Új-Atlantisz (Atlanti-óceán)

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Új-Atlantisz (Atlanti-óceán) - Page 3 Empty Re: Új-Atlantisz (Atlanti-óceán)

Témanyitás by Thorhalla Vas. 09 Dec. 2012, 11:14

Helyszín: Új-Atlantisz (Atlanti-óceán)
Résztvevők: David Ethan és Andrew Ramirez

- Essssz nem kifogásssz – sziszegett tovább a kígyó. – Sssszenki ssszem zavarhatja Sssszeth álmát!
Seth név ismerős lehet a két fiúnak, ha tanultak, vagy olvastak valamit a mitológiákról. Azt nem tudják, hogy melyik helyen hallottak róla, csak annyit, hogy Seth mindig gonosz istennek, pusztulásnak és a kígyók istenének volt ábrázolva. És az is biztos, hogy nem a görögöknél, pedig itt minden arra hasonlít, révén Atlantiszi romok. A lény pedig a szavak ellenére sem tűnt túl barátságosnak, mert az egyik fejével csapott Andrew felé, aki közelebb volt hozzá. A fiú látta, hogy nagyon gyors a lény, még nála is gyorsabb, pedig azért már Andrew sem volt lassú. David hátulról csak annyit látott, mintha egy gyorsított felvételt nézve és még az is el van mosódva a sebesség miatt.
A fej csapott és Andrew próbált kitérni, ez elől még sikerült is, azonban a lény farka is csapott, amit a fejek jól takartak. Az találta el Andrew oldalát, a doboz kiesett a kezéből és a fiú nagy sebességgel repült el David mellett és a bejárat melletti falnak csapódott. A víz kellően tompította a csapódást és a sebességet, így nem sérült meg, csak kellemetlen élmény volt ez. A ládika pedig a kígyó előtt volt a földön mostanra.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Új-Atlantisz (Atlanti-óceán) - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Bishop Vas. 09 Dec. 2012, 12:55

A lény nem tartja fontos tényezőnek azt, hogy mégis miért vettem el a ládát, hihetetlen gyorsan támad meg, az első csapás elől még kitérek de utána farkával elrepít. Nem tudok semmit tenni végigszáguldok a templomon majd a falnak csapódok, kell egy kis idő, hogy összeszedjem magam, szerencsére a víz kellően tompított.
~ Seth, már hallottam ezt a nevet, valamilyen gonosz istenség lehet, gondolom a halottakhoz van köze... azt hittem, hogy csak valami mese. Szeretnék én egyszer olyan gyors lenni mint ő. Még mázli is volt, hogy a fogait elkerültem.
Seth ott van a láda felett, meg kell tőle szerezni csak azt nem tudom hogyan, nincs értelme a támadásnak mivel annyira gyors, hogy simán kikerülhet mindent, valamilyen más módszer kell.
~ Talán ha visszamegyünk a járműhöz és azzal teszünk valamit, csak nem emlékszem, hogy fegyverzet volt-e rajta de nem rémlik... Akkor marad az elterelés, hiába van hét feje belőle csak egy van.
- David én elterelem a figyelmét, te meg a ládát szerezd meg és ússz ki vele.
Felgyorsítom magam és Seth közelébe úszok, most már folyamatosan figyelem a mozdulatait és a farkát is, ha támad vagy mozdul én rögtön úszok is félre, kerülök arrébb. Már előre kinézek magamnak egy jó fedezéket, hogy odaúszhassak ha túl nagy gond lenne. Ha mégis Davidot venné célba akkor meghúzom a farkát vagy adok egy pofont az egyik fejének. Ha üldözőbe vesz menekülés közben igyekszem nagy köröket leírnia templomban, hogy minél több időt nyerjek.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Témanyitás by Sarah Vas. 16 Dec. 2012, 11:30

Eléggé gáz helyzet, mit ne mondjak, nem igazán sikerül meggyőznie Andrewnak eme tengerikígyóféleséget az ügyünk fontosságáról, vagy legalább is valószínűsíthető fontosságáról, bár nem is igazán számítottam másra, a beszéde viszont valamilyen szinten eléggé komikus, ez a sok sziszegés... Igaz az már nem tetszik ennyire, hogy olyan gyorsan mozog, hogy nem is igazán tudok belőle mit érzékelni, úgy értem látom de... El van mosódva, nagyon is, aztán már csak azt veszem észre, hogy Andrew elszáguld mellettem, én pedig éppen hogy csak nézek utána, de akkor már falat ért, bár úgy néz ki, hogy nincs különösebb gondja, a víz eléggé tompíthat. Gyorsan foroghatnak a fogaskerekek, mert máris a tervet hallom a rádión keresztül, amire pedig most... Nos egy okén kívül mi mást tudnék mondani? Esélytelennek látom, hogy normálisan felvegyük a harcot, mert hát lehet, hogy Andrew most ki tudja, hogy milyen, mert még mindig nem lett tisztázva a nagy átalakulása, de én biztos, hogy annyit érnék az egészben, mint egy pingponglabda, csak nem lenne aki visszaküld a feladónak.
- ... Okéssssz márisssssz indulok. - Magamban egy jót mosolygok még, majd pedig megpróbálok picit hátrébb úszni a lénytől és Andrew lépéseit kivárva, majd pedig annak megfelelően megközelíteni a ládát, mert hát eléggé fontos lenne, hogy semmiképpen se rám figyeljen, legalább is azt hiszem. Seth mellesleg nem hangzott jól, valahol már hallottam ezt a nevet csak az nem ugrik most be, hogy honnan, de nem hiszem, hogy a görögöktől.

x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 17 Dec. 2012, 10:43

Helyszín: Új-Atlantisz (Atlanti-óceán)
Résztvevők: David Ethan és Andrew Ramirez

A páros cselhez folyamodott. Andrew indult, hogy elterelje a lény figyelmét, amit nagyjából sikerült is felkeltenie. Az kicsit odébb kúszott a ládától, lehetséges, hogy nem is az érdekelte őt. Most már az előbbi kettő helyett négy fejjel támadott Andrew irányába. Attól, függetlenül, hogy ennyi fejjel támadott még mindig ugyanolyan gyors volt, mint korábban. Szerencsére a fiú most már számított erre, így egyelőre remekül tudta elkerülni azokat és fejek, illetve a fogak sem érték el őt.
Eközben David is úgy döntött, hogy elindul a parancs szerint a ládáért. Ő közel sem volt annyira gyors, mint a társa, így számára a páros harca csupán egy elmosódott foltnak látszott, ez gyorsabb volt, mint amit ő maga képes volt felfogni. Azonban a láda szabad volt és sikerült megfognia, ekkor látta meg, hogy az egyik fej felé csap. Fájdalmat érzett a vállában, ahogyan a lény megharapta ott.
A következő pillanatban villanás töltötte be a helyet és a páros a komppal együtt újra Tianban találta magát.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Új-Atlantisz (Atlanti-óceán) - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.