Tárgyalók

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Aegis Szer. 19 Jún. 2013, 23:21

~ Újabb bizonyíték a New York-i rendőrség töketlenségére, megint a S.H.I.E.L.D. intézkedett helyettük. Legalább az iskola biztonságban van és kikérdezni majd így is kitudjuk őket.~ Gondolja magában amikor belefutnak az akciót végző ügynökcsapatba, a rádión keresztül pedig sürgős üzenetet kapott arról, hogy az ezredes sürgősen berendelte őket a parancsnokságra. A helyszinen lévő ügynök ajánlatát udvariasan visszautasította és inkább egymagában indult a S.H.I.E.L.D. negyede felé. Odafelé már nem fogta visza a páncél sebességét, most nem érdekelte ki veszi észre és ki nem. Bár nem hajtotta a szerkezetet teljes sebességgel de két-három perc alatt így is elérte a célját. Amint beért a negyed légterébe rádión bejelentette az érkezését és leszállási engedélyt kért a diszpécsertől. Ha megkapta leszált az épület tetején lévő helikopter leszállóhelyek egyikén, innen pedig azonnal a tárgyalók felé vette az irányt. Feltehetően jó páran megbámulták menet közben a folyosókon, ahogy teljes „harci díszben” hóna alá csapott sisakkal vágott végig az épületen.
- Üdv! – köszön a tárgyaló előtt összegyűlt ügynök társainak, érkezését már jóelőre lehetett hallani a folyosón. – Ti tudtok valamit erről az egészről amiért berángattak minket? Nekem nagyon úgy tűnik sikerült felrúgnunk egy jó nagy darázsfészket ezzel a Hydra ügyel. A végén még kiderül hogy sikerült megtalálni a csúnya nagy mumust a szekrényben. – poénnal próbálja oldani a feszültséget utalva arra hogy sokan a cég fejesei közül időnként valami misztikus rémként kezeltek egy Hydra nevű szervezetet.

_________________
Tárgyalók   - Page 2 Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Tank008 Csüt. 20 Jún. 2013, 09:51

A tetőről Aegis felszállt a fiúknak pedig csak helyeselni tudtam így egyet érettem és mentem velük.
Csak sodródom az árral össze-vissza megyünk helyszínről helyszínre már lassan elvesztem a fonalat.
- Nem lehetne csak elintézni őket és kész csak rá kell jönnünk hol vannak és kiiktatjuk őket. Mind egy nem érdekes csak már kezd zavarni a téma...
Mondtam társaimnak unva a semmit tevést. A nyomozás sosem volt a nagy erősségem viszont a célpont kiiktatást annál jobban szerettem.
Az új helyszínre megérkezve éppen csak, hogy feltudom mérni a terepet de már is elkezd nekünk egy csávó papolni, hogy be kell menni a shield központba. Erre már csak a fejemet fogom és hallgatom az üzenetet ami rádión érkezett természetesen az utasítást követem és elindultam a társaimmal a bázisunkra.
Megérkezve gyorsan körbe nézek nem lelek-e valami gyanúsat és próbálok körbe érdeklődni miért ez a nagy behívás.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 30
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Fene Csüt. 20 Jún. 2013, 16:28

~Rágógumi...miért nem hoztam magammal rágógumit? Vagy valami zenét. Esetleg keresztrejtvényt.~
*Elmélkedik magában a kocsiban ülve, unottan bámulva kifele az ablakon. Mielőtt elbóbiskolna, sikeresen megérkeznek a komplexumhoz. Szürke kis egyen egerek rohangálnak fel és alá mindenhol. Ha nem lenne némi eltérés közöttük, talán meg sem tudná különböztetni őket egymástól. Mintha Smith-t látta volna közeledni az egyik folyosóról, amire válaszképpen gyorsan a másik irányba kapta a fejét. Majd megannyi egyformának tűnő folyosó és emberszabású után, a tárgyaló előtt találja magát. Belépve sok ismerős, meg egy-két kevésbé ismert arccal fut össze.*
-Tudtam én, hogy ennek az összeesküvés elméletnek is lesz köze a hüllőkhöz.
*Néz egy kissé erőltetett gyanakvó fejet vágva Svarog felé. Ettől eltekintve, kihagyja a felesleges szociálódást, meg a felesleges udvariasságból feltett kérdéseket. Gyerekek hogy vannak? Szerintetek ma is hőség lesz? Szerintetek most mi van? Helyette inkább nekidől a falnak és türelmesen várakozik. Nagyjából fél percig.*
-Keresztrejtvény valakinél?
Fene
Fene
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 48
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Fene
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Victor Montano Pént. 21 Jún. 2013, 00:07

Victor csak sodródott az eseményekkel, bár ezt nem szerette. Mostanában nem volt kezdeményező, de mindenképpen reagáló szerepet öltött magára. Ez viszont más volt. Ahogy gyakorlatilag őrizetbe vették, majd bekísérték a SHIELD-he, meglehetősen zavarta. Járt már párszor a szervezet intézményeiben, de mindig vendégként. Most viszont nem így érezte. Valójában azt leszámítva, hogy hogyan lehetett egy ikre és miért halt meg, nem igazán érdekelte más. Legalábbis addig, amíg olyan nevet nem dobott be valaki, ami felkeltette az érdeklődését. Már csak azért is, mert a koponyás szimbólumot nagy jóindulattal, lehetett volna hidrának is nevezni. Bár nagyon nagy, jóindulattal.
-
Hölgyem. - Biccentett a bemutatott hölgynek, majd a többiek felé fordul. - Uraim...uraim. Avassuk be azt, aki még nem olvasott bele egy aktába sem. Mi ez a hidra dolog?

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Thorhalla Pént. 21 Jún. 2013, 08:56

Résztvevők: Dr. Zield Jones, Laura Sylen, Simon Basley / Tökfej, Zack Finnigan / Metalhead, Victor Montano, Boris Dragunov / Svarog, Ulysses J. Forge / Aegis, Simon Tamás / Tank008, William Gunner / Fene és Jonathan Miller
Következő körváltás: 2013. június 24. (hétfő)

Egyelőre senki semmit sem tudott igazából még a Hydra-ról, csak annyit, az ügynökök is, hogy valami ijesztő, valami mumus, ami valószínűleg nem is létezik. Most szerezték meg az első bizonyítékot arra, hogy de mégis lehetséges, hogy tényleg lehet, hogy van ez a szervezet. Időközben Simon feltudta hívni a testvérét, akit be is vitte neki a jelmezt, és abban át tudott öltözni, így a kamaszfiú már a jelmezben ment be a többi felnőtt közé. A társaságnak jó negyedórát kellett várnia arra, hogy a tárgyaló ajtaja kinyíljon és a SHIELD vezetője megérkezzen, aki jelenleg közel sem nézett ki úgy, mintha a SHIELD-et vezetné. A meleg ellenére bőrdzseki volt rajta, farmer, sportcipő, a kezében egy baseball sapka és egy golftáska, benne ütőkkel. A nyomában egy nagy halom papírral pedig egy vörös hajú nő követte, aki itt dolgozott az felismerte Mary Anders-t, Miller titkárnőjét.
https://2img.net/r/ihimizer/img404/2148/ck6a.jpg
- Maradjanak ülve – mondta a férfi még azelőtt, hogy az ügynökei felpattantak volna és tisztelegni kezdtek volna.
Mielőtt ismét megszólalhatott volna Vízió, az android Bosszú Angyal, és a negyed biztonsági rendszere emelkedett ki a földből még anyagtalan formában.
- Uram, Morsus ezredes meghagyta, ha visszatér a bázisra emlékeztessem, hogy ön tartozik neki és Mr. Rogersnnek 200-200 dollárral, mert otthagyta a golf partit és így ön vesztette a fogadást – mondta.
- Emlékeztessen rá Vízió, ha végeztem a hölggyel és urakkal, hogy adjak túlórát Mr. és Mrs. Morsus-nak, mert láthatóan túl sok szabadidejük van.
- Értettem uram – válaszolta az android és a padlón át távozott.
Ezen közjáték alatt a titkárnő mindenkinek kiosztott egy-egy vaskosabb papírt. Az ügynökök és akinek már volt dolga kormánnyal, vagy cégekkel egyből felismerte azt. Titoktartási szerződés volt.
- Aki szeretné hallani és tudni a részleteket alá kell írnia a papírt. A szokásos dolgokat tartalmazza. Aki nem írja alá, azt máris meg kell kérnem, hogy távozzon, mert az ügy szigorúan bizalmas és csak azért kapnak engedélyt arra, hogy megtudják a részleteket, mert önök is érintettek benne.

//Előzmény: A polgármesteri iroda//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tárgyalók   - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Tökfej Pént. 21 Jún. 2013, 10:47

Utolsó előtti pillanatban jött tesóm és aggathattam magamra a gúnyámat. Hát a SHIELD ügynököket nem tudom megtéveszteni, de talán a többiekkel nem lesz ilyen gondom. Hangos köszönést követően látványosan beszállok a kocsinkban, és már hajtunk is el, mire egy másik ügynök megállít. A parancs az parancs, és hát nincs alóla kivétel, még egy tinédzser sem. Az ügynök meglepően türelmesen várja meg, hogy átöltözzek. Tesóm kissé kétségbeesett pillantással néz rám, de mivel most a jófiúk közé megyek, nem aggódik annyira. Csak Amerika legjobbjaival leszünk, vagy valami hasonló.
A burám hőfokát, na meg lángjait minimumra állítom, így talán nem okozok senkinek sem sérülést. A lángok és a szőr, nem a legjobb kombináció. Megpróbálok magasabbnak tűnni, mert jelmezben vagyok, az arcom el van takarva, és nem is láthatnák ki vagyok, de azért akinek van egy kis esze össze tudja kapcsolni a dolgokat. Ekkor vésem be a lelki jegyzetfüzetembe, valami gólyalábat szerkesztenem kell a csizmába, úgy nehezebb lesz kitalálni személyazonosságomat.
Tárgyalóban elém dugják a papírokat, én pedig elsőnek ragadok tollat, és akarom aláírni. Példát mutatva, na meg egy kis önérzetet is szerezve, már nem Simon vagyok, hanem Tökfej, a város védelmezője. Már csak azt kellene kitalálni, milyen nevet is írjak alá. Gondolkodás közben megkocogtatom fejemet, a csendes kongás közben, megrántom vállamat. Kiskorú vagyok, bármit aláírhatok, úgyse számít. Aláfirkantom "Tökfej"-ként, sokat gyakorolt szignón, még lángok is találhatóak, és karcsú kunkorok, hogy majd a leendő rajongóim élvezhessék az autógrammom tökéletességét. Hát igen egy igazi hős mindenre felkészül. Aláírás után hátralépek, és olyan darkosan az egyik sarokba állok meg, onnan is jól hallhatok mindent, már amennyira "fejem" engedi.

_________________
Néha a hitünk az egyetlen erősségünk, de az átsegíthet mindenen.
Tökfej
Tökfej
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 88
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Tökfej
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Dr. Zield Jones Pént. 21 Jún. 2013, 15:24

Úgy lett, ahogy Dr. Zield Jones sejtette, a tárgyalóba sorra jöttek be az emberek. Ha nem is mindenki, de elég sokan itt lehettek azok közül, akiknek a másolatait ma megtalálták. Persze nem tudta biztosra, de úgy gondolta, hogy a jelen lévők közül mindenkit ezért hívtak ide. Volt katonakinézetű, egy kisebb, jelmezes alak, aki mintha egy Halloween-partiról jött volna. Úgy nézett ki, mintha töklámpás lenne a fején, de nyilván nem nyílt lángról volt itt szó. Vagy mutáns lehetett az illető vagy ez csak gépi láng volt, ami valójában nem is az. Volt még egy hüllőember, mellette egy unatkozó férfi keresztrejtvényt akart és érkezett még egy páncélos alak is. Mások is érkeztek, nőt csak egyet látott. Néhányukat már ismerte a tévéből és az újságok fotóiról. Segítettek leverni a démonok támadását.

Zield megtisztelve érezte magát, hogy nemzeti hősökkel találkozhatott, de egyre nyugtalanabb is volt. Kik állhatnak a háttérben, akik ilyen különleges embereket is le tudtak klónozni? Negyed órája volt nézelődni és aggodalmaskodni, csak utána jelent meg az ezredes, aki épp egy golfmeccsről érkezett a jelek szerint. Vízió közjátékán jót derült volna más körülmények között, de most nem igazán tudott nevetni. Miller kísérője, egy igen magas, vörös hajú nő papírokat osztott ki. A doki megnézte és olyasmi volt ez, amit az AIMVille Corporationnél is aláírattak vele a titoktartásról. Elolvasta alaposan, az apróbetűs részeket is és nem talált benne kivetnivalót, így aláírta. Kíváncsian várta, mit fog itt megtudni.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Fene Pént. 21 Jún. 2013, 18:25

*Az ezredes megjelenésére eltaszítja magát a kényelmes faltól, valószínűleg így sem fog összeomlani az épület. Keresztrejtvény helyett úgy tűnik, hogy csupán csak egy titoktartási szerződést kell töltögetnie. Igaz, ez érdekesebbnek ígérkezik az egyik szennylap napi rejtvényénél. Végigmérve az arcokat, nagy részük jelen volt az Astoriánál is. Ha a mágus nem ellenőrizte volna le a holttesteket mágikus eredet után, akkor most jöhetne a feltételezés, hogy valami démoni bosszúhadjáratról van szó. Csak, hogy azok legjobb tudomása szerint továbbra is a mágiát preferálják a technológiák felett, a klónok pedig feltehetően az utóbbi jelenség szüleményei. Emellett többen is valami hidráról fecsegnek. Egy pár másodperc töprengés után alákarcolja a szerződést William Gunner néven, majd türelmesen várja a fejleményeket. Ugyanis ebből még bármi lehet, már abból kiindulva, hogy a fejvadász munkák során is vagy száz ilyen papírt töltött ki. Miután egy kedves mosoly keretében átadta a papírt a titkárnőnek, helyet foglal, összekulcsolja maga előtt a kezeit és várja a beavatást a titkok titkába.*
Fene
Fene
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 48
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Fene
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Aegis Pént. 21 Jún. 2013, 21:39

~ Törpéket is bevesznek roh… szuperhősnek~ gondolja Ulysses amikor meglátja a tárgyalóban a Halloween-i rémnek öltözött gyereket. Időközben visszavette a sisakját amikor kiderült hogy nem csak S.H.I.E.L.D.-esek lesznek jelen. Beérve leült az egyik székre, az ülőalkalmatosság fájdalmas nyikorgást hallatott a férfi és a páncélja együttes súlya alatt  de egyelőre kitartott. Az ezredes titkárnője által szétosztott papírok közül ő is elvett egyet, kissé ügyetlenül a páncélkesztyűje miatt. Gyorsan végigfutott a szövegen inkább csak megszokásból, már vagy félszáz ilyet aláírt amióta az ügynökségnek dolgozott. Ezt is aláfirkantotta, egy gyakorlatilag olvashatatlan valamivel. A nyilatkozatott nem tartotta furcsának de az egész ügy körüli titoktartást és azt hogy az ezredes láthatóan a szabadnapján hajlandó volt bejönni és civileket is bevonni az ügybe, mindezt pár rejtélyes hulla miatt, az már nyugtalanító volt.
- Uram, mi ez az egész amibe sikerült belenyúlnunk? – teszi fel végül a nagy kérdést, ami mindeninek fúrta az oldalát.

_________________
Tárgyalók   - Page 2 Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Laura Slyen Vas. 23 Jún. 2013, 11:31

Nem telik bele egy perc és máris ismerős alakba botlok a tárgyaló előtt.
- Szia Svarog. Igen, a Hydra áll a gyilkosságok mögött, legalábbis nagy valószínűséggel. Emelett mi is rábukkantunk ugyanarra a jelre amit te is küldtél nemrég. Biztos vagyok benne, hogy az ő jelük. Csak tudnám mi baja van velünk a náciknak.
- Üdv Viktor.
Köszöntem a srácnak miután Svarog bemutatta őt nekem. és már válaszoltam is a srác kérdéseire is.
Ezek után fémes kopogású lépteket hallottam, majd megpillantottam Aegist.
- Hi Aegis. Fogalmam sincs miért rángattak be minket, bár szerintem ők is azt fogják elmondani, amit már mind tudunk. Azt hogy a Hydra felelős a gyilkosságokért.
Pár perc múlva kinyílik a tárgyaló ajtaja és megláthatjuk a SHIELD vezetőjét, aki érdekes golfcuccban feszített, mielőtt azonban bárki is megadhatta volna neki az őt megillető tiszteletet felszólalt. Majd egy kis közjáték keretében megjelent az aandroid bosszúangyal, Vízió is.
A közjáték végén átnyújt a titkárnő nekünk egy titoktartási szerződést.
Gyorsan átfutottam, majd aláírtam, mivel nagyon érdekelt, hogy mégis MIÉRT vagyunk ennyire a Hydra bögyében. A kérdést, amit feltettem volna, már feltett helyettem Aegis. Így én csak álltam és vártam a választ.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Tárgyalók   - Page 2 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Tárgyalók   - Page 2 5000_Thanks_by_Mallemagic Tárgyalók   - Page 2 Mudch0 Tárgyalók   - Page 2 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Tárgyalók   - Page 2 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Tárgyalók   - Page 2 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Tank008 Vas. 23 Jún. 2013, 11:37

Csendben végig hallgattam a párbeszédet plusz a hasznos információkat is próbáltam figyelni de aztán egyhamar rájöttem, hogy nincs sok értelme hisz a fele valami golf cucról szólt tehát onnantól nem igen figyeltem mit kezdetek erről a témáról beszélni nem is ütöttem bele a fejemet csak akkor kezdtem ismét figyelni mikor megkértek minket, hogy írjunk alá valamilyen papírt, hogy láthassuk a titkos információkat. Kicsit vissza fogom magam amikor erre nem felelek semmit és csak gondolatban vonom meg a vállamat a gyakorlatban poker arcal halál komolyan nézem a dolgokat. Majd aláírom ezt a shieldes dokumentumot persze csak miután elolvastam! Ha nem találok benne semmi gyanúsat akkor alá írom.
~ Amióta a shieldnél vagyok mint "bérgyilkos" azaz nekem kéne kiiktatnom a veszély forrásokat nem pedig ilyen sima akciókat csinálni... Csak azért csöppentem ide mert vészhelyzet volt Queensnél és be kellett segítenem és onnantól nincs megállás jönnek sorra azok a munkák amihez csak mint mesterlövész támogatás kéne, hogy közöm legyen de nem... Remélem ha kinyitom ezt a borítékot egy célpont lesz benne egy képpel és akkor boldogan távozok is. Mennék levadászni a célpontomat.
Ha a borítékba nincs célpont akkor felteszek egy kérdést is.
- Ki a Hydra vezetője csak egy nevet és képet kérek majd én pontot teszek ennek a végére...
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 30
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 24 Jún. 2013, 11:49

Résztvevők: Dr. Zield Jones, Laura Sylen, Simon Basley / Tökfej, Zack Finnigan / Metalhead, Victor Montano, Boris Dragunov / Svarog, Ulysses J. Forge / Aegis, Simon Tamás / Tank008, William Gunner / Fene és Jonathan Miller
Következő körváltás: 2013. június 27. (csütörtök)

Amint visszakerült minden aláírt papír Miller-höz (aki nem írt, annak úgy vettem, hogy aláírta azt) a férfi letette maga elé őket, majd megszólalt, először is Tank-nak intézve a szavait.
- Komolyan azt gondolja Simon ügynök, ha ennyire könnyű lenne, már nem ülnének régen börtönben? – kérdezte. – Ugyanis lassan két éve vadászunk a vezetőikre, mindezt eredmény nélkül. És elhiheti, hogy a legjobb ügynökök teszik mindezt.
Mindezek után még bevárta a többiek kérdéseit, és amint mindenkitől elhangzottak ezek, akkor szólalt meg.
- A Hydra szervezete a II. világháború során alapult meg, leginkább okkultista náci társaság, nagyjából egy időben Amerika Kapitány feltűnésével. Ők sok más csoporttal ellentétben az emberi felsőbbrendűség hívei, így feltehetőleg a tagjaik 99.99%-a is emberekből áll. A társaság a világháború végén eltűnt, feloszlott, kihalt, nem tudni. A következő hetven-nyolcvan évben nem is léteztek, csupán az aktákban léteztek, a háború során elkövetett tetteik miatt lett leginkább szájhagyomány terjedő gonosz. A legutolsó Washingtoni incidens* során sikerült csak tudomást szerezni arról, hogy a társaság újra él és létezik. Vezetői vannak, nem egy, mint kiderült látták a szimbólumot, minden csáp egy-egy fejet jelent, ennyi vezetője, ennyi tagja van egyszerre a vezetőségnek. Hogy miért maguk és az a több tucat civil? Valószínűleg megfordultak olyan helyen, ahol a Hydra tagjai is és DNS mintát loptak maguktól. Kivizsgáltuk az ügyet, biztosíthatom az érintetteket, hogy nem a SHIELD kórházából és adatbázisából szerezték meg az önök mintáit. Azok még mindig ott vannak, ahol korábban is.
Kivárt néhány pillanatot, hogy a hallottakat feldolgozhassák a résztvevők és feltehessék újabb kérdéseiket.
- A rendőrségtől tudjuk, hogy nem jöttek rá, hogy mik a testek, AIM klónok, tökéletesen olyanok, mint amiket az AIM is létrehozott korábban, de minden testbe be volt építve egy „kapcsoló”, ami megölte a klónt. Nem hosszútávra terveztek velük, valószínűleg csak teszt volt, hogy sikerült-e a régi klóntechnológiát helyreállítaniuk, lemásolniuk. A rossz hír, hogy megtették, a jó hír, hogy maguk az eredetiek és nem másolatok.

* 2022 augusztus, itt az új oldalon Z második kalandja, amikor Fájdalmat pusztították el az e világi gonoszok (Halla, Hydra fejek, Kéz, Cinnamon család, Pokoltűzklub belső kör) és a VH-ról a kaland idejére átjött karakterek. Nevezetessége a történetnek, hogy akkor ölték meg Osborn elődjét és felrobbant a Fehérház is.
És továbbra is, ezek az leső infók, amiket hallotok a Hydra-ról, semmi mást nem tudtok róla. Ssmmit.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tárgyalók   - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Tank008 Kedd 25 Jún. 2013, 08:37

Végig hallgatva a nekem szent mondatot és csak magamba teszek egy megjegyzést amely igen rövid és lényegre törő: "azt majd meglátjuk...".
Ezzel csak annyira akartam kilyukadni, hogy bármennyi amatőrt is küldtek előttem ellenük ez nem azt jelenti, hogy nekem nem fog sikerülni hisz én pont erre vagyok képezve. Nem ma kezdtem és attól még, hogy egy 100 éves társulatról beszélünk attól még nem lesznek veszélyesebbek hisz nem egy borról beszélünk ami jobb ízű és drágább lesz.
Közben tudatomba véstem az elhangzott információkat amelyeknek nem túlzottan örültem.
~ Klónozás---> Képesség lopás ---> Saját magam elleni küzdés ---> DNS cuc wááá remek.
De attól függetlenül, hogy egy pillanatra kételyt ébresztett bennem a dolog hamar vissza nyerem maga biztosságomat de legalább a póker arcomat fenntudtam tartani.
- Oké 100 éves szervezet, klónozás stb. Mi mit teszünk ?
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 30
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Svarog Kedd 25 Jún. 2013, 09:25

Svarog mindig is úgy gondolta, hogy ha már belépett a SHIELD-hez, akkor ő lesz a nagy fekete ruhás ember, vagy is sárkány. Ő gyártja a titkokat, ő lesz a rejtély.
Azonban ez a titoktartási nyilatkozat alapján arra tudott gondolni, hogy vannak felette álló személyek. Akik egy valószínűleg világméretű krizis idején is megengedhetnek maguknak egy golfpartit, és hogy egy utolsót pöcköljenek és még azon is mérgelődjenek, hogy nem pontosan a lyukba ment.
Svarog mindig is utálta a golfot...
- Akkor nácik! Éljen. Vikingek, démonok, angyalok, idegenek, lovagok, görög istenek után pont ők hiányoztak. - Svarog hátradől. - Azon se lepődnék már meg lassan, hogy ha a semmiből egy dinoszauruszcsorda trappolna át New York fővárosán.
Örömmel halja hogy nem másolatok. Erre kifújja a levegőt, majd végre megnyugszik.  A lelke mélyén félt attól, hogy lehet ő volt a klón és az eredeti fekszik előtte hullaként.
- Ez jó hír... És lehet tudni, hogy a Hydra honnan szerezte meg az AIM klóntechnológiáját, úgy hogy az elvileg a SHIELD-nél van?
Rápillantott Tankra.
- Ez azt jelenti, hogy több másolattal is fogunk találkozni a közeljövőben. - Miller felé fordul. - Az Erőművek azon lesz, hogy felszámolja a Fritzeket.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Dr. Zield Jones Kedd 25 Jún. 2013, 23:41

A Simon nevű ügynök a Hydra nevet említi és egyből ki akarja végezni a vezetőjét. Dr. Zield Jones ekkor megérti, hogy a csápos jel egy hidrát akar ábrázolni, bár tudományos szemmel egy kicsit sántít. Ezek az állatok valóban csápokkal megáldott, apró méretű lények de a polipszerű formájuk általában az életciklusuknak csak egy részére jellemző és ez is fajtól függ. A legtöbb közülük inkább medúzára hasonlít. Viszont a hidra elnevezést egy mitológiai szörnyről kapták, ami képes volt visszanöveszteni elvesztette testrészeit. Zield gondolatmenetében visszatért oda, ahol a rendőrörsön látottak alapján ma már járt: a genetikai ismeretek vélt és valós határaihoz. Mielőtt tovább gondolkodhatna annak a bizonyos lénynek a tulajdonságain, Miller ezredes megkezdi a tájékoztatást.
Simont kissé megszégyenítve kéri ki magának, hogy nem ilyen egyszerű a feladat. Egy kb. 80 éves szervezetről van szó, akik nemrég újra feléledtek. Mivel okkultista csapat, a név mitológiai eredete egyértelmű. Ahány csáp, annyi alszervezet. Zield 6 csápot látott a képen és ez meg is egyezett a hidraállatkáknál általában megtalálható csápok számával. A halálfej pedig talán csak a fenyegetés jele.
A további infók után tehát tiszta volt, hogy milyen csoport áll az események mögött, de hogy miért csinálták mindezt, az rejtély és talán az is marad. Az AIM módszereivel egyező klónozást használtak. Lehet, hogy már abban a szervezetben is benne volt a kezük? A másolatokat ma "kikapcsolták", ez volt az erek belülről történő elmetszése. Talán csak eddig akarták tesztelni az eljárást. Hogy miért pont ezeket az embereket választották, arra nagyjából annyi volt a magyarázat, hogy rosszkor voltak rossz helyen.
A doki nem volt elégedett. Látta, hogy további nyomozásra lesz szükség. Felmerült benne néhány kérdés, ezért jelentkezett. Ha szót kapott, feltette őket:
- Még nem volt idő rögzíteni, amiket ma megtudtam az ügyről és talán többen is vannak így - nézett körbe a megjelenteken. Felvehetjük a jegyzőkönyveket? Talán ha összevetnénk az eseteket, az segíthetné a nyomozást. A másik kérdésem, hogy a lemásolásunk és a mai események jelenthetik azt, hogy veszélyben vagyunk mi és a szeretteink?

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Fene Szer. 26 Jún. 2013, 07:30

*Vakargatja egy kicsit az állát. Nem mondhatná, hogy tetszik neki amit hall. Klónok, okkultista nácik és valami ráadásul azt súgja neki, hogy a szervezetnek nem feltétlen a klón sereg a legerősebb ütőkártyája. Zield felé fordul.*
- Minap a nyomozásunk során sikerült fellelnünk a gyilkosainkat. Egy kisebb neonáci csapat volt a tettes, amit a SHIELD ügynökei le is kapcsoltak. Az érdekességek: nem mindannyian haltunk _természetes_ halált. Néhány másolattal erőszakos úton végeztek. Szóval, ez a gyilok kapcsoló nem biztos, hogy teljesen működő képes. Volt köztük egy medve mutáns is, amennyiben ez a 0,1%-ba belefér, úgy talán említésre sem méltó. A legfőbb gond viszont, ezek a tagok állig fel voltak fegyverezve. Amennyiben a többi helyi náci bandát is hasonló képen ellátták fegyverekkel, úgy akár egy kisebb hadsereg is a rendelkezésükre állhat, úgy, hogy az esetleges klónokkal még nem számoltam. Illetve, azt hiszem, még mindig a levegőben lóg a kérdés. Mi van ha nem lopták a technológiát? Úgy értem, mind tudjuk mi művelt az AIM évekkel ezelőtt. Most szimplán AIMville néven fut, de van az a mondás, hogy a kutyából nem lesz szalonna. Nem azt mondom, hogy le kéne őket rohanni fegyvereket durrogtatva *Vet egy pillantást Tank felé.* ,de azt hiszem megfigyelés alatt kéne tartani őket...
*Svarog kijelentésére felhúzza a szemöldökét.*
-Nem hiszem, hogy bajuk lenne az energia ellátás terén. De miért is mennél Németországba? Ha jól sejtem, ezek nagy része inkább törzsgyökeres ameriakai patrióta, mintsem a virsli fesztivál versenyének idei nyertese.
Fene
Fene
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 48
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Fene
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Tökfej Szer. 26 Jún. 2013, 13:56

Csak kapkodni tudom a fejem, ez még jobb mint amire legvadabb álmaimban is számítottam. Mármint egy második világháborús titkos szervezet, akik több mint ötven éve szervezkednek a világ ellen, már felfedték egyszer magukat, csak hogy most újra visszatérjenek, és bármit is akarnak elérni, úgy látszik nagyon fejlett technológiájuk van, és annyira titkosak, hogy még a világ egyik vezető védelmi szervezete a SHIELD, sem találta meg őket. Ez annyira király.
Megreszketek az izgalomtól, és még egy picit vigyorgok is, mármint ezt úgyse látja senki, a burám alatt, de engem jó érzéssel tölt el a dolog. Több titok van itt, mint amire egy átlagos tinédzser saját erejéből rájöhetne. És ekkor hasít belém a felismerés, amit már nem tartok magamban.
- Mennydörgőre mondom, engem inkább az érdekelne, hogy ha a HYDRA ekkora király, akkor hogy lehet, hogy holmi halott klónokkal elárulja magát, és egy szedett-vedett csapat ilyen könnyen rátalál a nyomaira. – A hangom egy pillanatra sem remeg meg, igaz már akaratomon kívül is, mélyítek rajta, mikor jelmezben vagyok, és próbálok felnőttesebbnek látszani, de ennyi gyakorlással, már egy teljesen más személyiséget játszok mikor „Tökfej” bőrébe bújok. Talán ez zavarhatna kicsit, de ez most nem az a pillanat.


_________________
Néha a hitünk az egyetlen erősségünk, de az átsegíthet mindenen.
Tökfej
Tökfej
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 88
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Tökfej
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 27 Jún. 2013, 10:49

Résztvevők: Dr. Zield Jones, Laura Sylen, Simon Basley / Tökfej, Zack Finnigan / Metalhead, Victor Montano, Boris Dragunov / Svarog, Ulysses J. Forge / Aegis, Simon Tamás / Tank008, William Gunner / Fene és Jonathan Miller
Következő körváltás: 2013. június 30. (vasárnap)

- A tény az, hogy az AIM technológiára csak az nem tette rá a kezét az AIM bukása után, aki nem akarta, így az, hogy manapság a legnagyobb adatbázist a SHIELD őrzi lényegtelen – mondta. – Még a korábbi New Jersey kormány is megtette. A nagy kérdés nem is ez, hiszen tudjuk, hogy mindezek mágia és skrull technológia kombinációja voltak. Kik azok, akik képesek voltak mindezt reprodukálni, mert ez a nehéz, hiszen ezek nélkül a tudás semmit sem ér. Valószínűleg a Hydra az okkultista tudásával megtette. És én mástól tartok, nem néhány civil klóntól…
A hangsúlyából érezhető volt, hogy mitől is tartott, attól, ami az AIM idejében is volt. A Halál Angyalok, amikor a Loki vezette cég még Asgardit és Hulkot is tökéletesen képes volt leklónozni, nemhogy csak néhány szuperlényt, vagy embert.
- Nem doktor, nincsenek veszélyben – felelte a férfinak. – Nem önök voltak a célpont, csak véletlen áldozatok. A teremben minden rögzítésre kerül és a rendőrségtől is elhoztuk azokat az anyagokat, amik ehhez a nyomozáshoz tartoznak. De remélem megérti, hogy ebből semmi sem fogja elhagyni a SHIELD-et, még másolt formában sem. Én csak azt mondom ügynök, amit megkaptad adatokként, mindenkiben ott volt ez a kémiai szer. Amennyire tudom okozhatott nem csak szöveti és szervi károsodást, de öngyilkosságba, vagy olyan tettbe is sodorhatta az áldozatot, aminek a végkifejlete mindenképpen halál.
Az AIMville-s említésre összeráncolta a homlokát és megcsóválta a fejét és Fene felé fordult.
- Az AIM-nek és AIMville-nek annyira van köze egymáshoz, mint önnek és nekem, azaz semennyi. A névválasztás továbbra is csak Hoover és Hooverville hasonlatra született még közvetlenül a Bukás után. A történelemből pedig bizonyára ön is tudja, hogy mit jelent ez. Az AIMville Corporation tiszta, utánajártunk többször is az évek során és biztosan állíthatom, hogy továbbra is csak jótékonysági nonprofit szervezet. A többi cége sem termel profitra, csak a központi szervezetnek, akik eladományozzák ezeket a termékeket.
Fene szavai után csak egyetlen egyvalaki szólalt meg.
- Erre egyszerű a válasz fiam – nézett Tökfej irányába. – Ez hadüzenet volt. A legfőbb prioritása a SHIELD-nek a Hydra megtalálása lesz és felszámolása. Ami a csapatukat illeti Mr. Dragunov megkapják később a parancsaikat. Hacsak nincs valakinek még kérdése, akkor a titkárnőm elkíséri magukat, hogy felvehessük a jegyzőkönyveket. Mr. Basley önt megkérném, hogy maradjon még néhány percet.


//Ha még van kérdés nyugodtan fel lehet tenni, válaszolok rájuk a következő körben.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tárgyalók   - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Tökfej Csüt. 27 Jún. 2013, 14:27

Ó villám sújtson belé, mintha mindenki direkt szekálna. Nem mintha senki nem látná, hogy rajtam van a jelmez. Ez azért jelezhetne már valamit. És már a "fiam"-ozáson meg sem lepődök, mire bármilyen reagálást is tudnék tenni, csak egy kis felháborodást tudnék magamra szedni, hogy megmondjam ennek a hatalmas embernek, mit is gondolok, jön a hideg zuhany.
Mármint hogy egyedül maradjak itt velük, mint a dirinél. Úgy mintha bajba lennék, bármit is tettem, nem nagyon emlékszem rá, hogy mi is volt az. Jól van, hogy ők a világ egyik legnagyobb szervezete, titkos, meg furmányos, meg hasonlók, de azért nem kellene így kikürtölni...
- Mit akar? - mondom kicsit ingerültebben is mint szerettem volna, és csak úgy magamban mormolva, hogy csak a nagyon jó fülűek hallhatják meg ha akarják. - Először az a nyikhaj, most meg ez. Mintha mindenkinek kikaparta volna a szemét Huginn. Akár puci p*csával is járkálhatnék... - Megvárom szépen míg, mindenki befejezi a kérdezősködést, és kimegy, hogy egyedül nézzek szembe a gonosz felnőttel, ki már megint tönkretette szórakozásomat, vagy ami még rosszabb titkos személyazonosságomat. Mármint oké, hogy akikkel jöttem, azok sejthetik ki vagyok, de a többiek nem tudják.

_________________
Néha a hitünk az egyetlen erősségünk, de az átsegíthet mindenen.
Tökfej
Tökfej
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 88
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Tökfej
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Dr. Zield Jones Csüt. 27 Jún. 2013, 21:45

A fickó, aki olyan látványosan unatkozott Miller érkezése előtt, elmesélte, ők mit tudtak meg a nap folyamán. Amikor az AIMVille-t összemosta az AIMmel, a doki ideges lett. Nem szerette, ha a jótékonysági szervezetet azzal a bűnbandával keverték. Mielőtt kikérhette volna magának, Miller tisztázta a dolgokat. A doki értette is a Hooverville-es hasonlatot. A segítő szervezetet arról nevezték el, aki miatt a baj történt. Ez sajnos néha visszaüt és az emberek félreértelmezik, mint itt is.
A töklámpást hordó ember kezdett beszélni, nagyon nyeglén, félvállról véve az eseményeket. Talán valami jóindulatú, de tapasztalatlan igazságosztó lehetett. Basley-nek szólította az ezredes.

Közkézen futnak ezek a technológiák? Hát ennyire nem figyeltek a hatóságok, mikor az AIM megszűnt? Ha ez a Hydra tudta használni, akkor viszont a legnagyobb elmék közül is dolgozik náluk egy pár. Olyan szert fejlesztettek ki, ami rá tudta venni a klónokat arra is, hogy direkt keressék a bajt vagy hogy végezzenek magukkal.
Ahogy választ kapott, fellélegzett. Örült, hogy nem kell tartaniuk támadástól vagy zsarolástól. A folytatás viszont megint kiábrándító volt. Hadat üzentek. De kinek? Ha az emberek felsőbbrendűségében hisznek, akkor talán a mutánsokkal akarnak elbánni? Hát már megint itt tartunk?
Zield nem szerette az ilyen gondolkodást. Ember, mutáns, állat, skrull, kree, mágus vagy hasonló, neki mindegy volt. A tettek számítottak neki, nem a faj. Úgy érezte, ő eltörpül a háborúsdiban és felesleges ebbe belefolynia.
Ha elindulhatott a titkárnővel, akkor ment és elmondott mindent, amit ő megtudott, a legapróbb részletekig. Megadta az elérhetőségét és felajánlotta, hogy ha szükség van egy jól felkészült biokémikusra, nyugodtan keressék. Ha ezután elmehetett, akkor hazaindult, hogy barátnőjét végre megnyugtathassa.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Laura Slyen Szomb. 29 Jún. 2013, 01:02

Ahogy hallgattam az információkat egyre több dolog kezdett összeállni. Az infókat pedig igyekeztem magamban minél jobban rögzíteni.
~ Náci szervezet, ezt eddig is tudtuk. Tagok 99%-a ember, na ez hasznos infó, de még mindig maradt 1%. AIM technológiával másoltak le minket. És nem mi voltunk a célpontok, lehet, de például egy SHIELD ügynök mását felhasználhatták volna arra is, hogy megszerezzék a belső információkat a SHIELDtől.
~ Ki tudja mit akarnak klónozni? Remélem nem Dormamut, mert még egyszer nem akarok vele találkozni.
Ezek után még számos kérdésünkre is választ kapunk, majd pedig megkérnek, hogy vegyük fel a jegyzőkönyvet, ami ellen nekem nincs is ellenvetésem.

Szerkesztve (Bishop): Folytatás itt az erőműveseknek: eligazító

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Tárgyalók   - Page 2 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Tárgyalók   - Page 2 5000_Thanks_by_Mallemagic Tárgyalók   - Page 2 Mudch0 Tárgyalók   - Page 2 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Tárgyalók   - Page 2 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Tárgyalók   - Page 2 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Tank008 Szomb. 29 Jún. 2013, 09:11

Eleinte csak vártam már ennek a találkozónak a befejeződését hisz első kérdésemre a szokásos választ kaptam amivel nem lettem okosabb nem pedig célpontot így úgy véltem semmi hasznos információval nem fognak itt szolgálni csak a szokásos gond van cím szóval de aztán valamin én is kicsit elkezdtem rágódni.
~ Mi csak áldozatok ? Hulk ... valahogy biztos őt is meglehet állítani.
Tekintve, hogy shield sem tud a Hydráról sokat így gondolom nem lesz konkrét akció de legalább a Hadüzenet szó is beszédbe került ami már számomra jó jel.
Már csak azt kéne kitalálniuk mi legyen az első lépés ha nem az, hogy ajtóstul rontunk a házba amit én preferálnék ... De nem tudjuk hol az ajtó!
- Akkor most várjuk a parancsot mi ?
Ha igen a válasz és távozásra intenek akkor válaszolok majd megyek.
- Értettem.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 30
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Fene Szomb. 29 Jún. 2013, 12:43

*Morog egy jókorát. Miller hozzá intézett szavaira. *
-Legyen igaza. Már harmadjára kéne mondanom ezen a héten, hogy "én megmondtam".
*Elvégre, erősködtek páran, amellett, hogy nem komoly pár tökéletes klón feltűnése és gyanús elhalálozásuk gyakorlatilag egy időpontban. Emiatt tényleg igazán felesleges lett volna a SHIELD-et riasztani, főleg, ahogy a dolgok festenek.*
-Azt hiszem, holnap horogkeresztet tetováltatok a homlokomra, majd megalapítom a Schutzstaffel Civilvéldemi Szervezetet a zsinagóga szomszédságában, megmagyarázva a helyieknek, hogy csak tisztára akarom mosni a szvasztika szimbólumát meg az SS-t azáltal, hogy védelmezem a környéket a neonáci brigádok ellen. Mindezt ingyen. De viccet félretéve, mitévők leszünk? Már azután, hogy felvették a jegyzőkönyveket?
*Amint megkapta a választ, követi a titkárnőt. Szerencséjére a nagy részét már elküldte a SHIELD-nek, az utána történteket meg két mondatban el tudja mondani.*
Fene
Fene
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 48
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Fene
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Thorhalla Vas. 30 Jún. 2013, 10:40

Résztvevők: Dr. Zield Jones, Laura Sylen, Simon Basley / Tökfej, Zack Finnigan / Metalhead, Victor Montano, Boris Dragunov / Svarog, Ulysses J. Forge / Aegis, Simon Tamás / Tank008, William Gunner / Fene és Jonathan Miller

- Később megkapják a parancsaikat – mondta Miller. – Miután ki lett nyomozva a teljes ügy. Aki már nem dolgozik a SHIELD-nek, annak nincs több dolga az üggyel kapcsolatban.
Egyelőre a többieknek válaszolt és Tökfej szavait teljesen ignorálta. A többieket a titkárnő elkísérte egy másik helységbe, igazából mindenkit egy külön kisebb terembe, ahol egy-egy ügynök, vagy éppen ügynöknő faggatja ki őket arról, hogy hol fordultak meg korábban, milyen kórházban, honnan tehette rá a Hydra a kezét az ő DNS anyagukra, hol voltak akkor, amikor a klónok meghaltak és ehhez hasonló kérdéseket. Mindenkinél legalább másfél-két óra az, amíg tart a kihallgatás, utána pedig a társaság szabadon távozhat. Igaz egyelőre valószínűleg mindenkinek több kérdése van, mint amennyi választ kaptak, de mégis talán pozitívum lehet, hogy az ő munkájuk és jelentéseik nélkül mind a mai napig nem igen derült volna fény arra, hogy a Hydra létezik és nem lehetne fellépni ellenük.

Vége.
(folytatás majd az epilógusban)


Résztvevő: Simon Basley / Tökfej

Időnként bánta, hogy roppant jó a füle, mert így tökéletesen hallotta, hogy mit is mondott a fiú. Megvárta, amíg mindenki más távozik a helységből és csak utána szólalt meg.
- Kezdetnek egy kis tiszteletet fiatalember, nem valamelyik tanára, vagy az apja vagyok, hogy így beszéljen velem – mondta a férfi. – Huginn pedig roppant sajnálatos módon 512 éve halott, Muninn-al együtt.
Próbálta egy hajszálnyit oldani a hangulatot ezzel, majd egy újabb titoktartási nyilatkozatot tolt egy tollal a fiú elé.
- Írja alá, ezúttal a rendes nevével. Ha pedig megtette, akkor beszélnünk kell.
A hangsúly egyáltalán nem olyan volt, mintha egy kamasszal beszélt volna. Ha Basley aláírta a papírt Miller csak utána szólalt meg újra.
- Egy ideje nyomon követjük a ténykedését AIMville utcáin, egy bejelentés után jutottunk el ahhoz, hogy maga egy bizonyos „Tökfej” álnéven igazságosztóként próbál rendet tartani. A szüleit még nem értesítettük erről. Lenne egy ajánlatom az ön számára.
Kivárt néhány pillanatot, hogy mit reagál a fiú erre, végig az arcát figyelte, már amennyi látszott éppen belőle a maszk miatt. Csak a hatásszünet kedvéért várt ki, majd folytatta.
- Nem tudom, hogy hallott-e arról, hogy van a SHIELD-en belül egy úgy nevezett Angyal Program, ahol a fiataloknak tartunk képzést, hogy jobban folytathassák a szuperhősi, vagy igazságosztói pályafutásukat. A legjobbak pedig a Bosszú Angyalok közé is bekerülhetnek. Igaz ennyire fiatal tagunk még nincs, de ön kivételes eset és tehetséges. Egy ösztöndíjat szeretnék felajánlani magának ebbe a programba, amennyiben érdekli.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tárgyalók   - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 30 Jún. 2013, 15:02

A Hydra felemelkedése 1. – Epilógusok

Epilógus 1. – Hydra; Ismeretlen helyszín
A helyszín egy gyárra, vagy leginkább laborra emlékeztetett, a hatalmas csarnokban végig mindenhol tartályok voltak, bennük még zöldes folyadék volt, a tartályok már üresek voltak. Mindegyik előtt egy-egy ágy, leginkább kórházi ágyra hasonlító tolható hordágy volt megtalálható. Mindegyiken valaki feküdt, sokak számára a legtöbb ismerős volt, már hogyne lett volna, hiszen valódi hírességek hasonmásai voltak. Amit Miller mondott, hogy nem attól fél, hogy néhány civilt klónoznak, hanem valami mást is, a félelme beigazolódott.
- A klónok és az agymosott személyek készen vannak nagyurak, úrnőm – mondta egy tudós ruhában levő alak az árnyakban levő hat alaknak. – Az android készen van Vízió mintájára, csak bekapcsolásra vár. Ami a többit illeti, nem sikerült minden Angyalt leklónozni, nem voltak elegendő mintáink, de még így is szép számmal rendelkezünk és néhány más személy is van itt.
- Victoria Miller, önök szerezték a mintákat Washingtonból, Jonathan Miller és Skarlát Boszorkány lánya, egy másik realitásból. Aztán Skarlát Boszorkány, a régi X Fegyver, azaz Rozsomák. Stephanie Miller, hasonlóan mágikus tudományokkal, mint az eredeti. Három hosszú ideje Bosszú Angyal tag, Jonathan Miller, Kane Harris, aka X vagy korábbi Amerika Kapitány, Einar Thorson és Vízió. Egy korábbi SHIELD ügynök klónja, Victoria Lincoln, a szuperpáncéllal együtt.
- A többiek már nem klónok, hanem rendes személyek a szokásos Hydra agymosással és programmal. Korábbi nagy ellenfél és ismert személy, Lucy Reilly, a Póknő. A korábban halál angyalaként ismert Samara Megan Christoph, genetikai átalakítás után immáron Darázsként. És legvégül az utolsó három szuperügynökünk, a korábbi fejvadász Mahdi, azaz Andrew J. Hendrix, egy másik személy Kristopher Zavrel, aki méltónak bizonyult erre a feladatra és a korábbi bérgyilkos Mona Sax.

A férfi ezzel odafordult a Hydra fejei felé.
- A Hydra hadserege készen áll! HAIL HYDRA!

Képek a karakterekről:
Spoiler:


Epilógus 2. – AIM; AIM laborjai
A laborokban nagy izgalom uralkodott, az AIM legújabb készítménye, a szuperszámítógépe, ami félig organikus is volt végre valahára elkészült. A tervek szerint és valóban el is érzék azt a szintet a szerkezet olyan tudással és funkciókkal bírt és képes volt ugyanazt a feladatot ellátni, mint amit a SHIELD Víziója, vagy éppen az X-men Veszélye. Egy szinten volt a két legfejlettebb androiddal és még némileg több is volt. ő nem csak rendszerfigyelő volt, hanem a szuperszámítógép is maga, ami rendelkezett az AIM minden tudásával is és akár, ha akarták még fegyvernek is bevethető volt. noha eredetileg nem erre tervezték az AIM dolgozói, de ki tudja, hogy mit hoz a jövő és a Hydra mit parancsol majd. De a neve addig is: A neve „M.O.D.O.C.”: Mental Organism Designed Only for Computing.
Tárgyalók   - Page 2 Modok


Epilógus 3. – SHIELD; SHIELD negyed
Kivételesen a média is be volt engedve a SHIELD negyedbe, egészen pontosan a Pegazus főépületéhez, ahol Shad King, Jonathan Miller és dr. Jake Walker tartottak bemutatót a médiának és így New York lakosságának is. Shad King, a Project: Pegazus igazgatója állt fel a pódiumra és kezdett beszélni:
- Ezúton szeretnénk örömmel bemutatni dr. Jake Walker és dr. Lea Sally legújabb találmányát, átalakított őrszem-technológia alapján egy minden eddiginél hatékonyabb térfigyelő-rendszert. A rendszer különböző nagyságú drone-okból áll, amik képesek repülni, és álcázni magukat. Folyamatos összeköttetésben állnak egymással és ha veszélyt, gondot észlelnek azonnal tudják riasztani a központot, ami a SHIELD, a rendőrség, a mentők, vagy a tűzoltókat jelenti attól függően, hogy milyen problémába ütköztek. A technológia a következő hetekben lesz bevezetve New York teljes területén, hogy az itt lakók még nagyobb biztonságban élhessenek.


Epilógus 4. – Cabal ülése; Washington
A Fehér Ház egyik titkos szobájában, amit Osborn épített fel éppen tárgyalás folyt, négy személy „jelent” meg itt, kettő személyesen, kettő csak holografikus kijelző segítségével. A Cabal tagja voltak ezek. Számukra hosszú csendesebb időszaka után eljött azaz időszak, amikor immáron lépni kellett. A Hydra kimutatta a foga fehérjét és megtették az első lépéseket a következő a négyes reményei szerint már nem az övék lesz, hanem a Cabalé.
- New York sosem lesz az övék – szólalt meg a társaság egyetlen női tagja. – A városnak rövidesen hozzánk hű alvilági vezetője lesz Matsumoto személyében s a Pokoltűz Klubnak hála, mi az irányításom alatt ott van mindenhol Midgardon szemmel leszünk képesek tartani őket s ha felbukkannak lecsapunk rájuk. S mindez könnyedén fog történni hála Norman terveinek…
A kezével királynői módon intett az elnök felé és Osborn nem is várt sokáig.
- Eljött az ideje Amerikában az Őrszemek újra elővételének és Amerika népe hamarosan hozzám hű Bosszúállókat fogja éltetni a SHIELD-es Angyalok helyett. Hölgyem, uraim, a győzelem a mienk!

- S utána következhet Európa s a ti győzelmetek – mosolyodott el a nő, ahogyan a két holoképre nézett.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Tárgyalók   - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tárgyalók   - Page 2 Empty Re: Tárgyalók

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.