London romjai (Apokalipszis Kora)

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) - Page 2 Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 22 Jan. 2012, 17:35

Már túl volt rajta, a szárazföldi nőn láttam, hogy elvigyorodik. Megvártam, mikor kijönnek s akkor lendítettem a szigonyom és a végével próbálom mind a kettőt arcon vágni, nem erősen, nem megölni akartam őket, csak annyira, hogy a földre kerüljenek egy-egy csúnya zúzódással magukon. Ha ki is kerülik a támadásom is figyelmeztetés volt számára.
- Ezért gyermekek! – mondtam. – Mert amíg az ostobaságotokkal vagytok elfoglalva és szórakoztok ti pórok, addig sem figyeltek arra, hogy mi van körülöttetek! Ha az ellenség lett volna, már nem élnétek! A katonaságnál már régen kicsaptak volna titeket és a családotok szégyenben lenne a viselkedésetekért!
Szánalmas, hogy nem tudnak viselkedni, őrültek és ezek voltak a reménységei mindenkinek. Az asgardi pedig túl türelmes és elnéző. Én nem voltam az, engem nem arra tanítottak. Ez volt az utolsó, amit eltűrtem ezektől. A plüssállatra is lenézően néztem, elmebetegek, semmi büszkeség nincs bennük, sem gerinc, vagy tartás! Ezért is kellett egyedül dolgoznom és véghezvinni, amit akartam.
- A következőnél a szigony másik végét használom már! – figyelmeztettem őket utoljára.
Még egyszer rájuk néztem, majd elindultam a parancs után a fák irányába, figyelve, hogy az ellenség mikor bukkanhat fel.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
London romjai (Apokalipszis Kora) - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

London romjai (Apokalipszis Kora) - Page 2 Empty Re: London romjai (Apokalipszis Kora)

Témanyitás by Teddy Vas. 22 Jan. 2012, 19:12

Végül nem kapok konkrét választ a kérdésemre, ó nem... De a számat, azt persze befogja a szemétje.
~ Úúúú ezt megbánod te mocsok, most aztán úgy megmutatom neked hogy ez aztán ugyan nagyon bizony hogy megmutatom neked úgyám mert most aztán ezt nagyon megfogodaztán bánni, megbizony te batár disznó! ~
- ÁÁÁÁÁ HÁM! Om-nom-nom-nom-nom... - Harapok rá a kezére, és aztán kellemesen mosolyogva rágcsálni is kezdem. Tudom hogy egyáltalán nem fáj neki, de engem megnyugtat a tudat hogy konkrétan megharaptam, és szorítom ahogy bírom a számmal. Már nem egyszer csináltam ilyet, bár általában elkorhadóban lévő, régi asztalok szélét rágcsáltam csak úgy spontán, és azokon is megbírtam magam tartani, szóval ha csak nem akar nagyon nagyon leszedni, akkor továbbá békésen lógok a kézfején, és rágcsálom tovább, mintha csak valami íncsiklandó snack kaja lenne. Mindeközben pedig gonoszul, ám mégis kedvesen és szórakozottan nézek egyenesen rá.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Síkok:

Témanyitás by Tyler Hétf. 23 Jan. 2012, 18:09

Végül csak talál egy rongyot amibe belegyűri a kesztyűt, enyhén remegő kézzel. Nem szeretne ő is kővé válni, mint ezek a szerencsétlenek, majd óvatosan átnyújtja Bardnak. Végül pedig a nadrágjába törli a kezét, mintha egy más által használt zsebkendőt fogott volna.
A mágia nem idegen előtte, de azért nincs oda érte, érthető okokból. Felkapja a fejét, ahogy a nő a testvérére és a vele beszélgető nőre támad. Morogva ugrana rá, de Troy áll elé, visszafogva őt. Hátrál pár lépést, s morogva szólal meg.
-Ha még egyszer a testvéremre támad, akár komolyan, akár viccből...nem fogom vissza magam...-
Fenyegeti meg a nőt majd hátat fordítva neki, dühösen Valkűr után indul, a következő ereklye helye felé.

Rávigyorog April-ra, majd vállat von egy nem törődöm mozdulattal.
-Ki tudja, lehet, hogy mind nem vagyunk normálisak, és ez pont így normális....-
Válaszol jókedvűen, miközben a tesóját nézi, ahogy bezsákolja a kesztyűt.
-Nos egy kilőve maradt még......-
Szinte azonnal kilép oldalra, és ráfogja a fegyverét a nőre, aki megtámadta őket, ha kell arrébb taszítja Aprilt is a lándzsa útjából, ha nem reagálna elég gyorsan rá. Aztán lassan leereszti a pisztolyt és Mich elé lép, mielőtt neki menne a nőnek. Ránézésre sem lenne esélye ellenne, még ha meg is vadulna, amit jobb szeretne el kerülni jelen pillanatban.
-Nyugalom hölgyem! Nem hiszem, hogy vagyunk abban a helyzetben, hogy egymást marjuk, miközben a Lovasok is gyűjtik az ereklyéket. Nekem is van, hogy sok mindenki viselkedése nem tetszik, de azért nem mészárolom le őket....és ha már őrülteknél tartunk, ő mindig ilyen?-
Kérdi Aprilt és a kis szőrmókra mutat aki épp egy kezet próbál harapdálni.

Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Témanyitás by April Csüt. 26 Jan. 2012, 12:31

Halla magyarázatára bölcsen bólogatok, minden bizonnyal igaza van, akár fordítva is elsülhet a dolog a kesztyűvel.
-Még jó, hogy van köztünk valaki, aki tisztában van a mágia alapjaival - mosolygok haloványan Hallára, aztán visszafordulok Troy felé.
Azaz csak fordulnék, mert közben arcon vág egy szigony - szerencsére a tompább vége. Ha Troynak sikerül félrelökni, akkor csak hátratántorodom, ha nem, akkor a földön kötök ki a homlokomat dörzsölve. Doria szentbeszédét csendben hallgatom, talán egy kicsit tényleg túl lazán veszem a dolgot. Ez most nagyon komoly, és profin kéne viselkednünk, amiben végülis az is benne lehet, hogy nem fecsegünk.
-Bocs Doria, visszafogom a dolgot.
Troy meg a testvére elég nagy arccal mennek Doriának, ez nem fog neki tetszeni, de tényleg nem kéne itt egymást marni. Teddy felé pillantok még Troy kérdésére, és nagyot sóhajtok.
-Teddy, lábhoz! Mondtam már, nem harapdáljuk az embereket, ez most komoly. Indulás! - Felzárkózom a többiekhez, és Doria kérése szerint most már csöndben haladok tovább, figyelve a környezetet.

2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 150
Hozzászólások régi : 285
Korábbi szint/kredit : 4.szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 5.szint - 12 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Síkok:

Témanyitás by Morsus Vas. 29 Jan. 2012, 17:31

Észak:
A kiborg akaratával képes a felhőket szétoszlatni. A pöröllyel úgy parancsol az időjárásnak, mintha az csak egy izom lenne a testében. Smiley és a fiatal pap tovább indulnak, de pár házal lemarad a másik három lovas, akik észrevesznek valamit. Egy csillogó szempárt, amikor közelebb lépnek látják, hogy ez az ereklye egy tigris bőre, aminek szemei rubinszerű ékkövekként fénylenek. Az ereklyét egy nő tartja, akinek üres fehér tekintette van.
London romjai (Apokalipszis Kora) - Page 2 2082496-rachel
A vörös ruhás nő körül egy aura táncol némán, amitől még vörösebb lesz minden.
London romjai (Apokalipszis Kora) - Page 2 2123857-rachel
Azonnal felismerik őt. Tao lovas főpapja, a száműzött varázstudó, akit Apokalipszis maga dobott ki Attilanról, amikor az lovasi címét követelte. "Hivatalosan" azért száműzték, mert valójában ember, de mindenki tudja, hogy az igazság az, hogy az uralkodó nem akart még egy Fájdalmat. A nő feledésbe is merült volna ha az Asgardi harcok során nem kerül elő és kezdi el lemészárolni minkét felett a hatalomért. Mára csak egy néven emlegetik a renegát asszonyt: Varázslónő.
- A kölyök kutyái, de aranyos. Vajon ezt is túléled ent?
Kérdezi és Tölgyre pillant, aki azonnal lángokba borul. A nő arcán mosoly jelenik meg és örömmel nézi a tűzet.
- Remélem, most az a rész jön, amikor megtámadtok. Úgyis unatkozom.
Mondja és finoman megnyalja a szája szélét, mintha csak egy egy falat ételt nézne.

Közép-London:
A kiborg és a pap békésen sétálnak előre látják, hogy délen már erdő van és keletre két ereklyét pillantanak meg. Egy fehér medált, egy kocsi romján lógni és egy íjat az egyik háztetőn.
Az erdőbe induló X-ek közé Bárd áll.

- Elég volt!
Mondja félhangosan és az ökle elektromos szikrákat kezd szórni.
- Nem érünk rá erre. Nem érdekel mit gondoltok egymásról, de most csak mi menthetjük meg magukat szóval nincs személyeskedés.

Hellstrom nézi a macit majd megfogja a fejét és lerakja April mellé. Thorhallát a hideg rázza ki, ahogy megérzi, hogy Ő itt van és már varázsolt is. Pár lépés után a fák közül látja Holocaust két harcosát. A többiek beérve őt ugyanúgy megpillantják a duót.

Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Témanyitás by Thorhalla Vas. 29 Jan. 2012, 17:58

- Küld a testvérpárt haza – néztem komoran Bárdra. – Csak hátráltatnak minket ezzel a gyermekded viselkedéssel. Nem akarom a többiek halálát miattuk, igazából miatta – böktem a fejemmel a szárnyasra. – De mivel csak együtt mennek bárhova, így mindkettő menjen!
Már az erdőnél voltunk, mikor hirtelen kirázott a hideg, Stephanie itt volt s mágiát használt. Még mindig belesajdult a szívem s a lelkem, hogy ezt is elvette tőlem, az egyetlen dolgot, mi tényleg az enyém volt. A lelkem egy részét tépte el tőlem, már így is túl sokat vesztettem, a szerelmemet, Einar-t, ahogyan atyám végzett vele s végül azt, ami még én voltam, a mágiámat.
- Steph itt van – mondtam halkan. – Ha arra kerül a sor, hogy összecsapjunk vele, ő az én ügyem.
A fák közül kilépve megvolt kettő a lovasok közül, ezen esetben a többit foglalhatja le Stephanie, vagy éppen Holocaust-ot. Két ereklye volt itt, ennyit éreztem.
- Nem szerezhetik meg az ereklyéket! – mondtam.
S már lendültem is előre a páros irányába, láttuk a pörölyt, hogy mire képes s a pap is elektromossághoz ért. teljes erőből rugaszkodtam el s löktem el magam irányukba. Figyelve, hogy támadnak-e irányomba. A futás közben teljes erőből tapsoltam, hogy az így keltett lökéshullám a földre lökje őket. Ha támadnak, akkor egy a magasba ugrással próbálok kitérni a villámok, vagy lövések elől. Ha sikerül megérkeznem hozzájuk, akkor igyekszem kettejük közé beugrani, az egyik felé karddal vágok a dereka magasságában, míg a másikat ezzel egy időben fejbe rúgni.

London romjai (Apokalipszis Kora) - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 29 Jan. 2012, 18:12

Szigorú arccal néztem a fiúra.
- Mert mi lesz? Megpróbálsz a nevetséges primitív fegyverekkel megölni, mivel kárt sem okozol bennem? Nem szokásom viccelni, nem arra neveltek, ha akarok valamit, megteszem. És úgy mondjátok, mintha ti tennétek szívességet nekem, ellenben én teszek nektek. Ha ti tennétek, már Attilan-on lennénk és nem itt – mondtam. – Ha máskor nem is, legalább a holtak előtt fogd vissza magad, mi lenne, ha te lennél az egyik szikla, vagy a bátyád? Köszönöm! – fűztem hozzá a lány szavaira.
Csönd, és nyugalom legalább. Bárd szavaira bólintottam, azért megnyugtató, hogy egy ostoba gyereken kívül a többibe szorult némi értelem is és felfogják, amit mondanak nekik. Az erőben megvolt a következő két ereklye, de két lovas is. akkor Holocaust tényleg itt volt a közelben, a többi lovassal együtt. Azt a kettőt a hercegnő máris lefoglalja, akkor pedig azt hiszem, hogy a mi útjaink itt el is váltak, volt egy találkozóm valaki mással.
- Megyek és megkeresem Holocaust-ot, feltartom, amíg csak lehet és tudom – mondtam még Bárdnak és Hellstorm-nak. – Ahogyan maguk szárazföldiek mondják, kívánjanak sok szerencsét nekem és maguknak is azt, sokat!
Hátrébb húzódtam, hogy ne legyek látható, majd a levegőbe emelkedve próbáltam elrepülni ettől a társaságtól. Lentre figyeltem, hogyha ez a kettő utánam jönne, vagy rám támadna, kitérhessek, majd a tekintetemmel a közelben, amerről jöttek Holocaust-ot kezdtem keresni, hogy majd a közelében szállhassak le, ha megtalálom.

Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by A Misztikus Pókember Vas. 29 Jan. 2012, 18:43

- Hétszentségit! - Káromkodom el magam enyhén hadarva, ahogy kipréselem a számon a szentségtelenséget. De kirohanásom tökéletesen indokolja a helyzet súlyossága. A nő akim eldöntötte a harcot aminek a nyomait kutatjuk, most áll szemben velünk, ebben a pillanatban. Játékra hív, de én tudom, hogy nem minden nyájas hívásra kell válaszolni. Kihasználom a Tölgy zavarodottságát, aki amúgy se lenne sok hasznunkra a jövőben, hát hősies halált áldok neki. Egy jól irányzott rúgással megpróbálom a Varázslónő felé taszítani, majd futásnak eredek Smile felé. Ha valahol van esélyünk akkor a viharisten öröksége közelében. Annyira nem aggódok Bloodman miatt, élelmes gyerek remélem, hogy feltalálja magát, amíg én meglógok. Az irány a gép ember és lehetőleg olyan cikcakkban ugrálok a romok között ahogy csak tudok, négykézláb, bemelegítés nélkül. De aki érzi a vesztét nem aggódik annyira a kényelmetlen görcs miatt.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Tyler Hétf. 30 Jan. 2012, 11:58

Nehezen fogja vissza magát, s már csak Troy figyelmeztető pillantásaira tudja vissza fogni magát. Sóhajt egyet.
-Elnézést, általában nem vagyok ilyen. Nekem csak Troy van, és nem szeretném elveszteni az egyetlen családtagomat, ezért nehezen viselem ha fenyegetik....-
Morogja halkan a többieknek, majd megmerevedik ahogy Valkűr Steph-t emlegeti. Hallott már róla, és eléggé veszélyes egy személy. Közben pedig két újabb ereklyét pillant meg, ráadásnak két Lovassal egyetemben. Valkűr után indul futva, elrugaszkodik és még a levegőben átváltozik. Morogva ér földet és egy újabb ugrással próbál a kocsihoz és azon logó medálhoz jutni. Ha sikerül egy gyors mozdulattal felmarkolja és máris tovább ugrik a Lovasok felé. Ha eközben támadnának rá, megpróbál kitérni vagy több kisebb és gyorsabb ugrással a kocsihoz jutni. Elsődlegesek az ereklyék és Valkűr hátha képes feltartatni pár percig a két Lovast míg megszerzi a medált.

Bardra pillant kérdően, hogy tényleg haza akar-e küldeni kettejüket, egy elkényeztetett, bár baromi erős nőnek a szavaira. De erre talán nem kerül sor. Nos ha valakinek nem tetszik a viselkedés, arról nem tehet, és ezért nem fog változtatni rajta. Bár talán jobb ha visszafogja magát egy kicsit. Közben a testvérére pillant, aki bocsánatot is kér. Na, valaki fejlődő képes, már ami a kommunikációt illeti. Csak bólint egyet Bard felé, jelezve, hogy befejezte a marháskodást.
Két ereklye, két lovas. Valkűr és Mich máris támadásba lendül, pár szárnycsapással a levegőbe emelkedik, és mielőtt kitörne a harc az íj felé repül, hogy minél előbb felmarkolhassa az ereklyét. Figyelve és kikerülve a netán őt, célzó támadásokat, de talán Valkűr és Mich lefoglalja őket míg megszerezi. Ha sikerül akkor a tetőről próbálja meg eltalálni a papot, figyelve Valkűr mozgását, nehogy őt találja el, bár ártani biztos nem tudna neki. De jobb az óvatosság.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by April Hétf. 30 Jan. 2012, 13:56

A homlokomat ráncolva haladok tovább, és Teddy-re nézek, sóhajtok. Troy kicsit ideges, látszik, mert a hangulata is úgy ingadozik, mint a napi hőmérséklet a Szaharában, de nem mindenki viseli ezt olyan jól, főleg azok, akik nem is emberek, így nem ismerik az emberi érzéseket.
Azonban erről a civódásról hamar elvonja a figyelmemet a két újabb ereklye, amit Thorhalla talál. Mivel viszonylag messzebb, nehezen megközelíthető helyeken vannak, ezért valószínűleg szárnyas barátunk fog rácuppanni a megszerzésükre, az én szerepem a fedezés lesz, amivel teljes mértékben meg is elégszem. Halla tapsolásával egy időben egy nem túl nagy, kb. fél méter átmérőjű tűzgolyót küldök Holocaust egyik embere felé, inkább lábmagasságban, mint testnél, hogy ha nem is talál be pontosan, azért becsapódjon a közelben, és a robbanása megpörkölje az illetőt. Ezután fedezéket keresek, előveszem az egyik pisztolyomat, és igyekszem pontosan célozni, arra lövök, amelyik messzebb van Hallától, és csak akkor tüzelek, ha biztos vagyok benne, hogy nem fogom a társamat eltalálni. Ha erre nincs lehetőség, akkor közelebb indulok a harc helyszínéhez.

2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 150
Hozzászólások régi : 285
Korábbi szint/kredit : 4.szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 5.szint - 12 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Síkok:

Témanyitás by Sarah Hétf. 30 Jan. 2012, 15:42

Gyorsan haladunk, talán immáron túl gyorsan is, vagy csak a többiek lassúak de nagyon, mert már megint sikeresen lemaradtak, de ezúttal több mint a fele társaság. Ilyen létszámban össze futni valami ellenséges életformával, nem lenne szerencsés dolog, mert bár régen megannyi lehetőségünk volt úgymond... Hogy bármifélével találkozzunk, mára urunknak hála ezen esélyesek száma dramatikusan lecsökkent, s csak az erősek maradtak meg. Szép lassan átváltunk séta tempóra, jómagam nem értem hogy miért, talán hogy ne szakadozzunk fel még jobban, a lényeg hogy hamarosan megpillantunk két újabb tárgyat.
- Lehetséges céltárgyak észlelve. - Jelentem ki halkan, gépiesen, majd a következő ami feltűnik, hogy valaki nekünk akar támadni. Reakcióként egy meglehetősen erős ugrással igyekszem kitérni az útból, egészen pontosan az íj felé "lövöm" ki magam, és közben igyekszem gyorsan végigmérni hogy kivel vagy kikkel is futottunk össze.
" Személyek felismerve, x-men, jellem: ellenséges, veszélyességi szint... Magas. Taktika: Csapat megbontása és ritkítása a leggyengébb láncszem kiiktatásával... Új feladat beiktatva: X-men elpusztítása - másodlagos." Ezek pillanatok alatt pörögnek le a szemem előtt, majd a szárnyas alakra igyekszem terelni a tekintetem, ő az aki a legjobban elszigetelődött a többiektől. Megpróbálom magam felé terelni az újdonsült erőmmel, villámokat szórva rá, nem probléma ha bármelyik eltalálja, erősen képlékeny és egyszerű a tervem. Ha sikerül magamhoz közel terelni, akkor megpróbálom egy szimpla, 5 tonnás erővel bevitt pörgőrúgással átrendezni az arcszerkezetét, vagy amit éppen eltalálok rajta. Az hogy milyen magasan van a levegőben pedig nem lehet túlzottan nagy probléma, elég nagyot tudok ugrani hogy elérjem, a probléma ott van, hogy ő tudja változtatni az irányát, azonban én nem, s pont ezért igyekszem elterelni a figyelmét a villámokkal, meg akarom állítani, még mielőtt eléri az íjat, hiszen ha eléri akkor drasztikusan csökkenni fognak az esélyeink. Kicsit borúsan látom a dolgot, ketten vagyunk az egész csapatra...
" Ösztönző beszéd töltése folyamatban... Kész: Az erő veled van fiam... "

x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Teddy Hétf. 30 Jan. 2012, 17:14

~ Ohohó, ó igen, szenvedj szenvedj! MUHAHAH... HÉ! ~ - Tegyél le te rohadt... - Szitkozódok miközben Hellstorm a fejemnél fogva tart, majd konkrétan ténylegesen le is rak a földre April mellé, aki amúgy is magához hívott.
- Köszönöm.. Hellstorm, úgy, de úgy gyűlöllek.. De amúgy nagyon szeretlek. - Mondom a dühös és a levakarhatatlanul kedves hangnemet változtatva, majd April felé fordulok, és elkezdek ugrándozni az irányába.
- Jövök April, Juppííí ugye játszani fogunk? - Kérdem jókedvűen, majd ekkor tűnik fel a két lovas, és hogy már támadunk is... Hát akkor oké legyen, intézzétek el őket, majd én is beszállok, de előbb... Belekapaszkodok April lábába és követem.
- Óh óh király végre vérontás, csak ezt vártam. - Mondom neki egy elmebeteg vigyor kíséretében, miközben próbálok felmászni a vállára, s ha ez megvan akkor kényelembe helyezem magam. Amint April kihajol, én elsuttogom hogy " Shamlagú ", s kilövöm a nagytestvért egyenesen az elektromos lovasra ( Mugurama ).

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Adam Taylor Kedd 31 Jan. 2012, 02:49

Mugurama meglátja az ereklyéket és feléjük indul. Ekkor bukkan fel az X-men is. Smiley már lendül is az ereklyék felé. Muguruma a felé küldött lökéshullámra felugrik a levegőbe, és a talpa alatt a föld elektromágneses mezejével ellenkező töltésű elektromos mezőt hoz létre. Ez nem túl erős éppen csak kis extra felhajtóerőt ad magának. Aztán ha elég magasan van úgy két méterrel a föld felett teljes erejét megidézi és villámokat kezd szórni maga körül. A villámok ereje nem nagy, de folyamatosan vibrálnak. Az izmok könnyedén görcsbe rándulnak tőlük egy ember akár bele is halna, ha a valkűr a közelében marad a villámok valószínűleg megbénítják. Ha esetleg mégsem akkor is lelassítják. Ha szükséges egy villámot küld a nő felé. Közben a többiek támadásai elől cikkcakban történő futással tér ki. Védőpajzsot is von maga köré az elektromos erejéből amint a valkűrt lerázta. A nyaklánc felé tartó kutyalényre egy gyenge, de irányított villámot lő ki még futás közben. A villám csak olyan erős, hogy megbénítsa. Elsődleges célja a nyaklánc. Ha megvan fedezékbe vonul és felölti azt. Várva, hogy miféle hatalma lehet. Reméli, hogy ugyanúgy hasznos mint Smiley pörölye.
- Smiley idézz villámokat. Majd én irányítom őket. - morogja még a társának elég hangosan ahhoz, hogy a másik meghallja. Sejti, hogy ő még nem tud olyan jól bánni velük mint ő. Ha a társa teljesíti a kérését akkor a villámok erejét a megmaradt ellenfelei felé irányítja egyszerre csak egyre koncentrálva. Ha Smiley nem segít akkor erős és irányított folyamatosan a cél felé haladó villámokat idéz meg. A legközelebbi ellenfele lesz a célpont. Ha eléri a fél kutyát aki a nyaklánc felé tartott akkor őt egyszerűen megpróbálja levágni a villámpengével.

Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Síkok:

Témanyitás by Elizabeth Hemwer Szer. 01 Feb. 2012, 13:00

Mikor a kiborg kimászik az árokból odajön hozzám és megragadja a vállamat. A pöröly lendül a fejem felé, de nem reagálok semmit. A fejem mellet megállt a fegyver. Tudtam, hogy nem üt meg. Ismerem annyira, hogy tudjam a programja nem engedi, de ha nem lenne a program akkor sem hiszem, hogy megütött volna. Egyszerűen csak az erejét próbálta fitogtatni. Lesöpröm a kezét a vállamról és elindultam. A kis srác és a kiborg előreszaladtak, addig én a többiekkel lassan sétálgattunk. Nem kell sehova sem sietnünk. Az ereklyék nem nagyon mennek sehova, de ha mégis akkor visszaszerezzük őket. Hamarosan valami furcsát pillantottam meg. Egy nő volt és egy ereklyét szorongatott. Az erejét használva felgyújtotta az egyik társamat. Sírni támadt kedvem az örömtől, hogy végre egy erős ellenfélbe botlottam. Már mióta erre vártam. Az egész testem bizseregni kezdett az izgalomtól és arcomon beteges mosoly jelent meg.
- Pontosan az a rész jön. Remélem élvezetes lesz a harc - mondtam a nőnek és felkészültem a csatára. Minkét kezem felnyílt a bőr és a vér kezdett kiáramolni belőle, de nem úgy mint egy normális embernek. Lebegett és egyre távolodott a vége a kezemtől. Mikor már elég hosszú volt megszilárdítottam és egy penge lett belőle.
- Kezdődjön hát a harc. - Amint ezt kimondtam már rohantam is a nő felé. Különböző irányokból próbáltam vágásokat ejteni felé.

Elizabeth Hemwer
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Rayn
Síkok:

Témanyitás by Morsus Pént. 03 Feb. 2012, 23:20

Észak:
A nő egyetlen hatalmas ugrással elhátrál a fa-mutáns elől, az lassan ég szét, miközben az állatember a többiekhez megy. Blood Man azonnal készen áll a kihívásra. Varázslónő végig simítja az ajkait kihívóian mosolyogva.
- De aranyos vagy. Ha túléled lehet, hogy megtartalak ágyasnak, bár... mit tudsz még teremteni a véredből?
Kérdi pajkosan és a támadó férfi mögött jelenik meg a támadása után egy kék kénkő szagú teleportálással. Az ujjával rajzol a levegőben és a mutáns hátán vékony bőr felmetsző seb hasad fel. Ruháját elszakítva.

Dél:
/Mivel az előző reagomban egyszer se említettem, hogy a lovasok érzékelik az x-ment mégis ti itt előre készen álltatok a támadásokra és még reagáltatok is rájuk. Ez nem Age of Meta, szóval oktatásképpen nemes egyszerűséggel ignorálom a mostani postjaitokat./
Az atlantiszira Bárd néz.
- Vidd magaddal Hellstormot.

Mondja a férfit és a vörös hajú alak azonnal el is repül vele.
Thorhalla támad először. A tapsa lökéshullámot kelt, amitől a páros elzuhan. A testvérek elrepülnek és megszerzik a két ereklyét. A robotot egy vágás éri az oldalán majd a lábát egy tűzgolyó sebzi. A papot fejbe rúgja az istennő majd Bárd alatta robbantja fel a földet elektromossággal. Mire a fiú landolna és összeszedné magát egy hatalmas medveszerű teremtmény csapódik rá. Behemót ezt látva érkezik meg, de őt csak Jégangyal veszi észre, amikor az íjjal landol egy háztetőn.

/Látjátok? Most oda írtam ki vette őt észre./

Égben:
Hellstorm morogva fogta a lányt és nézte a harcot.
- Oktalanság volt ez... Remélem megéri majd.
Morogja majd mindketten látják a Big Ben romjain álló világító óriást.
- Alacsonyan repülj különben észre vesz.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 04 Feb. 2012, 11:09

Gyilkos pillantással jutalmaztam a szárazföldit, ahogyan Hellstormot is velem küldte, hogy vigyem magammal. Már csak ez hiányzott, hogy egy kolonc legyen a nyakamon. Megfogtam a férfit és úgy repültem a magasba. A harcolókkal nem foglalkoztam, képesek arra, hogy megoldják, eddig is életben maradtak, most sem volt kétséges.
- Nem lenne szabad itt lenned – mondta. – Ott kellett volna maradnod a többiekkel!
Hamarosan én is észrevettem Holocaust-ot a toronyóra tetején, így alacsonyabbra repültem, majd nem is olyan messze egy fal takarásában letettem a férfit és én is leszálltam. Abba az irányba néztem, ahol Apokalipszis fia volt, nem volt más lehetőségem, ez volt az egyetlen, hogy hazajussak, a másik haza, ahol még soha sem láttam. Komoran néztem Hellstorm-ra.
- Menj vissza, ha együtt megyünk oda, a fejedet fogja kérni tőlem – mondtam. – Nem akarok egyikőtöknek sem ártani, de nincs más lehetőségem…
Lehajtottam a fejemet, majd úgy néztem fel.
- Az apámat Háborúként mindenki szörnyetegnek tartja, de ez nem igaz… a világ egyik legfélelmetesebb harcosa, tény. De az egyik legodaadóbb és legkedvesebb férfija is, a népemet kiirtották, Atlantisz és Lemúria romokban, nincs túlélő. Apokalipszis álmában megölte anyám népét, az emberteleneket, és elfoglalta Attilan-t… haza kell jutnom, hogy megmenthessem az apámat és visszafordítsam, amit vele műveltek. Valószínűleg belebukom és meghalok, vagy még rosszabb, de meg kell próbálnom. Mást nem kényszerítek erre, ez az én dolgom. Menj vissza szárazföldi, és ezt hagyd rám, egyedül.

Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Adam Taylor Szomb. 04 Feb. 2012, 11:19

//Z elnézést, de ha ők látnak minket. Mi miért is nem látjuk a felénk támadó ellenfelet? Egy komplett hadsereg jött és nem éppen csendben. Logikusnak tűnt ha olyan 8 ember lát minket akkor csak észrevesszük őket mi is. Csak úgy érdeklődöm, hogy ez általánosan használt képregényes fegyver? Már elnézést, de ez szerintem furcsa. Köszönöm a kalandlehetőséget, de mivel jelenleg egy több tonnás medve feszít rajtam a karakterem halott.//
Muguramat váratlanul a földre küldi egy találat. A fiú megpróbálja megidézni az erejét, de valami nagy erővel fejbe rúgja. A fiút elnyeli a sötétség. Mire a medve rá érkezik a rúgás már végzett vele. A hatalmas erejű találat összetörte a koponyáját.
//Nem tudok róla, hogy embernél nagyobb lenne az ellenállásom szóval a 30 tonnás erőnél már az is csoda, hogy még van feje a karakternek. Szerintem, ha tévedek majd kiderül.//

Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Síkok:

Témanyitás by Elizabeth Hemwer Szomb. 04 Feb. 2012, 11:36

Tetszett a nő stílusa. Ritkán találkozni hozzám hasonló emberekkel. Úgy érzem, hogy élvezni fogom a harcot.
- Hát ha azt vesszük akkor bármilyen formába létre tudom hozni, de van néhány kedvencem. - Válaszoltam a nő kérdésére. Hirtelen mögém teleportált és valami egy kis sebet nyitott a hátamon. Erős képesség ha át tudott jutni az ellenállásomon. Végre egy igazi ellenfél. Érzem ahogy a hátamon lévő sebből kicsordul a vér. Elmosolyodok és az erőmet használva egy hosszú tüskét növesztek. Nagyon gyorsan nő és a nő mellkasát célzom meg vele. Akár sikerül akár nem a tüskét visszarántom a testembe, mert nem kéne sok vért veszíteni már az elején. Ha a támadás nem sikerül akkor megfordulok és újabb vágásokat próbálok felé intézni. Ha sikerül akkor valószínűleg a földön fog haldokolni és élvezettel nézem végig, ahogy szép lassan meghal.

Elizabeth Hemwer
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Rayn
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 04 Feb. 2012, 14:02

A rúgás után a fiú elterült a földön s még a medve is megérkezett. Bíztam benne, hogy még életben volt, hisz nem kívántam eltévelyedése miatt a halálát. Robbanások voltak mellettem s a gépezetet is sikerült megvágni s megsebezni. Most már csak megadásra kellett felszólítani őt, s remélni, hogy valóban leteszi a fegyvert. Az a pöröly a kezében túl nagy hatalom volt számára.
- Add meg magad s tedd le a fegyvert! – mondtam komoran. – Ha megadod magad te s a társad is további sérülések nélkül távozhat innen, ezt én garantálom. Hátrányban vagy, nem győzhetsz, lásd ezt be s ne folyjon több vér feleslegesen.
S nem is állt szándékomban mindezt megcáfolni. Nem akartam, hogy vér folyjon s valóban elengedtem volna őt s a gyermeket is. mindezek ellenére sajnos számolnom kellett vele, hogy nem fogja megtenni. Amennyiben nem csak elengedi a fegyvert, hogy az leessen a földre, hanem támadni készül bármilyen módon, akkor az emberfeletti gyorsaságomra hagyatkozva lendülök felé s próbálom azonnal a fegyverforgató karját levágni a helyéről. Majd lendülve tovább próbálok távolabb ugrani, mert tudom, hogy egy hasonló képességű pöröly mire képes, láttam a nagybátyámat harcolni nem egyszer a Mjölnirrel. Nem kívántam azt, hogy a támadás révén egy adag villám találjon el.

Fegyver: Fagymarok
Mágia: 50 egység

London romjai (Apokalipszis Kora) - Page 2 00120

//Ti nyílt terepen jöttetek, mi fedezékben, azért nem láttatok minket. Egyébként nem rúgott akkorát Halla, hogy belehaljon bárki is, ez a karakter nem öl meg senkit sem és ez Z is tudja. Ha úgy írtam volna, hogy teljes erőből támad, az lett volna a 30 tonnás és az ment volna halálra.//

London romjai (Apokalipszis Kora) - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Tyler Vas. 05 Feb. 2012, 16:08

Egy hatalmas ugrással, az roncs autónál terem és még a megérkezése pillanatában fel is markolja a medált. Kicsit ugyan félve, hogy esetleg valahogy beindítja az asgardi ereklyét, úgy jár, mint a kővé vált szerencsétlenek. De azt sem engedheti meg, hogy a Lovasok szerezzék meg azt. A harcolók felé pillant, ahol jelen pillanatban kisebb tömeg alakult ki. Most közelharcba nem igazán tud beavatkozni, így előkapja az átalakított pisztolyát és a robot fejét veszi célba. Majd le is ad egy lövést, hogy ha tiszta a célpont, s senki sincs útban a jelenlegi társai közül.

A levegőbe emelkedik, s mire kirobban a harc Valkűr és a Lovasok közt, ő már a tető fölött jár. Egy elegáns mozdulattal leszáll, és felmarkolja az íjat. Ekkor pillantja meg az újabb érkező Lovast.(Behemót)
Azonnal célra tart a pisztolyával, és azonnal tüzelni kezd a mellkasára és a fejére. Mivel robbanó töltényei vannak, elég nagy sebet tud okozni ha eltalálja a Lovast. Talán sikerül is, hisz ő még nem látja őt a tetőn. Mindenesetre neki lát lőni, s ezzel legalább a többiek is felfigyelnek az újabb lovasra.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Sarah Vas. 05 Feb. 2012, 17:14

Továbbra is csak állunk és nem csinálunk semmit, végül is, úgy tűnik hogy rajtunk kívül nincs itt senki... Vagy mégis? De, a válasz sajnos az hogy nem vagyunk egyedül, ám erre igazából akkor jövök rá amikor bele áll egy penge az oldalamba. " Rendszer ellenőrzés folyamatban... A szervek megfelelő állapotban vannak, nem észleltem súlyosabb károsodást. " Kissé nyugtató hírek, de mégis valahogy nem tűnik rózsásnak a helyzet, oly annyira nem hogy hirtelen még csak reagálni sem igazán tudok rá, csak drámaian felemelem a tekintetem, hogy jobban szemügyre vegyem, ki is támadott ránk.
- Személy azonosítva: Thorhalla Lokidottir, besorolás: ellenséges. - Állapítom meg monoton hangnemben, majd a szavaira kissé oldalra biccentem a fejem, mintha nem érteném hogy mit mond.
- Van logika abban amit mondasz, s valóban, igazad lehet. - Állapítom meg a magam torzult hangján, ami még így is sokkal emberibben hangzik, mint az ezelőtt elsütött megállapítósdis mondatom. Ám ez mind csak figyelem elterelés, próbálok arra építeni hogy hátha hisz nekem, s egy nagyon aprót így talán enged a védelméből. Tudom hogy pusztakezes harcban esélyem sincs, megsebezni legalább is egészen biztosan nem fogom tudni, ám ettől függetlenül teljes sebességgel és 5 tonnás erővel megkísérlem gyomorszájon vágni, ököllel, tudom hogy nem árt meg neki, de a lényeg hogy távol kerüljön tőlem, és remélem hogy sok, nagyon sok métert fog majd repülni. Mindattól hogy ez sikerül-e vagy sem, a következő tettem...
~ Lássuk mit tudsz valójában... ~ S ezzel a rövid gondolattal megpróbálok létrehozni egy mindent elpusztító vihart, oly hatalmasat amilyet New York, vagy talán az egész föld még sosem látott, ergó: Villámok hatalmas hadai nyaldossák a föld felszínét, és hatalmas, mindent elsöprő széllökések pusztítsanak el mindent és mindenkit aki körülvesz engem... S természetesen szakadjon az eső, mintha csak dézsából öntenék, jelezve hogy megemlékezem esetlegesen elhullott társaimról, ha mindez egyáltalán sikerrel jár... Bár már így is veszve érzem a helyzetet, de ha én elpusztulok, legalább had vigyek belőlük minél többet a pokolba!

x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by A Misztikus Pókember Hétf. 06 Feb. 2012, 20:20

A káosz eme poklába érkezem hamarost, ahogy elhagytam a renegát lovasát a vésznek és kárhozatnak, mikor halálra kívánt ítélni. A tudatban, hogy menedékbe futok csak a kisebb bajjal kerültem szembe. Noha nem engem tettek meg elsődleges célpontnak, a társaimra már rá támadtak. De én egy pillanatnyi nyugalmat élvezek a fertelem örvényének szélén, végig tekintve a két oldalon, csak egy pillanatra, egy szemvillanás az egész. Mikor észre veszem az egyetlen szabad ember, távolabb a tömegtől. Ő is észrevesz engem. Megfeszülnek az izmaim és kilövök előre, négykézláb indulok meg. Hogy megszerezzem az ereklyét ami a kezébe került. Négykézláb próbálok cikázva eljutni az épületig, majd azon felmászni a leggyorsabban, el és el rugaszkodva folyamatosan, hogy elkaphassam mielőtt rájönne, hogy mi a célom. Nem az élete, hanem a sajátom védelme. Ha sikerül elérnem az elsődleges cél, hogy leteperjem és elvegyem tőle a fegyvert.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Teddy Szer. 08 Feb. 2012, 13:51

- Ó nézd-nézd! Már le is szerelte őket, de most mire vár? Már rég le kellett volna hogy vágja a fejét annak a szerencsétlen micsodának. - A vége inkább morgolódás mint öröm, halált akarok látni, most!
- Öld meg! Végezd ki a nyomorultat amíg nem okoz több problémát! - Ordítom Hallának torkom szakadtából, mert mi az hogy idejövünk harcolni, egy pillanat alatt, különösebb probléma nélkül győzünk, és aztán nem történik semmi, csak várunk? Végül is otthagyom Aprilt, most unalmasnak találom a társaságát most, nem játszunk végül is csak azért. Lényeg a lényeg, közelebb ugrándozok a legyőzött társasághoz, és felemelem a kezeimet.
- Add ide azt az izét. - Ezzel a kardjára gondolok, nem biztos, sőt, több mint valószínű hogy nem bírom el, de hé! Erre van a nagytestvér.
- Ha te nem, akkor megölöm én... - Jelentem ki kissé pszihósan. - ... Amúgy is nagyon unatkozok, most senki sem akar játszani velem. - A mondat második része inkább csalódott és lelombozott hangnemben megy.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Morsus Pént. 10 Feb. 2012, 23:47

Észak:
A nőt a hátból kiemelkedő tüskék telibe találják. A nő vért köpve zuhan a földre.
- Hogy? - kérdi véres buborékokat lehelve. - Kérlek... - kezd el sírni. - Kegyelmezz...
Hörgi és könnyek között néz fel a lovasra, miközben az egyik kezével remegve nyúl felé.
- Könyörgöm...

Dél:
/A harci körben az játszódik le, amit én leírok. A lovasok nyílt terepen jöttek és az X-ek fák között lopakodtak. Alapjáraton nem sérültettek volna meg természetesen, hanem oda írtam volna, hogy támadás indult. Következő körben ti kényelmesen tudtatok volna reagálni rá és ők a ti reakciótokra. Igen, így is előnyük lett volna, de ez a meglepetés lényege. Adam, ne oktass ki a mesélésből kérlek, magadat égeted ilyesmikkel./
Thorhalla és az X-men felpillant a szárnyas társuk pisztolylövéseire így a robot gyomron vágja Hallát. Nem sebzi, de ellöki addig ameddig a gépezet a pörölyért nyúl és annak a hatalmat nem használja.
A lövésekre azért figyeltek fel, mert a golyók robbantak, de a lovas könnyedén elkerülgette őket és a házon felfutva megragadta az ereklyét pontosan mielőtt Jégangyal elrepült volna.
A pöröly parancs szerint pokoli vihart robbant ki. A villámok mindenkire céloznak (kivéve Jégangyalt és behemótot), de sajnos a lupine ekkor találja el a gép kezét. A lövéstől a pöröly a földre zuhan és egy villám a gépet és méterekre repteti. Az ereklye utolsó parancsa szerint tomboló vihart teremt, de a villámok mindenkire vadásznak cikázva és parancsoló nélkül, a káosz egyre inkább terjed, a hőseinknek találniuk kell valami stabil pontot mielőtt az orkán erejű szél felkapja őket. Teddynek esélye se volt azonnal peregni kezd a levegőben.

Égben:
Hellstorm megragadja a lány torkát és szorítani kezdi.
- Ez az igazság. Apád halott. A néped halott. Mindenki, akit valaha ismertél és szerettél, halott. Mert ez az Apokalipszis Kora.
Mondja a férfi dühös és kegyetlen tekintettel.
- Apádat akarod látni? Az utolsó szálat keresed Atlantiszhoz? Az életedet? Öld meg Holocaustot és Apokalipszist, mert az apád halott és ezt most elmondom neked. Meghalt. Egy üres váz, amiben már nincs lélek. Nem menthetted meg. De a népedet és azt, amiért ő is küzdött azt igen. Ne ölesd meg magad.

Morsus
Morsus
Főnök

Karakteradatok

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 11 Feb. 2012, 00:47

Felkaptam a férfi karjához, amikor a nyakamat ragadta meg. Gyilkos tekintettel néztem rá a szavai után. Hazugság! Életben volt, muszáj volt, hogy életben legyen, ez volt az utolsó szál, ami még életben tartott, az, hogy ő él és ki tudom szabadítani és megmenteni. Igen, utána jöhetett az a rész, hogy megölöm Holocaustot és Apokalipszist, de előtte még meg kellett mentenem őt. Miközben szorította a torkomat felhúztam a lábaimat és páros lábbal próbáltam gyomron rúgni teljes erőből, hogy elengedjen végre. A szavai… hazugság mind! Ha sikerült a rúgás és elengedett, akkor jó pár métert hagyom, hogy zuhanjon, csak utána kapom el a ruhájánál, hogy ne zúzza magát össze a földön és ezzel se hívja fel ránk a figyelmet.
- De igen él, és ha kell Hádészhoz is személyesen megyek el, hogy a lelkét visszaköveteljem szárazföldi! – mondtam. – Utána, ha megmentettem, utána következik a hamis isten és a fia azért, amit a népeimmel tettek. Ne aggódj, őket is megölöm, de nem azokkal, akik csak szórakoznak és a holtakat sem tisztelik, sem pedig senkit!
Most már tényleg leengedem a földre és a kezemben levő szigonyra nézek bánatosan.
- Ha pedig mégsem önmaga már és menthetetlen, az én dolgom, a királyom, az apám. Nekem kell anyám után küldenem, hogy végre békében nyugodhasson és ott lehessenek újra együtt. Ti túl kicsiben gondolkoztok, nekem ez nem elég szárazföldi, elég volt az üres ígéretekből, már így is túl sokáig vártam tétlenül! - mondtam komoran.
Holocaust irányába néztem, nem volt több idő már.

Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.