Élőhalottak

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Élőhalottak - Page 6 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 24 Szept. 2013, 09:13

Résztvevők: dr. Zield Jones, David Smith (Damien) és Henk Burnwood (Sam)

Az egyetlen gond az volt, hogy autókat senki sem látott az utcán, egyetlen egy volt, az pedig az, amelyikkel Zield és a társai jöttek. Ami pedig túl kicsi volt, hogy mindenki beleférjen
- Én vezetek vissza… bocs, de nekem ennyi kint mára elég volt – mondta a férfi.
A két nő összenézett, David és Henk most már láthatta, hogy teljesen egyformák voltak ikrek.
- Én láttam egy autót az egyik garázsban, de kulcsokat nem – hadarta az egyik nő, az amelyiknél kard volt. – Ért valaki innen ahhoz, hogy miként lehetne megbuherálni, hogy beinduljon?
Zield és Matt közben elérték az autót, a férfi segített a dokinak visszabicegni oda és a gyógyszereket is bepakolni a járműbe.
A házak között pedig az élőholtak hangját lehetett már hallani, egyelőre nem értek ki az utcára, szerencsére az, hogy mindenhol kerítések voltak feltartotta őket és még odakint lehettek az erődben, vagy a kertekben.

//Egyébként nem hallatszott ide Theresa kiáltása, így nem tudni arról, hogy odakint van(nak) más(ok).//

Élőhalottak - Page 6 00120

Résztvevők: Theresa Stone (Auaritia) és Raten Chromixen

Az alakok tovább dülöngéltek az erdőből kifelé és kettő már el is érte az utat, arcukból, oldalukból darabok hiányoztak, szemeik üvegesek, már Theresa is láthatta, hogy nincs minden rendben velük, a hullafehér bőrről és a rothadó szagról nem is beszélve. Még kellett úgy négy-öt méter, hogy elérje az első kettő a nőt.
Raten úgy döntött, hogy nem marad itt tovább és rohanni kezdett a város felé. Ahogyan haladt további élőholtakat látott a fák között, amik a városka felé haladtak. Jó tempóban sikerült végül a város felé vezető út felét megtennie, így már csak úgy 250-300 méter választotta el a legkülső háztól és ebből a közelségből már meglátta, hogy többen állnak az út közepén odabent a városban.

//A kard ott van Theresa-nál mindenkinél ott van az a holmija, amit megvett a 4 pontból.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Élőhalottak - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14939
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 6 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Damien Knight on Kedd 24 Szept. 2013, 13:42

- Üdv – válaszolta David azoknak, akik megmondták a nevüket. – És minden nap elég nagy az esélye annak, hogy fűbe harapunk – tette hozzá Hank pesszimista megjegyzésére.
Az egyik hölgyemény az ikerpárból megpendítette, hogy látott egy kocsit az egyik garázsban, de kulcsok nem voltak hozzá.
- Én esetleg be tudom pöccenteni – ajánlotta David. – Ha van benne benzin, és akad, aki fedez közben – nézett várakozásteljesen körbe. – És, ha lehet, akkor siessünk – ajánlotta a csoportosuló élőholtakra célozva.
Ha a kardos nő elindul, hogy mutassa az utat, és az viszonylag veszélytelenül megközelíthető, akkor David utána iramodik. Egyelőre az élő emberek még mindig jobbak, mint a holtak. Elfogadható kockázatot vállal, de nem fogja átvágni magát ötven zombin, csak hogy a kocsihoz jusson. Ha odaér, és vannak vele páran, akkor először is lehúzza a garázsajtót, ha az mechanikus és nem elektronikus, majd szemrevételezi a kocsit. Régi típusokkal elvileg nem lesz probléma, egy új felsőkategóriás autó, amiben már sok az elektronika, és speciális kulcs kell hozzá, már nem biztos hogy be tud indítani.
- Aztán kiáltson, ha mégis inába száll a bátorsága – vigyorog Hankre, ha az vele tartott, miközben ül is a kocsiba.
Először is körbenéz, hogy nincsen –e tartalék kulcs a kocsiban, hátha valaki még tartja a régi szokást, és elrejtett egyet a napellenző mögött. Ha nincs, és valaki figyel az esetlegesen felbukkanó holtakra, akkor a pisztolyt maga mellé teszi az ülésre, és bebújik a kormány alá, hogy hozzáférjen az indítóhoz...

_________________
Szüksége van egy jószimatú magánnyomozóra?
Damien Knight
Damien Knight
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 172
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Damien Knight
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 6 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Auaritia on Kedd 24 Szept. 2013, 18:21

Theresa Stone

Álltam egyhelybe és vártam míg érkeznek a túlélők, közben Raten százados mondta:

- Nézze, ott még hat érkezik.

De a hangja mintha veszélyteli lett volna, sőt az egész testét és a viselkedését a félelem járta át, vagy inkább feszült volt?
Dehát ezek csak emberek.

- Biztos jót tenne a hírének, ha segítene rajtuk, nem?

-Persze, hiszen pol....

Elcsuklott a hangom mert észrevettem, hogy az egyik embernek mintha hiányozna a lába....és úgy felhörgött, a százados rámarkolt a gumibotjára és mintha....

- Én addig megnézem mi a helyzet a városban.

És....elfutott?Egy katona?egy százados? Mégis mi elől?Neki engem kell védelmeznie...
Ekkor közelebb érkezvén az emberek mintha,minthogyha...úristen annak a férfinak hiányzik a karja, annak meg foszlik az arca és ez a bűz? Úristen mi ez az egész? És egyedül maradtam? Nem tudom mi történik és ,hogy mik ezek ,de veszélyben vagyok, nem hiszem ,hogy teáznának velem. Tovább kiáltozom a falu irányába:

- Segítség! Kérem segítsenek!

Amennyire a torkomon kifér.....Elkezdek futni, és kipréselem magamból az utolsó energiákat is, bár mindjárt elájulok, de az adrenalin hajt, remélem....futok a falú irányába, még látom merre ment a férfi....követem...
Útközben, ha megtámadna egy izé, nincs más választásom itt egy kard a kezemben és előveszem a vívástudományom.

Ha nem tudok már futni mert kimerültem és láthatóan beelőznek ezek az izék, akkor szétnézek nincs-e egy autó a közelben, ha van megpróbálok eldöcögni odáig és beszállni és magamra zárni az ajtót. Lehetőleg nagyjából épp kocsit keresek, talán nem törik át az üveget.
ha nincs, akkor magam elé tartom a kardot és nincs választásom harcba elegyedem ,ha megtámadnának.....

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 6 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szer. 25 Szept. 2013, 12:48

A doktor meglepődött, hogy pont a veterán volt az, aki elsőként jelentkezett, hogy visszamenne a kolóniába. Bár egy sérült ember és három zombi is megtámadta, így érthető. Amit az idegen mondott, az is teljesen logikus volt. A doki nem is akart volna zajt csapni, de Matt megtette. Jól tette, hiszen így tudtak rajta segíteni, a kiabálásra és a lövésre viszont tényleg ide fognak csődülni a környékbeli élőhalottak.
- Sajnos mindenkit nem tudunk elvinni, de még legalább egy embernek velünk kell jönnie. Ha nem tudják beüzemelni azt a kocsit, akkor Matt visszajön, de öten már nem igazán férnének be.
A David nevű elindult, hogy megnézze azt a másik kocsit. Ha a lányok vele tartanak, akkor már hárman vannak a csapatban és ők pedig nem túl elesettek. Ez esetben pedig Hank jöhet vissza a kocsival, de a döntést persze Zield nem befolyásolja. Mindegy, hogy ki jön velük, csak lehetőleg senki ne vesszen oda.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 6 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by King Raten Chromixen on Szomb. 28 Szept. 2013, 00:03

Ahogy kocogtam a város felé, magabiztos távolságban hagytam ott a nőt, és szerencsére nem is kellett egy Rothadó közelébe se kerülnöm. Ahogy rohantam, hallottam a nő kiáltásait – titkon örültem neki, hiszen így csak még több figyelmet vont magára. Persze belülről markolászott a bűntudat, éreztem, ahogy rámarkol a szívemre és összeszorítja, de az életösztön erősebb volt, én pedig kocogtam tovább – ekkor láttam meg az élő embereknek tűnő csoportot. A probléma csak az volt, hogy feléjük több élőholt is tartott, amik elválasztottak a csoporttól. Elkáromkodtam magam, hiszen két tűz közé kerültem, és mindenhol rothadók vettek körbe. Nem érdekelt, úgy gondoltam csapatban lehet esélyünk – de ott volt a nő is, akit otthagytam… Mindegy, késő, ezt már elbasztam, és nem tudom jóvátenni. Úgy döntöttem folytatom az utamat, és a csapat felé rohantam. Ha túl közel ért egy rothadó, akkor a gumibotommal csaptam fejbe, illetve ha beszorítanának, akkor a pisztolyom is előveszem – de remélhetőleg erre nem kerül sor. Közben próbálom felhívni a csapat figyelmét is magamra, de csak ha már elég közel értem – feleslegesen nem akarok ordítani, ahogy a politikus is tette, hogy még többen támadjanak rám.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 6 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Sam on Kedd 01 Okt. 2013, 18:34

A bemutatkozósdi végre a végéhez közeledett és kezdett valami terv is kilátásba helyeződni, ez némiképp oldotta a feszültséget. Henk a fiatal srác neki megjegyzésére nem igazán tudott mit mondani, de azért nem hagyta válasz nélkül.
- Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. - mondta, majd sóhajtott egy nagyot. A mai világban már mindenkinek szüksége van a modern felszerelésre, és az emberek boltok nélkül már táplálékot sem tudnak szerezni, ilyenkor örül igazán annak, hogy milyen élete is volt az elmúlt évtizedekben.
De eközben a dolgok kezdtek végre alakot ölteni, ugyan csak egy működőképes gépjármű volt, de az egyik nő látott egyet korábban, ami használhatónak tűnt. Amiből nagy eséllyel csak a kulcs hiányzott, Henk ugyan fiatal korában bármikor beindította volna a legtöbbet, de ez a tudás az évek folyamán teljesen elkopott, s a régi erdei munkás platós járgányok megbuherálásának tapasztalata is vajmi keveset segítene ebben a helyzetben, de szerencsére erre is volt már jelentkező. Henknek lényegében mindegy volt, hogy marad-e vagy megy, nem fél a járkálóktól. Pontosan tudja, hogy egy gondolkodni képtelen tetem sosem kerekedhet felül egy intelligens élőn, csak a számbeli fölény az, ami ezt teljesen megbolygatja, de stratégiával mindent ki lehet küszöbölni. S egészen így vélekedett a srác következő megjegyzéséig, ettől kezdve már nem volt neki mindegy, már csak azért is marad, hogy megmutassa a fiatal kölyöknek, hogy mire is képes egy vérbeli túlélő. Amint a nő mutatja az irányt indul utána, közben a hangok alapján egyre gyűlő élőhalott miatt előveszi mindkét fegyverét, egykezes fejszét a baljába a kétkezest pedig a jobbjába.
- Kezdesz idegesíteni kölyök, tiszteletet az idősebbnek. - mondja mosolyra húzva a száját, ha ezzel fel akarták idegesíteni, akkor mellélőttek. Kétkezes barátját a könnyebb haladás érdekében felvágja vállára és ha a többiek mennek ő is megindul, de figyel és óvatosan halad.
- Lehetőleg most már mindenki csak végső esetben használjon lőfegyvert. - mondja a csapatnak feltételezve, hogy van náluk ilyen eszköz. Ha legyőzhető ellenállásba botlanak, akkor a hosszabb támadási sugárral rendelkező fegyverével csap le elsőként.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

Élőhalottak - Page 6 Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 6 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 02 Okt. 2013, 09:06

Résztvevők: dr. Zield Jones, David Smith (Damien) és Henk Burnwood (Sam)

Az egyik iker, akinél pisztoly volt úgy döntött, hogy akkor ő Zield-ékkel tart inkább és a testvére pedig maradjon a kocsival. Így hát ő is beszállt a járműbe, ami így el is tud indulni. Amint kiérnek a házak közül Zield már látja, hogy a fák között megannyi élőholt tartott eredetileg a városka felé valószínűleg a lövés miatt, de a kocsi zaja most elterelte a figyelmüket.

Akik odabent maradtak a kardos nő az egyik házhoz vezeti a csapatot, a garázsban ott állt egy körülbelül jó két évtizedes régebbi autó. A felhajtón egy holttest, láthatóan friss és egy kardvágás szelte szét a fejét. A kocsi jó állapotban volt, ha ellenőrzik, akkor láthatják, hogy a tank is tele van, csak éppen a kulcsokat nem találni. Sőt a kocsi hátsó ülésein és a csomagtartóban még konzervek, ruhák, sátor és hálózsák is volt, úgy tűnt, hogy a család készült valahova.
- Ha tudja, csinálja, fedezem, gondolom baltás úriember is – kacsintott Henkre.

Élőhalottak - Page 6 00120

Résztvevők: Theresa Stone (Auaritia) és Raten Chromixen

Ahogyan Raten közelebb ért látta, hogy a városka utcáján élők állnak, nem pedig holtak. Erre onnan volt könnyű rájönni, hogy egy részük beszállt egy kocsiba, ami elhajtott, a másik fele pedig nem az élőholtakra hasonló járással indult az egyik ház irányába.
A csúszós úton nehéz volt haladni, de a férfi végre valahára a városka határába ért, a legszélsőhöz. Mire felhívhatta volna a figyelmét a hármas eltűnt az egyik háznál az kerítés mögött. Itt most hirtelen ő nem látott élőholtat, csak a földön fekve holtan, így nyugodtan oda tud menni a házhoz, ahol a többieket látta.
Therese újra kiabált, de az adrenalin elkezdett benne dolgozni, aminek hála olyan erőket mozgatott meg magában, amiket nem hitt volna, hogy létezik. A fáradtsága és kimerültsége, mintha egyik pillanatról a másikra múlt volna el, úgy kezdett Raten után szaladni a városka irányába. Legalább két-háromszáz métert sikerült megtennie és már csak még egyszer ennyi választotta a házaktól. Az élőholtak is gyorsabban próbálták követni, morogtak, undorító hangon, szerencsére a jeges és havas úton nekik is nehéz volt haladni, így legalább jó húsz méter előnyt szerzett a nő a holtakhoz képest, de azok jöttek fáradhatatlanul.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Élőhalottak - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14939
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 6 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szer. 02 Okt. 2013, 20:21

A doktor látta, hogy az idegenek bíznak magukban annyira, hogy beindítsák a kocsit. Pedig még nem is látták, hogy milyen autó és milyen állapotban van. A pisztolyos ikerlány jön vissza a kolóniába Mattel és Zielddel. A doki elvette a motorháztetőről az összegyűjtött anyagokat és a csomagtartóba tette őket. Ezután kinyitotta a hátsó ajtót és beült. Most már végre pihentethette a bokáját. Csúnyán kiment, ahogy szétrúgta azt a zombit. Fellélegzett, sóhajtott egyet és várta, hogy Matt indítson. Most már csak azon imádkozott, hogy Sue-hoz időben odaérjenek. Sajnos messze nem garantált, hogy visszafelé is olyan nyugodt útjuk lesz, mint idefelé. És a többiek még jönnek majd a túlélőkért is, hacsak azok nem szereznek tényleg kocsit.

Dr. Zield Jones fejében az is megfordult, hogy mi lesz, ha a szakácsnőnek már késő. Nagyon-nagyon rossz lenne tudni, hogy talán percek vagy másodpercek hiányoztak. Ehhez nem lehet hozzászokni. Akik azt mondják, hogy megszokták, azok is csak emberek és biztos, hogy rájuk is hat a sok halál. A doki szorította a kezeit, hogy erről és a fájdalomról elterelje a figyelmét. Elindultak és a doki vetett egy utolsó pillantást a falucskára. Mikor kiértek, akkor látta, hogy még több zombi jön. Az ordítás és a lövés odaterelte őket. Figyelmeztette volna az ott maradtakat, ha lenne telefonja, de nem volt. Azt remélte, hogy a kocsi eltereli az élőholtak figyelmét és utána indulnak.Így a falubeliek időt nyerhetnek. Őket pedig nem érik utol a zombik, hacsak közbe nem jön valami. Csak ne jöjjön, mert Sue-nak nagyon nagy szüksége van a gyógyszerre...

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 6 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Damien Knight on Csüt. 03 Okt. 2013, 12:29

David sejtette, hogy előbb – utóbb össze fog zördülni az “öreggel”. Ismerte a típust, amelyik azt hitte, hogy a kora miatt megérdemel bármit is, főleg tiszteletet. Szerencsére a fickó legalább nem kezdett el pénzt lobogtatni, mert akkor tuti, hogy lábon lövi, és itt hagyja a zombiknak.
Mindenesetre a korábban érkezett kis csapat tagjai egy kivétellel elpályáztak, sikeresen magukra vonva néhány járkáló figyelmét, így Davidék simán eljutottak a jelzett garázsig, ahol egy jó állapotú, kb húszéves Ford várakozott. A hátsó ülések és a csomagtartó is meg voltak pakolva, jelezve, hogy az itt lakók is menekülni próbáltak, mielőtt utólérte volna őket a végzett egy éhes zombi képében, aki talán a szomszédjuk is lehetett.
Bár David még sohasem tört fel autót, úgy sejtette ezzel a típussal még elboldogul, hiszen nagyjából ismerte a működésüket.
- Lehetőleg most már mindenki csak végső esetben használjon lőfegyvert.
- Jézusom – gondolta a férfi – ez a hülye tényleg azt hiszi, hogy most csöppentünk ebbe az egészbe?
A korábbi típus jellemzéshez hozzátette az okoskodó, öntelt jelzőket is, miközben már az autót vizsgálta. Ha a kocsi nyitva volt, akkor a legközelebbi szerszámosládából kivett két csavarhúzót és beült. Ha az ajtó zárva, akkor benézett, próbálva kitalálni, hogy be van –e riasztózva a kocsi. Ha nincs, akkor betörheti az ablakot, hogy kinyissa az ajtót, ha be van, akkor figyelmezteti társait, hogy valószínűleg hamar társaságot kapnak.
Ha így vagy úgy sikerül bejutni, akkor szemügyre veszi a zárszerkezetet, hiszen az öreg autók indítója meglehetősen egyszerű volt, és ha nincs teljesen elkpova, akkor egy beleillő, vékonyabba csavarhúzóval, és az elforgatásával elvileg be lehet indítani az autót. Ha ez nem működik, és pótkulcs sincsen a napellenző mögé rejtve (lsd Terminátor 2. Very Happy ), akkor a késsel vagy az egyik szerszámmal lebontja a burkolatot, majd megkeresi a gyújtás és a még áramtalan kábelt, és óvatosan, de gyorsan lehúzza a saruról, majd összekapcsolja a két drótot. Ezután már csak az indítómotor kábelét, kell, hogy hozzáérintse, és némi szikra mellett az autó elvileg beindul. Persze ezt is óvatosan teszi, hiszen nem akarja összeolvasztani a vezetékeket, sem biztosítékot cserélni egy rövidzárlat után. Ha sikerül, és társai is még életben vannak, már csak be kell szállni…

_________________
Szüksége van egy jószimatú magánnyomozóra?
Damien Knight
Damien Knight
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 172
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Damien Knight
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 6 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Auaritia on Csüt. 03 Okt. 2013, 18:36

Theresa Stone

A lában...mintha megindult volna, ahahh...de jó. Úgy érzem valami erőt ad, igen ez valószínűleg a sokat emlegetett adrenalin lesz, nem hittem volna ,hogy ilyen erőt ad. vagy csak a halál előtti fellendülés? Az orvosok szokták mondani, mikor meghal valaki, azelőtt még kivirágzik, remélem velem most nem ez van.

Szedem a lábaim, persze a hideg nem múlt el, azt továbbra is érzem minden porcikámon. A házak , mint egy célszalag úgy látszottak szemem előtt, egyébként nem tudom miben reménykedek, lehet , hogy ott már senki sem él. Csak egy csapdába jutok. De hát a mostani helyzetembe csak remélni tudok....
Nos , ahogy látom ezek a foszlóak is jobban rákapcsoltak, hát persze, ők is enni akarnak,de ma nem én leszek a hami-hami.

Egy pillanatra megálltam, s felmértem ,hogy még ugyanennyit kéne futnom, bár az adrenalin megpörgetett ,de érzem mindjárt feladja a szervezetem, tartom magam a tervhez, beszaladok a faluba és az első házba, amelyikbe lehet beszaladok, és azon belül keresek valamilyen szobát, lehetőleg erősebb ajtajút és magamra zárom az ajtaját, ha útközben élő emberekre utaló nyomokat látnák,hallanák ,akkor másképp teszek...

Ha kimerült belőlem a szusz, az autóbebújós megoldást választom, ha nincs autó, hát sajnos harcolnom kell.....

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 6 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by King Raten Chromixen on Vas. 06 Okt. 2013, 18:46

Sajnos elkéstem, ugyanis a csapat egy része beült a kocsiba, és elhajtott – szerencsétlenségemre nem abba az irányba, amerről jöttem. A többiek vissza indultak a város felé, ezért morcos tekintettel haladtam tovább. Reméltem, hogy azért mennek vissza, mert van valami tervük a túlélésre – és ebbe engem is beavatnak.
Az útviszonyoknak hála lassan értem be a városba – lassabban, mint szerettem volna. Fáradni is kezdtem, mivel a csúszós úton legalább kétszer, ha nem háromszor olyan nehéz volt tartani az erőltetett tempót. Viszont sikerült gond nélkül beérnem a kis városkát szegélyező házakhoz, mire meg is láttam a három embernek tűnő humanoidot. Mozgásuk semmi gyanúsról nem árulkodott, természetes volt, sőt, végtagjaik se hiányoztak. Ez megnyugtatott. Azonban ahogy kiáltásra nyitottam a számat, már eltűntek a szemem elől – halkan szitkozódva néztem körbe. Mivel nem láttam veszélyforrást, ezért – a biztonság kedvéért szorosabban markolva a gumibotot – utánuk eredtem, de nem olyan lóhalálában, mint korábban. Szinte pihentetett a nyugisabb mozgás, miközben megkerültem a házat, ami mögött eltűnt a csapat.
Ha gond nélkül eljutok a társasághoz, akkor megadóan emelem fejem felé a gumibotot, és halkan szólítom meg őket, barátságos mosollyal az arcomon. A pisztolyom nem láthatják, hiszen el van rejtve. A szimpátiájuk megnyerésének érdekében egyből felajánlom a készleteimet – a gyógyszereket – és rákérdezek, hogy valakinek szüksége van-e rá.

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 6 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Sam on Kedd 08 Okt. 2013, 14:13

A csapat java része elrobogott, a jármű zaja pedig szépen elcsalta a közelben lévő dögök egy részét, ami megkönnyítette a dolgokat, így a nő által felfedezett garázshoz könnyű szerrel jutottak el. Henk a megszokott nyugalommal sétál a járműhöz, hogy körülnézzen. A holttesttel nem törődik túlzottan, érte már nem lehet tenni semmit sem és ugyan morbidan hangzik, de a halálával épp az ő túlélésüket segítette, szóval a sajnálat sem jönne igazán szívből. Másrészt a feje már szétroncsolódott, így gond sem lesz vele. Egyéb dolgot pedig egyenlőre nem lát, ami gondot okozhatna így szemügyre veszi a járgányt. Kívülről eléggé bizalomgerjesztőnek tűnik a dolog, látott, javított és használt már ennél régebbi és elhanyagoltabb autót, a vidéki munkások ugyanis nem igazán arról híresek, hogy sokszor viszik rendes szervizelésekre a tragacsokat, inkább szólnak a szomszédnak és nekifekszenek egy délután. Ha a motorháztető alatt lenne egy kis baki talán még meg is tudná oldani, de erre remélhetőleg nem lesz szükség. Az ablakra vetett kósza pillantás közben észrevette a hátsó ülésen lévő készletet is és mivel az időjárás hirtelen változott téliessé, neki pedig ideje nem volt becsomagolni már előre eldöntötte, hogy indulás után keres magának egy pulóvert. De a jelenlegi feladatáról sem feledkezett meg, ha időközben bármelyik morgó éhenkórász erre venné az irányt akkor gyorsan lereagálva a dolgot egy oldalirányú hasítással teszi fejetlenné a célpontot. A hölgy szavaira csak némán bólint, miközben elenged egy apró mosolyt, igazi favágóhoz méltó időintervallumban nem találkozott már nővel, így most, hogy a dolgok kissé lehiggadtak próbálja szokni a helyzetet. Ha a kissrác nekikezd a feladatának, amit remélhetően gyorsan és a lehető legkevesebb zajjal fog teljesíteni, akkor ő fedezi, de ha az előző feltételek nem teljesülnek megfelelően akkor a hölgy mellé sorol, a személyek fontosságát illető egyértelmű prioritásbeli sorrendet felállítva. Elsődlegesen az egykezes fegyvert fogja alkalmazni a terepnek köszönhetően, de szükség esetén nem lesz rest a másikat sem felhasználni.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

Élőhalottak - Page 6 Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 6 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 09 Okt. 2013, 09:45

Résztvevők: David Smith (Damien), Henk Burnwood (Sam), Raten Chromixen és Theresa Stone (Auaritia)

David roppant sajnálatos módon nem találta meg a kocsi kulcsait a megszokott helyeken, így nem maradt más lehetőség, mint tényleg feltörni az autót és a filmekben látott módszerrel beindítani.
Henk figyeli, hogy jön-e valami, az élőholtakat, de az utcára egyelőre csak kettőt látott kerülni, illetve egy élő embert, aki feléjük tartott és hamarosan meg is érkezett. A háta mögött a távolban – a városka végén – egy nőt is látott, aki menekült, és legalább egy tucatnyi élőholt követte, amik alig egy-két percen belül ide is érhetnek.
Raten elé kivágott az utcán két élőholt, de szerencsére elég messze voltak ahhoz, hogy könnyedén, bármiféle erő belefektetés nélkül ki tudja őket kerülni. Hamarosan pedig megérkezett oda, ahova látta bemenni a többieket, elsőként Henket látja meg, majd odabent egy nőt és valakit, aki félig kilóg az autóból.
Jó pár perc bíbelődés után a kocsi motorja ekkor bőgött fel, David sikeresen beindította.

Theresa amikor megállt látta, hogy legalább egy tucat olyan valami követi őt és közelebb jutottak azzal, hogy megállt. A fák között továbbiak mozogtak és közeledtek. Az utolsó nekifutással letudta a falucskáig az utat, odébb a hely másik vége felé meglátta a férfit, aki magára hagyta, illetve még valakit, aki ott állt az egyik ház kerítésénél. Most már látta a nő, hogy itt mindenhol volt kerítés, sok helyen igencsak magasak is, illetve az utcán is volt két élőholt, igaz azok a férfit vették célba, akit otthagyott. Így elindult arrafelé, de a lábai ekkor már alig akartak engedelmeskedni és a tüdeje is sípolt minden egyes lélegzetvételkor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Élőhalottak - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14939
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 6 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Damien Knight on Csüt. 10 Okt. 2013, 09:25

Némi ügyeskedés árán Davidnek sikerült beindítania az autót, még szerencséje is volt, és nem égett ki semmi, és a kormányzár már régóta nem működhetett, hiszen a kerék is rögtön elfordult. A motor végül némi köhögés után beindult, mutatva, hogy az akkumulátorban még volt elég szufla.
- Működik – jegyezte meg vigyorogva. – Hölgyem és öreg, fogjuk a cuccot és tűnjünk el innen!
David ekkor látta meg az újonnan érkezőt, feje felé emelt gumibottal próbálta meg felhívni a figyelmüket. Mögötte már gyülekeztek a járkálók, így gyorsan kellene dönteni, hogy magukkal akarják –e vinni az illetőt...

_________________
Szüksége van egy jószimatú magánnyomozóra?
Damien Knight
Damien Knight
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 172
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Damien Knight
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 6 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Auaritia on Csüt. 10 Okt. 2013, 15:55

Theresa Stone

Régebben mindig futni jártam a közeli erdőkhöz, csak tíz percre volt autóval. Kiszálltam és futottam csak én és az erdő. Otthon hagytam a városi dolgokat, élveztem a tájat és a friss levegőt. Általában 1 órákat futottam, nem is intenzíven ,de nem is lassan valahol a kettő közt. Most éppen lehet ,hogy ez a kis egy óra segített abban ,hogy eljussak a falúig. Persze ez a futás egészen más, leírhatatlan,szörnyű. Az életedért futni, miközben a szél olyan hideg ,hogyha az arcodba csap szinte felpofoz. A testem már a végét járja, de most már komolyan. Beértem a faluba, nem álltam meg hanem lejjebb vettem a futást inkább gyaloglás stílusába. Azért nem álltam meg ,mert tudtam ,ha megállok, akkor elájulok. Ott elől látom a katonás pasit ,de ami jobban izgat van ott még valami egy másik férfi.
Mit tegyek? Menni épphogy megyek, a tüdőm ,mint a síp úgy fütyül és a lábam is leszakad. Elkiáltom magam az utolsó szusszal:

-Kérem segítsen valaki, bárki aki hallja...


Ez végleg betette a kaput, nem volt már több bennem. Lerogytam a földre és kardomat magam elé szorítottam, bizonyára üvöltésem idevonzza majd foszló pajtásainkat,de mit tudnák mégis tenni? Már ara sincs erőm ,hogy levegőt vegyek. Várom a következményeket, és remélem lakik itt valaki...

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 6 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Auaritia on Vas. 30 Márc. 2014, 13:19

Uraim, mi történt ezzel a kalanddal?????

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 6 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 30 Márc. 2014, 13:45

A kalandot már korábban érdeklődés híján lezártam, idő hiány miatt meg folytatni sem tudom, így a topicot is bezárom, egyszer talán majd újra előkerül.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Élőhalottak - Page 6 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14939
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Élőhalottak - Page 6 Empty Re: Élőhalottak

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.