London romjai (Apokalipszis Kora)

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by Morsus Kedd 10 Jan. 2012, 23:02

A valamikori büszke várost Apokalipszis úgy söpörte el, mint egy gyermek a homokvárat. A város és egész Európa új esélyt kapott Asgard ébredésnél, de a lovasok legyűrték a felébredt "isteneket". A lovasok asgard ellen és az X-ek mellett küzdöttek, amikor a földből kiemelkedett a büszke lebegő város, amit nagy harccal a földre vitt Apokalipszis saját kezeivel majd végzett Odinnal. Halála után Asgard varázsa megtört és az istenek a halandóká váltak, az X-mennek menekülnie kellett csak egy társukat hozták el: Thorhallát.

Észak: a Big Ben romjainál
Egy teleportáló kapun át érkeznek a felénél leronatott torony tetejére. A mutánsok csendesen mérik fel a romokat. Holocaust óriásként emelkedik ki közülük és fellépve a falra kihajol.
- Odakint van tizenhárom ereklye. Az utolsó maradványai annak a bizonyos "asgardnak". találjátok meg és hozzátok elém őket. nem érdekel hogyan leltek rájuk és mibe ütköztök, nekem kellenek azok a tárgyak!
A koponya arc a lovasok felé fordul.
- Azonnal.


Dél: A "kertváros" maradványainál
A generált teleportálásból érkezik meg az X-men. Bárd komoran néz a társaira.
- Magneto... nem tudom... félek nem éli meg az estét. Ezért akartam, hogy ide jöjjünk. Thorhalla szerint az Asgardiak ereklyéi a mi világunkban maradtak. Ezekkel esélyünk lehet. Ne szépítsük, Holocaustnak hála két Apokalipszisünk van és dupla annyi lovasunk. A háború durvább lesz. Ezekkel hatalmunk lehet és esélyünk. Ha minden igaz Halla érzékeli a tárgyakat ő vezethet minket. Nincs sok esélyünk. Ennyien maradtunk. Vigyázzatok magatokra.
Mondja Bárd aggodalommal teli hangon majd átadja Thorhallának a szót. Ő máris érzékeli északra pár ereklye jelenlétét.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by Thorhalla Szer. 11 Jan. 2012, 10:29

Asgard ostroma, az egyetlen esélyem, hogy hazatérhessek, mert képes lettem volna bizonyítani, hogy miért száműztek nem történt meg soha sem. Hogy az egészről az atyám tehet s talán a segítségükkel képes lettem volna arra is, hogy Stephanie-t megállítsuk. Nem találtam a helyem, kiszakított abból, ki voltam. Elvette az egyetlen dolgot, mit tényleg magaménak mondhattam, mivel születtem. Nem voltam többé tűzistennő… még ezt is elvette tőlem. Szinte mindenki halott, s ők halandók. Csupán atyám vére s az egykori halandó énem mentett meg a halandóságtól s emiatt voltam még istennő. Az utolsó valkűr valószínűleg, mivé otthon nem válhattam, hát Midgardon. Bárd szavaira a férfira néztem s bólintottam.
- De nem csak mi vadászunk ezekre az ereklyékre – szóltam. – Tao egykori főpapnője is, s Apokalipszis hű alattvalója, Stephanie Miller is. S ő is érzi a tárgyakat nem csak én.
S ő birtokolja mindazt a hatalmat, mit nekem kellene s mivé válhattam volna, hisz megtartotta, mikor kettészedett minket. Végignéztem a tájon s megéreztem a megszokott kissé bizsergető érzést észak felől. Egyből arra kaptam a fejemet, nem tévedtem, Asgard ereje még mindig él bennük s érzek őket. Akkor talán tényleg helyre tudom hozni a világomat is.
- Északra – mondtam halkan. – Néhányat érzek, sietnünk kell, de óvatosan. Magam sem tudom, hogy mik szóródtak szét, de ha látom őket, valószínűleg már tudom, hogy melyiket mire használjuk.
Még egyszer körbenéztem s utána a legbiztonságosabbnak tűnő úton indultam el, hogy vezessem a társaimat.

London romjai (Apokalipszis Kora) 00120

Fegyver: Fagymarok
Mágia: 50 egység

Brrr… fura úgy írni Halla-val, mintha Stephanie lenne… igaz itt Steph-el kell úgy írni, mintha Halla lenne. Brrr…

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
London romjai (Apokalipszis Kora) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by Ko-Rel Szer. 11 Jan. 2012, 10:45

A teleportálás után letámasztottam a szigonyomat a földre. Egy újabb szárazföldi hely; mielőtt idejöttünk Bárd és a másik vezető tudtára hoztam, hogy csupán addig maradok velük, amíg az érdekeim úgy kívánják. Ha úgy alakul a helyzet, ma, hogy lehetőségem van arra, hogy Háború közelébe juthassak bármilyen módon, akkor kész vagyok őket is „elárulni”, az ellenség oldalára állni. Megígértem, hogy nem fogok ellenségesen fellépni irányukba, hiszen nem volt célom vele, hogy ártsak az embereknek és szükséges sem volt, egyetlen egy dolgot akartam, anyám, a királynő városába jutni, Attilan-ra, hogy onnan kihozhassam az apámat, a királyomat. És talán, ha ezt megteszem, az kellően sok időt ad a csapatnak arra is, hogy megkeressék, amit akarnak. Feltéve, ha itt lesz az ellenség. Ha nem, akkor egy újabb időpontra kell várnom. Ereklyék, mágia. Számomra sem ismeretlen, odahaza is sokan használták, otthon… kettő romokban, Atlantisz és Lemúria, már senki sincs életben a királyt és engem kivéve és Attilan… a fajuk ott is kiirtva, és anyám trónján Apokalipszis terpeszkedik. Megkeményítettem az arcizmaimat, hercegnőként nem mutathattam gyengeséget, az apám lányaként… Háború lányaként pedig legfőképp nem. Felnéztem a merengésből, amikor a hercegnő szólt, hogy máris érzi az ereklyéket, biccentettem felé, majd megvártam, amíg a többiek elindulnak és én sorzáróként tartottam utoljára, az eget és a földet is figyelve, hogy mikor üthetnek rajtunk. A levegőbe egyelőre nem emelkedtem, nem akartam, hogy esetleg máris kiszúrjon minket bárki is itt.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
London romjai (Apokalipszis Kora) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by Tyler Szer. 11 Jan. 2012, 12:03

Egy halk, szolid kattanást lehet hallani, szinte rögtön a teleportálás után, ahogy kibiztosítja a pisztolyát. Csendesen hallgatja Bard-ot, s nem igazán osztja meg a kétségeit ezzel az akcióval kapcsolatban. Igazából az is csoda, hogy itt vannak az X-mennel. Nem régiben sikerült felvenni valakivel a kapcsolatot, aki ismerte az egyik X-t, s rövid úton itt is találták magukat. Egy kétséges akcióban, ahol valamilyen asgardi ereklyéket kell megszerezniük, lehetőleg a Lovasok előtt. Troy-ra pillant, mire ő bólint feléje egyet. Halkan sóhajt egyet és a többiek után indul, szimatolva és a legapróbb hangokra is fülelve, hogy időben kiszúrja a várható veszélyeket. A helyzet a legkevésbé sem tetszik neki, ahogy a többi ismeretlen alakban sem bízik meg túlságosan, noha azok mind az X-men tagjai. A farka önkéntelenül is idegesen jár ide-oda, miközben felzárkózik a két nő mögé, a pisztolyát tüzelésre készen tartva.

Enyhe gyomorfájdalom és szédülés. Mindig is utálta a teleportálással járó rosszul létet. Igaz annyit soha nem teleportált, hogy a teste hozzá szokjon a dologhoz. De ami szükséges, az szükséges, s most nem a semmiért jöttek ide. Mellesleg kapott már fájdalmasabb sebet is, ez kis semmiségnek számít. Ő is előkapja a pisztolyait, egyikbe kábító míg a másikba robbanó tölténytárat rak. Szinte majdnem az utolsókat. Mostanában elég nehéz hozzá jutni az ilyen speckó dolgokhoz. Feszülten figyeli Bard szavait.
-Csak ennyi? Rendben, ereklyék, lovasok...gyerekjáték lesz....-
Kacsint egyet Bárdra, míg Mich-nek bólint egyet megerősítés kép, hisz megint előjött az üldözési mániája. Megmozgatja a szárnyait, majd lendületesen elindul, figyelve Mich reakcióit, hisz ő mindig is hamarabb kiszúrta az ellenséget hála a szaglás és hallás kombinációjának.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by April Szer. 11 Jan. 2012, 16:58

A teleportálás mindig jó buli, csak valahogy az nem, ami utána következik. Bárd baljóslatú beszéde után Halla se nagyon dobja fel a hangulatot, de azért annyira nem gyászos a helyzet, mint amennyire első ránézésre annak tűnik. Itt vannak ezek az ereklyék, amikkel eléggé májerek lehetünk, szóval csak annyi a dolgunk, hogy összeszedjünk párat, és azok segítségével elkalapáljuk azokat, akik a többit akarják megszerezni. Ha így vázoljuk a dolgot, sokkal jobbak a kilátásaink - látszólag.
Egyelőre nem kapdosom elő a fegyvereimet, még ha annyira stílusos is lenne itt a nagy beszéd után kibiztosítani, és útra kelni. Valójában még tök messze lehetnek a rossz fiúk, és így gyorsabban haladok.
-Ahogy mondod, Troy - mosolygok a srácra. Ez a jó hozzáállás. Még ha nincs is igaza, nem az a lényeg, mindenki tudja, mekkora a veszély, a cél, hogy ne úgy induljunk el, mintha a temetésünkre mennénk, az nem segíti a harci morált, vagy mi. Na elindulok, és besorolok a többiek mellé.

_________________
London romjai (Apokalipszis Kora) April
April
April
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 150
Hozzászólások régi : 285
Korábbi szint/kredit : 4.szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by A Misztikus Pókember Szer. 11 Jan. 2012, 17:07

~ Minő barbárság, micsoda pazarlás. Az egykor csodás várossal így elbánni... ~ Kalandozok el a pillanatban mikor feleszmélek a teleportálásból. Kezem azon a markolaton nyugszik aminek a forgatása miatt oly sok ellenszenvet kaptam. Hiszen ahogy mondják: az isten adott neked erőt, azt használd, hogy elpusztítsd ellenfeleit. Nem tudom miért, valamiért sosem fűlött a fogam ahhoz a stílushoz amit a behemót kocsmai boxosok képviselnek. A kard útja még ebben a világban is szimpatikusabb.
De vissza az életbe, Holocaust épp elharsogja a parancsot. De mind tudtuk miért jöttünk ide, az ereklyék kellenek, hogy ne lehessen a másik csapaté. Persze a végső célt csak az isten és annak fia, a megváltó Holocaust tudhatja. Ehhez már mind hozzá szoktunk. Megjátszott érdeklődéssel figyelem a részleteket. Azután az elvárt reakciót intézem is.
- Értettem! - Kiáltom elmélyített kutya ugatással. Majd már fordulok is a parlament felé, hátha ott megtalálom az első kincsem vagy legalább egy kis nyugalmam a csodás épületben.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by Sarah Szer. 11 Jan. 2012, 19:23

Az utazás gyors, mint mindig, az érkezés után kissé émelygek belülről.
" Rendszer ellenőrzés... Nem találtam károsodást. " A gyorsan lefuttatott rendszer ellenőrzés után végig futtatom a tekintetem a tájon, szép lassan és nyugodtan, valami különlegeset kutatva, vagy ellenségeset, de a romokon kívül semmit sem vélek felfedezni, tehát egyenlőre minden rendben van. Még mindig lenyűgöz, hogy mekkora pusztítás vitt itt véghez Apokalipszis sok-sok évvel ezelőtt. Nem sokáig " gyönyörködhetek " azonban, mert urunk parancsot ad.
- Vettem-vettem. - Igazolom gépies hangon, hogy megértettem az akaratát, majd a többiekre nézek. A macska máris elindul, s egyenlőre úgy látszik senki sem akar vele tartani, ezért mivel én nem találom jó ötletnek a szétszóródást, ezért egy gyors mozdulattal utánna ugrok, s követem amerre megy, mert ha fel is oszlunk, akkor már legalább kisebb csapatokban legyünk, ez a leglogikusabb egy ilyen helyzet esetbén, és növeli az esélyeket, ha egy esetleges ellenállásba ütközik a csapat.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by Adam Taylor Szer. 11 Jan. 2012, 19:45

A teleportálás nem a kedvenc utazási formája, de lassan kezdi megszokni. Aztán figyeli a társait. Ketten máris botor módon elrohantak. Mugurama szánakozva pillant azokra akik esztelenül elrohantak. Ő maga megvárja a többieket. Együtt megölik és összezúzzák a lázadók szánalmas bandáját. Istenére és urára néz.
- Értettem uram. - mondja azzal a többiekkel együtt elindul. Lehetőleg a legnagyobb a csoporttal. Ha küzdelemre kerül a sor megöli a rohadékokat. Mindenáron gyűlöli a lázadókat. Mindnek a vérét akarja a kardját a kezébe veszi, majd elindul.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by Teddy Szer. 11 Jan. 2012, 20:33

Teleport, Jippíííí! Mindig is élveztem az efféle utazást, egyszerűen imádom, mindig olyan gyors, és olyan furcsa, és mások néha hánynak tőle, ezt nem lehet nem szeretni! Egy gyors terepszemle és...
- Ó pusztítás, ó romok,
Egyszer majd költök rólatok egy verset amely nem.. Konok? Nyáhum, ennek nincs értelme. - Gyors realizáció, s a többiek már indulnak is, én meg mi mást tehetnék pattogok utánuk.
- Bal láb.. Jobb láb... Bal láb.. - S ezt ismételgetem közben, szinte énekszerűen, mindig feldob a pusztulás és halál látványa, közelsége... Szaga? Nem szagokat nem érzek, vagy.. De? Ó istenem!... Nem mégsem, bocsi. Megközelítem a szárnyasat, s se szó, se beszéd, felmászok a testén, egészen a válláig, ahol ha csak nem ráz vagy hesseget le magáról úgy állok meg, hogy a kezeimmel tartom magam, mintegy vállra vett zsák formájában, a fejem felfekszik a vállára.
-Bocsi madár, de innen jobb a kilátás, nekem te olyan vagy, mint egy felhőkarcoló.- Hülye vigyor.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by The Prof Csüt. 12 Jan. 2012, 13:32

Teleporttal érkeznek meg London romjaihoz a lovasok. Tölgy, ki mindannyiuk közül a legöregebb utolsónak kerül a Big Ben romjaihoz. Nincs szüksége rá, de mégis nála van egy sétabot, amire támaszkodik, ezzel is kihangsúlyozva öregségét, persze simán eldobhatná a botot és futóversenyre kellhetne bármelyik társával, de nincs értelme. Holocaust kijelenti, hogy szüksége van az ereklyékre, méghozzá most azonnal. Sebastian elmosolyodik a nagy hevesség láttán, majd mély dörmögő hangon megszólal, szavait lassan formálja, nem siet ezzel sem:
- Értettem nagyúr.
Látja, hogy néhány fiatal már el is indult, az egyik Bestia a macska, a másik Mr. Smiley egy kiborg. A legérdekesebb résztvevő a Mugurama fiú, nagyon csodálkozott amikor megtudta, hogy a gyermek is velük jön, még csak pap, igaz sokkal hamarabb lett az, mint bármelyikük, Tölgy szerint túl fiatal és tapasztalatlan még egy ilyen akcióhoz, de nem fogja kétségbe vonni Holocaust akaratát. Botjára támaszkodva odabaktat a fiatal srác mellé és vállára teszi a kezét.
- Gyere menjünk a két társunk után, nem lenne jó szétválni, úgy túl könnyű prédává válnánk. - hangja barátságos, beszéde lassú, így beletelik egy kis időbe míg elmondja az egészet.
Ha a fiú jön, ha nem akkor is megindul a másik két lovas után, enyhén lemaradva mögöttük baktat és közben figyeli a terepet, nem-e tűnik fel valahol az ellenség.
The Prof
The Prof
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 100
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 13.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: The Prof
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by Elizabeth Hemwer Hétf. 16 Jan. 2012, 15:14

A teleport London romjaihoz teleportált minket. A 2. Világháború alatt is volt egy rövid idő mikor itt állomásoztam. Akkor sem volt sokkal jobb állapotban mint most. A társaim is itt voltak és maga Holocaust is megjelent. A nagyúr elmondta, hogy mi a feladatunk. Néhány ereklye megszerzése ami még Asgard -ból maradt. Érdekes kis kalandnak nézünk elébe.
- Máris indulunk Nagyuram - mondtam tiszteletteljesen. Gyakorlatilag a küldetés nem érdekel túlságosan csak az, hogy végre vért onthassak. Ez az egyetlen vágyam. El is indultam a többiek után.

//Prof nem akarok kedvszegő lenni, de az én karim 1 évvel idősebb. Gondolom nem ebben a pillanatban verődtek össze, így gondolom, hogy már ismerik egymást valamennyire, de ha rosszul gondolom akkor javítsatok ki//
Elizabeth Hemwer
Elizabeth Hemwer
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 29
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Rayn
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by Morsus Hétf. 16 Jan. 2012, 23:16

Észak:
A három harcos előre megy és lassan eltűnik a romok között őket pedig Tölgy és Blood Men sétál. A három alak egy árkot talál, ahol a föld besüllyedt, mert valami becsapódott oda. Mikor közelebb sétálnak látják, hogy egy pöröly van a földben félig.
London romjai (Apokalipszis Kora) Stormcaster

Dél:
Thorhalla lassan elindul és a csapat egy nagyobb lerombolt épülethez ér, amiben szobrok serege van. Szakadt ruhás emberek, akik rettegve néznek körbe. Páran térdelnek, imádkoznak, sírnak és akik az épület közepén vannak, mind menekülnek.
- Istenem...
Középen egy kesztyű van, furcsa kőszerű anyagból, mintha valaminek a kezéről nyúzták volna le a bőrt.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by Sarah Hétf. 16 Jan. 2012, 23:31

Nem telik sokba, végül az egész csapat egyben marad, többnyire, néhányan, mint például jómagam is, eléggé gyorsan indulunk meg, és jócskán lehagyunk két tagot, na nem mintha ez engem különösebben érdekelne, az elsődleges célom az adott parancs teljesítése, semmi más. Nem kell sokat haladni, és máris találunk valami természetelleneset... Mondjuk amennyire természetes lehet egy ilyen helyen bármi is, bár számomra ez a megszokott... Szinte gyönyörűnek is mondhatnám, pusztítás és halál ameddig csak a szem elláthat. Igazából amit találunk az egy amolyan kisebb kráterféleség, ami pedig benne van valamiféle régi fegyvernek tűnik.
" Elemzés... Lehetséges céltárgy - Besorolás: Ismeretlen " Sok ehhez hasonló adat fut végig a szemeim előtt, bár nem is figyelem őket, valamilyen módon mégis mind eljut az agyamig. Gépies mozdulatokkal lépdelek közelebb a tárgyhoz, kihasználom az alkalmat, bár nem tudom hogy sokra fogok-e menni vele. Egy folyamatos és monoton mozdulattal lehajlok, megragadon a fegyver markolatát, és megpróbálom felemelni. Nem tudom hogy mire számítsak, vagy hogy számítanom kéne-e valamire, az is lehet hogy csak egy szimpla ősi fegyver, ami egy rég lerombolt múzeumból került ide... Túl sok lehetőség.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by Thorhalla Kedd 17 Jan. 2012, 11:53

Szigorúan néztem hátra a halandókra, mikor nevetség tárgyává akarták tenni az egészet. Még szerencse, hogy nem az anyám volt itt, hisz akkor nem jártak volna túl jól. Gondterhelten fürkésztem a környéket, s végül a leány szavai után már nem maradhattam tovább csöndben.
- Lehetne, hogy kicsit komolyabban veszitek az ügyet? – néztem hátra komoran. – Kilenc világ sorsa függ ettől s nem csak Midgardé.
Sosem fogom megérteni a halandókat, hogy miként lehet ilyesmit egy-egy viccel elütni, bár ezek még gyermekek, így valószínűleg tényleg nem is értik az egész súlyát. Ha itt lesz, kire számítok, akkor mind kevesek leszünk. Az egyik épületnél éreztem az ereklyét, így arra vezettem a csapatot, odabent kővé vált emberek s egy kesztyű. Furcsa, ha valaki ezt tette a halandókkal, akkor mért nem vitte magával a kesztyűt? Tán megrémítette az, hogy ezen ereklye mire is képes? Nem szörnyülködtem, láttam odahaza nagyobb pusztítást, mit atyám emberei s a jégóriások követtek el. Idegesen néztem körbe, hogy mikor tűnik fel az ellenség, vagy bárki, ki ezt tette az itteniekkel.
- Ne vegye fel senki, s ne is érintsétek – mondtam. – Tegyük azonnal egy zsákba, ha megoldható.
Rájuk hagytam, hogy megtegyék, én odakint maradtam, hol kissé fedezékbe húzódtam, hogy messziről ne lehessen látni engem s a falak, vagy romok takarjanak. A környéket fürkésztem, hogy mikor tűnik fel az ellenség.

Fegyver: Fagymarok
Mágia: 50 egység

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
London romjai (Apokalipszis Kora) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 17 Jan. 2012, 12:20

Most is újra megkellett állapítanom, hogy nemhiába tartanak ott a szárazföldiek, ahol. Ezt odahaza senki sem tűrte volna meg. Szótlanul követtem a társaságot, mígnem elértünk egy épületig. Odabent megannyi kővé vált ember, csak elfintorodtam a látottakon, most talán a néhány vicces kedvű embernek is elmegy a kedve a szórakozástól és nekiállnak komolyan venni az egészet. Mintha az ereklyének olyan hatalma lett volna, mint egy gorgónak. Elég sok mesét hallottam a görög istenekről és a lényeikről, révén mi is Neptunt tiszteljük, mindezek után furcsa volt, hogy egy ilyen ereklyét találunk itt, hiszen az asgardiaknak közük sincs a görögökhöz. Vagy legalább is a legjobb tudomásom szerint. Eszem ágában sem volt belépni az épületbe a sok kőszobor mellé, inkább kint maradtam jómagam is. a levegőbe néztem, lehet, hogy onnan is körbe kellene nézni.
- Siessenek! – szóltam a szárazföldiekre. – Nem kellene túl sokáig egyhelyben maradnunk!
Úgy sokkal, de sokkal könnyebben le lehet bukni, de valahol nem is bántam volna, ha mindez megtörténik, mert akkor legalább biztos lett volna, hogy tényleg itt vannak, vagy Apokalipszis, vagy Holocaust. Nekem pedig mindegy volt, hogy melyikük bukkan fel itt.A hozzászólást Ko-Rel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 21 Jan. 2012, 18:30-kor.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
London romjai (Apokalipszis Kora) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by Elizabeth Hemwer Kedd 17 Jan. 2012, 16:41

Elindultunk hát, hogy megkeressük azokat az ereklyéket. Nem telik bele sok időbe és találunk egy krátert aminek a közepén egy pöröly van belefúródva a földbe. Mivel semmi információt nem kaptunk arról, hogy miket is keresünk így közelebb kellet mennünk, hogy megvizsgáljuk a különös tárgyat.
- Hé vigyori óvatosan nehogy a képedbe robbanjon valami - mondtam a társamnak aki lement a kráterbe, hogy megnézze a fegyvert. -Mi lenne velünk a gyönyörű mosolyod nélkül? - piszkálódtam egy kicsit és remélem, hogy érti a viccet és nem akar nekem támadni. Nem tőle félek, csak nem akarok Holocaust-al összetűzésbe keveredni emiatt. Az tényleg kellemetlen dolog lenne. Kíváncsian várom, hogy kihúzza a földből a fegyvert. Kezdem már unni magamat.

_________________
Reneszánsz: Elisabeth Hemwer
AOA: Blood Man
Elizabeth Hemwer
Elizabeth Hemwer
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 29
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Rayn
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by Tyler Szer. 18 Jan. 2012, 09:55

Még mindig meglehetősen feszülten, követi a többieket. Szimatolva, de nem érez veszélyt egyenlőre. Míg a többiek évődnek, vagy veszekednek, ő továbbra sem szól semmit. Elszorult torokkal bámulja a szobrokat, és az összetört embereket. Majd a kesztyűre pillant. Nem igazán érti, hogy tud ez a valami segíteni nekik, ha ezt teszi, tette a szerencsétlenekkel. Ha senki sem mozdul, akkor körbe pillant hátha talál valami rongyot, amivel beburkolhatja alaposan, ahhoz, hogy egyetlen részéhez se érjen, hozzá vagy lógjon ki. Aztán átnyújtja Bárdnak, nem igazán szeretne ezzel a valamivel közelebbi kapcsolatba kerülni....

-Attól, hogy próbálom feldobni a hangulatot és nem komolyan venni ezt a szarkupacot amiben élünk, nem jelenti azt, hogy nem veszem komolyan ezt az egészet.....-
Morogja Valkűrnek válaszként, majd meglepődve pillant arra a játék plüssre, aki felkapaszkodik a vállára és taxiként használja. Látott már elég sok és vad dolgot, de ez még neki is meglepő.
-Semmi vész kis haver, csak nyugodtan.....-
Pár perc múlva, megérkeznek az egyik ereklyéhez, ami talán még több szörnyűséget tett ezekkel az emberekkel is, nem mintha nem lett volna elég bajuk eddig is.
-Ha mindent komolyan vennék, valószínűleg már rég megőrültem volna.....-
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by Adam Taylor Szer. 18 Jan. 2012, 13:22

Mugurama követi a társait egy pörölyre találnak a fiú csak egy pillantásra nézi a cyborg Smiley minden bizonnyal képes lesz visszahozni. Ő csak figyeli a környéket a kardját a keze ügyében tartja és figyeli környéket. Holocaustnak kellenek az ereklyék. Ez az elsődleges feladat ami amit végre kell hajtaniuk. Ezért védeni kell a környéket. Alaposan figyel, hogy ki hol van nem akarja, hogy valaki meglepje őket. Valójában örülne, ha a lázadókkal találkozzanak. Meg akarja ölni mindet. Az apja vére is az ő kezükön száradt. Minden áron meg akar ölni még több lázadót. Ez az életcélja ezért csatlakozott a lovasokhoz. Nem érdekli, hogy az ereklyék mire jók, csak akkor ha erőt adnak neki amivel többet ölhet.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by A Misztikus Pókember Szer. 18 Jan. 2012, 18:25

Egy könnyed, óvatosnak vallott tempóban közelítjük csak meg a krátert. Részemről nem sietek, nem is lenne szerencsés belerohanni valami robbanásba vagy golyózáporba itt a senki földjén. A társamban viszont úgy ég a hazaszeretet, meg az imádat az isten iránt, hogy csak úgy sietnek az ismeretlen cél fel nem fedezett kapujába.
Gyorsaságunk és időleges termékenységünk engem is meglep, ahogy a kráter szélén állva nézem a lefele ereszkedő androidot, lemaradtam az első helyről, de valahogy nem is sajnálom, hogy nem én tehetem rá a kezem a különösen ismeretlen, de annál inkább rejtélyes, ősi ereklyére, amit isten tudja melyik isten milyen védőmágiával hagyhatott itt.
Kiráz a hideg, ahogy a lehetőségekre gondolok, de vissza zökkenve nem feledkezek meg figyelni, hogy mi történik a vigyorival odalenn.
- Vigyázzon barátom! Ne tartsa ránk a feltárás után, csak ahogy az ollóval, ne feledje! - Jegyzem meg óvatosan a mélyedés fölé hajolva a társunknak, majd vissza is nehezedem a szilárd talajra.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by April Pént. 20 Jan. 2012, 12:21

A menetelés közben nyitva tartom a szemem, sosem lehet tudni, mikor bukkannak fel Holocaust emberei, de úgy tűnik, gond nélkül elérünk az első pontra. Ott aztán a kesztyűt találjuk, amit... Nem fogunk megérinteni? Érdekes.
-Azt hittem, azért keressük a mágikus tárgyakat, hogy felhasználhassuk Holocaust meg a lovasai ellen. Hogyan fogjuk használni, ha hozzá sem érhetünk? Egyáltalán mit tud ez a kesztyű, ami miatt annyira veszélyes? - Kérdem Thorhallától, miközben a többiekre hagyom a begyűjtését, nálam nincs rongy vagy zsák, amibe elrakhatnám becsomagolva.
Troyra pillantok, amikor a komolyságról meg az őrültségről beszél.
-Merész dolog azt feltételezni, hogy nem vagy őrült, pláne, hogy az elég jó magyarázat lenne a viselkedésedre - jegyzem meg a srácnak, és rávigyorgok, Thorhalla nyilván nem fog ennek sem örülni, de az asgardi már csak ilyen, mindig túl komolyan veszi magát.

_________________
London romjai (Apokalipszis Kora) April
April
April
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 150
Hozzászólások régi : 285
Korábbi szint/kredit : 4.szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by Teddy Pént. 20 Jan. 2012, 15:18

Az egyik pillanatban még viszonylag jó a hangulat, a következőben pedig már kapjuk is a szidást, hogy miért viselkedünk így... Na vajon miért? Oooké ezt most jól megkérdeztem magamtól, és én sem tudom rá a választ, és valahogy annyira nem is érdekel, nekem a lényeg csak hogy jól érezzem magam, ha nem így lenne már rég eltávoztam volna a társaságtól, de eddig megérte, mert akármerre mennek, szinte mindig van valami csatározás, öldöklés, és a többi és a többi. Még hosszasan bámulok a nőre a szavai után, aztán...
- Nááááh... - Legyintek egyet felé, egyszerűen nem tudom komolyan venni amit mondott. Nem telik sok időbe, és betoppanunk egy olyan helyre ahol.. Mindenki kőből van? Úgyám, a szemem nem tud átverni.
- Ez...Ez... Lenyűgöző, ez a sok halál, ahogy a szerencsétlenek próbálták menteni a nyomorult kis életeiket, aztán realizálták hogy " Nem, innen már nincs menekvés "... - Beszéd közben a hangom szép lassan vált kedvesből inkább amolyan pszihóssá, majd hirtelen úgy folytatom mintha az előbb semmi emberek számára talán kellemetlen dolgot nem mondtam volna.
- Ha körbenézünk tuti találunk valami olyan hullát, akin látszik hogy beletörődött a sorsába... Körbenézhetek ugye? Ugye? Ugye?... - S így kérdezgetem, amíg nem kapok rá választ.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by Morsus Szomb. 21 Jan. 2012, 22:46

Észak:
Smiley felveszi a pörölyt és az ég beborul felette. Érzi a fegyver hatalmát, mintha az ég szófogadó ebévé vált volna.

Dél:
A csapat elrakja a kesztyűt és Hellstorm befogja Teddy száját.
- Elég volt kismedve.
Thorhalla érzékeli, mintha az asgardi erő egy része felébredt volna. Északra viharfelhők kezdenek gyülekezni. Bárd a zsákot Thorhallának adja.
- Holocausték itt vannak. Sietnünk kell.
A nő már érzi is a következő ereklyét a közeli fák között.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by Sarah Vas. 22 Jan. 2012, 01:00

Nemes egyszerűséggel sikerül kiemelnem a pörölyt a földből, arra számítottam, hogy megterhelő lesz majd a rendszereim számára, de tévedtem, sőt, olyan érzések fognak el, mint amilyeneket ezelőtt még sohasem éreztem. Jobban végignézem a pörölyt, majd diadalmasan az ég felé nyújtom, mint aki nemrégiben győzelemre vezetett egy hadsereget, és elesett ellenségei holtestén áll. Végül alapállásba helyezkedek, ahogy a rutin program diktálja, s az erőmet kihasználva felugrok Blood Mannel szembe, az árok szélére, jobb karomat ráteszem az ő bal vállára, a pörölyt magam mögé kapom, s lendítem is, hogy lecsapjam a fejét a helyéről, mint holmi szerves krikettlabdát, csak hogy tudja hogy kit sérteget... Ám a kezem félúton megáll.
- Viselkedés szabályzó aktiválva, köszönjük a türelmét... - Mondom gépiesen.
- Biztosan szebb, mint a tiéd. - Jegyzem meg ezt már sokkal emberibben, majd elengedem a vállát és felnézek az égre, egy kicsit úgymond gyakorolni, mondjuk eloszlatni a felhőket, így is elég feltűnést okoztak már, szerintem legalább is. Amint végeztem pedig...
- Induljunk tovább, ne várakoztassuk meg urunkat! - S ezzel ismételten tempózni kezdek, se feltételezem hogy a többiek is jönnek, nem hagyhatjuk abba a keresést, végül is, már csak 12 van hátra.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by Adam Taylor Vas. 22 Jan. 2012, 11:30

MUgurama amikor máglátja, hogy a pöröly mire képes elgondolkodik. Talán ő többre menne vele mint egy szutykus kiborg. Viszont egyenlőre ez van. Elindul tovább. Hátranéz a zajra, meglátja a kiborg támadását. Amikor az megáll elmosolyodik. Ez csak egy állat. Akin jó minőségű póráz van. Futva indul tovább. Nem érdekli, hogy a többiek követik-e vagy sem. Akar valami szépet találni. Ha talál valamit körülnéz és ha nem tűnik veszélyesnek megérinti. A fiú arra a hatalomra gondol amivel egy ilyen tárgy felruházhatja őt. Képes lenne eltörölni a lázadást egyszer és mindenkorra. Elpusztítana minden mocskos lázadót és a vérükben fürdene.

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by Thorhalla Vas. 22 Jan. 2012, 17:34

A két halandóra pillantottam, s ismét felsóhajtottam, továbbra sem akarták felfogni, hogy mi folyik itt. Átvettem Hellstormtól a zsákot, mibe beletették a kesztyűt.
- Ki szeretnéd próbálni? – kérdeztem. – S mihez kezdenél, ha a társaid válnának kővé, mint ezek a nyomorultak? Mert Asgardi vagyok s egykor tűzistennő voltam, még nem jelenti, hogy értek a törpök mestermunkáihoz, kik az ereklyéket gyártják. Mert értesz az autóvezetéshez, még te sem fogsz repülőt, vagy tankot vezetni. Ugyanez igaz a mágiahasználatra s ereklyehasználatra is.
Éltem egy Midgardi hasonlattal. Azzal már nem foglalkoztam, hogy min nevetgélnek tovább, már nem érdekelt, legalább kiderült, hogy ki érdemes arra, hogy később segítsek rajta, ha szükséges lesz s ki az, kit utolsóként mentenék.
- Nem tudom, hogy mely ereklye milyen hatalmat birtokol. Nem ismerhetem nyolc világ minden csodáját jómagam sem.
Már csak azért sem, mert nem is nagyon tanultam, valkűr voltam s orvgyilkos képzésem volt, ezekben járatosabb voltam, mint a misztikában sajnos. Felkaptam a fejemet, még egy ereklyét éreztem a közelben. A viharfelhők egyértelműek voltak, hogy mi okozhatja.
- A fák között van még egy, egy ereklyét találtak, minek hatalma a Mjölnirével egyezik, miként látom.
Ezzel el is indultam a fák közé óvatosan karddal a kezemben, hátha azok itt is felbukkannak már.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
London romjai (Apokalipszis Kora) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.