Valadir hegyei

Go down

Valadir hegyei Empty Valadir hegyei

Témanyitás by Morsus Vas. 15 Ápr. 2012, 21:32

Itt áll Apokalipszis képző iskolája. Jeff vezetésével. A tábortornyában ülve nézi, ahogy az este miatt a gyerekeket behajtják a bungalóikat. Will eközben megtalálja a falona gyenge pontot és elkezd bekúszni a résen.

A hegyek mélyén egy barlangban Thorhalla valami egészen mást lát meg. Ősi Asgardi szövegeket. Rúnák sora van a falba vésve és egy lépcső ami lefelé vezet. A lépcső végén egy kijárat van és a hegyben egy kihalt város: Halla felismeri: ez asgard. Az otthonának egy része. Nem ősi emberi építmény, hanem asgardi város.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Valadir hegyei Empty Re: Valadir hegyei

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 16 Ápr. 2012, 11:27

//Előzmény: Dél-amerikai esőerdők//

Már magam sem tudtam, hogy mikor jöttem el az X-mentől. Bárd halála, a hercegnő távozása s az ikerpár tettei után nem éreztem magam sem méltónak, hogy ott maradjam sem pedig értelmét. Ha tudtam volna korábban, hogy mit tettek azok ketten talán elfogadtam volna a másik világ Bárdjának ajánlatát, hogy helyrehozhassuk a világokat. De akkor még nem is tudhattam, hogy a mag elpusztult. S most pedig egyedül maradtam, remény nélkül. Meg kellett találnom Stephanie-t s észhez téríteni, hogy segítsen, hogy segítsen feltámasztani Asgardot s én újra láthassam a világomat s a szerelmemet Einar-t. Sosem éreztem magam még oly tehetetlennek, mint most. Nehéz szívvel hagytam hátra Stephanie s Jonathan fiát is Utopián, hogy mikor elvégzem mostani feladatom visszatérek a kis Donaldért. De ide mégsem hozhattam el. Már-már a reményt feladva léptem be egy barlangba, hol oly dolog várt, mit remélni sem mertem volna. Rúnák. Itt, hogyan? Kezembe véve fegyvereimet haladtam a lépcsőn, bárhova vezettek s végül kiérve a barlangból egy részre, hol egy kihalt várost láttam meg.
< - Az ősi istenekre! – suttogtam megilletődve. >
Nem emberi építmények voltak, hanem az otthonom, egy Asgardi város, s ezt már ily távolból is meg tudtam állapítani. Nem tudtam, hogy miként s hogyan, de itt volt. A fegyvereket továbbra sem tettem el, csak a ruházatomat húztam magamon kissé összébb, hogy ne fázzak s végül elindultam óvatosan a város felé, hogy feltérképezhessem azt s rájöhessek miként került ez ide, hol a legjobb tudomásom szerint lennie sem szabadna.

Valadir hegyei 00120

Ah és kérdés: a pöröly még megvan, ugye? Mármint, amit az előző kalandban szereztem.

Fegyver: Fagymarok
Mágia: 50 egység

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Valadir hegyei Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Valadir hegyei Empty Re: Valadir hegyei

Témanyitás by Lance Harris Vas. 22 Ápr. 2012, 14:58

Kemény kiképzéssel teli nap áll mögöttem, és a fiúk mögött, ma nem kíméltem őket. Ezen a titkos dzsungel mélyén elhelyezkedő táborban nem volt irgalom, meg kell tanítani őket, hogy tiszteljenek engem, mint Istenünk papját, és Apokalipszist minden áron.
És ez még csak a kezdet, hiszen csak a legkeményebb ellenségeink mását teremtettem meg elméjükben, és velük harcoltak, méghozzá igen jól teljesítve, de a holnapi napon megtudják milyen az igazi kiképzés. Maga Apokalipszis, és Holocaust lesz ellenük, ők lesznek az ellenség akivel szemben állnak. Azok a tanoncok akik szembeszegülnek Istenünkkel komoly büntetésre számíthatnak tőlem... És akkor lesznek szerencsések. Tisztelniük kell az Istent, és a célért az életüket is fel kell áldozniuk. Az agyam máris a holnapi jeleneten jár. Egyesével fogom kihívni az ifjúkat, és mindegyiknek szembesülnie kell Istenével. Egy rövid beszélgetés után azonban Apokalipszis úgy fog dönteni, hogy a fiatal nem élhet tovább, és rátámad a jelöltre. Az igazán hűségesek mozdulatlanul fognak állni, és várják a csapást. Az igazán bátrak védekezni fognak, és azthiszik, csak próbára teszi őket az isten. A bolondok pedig rátámadnak az illúzióra. Őket kell kiszűrni a csapatból, míg a többiek jutalomban részesülnek...
Ahogy ezen morfondírozom, lassan elkezdem járni a tábort, keresve azokat akik még nem feküdtek le. Holnap kemény napjuk lesz, szükség van az alvásra.

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
Lance Harris
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Valadir hegyei Empty Re: Valadir hegyei

Témanyitás by Sam Vas. 22 Ápr. 2012, 18:26

Miután összegeztem a dolgokat, s valóban eltökéltem magam a cél mellett elindultam, hogy beálljak Apokalipszis seregébe. A kiképzőtáborhoz érve azonban kisebb pihenésre kényszerültem. A táborhoz nappal érkeztem, s akkor igen nehéz lett volna észrevétlenül behatolnom. Ezért kényszerből kivártam az éjszakát, amikor a dolgok nyugodtabban, s a bejutás is kevesebb macerával jár. Amint lement a nap a falhoz siettem, majd elindultam körbe, hogy keressek egy pontot, ahol gyengébb a védelem és bejuthatok. Ez nem is tartott sokáig, kisvártatva egy egész méretes rést fedeztem fel, ahol könnyedén bejuthatok. Pedig ennél sokkal nehezebbnek gondoltam, hisz az ember azt hinné, hogy egy fontos kiképzőtábort jól védenek. Ennek ellenére könnyedén belehet hatolni a falakon. A dolgok azonban ezek után lesznek valóban meredekek, hiszen nekem nincs lakhely fenntartva, így menni sem tudok sehova. Amint beérek a falon próbálok csendesen és feltűnésmentesen keresni egy helyet, ahol kihúzom reggelig anélkül, hogy megtaláljanak. Ha ez megvan, akkor kivárom amíg elkezdődik a nap és észrevétlenül eltudok vegyülni a tömegben.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

Valadir hegyei Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Valadir hegyei Empty Re: Valadir hegyei

Témanyitás by Morsus Pént. 04 Május 2012, 16:43

Will lassan átkúszik a földön amikor Jeff lesétál. A mozgás feltűnik neki és amikor közelebb megy meglátja a fiút, annak még ideje sincs őt észre venni. Jeff hirtelen forróságot érez. A hely remegni kezd és Will látja, hogy Jeff lassan lángba borul. Jeff nem bírja irányítani. Hatalmas erő árad át rajta telepatikus képességei tágulni kezdenek és egészen érzékelni kezd mindenkit, aki a táborban van. majd a tűz felemészti a tudatát és Will már csak a robbanás fényét látja. A füstből Jeff emelkedik ki, de a tábor porrá vált. Mindenki halott. Will több tucat méterrel messzebb az egyik épületrészben landolt és amikor megpróbál felállni a sok szenes tárgy között egy tökéletesen ép ládát talál. Az egész doboz elfér a két kezében, de ami benne van legalább egy alkar vastagságú. Jeff nem tudja mi volt ez, de érezte az erejét és bármi is ez... jön.

A hegyekben hirtelen megremeg a föld és pillanatokra Halla úgy érzi a tető rászakadt, de aztán ismét megbékél a világ. Ám valami megváltozik... a kastélyszerű épületből egy fény cikázva csap ki és megindul Thorhalla felé. Az bármit is tesz bárhova is megy a fény eltalálja. Tudatán emlékek rohannak végig az övéi, de még sose látta őket. Odin és Einar mellett áll amikor a félszemű isten kezet fog a kreek vádlójával. Sose látott még kreet és vádlót se mégis tudja, hogy kik és mik ők. Az egyik férfi kedvesen rámosolyog. Haditerveket lát, ahogy a két faj egyeztet. Einart jobban lefoglalja a tervezés, mint a szerelme és a kedves kree férfi ismét közelebb sétál hozzá. Csók. Egy ágy. Szerelmes ölelés. Háború. A kree és az asgardi egy oldalon a Chitari ellen. Harc. Halál. A Chitariak vezére Odin és az asgardiak lábai előtt. A "főnixről" beszél. Egy faj kihal. Asgard ünnepel, de egy lány gyászol. Egy kedves kree fiút. A sírnál rosszul lesz és térdre borul. A hasát érinti. Odin komoran nézi őt és ölében a gyermekét. Elfelejtett mindent vele. A kree-asgard szövetség több száz éves álma. Újra felébred a nő. Kezében a pörölye, de sértetlen. A palotából fényt lát. Abban egy kapu van. Egy másik világba.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Valadir hegyei Empty Re: Valadir hegyei

Témanyitás by Thorhalla Pént. 04 Május 2012, 17:17

Alig tettem néhány lépést, mikor a föld megremegett. Idegesen kaptam fel a fejemet, hogy nem-e szakad rám valami, de nem történt meg. A következő léptek után, mikor már minden teljesen nyugodt volt fényt láttam meg. Rossz érzésem volt vele kapcsolatban s próbáltam félreugrani, de nem sikerült. Mikoron a fény eltalált megtorpantam s a fejemhez kaptam. Képek, emlékek s érzések, mintha a sajátjaim lettek volna, de sosem láttam őket. Furcsa kékbőrű lényt láttam Odin s szerelmem mellett, nem Atlantiszi volt, őket megismertem már, hegyes a fülök, de ennek nem volt, teljesen átlagos. Békés mosollyal néztem Einar felé, kit mint mindig most is a hadi tervezés kötött le, mint mindig. Élvezte s szerette ezt csinálni, az ősi istenekre, kegyetlenül kínzó volt a hiánya még mindig. Kree-k, nem tudtam, de mégis, tudnom kellett volna, hogy mik ők s mégsem tudtam. Annyira zavaros volt, ahogyan figyeltem a férfit, mikor odalép, Einar még mindig nem ránk figyel. Csókok, ölelések, szerelem. Mit tettem?! Odin fél szemére, mit tettem? Egy másik faj, chitari, róluk sem hallottam korábban s nem tudom, hogy kicsodák, micsoda szerzetek ők, nagyatyám lábai előtt a vezér. Főnix. Egy sír, azé a férfié s egy gyermek. Rosszullét kerülgetett, miként láttam nagyatyámat is. miért? Miért vette el tőlem mindezt? Ő s atyám is csak játéknak s bábnak tekintettek. Kinyitottam a szemem az arcomon forró könnyeimet éreztem s a földön feküdtem. Feltérdeltem.
< - ODIIIIIIIIN! – sikoltottam az égbe. >
Einar, szerelmem… sajnálom, én soha… hisz megígértem neked, esküt tettem. S miért? Miért kellett felednem azt a gyermeket s azt a férfit? Sírva, némileg remegve keltem fel a hóból s a palota felé néztem. Fények, arra botorkáltam a fegyvereimmel a kezemben, mikor megérkeztem egy átjáró. Egy másik világ. Asgardra lett volna, vagy pedig ez lett volna Valhalla kapuja? Nem futamodhattam meg, ebben a percben már nem. Vettem egy mély levegőt s próbáltam átnézni a kapun, hogy látszik-e valami. Végtére is nem számított, ez volt az egyetlen hely s nyom. Néhány szívdobbanásnyi ideig még hezitáltam, míg végül beléptem a kapun, várjon odaát bármi is.

Fegyver: Fagymarok
Mágia: 50 egység

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Valadir hegyei Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Valadir hegyei Empty Re: Valadir hegyei

Témanyitás by Lance Harris Szer. 09 Május 2012, 16:32

Rutinsétám közepette különös érzés fog el. Hirtelen melegem lesz, először támadásra gyanakszom, de ahogy felemelkedek, és a forróság hihetetlen gyorsasággal elönt, már tudom hogy ez nem támadás... Nem tudom mi az, de valami nagy. Egy pillanat az egész, vagy órák kérdése? Nem tudom, de őrjítő hatalom, és erő az amit érzek, meg forróság, pusztító forróság. Tudatom soha nem látott mértékben kitágul, Egy pillanatig mindent érzek a táborban, a fiatal fiúkat, ahogy alváshoz készülődnek, a világon gondolkoznak, az egyik barakkban a társuk fejét nyomják a vécébe. Hihetetlen mennyiségű adat és információ áramlik be az agyamba, és kontrolállhatatlan energiák.
Aztán elkezdem érezni a halált. A belőlem áradó forróság egy pillanat alatt végigseper a táboron, mindenkit és mindent elégetve, de ezt a pillanatot ezerszer is átélem. A tudatom minden lényt érzékel, és minden egyes halál amit érzek átcsap rajtam. Eleinte csak a hangyák és férgek akik a lábam alatt voltak, gyenge kis életük hamar kimúlt, de a pusztulat lángjai egyre többen gyulladtak ki elmémben ahogy a pokoli hőség felemésztette a közeli barakkokat, és a fiatalok utolsó pillanait átélve én is meghaltam. Tízszer, hússzor, százszor, ezerszer. A halálsikoly és a tűz halál minden pillanata egy évtizednek hat, majd ahogy jött úgy vége is szakad.
Kinyitom a szemem, és pusztulást látok. Elszenesedett hullák, füstölgő romok és a forróságtól remegő levegőt látok mindenhol. A táboromból, Apokalipszis leendő seregéből nem maradt semmi. Körbetekintek azokon akiknek halálát az imént átéltem, de nem tudom sajnálni őket. A gyengének pusztulnia kell, és ez az Erő ami végigsöpört itt, akármi is volt elpusztította őket. Nem voltak méltók az életre.
Szemem egy magányos alakon akad meg, méterekkel arrébb. Agyamnak pár másodpercbe beletelik mire rájövök kicsoda ő. Egy beépülő kém, aki romlást akart hozni erre a táborra. Nem ő volt aki ezt okozta, de ő is túlélte. Az imént a hatalmas pusztulás előtt az ő tudatát és érzékeltem.Azonban ez semmit sem változtat azon, hogy ellenségem. És az ellenségnek pusztulnia kell!
Agyam támadásba lendül, képességem használom a fiún, és mivel egyedül van, teljesen ki szolgáltatva van nekem. Kihasználom a félelem érzetét, amit az ismeretlen erőtől megszállásomkor a pusztításom okozott, és egy illúziót keltek benne. Az illúzióban miután felkeltem a lángolás újra kicsap a testemből, és vöröslő szemeim ráemelem. Mind két karom a magasba tartom, és erre az elszenesedett hullák százai mind felkelnek és elindulnak felé, lassan körbegyűrűzve őt. Eközben a tábor falai helyén négy méteres lángfal csap fel, az égbolt pedig vörösen kezd izzani.
Valójában nem csinálok mást, csak ránézek és felemelem a karjaim, de számára ez nem világos. Érezheti a meleget amit a lángok keltenek, hallhatja a felkelt holtak lépteit ahogy közelítenek felé. Ha megtámadja a hullákat karjai úgy érzik ellenállásba ütköznek ha megüt valamit, izmai fáradnak, és úgy gondolja helyet is változtat, pedig bármit tesz, vagyis hiszi hogy tesz, egy helyben fog állni, és képességem elhiteti vele azt amit akarok.

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
Lance Harris
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Valadir hegyei Empty Re: Valadir hegyei

Témanyitás by Sam Pént. 11 Május 2012, 21:17

Csendesen kúszom be a fal alatt, hogy terveimet végrehajtva beépülhessek az ittlévők közé, s ezzel bomlaszthassam Apokalipszis fiatalokból toborzott seregét. Épphogy bejutok már le is bukok, figyelmetlen voltam, nem tekintettem előre, s ennek meg is van a böjtje, rögtön kiszúrt egy erre járó férfi. De szinte belegondolni sincs időm, hogy most mi tévő legyek, a föld remegni kezd és az ismeretlen alak lángba borul. Ezt követően már semmit sem tudok tenni, sem menekülni, sem védekezni nem tudok az ellen, ami most következik. A férfit ölelő lángok egyre hevesebbé vállnak, majd pedig egy robbanás, egy hatalmas fényvillanás kíséretében. A következő pillanatban már előző tartózkodási helyemhez viszonyítva több méterrel arrébb heverek egy néhány perce még szilárdan álló épület romjai között. Próbálok lábra állni, s a feketére égett szenes fadarabok magamról való lepakolása közben egy sértetlen ládára lelek. A doboz könnyen elfér a kezeimben. A tároló tartalma iránti kíváncsiság kielégítése végett kinyitom a ládát, hogy rájöjjek mit is rejt valójában, amennyiben valami hasznos tárgyat, akkor azt azonnal használatba is veszem.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

Valadir hegyei Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Valadir hegyei Empty Re: Valadir hegyei

Témanyitás by Morsus Vas. 13 Május 2012, 18:16

Will látja a holtakat feltámadni és a falakat lángokká válni. De közben kitárja az ládát és talál benne... az Élet Magját. Az egyetlen dolgot, amivel Apokalipszist meglehet ölni. A doboz nem nyílik ki teljesen így Jeff nem látja pontosan mit is talált a fiú.

A kapun belépve egy másik bolygóra érkezik. Kree-lar romjai. A bolygó épületei teljesen romokban. Életnek nincsenek nyomai. De az égen egy csillag erősebben kezd el világítani. A fény egyre erősebb és a csillag egyre közelebb jön. A fényben megjelenik valaki.

Valadir hegyei 2211418-secavn2010027_cov_col
- Ki vagy te?

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Valadir hegyei Empty Re: Valadir hegyei

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 14 Május 2012, 10:47

Átlépve egy ismeretlen helyen találtam magam, felnéztem az égre s semmilyen ismerős csillagalakzatot nem láttam arra. Lassan tettem néhány lépést, miközben körbenéztem, nem voltak ismerősek a romok, nem tudtam, hogy hol lehetek s miért. Tán ők lettek volna azok, kikkel szövetségben álltunk? Ők éltek itt korábban, emlékeztem, hogy egy nép elbukott, de hogy az az lett volna, kiket legyőztünk már nem tudtam. S miért volt Midgardról átjáró ide egyáltalán? Midgardról… még ha a romok Asgardiak is voltak, akkor sem értettem. A tekintetem végül az égen állapodott meg, hol egy fényes csillagot láttam. Mért van az, hogy merre utam vezet, csak pusztulás vár? Lehet, hogy maradom kellett volna s elfogadni Bárd ajánlatát s visszatérve ide idővel mindent újra rendbe tenni. Újra a fényes csillagra néztem, mi közeledett, hogyan lehetséges ez? Mikor ideért egy fiatal férfit pillantottam meg. Néhány szívdobbanásnyi időre a kezeimet emeltem a szemem elé, hogy a fény ne vakítson el. A kérdés után felsóhajtottam.
- Thorhalla Lokidottir vagyok, Asgard hercegnője – feleltem. – A világom romjait kutattam, mikor egy kaput leltem s az hozott ide. Hol vagyok, mi történt itt? S te ki vagy?

Fegyver: Fagymarok
Mágia: 50 egység

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Valadir hegyei Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Valadir hegyei Empty Re: Valadir hegyei

Témanyitás by Sam Pént. 18 Május 2012, 22:21

Ahogy tárom a láda tetejét nem kis meglepetésemre egy olyan dolgot találok benne, amit, hát… röviden megfogalmazva nem is gondoltam volna, hogy rövidke kis életem folyamán bármikor is látni fogom, nemhogy kezeimben tudhassam. Az egyetlen dolgot a világon, amivel ki lehet végezni Apokalipszist. Hihetetlen nagy a kísértés, hogy a magot felhasználva egy új szintre emelkedhessek, de ha ezt megtenném, azzal elpusztítanám a világom. Ezt pedig nem tehetem meg, egy pár másodpercig még nézem a dobozt, majd úgy döntök, hogy bezárom azt. Ekkor nézek csak fel és veszem észre a tökéletes összképet, melyet a tábor vezetője teremtett számomra… Rohadt hullagyalázó… Mi a halált akar ez egy pár halottal? Sosem szerettem a zombis filmeket, unalmasak, és a halottak nem valami erősek. De jelenleg nem becsülhetem alá a helyzetem sem az ellenfelem. Elmémet kiürítve felkészülök a kitörésre, eközben a tőlem kitelő legnagyobb erővel szorítom magamhoz a dobozt, ahogy esélyt látok azonnal elindulok, sőt ha nem látok esélyt, akkor sem várok sokáig, még a végén valami erősebb támadás érkezne. Kicsit nagy ugyan a teher a vállamon, hisz szó szerint kezemben a világ sorsa. Most kivételesen félre kell tennem a valódi énem, nem lehetek forrófejű, és jelen helyzetben a lustaság és a nemtörődömség sem lenne a legbiztosabb szabaduló jegy. Tiszta fejjel, higgadtan kell tekintenem a helyzetem… de ezt nem nagyon szeretem. Viszont most a szeretem, nem szeretem nem éppen mérvadó. Főleg úgy, hogy a jelen helyzetemre nem is található olyan szó, mely tökéletesen leírja, hogy mennyire rühellem.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

Valadir hegyei Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Valadir hegyei Empty Re: Valadir hegyei

Témanyitás by Lance Harris Pént. 25 Május 2012, 15:56

Nem látom mit emel fel a fiú, és képességeim korlátai miatt nem is olvashatom ki az elméjéből sajnos. De ez nem is szükséges. Arcom gonosz mosolyra húzódik, ahogy egy újabb játékot találok ki elmém foglyának.
Will számára a hullák serege úgy tűnik mintha egyre közelebb és közelebb hatolna hozzá, karjukat felemelve, torkukból előjön a szokásos "zombi hang". Lassan de biztosan haladnak felé, a lángfalak melyek bekerítik nem mozdulnak, sőt, maradnak olyan félelmetesek és forróak ahogy eddig. Will bármit tesz, csak az elméjében teszi, teste változatlanul, sőt mozdulatlanul marad, így ha elindul zombijaim felé azt tapasztalja, hogy hiába üti meg őket, vagy sebzi, maximum elesnek, de egyből fel is kelnek. Azok egyre inkább körül veszik majd, és egytől egyig a csomagot akarják elvenni tőle. Nem sokára az illúzió hullák teljesen körülveszik a képzelgésben, pedig egy helyben áll, és szorítja magához a ládát.
Miközben az illúziót bocsátom ki rá, azon gondolkozok mit csináljak vele. Érdekel mi van abban a dobozban, talán valami fontos, de előbb ki kell fárasszam a fiút, mert esélyem sincs ellene puszta kezes küzdelemben... szerencsére nincs erre szükségem, és remélhetőleg nem is lesz.

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
Lance Harris
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Valadir hegyei Empty Re: Valadir hegyei

Témanyitás by Morsus Szomb. 26 Május 2012, 17:53

A kree megremegve nézi a nőt.
- Thorhalla... Hala-ra.
Súgja hitetlenül a szavakat. Hallának ekkor tűnhet fel, hogy a bolygóról hajók távoznak. Az égen pedig valami világosan világít, mintha egy napfelkellte közeledne. De ez nem a nap... Főnix. A kree oda pillant és látja a lángoló madarat.
- Nincs több időnk.
A városok remegni kezdenek. A kree az űrbe pillant. Látja, hogy már nem érnének ki így megragadja a nőt és átszáguld vele a kapun, amin jött, ahogy Thorhalla visszanéz látja, hogy a bolygó lángba borul és minden elpusztul rajta.

Will higgadt próbál maradni ahogy a holtak közelednek felé, de mielőtt a kettő bármit is tehetne a föld megremeg és a kettejük között felrobban a szikla. A romokból lebegve emelkedik ki a kree és kezében Thorhalla. A férfi lehajtja a fejét.

- Az otthonom...

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Valadir hegyei Empty Re: Valadir hegyei

Témanyitás by Thorhalla Vas. 27 Május 2012, 12:20

A férfi reakciója furcsa volt, mintha ismerős lett volna számára a nevem. Már épp kérdeztem volna rá, hogy ismerjük-e egymást, mikor a hely, hol voltam megremegett. Repülő szerkezetek, fémből, mik az ég felé szálltak. Miféle hely volt ez? A tekintetemet egy fénylő valami vonta magára, mi közeledett. Nem tudtam, hogy mi folyik itt s hol lehetek, de a Főnixet felismertem. Az ősi istenekre! Hiszen erről láttam képeket nem is oly régen Midgardon. A világ megremegett, valamit tenni kellett volna, tudtam, hogy mire képes az a madár, csak azt nem, hogy miért volt ide a mienkről átjáró. Mire reagálhattam volna a férfi felkapott s repülni kezdett, hátranéztem, minden lángokban, ha a régi hatalmam még meglett volna tudtam volna valamit tenni, segíthettem volna, a tüzeket meggátolhattam s elolthattam volna. De így nem maradt bennem más, mintsem a keserűség, hogy tehetetlen vagyok s nem vagyok képes semmire. Könnyek szöktek a szemembe, miként a pusztulást láttam, nem ismertem a világot, de bármily is volt nem érdemelte ezt a véget. Lecsuktam a szemem s mikor kinyitottam két midgardit pillantottam meg, egyelőre nem törődtem velük; s ott volt a férfi is, a hangja mélységes bánattal teli, próbáltam kiszállni a karjaiból s utána gyengéden érintettem meg az arcát, ha nem húzódott el.
- Sajnálom a világodat – feleltem bánatosan. – S azt is, hogy miattam nem tudtál a tieiddel tartani. Tudok valamiben segíteni, mi enyhítheti gyászod?

Fegyver: Fagymarok
Mágia: 50 egység

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Valadir hegyei Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Valadir hegyei Empty Re: Valadir hegyei

Témanyitás by Morsus Pént. 08 Jún. 2012, 20:40

Marvel az égre néz.
- A főnix ide tart. Elkerülhetetlen. Valahogy le kell győznünk. Meg kell állítani őt, végleg.
Mondja a férfi komoran. Ekkor a fény beborítja Hallát, Willt és Jeffet.

A csapat elteleportál:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1465-hold-kek-korzet#17068

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Valadir hegyei Empty Re: Valadir hegyei

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 09 Jún. 2012, 10:37

Meglepetten pillantottam a férfira, főnix? Hiszen a víziómban is erről beszéltek a chitari-k. Hát az volt az, mit láttam? Bólintottam, ha az a lény pusztította el az ő világát s tényleg ide jön, akkor valamit tenni kell, vagy a mienk is elenyészik, de innen nem volt hova menekülni. Csak egy nagyon rövid pillanatig még az is felmerült bennem, hogy érdemes-e ezen világot megmenteni, hol a „jók” halomra ölik az ártatlanokat, mert azok nem mernek fellázadni uruk ellen. De nem volt jogom ítélkezni, révén nem is ezen világ szülötte voltam, de itt volt Stepanie fia, kire vigyáznom kellett s kit sajátomként szerettem s az esélye annak, hogy Asgard egy napon újra élhet.
- Nem lesz könnyű az itt élőket összefogni egy közös ellenség ellen – mondtam. – Mi?
Kérdeztem még a fényre, de már láttam is a villanást.

//Folytatás: Hold, Kék Körzet//

Fegyver: Fagymarok
Mágia: 50 egység

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Valadir hegyei Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Valadir hegyei Empty Re: Valadir hegyei

Témanyitás by Sam Kedd 19 Jún. 2012, 21:24

Az egész helyzet kezd egyre jobban egy kicseszett horrorfilmre hasonlítani, a helyzet minden másodperccel egyre kilátástalanabbá válik. Nem sokat tehetek, az élőhalott csorda egyre közeledik és közeledik, ez pedig nem éppen a legviccesebb helyzetet eredményezi. De ennek ellenére túl kellene vészelnem a dolgot, hisz, hogy nézne ki, ha a világ megmentésének talán egyetlen eszközével a kezemben patkolnák el néhány élőhalott keze által? Hát lássuk be… nem lenne épp a legfelemelőbb esemény apró kis életemben. A szökésre még mindig nem látok esélyt, túl sok az ellenfél és teljesen körbe is vettek. Az egyetlen lehetőség valószínűleg az lenne, ha azt a rohadékot ütném ki, aki az egészet irányítja, ha a képessége ilyen jellegű nehezen hiszem, hogy fizikai erővel is meglenne áldva. De épp a képessége jellege miatt lenne nehéz a közelkerülés hozzá. Emellett ezek a dögök is egyre idegesítőbbek… Szerencsére agyi kapacitásuk körülbelül a hörgésig terjed, de valamiért ráizgultak a ládámra, amit természetesen nem fogok odaadni nekik, csúnya is lenne ha könnyedén átadnám. De hé, ha ez egy horrorfilm és ő a rosszfiú, márpedig ő az, akkor én vagyok a főhős, ráadásul az egyetlen főhős, azok pedig szinte mindent túlélnek. Szóval valami hihetetlen esemény folytán, tutira kijutok innen. Erre pedig előbb sor kerül, mint azt reméltem volna, a föld hirtelen megremeg, majd egy robbanás és újabb alakok jelennek meg. De a mondandóját értelmezni már nincs időm, mert hírtelen fény borít be, majd teleportálok.

//Folytatás: Hold, Kék Körzet//

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

Valadir hegyei Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Valadir hegyei Empty Re: Valadir hegyei

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.