Rendőrség

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Rendőrség Empty Rendőrség

Témanyitás by Thorhalla Pént. 10 Május 2013, 08:55

Az egyik Queens-i rendőrség.
Rendőrség 2996086495_cbcef0a346_z

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rendőrség Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rendőrség Empty Re: Rendőrség

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 10 Május 2013, 09:16

A Hydra felemelkedése 1. – Kezdetek, „jó” oldal
Részvetők:, (Jennifer Crowce / Amazon – még nincs itt), dr. Zield Jones, Andrew Marwin / New Jersey Kapitány, és Cyrus Douglass / Szellemlovas
Következő körváltás: 2013. május 13. (hétfő)

Május eleje volt New Yorkban, végre több, mint két hónapja teljes nyugalom honolt mindenfelé, csak egyetlen egy gond volt, az pedig a hőség. Az évszaktól eltérően már nyári 30-32 fokos hőség uralkodott a városban és a meteorológusok nem tudtak jobb időt jósolni. Minden teljesen nyugodt és békés volt, mindenki a saját dolgával foglalkozott, dolgozott, munkát keresett, szuperhősködött, a cégét vezette, vagy éppen iskolába járt, amikor telefonhívást kaptak. Mindenkit hozzá közelálló személy hívott fel, keresett meg. Akinek volt családja, akkor ott a család tette mindezt, ahol nem volt, ott titkárnő, vagy éppen a főnöke. A családtagok sokkolva és sírva, de a többieknél is értetlenül álltak az egész előtt. De egy közös volt mindenhol, megkönnyebbültek, hogy látják hőseinket. Senkinek sem sikerült kiszednie semmit sem az érintettekből, csak annyit, hogy be kell menniük a rendőrségre. Mindenki megkapta a címet, hogy hova és oda meg is érkeztek. Nem egyedül voltak ott, ahova menni kellett. Mások is voltak, együtt kísérték le a rendőrök őket a patológiára, ahol 4-4 kitett holttest volt letakarva.
- Kérem akármennyire zavaróak a szagok vegyenek egy nagy levegőt és keressenek fogódzkodót – mondta a patológus. – Ez sokkoló lehet önök számára…
Ezzel lehúzta a lepedőket a tetemekről. Mindenkire a tökéletesen pontos saját hasonmása nézett vissza a boncasztalról.

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rendőrség AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Cyrus Douglass Szomb. 11 Május 2013, 11:29

Cyrus Douglass éppen a Taxitársasághoz ment be, hogy munkához lásson. Ma később kellett mennie, mert volt egy kis elintéznivalója, de motorjáról leszállni se tudott mert főnöke rohant ki hozzá és zavartan megszólalt.
- Te élsz, Cyrus. Mekkora megkönnyebbülés - mondta.
- Most hívtak, hogy megtalálták a hulládat. Azonnal menj a Queens-i rendőrségre - mondta a főnöke.
- Mi a fene van már megint - morogta, majd biccentett főnökének, beindította a motort és gázt adott.
Lévén, hogy Queensben volt, így elég hamar a rendőrséghez érkezett, meg is állt előtte, majd lepattant a motorról és besietett az épületbe. Rajta kívül három ember volt itt, akikkel együtt a rendőrök lekísérték a patológiára. Cyrus alaposan végignézett a hulláján. A szag irritálta az orrát, de bírta a strapát. A test tökéletes másolata volt az övének. Cyrus a patológusra és a rendőrökre pillantott.
- Hol találták a hullákat - kérdezte még mindig döbbenten.

Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Síkok:

Témanyitás by Dr. Zield Jones Vas. 12 Május 2013, 14:52

Dr. Zield Jones épp egy kutatás kellős közepében volt. Az AIMVille Corporation a kétéltűek kültakarójának genetikai alapjait vizsgálta, így kísérleti alanyként éppen egy krokodil és egy béka volt a központi laborban. Mikor sürgősségi hívás miatt a telefonhoz kérte a főnöke, ott kellett hagyni a bealtatózott állatokat, letenni a kémcsöveket és zárolni a gépet.
A barátnője, Hanna volt, az. Zokogva beszélt a telefonban, bár Zield hangját meghallva egy kicsit megkönnyebbült.
- Drágám, jaj! Queens-ből hívtak a rendőrök! - mondta még mindig szipogva. - Azt mondták, hogy be kell menni.
A lány megint sírásban tört ki.
- Kicsim, nyugodj meg! Nincs semmi baj. - próbált hatni a doktor a felzaklatott lányra. - Miért kell bemenni és hova?
Hanna nem tudta elmondani az okot, a címet is csak nagy nehezen tudta megadni a könnyezés közepette. Kérlelte Zieldet, hogy minél előbb igyekezzen haza. A doki biztatta, hogy nem lesz semmi gond és találkoznak, ha végzett.
A kutatási részleg vezetőjének elmondta, hogy sajnos mára abba kell hagynia, mert behívták a rendőrségre. A vezető tudós nem igazán akarta elengedni, de némi érvelés után sikerült meggyőzni, hogy tényleg komoly az ügy.

A doktor taxiba ült és jó 15 mérföldet utazott. Szörnyű volt a nagy meleg, ami mostanában tapasztalható volt. A mosómedvéi egész nap csak feküdtek a ketrecükben. Mire a doki a Sunnyside örsre ért, az ing már teljesen a hátára tapadt az izzadástól. Mások is érkeztek, az egyik egy egyszerű öltözetű fickó volt. A mellette állót viszont Zield már többször látta a hírekben. New Jersey Kapitány, egy amerikai szuperhős személyesen. Lehet, hogy itt valami nagy gáz van?

Levezették őket a hullaházba, ahol 4 letakart holttest feküdt. Mikor lekerültek a leplek, Zield nem tudta, mit kezdjen a látvánnyal? A saját arcát és testét látta a boncasztalon. Nem a hulla állapota rázta meg, kutatóként látott már sok sebet, igaz, inkább állatokon. Azon gondolkodott, hogy ki lehet az, aki ennyire hasonlít rá? Ikertestvére nincs. Ahogy félrenézett, látta, hogy a többieknél is ugyanez a helyzet. A barna férfi is saját hasonmását látta, ahogy a Kapitány is.
Alakváltók lennének? Vagy klónok? De miért kellene bárkinek Zield alakja? És a többieké? És miért haltak meg pont egyszerre?
- Gondolom, először is az a lényeg, hogy megbizonyosodjon a hatóság a személyazonosságról, hogy nem én fekszem az asztalon. Az AIMVille-nél dolgozom, a DNS-emet össze tudják hasonlítani a központban tárolt mintákkal. Viszont kíváncsi vagyok, hogy ki a hasonmásom. Mit tudunk ezekről az emberekről, doktor úr? - szólt Zield a patológushoz.

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Síkok:

Témanyitás by Hazátlan Vas. 12 Május 2013, 20:39

Badum! Nah ez az amire nem számítottam. Össze foltolt sebeim épp hogy meggyógyultak erre nesze nekem. Meredten àllok a làtottak előtt, de valahogy nem vigasztal a tény, hogy nem vagyok egyedül. Még is mi ez? A katonasàg értesített róla... készüljek. De ez durva. A civil énemet hozta a patológiàra de persze köztudott a kilétem. Egyből érkeznek a kérdések két oldalról. Furcsa, hogy nem a hadseregnél vagyok egy ilyen ügyben, hisz mód felett különc ügy ez ahhoz, hogy a rendőrség foglalkozzon vele. De mindegy is ez most.

-A mai vilàgban ez nem meglepő. Klónozás. Az AIM már forradalmasította annak idején. Kiborg technològia. Robotok... Skrullok. Alternatí idősík. Nem az a lényeg, hogy hogyan. Miért? Tudhatnàm hol talàltak a testekre?

Teszem fe az engem foglalkoztatò kérdést. Nem állok neki bizonygatni a hitelességemet. Én vagyok az... de ha kell persze jöhet a vérvétel stb. De addig is neki lehetne àllni mo djuk a boncolàsnak is. Milyen a biológiája a sajàtjainknak?

Hazátlan Felszerelés/fegyverek:
Telepata blokkoló sisak, Speciális golyóálló mellény, Éjjellátó, Katonai kés, Sokkoló, CZ-100 lőfegyver, s&w .500 magnum, PDW, Shotgun, 2x SMG, Sniper, 3xEMP gránát, 9xRepeszgránát, 1xFoszfor gránát, 3x Hang gránát, 3xTaposóakna
Eszközök:
Jeladót, radart, adóvevőt, telefont zavaró PDA, Mobiltelefon, iránytű, svájci bicska
Egyéb:
5db csokoládé, ragtapasz, fertőtlenítő, sebkötöző, gyújtó
Hazátlan
Hazátlan
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 168
Hozzászólások régi : 1005
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Patriot
Síkok:

Témanyitás by Amazon Hétf. 13 Május 2013, 00:54

Elég sűrű a programom, alig tudok időt szakítani valamire. Viszont ez előbb felhívott a titkárom. Aztán a helyettes. Elég feszültnek tűntek a hangjuk alapján, és mikor válaszoltam, mintha megkönnyebbültek volna. Hm... csak tudnám, hogy erre miért volt okuk.
Itt is vagyok, a rendőrségen. Nagyon siettem, mert minél hamarabb le akarom tudni, bármiről is van szó, és visszatérni a munkához. Lehet, hogy valami még a démonos ügyben elmaradt? Vagy ki tudja, mindjárt elmondják. De nem, ehelyett még előtte lekísérnek a patológiára. Holttestek, letakarva… mi közöm lehet hozzájuk? Nincs jó előérzetem a dolog kapcsán. Mikor lerántják róluk a leplet, megdöbbenve lépek egyet hátra.
- Hű! – ez az első gondolatom, amit megosztok a többiekkel. Mit keresek én a boncasztalon?! – És… már így, holtan bukkantak… ránk?
Amazon
Amazon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 121

Karakteradatok
Főkarakter: Cardas
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 13 Május 2013, 10:34

Résztvevők: Jennifer Crowce / Amazon, dr. Zield Jones, Andrew Marwin / New Jersey Kapitány, és Cyrus Douglass / Szellemlovas
Következő körváltás: 2013. május 16. (csütörtök)

Marwin szavaira a boncmester megcsóválta a fejét, majd megszólalt.
- A gond az Mr. Marwin, hogy ez nem lehet, igaz, hogy az AIM tökéletesítette a tecnhológiát, de amit tettek elveszett a Bukáskor és nem adták át másnak – magyarázta. – Amit sikerült helyreállítani az a SHIELD tulajdonában van és tudjuk, hogy a SHIELD nem használ klón technológiát, rajtuk kívül pedig egyetlen egy helyen van még ilyen, az pedig az Örök Birodalom, de az meg kizárt, hogy ők ilyennel foglalkoznának.
Ezek után kezdett minden másra válaszolni.
- A halál beállta mindannyiuk esetében úgy 6-12 óra közé tehető Különféle okok vezettek a halálhoz, volt, akit lelőttek, volt, akivel szívroham végzett, olyan is, akit elütöttek, vagy agyvérzést kapott, vagy csak a belső szervei mondták fel a működést. Nem önök voltak az egyetlenek, akiknek a testét megtalálták. Több más rendőrségen is vannak tetemek rájuk is igazak ugyanezek az állítások. És igen, jól gondolják akinél tudtunk onnan kértünk már DNS mintát és egyeztettem a többi rendőrséggel is, mindenhol egyeznek, 100%-ban, ez itt Dr. Jones esetében sincs másképp, így valószínű, hogy az önök esetében is így lenne.
Megköszörülte a torkát és a számítógéphez lépett, hogy onnan olvasson ki valamit.
- A testeket a közelben találták, ehhez a helyhez közel, kettőt a temetőben, egyet az ENSZ épületei közelében, egyet pedig az utcákon. Ami azt illeti hölgyem, uraim… a rendőrségnek fogalma sincs, hogy mi lehet ez…

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rendőrség AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Cyrus Douglass Hétf. 13 Május 2013, 21:48

Cyrus Douglass alaposan végighallgatta a patológus doki magyarázatát és a többiek megjegyzéseit is. Valahogy nem tetszett neki ez a helyzet. Túl sok furcsaság történt mostanában és az, hogy olyanok hullái kerültek elő akik sosem halltak meg csak még zavaróbbá tette a dolgot. A férfi sok mindent látott már régi életében, és a gazdateste emlékei se voltak mindig gusztusosak, így kesztyűt húzott és alaposan végignézte a testet. Jó pár perc után elismerő tekintettel nézett fel, miközben lehúzta a kesztyűket.
- Nos egy biztos. Tökéletes munka. De ha nem az A.I.M. vagy az Örök Birodalom műve volt, akkor csak két lehetőség létezik. Nem tudom melyik a jobb, de szerintem egyik se túl szimpatikus. Az egyik az, hogy természetfeletti erők másoltak le minket. A másik, hogy a klóntechnológiát ellopták. Hogy a S.H.I.E.L.D. adataiból tökéletesítették vagy az Örök Birodalomból szivárgott ki valahogy a dolog az kérdésed. Feltéve, ha lopás van a dolog mögött, és valaki nem fedezte fel újra a klónozási technológiát - jegyezte meg a többiek felé fordulva.

Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Dr. Zield Jones Kedd 14 Május 2013, 01:47

Ha a DNS-állomány 100%-ig megegyezik, akkor komoly elhatározás és jelentős anyagi erőforrás állhat a háttérben. Az alakváltókat pedig ki lehet zárni, itt klónozásról van szó.
Az AIM tényleg foglalkozott ilyesmivel, leklónozta a komplett Bosszú Angyalai csapatot. Ez már rég volt, de az AIMet még mindig sokszor összekeverik az AIMVille Corporationnel, pedig egészen más a kettő. Mondhatni, ég és föld.
Zield pontosan tudta, hogy ha egy technológiát kidolgoznak, akkor a tervek a központi nyilvántartáson kívül általában megvannak még papíron vagy elektronikusan a feltalálónál. A nagy elmék általában büszkék az ilyesmire és kivételesen figyelmen kívül hagyják a biztonsági előírásokat. Aztán ha megtörténik a baj és ellopják a terveket, ilyenek fordulhatnak elő...
- Szerintem ez klónozás és akárhonnan is vették a technológiát, alapos munkát végeztek. Egyedül senki nem tud még egy embert sem klónozni, pláne nem ennyit. - mondta a doki.
A nagy kérdés még mindig az, hogy miért tette mindezt az ismeretlen csoport. Talán ha megismerik a klónok tetteit, azok elvezetnek a felelősökhöz. A rendőrökhöz fordult:
- Biztos úr, ahol találták a holttesteket, azokat a részeket látják a térfigyelő kamerák? Hátha megtudjuk, ki ölte meg őket és így többet megtudunk. És ha vissza lehet követni a felvételek alapján, engem az is érdekelne, merre járt a helyemben a klónom? Ahogy valószínűleg a többieket is az övék.
Zield nagyon reméli, hogy barátnőjét nem csapta be az imposztor. Szörnyű belegondolni, hogy valaki átveszi az ember életét és helyette cselekszik!

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Hazátlan Kedd 14 Május 2013, 12:17

Nos, nos, nos... nem az AIM. Oké, történt egy Bukás, de ki tudja... bár persze manapság már egyik szervezet sem 100%-os. Hisz bárhonnan lehetőség van lopni, csak megfelelő eszközök, és fegyverek kellenek. Nem olyan rég tapasztaltam ezt a Jersey reptéren. De nem ez a fontos. Nem tudom ki az aki ott fekszik, de nem én vagyok. Szívroham, szervi leállás... ezek szerint a boncolás meg volt. Aztán hallom azt az AIMville-s férfit... dr. Jones. Okos! Kamera. Kit miért lőttek le. Már akit persze lelőttek. Hallom a következő elméletet, mi szerint természet feletti erők munkálkodnak. Nem kizárt, hisz nem olyan rég voltak itt a pokol lényei. Utóhang tőlük? Meg lehet, bár én inkább más felé hajlok. Hallgatok egy darabig, majd megszólalok én is ismét.

-Még is mennyi hasonmásról beszélhetünk? Mert hogy ugye azt mondta, nem mi vagyunk a kivételes esetek?

Kérdem, közben azon gondolkodom, hogy nagyjából egy azon időpontban "haltunk" meg. Szóval valami összefüggés elképzelhető, hogy van. Esetleg egy nem tökéletesen másolt kísérlet, ami x óra után felmondja a szolgálatot? Akkor elképzelhető a klnozás elmélete, mi szerint nem volt hibátlan a másolás. Persze nem akarok itt leragadni, és ragaszkodni a klón elmélethez. Még ott vannak a többi kérdéses esetek is. Skrull... bár ha boncolás volt, és halál akkor nem valószínű... Alter ego?

-Voltak náluk iratok? Adatok? Bármiféle nyom? Gondolom átkutatták őket. A ruházatuk származási helye?

Utóbbi talán azért lehet érdekes, mert ha egy azon márka, vagy lekövethetően ugyan azon üzletközpontból lett beszerezve, már tudatosan léphetünk a következő szin tre, mi szerint valaki megalkotta őket... minket.

Hazátlan Felszerelés/fegyverek:
Telepata blokkoló sisak, Speciális golyóálló mellény, Éjjellátó, Katonai kés, Sokkoló, CZ-100 lőfegyver, s&w .500 magnum, PDW, Shotgun, 2x SMG, Sniper, 3xEMP gránát, 9xRepeszgránát, 1xFoszfor gránát, 3x Hang gránát, 3xTaposóakna
Eszközök:
Jeladót, radart, adóvevőt, telefont zavaró PDA, Mobiltelefon, iránytű, svájci bicska
Egyéb:
5db csokoládé, ragtapasz, fertőtlenítő, sebkötöző, gyújtó
Hazátlan
Hazátlan
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 168
Hozzászólások régi : 1005
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Patriot
Síkok:

Témanyitás by Amazon Csüt. 16 Május 2013, 01:21

Úgy tűnik, hogy tökéletes másolatokról van szó, és fogalma sincs senkinek, hogy mégis milyen okból lettek ezek megalkotva. És ami aggasztóbb, hogy mégis ki alkotta meg őket? Kiindulási pontnak Dr. Jones felvetése a térfigyelő kamerák felvételéről hasznos lehet, és az iratok iránti érdeklődés is megfordult a fejembe, de Mr. Marwin megelőz a kérdés feltételében.
- Igen, engem is érdekelne - bólintok Dr. Jones feltételezésére, miszerint érdekel, hogy a másolatom merre is járt, mit csinált, mielőtt meghalt volna.
Miután ezekre választ kapunk, én egy egészen másféle kérdést intézek a boncmester felé:
- Hogyha ezek tökéletes másolatok, akkor ez azt jelenti, hogy... ha az eredeti illető mutáns, vagy szuperhumán, akkor a másolata is rendelkezik - vagyis hogy rendelkezett - a különleges képességeivel? Mert ha igen, akkor ezekből a másolatokból fegyver is lehetne akár...
Amazon
Amazon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 121

Karakteradatok
Főkarakter: Cardas
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 16 Május 2013, 10:28

Résztvevők: Jennifer Crowce / Amazon, dr. Zield Jones, Andrew Marwin / New Jersey Kapitány, és Cyrus Douglass / Szellemlovas
Következő körváltás: 2013. május 19. (vasárnap)

- Túl tökéletes, amit itt látunk fizikailag lehetetlen – bólintott Cyrus szavaira. – Egy klón fiatal, mivel a testét nem használta, nincsenek károsodások benne, se semmi. De ezek? Pontosan egyidősek önökkel! És igen rendelkeznek a megfelelő mutáns génnel és szuperhumán jegyekkel.
Andrew felé fordult.
- Úgy három tucat halott volt városszerte, ezek között volt gyerek, idős, középkorú, átlagpolgár, SHIELD ügynök, cégvezető, átlagpolgár, ember és mutáns, még olyan is, aki évek óta halott. Egy közös pont van, mindannyian jártak az újraépült New Yorkban.
Végül bólintott Zield szavaira.
- Természetesen vannak, felmehetünk az emeletre és megnézhetik őket, már akinél van – mondta. – Önnél és Ms. Crowce-nál találtunk ilyet. Sajnos Mr. Marwin és Mr. Douglass esetében ilyen nincs. És ami az iratokat illeti, volt, aki rendelkezett, volt aki nem.
A férfi felkísérte a négyest az egyik videó laborba, ahol nyomon követhető volt a felvétel. Zield videója szerint a Ravencroft elmegyógyintézet közelében tűnt fel, majd a belváros felé haladt, mígnem a szívéhez nem kapott és össze nem esett. Mentők kiérkeztek, majd hiába próbálták újraéleszteni, nem sikerült. Jennifer hasonló volt, metrón át érkezett, a másik végét nem sikerült meghatározni és az egyik ruhabolthoz ment, ott vásárolgatott, amíg nem kezdett vérezni az orra. Ekkor lett rosszul, leült, az eladónő próbált segíteni, de úgy tíz perccel később lefordult a székről és vége volt.

Rendőrség AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Dr. Zield Jones Pént. 17 Május 2013, 00:28

- Tulajdonképpen nem lehetetlen, hogy klónozáskor az eredetivel megegyező korúnak tűnő testet hozzanak létre. Ha a szénizotópok béta részecskéit mesterségesen bírják kilökődésre, be lehet csapni a felezési időn alapuló vizsgálatot. - mondja Zield, aki már túllépett az első sokkon és előtört belőle a kutató. Már azon gondolkozik, milyen technológia és ismeret birtokában volt képes valaki létrehozni ilyen pontos másolatokat. - Igaz, hogy ez nagyon költséges és hosszan tartó előkészületeket igényel, de nem lehetetlen.

A kamerafelvétel alapján talán vissza lehet követni, merre járt, mit akart az áldoktor, gondolta Zield. A sejtése nem jött be. A figura valahogy megjelent egy elmegyógyintézet közelében, de nem lehetett kivenni, hogy került oda és az sem derült ki, merre tartott, hiszen nemsokára összeesett. A szívével volt gond, méghozzá súlyos, mivel a defibrilláció sem segített. Zieldnek nagyon erős, sportos a szíve, úgyhogy ennyiben nem tökéletes a másolat.

Megnézte a zöldbőrű szuperhősnő felvételét is. Shoppingolás klón módra. Talán ezek nem is tudták, hogy él egy hasonmásuk? De akkor minek voltak? Zield nem értette a dolgot. Ráadásul annyi a közös pont, hogy a regenerálódó New Yorkban járt az összes klón. Ez nem sok. Az ilyenekhez rendőragy kell vagy legalábbis bűnüldözői, mint például Jersey kapitányé. Hozzá fordult:
- Kapitány, van valami ötlete? Maga már sok furcsasággal megbirkózott. Dr. Zield Jones vagyok egyébként és örülök, hogy megismerhetem! Ahogy önt is, kedves Amazon!
Bemutatkozik a harmadik, ismeretlen fickónak is.

A felvétel végén látható, hogy az orrvérzés után nem sokkal meghal a zöld klónasszony. Itt is a keringés szervrendszerével volt valami. A vér kicsordult az orrlyukakon.
- Orrvérzés. Vagy az alvadási faktor rossz vagy elpattantak a hajszálerek az orrban, ami a kritikusan magas vérnyomás jele lehet. Doktor, össze tudja vetni a két hulla érrendszerét?

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Cyrus Douglass Szomb. 18 Május 2013, 22:54

Cyrus Douglass elgondolkozva hallgatta a többieket. Folyamatosan járt az agya. Bűzlött neki a dolog mint egy rohadó démon, de Mephisto már szólt volna neki, ha démoni tevékenységről lett volna szó. Ahogy gondolkozott és hallgatta a doki magyarázatát beugrott neki valami, amire már rég gondolnia kellett volna.
- Mi van ha nem is innen származnak. Mármint nem ebből a valóságból. Ez megmagyarázná, hogy miért olyan idősek amilyenek és a klónozási problémára is megoldást nyújtana. Talán tényleg mi voltunk a hullák, csak éppen nem itt - jegyezte meg végignézve társain, majd felsétált az emeletre, és várta, hogy a többiek átnézzék a hulláiknál lévő dolgokat. A maga részéről nem zavarta az, hogy semmi ilyet nem talált. Főleg, hogy valószínűleg a lent fekvő hullai is lovas lehetett, és egyenlőre nem akarta magát leleplezni.

Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 19 Május 2013, 10:04

Következő körváltás: 2013. május 22. (szerda)

Az orvos védekezően emelte fel a kezét Zield okfejtésére.
- Nem értek a genetikához, sem a molekuláris biológiához sajnálom, én csak egy patológus vagyok. De ez egy igencsak érdekes felvetés.
A doki bólintott Zield kérésére, majd Cyrus-ra nézett.
- Hát… a kérdés, hogy mennyire igazak ezek az alternatív realitás dolgok – mondta. – Szerintem csak mezei sci-fi. Valamivel el kell az embereknek szórakoztatniuk magukat… a vizsgálatot azonnal megcsinálom.
A férfi elindult ezzel visszafelé a patológiára, ha követték a többiek, akkor láthatták a vizsgálatot is. Mivel Jennifer kéznél volt, így megkérte, hogy őt is had vizsgálhassa meg, hogy összevethesse a halottal ugyanazokat a részeket. Ha a nő engedi, akkor olyan húsz perc alatt megvoltak az eredmények.
- Miss Crowce teljesen egészséges – mondta megnyugtatóan. – Nincsenek olyan elváltozások, mint a halott személy esetében. Sem magas vérnyomás, se semmi. A halott esetében mintha az adott eret belülről vágták volna el, pontos vágással és nem természetessel.

Rendőrség 00120

Az alternatív realitásokat tagadják, mindenki tagadja, hogy létezik. Nem akarnak pánikot, az ARMOR létezése ezekből adódóan teljesen titkos és csak azok tudnak róla, akik az ENSZ-ben a SHIELD költségvetését szavazzák meg, illetve a kormányfők, elnökök stb.
És még annyi, hogy Jennifer emberi alakban van az asztalon, nem Hulkként.

Rendőrség AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Dr. Zield Jones Vas. 19 Május 2013, 12:25

A harmadik fickó láthatóan nagyon gondolkozott, el is felejtette viszonozni a bemutatkozást. A doki meglepődött a felvetésén. Vagy valami álmodozó lehetett vagy tényleg tudott valamit, amit a többiek nem. A patológus olyan szervezetekhez tartozó embereket sorolt fel, amiket nagy rejtély és titoktartás övezett, úgyhogy ez sem volt kizárt, de azért elég nehéz lett volna elképzelni, hogy van egy másik New York és benne egy másik Dr. Zield Jones, aki egyszer csak idekerül...

Furcsa, hogy a boncmester ennyire nem értette, mit mondott a doki. Pedig még bele sem merült részletesen. Egyelőre jobbnak látta az ilyesmit magában tartani és csak indokolt esetben átevezni a genetika vizeire. A patológus kérte, hogy kövessék a másik terembe, ahol a vizsgálat zajlani fog.

Húsz perc után közölte, hogy a hulla erei nem pattantak el, hanem mintha egy belülről indított vágás nyitotta volna fel őket, ráadásul sebészi pontossággal. Megvizsgálta Amazont is, aki teljesen egészséges, akárcsak Zield. Nem volt betegség, amit másolhattak volna, így egyértelmű, hogy a klónok életének mesterséges beavatkozás vetett véget. Mintha "kikapcsolták" volna őket...

A nanotechnológia eléggé előrehaladott, tehát akár lehetséges is, hogy valami szerkezet tette ezt. Amit talán erre programoztak és időzítettek. De ki, miért és miért most? A kérdésekre kapott válasz újabb kérdéseket szült.

Az AIMVille-nél biztosan vannak nanoszondák, amikkel meg lehet találni a keresett atomméretű okozókat az érrendszerben. Ezt a patológus megint nem fogja érteni, úgyhogy Zield csak ennyit mond:
- Doktor Úr! Megadják az engedélyt, hogy az AIMVille-nél dolgozó kollégáim is megvizsgálják a holttesteket? A legmodernebb technológiával rendelkezünk. Hátha kiderül még valami.
Az ügyet legalább nem bonyolítja a hozzátartozók engedélye, mivel nincsenek.

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Cyrus Douglass Kedd 21 Május 2013, 16:33

Cyrus Douglass a továbbiakban nem nyitotta ki a száját. Bár az ötletében volt lehetőség, mégis túlságosan is hitetlenek voltak az emberek és nem is okolta őket e miatt.
~ Jobb a biztos tudatlanság, mint a káosz ~ töprengett a szellemlovas, majd elindult a többiek után a másik helyiségbe.
Mikor oda ért az egyik falnak támaszkodott és onnan figyelte az eseményeket. A vizsgálat negatív eredményt mutatott betegségre, így még mindig a nagy semmiben vájkáltak, legalábbis ami Amazont illette. Az viszont nagy mértékben zavarta Cyrus-t, hogy a hulla érrendszerét belülről vágták fel. Valahogy nem tetszett neki a dolog, hogy bármikor meghalhat úgy, hogy észre sem veszi, hogy mitől. Továbbra is a falnak támaszkodva várta az eseményeket, majd Jones megszólalására sem reagált. Úgy gondolta, hogy ezt a hatóságra kell bízni, de azt is tudta, hogy utána kell járnia a halott énje is lovas e volt.

Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 22 Május 2013, 09:12

Következő körváltás: 2013. május 25. (szombat)

A férfi bólintott a javaslatra.
- Rendben, azonnal átfaxolom az adatokat nekik és meglátjuk, hogy mire jutnak – mondta. – A szövettani vizsgálathoz pedig futárral küldetek szöveteket.
Azonnal neki is látott ennek, percekkel később már megvoltak a csomagok, a fax is és egy futár el is vitte azokat, amiket kellett.
- Ehhez kell majd néhány óra az ottaniaknak, hogy eredményük legyen. Azt megvárják itt és akkor felmehetnénk meginni egy kávét. Vagy nem maradnak és akkor telefonon kapják majd az adatokat.
Vetette fel az ötleteket a patológus és a többiekre nézett.
- Vagy ha gondolják kimehetnek megnézni a helyszíneket is, amíg a rendőrség nem nyitja meg azokat.

Rendőrség AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Dr. Zield Jones Csüt. 23 Május 2013, 11:58

A patológus készségesen munkához látott és elfaxolta az adatokat az AIMVille-nek Zield kérésével és szövetmintát is küldött futárral. Ebben csak annyi a hiányosság, hogy egy nanoszondás vizsgálathoz a teljes holttestet át kell nézni, mivel a szervezet bármely részén lehet a keresett mikroszkopikus méretű szerkezet. A doktor mégis rászánta magát, hogy megpróbálja ezt közérthető módon elmagyarázni a patológusnak és társainak:
- Doktor úr, köszönöm, hogy készséggel együttműködik, de az lenne a kérésem, hogy a teljes holttestet szállítsák át az AIMVille Corporation laborjába. Talán az elküldött szövetekből is kihámoznak valamit a kollégáim, de az a gyanúm, hogy a halál oka egy, a szervezetbe juttatott, mikroszkopikus méretű, úgynevezett nanoanyag. És ez a testen belül szinte bárhol lehet, ezért volna szükség az egész tetem átvizsgálására.

Eszébe jutott, hogy hozzátartozók ugyan nincsenek, de az itt jelenlévőknek lehet ellenvetésük, mivel a holtestekkel 100%-ig egyezik a DNS-ük.
- Persze, ha a többi érintettnek sincs ez ellenére, hiszen ez a génállomány azonossága miatt majdnem olyan, mintha minket magunkat vizsgálnának. Ha valakit zavar, akkor csak az én másolatomra irányulna a kérésem.

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Cyrus Douglass Pént. 24 Május 2013, 13:50

Cyrus Douglass elgondolkozva figyelte a patológus ténykedését, majd érdeklődve hallgatta a javaslatokat, és Jones magyarázatait, majd biccentett a férfi felé.
- Az én hullám viheti. Mindegy hol szedik mégtöbb darabra - mondta, majd ellökte magát a faltól és a dokira nézett.
- Hízelgő a kávézós ajánlat, de én inkább megnézném a helyszínt, hátha találok valamit ami elkerülte a rendőrök figyelmét. Meg tudná mondani, hogy pontosan hol találták meg a hullámat - nézett kérdőn a dokira, majd várta a választ.

Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 25 Május 2013, 10:02

Következő körváltás: 2013. május 28. (kedd)

- Uram, az AIM óta ismerjük a nanotechnológiát, régen magam is a cégnél dolgoztam – vallja be szégyenkezve. –észetesen intézkedem az átszállításról.
Ezzel még néhány telefont intézett, hÍgy ez az elsők között volt, hogy megnézzem ennek nyomát, de nem találtam semmit. Termogy Zield és Cyrus testét elszállítsák innen. Emiatt a patológus is nekiállt annak, hogy szállításra alkalmassá tegye a testeket. Közben Cyrus felveti a helyszín átnézésének ötletét.
- Ön is tartson vele nyugodtan doktor – javasolta a férfi. – Felhívom önt, hogy mire jutnak a kollégái, ha megkapták a testeket, tudja, hogy magának közvetlenül nem adhatják ki, én fogom az eredményeket elsőként megkapni és majd továbbítom őket. A rendőrség kiviszi önöket a temetőbe, amennyiben a még érintetlen helyszínt meg szeretnék nézni.
Aki elindult nyomozni, azt a rendőrség kiviszi a helyszínre, a temetőbe.

Rendőrség 00120

Aki megy, már oda írjon.

Rendőrség AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szomb. 25 Május 2013, 20:18

Az idegen ugyan nyersen fejezi ki magát, de segítőkész. Beleegyezik, hogy a másolatát megvizsgálják a cégnél. A patológus doktor el is intézte az átszállítást néhány telefonnal.
Szóval korábban az AIM-nél dolgozott és ismeri a nanotechnológiát. Zield meglepődik, hogy a rendőrség nanoszondával is fel van készülve, mert azért a nyomozásokhoz talán ritkán van erre szükség. Elkezd azon gondolkodni, hogy ha nem találtak semmit, akkor miről lehet szó. A biokémia egyik legbriliánsabb elméjeként végiggondolja és a jelenleg ismereteiből kiindulva nincs magyarázat. Talán valami új felfedezésről lehet szó. Olyan, mintha egy időpontra be lettek volna programozva. De hogy lehet az emberi testet időzíteni? Vagy valami élőlény végzett velük, amit beléjük juttattak valahogy és a halál után távozott a szervezetből. Talán a kifolyó vérrel. De abban sem találtak semmit. És mi az a féregméretű élőlény, ami így tud vágni? Úgy gondolta, hogy egyelőre nincs értelme találgatni, inkább megvárja az eredményeket a kollégáitól, akik az emberi testet kutatják az AIMVille-nél.

- Azt hiszem, én nem tudok sok mindent hozzátenni a helyszínen a dolgokhoz. Mindenesetre köszönöm a segítségét, doktor úr! Ha megvannak az eredmények, erre az e-mail címre elküldheti. Vagy az otthoni számomon is elér.

Zield felírta egy papírra az e-mail címét, telefonszámát és a nevét és odaadta a patológusnak. Ezután hazaindult, hogy megnyugtassa barátnőjét, ahogy a felzaklatott lánynak megígérte a telefonban.

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 28 Május 2013, 10:55

Résztvevők: Jennifer Crowce / Amazon, dr. Zield Jones és Andrew Marwin / New Jersey Kapitány
Következő körváltás: 2013. május 31. (péntek)

Cyrus elindult a helyszínre és Zield pedig haza, így a rendőrségen már csak Jennifer és Marwin maradtak.

~ Zield lakása ~
Zield jó fél órával később ért haza, hogy a barátnőjével legyen. Az útja teljesen átlagos és normális volt, semmi sem történt, ami említésre méltó lett volna. A lépcsőház aljában a biztonsági őr köszöntötte őt, ahogyan a recepciós is, csak úgy, mint minden nap, amikor látják őt. Alig ért be a lakásba, amikor a telefon csöngött. Ha a barátnő vette fel, akkor neki azt mondták, hogy a doktorral akarnak beszélni, így ha átvette Zield a kagylót, vagy ő maga vette fel, akkor a patológus ismerős hangját hallhatta meg.
- Doktor? – kérdezte rémülten. – Történt valami… az autó, ami a testeket szállította balesetet szenvedett AIMville irányába és kigyulladt, sajnálom uram, de a szállított testek megsemmisültek.

Rendőrség AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Dr. Zield Jones Kedd 28 Május 2013, 21:52

/A választ már ide írtam./

Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 31 Május 2013, 09:33

Résztvevők: Jennifer Crowce / Amazon és Andrew Marwin / New Jersey Kapitány

Újabb hosszú percek, talán már órák is elteltek, Amazon és Andrew még mindig a rendőrségen várakoztak és nem indultak nyomozni, nem kérdezősködtek semmit sem. Egy idő után már végül úgy tűnt, hogy elérték azt az időtartamot, amit még a helyi yard emberei még jó szemmel néztek. Nem a patológus jött vissza hozzájuk, hanem a helyi rendőrőrs vezetője személyesen, aki végül először szépen kérte meg a párost, hogy elég ideig voltak itt, hagyják a dolgot a rendőrségre és ha lesz valami, akkor majd értesítik őket, így tegyék meg, hogy most már távoznak innen. Amennyiben a szép szóra nem tették meg mindezt, akkor két közrendőrrel kísértette ki őket az épületből.

//Körváltási időt már nem írtam, mert akkor Ti ketten ezennel befejeztétek inaktivitás miatt a kalandot.//

Rendőrség AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.