Europe park

2 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Cyrus Douglass Pént. 11 Nov. 2011, 20:42

Edwardson ügynök Splintert és a nőt figyelte. Látta, hogy az ismeretlen valamit tett a sérülttel. A nyomozó hamarosan csatlakozott az ügynökhöz, és együtt indultak a bolt felé. A Fészek elintézte a hajléktalanokat. Közben nagymacskát már nem látták, de hirtelen egy plüssállatba botlottak.
~ Ez aztán az érdekes képesség ~ gondolta, majd felvette az állatot és Splinter kezébe nyomta.
- Erre vigyázzon. Úgy sejtem a segítőkész nő tigrise lehet, kicsiben - mondta. Mikor odaértek a Fészekhez Splinter fegyvert rántott rá, de Edwardson rögtön, megszólalt.
- Ne lőjön. Ez egy Fészek. Az X-suli egyik tanára lehet. Ő róla tudom, hogy ellenszegült a királynőjének és a mi oldalunkra állt. Csak segíteni akar - mondta, és hamarosan a Fészek is megerősítette a gondolatait, majd javaslatot tett.
- Edwardson ügynök vagyok a S.H.I.E.L.D.-től. Ő itt Splinter nyomozó a helyi rendőrkapitányságról. Rendben. Én hátra megyek. Ha akar maradjon, ha akar jöjjön, nyomozó - mondta, majd elindult a bolt oldala mentén, hogy megnézze van e másik kijárat.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
Europe park - Page 2 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Sav Hétf. 14 Nov. 2011, 01:07


Hobo
Splinter felhúzza bal szemöldökét, amikor meghallja beszélni a szörny alakjában lakozó Hobo-t. Edwaedson magyarázatát hallva bólint. Nem céloz tovább a Fészekre.
A SHIELD ügynök be is mutatja mindkettejüket, majd egyetértve Hobogár tervével, elindul megkerülni az épületet.
- Én előről megyek. – mondja a nyomozó Edwardsonnak, majd a Fészek felé fordul – A lehetőségekhez képest próbáljunk törvényesen eljárni. Menjen előre, ha akar, de lehetőleg ne akadályozza a munkámat.
Az erős fészek csápok könnyedén elbánnak az ajtóval. A Jefferson-hoz intézett beszédére nem érkezik válasz.
Belépve egy ötször öt méteres helyiségbe jut. Bal felől kiszolgálópult fut végig a bolt teljes hosszában. Mind a négy fal mentén szekrénysor, üvegajtós vitrinekkel. Csak a bejárattal szemközti falat töri meg egy ajtónyílás. Az ajtó félig nyitva, nem lehet rendesen látni mi van mögötte, de úgy tűnik, félhomály uralkodik a másik helyiségben. Minden vitrin összetörve. Nem mind, de rengeteg fegyver hiányzik a polcokról. A faburkolatú pulton friss vér. Sehol senki.
Hobo nyomában Splinter is belép.

Edwardson
Splinter a járdára ejti a plüssállatot, amit az ügynök a kezébe nyom. Most nem igazán ér rá most ezzel foglalkozni. Edwaedson magyarázatát hallva bólint. Nem céloz tovább a Fészekre. A nyomozó nem ellenkezik, amikor az ügynök egyetért Hobogár tervével.
- Én előről megyek. – mondja Edwardsonnak,
Splinter tehát a fészekkel maradt. Bobby egy keskeny sikátort talál, ami végigfut az épület mentén. Egy szemetes konténer, kukák, tűzlépcső a tetőig. A szokásos két többszintes ház között. A sikátor végét viszont egy rossz állapotú drótkerítés választja el a párhuzamos utcától. Úgy két és fél méter magas lehet.

Serena F4
Mire Serena teljesen összeszedi magát, azt látja, ahogy Hobogár és nyomában Splinter behatol a boltba, a nyomozó társa pedig belép a bolt mellett futó sikátorba.
Szirénák hangját hallja az utcai zajokba keveredve. Már nem lehetnek túl messze, talán csak pár háztömbnyire. Plüsstigrisét a bolt mellett, a járdán látja meg, a két mozdulatlanul fekvő hajléktalan mellett.
A sebesült lány már felült. Hitetlenkedve tapogatja vérrel borított, de ép nyakát.
- Köszönöm! – hebegi – Megmentettél. Te jól vagy?

_________________
A padláson nincs semmi félelmetes.
Mesélő
Reneszánsz: David A. Cid Xavier - mutáns tanár, Charles Xavier - vendég tudat David elméjében
Outsiders: David A. Cid "Sav" - bárvezető és problémamegoldó
Mesélő: James Splinter / Emma Frost
Europe park - Page 2 Smsf94Europe park - Page 2 3524xet
Sav
Sav
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 123
Hozzászólások régi : 439
Korábbi szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Aktuális szint/kredit : 7.szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 05.
Tartózkodási hely : A Valóság Határa

Karakteradatok
Főkarakter: Sav
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 14 Nov. 2011, 10:01

Végre teljesen rendben kaptam levegőt, noha a számban még mindig éreztem a vér ízét. Sűrűn kapkodtam a levegőt, miközben felültem és a lábaimat átöleltem a kezeimmel. A bolt felé néztem, ahol Hobogár és a többiek is eltűntek. Lassan végre szirénákat is lehetett hallani, nekem pedig kezdett kényelmetlen lenni a ruhám, a vértől ragadt, ahogyan kezdett az megalvadni. Még mindig reszkettem és a szinte ember nagyságú plüssöm pedig a bolt előtt volt. Valahogy nagyobb biztonságban éreztem volna magam, ha itt van mellettem, hogy bármelyik pillanatban élővé varázsolhassam, vagyis most még percekig nem, így ide sem tudtam őt hívni, hogy jöjjön vissza. Reméltem, hogy egyben marad a foltos jószág, amíg újra tudom a képességemet használni. És hogy akik bementek azokkal sem lesz semmi baj. A nőre néztem, akit megmentettem, fáradtan és félve mosolyodtam el halványan.
- Re… rendben leszek – mondtam remegő hangon. – Semmiség… te… jól vagy már?
A nyakamhoz nyúltam és összerezzentem, még mindig emlékeztem a fájdalomra, ahogyan a kés feltépte a nyakát, a nyakamat, a fuldoklásra. Nem, nem voltam jól.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Europe park - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 14 Nov. 2011, 18:52

Szerencsére az egyik férfi fel is ismer, valószínűleg az iskolában is megfordult párszor. Jó hír, így könnyebben hisznek nekem. Bólintok, mikor hátraindul, és ismét bólintok, mikor a másik ügynök arra kér, ne akadályozzam, és legyünk törvényesek.
A beszédemre senki sem jön elő, ez rossz hír, úgy tűnik, Jefferson nincs már az üzlethelyiségben, és mivel kifelé nem távozott, valószínűleg valamilyen hátsó szobában lehet, raktárban, vagy esetleg egy hátsó ajtón át igyekszik távozni. Ha így van, összefut Edwardson ügynökkel.
A vér nem sok jót jelent a pulton, ahogy a hiányzó fegyverek sem. Azt hiszem, itt nagyobb a gond, mint hittem, korábban kellett volna jönnünk, vagy kisebb zajt csapni odakinn.
Benézek a pult mögé, hátha ott találom a holttestét a boltosnak, elvégre valahonnan jönnie kellett a vérnek. Ha nincs ott test, akkor viszont követem a szememmel a vért. A hátsó szobából nem sok fény szűrődik ki, és zaj sem.
Intek Splinter nyomozónak, hogy előremegyek. Akárki is van itt, tudja, hogy jövünk, hangosak vagyunk, így nem osonni próbálok. Belököm az ajtót, és ha van valahol kapcsoló a falon, rögtön megpróbálok egy kis fényt hozni a szobába.
-Hahó, Jefferson! Jöjjön elő, nem lesz baj! Nem esik bántódása!
Ez persze nem fogja meggyőzni, de talán elárulja a rejtekhelyét valamiképpen. Felmérem a hátsó szobát, hátha itt bújt el, vagy esetleg folytatódnak a vérnyomok valamerre.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Cyrus Douglass Kedd 15 Nov. 2011, 19:17

Edwardson nem foglalkozik tovább a plüssállattal. Majd a tulaj megtalálja. Van jobb dolguk is. Döntött az ügynök, miután kollégája a földre ejtette a tigrist. A nyomozó elől maradt. Bobby bólintott neki, majd elindult hátra. Az épület mellett egy sikátor húzódott bemenve, alaposan körülnézett. A két többszintes épület között egy szemeteskonténer, néhány kuka, és a két épülethez tartozó tűzlépcső volt megtalálható. Illetve a sikátor végében egy rozoga drótkerítés. Az ügynök elgondolkozott.
~ Ha nem gondolkozó bűnöző lennék, akkor megpróbálnék egyenesen az utcára jutni, de lehet, hogy ezek gondolkoztak ~ töprengett Edwardson, és a fegyverbolttal szomszédos épület tűzlépcsőjét vette célba, abban a reményben, hogy a menekülők arra felé próbálnak majd eltűnni az épület kijáratait használva menekülési útvonalként. Ha sikerült mászhatóvá tennie a tűzlétrát, akkor elkezdett felmászni a tetőre.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
Europe park - Page 2 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Sav Csüt. 17 Nov. 2011, 19:50


Hobo
A feltört vitrinekből származó üvegszilánkok keservesen csikorognak, ropognak Hobogár ízelt lábai alatt.
A pult mögött meglátja a bolt tulajdonosának holttestét. Jobb markában egy 45-ös revolver. Nyílván ostoba módon úgy döntött, hogy ellenáll és nem hagyja a fegyvereseknek, hogy kirámolják a boltját. Három találat is érte a felsőtestét. Üveges szemei vádlón bámulnak a semmibe.
Splinter is bekukkant a pult mögé és fejét csóválva gondterhelten sóhajt egyet. Láthatóan bosszantja, hogy későn érkezett és már van egy halálos áldozat.
Amikor Hobogár jelzi, hogy előremegy a másik helyiségbe, a nyomozó bólint.
Az emberfeletti erejű végtagok könnyedén szakítják be az ajtót. Csend. Kapcsoló a jobb oldalon. Megnyomása után sápadt neonfény tölti meg a helyet.
Az újabb szólongatásra sem jön válasz.
Splinter is belép. Együtt néznek körül.
A helyiség egy kis raktár. Akkora lehet, mint a bolt. Csupa acélállvány, polcaikon szabvány fegyveresládákkal. Mind érintetlennek tűnik, legalábbis semmi nyoma a kinti vandalizmusnak, a dobozok erőszakos felnyitásának.
A raktár szemközti falán egy erős fémajtó. A retesz és a biztonsági lánc nyitva.
- Fenébe. – morog kedvetlenül Splinter.

Edwardson
Az ügynök könnyedén lehúzza a tűzlépcső alsó részét és elkezd felmászni. Az kicsit sem bizalomgerjesztő módon nyikorog, de Edwardson végül gond nélkül és elég gyorsan feljut a tetőre.
Tisztán hallja a közeledő szirénák hangját. Hamarosan itt az erősítés.
Az utca végében egy ütött-kopott kék furgont lát befordulni. Mielőtt eltűnne a sarokház takarásában, el tudja olvasni az oldalán lévő feliratot: „Willem Elias Hajléktalanszálló”.

Serena F4
- Megleszek…azt hiszem.
A lány arca felderül.
- Nagyon köszönöm. Azt hittem meg fogok halni. Tényleg azt hittem. Nem tudom eléggé megköszönni.
Ahogy az egyre jobban magához térő Serena körülnéz, látja, hogy a többi túsz is rendben van. Az anya sírva öleli kisfiát, örömkönnyeivel áztatva el annak arcát. Az idős hölgyet is felsegítették már és a szoborhoz kísérték, hogy leülhessen a talapzatra.
A leterített hajléktalanok még mindig a fűben fekszenek.
Közben a szirénák hangja határozottan felerősödik. Mindjárt itt lesznek a rendőrök és a mentők.

_________________
A padláson nincs semmi félelmetes.
Mesélő
Reneszánsz: David A. Cid Xavier - mutáns tanár, Charles Xavier - vendég tudat David elméjében
Outsiders: David A. Cid "Sav" - bárvezető és problémamegoldó
Mesélő: James Splinter / Emma Frost
Europe park - Page 2 Smsf94Europe park - Page 2 3524xet
Sav
Sav
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 123
Hozzászólások régi : 439
Korábbi szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Aktuális szint/kredit : 7.szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 05.
Tartózkodási hely : A Valóság Határa

Karakteradatok
Főkarakter: Sav
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Cyrus Douglass Csüt. 17 Nov. 2011, 20:00

Edwardson gond nélkül lehúzta a tűzlépcső alsó részét, és elkezdett felmászni rajta. Egy pillanatra megállt amikor a létra eléggé inogni kezdett, de végül sikeresen feljutott a tetőre. Mikor felért már egyértelműen hallani lehetett a szirénák hangját.
~ Remek. Az erősítés mindig a végére érkezik ~ gondolta, de azért örült, hogy jön a segítség.
Ekkor látta meg a sarkon beforduló furgont rajta a „Willem Elias Hajléktalanszálló”. felírattal.
- A fenébe - mondta mérgesen, majd, ha lehetősége volt rá megpróbálta leolvasni a rendszámot, ha sikerült, ha nem elindult lefelé a tetőről.
A tűzlépcsőn leérve kicsit gyorsabb tempóban kiment a sikátorból, és a fegyverbolt ajtajához ment, majd fegyverét készenlétbe helyezve belépett az épületbe, ha nem látott bűnözőket, akkor odaszólt Splinternek és a Fészeknek.
- Ne keressenek tovább. Elhajtottak. A hajléktalanszálló furgonjával. Nyomozó, kérem szóljon be a központba, hogy kezdjék el körözni a járművet - mondta az ügynök.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
Europe park - Page 2 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Serena Davidson Csüt. 17 Nov. 2011, 20:15

Bólintottam szinte automatikusan, ahogyan mondta, hogy ő is jól van, vagyis lesz. Zavartan néztem rá a hálálkodás után, nem voltam hozzászokva ahhoz, hogy ez történjék. Mindig csak leszidtak, lekorholtak és belém rúgtak. Ez a világ… ezen valahogyan mindig normálisak az emberek, mindig megdöbbenek rajta. Igen, meghalt volna, ezt sikerült felfognom, még azt is kisebb csodának találtam, hogy én rendbejöttem és nem haltak bele. Annak ellenére, hogy erős volt a képességem, nem voltam halhatatlan, James is meghalt korábban, pedig neki volt a legerősebb és azt hittem, hogy soha sem fog. A másik világban, ennek a világnak James-e, Loganja is halott volt. Én sem voltam halhatatlan.
- Nem kell megköszönnie, tényleg – mondtam kissé elpirulva, amitől még kékebb lett az arcom. – Segíthettem… megtettem. Nem kell köszönni, ez a természetes.
Szerintem, sokan neveztek már naivnak érte. Most néztem csak körbe, a többi korábbi túsz is rendben volt, így kissé fellélegezhettem, főleg, hogy a rendőrök és mentősök is lassan ideérnek és a hajléktalanok is eszméletlenek. Megborzongtam, fáztam és a hideg rázott, csupa vér volt a ruhám, átázva, ősz volt, és hűvös. A földről kissé zavartan néztem fel és „elvörösödve” tettem fel a kérdést.
- Kaphatnék egy pulóvert? – kérdeztem kislányosan. – Hideg van…

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Europe park - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 17 Nov. 2011, 20:48

A raktár gyakorlatilag érintetlen, se vér, se erőszak, innen semmit sem loptak el. Úgy tűnik, tényleg csak pár holmit vittek el. Túl gyanús, talán csak rablásnak akarták beállítani az egészet? Nem, túl kisstílű. Lehet, hogy elvittek valamit, ami nagyobb volt, mint gondolom, de azért nem lehet olyan nagy.
Kilépek a hátsó ajtón, és ekkor botlok Edwardson ügynökbe. Szóval hajléktalanszállító furgon. Láttam már olyat, én is sokáig hajléktalanként éltem, mielőtt az X-Menhez szegődtem volna, és sokszor még manapság is ezt az életmódot választom.
-Talán még utolérhetem - közlöm röviden az ügynökkel, és magára hagyom őt Splinter nyomozóval. - Merre? - Teszem még fel a tömör kérdést, és ha megmutatja nekem az irányt, rögtön elindulok. Felröppenek, és a házak fölé emelkedem, így sokkal gyorsabban tudok haladni, nem kell kerülgetnem semmit, és jobban belátom a terepet. Abban az irányban pásztázom a terepet a furgon után, amerre az ügynök mutat, és ha kiszúrom a járművet, rögtön elkezdem megközelíteni, de nem túlságosan, és olyan szögből, hogy ne vehessen észre sem a sofőr, sem az utasa.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Sav Vas. 20 Nov. 2011, 18:12


Hobo
Hobogár rögtön reagál Edwardson híreire. A levegőbe emelkedik és abba az irányba repül, amerre az ügynök mutatja.
- Ne csinálj semmi ostobaságot. – kiált utána Splinter.
Mire Edwardson leért a tetőről, a furgon szép előnyre tett szert, de elég magasról sikerül Hobogárnak megpillantania. Nem halad túl gyorsan, hogy ne vonja magára a figyelmet. A Fészek fölötte marad, hogy a kocsiban ülők semmiképpen se láthassák.
Ha Hobogár nem avatkozik be, a furgon úgy öt perc múlva egy régi, kis kórházépület udvarára hajt be. Az épület bejárata fölött lévő tábla szerint ez a „Willem Elias Hajléktalanszálló”.

Edwardson
Edwardson nem látta a rendszámot. Talán nem is lesz rá szükség. Miután az ügynök elmondja társainak, hogy mit látott, a fészek rögtön a furgon nyomába ered.
Splinter előveszi a zsebéből a papírt, amit Kockától kapott.
- A Willem Elias szálló, ahonnan a fülest kaptuk, nincs messze. Szerintem ott rejtőzik a Tisztogató. Nyomás. Nem szeretném egy óriási bogárra bízni a dolgot.
Splinter és Edwardszon sietve indulnak vissza a nyomozó kocsijához. Az erősítés és a mentők már megérkeztek. Az ügynök által elkábított két elkövetőt már őrizetbe is vették. Splinter az egyik nyomozó kollégájához lép.
- Splinter, mi a franc folyik itt?
- Elég nagy zűr van. Kirámolták a fegyverboltot. A tulajdonost agyonlőtték. Egy furgonnal menekültek el. Tudjuk, hogy valószínűleg hová tartanak. Ha biztosítottátok a helyszínt, helyszínelők kivételével mindenki menjen a Willem Elias hajléktalanszállóhoz. Veszélyes, mindenre elszánt fegyveresek bujkálnak ott. Itt a cím.
Ezzel a nyomozó kezébe nyomja a Kockától kapott papírt.
- Mi Edwardson ügynökkel előre megyünk. Valami bogárszörny, aki segített nekünk, üldözőbe vette az elkövetőket.
- Mi a fene?
- Csak csináld, amit mondtam, életek forognak köckán.
- Rendben. – bólint a nyomozó és megy is intézkedni.
Indulnak is tovább, de Splinter megtorpan. A sebesült és a kék bőrű lány felé néz. Végül Edwardson-nak adja a kocsija kulcsát.
- Hozza a kocsit, Edwardson. Addig én hozok még egy kis segítséget.
Ezzel felveszi a járdáról a plüsstigrist és a lányok felé indul, akikhez közben már odament egy mentős is.

Serena F4
Két férfi siet oda a lányokhoz a szobortól, hogy segítsenek. Felsegítik őket.
Serena kérésére az egyik férfi leveszi sötétszürke szövetkabátját és a lány vállaira teríti.
Végül több rendőrkocsi parkol le a park mellett. Egy fekete SWAT furgon is érkezik és két mentő is.
A rendőrök elözönlik a parkot. A két eszméletlen hajléktalant megbilincselik, a mentősök csak azután vizsgálják meg őket. Egy mentős a lányokhoz siet.
- Jól vannak? – kérdezi, miközben a lányt vizsgálja, akit Serena megmentett.
Ekkor érkezik vissza Splinter. Átnyújtja a lánynak plüssállatát.
- Serena. Tudom, hogy már most is rengeteget tett, de a segítségét kérem. Egy ember már meghalt a fegyverboltban. Nem akarok több ártatlan áldozatot. Jöjjön velünk, szükség lehet a képességeire. Hajlandó segíteni?

_________________
A padláson nincs semmi félelmetes.
Mesélő
Reneszánsz: David A. Cid Xavier - mutáns tanár, Charles Xavier - vendég tudat David elméjében
Outsiders: David A. Cid "Sav" - bárvezető és problémamegoldó
Mesélő: James Splinter / Emma Frost
Europe park - Page 2 Smsf94Europe park - Page 2 3524xet
Sav
Sav
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 123
Hozzászólások régi : 439
Korábbi szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Aktuális szint/kredit : 7.szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 05.
Tartózkodási hely : A Valóság Határa

Karakteradatok
Főkarakter: Sav
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 20 Nov. 2011, 19:15

A furgon követése nem okoz különösebb gondot, lassan megy, és feltűnő, nem fogom szem elől téveszteni. Ha itt a forgalomban támadom meg, akkor lövöldözés fog kitörni, aminek a vége az lehet, hogy újabb civilek sérülnek meg, nem örülnék ennek. Esetleg felemelhetném, de túl sokáig nem bírnám el az autót, jobb lesz, ha megnézem, hova megy, és ott csapok le rájuk, amikor azt hiszik, biztonságban elmenekültek.
Mikor látom, hogy megérkezik egy parkolóba a kocsi, nem habozok. Rögtön a furgon mögé igyekszem repülni, és kitépem a hátsó ajtókat, remélem, ezzel kellően rájuk ijesztek, és lesz időm, hogy cselekedjek. Először is csak akkor támadok, ha valóban jó autót követtem, és tényleg hajléktalan formák vannak az autóban, esetleg néhány fegyvert is látok. Ha így van, akkor a fullánkommal rögtön megbénítom a hozzám legközelebb esőt, és ha látok fegyvert valakinél, megpróbálom kiütni a kezéből a csápommal.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Serena Davidson Vas. 20 Nov. 2011, 19:19

Hálásan fogadtam el a segítséget, amikor valaki felsegített és a kabátot összefogtam magamon, amikor rám terített egy férfi.
- Köszönöm – hebegtem.
A szirénázó autókra néztem, amik megérkeztek, még mindig reszkettem az egésztől, és nem csak a hideg miatt. Az egyik mentős jött oda hozzánk, bólintottam a kérdésre, ha megrázom a fejemet sem nagyon tudott volna velem mit tenni, fizikai sérülésem szinte nem volt, a gyógyszerek meg úgysem hatottak, amióta volt másodlagos mutációm. Örömmel vettem át a plüssömet a rendőrtől és öleltem magamhoz kisgyerek módjára. Az egyetlen dolgot kaptam vissza, ami tényleg az enyém is volt. A férfira néztem halálsápadtan, amikor feltett a kérdést, hogy segítek-e, ahogyan riadtan léptem hátra a lábaim is megroggyantak egy kicsit.
- É..én nem vagyok szuperhős – motyogtam. – A… a fájdalmat sem bírom… és… és én másért érkeztem. A multiverzum veszélyben van megint… Marvel után új veszély bukkant fel… a SHIELD-hez kell jutnom… a Bosszú Angyalokhoz… ők múltkor is segítettek nekem Attilan-on… a Barokk előtt… kérem…

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Europe park - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Cyrus Douglass Hétf. 21 Nov. 2011, 20:14

Edwardson hiába próbálta leolvasni a rendszámot, sajnos nem sikerült neki, de reménykedett, hogy a nélkül is sikerül elkapni a mocskokat. Ahogy beért a fegyverboltba és elmondta mi történt, a Fészek elhagyta a helyiséget, és a furgont kezdte el követni. Ezek után Splinter nyomozó elmondta, hogy valószínűleg a hajléktalanszállón lesz a Tisztogató.
- Nagy rá az esély, hogy ott van a főhadiszállása – válaszolta, majd követte az utcára a kollégáját.
Mikor kiértek Splinter a rendőrmunkatársakkal kezdett el beszélni, és adta ki nekik az utasításokat, majd Bobby kezébe adta a kocsi kulcsát, hogy vigye oda a járművet, majd a két lány felé indult.
- Rendben – válaszolta tömören, majd futva haladt a kocsi felé.
Mikor odaért kinyitotta azt, majd beszállt, elindított, és a nyomozó felé kezdett el haladni. Mikor oda ért a közelébe leparkolt, és kiszállt.
- Készen állnak, nyomozó? – kérdezte.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
Europe park - Page 2 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Sav Kedd 22 Nov. 2011, 01:01


Willem Elias Hajléktalanszálló

Hobo
Hobogár leszáll a kék furgon mögé. Nincs szükség a tervezett erőszakos beavatkozásra, a kétszárnyú hátsó ajtó azonnal kinyílik, ahogy a kocsi megáll. Úgy látszik, az utasoknak sietős. Két hajléktalanforma férfi ugrik ki. Ahogy észreveszik a Fészket, megtorpannak.
A furgonban egy lőszeres dobozokkal és lőfegyverekkel csurig pakolt bevásárlókocsi van, két dagadó sporttáska és még két hajléktalan. Nyílván van egy sofőr és az anyósülésen is ülhet valaki. Ez hat potenciális fegyveres ellenfél is lehet.
A furgon hátuljából kiugró két fickó kezében egy-egy rohampuska. Nyílván már a furgonban felszerelkeztek. Akármire is készülnek, akármit is akar az a bizonyos tisztogató, most tervezik végrehajtani.
Mivel meglepte őket, Hobogárnak van ideje egy támadásra. Fullánkját az egyik férfiba mélyeszti, aki azonnal összecsuklik. Társa kitérne, de az ajtó az útjában van, így leguggol, és úgy nyit tüzet. A kitinpáncél kitart és szerencsés módon egy golyó sem találja el Hobogár sérülékeny szemeit, vagy száját. Egyelőre.
Hosszú, mellső csápjával sikerül félreütnie a fegyvert.
Közben a furgon belsejében lévő két csöves is tüzet nyit, szintén rohampuskákból, amint társuk eltűnik a képből. Őket Hobogár nem éri el a kocsin kívülről és ekkora tűzerőt ő sem állhat ki a végtelenségig.

A parkban

Serena F4
Splinter nyomozó arcán a zavar és a megértés kifejezése váltakozik, ahogy hallgatja a lányt.
- Félrebeszél a sokktól. – mondja a mentős. A nyomozó rá se hederít.
- Akármiért is jött ide, biztosan nagyon fontos. De emberi életek forognak kockán. Olyanoké, mint a lány, akit megmentett. Néhány ember, ezeknek a túszejtőknek a társai, rengeteg fegyvert loptak el. Azért jöttek ide. Nem védekezni akarnak, nem háborút vívnak. Ártatlan emberek ellen fogják használni. Használni fogják. Gyilkolni fognak. Én nem kérem, hogy hősködjön, nem akarom veszélybe sodorni. De legyen ott, hogy segíthessen, ha megsebesül valaki. Úgy, mint itt, a parkban. Én vigyázok magára közben. Nem lesz baj. Vigyázok magára. Nézze, Serena, a társam SHIELD ügynök. Ha ennek vége, elviszi a Bosszú Angyalaihoz, ha azt akarja. Segítsen, hogy segíthessek magának.

Edwardson
A SHIELD ügynök Splinter kérésének eleget téve elmegy a kocsiért. Mikor visszaér, a nyomozó még mindig a plüsstigrisét szorongató kék bőrű lányt győzködi, hogy tartson velük.
Az Edwardson által elkábított támadókat már kocsiba ültették és azt is hullazsákba tették, akit Splinter agyonlőtt.
Közben már kezd lassan sötétedni.

_________________
A padláson nincs semmi félelmetes.
Mesélő
Reneszánsz: David A. Cid Xavier - mutáns tanár, Charles Xavier - vendég tudat David elméjében
Outsiders: David A. Cid "Sav" - bárvezető és problémamegoldó
Mesélő: James Splinter / Emma Frost
Europe park - Page 2 Smsf94Europe park - Page 2 3524xet
Sav
Sav
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 123
Hozzászólások régi : 439
Korábbi szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Aktuális szint/kredit : 7.szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 05.
Tartózkodási hely : A Valóság Határa

Karakteradatok
Főkarakter: Sav
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Serena Davidson Kedd 22 Nov. 2011, 12:33

Bólintottam arra, hogy emberéletek forogtak kockán, csak szerintem a férfi nem értette meg, hogy nem csak azé a pár tucat emberé, akik itt most szerepet játszottak, hanem mindenkié ebben a realitásban, és az összes többiben. Egyszer már összeomlott az egész, még egyszer már nem biztos, hogy kibírná az egész.
- Én… én nem vagyok harcos – néztem a férfira könnyes szemmel. – Csak… csak egy őrző… egy védelmező és gyógyító…
És nem vagyok halhatatlan, egy golyó, egy halálos sebesülés gyógyítása és én is halott vagyok. Akkor… akkor ki menti meg a Multiverzumot… ha nem tudom őket figyelmeztetni. Sírva öleltem még inkább magamhoz a plüssömet, miközben azért kellett küzdenem, hogy a lábaim megtartsanak és ne essek térdre. Arra felnéztem, hogy elvisznek a Bosszú Angyalaihoz. Ők… ők úgyis ismernek… egy részük ott volt a Reneszánsz helyreálltakor is.
- Ma… maradhatok végig a kocsiban? – kérdeztem remegő hangon. – Ha… ha igen, magával megyek. Ne… ne kelljen kimennem a fegyveresek közé.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Europe park - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 22 Nov. 2011, 13:41

Úgy tűnik, alaposan alulbecsültem a fegyveresek számát, miután a legtöbbet kiiktattuk a fegyverboltnál. Nem tudom, melyik lehet Jefferson, aki ott volt a boltban, de úgy tűnik, hogy a sofőrön kívül még öt társa volt a furgonban, nem is tudom, hogy fért volna ide be a többi férfi, talán pont jól jött nekik, hogy leszedtük őket.
Most viszont az elmélkedés helyett a tettek mezejére kell lépnem, mert elég rosszul áll a szénám. A létszám még nem zavarna, ha nem lenne mindenkinél igen nagy kaliberű fegyver. Egyet leterítek, egyet pedig lefegyverzek, de a hatból négy maradt még mindig, kettő az első üléseke, kettő a furgon hátuljában. Nem maradhatok előttük, a páncélom nem bír ki mindent.
Kilépek a furgon hátulja mögül, és csápjaimmal, melyekkel akár tíz tonnát tudok megemelni - igaz, nem hosszú időre -, felborítom a furgon az oldalára. Valószínűleg nem halnak meg a bent lévők, de több előnyre is szert teszek. Egyrészt összezavarodnak, másrészt a fegyveres és lőszeres ládák kiborulnak, nehezen tudnak felfegyverkezni a káoszban, harmadrészt könnyebb sérülést is elszenvedhetnek, egymásra esnek, egymást akadályozzák, talán el is ájulhatnak. És az sem rossz, hogy az anyósülésen lévő nem fog tudni kiszállni.
A borítás után olyan tervet eszelek ki, amivel a túlerő könnyen lefegyverezhető. Az oldalára fordított autó alján jól látszik, hol van a benzintank. Fullánkommal lyukat vágok bele, nem túl kicsit, hogy rendesen folyjon a benzin.
-Lyukas a tank, a helyetekben nem lövöldöznék! - Szólok be a furgonba, és a furgon fölé röppenek, nem túl magasra, épp úgy, hogy aki először akar kijönni a furgon hátuljából, azt is leteríthessem egy szúrással. Ugyanakkor más érzékszerveimet is használom, ha meghallom, hogy kinyílik a sofőr ajtaja, és ki akar mászni, akkor ő kapja a fullánkot és a mérget.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Cyrus Douglass Szer. 23 Nov. 2011, 11:52

Edwardson ügynök türelmesen várt Splinter nyomozó kocsijánál. A kollégája még mindig a kék bőrű, plüsstigrises nővel próbált dűlőre jutni.
~ Nem ártana, ha igyekeznének. Még a végén túl későn érkezünk ~ gondolta.
Ekkor az égre nézett, és látta, hogy a nap már lemenőben volt.
- Nyomozó. Kezd sötétedni. Jobb lesz ha igyekszünk - kiáltott oda munkatársának.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
Europe park - Page 2 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Sav Csüt. 24 Nov. 2011, 18:26


Willem Elias Hajléktalanszálló

Hobo
Hobogár gyorsan reagálva a túlerőre a jobb oldalára borítja a furgont. Miközben ezt teszi, a hajléktalan, akit lefegyverzett, az épület felé iramodik. A távolság csak pár méter, mire a fészek végez, a férfi eltűnik a bejárati ajtóban. Társai dühösen kiabálnak a felboruló járműben.
Hobogár kilyukasztja a tankot, figyelmezteti a bent lévőket és a kocsi fölé emelkedik, hogy lecsaphasson arra, aki kimászik.
A vezetőoldali ajtó nyílik ki először. Egy hajléktalan kászálódik ki derékig.
- Átkozott démon! – kiált oda Hobogárnak. – Hiába próbálod megakadályozni, a Tisztogató el fogja pusztítani a mestered! Minden idiótát el fog pusztítani! Ti idióták tettétek ezt velünk, de a lelkemet nem kapjátok meg!
Ekkor egy olyan katonai kést ránt elő, amit társai is használtak a parkban.
- A lelkemet nem kapjátok meg!
Egyetlen, gyors, határozott, mozdulattal vágja át a saját torkát.
Az egyik, kocsi hátuljában lévő csöves egy sorozattal lyuggatja ki a furgon oldalfalát. Társa háton fekve bukkan elő a furgon hátuljából. A fél ajtót pajzsként tartja és a fegyvert azon megtámasztva tüzel Hobora.

A park

Serena F4
- Pontosan a gyógyító képességére van szükségünk. Nem arra kérem, hogy harcoljon. Maradhat a kocsiban, hiszen civil. Csak legyen ott, hogy segíthessen, ha egy ártatlan megsérülne. Majd mi, Edwardson ügynökkel elintézzük a rosszfiúkat. –mondja a nyomozó Serenának.
Ekkor Splinter társa kiállt oda nekik, siettetve a nyomozót. Splinter felnéz a gyorsan sötétedő égre.
- Jöjjön, Serena. – nyújtja a kezét. Aztán csatlakozik a társához, akár jön a lány, akár nem.

Edwardson
Splinter még egyszer utoljára megpróbálja meggyőzni a lányt, aztán vagy vele, vagy nélküle, csatlakozik a SHIELD ügynökhöz.
- Én vezetek, ha nem bánja. Jól ismerem a környéket. Igyekeznünk kell, ki tudja, mit művel az a bogár.

_________________
A padláson nincs semmi félelmetes.
Mesélő
Reneszánsz: David A. Cid Xavier - mutáns tanár, Charles Xavier - vendég tudat David elméjében
Outsiders: David A. Cid "Sav" - bárvezető és problémamegoldó
Mesélő: James Splinter / Emma Frost
Europe park - Page 2 Smsf94Europe park - Page 2 3524xet
Sav
Sav
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 123
Hozzászólások régi : 439
Korábbi szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Aktuális szint/kredit : 7.szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 05.
Tartózkodási hely : A Valóság Határa

Karakteradatok
Főkarakter: Sav
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Serena Davidson Csüt. 24 Nov. 2011, 20:06

Megráztam a fejemet, nem láttam úgy, mintha megértette volna, hogy mire is utalok a szavaimmal. Volt elképzelése róla, hogy mit kért tőlem, hogy nekem mennyire fájt minden egyes gyógyítás? Én… én nem tudom, hogy James hogyan képes elviselni ezt, vagy Wade. Végül bólintottam, maradhattam a kocsiban, az jó. Nem kell a lövöldözésnél ott lennem, a golyó rosszabb, mint a lézer. Az legalább gyorsan gyógyul, de a golyónak ki is kell jönnie. Megráztam újra a fejemet, az ügynöktársa is segít? Mint most? Hiszen úgy láttam, hogy a lány is miatta sérült meg, mert nem gondolkodott…
- Mi… miatta halt meg majdnem a lány – dadogtam. – Nem volt megnyugtató, hogy majd ő tesz a rosszak ellen…
A nyomozó kezére néztem, amikor felém nyújtotta, még jobban magamhoz öleltem a tigrist, pedig azt hittem, hogy már nem lehet jobban. Végül lassan bólintottam a férfinak, igaz semmi magabiztosság nem volt benne.
- Me… menjünk – hebegtem.
Amint elindult még mindig remegő lábakkal és reszketve indultam utána és szálltam be a kocsiba, ha odaértünk hozzá.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Europe park - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 25 Nov. 2011, 11:51

Az egyik férfi meglépett, de nem kezdhetem üldözni, túl sokan vannak itt még így is, priorizálnom kell, és reménykedni, hogy nem fog mindjárt hatalmas erősítést hívni bentről.
Mikor az egyik fickó kiszáll, ahelyett hogy támadna, monologizálni kezd. Különleges harcmodor ez, amit csak képregények hasábjain szoktam látni, de még ennél is jobban meglep, mikor oda nem illő fegyverét végül önmaga ellen fordítja.
"Idióta" - visszhangzik benne a szó, és próbálok rájönni, mi lehet ez az egész. Meg fog halni a mesterem? Démon? Ezek az emberek őrültebbek, mint illene.
Az öngyilkosság annyira elvonja a figyelmemet, hogy egy férfi közben kijön hátulról, és lőni kezd rám, miközben társa a furgon oldalát lövi. Úgy látszik, nem zavarja őket, ha felrobban az egész kocsi, és mind meghalnak. Ettől függetlenül én mégsem szeretném, ha ez történne.
Az első lövésekkor a magasba emelkedem, a kocsi hátulja felé megyek, hogy a lövész ne használhassa sem fedezéknek, sem támasztéknak a furgon ajtaját. Még három élő ember van ott, mivel eredetileg hatan voltak, egyet megszúrtam, egy elmenekült, egy pedig elvágta a torkát. A három élő közül az egyik az ajtóban áll, a másik kettő még beljebb, és amennyire tudom, csak az egyik lőtt, szóval talán szerencsém van, és az autó felborulásakor a másik elájulhatott, vagy hasonló. Mivel ez egy kórház parkolója tulajdonképpen, feltételezem, hogy más autók is vannak itt. Egy ilyen "más autót" kívánok felhasználni céljaimhoz. Első lépésként úgy helyezkedem, hogy a lövöldöző és köztem legyen az autó. Második lépésként az autót teljes erőből nekilököm, nekitolom a furgon hátuljának, ezzel csapdába ejtve a furgonban lévőket. Előfordulhat persze, hogy a furgonon kívül álló, lövöldöző férfi megsérül, de azt hiszem, némi sérüléssel kénytelen vagyok számolni.
-A Tisztogató átvert titeket, csak felhasznál, és rávesz titeket, hogy meghaljatok az ő célja érdekében. A Tisztogató maga az IDIÓTA! Ő az ellenségetek! Az idióta ellen kell harcolnotok, nem ellenem!
Ki tudja,mennyire hatásos ez a beszéd, miközben egy autót tolok rájuk, de bár az is az én oldalamra áll, hogy szóltam nekik, hogy ne lövöldözzenek, és nem berepültem közéjük vérengzést csapni, hanem viszonylag békés módszereket választok.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Cyrus Douglass Szomb. 26 Nov. 2011, 18:46

Splinter hamarosan elindult a kék bőrű nő társaságban. Mikor odaértek, Edwardson körbejárta a kocsit, majd kinyitotta a nőnek a hátsó ajtót, hogy beszálljon.
- Edwardson ügynök vagyok - mutatkozott be, majd ha a plüsstigrisbűvész beszállt az autóba, ő beült az anyósülésre, és bekötötte magát.
- Mehetünk - mondta.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
Europe park - Page 2 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Sav Hétf. 28 Nov. 2011, 23:01


Willem Elias Hajléktalanszálló

Hobo
A parkolóban áll pár ütött-kopott kocsi. Egy ilyen hajléktalanszállón dolgozó ápolók nincsenek túlfizetve, és az önkéntes munkát végzők sem a helyi felső tízezerből szoktak kikerülni.
Hobogár talál egyet, ami nincs túl messze és nagyjából megfelelő szögben áll a tervéhez. A jármű mögé röppen. A lövész következő sorozata így a kocsit éri. Nyilván nem páncéltörő lövedéket használ, mert a golyók nem ütik át a Hobogár felőli oldal ajtóit.
A fészek nekitolja a kilyuggatott személyautót a furgon hátuljának. Mivel oldalvást áll az kocsi, nem tudja gurítani, így jóval nagyobb erőkifejtésre van szüksége, de a nagyjából másfél tonnás járművel így is boldogul. A gumik őrülten sikoltanak, aláfestve a fémet átütő újabb lövedékek zaját. A lövöldöző üvölt, de inkább dühében, mint félelmében.
A két kocsi nagy erővel ütközik. A furgon is előrecsúszik kissé. Hátul nem lehet már elhagyni, legalábbis nem egyszerűen. Egyedül a sofőroldali ajtó maradt, de azt eltorlaszolja az öngyilkos hullája.
A lövöldözőnek sikerült félrevetődnie. Éppen a betonról tápászkodik föl.
Ha hallották is a hangzavarban a fészek lelki beszédét, nem reagálnak rá. De valaki más, igen.
Az épület kétszárnyú, lengőajtós főbejáratában, egy három fokból álló lépcső tetején három alak áll. Az egyik hasonlít arra a hajléktalanra, aki meglépett Hobogár támadásakor. Valószínűleg ő az. Egy válltáska van nála, amit a fészek korábban nem látott. Egyik kezében egy whiskys üveget tart, aminek a száján rongy lóg ki. A másikban egy öngyújtót szorongat. Szemeiben izzik a gyűlölet.
A másik egy magas, sötét ballonkabátot és kalapot viselő alak. Arcát gázmaszk takarja. Egy harmincas éveiben járó utcai ruhát viselő nőt tart maga előtt. A nő pulóverén a hajléktalanszálló kitűzője. Egy önkéntes munkás lehet. A maszkos egy Hobogár által korábban sohasem látott típusú pisztolyt szorít a nő halántékához. Futurisztikus, de földi tervezésűnek tűnik. A férfi kesztyűs ujja a ravaszon.
- Én lennék a nagybetűs „IDIÓTA” undorító barátom? Komolyan azt hiszed, hogy egy beszélő bogár szavainak bárki hitelt ad? Csak egy idióta tenné.
Ha Hobogár korábban nem támadja meg, a lövöldöző mostanra feltápászkodik és a kis csoport és a fészek között áll, fegyverét rászegezve.
- És tudod, mit tenne még egy idióta? – folytatja a maszkos túszejtő - Leállna velem harcolni, miközben fél tucat, a hölgyhöz hasonló megkötözött civil ég benn az épületben. Igaz, Susan?
A férfi hangja rideg, szavai katonásan ropognak. A maszkon keresztül torzítva olyan, mintha egy másvilági lény beszélne.
A nőnek elerednek a könnyei. Bólint.
- Bent…bent van…nak. – elcsuklik a hangja.
- Nézz fel. – javasolja kimérten a maszkos.
Hobogár felnézve az épületre, füstöt lát kiszivárogni a legfelső emelet egyik zárt ablakán. Az ablakban narancsos fény villog, akár egy rossz lámpa. A háromszintes épület ezt leszámítva sötét.

Europe park - Page 2 264s7jm
A Tisztogató

A park

Serena F4 és Edwardson
Amikor Serena szóvá teszi Edwardson és a lány esetét, Splinter, akármit gondol is, nem reagálja le.
- Nem lesz semmi baj. – ismétli önmagát, megnyugtató hangon.
Mikor a lány végül elhatározza magát, a nyomozó a kocsihoz kíséri. Edwardson előzékenyen segít neki beszállni a hátsó ülésre.
Splinter vezet, a SHIELD ügynök az anyósülésen. A nyomozó ezúttal a rohamvillogó hangját is bekapcsolja.
- Remélem az az izé nem cseszett még el mindent. – morogja.
- Kapaszkodjanak.
Gyorsan hajt, főleg mellékutcákon, hogy elkerülje a koraesti csúcsforgalmat. Közben a magas házaktól körülvett utcákon a bekapcsolódó közvilágítás megkezdi örök harcát az esti sötétséggel.
- Edwardson, valamit meg kellene beszélnünk. Egy szóval sem említette, hogy mutáns. A feletteseitől ezt természetesnek veszem, de maga igazán megemlíthette volna, mielőtt villámokat kezdett szórni a parkban. Félre ne értsen, nem a tény zavar, gyakran dolgozom együtt mutánsokkal. Egyszerűen csak szeretek tisztában lenni a társam képességeivel. Csak, hogy hatékonyan tudjunk együtt dolgozni és ne haljanak meg emberek feleslegesen.
Elég idegesnek tűnik. A cigi hiánya, a félresiklott akció és a civil áldozat láthatóan megviselte.
- A másik. Nem tudom, hogy a SHIELD berkeiben mi a módi, de a New York-i rendőrségnél még felszólítjuk megadásra az elkövetőt, mielőtt rálövünk. Pláne, amikor ártatlan életek forognak kockán. Ehhez tartsa magát, ha egy mód van rá.

_________________
A padláson nincs semmi félelmetes.
Mesélő
Reneszánsz: David A. Cid Xavier - mutáns tanár, Charles Xavier - vendég tudat David elméjében
Outsiders: David A. Cid "Sav" - bárvezető és problémamegoldó
Mesélő: James Splinter / Emma Frost
Europe park - Page 2 Smsf94Europe park - Page 2 3524xet
Sav
Sav
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 123
Hozzászólások régi : 439
Korábbi szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Aktuális szint/kredit : 7.szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 05.
Tartózkodási hely : A Valóság Határa

Karakteradatok
Főkarakter: Sav
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Serena Davidson Kedd 29 Nov. 2011, 11:12

Remegve bólintottam a férfinak.
- Serena Davidson – mutatkoztam be én is.
Ebből még lesznek kellemetlenségek, az iskola igazgatónője is ilyen nevű, és van egy a SHIELD-nél is ügynökként. Az evilági énem és a jövőbeli verziója. Nem sok ősz fiatal nő rohangászik a multiverzumban olyan névvel, mint az enyém, mienk. Csak én és a verzióim. Így… így talán tényleg hisznek majd nekem. Mert… mert nem tudtam, hogy ki emlékezhet rám és ki nem. Szinte szótlanul hebegtem egy köszönömöt, mikor odakísértek a kocsihoz és besegítettek. A tigris miatt kellett bűvészkedni, hiszen ő volt nagy, majdnem akkora, mint én és neki volt nehéz elhelyezkedni és nem nekem. Becsatoltam remegő kezekkel a biztonsági övet, régen utaztam ilyen kocsival. Hozzá voltam a repülőautóhoz szokva, még ha a repüléstől nagyon is féltem. Megkapaszkodtam és csöndben ültem hátul, miközben a nyomozó gyorsan haladt szirénázva. A férfi leszidását hallgattam, utoljára Apokalipszis világában én jártam így, csak… csak mert a gyűrű pont egy csata közepébe vitt be…


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Europe park - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 29 Nov. 2011, 12:39

A helyzetet némileg kontroll alá veszem, mikor elzárom a furgon hátulját, ám a fegyveres férfi kijut. Már indulnék felé, hogy megbénítsam fullánkommal, ahogy korábban egy másik társával is tettem, de ekkor szemem sarkából észreveszem a gázmaszkost, a túszt és a korábban elfutó hajléktalant.
-Tisztogató... - Állapítom meg magamban, és elgondolkodom, miért visel magán gázálarcot. Ha az arcát akarná eltakarni, vagy a hangját eltorzítani, egyszerűbb megoldás is lenne. Azt sem hinném, hogy a benti füst miatt van rajta, már kijött. Talán... Talán a hipnotikus hatást valamilyen gázzal éri el, ettől kell magát megvédenie. Meg kell állnom, mert bármi is van a kezében, valószínűleg megölheti vele a nőt.
-Remélem, gyorsan fut, Mr Tisztogató, mert én gyorsan mentek.
Nem fogok alkudozni, hogy engedje el a nőt, egyelőre abban reménykedem, hogy a Mr Splinter és Mr Edwardson hamar megtalálják ezt a helyet, hiszen látták, hogy milyen furgonban menekültek a hajléktalanok. Arról nem is beszélve, hogy itt lövöldöznek már egy ideje, kiérhetne már a rendőrség.
De a lényegnél maradva, további szócséplés helyett, beváltom ígéretemet, és villámgyorsan röppenek fel, és be az egyik ablakon, hogy nekilássak a civilek mentésének. Ha esetleg megijednének tőlem - lássuk be, előfordulhat - akkor nyugtató szavakkal csitítom őket, az emberi beszédtől minden bizonnyal meggyőződnek majd arról, hogy az ő oldalukon állok. Hamar eloldozom az embereket, és megyek a következő szintre, ha esetleg valahol elzárják a lángok a menekülési utat, akkor az ablakon át viszem ki őket, egyszerre többet is erőmnek köszönhetően, és biztonságos távolságban rakom le az embereket. Eközben pedig, ha már úgyis kint vagyok, igyekszem szemmel követni a Tisztogatót.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Cyrus Douglass Szer. 30 Nov. 2011, 21:11

Edwardson beszállt az anyósülésre miután Davidson beült hátulra. Splinter elindult, majd szónoklatba kezdett az ügynök mutáns képességéről, és a szokásokról a bűnözőket illetően. Bobby egy pillanatra nem reagált, majd válaszolt.
- Azért nem hangoztattam, hogy mutáns vagyok, mert az erőm túl veszélyes. Évtizedekbe került mire megtanultam kontrollálni, és mint tudjuk, manapság eléggé könnyű a lehallgatás. Higgye el, nem áll szándékomban átverni, vagy becsapni önt, de részben a maga érdekében is cselekedtem - válaszolta az ügynök.
- Ami a parkban történteket illeti. Többé nem fordul elő ilyen. Sajnos a múltbeli életem, sok dolgot hibásan tanított meg. Katona voltam, és sokszor kellett túszejtők ügyében lépnek, háborús övezetben. A felettesem, sajnálatos módon túlságosan is hatékonyan akarta végezni a munkáját, és azt verte belénk, hogy a többség fontosabb az egynél. Mióta leszereltem, ma először találtam magam szemben túszhelyzettel, és a régi parancsok szerint cselekedtem, de többé nem lesz így. Itt az ideje, hogy elfelejtsem a múlt örült megoldásait - magyarázta Edwardson, és fájó emlékek sokasága jelent meg a lelki szemei előtt, de próbálta elzárni őket.
- Bár meg tudnám változtatni a mai eseményeket, de nem tehetem. A múltam visszaköszönt, és én hibát követtem el. Csak annyit tehetek, hogy minél többet teszek annak érdekében, hogy senki se sérüljön meg, és a bűnözők a megfelelő helyre kerüljenek - mondta.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
Europe park - Page 2 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Europe park - Page 2 Empty Re: Europe park

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.