Kertes ház

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Kertes ház Empty Kertes ház

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 11 Okt. 2012, 09:22

Egy kisebb kerttel rendelkező ház a negyedben.
Kertes ház 48202_casette_a_greenwich_village_new_york

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kertes ház Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Sarah Csüt. 11 Okt. 2012, 17:02

A kráternél:
Tao szavaira lassan felé fordítom a fejemet, annak a nagy része viszont amit mond, tulajdonképpen nem érdekel, teljesen másodlagos információ, hogy kedvelnek-e vagy sem, számomra ezek csupán idegenek, akik vagy az én oldalamon állnak, vagy pedig terminálásra várnak, azonban amíg nem szerzek elegendő információt, addig nem tudom eldönteni róluk, ez pedig egy zavaró tényező, bár az eddig felmutatott IQ szintből kiindulva nem vagyok biztos benne, hogy normális egyedekkel vagyok körülvéve, leszámítva négyet, ebből kettő velem egy világból származik. Arra, hogy segítenem kéne... Nem látok különösebb okot, hiszen nincs hasznom belőle, márpedig így logikátlan a kockáztatás, legyenek akármik is a démonok, mivel korábban még egyhez sem volt szerencsém, csupán az alapfogalom van lementve az adattárba, az alapján viszont nem lehet képet adni róluk, találkozni pedig még egyel sem találkoztam, ha csak az a nagy hüllőszerű lény az égen nem az volt. Már majdnem kijelentem azt a választ, ami eléggé egyértelműnek hatna, egy talán túlbonyolított nemet, viszont még van egy információ ami közrejátszik, nem vagyok teljesen biztos benne, hogy Taonak mekkora rangja van itt, mivel a politika ezen része számomra eddig teljesen mellőzhető volt, viszont látok benne egy lehetőséget, ami viszont nem biztos, de megpróbálhatónak és lehetségesnek is tűnik.
- Legyen... Cserébe biztosítson nekem egy megfelelő adatforrást a Föld Jelenlegi mivoltáról. világtérkép, populáció, kereskedelmi központok és egyéb fontos helyek és azok térképei, valamint biztosítsa hogy nem fog közben megtámadni. - Ennyivel pedig le is zárom az " alkut ", nemleges választ pedig jelenleg figyelmen kívül hagyok, mivel nem áll felettem rangilag, de még csak egy oldalon sem, így csak idő kérdése, hogy egy tartalmasabb, kihívásnak nevezhető harc bontakozzon majd ki, de jelenleg feltételezem róla, hogy ezeket képes betartani, ez esetben pedig számomra is megéri segíteni neki, de parancsokat nem fogok neki teljesíteni, se bármely másnak, csupán szétnézni megyek és gyilkolni, ha úgy alakul, valamint amennyiben mindezek után kiderül, hogy nem képes, vagy nem hajlandó tartani ehhez magát, az esetben az a bizonyos "harcig hátralévő behatárolhatatlan idő " meglehetősen gyorsan lecsökken néhány másodpercre. Így mindenesetre is jelenleg követem azokat, akik arra mennek, bár szemmel tartom őket, nem akarok kellemetlen meglepetéseket és mindenképpen zárom a " sort " avagy leghátul megyek és szemmel tartom őket, így pedig ha kell magam mögött hagyom akár Mr. Troyt is, vele egyenlőre ugyanis úgy tűnik, hogy nincs több dolgom.

A háznál:
Egész úton folyamatosan figyeltem, a tőlem megszokott módon a többi egyedet teljes mértékben ignorálva beszélgetés terén, a cselekedeteiket szemmel tartottam, a mozgásukat és terep nagy részét is, bár ennek több oka is volt, mint az elővigyázatosság, de ezek nem lényegesek, csupán elhanyagolható részletek.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Tyler Csüt. 11 Okt. 2012, 18:07

-Tisztázzuk egyszer és mindenkorra. Nem vagyok angyal, habár úgy nézek ki, és ez a gyógyítás mindenkire hat aki a közelemben van, szóval lehet, hogy a démonokat is csak segítem majd....-
Mondja kicsit nyersen Tao-nak, és úgy általában a többieknek is. Sámánra pillant, de az magabiztosan állítja, hogy nem lesz baj, és épségben eljut a biztonságos területre. Bólint neki egyet, lehet ha itt lezajlik minden, akkor megkeresi a férfit....
-De azt hiszem, jobb ha magukkal megyek, egy kimeríthetetlen gyógyító forrás maguknak is jól jön.....és a maga helyében nem bíznék meg egy Lovasban....-
Veti oda mielőtt elindulna, majd vet egy gyűlölettel teli pillantást a robotra. Menet közben csendben figyeli a környéket, és persze minden körülötte burjánzani kezd. Ahogy odaérnek megtorpan.
-Mi legyen? Menjünk két oldalról? Érzi itt valaki a mágiát, mert ha nem bele is futhatunk egy csapdába....-
Kérdezi halkan, miközben a ház ablakait figyeli, lát-e benn mozgást vagy bármi mást ami figyelemre méltó lenne.
-Valakinek nincs egy plusz fegyvere?-
Veti fel a kérdést, mert itt talán szükség lesz rá, és nem szívesen néz szembe azokkal lényekkel fegyvertelenül. Igaz meggyógyul, de akkor is, jobb ha van nála ilyesmi.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Nyko Csüt. 11 Okt. 2012, 20:33

Úgy fest, hogy akkor megkaptuk, hogy merre is menjünk, és az is látszik, hogy kik jönnek és kik nem… Az indulás azonban nem zökkenőmentes, mert többen indulunk meg arra, mint szeretném, hiszen ahogy látom Shyrok is megindul utánunk annak ellenére, hogy azt mondtam, hogy a gyerekekkel megy… Sóhajtok egyet és intek felé.
- Értetlen vagy. – jegyzem meg csendesen.
- Nehogy azt mond, hogy meglep. nincs kedvem utána azon idegeskedni, hogy mi lett veled – válaszolok csendesen, ahogy utólérem Nykot, s lassan haladok mellette, miközben a környező alakokat nézem, hogy kik is vannak itt.
A haladásunk csendes, aránylag, s megérkezésnél az angyalra pillantok.
- Hát Mágia nem annyira az asztalom, de ez van. Shyrok se járatos ebben, fegyverek terén se állunk úgy, mint kéne, így csak abban bízhatunk, hogy több lakozik azokban, akik jöttek, mint ami kívülről látszik. – eresztek meg egy kis mosolyt, majd várom a nagy haditervet, hogyan menjünk be.
- Lehet valakinek vagy valakiknek a tetőről kéne bejutni, hogy aztán onnét haladjanak lefelé, míg mások lentről mennének, de ez csak egy ötlet, semmi több… bár az tény, hogy jobb lenne ha tudnánk, hogy hol és mi leshet ránk. – szólalok meg csendesen, s figyelem a reakciókat.
- Két irányból… hát nem tudom, nem vagyunk sokan azt se tudjuk, hogy ha van bent akkor hány ellenség lehet bent és hányan lehetnek olyanok akik esetleg csak bent ragadtak. Nem tudom így elsőre, melyik is lenne a célravezetőbb így elsőre. – szólalok meg ismét Shyrok után, s aztán elhallgatok… karmaimra nézek, majd megropogtatom a nyakam. Most jó kérdés mennyire is jönnek jól a képességeim, mind a velem születettek, mind a …. hmmm … többi….
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 15 Okt. 2012, 11:04

A robot rögtön alkudozni kezd, mire egy kicsit meglepődöm. Ígéretet vár tőlem? Felőlem.
-Amíg nem hátráltatsz minket, nem fog rá sor kerülni - válaszolom a kérésére, hogy ne támadjuk meg. Ami pedig az információkat illeti... Hát, fogalmam sincs azokról, amiket kér, de persze bólintok, hogy megkapja, nem ez az első hazugságom, de a legkönnyebb, az biztos.
Kiderül az is, hogy a SHIELD nincs is olyan messze, ami jó hír, ha menekülőre kéne majd fogni, de egyelőre irány a ház. Nem látszik kívülről semmi gyanús rajta, sőt, elég szép állapotban van a robbanás ellenére. A többiek rögtön tervezgetni kezdenek, de közben az is kiderül, hogy az angyal nem is angyal.
-Túl sokat beszéltek - szólok a két macskának, alaposabban végigmérem az épületet. Nem ismerjük az alaprajzot, lehet, hogy nincs is hátsó bejárat, vagy teljesen elkerüljük egymást. A tetőről bemenni pedig talán kész öngyilkosság, nem tudjuk mi lehet odabent, nem kéne rögtön a közepébe ugrani.
-Mivel fogalmunk sincs semmiről, javaslom, maradjunk együtt.
Ettől persze mehet hátsó bejáratot keresni, aki akar, meg a tetőn is bemászhatnak, de azért elmondtam a véleményemet, aztán további fejvakargatás helyett elindulok a főbejárat felé, és megnézem, be van-e zárva az ajtó. Fegyverem persze nincs, és a mágiát sem érzékelem, de ezekre semmi szükség, hiszen velem van valami, amivel az ellenségeink nem rendelkeznek: a tudatlanság.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Tess Gordon Hétf. 15 Okt. 2012, 15:51

~ Nos, mostmár száz százalékosan biztos vagyok abban, hogy megőrültem... ráadásul nem kicsit, hanem nagyon. Ez az egész őrültség volt... ~
Mialatt a ház felé baktattunk körülbelül kismilliószor megfordult a fejemben, hogy nekem nem kéne itt lennem, hogy teljesen meghibbantam, és most azonnal vissza kéne fordulnom... Aztán rájöttem, hogy annak sincs sokkal több értelme. Mármint azzal a fura fazonnal tartani, akit körülbelül öt perce ismerek nem tűnt még annyira sem jó ötletnek, mint azokkal a fura fazonokkal tartani, akiket már jó tíz perce ismerek... Habár ezt lehet még át kéne értékelnem.

Amikor megérkeztünk a házhoz, csak kissé felvont szemöldökkel konstatáltam milyen csinos kis tanyát választottak maguknak a démonok. Habár attól még, hogy valaki démon, nem kell ízlésficamosnak lenni, nem igaz? Vagy ez faji követelmény?
Nah mindegy, nem volt túl sok időm filózni az élet nagy dolgain, mert a "nagy csapat" igen rövid időn belül nekiállt remekebbnél remekebb terveket kovácsolni. Én csak hagytam, had beszéljék ki magukat, mert nekem aztán mindegy volt. Szép lassan kiürítettem a tudatom és abba az üres meditatív állapotba süllyedtem, amibe meccsek előtt. Szinte megszűnt a külvilág, illetve minden csak tompítva ért el hozzám, leszámítva azt az egyet, amire koncentráltam. Ez többnyire a harc volt, most azonban előtte még egy kis terepszemlét akartam tartani a szaglóhámommal. Elég jó szaglásom volt mindig is, tehát megpróbáltam belőni, hogy hány idegen szagot érzek keveredni a mieinkkel. Ha sikerült, akkor a többieknek is tudtára adtam nagyjából hány ellenfélre számíthatunk. Persze ha van egyáltalán szaga ezeknek a dögöknek. Aztán odaálltam a talált polgármester mellé.
- Szerintem is menjünk együtt, mert ha valakit észrevesznek, akkor buktuk az egészet. Ha meg egyszerre vesznek észre minket, akkor már úgyis mindegy. Szóval bemegyünk lezúzzuk őket és kész. - vontam meg a vállam nagy nyugalommal. És tényleg nyugodt voltam, az agyam szinte már teljesen harci üzemmódba váltott, az izmaim megfeszültek és éreztem, ahogy a szívem egyenletes ritmusa harci dobként püföli az egyéni kis indulóm.

_________________
"A harcos egyszerre fegyelmezett és szenvedélyes, amikor elfogja a lelkesedés. Az egyhangúság soha nem vezet nagy tettekhez."
Paulo Coelho

"Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt."

Dan Millman

Tess Gordon
Tess Gordon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Tess Gordon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Thorhalla Kedd 16 Okt. 2012, 15:19

Résztvevők: Jet Li Tao, Tess Gordon, Mr. Smiley, Kita Horigome, Shynomy Rokana és Troy Conroy / Angyal

Smiley szavaira a Sámán még meglepetten nézett a kráternél és csak ennyit felelt.
- Wifi, vagy bluetooth? – kérdezte.
Végül Deadpool és Horatio kivételével mindenki megérkezett az említett helyhez. Az utcáról még az a rendes ház látszott, de ahogyan beléptek a két mellette álló ház közé, be az udvarra, vagy kertbe, legyen bármi is a neve az egész hely egyből megváltozott. Már nem az a kellemes építmény látszott, ami valójában, nem a szép kikövezett út volt ott. A kövek véresek voltak, alvadt vér és cafat darabok, amik már rothadás közelében voltak, senkinek sem volt ez kellemes, főleg nem a három lupine-nak. A falakon vérrel felkent és felrajzolt pentagrammák, a ház üvegei betörve, bentről fájdalmas sikolyok hallatszottak már ide kintre is. Bentre innen semmit sem lehetett látni, az ablakok sötét fekete függönnyel voltak takarva.
A csapat végül megérkezik a ház elejéhez, ekkor tűnik fel nekik, hogy a földszinti ablakok előtti sövényben és a mögött holttestek vannak, ezek is szétvágva, megcsonkítva, a hátukra, hasukra furcsa szimbólumok felrajzolva az ajtó pedig nagyon picit nyitva volt mintegy várva, hogy belépjenek rajta, Tao belökte az ajtót és így be lehetett végre látni. Bent félhomály volt, ami látszott, hogy az ajtóval szemben volt a feljáró a magasabb szintekre, balra egy ajtó nyílt közvetlenül, valószínűleg az első szobába, míg jobbra egy hosszabb folyosó vezetett és ott mindkét oldalon volt három-három további ajtó.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kertes ház Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Nyko Szer. 17 Okt. 2012, 20:13

Végül is döntés születik és mindenki előre… és még le is leszünk szidva Shyrokkal, hogy sokat szövegelünk. Hát ehhez nincs mit hozzátenni igaza van, így elhallgatok és megyek a polgármester után. Ahogy közeledünk, a látvány és a szag elég egyértelműen sejteti, hogy itt nagy problémák is lehetnek. száradt vér, testrészek, rothadó hús… hát nem a legjobb dolgok. Ez eléggé új élmény. Vérhez hozzá vagyok szokva, de ez… hát hogy is mondja, most áldom a sorsot, hogy nem kell kaját ennem, mert ez elvenné az étvágyamat az már biztos.
Némán figyelem a tetemeket, majd tisztes távból a holttesteket, s rajtuk a jeleket. Nem ismerem az ilyesmit, de nem is akarok nagyon olyasmikhez érni itt. Kitudja, hogy mihez kellenek. Ha egyszer lesz időm talán utána olvasok ennek is jobban… főleg akkor ha maradnak a démonok és fajtám mellett ilyesmikre is kéne vadászgatni. Na de most lássuk mi is történik… A Polgármester berúgja az ajtót amint oda érünk, finomkodás nélkül, hát akkor előre. Shyrokra nézek, majd a többiekre, s végül a polgármestere. A fejemmel bökök befelé, majd óvatosan belépek.
Örömteli dolog, hogy nem kell invitálást kérnem ilyesmihez. Belépés után azonnal végig nézem a falakat, plafont és a padlót, majd óvatos léptekkel indulok meg befelé hangtalanul, de csak néhány lépést, hogy rálátásom legyen a szobaajtóra, majd a másik irányba a folyosóra is.

A szagok kikészítik az orrom ahogy ott van a sok rothadó tetem és némileg a hányinger is kerülget, ahogy a kajám akar kikívánkozni, de még tartom azért magam. Bármi is történt itt vagy már vége, vagy csak most jön a nem szeretem része. Annyi biztos, hogy még semmi és senki nem rontott ránk és ez egyenlőre jó hely, bár ez az egész elég vérfagyasztó, mint valami rossz horror filmben, csak itt nem lehet csatornát váltani. A sikolyok is igen hangulat keltőek, s a szívem a torkomban dobog… Ahogy Nykot elnézem, őt mintha ez hidegen hagyná, olyan, mintha vadászna csak arra amit ismer, de itt most jó eséllyel olyanok vannak akikkel, vagy amikkel még nem találkoztunk korábban. Nyko belép én pedig egy kicsit később követem az ellentétes irányba pillantva elsőre, mint ő, majd lassan a lépcsőt kezdem el figyelni. Itt most bárhonnan jöhet veszély és a csapatot elnézve a testi erőnkön kívül nem vagyunk nagyon ellátva fegyverekkel, azaz ez érdekes lesz… a lépteimet próbálom a lehető leghalkabbra venni.
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 18 Okt. 2012, 09:56

Ahogy közelebb megyünk, és a szemünk láttára alakul át a helyszín, egy pillanat alatt felfordul a gyomrom. Voltam már húzós helyzetekben, és nem egyszer láttam halott embereket, de ezeket a szerencsétleneket különös kegyetlenséggel mészárolták le, és kínozták meg. Egy pszichopata műve lehet, aki élvezetét leli mások fájdalmában, vagy talán... Talán valamilyen démoni rituáléhoz volt mindez szükséges. Mivel egyetlen ruhadarab rajtam a szakad, megégett nadrágom, nincs mivel eltakarni az arcomat, hogy megvédjem magam a rothadó hús bűzétől. Így jobb híján megpróbálok hamar túl lenni a dolgon, és belépni a házba, hátha csak idekint "díszítik" fel a házat a holttestekkel.
Az ajtó nyitva, bent pedig nincsenek hullák, legalább is a folyosón és a lépcsőn sem látok egyet sem, bár elég nagy a félhomály.
-Ti négyen kezdjétek el átnézni a szobákat - mutatok jobbra a folyosóra, ahonnan összesen hat ajtó nyílik. - Tess és én megnézzük ezt a helyiséget - most pedig a balra lévő ajtóra bökök. Fojtott hangon beszélek, bár nem tudom, hogy pontosan mitől kell tartanunk, jobb, ha mi lepjük meg a bentieket, mint fordítva.
Valamiért az a megérzésem támadt, hogy Tess és Angyal a két épelméjű tagja a "csapatnak", és a többieknek azt hiszem, szükségük lesz Angyal képességére.
-Ha mutáns vagy, nem ártana tudnunk egymás képességét, ha harcba keveredünk, jól jöhet. Én elszívom a fizikai energiát, megállítom az ütéseket, vagy éppen kizuhanok egy felhőkarcolóból, és nem loccsanok szét. Támadni is tudok az elszívott energiával.
Ezután átadom neki a szót, és reménykedem benne, hogy nem azt mondja majd, hogy ember, vagy hogy plüssnyuszikat tud igazivá változtatni.
Miután válaszolt, először óvatosan megközelítem a balra lévő ajtót, kicsit hallgatózom, ha van kulcslyuk, belesek rajta, majd ha nem észlelek semmi veszélyeset, mint például egy rám leselkedő démont, akkor megpróbálok benyitni.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Tyler Csüt. 18 Okt. 2012, 17:33

Bólint Tao-nak, máris szimpatikusabb neki, mint az otthoni, és a többiekkel együtt megközelíti a házat. A feszültségtől az izmai ugrásra készen állnak. A ház egyik pillanatról a másikra megváltozik. Rothadás szaga nyomul az orrába, a kövek véresek, a környezett természetellenes módon haldoklik. Az ablakon nem lát keresztül, borzalmas sikolyok hallatszanak a házból. Ahogy közelebb érnek, a sövény mögött borzalmasan megcsonkított tetemek, rajtuk démoni jelek. Próbál nem tudomást venni róluk, nyilván elég rég hallottak lehetnek, hisz az ereje nem hat rájuk.
Tao után belép a házba, egy feljáró és a földszinten két felé lehet menni. Bólint Tao-nak, majd előre indul. Nem mintha a vele lévő ismeretleneket védené, főleg nem Mr. Smiley-t, de mégis jobb ha ő fogja fel a támadásokat.
-Nézzük át a szobákat, és lehetőleg maradjanak mellettem....-
Morogja, majd óvatosan szemügyre veszi a hozzá legközelebb eső ajtót, majd lassan, a torkában dobogó szívvel a kilincs felé nyúl és lassan kinyitja az ajtót.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Sarah Kedd 23 Okt. 2012, 02:41

A házat megközelítve érdekes fordulatot vesznek az események, tulajdonképpen megváltozik a környezet, olyan hirtelen, hogy még engem is meglep, innentől kezdve pedig minden ilyen és ehhez hasonló esetnél figyelembe lesz véve, hogy egy feltételezhetően apró esély van rá, hogy egy ilyen ismételten meg fog történni egy másik háznál, vagy épületnél, ezzel pedig kiküszöbölöm ezt a kevés meglepetést is. Mindenesetre is ezzel különösebben nem foglalkozom, mint ahogyan a többiekkel sem, legalább is azzal nem, amit beszélnek, csak a mozgásukat veszem figyelembe, avagy külsőleg figyelem őket, már ebből is minden kiderül, még a szájmozgásból is, ami tulajdonképpen ugyan úgy betudható hallgatásnak is. A bejárati ajtó nyitva van, ami két dologra utalhat, vagy egyáltalán nem érdekli a bent tartózkodókat, hogy be mehet valaki, vagy pedig azt akarják, hogy be menjen valaki, legyen az közülünk bárki, vagy esetleg maga az ideiglenes csapat. Mindenesetre is jómagam is belépek, majd pedig megindulok az egyik földszinti szoba felé, nem igazán sietősen, nem hiszem, hogy bármiféle különösebb dolgom is lenne itt, hiszen csak az információ végett vagyok itt, plusz így azt is megtudhatom, hogy mifélék is ezek a démonok, ha azok lesznek itt. Mindenesetre is egy véletlenszerűen kiválasztott személyre ügyelek, mint emberi pajzsra, mivel használható kategóriában vannak így hasznot is húzok belőle, de figyelem a környezetet is minden téren amire képes vagyok, nem akarok kellemetlen meglepetéseket.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Thorhalla Kedd 23 Okt. 2012, 10:58

Résztvevők: Jet Li Tao, Tess Gordon, Mr. Smiley, Kita Horigome, Shynomy Rokana és Troy Conroy / Angyal

Tao és Tess balra mentek, ahol egyetlen helység volt csak. Benyitva és belépve oda egy üres szoba fogadja őket, a falakon nem volt tapéta, a csillár nem volt a helyén az egyik sarokban volt összetörve, a plafon, a falak mindenhol véresek, a földön a parketta volt csak. Azon pedig egy hatalmas vérrel felrajzolt pentagram, aminek a közepén egy természetellenes pózban fekvő meztelen fiatal lány feküdt, a nyaka elvágva, a szívét kivágták a helyéről, ott is egy pentagram volt felrajzolva, a közepe hiányzott, ahol a szív is volt. Ezenfelül a hasából mintha kirobbant, vagy inkább kirágta volna valami.

A másik csoport pedig elindult a jobb oldali irányba, hogy végignézze a helységeket. Nyöszörgés hallatszott a folyosón és benézve a szobákba, falakhoz kötözött fiatal lányokat lehetett látni, többen terhesek is voltak. mindannyiuk testén sebek, ütések, égések és vágások okozta sebek, a legtöbb alig volt magánál és csak a láncaik tartották őket, mert máshogy a földre zuhantak volna. Itt is mindenhol vérrel festett rúnákat lehetett látni és, ami még talán mindenki számára kellemetlenség lehetett, hogy Smiley-nak a programja ekkor kapcsolt be, ezek gyenge életképtelen alsóbbrendű valamik – a sérült, kínzott lányok – és Apokalipszis törvényei szerint halniuk kell, mindezt pedig kikapcsolni sem volt képes, sem felülírni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kertes ház Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Tess Gordon Kedd 23 Okt. 2012, 18:18

Amikor elértük a házat föladtam, hogy bármilyen normális szagot is kivegyek a szaglószervemet megtámadó borzadályból. Én harcos voltam, nem pedig hentes. Ha kellett küzdöttem, de ez az undorítóan mocskos munka elborzasztott. Legszívesebben lehunytam volna a szemem és eltűntem volna erről a borzalmas helyről. Minden porcikám tiltakozott az agyamat elöntő borzalmas képek elől, a szagok pedig szinte elszédítettek erejükkel és szörnyű ígéreteikkel.
Nagy nehezen végül erőt vettem magamon és Taot követve beléptem a házba, hiába állt égnek a tarkómon minden hajszál és hiába akart menekülni a vad bennem valahol mélyen.
~ Hát igen, az állatoknak több életben maradási ösztön jutott, mint az embereknek... ~

A furcsa vérrel festett jelek nekem nem mondanak semmit, csak még borzalmasabbá és undorítóbbá teszik az egész jelenetet, olyanok, mint valami morbid színdarab brutális kellékei.
Taonak csak biccentek, nem mondom ki hangosan, de még mindig örülök, hogy valaki normálisnak tűnővel is egy helyre sodort a sors, és akkor már szívesebben harcolok vele, mint valami háborodottal, akiről nem is tudhatom mikor támad hátba. A kérdése logikus, habár nehezemre esik válaszolni, hiszen mindig is tagadtam a képességeim és legalább annyira féltem tőlük, mint amennyire előnyömre váltak. Végül erőt veszek magamon és csendesen válaszolok a férfinak felzárkózva mellé, habár mialatt beszélek folyamatosan szemmel tartom a környezetünk felkészülve egy esetleges támadásra.
- Nos semmi olyan különleges, mint itt mindenkinek. Erősebb, gyorsabb vagyok egy embernél, az érzékszerveim is kifinomultabbak és a sebeim is gyorsabban gyógyulnak, habár azt hiszem ez most úgysem számít. Meg sakállá tudok változni, de jobban szeretem az emberi alakom, mert a harcművészeti ismereteimet mancsokkal elég nehezen alkalmazom. - villantok felé egy kissé sápadt mosolyt a végén.
Amikor viszont belépünk azonnal elnémulok. Ha nincs semmi fenyegetés, se támadó, akkor a lányhoz sietek habár közben kitör belőlem.
- Jézusom! Ki képes ilyen borzalomra?!? És mégis mi a fene ez? - Amikor meglátom a szétroncsolt hasát egy pillanat alatt fut végig rajtam a gondolat.
- Mi a franc jöhetett elő belőle? És mégis hol van az a valami? - pillantok Taora, majd a szobát kezdem fürkészni. Az izmaim megfeszülnek és felkészülök a harcra bármi támadjon, vagy jöjjön is elő.

_________________
"A harcos egyszerre fegyelmezett és szenvedélyes, amikor elfogja a lelkesedés. Az egyhangúság soha nem vezet nagy tettekhez."
Paulo Coelho

"Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt."

Dan Millman

Tess Gordon
Tess Gordon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Tess Gordon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Sarah Kedd 23 Okt. 2012, 19:23

Az ajtók közelében teljesen elhanyagolható hangok vannak jelen, nyöszörgések, sokszor hallottam már, ezen rövid kis szösszenetek létezése teljesen értelmetlen, csupán néhány érzelmet lehet vele kifejezni, azok pedig úgyszintén felesleges dolgok, csupán logikátlan dolgokat kényszerítenek ki az ostobább lényekből. Belépve az első szobába megláncolt nőkkel találom szembe magam, habár nem hat meg a dolog, viszont ahogyan végig nézek rajtuk... Gyengék, mind gyenge s hasztalan, pusztulniuk kell, habár értelmetlen létezésük az állapotukat elnézve nem fog már sokáig tartani, de köteles vagyok meggyorsítani ezt a bizonyos folyamatot melyet most nem tartok szükségesnek megnevezni... Közelebb lépek az egyikhez, tulajdonképpen ahhoz, amely így is a legközelebb van, majd pedig egy gyors mozdulattal passzírozom bele a koponyáját a falba, legalább is ha senki sem állít meg, gyors és tiszta, fölösleges lenne túlbonyolítani, vagy különösebb " körítést " adni ennek az egésznek, értelmetlen időpazarlás. Természetesen ettől függetlenül figyelem a környezetemet is, a figyelem nem lankadhat, semmi jóhoz nem vezethet, ha ez megtörténik, így ha éppen bárki, vagy bármi próbálna megállítani a gyengék pusztításában, egyszerűen azt a bizonyost megragadva és a falhoz csapkodva folytatom vele a munkát, avagy nem pontosan a falhoz csapkodom, hanem a hozzá láncolt nőkhöz és tulajdonképpen ha kell, akkor ennek megfelelően megyek végig az összes szobán. Az eddig összeszedett adataim alapján biztosra merem venni, hogy valaki megpróbál majd megállítani, erre pedig pont az előbb tértem ki, csupán annyi változik még meg ezzel együtt, hogy az illető, vagy illetők ellenséges besorolást is kapnak mind-e mellé, hiába bizonyultak eddig akár hasznosnak.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Tyler Szer. 24 Okt. 2012, 22:09

Mindegyik szobában ugyan azt lehet látni. Fiatal nők, némelyik terhes lehet, megkínozva láncokon lógnak. Alig élnek. Összeszorított fogakkal nyitogatja a szobákat. Talán meggyógyíthatja őket, bár nem tudja, hogyan is befolyásolhatja az erejét a mágia, a pentagrammák ha egyáltalán van a jeleknek ilyesféle erejük. A többiek is a közelben vannak, mikor a Lovas megbolondul és valószínűleg mészárlásba kezd. Megpróbálja elkapni a kezét, mielőtt az megfoghatná a nőt, és hátrébb lökni. Sokra nem megy a robottal.
-Segítsenek, megtudom menteni ezeket a nőket, de kell egy kis idő....-
Kiállt a többiekre miközben próbál újra és újra a robot útjába állni, hisz bármennyi ütést képes felfogni, fel is gyógyul és a nőket is megtudja talán menteni, ha segítenek a többiek neki....
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Nyko Csüt. 25 Okt. 2012, 04:23

Elhangzik egy terv és ennek megfelelően indulok meg a folyosó felé, Shyrokkal az oldalamon. Majd jöhet is az első ajtó… kezd olyan érzésem lenni, mintha egy vámpír éléskamrájába tévedtem volna… nyöszörgések… ez már nem jelent semmi jót és mikor benyitunk az első ajtón, akkor már biztos vagyok benne, hogy itt baj lesz nagyon hamar. Lányok, gyengék, megkínzottak, alig élnek és terhesnek is tűnnek. A halott szívemben szomorúság és harag keveredik egyre mélyebb örvényt kavarva.

A hangok amiket hallok a frászt hozzák rám, s nem is nagyon akaródzik az első szobát megközelíteni, de egyedül se akarok maradni, úgy mond könnyű prédának. Ami viszont ott bent fogad az egyszerűen borzalmas.. leírhatatlan ahogy meglátom a lányokat, és akár én is lehetnék ott vagy akár Nyko is… összeszorul a gyomrom ahogy látom milyen állapotban vannak, s ahogy elnézem Nyko se túl nyugodt jelen pillanatban… nem kell látnom a szemét az egyre jobban hátra lapuló fülei mindent elárulnak. S ekkor robotszerű fazon megindul az egyik lány felé, s meg akarja támadni. Az angyal ugrik oda elsőnek, s próbálja megállítani. Azonban rám se kell sokat várni. Egyszerűen elrugaszkodok a talajtól, aminek tuti a talajon is nyoma lesz, hiszen nem spórolok az erőmmel, és azt a kezet támadom amit az angyal is, hogy elkapjam s már a becsapódásom erejével is félre lökjem. De ha ez nem lenne elég, amint padlót érnek a lábaim, még teljes erőből taszítok is rajta egyet.

Tekintetem az események felé fordítom és ahogy arra fordulok már tekeredik le a derekamról a lánc, amire rámarkolok, majd egy szökkenés, hogy a robot mögé kerüljek, még egy, hogy a hátára, s rögtön ezt követően, már dobom is a nyakára a láncot. De nem állok itt meg. Rögtön megfeszítem a láncot és teljes erőmmel húzom szorosabbra és szorosabbra. Nem tartok attól, hogy a lánc elpattan, úgy lett tervezve, hogy nálam többször erősebb lényt féken tartson. Lábaimmal úgy támaszkodok a hátán, mintha padlón állnék és karmaim mélyen a húsába is mélyesztem. Ha dőlne hátrafelé vagy oldalra csak akkor hagyom el a hátát, de a láncot feszesen tartva minden erőmmel.

Ha még van időm az előző akció után, akkor arra ügyelek, hogy ne kapjak túl nagy pofont és lefoglaljam legalább az egyik kezét
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 26 Okt. 2012, 12:26

Érdekes, Tess azzal kezdi, hogy nincs semmi extra, aztán felsorol vagy négy-öt képességet a végén egy teljes átváltozással. Lehet hogy én vagyok lemaradva? Három év alatt a mutánsok képessége még tovább fejlődött volna, és mostanra mindenkinek tucatnyi ereje van?
Bólintok neki, mikor vázolja, hogy mit is tud, a végén még az is kiderül, hogy harcművészeti tudása is van, szóval egész jól jártam vele társként. A szobába belépve rögtön az arcom elé kapom a kezem. Ha lenne bennem valami, biztos kijönne, de szerencsére elég üres a hasam. A helyszín úgy néz ki, mintha valaki szándékosan festette volna tele a falakat vérrel, nincs az a gusztustalan gyilkolási mód, ami ennyi fröcsköléssel járna. A szoba középen ott az áldozat is, a hasán lévő lyukból ítélve valami kijött belőle, de bármi is volt az, már nincs itt.
-Ez talán valami rituálékra fenntartott szoba lehet - mondom halkan Tessnek. - A démonok itt áldozhatták fel a rabokat. Szerintem már nincs itt az a valami, ami kijött.
A szoba teljesen zárt igazából, nincs tovább vezető ajtó, semmilyen berendezési tárgy, semmi ami mögé el lehetne bújni.
-Itt nem tudott elrejtőzni, akármi is volt. Valószínűleg távozott innen, máshol lehet, másik szobában - erősítem meg még egyszer a megállapításomat, de rám is átragad Tess idegessége, és résen vagyok, hátha a démoni lény esetleg láthatatlan módon rejtőzik, vagy kaméleon módjára olvadt be, esetleg rejtekajtó mögé bújt... Na ez már paranoia.
-Menjünk!
Javaslom, és lassan elhagyom a szobát, hogy a folyosó másik felét is szemügyre vegyem, ahová a többiek indultak, ám ekkor meghallom az angyal segélykérését.
-Gyorsan! - Szólok Tessnek, és futva indulok arra, amerre lehetnek, gondolom bementek valamelyik szobába. Nem tudom, mi lehet a baj, úgyhogy a legrosszabbra készülve rohanok, ahogy bírok.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 27 Okt. 2012, 09:39

Résztvevők: Jet Li Tao, Tess Gordon, Mr. Smiley, Kita Horigome, Shynomy Rokana és Troy Conroy / Angyal

Smiley cselekedett a leggyorsabban, könnydén ragadta meg az egyik nőt, majd végezte ki, a nő koponyája nevetve adta meg magát a falnak, amin pépes valamivé esett csupán szét. Esélye sem volt a túlélésre, Angyal ekkor próbálta megragadni az egykori lovas karját, de az készült rá és az erejével könnyedén lökte el a férfit, aki pedig a szemközti falig repült és annak csapódva több törést is szenvedett és azokkal került a földre. Természetesen egyből érezte, hogy máris gyógyul, de azért igencsak erős fájdalmai voltak és nem volt képes mozdulni egy gerinctörés miatt.
A két lupine lány is résen volt, ők erősebbek voltak Smiley-nál, de számított arra, hogy még támadás fogja érni, egy pillanatra megtántorodott és a falnak esett, ahogyan Shynomy nekiugrott. Smiley is kapott pár kisebb zúzódást ennek hála, de még sikerült őt is megragadni, és a lány fejét a csapnak vágni, akinek ettől a teljes homloka felszakadt és a vér a szemeibe és arcába ömlött, ennek hála sem a látását, sem a szaglását nem tudta használni, mert minden a saját vérével volt tele és szédült egy kiadós agyrázkódástól is.
Ekkor jött a lánc, amit Kita sikeresen rádobott és ezzel sikerült is a lovast csapdába ejtenie, ellenben a hátára nem sikerült ráállni, csak szemből tudta húzni a férfit.

Tess és Tao pedig a kiabálás után, elindulva ekkor értek oda a szobához.
Amit még mindenki észrevett, hogy annak ellenére, hogy odakint minden gyógyulni kezdett Angyal miatt, itt bent nem történt meg, senki sem, a sérültek, vagy a halottak sem kezdtek gyógyulni és Kita-nak is saját magának kellett már fenntartania az életjeleit, nem maguktól működtek, újra csak halott volt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kertes ház Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 27 Okt. 2012, 14:10

Az szobához érve meglátom Smiley-t, aki megölt valakit, a többiekkel pedig éppen harcol. Úgy néz ki, az egyik macska elkapta, de a robot erejét ismerve ez a lánc nem fog akadályt jelenteni sokáig, úgyhogy gyorsan kell cselekedni.
-Nem ebben egyeztünk meg! - Morgom a robotnak, ahogy felé lendülök. Ha sikerül megérintenem, elkapnom, vagy elérnem, hogy ő támadjon rám, akkor nincs gond, lebéníthatom, és leállíthatom egy időre, amíg a többiek jelentős kárt tesznek benne.
Tehát meg kell valahogy érintenem, ami most nem tűnik nehéz dolognak, mert a lánc lefogja. Igyekszem még azelőtt odaérni hozzá, hogy kiszabadulhatna, de számítok rá, hogy esetleg pont visszájára fordítja a helyzetét, és a lánc túlsó végén lévő társamat vágja hozzám. Ezért ha ez történne, az oldalirányból nekem csapódó lányt is megállítanám a képességemmel, hogy aztán tovább törjek Smiley felé. A legfontosabb, hogy megpróbáljam sarokba szorítani, hogy támadás nélkül nem juthasson ki, ehhez pedig hozzám kelljen érnie. És perce eközben én is próbálom megérinteni, gyors, szurkáló támadásokat indítok felé, nekem elég, ha épp csak elérem őt.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Sarah Vas. 28 Okt. 2012, 14:38

A dolgok ténylegesen úgy történtek, ahogyan számítottam rá, az emberek túlzottan kiszámíthatóak az érzelmeik miatt, a legtöbbeknek állandó gyengesége, kihasználhatóvá teszi őket, gyengékké, a gyengéknek pedig pusztulnia kell mint ahogyan az embereknek s azoknak is, kik ezeket a tanításokat megtagadják, avagy jelen állás szerint mindenkink, aki rajtam kívül itt van a szobában. Az első, a megállításomra szolgáló cselekedetet igazából nem nehéz levédeni, vagy lereagálni, egy olyan személytől érkezik mindez, ki korábban sem jelentett igazából sok problémát, így pedig könnyedén vágom a falhoz, ahonnan valószínűleg egy jó ideig nem fog felállni, vagy legalább is visszajönni. Számítottam mások támadására is, bár mire reagáltam volna már késő volt és így nem voltam képes elkerülni a test sérülését, amire reagálva máris futni kezd egy ellenőrző program, hogy felmérhessem a sérüléseket, viszont mindezek ellenére még így is sikerült megragadnom a támadómat, és úgy hozzávágni egy csapnak ( Tényleg csapnak, vagy falnak? ), hogy felszakad a feje, valószínűleg egy kis időre vele sem lesz több probléma, de ez nem azt jelenti, hogy nem kell szemmel tartanom, hiszen sosem lehet tudni, jó esély van rá, hogy ettől függetlenül még tovább fog próbálkozni. Amire nem számítottam, hogy valaki láncot hoz a harcba,a mivel sikeresen csapdába is ejt, legalább is az ő oldaláról valószínűleg így néz ki, valamint két újabb alak is feltűnik, Tao és egy beazonosítatlan, akit viszont a lementett alakjáról ismerek fel. Nem tudom, hogy a láncos ellenfelem mekkora erővel rendelkezhet, de a társából, aki az imént nekem támadott, belőle következtetve a fizikai ereje nagy lehet, tehát jelenleg a gyorsaságomra kell hagyatkoznom. Megpróbálok úgy mozdulni, hogy a láncot kihasználva a plafonhoz vágjam az ellenfelemet, majd pedig ugyan így vissza le a padlóhoz, eztán pedig azzal kéne foglalkoznom, aki valóban jelenleg nagyobb veszélyt jelenthet, Tao, aki úgyszintén nem tartja magát az alku rá eső részéhez, bár ez nem lep meg, az emberek ostobák, logikátlan lépéseket tesznek. Megpróbálom úgy mozdítani a lánc másik végén lévő személyt, abban az esetben legalább is, ha ez a két mozdulat, a plafonhoz és a padlóhoz vágás sikerült, hogy az esetleg közeledő Taot csapdába tudjam ejteni vele, méghozzá a következő módon: Köztem és a nőstény között, kinél a lánc van, van egy kis távolság, remélhetőleg ez a két ütés elég volt ahhoz, hogy egy kis időre magatehetetlenné tegyem, Taonak pedig ostobaság lenne nekitámadni, mert ütésekkel, vagy bármi egyéb hozzávágásával nem érnék el semmit, csak erősíteném. Tehát ha közeledik, akkor megpróbálom úgy lendíteni a láncot, hogy a végén lévő nőstény súlyát kihasználva rá tekerhessem, mintha valami "tekercs" lenne, ezzel pedig valószínűleg huzamosabb ideig őt is mozgásképtelenné tudnám tenni, ráadásul ezzel a láncokat is meglazíthatom és kiszabadulhatok belőle, az egész kulcsa a jó mozgás és a technika, amivel pedig nem valószínű, hogy probléma lesz bár lehetnek zavaró tényezők, de képes vagyok alkalmazkodni. Ha mindez sikerül, amire nem sok esély van, de nem lehetetlen és még a láncoktól is sikerül megszabadulnom, akkor gyors lépésekkel megközelítve a remélhetőleg földre került és összekötözött párost, még egy, szigorúan a láncra mért rúgással megpróbálom a többieknek rúgni őket, ezzel is több időt nyerve magamnak. Most eléggé a védekezésre vagyok rá állva, de ez logikus, számbeli fölényben vannak, egyesével kell harcképtelenné tennem őket, különben valószínűleg nem fogok sokra menni ebben az egész helyzetben.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Nyko Hétf. 29 Okt. 2012, 05:49

Az angyalt elhajítja elég rendesen, hiszen elkések, de kibillen az egyensúlyából ami jó, kis győzelem, bár amit ezután kapok annak a fal adja a másik felé, és ezen nem fog segíteni egy aspirin. Fáj a fejem a vérem folyik az arcomon megakadályozva, hogy lássak hogy érezzem a szagokat… és még szédülök is… még szerencse, hogy kemény fejű vagyok, de ez most annyira elég, hogy még élek. De meddig, mert teljesen védtelen vagyok jelenleg. Próbálok a zajokból ítélve odébb mászni távolabb a zajtól és közben a véremet annyira letörölni, hogy a szemem kitudjam nyitni, hogy legalább ne egy démon vagy valami más karjaiba botorkáljak

Első hiba, hogy lezúzta a lakásom, második, hogy most Shyrokot, s még csak most jön a robot harmadik hibája… alábecsül. légzésem leáll szívverésem is teljesen. elkapom a lánccal, a nyakán van és tartom, de előtte vagyok, azonban nem kell gondolkoznom se a megoldáson, hiszen saját vesztét segíti elő és még kérni se kell rá. Ahogy érzem, hogy a lánc segítségével vágna a plafonhoz még el is rugaszkodok egy kis csavarral, hogy aztán a plafonon landoljak, azonban számára itt a móka véget is ér, hiszen belekapaszkodok a láncba és teljes erőből húzom fel úgy, hogy a lábai ne érjék a talajt és mindezt egy manccsal, míg úgy guggolok a plafonon két lábammal és az egyik kezemmel érintve, mint ha a világ legtermészetesebb dolga lenne, vagy ha egyszerűen a padlón guggolnék. Körülbelül most hagyom hogy a saját súlya fojtsa meg. Pech. A teljes figyelmemet élvezheti, s várom erre mit lép. Majd később agyalok azon hogy magyarázom el a többieknek, hogy mi a helyzet, de egyenlőre van jobb dolgom is ennél.
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Tyler Kedd 30 Okt. 2012, 18:03

Későn cselekszik, mozdul és az egyik nő szinte szétlapul a falon. Ahogy megragadja a Lovas karját, de az egyszerűen elsöpri őt. A szemközti falhoz csapja, fájdalom hasít a testébe, érzi, hogy több helyen eltörtek a csontjai, sőt még a gerince is. Homályosan látja ahogy a többiek a robotnak támadnak. Kínlódva próbál fel állni de sérült gerinccel nem sokra megy.
Tehetetlenül, összeszorított fogakkal várja, hogy meggyógyuljon és segíthessen a többieknek. Amíg ezt nem teheti meg, csak szemlélőként van jelen. Habár gyorsan gyógyul, minden másodperc perceknek tűnnek, míg a többiek a robottal harcolnak. Valami furcsát vesz észre, a többiek nem gyógyulnak sem a nők, valami blokkolja a gyógyulást....
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Tess Gordon Kedd 30 Okt. 2012, 22:21

A kiabálás alapból rossz dolgok hírnöke mindig, de azért reménykedtem benne... illetve hülyeség, amikor meghallottam a kiabálást rohantam azonnal, nem vezettem le többismeretlenes filozófiai egyenleteket, már ha léteznek egyáltalán ilyenek... De a lényeg az, hogy nem szórakoztam semmi hülyeséggel csak futottam Tao mellett.
Először azt hittem a keresett ~eh hülyeség a franc sem akarta megtalálni!~ démon talált rá a csapat másik felére, de úgy néz ki a helyzet még ennél is szarabb. Azzal tisztában voltam, hogy a csapat tele van őrültekkel, de azért az kicsit sok volt, hogy a fura fickó nekiállt gyilkolászni a többieket.
~ K*rva jó! Itt vagyunk egy házban tele démonokkal és éppen az egyik "társunk" irt ki minket! ~

Ahogy elnéztem többeket már szinte magatehetetlenné tett, alig maradt néhány felhasználható ellenfél. Amikor Tao megindult felé nem sokat gondolkoztam, mert az soha nem a legjobb megoldás, hogyha egyesével állunk neki kinyíratni magunkat, talán ha együtt támadunk jelentősebb erőt képviselünk. Volt már annyi harci tapasztalatom, hogy ez nem hátrány volt nekem, hanem előny, hiszen részemről mások mozdulataira is tudtam nagyjából figyelni.
Ha a láncosnak sikerül valahogy mozdulatlanná tennie egy időre a robotot, akkor teljes nem éppen parányi erőmmel egy akkora horgot kap tőlem, hogy a fal adja a másikat neki.
Ha nem sikerül elkapni, akkor pedig Taonak próbálok segíteni valahogy leszerelni és ha olyan helyzetbe kerülök, akkor néhány brutális ütéssel leteríteni, vagy elterelni a figyelmét, amíg Tao harcol vele.

_________________
"A harcos egyszerre fegyelmezett és szenvedélyes, amikor elfogja a lelkesedés. Az egyhangúság soha nem vezet nagy tettekhez."
Paulo Coelho

"Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt."

Dan Millman

Tess Gordon
Tess Gordon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Tess Gordon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Thorhalla Szer. 31 Okt. 2012, 09:20

Résztvevők: Jet Li Tao, Tess Gordon, Mr. Smiley, Kita Horigome, Shynomy Rokana és Troy Conroy / Angyal

A csapat egy emberként támad rá Smiley-ra, aki pedig védekezik. Eközben a földön Angyal sérülései is rendbejönnek, hála a gyors regenerációjának, így már ő is képes lesz újra a harcra. Először Kita támadott, vagyis tapadt fel a falra a képességének hála, amikor Smiley felfelé vágta. A lány ügyesesen ragadt meg ott és nem csapódott bele, ennek hála pedig megtudta vetni a lábait is és már nem lehetett lerántani őt a földre, sem pedig Tao-nak. Aki ennek a kis közjátéknak hála megérkezett Smiley-hoz, aki azzal nem számolt, mi van ha nem sikerül a láncoktól megszabadulnia.
Így Tao megtudja őt érinteni és a kiborg mozgásképtelen lesz. már nem lenne szükség harcra sem, de ekkor érkezik meg még Tess is, aki egy hatalmas jobbhorgot ad a kibornak. A fal adja a másikat jelen esetben reális is volt. Smiley nekizuhant a falnak és átszakította, majd az udvaron terült el törött állkapocs és arccsonttal – ha az fémből volt, akkor is törött – , mivel még ott volt a lánc másik végén Kita is, így szegény lány a plafonról lezuhanva rajzfilmes jelenettel repült a kiborg után és ő is a törmelékeken landolt, de ő csak pár kisebb zúzódást és vágást szerzett ettől.

//Falba… csak elírtam… eh.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kertes ház Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Tess Gordon Szer. 31 Okt. 2012, 15:11

~ Uh, sorry csajszi... ~
Az ütés betalál, nem túl nehéz mondjuk egy kábult áldozatot kiütni, de amikor már felfogtam volna, hogy nincs szükség további harcra, akkor már késő volt, a kezem lendült, mozgásban volt minden porcikám, harcra készen, így esélyem sem volt, hogy megállítsam az ütést. Habár ha meg tudom talán akkor sem tettem volna meg. azt hiszem ez a minimum, amit ez a fura madár megérdemelt azért, amit a csapattal tett.
Azonban amikor látom, hogy az a nő is repül vele, aki a lánccal elsőként kapta el egy kis aggodalom is átfut rajtam. Először csekkolom a környezetet, mert ha erre nem zúdul egy halom démon a nyakunkba, akkor soha, de ha nem akar valaki vérengző pofával nekem ugrani, akkor az átszakadt falon kisietek közben figyelve a környezetemre, mert nem bízom semmi jóban ezzel a hellyel kapcsolatban és odasietek a láncos nőhöz, habár előtte még odaszólok Taonak.
- Te nézd meg a többieket milyen állapotban vannak, addig én összeszedem a kintieket.
Nem parancsolgatni akarok, csak a dolgok hevében automatikusan is kimondom amit gondolok, nem mintha úgy gondolnám, hogy Tao nem találja fel magát, de jobb beszélni.
- Minden rendben? Ne haragudj, kicsit elkalkuláltam magam. - mondom zavartan, amikor kiérek a nőnek és igyekszem felsegíteni őt. Közben szemügyre veszem a robotot is, hogyha bármi hajlandóságot mutat még a támadásra, akkor megkapja a testvéreit is annak az ütésnek, ami idáig taszította.
Ha sikerül felsegítenem és viszonylag egyben van, akkor folytatom.
- Gyere, szerintem jobb ha visszamegyünk, nehogy megtámadjanak minket a démonok, amikor távol vagyunk a többiektől. Őt visszavigyük szerinted, vagy hagyjuk itt és lesz vele, ami lesz? - kérdezem még a másik nőt, hogy ne mindenről én döntsek azért, nem szeretem, ha túl nagy a felelősség a vállamon.

_________________
"A harcos egyszerre fegyelmezett és szenvedélyes, amikor elfogja a lelkesedés. Az egyhangúság soha nem vezet nagy tettekhez."
Paulo Coelho

"Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt."

Dan Millman

Tess Gordon
Tess Gordon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Tess Gordon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.