Mesterbűnözők

Go down

Mesterbűnözők Empty Mesterbűnözők

Témanyitás by Morsus Pént. 12 Aug. 2011, 16:03

Egy csapatnyi szuperlény, akik bosszút esküdtek az Angyalok ellen.
Vasököl
Cloud
Rovar
Sion
Controller
Vörös Nyíl
Kardfog

Vasököl
Mesterbűnözők Exiles_Vol_1_27_page_2_Daniel_Rand_%28Earth-989192%29
Név: Damien Kai
Egyéb név(i): Vasököl, Embertelen, Élőfegyver
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: ember- és mutánsbarát
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1996 Január 1.
Kor: 22
Család: Hun Kai(apa, meghalt) Albert Freeman(unokabáty, meghalt) Katherine Freeman Kai(anya, állapota ismeretlen) Lion Cheif(féltestvér, jelenleg K’un Lunban)
Testmagassága: 181 cm
Testsúlya: 87 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: barnás fekete
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: Sárkány alakú tetoválás a mellkasán, Shao-Lao erejének jelképe.
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: Teljesen egészséges, csak a beteges fellelőség tudata él benne.

Damient az Angyalok hátra hagyták egy küldetés során. Mivel a legtöbb tagja annak az inkarnációnak halott így soha senki sem ment utána. Damien ezen a "rövid" kis japán kéz ellenes harc során megőrült és bosszút esküdött. renegát vasököl lett, aki az erejét a hatalom megszerzésére használja. Ő a Mesterbűnözők alapítója és vezére.

Képességei: Damien birtokosa Shao-Lao Vasököl erejének, melynek segítségével, és saját csíjének felhasználásával az erőt a testrészeibe tudja koncentrálni, így azokat sokkal erősebbé teheti, mint egy rendes ember ereje. Ha például az ökleibe koncentrálja az erőt, akkor az keményebb így, mint az acél, átüthet akár egy falat is, viszont, ha erejét sokáig egy pontba koncentrálja, az emberi erejének következtében sérülhet, ehhez nagyjából 1 óráig abba a testrészébe kell koncentrálnia. Damien koncentrálhatja erejét ökleibe, ezáltal acélkeménységűre duzzasztva azokat, vagy lábába, amivel így akár autókba rúghat lyukat, vagy fejébe is akár, így megnövelve szellemi képességeit, de ez 10 perc használat után migrénes fejfájást okoz nála. Az erejét fegyverekbe is tudja koncentrálni akár, de ez sokkal több energiát kell koncentrálnia, ez őt nem sebzi, de sokkal hamarabb kimerül így, mintha testrészeibe koncentrálná az erőt. Az így felerősített fegyverek lehetnek kardok, melyek keményebbek az acélnál, vagy akár a titánnál is, lehetnek pisztolyok, melyeknek így lövőerejük megkétszereződik. Damien fegyvereket kevésbé használ. Damien erejét fordítva is használhatja magán is akár, vagyis nem sérül, hanem begyógyítja vele sebeit egy pontra koncentrálva, teljes testére egyenlőre még nem tudja koncentrálni, csak egy-egy adott pontra, ez a koncentrálás sokkal fáradékonyabbá teszi, mint az erejével kapcsolatos bármilyen koncentrálás, és sokkal tovább kell hozzá koncentrálnia, mint a többi koncentrációs pont esetében. Ez lehet akár 1 óra, a sérülések függvényében, de utána annyira elfárad, hogy minimum 10 óra alvásra is szüksége lehet.

Szakértelmei: Damien K’un Lunban elsajátította, annak speciális harcművészeti stílusait, ezenkívül megtanították neki a kung fu, a judo, és juijutsu stílusait is, és valamennyit tanult kravmagából is Izraelben
Harcművész:
Képes bármilyen közelségből elkapni a felé szálló golyót, de egyszerre csak párat és képes eltáncolni a lövések elől, de ezt nem bírja sokáig energiával.

Adam Cloud
Mesterbűnözők Slaymaster_%28Earth-1720%29
Név: Cloud
Egyéb név(i): Kardmester
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: Semleges de mondhatni azt hogy választó vonalon áll csak lökés kell akármelyik irányba.
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1992
Kor: 25
Foglalkozás: Rabló/Gyilkos/Tolaj
Testmagassága: 181
Testsúlya: 72
Szeme színe: Kék
Haja színe: Szőke
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: -
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: -

Cloud, egy régi gonosz, aki vasökölben új reményt talált, tőle kapott fegyvert és felszerelést, a harcművész még ki is képezte.

Képesség: Ügyessége és rugékonysága pókembert idéző, képes 5 tonnát felemelni. A tudatát semmilyen mágia vagy manipuláció nem befolyásolhatja.

Szakértelem: tanult kung fut és judot vasököltől. Mesteri kardvívóvá vált.

Felszerelés: Könnyű testhez álló vért, kisebb fegyvereknek ellenáll. Kard, ami verbánium ötvözet.

Rovar
Mesterbűnözők 601341-humbug1
Mesterbűnözők 3300021-humbug2
Igazi neve: Gabriel Tyler
Egyéb neve(i): Pókember, Amerika Kapitány (régebben), Rovar (most)
Foglalkozása: hírszerző, bérgyilkos
Személyazonossága: volt amerikai állampolgár, mint Rovar sehol sem ismert.
Állampolgársága: Amerikai volt
Családi állapota: nőtlen
Faj: mutáns
Születési helye: ismeretlen
Rokonai: Nincsenek
Testmagassága: 198 cm
Testsúlya: 87 kg
Szeme színe: vörös
Haja színe: -
Bőre színe: fehér/szürke kittin váz

Rovar a valamikori hős mára rovarszerű szörnyeteggé vált. Vasököl jobb keze.

Képesség: Rovar testén kittin váz van, ami nagyon ellenálló, puskalövéseket is kibír. Képes kommunikálni a rovarokkal és parancoslni nekik. Ötször gyorsabb, mint az ember. Képes 20 tonnát felemelni.

Felszerelés: Egy verbánium ötvözet kard.

Sion
Mesterbűnözők 700708-robert
Az eredeti Hulk jövőbeli sötét énje. Ez a Hulk három méter magas és rendelkezik eredeti tudásával.

Képesség: Lásd Hulkok alfaj.

Szakértelem: Ökölharc, harcművészetek, mesterlövészet, bérgyilkoság, autófeltörés, túlélő képzés, shiled katonai képzés, fegyver ismeret.

Controller
Mesterbűnözők 141378-139592-controller
Robosztus zseni egy harci páncélban. Basil Sandhurst az eredeti neve. Egy másik realitásból maradt itt, évekig volt a kormány fogja.

Képesség: Basil a vértjében képes 10 tonnás erőkifejtésre, a vért védi őt a nagyobb kaliberű fegyverek elől is.

Felszerelés: Basil vértje a fő felszerelése és az elme uraló tenyérnyi diszkek, amiket áldozataira rakva képes őket kibernetikusan vezetni.

Vörös Nyíl
Mesterbűnözők 89216-174328-shaft
Balthazar Morsus más világbeli gonosz mása. Szerelme életéért akar bosszút állni.

Képesség: Képes mágikus energia nyilakat teremteni.

Szakértelem: A föld egyik legjobb íjásza.

Kardfog
Mesterbűnözők 891491-sabretooth_01
Név: Victor Creed
Egyéb név(i): Kardfog, Kardfogú, Sabretooth, El Tigre, Gyilok
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: bérgyilkos... nincs sok jelleme
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: Kanada az időpont ismeretlen
Kor: ismeretlen
Családi állapota: nőtlen
Foglalkozás: bérgyilkos
Testmagassága: 202
Testsúlya: 124
Szeme színe: borostyán sárga
Haja színe: szőke
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: tetoválások a vállon
Repülési sebesség: nincs
Egészségi állapot/ betegségek: gyógyító faktora van... szerinted?

Életrajza:
Victor Creed CIA ügynök volt Kószaval, és egy Logan nevű kanadai mutánssal, akit később már Rozsomák néven ismertek. Creed ekkor vette fel a Kardfogú fedőnevet. Egy berlini akciójuk során elárulta a társait, és emiatt váltak halálos ellenségekké.
Mesterbűnözők Weaponx12
Kapcsolatba került a kanadai kormány X-Fegyver programjával, ahol Rozsomákot és Deadpool-t is átalakították. Itt módosították emlékeit, és agyába beleégették, hogy ő ölte meg Rozsomák régi szerelmét, Ezüst Rókat. Később egy, magát az Idegennek nevező személy alkalmazta bérgyilkosai között. Egy párizsi akciója alkalmával gyűlt meg a baja egy világhírű tolvajjal, akit Gambit-nek hívtak. Egy Németországi akciója alatt Mystique-el bonyolódott kapcsolatba, és született meg fiuk, Graydon Creed. Egy alkalommal megbízást kapott Jeryn Hogarth ügyvéd elrablására. A fickó azonban Daniel Rand, azaz Vasököl ügyvédje volt, aki meg is védte bizalmasát. Később az Óriáskígyónak lett szövetségese, és New Yorkban lett Montenegro maffiafőnök „alkalmazottja”. Késsel gyilkolt, nehogy felfedje magát, így itt ragadt rá a Gyilok név. Egy alkalommal Misty Knight újságíró került a szeme elé. Újra rossz emberrel kezdett, mivel szinte azonnal Misty segítségére siettek barátai, Vasököl, Luke Cage, El Aguila, és még páran. Kardfogú és Óriáskígyó menekülésre kényszerült, és kiléptek Montenegro bandájából. Visszatért az Idegen alkalmazásába, aki egy korábbi ügynöke, a Fekete Macska megölésére bérelte fel. A Macska és barátja, Pókember együtt azonban jobbnak bizonyult Kardfogúnál. Ezek után Miszter Sinister Martalócai közé lépett, aki a földalatti város lakóit, a Morlockokat akarta kiirttatni velük. Ekkor találkozott újra Rozsomákkal, aki többször is legyőzte. Kardfogú, hogy legyőzze belső vadállati énjét, szövetségre lépett a telepata Madárkaval, akit hamarosan megölt a köztudottan mutánsellenes Graydon, Kardfogú fia. Kardfogúnak elborult az agya, és sorra kezdett el öldökölni mindenféle személyeket. A tébolynak X Professzor és csapata az X-Men vetett véget. Elfogták Kardfogút, hogy pszichéjét rendbe hozzák. Többször is elszabadult, egy alkalommal, Pszichével végzett majdnem. Az USA kormánya által finanszírozott X-Faktor tagja lett - egy viselkedés szabályzó nyakörvvel. Nem sokkal később kiszabadult, és a Véreb Programba lépett - amit szintén az USA kormánya irányított. Adamantium csontokat kapott, így támadta meg nemezisét, Rozsomákot (akiben ekkor már nem volt az anyag). Megküzdöttek Apokalipszis (En Sabah Nur) előtt, hogy megszerezze a jobbik a „Halál Lovasa” címet. Kardfogú veszített, Adamantium csontjait Rozsomák kapta meg - és a megtisztelő címet is. A szétszaggatott Kardfogúra Gambit és szövetségese, Futár találtak rá Argentínában, majd Sinister elé vitték. Hogy helyrehozzák Adamantium csontjait, az Óriáskígyó adamantiumára volt szükség... a várost elárasztó betegség után Victor újra magányos harcos lett, aki csak pénzért öl. Azóta Vasököl felkereste egy csábító ajánlattal.
Mesterbűnözők Sabretooth_xmen189
Képességei:
Emberfölötti erő(1 tonna megmozgatására képes), ellenállás és gyorsaság. Szaglása, látása, hallása különlegesen fejlett. Gyógyító-faktora folyamatosan regenerálja, kezei és lábain levő karmai elég erősek, hogy akár csontokat is szétszakítson. Kiváló harcművész.
Mesterbűnözők 1450699-2004face

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Mesterbűnözők Empty Re: Mesterbűnözők

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 09 Nov. 2016, 12:51

Rovar és Vörös tudott megszökni a Raft-ról, a Hydra felemelkedése korszakzáró kalandon a többi karaktert elfogták, jelenleg a "Pleasant Hill" börtöndimenzióban vannak rabságban.
Rovar és Vörös holléte ismeretlen!

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Mesterbűnözők AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.