Dél-amerikai esőerdők

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by Teddy on Vas. 26 Feb. 2012, 17:25

Még mielőtt komolyabban szót válthatnánk azzal a vicceskedő alakkal, Hellstorm levesz Jeffről, aminek nem örülök, s ez látszik is rajtam, hiszen ha a tekintetemmel ölni lehetne, akkor már valószínűleg a temetésén lenne, vagy ami valószínűbb hogy se szó se beszéd itt összeesne, végül is ez az ami reálisabbnak tűnik. Szép lassan megemelem a bal kezem, s egyenesen rá szegezem.
- Sha... - Kezdeném el suttogni egy kedves mosollyal, valószínűleg olyan halkan hogy nem hallja, de megelőz és a barátjának nevez, amitől hirtelen teljesen elérzékenyülök.
- Óh annyira de aaaaannnyira szeretlek. - Mondom kedvesen, "erősen" átölelve a kezét, majd végig nézek a társaságon.
- Oké kezdjük vele. - Mutatok Jeffre, majd ekkor jön egy meglehetősen furcsa pillanat sorozat...

Át kerültem valami furcsa nyitott területre, ami nekem nem igazán fekszik, túl... Békés, és egyszerű. Figyelnem kéne gondolom arra hogy mit beszélgetnek, de igazából nem igazán teszem, csak a lényeget próbálom kiszűrni, s végül aztán úgy érzem ha már más nem, akkor nekem kell válaszolnom.
- Helllóóóó! - Köszönök kedvesen kezdésnek, majd kis hatásszünet után folytatom.
- Éééén valamiféle aranyszerű csatornában vagyok, és egész szép rálátás van valamiféle erdőre, és itt van Hellstorm... Meg Jégangyal... - Felsorolás közben egyik mancsommal ütögetem a másikat, mintha az ujjaimon számolnék eltűnődve.
- Valami furcsa férfi meg valami furcsa nő, vagyis ő meg ő! - Mutatok rájuk ( mert gondolom ők is itt vannak )
- Meg egy hapek azt hiszem gép karral, ő olyan aranyos. - Mondom vigyorogva, azt hiszem ezzel tettem most életem legnagyobb jó tettét, bár lehet nem, de talán valamit most jól csináltam... Vagy nem majd kiderül!

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by Lance Harris on Hétf. 27 Feb. 2012, 20:48

A vörös csávó meg a maci ismerősöknek tűnnek, és gyorsan neki látnak kikérdezni a népeket, velem kezdve. A rámmutató plüss kézre nézek, majd a fickóra, aki kicsit ijesztőbb mint a szőrős kis medve.
Felkészülök a legrosszabbra, a nevem már váltott ki heveny érzelmi reakciókat az emberekből, szóval harci állásba helyezkedve, mindenkire figyelve bököm ki magamból a nevemet, lehetőleg háttal a falnak, ne tudjanak hátba támadni ha esetleg rájönne az itt találhatóakra.
-A nevem Háború. Apokalipszis hű lovasa és avatárja, akaratának véghez vivője, és haragjának ökle vagyok. Testvéreimmel indultunk útnak, hogy egy volt árulót levadásszunk. Bárdnak hívják és valaha uramat szolgálta. A Mutáns Isten nevében PARANCSOLOM, hogy ha tudjátok ki ez a mocskos vipera fajzat, azonnal áruljátok el hollétét, és szövetségeseinek nevét. Ha segítetek Uram hálája nem marad el, s gondol majd rátok ha a Föld az ő uralma alatt lesz. Az ellenállásnak haszna nincs!
Szavaimat egy csúnya nézéssel nyomatékosítom, és ismét megvetem a lábam a padlón. Most így visszagondolva, nem is tudom honnan jöttek számra ezek a szavak, de menőn hangzanak, szóval nem igazán érdekel.

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
Lance Harris
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by Morsus on Szer. 29 Feb. 2012, 20:41

Egyes csapat: Hellstorm, Teddy, Jeff, Égbolt, Kolosszia, Jégangyal, Elizabeth
Hellstorm jeff szavai után felvonja a szemöldökét.
- Ja... az más.
Mondja teljes nyugalommal a vállára véve teddyt egy hatalmas bal horgot ad a lovasnak. Minden gépies része ellenére a férfi megérzi az ütést. Háború métereket repül hátra mielőtt a földre zuhanna egyensúlyát vesztve. Az ütés nem volt ennyire erős, de váratlanul érte őt. Hellstorm békésen kezeit ropogtatva indul meg a kiborg felé.
- Lássuk miből van Apokalipszis e világi kutyája.


Kettes csapat: Behemót, Farkas, Serena, Szehmet, April, kínai kisfiú
A harc megáll. Mindenki megtorpan és csak Szehmet öleli meg a kis kínai fiút, akihez képes Szfinxbéli múltja miatt pár szót mondani. "Nyugalom" ezt érti meg a fiú és lassan ő is teljesen oroszlánná válik. Sírva bújik a macskanőhöz. Behemót ekkor érdekes leírást kap: megtudja, hogy ez nem az ő világé, hanem egy másik, az X-men az életmagját (már azt is megtudja mi az) keresi és pontosan tudja hol vannak a társai és ennek a világnak a lovasai.

Hármas csapat: Blood Man, Ryan, Hood, Doria, Skymax, Küklopsz
Doria Blood Man felé ront.
- Ne!

Üvölti Hood, de késő és Doria végez a lovassal. A következő pillanatban egy villám találja el a lány, aki Hood lábaihoz zuhan. A reneszánszbeli Bárd vértjében sétál feléjük némán.
- Bárd...
Mondja Hood, de a bőre lassan fakulni kezd.


Négyes csapat: Mister Sinister, Constantine, Bárd (AoA), Holocaust, Thorhalla, Mister Smiley, Sakura
Bárd teljes erejéből kezdi bombázni Holocaustot a villámokkal és annak ágyúja ellen sugarat lő, de a kettő csak egy növekedő energia buborékot kreál közöttük.
Sakurát megpróbálja a robot elkapni, de az füsté válik így nem képes eldobni és Thorhalla telibe találja a pöröllyel, mivel a gép nem hárít még. A pöröly eltalálja, de a robbanásból szikrák eltalálják Bárdék generálta energiát és egy vakító fényű robbanás rázza meg a termet.
A füst és robajból először Constaine ébred fel, majd a Smiley, Sakura veszi vissza emberi formáját (a harapás be is gyógyult a kezén ettől) és Thorhalla utoljára. Az ébredések között pillanatok vannak.

- Apám azt mondta benned van valami...
Mondja Holocaust a félig eszméletlen Bárdot fejét tartva a kezében. A térdelő férfi aléltan néz körbe és nyújtja a kezét Thorhalla felé.
- De én nem vagyok az apám.
Ezzel mielőtt bárki magához térne elégé, hogy tegyen ellene a mutáns-isten fia keze megfordítja a fejet.
- Zoey...
Súgja a férfi mielőtt a nyaka roppanva törik el.
- Esélyt kaptok, már tudom, hogy ez egy másik realitás és én akarom magamnak, legyetek ti a lovasaim és uralkodhatok a bolygón szolgálva engem, vagy meghalhatok, az utamba állva.
Sakura és Smiley ekkor érdekes leírást kap: megtudja, hogy ez nem az ő világé, hanem egy másik, az X-men az életmagját (már azt is megtudja mi az) keresi és pontosan tudja hol vannak a társai és ennek a világnak a lovasai.

Telepatikus sík: A két X-men és Constatine
Bárd szomorúan megrázza a fejét.
- A mag egyszer használható. ha itt vagyunk a ti világotokban... akkor... a miénkben nincs életmagja. Egy másik realitásig kellett jönnünk egyért. ha itt is csak egy van... akkor ez az egy esélyünk van és nektek is.
Mondja Bárd.

- Várj - szólal meg Hood. - A halál magja hajtja apokalipszist, ezt már látom a fejedben, de a lovasokban is benne van, hogy ha ő meghal valaki kövesse az útját biztosan. Akkor ezt csinálta Sinister "bekapcsolta" a magot így nálunk most két apokalipsz...
A világ homályosodni kezd.
- A vérem gyengül, a telepatikus erőt kezdem elveszíteni, újra lopnom kell, hogy összerakja...
A szavai félbe szakadnak és a mentális sík eltűnik.

/Hellstorm ezek után üti meg Jeffet, Holocaust és bárd lövése ekkor robban fel, ekkor jelenik meg Bárd/

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by Lance Harris on Szer. 29 Feb. 2012, 21:29

Államon érzem a csávó öklét, kicsit bele is sajog mindenem. A földre kerültem, jónéhány méterrel arrébb az eredeti helyzetemhez képest. Ahogy ott ülök a földön, egy egyszerű kérdés ugrik elő a számból:
-Anyád jól van?
Ekkor felpattanok, és odamegyek a fickóhoz. Igaz a menés jelenleg egy erőteljes rohanással, és becsúszással helyettesítem, a hozzálépést pedig a lábai elkaszálásával. Remélhetőleg a földre kerül ennek hála. Ha nem, mert felugrott, akkor robotikus karommal belekapaszkodok a férfi büszkeségébe, és azt megragadva csúszok tovább alatta. Akárhogyis, igyekszem a földre tenni, majd fölé kerülni és ütni a fejét, bele a padlóba, vagy mi a retek van ott lennt, ebben az aranyos folyosóban. E cselekvésem közben nem feledkezem meg a hangos kiabálásról ami körülbelül így hangzik:
-OAHAHHAAHHAHAHHHHHAHHAHHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH
Vadságában pedig egy királytigriséhoz hasonlatos. Miután püfölöm egy ideig, az előbbi csatakiáltásomat megismételve felemelem és igyekszem falhoz vágni.
Ha a tervem valahol kudarcot vall, akkor csak ütöm ahol érem, öv alatt, öv felett, jobb kislábujját, egyszóval mindenhol. Elvégre megütött.

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
Lance Harris
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by Teddy on Csüt. 01 Márc. 2012, 01:45

Egyenlőre csendben ülök, nem nagyon akarok beleszólni a történésekbe, akkor sem igazán ha valójából tudnék is mit mondani, mert bizony mondhatnám hogy ez a majom háborúnak hívja magát, de nem teszem, mert miért tegyem? Végül is lényegtelen, hiszen a leírtak alapján valaki egészen biztosan tudja hogy vele állunk szemben... Vagy.. Nem? Az emberek hülyék, lehet ennyiből nem képesek felismerni valakit.. Ó de akkor sem, most nincs kedvem beszélgetni és egyszerűen nem, és nem is akarok most a velünk lévőkőn kívül más társaságot, így is idegesít minket ezzel a nagy csatáros dumájával. Egy pillanat se telik el úgy isten igazából, és Hood azt vallja hogy gyengül és hogy valamit lopnia kell, de nem igazán tudja befejezni mert ez az egész.. Szertefoszlik.

Jeff szavait kissé unottan hallgatom, bár mit ne mondjak, beszélni azt nagyon tud, de azt minden lovas tud hiszen ilyen vagy ehhez hasonló szöveget szokás előadni, hogy megpróbálják vele ijesztgetni az ellenfelet, még akkor is ha tudják hogy fölösleges. Miközben Hellstorm felvesz a vállára én már elég jókedvűen nevetek, de akkor kezdek igazán rá amikor képen veri.
- Végre egy kis régimódi seggberúgás. - Mosolygok rá kedvesen, majd mérlegelem a helyzetet, a csatorna nagyságát, hogy elfér-e benne a nagytestvér, és természetesen próbálom kifigyelni hogy mit csinál a lovas, hiszen azt is szükségszerű tudni. Megpróbálom kiválasztani a legmegfelelőbb pillanatot az én drágaságom használatára, egy olyan momentumot amikor Hellstormnak nincs útban, és az ellenfélnek lehetőleg csúnyán keresztbe teszek vele... Szóval erre a bizonyos momentumra várok, s abban a pillanatban ahogy úgy veszem észre hogy az eljött:
-SHAMLAGÚ!- Ordítom miközben Jeff felé tartom a kezem, aztán reménykedem hogy a legjobb sül ki a dologból... Aztán ha nem, akkor meg jól megcsináltam, de valaki remélem legalább vérezni fog.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by Serena Davidson on Csüt. 01 Márc. 2012, 11:23

Legalább a kisfiú megnyugodott, még ha nem is volt a helyzetünk olyan jó. Bárdot csak egyféle képen lehetett visszaváltoztatni, de ahhoz az kellett, ami a másik X-mennek is. Ezek szerint a két jó oldal lenne egymás ellen? És akkor még ott van a harmadik fél is, a negyedikről nem is beszélve. A kisfiú legalább megnyugodott és Szehmet vigyáz rá, de még mindig nem vagyunk előrébb, nem tudjuk, hogy hol vagyunk és a többieket is meg kellene találni mielőtt túlságosan is késő lenne. April szavaira kissé összerezzentem és bólintottam, rá és a másik macskaszerű alakra néztem. Vajon ki fog minket előbb megtámadni?
- Tudom, hogy mind ellenfelei vagyunk egymásnak, de nem szeretnék harcot – mondtam. – Dolgozzunk együtt, közösen és keressük meg a többieket, rendben? Mi nem fogunk harcot kezdeményezni, ha ti sem. Szehmet, tudtok jönni a fiúval?
Szívem szerint itt hagytam volna őket, hogy meg tudja teljesen vigasztalni és nyugtatni, de nem tudtam, hogy mennyire lehet veszélyes ez a hely és mi lehet itt, így nem kockáztathattam azzal, hogy itt maradnak.
- Keressünk kijáratot – javasoltam.
Így a többiekkel, vagy nélkülük, de nekiláttam annak, hogy kijáratot keressek erről a helyről, óvatosan, nehogy véletlen valami csapdába, vagy hasonlóba fussak bele.

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 00120

Adia-nak van veszélyérzéke még mindig.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dél-amerikai esőerdők - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1319
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 6
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by Ko-Rel on Csüt. 01 Márc. 2012, 12:00

A kiáltással mit sem törődtem, hogy ne tegyem meg, ez a szárazföldi nem is ismerte őket, de úgy tűnt, hogy errefelé az X-men nem igen tolerálja azt, hogyha valakit megölsz. Ezek pedig nem kíméltek volna meg minket. A reccsenést hallottam és még a vér szagát is megéreztem egy pillanatra, ahogyan a fejét szétzúztam a lovasnak, majd felnyögtem a fájdalomtól és az izmaim jelentős része is görcsbe rándult. Arra igyekeztem a fejemet kapni, amerről a villám eltalált, ekkor már a szárazföldi előtt voltam és onnan igyekeztem felkelni. Egy páncélos alak, akit így nem is ismertem volna fel, de a magát Hood-nak nevező alak már meg is nevezte az érkezettet. Bárd. Ennek a világnak a Bárdja, láthatóan ez is arra volt képes, amire a mi világunkbéli, csak talán jóval erősebben. És a korábban hallottak alapján, amit a fejemben hallottam ez most egy Apokalipszis. Nem elég egy, de most már kettő is van, sőt, itt van még Holocaust is.
- Tud valamit az elektromosságon kívül? – kérdeztem.
Nem mintha az nem lett volna elég; próbáltam felkelni és védekező állásba állni az eszméletlenek és a szárazföldi előtt.
- Keress kijáratot innen! – mondtam parancsolva. – Addig feltartom.
Figyeltem a közeledő Bárdot, ha támad, akkor kitérek a támadása elől, ha másra támad, akkor pedig próbálom megtámadni őt és a falnak csapni, hogy elveszítse az eszméletét, amíg tudunk vele valamit kezdeni.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dél-amerikai esőerdők - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 01 Márc. 2012, 12:17

Ugyanazon tárgy kellett nekik is, mint nekünk. De legalább már tudtuk, hogy az ő Bárdjuk egy második Apokalipszis lett, s ez nem volt így jó, akkor kettő volt ebben a világban s még Holocaust is. Hogy megmentsük a saját világunkat ahhoz az ő Bárdjukat kellene feláldoznunk, s nekik pedig őt, hogy mi a saját világunkat, az emberiséget s a mutánsokat menthessük meg. Átkozott helyzet volt. A világ megszűnt, az a másik s a pöröly pedig telibe találta a gépezetet, de Bárd villámai miatt robbanás történt, fény s por lepett be mindent. Pillanatokkal később kissé kábán tértem magamhoz a földön, kinyúltam a kezeimmel a kardom s a pöröly is megvolt – Z mondta, hogy visszaszállt a tulajdonoshoz -. Felnéztem s Holocaust hangját hallottam meg, arra néztem s Bárd feje volt a keze között.
- NE! – nyögtem fel.
Könnyes szemmel néztem Bárd felé, mikor kinyúlt felém, ne. Nem voltam olyan állapotban még, hogy be tudjak avatkozni. Hallottam a roppanást s sírva sikoltottam fel.
- NEEEEEEEEEM!
Dühtől izzó szemekkel néztem Holocaustra, nem volt isten, csak egy szánalmas alak, ki a hatalmát fitogtatta. Tán máris elfeledte, hogy Magneto majdnem megölte őt? Hogy miatt kényszerült ezen testbe s csak ez tartotta életben? Bárd halott… s most vagy Hellstorm, vagy én leszek az X-men vezetője. A pörölyre pillantottam, bármit megadnék azért, hogy meglegyen ugyanaz a képessége, mint a Mjölnir-nek, mi képes életet visszaadni nem sokkal a halál után. A levegőbe emelem s a hely ellenére koncentrálni kezdtem a viharokra s a villámokra.
< - Hozd őt vissza! – suttogtam sírva. – Nem érdemelt halált… hozd őt vissza! >
Ha már éreztem őket villámokat irányítottam Bárdba, hogy belecsapjanak s reméltem, hogy visszahozzák őt az életbe. Közben fél szemmel ellenfeleimet figyeltem, ha támadni akartak, akkor feléjük is villámokat küldtem s próbáltam kitérni a támadás elől. Ha készen voltam a sikertől függetlenül a sírás közben röviden gúnyosan s mégis keserűen nevettem fel, mint ahogyan nagyon, de nagyon régen nem tettem fel.
- Azt hiszed győztél? – kérdeztem keserűen. – Tévedsz, ezen a világon senki vagy! Tán még nem tudod, de ezen a világon két Apokalipszis létezik egy azon időben. S nem szolgál téged senki, inkább kerülök Helheim-be, mintsem szolgáljak egy hamis s hazug mutánst, ki istennek hiszi magát. Csak a páncélod tart életben, mi lesz, ha megsérül s az erőd elfogy? Az X-men soha, de soha sem fog az oldaladra állni Holocaust, s megfizetsz a bűneidért!
Mindezek után is, ha valaki támadni készült, akkor próbáltam kitérni előlük, de még nem támadtam senki irányába egyelőre.

Fegyver: Fagymarok
Mágia: 50 egység

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 35
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by Quentine Constantine on Pént. 02 Márc. 2012, 12:27

Bárd és Holocaust összecsapása eléggé látványos, de még látványosabb a robbanás, ami miatt azt hiszem, néhány másodpercre el is veszítettem az eszméletemet. Mire felkelek, Holocaust épp végez Bárddal.
-NEM! - Üvöltöm, de már túl későn. Dühtől remegő lábakkal állok fel, és a kezemen formálódni kezd a kvantum energia.
Ahogy Holocaust szavait hallgatom, egyre dühösebb leszek. Azt mondja, el akarja foglalni a világot, és nem elég, hogy az evilági Bárd elvesztette az eszét, most már az Bárdjuk is meghalt. Ráadásul az élet magjával csak egyetlen ilyen őrültet tudunk megállítani, itt pedig egyre több van.
Az energia tovább formálódik a kezemen, lassan egy ágyúvá alakítom, amit tölteni kezdek a kvantummal.
-Leradírozunk a Föld színéről, mielőtt bemocskolhatnád.
A kvantum ágyút felé tartom, és miközben elsütöm, teljes sebességgel indulok felé repülve. Akár eltalálom, akár nem, megpróbálom után rögtön az előrenyújtott ökleimmel felképelni, remélhetőleg a kvantumfény elvakítja annyira, hogy ne tudjon kitérni. Ha ez az ütés betalál, akkor utána követem, és újabbakat indítok, egy percre sem hagyva, hogy fellélegezhessen.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by April on Pént. 02 Márc. 2012, 13:53

A Szehmet nevű láthatóan jól szót értett a kisfiúval, aki most már lenyugodott valamelyest, és hát a többiek sem estek egyelőre egymásnak, ennyi bizonyosan elmondható: hogy egyelőre!
Na jó, Serena próbálja játszani a békéltetőt, követem őt egyelőre.
-Oké, keressük meg a kijáratot, de ha bármivel próbálkoznak, nem leszünk még egyszer türelmesek és kegyelmesek, világos? Farkas, tartsd rajta a szemed Behemóton!
A kijárat keresése kicsit egyszerűbb lenne, hogy egyáltalán emlékeznénk rá, hogy hol jöttünk be, de mivel ilyen nem történt, csak sötétben tapogatózunk, a szó mindenféle értelmében. Apró tüzet teremtek, nem túl forrót, de fényeset, hogy jobban láthasson a csapat, és egyszerűbben kereshessük meg a kijáratot.
-Szerintetek hol vagyunk, mi ez az... Építmény? - Kérdem Serenáékat. - És amúgy honnan került ide ez a kissrác? - Mutatok a kínai fiúra. Csupa rejtély ez a nap.

_________________
Dél-amerikai esőerdők - Page 2 April
April
April
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 150
Hozzászólások régi : 285
Korábbi szint/kredit : 4.szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by Ammon Einarson on Pént. 02 Márc. 2012, 17:36

Teli vigyor nem tudott megragadni hála, hogy füstté váltam. Ezért már megérte. És kap egy csúnya mellkason veregetést aminek viszont mindenkire nézve másodlagos következményei is lesznek. Elvakít az erős fény és ki is üt egy rövid időre. Kótyagosan próbálok felülni legalább... És Ó remek vissza is változtam ettől. Nézek végig magamon, hogy esetleg valami még bónusz sérülést szereztem-e a robbanástól de csak a kezemen lévő seb begyógyulása változott. Támaszkodva próbálok felkelni lassan de elsőre nem sikerül mert rossz kézen próbáltam meg és visszaborulok kicsit. Talán, mégse olyan jó ötlet ez, hogy nem érzem a fájdalmat, rohadt kellemetlenné és nehézzé teszi a dolgokat minthogy annyi előnye lenne most.
Gondolataimból egy elképzelhetetlen és sokkoló látvány és hang zökkent ki. Thorhalla felé kapom a fejem és.. azt hiszem tátva marad a szám. Lehet nem ennek kéne most a legfontosabbnak lennie...de...Azt hittem ilyenre nem képes. Mármint. Jéz... Na jó az égieket azt hiszem most nem kéne szidni... De..de...
Na jó térj vissza a lényegre épp csak körül vagy véve olyanokkal akik közül valószínűleg mind megakarna ölni ha.. Jó ezt még lehet titkolni amíg az az idióta nem nyitja ki a száját és ugrasztja rám a jónépet meg most azzal a nagy behemóttal kéne törődni ahogy ők is teszik. Álljunk be mellé vagy megöl, ő fogja uralni a világot bla bla. Ez eddig egy aha persze lenne és úgy se fog sikerülni de utána érdekes dolog történik, mintha csak valaki a kezembe nyomott volna egy aktát félig meddig a helyzetről. Másik dimenzió, ezz már nem jó, valamiért rossz érzés tölt meg a másik dimenzió gondolata, pedig nem emlékszem rá, hogy volt már szerencsém ilyen remek lehetőségre. A másik pedig, az élet magja? Az volt az a valami akkor amit Mr. Sinister talált és jelentéktelen volt neki. Pár dolog viszont értelmet nyer. Például az a lehetetlen és rémisztő látvány és ez a teljesen random csapat is. Hát ez a nap se fogja jobban megszerettetni velem a robotokat. Eddig kettőből kettő nemleges választ kapott a világ gonosz uralkodója címért induló. Tőlem se fog mást kapni, hülye lennék.
- Felejtsd el! Nagy páncélos szerencsétleneket mint te nem szolgálok.
Pimasz hangnemben nyilvánulok meg, hamár úgy is ellenségemmé teszem egyszer legalább beszólok. Várjunk csak... mintha Urunkon is... nagy páncél lenne.. Naa mindegy ezt majd kihagyjuk a sztorimesélésből ha visszajutunk. Egyenlőre együttes nemlegességnek hála az ellenséggé váltunk szemében amiért meg akar mindenkit most itt ölni és szerintem bele fogom vésni a fejembe, hogy "ne szólj be olyannak aki letépi a segged és a kezedbe adja"... Mivel nagy páncélban van és az előbbi pár bemutatóra visszamerengve még közel se engedem az ta gondolatot, hogy vá nekirontok mert nagyobb bajom lenne mint egy törött kar. Mondjuk egy hiányzó. Szóval némán szurkolok, hogy aki épp ráront legyen jó ellenfele és vagy győzze le vagy miután kibelezte őt megunja és elmegy.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by Sarah on Pént. 02 Márc. 2012, 19:51

Nem sikerül elkapnia nőt, mert valamiféle füsté válik, és másodlagos eredményként pedig kapok egy meglehetősen kellemetlen találatot, melynek hatására szikrák hagyják el testemet, és okoznak egy igencsak nagy robbanást, melyben a rendszereim, és úgy tűnik az a pár meglévő szervem is néhány pillanatra leáll. " Rendszer újraindítás alatt, kérem várjon.... Programok frissítve, test újraindítva, üdvözöljük a rendszerben Miszter Smiley... Rendszer ellenőrzés alatt... " szép lassan ismételten felizzanak a fejembe szerelt lámpák, majd egy lassú, gépies, és enyhén zúgú, egyenletes mozdulattal felülök a földön, és szó, vagy bármi egyéb nélkül nézem végig a kivégzést. " Rendszer ellenőrzés kész, burkolati sérülést találtam, szervek állapota... Megfelelő, működési zavar nincs. " Az hogy legyek Holocaust lovasa tudom hogy rám nem vonatkozik, hiszen már amúgy is az vagyok, így hát nincs rá mit reagálnom, ellenben a többinek ki rajtam kívül itt van, kissé tartok a válaszától, bár nem okozhatnak különösebb gondot az uramnak, talán csak Thorhalla. Hamarosan egy leírás kezd el pörögni a szemeim előtt, miközben talpra állok és végig nézek a társaságon, szóval egy másik világban vagyunk, és itt van egy itteni lovas is, akinek így az ellenséges besorolás megerősíthető. Végül mindenki megtagadja Holocaust ajánlatát, jelen helyzetben nem tűnik logikusnak. Eddig nem támadtam rájuk az ajánlat miatt, de így ismételten szabad célpontnak minősülnek. Ennél a ténynél fogva kijelölöm a következő célpontot, aki végül nem más, mint Quentine Constantine, akinek az irányába már próbálok is elrugaszkodni, és oldalba/hasba vágni őt ahogyan csak bírom. Közben igyekszem figyelni arra hogy ha esetleg valaki támad, akkor azt valamilyen úton-módon kikerüljem.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Vas. 04 Márc. 2012, 18:35

Végre sikerül a csoportunknak egy hullámhosszra kerülnie, kisebb fajta túlzással, de legalább magaménak tudhatok egy kis békét, azzal, hogy megszabadultam a tettlegességig fajuló gyűlölettől. Most csak csöndesen utálnak. De csak mert nem ismernek, nem tudják milyen elragadó fazon tudok lenni a fogva tartóim kedvéért, amíg Holocaust úrfi meg nem talál minket.
Sajnos azzal, most nem érek sokat, hogy tudom ők hol vannak, tekintve, hogy magam helyzetét nem ismerem. De a hitben, hogy ez a megérzés elillanhat jól a fejembe vésem az irányt és a távolságot először. Majd egy kicsit várok, a többiek után kezdek lépdelni.
- Aztán el ne hagyják itt a homályba az öreg Behemótot! - Nyájas vagyok és megpróbálom egy pillanatra jelezni, hogy itt vagyok és nem gondolkodok szünet nélkül visszavágáson vagy hasonló baromságokon.
De megkockáztatok egy telepatikus üzenetet azon a csatornán ahol kaptam az üzenetet: ~ A címzettet érdekli a feladó... ~
Semleges gondolatokat próbálok a felszínen hagyni, csak azt amit küldtek nekem, azt memorizálva, a többieket is csak reflex szerűen követem, hogy azokból se szűrhessék ki, hogy ki vagyok ha esetleg véletlen jött az üzenet vagy a tájékoztatás. Ha egy darabig nem jön válasz akkor visszatérek a csapatomhoz és én is bőszen keresem az utamat. Lehetőleg minél hamarabb leválnék a kis keresztes kölyköktől és iszkolnék a hazai csapathoz.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by Tyler on Vas. 04 Márc. 2012, 19:44

Ez a telepatikus sík és az élet és halálmagjáról való eszmecsere, kicsit lefagyasztja, de legalább Mich jól van. Láthatólag ő máshova került, mint ő maga. Ahogy kiderült, hogy az élet magját csak egyszer lehet használni, de a halálmagjából több is van, a Lovasokban? Ez neki valahogy nagyon zavaros, de az igazi térben Hellstorm máris neki esik a Háború Lovasának.
A levegőbe emelkedik és Jeff háta mögé repül, így míg Hellstrom és Teddy elölről támadják, ő megpróbálja robbanó töltényekkel hátba lőni a férfit. Viszont ha közelharcba keverednek, inkább a képességéhez folyamodik. Megpróbálja a Lovas lábait a talajhoz fagyasztani, hogy Hellstrom vagy Teddy támadása elől ne tudjon kitérni.


Aprilnek válaszként bólint egyet, majd fenyegetően, még mindig tartva az átalakult formáját, morog Behemótra és maga elé löki, miközben a fegyverét tüzelésre készen tartja.
-Egy rossz mozdulat és lövök. Én nem vagyok olyan, mint ő.....-Utal Serenára-....már ne vedd sértésnek.-
Közben a levegőbe szimatol, hátha megérzi a friss levegő áramlását, vagy a többiek ismerős szagát, ami kivezető útra utalhat. Közben egy pillanatra sem veszi le a szemét a Lovasról. Csendben követi a többieket, hisz ötlete nincs hol lehetnek, beszélni meg felesleges egyenlőre. Szimatol, közben pedig Behemótot figyeli, minden rezdülését a Lovasnak.
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 940
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 10
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by Szehmet on Hétf. 05 Márc. 2012, 09:28

-Én kicsi oroszlánom..-Szehmet szeretettel simít végig a fiú buksiján. Bár nem szerette volna, hogy a gyermek képességváltakozása a szőrösnél állapodjon meg, szíve repes, amiért Szfinx legalább egy szót hátra hagyott benne. Szehmet ezt követően újra a társaságra néz. Egy baj letudva, így talán a többinek is vége szakad. Úgy tűnik számára, hogy Serena is hasonlóan gondolkozik, így kérdésére szinte nem is vár a válasszal.
-Megyünk. Már nincs baj- biccent. Nem ücsöröghetnek itt, a vadidegen helyen a világ végeztéig, bármerre is indulnak el, jobb lesz. Ahogy Serena megkezdi a kutatást, még egy pillantást vet a fezsült társaságra, majd felveti fejét, és lassan körbe fordul. A levegőt szimatolja, keresi a frissebb illatokat, és keresi azokat a halvány nyomokat, melyek idő előtt figyelmeztethetik őket az esetleges bajra, legyen az akár más élőlények közelsége, vagy valamilyen szagos természeti, technikai jelenség.
Újabb kérdés üti meg Szehmet fülét.
-A srác velem teleportálódott, mikor kihoztam az egyik összedőlő épületből. A legkevesebb, hogy vigyázunk rá.-Nem említi azt a kitüntetett figyelmet, amivel Sinister vizsgálgatta. AZ ittléte szempontjából felesleges, és csak újabb feszültség forrásává lépne elő.
-Akármi is volt eddig.. senkit nem hagyunk hátra.-pillant a csapat másik szőrpamacsára, végül, szándéka ellenére néhány pillanatnál mégis tovább felejti rajta a tekintetét. Ritka alkalom hogy másik lupinnal találkozzon, és bár nem Egyiptom szülötte, ha nagyon keresné a jegyeket, Básztet játékos-szerelmes ajándékát fedezné fel rajta. De csupán ajándékot, amit, ha nem bundával járna, minden bizonnyal elfedne a fickó választott, sötét útja.

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 21
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by Morsus on Hétf. 05 Márc. 2012, 21:25

Egyes csapat: Hellstorm, Teddy, Jeff, Égbolt, Jégangyal, Elizabeth
Hellstorm a padlóba üti az öklét ezzel a rohamot megtörve majd a felemelkedő köveken lévő Jeffet vágja mellkason. Az tervei szerint kezdi el orozni Hellstormot és a kettő titánokként üti a másikat. A szinte sebezhetetlen kiborg, aki sokkal erősebb, a sérthetetlen bőrű mutánsnál. Az ütéseik visszhangzanak a végtelenek tűnő folyosókon. A harc pillanatra szakad félbe, amikor a robbanó töltetek eltalálják a lovast, ekkor Teddy átka szerint egy hatalmas plüssmedveszerű lény jeleneik meg, ami homokzsákként zuhan rá a háborúra. A becsapódásától Hellstorm és a plüss métereket repülnek hátra. A kiborg szörnyű fájdalmat érez és nem csak bőre, de sok helyen szintetikus teste is felsebeződött karmazsin vére ugyanúgy kibuggyant, ahogy kékes szikrákat köpködő drótjai kilógnak, a nagy teremtmény alkotta gödör mélyén. A lökés hullám után csak Teddy, Jégangyal és Hellstorm maradnak eszméletüknél, ide érkezik Behemót figyelve a helyzetet.

Kettes csapat: Farkas, Serena, Szehmet, April, kínai kisfiú, Kolosszia
A csapat egyetértően megindul. Ahogy haladnak April fényét követve hirtelen a fal betörik és Farkast Kolosszia üti meg. A lány tudatán kívül viselkedik, szavakra nem reagál csak újra és újra üti azt, aki elég közel ér hozzá. mozgása darabos és nehéz. Elsődleges célja Farkas, majd Serena. Még rosszabb hír, hogy Behemót közben könnyedén letudott lépni.

Hármas csapat: Ryan, Hood, Doria, Skymax, Küklopsz
Hood bizonytalanul hátrál.
- Nem "csak" elektromosság. Inkább ÚRISTEN MINDEN, AMI ELEKTROMOSSÁG... a képessége. Ja és az a vért.. az a teste...

Doria tervezi a támadását amikor a férfi nemes egyszerűséggel minden felé elektromosságot kezd árasztani. A szűk terem megtelik elektromossággal és az lökve égeti Doriát és a többieket. A szörnyű kínok után eszméletüket vesztik. Mikor felébrednek a terem átalakult. Bárd mintha erejével parancsolna az épületnek és befolyásolná. Skymax, Ryan meghaltak. Küklopsz alig él. A lány ébred először, ellenállásának hála élte túl az egészet és most pillantja meg a halál magját. Az, a földből emelkedik ki és Bárd lassan nyúl érte.
- Nem kell az neked, de ez igen, ugye?
Kérdezi Sinister az élet magját tartva a kezében a terem ajtajából.
- Ajánlanék egy cserét.


Négyes csapat: Constantine, Holocaust, Thorhalla, Mister Smiley, Sakura
Consatntine megteremti a fegyvert és tüzel vele az első lövést Holocaust viszonozza és a két energia kioltja egymást, de a másodiknál Smiley megüti, amitől megzavarodik annyira, hogy ne tudjon időben ellentámadni. Holocaust sugara átrobbantja a falon és szörnyű kínokat érez. Ruhája kigyullad, de szerencsére még él. Thorhalla villáma ekkor csapódik Smileyba, de nem túl erősen, mivel a nő mást vesz észre... Sinister eltűnt és a mag is. Sőt mikor belegondol pont látta a férfit távozni. Ha követi a hármas csapat termében találja magát.
~ Holocaust fogja a vértjének, nyisd fel és máris elbukott. ~
Súgj valaki a gondolatot Sakurának, ami időben érkezik, mert a koponya arcú alak pont felé tart.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by Ammon Einarson on Hétf. 05 Márc. 2012, 23:38

Pörögnek hirtelen az események, nem szövegel senki sem tovább, csak a támadásra koncentrálj és lendül bele. Robbanás, fal átszakítás és basszus. Teljesen úgy fest most én jövök. Ahogy a felém tartó páncélosra nézek már nem igazán érdekelnek azon dolgok, hogy másik világban vagyunk vagy hogy egyáltalán miért indultunk el, csak egy dolog foglalkoztat amit talán tökéletesen egy szó is le tud írni...Pánik. Ez az egy gondolat foglalkoztat egy pillanatig mikor megtöri ezt egy kis...suttogó hang. Ismeretlen emlékek, suttogó hangok...Azt hiszem megkattantam.
Hulla viszont egyáltalán nem akarok lenni és a felém közeledő viszont ezzel a céllal tart felém. Páncélja teljesen fedi a testét de az a gyengéje is. A feje! Ez remélem jó lesz, talán ha betöröm azt az üvegszerűséget amin sasol ki a koponyája. Ez működhet. Kezem kezdem átalakítani, formálni úgy, hogy egy dárdahegyre, pengére hasonlítson. Hegyes vég és lapos, keskeny forma ami szélesedik az alkarom felé. Féloldalasan, bal lábbal előre állok be és a kezemet magam mögé teszem takarásba, hogy ne láthassa mit csinálok. Bal kezem pedig felemelem ökölbe szorítva magam elé. Se erősebb se gyorsabb nem vagyok nála így hirtelen és meglepetés szerűen kell rátámadnom. Kétlem, hogy lesz második esély ha nem sikerül a közelébe jutnom, így egyből kell sikerülnie mert ha nem akkor azonnal füst alakot kell öltenem, hogy ne érhessen el, de ezt nem tudom még hányszor fogom tudni elsütni még, hogy ne kimerülten dőljek el tőle mint egy zsák krumpli.
Gondterheltség ül ki az arcomra, egyáltalán nem szívmelengető érzés ez előtt a fazon előtt állni... Ha rám lő akkor megpróbálom elkerülni azt, ha magamban nem akkor füstalakommal próbálom meg, hogy ne kapjon el a lövés, ha nem lő rám a sugarával akkor megvárom míg pár lépésnyire ér de annyit nem, hogy az ő kartávolságába ne legyek és akkor
~Menni fog ez!~
Amilyen gyorsan csak álló helyzetből tudok indulok meg és ekkorra már átalakult jobbommal, amint elég közel érek akkor becsúszok és próbálok a lábai között átcsúszni, ha kell akkor füst formába átmenni egy röpke időre, hogy átférjek alatta. Ha mögé sikerül így kerülnöm akkor felkelek a földről amilyen gyorsan csak tudok és a vértjének támaszkodom lábbal és bal kézzel megpróbálok megkapaszkodni valahol a vértjében és felhúzódzkodom a hátára, hogy egyáltalán elérjem a fejmagasságát és hogyha ez a manőverem is sikerül akkor jobb karom felemelem és teljes erőbedobással szúrok. Remélem át üti a burkot és ha igen akkor tovább tolom a kezem, hogy a fejét is felszúrjam. Ha nem jönne össze a szúrás elsőre megpróbálom még egyszer. A hátán próbálok viszont maradni, ha hátra nyúlna értem elhúzódni, hogy ne érjen el. Ha hátravetődne vagy mégis elérne akkor rögtön leugrom hátra, hogy ezzel kerüljem el a fogást. Ha ezt tudom tartani még egy ütés erejére akkor kap még egyet a fejére és utána viszont leszállok és megpróbálok eltávolodni tőle annyira, hogy jobb esélyekkel kerülhessem el a lövését akár.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 06 Márc. 2012, 10:41

A válasznak, ami Hood felől érkezett közel sem örült, a fiú szavai alapján ez a Bárd jócskán többre volt képes, mint a sajátjuk, ami pedig roppant kellemetlen tudott lenni. Már éppen támadott volna, várva, hogy Bárd a többieket vegye célba, amikor még azt is meghallotta, hogy a vért is Bárd, nem más. Apokalipszis persze! Az ő képessége, hogy alakváltás, ilyen elfajzott módon. Ám a kellemetlen meglepetés ezek után érkezett, villámok. De nem csak egy személy felé, hanem mindenhova az egész helységben, így pedig esélytelen volt Doria számára, hogy kitérjen a támadás elől. Ahogyan a villámok elérték a fájdalomtól felsikoltott, majd hosszú másodpercek után végre a jótékony öntudatlanság ölelte körbe, ahol fájdalom sem volt. Mikor magához tért még mindig fájt mindene a villámok miatt, ketten nem mozogtak semennyire sem mellette, nem is lélegeztek, ahogyan látta, egyvalaki igen, és Hood pedig úgy-ahogyan magánál volt. A halál magvát pillantotta meg, majd az élet magvát is, a másik alaknál. Az… azzal az apját is megmenthetné, nem csak a világukat. Most nem szándékozott olyan balgán támadni, mint korábban gondolta, ahhoz ez a Bárd túlságosan is erős volt, így amíg a két férfi egymással volt elfoglalva próbálta őket megkerülni úgy, hogy Sinister háta mögé érkezhessen. Úgy vélte, hogy ellene több esélye lehet, mint az elektromosság manipulátor és egyben Apokalipszis ellen.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dél-amerikai esőerdők - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by Serena Davidson on Kedd 06 Márc. 2012, 11:00

Megtorpantam April és a másik szavaira. Egyszerűen nem akartam hinni a szememnek, hogy mit is csinál egy másik olyan csapat, aminek a neve pedig az volt, mint a mienk.
- Már elnézést, nálatok az elvetemült őrültekből áll az X-men? – kérdeztem meglepve. – Nálunk az emberek és mutánsok segítése a feladatunk, és nem ölünk! Még James… Logan is visszafogja magát, ha velünk van. Mennyivel vagytok jobbak az ellenségeteknél, ha csak így ráfogod a fegyvert és fenyegeted? Szóval nem érdekel, hogy ki mit gondol a másikról, itt nem lesz harc! Nem fogtok ellenségesen fellépni vele szemben. Elvileg ő az ellenség és mégis békésebb és nyugodtabb, mint az állítólagos jófiúk.
Szehmettel értettem egyet, hogy nem hagyunk hátra, előbb vagy utóbb pedig valószínűleg kénytelenek leszünk összecsapni vele. A kisfiú kérdésére már válaszolt Szehmet, így már tényleg el is indulhattunk. Alig sikerült haladunk April lángjai mellett, amikor az egyik társnőnk megérkezett, Kolosszia és a fegyvermániás másikvilágbelinek esett neki.
- Kolosszia! – kiáltottam fel meglepetten. – Állj le!
Valami gond volt, furcsán mozgott, nem így kellett volna neki, valami történt…
~ Adia! Állítsd meg! ~ gondoltam.
- Ne támadj tűzzel April – mondtam. – Szehmet vidd hátrébb a kisfiút!
Ha Adia elindul én is hátrálni kezdek, nehogy a közelembe érjen Kolosszia.

Adia azonnal, ahogyan Serena kérte, hogy állítsa meg a társnőjüket azonnal igyekezett lefolyni az aktuális gazdatestről és az árnyakban meglapulva odaérni Kolossziáig, hogy majd ráfolyva átvehesse a mutánsnő felett az irányítást, hogy így semlegesítse őt. Arra figyel, hogy a nő mikor veszi észre és mikor támadna rá a képességével, mert akkor azonnal próbál eltűnni arról a helyről, a nő képessége igencsak veszélyes lenne ránézve.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dél-amerikai esőerdők - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1319
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 6
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by Tyler on Kedd 06 Márc. 2012, 12:05

-Ha a mi világunkból jött volna, nem biztos hogy így gondolkodna....-
Válaszol morogva Serenának, és kicsit szánakozva pillant rá, bár a szőrös arcáról ezt nem biztos, hogy le tudja olvasni bárki is.
Ekkor hirtelen egy ütést érez a falon keresztül támad rá valaki. Az ütés erejétől függően, ha lábon marad, akkor üvöltve viszonozza az ütést, Kolosszia fejét célozva vele. Majd oldalra kilépve próbálja elkerülni a további ütéseket, és egy gyors két kezes ütéssel megpróbálja neki préselni a folyosó falának, míg a szimbionta így talán átveheti az irányítást fölötte.


Mire sikerül célba vennie a Lovast addigra, az a kettő egymásnak esik, megremegtetve az egész helyet. A lövései találnak, ráadásul Teddy támadása után, egy hatalmas kráterben fekszik Jeff láthatóan a halálán. Némi koncentrálás után, a földhöz próbálja fagyasztani a Lovas végtagjait, testét, hogy mozgás képtelenné tegye. Egy Lovasnál soha nem lehet tudni, mire is képes igazából.
-Jól vagytok?-
Kérdezi a földön fekvő Hellstormtól és Teddytől, miközben a pisztolyt még mindig Jeffre fogja lövésre készen. Ahogy a Lovast nézi, a ravaszon az ujja megremeg, majd abba marad. Nem öli meg, csak ha ezek után is rájuk támad. Nem mintha nem érdemelné meg, de nem ezért vannak itt.
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 940
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 10
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 06 Márc. 2012, 13:14

Nem, nem lehet, hogy nem sikerül! A villámok nem csak Bárd testét érték el, hanem a gépezetet is, de most őt nem akartam bántani. Bárd azonban nem tért vissza az életbe, s ekkor megpillantottam valamit. Sinister eltűnt s magot is vitte magával. Mikor s merre? S ekkor ugrott be, hogy láttam is, csak épp más fele figyeltem. Nem törődtem a harcolókkal, nekünk a mag kellett s azzal talán Bárd is életre kelhet s nem csak Apokalipszis végét jelentheti. Ellöktem magam a földtől is követtem Sinistert, hogy merre ment. Hamarosan meg is találtam egy másik helységben s Doria-t láttam itt, Hood-ot, kivel beszéltünk, Bárdot, egy másikat, Sinistert s a földön további emberek, valószínűleg holtan. Ha szerencsém volt, még talán hallottam a kérdést is h mit akar Sinsiter ettől a Bárdtól, mit nem hagyhattam. Ezek még képesek s nem csak a mi világunkkal végeznek, hanem még ezt is eltörlik a kilenc világ lapjairól. Próbáltam a lehető leghalkabban megérkezni Sinister háta mögé, ha sikerült akkor a pöröllyel próbálom tarkón csapni, nem szeretném megölni, így igyekszem annyira megütni csak, hogy elveszítse az eszméletét. Ha nem sikerül, akkor védekezem s, ha Bárd támad, akkor a pöröllyel igyekszem a villámokat megzabolázni s azokat áttéríteni Sinsiter irányába, hogy azok üthessék őt ki.

Fegyver: Fagymarok
Mágia: 50 egység

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14802
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 35
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by Lance Harris on Kedd 06 Márc. 2012, 19:09

Egész kemény a csávó, de előbb utóbb csak leverem, bár nem látszik, hogy ártana neki amit csinálok. Mindegy, legalább edzésben maradok a püföléstől. Ekkor talál el egy tetves nagy medve szerű rákfene, amitől alaposan lesérülök, majd.
Ájultan fekszem.
Hosszan maradok csendben, és ájultan, közben pedig szép csendben, nem mozgok. Utána pedig gyorsan fekszem egy kicsit, ájulok egy darabig, aztán a fáradtságtól teljesen kimerülve elalélok. Aztán ellentétben eddigi cselekvéseimmel inkább jól a padlón maradok, és a változatosság kedvéért kussolok egy darabig. Mivel a szabályzat szerint nem elég mindezt pár sorban csinálni, egy darabig még fekvő szobrot mintázok.
HA persze magamhoz térek, akkor abbahagyom a fetrengést, és fájó fejjel körbe nézek, hogy mi a retek van, majd megvizsgálom a testem, és kiborg részeim épségét. DE ha nem, akkor meglepő módon csak fekszem tovább.

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
Lance Harris
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by Quentine Constantine on Szer. 07 Márc. 2012, 14:53

Holocaust elég nagy falat, de talán meg tudnék vele birkózni... Ha közben nem cseszegetne a sleppje. Emiatt Holocaust sugara eltalál, és mit ne mondjak, ez nem valami kis taszítósugár, vagy ilyesmi, kis híján leégeti rólam a bőrt. Kikászálódom a falból, és hamar lekapom magamról a lángoló zakómat. Így ingujjban nem vagyok annyira elegáns, de talán megbocsájtják a többiek nekem ezt a kis elferdülést.
Első dolgom kiiktatni a zavaró tényezőt, aki az imént nekem támadott. Ez a robot lesz, valami Smiley, és Holocaust embere, vagy robotja, ilyesmi. A tűzerejét nem ismerem, de találékony, és bátrabb, mint illene. A levegőbe emelkedem, onnan a karperec segítségével megpróbálok béklyókat létrehozni a végtagjai körül, amikkel különböző irányokba rántom a kvantumenergia teljes erejével, hogy megszabadítsam a robotot testrészeitől. Ha túl nagy az ellenállás, a már jól bevált körfűrész hozom létre kvantumenergiából, hogy kettéhasítsa a lebilincselt robotot. Fél szememet Holocauston tartom, hogyha egy újabb sugárral támad, ezúttal nem örülnék, ha eltalálna, így felkészülök, hogy teleportáljak majd, méghozzá pont mögé. Kicsit összetett a dolog, de muszáj a harcra koncentrálnom, és kizárnom a fájdalmat, amit a fal áttörése okozott.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by Sarah on Szer. 07 Márc. 2012, 17:25

A támadásom talál, végre sikerül valami hasznosat is produkálnom a mai nap folyamán, hiszen eddig nem igazán akartak nekem összejönni a dolgok, de talán majd most... Lényegében sikerül megütni, aztán pedig Holocaustnak hála a falban landol az ellenség, legalább is az egyik, azonban én is kapok egy villámot a semmiből szinte, ami viszont nem elég ahhoz hogy a földre küldjön, így hát nem is látom különösebben fontosnak azt hogy behatóbban reagáljak rá. Továbbá is a falba küldött férfit tekintem célpontnak, és nem húzom az időt, azonnal igyekszem nekiugrani, amíg még van rá lehetőségem, bár nem tudom hogy mire képes, de viszont az egészen biztos hogy valamiféle ágyúval képes itt lövöldözni, hiszen az előbb ennek a szemtanúja voltam, s így lehet hogy frontálisan öngyilkosság nekimenni, de továbbra is ebben látom a legtöbb logikát, hiszen egy ilyen találatot, ha holmi satnya emberi testem lenne, én is igencsak megéreznék. Menet közben megjelenik még az elemzés eredménye is, hiszen a program része hogy minden egyes sérülésnél újabb felmérést végez... Hogy lehetőleg minél gyorsabban odaérjek hozzá, igyekszem nagy szökellésekkel haladni, s ha sikerül elég közel érnem akkor megkísérlem így lendületből képen verni az öklömmel, majd pedig megragadni a fejét és ritmikusan ismétlődő, gépies, gyors és lehetőleg erős mozdulatokkal folyamatosan beleverni azt a falba, mintha csak valamiféle légkalapács lenne a kezem... Bár annak a sebességétől úgy érzem még messze van, de így is elég gyors lehet, s hogy a test ne remeghessen, vagy mozdulhasson el közben, igyekszem meg is vetni a lábamat. Ha valamiért ez így nem jöhet össze, akkor az egyszerűbb, de általában működőképesebb tervemhez tartom magam... Ami: üsd ahol éred! Így röviden és tömören.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Szer. 07 Márc. 2012, 20:12

Az opportunizmus szépsége, hogy most jobban kihasználom a lehetőséget a turizmusra. Egy kis rés a védelmen, a pajzson vagy a falon. Hirtelen nem válogatok a megfogalmazás milyenségén, örülök magamnak, meg a falnak ahogy van és férfiúi szűkszavúságban lépek el a kis darab nő mellett és vasöklét kerülve nézek frissebb levegő után ott ahonnan jött. Noha meredeknek érzem magamnak is a vállalkozást valahogy ez tűnik a legjobb lehetőségnek az adott pillanatban. Pár óvatos mozdulattal átlépek a törmeléken, majd a reménnyel, hogy a többiek egy darabig ellesznek az új baráttal körültekintően indulok el az itteni társaim irányába. Azzal a tervvel, hogy magam uralma alá hajtom őket és elég lesz néznem a mostani bonyodalmakat a távolból, amíg megküzdenek a szebb jövőért vagy valami hasonló áldott célért.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Dél-amerikai esőerdők - Page 2 Empty Re: Dél-amerikai esőerdők

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.