt, hogy ne menjen ki az épületből, mert meg akarta keresni Einar-t. Valószínűleg az egész SHIELD-nek maga az örökkévalóság volt az az idő, amíg Skurgeson vissza nem jött a semmiből hozzájuk. A következő két napban pedig a pár asgard nyelven folytatott vitatkozását hallgathatták. Halla-nak roppant nehezére akart esni, hogy elfogadja, hogy ki is az anyja, a másik pedig az a rész volt, hogy megtudta, hogy Einar kicsoda és micsoda valójában. De azzal, hogy a férfi itt volt mellette és ő már tudta kezelni, így szerencsére nyugton maradt és a sebe is lassanként ténylegesen elmúlt a fájdalommal együtt. Eleinte még odavolt azért, hogy mindenki rajong érte, de néhány hét, inkább nap után kezdett számára fárasztó és fullasztó lenni. A Playboy cikk után a népszerűsége még nagyobb lett és kénytelen volt megtenni, amit a SHIELD és Spartan elvárt tőle. Nyilvánosan mutatkozni és leereszkedni a halandók közé. Alig várta, hogy egy-egy ilyen rendezvénynek vége legyen és eltűnhessen a színről, ahol nem akarják folyamatosan megfogdosni, és faggatni. Stephanie-val ellentétben az istennő nem különösebben aggódott, amiatt, hogy Einar kissé vadabb lett, mint volt, azok után, hogy megtudta, hogy kik is a jegyese szülei azon csodálkozott, hogy mindez nem korábban történt meg. Bár amiatt aggódott, hogy lehetséges, hogy a fejsze volt rá ilyen hatással. Illetve azzal is gondjai voltak, hogy még mindig nem tudta, hogy a saját hajszíne mi és ki miatt változott meg, mivel ezt sehogyan sem tudta összehozni a fejszével. Amit maga is támogatott, hogy a kis halandó kitalálta, hogy harcolni akar megtanulni. Úgysem volt soha semmire sem jó, de legalább ebben hátha valamire, és nem az lesz, hogy megölik mielőtt még Halla vehetné át az irányítást felette.
Saját maga a szabadidejében nekiállt kódexet írni, amibe a saját maga által ismert mágikus tudást jegyezte le, szigorúan rúnákkal, asgardi nyelven, ahogyan annak idején tanulta odahaza még a nevelőanyjától. Ezek mellett folyamatosan gyakorolt és próbálta a tűzmágiáját hatékonyabbá tenni. És időnként Einar-ral edzett, hogy a közelharci ismereteit, gyakorlatát is tovább fejlessze, hiszen az orvgyilkolási képzettségei nem éppen értek fel a rendes harctéri gyakorlattal. Einar pedig abban volt jó és hála a tanításának most már ő maga is igen sokat fejlődött, továbbra is a saját gyorsaságára és ügyességére, mintsem az erejére építve. Szíve szerint azonban elment volt New Yorkból, a hegyekbe, vagy a pusztaságba, ahol senki sem találja meg. Vagy akár még Namor-hoz is Atlantiszra, csak ne legyenek a nyomában a riporterek.
Egyébként nem nagyon hagyta el a SHIELD épületét, csak amikor bevetés volt és/vagy éppen valamilyen tévészereplésre kellett mennie és lassanként megbarátkozott muszájból azzal a gondolattal, hogy mindezt muszáj elviselnie, eljátszania és végigvinnie ahhoz, hogy odahaza a nagyapja, Odin végre megbocsássa a tettét és hazaengedje.

Szakértelmek: Változatlanok, esetleg a közelharci gyakorlata és a kardhasználata javult annak hála, hogy gyakorolt Einar-ral. Illetve folyamatosan gyakorolta a mágiahasználatot.

Steph:
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Sewvno
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller 6pz235

Jon és Steph:
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Ax0c3m
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Xmu5ch


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 28 Jan. 2016, 22:27-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Empty Re: Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 01:36

Vásárolt dolgok:
A pisztoly, amit vett magának: (van, hogy 2 darabot használ egyszerre, akkor Jon másik fegyverét kéri el, főleg ha a férfi éppen íjat használ)
Glock 30
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller G30

Illetve a fémbot amit használ.
Ez alapból két rövidebb darab (két egykezes), amit össze tud illeszteni és a botok végéből további rész csúszik ki, így végül közel 130 centis rudat kap a végére.
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller 341402-57358-mockingbird

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Empty Re: Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Szer. 17 Aug. 2011, 13:14

5. Végítélet
Miller-t és Steph-et küldték ki eredetileg, hogy egy mutánst, Kardkarmot semlegesítsenek a SHIELD-nek. Terepen derült ki, hogy ez mégsem annyira könnyű feladat, mert túlságosan erős a mutáns regenerációja. Időközben végül Steph le tudta tartóztatni Rorschach-ot is, amit végül is megszakított az, hogy Magneto Sarah-t felhasználva kapcsolta be a gépét, hogy kiirtsa az összes embert így mindenki rosszul lett. A két halandó én is csak alig tudta átadni az irányítást az Asgardi énjüknek, akikre azonban a gép nem volt hatással. Thorhalla sikeresen kivégezte végül Kardkarmot és Bishop, illetve Constantine segítségére sietett, akik a Légióval vették fel a küzdelmet. Einar-t pedig Magneto támadta meg, hogy leszámoljon az Asgardival azért, mert korábban ő volt az, aki megsebezte és miatta haldoklik. Einar viszonylag jól fel tudta volna venni a versenyt Magneto-val, ha Walter nem száll be a küzdelembe és lő rá négyszer a mutánsra, aki a négy golyót visszaküldte Einar mellkasába, ettől kezdve a férfinak szinte esélye sem volt, hiszen Magneto mellett még először egy, majd még kettő másik mutáns is beszállt a csatába, hogy megöljék. Ezeket sérülten végül Bishop és Constantine segítségével legyőzte, de időközben kénytelen volt visszaadni az irányítást Miller-nek, amit a másik két férfi látott is és az újdonsült Szellemlovas valószínűleg már teljesen biztosan tudja, hogy kicsoda is ő.
A másik fronton Thorhalla először Namor-t szabadította meg a Légiótól majd a férfival közösen Apokalipszissel vették fel a harcot, aki időközben saját maga vette át az irányítást a Légió felett. Valószínűleg a világ három legegoistább alakja csapott össze, így a mutánsisten nem tudta a két ellenfelét rávenni arra, hogy adják meg magukat. Végül Tyler némi segítsége után Namor a víz alá kényszerítette Apokalipszt, ahol igaz legyőzte a férfit, de az elmenekült. Az eset során Halla és Namor még közelebb kerültek egymáshoz, de az Atlantiszi férfi nagy bánatára, mire a többiekhez értek Einar-t már nem találta sehol, így a korábban beígért párbaj ismét elmaradt.
A következő egy hétben mindkét Asgardi gyógyulta a sebeket, amiket kapott, majd a Fury-ra küldték fel Miller-t és Smith-t, hogy Tyler-t győzzék meg az együttműködésről.

2 felhasználható kredit Halla-nak:
1 kredit ellenállás - kések, tőrök már nem sebzik a bőrüket.
1 kredit erő - 1 tonna megemelése

Aktuálisan:
3-as tűzmágia
1-es regeneráció - gyengébb mérgek és karcolások regenerálása
1-es erő - 1 tonna megemelése
1-es ellenállás - kések, tőrök már nem sebzik a bőrüket.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Empty Re: Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Szer. 21 Szept. 2011, 21:48

5.5. Pár hónapos bővítés
Az első reagot módosítottam, révén, hogy megszerezte a doktori címét, férjhez ment, és felvette a férje nevét.
Stephanie Miller
Miután sikerült végül meggyőzni Tyler-t visszatértek a Földre és a SHIELD-hez, hogy ott tovább folytassák a kettős életüket. Ami azért egy idő után roppant fárasztó is tud lenni, hiszen csak fele időben tud Stephanie ténykedni. Különösen nehéz volt most számára, hiszen egyrészt végre valahára kitűzték Jonnal az esküvőjük időpontját és nem sokkal előtte pedig még a doktori disszertációjának védési időpontja is ott volt. Új főnököt kaptak, miután Spartan elhunyt nem sokkal korábban, illetve azon a napon az egyik közeli barátjuk is, Frank Walter, így a fiatal fiú temetéséről is neki és Jonnak kellett gondoskodnia. Amikor éppen nála volt az irányítás, edzett, gyakorolt, illetve végre valahára befejezte a doktoriját, utána pedig még készült és tanult annak a megvédésére és az esküvő megszervezése sem járt kevés elfoglaltsággal. Arról nem is beszélve, hogy időközben is voltak bevetések, amikre ki kellett menni. Ilyenkor gondolkodott el, hogy jó, hogy Spartan elméletileg tolmácsnak és szakértőnek vette fel, helyette az utóbbi időben Madár vagy Madárka néven ügynökként ténykedik az utcán, a skandináv szakértőkénti munkája mellett. Egyben biztos volt a veszélyes munka mellett, hogy ennyi feladat és kötelesség mellett a pénzügyekkel legalább soha sem lesz gondjuk. Nem mintha a nevelőszülei nem a felső tízezerbe tartoztak volna. Egy valami volt igazából, amit nagyon sajnált, hogy az írásra nem maradt ideje, szinte semmi sem. Így a készülőfélben levő könyvét is félre kellett tennie és minden mással foglalkozni. Inkább maradt annál, hogy újságokba publikált csak cikkeket, azok nem vették el annyi idejét, mintha könyvet írt volna. Az esküvőre természetesen meghívták a családtagokat és egy másikfajta családtagot is, Donald Blake-t, igaz a férfi csak az Asgardiak felé volt rokon, de amennyit segített már nekik a doktor, úgy érezték Jonnal, hogy természetes, hogy őt is meghívják.
Végül elérkezett először a doktori védése, amire annak ellenére, hogy az utóbbi időben már szinte félelem nélkül megy verekedésbe, vagy lövöldözésbe, ide remegő gyomorral alig tudott elmenni, a vőlegénye kísérte, de végül a lány sikerrel vette az akadályt majd alig egy héttel túl is lett élete legboldogabb napján, amikor kimondhatta az igent Jonnak. Steph örült neki, amikor kiderült, hogy Thor, azaz Blake is eljön, azonban a legnagyobb meglepetése az volt, hogy Einar apja, Skurge is megjelent az eseményen, hogy gratuláljon nekik. Az ifjú házaspár a munkájuk miatt csak egy rövidke nászútra tudott elmenni és alig pár nappal korábban értek csak haza.


Thorhalla Thordottir
Halla számára nem volt túl meglepő, amikor hamarosan ismét felbukkant Blake, hogy ő kezelje mindkettejüket. Igaz megint főleg Einar-t, mert igencsak súlyosan sérült meg a Magnetoval való csatájában. Az még nem is lett volna gond, mert egyedül boldogult volna vele szemben, de amikor Rorschach beszállt a küzdelembe és rálőtt a mutánsra, azokat a golyókat Einar kapta meg. most ez a néhány hónap közel sem volt olyan békés Einar és közte, mint az utolsók, amiket itt Midgardon töltöttek el együtt, megint jó néhányszor vitatkoztak. Halla-nak rá kellett jönnie, hogy a férfi féltékeny Namor-ra. Más esetben soha sem érdekelte volna, hogy ki iránt érdeklődik a nő, vagy kit enged az ágyába, de Namor más volt, az első olyan ellenfél számára, akinek talán még esélye is lett volna, hogy elrabolja Halla szívét. A nő is kissé zavarban volt emiatt, nem hitte volna valaha, hogy pont egy halandó fogja elérni nála ugyanazt, amit ötszáz év alatt csak Einar-nak sikerült. Többször előfordult, hogy a tengert nézte és várva, hogy a Halkirály feltűnik és újra láthatja, de a férfi nem mutatkozott, ugyanakkor félt is, hogyha feltűnik, akkor a párbajra is sor fog kerülni, amit nem akart. Nem akarta, hogy bármelyiknek is baja legyen, de sajnos ismerte kettejüket már annyira, hogy egyik sem érné be azzal, hogy mindkettővel viszonyt tart fel, mert mindkét férfi túl büszke volt ahhoz, hogy rajta osztozzanak. Eleinte bármennyire nem tetszett neki, de Einar végül rá tudta venni, hogy vegyen fel emberi ruhát, hogy valamelyest el tudjanak vegyülni az emberek között és ki tudjanak járni a városba. Igaz még így is roppant feltűnőek voltak a magasságukkal, de legalább nem minden ember ismerte meg őket, csak néhány sarkonként állították meg őket autogramokért. Ez volt a hátránya annak, hogy valakik hírességek. Kezdte irigyelni Miller-t és Smith-t, hogy ők legalább jelmezben és maszkban harcolnak, így az embereknek fogalmuk sincs, hogy kicsodák. Stephanie-nál nem igaz, mert őt az írói munkája miatt ismerték, de Miller elkerülte felhajtást hála a Sólyomszem jelmeznek. Az esküvőn meglepődött, nem azon, hogy Blake ott volt, azt szinte várta is, Skurge ott léte jelentett számára meglepetést, hogy ő is eljött, hogy gratuláljon és beszéljen a fiával és vele is.
„Otthon” a SHIELD-nél egyébként a legtöbb idejében gyakorolt, már amikor éppen volt erre idő és nem az újságírók, vagy tévések ostromolták, vagy éppen lustálkodott, mert neki ez istennő révén járt. A legszívesebb találkozott volna Odinnal, hogy végre a nagyapja képébe mondhassa, hogy már igenis megváltozott és haza akar térni végre.

Halla és Einar civilben
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Alca

És Steph számára szeretnék venni egy második pisztolyt is. ugyanúgy Glock 30-at, mert ennek kb. nincs visszarúgása és a leányzónak ez a legjobb.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Empty Re: Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Kedd 25 Okt. 2011, 14:58

Ami már régóta érett, de lusta voltam eddig kikeresni, harci ruha Halla-nak :)Mert a latexruhában mégsem lehet verekedni Very Happy

Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller 1886284-valksa14
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller 1893829-valkyrie05
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller 3127000-secretavengers03122
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller 1893828-valkyrie00
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller 1539772-picture_3


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 25 Aug. 2013, 15:56-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Empty Re: Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 16 Jan. 2012, 11:13

6. Pokol és vihar

Halla és Einar Zack Morsus mutatványának hála egy raktárépületbe kerültek, amiről utólag kiderült, hogy csapda volt. A férfi Hellstorm ellen szándékozott szövetségeket keresni, de arról nem tudott, hogy az alvilág feje eddigre már bérgyilkosokat küldött ellenük, akik már odakint várták őket. A raktár felrobbant, ahonnan végül sikeresen megmenekültek, de ez nem tartott örökké, alighogy kiértek egy másik Asgardiba futottak bele, akivel miközben beszéltek egy mesterlövész lőtte fejbe Thorhalla-t. Noha az egyik halandónak hála a golyót hamar kiszedték a fejéből, még nem tért magához, de már nem volt közvetlen életveszélyben. Einar éppen készült a mesterlövészt megölni, amikor a másik Asgardi rá támadt, a férfit kivégezte, miközben Bishop elintézte a lövészt. Mielőtt azonban menyasszonyát biztos helyre vihette volna a SHIELD érkezett meg, akiket Hellstorm nyomására egy szenátor kényszerített, hogy minden szuperhumánt, mutánst és egyéb ilyen lényt tartóztassanak le. Mindenkit kiütöttek, Miller egy cellában ébredt lekötözve, emberi alakban, míg Thorhalla és Stephanie eltűnt. Őket Donald mentette ki szállítás közben és vitte egy kórházba, hogy Halla ott épülhessen fel biztonságban a lövésből.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Empty Re: Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Kedd 14 Feb. 2012, 00:10

Halla a Loki-val kötött alkunak hála elvesztette Asgardi mivoltát és Melissa testébe került. Így új képességekre és külsőre tett szert. Így ezen cserével Stephanie másik fele Melissa lett.

Új adatok:
Név: Thorhalla Thordottir
Egyéb név(i): Halla
Faj: nem ismert / embertelen (homo sapiens inhumanus)
Nem: nő
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos, csak a Kínai kormány tud róla / Attilan-on közismert (Asgardon és Midgardon Thorhalla közismert)
Születési helye és idő: ismeretlen / Attilan, Tibet; 1896. augusztus 2. (Hallaként: Asgard, Valhalla, I. Sz. 1466. május 28.)
Kor: ismeretlen, 20 évei elején járhat / 23 (123) év* (Hallaként 553)
Család: ismeretlen / Az Embertelenek uralkodói családjának tagja (Hallaként az Asgardi királyi család tagja)
Foglalkozás: SHIELD ügynök / hercegnő
Testmagassága: 182 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: vörös
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: a nagyon hosszú vörös haja
Egészségi állapot/ betegségek: amnézia, szinte nincs immunrendszere, így folyamatos gyógyszeres kezelés alatt áll, gyakran migrének gyötrik

Képességek:
Faji képességei:
Szuperhumán erővel (kb. 400kg felemelése), emberfeletti reflexekkel (reakció idővel), gyorsasággal és kitartással rendelkezik. Ezek mind az emberi olimpikonok feletti képességek.
Azonban, mint a legtöbb embertelen hozzá van szokva, hogy baktérium- és szennyezés mentes környezetbe élt (Attilan), így az immunrendszere igen gyenge, szinte nincs, és igen hamar betegszik meg a lég- és vízszennyezés miatt, ha ennek ki vannak téve.

Terrigen-ködös képessége:
Melissa-nak a képessége tulajdonképpen a hajában rejlik. A haja alapállapotban semmiben sem különbözik az emberi hajtól, ami kb. 190 cm-es hosszúsággal rendelkezik, ami tapintásra és állagra is ugyanolyan, mint másoké, egyetlen különlegessége, hogy majdnem tízszer olyan gyorsan nő, mint másoké. Azonban, ha a képességét használja, akkor a haja acélkeménységű lesz, minden egyes szálra igaz lesz és ezt a pszichokinetikus erejével képes mozgatni és megannyi dologra felhasználni.
Ilyenkor a haja elég ellenálló és kemény ahhoz, hogy körülbelül 1,6 tonna** súlyt meg tudjon vele emelni. Ekkora súlyhoz a teljes haja kell, de szálanként körülbelül 3kg súlyt képes megtartani. Képes a haját legvégső esetben a kétszeresére megnyújtani, de ilyenkor a hajának szakadási lehetősége is megnő, legyen az akár acélkemény állapotban is. Acélkemény állapotban még a pisztolylövéseket is képes felfogni a hajával.
A hajának maximális gyorsasága az Melissa gondolataival megfelelő (így akár képes a hangsebességet is elérni). A nagyon finom mozgásokra meglehetősen sok figyelmet kell fordítania, mit például a kártyalapok osztása, vagy gépelés a billentyűzeten és ez igen lassan megy. Azonban, ha pajzsot kell a hajából készítenie, vagy egy ütést kivédenie, az ő reakciójának gyorsaságával megvan.
Mivel a haja kellően erős és ellenálló, így képes vele ütéseket felfogni, vagy akár lándzsaként használni ezt is, egyszerre csak annyi cselekvést képes a hajával végrehajtani, amennyire koncentrálni képes.
Bár a hajának nincsenek idegei, a pszichokinetikus erejével mégis képes azon keresztül is érezni.

Mágiaérzékenység és az Asgardi 3as tűzmágia is megmaradt neki, bár egyelőre nem képes ebben az új testben használni.

Külső:
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller 498402-medusa_stjepan_sejic
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller 877448-medusa_001
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller 769090-medusa
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller 468026-medusa_jae_lee03
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller 1705983-medusa___war_of_kings_5
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller 4be8458c2853b


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 25 Aug. 2013, 15:57-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Empty Re: Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Kedd 24 Ápr. 2012, 17:39

7. Árulás és egy hónapos bővítés
Thorhalla Thordottir
Halla-nak az utolsó emlékei azok voltak, hogy lelőtték, utána vágás és a következő, hogy Jonathan karjaiban ébred fel. Nem emlékezett arra, hogy miként került oda, mert Loki elvette az emlékeit azzal kapcsolatban, hogy üzletet kötöttek egymással. Ennek hála nem tudta, hogy mi történt vele, találkoztak a börtönben egy furcsa alakkal, aki egyből megmondta, hogy Thorhalla az Thorhalla, miközben percekkel korábban még Jon és Einar sem ismerte meg, mert asgardinak sem érezték. A nő rájött, hogy a férfi időutazó lehet, majd miután az őrszemek előtt egy csókot nyomott a nőnek eltűnt. Nem sokkal később tudta meg Halla, hogy hova is ment. Miután a Xavier birtokra mentek Jon megkerestette Steph-et és mint szerencsére kiderült az eredeti teste is egészséges volt, csak éppen annak a lelke volt benne, akinek a testében ő maga. Steph itt sírva mondta el, hogy mi történt és ki ölte meg Donald-ot, és így Thor-t. Halla-nak ez volt a végső csapás erre a napra, először magához tér egy idegen testben, majd az a halandó férfi megalázza, Einar nem lehet vele, lehet, hogy örökre és még az apja is meghalt az által. Zokogva omlott össze és próbált nekiesni Magneto-nak, hogy megölje azért, mert ő engedte ki azt a férfit. Jonathan és Medúza alig tudták elvonszolni onnan, hogy ne csináljon őrültséget. Ettől a perctől kezdve nem volt hajlandó senkivel sem a csoportból beszélni, sem pedig angolul megszólalni. Legalább két napig zokogott a későbbi szobájában, nem az zavarta, hogy Thor meghalt, mert azt még elfogadta. Megtanulta elfogadni a nevelőszülei halálakor, hanem az, hogy miként. A dicső harcos, a viharisten dicstelen halált halt, Valhalla-ban lett volna a helye, erre Niflheim-be kerül, miatta. Mert meg akarta ismerni és védeni őt, a lányát, akivel soha sem beszélhetett úgy, mintha tényleg a lánya lenne, mert Halla csak miután ezt megtudta Donalddal találkozott és Thor-ral a száműzetése óta nem. Az uru lőszert nézte, amit odaadott neki Steph. Nem tudta, hogy miért fogja annak az őrültnek adni a későbbiekben. Einar-ra lett volna szüksége, az ölelésére, de nem kaphatta meg és Jon tolmácsolt szavai így semmit sem értek, ahogyan Steph sem tudta megvigasztalni őt. Mikor visszakapta Einar karjdát az új testével ismerkedve edzeni kezdett, nem kímélve az új testét, sem magát. Mivel a test olyan volt, amilyen naponta több tucat gyógyszert kellett szednie, hogy az immunrendszere megerősödjön. A fizikai gyakorlások mellett Medúzától a képessége használatát tanulta, ami az egy hónap végére már igencsak jól ment, illetve a nő a saját nyelvére tanította őt és Steph-et a kúrai titkos részeiben, ahol Halla is lakott. Eközben ő a mágiát tanította a nőnek, és saját maga is próbálta újra ezt előhozni magában. Érezte, hogy ott van, csak nem tudta irányítani. Egyetlen egyszer sem állt szóba senkivel, összesen maximum Zachariassal és Xavierrel, de azt is úgy, hogy Asgardi nyelven és Steph-nek kellett fordítania. Ha Jon nem kéri meg, már régen távozott volna, hogy megkeresse Namor-t és felvegye vele a kapcsolatot. Végül a hónap letelte végén kereste fel ezzel a telepata házigazdát, hogy szeretné, ha megpróbálná elérni Atlantisz királyát.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Empty Re: Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 14 Júl. 2012, 18:49

Halla végre visszakapta a saját testét és visszakerült abba. Így most már végre valahára visszakapta a mágikus képességeit is, amiket nem tudott az elmúlt időszakban használni hála annak, hogy Melissa testében volt. És így újra nem egyedül van, hanem Steph-el együtt osztozik újra a testében.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Empty Re: Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Kedd 09 Okt. 2012, 12:14

8. Új mutánsok és egy hónapos bővítés és 9. 198.
Thorhalla Thordottir és Stephanie Miller
Halla végül mégsem tudta felkeresni Namor-t, mert más feladatot kaptak, sikerült a hírekben egy tárgyat találni, ami a múzeumba érkezett. A legenda szerint képes megtörni az átkokat, azaz ez tökéletesnek tűnt ahhoz, hogy Halla és Medúza is végre visszaszerezhesse, visszakaphassa a testét, amit még mindig nem tudni, hogy miért is lett kicserélve. A három hölgy, igazából fizikailag kettő el is indult Steph korábbi munkahelyére. A ládát megtalálták, valóban mágikusnak lehetett érezni, azonban a leírás alapján kinyitni sem lehetett. És semmilyen használati útmutatás nem volt hozzá. Halla végül úgy döntött, hogy összetörik a vitrint, amiben van és egyszerre fogja meg ő és Medúza. Így Steph kénytelen volt átadni az irányítást a másik nőnek és eljött az igazság pillanata. Medúza néhány jelet felismert a ládán, valamilyen 5 faj szövetségéről írtak, de nem jött rá egyik nő sem, hogy embertelen szimbólumokról van szó. Végül Halla és Medúza egyszerre érintették meg a ládát, hogy felnyissák. Egy robbanás rázta meg a helyet, amint a füst elült a két szakadtruhás nő már a saját testében feküdtek a földön. Az őrök persze ekkor érkeztek meg oda és találták ott a körözött személyeket. Zack hívása után derült fény arra, hogy mi is történik a Stark plázánál, így el akartak oda indulni. Az őrök ezt nem akarták hagyni, végül az egyszerű emberek siettek segítségükre, akik még mindig hősként ünnepelték Halla-t. Medúza hazafelé indult, míg Halla a plázához. Végül mindkettejük/hármójuk útját Zack teleportációja oldotta meg, aki hazamenekítette őket. Miután mindez megtörtént kiderült, hogy most Einar van abban a helyzetben, amiben korábban Miller, noha nincs meg a nyaklánc továbbra sem, Einar képtelen volt visszaadni az irányítást a halandó felének. Ennek Halla tulajdonképpen még örült is, hiszen már hosszú ideje kénytelen volt nélkülözni a jegyesét. Így minden idejét, amikor éppen ő irányította a testét Einar-ral töltötte. Igaz eközben sem mulasztotta el azt, hogy ő maga gyakoroljon, és Medúzát is eddze, ha már olyan sokat dolgozott azzal a testtel, hogy normális állapotba kerüljön, akkor esze ágában sem volt hagyni, hogy elpuhuljon és elgyengüljön. Steph sokszor bújta a jogi könyveket ezen idő alatt, már amikor éppen lehetősége volt erre, ezt Wright-tal tette, neki volt ehhez esze és sütnivalója, hogy megoldást találjanak arra, hogy ezt az egész „boszorkányüldözést” miként lehetne befejezni. Eddig nem sok sikerrel. Amikor volt egy kis ideje, akkor örömmel foglalkozott a fiatalokkal, hogy tanítja őket, történelemre és az ilyesfajta tárgyakra, mert ő maga ehhez értett, bár nem sok ideje volt rá, illetve Medúzát az Asgardi és angol nyelvre. Halla-nak egyelőre végül elmaradt a nagy terve, hogy beszél Namorral, az hogy visszakapta Einar-t mindez feledtette egy időre.


- Einar és Thorhalla: Éhség
Skurge boldogan megöleli a fiát és utána óvatosan lép Hallához, ha az elfogadja a kedves gesztust akkor őt is keblére szorítja.
- Bocsássatok meg, de nehéz olyan varázst felfőzni, amivel ide tudlak hozni titeket. Részvétem az apádért hercegnő, kiváló harcos volt. Fiam, túl hosszú ideje küzdesz az átváltozás átkával, ezért is hoztalak ide. Meg kell törnünk Odin átkát. Nem függhet formád egy eszköztől. van megoldás, de ehhez... el kell menned anyádhoz.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Empty Re: Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Pént. 04 Okt. 2013, 12:33

10. Megváltás és egy hónapos bővítés
Stephanie Miller és Thorhalla Thordottir
A kaland során a páros, vagyis inkább továbbra is csak Einar, Halla-val együtt Jotunheimben voltak, ahol meglátogatták Amora-t, hogy ő tud valamilyen megoldást arra, hogy megszűnjön azaz átok, hogy tárgy kell ahhoz, hogy át tudják adni egymásnak az irányítást Einarék. Halla nem volt ott a beszélgetés nagyobb részében miután összekaptak Amora-val ő sértődötten vonult ki a nő házából és nem volt hajlandó beszélni vele tovább.
Miután hazaértek Skarlát Boszorkánymester átka megtört, így Miller már nem volt a semmibe ragadva, hanem végre visszakaphatta a testét. A további dolgok pedig már csak jöttek egymás után és hihetetlen gyorsan. Úgy döntöttek főleg Steph javaslatára, hogy nem csak maguk miatt, de azért a meghurcoltatásért, amit a családjaik, szeretteik szenvedtek el a szuperhumán üldözés alatt, miatt beperelik kárpótlásért az államot és a SHIELD-et. A perig végül is nem jutottak el, mert sikerült megállapodniuk, a Miller házaspár több tíz millió dollárt kapott kártérítésnek abban az esetben, ha nem teregetik ki a szennyest a médiának. Ez eszük ágában sem volt, mert azt jelentette volna, hogy leleplezik azt, hogy az asgardiak hozzájuk köthetők. A pénzből végül is Bronx keleti részén City Island-től keletre található még egy sziget, ezt vette meg a Miller házaspár magának a kártérítés után. Itt épült fel a Miller család kétszintes új kúriája. Ahova amint be lehetett költözni be is költöztek, Olaf is velük tartott természetesen a lány legnagyobb örömére.
Ő leginkább, amíg Jon a SHIELD-del tárgyalt és ezeket az ügyeket intézte otthon maradt és a házukhoz szerezte be azokat a dolgokat Olaffal, amik szükségesek lehettek. Hatalmas könyvtárat és növényházat – hátsó udvarban – is berendezett, mivel hatalmas műkincskedvelő volt, így műkincseket vásárolt, vagy ha nem tudott ilyet szerezni, akkor replikákat készítettet. Jon szerencsére ezt ráhagyta, mert az ízlésük eléggé hasonlított. Nem túl meglepő, hogy jellemzően skandináv stílusban készült a berendezés és régies hangulatban, noha ez inkább „álca” volt. Minden a lehető legmodernebb felszerelés volt, számítógépek, biztonsági rendszerek és még sorolhatta volna. Mégis a modern és a régies tökéletes fúzióját hozta létre. Mikor volt ideje, akkor írt és megkérte Medúzát is, hogy költözzön oda hozzájuk, a ház hatalmas úgyis, és amíg egy testen osztoztak, azalatt barátnők lettek, és így jó lenne, ha nem kellene most elválniuk. Medúza pedig mivel Steph volt az egyetlen barátja hála az együtt töltött időnek így boldogan mondott igent. Amikor nem Steph irányított, akkor Halla a népszerűségben fürdött, imádott egyik tévéstúdióból a másikba járni, élvezte, hogy megannyian kezdtek úgy öltözködni, ahogyan az asgardiak, lassanként kezdett megbarátkozni a halandókkal. Mikor nem épp a tévében volt, vagy nem fotózták, otthon gyakorolt és edzett, az új házban egy asgardi biztos tornatermet is berendeztek, hogy legyen hol ezt tennie, vagy ha épp olyan idő volt, akkor odakint a szigeten is gyakorolt.
Egyiküknek sem tetszett különösebben az ötlet, hogy Millerék vissza akarnak menni a SHIELD-hez és ők nem akarták megtenni, de abban egyetértettek, hogyha azt a csapatot sikerül összehozni, akkor annak tagjai lesznek mind a ketten természetesen, még úgyis, hogy Steph inkább szeretne a polgári életére koncentrálni. Felmerült a házaspárban, hogy lassan vállalhatnának Jonnal egy csemetét is, de ez az ötlet egyelőre sajnos nem volt kivitelezhető, mert tudták, ha így lenne, legalább 9 hónapig nem adhatná át az irányítást Halla-nak és a rajongói élve koncolnák fel ezért a tettéért. Az első új otthonukban töltött hétvégére pedig Einar-nak és Jonnak is muszáj volt belemennie a lányok ötletébe és elfogadni azt, hogy meghívták Namor-t ebédelni, mert tervben volt, hogy őt is meghívják a csapatba, így pozitívumot érhet el Namor a korábbi tettei ellenére is és talán a tárgyalások is könnyebben mennek majd neki. Illetve persze, hogy Thorhalla látni akarta, meg Steph is kíváncsi volt élőben rá.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Empty Re: Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller

Témanyitás by Morsus Szomb. 12 Okt. 2013, 23:13

Elfogadva!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Empty Re: Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 26 Május 2014, 13:39

11. Aranykor és 3 hetes bővítés
Stephanie Miller és Thorhalla Thordottir
A négyes sikeresen fogadta Namor-t, ami ugyan majdnem katasztrófába torkollt, de végül „nehezen” ugyan, de megoldották mindezt. Ehhez nagyban az is kellett, hogy Miller esze a helyén volt és nem adta át az irányítást Einar-nak, aki biztosan nekiment volna a halkirálynak. A férfi végül ugyan belement abba, hogy segítsen nekik, ha szükséges, noha ezt igencsak furcsa módon tett meg. Ezek után kezdődtek a gondok, Namor a könnyebbik eset volt arra a napra. Nem sokkal később egy férfi érkezett meg hozzájuk, aki segítséget kért tőlük. Mindez csak csapda volt, mert egy szérummal fertőzte meg Steph-et. A férfi Zöld Halál volt, egy férfi, akivel annak idején Jon is találkozott még. A férfi királynőt akart magának és ezt Steph, illetve Halla személyében képzelte el magának. Einar győzte le végül a lényt és Steph Halla segítségével a szérumot magában. A lányoknak nem volt könnyű helyzetük, tudták, érezték, hogy a férfi által Goblin Királynőnek nevezett valami eltűnt, az ősi mágia erősebb volt, mint a gyenge midgardi tudomány, de valami megváltozott. Ők ketten eddig is tudták, hogy lényegében egy lélek és test voltak, ugyanazon lélek két megtestesülése, de genetikailag közösek, mint Einar és Jonathan is. mióta itt voltak és visszakapták mind a ketten a szeretett férfit elásták magukban azt, amit Loki tett velük, amivé tette őket. A Goblin viszont „megrepesztette” ezt a burkot Stephanie esetében. Mivel ugyanazok voltak ugyanazok a vágyaik voltak, mind a ketten szadisták és élvezik ha fizikai, vagy lelki fájdalmat okoznak, gyilkosok, akik szeretnek ölni, jók benne és élvezik. Ezt eddig elnyomták, de most ott volt újra közöttük, főleg a halandó félben. Mindez úgyszintén Loki miatt, aki ezt tette velük évszázadokon át. Ismét hónapok, évek kellenek majd ahhoz, vagy még több idő, hogy mindezt elnyomhassák és megküzdhessenek közösen ezzel, azért, hogy a sötét múltjuk, gondolataik ne legyenek rájuk befolyással.
A következő három hét egészen nyugodtan telt el, Steph nekilátott meditációt tanulni, hogy azt a sötét foltot, „szakadást” jobban tudja uralni és ne hatalmasodhasson el rajta. Ehhez tanárt is fogadott, aki járatos efféle dolgokban. A szabadidejében segített Medúzának kutatni az eredetét és írt is. Halla jellemzően gyakorolt, illetve lustálkodott, plusz örömmel vette a neki rendezett ünnepségeket is. Medúza biztonság kedvéért az ő vérüket is ellenőrizte a goblin szérum miatt, és ekkor jött rá egy furcsaságra, a Miller házaspár eddig is tudta, akárcsak az asgardi feleik, hogy a lelkeik közösek, de a vizsgálatok arra derítettek fényt, hogy DNS-ileg is megegyeznek. Az okokat nem tudta a nő, a további vizsgálatokat pedig kicsit félretette a saját projektje miatt, de a négyes érezte, hogy erre a kérdésre igazából választ csak Odin-tól, vagy Amora-tól kaphatnának, amik eléggé nehézzé tette a válaszok megkapását. A békés és nyugodt három hét letelte után a SHIELD új vezetője készült látogatást tenni náluk, így ők is erre készültek.

2 felhasználható kredit Halla-nak:
1 kredit regeneráció – komolyabb mérgek és mélyebb vágások regenerálása.
1 kredit erő - 5 tonna megemelése

Aktuálisan:
3-as tűzmágia
2-es regeneráció - komolyabb mérgek és mélyebb vágások regenerálása.
2-es erő - 5 tonna megemelése
1-es ellenállás - kések, tőrök már nem sebzik a bőrüket.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Empty Re: Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller

Témanyitás by Morsus Szomb. 19 Szept. 2015, 01:10

Elfelejtettem írni a két kaland kezdetén, de az eddigi sztorik után Halla kap két asgardi kreditet magának Smile

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Empty Re: Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 19 Szept. 2015, 09:39

Hurrá ^^ Nah akkor.

2 felhasználható kredit Halla-nak:
1 kredit regeneráció – akár csontokat érő sérülések regenerálása, és a mérgekre immúnis.
1 kredit ellenállás - kardoknak, kisebb pisztolyoknak is ellenállnak.

Aktuálisan:
3-as tűzmágia
3-1s regeneráció - akár csontokat érő sérülések regenerálása, és a mérgekre immúnis.
2-es erő - 5 tonna megemelése
2-es ellenállás - kardoknak, kisebb pisztolyoknak is ellenállnak.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller Empty Re: Thorhalla Thordottir / Dr. Stephanie Miller

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.