A tengerpart
2 / 2 oldal • Megosztás
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: A tengerpart
A mentők helyett óriási felbolydulás fogad. A néni nem boldogul a telefonjával, úgy látom, hiába akarja hívni a mentőket, nem működik a készülék. A parti őrség tagjai ledobálják a ruháikat és alatta...az indián túlvilág szellemeire, a hollóra! A Hydra emberei mindenhova beépültek. Nekünk kettőnknek szerencsénk, hogy nem látszik rajtunk semmi különös, remélem, eltévedt golyók sem fognak eltalálni. Amennyire tudom, úgy helyezkedek, hogy a sérült lányt eltakarjam. Nagyon rossz érzésem van, ahogy végignézem a harctól lángoló strandot, ahol feltételezem, hogy a megtámadottak visszavágnak és kész háború alakul ki. Akár meg is halhatunk, a mentőknek ezerszer több dolguk lesz.
- Valaki segítsen, mindjárt elvérzik! - kiabálok, hogy ha van itt orvos, akinél véletlenül van felszerelés vagy legalább egy gyógyító mutáns vagy valaki.
Valaki legyen, mert a kezeim között halna meg a fiatal nő és azt nagyon nem szeretném.
- Valaki segítsen, mindjárt elvérzik! - kiabálok, hogy ha van itt orvos, akinél véletlenül van felszerelés vagy legalább egy gyógyító mutáns vagy valaki.
Valaki legyen, mert a kezeim között halna meg a fiatal nő és azt nagyon nem szeretném.
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin
Kree jövő:
Dr. Zield Jones
Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones- 11. szint - 25 kredit
- Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:
A sámán szelleme
Coney Island tengerpart, Manhattan, New York
Részvevők: Wayonka Stevens és Szatmári Anna
A mentő hangját már lehetett hallani, és ekkor Anna a vérveszteség miatt az eszméletét is elvesztette. Pillanatokkal később érkezett meg a kocsi is, eddigre nagyjából kiürült a strand a távolabb levő lövöldözések miatt. Itt a közelben szerencsére annyira nem volt semmi, így a mentősök teljesen nyugodtan oda tudtak jutni a pároshoz.
- Be kell vinnünk a kórházba – mondta a mentős. – Össze kell varrni a sebét.
Közben a lány combjára tett egy anyagot, amit össze is húzott szorosra, a seb máris kevésbé vérzett.
- Rendben lesz teljesen – nyugtatta Wayonkát. – Hogyan sérült meg? Egyetlen párducot, vagy nagymacskát sem látok itt a parton.
Közben egy másik mentős hozta a hordágyat, amire fel is pakolták a lányt, majd könnyedén eljuthattak így – persze fejet lehajtva –a mentőautóig. Itt tette fel a következő kérdést a mentős.
- A rokona/családtagja a hölgynek? – kérdezte.
Ha Wayonka igent mond, akkor a következő kérdést kapta.
- Velünk tart a kórházba?
Ha pedig nemet, akkor az USA szabályzata alapján ezt.
- Sajnálom, de nem jöhet velünk az itteni kórházba visszük. Utánunk jöhet, ha akar.
Ezzel már nem is vártak sokáig, hanem becsukták a mentő ajtaját és Wayonkával, vagy nélküle indultak az alig pár sarokra levő kórházba.
//Ha ír, magához tér.//
- Be kell vinnünk a kórházba – mondta a mentős. – Össze kell varrni a sebét.
Közben a lány combjára tett egy anyagot, amit össze is húzott szorosra, a seb máris kevésbé vérzett.
- Rendben lesz teljesen – nyugtatta Wayonkát. – Hogyan sérült meg? Egyetlen párducot, vagy nagymacskát sem látok itt a parton.
Közben egy másik mentős hozta a hordágyat, amire fel is pakolták a lányt, majd könnyedén eljuthattak így – persze fejet lehajtva –a mentőautóig. Itt tette fel a következő kérdést a mentős.
- A rokona/családtagja a hölgynek? – kérdezte.
Ha Wayonka igent mond, akkor a következő kérdést kapta.
- Velünk tart a kórházba?
Ha pedig nemet, akkor az USA szabályzata alapján ezt.
- Sajnálom, de nem jöhet velünk az itteni kórházba visszük. Utánunk jöhet, ha akar.
Ezzel már nem is vártak sokáig, hanem becsukták a mentő ajtaját és Wayonkával, vagy nélküle indultak az alig pár sarokra levő kórházba.
//Ha ír, magához tér.//
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A lány összeesik és még mindig sehol nincsenek a mentők! Kár, hogy nincs rendes orvosi képzettségem. Szereznem kellene. Az Angyal Programban meg kell tanulnom az elsősegélyt is. Ez a lány attól a szellemtől szenved, amiről én is álmodtam. Meg kell mentenem! Egy ártatlan lélek nem halhat meg, tennem kell ellene. Másrészt ő a kulcs, hogy a szellemet is megtaláljam.
Addig gondolkodtam, hogy végre valaki kihívta a mentőket és ideértek. De jó! A harcok távolabb vannak, nekünk csak figyelni kell.
- Igen, látom, hogy komoly. Mik ezek a harcok? Mi történt?
A parton térerő se nagyon volt először, aztán lett, mert valaki hívta a mentőket, de híreket még nem tudtunk hallani. Ők bizonyosan tudják. Fogom Anna kezét, amíg ellátják.
- Szellemek, ha hallotok ebben a nagy zűrzavarban!Kíméljétek meg a lány életét és vezessetek el engem oda, ahol útmutatásotokkal legyőzhetem a gonosz lelket, aki megtámadta! Halkan mormolom el a rövid imát.
- Köszönöm szépen! Nem tudom, én is csak a sebet láttam meg rajta.
Hozzák a hordágyat. Egy fontos dolog kimaradt és kötelességemnek érzem, hogy szóljak.
- A nyakláncot tegyük biztos helyre, mert nagyon fontos neki!
Leakasztom a nyakából és ha van itt egy kis dobozka vagy zacskó, akkor abba teszem bele. A szobájában majd el lehet helyezni vagy inkább egy széfbe valahol.
- Igen, unokatestvére vagyok.
Hazudnom kell, mert különben elküldenek. Ismerem a szabályokat. Most pedig utazunk. Én igyekszek végig figyelni, nehogy megint támadás érjen minket, hiszen az ékszer még itt van. Az eladót kellene majd megtalálnom, de először tudnom kell, hogy Anna jól lesz. Tudnom kell.
Addig gondolkodtam, hogy végre valaki kihívta a mentőket és ideértek. De jó! A harcok távolabb vannak, nekünk csak figyelni kell.
- Igen, látom, hogy komoly. Mik ezek a harcok? Mi történt?
A parton térerő se nagyon volt először, aztán lett, mert valaki hívta a mentőket, de híreket még nem tudtunk hallani. Ők bizonyosan tudják. Fogom Anna kezét, amíg ellátják.
- Szellemek, ha hallotok ebben a nagy zűrzavarban!Kíméljétek meg a lány életét és vezessetek el engem oda, ahol útmutatásotokkal legyőzhetem a gonosz lelket, aki megtámadta! Halkan mormolom el a rövid imát.
- Köszönöm szépen! Nem tudom, én is csak a sebet láttam meg rajta.
Hozzák a hordágyat. Egy fontos dolog kimaradt és kötelességemnek érzem, hogy szóljak.
- A nyakláncot tegyük biztos helyre, mert nagyon fontos neki!
Leakasztom a nyakából és ha van itt egy kis dobozka vagy zacskó, akkor abba teszem bele. A szobájában majd el lehet helyezni vagy inkább egy széfbe valahol.
- Igen, unokatestvére vagyok.
Hazudnom kell, mert különben elküldenek. Ismerem a szabályokat. Most pedig utazunk. Én igyekszek végig figyelni, nehogy megint támadás érjen minket, hiszen az ékszer még itt van. Az eladót kellene majd megtalálnom, de először tudnom kell, hogy Anna jól lesz. Tudnom kell.
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin
Kree jövő:
Dr. Zield Jones
Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones- 11. szint - 25 kredit
- Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:
//Folytatás: a kórházban//
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
2 / 2 oldal • 1, 2
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.