Claye Jaro

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Claye Jaro

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 28 Júl. 2017, 10:03

Név: Claye Jaro
Egyéb név(i): Claye, Mázlis, Világjáró
Faj: Lumina
Nem: férfi
Jellem: Közvetlen fickó aki szereti ha mindig történik valami körülötte. A vigyorát nehéz letörölni. Szereti a pénzt és őszintén vallja, hogy azért bármit meg lehet kapni még boldogságot is, de csak olyasmikhez hajlandó eladni magát amitől nem fordul fel a gyomra. Rabszolga vagy fegyverkereskedelem ki van zárva.
Születési helye és idő: ?
Kor: ?(24-nek néz ki)
Család: -
Foglalkozás/kaszt: csempész/csomagszállító
Testmagassága: 168(cm)
Testsúlya: 58(kg)
Szeme színe: barna
Haja színe: barna
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: borosta
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Életrajza:
A hajóúton igyekezett ismereteket és kapcsolati tőkét szerezni. Sikerült mindkettőt. A hajó legénységével hamar megtalálta a közös hangot és sokat megtudott tőlük arról a helyről ahova vitték. Közben pedig a hutt-nak is elmondta szerény ismereteit amire emlékezett. A Nar Shadda-ra érkezve már volt is konkrét célja. Az egyik a hajón megismert fickó nagybátyjának üzletébe ment be. Ix'irk egy idősebb fickó aki egy utai és hajók javításával és azokhoz való alkatrészek beszerzésével foglalkozik. Nála ellakhatott egy darabig és lehetősége volt segédkezni és megismerni az itteni hajók működését és kiismerni a bolygót amin átmenetileg él. Mert abban biztos volt, hogy ez csak átmeneti hisz nem akarta csak egy helyre lekötni magát. Pár hónap alatt egész jól belejött a dolgokba. Megismert néhány szerencsejátékot, kapcsolati tőkét szerzett és eleget megtudott a hajókról és azoknak a működéséről ahhoz, hogy el merjen szegődni egy kereskedőhajóra kisegítő személyzetnek. Ott pedig amit eddig megtudott gyakorlatba is átültethette. A hajó kapitánya Knuat'at egy Cathar kereskedő örömmel vette a húsvér legénységet és hála Clayde közvetlenségének egész jól ki is jöttek. A férfi tőle még többet megtudott a helyi viszonyokról és különböző hajókról. Főként kisebb bolygókra látogattak el, de nagyon ritkán elvetődtek Torugára is. Clayde ott érezte magát igazán otthon. A bolygó ami a szerencsés és ravasz fickókat úgy ki tudja emelni a mocsokból, hogy el is felejtik milyen volt, de vissza is ránthatja, de úgy hogy belefullad. Megszerette ezt a helyet. Itt is találkozott azzal a sullustán-al Fier'ounno-val, aki a páncélját készítette. Knuat 'at kapitánnyal utazgatva értékes tapasztalatokat szerzett Clayde és jó kis vagyont aminek nem az egészét verte el szerencsejátékra.
A dolgok egy kis bányászattal foglalkozó bolygón indultak be. Clayde az egyik helyi ivóban kockázott egy társasággal akiknek a nagy részét akkor ismerte meg. Az egyik srácnak nagyon nem volt szerencséje. Egy kész vagyont vesztett, de nem akart leállni. Clayde pedig teljesen kifosztotta. Végül a srác feltette a hajóját mindenért cserébe amit elvesztett. A többiek hirtelen kiszálltak, de Clayde nem. Pedig érezte, hogy bajba keveredhet, de akkora nagy volt a kísértés. És nyert. A srác tombolt, majdnem fellökte az asztalt majd dühösen kiviharzott a helyről. Clayde így szerzett egy kisebb vagyont és egy hajót. Nem is akármilyent. Nagy raktér valamennyi fegyverzet pont ilyenre volt szüksége. Meg is beszélte a kapitánnyal, hogy közösen Torugára mennek és ott átbeszélik hogyan tovább. Viszont Clayde hajóját másnapra megrongálták. Néhány fontos alkatrész hiányzott és hogy ki a felelős azt valahogy könnyű volt kitalálni. A bűnös a srác volt akitől lenyúlta Clayde a hajót. Az alkatrészeket pedig azon a bolygón sokáig tartott volna mire újat szereznek meg nem is lett volna olcsó. Idejük meg nem volt annyi mert kiderült, hogy a srácnak vannak kapcsolatai akik pont úton voltak oda. Knuat'at kapitánnyal és az embereivel felkeresték a srácot aki miután rájött, hogy őt vannak jelenleg kevesebben hirtelen talált néhány pont olyan alkatrészt ami Clayde hajójából hiányzott és ingyen bérmentve nekik ajándékozta. Ezek után a kapitánnyal békésen Torugára érkeztek. Átbeszélték a dolgokat és barátokként váltak el az útjaik. Clayde pedig kihasználta az eddig szerzett kapcsolati tőkét és elkezdett áruszállítást vállalni. Egy protokoll droidot is felvett maga mellé. Idegesítő figura, de a sok nyelv és kultúra ismerete hasznos. Igyekszik a munkát ügyesben csinálni. Leginkább legális üzleteket köt viszont ha úgy méri fel, hogy anyagilag megérné és ép bőrrel is úszná meg akkor néha illegális dolgokat is bevállal. Ez főként alkohol szállítás.
Két éve emlékek nélkül ébredt egy bolygón egy rakás idegen között most meg saját hajója van és azt csinálja amit akkor eltervezett. Talán még két év és olyan hálózatot kialakít, hogy a hutt-okkal is üzletelhet.


Képességei: -

Szakértelmek: Munkájához illően hajók kormányzása, jól tud tájékozódni, több nyelv és kultúra ismerete, fegyverhasználat, alapvető jártasság a pusztakezes harcban, világlátottság. Szerencsejáték.

avatar
Adrian Sommerfield
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 724
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Claye Jaro

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Pént. 28 Júl. 2017, 13:08

Elfogadva, szokásos 500 kredit a kezdőtőke ami szerepelt a szabályzatban.
Adatlapot írj és mehetsz játszani. És ne felejtsd el, Te 12 ponttal indultál, mert a prológusból jutalomként jött a +2.

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 753
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Claye Jaro

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 28 Júl. 2017, 13:37

Már ki lett számolva mit tervezek és mit lehet. Bár előtöriben is látszik.
Szóval akkor összesen 14 pont
6,5 pont egyszerû fegyverzettel felszerelt közepes méretû szállítóhajók (átlagos rakterület: 100t)(YT2400-as széria)

2 pont protokoll droid(GE-3 széria neve Gef)
2500 kredit R3-as asztrodroid(neve Ref)
6000+750 kredit B1-es harci droid(neve Bo), felszerelése nehéz sugárpisztoly
3,5 pont, 2400 kredit egyszerű védelmi öltözet felturbózva lehetővé teszi a légzést nem megfelelő környezetben is(űrben nem használható), többféle szenzor segíti a környezet feltérképezését, a bal karjába egy közepes lézerfegyver van építve, a jobb karjába meg egy közepes energia pajzs ami több pisztolylövést, illetve néhány nagyobb lézerfegyver találatot is hárít. 2 körönként töltődik fel, a hátán egy rakéta teszi lehetővé a repülést és a páncéljában lévő bachta segítségével a kisebb sérülései pár napon belül felgyógyulhatnak
2 pontom maradt
költőpénznek meg 1350 kreditem van
És ezzel kész is vagyok.


A hozzászólást Adrian Sommerfield összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 27 Nov. 2017, 00:31-kor.
avatar
Adrian Sommerfield
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 724
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Claye Jaro

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 14 Nov. 2017, 04:42

Karakter neve: Claye Yaro
Kaland címe: HIDEGHÁBORÚ – A CZERKA RÉSZVÉNYTÁRSASÁG
Játékostárs(ak) neve(i): VLIMTRON XRELDACHO, DARCOL RANDARN / BALLISTA
Kalandmester: Kaylin Rix
Kezdő reag: http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3583-czerka-teszttelep-rhen-var
Záró reag: http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3583p50-czerka-teszttelep-rhen-var

Kaland tartalma: Claye jelentkezett a Czerka részvénytársaság egy munkájára. Egy bolygót kellett megvizsgálnia néhány zsoldossal amiről, azt mondták mindenki eltűnt onnan. Megérkezve és megvizsgálva a bolygót nagyon aggasztó dolgokat tapasztaltak. Kree nyelven beszélő bestiákat, szellemeket és sok egyéb megmagyarázhatatlan dolgot amikről kiderült, hogy csak látomások. A társaság ugyanis nem is a bolygót vizsgáltatta át velük hanem egy újfajta hallucinogén drogot tesztelt rajtuk a beleegyezésük nélkül. Miután a szer kitisztult belőlük engedték el őket és fizették ki. Claye a tehetetlenségét belátta, de mindenesetre alaposan felhúzta magát.

Bővítés: Mikor elengedték akkor az útját Toruga felé vette ahol pár napig csak kártyázott és piált. Az egykori kapitányával való találkozás mozdította el kicsit a bolygóról. Knuat'at kapitány ugyanis munkát ajánlott a Világjárónak. Nem túl extrém csak anyagszállításról volt szó. MSE szériájú szerelő droidokat kellett Dreilla-ról oda Toruga-ra szállítani. Laza ügynek tűnt így Claye el is fogadta. Oda érkezve az üzlet hamar meg is köttetett. Ha pedig már amúgy is ott volt akkor a csempész ki is használta a lehetőségeket és költött egy kicsit hasznosabb dolgokra is nehogy az egész vagyonát a kártyaasztal mellett játssza el. Így tett szert egy R3-as asztrodroidra és egy B1-es harci droidra. A hajó így újabb zajforrásokkal egészült ki a kapitány nem épp a legnagyobb örömére. Abban viszont biztos volt, hogy hasznára lesznek. Főleg, hogy múltkor azt hitte majdnem otthagyja a fogát. Torugára visszatérve és a szállítmányt leadva egy másik régi barátját is meglátogatta. Fier'ounno a sullustán szerelő, aki Claye páncélját is készítette egy nagyobb összegért amit a Világjáró természetesen megfizetett hajlandó volt még egy pár trükkös dologgal felszerelni azt a páncélt. Így kapott egy közepes energiapajzsot, egy háti rakétát és némi elsősegély kiegészítést is hátha a férfi ismét bajba keveredne. Míg ez elkészült addig Claye ismét leragadt az olcsó bárokban kártyázással és nők hajkurászásával. Mikor a páncélja el lett készülve akkor pedig egyből folytatta a munkáját és szállítmányozásba kezdett.


A hozzászólást Adrian Sommerfield összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 15 Nov. 2017, 04:48-kor.
avatar
Adrian Sommerfield
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 724
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Claye Jaro

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Kedd 14 Nov. 2017, 13:30

Elfogadva.

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 753
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Claye Jaro

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.