Kertes ház

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 15 Nov. 2012, 11:32

Tess gyorsan kapcsol, az ütéseket, amiket bevisz nekem, könnyedén elszívom, ennél nagyobb mennyiséget is kaptam már, de ahhoz pont elég lehet, hogy ezeket kiüssem. Közben a kitérés lassítja a folyamatot, de most, hogy nekem csak arra kell figyelnem, nem okoz nagy gondot. A probléma inkább az, hogy lassan tényleg Kitának lesz igaza, és az egész hely össze fog omlani, ha sokáig lövik még a lézereiket ezek a szörnyek. Végül elindíthatom a támadásomat, de még egy utolsó lézert kapok szemből. Ráadásul mögülem Tess repül tetemes sebességgel. Ha simán kitérek a lézer elől, akkor Tess kapja be, ráadásul becsapódik valahova, mondjuk a falba, és ránk omlik a fél ház. Szóval ennél valami elmésebb ötlet kell.
Leguggolok a lézer elől, egyik (nem törött) kezemet viszont felnyújtom, hogy épp elérjem a felém száguldó Tesst. Mivel hatalmas erővel csapták meg, számítok rá, hogy hatalmas energiát fogok elnyelni belőle, így már kezd sok lenni, úgyhogy nem is tartogathatom sokáig. Megpróbálom lerántani Tesst magam mellé, hogy a lézer ne kapja telibe, aztán kilövök, mint egy puskagolyó, és szemben lévő ellenfélre támadok.
-Fedezz! - Szólok Tessnek, mert nem esne jól ha támadás közben a másik rám lövöldözne lézerre, remélem Tess valahogy kibírta az ütést, és le tudja foglalni a másikat.
Az egyszerű frontális támadás persze nem lenne elég, láttam, hogy milyen gyorsak ezek a szörnyek. A folyosó falára próbálok ugrani, majd onnan egy akrobatikus mozdulattal ellököm magam, ezzel a folyosó másik oldalára kerülve, így máris megzavarom, hogy ne tudjon leszedni a lézerrel. A másik oldalon aztán a faltól ellökve magam először látszólag fejre támadok, de ez csak egy beijesztő, szurkáló mozdulat, a valódi támadás a szörny oldalára irányul, és ezúttal nem teljes erőből. Térddel próbálom oldalba kapni, de épp csak hozzáérek, és rögtön leadom az elszívott energiákat. Tess ütései, aztán a szörny ütésétől repülő Tess együtt már több tíz tonnányi energia lehet, remélem ez megteszi a hatását.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Tess Gordon Szomb. 17 Nov. 2012, 13:33

~ Jó! Jó! Nem jó.... ~
Elsőre úgy tűnik menni fog a dolog, nagyjából rájövök a nem túl bonyolult fortélyra, így sikerül átadnom az erőt Taonak, vagy valami ehhez hasonlót. Közben úgy néz ki sikerül a lézereket meg a szörnyeket is kerülgetni... már-már túl nagy a boldogság.
És ahogy szokott lenni a dolog a lehető legrosszabbra fordul. Hamarosan arra eszmélek, hogy valaki belekavart a terveimbe és kilőtt nyilvesszőként repülök... Egy nagyon dühös, és szerencsétlen nyilvesszőként....
Ha Taonak sikerül elkapnia, akkor próbálom kicsit tompítani az esésem, hogy ne teljes erővel csapódjak bele a földbe, mint valami megvadult rakéta, aztán ha sikerül és a lézer már elsuhogott követem a további utasításokat. Ebben mindig jobb voltam, ha mondanak valamit én megcsinálom. Habár valamilyen szinten a saját fejem után megyek, de ez most nem az a helyzet.
Tehát nem is nézek vissza, a problémás szörnyre támadok, minimum kerülgetem erről-arról, hogy velem kelljen foglalkoznia és ne tudjon Taora támadni és ha elég közel érek megpróbálok bevinni néhány ütést, illetve vetődéssel, gurulásokkal vagy ugrásokkal megpróbálok közel kerülni és kirúgni a lábát, akkor aztán majd eregetheti a szemét a plafonra...
Habár talán az épületnek már sehová nem lenne jó, ha bekapna egy találatot, de én jelenleg harcosi minősítésben vagyok itt, nem pedig mint műemlékvédő, így első sorban a lány kiiktatására koncentrálok.

_________________
"A harcos egyszerre fegyelmezett és szenvedélyes, amikor elfogja a lelkesedés. Az egyhangúság soha nem vezet nagy tettekhez."
Paulo Coelho

"Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt."

Dan Millman

Tess Gordon
Tess Gordon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Tess Gordon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Tyler Vas. 18 Nov. 2012, 10:04

A sérülései máris gyógyulóban. Hunyorogva próbálja kivenni a női hang tulajdonosát, nem sok sikerrel. Még a lenti lézer villanások sem világítanak ide be.
-Szóval véletlenül került ide....nem csináltak Önnel semmit?-
Kérdezi, bár szíve szerint lenn harcolna, de be kell látnia végleg, hogy ő itt csak hátráltatná a többieket, vagy ágyútölteléknek jó lenne. A lánc csörgésre felkapja a fejét, szóval ezért nem menekült még el.
-Rendben, segítek....kitalálunk valamit....kinyújtom a kezem, a láncok hol vannak magán pontosan....-
Kérdezi majd ha a nő válaszol, akkor a láncot végigtapogatva, próbálja kitépni ahova az rögzítve van. Erősebb egy átlagos embernél, talán menni fog, ráadásul hátha eléggé meggyengült a lenti harcokba a fal, ahhoz hogy ki tudná tépni a láncot. Ha nem megy akkor nem igazán tudja, hogy szabadíthatná ki a nőt, legfeljebb próbál találni valamit a sötétben, hogy azzal feszítse a láncot a falból.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Nyko Vas. 18 Nov. 2012, 14:43

Nem megy… nagyon nem megy… fenébe mááár…
Próbálom teljes erőből szétfeszíteni a lény mancsait, de ez nem akar sikerülni sehogy se és csak jobban szorít. Most először áldom, hogy az vagyok ami és így még nem vesztettem el az eszméletem és haltam meg a levegő hiány és a vérveszteségtől. Nem adom fel, de érzem, hogy egyedül esélyem sincs, azonban a segítség megérkezik és a lény elenged, mire talajt fogok. a nyakörv darabjai és a lánc csörögve hull le mellém, ahogy négy mancson vagyok a törmelékbe, s összekócolt vértől lucskos hosszú hajam most a földre omlik két oldalt és elől is…
Valami véget ért, most… itt… ebben a pillanatban végleg, azonban nincs nagyon időm ezen gondolkozni, ugyanis az események ezt nem engedik. Kezem ösztönösen mozdul a lánc felé és kapom el, s hátra pillantok föl a dögre, aki épp üt bár nem felém. gyorsan lököm el maga és fordulok felé, hogy míg az ütéssel foglalkozik addig kerüljek hozzá közel és kapjam el a lábát, s emeljem fel. De nem csak az emelés a lényeg, mert próbálok fordulni is, s hagyni, hogy a centrifugális erő megdöntse a dögöt, két erőteljes fordulat után a nekivágni az egyik társának nem finomkodva, minden erőmet bele adva, hogy rövid ideig ugyan, de megtanítsam repülni a dögöt, s ezzel elintézhessek kettőt is. Már ha sikerül.
Ha nem akkor csak arra törekszek, hogy feldöntsem, míg az ütés lendületében van és padlót fogjon.
Bármi is legyen a végkifejlett próbálok nem bekapni egy lövést vagy egy újabb „baráti” ölelést, mert azt már lehet nem sikerülne túlélnem.

Ahogy a lényt megtámad az elengedi Nykot és velem kezd el foglalkozni, ezzel esélyt adva Nykonak egy ellen támadásra, s nekem nincs más dolgom, csak, hogy ne kenjen fel a falra, vagy küldjön ki levegőzni az egyik falon át. Ahogy üt fordulatból én azon vagyok, hogy egy ugrással suhanjak el mélyen a csapása alatt, kihasználva a magasságokban lévő különbségeket. Igaz, hogy nagyon fürge, de akkor is kisebb vagyok, mozgékonyabb és a lendület rá is ugyan úgy vonatkozik, mint mindenki másra, így ha irányt is vált, akkor is az egyensúlyának teljes vagy részleges feladásával teheti meg ami még jobban segít Nykonak.
Ha sikerül kitérnem az ütés elől akkor szökkenek is tovább, s nem adok esélyt a többinek, hogy eltaláljon. A következő szökkenés után megpördülök, hogy lássam Nykot és felé induljak meg ha kell esetleg neki segítség, ha nem akkor megnézem hogy is állnak a többiek… pontosabban Tess és Tao, mert az Angyalt egy ideje nem látom, csak az rémlik, hogy az egyik dög felpostázta, de azóta nem jött még le. elgondolkozok, hogy ha nem bukkan fel akkor felugrok oda körbenézni, ha nincs itt lent rám szükség, bár egyenlőre úgy fest, hogy lesz.

Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 19 Nov. 2012, 12:03

Résztvevők: Jet Li Tao, Tess Gordon, Kita Horigome, Shynomy Rokana és Troy Conroy / Angyal

Tao-nak esélye sem volt arra, hogy elkapja Tess-t, ha ezzel próbálkozik, akkor karja sem maradt volna. A lézer közelebbről jött, mint ahonnan Tess repült.
A lények nem túl gyorsak, de a folyosó pont ellentétes oldalon van Tao-hoz képest, aki majdnem a kijárati falnál volt, így mire végrehajtotta a manővereit és támadni készült a lény is már immáron újra vele szemben volt. pontosan szemből repült neki, az ismét lőtt lézerrel, ami ezúttal mellkason találta Tao-t, de a lendület miatt a férfi végretudta hajtani, amit akart és az elnyelt energiákból támadott a lény oldalára. Az most nem dőlt el ugyan, csak féltérdre zuhant ettől. Ebből a rúgásból is érezte Tao, hogy ritka masszív darabok ezek a valamik.
Mivel Tess-t nem sikerült elkapnia Tao-nak a mutáns lány a folyosón érkezett meg és landolt, ahol a fal állította meg. Itt is tudott tompítani az esésen, így nem zúzta magát össze rajta és még úgy-ahogy talpra is sikerült állnia ebből. A lény, ami idedobta az előbb nem fordult Tao irányába, csak rá figyelt szerencsére, Tess pedig elindult felé. A lendület miatt sikerült kisöpörni a lábát, azonban Tessébe is fájdalom hasított, ahogyan megtette, nem sérült meg tőle, csak a kellemetlen, mintha valami masszív dologba rúgott volna. A lény elterült a lány mellett és próbált felkelni szinte azonnal, a Tess-hez közeli karjával meg a lányt elkapni.
Shynomy sikeresen elkerülte a kart, ami lecsapni azt. Azonban látta Kita-t is, a lánc a lény lábára tekeredett, Kita pedig teljes erőből próbálta megforgatni a lényt, az megrántotta a láncot, vagyis a lábát, a lánc egy hatalmas reccsenéssel tört el és Kita alól szaladt ki a talaj, ahogyan ő emelkedett meg ettől. A még szinte egyetlen egyben levő falnak csapódott, amit a vámpír át is szakított és egy másik üres szobában ért földre és ott is csak a másik fal állította meg, és az is megrepedt hála az erős becsapódásnak. A lény visszafordult Shynomy felé.
Odafent a nő válaszolt Angyal kérdésre.
- Nem… engem nem, de láttam, hogy másokkal mit tettek – felelte.
A láncot a nő odadobta a férfihoz, aki megérezte ezt és így sikerült kitapogatni a falnál levő részét. Amikor próbálta kitépni a falból hirtelen jeges fájdalmat érzett a mellkasában, ami az egész testére kezdett kiterjedni, és forróságot, ahogyan valami meleg folyt végig a mellkasán.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kertes ház - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Tyler Hétf. 19 Nov. 2012, 15:46

Legalább egy valakit sikerül megmenti ebből a borzalomból. elszántan megmarkolja a láncot, amit a nő a kezébe dob, és visszafelé haladva sikerül kitapogatnia a falba rögzített részét.
Nem érezné, hogy annyira gyenge lenne az a rész, de ha meg sem próbálja, ki sem derül, ki tudja-e rántani. Megmarkolja és amikor teljes erejéből megrántaná a láncot, hirtelen jéghideg árasztja el a felsőtestét, ami pillanatok alatt átterjed az egész testére. Felnyög, érzi ahogy valami, nyilván vér, árasztja el a mellkasát.
Valaki, valami - a nő? - átdöfte a felsőtestét. Remegve próbál, előre lépni, és hátra nézni ugyan abban a pillanatban. Ktéli, hogy ezzel megszabadul attól a valamitől ami átfúrta a mellkasát, a láncot elejtve próbálja meg kitapintani a fegyvert vagy mást ami átszúrta. Ekkora sebbel, pillanatok alatt elájul, és valószínűleg ha nem teszi szabaddá a sérülést begyógyulni sem fog, ezért minden egyre fogyatkozó erejével próbálja meg kirántani valahogy magából azt....
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 20 Nov. 2012, 14:37

Tess túl gyorsan száll el felettem, én viszont nem vagyok elég gyors, és még a kis trükkömmel együtt is eltalál a szörnyeteg a lézerével. Legalább kettős a találat, én is beviszem neki a több tonnás támadást, amitől azért megroggyan, féltérdre esik. Én is hátratántorodom a találat miatt, a mellkasomat égette meg most a lézer, a fájdalom jelentős, de ha egy valamit megtanultam az évek során, az a fájdalom kezelése.
Összeszorított fogakkal rázom meg magam, a lény még eszméleténél van, és amíg ez így marad, nem pihenhetek. Most, hogy nincs elszívott energiám, nem tudok nagy ütést bevinni neki, az egyetlen, amit tehetek, hogy megpróbálom feltartani, amíg Tess ideér.
Amíg ő féltérden van, megpróbálok mögé kerülni, és mielőtt felállna, elkapom hátulról a nyakát. Most végre kiderül, hogy működik-e a képességem rajtuk is, képes vagyok-e elszívni az ő mozgási energiáit is, vagy befuccsol a tervem. Első sorban tehát megbénítani akarom, elszívni az energiáit, ha ez sikerül, akkor az elszívott erővel támadom meg, az adott pozícióból egy tarkóütés a legegyértelműbb. Ha viszont nem tudom megbénítani, akkor csak arra koncentrálok, hogy minden erőmmel elfordítsam a fejét a másik harc, főleg Tess irányából, nehogy kellemetlen meglepetés érje a nőt. Természetesen ezt csak addig tudom csinálni, amíg a lény fel nem áll, vagy meg nem próbál elkapni, ebben az esetben gyorsan el kell ugranom a közeléből, és ismét a lézerek elől kell kitérnem.
-Jól jönne egy kis segítség, ha majd ráérsz egy percre! - Szólok oda Tessnek, ha a bénítás nem működik.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Tess Gordon Kedd 20 Nov. 2012, 19:09

Nem éppen kecses röptömnek ismét egy fal vet véget. Lassan már kezdek attól félni, hogy az épület ránk dől, hogyha még néhány ilyen becsapódást pródukálok. Mostmár szinte mindenem sajog, de nincs még vége a játéknak.
Szerencsére valamennyit sikerül csökkentenem a becsapódás erejét és a lendület visz is vissza a szörnyikémhez. Mivel a legjobb védekezés a támadás próbálkozom a gánccsal, ami sikerül is, de úgy, mintha egy kőfalba rúgnék bele... Habár ez a kőfal szerencsére legalább eldől.
Mostmár tanulva előző hibáimból nem becsülöm le a lény sebességét, így nem állok neki malmozni örülve a sikeremnek, hanem amint sikerült leteríteni, leküzdve a fájdalmaim azonnal egy villámgyors mozdulattal a lábaihoz szökellek és lendületem is beleadva a mozdulatba próbálom megforgatni a lányt, mintha diszkosz lenne, hogy a saját súlya és az én lendületem is segítsen a megemelésében. megtanultam már, hogy nem mindig a nyers erő a megoldás, habár azzal is rendelkezem, nem is kevéssel.
Ha a dolog valamiért mégsem sikerülne, akkor maradok az ütés-kiérés taktikánál, próbálom elkerülni a lézereket amennyire lehet, majd ha meghallom Tao hívását megpróbálok az ő segítségére is sietni, persze csak ha nem sikerült a monstrum levegőbe emelése a kis búgócsiga trükkömmel. Ha már mozgásban van és motollaként pörgünk megpróbálom úgy elengedni, hogy valamelyik másik társának csapódjon neki röptében, hátha az egyik szörny súlya elég ahhoz, hogy rendes sérüléseket okozzon egy másiknak esetleg mind a kettőnek.
Ha bármi balul sül el kitérve hátrálok Tao felé, és első sorban a lézerekre koncentrálok.

_________________
"A harcos egyszerre fegyelmezett és szenvedélyes, amikor elfogja a lelkesedés. Az egyhangúság soha nem vezet nagy tettekhez."
Paulo Coelho

"Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt."

Dan Millman

Tess Gordon
Tess Gordon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Tess Gordon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Nyko Szer. 21 Nov. 2012, 17:04

Siker… vagy nem… szinte lassított felvételben látom ahogy a lánc elpattan, de már képtelen vagyok bármit tenni a saját mozdulatom ellen, s az eredménye, hogy a falnak csapódok, ez nem lenne baj, ha a fal megtartana, de ehhez már túl gyenge és simán átviszem minek következtében még a következő falat is elérem, de az megtart… éppen hogy, de ahhoz nincs se időm, se lélekjelenlétem, hogy megragadjak a falon, így a következő „pofont” már a padló adja, amin elterülök egy kis időre.
~ Még mázli, hogy nem élek ~ nyöszörgöm gondolatban, miközben feltápászkodok. Szar állapotban vagy az nem kétséges és tuti van jó pár úgy mond „Élettel össze nem egyeztethető sérülésem is, de annyi baj legyen, majd iszok vért és jobb lesz… azthiszem… talán… hagyjuk…
Tekintetem a lyuk felé fordítom amit én okoztam, s a szörnyet nézem, ami most már az én kis Lupine-om szemelte ki magának.
~ Na abból nem eszel ~ igen csúnyán nézve a dögre veszek egy nagy lendületet és vissza ugrok a szobába ahol zajlik a harc, hogy utána egy újabb ugrással a fejére mérhessek egy jókora ütést, míg nem rám figyel.

Nyko elszáll, ami kicsit se jó hír főleg, mikor a lény is rám néz… szívás… figyelek a szemére, és arra, hogy kitudjak térni a lézere útjából, s amint lő és kitértem előle rögtön neki ugorjak teljes erőből és próbáljak a fejére mérni egy hatalmas ütést. Csak reménykedek, hogy olyan gyorsan nem tud lőni egymás után, és akkor sikerrel járok, ha nem akkor bajban vagyok. Annyi biztos, hogy az adrenalin szépen dogozik a szervezetemben megmozgatva a vésztartalékokat, a túlélési ösztönöm azon része azonban úgy fest, hogy nem működik ami azt kiabálná, hogy futás… bár nem hiszem, hogy lenne hova futni most, ha más nem akkor még nagyobb bajba. Azért arra ügyelek, hogy a lényem ne mozogjon túl sokat, hogy egy esetlegesen hátulról jövő támadás is sikeres lehessen és ha megoldhat akkor az én támadásom is úgy időzítem, hogy a hátulról jövővel egyszerre történjen meg.
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 22 Nov. 2012, 10:36

Résztvevők: Jet Li Tao, Tess Gordon, Kita Horigome, Shynomy Rokana és Troy Conroy / Angyal

Tao rámászik a lény hátára és átkarolja a nyakát, a kellemetlenség itt kezdődik, hogy a képessége bizony nem hatott erre a lényre, ami pedig alkalmazkodva arra, hogy Tao gyors és miket szokott tenni, az egyik karjával elkapta azt, amivel Tao átkarolta, még mielőtt a férfi távozhatott volna onnan. Egyszerűen hanyatt vágja magát, hogy így vonja ki a mutánst a forgalomból.
Tess sikeresen megragadta a saját ellenfelének a lábát és kitért a kar útjából. Diszkosz módjára ragadta meg és nekihajította neki annak, amelyikkel Shynomy harcolt, révén Taoét mégsem lehetett megdobni, mert már a földön feküdt. A két lény egymásnak csapódott és a falnak zuhantak…
Shynomy kitért a lénye útjából, Kita pedig indult visszafelé, amikor az egyik lény szállt el arrafelé, ahol Shynomy lénye volt. A két eszetlen egymásnak csapódott, majd a lendület miatt még tovább…
Egy újabb hatalmas reccsenés következett és az épület megroggyant, újabb részek váltak le és zuhantak a helységet, ahol a csapat volt kettőbe vágva. A lények nélküli terepen maradt Tess és Kita, míg a szoba másik felében Shynomy és Tao volt az egyetlen „talpon”, azaz háton maradt lénnyel, ami Tao-n feküdt. A másik kettő távolabb volt és nem mozdultak.

Ahogyan Angyal próbált odébb lépni valami dobogást hallott, nem a mellkasából, hanem saját maga elől, a fényben egy pillanatra a saját szívét látja meg, ahogyan egy másik alak tartja. Egy másik nő, aki még mellkason is rúgta ezek után a férfit, az emelet pedig zuhanni kezdett.
Tess és Kita azonban nem maradt egyedül, először a kitépett szívű Angyal zuhant a lábaik elé, akinek már láthatták, hogy a regenerációja miatt egy új kezdett nőni. Ha felnéznek oda, ahonnan Angyal kizuhant egy véres kezű nő áll, a kezében a kitépett szívvel.
Kertes ház - Page 3 2215473-umar_real_woman_incredible_hulks_632

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kertes ház - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 24 Nov. 2012, 15:01

A képességem nem működik, és nem ez a legszomorúbb dolog, amire két másodpercen belül rá kell jönnöm. A szörny sokkal gyorsabb nálam, és az előző csapásom nem kábította el eléggé, így előbb megragad aztán...
-Segítsé... - A kiáltás végét elharapom, nagy levegőt veszek, és másik kezemet magam elé húzva próbálok utolsó erőmmel egy kis plusz teret szerezni.
Ahogy rámfekszik a szörny, érzem, hogy bár nem fizikai erő mozgatja, attól még ugyanúgy van tömege, amivel hamarosan összenyom. A magam elé tett karomat arra használom, hogy minimális helyet biztosítsak a tüdőm számára, és ne fulladjak meg - vagy legalább is ne azonnal.
Bár ilyet még nem csináltam, most beugrik egy lehetőség, amit használva időt nyerhetek magamnak. Az egész csak fizika, amiből nem voltam kitűnő, de arra emlékszem, hogy minden erőnek van ellenereje. Még ha a szörny energiáját nem is tudom elszívni, itt is van valami, ami ellenáll annak. Jelen esetben a talaj, ami ugyanakkora erővel tart, mint amekkorával a szörny nyom. Ha ilyen indirekt módon el tudomszívni az energiát, azzal úgymond megtarthatnám a szörnyet, anélkül, hogy összepréselne. Ledobni nem tudnám, de legalább nem is lapítana szét.
Miközben erre koncentrálok, és próbálok spórolni az oxigénnal, azért erősen reménykedem benne, hogy Tess nagyon hamar ideér, és megmenti az életemet.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Nyko Vas. 25 Nov. 2012, 01:59

Az események gyorsan változtak, így mire kiértem, a lénynek játszó társa akadt, hála, hát úgy fest Tessnek. Erős lány… jobb lesz szemmel tartani a későbbiekben. van benne erő, kitartás és nem fut el sikoltozva, ha a helyzet rosszra fordul. Ez még jól jöhet. Főleg most, de lehet később is. Úgy fest, hogy egy ideig az ő társasága lesz amit élvezhetek. Bár ez elég hamar megváltozik mikor közénk pottyan angyal, bár úgy fest eléggé szívtelen most ahogy nézem, de minden jel szerint ebből is talpra áll.
- Tess… - szólalok meg csendesen - … ne az angyallal állj neki foglalkozni… - majd felbökök ahonnét érkezett a lábunk elé, s a nőt figyelem hideg tekintettel, s vörös lélektükreimet le se veszem róla. - … ő az aki fontosabb most. – hangom nem a legjobb.. elég nehézkes, végig, hát sérült légcsővel nem egyszerű. s igen nagy megerőltetés is. Szerencse, hogy nem lélegezek, nagy szerencse… Elég horrorisztikus látvány lehetek.. sérült légcső, verőér, mégse vérzek, mégse fekszek… hanem mozgok.
- Ha eddig nem jöttél rá… akkor most mondom… nem vagyok élő… és ez a különbség köztünk… mire.. korábban… utaltam… - eresztek megy egy mosolyt, de nem nézek a lányra, csak fel a nőre. - …de ennek ellenére… veletek vagyok… - hangom csendes marad, talán nem is menne most kiáltás, de minek is az, ez is elég…

Kitérek a lényem útjából, mire az megkapja az egyik társát „légi postán”, s mindketten falat fognak, minek hála leszakad az épület újabb része… talán vége, vagy mégse, mert akkor hallom meg Tao hangját és látom meg a lényt, ami elől jön a hang.. jó eséllyel alatta van és nem is várok sokat… megindulok felé lehetőleg úgy, hogy ha lehet, hogy a látókörén kívülről ronthassak rá és ne kapjak lézert, vagy legalábbis minden erőmmel azon vagyok, hogy gyorsan oda érjek találat nélkül, s amint elérem, akkor elérjem, hogy a lény leszálljon Taoról, vagy ha a közeledésem erre nem lenne elég, akkor úgy helyezkedni, hogy elkaphassam a lábát, vagy rosszabb esetben a kezét, s annál fogva kalapács vetés serűen forgassam meg és tessékeljem odébb a megfelelő pillanatban elengedve, ha más nem akkor a falon át, már ha van rá helyem… ha nincs akkor beérem a lény falhoz és padlóhoz való csapkodásával, de lehetőleg úgy, hogy közben azért Mr Taot ne puhítsam meg a lénnyel együtt.
Ha a lény mozgás képtelenné válik, akkor gyorsan Taohoz lépek és megnézem, hogy milyen állapotban van.

Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Tess Gordon Vas. 25 Nov. 2012, 20:39

Egy pillanatra szétárad az ereimben a megkönnyebbült győzelmi mámor, hogy talán jó nyomon vagyok, hogy rájöttem mit is kell tenni, amikor végre sikerül megmozdítanom a behemótot, sőt el is dobom... Nos igen, arra számítottam, hogy lesz egy kis romboló erejük, de mindig újra és újra meglepődök a saját erőmön... Egyszerűen brutális.
Azonban a sors nem sok időt hagy nekem örömködni, máris indulnék tovább, hogy segítsek a többieknek is, ha már együtt csöppentünk, illetve pontosabban másztunk bele ebbe az őrületbe, hát úgy igazságos, hogy vigyázunk egymásra.
Azonban egy váratlan esemény pontosabban az épület összezuhanása kissé elszigetelt attól, hogy segítsek Taoéknak. Egy pillanatig felmértem a helyet, és meg kellett jegyeznem, hogy olyan vagyok, mint elefánt a porcelánboltban...
~ Azt hiszem tartozom egy bocsánatkéréssel a tervezőnek... ~

Aztán az események felgyorsulnak, angyal jelenik meg, majd valami hibbant liba egy szívet szorongatva a kezében.... Aztán Kita is őrültségeket kezd el beszélni. Mármint nagyjából tudom mi a képessége Angyalnak, ráadásul nem vagyok irgalmas nővérke, hogy azonnal rohanjak kötözni a sebét, így meg sem fordult a fejemben, hogy sötét pillantásom elfordítsam a nőről. Figyelem minden mozdulatát és ha bármi támadó jellegűt tesz a legrövidebb úton menekülök fedezékbe. Ha hagy annyi időt, akkor nem nézek Kitára, de válaszolok neki.
- Ne aggódj, nem vagyok olyan buta, amilyennek tűnök. - mondom csendesen, majd lassan megemésztve a szavait még hozzá teszem.
- Én sokat szenvedtem azért, ami vagyok. Nem érdekel mi vagy, amíg az oldalamon harcolsz.
És csak ezek után szóltam a nőhöz, ha még mindig nem támadt. Hülyeségnek tartottam azonnal rátámadni, előbb nem ártott a "békésebb" út, aztán végső esetben a harc.
- Maga meg kicsoda? - kérdeztem nyugodtan, továbbra is feszülten figyelve.

_________________
"A harcos egyszerre fegyelmezett és szenvedélyes, amikor elfogja a lelkesedés. Az egyhangúság soha nem vezet nagy tettekhez."
Paulo Coelho

"Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt."

Dan Millman

Tess Gordon
Tess Gordon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Tess Gordon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Thorhalla Kedd 27 Nov. 2012, 09:13

Résztvevők: Jet Li Tao, Tess Gordon, Kita Horigome, Shynomy Rokana és Troy Conroy / Angyal

Tao próbálta a maga alatt levő talaj energiáját elnyelni, ami igencsak recsegni és ropogni kezdett emiatt. Shynomy is megérkezik oda hozzájuk, óvatosan, nehogy a lény eltalálja. És éppen emiatt lett késő az egész, már ő is hallotta, ahogyan a közelbe lépett, hogy a talaj nagyon meggyengült, Tao valamit művelt vele. A viszonylag könnyű lány volt, aki végül megadta a kegyelemdöfést az egésznek és a talaj hangos reccsenéssel szakadt be, a páros és az eszetlen pedig jó sok törmelékkel és három halott nővel együtt, illetve a káddal a pincébe zuhant a szoba azon a részén levő vérrel együtt. Tao ellenfele pedig mozdulatlanul feküdt most éppen a földön.

A csapat másik fele hallotta, hogy valami megint beomlott az épületben, Angyal mellkasa eddigre forrt össze és regenerálta vissza a szívét a férfi. A nő egyelőre nem felelt, csak valamit felrajzolt a levegőben a szív körül izzó jelek kezdtek megjelenni – rúnák, de ezt innen senki sem ismeri fel. A jelek hatására a szív teljesen befeketedett és újra dobogni kezdett, lüktetni a nő kezében. Ahogyan ezt elkezdte, mint Angyal is tette nekiállt regenerálni hihetetlen gyorsasággal, valami nőni kezdett a nő kezében. Mielőtt azonban bárki cselekedhetett volna Kita-ra nézett kedvesen mosolyogva.
- Öld meg őket vámpírkám – mondta. – A bátyám, Dormammu dicsőségére!
Kita pedig érezte, hogy nem tud ellenkezni a parancsnak.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kertes ház - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Nyko Kedd 27 Nov. 2012, 16:13

Tessre pillantok, egy időre és elmosolyodok, de nem túl sok időt fordítok erre és visszanézek a nőre, látom, hogy csinál valamit, de nem tudom, hogy mit, és ez zavar. Valahogy nem is akarom megtudni mire készül, de úgy érzem, hogy hamar megfogjuk tudni, majd megfagy az ereimben a vér ahogy a nő rám néz.
- Fuss – nyögöm, egy rémült pillantással, azonban a következő pillanatban, már hideg vörös szemeimmel nézem Tesst. Nem látok benne se barátot, se szövetségest, csak egy áldozatot. Elmémben ott van mindent, ami ennek ellent mond, de valami teljesen elnyom mindent, s azonnal támadok, nem hagyok neki sok időt, hogy felfogja, mi is történt. Csak cselekszek. Hátulról próbálom térdhajlaton rúgni, hogy letérdeljen és ha ez sikerült, akkor rögtön támadok, s próbálok hátulról elég nagy ütést mérni rá, hogy eszméletét veszítse. Csak az volt a parancs, hogy megöljem, az nem, hogy gyorsan is kell csinálnom, s akkor már táplálékom is lehet, mielőtt kileheli a lelkét.
Természetesen készen állok arra is, hogy védekezik, de ebben az esetben az ütéseit, rúgásait használom fel ahhoz, hogy a padlóhoz vágjam a törmelék közé, vagy épp a falnak. De mivel jelenleg a megölése előtt a célom, hogy véréből ihassak, így a kiütésére törekszek, bár ha meghal, akkor ott a másik az angyal.
Természetesen ha feláll, akkor rá is figyelek, de elsődleges figyelmem az erősebb ellenfélé, azaz Tess-é

Az események gyorsan változnak, ahogy hirtelen eltűnik a talpam alól a padló és zuhanás következik pár hulla, vér és jóóó adag törmelék társaságában. Ráadásul Tao és a lénye és lefelé tart. Amint talajt érek és már nem akar semmi más a fejemre esni vagy épp ráfolyni, akkor szedem össze magam annyira, hogy a kádhoz botorkálok, felemelem, a nehezebb darabját és nemes egyszerűséggel vágom vele fejbe a szörnyet, egyszer vagy kétszer vagy többször, míg biztos nem vagyok benne, hogy nem kel fel, majd Taora nézek sóhajtok egy nagyot. Minden bizonnyal nem vagyok a legjobb állapotban én se, ahogy ő se.
- Szerintem ugorjunk ki azon a lyukon – bökök a plafonon tátongó lyukra. – vagy keressük meg a feljárót. A többieknek biztos kell segítség. – látványosan nem azzal törődök, hogy én milyen állapotban vagyok, pedig lehet nem ártana, ha végre azt is tenném, hiszen a robot tett róla, hogy csúnyán beverjem a fejem, s azóta megállás se volt… csak egy extra pocsék nap, semmi több… Taora nézek válaszra várva, s kiderülhet, számára is, hogy nem én vagyok a párosból az irányító alkat.
- Ön mire képes? – teszem fel a nagy logikusnak tűnő kérdést – én gyorsabb vagyok egy embernél, jobbak a reflexeim, jobbak az érzék szerveim, erősebb vagyok. E mellett harcra lettem képezve, bár közel se annyira, mint Kita. Legalábbis egyenlőre. – mondom, majd hozzá teszem csendesen. - Bár ő már más, mint Tess, vagy én… - közben tekintetem az ajtót keresi, ha esetleg Taonak nincs kedve ugrálni.

Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 27 Nov. 2012, 19:44

Ahogy érzem, hogy megreccsen alattam a padló, eltűnődöm rajta, hogy mennyi ideig képes megtartani valami, ami már semmilyen erőt nem fejt ki a rá nehezedő súllyal szemben. Valahogy belezavarodok a gimnáziumi fizikába, ahogy mondtam, sosem volt az erősségem, és az sem segít az összpontosításban, hogy megnyílik alattam a föld. A becsapódás és a rám zúduló törmelék energiája már nem okoz gondot, és hála az égnek, a szörny nem rám zuhan, hanem mellém a földre. Így most megint van egy kis energiatartalékom, amit felhasználhatok majd. Leporolva magamat felállok, és nagy levegőt veszek párszor, hogy a tüdőm újra visszanyerje eredeti méretét, miután a szörny alaposan összenyomorgatta.
Eközben Shynomy löki a rizsát, ami nagyon hasznos, de ha jól hallom, azért még nincs vége a napnak. Ahogy elhallgat, meghallom az egy emelettel feljebbi hangokat valami vámpírról. Többet nem tudok értelmezni, de ez is épp elég, hogy akcióba lendüljünk.
-Elszívom a mozgási energiát - summázom a dolgot a nőnek, és az elszívott energiával együtt elrugaszkodom a földtől, hogy kiugorjak a lyukon, vissza a fenti emeletre. Nem pont a verem szélére próbálok érkezni, mert az nem biztos, hogy túl stabil lenne. - És le is tudom adni - teszem hozzá Shynomynak, miközben már a fenti helyzetet igyekszem felmérni, és mivel nem tudom, mivel találom majd szembe magamat, elsődlegesen most még a védekezésre összpontosítok.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Tyler Pént. 30 Nov. 2012, 13:56

Kipattannak a szemei, ahogy a vissza nőtt szíve újradobogni kezd. Levegő után kapkodva, izmai görcsösen rángatóznak. Meggyógyult, de elég nagy sokkot kapott lévén, most tépték ki a szívét. Ráadásul még életben volt az esemény alatt. Ahogy fekszik látja a nőt a szívével a kezében, ahogy fura mágikus jeleket rajzol köré, majd valami elkezdi regenerálni magát, az ő kitépett szívéből, legalább olyan gyorsan ahogy ő regenerálja saját magát. Megpróbálja térdre húzni magát, ekkor az egyik nő, a másikra támad a démoni nő parancsára.
A keze egy deszka vagy bármiféle fegyvernek mondható dolog után keresgél, aztán ha talál, megpróbálja Kita lába közé rakni és megrántani azt, hogy ha nem is elgáncsolja, legalább kibillentse az egyensúlyából, és a másiknak legyen ideje reagálni. Utána próbál fel állni és védekezésre állni, miközben szemmel próbálja tartani az épp az ő szívéből létrejövő valamit.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Tess Gordon Szomb. 01 Dec. 2012, 19:30

~ Rendben, első számú szabály, nem tárgyalunk őrült szociopatákkal.... ~
Nem voltam hülye, hogy ott csücsüljek, amíg szép lassan kinyírnak és azt kérdezgessem: most miért? Mivel Kita épp az előbb kötötte az orromra, hogy nem stimmel valami így kicsit kisebbet esett az állam, habár bevallom azért koppant így is rendesen... Ez a nő nagyon nem oké, maradjunk annyiban.
De amint meghallottam a szavait azonnal felkötöttem a nyúlcipőt. Szégyen a futás de hasznos alapon. Harcos vagyok, nem öngyilkos terrorista. Ha egy olyan nővel kéne megküzdenem, aki a társam arra kényszeríti, hogy ellenem törjön, akkor inkább a menekülést választom. Tehát még Kita szavai előtt azt tettem, amit ő is tanácsolt később, futottam.
A tervem alapvetően az volt, hogy kirohanok a két ellenség közül és megkeresem a többieket, hátha a társa tud kezdeni valamit Kitával, hátha nem hiába mászkálnak párban, hanem az egyik tudja kezelni a másikat... Vagy ha nem, végső esetben akkor is több esélyem van a többiekkel együtt.
Tehát ha volt ablak vagy ajtó, akkor azon iramodtam ki a többieket keresve, ha pedig nem, akkor a lehető leggyorsabb sebességemről nem is lassítva mini faltörőkost játszottam csak nem fejjel mentem a falnak, hanem kézzel teljes erőmmel belevágtam egyet lendületből és megpróbáltam utat törni magamnak végső útként a falon, ha más nyílás nem volt.
Persze ha Kita kartávolságon belülre, vagy veszélyes közelségbe ért, mert a kezdeti gyorsaságom nem lett volna elég, akkor elvezetve a támadásait a saját lendületét fordítom ellene, mialatt keresem a rést a védekezésén, hogy leterítsem egy teljes erejű ütéssel, hogy egérutat nyerjek. Közben amikor meglátom, hogy Angyal is megmoccan és próbál segíteni, két ütés között odakiáltok neki.
- Menekülj ki! Túlerőben vannak, meg kell találnunk a többieket, velem ne törődj! - mondom a férfinek, közben Kitára koncentrálok. Ha kifelé indul, és sikerül kiiktatni Kitát, vagy csak idő nyerni, akkor megyek én is minél előbb, feltéve ha a nő nem csinál még valami bűvésztrükköt. Mellesleg negyed szemmel őt is próbálom szemmel tartani, hogyha valamivel próbálkozna ne legyek teljesen tehetetlen.

_________________
"A harcos egyszerre fegyelmezett és szenvedélyes, amikor elfogja a lelkesedés. Az egyhangúság soha nem vezet nagy tettekhez."
Paulo Coelho

"Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt."

Dan Millman

Tess Gordon
Tess Gordon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Tess Gordon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Thorhalla Vas. 02 Dec. 2012, 10:38

Résztvevők: Jet Li Tao, Tess Gordon, Kita Horigome, Shynomy Rokana és Troy Conroy / Angyal

Tao és Shynomy feljutnak vissza a földszintre. Ott körbenézve megvan a lyuk, amin leestek, a falon a többi, de arról, hogy a szoba másik felében mi zajlik nem tudnak semmit, most már hallják a hangokat, de mivel leszakadt korábban ismét a plafon és a törmelékek elzárták őket a szoba másik felétől, így még mindig nem látnak át oda. A folyosóra nem lehet kimenni, az ablak előtt egy hatalmas gerenda van, ami láthatóan a felső emelet többi részét tartja meg, hogy ne zuhanjon le. így a két kiütött lény felé lehetett jelenleg csak menni és úgy kimenni az épületből a főbejárat környékén, majd kint eljutni a szoba másik felébe, ahol a többiek voltak. Mert ha ugrással próbálta volna megoldani a törmeléken való átjutást a páros, az épület valószínűleg teljesen rájuk omlik. A hangos mély üvöltést ők is hallották a másik részről és odakint az udvaron meglátták a Kita és Tess párosát.

Tess rohant kifelé és Kita követte, Tess kiért, de mint egy ragadozó vetette rá magát a másik nő. A térdhajlatára kapott egyet Tess, mire térdrerogyott, ekkor tudott csak hátrafordulni és megütni Kita-t, aki ennek hála lekerült róla. Tess támadott és a másik védekezett, vagy éppen fordítva, de egymást nem igen tudták eltalálni, ez addig a pillanatig ment így, amíg bentről egy mély üvöltést nem hallottak, Kita ekkor fagyott le egy pillanatra, valami furcsát érzett a hang irányából, de egyelőre nem tudta, hogy mi az.

Tess rohanva elindult kifelé, Kita utána, a képességeik miatt olyan gyorsan, hogy mire Angyal talált magának valamit, amivel a vámpírt megállíthatta volna a két nő már nem volt az épületben, hanem kiértek onnan, révén alig pár lépésnyire volt csak nekik a kijárat. De így, hogy Angyal bentmaradt, láthatta, hogy az a valami, ami a nő kezeiben, majd előtte növekedett, ahogyan vett fel fizikai formát, legalább olyan gyorsan, mint ahogyan saját maga is regenerál. Egy szárnyas, undorító lény állt össze belőle, ami a végén egy mély üvöltéssel nyitotta ki szárnyait.
Kertes ház - Page 3 2195927-tt_cv9_02


Kertes ház - Page 3 00120

Nem Tao, nem hallod, hogy mit mondott a nő a vámpírról. Ha leírom, hogy halljátok, halljátok.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kertes ház - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 02 Dec. 2012, 19:40

//Oookés, azt hittem, közelebb van.//

Mivel a helyiség itt tele van törmelékkel, és a macskalány ígéretéhez híven tényleg majdnem leomlasztotta már az egész épületet, jobb ötletnek tűnik, ha kerülővel megyünk. Mivel meglátom odakint Tesst és a másik nőt, jó ötletnek tűnik elhagyni a házat, és velük találkozni odakint, úgyhogy el is indulok a kerülő úton. Közben igyekszem a lábam elé nézni, ezek után már bárhol lehet egy újabb meggyengült pontja az épületnek, és nem lenne jó, ha megint beszakadna alattam a ház, vagy rám omlana egy emelet.
Most, hogy van egy szusszanásnyi időm, és adrenalin szintem is csökken egy kicsit, megérzem a lüktető fájdalmat a mellkasomban, ahol korábban eltalált a lézerrel az egyik szörny. Fogaimat összeszorítva veszek erőt magamon, és folytatom az utat kifelé.
Ha kiérek az épületből, az első dolgom, hogy megnézzem, Tessék milyen formában vannak. Nem tudom, hogy ők hogyan és miért jöttek ki, úgyhogy a legjobb ötletnek tűnik egy gyors tanácskozást tartani.
-Mi történt odabent? Hol van Angyal?
A fickót semmiképp sem kéne itt hagyni, már csak azért sem, mert az ő képességével egy ilyen lerombolt városban is el lehet érni, hogy mindenki felépüljön. Elképzelem, milyen lenne, ha bemenne egy kórházba, minden szoba előtt elsétál, és mindenki gyógyultan térhet haza még aznap. Bámulatos képesség.
Miközben a válaszokat várom, az épület felé tekintek, hogy felmérjem az állapotát, mennyire roskadozik, mennyire tűnik veszélyesnek visszamenni oda.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Tyler Szer. 05 Dec. 2012, 10:24

Mire a kezei egy darab vasra szorítanak rá, a két nő már nincs is előtte. Túl gyorsak a számára, dühösen elhajítja a vasdarabot, és beleöklöz a földbe, felsértve a kezeit. Ezt az apró fájdalmat már fel sem veszi, az előzőekhez képest. Felpattan, majd tágra nyílt szemekkel, ledermedve nézi ahogy egy torz szárnyas lény alakul ki még kitépett szívéből. A mellkasára teszi a kezét, döbbenten mered a démoni kettősre. A döbbenettel kevert undorból a lény üvöltése rázza fel, ahogy széttárja a szárnyait.
Sietve megfordul, és ahogy csak bír kifelé fut a két nő után az udvarra. Kétségbeesett nem is kicsit. Ebben a harcban nem sok szerep jutott és ha igaz az amit feltételez a lényről, hogy a szíve miatt hozzá hasonló lény lett belőle....belegondolni sem akar ebbe. Ha szükséges egy két vetődéssel próbálja elkerülni az esetleges támadásokat. De egyenlőre minden porcikájával csak a kijutással foglalkozik.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Nyko Csüt. 06 Dec. 2012, 01:39

Tess kirohan, de nem jut messzire, ahogy lecsapok rá, de őt se kell félteni, ahogy látom, közelharcban feltudja venni velem a versenyt, de úgy, fest, hogy nem jobb nálam, ráadásul nekem az előnyöm, hogy már nem élek, amivel meg nehezen fogja felvenni a versenyt. Játszok vele, hogy esetleg előnyben érezve magát el is bízza magát, azonban nem nagyon, azzal foglalkozok elsőre, hogy földre vigyem, teljesen, vagy ha erre nincs esély akkor fejére mérjek akkorát, hogy elveszítse az egyensúlyát, vagy ha a táv miatt ez nem lehetséges, akkor hasra, hogy összegörnyedjen reflexszerűen. Nem kímélem, azonban, beüt valami amire nem számolok. Egy üvöltés, egy mély üvöltés a ház felül, mire egy furcsa érzés vesz erőt rajtam, de nem tudom azonosítani, és ez egy pillanatra el is csalja a figyelmemet Tessről, de ez csak egy pillanat csupán, s mielőtt ráfigyelnék olyan dolog történik még, ami az én malmomra hajtja a vizet.
A támadásom jellege megváltozik és próbálom Tesst lefogni, úgy, hogy a vagy a földre nyomjam, vagy csak simán elkapjam szemből a torkát és szorítsam annyira, hogy problémás legyen számára a légzés, így a megszólalás is. Amint ez sikerül megszólalok.
- Shynomy! Tao! Valami megszállta Tesst és Angyalt! Segítsetek kiütni őket! A Démonok irányítása alatt vannak! Bent megtámadtak mindketten! – Hangomban nincs pánik, harcos vagyok, nem is lehet benne. Aljas húzás és ahogy Angyal is fut ki, s remélhetően Tess se túl beszéd képes még be is jöhet. Shynomy hinni fog nekem, Tao más kérdés. Ha sikerül akkor jöhet Tao, s az élvezet… Dormammu dicsőségére!

Akkor jöhet az ugra bugra fel, de nem nagyon tudunk innen oda jutni, s közben meg is tudom a képességét is. Eközben megindulunk óvatosan kifelé, a lehető legrövidebb úton, lehetőleg anélkül, hogy a házat a nyakunkba kapnánk közben. Remélem, hogy nem kapunk több ilyen szörnyet azért, s lesz egy kis idő, hogy a vértől is megszabaduljak. Nyko teljes bizalmam élvezi, de azért nem kéne sokáig feszegetni a határait, mert sajnos most nehezebb vérutánpótlást szereznünk, így ezzel lehet lesznek még gondok, s nem kéne, hogy eme problémák már most előjöjjenek.
Ahogy lassan kiérünk, úgy látom meg a harcoló párost, s ahogy Tao közelebb menne úgy kapom el és állítom meg. Gyanakodva mérem fel a verekedőket, hogy vajon miért is támadtak egymásra azok akik elvben egy csapatban vannak. És ez vajon miért nem szúr szemet Taonak, s ekkor hallom meg Nyko hangját és látom, hogy Angyal is fut ki. senki se üldözi. Vajon mi szállta meg őket.
- Oké – vágom rá gyanakvás nélkül és már rugaszkodok is elé teljes erőből, úgy, hogy a pályám keresztezze Angyalét és ha más nem is félre lökjem, s ezzel a futását megállítsam. Azonban becsapódásnál látok meg valamit Angyal arcán, ami aggasztani kezd, s próbálom elvéteni a csapást, ha lehetséges még, ha nem, akkor Azután állok le és kapom Kita felé a fejem és a döbbenettől nem tudok megszólalni egyenlőre.

Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 08 Dec. 2012, 03:58

Résztvevők: Jet Li Tao, Tess Gordon, Kita Horigome, Shynomy Rokana és Troy Conroy / Angyal

Abban a pillanatban, ahogyan Tao feltette a kérdést, hogy merre is van Angyal, az említett férfi ekkor rohant ki az épületből az udvarra. Odabent nem támadta meg őt sem a nő, sem pedig az a furcsa szárnyas lény, ami belőle növekedett.
Kita sikeresen lefogta Tess-t és Shynomy pedig elindult ugorva Agyal felé, akinek az volt a szerencséje, hogy még figyelt az esetleges támadásokra, mindenfélére, így ki tudott térni a rávetődő feline elől, aki így csak mellé tudott megérkezni.
Kita szavait mindenki hallotta, hogy Angyal és Tess az, akit megbabonáztak. Ebben a helyzetben volt épp mindenki, Tao úgy három-négy méternyire a Kita és Tess párosától, tőlük még távolabb úgy három méternyire Angyal és Shynomy. Ekkor sétált ki az épületből a nő, mögötte az a lény, ami növekedett. A nő mosolyogva nézett végig a társaságon, majd Tao-n állapodott meg a szeme.
- Köszönöm Tao, a családod mindig olyan kegyes és segítőkész az enyémmel szemben – mondta. – Megkaptam, amit akartam. Őt.
Nézett egy pillanatra a lényre, aki körül minden rohadni kezdett, olyan ütemben, ahogyan Angyal mellett minden gyógyult. Az aura a társaságot is elérte ennek hála fulladozni kezdtek, a levegő is elfogyott, Kita pedig szó szerint rohadni a holtsága miatt.
- Pokol veletek! – mondta még a nő.
A levegőbe rúnát rajzolt, majd vörös villanás után ő és a lény is eltűnt. Mindenki újra kapott levegőt és Kita-n az átok is megtört, ismét visszakapta saját tudatát. Ami azonban mindenkinek feltűnt, hogy egy hatalmas emberi nagyságú jáde szobor tűnt fel a kinti zöld rész közepén, amit eddig nem láttak. Rajta mindenhol rúnák és mágikus jelek, de csak egy pillanatig izzottak, utána mind kialudt.

A szobor:
Kertes ház - Page 3 Dragon_rising

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kertes ház - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Nyko Szomb. 08 Dec. 2012, 04:49

Tesst sikerül lefogni és tervem úgy fest be is válik, ahogy Shynomy támad, azonban a tervembe baki csúszik mikor megjelenik a nő és a lénye, s jobban előjön a hullalét mellék hatásai rajtam, ami nem épp a legkellemesebb, de majd egy kis vér ivás megoldja és már itt is az áldozat. Míg tart a nagy szónoklat közel hajolok a fuldokló prédámhoz és fogaim a nyakához illesztem, de ekkor történik valami és elhúzom a pofim és rögtön le is ugrok Tessről, s megrázom a fejem a nő eltűnt és vele együtt más is.
- Hogy az a jó ménnyküves. Shynomy! Hagyd! Rohadt… - megrázom a fejem ismét, s elég hülye képet vágok a dolgokhoz, olyan értetlent és zavartat. - ..valaki elárulná, hogy ki a rák volt ez? És hogy a fenébe vont az irányítása alá ilyen könnyen?!?! – vicsorgom és bár szavaim elég általánosak a személyt illetően, azonban ahogy Taot nézem egyértelmű, hogy kitől is várok választ.
Ezután nézek csak körbe és látom meg a szobrot, majd a ház felé nézek majd Tessre.
- Bocsi Tess. Ilyen még nem fordult eddig elő… azt se hittem, hogy lehetséges, hogy van ilyen árnyoldala is annak ami vagyok… Francba! – hogy igen zaklatott állapotban vagyok jelenleg az nem is kérdéses. Kb mindent elvesztettem és még az is kiderült, hogy egyesek úgy rángatnak, mint egy bábfigurát, ráadásul olyan könnyedén. S bár a nyakamon nincs se nyakörv se lánc, most valahogy jobban rabszolgának érzem magam, mint eddig bármikor.

Angyal kikerül ez jó és az események nem várt fordulatainak sora úgy fest, hogy nem akarnak véget érni. Nykoval valami nem stimmel és nem csak ez az egy probléma van, hanem egy nő és a lénye is, aminek megjelenése még egy kegyetlen meglepetést okoz, azaz azt, hogy fuldokolni kezdek, és a földre rogyok, miközben a nő csak beszél, s eltűnik aztán. Újra friss levegőt kapok, amint elmennek, és úgy fest, hogy Nyko is visszatér közénk ezzel egy időben, de elég zavarnak néz ki. Feltápászkodok, s oda sétálok hozzá, s próbálom csitítgatni, bár csak tudnám, hogy mivel is kéne.
- Keressünk vért – mondom csendesen, oda súgva neki – hátha még van. valahol, hogy tudj gyorsabban regenerálódni – simogatom meg lassan a nyúzott pofiját, bár úgy fest, hogy nem igazán rám figyel most, így ez lehet várni fog a sorára.

Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Tyler Szomb. 08 Dec. 2012, 12:24

Korántsem nyugodott meg, ahogy a démoni páros nem támadta meg, se nem követte őt. Hiába ért ki, az egyik nő máris ugrik neki, de szerencsére félretud gurulni a támadás elől. Arra már ideje sincs, hogy figyelmeztesse a többieket, hogy pont nem ő az aki veszélyes a többiekre.
-Nem én vagyok a nő uralma alatt!-
Kiállt a többieknek a vámpírra mutatva, de ekkor hirtelen fulladozni kezd, és szinte érzi ahogy élve kezd elrothadni, de a másik pillanatban már bekapcsol a képessége is. Ledermedve pillant a nőre, majd Tao-ra. De leginkább a saját testéből létrehozott démoni lényt bámulja. Remegni kezd, újabb hiba, noha akaratán kívül, segített létrehozni egy lényt, ami az ő erejének ellentéte. Eleven halál és rothadás, mindenki aki a közelébe ér eleve halálra van ítélve.
A páros eltűnik, helyébe pedig egy szobor jelenik meg tele rúnákkal.
-Jobb ha ahhoz nem nyúl senki....-Hangja remeg, de próbálja összeszedni magát.
-Gyertek közelebb, meggyógyítalak titeket.....Ismerted a nőt?-
Kérdezi Tao-t majd közelebb sétál a többiekhez, hogy begyógyítsa a sebeiket.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kertes ház - Page 3 Empty Re: Kertes ház

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.