Istenek tanácsa (Köztes dimenzió)

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Istenek tanácsa (Köztes dimenzió) - Page 2 Empty Re: Istenek tanácsa (Köztes dimenzió)

Témanyitás by Szehmet Csüt. 28 Feb. 2013, 09:06

Vasököl elfogadja a felkérést, Heka pedig halványan biccent erre. Volt benne némi ambivalens érzés a kirohanásával kapcsolatban, hiszen habár nézőpontja a béke felé vezetett, ott táncolt az újabb felzúdulás peremén, figyelembe véve hogy kik ültek az asztalnál, de eleddig nem tört ki a vihar. Persze a nézőpont szükséges volt, hiszen az újjászületett emberiség a visszatérésével akár azt is bizonyíthatta hogy a Föld jogos ura, s akkor a mutánsok, akiknek megszállott képviselői konokul ülnek a babérjaikon, vannak veszélyben. Se most már legalább van egy vezető. Aki ráadásul képes volt lelkesítően szólni, és fellépésével vezetni, ha esélyt kap.
Érdekes szavakkal nyitott Vasököl, melyekben igaza kellett legyen. Ha elvesszük a háborút, elvehetjük a fegyvert az ellenség kezéből. Vasököl Heka arcán nyugodt egyetértést láthatott, de ez bizonyára nem volt meglepő, hiszen a színész korábbi szavai is ebbe az irányba mutattak. E pillanatnyi megerősítés után persze Heka felhagyott azzal hogy a Vezért figyelje. Érdekesebbnek ígérkezett a többiek arca.
Az emberek szószólójának talán elkeseredettnek ható éleslátása ilyen volt. Kimondta azokat a kételyeket, melyek a levegőben feszültek. Jogos szavak voltak, jogos figyelmeztetés, és sajnos a pusztulás hírnöke.
-Az, aki ebben a helyzetben csak a saját érdekét nézi, mindannyiunkat pusztulásra kárhoztat. Nem feledhetjük, hogy az ellenségnek megvan az ereje ahhoz is, hogy azt mondja, kezdődjön el minden elölről. Hogy pusztuljon minden faj, és kapjon esélyt a bolygó arra, hogy tiszta lappal egy alkalmasabb fajt neveljen. - komolyan zengtek a szavai, s bár ezúttal az emberek képviselőjére nézett, nyilvánvaló volt, hogy szavai nem neki szóltak, hacsak annyiban nem, hogy ezzel is kifejezte Vasököl valódi támogatását.
Kérdésére, mely az iszonyatot átérezve futott ki ajkain is válasz érkezett. Celestialok. Heka ezúttal nem ragadtatta magát szavakra, csak lehajtotta a fejét, s ezúttal némán, önmagában birkózott a fenyegetéssel. Egy istenszerű faj... mely arcátlanul a valódi istenek dolgába is beleavatkozik... Hatásosan.. a népek születésének lehetősége miatt pozitívan..is, de a pusztulás amit egyúttal kimérnek már semmiképp nem volt támogatandó. A születés talán kísérlet... de egy öntudattal bíró faj halála már nem lehet az. Vagy ha az is, külső beavatkozásra vajmi kevés.. eredményt hozhat egy..tudósnak. Hekát a hideg rázta ahogy próbált kicsit a rideg tudomány szellemében gondolkozni. Nem is próbálkozott vele sokáig. Ő az Élet pártján állt, az pedig nem puszta hideg logika alapján létezett. Talán nem is az Evolúcionistákat, hanem Ezeket kellene megpróbálni.. akárhogy.. meggyőzni.
A felvetésre, mely máris tervet várt el Vasököltől, felhagyott saját maga hiába való emésztésével, és éberen figyelt. Nem várhatta el, hogy máris kész haditerve legyen, de azért érdeklődött, hogy vajon képes lesz-e lenyűgözni a társaságot, majd enyhe sajnálattal látta, hogy Vasökölnek elsőként a hatalmát kell megszilárdítania. Szükséges lépés volt, mégis sajnálatosnak tűnt, hogy a drága időt ezzel kellett eltölteni. Nem Vasököl hibája.. hanem az egész társaságé.
-Egyiptom.. támogatja Vasökölt és az életet.- már már unalmasnak ható szavakkal használta újra az előző frázis. Már az elején komolyan gondolta, mégsem vehette személyes sértésként, hogy újra választ kell adnia. Ha mást most nem is tehetett, példaként járhatott elöl, talán még egy csapat hezitálót maga után vonva.

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 25
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Istenek tanácsa (Köztes dimenzió) - Page 2 Empty Re: Istenek tanácsa (Köztes dimenzió)

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 02 Márc. 2013, 09:43

Féktelenül zakatoló agyamat egy parányi pillanatra megállítja valami beszűrődő zaj, ami egy démonnak látszó nőstény szájából ered. A szavai úgy hangzanak, mintha lenne bármi esélye, hatalma vagy ereje, amivel bármilyen szempontból fölém kerekedhetne. Talán azt hiszi, hogy a harcok után nem fogom megkeresni, és sejtekre szaggatni a testét az arcátlansága miatt. Talán azt is hiszi, hogy nincs hatalmam az ő birodalmában. Feltételezem, abban a hitben ringatja magát, hogy nem lennék képes a létező legmodernebb technológiai tudás birtokában megoldani, hogy bejussak az ő "birodalmába". Zsarnokhoz hajolok, és halkan suttogom a szavakat.
-Emlékezz a szemtelenre! Sokat megenged magának az vénemberek védelme alatt, de meg kell majd torolnunk ezt, ha vége a háborúnak.
A Vasököl most beszédet tart, méghozzá olyat, amilyet mindenki hallani szeretne, aki rászavazott. Hát persze, összefogás, egység, satöbbi. Egyetértő arckifejezést öltök, és méltóságteljesen bólintok, ez a legtöbb, amit tőlem kaphat, és valószínűleg ettől is az egekben lesz majd az egója, ha tényleg elhiszi, megérti, hogy a nagy Apokalipszis az pártját fogja. Kevés élő mondhatja ezt el magáról - és talán észrevehetné az összefüggést, de ahhoz túlságosan... Ember.
Egy pillanatra majdnem elnevetem magam, mikor az "alkalmasabb faj" kifejezést hallom meg. Az alkalmasabb faj már itt van, a teremben, készen arra, hogy tárgyaljon majd az Evolucionistákkal, és meggyőzze őket a helyes cselekedetekről.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Istenek tanácsa (Köztes dimenzió) - Page 2 Empty Re: Istenek tanácsa (Köztes dimenzió)

Témanyitás by Quentine Constantine Szomb. 02 Márc. 2013, 10:39

Vasököl végre felemeli a hangját, és úgy viselkedik, ahogy azt vártuk, egy amolyan vezetőként. Elégedetten bólintok, a mi szavazatunkat már megkapta, így most nem szólalok fel újra, csak a többiekre nézek, akik még nem nyilvánítottak állást, hogy tegyék meg ők is. Elképzelhetetlennek tűnt, hogy a végén még egyhangú szavazással kerüljön valaki az élre, de azért ez az eredmény már így is elég nagy teljesítmény. Ami persze azonnal gyanakvásra ad okot Apokalipszissel kapcsolatban, de úgyis mindenki úgy áll hozzá, hogy őt majd szemmel tartjuk.
Heka is támogatja Vasöklöt, ami az egyiptomiak támogatásával jelent egyet, és így tovább bővült a kör. Persze a legnagyobb kérdést még mindig az az átkozott démon jelenti, akit már réges-régen meg kellett volna ölnöm. Most a túlvilág hatalma túl nagy erő ahhoz, hogy nélkülözhessük.

Apámhoz fordulok, aki eddig némán figyelte az eseményeket, úgy tűnik, nem akar különösebben hozzászólni, anyámra és rám hagyja az állásfoglalást. Amíg a többiek még kijelentik, hogy támogatják-e Vasöklöt, addig én apámhoz fordulok.
-Mit gondolsz, mit tervez majd Apokalipszis? Az ő eddigi tevékenysége - és még a beceneve is - eléggé egybe cseng az evolucionistákéval. Félek, nem fogunk egy oldalon állni ebben a háborúban.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Istenek tanácsa (Köztes dimenzió) - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Istenek tanácsa (Köztes dimenzió) - Page 2 Empty Re: Istenek tanácsa (Köztes dimenzió)

Témanyitás by Reptile Vas. 03 Márc. 2013, 03:37

Unottan figyelem a társaságot, nem igazán érzem úgy továbbra sem, hogy bármiféle érdek lenne egy szövetségben, főleg úgy nem, hogy Apokalipszis is benne van, kinek akkor sem fordítanék hátat, ha az egész testemet szemek borítanák... Ama bizonyos Anya szavaira kissé félre biccentem a fejemet.
~ Igaz, de a tényen mindez semmit sem változtat, számára csak nyereség van belőle. ~ Egy faj maradhat, ha jól értettem eddig mindent, s kizárt, hogy ne úgy legyen, számomra ez pedig továbbra is csak egy képet vet fel az egésszel kapcsolatban, ami ugyan az, mint néhány perccel ezelőtt, az egész teljes mértékben fölösleges, egy lejárt és már fénykorában is hamis rendszerrel akarnak próbálkozni, aminek a vége csupán az lesz, hogy valaki hátba szúr valakit, vagy többen is megteszik mindezt és valószínűleg összeomlik a frissen kiépített rendszer, persze lehetséges, hogy ennek több idő kéne, de indok ettől függetlenül továbbra sincs abban, hogy ebben a mutánsok részt vegyenek. Mivel sokan képesek ezt figyelmen kívül hagyni, vagy valóban annyira visszamaradottak, hogy csak nem értik meg? Logikátlan, de ezt elkerülendőn a feleségemre tekintek, megüzenve neki azt, mit mondania kell a nevemben, s továbbá csak összefont karokkal figyelem a társaságot, majd pedig bezárom a szavazóablakot.


Még mindig csendesen figyelek, azért alaposan szemmel tartva a többieket, figyelve az arcvonásokat, a rezzenéseket, sokat elárulhat néhány apróság, igaz ennek itt most valószínűleg nem sok haszna van, de ki tudja, s lássuk be őszintén... Kissé unatkozok, de ezt nem igazán kéne bejelenteni, bármennyire is tűnjön apokaliptikusnak a helyzet. Igazából így végiggondolva nem annyira az, mint az eddig eltelt évek, talán nem annyira. Férjem hangjára kissé megemelem a fejemet, s ahogyan kapom a szavakat, úgy hallatom is azokat egyből.
- Nem vagyunk hajlandóak részt venni egy olyan társulatban, melyben Apokalipszis is képviselteti magát, s mely egy már rég bukott rendszerre épül, nincs szükségünk arra, hogy valaki hátba támadjon minket. A mutánsok nem támogatják sem Vasökölt, sem pedig a letűnt fertőt. - Nem tudom, hogy mennyire lehet jó ennek a vége, de engedelmeskedem inkább, nem mintha félnék, vagy ehhez hasonló, de azért tényleg nem nagyon szeretném kihúzni a gyufát, már csak azért sem, mert a legtöbb felkavaró és sokszor undorító dolog ellenére eddig megvoltunk békésen és... Jobb ha nem én teszek ennek az egésznek keresztbe, ha más nem akkor a gyerekekért.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Istenek tanácsa (Köztes dimenzió) - Page 2 Empty Re: Istenek tanácsa (Köztes dimenzió)

Témanyitás by Sarah Pént. 08 Márc. 2013, 03:46

Ahogyan elnézem a többieket, már akit figyelek, megfordul jó pár gondolat a fejemben, végül pedig arra jutok, ahogyan a civakodást figyelem azok között, akik valaha közeli szövetségesek voltak... Hogy mennyivel is jobb volt minden régen és ha tehetném akkor egyszerűen visszatekerném a sors kerekét, még akkor is, ha elveszítenék jó pár dolgot, mely a szívemhez nőtt, s kénytelen vagyok egy röpke pillanatra a feleségemre sandítani, rá tekinteni a szemem sarkából... De talán jobb lenne a világ, talán. Persze hasonló gondolatok okoztak problémát már a közelmúltban, vagy legalább is kellemetlenségeket, ha nem is teljes mértékű problémákat, így inkább nem is feszegetem tovább a gondolatot, bár továbbra is ott motoszkál a tudatomban, de inkább vissza terelem a figyelmem a többiekre, a felém intézett, bár látszólag nem nekem szánt szövegre pedig nem is igazán reagálok különösebben, csupán csak egy bólintással... Ami pedig a többit illeti, nos nem érzem úgy, hogy bármiféle véleményt hozzá kéne fűznöm, hiszen már korábban kifejtettem a sajátomat és tartom is magamat hozzá, hiszen nincs okom megmásítani azt amit mondtam, ha lenne sem biztos, hogy megtenném, ez az ok mivoltjától függene, természetesen. Megvárom hogy kicsit elhalkuljunk és hogy vége legyen az egyéni uralom megerősítésének, mindez nem nagyon számít nekem, a lényeg, hogy miután legalább egy kicsit halkabban vannak és befejezték ezt nagyjából, felteszem magam is az ó hatalmas kérdést.
- Szóval... Halljunk ötletetek. -


A falat való bámulásomat végül az általam teljes mértékben fölöslegesnek vélt erőfitogtatás, avagy a vezetői pozícióra szánt megerősítés szakítja meg, amire már kénytelen vagyok magam is a választott felé nézni... Választás, heh. Hitetlenkedve nézek végig rajta, könnyedén tudnék végezni vele, legalább is így első ránézésre, ki tudja, hogy mi lappanghat a tarsolyában, de nem látok okot az aggodalomra. A maradékra, a további marakodásra nem reagálok, az, hogy ki miként próbál ellenkezni, esetleg rugdosódni, számomra teljesen közömbös, s bár néhányak beszűkült látásán a legszívesebben gúnyosan mosolyognék, most ezt is inkább hagyom, fölösleges foglalkozni velük.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Istenek tanácsa (Köztes dimenzió) - Page 2 Empty Re: Istenek tanácsa (Köztes dimenzió)

Témanyitás by Bishop Pént. 08 Márc. 2013, 20:51

Csendben figyelem az eseményeket, úgy látszik a szóváltás nyugodtabb mederbe terelődik, sokan támogatják Vasöklöt és ő lesz a vezető. Még egyedül a démon nő válasza lenne olyan amit szívesen meghallgatnék és gondolataimat annak információiból is tovább vinném, de valami egy félmondat annyira megragadja a figyelmem, hogy nyomban csaj arra tudok gondolni.
~ Két óra, két óra az gyakorlatilag ha ekkora nagyságokkal számolunk semmi. Rohamtempóban kell összeverbudálnunk egy egész háborúra vonatkozó tervet, stratégiát. Ha ezt nem kezdjük el most a hatalmi harcok miatt az elveszett időt nem pótolhatjuk be. Végzetes hiba.
Megvárom amíg bekövetkezik egy pillanatnyi szünet Daniel mondata után majd belekezdek.
- Két óra az nem sok, szerintem ha túljutottunk a hatalmi kérdéseken, kezdjük az elején. Valahogy érzékelni kellene az ellenség érkezését, pontosan hol és mennyien lesznek, talán ez a legfontosabb első körben. Ehhez megvannak a megfelelő eszközeink?
Tovább nem folytatom, ez az első lépés, idáig kellene eljutnunk. Még mindig azon jár az agyam, hogy két óra az csak egy pillanat és ez egyre jobban aggaszt.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Istenek tanácsa (Köztes dimenzió) - Page 2 Empty Re: Istenek tanácsa (Köztes dimenzió)

Témanyitás by Jajjmár Szomb. 09 Márc. 2013, 02:02

Még nem teljesen csendesedtek le a kedélyek, de jobban állunk mint reméltem volna az első pillanatban. Egyenlőre viszont Damianre kell hagynom a dolgot, akármilyen beszólások érkeznek. Illetve amíg nem durvul el nagyon. Ha ezzel nem bír akkor nem érdemes melléállnom se. Látniuk kell az erejét, az önbizalmát. Régen talán nem hittem volna ebbe, de az évek megtanítottak rá, hogy milyen erős lélekkel bír az a halandó gyerek és most ő a Vasököl erő örököse. Nem veszíthetünk pár diktátorral és botcsinálta szabadságharcossal szembe.
Egy pillanatra a drágám szemébe nézek, elmosolyodok mikor meghallom a bizonyos két órás kérdést. ~ Vajon képes vagyok...? ~
Továbbra is Rami kezét fogva behunyom a szemem és megpróbálok előre tekinteni annyira. Elvileg az eljövetelt nem tudjuk megelőzni, de csak annyit akarok látni, hogy hol és mennyien várhatóak. Nem mintha ismernénk a valódi erejüket így a mennyiségük azt hiszem nem számottevő. A kétkedők kedvéért mégis megpróbálom kideríteni.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Istenek tanácsa (Köztes dimenzió) - Page 2 Empty Re: Istenek tanácsa (Köztes dimenzió)

Témanyitás by Shadow Szomb. 09 Márc. 2013, 13:22

Hallgatom az elhangzottakat, majd Vasökölre nézek. Csalódottságom kiül az arcomra szavai hallatán, majd megrázom a fejem. Nem válaszolok azóta, csak miközben a többiek beszélnek felállok és várok, hogy elhallgassanak.
- Vak vagy Vasököl, és Ostoba. – Kezdek bele, és hangomban ott a lemondás. – Szavaid most bizonyították teljes alkalmatlanságod a vezetésre. Vakságod, meg az életedbe kerülhet. Tényleg, azt hiszed, hogy Apokalipszis azért támogat, hogy segítsen téged? Tényleg azt hiszed, hogy azért egyezett bele, hogy ne hátráltasson? Nem látod a fától az erdőt. Nem csodálom, hogy Apokalipszis rád szavazott. Téged a legkönnyebb félre állítani, mert még arra se figyelsz, amit már korábban elmondtunk. Apokalipszis nem fogadja el a nála gyengébbeket, s mivel egójának hála, mindenkinél erősebbnek hiszi magát, ezért senkit se. Téged Vasököl a lehető legkönnyebb félre állítani látszólag. És ez még igaz is, ha egyedül lennél. Ahelyett, hogy engem győzködsz és nyitott kapukat döngetsz, inkább azon népekkel foglalkozz, kikkel egy világban élsz, mert a TI életetekről vagy halálotokról van szó. – végig nézek a jelenlévőkön. – Sajnos sokan hisznek ilyen helyzetben is a maradi eszmékben, mint a demokráciában, ami itt használhatatlan. De ha így döntöttetek, akkor legyen! – hangom keménnyé válik, s hideggé, érzelemmentessé - Ezzel azonban elfogadtok egy dolgot: Aki Vasököl életére támad, vagy aki valakit küld, hogy megölje. Annak a lelke hozzám kerül örökre. – Ezzel egyenesen Apokalipszisre nézek – A tied is Drága Apokalipszis, és törődj bele, eltudom intézni – Vasökölre nézek – Limbo és az alvilág melletted áll. – Ezek után Lornara pillantok.
- Szóval amit tudunk róluk túl régi. Ha akkor gyengék is voltak, azóta sokat fejlődhettek. 2 óra kitalálni valamit nem sok… de talán elég lesz. Azonban le is szervezni már más kérdés. Az érzékelés problémáját jó lenne megoldani, aztán kideríteni mire képesek, lehetőleg a legkevesebb áldozattal. Azaz nem fejjel a falnak taktikával rájuk rontani.

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Istenek tanácsa (Köztes dimenzió) - Page 2 Empty Re: Istenek tanácsa (Köztes dimenzió)

Témanyitás by Thorhalla Pént. 15 Márc. 2013, 10:30

2076. február eleje – Istenek Tanácsa, Köztes dimenzió
Résztvevők: Apokalipszis (Nagy Evolucionista), Goblin, Végrehajtó, Andrew Ramirez, Rachel Wilcox, Jason Plunder, David Ethan, Laura Orrin, Nathaniel Orrin, Freyr Laaksonenson, Samuel Corner (Arzenál), Lady Shywa, Vasököl (Damian Long), Jared Aaron Voice (Heka), Amanda Cruz

A vitatkozás tovább folytatódott, mindaddig, amíg fényes villanást nem tapasztaltak a jelenlevők és utána egy olyan helyre kerültek, amire talán nem is számítottak.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Istenek tanácsa (Köztes dimenzió) - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Istenek tanácsa (Köztes dimenzió) - Page 2 Empty Re: Istenek tanácsa (Köztes dimenzió)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.