A tengerpart

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

A tengerpart Empty A tengerpart

Témanyitás by Thorhalla Kedd 22 Feb. 2011, 15:54

A tengerpart.

Az eredeti topic.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A tengerpart Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A tengerpart Empty Re: A tengerpart

Témanyitás by Roy Vas. 21 Aug. 2011, 20:23

Egész életemben ebben a rohadt városban éltem, de még soha nem jártam itt. Nem is tudom minek jöttem ide, főleg egyedül. De ha már itt vagyok, csinálok valami hasznosat. Leülök a homokba és kinyitom a szokásos söröm. Ráhúzok az üvegre, és csak bámulom a tengert. Nem túl érdekes látvány. A hűvös tengeri szél belekap felnyírt hajamba, néhány tincset az arcomba dob. Egy nyáltól csöpögő tinipárocska sétál el előttem. Romantikázni jöttek, de érzem a megvetésük. Ki nem állhatom a fejtájukat. De nem foglalkozok velük. Inkább csak lehúzom az üveg tartalmát, és kinyitok egy újat, majd hátradőlök a homokban. Nézem a csillagokat. Ez sem sokkal izgalmasabb mint a tenger. Tényleg nem értem minek jöttem ide. Bár még mindig jobb mint a szokásos kocsmabűz és a megszokott arcok. Rágyújtok, majd csak bámulom az eget.
Roy
Roy
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 31
Hozzászólások régi : 558
Korábbi szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Roy
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 22 Aug. 2011, 09:34

Résztvevő: Roy

Felváltva hol a tengert, hol pedig az eget nézted, meleg volt, hőség az egész városban, de itt legalább a szél miatt némileg elviselhetőbb volt mindez. Nem tudod, hogy mennyi idő telhetett el, amikor valaki megállt melletted. Ha ránéztél egy fiatal lány volt az, aki téged méregetett.

A tengerpart 1053648-blink_sketch_card_2_by_veripwolf

- Roy De Kalwer? – kérdezte a lány kissé meglepve, miközben a telefonjára nézett, majd vissza rád. – Nem tudom mi történt veled, de régen ijesztőbbnek néztél ki…
A zsebéből előhalászott egy cigarettát és rágyújtott és nekiállt leülni melléd a homokba.
- Ugye nem bánod, ha leülök? – kérdezte anélkül, hogy választ várt volna igazából. – Bíztunk benne, hogy magadtól felkeresel minket, főleg, amikor feltűntünk a városban. Ő annyi mindent tett érted, hogy bíztunk benne, hogy visszatérsz hozzá. De kegyes is, így még mindig számít rád.
Ekkor egy kártyát nyújt át neked, amin egy szimbólum volt látható.
A tengerpart 661856-clan_akkaba_symbol_super

A tengerpart Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Roy Kedd 23 Aug. 2011, 19:36

Feltűnik az ismeretlen lány, és a nevemen szólít. Ez még nem is furcsa, lehet hogy túl sokat fogyasztottam bizonyos anyagokból és nem emlékszem. Leül mellém, és hülyeségekről kezd el hadoválni. Na ez már annál furcsább. És ki ez az ő? Mit tett értem? És összességében miről van szó? Épp a lehetséges mentális betegségeken töröm a fejem, mikor átadja a kártyát.
-Hát, nem tudom honnan ismersz. Nem tudom ki ez az ő akiről beszélsz. És a kártya is elég semmitmondó. Szóval csak egy kérdésem lenne. Te mi a fenéről beszélsz?
Amint befejeztem a mondandóm, lehúzom a megmaradt söröm, talpra küzdöm magam, majd kérdő pillantásokkal várom a választ.
Roy
Roy
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Kedd 23 Aug. 2011, 20:18

A lány meglepetten nézett fel, amikor Roy felkecmergett és lenézett rá a kérdés elhangzott. Látni lehetett, hogy teljesen összezavarodott és nem erre a reakcióra számított. A kártya semmitmondó, pedig nem kellett volna annak lennie. Végül ő is talpra kecmergett és a cigit a homokba dobta.
- Ő, a Soknevű Isten, Mutánsok Istene, En Sabah Nur… Apokalipszis? – kérdezte végig egy ugyanazon személy több nevét Roy-tól.
Néhány pillanatig várt, majd megrázta a fejét és folytatta.
- Az Uradról beszélek Halál! – mondta. – Nem rémlik semmi sem, hogy a szolgálatában álltál, hogy a nevében mennyi mindent tettél?
Arcán némi reménykedés futott át, hogy hátha emlékszel valamire, miközben nem vette le rólad a szemét, csak várta, hogy mit reagálsz.

A tengerpart Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Roy Szer. 24 Aug. 2011, 15:09

-Az igazat megvallva... nem. A fél életemet az utcán húztam le, és soha nem parancsolt nekem senki. A felsorolt nevek közül egyiket sem ismerem fel. És miért szólítasz halálnak?
Teszem fel a kérdéseket, és várom a választ. Vajon miről beszél ez a lány? Talán valamelyik elmegyógyintézetből szökött? Mindegy. Nem érdekel. Szegény teremtés nagyon rossz ajtón kopogtat, mert hogy én egy isten szolgája sem voltam vagy vagyok, az teljesen biztos.
-Lehet hogy mutánsként születtem erre az elb*szott világra, de soha nem hallottam még a mutáns istenről. És téged sem láttalak még soha. Szóval összesíteném a helyzetet. Rossz ajtón kopogtatsz.
Ezzel befejezem az ömlengést, majd én is rágyújtok, majd várom a lány válaszát. Remélem nem gázoltam túlságosan a lelkébe, de az igazság néha fáj, és ez az igazság.
Roy
Roy
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szer. 24 Aug. 2011, 16:41

Most a lányon volt a sor, hogy úgy nézzen rád, mintha te szabadultál volna az elmegyógyintézetből. Láthatóan nagyon nem erre számított, amikor leszólított téged.
- Na jó – mondta. – Nem élted le ott, az utóbbi hat-hét évben Apokalipszis egyik lovasa voltál, Halál egészen pontosan. Éltél Wakandában, saját luxuslakásod volt, ott voltál a város ostromakor, amikor a Bosszú Angyalok és az AIM ostromolta. Előtte meg itt New Yorkban ténykedtél, a nevedet nagyon sokan ismerik és rettegik. Sereget irányítottál és mindezt Apokalipszis nevében.
Mikor mondtad, hogy mutánsként születtél a lány lelkesen bólogatott, látszott, hogy tudja, hogy tényleg így van. Viszont ott megakadt, amikor nem hallottál a mutáns istenről.
- Igen mutáns vagy, majd meghaltál és démonként tértél vissza – győzködött. – Bár most nem annak tűnsz. Voltál egyszerű tolvajtól bérgyilkosig minden… a tulajdonodban van Damballah két amulettje, amivel a holtaknak parancsolsz, ezért lettél Halál. A Szent Légió tagja is voltál a régi SHIELD-del csaptatok össze… majd nem sokkal később kórházba kerültél és onnan egy feladatnál egy fekete bőrű férfi keresett fel téged, hogy munkát ajánljon. Hatalmat ígért, és nagyon sok pénzt, elfogadtad, aranyban fizettek ki. Egy próbád volt, majd onnan egyenesen Apokalipszis elé kerültél és lett belőled Halál és itt kaptad a két amulettet is, vannak felvételek is róla, ha nem hiszel nekem, be tudom bizonyítani…

A tengerpart Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Roy Szer. 24 Aug. 2011, 17:26

-Nekem nagyon is úgy tűnik hogy élek. De a csecsebecsék tényleg nálam vannak. Ez igaz. De tudod mit? Ha mindezt be tudod bizonyítani, veled megyek. De azt nem garantálom hogy el is fogom hinni.
Ezzel ledobom magamról a szakadt és eléggé elnyűtt bőrkabátom, és széttárom a szárnyaim. Kezd érdekelni a lány halandzsája. Ha tényleg be tudja bizonyítani amit összehordott, én leszek a világ legmeglepettebb embere. Meg kell hagyni hogy egész összefüggő volt a történet amit előadott. És tudta hogy nálam vannak az amulettek. Legyen, belemegyek, had bizonyítsa az igazát.
-Gyerünk, várom hogy meggyőz. Gondolom nem itt a semmi közepén fogod nekem mindezt bebizonyítani.
Közben összeszedem az előbb eldobott kabátot, majd várakozó pillantással nézek a lány szemébe, így a tudtára adva hogy várom már azokat a felvételeket.
Roy
Roy
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 25 Aug. 2011, 06:37

A lány elmosolyodott.
- Köszönöm, hogy adsz egy esélyt, hogy bebizonyítsam – mondta. – Gyere, ide megyünk a közelbe.
Ezzel Roy-t elkíséri a nem messze található lakókocsi parkba.

A tengerpart Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Ko-Rel Csüt. 29 Dec. 2011, 21:56

//Előzmény: 2210 – Az utolsó küldetés//

Sikerült a démont lefognia és fojtogatni, ami végül a kezei alatt omlott össze annak hála, hogy Gunnhild kivégezte Shyrok-ot. Néhány másodpercre a lány végre fellélegezhetett, de ez nem tartott sokáig. A föld megremegett, a nő felkapta a fejét és a szemei rettegéssel teltek meg, ahogyan meglátta azt, amit az ősi istenek mutattak, a démonok realitás szerte kezdtek el mindent pusztítani. Ott kellene lennie, Attilanon, hogy megvédhesse a népét, ő a Védelmező, ott kellene lennie. Képtelen volt bármit is mondani, csak hangosan nyögött fel és nézett a démonokra annál a szónál, hogy „Isteneitek őrizzék utatok...” már kérdezett volna rá, hogy miért, amikor minden elsötétült.

Kalli a tengerparton tér magához... haja és ruhájának maradványai vizesek... felszerelése mellette hever... azonban mást is talál... sárkány mancs nyomok maga körül és vonszolás nyom... elég nagyok.. de jó kérdés melyiké is, csak annyi biztos, hogy kihúzta a vízből, s otthagyta a parton. De az már nem látszik, hogy hova vezetnek a nyomok, mert egyszerűen elmosta őket a partot mosó hullámzás. Azonban a többieknek nincs nyoma.

Lassan nyitotta ki a szemét, a tenger hullámását hallotta, először azt hitte, hogy otthon van és csak elaludt, de tapasztalnia kellett, hogy nem. Megrázkódott a hidegtől, gyógyszerekre lesz szüksége, bár neki jobb volt az immunrendszere, mint a családja jelentős részének, de a bolygón, ahol lehet nem biztos, hogy ez elég. Körbenézett, sárkánynyomok, de elvesztek. Vajon hova hozták őket? Még rémlettek a szavak, hogy meg kell tenniük, amit kell. Ezek szerint a múltban lehetett? De a többiek hiányoztak. A felszerelése mellette volt, így váltóruha is, abba belebújt, majd végre visszavehette a bandázst is a kezeire. Más felszerelése nem volt, így elindult a város felé, hogy legalább kérdezősködhessen. Hamar rá kellett jönnie, hogy angolul beszélnek az itteniek, akkor ez a Föld lehetett, a külső jegyekből a New York városra is ráismert. Közel fél óra kérdezősködés után már azt is tudta, hogy 2022. végét írták és, hogy hova kell mennie. SHIELD, Bosszú Angyalok, mert a nagyapja is tagja a csapatnak. Ez legalább stimmelt a saját világához. A levegőbe emelkedett és a magyarázatok alapján a SHIELD felé vette az irányt. Ott mivel először nem nagyon akarták beengedni, sem elhinni, amit mond, hiába kecsegtette meg az embertelen és kree tudását egy kisebb erélyesebb fellépés miatt hagyta, hogy elfogják és így jusson be. A bandázsok miatt mindenképp le fog menni hozzá valaki, vagy hinni neki, akárcsak a vérvizsgálatok miatt. Így csak türelmesen kellett várnia.

//Folytatás: SHIELD negyed > Tárgyalók//

A tengerpart BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 30 Jún. 2016, 00:03

A sámán szelleme
Coney Island tengerpart, Manhattan, New York

Résztvevők: Wayonka Stevens és Szatmári Anna

Június vége, július eleje volt éppen egy hőhullám közepette. A hőmérők higanyszála közel 36°C-ig kúszott fel, egész New York és a keleti partvidék a saját levében főtt. Csak egy héttel későbbre ígértek enyhülést, pedig már legalább hat napja tartott a hőség. Így aki tehette a városban levő strandokra menekült, hogy a tengerparton nyerjenek egy kis felfrissülést. Most szerencsére hétvége volt, így Anna is eltudott szabadulni a munkahelyéről és Wayonkának is eltávot adtak erre a napra.
Anna története pár nappal korábban kezdődött, amikor az egyik belvárosi utcán sétált és belefutott egy indián ékszereket és bizsukat áruló amerikai őslakosba. Nem is tudja, hogy miért, talán nem is tetszett neki annyira az ékszer, nyaklánc, de mégis megvette. Másnap reggeltől kezdve kissé bágyadtnak érezte magát, de igazából ez annak is betehető volt, hogy a melegtől rosszul aludt. Így hát munkával vagy épp munkakereséssel töltött fárasztó és izzasztó hét után úgy döntött Anna, hogy ő maga is lemegy a partra pihenni és lazítani.
Wayonka első természetfeletti küldetése úgymond véget ért, az aktuális Lovasokat sikerült megmenteni, de a szellemek figyelmeztették, hogy lesznek újak, így továbbra is maradnia kell a Földön, hogy a leendőket is megmentse. Azonban most mással voltak a megérzései kapcsolatban, néhány napja kezdődött, hogy rémálmai voltak, érezte, hogy a régi dél-amerikai indián sámánok lelkei nyugtalanok, megbolygattak egy sírt, így ők nem nyugodhattak. Álmában alakokat látott, többek közt egy nő kontúrját is, amiket egy jaguárszellem tép darabokra bosszúból. Ennél a résznél riadt fel mindig, a megérzései, álmai és ösztönei pedig ide a tengerpartra vezették őt.

//Felszereléslistát írjatok.//

A tengerpart Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szomb. 02 Júl. 2016, 09:29

Waynoka hosszú kiképzés után, hosszas hónapok után kapott egy eltávozást. Nem neki volt köszönhető, de a Lovasok felszabadultak, a világ egy picit fellélegezhetett. A szellemek figyelmeztették, olyan megérzés szerűen, hogy ezzel nem ért véget a küldetése, mert Apokalipszis még mindig meg volt és ő nem nyugodott újabb Lovasok nélkül. A természetfelettinek ez ha nem is örök, de hosszan tartó küldetése lett. Egyelőre próbált menedéket találni a meleg elől, kortyolgatott volna otthon pár hideg sört. Valami mégis kihozta a tengerpartra. Az elmúlt napjai nem teltek túl jól. Már félt elaludni, mert rémálmok gyötrtötték. Sámánokat látott festéssel és díszes ruhában, ahogy sírnak, szenvednek, mert az ősök lelkeit megzavarta valami, a sírokat feldúlta és a bosszú jelen volt. Egy nő is áldozatul esett a bosszúálló jaguárszellemnek, egy olyan nő, aki cseppet sem illett oda.
~Régész lehet és rossz területen ásott? Nem is értem, miért ide kellett jönnöm. A szellemekben kell bíznom, eddig is ők mutatták az utat.~
Eljött a tengerpartra, vett egy jó hideg limonádét, még a pohár is párás volt. Abból kortyolt szívószállal és elkezdett körülnézni. Azt a nőt kereste vagy bármi mást, ami hasonlított valamire vagy valakire az álmából. Ő megmentőként született újjá és remélte, hogy most valami hasznosat tehetett az egykori népéért.

/Felszerelés: iratok, pénztárca, mobil és egy pohár limonádéSmile

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Síkok:

Témanyitás by Szatmári Anna Vas. 03 Júl. 2016, 22:11

Már jó ideje egyik napról a másikra élek, és olyan munkákat válalok, amiknek a fizetése eléggé pocsék. Olyanokat válalok, mint hal rakodás, vagy költöztetés. Munkatársaim, mindig szívesen látnak házukban, az egyikük, még a feleségét is ott hagyná a gyerekeikkel, és engem venne el. Nekem kell lennem az okosabbnak, és eddig mindig nemet mondtam, pedig már a vállási procedurát is elindította. Nos, nagyot fog koppanni az álla, mert én akkor se élnék vele, ha elvált lenne. Semmi kedvem egy olyan kapcsolathoz, amiben én vagyok a gonosz, a rossz. Éppenséggel, egy másik munkatársam otthonába tartottam, mikor is az egyik utcánál, azt látom, hogy egy Amerikai őslakos, ékszereket árúl, s én oda megyek, hogy megnézhessem. Az egyik nyakék, nem volt éppenséggel bizalom gerjesztő, ettől eltekintve, azért nagyon is tetszett, és meg is vettem. Másnap, bágyadt voltam, de amilyen meleg van itt, amitől nem nagyon tudtam aludni, így nagyon nem is csodálkoztam. Rá, pár napra, a hétvége közelget, én pedig ezt kihasználva mentem a tenger partra, egy kis kikapcsolódásra. Barátnőm is eljött, a fiújával, csak ők másfelé indultak, hogy kettesben legyenek, amit nem bántam. Minden felé emberek vannak, akik szintén azért vannak itt, hogy fel frissüljenek. Én is ezért vagyok itt, és ki is használom ezt a dolgot. Testem, nap tejel kenembe, majd egy egyedüli férfi, aki limonádét iszik, azt szólítom meg.
- Elnézést, legyen szíves és kenjebe a hátamat. - Kérem, közben a tubust, amiben a naptej van, felé nyújtom, és várom, hogy mit fog tenni.
// Felszerelés: fürdő ruha, türülköző, nap tej, váltás ruha, papucs, a nyaklánc. \\

Keresztül-kasul bejártam már ezt a galaxist és láttam is egyet- mást. Túlságosan sokat is ahhoz, hogy pont egy ilyen ,,erőt'' ne tudnék elképzelni. Túlságosan sokat, hogy azt gondoljam, valóban lehet valami, ami irányítja a cselekedeteinket. A sorsom felől én magam döntök, és nem valami félig-meddig misztikus energiamező.
Nézze csak, fenségeb, jobb lesz, ha tiszta vizet öntünk a pohárba. Nekem csak egyvalaki parancsol: én magam.
Szatmári Anna
Szatmári Anna
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 74

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Kedd 05 Júl. 2016, 00:02

A sámán szelleme

Wayonkának szerencséje volt, vagy éppen a szellemek akarták azt, hogy így legyen, ahogyan történt. Éppen nézelődött, hogy megtalálja, akit keres, amikor egy fekete hajú, roppant fehérbőrű fiatal nő szólította meg, hogy bekenje a hátát. Hirtelen némileg kellemetlen érzés fogta el a férfit, baljóslatú, veszélyre figyelmeztettek a szellemek. A nő alakja, magassága nagyjából stimmelt arra, amit az álomban látott. Talán eddig az övé a legjobban, pedig az elmúlt percekben több tucat nőt is látott itt kint. Azonban egyelőre nem látott semmilyen tárgyi bizonyítékot arra, hogy tényleg a nő lenne-e az, akit keres.

//Elnézést, hogy rövid, de itt az elején még főleg a kettőtök közti interakciók lesznek a főszerepben Smile Arra meg ugye nem sok mindent tudok reagálni. //

A tengerpart Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szomb. 09 Júl. 2016, 08:57

A rengeteg fürdőző, napozó vagy csak sétálgató ember között járva Waynoka idegennek érezte magát. Neki küldetése volt, nem érezte azt, hogy ugyanilyen nyugodtan tudna pihenni, mint ők. A rossz álmok gondolatai gyötörték, szemeivel keresett bármilyen nyomot, ami segített volna. Látott nőket, akik egy picikét hasonlítottak és végül meglátott egyet, aki már jobban. Az álmában bajba került nő, akit meg támadott a jaguár szelleme, hasonlított erre a nagyon fehér bőrűre, akinek nagyon nagy szüksége volt a naptejre. Waynoka is fehér bőrű volt már, új testet kapott a feltámadáskor, egy átlagos, nagydarab fehér férfiét.
Furcsa megérzése lett, mikor a nő hozzá szólt. Nem tudta mire vélni, veszélyt nem mindig szokott megérezni, nem volt félős típus sem. A szellemekre gyanakodott és alaposan megnézte magának a nőt. Nem akarta bántóan nézni, csak megnézte, közben válaszolt:
- Jó napot! Persze, szívesen segítek. Egyedül jött napozni?
Átvette a naptejet és egy pici adagot nyomott a kezébe, majd finoman elkezdte dörzsölni a nő hátát a nyaknál kezdve lefelé. Közben megnézte, mit lehetett itt látni, a törölközőt, az egyéb holmikat. Amikor a nyaklánchoz ért, felemelte, hogy alatta is be tudja kenni a nőt.
- Nagyon szép nyaklánc. Jelent valamit vagy csak úgy megtetszett magának?

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Szatmári Anna Vas. 10 Júl. 2016, 20:20

Valamivel korábban, egy láncott vettem ami megis tetszett, és azóta is hordom. De, azért ki is ver tőle a víz, csak azt nem tudom, hogy miért is. Az azt követő napokban, bágyadtabb lettem, ami nem is csoda, amilyen meleg manapság van. Ebben a világban, nagyon tönkre teszik a bolygót, én pedig csak nézem, hogy mi is történik itt. Háborúk, szegénység, éhinség, meg a többi. Hálla az égnek, hogy már hétvége van, mert ma tudok kicsit kikapcsolódni, és letudok menni a tenger partra. Nem nekem jut eszembe a dolog, hanem a barátnőm nek, aki a pasiját is el hívja. Hármasban megyün a tenger partra, de engem magamra hagynak, hogy ők ketten élvezhessék egymás társaságát, míg én egyedül vagyok. Ahol érem, betudom kenni a testemet nap tejel, de a hátamhoz viszont már segítség kell. Egy arra járótól kérek segítséget, akinél limonáde van. A férfi, bekeni a hátam, aminek nagyon örülök, és kérdez is.
- Nem, nem egyedül jöttem, de a barátnőm a párjával külön ment, hogy egymás társaságát élvezzék. - Mondom, közben élvezem kezének érintését. Érzem azt is, hogy megemeli a láncott, és ismét kérdez tőlem a lánccal kapcsolatban.
- Megtettszet. - Mondom tömören. - Pár nappal ez elött vettem egy őslakostól. - Mondom tovább, ha már beszélgetésbe kezdtünk.

Keresztül-kasul bejártam már ezt a galaxist és láttam is egyet- mást. Túlságosan sokat is ahhoz, hogy pont egy ilyen ,,erőt'' ne tudnék elképzelni. Túlságosan sokat, hogy azt gondoljam, valóban lehet valami, ami irányítja a cselekedeteinket. A sorsom felől én magam döntök, és nem valami félig-meddig misztikus energiamező.
Nézze csak, fenségeb, jobb lesz, ha tiszta vizet öntünk a pohárba. Nekem csak egyvalaki parancsol: én magam.
Szatmári Anna
Szatmári Anna
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 11 Júl. 2016, 00:00

//Nyugodtan mehet még egy kör Smile //

A tengerpart Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Dr. Zield Jones Kedd 12 Júl. 2016, 04:53

Waynoka tovább nyomta a krémet és lassan, finoman kente a kis női hátat. Igyekezett úgy, hogy jusson mindenhova, ezért is emelte meg a láncot, miután a hát közepe már megvolt.
- Ó, értem. Gondolom, ilyen szép napsütésben egymaga sem unatkozik. Tanul még egyébként?
Fiatalnak látta a lányt, de nem tudta pontosan megmondain,hogy mennyinek. Sokszor idősebbnek tudtak kinézni, bár egy szál bikiniben ez nem volt annyira jellemező. Kente tovább, már lejjebb haladva, egész derékig, ahova még kellett a segítség. A korábbi életéről még mindig nem tudott túl sokat, de úgy tudta, hogy annak a diáknak, aki ő volt egykoron, nem igazán volt tapasztalata nőkkel. Neki pedig küldetése volt, nem akart attól eltérni egy kapcsolat miatt, ami rengeteg energiát elvitt volna. Egy kis strandolás belefért, de sokkal többre nem merészkedett.
- Egy őslakos indiántól? Mondott róla valamit, hogy mi ez, honnan származott, mi a jelentése?
Waynoka most már biztos volt benne, hogy jó helyen járt. Jellegzetes ábra volt a láncon és a lány szavai is megerősítették. Ugyanúgy folytatta a kenegetést és lassan kész is volt. Ő így érezte.
- Elég lesz, hogy ne égjen le?
Ezek után sem akart távozni, csak épp nem tudta, hogyan magyarázza meg a nőnek az érdeklődését. Szörnyű álmokkal riogatni egy ilyen fiatal lányt elég gáz lett volna. Megpróbálkozott valamivel:
- Érez valami változást azóta, hogy hordja ezt a nyakláncot?

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Szatmári Anna Szer. 13 Júl. 2016, 09:41

Egy idegent kérek meg, hogy kenjebe a hátamat, amit megis tesz. Érintése, kellemesjól esik, hogy bekeni a hátamat. Miközben beken, beszélgetni kezdünk, ami jól esik, hisz nem minden emberrel lehet beszélgetni. De, vele lehet, aminek nagyon tudok örülni.
- A felhozatalt tekintve, nem hiszem, hogy unatkozni tudnék. Már nem tanulok, dolgozom. Egy nagy üzletben vagyok árú feltöltö. - Mondom, ha már rá kérdezett. Majd, a nyakamban lévő nyaklánc ról beszélgetünk. Vagy is, én beszélek, a fickó pedig kérdez. Mikor elmondom, hogy kitől is vettem, tovább kérdez, miközben a hátamat keni.
- Azt mondta, hogy ez egy ékszer, és valahonnan Mexicoból származik, de a jelentését nem mondta el, én meg nem kérdeztem rá. Meg kellett volna kérdeznem? - Kérdem, némi aggodalommal a hangomban, majd a férfi végez a hátam bekenésével.
- Igen, köszönöm. - Mondom, mikor végez, majd látva, hogy ő is fehér bőrű, így egy gondolatmerűl fel bennem, hogy fel alyánjam, hogy én is bekenem, de ő beelőz még egy pár kérdéssel.
- A bágyadságon kivül, semmit de, a bágyadság lehet akár a melegtől is, szóval nem. - Mondom, de nem tudommiért kérdezi ezt.
- Miért kérdi? Bekenhetem, hogy ne égjen le? - Kérdem, és aztán várom, hogy mit is mond. Érdekes egy fickó, azt megkell hagyni, nem minden nap hehet az ilyennel találkozni, nagyon ritka az ilyen eset, mint a fehér holló, amit nekem sohase volt szerencsém látni.

Szatmári Anna
Szatmári Anna
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 14 Júl. 2016, 08:45

A sámán szelleme
Coney Island tengerpart
Manhattan, New York

A páros beszélgetni kezdett és a téma hamarosan Anna új nyakláncára terelődött, aki el is mondott mindent, amit tudott róla, hogy itt vette nem messze a belvárosban azt. Wayonka aztéknak ismerhette fel a szimbólumot és a kinézetet, ami tényleg illett ahhoz, amit a nő mondott, hogy Mexikói illetőtől vette, mert az aztékok jellemzően arrafelé éltek a spanyol hódítók megérkezése idejében. Anna még pont megkérdezte Wayonkát, hogy be naptejezz-e a férfit, amikor hirtelen minden teljesen elsötétült egy pillanatra a szeme előtt, egy hangos nagymacska morgást és üvöltést hallott, majd a bal lábába éles fájdalom hasított. Wayonka ebből annyit észlelt, hogy a nő megtántorodott és a következő pillanatban macskakarom szerűen a bal vádlija vérzett, mintha egy nagymacska karmolta volna végig azt.

A tengerpart Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szomb. 16 Júl. 2016, 08:17

Igaza is van, egy tengerparton nem könnyű unatkozni annak, aki tudja élvezni az életet. Valamennyire én is ezért jöttem ki.
- Néha nem árt tudni, honnan származnak az ilyen tárgyak. Az indiánoknál nagy erők működtek régen, Mexikó területén is, az aztrékoknál. Biztosan hallott a nagy piramisokról és a varázserejű királyokról.
Nem szeretném ijezstgetni. Utalok, biztosan érteni fogja, ha járt iskolába. Készen vagyunk, bekentem és közben jót beszélgettünk. Megtudtam, hogy ő lehet az, aki miatt ide hívtak a szellemek. Hogy mit tegyek, azt még nem tudom. Nem rángathatom le róla a nyakláncot.
- Köszönöm, nem, nem tartok a leégéstől.
A bőröm fehér, megtörténhetne velem is. Nem napozni jöttem. KEdves ez a lány, épp megkérném, hogy mondja el, hol történt az adásvétel, de valami történik. Semmi nem történt, a nő mégis úgy mozdul, mintha meglökték volna. Láthatatlan vagy villámgyors ember lenne? Nem, amit a lábán látok, az egybe vág az álmommal.
- Hogy érzi magát? - kérdezem, miközben megpróbálom elkapni, nehogy elessen.
MEgnézem a vágást, hogy mennyire volt mély. Kötés biztosan kell rá. Ha mást nem, a pólómat odaadom, azzal bekötözhetjük, de jobb lenne elsősegély.
- Szívemen viselem az indián kultúrát és volt egy szörnyű álmom. Egy jaguár szelleme támadott meg egy nőt, aki magához hasonlított. Ha rendeb jött, megkeressük, akitől vette az ékszert?

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Szatmári Anna Kedd 26 Júl. 2016, 17:41

Miközben a hátamat keni, beszélgetni kezdek az idegennel, s a beszélgetés a frissen vett láncomra terelődik. Amit megtudtam a láncról az eladótól, azt elmondom, de van amit ég az eladó is elhallgatott előlem, de most ez legyen a legkisebb gondom. Mondatára, csak bólintok, hogy fel fogom amit mond. Ebben a világban, voltak királyok, ahogyan az én világomban is, de azok csak a ős korban éltek. A közép kórban, már voltak autók, és motorok, majd az új kórban mára gyarmatositáson gondolkodott az ember, s a Kree fajal kezdtünk harcolni. Ez, persze az én világomban volt, de itt minden olyan más, az emberek lassabban fejlődnek mint az én dimenziomban. Nem tudhatja, hogy nem ebbe a realitásba tartozom, s nem is árulhatom el magamat.
- A piramisokról, hallottam, s a királyokról is, de csak történelem órán. - Mondom, a kérdésére válaszolva, már ha ezt akarta hallani. Miután, fel teszem neki a kérdést abekenéssel kapcsolatban, úgyan hallom, hogy választ kapok a kérdésemre, de minden elsötétül körülöttem, majd egy nagymacska mórgását, és üvöltését hallom, aztán eggy éles fájdalom, s mikor oda nézzek, eggy macska karmolást látok.
- Őn is hallotta a morgást, és üvöltést? - Kérdem, s az arcomra kiül az aggodalom. De ő is kérdez. - Fáj, és megvagyok ilyedve, de más gond az nincs. - Felelek a kérdésére. Aztán megint beszélni kezd hozzám, közben a pólójával beköti a sebemet. A következő kérdésére, csak bólintok, hogy rendben.

Szatmári Anna
Szatmári Anna
1. szint - 4 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szer. 27 Júl. 2016, 00:00

A sámán szelleme

Részvevők: Wayonka Stevens és Szatmári Anna

Wayonka egyből megnézte a sebet, ami Anna vádliján volt, azonnal látta, hogy ez nagyon mély és rendesen csurog belőle a vér, a ruha ide igencsak kevés lesz, ezt össze kellett húzni és varrni. Ugyan Anna próbálta nyugtatni a férfit, hogy minden rendben van vele, de alighogy bekötötte Wayonka a sebet a pólójával az teljesen átázott a vértől. A lábról lecsurgó vér pedig már kezdett egy kisebb tócsában összegyűlni a láb alatt. Ugyan nem spriccelt, de határozottan látszott, hogy mikor lüktetett a lány szíve, mert kisebb véres-buborékos formában látszott a karomnyomoknál és ilyenkor erősebben folyt ki a vér. Az egyik járókellő is észrevette mindezt és felsikoltott, elejtve a fagylaltját.
- Jehovára!* Mi történt a kishölggyel?! – kérdezte az idősebb néni riadtan. – Azonnal hívom a mentőket!
Ezzel a strandra való szatyrában neki is állt kikeresni a telefonját, hogy hívhassa a megfelelő szervet.

* random egy isten hit ftw Very Happy (ha valakit zavar, hogy pont ez jött ki szóljatok és átírom)

A tengerpart Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Dr. Zield Jones Vas. 31 Júl. 2016, 10:13

- Én is csak ott hallottam róla, nem vagyok annyira öreg, hogy láttam volna ezeket élőben.
A beszélgetésnek hamar vége szakad, ahogy támadás éri őt. A szellem nem nyugszik. Ez a seb sokkal rosszabb, mélyebb, mint gondoltam. Orvos kell ide! Bekötözöm, de mint halottnak a csók, annyit ér. Már át is ázott. Remek.
- Még nem tudjuk, de orvos kell hozzá! - mondom a sikoltozó nőnek.
Nem tudom, mi lesz ebből, de ha ellátták, akkor is veszélyben lesz a lány. Meg kell találnom a forrást!
- Most nem hallottam, de álmomban pont ilyet láttam. Egy jaguár szelleme. Attól az ékszertől lehet. Kérem, vegye le, ha nem akar több ilyet! Én megkeresem azt az eladót.
Ha Anna odaadja, akkor zsebre teszem. Így is veszélyes, de majd elrejtem valahol, mielőtt le kell vadászni az eladót. Ha jönnek a mentők, szívesen mennék velük, mert nem szeretném magára hagyni a nőt, de azt hiszem, többet tudok segíteni, ha utána járok a dolognak.

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 01 Aug. 2016, 00:09

A Hydra felemelkedése

Győzelem, vagy bukás prológusok

Korszakzáró kaland

Prológus 1. – Németország
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 00:00
A Hydra fejei ugyan fizikai valójukban nem voltak jelen – egyedül Spartan – de audio-video összeköttetésben mindenki jelen volt, ki technológiát, ki mágiát használva. Az elmúlt napok, hetek során a legnagyobb titokban kiosztották a parancsokat a beépült embereiknek, az egységeiket átcsoportosították, ugyanis eljött a végső pillanat, amiért a II. Világháború óta dolgoztak, hogy újra megkaphassák azt a hatalmat, ami eljött.
- Madame, Messieurs, a mai nap eljön amire olyan hosszú ideje vártunk, ma a Hydra győzedelmeskedik és elfoglalja a méltó helyét a történelemben, ezzel egy időben a mutánsok kora is leáldozott. Goblin már elfoglalt a helyét az Új-Zélandi bázison, onnan fogja irányítani a támadásokat.
Itt elhallgatott, meghagyvaa a náhány pillanatnyi hatásszünetet, majd folytatta.
- New Yorki idő szerint 10:00-kor megkezdjük a támadást szerte a világon – mondta Vörös Koponya. – HAIL HYDRA!
A szavait hangosbemondón közvetítették, a bázison és a többi Hydra által elfoglalt épületkben egyszerre zúgott fel a diadalittas és vízhangzott perceken át:
HAIL HYDRA! HAIL HYDRA! HAIL HYDRA! HAIL HYDRA! HAIL HYDRA!
Folytatása következik a Hydra - Kanada, az álmok hazája kalandrészben.(???)

Prológus 2. – Xavier iskola
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 10:00
Ahogyan a támadások elindultak szerte a világon több helyről befutottak a jelentések, hogy mutáns csoportokat kezdtek el öldösni halomszámra. Többek között Genosha-ból jelentette mindezt az ott levő X csoport és mihamarabbi segítség kellett oda. Az ENSZ is értesítette az X-eket, hogy kellene több helyre a segítség. Így gyorsan válsághelyzetet tartottak, annyi bizonyos volt, hogy számíthattak itt is támadásra, és csak bízhattak abban, hogy a pajzs kitart. Ám mielőtt még indultak megtették a biztonsági intézkedéseket, az iskola és a birtok alatt levő óvóhelyekre küldték a diákokat, hogy ott kell maradniuk és nem jöhetnek elő, amíg ők vissza nem térnek és Veszély is harci állapotba lépett elő, hogy így óvja az iskolát.
Az X-men pedig Genosha-ba repült, hogy segítsen az ottani mutánsoknak…
Folytatása következik az X-Men – A nem(?) várt támadás kalandrészben.

Prológus 3. – Föld körüli űr
A Föld körül keringő SWORD űrállomás sem úszta mg a kitörő hatalomátvételt. A SHIELD-ben is igencsak nagyszámban levő Hydra ügynököknek a Csúcs űrállomás feletti hatalom megszerzése volt a legkönnyebb, ugyanis annyit kellett tenniük, hogy hetekkel korábban elhelyeztek a szellőzőben altatógázos egységeket, „bombákat”. Ezeket a kiadott parancskor aktiválták is, mindenki mielőtt felfoghatta volna, hogy mi történt álomba szenderült. A személyzetet ezek után nagyobb termekbe, helységekbe zárták és minden a kijutásokhoz szükséges energiát megvontak, csak a létfenntartást hagyták meg. Ezzel a lépéssel biztosították, hogy a Hydra tervének egyik fő fázisa zavartalanul megtörténjen.
Amint mindent elrendeztek a következő lépés következhetett. A bolygó körüli űrbe – egyelőre nem orbitális pályára, azaz kilövésre még alkalmatlan helyzetbe – egy hatalmas mintegy százötven-kétszáz méter hosszú műhold teleportált, érkezett meg egy másik dimenzióból, hogy ugyanaz a forgatókönyv játszódjék le, mint a Tükörvilágban. A műholdnak két és fél órára volt szüksége ahhoz, hogy a megfelelő pályát felvegye a bolygó körül az optimális hatáshoz.
műhold:
Folytatása következik az A műhold kalandrészben.

Prológus 4. – Norman Osborn irodája
Norman Osborn elnök éppen nyilvános beszédet mondott az ovális irodából, amit a legtöbb tévé csatorna közvetített, amikor a Hydra hatalomátvétele elkezdődött. Odakintről lövöldözés, robbanások, sikolyok, a káosz hangjai szűrődtek be egyik pillanatról a másikra. A beszédből a férfi még csak néhány mondatot tudott bemondani, amikor az irodába fegyveres, véres páncélos emberek rontottak be. A legtöbb nem is Osbornhoz hű volt, hanem zöld-sárga egyenruhás. Az egyik riporter ebben a pillanatban állt fel és húzott fegyvert, amit az elnökre szegezett. A korábban berontott személyek pedig a többi operatőrre, riporterre fogtak fegyvert.
- A Hydra az üdvözletét küldi ex-elnök úr! – mondta.
Ezzel meghúzta a ravaszt; az élő adásban látszott, ahogyan Osborn agyvelejének egy része a mögötte levő függönyre és üvegre került.
- Az Amerikai Egyesült Államok ettől a pillanattól kezdve a Hydra uralma alatt áll! – mondta. – HAIL HYDRA!
Ezzel az adás megszakadt és egy Hydrás logó játszódott tovább csak a TV készülékeken és streameken.
a tv-s logó:

Prológus 5. – Szerte a világon
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 10:00-tól
A teljes világon szinte egyszerre állt le az internet percekre, ahogyan a TV csatornák is. A GPS-ek, telefonok, bármi, ami műholddal működött tönkrement. A világ minden tájáról az akadozó betárcsázós interneten át tudtak csak híreket megosztani, illetve vezetékes telefonon, rövidhullámú rádión. Minden kommunikáció szinte megszűnt percekre. Amik voltak, azok lövöldözésről, robbanásokról, harcokról számoltak be. Újságok jelentek meg ezekben a percekben, még akkor is, ha az éjszaka közepén történt mindez. Úgy negyed órával később kezdett helyreállni a kommunikáció és hírek is érkeztek a világ minden tájáról.
- Egy új világrend van születőben, amit a Hydra vezet! Hail Hydra! Ne küzdjenek ellene, a hatalom a mi kezünkben van!
A tévében bevágások, ahogyan szerte a világban a Bosszú Angyalai harcolnak úgyszintén Angyaloknak tűnő, de Hydra jelzésű „hősökkel” és többen alul maradni látszanak. Képek, ahogyan Németország felhúzza az új zászlaját és szerte a világban az elfoglalt, behódolt irodák, hivatalok is megteszik ugyanezt, ugyanazzal a zászlóval.
zászló:
Az utcán rendőrök, csendőrök, katonák, SHIELD ügynökök dobják le a ruhájukat és alatta a Hydra egyenruha látható. Hadseregként vonulnak be a nagyobb országok nagyvárosaiba és jelentik ki az uralmukat, az ellenállókat, a SHIELD ügynökeit válogatás nélkül lőtték agyon és támadták meg.
A tengerpart Ce3
A média hatóságok a képek után már csak propaganda szövegeket játszanak és mutatják be a Hydra-t a világnak. A videómegosztók, közösségi oldalak, keresőoldalak leálltak, csupán három videó játszódott rajtuk újra és újra. Úgy tűnt a Hydra mindent az irányítása alá vont.
a videók:
Folytatása következik az SHIELD – A védekezés és a többi független kalandrészben.

(ide még írok újságos template-t hírekkel, szóval az még jön majd)

A Hydra felemelkedése

Győzelem, vagy bukás - újságok

Korszakzáró kaland

♦️ New York Times ♦️
Volume 13, Number 10       Brooklyn Heights, New York       2027. agusztus 1.
A SHIELD elbukott, a Hydra győzött?
Reported by Anonymus

Nem képesek megóvni senkit?

A TV-ben, interneten, amíg meg nem szakadtak az adások, mindenki láthatta a világon, hallhatta, hogy mi történt a világ nagyvárosaiban, illetve a mini-államokban is. Az utcán rendőrök, csendőrök, katonák, SHIELD ügynökök dobják le a ruhájukat és alatta a Hydra egyenruha látható. Hadseregként vonulnak be a nagyobb országok nagyvárosaiba és jelentik ki az uralmukat, az ellenállókat, a SHIELD ügynökeit válogatás nélkül lőtték agyon és támadták meg. De ugyanez volt igaz azokra akik mutánsok voltak, egyszerűen tüzet nyitottak rájuk is. De nem csak az embereket lőtték, hanem a boltokat is az utcán, egyszerűen senki sem volt biztonságban. Képes még a SHIELD felülkerekedni?

Amatőr csillagászok megerősítették, hogy a bolygó körül hatalmas villanást véltek felfedezni néhány perccel reggel 10 óra után. A képek alapján egy hatalmas műhold, vagy éppen egy kisebb űrállomást lehet látni, ami a meg nem erősített adatok szerint éppen bolygó körüli pályát igyekszik felvenni. Vajon ezt is a rejtélyes Hydra küldte, vagy valamilyen más helyről érkezett?

Ahogyan a támadások elindultak szerte a világon több helyről befutottak a jelentések, hogy mutáns csoportokat kezdtek el öldösni halomszámra. Többek között Genosha-ból jelentette mindezt az ott levő X csoport és mihamarabbi segítség kellett oda. Az ENSZ is értesítette az X-eket, hogy kellene több helyre a segítség. Az X-men természetesen nem hagyhatta figyelmen kívül a segítségkérést és el is indultak a helyszínre, hogy megmentsék Genosha elnyomott mutánsait..

created by MORBID MEMORIES @ Shadowplay & ATF

VOLUME ONE
2027. augusztus 1.

AZ USA ELNÖKE HALOTT… MEGINT!

by Anonymus
Az írásom valószínűleg igencsak sokakat fog felháborítani, de hát ilyen világot élünk. Ez már megszokott mifelénk, hogy az USA elnökei így járnak… és Osborn előtti elnököt is élőadásban ölték meg! Nem tudom, hogy miféle átok ez rajtuk, de már idejét sem tudom, hogy ki volt az, aki utoljára képes volt letölteni a saját mandátumának idejét. Önök?
Vegyük szépen sorrendbe Bush elnök volt talán az utolsó… utána jött Barack Obama, aki alatt az USA kettőbe szakadt.

Akkoriban volt egyszerre az Amerikai Szövetséges Államok (ugye emlékszünk, hogy „mi” nyertünk és lettünk újra USA. Meg a megszokott USA. Az USA elnöke Obama elnök, akit a saját egyik embere gyilkolt meg, mert Spencer elnök kettősügynöke volt. Aztán egyesült újra az országunk és továbbra is Ozwell Spencer maradt az elnök, akit aztán Fájdalom – a multidimenzionális, vagy realitási, ki tudja… - szupergonosz ölt meg, de őt is megölték aztán.

És akkor elérkeztünk az utolsó elnökválasztáshoz, ahol Luther Eastwood és Norman Osborn szálltak ringbe az elnökségért. Azt tudjuk, hogy ki nyert, Eastwood pedig alelnök… vagyis épp elnök lett. Osborn pedig az elnök, de hát neki is élő adásban röpítettek golyót a fejébe. Sok sikert Eastwood elnök… nem hiszem hogy sokáig lesz hatalmon… ne legyen igazam. Vajon lehet egyszerre New York polgármestere és az USA elnöke? Bár, ha így haladunk USA sem lesz sokáig…
Template by boatkicker

The Pulse
Az igazság a „dicső és becses” Amerika Kapitányról… a Hydra terméke!
This isn’t freedom, this is fear. Ez nem szabadság, ez félelem.
Bármenynire nem tetszik senkinek Amerika Kapitányt mi, a Hydra hoztuk létre. Ha mi nem vagyunk, akkor a szánalmas amerikai polgárokban, a kormányban fel sem merül, hogy valaha is egy hőst, vagy effélét gyártsanak. Ebből is látszik, hogy a Szovjetunió soha sem volt fenyegetés az amcsiknak. Mi adtuk a szert a kormánynak titokban…

A mi kísérletünk volt, csak olcsóbb volt az amerikai tudósokra bízni és az ő kormányukkal létrehozatni a szert. Olyanok tették, akik mindig is a embereink volt-
ak. Belegondoltak, hogy ezáltal a SHIELD, aminek elvileg önöket kellene védenie minket segítettek még ha nem is tudtak róla? Mi voltunk, akik kiválasztották Steven Grant Rogerst arra, hogy ő legyen az alany a Kapitány projectben. Kérdezte valaha bárki is őt, hogy miként szabadult ki a jégbörtönéből? Vajon elmondta, hogy a Hydra egyik elit ügynöke engedte ki és engedte szabadon… mert mindez egy nagyobb terv része volt, amit egyelőre nem fednénk fel.
Hamarosan megtudják, de addig is gondolkodjanak el, hogy biztosan ilyen emberek kezébe akarják helyezni a sorsukat, biztonságukat?! Mi egy mutánsmentes, biztonságos, szuperlényektől mentes jövőt adunk maguknak, ahol nem kell a gyermekeiket félteni! A szívük mélyén pedig tudják a válasz!
Toborzás!
Bárki, aki gyűlöli a mutánsokat és az emberi felsőbbrendűséget hirdeti, azt várjuk a sorainkban. Örömmel látjuk, ha az új világrendbe máris csatlakoznak az emberek, hogy mihamarabb megszerezzük a győzelmet és utána immáron közösen, együttes erővel elpusztíthatjuk a szuperlényeket, akik a mi túlélésünket fenyegetik! Kedves olvasók, mint láthatják és olvashatják, ma új világrend születik, emelkedik ki a romlott világból, éltessék a Hydra-t és csatlakozzanak a soraikba, hogy mihamarabb győzhessünk. HAIL HYDRA!

The Pulse
Mindent, amit a Hydra-ról tudni érdemes manapság
Új világrend épül, csatlakozz még ma! HAIL HYDRA!
egy Hydra ügynök tollából
Sziasztok! A nevem Bob, Hydra ügynök vagyok, engem tettek le ide… khm… akarom „mondani” kértek fel, hogy barátkoztassam meg a közvéleményt a Hydra-val és ismertessem meg velük. Hol is kezdjem? Itt vagyunk mi, a világ úgy állít be minket, mint egy csúnya, gonosz náci szövetkezetet… okés, nácik vagyunk, de ezúttal az árja faj… most is az árja fajért harcolunk. De az most nem a németek, hanem az emberi faj! Nem hagyhatjuk, hogy a mutánsok miatt kihaljunk. Mi az egyszerű terv erre? Hát, azt hiszem, hogy haljanak ki ők, legalább is a főnökök szerint, minket meg meggyőztek és igazuk van, mi vagyunk többen emberek. Így csak akkor kell tőlünk félni, ha mutkó vagy, egyébként már a korábban üldözött rasszokkal sincs bajunk. Ez tök jó, nem?!
A legtöbbünk családja már a II. VH-ban is a Hydra soraiban volt, azt hitték, hogy kiirtottak minket, hehehehehe… khm, tévedtek. Ha levágják egy fejünket, kettő másik nő helyette. Amíg az eszme él a Hydra is él, így sikerült átvészelnünk hetven évet és visszatérnünk teljes erővel! Bárki, aki a mi eszménket vallja örömmel csatlakozhat a sorainkba, a fiatalok kipróbálhatják a CS, CoD és efféle játékokat élesben, mutánsokon! Remek szórakozás lesz, higgyétek el! A fő központunk mint valószínűleg mindenki tudja Hate Monger kancellársága óta Németországban van, az anyaországunk, a Harmadik Birodalom, ami erősebb, mint valaha! Heil Hydra!
Visszatérve az alapkérdéshez, mindenkit megtanítunk, kitanítunk, aki bátor és csatlakozna sorainkba.

Ha szuperhumán vagy misztikus valaki, őket is örömmel látjuk a vezetőink között is több ilyen van, az elitügynökök között is! Higgyétek el, tuti karrier lehetőség van ebben a szervezetben. Jól fizet, ha szeretsz utazni is érdemes benézni, sok más realitást, világot be lehet járni… aú! Hogy ez nem publikus? Upsz! Mindegy, most már benne marad, főleg, mert most indul a hatalomátvétel, és mennem kell! Szóval mire olvassátok már ltáni fogjátok, hogy micsoda szervezet vagyunk, így keressétek fel bármelyik ügynököt és jelentkezzetek. Ne felejtsétek: HAIL HYDRA! Találkozunk később!

A Hydra felemelkedése – Győzelem, vagy bukás

Részvevő(k): Épp ott levő játékos

New York és a világ nagyobb városainak utcái pont olyanok voltak, mint amilyennek a TV és néhány híradás, ami még tudott sugározni leírta. Az utcán rendőrök, csendőrök, katonák, SHIELD ügynökök dobják le a ruhájukat és alatta a Hydra egyenruha látható. Hadseregként vonulnak be a nagyobb országok nagyvárosaiba és jelentik ki az uralmukat, az ellenállókat, a SHIELD ügynökeit válogatás nélkül lőtték agyon és támadták meg. De ugyanez volt igaz azokra akik mutánsok voltak, egyszerűen tüzet nyitottak rájuk is. De nem csak az embereket lőtték, hanem a boltokat is az utcán, egyszerűen senki sem volt biztonságban.
A boltokba, galériákba, dojokba és efféle kisebb helyekre két-két fegyveres ment be, hogy végignézze azokat, ha ellenállásba ütköztek, akkor tüzet nyitottak azonnal, ha a szabadban láttak meg valakit, aki határozottan úgy nézett ki, mint egy mutáns – külső jegyei voltak – akkor arra is tüzet nyitottak, lehetett bárhol, strandon, kávézóban, szabadban. Igazából pont ez volt az ok, hogy mindent átkutattak, elsőre külső jeggyel levő mutánsokat kerestek, de megfélemlítés miatt bárkire tüzet nyitottak – játékosok – akkor is, ha az autóban ült. A cégek, cégvezetők esetében furcsa mód egészen az irodáig jutottak az emberek egy-egy ismerős ment be, titkát/titkárnő, üzlettárs, vagy efféle személy és szinte közvetlen közelről igyekeztek egyetlen lövéssel végezni az adott személlyel.
Hydra katonák:

//Mivel egész sok helyre kellett írnom, így mindenkinél ez megy, mindenki a saját magára vonatkozó részt vegye, elnézést ezért Embarassed . Senkinél sem szándékozom tovább tartani ezt a kis dolgot, mint 3-4, maximum 5 kör, amit a korszakkaland időtartama alatt azaz 24*4 = 96 nap (december elejéig) kellene letudni. Remélem senkinél sem fog eddig tartani. Ha valakinél végeztünk, már nem fogom tovább zaklatni. Ha valaki KM alatt van mesélésben, akkor rá bízom (Paci és Bishi), hogy ezt mennyire veszik figyelembe, mennyire éri az adott JK-t támadás stb. Akár el is kerülheti, de mivel történik maga a dolog körülöttük, azért tettem be ide ezt is.//

//Zield írj még egyszer kérlek erre reagálva!//

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A tengerpart AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.