8. sugárút

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Mich Pént. 27 Jan. 2012, 21:56

Tyler összeomlott. Mondjuk ez nem lep meg. Hirtelen én is újra átélem ahogyan a szobrok összetörnek, talán most tudatosult bennem, hogy egy tucat embert nem tudtam megmenteni. Ráadásul a "gyilkos", még ha nem is közvetve, de a csapattársam. Ekkor zavar meg gondolataimban a néger fickó, aki ismét feltűnik. Szavai hallatán ránézek, próbálok nyugodt arccal nézni. Látszik rajta, hogy bármikor kitörhet újra, nem lenne szerencsés most megmondani neki, hogy a lánya halott. Tyler használhatatlan, csakúgy mint a medúza nő.
- Úgy értem ma már, láttam meghalni egy embert, nem hiányzik még egy. - ha ezt beveszi és kicsit lecsillapodik, akkor akcióba lendülök.
Hirtelen mozdulattal nekivágom a kezemben lévő tűzcsapot, nem akarok neki sérülést okozni, csak azt akarom, hogy megzavarja. Ekkor teljes sebességgel repülni kezdek Tylerék felé, megragadom az ő és a medúza karját is, majd elkezdek felfelé repülni velük a legközelebbi tetőre, hogy fedezékben legyünk a dühöngő őrült elől. Ha sikerül felérni, akkor még gyorsan egy két háztömbbel arrébb viszem őket, úgy hogy ne lássa a fickó, ott leteszem őket majd elindulok vissza többiekhez megnézni őket, ők hogy állnak.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
8. sugárút - Page 5 Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_8. sugárút - Page 5 Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 37

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Tyler Vas. 29 Jan. 2012, 10:52

Mintha egy éles kést forgatnának meg a bordáiban, a férfi szavaira. Minden egyes szavára önkéntelenül is összerándul. Könnyes szemmel bámul a Medúzára, miközben a szemei előtt egy kép bontakozik ki, ahogy a férfi és kislánya kézen fogva sétálnak az utcán, majd nem sokkal később a lányt darabokra töri. Halott, s most már nem hozhatja vissza, nem teheti jóvá, egy ilyen tettet soha, de soha nem tehet jóvá.
~Gyilkos, gyilkos, gyilkos.....~
Még jobban összegörnyed a földön, a külvilág lassan de biztosan kezd megszűnni körülötte. Szinte alig-alig érzékel belőle bármit is.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 29 Jan. 2012, 12:59

Hasztalanul kapálózok valami tárgy után, végül az utolsó pillanatban néhány tűzgolyó állítja meg a gyíkot. Nem fecsérlem az időmet további nézelődéssel, forgolódással vagy keresgéléssel, csak elkezdek kúszni. Mivel lábaim továbbra is érzéketlenek, kezeimmel dolgozhatok csak. Hasra fordulok, és húzni kezdem magam amilyen gyorsan csak tudom, távolodva a gyíktól. Nem fogok túl messze kerülni, ezzel tisztában vagyok, de talán annyira igen, hogy már ne velem akarjon foglalkozni, és a többieknek se kelljen amiatt aggódni, hogy engem talál el egy-egy támadásuk, szóval talán nagyobb tűzerőt is be tudnak majd vetni. Az autó vége felé húzom magam, aztán ott megpróbálok majd befordulni a kocsi takarásába, hogy még kevésbé nyújtsak kívánatos célpontot a gyíknak. Talán a halálfélelem, talán az adrenalinlöket, nem tudom, de valami most térített észhez, és emlékeztetett, hogy ez nem valami jó nap a halálra.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Teddy Hétf. 30 Jan. 2012, 23:49

Nevetek egy jót James mondatán, az első nagy hiba.. Nos végül is ha belegondolunk, még logikus is, ha nem költözik ide akkor sok dologból kimaradt volna... Bármi is legyen az a sok dolog, mert hogy nekem lövésem sincs róla az biztos, de itt most biztos hogy nem lenne itt, és lehet hogy én sem.. Na jó én tutira hogy itt lennék, mert én hol máshol lehetnék?
- Ó hogy rohadnál meg... - Nézek végül bosszúsan a gyíkságra, majd a következő ami feltűnik hogy fordul alattam a talaj, és lepuffanok a földre... James megindult, és már kúszik és kúszik is! Sebessége hősiesen vetekszik egy sprintelő csigáéval! Felbuzdulva sorolok be mellé, behajlítom a térdeimet, a könyökeimet is, kicsit megdőlök és amolyan vérbeli szurkoló pózt veszek fel, majd énekelni kezdek.
- ...Its the eye of the tiger its the thrill of the fight, rising up to the challenge of our rival... - Szakadatlanul éneklem az elejétől a végéig ezt a dalt, amit nem is tudom hol hallottam már, talán egy kirakatban lévő régicskének tűnő rádióban szólt, és pont ide illik, mást nem igazán tehetek, de hátha ad neki egy erős löketet, hiszen végül is nekem is adott, már csak azzal is hogy megfogott. Dúdolás közben még néha tapsolok is, mintha valami edző biztatná a tanítványát.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Svarog Kedd 31 Jan. 2012, 10:51

A lény egy pillanatra megállt, amikor a tűzgolyóik belé csapódtak, majd továbbment a fickó felé. Svarog sértésnek vette, hogy a srácot étvágygerjesztőbbnek találja a rohadt dög, mint őt.
Valahogy meg kell állítania, míg a két törizseni ki nem talál valamit. Svarog közben próbál kutakodni az emlékeiben. Egyszer még Unkával látott valami filmet a moziban... A sárkánymutáns a végén bealudt...
Miért aludt be?
Svarog meglát az út mentén pár villanypóznát. Meglátja a kocsi mögött bújkáló fickót, és elgondolkodik. Ha ki tudna dönteni pár póznát, és azzal megsütné a hidrát, de a sáros és latyakos földnek hála a fickót is. Svarog dönt...
Odarepül a fickóhoz a kocsi mögé, majd felkapja, és ha sikerül azelőtt elrepülni vele, hogy a hidra odaérne, akkor pár közeli villanyoszlop tövébe tűzgolyókat küld.
Egy próbát megér.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Thorhalla Szer. 01 Feb. 2012, 13:25

Résztvevők: Svarog, Horatio Millvier, James L. Tengam, Sam Vermont, Teddy és Balthazar Millvier
James-nek most már Teddy buzdítására és annak hála, hogy a lény épp mással volt elfoglalva sikerült a kocsi hátulja mögé behúzódnia, a lény pedig Horatio-t figyelte ki magának, révén ő volt a veszélyesebb kettejük közül aktuálisan. Ekkor repült Svarog oda a Teddy és James duóhoz, és kapta fel a sérültet. Mivel James igencsak sérült két kézzel kell tartani, így a tűzlabda dobálás egyelőre, amíg le nem teszi a sérültet nem volt kivitelezhető.
A lény pedig közben odaért Horatio-hoz és az egyik feje beleharapott a féri jobb vállába és így emelte fel a levegőbe, a másik fej pedig lecsapáshoz készült, hogy a lábánál ragadja meg az áldozatukat, hogy félbe tudják őt tépni.

8. sugárút - Page 5 00120

Résztvevők: Mich Howard és Tyler Jackson
A férfi nem tudja nem észrevenni Tyler tettét, hogy minden szóra összerezzen, majd a földön fekve görnyedve már-már bőg, mint egy gyerek. Már meg sem hallja Mich szavait, csak félrelökné a férfit, amikor az nekivágja a tűzcsapot és elindul a többiek után, hogy kimentse őket. A Tyler-t sikerül felkapnia fél kézzel, majd repült volna a medúzához, hogy őt is vigye, amikor hátulról valami nekicsapódott a hátának, reccsenést is hallott, majd a bordáiba éles fájdalom hasított. Tylerrel együtt csapódott neki az épület falának csapódtak és a havas földön terültek el mindketten. A becsapódásnak hála Tyler homloka szakadt fel, és Mich szája, így mind a ketten véreztek. A földön nem mesze tőlük a tűzcsap, azzal hajították meg Mich-et.
- Mit műveltetek gyilkosok?! – kérdezte a férfi, miközben egy villanyoszlopot csavart ki könnyedén a földből.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
8. sugárút - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Svarog Csüt. 02 Feb. 2012, 11:52

Svarog biztonságba helyezi a fickót az egyik háztetőn. A tűzgolyó dobálást nem tudta kivitelezni de talán most. Ekkor meglátta, hogy a hidra egyik fele elkapta Horatiot, míg a másik épp lecsapni készült.
Svarog nem habozott. Ha ez a dög akkor is fogja tartani Horatiot, amikor ő kivitelezi a tervét, akkor a srác is ropogósra sül...
- Öreg, maradj itt és ne csinálj semmi őrültséget - mondja Jamesnek. - Azt én fogok.
Felröppent, majd nagy ívben kikerülte a hidrát, közben két tűzgolyót dobott a dög hátába. Ezzel remélte, hogy eltereli a figyelmét, ha ez sikerült, és elengedte Horatiot, akkor Boris odakiált a srácnak, majd megszórja a hidra közelében lévő villanypóznák alját pár tűzgolyóval.
- Fuss be a boltba!
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Horatio Millvier Csüt. 02 Feb. 2012, 16:58

Horatio terve nem úgy sikeredett ahogy gondolta. A lény bár egy kicsit megállt a tűzgolyók becsapódásától, de nem ment a mágus után. Még mindig jobban érdekelte őt a vér szagot árasztó James, mint egy mozgó préda, amely érthető is volt. Mivel könnyebb zsákmányt jelentett. Ekkor látta meg Svarogot, aki elvitte a közelből Jamest. Mielőtt bármit reagálhatott volna a lény elkapta a vállát, és felemelte. Majd másik fejével a lába felé indult. Horatio gyorsan reagálni akart, de közben látta a támadó sárkányembert is. Miközben Svarog próbálkozott ó erőt gyűjtött, és a robbanás mágiáját akarta használni. Ha Svarog terve nem vált be, akkor útjára engedte a mágiát, amely tíz méteren belül felperzsel mindent. Abban az esetben, ha haverja sikerrel járt, a boltba futott, és várta a fejleményeket.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
8. sugárút - Page 5 250sc9g8. sugárút - Page 5 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Teddy Csüt. 02 Feb. 2012, 17:23

Sikerül kisegítenem Jameset, annyira de annyira tudtam hogy működni fog, ez mindig működik, még akkor is ha szinte nincsenek is pozitív kilátások a dolgokkal kapcsolatban. Mondanák valami szépet és jót, de ekkor Svarog bácsi úgymond berepül a képbe, és tovább száll a... Védencemmel? Lehet így nevezni? Végül is nem védem meg de azért igyekszem segíteni neki amiben csak tudok, s ez a dolog nagyon nem tetszik, na nem csak azért mert elviszik gondolom tőlem is távol, hanem azért mert engem nem visznek magukkal...
- Hé, HÉ!! És velem mi lesz? - Kérdem idegesen, majd utánuk sietek ahogy csak tudok. Látom hogy hova pakolta le szerencsétlent, vagyis van némi sejtésem, bár nehézkes lesz oda eljutni, túlságosan is, felmászni oda nem tudok sehogy sem, vagy ha mégis akkor megkísérlem de kétlem, mondjuk ettől függetlenül keresek rá lehetőségeket. Mást sajnos nem igazán tudok csinálni, próbálok távol maradni a harctól, egyenlőre semmi okon sincs hogy részt vegyek benne, vagyis szinte nincs okom, mert van, de még mindig nem tudnék mit kezdeni az egésszel.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Mich Csüt. 02 Feb. 2012, 20:22

- Ááááhhh! - kiáltok fel, majd a földre esem.
~ Azt hiszem eltört néhány bordám. Úristen ez szétszed minket. ~ gondolom miközben megpróbálok Tyler felé fordulni.
Látom, hogy vérzik a feje, de egyébként nem esett más baja. A számmal nem foglalkozom, az most elhanyagolható.
- Tyler csinálj valamit, mert itt végezzük mindannyian! - mondom neki kétségbeesetten, miközben megrángatom a ruháját. - Térj észhez különben még többen fognak meghalni! Köztük mi is, állítsd meg ezt a dühöngő vadállatot. - folytatom.
Remélem sikerül rá hatni, és végre csinál valamit amivel kicsit jóvá teheti az előző baklövését. Ha továbbra sem csinál semmit, megragadom megint és próbálok arrébb repülni vele, valami fedezék mögé, de ha nem bírom el már, akkor csak én magam próbálok fedezék mögé repülni. Nem szívesen hagyok hátra senkit, de annak nincs értelme, hogy én is meghaljak, próbálom menteni a menthetőt.
A néger fickónak már nem beszélek, kár lenne minden szóért, nála lehúzták a függönyt, mondhatnék én akármit, nem állna le.

_________________
_____Sidonie________Küklopsz____
8. sugárút - Page 5 Rspic__1__www.kepfeltoltes.hu_8. sugárút - Page 5 Rspic_www.kepfeltoltes.hu_
Mich
Mich
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 335
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Sep. 22.
Age : 37

Karakteradatok
Főkarakter: Mich
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 03 Feb. 2012, 10:43

Teddy éneklésére nem tudom, hogy elröhögjem magam, vagy sírni kezdjek, de talán pont az, hogy komikussá teszi az egész helyzetet, ad erőt, hogy tovább húzzam magam. Végül sikerül behúznom magamat takarásba, és néhány pillanatra van időm szusszanni egyet, mert a gyík nem indul utánam. Aztán egyik pillanatról a másikra már a levegőben vagyok, a lábaim úgy lógnak, mint két ernyedt babzsák, egyre inkább kezd úgy tűnni, hogy komoly bajom lehet, mert nem is érzek fájdalmat, szinte biztos, hogy gerincsérülésről van szó, kórházba kéne mennem, amilyen gyorsan csak lehet.
Svarog tanácsára mosolyt erőltetek az arcomra, bár nehéz viccelődni azon, hogy én haldoklom, vagy ilyesmi, ő meg egy kétfejű gyíkkal harcol. Hm, nem csak egy feje volt ennek az izének, amikor ideért? A zsebemben kezdek kotorászni, de a telefonomat sehol sem találom, biztos kiesett valahol a kocsiban vagy a környékén. Csak pár cent akad a kezembe végül.
-Teddy! - Kiáltok fel erőtlenül, és ha feltűnik a színen a medve, megvárom, míg odaér hozzám. - Keress egy fülkét, és hívd a mentőket! - Ezzel a kezébe nyomom a 25 centes érmét.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Tyler Vas. 05 Feb. 2012, 15:08

Kábán érzékeli, hogy Mich a levegőbe emeli, majd hirtelen fájdalom hatol a fejébe, majd a földre zuhan, majdnem végigcsúszva az egyik épület oldalán. A fejéhez nyúlva érzi, hogy vérzik, majd hallja Mich hangját. Állítsa meg a férfit mielőtt végez velük. Úgy ahogy van fekve, koncentrálni kezd, a elkezdi manipulálni, azt az oszlopot amit a férfi épp kicsavar a földből. Megpróbálja a férfi köré csavarni, ezzel lefogva őt. Legalább addig míg Mich és ő is maga talpra tud állni.
Ez biztos nem állítja meg a dühöngő férfit, de nyernek vele egy kis időt. Mich-nek igaza van, ha nem szedi össze magát, őket is megöli a férfi. Utána pedig...utána, nem tudja mi lesz...nem tud erre gondolni. Hogy mi lesz ezután....
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 06 Feb. 2012, 13:08

Résztvevők: Svarog, Horatio Millvier, James L. Tengam, Sam Vermont, Teddy és Balthazar Millvier

Teddy megpróbál felmászni a házra, de mint ahogyan várta mindez nem sikerül neki, révén James egy legalább öt emeletes ház tetején van, oda pedig lépcsőzéssel és liftezéssel is idő lenne feljutni, nemhogy a falon mászva. Ahogyan Svarog a hidrát megdobta a tűzlabdákkal az egyik fej fájdalmasan visított fel, míg amelyiknek a szájában volt Horatio elhajította a fiatal férfit, aki a közeli épület falának csapódott. A csapódás erejétől a fal behorpadt és Horatio nem elég, hogy az előbb a kulcscsontját törte a harapástól, de most még a bordái közül is több megrepedt. Ahogyan Svarog megsorozta a villanyoszlopot, ami ettől lángra kapott és a lángok egyre feljebb és feljebb kúsztak az oszlopon, kidőlni ennyitől valószínűleg nem fog, de a vezetékek le fognak szakadni. Mintha a lény is érezte volna ezt és kissé hátrálni kezdett, de megfutamodni esze ágában sem volt.

//Ha nem ír valamelyik mitológia ismeretes kari, akinek ideje is volt gondolkodni, mind itt fogtok meghalni, ahogyan látom…//

8. sugárút - Page 5 00120

Résztvevők: Mich Howard és Tyler Jackson
Tyler a fejfájás ellenére és úgy, hogy fél pillanattal korábban még nem volt magánál sem a sokk miatt megpróbálja a képességét használni, ami mindezek után nem volt túl meglepő, de nem sikerült. Még mindig a sokk hatása alatt volt és emiatt nem tudta a képességét használ – bocs, de te magad írtad ezt, és a sokk nem múlik el csettintésre – így a férfi majdnem megérkezett hozzájuk, hogy agyonverje őket, amikor a gorgó hangját lehetett hallani. Mert Mich megemelni nem tudta volna, a bordái tovább repedtek volna és a saját egészsége került volna veszélybe, ha megpróbálja azt, hogy Tyler-rel együtt repüljön tovább.
- Ne bántsa őket, a kislánya jól lesz – mondta a lány könyörgően.
A férfi megtorpant, mire a lány a földön tapogatózni kezdett, mígnem egy nagyobb üvegdarabot talált és megvágta a akrját vele, hogy az üveg véres legyen. A hangok irányába nyújtotta vakon.
- A vérem egy cseppjével magához tér és nem emlékszik arra, hogy mi történt vele. Sajnálom, nem akartam bántani őt, nem tudom, hogy mi történt.
A férfi végül leejtette az oszlopot és átvette az üveget, a párosra nézett.
- Mutassák meg hova tűntették a lányomat! – mondta.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
8. sugárút - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Cyrus Douglass Hétf. 06 Feb. 2012, 21:16

Balthazar a levegőből figyelte az eseményeket. Próbált rájönni, hogy miképp is lehet megölni ezt a lényt. Azt tudta, hogy Herkulesnek sikerült egyszer, valamilyen különleges tűzzel, de azt nem tudta mivel. Eközben odalent dúltak a harcok. A hidra James-t támadta, Horatio próbálta elvonni a figyelmét, kevés sikerrel. De hirtelen Balti azt látta, hogy a fiát kapja el a lény, és éppen szét akarja tépni. Repült volna, hogy segítsen, de szerencsére Svarog időben érkezett, és megmentette a fiatal férfit, aki így az egyik ház falának csapódott, amely be is horpadt. Balthazar nagy sebességgel repült oda, és emelte fel a földről a sérült fiát, majd James mellé vitte a tetőre.
- Vigyázz James-re. Innentől megoldjuk - mondta, és a villanypóznákkal foglalkozó Svarog mellé repült, de végig azon gondolkozott, hogy miképp lehet elintézni egy hidrát.
- Próbálok rájönni, hogyan lehet megölni. Az biztos, hogy valamilyen különleges tűz kell hozzá, de még nem tudom milyen. Amíg Horatio vagy én rá nem jövünk milyen, addig fel kell tartanunk - kiáltotta oda a sárkányembernek és várta, hogy a hidra mihez kezd az elektromos vezetékekkel, amelyek elől úgy tűnt ki fog térni.
- Dobálj a lényre tűzlabdákat. Próbáljuk a vezetékek felé terelni, hátha azok lelassítják - mondta, és a megoldáson gondolkozott.
Eközben pedig kardját használatra készen tartotta.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
8. sugárút - Page 5 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Horatio Millvier Hétf. 06 Feb. 2012, 22:00

Horatio válla nagyon fájt. Kulcscsontja eltört a harapástól. Mikor Svarog megtámadta a hidrát az felordított és a falhoz vágta a fiatal Millviert. A mágus érezte, hogy a bordái is megrepedtek. Fájdalom cikázott az egész testében. Sokszor sérült már meg az élete során, de ennyire csak nagyon ritkán. Ahogy próbált magához térni a fájdalom és a becsapódás erejéből a repülő apjára lett figyelmes, aki felkapta őt és James mellé vitte a tetőre. Nem tudott válaszolni Balthazar-nak, ugyanis még nagyon kába volt. De felfogta amit mondott. Miután úgy ahogy rendezte gondolatait próbált rájönni miképp lehet a hidrát megölni, illetve James felé fordult.
- Nem vagy valami jó bőrben. Minél előbb kórházba kéne juttatni, de amíg ez a dög itt pusztít erre nincs lehetőségünk. Ha végeztünk vele, valahogy biztos helyre juttatunk - mondta James-nek, majd tovább törte a fejét.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
8. sugárút - Page 5 250sc9g8. sugárút - Page 5 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Svarog Kedd 07 Feb. 2012, 14:54

Svarog manővere nem úgy sikerült, ahogy elképzelte, de ez is jó volt. A sárkányember maga elé köpött, majd Balthazar felé nézett. Nem bízott angyalokban a Szentélybeli incidens óta, de a fickó terve elfogadhatónak tűnt.
- Valami különleges tűz. Aha...
Svarog elröppent, majd két tűzgolyót dobott a dögre, a testét célozva, majd ha ez megtörtént, elrepül az orra elől, és a bal mellső lábát célozza be, közben elkezd az elektromos huzalok felé terelni a bestiát.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Teddy Szer. 08 Feb. 2012, 13:43

Mindenki repked, valaki el, valaki vissza, és én meg csak itt állok, és várok, és úgy látszik hogy senkihez sem jutnak el a kétségbeesett, na jó kétségbeesett pont nem, de a szavaim, valahogy mindenki süket? Azt hittem hogy az előző megnyilvánulásomból egyértelmű lesz valakinek a dolog és rászánja magát hogy felvigyen Jameshez, de nem, ó nem bizony, mintha meg se hallották volna, úgyhogy most kicsit megköszörülök a torkomat, aztán pedig...
- VALAKI VIGYEN MÁR FEL JAMESHEZ, AMÍG SZÉPEN MONDOM! - Ordítok feléjük végül, és ezt már csak meghallják, vagy ha nem akkor komolyan mondom oda megyek és neki esek valamelyiknek, és azt nem köszönnék meg, nem bizony, mert tuti találok valami üvegszilánkot vagy ilyesmit a környéken, amivel szépen megvagdoshatom őket, mondjuk a lábukon, vagy felmászva rájuk, kihasználván " plüssmackói ártatlanságomat ", biztos hogy bele tudnám állítani valaki szemébe!

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Tyler Csüt. 09 Feb. 2012, 12:49

A férfi megállításával csak próbálkozik, hisz egyáltalán nem képes uralni az erejét. Még mindig össze van zavarodva és a feje is lüktet, fáj. Ahogy a férfi közelebb lép, behunyja a szemét várva a férfi támadását. De csak a Gorgó hangját hallja.
A nőre pillant, hisz az előbb még azt mondta nem képes már megmenteni az embereket. Talán csak blöfföl, vagy csak hallucinál. Képtelen eldönteni, s csak zavarodottan bámul hol a nőre, hol Michre és a férfira. Meg sem próbál fel kelni a földről, csak kerüli a szempárokat, remélve, hogy nem kell megmutatnia a férfinak a halott lányát. Megpróbálja a lehető legkisebbre összehúzni magát...


//No problem Halla, nem is számítottam másra:)//
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Sam Pént. 10 Feb. 2012, 12:39

Az események gyors sebességgel zajlanak körülöttem miközben én kissé távolabb elmém legmélyebb rétegeiben kutattam emlékeim tengerében. Stratégia nélkül egy ilyen lényre támadni felesleges és főként esztelenül őrült dolog lenne. Így inkább a követendő haditerv kiötlésén fáradozok. Ugyan jelen pillanatban nem sok segítséget nyújtok társaimnak, de ha sikerülne előkotornom poros emlékeim közül a hidrák ismeretét is, már végre esélyesebb lenne a siker, mint a bukás. Folyamatos elmeboncolgatásom közepette eljutottam néhány kisebb sikerhez, a hidrák elpusztíthatóak, ezt már Herkules is bebizonyította a tizenkét próbája alatt. Arra is sikerült visszaemlékeznem, hogy egy különleges tűzzel okozta a lény halálát. De a fő problémát, a megölésének mikéntjét még nem sikerült felelevenítenem. Pedig ha sikerülne, az sokban megkönnyítené a feladatot. Érzem mélyen belül, hogy megvan a szükséges ismeret, és már közel is járok hozzá, de még szükségem van egy kevés időre. Remélhetőleg ez megadatik számomra, és sikerül is rájönnöm a nagy kérdésre. Szerencsére a lény ismét nem foglalkozik velem, az élők érdekesebb elfoglaltságnak bizonyulnak egy holtnál. Ez mondjuk nem nagy meglepetés. Jelenleg azonban ez nagy előnyt nyújt nekem, hisz ha a lény üldözne valószínűleg nem lenne lehetőségem a megoldás kutatásában.

_________________
"Te nem ismersz, de én a lelkedbe látok, s ott azt találok, amit minden halandóéban; félelmet. Félsz, hogy egyszer majd meg kell halnod."

8. sugárút - Page 5 Vampirewwwkepfeltoltesh
Sam
Sam
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 230
Hozzászólások régi : 49
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 08.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Samuel Vermont /Sam/
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Thorhalla Pént. 10 Feb. 2012, 12:41

Résztvevők: Svarog, Horatio Millvier, James L. Tengam, Sam Vermont, Teddy és Balthazar Millvier
A tetőn tovább szenved James és Horatio, a társaság minden tagja hallja a kiabáló Teddy hangját, aki szeretne feljutni a sérültekhez és ott maradni James mellett, mint eddig. Svarog tovább támadott, de a lény ezúttal nem foglalkozott vele, a vér tényleg jobban lekötötte, főleg, hogy most már ketten véreztek a tetőn, a testével és a farkával csapódott az épületnek, ami mivel nem volt túl magas és nagy bele-bele remegett a csapásaiba. Úgy tűnt, hogy az elektromos támadás nem lesz túl sikeres, hacsak nem pont a feje felett szakítják le a vezetékeket. De legalább így Svarog nem sérült meg, mert a lény nem foglalkozott vele, más sem hiányzott volna, mintsem még egy sérült.
Balthazar-nak és Sam-nek pedig ekkor ugrik be végre, szinte teljesen egyszerre, hogy miként győzte le Hercules a hidrát a mitológiában. Héra oltáráról származó isteni tűz kellett hozzá.

8. sugárút - Page 5 00120

Résztvevők: Mich Howard és Tyler Jackson
A néger férfi a zsebébe tette az üveget, óvatosan, nehogy a vér lejöjjön róla és majd a testre tudja kenni. Mivel választ nem kapott a két földön levő férfitól, így odalépett hozzájuk és mind a kettőt a nyakánál fogva emelte fel a földről és szorítani kezdte azt.
- Hol van a lányom?! – kérdezte dühösen.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
8. sugárút - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Cyrus Douglass Pént. 10 Feb. 2012, 20:44

Az angyal figyelte Svarog ténykedését, és azt, hogy a hidra fittyet sem hányva rá a ház épületének csapódva próbálja ledönteni azt. Balthazar ahogy a hidrától nem messze lebegett hirtelen beugrott neki, hogy Herkules mivel ölte meg a hidrát a próbán.
~ Isteni tűz ~ gondolta, és már tudta is mit kell tenniük.
- Az Olimposz kaszinóba kell mennünk. Csak isteni tűz képes megölni egy hidrát. Szükségünk van az Olimposzi Istenek segítésére. Svarog hozd Jamest. Sam te fuss amilyen gyorsan csak tudsz. Én viszem Teddy-t és Horatio-t - kiáltott oda a sárkányembernek és Sam-nak, majd Teddy felé repült, és a levegőből felkapta a mackót, majd magához szorítva a tetőre repült.
- Ne aggódj, Teddy. Te is a csapat része vagy. Nem hagyunk hátra - mondta az angyal, majd leszállt a tetőn, és az ott lévőkhöz is szólt.
- Isteni tűz kell a hidra megöléséhez. Az Olimposz kaszinóba kell mennünk. Csak a görög Istenektől tudunk hozzájutni a tűzhöz. Horatio én viszlek téged - mondta és ellentmondást meg sem várva a vállára ültette Teddy-t és a karjaiba vette Horatio-t.
- Teddy. Mássz Horatio hasára, hogy tudjon fogni. Remélem kényelmesen vagy fiam - jegyezte meg.
Ezek után megvárta, hogy mindenki elkészüljön az indulásra.
- Menjünk, ha meg akarjuk menteni a közelben élőket - mondta, majd felszállt és az Olimposz felé repült.
Repülés közben figyelte, hogy Sam is követi e őket.

_________________
Karakterek:
-Reneszánsz: Cyrus Douglass(Balthazar Millvier)/Szellemlovas
8. sugárút - Page 5 330xo4n
Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Horatio Millvier Pént. 10 Feb. 2012, 20:58

Horatio a tetőn várta, hogy miképp alakul a lenti harc. Úgy tűnt, hogy nem haladnak valami jól a hidra megölését illetően. Eközben a lény úgy tűnt nem nagyon akar az őt zargatókkal foglalkozni. A vér szaga még mindig mámorítóan hatott rá.
- Ha nem jövünk rá gyorsan, hogy miképp lehet megölni, akkor nekünk annyi - morogta a mágus.
Ekkor látta meg a feléjük repülő apját, kezében Teddy-vel. Miután Balthazar leszállt, elmondta, hogy isteni tűzzel lehet csak megölni a hidrát, amelyet az Olimposz kaszinóból próbálnak szerezni.
- Hát persze. Hogy ez nem jutott eszembe. Héra tűzét használta a hidra megölésére - jegyezte meg.
Apja tettei hirtelen jöttek és meglepték a fiatalembert. Ellenkezni sem volt ideje, és már apja kezében volt.
- Valahogy csak kibírom, ha már a vállamat össze kell rakni. Na gyere Teddy, tartalak - mondta Horatio, majd várta az indulást.
Ha felszálltak, és elindultak a kaszinó felé lenézett a mélyben.
- Nem semmi. Még jó, hogy tőled örököltem a magassághoz fűződő jó viszonyom és nem vagyok tériszonyos - jegyezte meg a fiatal Millvier felnézve apjára.

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
8. sugárút - Page 5 250sc9g8. sugárút - Page 5 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Tyler Szomb. 11 Feb. 2012, 14:04

Érzi, hogy a levegőbe emelkedik. Ezzel egy időben kezd elfogyni a levegője, s lassan szédülni kezd. Ez az egész nem álom, vállalnia kell a felelősséget a tettéért. Megpróbálja Mich felé fordítani a fejét, de nem megy. Feladja a hiába való próbálkozást. Köhögve szólal meg.
-Engedje el kettejüket, megmutatom a lányát. Kérem engedje el őket....-
Nyögi ki nagy nehezen, miközben ernyedten lóg a férfi keze közt. Nem kérdés mi fog következni, ahogy megpillantja a lányát. De ehhez nem szükséges Mich és a nő áldozata. Elég ha csak ő lesz ott. Igen, megfelelő lesz. Lassan kezd visszatérni a tudata, s kezd tisztábban gondolkodni.
-Én megmutatom, ők ketten nem tudják hol van. Engedje el őket....-
Ismétli meg még egyszer, remélve, hogy hallgat rá. Ha igen, int Michnek, hogy menjenek, ő pedig megpróbál a csatornába nyitni egy lejáratot, amin le tudja juttatni a férfit, majd ő is lemegy vele, s bezárja a lejáratot.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Teddy Vas. 12 Feb. 2012, 17:23

-Nah, valaki tud értelmesen is gondolkodni a csapatban. - Dörmögöm kissé még mindig agresszíven ahogy Balthazarral felfele repülünk, kicsit szokatlan élmény, csak így szabadon repülni, nagyon ritka hogy átéljem, és akkor is általában arra megyek amerre a szél fúj, de ebben a mocskos nagyvárosban még az is gyenge szokott lenni, sok nagy épület, pfejj, elrontják nekem itt a mókát és kacagást. Felérve a tetőre jobban szemügyre veszem, már amennyire az időm futja, mert a következő pillanatban már egy vállon csücsülök, amivel úgy igazából nincs problémám.
- James! JAAAAMES!!!... Egész jól nézel ki. - Mosolygok rá, majd egy könnyed mozdulattal le bukfencezek Horatio hasára.
- Szerintem a sérülteket el kéne vinni valami olyan helyre ahol el tudják láti őket, nem? És ez az izé nem fog minket követni szag vagy lecsurgó vér alapján? Csak mert az elég gáz lenne, meg aranyos persze, ki tudja, szerintem már így is kisebb tömegmészárlást rendezett mire ideért... Annyira aranyos, ha lehet megtarthatom? Kell valami a kutyák ellen. - A végére betegesen elmosolyodok, majd aztán figyelem hogy kinek mi a reakciója, és persze várom hogy induljunk.

_________________
Reneszánsz: Teddy
AoA: Teddy
X-diák: Alicia Havana
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Svarog Hétf. 13 Feb. 2012, 09:27

Olimposz kaszinó?
Attól, hogy valamit úgy hívnak az nem is az. Svarog kételkedett abban, hogy ott tényleg találnának Hérától tűzet... Bár egy hidra tombol az utcán, egy fickó előtte változott át kentaúrrá, tehát nem is olyan hülyeség.
Engedelmeskedett az angyal parancsának, majd az ölébe kapta Jamest, és Baltazar után repült.
- Boccs, valami szőke nőt inkább tartanék így. Kapaszkodj a nyakamba öreg - mondja Jamesnek, majd a többiek felé nézz. - Ez nem buzis, csak fontos óvintézkedés. Miért pont Héra tüze kell ide, és mi a biztosíték, hogy egyáltalán ide adják.
Közben hátrasandít, hogy a Hidra nem követi e őket, mondjuk reménykedett, hogy meggondolta magát, és más szaftosabb préda után nézz.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

8. sugárút - Page 5 Empty Re: 8. sugárút

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.