Rendőrség

Go down

Rendőrség Empty Rendőrség

Témanyitás by Thorhalla Pént. 10 Május 2013, 08:51

A Staten Island-i rendőrség egyik épülete, ehhez tartozik egy bűnűgyi labor is.
Rendőrség Statenislandpoliceing12

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rendőrség Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rendőrség Empty Re: Rendőrség

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 10 Május 2013, 09:16

A Hydra felemelkedése 1. – Kezdetek, „jó” oldal
Résztvevők: Victor Montano, Vivian Scarlett, Natalie Pezzini és Boris Dragunov / Svarog
Következő körváltás: 2013. május 13. (hétfő)

Május eleje volt New Yorkban, végre több, mint két hónapja teljes nyugalom honolt mindenfelé, csak egyetlen egy gond volt, az pedig a hőség. Az évszaktól eltérően már nyári 30-32 fokos hőség uralkodott a városban és a meteorológusok nem tudtak jobb időt jósolni. Minden teljesen nyugodt és békés volt, mindenki a saját dolgával foglalkozott, dolgozott, munkát keresett, szuperhősködött, a cégét vezette, vagy éppen iskolába járt, amikor telefonhívást kaptak. Mindenkit hozzá közelálló személy hívott fel, keresett meg. Akinek volt családja, akkor ott a család tette mindezt, ahol nem volt, ott titkárnő, vagy éppen a főnöke. A családtagok sokkolva és sírva, de a többieknél is értetlenül álltak az egész előtt. De egy közös volt mindenhol, megkönnyebbültek, hogy látják hőseinket. Senkinek sem sikerült kiszednie semmit sem az érintettekből, csak annyit, hogy be kell menniük a rendőrségre. Mindenki megkapta a címet, hogy hova és oda meg is érkeztek. Nem egyedül voltak ott, ahova menni kellett. Mások is voltak, együtt kísérték le a rendőrök őket a patológiára, ahol 4-4 kitett holttest volt letakarva.
- Kérem akármennyire zavaróak a szagok vegyenek egy nagy levegőt és keressenek fogódzkodót – mondta a patológus. – Ez sokkoló lehet önök számára…
Ezzel lehúzta a lepedőket a tetemekről. Mindenkire a tökéletesen pontos saját hasonmása nézett vissza a boncasztalról.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rendőrség AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rendőrség Empty Re: Rendőrség

Témanyitás by Svarog Pént. 10 Május 2013, 09:53

Svarog úgy látta, hogy se nem átlátszó, nem tud átmenni a falakon, nem rohad és emberi agyra sem éhes. Így se nem szellem, se nem zombi, bár egyszer hitték már annak, igaz az is mágia eredménye volt.
Eddig tartott a nyugalom. Dragunov épp az Erőművek ügyeit intézte, próbált találni egy jó elnevezést a Blackbirdnek, mikor jött a hívás a SHIELD-től, hogy megölték és azonnal menjen be a Staten Islandi rendőrségre. Ő elnézést kért a többiektől, kocsiba pattant, majd elindult. Pokoli meleg volt, de az emberek zavartalanul tették a dolgukat. Dragunov szerette a forróságot. Jól esett neki.
Leparkolt a rendőrség épülete előtt, kipattant a kocsiból, majd beviharzott az épületbe. Mások is voltak rajta kívül.
- Helló - köszönt oda nekik. Úgy fest, hogy a démonok inváziója után újra beindultak a Kész Átverés showk... De ha valami idióta maszkot viselő alak előjön egy pezsgővel a kezébe, akkor kikapja a kezéből és szétveri a fején.
A rendőrök azonnal a patológiára kísérték őket, ahol hullák voltak leterítve.
- Mondjuk azt a mentolos, orr alá kenhetős ízéből adhattak volna - mondta Svarog. A bűz dögletes volt. Dragunov befogta az orrát, majd amikor lekerült a takaró a hullákról...
Svarog ekkor látta meg... a hulláját.
- Mi a halál oka? - kérdezte Svarog, visszanyerve a nyugalmát. - Boncolás, DNS tesztet végeztek? Egyáltalán tudják, hogy kik voltak ezek?

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Rendőrség Empty Re: Rendőrség

Témanyitás by Vivian Scarlett Pént. 10 Május 2013, 14:24

*Vivian elkeseredetten lapozgatta a húszadik könyvet, melyet a körülötte tornyosuló kupacok egyikéről vett le, orra alatt morogva azon, hogy az ihlet egy halvány szikrája sem fénylik fel elméjében, mellyel egy izgalmas, s érdekes csavart vihetne bele a könyvbe, aminek írására nekiállt. Megvannak a karakterek, az események háttere, mégis úgy érzi, hogy hiányzik belőle az az izgalmas csavar, ami egy könyvet könyvé tesz, s egy történetet teljessé.
Jobbjával fejét támasztva elégedetlenkedett mikor egy újabb könyvet fogott elolvasásra, vagy csak egyszerűen belenézésébe, hiszen „apró” könyvtárában nincs olyan darab, amit nem olvasott volna már el számtalanszor. S míg eme műveletet végezte telefonja csörgése váratlanul érte. Vivian meghökkenve kapta fel a fejét és pillantott a zenélő készülékre, melyet kezébe véve közelebbről is megnézte a hívó számot. Meglepetésére öreg barátja: William kereste fel a technika ezen útján. Ennek láttán habozás nélkül vette fel a telefont és hallgatta meg miértjét annak, amiért keresték. A vonal túl felén zaklatottságtól megkönnyebbült, mégis továbbra is remegő hang fogadta. Okáról hiába faggatta a nyomozót, röviden és tömören ismertette vele a tényeket, miszerint a rendőrségen van mielőbbi jelenése.
Vivian az alábbit igencsak furcsállta, hiszen William, ha a segítségét kérné egy nyomozásban, már rég hallhatna annak hosszú ismertetést, mely akár tíz – húsz percig is elnyúlhat. Ennek elmaradása miatt, és Williamtól kapott szokatlan elköszönés után, mely úgy hangzott számára, mintha több évtizede nem látta volna, vagy egy halottaiból feltámadt egyéntől vett volna búcsút –, amit Vivian persze lehetetlennek tartott –, mindez után lényeges holmikat vett magához, ami kifejezetten szükséges volt. Mobiltelefont elérhetőség miatt, lőfegyvert, hisz sosem tudhatta mi vár rá odakint az utcán, kellemetlen régi beidegződések, illetve az elmaradhatatlan fekete bőrkabát, melynek viselésétől a kánikula sem tartotta vissza. Elég sokat viselte az elmúlt években, hogy a kissé melegebb idő se zavarja őt a hordásában.
William által ismertetek szerint a Staten Island egy épültében kellett tiszteletét tennie, ahova tömegközlekedési eszköz segítségével nem kevesebb, mint 30 perc alatt sikerült is megérkeznie. Vivian csodálkozására nem ő volt az egyetlen, aki hasonló ismérvek miatt érkezett.*
- Üdv.
*Egy biccentéssel köszönt a társaságnak, nem sokkal később mikor már teljes volt a létszámuk a rendőrtisztek a patológiára kísérték őket.
Homlokát ráncolva lépett be a többiek nyomában a barátságtalan helyre, azon merengve, hogy mégis mi lehet ez az egész. Járt itt már számtalanszor, de mindig William oldalán, mikor egy ismeretlen elhalálozás volt a nyomozás egyik kirakós darabja, ahol itt tudhattak meg többet az esettről. Így a szaghoz hamar sikerült hozzászoknia, mely a teremben fogadta őket, vagy legalábbis hamar elviselhetővé vált számára, hogy ne okozzon gondot a patológus által megosztottak felfogásában.
Ennek ellenére a szakember beszéde elpattogott mellette, hiszen megannyi dolgot látott már miután ilyen körökben mozgott. Vivian meggyőződése volt, hogy semmi sem lepheti meg, azonban be kellett ismernie, tévedett. Önön magát látva a boncasztalon megdöbbentő volt számára, lélegzete is megakadt egy pillanatra. Lehunyta a szemét és elszámolt háromig, mire sikerült a kábulatból észhez térnie. Visszaadhatná a papírjait, ha nem bírná ki egy halott látványát, még ha az asztalon fekvő személy kísértetiesen hasonlít is rá.
Amennyiben közelebbről is szemügyre vehették a holttesteket, első dolga volt saját képmásán megpillantani annak bal felkarját, tekintetével azt a heget keresve, amit ő is lassan már tíz éve visel. Fél füllel mindeközben hallgatva a többiek diskurálását a dologgal kapcsolatban. Nem tett fel fölösleges kérdéseket, mint a DNS eredmény, hisz mi más miatt lennének itt, ha nem az egyezés okán, nemde bár?*
- És mikorra tehető a halál beállta?
*Hangoztatta végül ő is kérdését az első kérdezőt követően, pillantását nehezen levéve a holttestről.*
Vivian Scarlett
Vivian Scarlett
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 14
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Vivian Scarlett
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

darkness_chou

Vissza az elejére Go down

Rendőrség Empty Re: Rendőrség

Témanyitás by Cardas Hétf. 13 Május 2013, 00:33

Épp járőrözök, ami haláli unalmas, mert nem történik semmi említésre méltó. Csak az üzemanyagot fogyasztjuk vele. Az ablakok teljesen lehúzva mind, de kintről is csak a meleg árad be, szóval értelme nincs sok leereszteni őket. Jó hideg üdítőt szürcsölgetek.
Aztán megszólal a rádió. Végre, valami – gondolom. Nyomban odakapok érte, megelőzve társamat, és beleszólok. De nem valami utcai balhé vagy efféle miatt keresnek meg. A hangja fura a túloldalt beszélőnek. Különös utasítást kapok, miszerint menjek be a staten island-i rendőrségre. Többet nem tudok kiszedni belőle, mert le is teszik.
- Irányt váltunk – mondom a társamnak, és letérek az eredetileg tervezett útvonalról, majd elkocsikázok a rendőrségre. – Ne várj meg, majd megyek valamikor – mondom, ezzel átadom a kormányt és kiszállok.
Elkísérnek a patológiára. Közben körülnézek az épületben, és összemérem a manhattani rendőrkapitánysággal. Nem értem, miért nem oda hívtak be…
Mi lehet annyira megdöbbentő, hogy előre fel kell készülnünk rá? Valami brutális gyilkosság? De nekem mi közöm van hozzá? Aztán lehúzzák a lepedőket, és…
- Egek, az ott én vagyok?! – hát ez tényleg megdöbbentő. – De… ezeket hol találták? Honnan bukkantak fel?

_________________
Reneszánsz: JK : Natalie Pezzini NJK: Caroline "Oly" Dason
X-Diák: Aaron Asbord
Outsiders: Maria Holguin
Végtelen Háború Világa: Amanda Cruz
Rendőrség Alaacuteiacuteraacutes-_zpsuiynmyon
Cardas
Cardas
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 366
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 02.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Natalie Pezzini
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rendőrség Empty Re: Rendőrség

Témanyitás by Victor Montano Hétf. 13 Május 2013, 01:27

Victor nem sokkal az után, hogy kirakta Albertet a városházán, elindult vissza Jersey-be. A kocsija vezető oldali ablakát teljesen leeresztette. Ő azok közé tartozott, akiket nem zavart a harminc fokos meleg. Egy olyan országból jött, ahol több a forró homok, mint a nedves partszakasz, pedig az ország az év nagy részében élvezhető tengerpartjairól híres. Meg a drog kartellekről. De utóbbiak nem köthetőek a forró hangulathoz. Az útközben érkező telefon azonban annál inkább. Nem igazán értette a helyzetet, de a lényeget vette. Így Staten Island felé fordította a kocsit és kicsit jobban rálépett a gázra. Csak reméli merte, hogy sehol sem fotózták le.
A külvárosi környezetet már-már hazai terepnek nevezhette, hiszen amióta az USA-ban dolgozik, New Jersey-ben lakik. "Az meg már majdnem falu" - ahogy mondani szokta. Így meg sem lepődött a kisvárosi rendőrőrsön, ahova mennie kellett. Az épületben, a nagyvárosi jardoktól eltérően, tágas és napfényes volt minden. Már-már rekreációs központban érezhette magát a látogató. Victor azonban ki sem lógott volna egy ilyen sorból, hófehér zakója, inge és vászonnadrágja miatt. Vajszínű bőrcipőjét és nadrágszíját látva pedig senki meg sem mondaná, hogy pisztolytokja ugyanolyan anyagból készült. Ugyanakkor a látogatói belépőjének átvételét követően, a halottasházba kísértek. Ennek pedig nem örült. Üdvözlésként biccentett a már megjelentek. A halottak leleplezésekor az ő szeme is elkerekedett. Bár nem érte sokk az első éles bevetése óta, de most elakadt a szava. A látványt el sem tudta hinni. Felmerült benne pár kérdés, de szerencséjére már feltették előtte. Most vár a válaszokra.

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rendőrség Empty Re: Rendőrség

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 13 Május 2013, 10:34

Résztvevők: Victor Montano, Vivian Scarlett, Natalie Pezzini és Boris Dragunov / Svarog
Következő körváltás: 2013. május 16. (csütörtök)

A boncmester végighallgatta a kérdéseket, Svarog kérdéseinél még bólogatott, majd, ahogyan mindenki más is feltette a kérdését megszólalt. Eközben természetesen mindenki megnézhette közelebbről is a testeket, csak ha hozzá is akartak érni, akkor egy kesztyűt kellett felvenni, így Vivian megnézhette a karon a sebhelyet, amit keresett és megtalálta, ott volt a holttesten is.
- A halál beállta mindannyiuk esetében úgy 6-12 óra közé tehető – magyarázta a boncmester. – Különféle okok vezettek a halálhoz, volt, akit lelőttek, ez önre igaz Pezzini nyomozó. Volt, akivel szívroham végzett, olyan is, akit elütöttek, vagy agyvérzést kapott, vagy csak a belső szervei mondták fel a működést. Nem önök voltak az egyetlenek, akiknek a testét megtalálták.
Várt néhány pillanatot, hogy megemésszék a hallottakat azok, akik itt voltak, majd folytatta.
- DNS vizsgálatot végeztünk, akinél tudtunk, az X-men, a SHIELD és a rendőrség átadott mintákat, így mindanyiukkal el tudtuk végezni ezt, a minták 100%-san egyeznek. A holttestek önök, csak azt nem tudjuk egyelőre, hogy mégis mi történt és hogyan. Az igazat megvallva ebből remek cikket lehetne írni valamelyik szaklapba, mert…
Megköszörülte a torkát.
- Elnézést, csak a tudós fejével gondolkodtam…

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rendőrség AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rendőrség Empty Re: Rendőrség

Témanyitás by Svarog Hétf. 13 Május 2013, 12:18

Svarog közelebbről is megnézte a holttestét. Meg se lepte mikor az orvos elmondta nekik, hogy 100%-osan ők ezek. Dragunov távolabb lépett a hulláktól, megvakarta az állát és a kórboncnokra nézett.
Felhúzta a szemöldökét amikor elmondta, hogy kinek mi volt a halálának az oka.
- Leálltak a szerveik? - Svarog már évek óta volt a pályán, így felszedett egy bizonyos fokú tapasztalatot. - Lehet, hogy a szívrohamot ijedtükben kapták, kisétáltak egy kocsi elé.
Elkezdett fel alá járkálni.
- Biztos nem voltak képbe - megállt, majd a többiekre pillantott. - Vagyis valaki leklónozott minket, majd kiküldte a klónokat az utcára.
Csettintett egyet.
- Arra kell rájönni, hogy kik voltak ezek. - A kórboncnokra pillant. - Segítek kideríteni az ügyet.
A többiekre nézz. Az egyikben Albert Shear társát Victort ismeri fel.
- Valaki mostanában nem volt kórházban. Vérvételen vagy ilyesmin? - Majd a kórboncnok felé fordult. - Ja és Penzinni nyomozónő egy másik kérdést is feltett, hogy hol találták meg a holttesteket?
Legalább egy ismerős arc, csak kár hogy nem jött vele Albert is. A fickó sok segítséget nyújthatna neki ebbe az esetben. Azonban valaki más talán segítséget nyújthatott neki.
Elővette a mobilját, majd tárcsázni kezdte Forge számát, megvárta míg kicsörög, majd beleszólt.
- Helló, Forge? Lenne itt egy ügy, megtaláltak néhány figura hulláját, köztük az enyémet is, van valami ötleted, hogy mi történhetett?

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Rendőrség Empty Re: Rendőrség

Témanyitás by Cardas Hétf. 13 Május 2013, 15:43

A szemöldökömet felhúzva tanulmányozom a saját holttestem. Szóval engem lelőttek. A kezdeti sokk kezd alábbhagyni, és egyre több kérdés merül fel bennem, amire nagy valószínűséggel a jelenlévők egyike sem tud válaszolni. Például, hogy miért ölték meg a hasonmásainkat, és mit tettek ők, amiért halált érdemeltek. Egyáltalán mi célból lettünk lemásolva? Kesztyűt veszek én is, és részletesebben tanulmányozni kezdem a másik Natalie-t. Tényleg teljesen megegyezünk.
Az egyikük, aki itt van, vele harcoltam a démonok ellen, a hüllőszerű. A nevét nem tudom.
- Utoljára a SHIELD kórházban részesültem ellátásban - felelem a kérdésére.
Megvárom, hogy az előbbi kérdésemre válaszoljanak, csak utána teszem fel a következőt.
- És van valami rendszer abban, hogy kiknek a holtestét találták meg? Valami kapocs, ami összeköt bennünket… vagy őket? – érdeklődöm elgondolkodva, a hangomból nem izgatottság vagy kíváncsiság csendül ki, inkább az, hogy próbálok rájönni a rejtély nyitjára.
Közben befejezem saját másolatomnak a tanulmányozását, és leveszem a kesztyűt.
- Nekem még az jut eszembe... - mondom elmerülve a gondolataimban. - ...hogy talán üzenni akarnának valamit ezzel. De persze még bármi lehet emögött.

_________________
Reneszánsz: JK : Natalie Pezzini NJK: Caroline "Oly" Dason
X-Diák: Aaron Asbord
Outsiders: Maria Holguin
Végtelen Háború Világa: Amanda Cruz
Rendőrség Alaacuteiacuteraacutes-_zpsuiynmyon
Cardas
Cardas
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 366
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 02.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Natalie Pezzini
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rendőrség Empty Re: Rendőrség

Témanyitás by Victor Montano Csüt. 16 Május 2013, 00:56

Victor látszólag továbbra is passzivitit játszott. Ugyanakkor a fejében csak úgy cikáztak a gondolatok. ~ Eddig nagyon úgy néz ki, hogy a közös pont a SHIELD. Bár ezt a hölgyet nem ismerem... ~ sandított Vivianre. ~ De jobb ha a közelükben maradok. ~ Fut át az agyán, majd közelebb lépett a holtesteket vizsgáló Svaroghoz. Kicsit mellé hajol, majd halkan jelzi felé szándékát.
-
Dragunov százados. Victor Montano vagyok, Albert Shear üzlettársa és jobbkeze. Ha megoldható, szeretnék csatlakozni önhöz egy esetleges nyomozás során. - reméli, hogy nem utasítja vissza Svarog. Főleg, mert valószínűnek tartja, hogy több területen folyik majd a kutakodás. Már a kórboncnok is utalt arra, hogy több áldozatot is találtak. Ugyanakkor feltűnt neki még egy apróság. Most a vizsgálatokat végző, azaz azok eredményeit bejelentő orvos felé fordult.
-
Pontosan mire is gondolt? Miért is lehetne remek cikket írni erről az esetről doktor úr? Mit is akart mondani?

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rendőrség Empty Re: Rendőrség

Témanyitás by Vivian Scarlett Csüt. 16 Május 2013, 01:17

*Vivian némán hallgatta a patológus monológját az esettel kapcsolatban, míg azon tűnődött, hogy az asztalon fekvő hasonmását miféle sok érhette, mely szívroham okán halálához vezetett. Mindenesetre az elképzelés, miszerint klónok lennének még elképzelhető, és elfogadható magyarázat is lehetne számára, mégis igazán elgondolkodtatónak találja azt is, hogy vajon miért és miféle oka lehet annak, hogy ez történt, és aki eme tettre folyamodott, miféle cél elérése érdekében cselekszik, avagy cselekedett?*
- Én jó pár évvel ezelőtt egy baleset miatt voltam kórházban.
*Felelt, miután a kérdések asztalán terítékre került az is, mikor látták őket orvos szemek. Mindeközben levette kezéről a holttestek megvizsgálása előtt kapott kesztyűket, majd mellkasa előtt karba font kézzel merengett.*
- De ha valóban klónok voltak, akkor megállapíthatóak a sejtjeikből, hogy hány évesek is konkrétan, azaz világossá válhat számunkra mióta is tevékenykedik az illető, ki ezt tette "velünk".
*Utal az asztalon fekvő holttestekre, miközben az alábbi gondolatait felveti a szakembernek. Amennyiben megejtettek ilyesfajta tüzetesebb kivizsgálást is a holttesteken -, amely felől nem kételkedett -, érdeklődve várta a patológus válaszát erre az apró kérdésre, hátha segítségükre van a kirakós összerakásában. Már amennyiben valóban tudtában áll ennek az információnak a doktor.*
- Ha tényleg üzenetek, akkor igen bátor lehetett a "feladója". De ezek a "hasonmások" egy kísérlet eredményei lehetnek, vagyis nem fognak csak a földből előugrálni mindenféle klónok a semmiből. Kell lennie egy laboratóriumnak, ahol elkészítették őket. A közös "ellenségünkről" nem is beszélve. Azonban mi értelme volt a gyors haláluknak? Véletlen vagy konkrét oka volt? Bár kétlem, hogy bárki, aki egy ilyen orvosi remekkel dicsekedhet az hagyná, hogy se perc alatt életét veszítsék "művei", mielőtt bármit tehettek volna, ha csak nem nyomokat kívánt eltüntetni roppantul förtelmes módon.
*Fejtette ki gondolatait, melyek elméjében cikáztak, miközben a holttestek mibenlétéről agyalt, ezzel együtt felhozva véleményét a már elhangzottakkal kapcsolatban.
Vivian számára olyan volt az egész, mint egy átlagos nyomozás Williammel, sokkal érdekesebb témákkal érintve az esettel, mely fokozta az ügy érdekességét és annak nyomainak felfedését. Ez egy olyasfajta csavar, melyet egy könyvében egyszer mindenképpen bele fog foglalni. De most nem éppen a legmegfelelőbb pillanat az íráson töprengenie.*
- A nyomozás ügyében önökkel tartanék. Van némi konyításom, talán még hasznomat is vehetik. Amúgy sem szeretném függőben hagyni a dolgot.
*Bátorkodott jelentkezni az apró magánnyomozáshoz, hisz többen hatékonyabbak lehetnek, mintha egy valaki próbálná kideríteni az esett részleteit. És az ügy Vivian számára annál izgalmasabb, hogy se szó, se beszéd nélkül hidegen hagyja.*
Vivian Scarlett
Vivian Scarlett
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 14
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Vivian Scarlett
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

darkness_chou

Vissza az elejére Go down

Rendőrség Empty Re: Rendőrség

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 16 Május 2013, 09:59

Résztvevők: Victor Montano, Vivian Scarlett, Natalie Pezzini és Boris Dragunov / Svarog
Következő körváltás: 2013. május 19. (vasárnap)

A férfi megcsóválta a fejét Natalie szavaira.
- Nem igazán, volt köztük ismert tudós, egy tizenhat éve gyerek, egy olyan személy, aki meghalt az Astoriai ütközetben, átlagemberek, akik vagy itt élnek, vagy itt nyaraltak hónapokkal, vagy akár évekkel ezelőtt a városban – mondta. – Nem igazán van összekapcsolható pont, hacsak nem az, hogy jártak az újraépült New Yorkban.
Viktor szavaira kissé zavartan vakarta meg a tarkóját a férfi.
- Ez egy remek fizikai bizonyíték lehet arra, hogy vannak párhuzamos univerzumok – mondta. – Vagy bármire…
Vivian szavaira hevesen kezdett bólogatni.
- Igen-igen a hölgy remekül mondja, ha klónok lennének a koruk sokkal fiatalabb lenne, de ezeknek a testeknek a kora tényleg annyi, mint amennyinek kell lennie, azaz ahány évesek önök. Erre pedig még az AIM klóntechnológiája sem volt képes!
A férfi megadja a helyeket, hogy hol találták meg a testeket, mindegyik jellemzően érinthető volt a nagy utcákat járva.
- Remélem sikerrel fognak járni és ha így történik, a kutatásuk eredménye érdekel! – tette még hozzá az orvos.

//Elég ha az utcákra írtok ezek után, nem muszáj ide is, csak ha szeretnétek.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rendőrség AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rendőrség Empty Re: Rendőrség

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Kedd 24 Dec. 2013, 17:33


Dr. Joshua Bradley (Maverick) magánkalandja


Hideg téli nap volt a Staten Islandon. Az utolsó munkanap a karácsonyi munkaszünet előtt. Hamarosan vége az évnek. Így természetesen az irodai alkalmazottak többsége csak félig figyelte arra, amit csináltak. Még a Staten Island-i rendőrségen is. Sok dolgozó beszélgetett az ajándékokról, a gyerekeikről meg ilyenekről. Dr. Joshua Bradley-t azonban a karácsonyi kedv helyett a mai napon, a környéken nem-régiben történt eseményekhez kapcsolódó vizsgálatra váró tárgyak hegyei várják. Vérminták, különböző golyó nyomok és egyéb tárgyak. Minden jel arra mutat, hogy egy munkával teli, ám de nyugodt napnak ígérkezik.  Ám mielőtt neki láthatott volna egy kollégája lépett oda hozzá.
- Josh, a főnök mondta, hogy küldjelek fel. Valami SHIELD-es keres téged. - mondta, egy kérdő pillantással. Nem értette, hogy mit akarhat a SHIELD a kollégájától. Ha elindul a főnöke irodája felé, akkor útközben látható pillantások nagy része is ezt tükrözi. Egy-két irigykedő és aggódó szemmel is találkozhatott út közben. Ám ez az egész annyira nem érdekes, hogy kiragadja őket a karácsonyi hangulatból.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rendőrség Empty Re: Rendőrség

Témanyitás by Maverick Szomb. 28 Dec. 2013, 00:15

Bár én magam nem ünneplem a karácsonyt, az ünnepi hangulat azért engem is magával ragad egy kicsit. Amikor egy vérminta elemzése közben azon kapom magam, hogy a Deck the Halls című karácsonyi klasszikust dúdolom, elmosolyodom azon, hogy mennyire hatással van rám is a többiek vidámsága, de ez nem is zavar.
Éppen nekifognék a következő minta vizsgálatának, amikor az egyik kollégám lép oda hozzám. Amikor elmondja, hogy a SHIELD-től keresnek, egy pillanatra megfagy bennem a vér. Nem tudok más okot elképzelni, amiért az ügynökséget érdekelhetem, minthogy rábukkantak Gabriel titokban elemzett vérmintájára, ami könnyen az állásomba is kerülhet. Bár mindent tőlem telhetőt megtettem, hogy eltüntessem a nyomokat, úgy néz ki mégsem voltam elég ügyes.
A munkatársam arckifejezéséből ítélve nem tudja, hogy mi a megkeresés oka, úgyhogy nem is kérdezek rá, csak elindulok a főnök irodája felé. Ostobaság lenne, ha megpróbálnék menekülni, azzal csak elárulnám, hogy rejtegetnivalóm van, és semmit nem érnék el vele. Ott helyben kell majd kitalálnom valamit, nincs más megoldás. A többi kollégám is furcsa pillantásokat vet rám, de igyekszem nem törődni velük.

_________________
Reneszánsz: Gabriel Cavendish/Maverick, Dr Joshua Bradley
X-diák: Shane Maguire
Légió: Daibhead
Rezervátum: Tyson Blue/Dash
Élőhalottak: Keith MacFadden
Az Elveszett Világ Napjai: Marcus Cornutus
Maverick
Maverick
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 30
Tartózkodási hely : Staten Island

Karakteradatok
Főkarakter: Gabriel Cavendish
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rendőrség Empty Re: Rendőrség

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Hétf. 30 Dec. 2013, 14:06


Dr. Joshua Bradley (Maverick) magánkalandja


Joshua főnökének irodája előtt már ott álltak a pletykásabb dolgozók, hátha hallanak majd valami olyat, amin csámcsoghatnak egy ideig. Ha Joshua benyit az irodába, akkor egy neki hátul ülő kopsz úriembert és a rendívül hideg tekintetű főnök. Az utóbbi nem vesztegeti az időt és rögtön a tárgyra tér.
- Mit csinált, Bradley!? Tudja milyen körülmények közt vagyunk és idehozza a SHIELDet!?- kérdi a nem túl kifinomultan üvöltve.
- Ha gondok vannak nem jobb, hogy itt vagyok? – mondja a székben ülő férfi. Lassan feláll és Joshua ekkor látja meg az arcát. Bár kopasz, de dús fekete szakállal rendelkezik, bőre sápadt és a szeméből erő sugárzik. Hangja egyszerre megnyugtató és rémisztő. Odalép Joshuaval szembe és a kezét nyújtja.- Makarov ügynök, örvendek a találkozásnak. Gondolom tudja miért vagyok itt.


Makarov kinézete (a ruha vörös):

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rendőrség Empty Re: Rendőrség

Témanyitás by Maverick Vas. 12 Jan. 2014, 21:10

Amint arra számítani lehetett, a főnököm nem éppen boldog a SHIELD hirtelen jött érdeklődésétől. Arról egyelőre nem mondott semmit, hogy ez a helyzet veszélyezteti-e az állásomat, de sajnos erről is lehet szó, főleg ha komolyabbra fordul ez a dolog. A főnökkel ellentétben a kiküldött SHIELD ügynök viszont teljesen nyugodt, meglehetősen fölényesen viselkedik. Amikor gondokról kezd beszélni,  akkor viszont még az eddiginél is jobban kezdek aggódni. Valóban áthágtam a szabályokat azzal, hogy felhatalmazás  nélkül, titokban vizsgáltam meg Gabe vérét, de az ügynök  megfogalmazása súlyosabb következményeket sejtet, mint amire számítottam. Szívélyes bemutatkozása viszont még jobban összezavar, bár könnyen lehet, hogy csak hamis biztonságérzetbe akar ringatni. A kéznyújtást mindenesetre fogadom, és a tőlem telhető legmagabiztosabban viszonozom. Amikor megkérdezi, hogy tudom-e, miért jött, elsőre nem tudom, mit válaszoljak. Megfordul a fejemben, hogy az utolsó pillanatig tagadok, de valószínűleg azzal csak rontanék a helyzeten, azért őszintén felelek:
- Igen, tudom!- többet nem mondok, csak állom az ügynök tekintetét, és várom, hogy folytassa.

_________________
Reneszánsz: Gabriel Cavendish/Maverick, Dr Joshua Bradley
X-diák: Shane Maguire
Légió: Daibhead
Rezervátum: Tyson Blue/Dash
Élőhalottak: Keith MacFadden
Az Elveszett Világ Napjai: Marcus Cornutus
Maverick
Maverick
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 30
Tartózkodási hely : Staten Island

Karakteradatok
Főkarakter: Gabriel Cavendish
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rendőrség Empty Re: Rendőrség

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Hétf. 13 Jan. 2014, 20:42


Dr. Joshua Bradley (Maverick) magánkalandja

Joshua szavaira Makarov ügynök arcára egy gyenge mosoly ül és elengedi a férfi kezét.
- Nagyszerű! Aggódtam, hogy nem világos. Persze egy törvényszéki orvos-szakértő nem ostoba. Legalább gyorsan végezhetünk. Máris hívom a többieket és--
- Na, álljunk csak meg! Az ott az Én emberem és az Én körzetem! - vág közbe még hangosabb üvöltözéssel Josh főnöke. Szemei olyanok, mint az igazi főnököké, nyílt és őszinte. Egyik szeméből nyílt utálat Makarov iránt, a másikból őszinte harag Joshua irányába.  - Nem hagyom, hogy valamilyen SHIELD-es csak úgy besétáljon ide és elvigye az egyik alkalmazottamat! Tényleg mi olyan fontos, hogy munka közben zavarja??
- Nos talán kérdezzük meg a Dr. Bradley-t.- nézz az ügynök Joshra. Ahogy ezt kimondja, a főnöke „kedves” tekintete teljesen a férfira irányul.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rendőrség Empty Re: Rendőrség

Témanyitás by Nyko Vas. 06 Júl. 2014, 02:58

Kalandor:
Hanna Rider
Előzmény: Redrose – Advent Street

Hannat végül behozták a Station Island Rendőrkapitányságára. Egyenlőre csak az eljárást követték vele szemben, azaz felvették a vallomását, majd ujjlenyomatát átfuttatták a rendszeren, hogy a begyűjtött nyomokkal összetudják vetni, eltudják különíteni. Közben átvitték Hannat egy kihallgatóba, ahol elmondatták vele az eseményeket, bele-bele kérdezgetve, s emellett grafikust is hívtak, hogy az általa látott személyekről is készüljön fantom kép biztos ami biztos. Azonban egyenlőre úgy festett, hogy a lány történetét semmi se hivatott alátámasztani, épp ezért a kihallgatóban hagyták. Telt az idő, mire végre a kihallgató ajtaja ismét kinyílt és egy elég fáradt nő lépett be elsőnek, aki olyan maximum a harmincas éveiben járhatott. Elsőre emberi volt a külsője, sőt később se lehetett rajta semmi külső ismertető jegyet felfedezni ami másról árulkodott volna. Utána azonban egy jóval fiatalabb energetikusabb lány lépett be egy-egy nagy pohár kávéval, amiket az asztalra tett, s ki is ment. A Nő közben az asztalra tette a nála lévő iratokat, majd kezet nyújtott Hannanak.
- Üdvözlöm Elizabet Carter vagyok. Az én dolgom, hogy a vallomásában szereplő dolgokat alátámasszam, vagy megcáfoljam, úgy, hogy kicsit mélyebben belenézek a gondolataiba. Ne aggódjon, mindent elkövetek, hogy csak az ügyel kapcsolatban lévő emlékeit nézzem át. - a nő hangja kedves volt és lágyan mosolygott, ahogy leült Hannaval szemben.
- Hogy az esetleges zavaró tényezőket kiküszöböljük minél jobban, ezért kérem, hogy idézze fel az eseményeket a helyszínre való megérkezéstől, a lehető legrészletesebben. Ha közben eszébe jut még valami ami kimaradt esetleg a vallomásából, akkor azt is. A lényeg, hogy csak ezen eseményekkel foglalkozzon. - Elizabet hangja megnyugtató, s kedves, ahogy az egyik kávéért nyúl.
- Nyugodtan igyon egy kis kávét ha kér, s mikor felkészült akkor nyugodtan kezdjen bele.
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rendőrség Empty Re: Rendőrség

Témanyitás by Dr. Zield Jones Hétf. 07 Júl. 2014, 13:44

Hanna még a rendőrautóban is remegett, mélyen megrázták az események. Sose került még szembe a rendőrséggel, a legapróbb szabálysértés miatt sem, most pedig egyenesen gyilkossági kísérlettel vádolják. Megalázó volt az egész és a női börtönök pletykáira gondolva nagyon rettegett. Tudta, hogy ártatlan, de így is félt. A kihallgatóban megadták neki az esélyt, hogy mindent elmondjon és készült kép is a látottakról. Nagyon remélte, hogy találnak valakit közülük. Alakváltókat megtalálni nagyon nehéz feladat volt. Ott hagyták Hanna-t főni a levében. Egyedül ült a tárgyalóban és az arcába temette a kezeit. Nem sírt, de a határán volt.
A látogatóit megnézte, elkeseredett arcot vágva. Carternek ő is köszönt és válaszolt:
- Jó napot kívánok! Hanna Rider vagyok, de ezt biztosan tudja már. Csak gondoljak az eseményekre, ugye?
Hanna megköszönte a kávét és lassan ivott belőle. Ez a pár korty pokolian jól esett most neki. Elkortyolta a telepata előtt a kávét, utána vett egy nagy levegőt és visszagondolt az eseményekre. Az ilyen kihallgatás a lehető legjobb, legbiztosabb, nem is értette, miért nem alkalmazzák az összes esetben. Kevés telepata lehetett ahhoz, hogy mindenkivel ők foglalkozzanak.
Az emlékezést a környezetvédelmi találkozóval kezdte, az ottani céljaival és azzal, hogy onnan vissza indult a busszal. Felidézte a sofőr hangját, mikor pihenőt mondott, az öltönyös útitársat, akinek pénzt váltott, a férfi dühöngését és "harcát" az automatával, a konfliktust, amit látott vele, hogy vitatkozott másik két öltönyössel. Akkor még úgy gondolta, az őrök jöttek rászólni a férfire, hogy ne lökködje a gépet. Felidézte a kocsit is, ami nagydarab embereket hozott. A vécét nem, mert ott semmi fontos nem történt és túl intem lett volna a telepata előtt arra gondolni.
Ezután arra emlékezett, hogy a busz eltűnt és a pénzváltós utas még mindig vitatkozott, de már hátrált is. Felidézte a nőt, akit megkérdezett, de az semmit nem tudott a buszról. A trükköző gyerek kimarad az emlékekből, ő most nem jut eszébe. A félelem, hogy itt hagyták New York szélén, annál inkább. Attól is félt, hogy komoly verekedés lesz vagy maffialeszámolás és bement a boltba, hogy ott észrevétlenül hívja a rendőröket. Bent viszont megfenyegették és az arcot pontosan fel tudja idézni. Beleégette a szemébe, a tulaj és a dolgozók arca is, ahogy ott ültek reszketve. Először járt így, hogy életveszélyesen megfenyegették és túszok közé került. Akkor még rablásra gondolt, aztán nagyon megalázták azzal, hogy neki kellett a többieket megkötözni. Emlékszik, hogy bocsánatot kért, de megtette, mert félt, hogy valakit lelőnek. Látta, hogy rakják össze a puskát, gyakorlottan, precízen. Emlékszik a nyílra és nagy vonalakban arra, hogy mit mondtak neki. Mozgásképtelenség, bérgyilkosság, amit rájuk kennek. Látta, hogy nyomták mindenki kezébe a fegyvereket, hogy az ujjlenyomat ott legyen. Ekkor már nagyon rettegett, de nem attól, hogy megvádolják, hanem az emberöléstől. New Yorkban már sok szörnyűség történt, de ha az orra előtt öltek volna meg valakit , az teljesen kétségbeejtette volna. A lövés hangja, ami megcsapta a dobhártyáját. Alig hallott utána valamit. Arra viszont emlékszi, ahogy a férfi átalakult Hanna Rider képére és hogy nagyon bízott magában, gúnyos volt és öntelt. Valamilyen újságírót emlegetett, hogy őt akarta lelőni. Látta z újabb adag injekciókat és a porrá váló bűnözőket. Senki nem emlékezett, mindenki amnzéziás volt, csak ő nem. Ez a szerencséje. Az utolsó kép az, amikor retteg a földön ülve, majd jön a rendőrség és letartóztatja. Arra nem is emlékszik, hogy látott-e sebesülteket, csak a pénzváltós utasra és a nőre, akit megkérdezett tankolás közben.
Hannat az egész emlékezés most már teljesen kikészíti és el is sírja magát. Takarja a szemeit a kezével, de a könnyeinek még nem tud parancsolni.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rendőrség Empty Re: Rendőrség

Témanyitás by Nyko Csüt. 10 Júl. 2014, 02:28

Kalandor:
Hanna Rider

Elizabet csak nyugodtan ül és vár, majd a kávéját kortyolgatja, látszólag enélkül, hogy tenne valamit, de ennek ellenére Hanna érezheti a nő teljes figyelmét, ahogyan szinte a lelke mélyére néz. Ahogy Hanna az eseményeket végig gondolja Elizabet arca kicsit gondterheltebbé válik, majd a végén feláll és Hanna vállára teszi a kezét.
- Nyugodjon meg, már vége van. - hangja nyugodt, s kedves, majd a kihallgató tükre elé sétál és megrázza a fejét. Egy kis idő múlva benyit egy öltönyös, akire Elizabet ránéz.
- Ki is dobhatjuk a fantom képeket. Mr. Crafton nem a véletlennek köszönheti, hogy él. Csak rá akartak ijeszteni azok alapján amit most láttam. Egy profi alakváltót keresünk, akinek jó eséllyel katonai múltja van, bár ez nem biztos, de minden esetre jól képzett, abban, hogy eltüntesse a nyomait. Nem tudjuk a nemét, a korát, se azt, hogy hogyan is néz ki ténylegesen. Nincs ujjlenyomat, nincs fénykép, se felvétel. A hölgynek azonban ehhez nincs köze. Kérem szervezzék meg a haza szállítását. - ezzel oda megy Hannahoz, s felsegíti a székből.
- Kérem, a következő időszakban legyen óvatos és biztonságos helyen. Ha fejlemény lesz, akkor majd értesítjük. - Ezzel az ajtóhoz kíséri ahol előre engedi, de Elizabet bent marad, s beszélgetésbe kezd az öltönyössel, ha Hannanak nincs más mondani valója. Ebben az esetben haza is viszik, már amennyiben oda kar menni.
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rendőrség Empty Re: Rendőrség

Témanyitás by Dr. Zield Jones Pént. 11 Júl. 2014, 16:43

Elizabet majdnem mozdulatlanul ül, de Hanna érzi, hogy mélyen belelát. A bíztatás jólesik neki és letörli a könnyeit a zsebkendővel, ami a zsebében van, majd az ujjaival húzza végig a szemét, hogy az elkenődött smink ne tegye foltossá az arcát.
A másik rendőrrel folytatott beszélgetés csal végre életet az arcába. Megtudja, hogy Crafton az újságíró, akinek pénzt váltott és hogy katonás ellenségei vannak. Akkor nyugszik meg, mikor Elizabet kijelenti, hogy Hanna ártatlan. Megint sírni kezd, de most már örömében és megkönnyebbülve. A kezei még remegnek, ahogy kinyögi:
- Köszönöm! Nagyon kedves, Elizabet.
A holmiját visszaadják és az autóhoz kísérik. Helyesel, hogy figyel majd és nem megy kockázatos helyekre. Az autóval hazafuvaroztatja magát és felhívja Zieldet. Elmeséli, mi történt, hol volt eddig és búgva mondja, hogy várja a találkozást. A doktor meglepődik, de nyugtatja Hanna-t és arról kezd beszélni, hogy a majmok is képesek másra fogni a tettüket és a kutyák is. Kisebb előadást akar tartani, de Hanna-nak erre nincs szüksége, ezért elköszön és leteszi a telefont.

/ Köszönöm a kalandot és ezt a zárást is!:d /

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rendőrség Empty Re: Rendőrség

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.