Sivatag

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Sivatag - Page 2 Empty Re: Sivatag

Témanyitás by Morsus Csüt. 16 Feb. 2012, 20:53

A csapat olyan hatvan métere észre vesz egy konyhát. Szó szerint ez egy konyha padló a sivatag homokán. A padlón bútorok és középen egy asztal. A sütőnél pedig egy pufi komornyikokat idéző mellényes, alacsony, fekete hajú, kopaszodó alak pakolászik.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Sivatag - Page 2 Empty Re: Sivatag

Témanyitás by Ko-Rel Csüt. 16 Feb. 2012, 21:06

Namor csak a tőle megszokott diszkrét mosolyával nézett a feleségére, de a szemeiben látszott az aggodalom és a törődés. Óvatosan nyúlt fel Gloria arcához és törölte le róla a könnyeket a csók után. A mosolya eltűnt, amikor a nő kimondta, hogy élünk, komoran nézett rá. Nem kívánta, hogy ő is meghaljon, a fiúknak szülőre vont szüksége, legalább egyre mindenképpen. De így? Egyedül hagyták és ki tudja, hogy mi lesz vele, bár a családjaik vigyázni fognak rá és felnevelni, de az mégsem ugyanaz, mintha a szülők tennék.
- Élek – bólintott. – Bár nem tudom, hogy miként. És én vagyok, vigyázok rád most is, mint ahogyan ígéretet tettem anyádnak.
Megkönnyebbült, hogy Gloria is úgy tudja, hogy a fiúk biztonságban volt, ez most elég volt, egyelőre. Később, igen később, ha már tudják miért vannak itt, majd hazamennek és újra egy család lesznek, ha van erre lehetőség. A nőre nézett és homlokon csókolta arra, hogy nem szabadul tőle egykönnyen.
- Úgy látszik az eskün is túltettünk, még a halál sem válaszhatott el – felelte. – De nem akartam a halálod, bármit megadnék, hogy újra a fiúnkkal lehess.
Tudta, hogy mennyire kötődnek egymáshoz, már gyermekként is így volt, a később pedig, mikor tényleg egymáséi lettek, azóta főleg. Igaz addig volt egy házassága és egy másik fia, mindketten halottak, majd Gloria és Wamor. De mégis, könnyebb lett volna a lelke, ha tudná, hogy Gloria is biztonságban van és nem pedig itt, ezen a helyen, amit nem tudni, hogy hol van.
- Sajnálom, hogy ilyen fájdalmat kellett miattam elviselned – suttogta. – Bár tudtál volna védekezni ellene.
Még egyszer megcsókolta, majd elengedte az öleléséből a feleségét és ő is a többiekre nézett.
- Úgy gondolom, hogy más realitásból vannak mind. Szeretném bemutatni a feleségemet, Lady Gloria McKenzie hercegnőt – mondta.
Ahogyan felnézett egy konyhát látott meg a sivatagban egy konyhát. Ennél furcsább dolgot életében nem sikerült. A szigonyával arra bökött, ha más nem látta volna még, majd nem sokkal a homok felett lebegve kezdett lassan arrafelé repülni. Ha közel ért megköszörülte a torkát a komornyikszerű alaknak.
- Meg tudná mondani, hogy hol vagyunk és miként kerültünk ide? – kérdezte.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sivatag - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sivatag - Page 2 Empty Re: Sivatag

Témanyitás by Radoslava Pént. 17 Feb. 2012, 20:50

Kozmosz szavain a szerelemről kicsit elgondolkodom, miközben a fura lény még furább viselkedését figyelem. Olyan mintha nem ellenség, hanem inkább Amkap barátja, esetleg házi kedvence lenne. Fülemben még mindig ott cseng a démon hangja, kicsit elpirulok, túl sok érzelgőség vesz engem körül. Beleszerettem volna talán? Egy démonban...? Saját magamat nevetem ki elmémben, hogy egyáltalán ilyen dolog felmerült bennem. Hisz ellenségek voltunk, csak megmentettük egymás életét. Azaz... én egyszer megmentettem az övé, hogy ő meg e mentette az enyémet, arra már nem igazán vennék mérget. Kozmosz kérdése zökkent ki gondolkodásomból, miközben a fura lényt figyelem.
- Ez a maga házi kedvence? Vagy barátja...? - kérdem Amkaptól, de nem nézek rá. Szemeimmel ismét kelletlenül a szerelmes párosra vándorlok, úgy válaszolok Kozmosznak.
- A mutánsok olyan emberek akik születésüktől fogva különleges képességgel vagy képességekkel rendelkezik. Ezek csak többnyire csak kamasz korban kezdenek felbukkanni, az érzelmi indulatok során. Vannak mutánsok akik nem gyakorolják a képességüket mert félnek hogy a társaság kitoloncolja őket a társadalom küszöbére. Vannak akik jóra, vannak akik rosszra használják, de vannak akik egyik félhez sem állnak be mert úgymond normális életet akarnak élni. Hétköznapit - magyarázom neki, remélem hogy a válaszommal elégedett lesz.
- Te mindig így néztél ki? Mármint... így születtél? - kérdem tőle kíváncsian, remélem hogy nem tettem fel neki olyan kérdéseket amikkel megbánthatnám. Sosem láttam hozzá hasonló mutánst vagy lényt, így nem is tudom hova sorolni őt. Amikor Atlantisz Hercege közelebb hozza a nőt és bemutatja mint hercegnőt, neki is megadom a kellő tiszteletet és lágyan hajolok meg.
- Örvendek hogy megismerhetem önt, Glória Hercegnő - mosolyodom el kedvesen és barátságosan, majd jó magam is bemutatkozom.
- Radoslava Vasilovij, de röviden csak Fúria - mondom nyugodtan és röviden. Ha a Herceg nem mutat a konyha felé, talán észre sem veszem. Mikor meglátom, eléggé elképedek, sőt, azon kapom magam hogy egy kicsit a számat is kitátom az egészre. Gyorsan becsukom és kicsit értetlenül pislogok. A többiekre nézek, nem tudom mit kell tenni, sosem voltam egy vezetői típus, így inkább a háttérben maradok ezzel itt is.
- Most nem tudom hogy ennek örülni kéne e, vagy sem... - nyögöm ki magamnak halkan.
- De ha van nekik csokis palacsinta, akkor nyilván ez a hely nem lehet a pokol - mondom inkább magamnak és már csak a gondolattól is összefutott a nyál a számban. Csokis palacsinta! De rég ettem már ilyet... Halkan indulok el a Herceg után, mikor elérjük a konyhát, megállok mögötte, onnan figyelem a dolgokat. Felteszi a két legfontosabb kérdést, izgatottan várom rájuk a válaszokat.

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 30
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

Sivatag - Page 2 Empty Re: Sivatag

Témanyitás by Sweety Love Pént. 17 Feb. 2012, 21:15

Apró, csak kettejüknek szóló kedvességek. A féltő törődés apró jelei, a királyok szenvtelen, érzelemmentes maszkja mögött. Gloriának a mindent jelentették ezek az apró jelek. Férje mellett megtanulta, milyen az, ha hideg illúziót kell felölteniük, és milyen győzelemittas mámort jelent, ha mégis a lélek mélyére pillanthatnak. Drága kincsként őrizte valamennyi pillanatát, mikor megrepedt a maszk férje arcán. Most azonban bűntudatot vélt felfedezni mögötte.
-Én sem akartam a halálod, mégis megtörtént. Félek, ez nem olyasmi volt, amiről mi dönthettünk. - szenvtelennek érezte a hangját, és kissé színtelennek. Újra visszahívták az épp csak elmúlt halált, s annak gondolata súlyosan ülte meg szívüket.
Gloria végül mégis elmosolyodott, s most ő adott apró, kedveskedő csókot férje ajkaira. Nem ez volt a z a pillanat, mikor idegenek szégyenlős, vagy irigy pillantásaival kellett törődnie. Itt, és most Namor szívét kellett újra megmelengetnie. Ahogyan anyjától megtanulta, ápolni kellett az oly törékeny férfiszíveket. Hitet, mély szerelmet és biztonságot kellett adni nekik, hogy igazán erősek lehessenek.
- Ha nem lenne ez a hely, akkor sem kívántam volna másként. A mi sorsunk a kezdetektől fogva összefonódott.- egy újabb apró csók, egy utolsó becéző érintés.
- Ahogy te vigyázol engem, vigyázlak én is, Szerelmem. Egyek vagyunk. A fiunk pedig erősebb mindkettőnknél. Jól lesz. Nagy király lesz. Nekünk most ezzel a kalanddal kell törődnünk.- Glori arca kezdte felölteni azt a izgatott fényt, ami a kaland ígéretére oly sokszor elfogta. Vannak, akik kipirulnak, vannak, akiknek rózsaszín virágok gyúlnak az arcán, és vannak, akik szinte ragyogni kezdenek, mintha földöntúli fény áradna belőlük.
Glori pedig ebbe az utolsó típusba tartozott, s ahogy észrevette a konyhát, és furcsa lakóját, már a szeme is ragyogott, s látszott rajta az izgatottság, ahogy még igyekezett megfelelni úri szerepének, a bemutatás során.
-Szívből üdvözlök mindenkit. Boldoggá tesz, hogy megismerhetem Önöket, e különös helyen. -Bűbájosan mosolygott, méltón egy királynőhöz, köszöntött és fogadta a köszöntést, de elhagyta a szokásos szóvirágokat, és Namor láthatta a testét egyre inkább eluraló feszült várakozást, ami végül arra késztette, hogy az olyan csábító valószínűtlen jelenést nemcsak hogy megközelítse, szemügyre vegye, de egy erélyes lépéssel birtokba is vegye.
Mindenféle kalandor szabály ellenére nyugodt léptekkel indult el a konyhakövön, a komornyik felé.
-Szép napot. Lenne oly kedves, segítene nekünk?

_________________
Sweety Love, Gloria Kovacs
Sweety Love
Sweety Love
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 707
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 27
Tartózkodási hely : Kúria

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sivatag - Page 2 Empty Re: Sivatag

Témanyitás by Sarah Szomb. 18 Feb. 2012, 07:16

Kerekednek a dolgok, nyáltenger, filozofálás, egy enyhe konfliktus is mind-e mellé, én meg csak szimplán haza akarok menni, kezd elmenni a kedvem a társaságtól, remélem nem sokáig kell elviselnem hogy itt nyálazzák egymást. Természetesen nem zavarna mert, szeretik egymást de... De nem tudom egyszerűen nem bírom, miért pont egy párnak kellett ide jönnie? Miért nem jött helyette inkább valami, valami nem tudom mi, akármi, még idegesítő is lehet de inkább mint ez így! Mindenesetre is a tekintetem igyekszem máshová terelni, főleg a kapitányra, ő egész jól megvan azzal a micsodával amiről nem tudom eldönteni hogy agresszív, vagy barátságos-e, ámbár úgy vélem ha ártó szándéka lenne bárki felé is innen a csapatból, akkor nem úgy viselkedne, ahogyan. Fúria magyarázatára kissé oldalra biccentem a fejem, a tekintetemen látszik hogy számomra mindez meglehetősen furcsa, és némiképp enyhén szólva is nagyon meglepő.
- Érdekes, sosem hallottam még ilyesmiről, mindenesetre is felettébb érdekesnek hangzik, s ha jól értem akkor maga is mutáns. - Igen jól kell hogy értsem, hiszen azt mondta hogy x-men tag, azok pedig mutánsok ha jól értem, szóval eme előző kérdésem fölöslegesnek ítéltetik magam által, de már kimondtam, és visszavonni nem tudom sehogy sem. A kérdésére kellemetlenül feltűnően megvakarom a tarkómat, és egy jó darabig nem is igen tudok neki válaszolni, mert csak annyit tudok kipréselni a torkomon, hogy:
- Öh... Ömm.. Én... Izé... Én.. - Majd még két-három ismétlés után sikerül összeszedni végül hogy mit is akarok mondani.
- Én.. Nem, egy... Egy gyermekkoromban elvégzett kísérlet eredménye vagyok.. Tudja... Rossz család.. - Hebegem ki végül nagy nehezen.
- Ez kissé kellemetlen.. - Teszem még hozzá csendesen, nem túl hallhatóan, valószínűsítem hogy más rajtam kívül nem is hallja, max csak tátogni látnak. Végül ezt az egészet Namor töri meg, aki kezdésként bemutatja a feleségét, pár nyugtató levegő vétel után a nőre nézek, aki úgy tűnik kicsattan az örömtől.
- Sarah Storm... Inkább Kozmosz.. Viszont. - Mondom még mindig kissé zavartan, majd abba az irányba nézek amerre az atlantiszi mutat, és a látványtól, nos elképedek, egy konyha a sivatag kellős közepén, ráadásul olyan ami már rég kiment a divatból... Úgymond, régi berendezések sokasága, melyeket már réges rég kivontak a forgalomból. Lassan közelebb repülök, s tenném is fel azt a bizonyos kérdést, miszerint hol vagyunk s miért kerültünk ide? De már megelőztek vele, így hát inkább megtartom magamnak a dolgot, vagyis igazából nem, az egyik részét nem tette fel.
- És hogy miért. - Teszem hozzá Namor szavaihoz, ez se elhanyagolható, mert ha meghaltunk és azért... Akkor legalább biztosak lehetünk benne.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sivatag - Page 2 Empty Re: Sivatag

Témanyitás by Morsus Szomb. 18 Feb. 2012, 21:51

A pocakos férfi mosolyogva néz az érkezőkre.
- Természetesen!
Mondja a férfi mosolyogva.
- Kérlek titeket, üljetek le. Mindjárt kész a süti.
Ezzel a sütő cseng egyet és miközben leülnek a hősök már, akik akarnak a férfi teljes nyugalommal vesz ki egy tálca friss és illatos csokis sütit. Ezt egy tálra rakja és közben hátra szól a helyet foglalóknak.
- Gondolom arra már rájöttek, hogy önök más-más realitásokból származnak. Ez az oka, hogy holtnak vélik a másikat vagy nem ismerték meg soha, pedig ugyanannak a csapatnak a tagjaik elvileg.
Mondja és kényelmesen kiosztja a sütiket.
- A saját világotokban a halál előtt álltatok, most új esélyt kaptok. Cserébe viszont van egy küldetésetek.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Sivatag - Page 2 Empty Re: Sivatag

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 18 Feb. 2012, 22:10

Namor nem értett egyet most a feleségével, ő azért maradt hátra, azért fedezte őket az élete árán is, hogy ők ketten elmeneküljenek. De a lánynak igaza volt abban, hogy a sorsuk összefonódott és most ezzel a helyzettel kellett valamit kezdeniük. A többiek is végül mind-mind odamentek a konyhához, mindenkinek volt kérdése, neki is több, mint amit feltett, de nem ez volt a pillanat és illő sem lett volna, ha megannyi kérdéssel kezdi bombázni az illetőt. A férfi tudott segíteni, azonban a következő mondatra Namor a homlokát ráncolta össze. Sütemény? Utoljára neki ilyet Zacharias Morsus mondott, és akkor is talán, ha hat éves volt, utána már senki sem. Kihúzta az egyik széket Gloria-nak, ő maga nem ült le, hanem csak megállt a szék háta mögött és onnan figyelte a férfit. Amit mondott, az nem volt meglepő, a harmadik személynél már teljesen biztos volt azzal, amit mondott, főleg, hogy még az idők sem stimmeltek, sem az események. A haláluk előtt lettek volna? Saját maga határozottan úgy volt ezzel, hogy azon már túl volt, egy olyan sérülést kapott, amit nem valószínű, hogy a világában bárki is túlélt volna, de mégis egy újabb esélyt kaptak, amit pedig nem lehetett elszalasztani, nem csak, mert újra élhet, ez a legkisebb volt a szemében. A legfontosabb pedig, hogy a népe kaphat általa újabb esélyt és újabb segítséget és talán a fiának sem kell apa és anya nélkül felnőnie.
- Miféle küldetésről lenne szó? – kérdezte.


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sivatag - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sivatag - Page 2 Empty Re: Sivatag

Témanyitás by Radoslava Vas. 19 Feb. 2012, 19:07

Az egész csapat elindul a különös konyha felé, közben Kozmosz beszédjét hallgatom. Az összes személy közül számomra ő a legszimpatikusabb és ezen kissé meg is lepődök, hisz utálom a nőket. Nyomorult konkurencia, akik egymástól lenyúlják a jópofa pasikat. Valahogy ebben a lányban ezt nem látom, de most őszintén és komolyan... Amkap az egyetlen pasi akiről azt lehetne mondani hogy még nem foglalt, de az ember sose tudja én pedig nem vagyok hajlandó leállni románcolni vele. Elég hogy a Herceg és Hercegnő románcát lépten-nyomon látjuk, kicsit undorító, kicsit meglep, hogy lehetnek ennyire szerelmesek egymásba. Tuti nagyon egymásra találtak. Nem fogok inkább velük foglalkozni, Kozmosz összegzésére bólintok nyugodtan.
- Igen az vagyok. Nem volt könnyű elfogadni ezt, főleg anyámnak nem, de hát... Minden család más - mondom neki kicsit elgondolkodva, enyhe mosoly húzódik arcomra amikor visszagondolok gyerekkoromra. Régi emlékek, mélyen bennem eltemetve. A lányra pillantok, s hallgatom szavait. Eléggé meglepődök, egy röpke pillanatra meg is állok és úgy meredek Kozmoszra. Saját magamat szidom azért, hogy ilyen tapintatlan voltam, nem akartam kellemetlen helyzetbe sodorni a lányt. Két gyors és nagyobb lépés között azonnal felcsatlakozok Kozmosz mellé.
- Ne haragudj. Nem akartam felhozni a kellemetlen emlékeidet... - mondom neki őszintén és felpillantok rá, arcomon egy szomorú, mégis őszinte mosoly, látni rajtam hogy sajnálom. Elérjük a konyhát, egy pocakos férfi üdvözöl minket. Felteszik a lényeges kérdéseket, így nekem nincs más dolgom mint csendben elfogadni a felkínált helyet és leülni. Csokis sütemény? Ez tényleg nem lehet a pokol. Ott nincs süti. Derültebb vidámság esik arcomra, csendben figyelem és hallgatom a társaságot. Más realitásokból vagyunk mind, erre már az elején rájöttem, de elég érdekes számomra. Kicsit összeráncolom homlokom, ha nem haltam meg, akkor hogy lehetek itt? Ide teleportálak az istenek? Vagy mi? Az hogy elvileg meghaltunk, de új esélyt kaptunk élni, számomra öröm hír, hisz így visszatérhetek a realitásomba, és ismét segíthetek ott, ahol abbahagytam. Legalább is remélem. Apró aggodalmak merülnek fel bennem társaim iránt. Mi lesz ha elbuknak mire én visszatérek? Ha a démonok elfoglalják a világunkat és mindenkit elpusztítanak. Hogyan telik az idő, ha egyáltalán telik? Most hirtelen a másik esély az élethez nem is tűnt számomra olyan jó hírnek.
- Elnézést, de nem igazán értem. Mindenki a saját világában elvileg meghalt és idekerült. Már mint akik itt vagyunk. Hogyan telik itt az idő? Ha netán visszakerül mindenki a saját realitásába, milyen idő után a halála után? Egy év múlva? Egy évszázad múlva? Vagy itt nem telik az idő és olyan mintha meg se halt volna? - pontosan tudom mit kérdezek, legalább is belül érzem, de lehet hogy szavaim nem adnak sok értelmet. Sose tudtam semmit elmagyarázni rendesen. Ha netán több év telik el halálunk után, akkor inkább vissza se akarok menni a saját világomba. Talán a félelem és aggodalom kellemetlen tangója teszi ezt bennem. Jobban kéne bíznom társaimban, és abban, nem hagyják elbukni az emberiséget.

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 30
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

Sivatag - Page 2 Empty Re: Sivatag

Témanyitás by Sarah Vas. 19 Feb. 2012, 19:42

Fúria szavaira együtt érzően bólintok, pontosan tudom milyen érzés ha az emberek nem tudnak, vagy egyáltalán nem is akarnak elfogadni, igaz ha jól értem végül is mindenki megbékélt vele, de egy kis ideig akkor is meg kellett tapasztalni hogy milyen ez, és azt az érzést... Senki sem érdemli meg, senki. Szép lassan kezd oldódni a feszültségem, főleg hogy elnézést kér, bár nem érzem úgy hogy valóban tartozna nekem ilyesmivel, de az hogy mosolyog, valahogy most annyira kellemesen érint.
- Ezzel... Semmi probléma, hiszen puszta emberi kíváncsiság csupán. - Mondom, s a hangomban könnyedén érzékelhető hogy sokkalta nyugodtabb, mint az előbb volt. Szimpatikus lány, a többiekkel nem hiszem hogy akár ennyire is eltudnék beszélgetni, Namort és a feleségét amúgy is szeretném kerülni, nincs szükségem efféle passzív lelki terrorra, a kapitány pedig... Őt nem tudom, csak nem hiszem hogy vele is akár tudnék normálisan beszélni, anélkül hogy bármi hülyeséget csinálnék, ami miatt csak én érezném magam ismételten pocsékul, vagy pocséknak, néha nem tudom megkülönböztetni a kettőt egymástól. Végül is odaérünk a pufók férfihoz, akivel úgy tűnik sokkal könnyebb lesz kommunikálni, mint az gondoltam, vagy ahogy azt közülünk bárki is gondolta, és meglehetősen kedvesnek is tűnik. Csendesen helyet foglalok az egyik széken, majd a sütikre nézek.
~ Nagyon finomnak néznek ki... Hmmm... ~ S bámulnám őket tovább, de a szavai kizökkentenek belőle. Igen, az már számomra is tiszta volt hogy másik realitásból, de még mindig nehéz egy kissé feldolgozni, talán van egy olyan hely, ahol mindenki olyan mint én? Ahol ez a megszokott? Talán...
- Ugyan annak a csapatnak a tagjai? Úgy érti hogy most, vagy már ezelőtt is? - Kérdem érdeklődve, nem hiszem hogy az én világomba ők lennének a társaim, ámbár lehet én vagyok túlságosan kételkedő, elvégre ez az első, és lehet egyben az utolsó ilyen élményem.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sivatag - Page 2 Empty Re: Sivatag

Témanyitás by Morsus Vas. 19 Feb. 2012, 22:39

A férfi elmosolyodik Rado kérdésére.
- Természetesen az idő számotokra megállt, de a világnak nem. Nem fogtok itt megöregedni a küldetéseiteken, de a világokban az események zajlani fognak tovább. De elmagyarázok mindent.
Sivatag - Page 2 Magyarazat_1
Sivatag - Page 2 Magyarazat_2
Sivatag - Page 2 Magyarazat_3
Sivatag - Page 2 Magyarazat_4Sivatag - Page 2 Magyarazat_5
Ezzel kozmoszhoz lép és az alkarjára rakja.
- Ezt neked majd hordoznod.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Sivatag - Page 2 Empty Re: Sivatag

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 20 Feb. 2012, 10:42

A furcsa kozmoszlényre nézett, ahogyan eddig látta a lány nem volt túl okos, sőt egyenesen buta is volt. Ha nem hallotta volna eddig, több Bosszú Angyal és X-men is volt itt egy helyen, csak éppen nem ismerték egymást a másik realitások miatt. Noha Namor realitásában létezett a Galaxis Védelmezői nem volt annak a tagja, de több ilyet is ismert. A másik nő kérdését figyelmen kívül hagyta, bármikorra vissza tudnák őket vinni, így nem volt jelentősége a kérdésnek. A brókerre nézett, amikor az beszélni kezdett, számára nem volt nagy újdonság abban, amit mondott, eleget hallott minderről az anyjától és az egyik barátjától Michael Morsustól, hogy tudja mi ennek a jelentősége, sőt még saját maga is utazott már korábban az időben vissza a múltba, hogy a jövőt átírják és megmásítsák. Lényegében ő és a felesége is hoztak létre ilyesmit, amit most itt felvetett a bróker. Kellemetlen tud lenni. Így nagyjából képes volt mindent megérteni, és egyszerre sem volt sok számára, amit a bróker most itt elhadart számukra.
- A családunkban és baráti körünkben több az időutazó, időtörő, ahogyan hívták őket, így ez a téma nem ismeretlen számunkra – kezdte Namor. – Úgy tudom, hogyha valaki próbálkozik a történések megmásításával katasztrófát okozhat, mint ahogyan ön is mondja, de… ez a fajta beavatkozás, amit ön vár el tőlünk, nem okozhat-e nagyobb kárt hosszú távon, mint amit alapból okoznak?
Ez a fajta munka elég sok morális kérdést vetett fel, és a legjobb kérdés a herceg szemében az volt, hogy ki meddig hajlandó elmenni annak érdekében, hogy visszakapja az életét. Mert biztosan lesznek olyan feladatok is, amikhez a csapat nagy részének nem lesz majd az ínyére.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sivatag - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sivatag - Page 2 Empty Re: Sivatag

Témanyitás by Lance Harris Hétf. 20 Feb. 2012, 19:22

Némán állom végig az Időbróker beszédét, sőt, igazából már jó ideje meg se szólalok, csak a sütikből eszem egy párat. Olyan tucatnyit. A többiek felteszik a kérdéseket, én meg csak csöndben élvezem a helyzetet. Sok mindenre fény derül, például, hogy más realitásokból származunk, Namor csaja eléggé ömlengős, meghaltunk, és meg kell menteni a világot. Itt egy hosszabb bonyolult rész következik amit nem igazán értek, valami az időről, meg törésekről, meg következményekről, meg valami olyan hogy a világ nagy bajban van. Mi egy csapat szuperhős voltunk, de meghaltunk, de kövérkés barátunk tett róla, hogy mégiscsak életben maradjunk, és mentsük meg a világot a pusztulástól. A Kozmoszként bemutatkozott lány kap valami cuccost, ezen egy kicsit csodálkozok. Namorból inkább kinéztem volna a vezető szerepet, de a kopasz csóka csak jobban tudja. Az atlantiszi még egy kérdést is feltesz, mire én egyből egy másikat:
-Mikor indulunk, és hova?
Szeretem a dolgokat gyorsan letudni, pláne ha a világ megmentéséről van szó. Csapjunk akkor bele

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
Lance Harris
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sivatag - Page 2 Empty Re: Sivatag

Témanyitás by Sarah Hétf. 20 Feb. 2012, 19:35

Hamarosan a pufi alak elkezdi magyarázni hogy miért vagyunk itt, nagyjából mi a feladatunk, és ad egy jó adagnyi útbaigazítást és körítést, hogy kerek és érthető legyen a történet akár olyan tudatlan, ilyen téren mit sem látott személyek számára is mint én. Számorma teljesen új ez az egész, hiába a fejlett technológia, vagy az idegenek közelsége, ott sem volt ilyesmikről szó sem, de még csak teóriák vagy feltételezések sem. A beszéd alatt én személy szerint... Nos nem tudom hogyan vagyok, sokkoltságot és döbbentséget is érzek egyszerre, az állam nagyon le szeretne esni közben a helyéről, de igyekszem rá figyelni, ezért csak pár ritka pillanatban történik meg hogy kinyílik a szám, ám akkor is igyekszem gyorsan visszazárni ha észreveszem. Végül oda lép hozzám és rárak valamit az alkaromra, pontosabban azt az izét amin az állítása szerint a feladatokat fogjuk kapni, hatalmas megtiszteltetésnek érzem ezt így, de nem értem hogy miért pont én kapom, hiszen valószínűleg vannak itt sokkalta életképesebb személyek is.
- Ömm... - Kezdek bele szégyenlősen, de elakadnak a szavaim, s a számat az egyik ujjammal eltakarva kissé idegesen lesütöm a tekintetem. Végül egy kis feszült hezitálás után ismételten felnézek, és nyugodtabban sikerül folytatnom is.
- Miért pont én kapom ezt a feladatot? - Nézek kérdőn az alakra, valóban nem értem, hiszen biztos hogy lenne jobb jelölt, na nem mintha le akarnám mondani a dolgot, szívesen segítek bárkinek bárhol bármiben, hiszen erre esküdtem fel amikor beléptem a védelmezők közé, és továbbra is tartom magam ehhez, bár lehet ez most itt egy rossz példa, de ez az egyetlen dolog amihez jelenleg tartani tudom magam. És fontos megjegyeznem hogy a hangomban semmi ellenvetésre utaló jel sincsen, és a viselkedésemben sem, pusztán kíváncsiság.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sivatag - Page 2 Empty Re: Sivatag

Témanyitás by Sweety Love Hétf. 20 Feb. 2012, 22:06

Vannak, akik azt mondják: ha nem tudsz értelmeset mondani, inkább meg se szólalj. Gloria is csendben maradt, de ő sokkal kevésbé praktikus okból: túl lelkesnek, majd túl zaklatottnak érezte magát a kaland ígéretétől és a hirtelen lehetőségektől ahhoz, hogy a társaságban tartani tudja az uralkodói szerepet, vagy akár a nyugalmat, míg Namort és önmagát figyelve nyilvánvalóvá nem válik, mennyire lehet könnyed. Régi játék volt már ez nála: óvatosan, figyelve párját, árnyalatnyi késéssel idomulva a helyzethez, kevesebb galibát okozhatott, mint a túl szívélyes vagy személyes viselkedéssel. Saját zaklatottsága azonban friss volt.

A kedves invitálásra, gyorsan helyet foglalt. Nem tűnt vészesnek a helyzet, de a szék akkor is jól jött, alkalmasint megfelelő fegyver válhat előle, ha az embernek nincs kéznél a mindent megoldó ostora. Leülve végül, kimondottan kényelmesnek találta a bútordarabot, mely a menekülés, majd a karcos homokban pihengetés után jól esett neki. A gyomorkordítóan finom sütemény illatot azonban inkább elhessegette, és a férfi szavaira figyelt.
Más realitások, mégis egy csapat.
Ez a gondolatfonal egészen megragadta a képzeletét, és most már látható érdeklődéssel nézett végig az arcokon, mely kissé tolakodóbb lehetett, mint amit az eddig oly erősen tartani igyekezett úri modor előírta. Majdhogynem képességével is kinyúlt feléjük, mintegy megszokásból, de az arcok, a mozdulatok,a testtartások épp eléggé árulkodók voltak, így visszafogta magát.
Új esély.
Egy újabb gondolatmag, mely azonnal gyökeret vert a szívében. Eddig nem igen törődött azzal, hogy élnek, vagy holtak. Elkönyvelte, hogy nincs könnyű, vagy talán nincs is új vissza a fiához, nem is bánkódott miatta olyan mélyen, mint a férjén látta, de most fantáziája meglódult, s már látta, miként öleli meg a fiát újra. Miként mondja újra, mennyire szereti, s miként mesél neki hihetetlen kalandokat elalvás előtt, hogy boldog, kalandos, színes álmok felé terelje. Egyszerre hiányozni kezdett neki, ahogy gyászolni kezdte az elvesztegetett pillanatokat is. Eltemette magában a szomorúságot, az új lehetőségek részegítő mámorával takarózva, és egyszerre visszaváltozott anyával, aki egyszer már elszenvedett egy hasonló tragédiát, s bár most híre-hamva sem volt semmiféle ismeretlen kisfiúnak, a fájdalmat jól ismerte.
Egyik kezével hátra nyúlt, férje érintését keresve a megnyugvásért.

Nem sokáig gondolkozott, ahogy a rögtönzött bemutató véget ért.
-Én megyek. -Állt fel Gloria hirtelen a székből. Döntésre jutott. Ha vissza mehet a fiához, ha újra család lehetnek, a régóta vágyott nagy kaland csak édes ráadás. E pillanatban párjánál kevésbé törődött az esetleges következményekkel. Úgy döntött, épp elég akkor moralizálni, ha előttük a választás lehetősége. Addig pedig, ha neki indulnak, talán újabb utak is megnyílnak haza.

_________________
Sweety Love, Gloria Kovacs
Sweety Love
Sweety Love
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 707
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 27
Tartózkodási hely : Kúria

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sivatag - Page 2 Empty Re: Sivatag

Témanyitás by Morsus Hétf. 20 Feb. 2012, 23:43

Az Időbróker kedvesen mosolyog Namorra.
- A multiverzum nem régibben újra indult, de vannak rajta lehetséges bukások, lyukak, ha úgy tetszik. Mi ezeket foltozzuk be.
Mondja a férfi majd Kozmoszra néz.
- A te képességeid szerint lett a tallus rád tervezve. Minden rendben lesz. Ám indulniuk kell. A multiverzumnak szüksége van rátok.
Mondja a férfi és mire a csapat újra kérdezhetne a társaság elteleportálódik.

Folytatás:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1217-elso-csoda#12207

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Sivatag - Page 2 Empty Re: Sivatag

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 21 Feb. 2012, 10:05

Namor bólintott a bróker szavaira, szóval úgy majdnem az újonnan keletkező hibákat kellett kijavítani, így már valamelyest érthetőbb volt a feladat. Azonban számára furcsa, hogy újraindult a Multiverzum, ennek nem olyan dolognak kellett volna lennie, amit észlelni is kellett volna. Vagy legalább is illett volna, de ez ezek szerint nem történt meg. A feleségére pillantott, aki máris elfogadta az ajánlatot, nem hibáztatta, sőt örült is, hogy elfogadja, de saját magában ott volt mégis egy kis tüske, a moráliskérdés. Őt úgy nevelték, hogy a saját igényei és érdekei mindig a népe mögött álljanak, az atlantiszi nevelője is az apja parancsára így nevelte, és az „anyja”, Serena is. révén nagyon sokáig trónörökös volt. Neki így ezek a kérdések talán fontosabbak is voltak, mint az, hogy újra élhet. Persze ez sem volt utolsó szempont, de a világok megmentése és milliók, milliárdok és a saját birodalmai megvédése elsődleges volt.
- Rendben, értem. – bólintott kimérten.
Ezen nem is volt sokat ideje töprengeni, a többiek választ sem kaptak, mert egy villanás után már nem a sivatagban voltak.

//Folytatás: Első csoda//


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sivatag - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sivatag - Page 2 Empty Re: Sivatag

Témanyitás by Sarah Kedd 21 Feb. 2012, 19:58

Megvakargatom a homlokomat ahogyan arra a bizonyos multiverzumra kerül a téma, ha jól értem az is valami olyasmi lehet mint amit itt az idővel az előbb elmagyarázott, vagy pont az, nem tudom túlságosan sok ez így, és inkább nem töröm rajta magam hogy megértsem, hiszen ez a bigyusz elvileg úgyis segíteni fog nekünk abban hogy mit kell csinálni. A válaszára csak magabiztosan bólintok.
~ Milyen érdekes, magáz és tegez is minket, azt hiszem tetszik a stílusa. ~ Merengek el egy pillanatig magamban, majd kissé megrázom a fejem, ráeszmélvén hogy erre jelen helyzetben nem igazán van idő, hiszen hív a kötelesség, de hogyan is kéne nekikezdeni? S ez az a pillanat, amikor elhagyná a számat a következő kérdés, amelynek pontosan ez lenne a lényege, ámbár lehet már elhangzott erre a válasz, s csak én nem hallottam, azért jobb biztosra menni a dolgokban, azonban mielőtt még feltehetném a nagy kérdést, valamiféle villanást látok, aztán egy pillanatnyi sötétség... Majd aztán...

//Folytatás: Első csoda//

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sivatag - Page 2 Empty Re: Sivatag

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.