8. sugárút

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

8. sugárút Empty 8. sugárút

Témanyitás by Thorhalla Kedd 22 Feb. 2011, 15:35

Ez határolja a negyedet.
8. sugárút Pokolkonyhaja
8. sugárút Pokolkonyhaja1

Az eredeti topic.

A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 08 Szept. 2012, 16:09-kor.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
8. sugárút Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

8. sugárút Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Mich Szomb. 17 Dec. 2011, 20:16

Az AI kiképzés meghiúsulása után, Mich tovább folytatta addigi szuperhős tevékenységeit. Az eltelt csak nem két hónapban furábbnál furább esetekkel találkozott, ezért eldöntötte utánanéz ennek az egésznek, és ha tud véget vet ennek. A gyanú leginkább az Olimposz kaszinóra terelődik, de azonban semmit nem lehet bizonyítani. A szokásos őrjáratait felfüggesztve az ügy után kezd el nyomozni. New York szerte találkozik hasonló esetekkel, halálos áldozatok is vannak már.
A nyomokat követve éppen a 8. sugárút felett repül, nézi az elhaladó járműveket, az ottani embereket, valami gyanúsat keres.

Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 18 Dec. 2011, 18:56

A szokásos karácsonyi hajsza kész megnyugvást jelent azután, ami Angliában történt. Mióta visszajöttem, valahogy jobban kedvelem Amerikát, itt is vannak fura dolgok, gonosztevők, meg efféle, de valahogy mindig a szuperhősöket találják meg, nem véletlenszerű embereket.
A karácsonyi bevásárlás az ünnepek egyik legfontosabb része a fogyasztói társadalom jellemzőivel felruházott Amerikában, ami egyértelműen utal arra, hogy 19-én, alig néhány nappal az ünnepek előtt, semmi esélye egy embernek úgy bemenni egy boltba, hogy ne tapossanak negyvenkétszer a lábára, és ne fogyjon el minden, amit meg akart venni. Így aztán a vásárlás vagy kudarcba fullad, vagy kénytelenek vagyunk kompromisszumok kész tömegére jutni, és sokkal drágábban nem egészen azt megvásárolni, mint eredetileg terveztük.
Természetesen mindennek tudatában azt gondolhatnánk, hogy rendelkezem tökéletes, vagy legalább használható taktikával, hogy kivédjem ezt a csapdát. És valóban: kiegészítők! Nyakkendő, mandzsetta gomb, karóra, nyakkendőtű, öv, egyszerű ajándékok, elegánsak, mindig találhatunk megfelelőt, és nem túl drágát. Ez eddig még rendben is lenne, Jetnek már bevásároltam; de mit vegyek Johanne-nak?

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Teddy Vas. 18 Dec. 2011, 19:34

Miután visszakerültem erre a helyre, szomorúan teltek a napjaim, nem igazán azért mert el se tudtam búcsúzni a többiektől, hanem sokkal inkább azért mert ismét egyedül voltam, az árvaház meg... Nem tudom hogy merre van, pedig próbáltam keresni. A mai napon, mivel már elég sötét van, úgy gondoltam hogy ismét megpróbálom megtalálni azt a bizonyos házat amit James ajánlott, ám végül csak egy kisebb falka kóbor kutyába futottam bele. Próbáltam futni, de sajnálatos módon gyorsabbak mint én, s elég hamar elkapott az egyik, amely szorításából nem igazán tudtam kiszabadulni. Tehetetlenül csüngök hát és figyelem hogy merre visz az utuk. Végül egy emberektől nyüzsgő útra érkezünk ( a sugárút ), ahol végre kiköp a nyálcsórgató szerencsétlenség, valószínűleg mert megunt, és nélkülem folytatja tovább az útját.
~ Megjegyeztelek... ~ Nézek utána, s mennék jómagam is tovább, ám túl sokan vannak a közelben ahhoz hogy mozoghassak.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Tyler Hétf. 19 Dec. 2011, 12:01

Veszély üzenete után, repülve szeli át a távolságot a tábortól idáig. Így hamarabb ideér, mint Sylen. (ha jön) A sugárúttól nem messze le ereszkedik, eltünteti a páncélját és gyalog folytatja az útját. Az utat és természetesen az üzleteket ellepi a vásárló tömeg. Lassan halad, közben pedig Veszélynek próbál üzenetet küldeni, hogy pontosan milyen rendellenességet is észlelt egészen pontosan. Addig is míg nem talál valamit, vagy nem kap üzenetet feszülten figyelve járja az utcát, és Sylen-t is, a megbeszélt találkozási pontra tartva.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Síkok:

Témanyitás by Sam Hétf. 19 Dec. 2011, 21:38

A múlt éjszaka elég korán értem haza és kezdtem neki a pihenésnek, a nappali munkanap kissé felborította az életem megszokott ritmusát, így a mai éjjel kicsit korábban ébredtem fel. De ez nem is volt akkora probléma, mivel eszembe jutottak a főnökúr utolsó szavai, amit már csak fél füllel hallgattam az ajtón kifelé menet. „Néhány nap és itt vannak az ünnepek, ezért szervezünk egy kis partit. A megjelenés kötelező jellegű, ha gondoljátok vehetitek munkának. Mindenkinek hoznia kell néhány dolgot magával. Ne felejtsétek el!” Mondhatom kifejezetten örülök neki, a szociális események mindig is a legkedvesebb elfoglaltságaim közé tartoztak… Mint bármely oroszlánnak, akinek a gnú csordával kell buliznia, anélkül, hogy egy egyszerű mozdulattal vérét venné. De sajnos ebben a modern világban már nem olyan egyszerűek a dolgok, mint régen, amikor a közeli erdőből bármikor megszerezhetted a szükséges dolgokat. A világ már a pénz körül forog, amiért meg kell dolgoznom még nekem is. Ezért hát a bevásárlás is szükséges. Nem nagyon szokásom a vásárlás, de mivel épp útba esik gondoltam nem árthat a dolog ha benézek ide-oda. Az idő már elég későre jár, így a természetes fény már nem fenyeget. Ugyan szemem kissé érzékenyen érinti a zsúfolt utca megannyi fénye, de nem akadályozza látásom. Szépen kényelmesen sétálok, hisz miért sietni? Enyém az egész éjjel. Az út szélén ekkor egy kis plüssmacira terelődik tekintetem. Eléggé megviseltnek fest, de talán épp ezért veszem fel a földről. Kissé koszos is ezért finoman leporolom. Ha azt vesszük elég aranyos, furcsa, hogy ilyen szóval illetek bármit is, elég szokatlan tőlem az ilyesmi. Megszemlélem kissé, majd a karomra fektetve folytatom az utam. Eléggé furán festhet egy felnőtt férfinél egy kis plüssállat, de engem egyáltalán nem zavar az emberek véleménye.

8. sugárút Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Síkok:

Témanyitás by Svarog Kedd 20 Dec. 2011, 06:58

Svarog végre megérkezik a 8. sugárútra, hátraszól Horationak.
- Na itt is vagyunk. Bronx főutőere, itt mindent megtalálsz ahol tudsz, plusz itt adják a világ legjobb hamburgerjét és legpocsékabb rákját - a srác felé kacsint. - Akkor megyünk az Olimposba, hogy Svarog bácsi elkártyázza a fél fizetését, és Unka bankszámláját csapolja meg?
Svarog hirtelen ismerős alakot vesz ki a tömegbe. Először azt hiszi, hogy egy gyerek elhagyta a maciját, de hamarosan meglátta, hogy bizony ez plüssállat egy helyben toporog.
- Azt hiszem egy ismerőst láttok.
Svarog áttolakszik a tömegen, odalép Teddyhez.
- Láttom mackókoma bajban vagy. - Odanyújtja neki a karját. - Tessék mássz csak fel a vállamra, viszlek egy darabon. Ingyen taxi, karácsony alkalmából.

Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Thorhalla Kedd 20 Dec. 2011, 11:23

Olimposz II – Ébredés
Résztvevők: Svarog, Horatio Millvier, James L. Tengam, Sylen de Honas, Tyler Jackson, Sam Vermont, Mich Howard és Teddy

2019. december 19. Szép kellemes decemberi késő délután volt, majdnem hat óra körül járt már az idő, sötét volt a városban, a lámpák fényében a hófehérbe öltözött város szépen mutatott. Nagy esély volt arra, hogy a hó megmarad még pár napig és fehér karácsonya lesz a városnak.
8. sugárút X24237ee6
A tömeg hatalmas volt, alig lehetett elférni a vásárlók tömkelege miatt, a legtöbben ugyanis így az utolsó pillanatra hagyták a vásárlást. A tömegben Svarog nem ért oda, hogy felkapja Teddy-t, mert egy másik férfi megelőzte aztán már egyelőre el is tűnt a páros a sárkánylény szeme elől. Mich az égben még nem látott semmit sem, minden teljesen nyugodtnak volt mondható. Ugyanez vonatkozott Tyler-re és Sylenre, még semmit sem láttak abból, amit korábban Veszély mondott nekik. Egy teljesen átlagos hétfői késő délután volt a sugárúton.

Percek teltek el teljes nyugalomban, amikor mindenki csikorgásra lehetett figyelmes, fentről Mich látta, hogy egy autó felett a tulajdonosa elvesztette az uralmat, akik a földön vannak azok pedig látták a közeledő kocsit, ahogyan a járdaszegélyre ért fel az feldobta a levegőbe és az autó becsapódott az egyik közeli bolt kirakatába. Csak isteni szerencsén múlott, hogy senkit sem zúzott halálra, csak úgy egy tucat ember sérült meg annak hála, hogy a betörő ablak üvege megsebezte őket.

8. sugárút Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 20 Dec. 2011, 12:26

A vásárlás nem egy nyugodt folyamat, a stressz jobban áthatja, mint a legtöbb átlagos munkanapot, mégis, van egy határ, ami felett már ez sem nevezhető mindennapinak. Ezen a határon jóval túlmegy a pillanat, amikor egy autó száguld át a bolt kirakatán, amiben éppen nézelődök, és bár a bolt hátsó részében voltam, így is kis híján összecsinálom magam.
Jó tíz másodpercig csak remegő lábakkal állok, mire felfogom, hogy a veszély elmúlt, vagy legalábbis az autó megállt, de persze Amerikában vagyunk, szóval nincs az az isten, hogy ez az autó ne robbanjon fel hamarosan. Mire visszanyerem a lélekjelenlétemet, és elindulok a kijárat felé, azon tanakodom, hogy vajon kéne-e segíteni az autóban ülő embereken, vagy pont hogy szabadon kéne hagyni a helyet, hogy egy mentő, rendőr, vagy szuperhős végezhesse a dolgát. Mivel értek az elsősegélyhely, végül úgy döntök, itt a napi jó cselekedet ideje, úgyis kéne egy kis jó karma, úgyhogy a vezető oldaláról igyekszem odajutni a kocsihoz - ha nincs ott már így is hatalmas tömeg -, és az ajtót kinyitva a szabályoknak megfelelően először felmérem, hogy milyen sérülést szenvedett a sofőr, hányan vannak benn, a többiek sérülése mennyire komoly, majd megkezdem a szakszerű mentést, beleértve a balesetet szenvedettek megnyugtatását is.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Svarog Kedd 20 Dec. 2011, 13:20

- Akkor nyomás a kaszinóba - mondta mosolyogva Svarog. Ekkor meglátta, hogy Teddyt felkapja egy fickó, és elviszi. A sárkányszerű mutáns döbbenten nézett.
Nem lett volna az ürge gyerekének a helyében, ha meglátja, hogy bizony mozog a mackó. Nem nézelődhetett sokáig.
- Ohh a francba.
A kocsi áthajtott az utcán, majd felrepült a levegőbe, és bezúzta a kirakatot. A mentők még nem jöttek. Svarog kifújta a levegőt.
~Nem mehettek el úgy szórakozni, vagy dolgozni, hogy egyszer ne történjen semmi szarság?~
Elindul a kocsi felé, közben odaszólt Horationak, közben oda dobta neki a mobilját.
- Hívd a mentőket. - Svarog elindul a kocsi felé. - Mindenki őrizze meg a nyugalmát. BORIS DRAGUNOV VAGYOK A SHIELDTŐL!
Odalép a kocsihoz, majd megkeresi a sofőrt, felméri az állapotát.
- Hogy van? Eltört valamije?
Jönnek a kérdések.
~Nagyszerű 5 kicseszett nap van karácsonyig, még meg se vette az ajándékokat Vaszilijnek.~

Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Karakteradatok

Témanyitás by Mich Kedd 20 Dec. 2011, 14:01

Minden nyugodt és békés az utcákon, már amennyire lehet ilyenkor karácsony előtt öt nappal. Kicsit mosolyogva nézem a sok tolongó embert, szinte közelharc folyik az ajándékokért. Soha sem értettem miért nem lehet időben bevásárolni, és akkor nincs ez. Eszembe jutnak a szüleim, és Ryan is, az egyetlen hozzám közel álló személy.
~ Vajon mi lehet vele? Régóta nem keresett, és én sem tudtam elérni őt, de remélem, hogy minden rendben van vele csak elfoglalt.
A gondolataimat egy nem hétköznapi esemény szakítja meg, egy autó szinte belerepül az egyik bolt kirakatába. Azonnal elkezdek repülni a helyszínre. Első ránézésre nincsenek komoly sérültek, bár a sofőrt nem látom. Ekkor ismerős arcok bukkannak fel, amint odafutnak a járműhöz. Az Avalonból ismerős sárkánypofa, meg a polgármester férfit vélem felfedezni. A kocsihoz mennek segítséget nyújtani, ezért én úgy döntök nem megyek oda. Megállok a levegőben és onnan pásztázom végig a sugárutat, hátha nem ez lesz az egyetlen fura esemény itt. Valamiért olyan megérzésem van, hogy ez a baleset nem a véletlen műve volt. Élesen figyelem az utcát hátha felfedezek valami gyanúsat még.
Ha nem tapasztalok más kirívó esetet odamegyek én is a többiekhez, üdvözlöm őket, majd segítek nekik.

Mich
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Horatio Millvier Kedd 20 Dec. 2011, 14:55

Horatio érdeklődve nézelődött a 8. sugárúton. A hó eléggé szép látvány nyújtott a sok égőtől is kirakattól bevilágított úton. Svarog szavaira biccentett egyet.
- Menjünk - mondta.
~ Kíváncsi leszek mostanában milyen az Olimposz. Otthon nagyon felkapott hellyé vált ~ gondolta a mágus, majd haladt tovább Svarog után.
A nagy tömeg egyáltalán nem zavarta a férfit. Megszokta már otthon, hogy ünnepekkor annyi nép van az utcán, mint hal a tengerben, és eléggé olyan érzése lehet a sétálónak, mintha valóban hal lenne egy konzervdobozban.
Ekkor neki is feltűnik Teddy, de hiába indulnak meg felé, egy férfi felkapja őt.
- Ez nem jó - jegyezte meg, majd hirtelen kerékcsikorgásra lesz figyelmes.
- A fenébe - morogta, majd miután a jármű a boltba csapódott elindult Svarog mellett a kocsihoz.
A levegőben elkapta a sárkányember telefonját, majd tárcsázta a mentőszolgálatot.
- Itt Horatio Millvier. A 8. sugárúton baleset történt. Egy autó irányíthatatlanná vált, és az egyik bolt kirakatának csapódott. Sok a sérül, kérem siessenek - mondta, majd ha olyan választ kapott, hogy már indulnak is, akkor letette a készüléket, és elindult Svarogék után.
- Mit tudok segíteni - kérdezte.

8. sugárút 250sc9g8. sugárút 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Síkok:

Témanyitás by Teddy Kedd 20 Dec. 2011, 15:22

Nem sokáig kell ott heverésznem a földön, mert elég gyorsan jön valaki és máris magához vesz. Telljesen ismeretlen számomra az alak, de nem ellenkezek, fölösleges lenne meg amúgy sem akarok mert valószínűleg haza visz, és végre lessz hol laknom. Amikor nem figyel a pókerarc helyett felveszem a mosolygós arcot. A következő ami feltűnik a csikorgás, és a szerencsétlen jármű találkozása a kirakattal. Kíváncsi vagyok a dolgokra, ám nem nagyon látom, szóval egy olyan " véletlenszerű " mozdulattal a kirakat felé fordítom a fejem, csak mintha a gravitáció vagy valami eléb misztikus erő miatt tehetetlen plüss testem pont így mozdult volna, ilyenben végül is már nagy tapasztalatom van. Továbbá és is csak nézelődök, még mindig túl nagynak érzem a tömeget.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Sylen de Honas Kedd 20 Dec. 2011, 17:17

Amíg a táborban vol, Veszély szólt, hogy szükség lenne az X-men re egy furcsa ügy kivizsgálására. Így hát Sylen szólt az igazgató helyettesnek, hogy mennie kell, és össze cuccolva motorjára ülve elindult New Yorkba. Még mielőtt a helyszínre ért volna, beugrott a főhadiszállásra, és felvette X-men egyenruháját, majd arra rá a motoros felszerelését. Egy félre eső helyen parkolt le motorjával a kulcsokat zsebre vágta, és a járművön ülve figyelte, hátha történik valami gyanús. Nos hát nem kellett sokáig várnia, mivel egy autó ráfutott a járdaszegélyre, és berepült egy kirakatba.
-Ó hogy az a...- Kezdett volna el egy cifra káromkodást, de nem folytatta, mert bukósisakját a kormányra akasztva máris a kirakat felé rohant, hogy segítsen. Ám megelőzték, mert a járműből kihalászták a sérülteket, és amennyire tudták ellátták őket. Így hát mivel semmit sem tudott tenni, ezért sarkon fordult, és az úton a baleset okát kezdte el keresni.
Sylen de Honas
Sylen de Honas
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 22

Karakteradatok
Főkarakter: Sylen de Honas
Síkok:

Témanyitás by Sam Kedd 20 Dec. 2011, 18:02

Miután felvettem a macit és elhelyeztem a karomon rögvest indultam is tovább, hogy folytassam a vásárlást. Gondolkodóba estem mit is kéne beszereznem arra a céges bulira, nem nagyon jártam még ilyen rendezvényeken, így nincs is meg a szükséges tapasztalatom. Azt viszont tudom, hogy az emberek az ilyen alkalmakkor szeretnek inni. Szóval először is néhány alkohol tartalmú italt kellene keresnem. De sajnos ez csak fejben valósulhatott meg. Mivel tőlem nem is olyan távol egy elszabadult gépjármű felhajtott a járdaszegélyre, ami miatt egyenesen az egyik üzlet kirakatába vágódott. A baleset nem egy sérültet hagyott maga után, próbáltam gyorsan szemügyre venni a helyzetet, azonban emberek hada miatt ezt már nem sikerült megtennem. Csupán annyiban vagyok biztos, hogy halálos sérültet nem láttam. Szokás szerint azonnal emberek elözönlötték a helyszínt. Mintha csak egy látványosság tárta volna ki kapuit. Én sem vagyok teljesen közömbös a történtekkel szemben, ezért kissé közelebb megyek, de nem annyira, hogy a csoportosult tömegbe érjek. Ekkor végre sikerül megnéznem mi is történt, az autó szerencsére nem lapított ki egy embert sem, és a sérüléseket is csupán a kirakat szétrepülő szilánkjai okozták. Ennyi nekem bőven elég információ, a többit már a mentőcsapatra bízom, akik már ott tevékenykednek a kocsi mellett. Bár nem vagyok biztos abban, hogy ez egy spontán baleset, az utak havasak, a járművek pedig ezért nem haladnak valami gyors tempóban, és a tömeg is csak rákontráz erre az amúgy is szép kompozícióra. Valaminek történnie kellett… De mi történhetett? Vagy az is lehet, hogy egyszerűen csak beképzelem a dolgot… De azért a biztonság kedvéért gyorsan megnézem az autó által leírt pályát, hátha felfedezek valami nem odaillő részletet.

Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Tyler Kedd 20 Dec. 2011, 20:18

Az utcán sétálgat, keresve a rendellenességet de egyenlőre semmit sem talál ami furcsa, vagy veszélyes lenne. Így egyenlőre nyugodtan nézelődik, míg egy baleset forgatja fel az utcát. Sietve tör utat a tömegben, hogy lássa mennyi a sérült személy, illetve azok milyen súlyosak. Kicsit megkönnyebbül, mikor több ismerős személyt is megpillant a baleset környékén. A kevesebb néha több elvén a tömegben marad és a baleset környékét fürkészi, hacsak nem feltétlenül muszáj segíteni a sérülteknél. A beleset körülményeit vizsgálja, lát-e gyanús alakot a környéken vagy bármi furcsát. Szakmai ártalom, elvégre nem biztos, hogy nincs-e köze ahhoz amiért idehívták.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szer. 21 Dec. 2011, 11:22

Résztvevők: Svarog, Horatio Millvier, James L. Tengam, Sylen de Honas, Tyler Jackson, Sam Vermont, Mich Howard és Teddy

Többen elindultak, hogy segítsenek az autósnak, amikor Horatio telefonálni próbál nem sikerül neki, a vonalak túlterheltek és a 911 foglaltat jelez. Talán évek óta nem volt ilyen, hogy ennyi személy próbálta volna őket hívni, hogy foglalt legyen a vonal.
A legtöbben odamentek, a sofőr egy férfi volt, aki vérző fejjel nézett körbe, zavart volt láthatóan, fogalma sem volt, hogy mi történt. A kérdésekre zavartan nézett fel és rázta meg a fejét.
- Az alsó felem, fáj… Nem tudom, egy pillanatra mintha csatát láttam volna… és félrerán…
A férfi ebben a pillanatban a fejéhez kapva fájdalmasan üvöltött fel, a teste vakító fényben kezdett játszani és egy robbanás tört ki belőle. Akik ott voltak, azok ettől a földre estek. A fény mindenkit elvakított, először kopogást halhattak, patakopogást, néhány pislogás után azonban már újra láttak és megpillanthatták, hogy a kocsi teteje leszakadt és a férfi már nem férfiként nézett értetlenül körbe. Egy kentaur volt.
8. sugárút 178904-105971-centurion

Akik nem mentek be oda, hanem kint maradtak körbenézni, láthatták, hogy a férfi félrerántotta a kocsit és ez okozta a balesetet, emberi mulasztás történt semmi egyéb. Azonban jól érezték, hogy valami történni fog. Ahogyan bentről látták ők is, hogy fényesség csap ki és még ide is kiért, egy női sikolyt lehetett hallani. Mich látta meg először, utána a többiek is, ahogyan egy fiatal csinos nő az utcán térdre rogyott a fejét fogva. A sötétbarna haja pillanatok alatt lett hosszabb és a ruhái is ókori Görögországét mintázták. A fagyos télben tunikában és szandálban térdelt a hóban.
- Mi… mi történik? – kérdezte meglepetten miközben végignézett magán és értetlenül emelte fel a havat a kezébe.

8. sugárút 00120

Huh szeretem, ha egy nap alatt írtok mindannyian.

8. sugárút Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Horatio Millvier Szer. 21 Dec. 2011, 15:19

Horatio hiába próbálta elérni a 911-et, a vonal mindig foglalt volt. Úgy tűnt, hogy hatalmas leterheltség alatt állhatnak, ha nem lehet elérni őket. Horatio néhány próbálkozás után feladta.
- A 911-et nem lehet elérni. Folyamatosan foglaltat jelez - mondta Svarognak.
A kocsi sofőrje egy férfi volt. A feje vérzett, és nagyon zavart állapotban volt. A kérdésekre furán válaszolt.
~ Csatát ~ kérdezte magában a mágus, de hangot nem tudott adni értetlenségének, ugyanis a férfi ekkor a fejéhez kapott, és fehér fényesség kezdett áradni belőle, majd egy robbanás tört elő a férfiből.
Horatio hirtelen a földön találta magát, a fényesség elvakította. Szemeit becsukva várta meg, amíg a vakító fény elmúlt. Mikor felnézett, és néhány pislogás után végre újra rendesen látott egy kentaurra lett figyelmes a kocsi tetején. A férfiből lett a félig ember, félig ló.
- Mi az ördög... - kezdte a mutáns, de nem folytatta.
Inkább a kentaurra nézve szólalt meg.
- Jól van? Tudja mi történt? - kérdezte a férfit.
Eközben azonban készen állt arra is, ha valami támadás éri őket. Tudatában parancsra vártak képességei, hogy ha szükségessé válik, akkor minél gyorsabban aktiválni tudja őket.

8. sugárút 250sc9g8. sugárút 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 21 Dec. 2011, 18:06

Elég nagy tumultus alakul ki a kocsinál, így a szuperhősöket hagyom inkább érvényesülni. Néhány ismerős alak is felbukkan, különös módon legtöbbjüket ugyan onnan ismerem - Angliából.
Miközben a férfi próbálja elmondani, mi a helyzet, bekövetkezik az, amit már vártam: a robbanás. Valahogy ez mégsem az a robbanás, amire én gondoltam. Ahelyett, hogy a kocsi robbant volna fel, a fickó világít és robban, vagy valami ilyesmi. Hátraesek, és két próbababát borítok magamra, de komolyabb sérülést nem szerzek.
Miután felkelek a földről, és az eddigi vásárlás során beszerzett dolgokat is megtalálom, felnézek, hogy mégis mi történt. A kentaur látványa elegendő ahhoz, hogy megint elejtsem a holmikat, meg az államat. Néhány másodperc után összeszedem magam, és felveszem a földről ismét a szatyrom, aztán a kentaurt nagy ívben elkerülve indulok az utcára, ahol egy nő szintén elég különös változáson megy keresztül. Majdnem azt mondanám, hogy nem értem mi folyik itt, de úgy érzem, hogy az egészen van valami köze az Olimposz klubhoz, ahol Jet nem rég vendégeskedett az ünnepélyes megnyitón. Egyelőre csak álldogálva nézem a helyzetet, és azon gondolkodom, miféle mágia okozhatja az emberek átalakulását. Ugye én nem fogok átváltozni?

//Különösen Mich kedvéért ("a polgármester férfit vélem felfedezni") színt váltottam James-szel, mert ez még mindig nem a polgármester, hanem James L. Tengam, az asszisztense. Remélem így már elég feltűnő. Rolling Eyes//

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Cyrus Douglass Szer. 21 Dec. 2011, 22:41

Balthazar sebesen szállt a New York-i estében. Figyelte a talajon történő eseményeket, ahogy az emberek mentek hazafelé, vagy éppen vásárolni, vagy sétálni. Időbe telt mire a 8. sugárút közelébe érkezett, de megtette az utat. Mikor a helyszínre ért próbált minél magasabban maradni, de azért olyan magasságban, hogy még mindig jól lássa a lent történteket. Hirtelen a boltból, amelybe egy autó ütközött fényesség áradt ki, majd elült. Ezután egy csinos nő térdelt a földön fejét fogva, majd alig pár pillanat múlva egy ókori görög nőre hasonlított. Ruhája az akkori öltözékké alakult, haja megnőtt. A hideg hóban térdelt, saruban és tunikában. Balthazar ekkor vett észre egy másik levegőben lévő férfit. Az angyal egyenlőre nem mozdult onnan ahol lebegett, csak figyelte az eseményeket. Úgy döntött még nem lenne jó ötlet beavatkoznia, egyenlőre látnia kell mi történik a lentiekkel.

Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Mich Csüt. 22 Dec. 2011, 09:22

Bentről hatalmas fényesség árad ki, nem tudom mi történhetett, de már éppen indultam volna amikor egy még érdekesebb dolog történt. Egy nő egyszer csak átváltozott valami ókori görög harcosnővé. Láthatóan nem érti mi történt, értetlenül térdepel a hóban és meglepetten nézi magát.
Odarepülök hozzá, körülbelül egy méterrel a föld fölött állok meg.
- Hölgyem jól van? Nyugodjon meg segítünk önnek. - szólok felé.
~ Remek. Ismét egy különös eset. Sietnem kell, addig kell felgöngyölítenem az ügyet, amíg még nagyobb bajok nem történnek. Kíváncsi lennék mit keres itt Svarog és James. ~ eközben meglátom Horatiot is ~ Mi van itt osztálytalálkozó? Kicsi a világ, legalább számíthatok segítségre, Avalonba már bizonyítottak.

/Igen tudom, hogy nem a polgármester, de Mich valamiért úgy emlékszik rá, pedig már el lett neki mondva Smile/

A hozzászólást Mich összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 23 Dec. 2011, 09:41-kor.

Mich
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Svarog Csüt. 22 Dec. 2011, 09:59

Svarog hallgatja a fickónak a szavait. Igen egyértelmű a diagnózis, sok volt a puncs a vállalati partin, aztán a hapsi nagy okosan kocsiba szállt utána. Nagyon, nagyon okos.
Majd végül a kirakatban kötött ki. Svarog már épp megakarta kérdezni, hogy mit és mennyit ivott, mikor fényesség támadt.
A sárkányember a szemei elé kapott, csak a férfi üvöltése hallatszott. A következő pillanatban pedig...
Svarog felállt, majd unottan megszólalt.
- Érdekes karácsonyi puncs lehetett. Látod Horatio, ezért kerüld a kétes eredetű piákat - mondja miután végignézett a Kentauron. Svarog készen állt, ha esetleg pár tűzgolyóval kell megkínálnia.
"Jesszum Peppy, előbb egy horror díszletei között kellett viaskodnom, majd a legújabb Arthur király film forgatásán, most meg a Sam Raimi féle Herkules újrájábban.~
Svarog
Svarog
Bannolt

Karakteradatok

Témanyitás by Tyler Csüt. 22 Dec. 2011, 20:40

Átlagos balesetnek tűnik az egész. A sofőr félre rántotta valamiért a kormányt és a kirakatban kötött ki. Már éppen azon van, hogy tovább áll mikor a hölgy szinte majdnem előtte változik át. Szaporán pislogva nézi a nőt, aki mintha egy görög színdarabból lépett volna elő. A hangzavarból ítélve a kocsinál is hasonló dolog történt. Egy ismeretlen fickó máris faggatni kezdi a nőt. Közelebb lép hozzájuk.
-Tudja hogy hol van? Milyen évet írunk?-
Kérdezi halkan és nyugtató hangon a nőt.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Sam Pént. 23 Dec. 2011, 18:50

Amikor végignéztem az utat semmi furcsa dolgot nem láttam, egyszerűen csak a sofőr figyelmetlensége okozta a balesetet. Már kezdtem azt hinni, hogy az egész csak egy kis paranoia, és nincs a hátterében semmi. De ekkor az üzletből, ahova az előbb a jármű becsapódott most egy hangos üvöltés után erős fény áramlik ki, ösztönösen arcom elé emelem karom, hogy azzal védjem a fény elől. Amint a fényesség elalszik, szétnézek, hogy mi is történhetett itt az előbb. Akik az üzletben voltak azokat szépen földre lökte az esemény. Még jó hogy nem mentem oda, kitudja milyen fény volt ez, a végén még égetővé vált volna a helyzetem. Eközben szépen előkészítem a ruházatomhoz tartozó maszkot, hogyha szükségesnek látom gyorsan felvehessem. Miközben ezzel foglalatoskodom egy női sikolyt hallok, odakapom tekintetem, és ekkor veszem észre, hogy itt valami tényleg nem stimmel. Egy nő térdel a fagyos hóban, eléggé kevés ruhát viselve. Az üzletbe tekintve pedig egy kentaurt vélek felfedezni. Nem nagyon tetszik nekem az a félig ló félig ember teremtmény, sosem szerettem a többi misztikus lényt. Így nem nagyon szándékozom a közelébe kerülni, viszont a nő valamivel könnyebb esetnek tűnik. Ezért úgy döntök, hogy oda megyek, hátha segíthetek neki. Ha másban nem is talán az események feldolgozásában.

Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Teddy Pént. 23 Dec. 2011, 21:18

Továbbra is érdeklődve figyelem, ahogy próbálják kiszedni a szerencsétlen vezetőt az autóból. Nem lenne túl lenyűgöző, ám bekövetkezik amire senki sem számított, egy robbanás és egy félig ember félig... Tehén? Nem is tudom hogy mire hasonlít az alsó fele, a lényeg hogy egy félszerzet féleség áll ott a tömegben, és nem tűnik túlzottan jó kedvűnek. Annyira lenyűgöz a dolog, hogy fel sem tűnik igazából hogy a cipelőm közben egy nőhöz visz. Továbbra is azt a patás valamit nézem, s nagyon úgy érzem hogy mondanom kell rá valamit, de nem kéne, még mindig nem kéne.
- Anyám... - Csúszik ki mégiscsak véletlenül egy hangos gondolat, najó annyira nem hangos, de hallható, és a hanglejtésében is hallani a lenyőgözöttséget. Nem mindennap találkozik ilyen természetellenes dologgal egy magamfajta mackó, bár mondjuk mostanába azért mégis, hiszen nem is régen éltem át két teleportálást is.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.