Elődök földje

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Elődök földje Empty Elődök földje

Témanyitás by Thorhalla Szer. 05 Jún. 2013, 09:04

Egy igencsak különleges túlvilág, ahova generációnként egy személy kerül. A hely a sötétségben létezik, semmilyen képesség (egyik fajnak sem) nem működik erre. Azok a helyek, amik a rendes világban sötétek itt fénylő fehérek, és amik ott világosak, itt fekete színűek. Egyedül az ideérkező élők őrzik meg rendes alakjukat, minden más fekete-fehérben pompázik.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Elődök földje Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Thorhalla Pént. 07 Jún. 2013, 13:54

II./10. Az Elődök Földje
2047. január 23. szerda – A Föld bolygó
Következő körváltás: 2013. június 10. (hétfő)

A Föld bolygó, ez a nap különlegesnek számított, egy hosszú és teljes napfogyatkozásra hívták fel a figyelmet a tudósok. Hogy miért volt ez fontos? A legtöbben már tudták, hogy mi a jelentősége. Teljes sötétség kellett ahhoz, hogy az Elődök Földje nevű helyre el lehessen jutni, arra a helyre, ahol az idők kezdetén a keresztény mitológia Sátánja, Mephisto és Isten elzártak egy lényt, ami állítólag minden lényt képes megölni és elpusztítani, köztük a két isteni teremtményt is. Magneto pedig valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva ezt a lényt akarta kiszabadítani, a pletykák suttogtak arról, hogy a mutáns is csupán csak egy báb egy nagyobb hatalom kezében, arról azonban nem sokat lehetett tudni, hogy kiében is valójában. Sokan úgy tartották, hogy a Halál új avatarja van a dolgok hátterében, Thanos leánya, Tyranis.
A közeledő teljes sötétség pedig tökéletes volt arra, hogy az Elődök földje kiteljesedjen még úgy is, hogy Abraham, az új Raziel már nem volt Magneto felügyelete alatt, hála annak, hogy Andrew, David és Heka kimentették őt Vadföldről azelőtt, hogy átvihették volna Genosha-ra. De mégis Magneto nem kerestette, már ez is gyanús volt önmagában, pedig hetek teltek el azóta. És most a média teljes figyelme, mindenkié az égre szegeződött. A napfogyatkozásra, már csak azért is, mert legalább száz év múlva lesz a következő ilyen teljes belőle. A teljes bolygót le fogja mindez fedni, legalább negyed óráig mindenhol teljes sötétség lesz. Asztrológiai szempontból is fontos volt, és persze nem minden nap lát ilyet az ember, és kíváncsiak is. A teljes folyamat órákig tartott, feszült várakozással mindenki ezt figyelte a bolygón, ki a saját szemével, akik a nappali oldalon voltak, ki pedig a médián át, akik az éjszakai oldalán a bolygónak. És végül elérkezett a pont, amikor a Hold teljesen eltakarta az életet adó Napot…

Elődök földje 00120

2047. január 23. szerda – Az Elődök Földje (Főmágustorony előtt)
Résztvevők: Vera Sylen, Andrew Ramirez / Fekete Párduc, John Price, David Ethan, Jared Aaron Voice / Heka és Victoria Miller / Miss Amerika

A csapat nem volt teljes, Freydis Asgardon maradt, az X-men és az Angyalok távol segítettek a várostól, Namor és Melissa Atlantiszon voltak, Zyro-t még mindig nem találták sehol sem a bolygón, Rachel éppen Mephisto-nál volt a pokolban, Shywa a saját démoni síkján. Bard és Lorna pedig a Negatív zónában szilárdítgatták új hatalmukat, nehogy onnan támadás érhesse ezt a világot. Nera a félkree pedig visszament a Kék Körzetbe, a szülei parancsára.
Így csak a többiek voltak itt (a jk-k), de még ők is kellően szép számmal, három új tagot köszönthettek maguk között, Vera-t, John-t és Heka-t. Heka egy régi X-men gyermeke, míg a másik páros a Pokoltűz Klubnak köszönhetően jött ide. Mint kettejüknek kiderült, nem Magneto a fő célpont jelenleg, hanem valamilyen lénynek a kiszabadítására tett kísérlet megakadályozása. Ezt pedig Magneto emberei fogják elkövetni. A csapat a torony előtti kertből figyelte a Napfogyatkozást, hetekig készültek erre a feladatra a Veszélyteremben, így már mindenki összeszokott.
A teljes Napfogyatkozás beálltakor sötétség borult New York-ra a sötétséget a vakító fehérség vette át. mindennek megvolt a sziluettje, kivehető volt. Ami sötét volt, most hófehéren ragyogott, ami a rendes világban fényes volt, az most fekete és sötét. Csak a fiatalok néztek ki úgy, ahogyan egyébként is. Azt egyelőre nem tudták, hogy hol lehet a börtön, csak annyit, hogy ettől a pillanattól kezdve nem voltak képességeik, és semmilyen technológia nem működött itt – még egy pisztoly sem –, így csak a saját tudásukra számíthattak.

Elődök földje 00120

2047. január 23. szerda – Az Elődök Földje (Genosha palota)
Résztvevők: Slade Hutchinson / Such, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / A Pók

A három fiatal fiút már január elején Genosha-ra rendelte Magneto, hogy feladata van számukra. Ők maguk pontosan tudták, hogy mit is kell majd várniuk a Napfogyatkozástól, hogy ekkor átmennek az Elődök Földjére és ki kell szabadítaniuk a lényt, amit ott tartanak fogva. Szeráf már rendbejött azóta, hogy a jövőben jártak, a sugárfertősétől nem lett visszamaradt sérülése, csak a haja ritkult meg és jó néhány tolla is kihullott, de azóta rendben volt. Such hála a gyors védőszernek bármiféle mellékhatás nélkül úszta meg a kalandot. Az újév elején, azaz három héttel korábban megismerték zseni Pókot, Nathanielt, aki néma volt. Pók nem akadt a testvére nyomára, a lány eltűnt Madripoorban és a nyomozók szerint már halott volt.
A fiúk együtt gyakoroltak, edzettek, így mostanra már eléggé összeszoktak egymással. A teljes Napfogyatkozás beálltakor sötétség borult Genosha-ra a sötétséget a vakító fehérség vette át. mindennek megvolt a sziluettje, kivehető volt. Ami sötét volt, most hófehéren ragyogott, ami a rendes világban fényes volt, az most fekete és sötét. Csak a három fiatal nézett ki úgy, ahogyan egyébként is. Azt egyelőre nem tudták, hogy hol lehet a börtön, csak annyit, hogy ettől a pillanattól kezdve nem voltak képességeik, és semmilyen technológia nem működött itt.

Elődök földje 00120

2047. január 23. szerda – Az Elődök Földje (Arzenál búvóhelye)
Résztvevők: Damian Long és Samuel Corner / Arzenál

A fiúk percekkel később indultak volna el a Főmágustorony irányába, de Emily rosszul lett, így kénytelenek voltak maradni és elvinni őt a kórházba egy vakbélgyulladás miatt. Így mire onnan visszaérkeztek és összepakoltak az induláshoz, már késő lett. többen várták volna őket a toronynál, akiket az ellenállás össze tudott szedni, azok. Akárcsak az ottaniak Damian és Arzenál is pontosan tudták a feladatot, hogy meg kell akadályozni a lény kiszabadítását, bármi áron, legyen is az.
A teljes Napfogyatkozás beálltakor sötétség borult New York-ra a sötétséget a vakító fehérség vette át. mindennek megvolt a sziluettje, kivehető volt. Ami sötét volt, most hófehéren ragyogott, ami a rendes világban fényes volt, az most fekete és sötét. Csak a páros nézett ki úgy, ahogyan egyébként is. Azt egyelőre nem tudták, hogy hol lehet a börtön, csak annyit, hogy ettől a pillanattól kezdve nem voltak képességeik, és semmilyen technológia nem működött itt – még egy pisztoly sem –, így csak a saját tudásukra számíthattak.

Elődök földje 00120

2047. január 23. szerda – Az Elődök Földje (Madripoor)
Résztvevők (Madripoor): Laura Orrin / Suzuka és Simon Miklós / Tank009

Tank megérdemelt nyaralását töltötte Madripoor-ban, kivételesen semmi munka, csak szórakozás. Az egyik gazdag klub kertjében koktélját iszogatta és a kivetítőn nézte a napfogyatkozást, révén itt éjszaka volt a városban.
Suzuka a barátaival együtt a felszínre mentek, hogy ők maguk is megnézhessék az eseményt az egyik kivetítőn. Mivel mindenhol túl sokan voltak a gazdag és előkelőnegyedbe szöktek be és az egyik parkosított klubba szöktek be, hogy onnan figyeljék az eseményt.
A teljes Napfogyatkozás beálltakor, ami a bolygó másik oldalán volt sötétséget a vakító fehérség vette át, még itt Madripoorban is. Mindennek megvolt a sziluettje, kivehető volt. Ami sötét volt, most hófehéren ragyogott, ami a rendes világban fényes volt, az most fekete és sötét. Csak a fiatalok néztek ki úgy, ahogyan egyébként is. Ettől a pillanattól kezdve nem voltak képességeik, és semmilyen technológia nem működött itt – még egy pisztoly sem –, így csak a saját tudásukra számíthattak. A páros teljesen véletlenül szúrta ki egymást, bár Tank nem ismerte meg a lányt, hiszen az éppen teljesen embernek nézett ki.

Elődök földje 00120

Danny és Jester szála csak 17-e után kezdődik, addig nem muszáj írniuk, mert akkor van úgy tudom Danny utolsó vizsgája és csak utána lesz.
Ah igen, bárkinek akinek testi mutációja van, külső elváltozás, az is teljesen embernek néz ki. Vera pl, Nathaniel és Laura többek közt. Meg Szeráfnak nincsenek szárnyai.


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 07 Jún. 2013, 23:16-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Elődök földje Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Laura Slyen Pént. 07 Jún. 2013, 16:11

előzmény itt: London

~Vera Slyen~
Megérkeztünk a toronyhoz, ahol a Valkűr várt minket. Bekísért minket a többiekhez, akik olyan dolgokat mondtak el, ami számomra igencsak érdekesnek hatott.
~ Teljes sötétség? Elődök földje? Ez elég érdekes lesz.
Jegyeztem magamban, majd tovább hallgattam az ismertetést és persze próbáltam megjegyezni minden információmorzsát.

Elérkezett az időpont. A napfogyatkozás napja. Már mind készültünk erre a napra. A veszélytermi edzések meghozták az eredményt, és ez idő alatt már sikerült összeszokott csapattá válnunk. Bár mi voltunk az újoncok, de azért csak sikerült valamennyire beilleszkednünk. Bár kicsit sajnáltam, hogy Nera elment, de helyette jött hozzánk egy férfi, egy volt x-men fia. Így már hárman voltunk újoncok, de mindenki volt újonc egyszer. Ez is egy probléma amit le kellett küzdeni.
A nap is eljött. Izgatottam "vártam" a napfogyatkozást. Bár jobban örültem volna, ha erre nem kerül sor és nem kerül a világ veszélybe ezáltal. Legalábbis én erőteljesen gyengébbnek érezném magam a képességeim nélkül.
El is jött a pillanat, a világra teljes sötétség borult, majd mintha negatívban láttam volna a világot. Minden ami eddig sötét volt, most ragyogott és minden ami világos, most a sötét volt.
Tudtam, hogy mostantól már nem számíthatok a regenerációmra, így vigyáznom kellett magamra. Nem mintha eddig nem vigyáztam volna, de most még a szokásosnál is óvatosabbnak kellett lennem. Szerencsére mivel félig feline lennék, a karmaim nekem alapból voltak így legalább nekem volt önvédelmi fegyverem. Bár a tőröket és a bűvészdolgokat a veszélyteremben kitanultam, hogyan is használjam fegyverként.
Amint megváltozott a környezetünk, alapos megfigyelésbe kezdtem, nem akartam, hogy bármi is elkerülje a figyelmemet. A csapatra tekintettem, mivel a börtönt nem láttam. Tanácstalanul néztem a társaimra.
- Most merre? Akármerre is megyünk maradjunk együtt. A képességeink nélkül, csak magunkra és egymásra számíthatunk.
Mondtam, bár tudtam, hogy kissé béna felszólalás volt, de jelen pillanatban nem érdekelt.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Elődök földje He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Elődök földje 5000_Thanks_by_Mallemagic Elődök földje Mudch0 Elődök földje Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Elődök földje Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Elődök földje __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Sarah Szomb. 08 Jún. 2013, 03:12

Hát.... Eljött a nagy nap amire már mindannyian annyira vártunk. Oké, hazudtam, én valahogy rohadtul nem vártam, de ez most legalább egy fordulópont lehet és talán végre adhatunk valamennyi normális időt a húszas éveinkre, mint a normális fiatalok. Kit akarok átverni? Rohadtul nem vagyunk normális fiatalok, a normális fiatalok valahol... Fiataloskodnak, mi vagyunk az ellenállás és jó pár fokkal királyabbak vagyunk, nagyobb arcok, ha meg jól is jövünk ki ebből valahogy akkor az eddig összegyűjtött sztorikból olyan jó csajozós történeteket lehet majd összetenni hogy... Mhmhmhhhhhhh! Már alig várom a végét, csak süljenek el jól a dolgok és a mennyország számomra itt lesz a földön, egy ideig. Persze nem kéne ezt ennyire lazán venni de ez, mint mindig, most sem igazán zargat, mert hosszú heteket készültünk erre és szinte minden idő a veszélytermi órákba ment, amennyi szabadidőm meg maradt azt igyekeztem Abrahammel tölteni mert mégiscsak megígértem neki, én pedig mindig tartom magam a szavamhoz, ha nem, akkor annak valami nagyon súlyos oka van. Ja igen, fontos, hogy a csapat is bővült, valószínűleg csak átmenetileg, de legalább többen vagyunk és eddig hozzájuk is csak pozitívan tudtam viszonyulni, mert miért is lenne okom máshogyan?

Lényeg a lényeg, hunyorogva nézem, ahogyan a hold szép lassan eltakarja a napot, majd pedig mindent átmegy fekete fehérbe és a színek helye ilyen téren frankón felcserélődik. Eléggé jól néz ki minden, de tartós távon van egy olyan érzésem, hogy becsavarodnék tőle. Persze igyekszem alaposan körbenézni, amint pedig ezzel megvagyok jöhet a gravitáció és egyéb fizikai törvények tesztelése, kíváncsi vagyok, hogy át tudok-e nyúlni tárgyakon, vagy képes vagyok-e lebegni a levegőben, de persze végül csak hozzá kéne tenni valamit....
- Kitalálom, senkinek sincs ötlete.... Szerintem induljunk el aztán majdcsak belebotlunk valamibe ami talán mutatja az utat, mondjuk egy hatalmas táblába, amire rohadt nagy, szinte már a képünkbe ordító betűkkel az van írva, hogy: " Világpusztító csodafenevad már csak nyolc mérföldre északra! "- Ahogyan a tábla általam elképzelt szövegét mondom, mosolyogva még a levegőbe is tartom a kezeimet egy széles keretféleséget alkotva azokkal, majd pedig a többiekre nézek
-...Jobb ötlet? Valaki? -

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Bishop Szomb. 08 Jún. 2013, 15:18

Eljött az idő amire már sokat készültünk, sajnos sok tag egyéb okok miatt nincs itt, de jöttek helyettük újak akiknek felkészítésére igen sok időt szántunk, így már egységes csapatként tudunk dolgozni. Mikor a Hold elfoglalja a helyét és beáll a teljes sötétség átlépünk az Elődök Földjére, a fényviszonyok megváltoznak, ujjaimmal megdörzsölöm a szemeimet, ezután Davidhez hasonlóan én is ellenőrzöm a fizika törvényeit, majd amint ezzel végeztem a feladatra kezdek koncentrálni. A többiek már elkezdték felvetni az ötleteket, David szövegénél kínosan oldalra nézek és egy pontot figyelek, nem szoktam meg tőle ezt a stílust, pont az újak előtt, lehet direkt csinálja, hogy oldja a hangulatot. Mindenesetre váratlanul ért.
- Kévésbe vidáman megfogalmazva induljunk el és próbáljuk meg kitalálni merre lehet a börtön. Egyetértetek?
Ha igen akkor elindulok egy jónak tűnő irányba. És közben gondolkozom, hova zárnék egy szörnyet ami veszélyt jelent az istenekre is.

Such főleg lelkileg készült erre a küldetésre, de igen sok időt töltött Szeráffal együtt edzésen, fontos, hogy formában tartsa magát. Ez a küldetés más mint a Seattle-i nem egy egyszerű leszámolás, egy másik síkra kell átlépni és ott kell kiszabadítani egy lényt. Végiggondolta már a lehetőségeket alaposan, lehetséges, hogy ő is veszélyben van, ha kiszabadul a lény, ezért figyelni kell, hogy a megfelelő alkalmat találhassa meg. Mikor a napfogyatkozás bekövetkezik és minden megváltozik körülötte első dolga, hogy felmérje a környezetet és megszokja a jelenlegi viszonyokat, ezután a másikra tekint.
- Merre kezdjük? Tudtommal nincs útmutatás, nekünk kell megtalálnunk a börtön helyét.
Türelmesen megvárja Szeráf válaszát, van ideje még nem kell sietnie

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Reptile Szomb. 08 Jún. 2013, 17:34

Laura:
Hatalmas hír volt a teljes napfogyatkozás, oly annyira hatalmas, hogy a mi figyelmünket sem kerülte el, bármennyire is élünk elszeparálva az eberektől... Szerintem nem annyira vészesen vagyunk elválasztva és sokszor még most sem értem teljesen az indokokat, de valószínűleg nem vagyok teljesen tisztában a viszonyokkal. Természetesen egy ilyen eseményre fel kellett jönnünk, vagy szöknünk, az egyetlen probléma az, hogy a Föld másik oldalán vagyunk és itt éjszaka van, pedig annyira szívesen megnézném élőben... Sajnos nem tudok teleportálni, így kénytelenek vagyunk beszökni az egyik tehetősebbeknek kitalált szórakóhelyre és onnan szemmel követni az eseményeket, így képernyőn keresztül viszont valahogy... Nem is tudom, mintha annyira nem adná vissza a hangulatot. Mindenesetre is érdekes, jobb mint a semmi, ez mindenképpen egy tény. A hold szép lassan felmászik a naphoz, majd pedig eltakarja és...

... Pillanatok alatt megváltozik a környezet, minden fehérre vált, zavaróan vakító fehérre, na meg persze ott vannak a fekete foltok is. Értetlenül nézek körbe, ahogyna pedig a változásokat vizsgálom, véletlenszerűen felfedezek egy ismerős és egyben kellemes arcot a láthatáron.
- TANK! - Kiáltok felé barátságos, majd pedig a lehető leggyorsabban ahogyan tudok, avagy ha lehetséges akkor futva odasietek hozzá és lényegében nekiugrok, teljes mértékben ölelési szándékkal... Valahogy éreztem korábban, hogy nem utoljára láttam, bár...
- Már azt hittem, hogy itt hagytad Madripoort. - Mosolygok rá, majd pedig kör benézek.
- Van valami sejtésed arról, hogy mi történt? - Fel sem tűnik, hogy külsőleg megváltoztam, nem látom magam és az észrevétel hiányában hirtelen az érzékelhető különbségek sem tűnnek fel, például a selypítés hiánya.

Nathaniel:
Az élet... Nem fenékig tejfel, egyértelműen, ez egy olyan igazság amelyet még kiskorában mindenkivel elfogadtat a sorsa, az élete… Számomra viszont az élet most kifejezetten kegyetlen, először azok a hamis pillanatok még az állatkertben, amelyekben megéreztem a halál közelségét, mint mondtam, hamisan, majd pedig az azt követő szégyen, hiszen a ruháim elégtek… Habár ezeken nem volt különösebben nehéz túltennem magam, de sajnos egy értékes könyvem is velük égett, amelyet azóta sem tudtam beszerezni, mindez egyben pedig a problémák könnyedebb része. A nővérem, akit Madripoorba küldtek nemes egyszerűséggel eltűnt és azóta halottnak nyilvánították… Ezt nem vagyok hajlandó elfogadni, egyszerűen… Nem, nem tudom, ha megtenném az elfogadás hibáját akkor annyi kapaszkodóm sem lenne a reménybe ezen a téren, hogy legalább a dolog bizonytalanságában bízhatok… Tehát reménykedhetek, így legalább nem éget annyira belülről… Ezért a hatóságokat igenis „cseszegetem”, hogy így mondjam, a keresés folytatásának érdekében, sajnos sikertelenül. Kénytelen leszek magam odamenni és szétnézni, kutakodni, addig viszont tehetetlenségemben kénytelen vagyok mélyebben beleásni a könyvek viszonylag elterelő világába… Apámat természetesen tájékoztattam e felől, nincs vele rossz kapcsolatom, még ha nem is helyesli azt, hogy az öreg fémhajlítót és az ő nézeteit követem.

Magnetó Genoshára hivatott, eléggé egyértelmű okokból, itt pedig össze kellett ismerkednem két arccal… Such és Szeráf, bár Szeráf nem annyira idegen, vagy ismeretlen, láttam már a képét valahol, csak valamiért hirtelen nem ugrik be, hogy hol. Mindenesetre is megtiszteltetésnek veszem, a feladatot, főleg, hogy a korábbi sikertelenség ellenére is megbíznak még bennem ennyire, én pedig természetesen minden telhetőt meg fogok tenni, mint ahogyan eddig is… Amúgy érdekes volt összeszokni ezzel a kettővel harc terén, különösebben nem tudom őket kommentálni, meg vagyok velük elégedve, nem mintha az én elégedettségem számítana velük kapcsolatban… Nagyjából az volt az elmúlt néhány hét ennyi röviden összefoglalva, most pedig… Napfogyatkozás és a világ megváltozik körülöttünk, nem feltétlenül a jó értelemben, de ezennel a feladatunk kezdetét vette. Az első ami pedig feltűnik, hogy valami kifejezetten hiányzik, a látóterem mintha szűkebb lenne és nem érzem a kezeimet… Kissé riadtan kapok az oldalamhoz és a homlokomhoz… A kezeim valóban eltűntek, megszűntek létezni és… Van szám…
- VHegr… Vheghre… Thudhok… Bhesélnhi.. - Oly régen nem volt már szükség a hangszálaimra, eltart egy ideig amíg bemelegednek, a használatuktól pedig kényszeresen krákognom kell, egy ideig ez vonja el a figyelmem, mivel eléggé gazdagok vagyunk idő terén és úgysem tudjuk, hogy merre kell keresni.


_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Szehmet Szomb. 08 Jún. 2013, 23:44

-Nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy valaki igenis tervezett azzal, hogy idejövünk. - Hekának rossz érzése volt a kalanddal kapcsolatban. Már a gyerek megmentése után elkezdődtek a kételyek, hiszen láthatóan senki nem tett erőfeszítéseket az újbóli elrablására. Aztán kiderült, hogy a csillagászati események is erősen támogatják az Elődök Földje projektet.. mintha valaki pontosan kiszámolta és időzítette volna a eseménysort, legrosszabb lehetőségként talán pont rájuk bízva a kiszabadítást. Ez persze lehetett természetes dolog is, ha azt vesszük, kiknek a neve merült fel lehetséges ellenfélként, és a szokásos paranoiája is. Heka az utóbbit remélte, hiszen egy kiszámított jól felépített isteni tervet tönkre vágni meglehetősen nehéznek tűnt, bár már azzal hogy itt voltak, ezt kísérelték meg. Vagyis annak egy kis szeletét, amire alaposan próbálták felkészíteni őket.
Aztán megtörtént. A váltás éles volt, és kellett pár pillanat, hogy hozzászokjon az inverz viszonyokhoz, és ezt kihasználta arra, hogy megérintse a botját. Megnyugtató volt.
-Menjünk akkor.-Nem volt még távpont. Fel kellett kutatni a helyet, de nem válhattak el. Az ellenség, Magneto emberei szintén itt lehettek már.
-Azt hiszem, a csapatvezető most mondhatná, hogy csak óvatosan-tette még hozzá csendesebben, ahogy a csapattal lassan elindult, próbálva alaposan szemügyre venni a helyet. Kényelmetlen volt ez az egész. Roppant érdekes, de nagyon kényelmetlen. A mágiája nélkül nem érezte egésznek magát, de legalább annyi vigasztalhatta, hogy az ellenfelek is egyszerű emberként érkeznek majd. Heka ekkor a földet kezdte fixírozni. Ha rajta állna, lehet hogy épp a lényből építené fel az egész helyet. Akkor egyszerre lenne szem előtt, mégis észrevehetetlen, és ha egybeforrna ezzel a furcsa világgal, nem is távozhatna belőle... Aztán sóhajtott egyet, és hagyta a gondolatot elúszni. Most keresni kellett, és ügyelni, nehogy ellenségbe fussanak.

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 25
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Dr. Zield Jones Vas. 09 Jún. 2013, 22:43

Szeráf eléggé egyedül érezte magát a világon, amióta a jövőből visszajött. A sugárfertőzésből kikezelték, de egy kicsit megritkult a tollazata, a haját pedig leborotváltatta, mert egy része kihullott és nem akart úgy mutatkozni. De nem is a fizikai állapot zavarta, mert az rendbe jött. Az aggasztotta, amit megtudott a Hentestől és amit Such mesélt neki. Neki mondták el az ellenállók, hogy alakult ki az a világ és úgy már megértett mindent, amire Rozsomák és a Hentes csak utalgattak. Magneto-nak is elmondtak mindent, de nem sok változást látott. Pár év és összeomlik a telepatikus mező, így az új mutánsok kikerülnek a Mester irányítása alól. Az ellenállás eltűnt vezetője elborult elmével és tökéletesített sereggel tér majd vissza és elsöpör mindent, amiért Szeráf és társai eddig küzdöttek.

Eddig is eléggé önfejű volt, bár tetszett neki, hogy Magneto mellett az erősebb faj uralmához csatlakozhatott. A jövőből okulva viszont látta, hogy van ennél is erősebb faj. Az embereket még mindig utálta, semminek nézte őket. A mutánsokra nem tudott így nézni, mert ő is közéjük tartozott, de látta, hogy milyen hülyeségekért képesek harcolni. Magneto-t nem rázta meg a hír, hogy a világa össze fog omlani és folytatódott tovább, amit csinált, ezért Szeráf őt se tisztelte már. Társaival nem sokat foglalkozott, bár néhányan együtt edzettek. Such segített neki hazajutni és meggyógyulni, de azt nem felejtette el, hogy mennyi információt kiadott annak az Ellennek és nem bízott benne. Olyasmi lehetett ő is, mint amilyenné Szeráf vált. Úgy gondolta, egyelőre nyitva hagyja a lehetőségeket, végzi a feladatokat a jelenlegi uralkodó csapat oldalán és ha eljön az erősebb és át kell állni, akkor át fog állni valahogy.

Kezdetnek itt volt ez a túlvilági küldetés. Valami potenciális istengyilkos lényt kell kihozniuk egy börtönből, ahová az idők kezdetén elzárták. Terjedt a hír, hogy ezt nem is Magneto akarja, hanem az, akiről Szeráf már tudta, hogy Zyro testvére, őt kereste, mikor az új Apokalipszissé vált. Egy olyan valamit akarnak kihozni, ami bárkit képes megölni. Megtalálni sem lesz egyszerű, de aztán együttműködésre is kell bírni. Vagy legalább azt elérni, hogy őket ne ölje meg. A szándékait, a mozgatórugóit kell majd megismerni és azok szerint próbálni hatni rá. De először persze meg kell találni...

Eljött az időpont, amikor a Hold teljesen eltakarta a Napot. Megcserélődtek a fényviszonyok és Magneto 3 embere ott állt ebben a fordított világban, ahol a sötét világos lett és a világos sötét. Csak ők maradtak változatlanok külsőleg, de a képességeik nem működtek. Szeráf szárnyai eltűntek, már nem rendelkezett a sasszemhez hasonló élességű látással sem és nyilván tüzet sem fog gyújtani az akaratával. Felesleges lett volna bármilyen komolyabb fegyvert is hozni, mert úgysem működnének itt. Az eddig néma Pók egészen emberi formájú lett és kinyögött egy pár szót, aztán köhécselt, krákogott, Such pedig egyből a lényegre tért. Hol is kell keresni egy ismeretlen lényt, amit az istenek elrejtettek, hogy ne ölje meg őket?

- Nehéz kérdés... Annyi jut eszembe hirtelen, hogy sötét helyet kell keresnünk, abból pedig van itt bőven. Az Isten állítólag az égben van, a Sátán és Mephisto pedig a mélyben. Szerintem a lény nincs elásva, sem kilőve az űrbe, hanem a kettő között, itt a felszínen van elzárva valahol.

Szeráf körbefuttatta tekintetét, hogy a fényviszonyokon kívül lát-e bármilyen különbséget a valós Genosha és az Elődök Földje-beli megfelelője között, pl. oda nem illő épületeket vagy tárgyakat és persze azt is figyelte, hogy van-e itt más rajtuk kívül. Felnézett, hogy milyen itt az ég. Fürkészte, hogy hogy mozog a levegő, milyen a szélirány. Próbált társai hangján kívül arra is figyelni, hogy hall-e bármi mást.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 10 Jún. 2013, 11:04

2047. január 23. szerda – Az Elődök Földje (Főmágustorony előtt)
Résztvevők: Vera Sylen, Andrew Ramirez / Fekete Párduc, John Price, David Ethan, Jared Aaron Voice / Heka és Victoria Miller / Miss Amerika
Következő körváltás: 2013. június 13. (csütörtök)

- Még milyen jó, hogy nem csak mutánsok vannak a csapatban, hanem aki másra is tud számítani – mosolyodott el Vic és megkocogtatta a pajzsát.
Vera szomorúan konstatálta, hogy a karmai is eltűntek, normális emberi méretű körmei voltak csak újra és bármennyire is szerette volna, nem volt képes megnöveszteni őket. A csapat végül megszavazta, hogy elinduljon valamelyik irányba, tetszőlegesen. Az első az volt, hogy vigyázniuk kellett arra, hogy ne maradjanak a talajon, mert elsüllyednek benne, és ugyanígy képesek voltak az e világi tárgyakon, és mindenen átmenni. Lebegniük és így kvázi repülniük kellett ahhoz, hogy haladni tudjanak. De ezt minden nehézség nélkül, némi koncentráció és gyakorlás útján megtudták tenni. Andrew-nak és Davidnek volt a legkönnyebb, révén ők már voltak súlytalansági állapotban a Negatív Zónában. A többieknek gyakorolniuk kellett egy kicsit. Ennek köszönhetően elsőként felfelé indult a csapat, hogy úgy nézzen körbe. A magasból szinte teljes New York belátható volt. mindenhol ugyanez a fekete-fehérség látszott csak, bármerre néztek. A „tenger” felől azonban valami vöröses fényt pillantottak meg, vagyis arról, ahol ennek kellett lennie a rendes világban.

Elődök földje 00120

2047. január 23. szerda – Az Elődök Földje (Genosha palota)
Résztvevők: Slade Hutchinson / Such, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / A Pók
Következő körváltás: 2013. június 13. (csütörtök)

A hármas hamar rájön, hogy gyalogolni nem tudnak és a földön is nehéz megállni mert süllyednek át a tárgyakon, talajon. Ellenben repülni képesek, és lebegni. Ezt Szeráfnak volt a legkönnyebb megszoknia, révén ő a rendes világban a képességével is ugyanezt megtudta tenni. Such-nak és Póknak néhány perc gyakorlásra és ügyeskedésre volt szüksége ahhoz, hogy mindezt kitapasztalja és rájöjjön arra, hogy mindez miként működik. Így könnyebben tudtak körbenézni a szigeten és a környékén, hogy merre is lehet különös változás a megszokott fekete-fehérségben. Szeráf ötlete remek volt, mert ahogyan körbekémlelték az egészet sikerült a hármasnak kiszúrnia egy helyet, ami más volt, mint amire számítaniuk kellett. Az óceán felett, vagyis ami a rendes világban óceán volt, azaz keletre egy részen vörös fény izzott. Elég távol volt, így jobban nem lehetett kivenni, hogy mi az, csak annyit, hogy nagy volt a kiterejdése.

Elődök földje 00120

2047. január 23. szerda – Az Elődök Földje (Madripoor)
Résztvevők (Madripoor): Laura Orrin / Suzuka és Simon Miklós / Tank009
Következő körváltás: 2013. június 13. (csütörtök)

Laura elindult volna futva Tank felé, de ez nem volt olyan könnyű, az első lépés után belesüllyedt a lába a földbe, és kénytelen volt gondolatokkal lebegni és így repülve eljutni a fiúig. Szerencsére a lány hamar ráérzett erre és hamarosan meg is érkezett a valószínűleg megdöbbent fiúhoz, mert Tank még mindig nem szólalt meg semmit sem. Csak állt ebben a furcsa és ismeretlen világban és nem tett semmit sem.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Elődök földje Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Bishop Hétf. 10 Jún. 2013, 19:48

Hekán látszott, hogy ez az egész nyomasztotta, igen valóban lehetséges, hogy mi idézünk elő valamit amit nem kellene és mi is csak a terv részei vagyunk, de ha nem így van, akkor hatalmas hibát követünk el, ha nem teszünk semmit. Victoria szavain elmosolyodtam a maszk alatt, egy pillanatra még megvillantottam a karmaim is.
- Igen meg vannak ezeknek az előnyei is. - de többet nem fűztem hozzá. Gyalog indulunk volna de ez nem volt lehetséges, lebegni, repülni kellet, nekem viszonylag könnyebben ment de a többieknek kellett pár perc, hogy megszokják a mozgást. Végül sikeresen felszálltunk a város felé, innen jól be lehetett látni a környéket, egy kis nézelődés után rögtön feltűnt a tenger felől áradó vörösség. Nem tudtam pontosan mi lehet az.
~ Érdekes, az óceán, tenger mélyén lenne, oda zárták volna? Vagy csak a víz ilyen különös ebben a világban?
- Ott az. -mutatok a megadott irányba- Szerintem arra kellene tovább haladnunk. Lehet nem az a jó irány, de jobb ötletem jelenleg nincs.
Gondolom a többiek is egyetértenek és ha ez így van megindulok a megadott irányba.

Szeráfnak sem volt semmi konkrét terve, de ez nem is lepi meg, nem lehet egy ilyen küldetésre pontosan felkészülni, felesleges. A harmadik személy, Pók, lassan visszaalakult emberré és valamit krákogott, így a kommunikáció is sokkal könnyebb lesz vele. Egyelőre nem bízik benne, de ő senkiben sem bízik, de most még a látszatát sem nyújtja. Such a mozgást percekig próbálgatta mire sikerült követnie a többieket. Amint ezzel megvolt felszállt a város fölé és körbetekintett, a tengerből különös vörösség támadt.
- Egyetértek, nem valószínű, hogy odalent vagy odafent lenne. Bár őszintén én úgy gondolom a kaput valahol belül kell keresni, mentális síkon, valahol ott ahol a képességet is irányítja. Arra vesszük az irányt?
Amint befejezi fejével az óceán felé biccent és várja a választ.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Sarah Kedd 11 Jún. 2013, 00:14

Vic szavaira elmosolyodom.
- Hát igen, bár ne beszéljünk tömegekben, nekem itt vannak ezek a rosszaságok. - Feszítem meg a karomon lévő izmokat büszkén rájuk, sokat dolgozom én ám ezekért és bizony ez is valami ami később majd ragaszthatja a nőket... Micsoda motiváció kérem szépen.
- Igaz Andrew meg te ettől függetlenül lenyomnátok szkanderben... Mondjuk Andrew most nem biztos, ha mégis... Akkor csal. - Mosolygok a lányra és van egy olyan érzésem, hogy nem vagyok eléggé egoista... Ez talán nem baj. Bár amit mondtam azt igaznak vélem, nekem teljesen felesleges használnom amit tudok, mert mindig van egy erősebb telepata vagy mentális védelem. Számomra az egyetlen különbség jelenleg abban, hogy nincs képességem nem több, mint hogy nem érzem a körülöttem lévők tudatát, így éppen bárki mögém tud osonni akár védelem nélkül is és fejbe vágni, mert alap esetben az ilyesmit azért észrevenném, de ez valahogy nem zavar. Vic meg Andrew pedig úgyis külön forrásból kapják az erejüket, igaz nem hiszem hogy azok most működnek, Vicnek talán, ezt a kritikus pillanatig nem tudhatom. Van egy olyan érzésem, hogy Abraham jó hatással volt rám, mert rég nem volt ilyen jó kedvem... Meg lehet a kifejezetten örömteli viselkedésemnek az is az oka, hogy eléggé úgy érzem, hogy a fiatal éveim túlzottan tétlenül telnek el, az ellenállásoskodástól függetlenül, mit meg nem adnék, hogy végre egy kicsit kötetlenül szórakozhassak, mint a korombeliek... Hmm, miért is vagyok akkor ennyire boldog most? Ja igen, mert ezzel fordíthatunk a kockán, talán, ettől lehetek picit bezsongva. Mindenesetre is itt lebegünk, amihez meg már volt régebben szerencsém, illetve szerencsénk Andrew társaságában, vagyis vele, na... Szóval könnyű visszaszokni hozzá és így lényegében a tarkómat kényelmesen támasztva úszok fel az ég felé a levegőben, követve a tömeget amikor elindultunk. Körbenézve semmi érdekes, csak valami furcsa vöröses fény.
- Heh, az arcunkba ordító jelek. - Fűzöm hozzá a fényhez, majd pedig elindulok magam is abba az irányba.
- Ha ez az amit keresünk, akkor rohadt nagy mázlisták vagyunk, hogy ilyen közel van. -

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Laura Slyen Kedd 11 Jún. 2013, 14:25

A mancsomra nézek és észreveszem, hogy valami nem klappol.
- Mi a franc?
Nézek a karomra és látom, hogy a megszokott karmaim helyett, már csak kis emberkörmeim vannak. Olyanok, mint 12 éves korom előtt. Megpróbáltam legalább megnöveszteni őket, de sajnos nem jött össze.
- Hát ez süti.
Jegyzem meg, majd érzem, hogy valami a lábamnál sem stimmel. Lenézek és látom, hogy bokáig besüppedtem a betonba. Ijedtemben szökkenni próbáltam, mire nemcsak a betontól, de a jó anyaföldtől is elszakadtam és lebegni/repülni kezdtem felfelé. Amint elfogyott az ugrás lendülete, kezdtem veszíteni a magasságból.
~ Ez meg? Durvább mint a veszélyteremben.
Megpróbálok koncentrálni és tudatosan irányítani a repülést. Először is meg akartam fogni, az egyik villanypóznát, hogy valami szilárdat is érjek, de a mancsom átsiklott a rúdon.
~ De fura.
Jegyzem meg, majd igyekszem visszafordítani a figyelmemet a repülésre(mert időközben megint vesztettem a magasságból) és megpróbáltam felröppenni, hogy onnan nézzek körbe. nem mondom, hogy ez volt a leghibátlanabb repülés, de legalább nem volt olyan vészes, mint hittem. Az akrobata évek alatt ugyan sokszor éltem át repülés közeli élményeket, de ténylegesen csak most éltem át.(Veszélytermi edzéseket leszámítva)
Amint felröppentem, rögtön a környezetemet kezdtem kémlelni. Nem akartam, hogy az ellenség ránk támadjon, mivel a magasból elég könnyű célpontot nyújtunk. Próbáltam végig mozgásban maradni, miközben felmértem a terepet. nem volt nehéz kivenni a furcsaságokat. Hamar megragadta a figyelmemet a vörösre festett víz.
Heka felvetésére pedig hamar reagálok.
- Jó ötlet, de ne maradjunk egy helyben. Mindig mozgásban kell lennünk, mert innen elég jó célpontot jelentünk.
Bár tudtam, hogy a lőfegyverek itt nem működnek, de a szúró vágó eszközök még igen, legalábbis azt hiszem. Mert nem örülnék annak, ha a nálam lévő pengék csak úgy átrepülnének az ellenfélen.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Elődök földje He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Elődök földje 5000_Thanks_by_Mallemagic Elődök földje Mudch0 Elődök földje Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Elődök földje Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Elődök földje __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Tank008 Kedd 11 Jún. 2013, 19:42

John Price:
Próbálta nem észre venni a nap fogyatkozást tudomást sem venni róla.
A csapattal tartok és csak csendben figyelem az eseményeket hisz ez egy hamarosan ötvenes éveit járó szinte már "öregembernek" aki bár remek katona és még mindig felveszi a versenyt a fiatalokkal sőt ! Attól még ezek a mágikus dolgot nem neki valók... Ez olyan mint a 2013-ban a számítógép volt az idősek már csak egy haszontalan ládának látták és csak szidták, hogy rontja a fiatalságot.
~ Ehhez kezdek már öreg lenni ... Gondolta a karakterem egy jó adag háborút maga mögött tudva.
A repülés igen szegényesen gyengén ment az elején. Örültem, hogy nem haltam meg kb. csak az tartotta meg a karit életben, hogy a fákba ha bele csapódott már pedig ő sokszor csinálta, hogy átment rajtuk.
Re, 1/e... Furcsa volt lebegni de percről percre egyre jobban ment még ha nem is tetszett túlságosan képességem haszna vehetetlen de attól még a sima gyógyítás amelyet talán a fiatalok nagy része nem is ismer már még működik... sebtapasz, kötözés stb.Tank009
Álltam csendben nem törődve a napfogyatkozássá semmivel amely igen fura hisz katonai ösztöneim sosem szoktak lankadni amely néha zavar is de most megtörtént álltam szótlanul előre nézve meg sem mozdultam még arra sem készítettem fel magam ha ellenséget látnék futni elugorni a nap fogyatkozás szinte teljesen megbénított. Egyenesen a gondolataimba bénított engem amelyek ahhoz képest, hogy az egész testemet megállították elég szegényesek voltak.
~ Napfogyatkozás....... Heh ?.... ~agyam szinte kikapcsolt~ ..... Tank hol ?!... Ja én ...
Hirtelen a semmiből szinte a szívrohamot hozva rám megjelent a semmiből egy lány aki repülve karjait körém fogta.
~ Na jó ez volt az utolsó, hogy így el afk-káltam. ( Away from keyboard) akár meg is ölhettek volna te jó ég !
Kezem a mellvértem alatt rejtőző colt-ra tapad amelyet újonnan be kellett szereznem hisz az előzőt felette egy robbanás amikor a dokit öltem meg .... nem volt olcsó de leírhattam a jól elvégzett küldetés költségéből és jó vétel volt. Oly annyira be voltam lassulva a körülöttem lévő események miatt, hogy épp, hogy a mellvértemhez emeltem a kezemet amikor a lány már átölelt tehetetlen lettem volna ha megakart volna ölni. Mielőtt kitudtam volna mondani, hogy te kivagy ?! Vissza sikerült fognom magam és hagyni, hogy a lány beszéljen amint elengedett és kérdéseit feltette hátra léptem egy lépést mosolyogva. ( a mosolyom csak egy póker arc volt amellyel tükrözöm, hogy lila gőzöm nincs ki ez ...)
Miközben hátráltam megkezdtem a póker arc mellett a beszédet, hogy ne legyen neki feltűnő, hogy mire készülök.
~ Elhagytam madridpoolt honnan tud ilyeneket ha nem egy megbízó akkor kicsoda?
- Hello hát.... igen nos nem hagytam el és nem igen tudom.
( Mondom ezt hátrálva és mosolyogva )
A következő pillanatban már a coltomat rántottam elő kibiztosítva és fogtam a lányra.
- Oké akkor azt ajánlom gyorsan mond el ki vagy és honnan tudod a nevemet! Lehet, hogy megtalálsz ha bérgyilkost keresel de a képemet akkor sem ismernéd fel! Honnan tudod, hogy madridpoolba vagyok ?!Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 29
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Dr. Zield Jones Kedd 11 Jún. 2013, 20:55

Ahogy Szeráf nézegetett körbe, észrevette, hogy egyre alacsonyabbról látja a környéket. Ezt furcsának találta, mert ő egy helyben állt végig. Lenézett és látta, hogy már térdig a földben van. Átsüllyedt a talajon, de ki tudta emelni a lábait. Elkezdett kalimpálni a karjaival, hogy ne süllyedjen újra vissza. Furcsa volt, ilyen lehetett az űrben a lebegés, amit eddig csak tévében látott. Megpróbált megfogni valami közelben lévő tárgyat, fát vagy bútort, de azokon is átcsúszott, mintha anyagtalanná vált volna. Ki kellett tapasztalni, hogy tud így mozogni, de egészen hamar sikerült. Kicsit gyorsabban hozzászokott, mint a többiek, mivel neki a levegő és a repülés is lételeme volt, igaz szárnyakkal.

Egyensúlyozott, hogy ne süllyedjen, csak lebegjen és így folytatta a nézelődést. Ki is szúrt valami vörös fényt kelet felé. Messze volt, de még így is látszott, hogy nagyon nagy területen helyezkedik el valahol az óceáni részek fölött. A fekete-fehér világ látási viszonyai között talán még másik kontinensről is lehetett látni és ha így volt, akkor bizonyára mások is észrevették. Szeráf ugyanis számított az ellenállás megjelenésére. Már az ideutazást is megpróbálták szabotálni Raziel elrablásával, de nem sikerült, mert Magneto emberei így is átjutottak. De minek...

- Na, az ott ugyan nem sötét, de rajtunk kívül az az egyetlen dolog, ami nem fekete és nem fehér. Jó ötlet a mentális sík, tartsuk éberen az elménket, de induljunk is a vörösség felé, mielőtt más ér oda előbb! - mondta és ha társai is egyetértettek elkezdte magát lebegve a cél felé hajtani.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Reptile Kedd 11 Jún. 2013, 21:09

Laura:
Ahogyan megindulnék, belesüpped a lábam az alattam lévő talajba. Egy kis gyors pánik után viszont hamar rá tudok jönni, hogy miként is kell kezelni a közlekedési problémákat és hamarosan...
~ LEBEGEK! ~ Ujjongás magamban, ahogyan képes vagyok ténylegesen realizálni ennek a tényét, majd pedig ahogyan ráérzek, már repülök is a srác felé és probléma nélkül ölelem meg, meg persze fűzöm hozzá a mondanivalómat. A válaszreakció várt, mosolygós része megvan, de valami nem stimmel, bár látszólag értelmes válaszokat kapok, valamiért mégis fegyvert ránt, bár ettől függetlenül nem kezdek pánikolni, csak felvonom az egyik szemöldökömet és elmosolyodom.
- Óh... Remélem, hogy csak szórakozol... - A mosoly pár hosszú, kellemetlen másodperc után átmenetileg eltűnik az arcomról.
- Te most komolyan elfelejtettél? Még csak évek sem teltek el!... Suzuka? Mond valamit a név? - Mutatok magamra.
- Megint le akarsz lőni? Egyszer már vállon lőttél, emlékszel? Pedig társak voltunk... Megpróbálhatod újra ha nagyon akarod. - Ismételten mosoly ül az arcomra, beszéd közben pedig színesen mutogatok, finoman hadonászok a levegőben és folytatnám is tovább, de egy idő után végre eljut az agyamig teljes egészében a kép amit látok és feltűnik, hogy valami nem stimmel, ez pedig megakaszt a beszédben. Döbbenten nézek a kezeimre, nincsenek pikkelyek, sem karmok... Végigtapogatom magamat és nem tudok mit mondani.
~ Miért nézek úgy ki, mint egy ember?... Ez magyarázhatja, hogy... ÓH... Vajon ez ettől a helytől van? Jobban szét kéne talán nézni... De Fontosabb dolgom van most ennél.. ~ Vissza nézek tankra, bár még mindig a karomat és egyéb ilyesmi, ruha által nem fedett részeimet vizsgálgatom.
- Ugye hiszel nekem? Még puszit is adtam mert megmentetted az életem. - Számomra ez mindenképpen fontos, mert oké, pár perc volt de bennem az ilyenek nagy nyomot tudnak hagyni és sajnos nem volt időm jobban megismerkedni vele, pedig szerettem volna, több téren is és igen, nem bánom, hogy rá zúdítom hirtelen ezt a sok információt, szükségesnek érzem így már, hogy tisztában vagyok a megmagyarázhatatlan... Átalakulásommal?

Nathaniel:
Sikerül túlesnem végre a köhögésen és krákogáson... Szinte érzem, ahogyan az összes por ami a hangszálaimra tapadt egyszerűen távozott a folyamat alatt, igaz jól tudom, hogy a hangszál nem porosodhat, mégis olyan érzést kelt mindez, megközelítőleg legalább is, feltételezem. A következő ami zavaró, hogy nem lehet ebben a közegben normálisan haladni, mert szimplán elsüllyedek, vagy elsüllyedünk a betonban, ellenben képesek vagyunk lebegni, repülni, igaz ez jó pár percbe beletelik, mire ki tudom tapasztalni, hogy hogyan s miként is működik mindez, mert hiszen volt már rengeteg szemem, képes voltam telepatikusan kommunikálni egy alvilágban, ahova soha többé nem tervezek visszatérni, maximum egy kevés megtorlást rendezni... Fölösleges lenne, természetesen, így foglalkozni a gondolattal is ugyan úgy fölösleges... A lényeg az, hogy repülésben, olyanban legalább is, amit én irányítok, még nem volt részem, így beletelik egy kis időbe, mire beletanulok, viszont ez az idő meglepően kevés, csupán pár perc és már viszonylag probléma nélkül tudok nagyjából célirányba haladni. A környezet alaposabb átvizsgálásával nem nehéz kiszúrni az egyetlen, ebből a környezetből kirívó dolgot, vagyis viszonylag erős, ismeretlen eredetű vörös fényt keletre. A fölösleges beszéd miatt a többiekre tekintek, számomra szavak vagy kérdések nélkül is egyértelműnek tűnik, illetve tűnne, hogy azt a pontot kéne megvizsgálni, mert feltűnően eltér ennek a világnak a többi részétől, mindenesetre is nem teszem szóvá, mert lényegtelen, csak a lebegésem irányát koordinálva próbálok el a célirányba elindulni.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 13 Jún. 2013, 15:15

2047. január 23. szerda – Az Elődök Földje (Főmágustorony előtt)
Résztvevők: Vera Sylen, Andrew Ramirez / Fekete Párduc, John Price, David Ethan, Jared Aaron Voice / Heka és Victoria Miller / Miss Amerika
Következő körváltás: 2013. június 16. (vasárnap)
 
Azt David tudta, hogy Vic csak annyiban van előnyben, hogy noha már a vérében van a szuperkatona szérum, de azt csak nem sokkal a vírus előtt kapta, tehát, amit tud azt megtanulta saját maga is. És be kellett látni, hogy a csapat jelentős része puszta kézzel is tudott verekedni, nem is rosszul.
- Nem kell mindig mozgásban lenni, a helyiek nem árthatnak nekünk és ahogyan látom mozgás sincs, csak mi kerültünk át – mondta Victoria. – És arra figyeljetek, hogy a veletek levő tárgyakat ne dobjátok el. Azonnal beleolvadnak a világba és nem tudunk velük mit kezdeni.
A lényeg, hogy a csapat elindult repülve a fényforrás irányába. még a közelében sem voltak, amikor kiderült, hogy mi is okozta mindezt. Valóban a tengeren volt mindez, de a tenger és a fényesség helyett egy hatalmas kráterszerűség látszott. Ahogyan közel ért a társaság kivehető volt, hogy a kráterből több alagútszerűség – négy egészen pontosan – , barlang vezetett tovább, ezekből áradt a vöröses fény.
 
Elődök földje 00120
 
2047. január 23. szerda – Az Elődök Földje (Genosha palota)
Résztvevők: Slade Hutchinson / Such, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / A Pók
Következő körváltás: 2013. június 16. (vasárnap)
 
A csapat úgy döntött, hogy elindul arrafelé, amerre a fényt látták. A mentális dolgokra nem igen tudta egyik sem, hogy miként kellene, lehetne figyelni, révén egyikőjük sem kapott különösebben telepatáktól ilyesféle képzést. Ahogyan haladtak láthatták, hogy mások nem igen kerültek át erre a világra, ebbe a dimenzióba. Mikor közelebb értek a helyhez, ott nem a tenger, vagy annak világossága fogadta őket, hanem egy határozottan mesterségesen kivájt leginkább a ógörög színházakhoz hasonló építmény fogadta őket. három kijárat, vagyis inkább bejárat vezetett az építmény alá arról a helyről, ahonnan a színdarabokat játszhatták. Ezek a bejáratok voltak, amik a vöröses fényt árasztották magukból.
 
Elődök földje 00120
 
2047. január 23. szerda – Az Elődök Földje (Madripoor)
Résztvevők (Madripoor): Laura Orrin / Suzuka és Simon Miklós / Tank009
Következő körváltás: 2013. június 16. (vasárnap)
 
Tanknál a telepata remek munkát végzett, így még ha a lány gyík alakban lett volna sem ismeri meg, de így, hogy emberiben van, Laura-t talán még a saját apja sem ismerte volna fel. Amíg a páros egymással volt elfoglalva, hogy fegyvert fogott a másikra és a lány pedig magyarázott nem is igen figyeltek a környezetükre, sem arra, hogy mi is volt ott. végül azt veszik mind a ketten észre a szemük sarkából, hogy valami megmozdult, valami sötét. Amikor arra néznek, akkor látják, hogy egy sötét köpenyes alak lebegett úgy három méterre tőlük és kettejüket figyeli.

 

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Elődök földje Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Bishop Csüt. 13 Jún. 2013, 19:42


A többiek még tisztázzák a képességekkel és felszereléssel kapcsolatos kérdéseket, csak bólintok Victorianak, jelezve, hogy megértettem, nem fogom eldobálni a felszerelésem. Lebegés közben feltűnik, hogy David máshogy viselkedik, mint ahogy szokott, nem tudom megmondani pontosan miért, de talán most lazábbra vette.
~ Lehet csak az egója kapcsolt eggyel feljebb vagy lejjebb, ebben soha nem voltam jó. De most nem szabad erre figyelnem, az akció a fontos.
Végül elérkezünk a tengerhez, nem a víz volt vörös, hanem maga az óceán helyén csak egy szakadék tátong, amelyben egy barlangrendszer van. Három bejárat. Együtt kell maradnunk ez nem is kérdés, csak az, hogy merre menjünk, mert talán ha rossz irányba megyünk sosem találjuk meg a börtönt. Nem tetszik ez az egész, már most tartok attól, hogy bent ragadunk.
- Merre menjünk?
Kérdem miközben visszanézek a többiekre. Még mindig tartok ettől, zárt helyre kell valószínűleg lefelé mennünk, túl veszélyes, nincs hova menekülni ha valami rosszul alakul, nincsenek lehetőségeink. De muszáj lesz lemenni, ez a feladat. Közben még hátra szólok Verának.
- Nyugi, ebben a csapatban én vagyok a paranoiás. Hagyd meg nekem ezt a címet. - nem bántásként mondom, inkább próbálom a hangsúlyt biztatásra használni.

Such véleménye egyezik Szeráféval és el is indulnak a megadott irányba, a harmadik nem tesz hozzá semmit a tervhez, nem is baj, jó feladat végrehajtó lesz belőle. Feláldozható. Mikor közelebb ér a vörösség forrásához látja, hogy az valójában egy hatalmas kráter, és három út vezet tovább. Talán kettő csapda és csak az egyik helyes, talán mind a három helyes. Rögtön felmerül benne a kérdés és fel is teszi.
- Szétválunk vagy maradunk együtt? Mind a két lehetőség ugyanolyan hasznos lehet. - most még kerüli a manipulatív vagy éles hangnemet, más jár a fejében. Talán ez az egész helyzet még az ő saját hasznára is válhat, ha nem is most később igen, sőt talán még saját maga megismerésében is segíthet, ha ez különös másvilág vagy maga a lény bármilyen kapcsolatban van az ő erejével. Bár ennek kevés esélyét látja. Egyelőre csak kivár.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Laura Slyen Szomb. 15 Jún. 2013, 21:17

Mikor közelebb érkeztünk megpillantottunk, hogy néhány krátert is. Szám szerint négyet.
~ Na most merre? Melyikbe menjünk?
Próbáltam jobban is megfigyelni a krátereket, hátha látok valamit, például, hogy az egyikből erősebben áramlik a fény vagy hogy  hangokat hallok -e valamelyikből, esetleg eltér -e az egyik a többitől. Ha találok valami hasonlót, akkor javaslom a többieknek, hogy arra vegyük az irányt, de ha nincs ilyesmi, akkor csak a megérzéseimre hagyatkozhatom. És reményeim szerint a megfelelő kráterre mutatok rá.
- Szerintem induljunk el arra, aztán legfeljebb visszajövünk, vagy van valakinek más ötlete?
Kérdezem én is, majd jót mosolygok az egyik társam kijelentését, miszerint csak ő lehet pesszimista.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Elődök földje He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Elődök földje 5000_Thanks_by_Mallemagic Elődök földje Mudch0 Elődök földje Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Elődök földje Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Elődök földje __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Tank008 Szomb. 15 Jún. 2013, 22:38

John Price
~ Sok értelme van repülünk körbe körbe ahelyett, hogy sétálnánk. Remek kezdem unni.
Morgolódtam magamban hisz nem ehhez voltam hozzá szokva sokkal jobban szerettem a jól megszokott fegyveres harcot amelybe képzett katonák harcolnak egymás ellen. Csendben követtem a többieket készen állva bármire. Folyamatosan nézelődtem veszély forrásokat keresve nem igen törődtem csak annyiban a társaimmal, hogy mozgásukat és hangjukat hallgattam nem reagáltam egyáltalán szavaikra. 
~ Egy ilyen idegen világban egy pillanatra sem lankadhat a figyelmem...
A fényt követve hamar el is értünk a forrásához amelyből áradt ha láttam valami mozgást miközben a környezetet figyeltem azt jeleztem társaim felé.
Tank009
A lány hebeg habog előttem mindenféle hazugsággal próbálja tömni a fejemet legalábbis először csak ez járt a fejembe. 
~ Suzuka ? lelőni mi van ? Ha leakartalak lőni azaz már lelőttelek akkor miért mosolyogsz itt előttem ?! ( Próbálom megfejteni a gondolat menetet magamba.)
A fegyvert meghúzásra készítem fel szívét célozva hisz nem igen volt jobb ötletem csak az, hogy átakar verni de mielőtt meghúztam volna a ravaszt eszembe jutott, hogy az elején amikor a nyakamba ugrott akkor eléggé elmerengtem ahhoz, hogy gond nélkül megölhessen és mégsem tette. De sajnos csak ez az egy érv szólt mellett így még mindig nehéz volt a bizalom eldöntése főleg egy ilyen mese után amibe puszi meg lövés is van. Bár rám vallana ....
- Suzuka kicsoda?! Nőkre pedig nem szokásom lőni csak ha célpontok  tehát végül is ... Nem...... nem hiszek( rázom meg a fejem. )
- De az ölelés helyett meg is ölhettél volna... így nem lenne sportszerű ha én most lelőnélek nem de. Viszont ettől függetlenül semennyire sem bízom benned sőt szépen addig a túszom vagy amíg el nem mondod ki vagy ... Mit akarsz tőlem... Mit tudsz rólam.... és ,hogy mi folyik itt. 
Mielőtt mondtam volna, hogy dalolsz végre cicám megjelent valaki mellettünk egy köpenyes alak... A fegyveremet kettőjük között tartom.
- Na te meg kivagy ?
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 29
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Sarah Szomb. 15 Jún. 2013, 23:03

Még Vic tart egy gyors tájékoztatást a " jó tudni " apróságokról, mint például hogy bármi amit eldobunk, vagy elhagyunk magunktól egyszerűen elveszik ebben a... Realitásban? Nos, ja, ebben a realitásban, ami néhány dolog esetében kellemetlen lenne, én pedig kicsit tétován veszem elő erre a zsebemből a telefonomat.
- Pedig ezt csakis távolsági támadások érdekében hoztam magammal. - Mosolyodok el, majd pedig az ezúttal már végképpen használhatatlannak titulált készüléket vissza csúsztatom a zsebembe... Pedig milyen jó lett volna hozzávágni valakinek a fejéhez, kíváncsi vagyok, hogy egy erős és pontos dobással képes lennék-e valakit kiütni... Valószínűleg igen, de azt is biztosra veszem, hogy nem egy telefonnal mert maximum szétcsattan a bizonyos fején és aztán annyi, de egy próbát megért. El lebegünk a vörösség forrásáig, ami négy barlangféleség egy kráterben. A többiek szavaira megvakarom a tarkómat és csak azután vetem fel azt, ami erre eszembe jut.
- Honnan tudjuk, hogy ezeken nem tudunk átmenni? Mármint a falaikon, ugyan úgy mint bármilyen tárgyon eddig ezen a helyen? - Amíg nem próbáljuk ki, addig nem tudhatjuk és ha ezeknek a falain is át lehet menni, akkor fölösleges azon aggódni, hogy rossz irányba megyünk mert lényegében akár közöttük is leúszhatunk a levegőben és nézhetjük, hogy hova torkollanak, egybe-e vagy külön, mert ugye az, hogy a fény nem megy át a falaikon nem biztos, hogy áthatolhatatlanságot jelent. Mellesleg megyek ugyan úgy tovább arra amerre a csapat halad, mert kifejezetten ha tényleg ennyire választani kell akkor jobb ötletem nekem sincs.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Reptile Szomb. 15 Jún. 2013, 23:51

Laura:
- Szimplán csak Suzuka... Ennyi a nevem és véletlenül lőttél meg, akkor éppen láthatatlan voltál és szégyelld magad. - Mondom a végén sértődötten és ezzel ugyan úgy sértődötten el is fordulok, egészen addig amíg a túsz dolgot meg nem említi, azon kénytelen vagyok jóízűen felnevetni és így visszafordulni hozzá s már válaszolnék is, amikor feltűnik a szemem sarkából valamiféle mozgás, ami a hely furcsaságától függetlenül eddig nemvolt jelen. Arra fordítom a tekintetem és egy lebegő... Valami... Van tőlünk nem is messze és figyel.
- Úh.. Hátborzongató. - Egy picit, én pedig kihasználom az alkalmat és lebegni kezdek a srác felé, még mindig Tank felé és egy picit meglököm ha el tudok jutni hozzá, de nem fenyegetően. A szememet végig az idegenen tartom, amíg viszont nem lép fel agresszívan addig nem vagyok benne biztos, hogy különösebben foglalkozni akarok vele, kivéve a " ki vagy? " kérdés feltételét, de azzal már megelőztek.
- A kérdéseidre majd válaszolok négyszemközt drága lovagom, szavamat adom rá, bár nagyon játszol a türelmemmel de tetszik vagy sem, olyan személy vagyok akiben megbízhatsz és én is bízom benned, kérlek ne játszd el ezt így.- Búgom neki halkan, mivel nem szeretnék bevonni személyesebb dolgokba kívülállókat... Talán túl könnyen megbízom az emberekben de akkor is megmentette az életemet és nekem ez még mindig elég indok arra, hogy úgy viszonyuljak hozzá ahogyan... Mindenesetre is rajta tartom a szemem az idegenen, nem akarok kellemetlen meglepetéseket és továbbra sem szólok hozzá.

Nathaniel:
Zavartalanul telik a cél felé való repülés, mivel úgy tűnik, hogy senki más nem került át erre a helyre rajtunk kívül, ezt pedig nem igazán tudom, hogy miként is tudták kivitelezni, de ez most nem a megkérdőjelezések ideje, egyrészt mert fontosabb dolog van és arra kell koncentrálni, másrészt pedig... Nincs másrészt, rosszul kezdtem bele ebbe a gondolatba, de nem számít. Elérünk végül a vörös fény forrásához, amivel kapcsolatban kénytelen vagyok megjegyezni, hogy másra számítottam, valami... Nem is tudom igazán, hogy mire, de másra, jelentőségteljesebb dolgokra, nem pedig barlangokra. Természetesen felmerül a kérdés, hogy mi legyen, egyben maradjunk vagy külön menjünk?
- Khétlem hogy van itth olyan... Ami veszhélyt jelenthhethne... Szherinthem vhháljunkh szhéth... - Egész szépen indult ez a mondanivaló, de a végére már nem sikerült annyira egyben tartani, hogy így fogalmazzak, mindenesetre is eléggé érthetően beszéltem, szerintem és már könnyebben megy legalább mint korábban, de a beszédhez idő lesz visszaszokni, már ha vissza akarok hozzá szokni, hiszen észben kell tartanom, hogy amint távozunk innen, ugyan úgy nem leszek rá képes, amit eléggé sajnálok. Mindenesetre is ha a többiek rábólintanak akkor elindulok a középső járat felé, nem tudom, hogy miért pont ahhoz, de a lényeg az, hogy megyek és természetesen be is lebegek és első dolgom, hogy átvizsgálom a fel szerkezetét, hogy át lehet-e ezen is menni, avagy sem... A fény bizonytalanná tett.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Dr. Zield Jones Vas. 16 Jún. 2013, 03:20

Szeráf a szavainak megfelelően koncentrált, nem hagyta, hogy gondolatai elkalandozzanak az elmúlt idők történései miatt. Különleges mentális képességekkel nem rendelkezett, de az összpontosításra most is szükség volt. Ezzel a furcsa, lebegő mozgással lassan el is ért a vörösséghez társai vele együtt evickéltek a túlvilág levegőjében. Senki mást nem látott hármójukon kívül, de ez csak annyit jelentett, hogy még nincsenek látótávolságon belül. Kizárt, hogy az ellenállás emberei ne jöttek volna át megmenteni a világot.

Ahogy megérkeztek a vörös fény forrásához, közelről már látta, hogy az nem egyetlen, hatalmas épületből jön. Valami kráterszerű, de mesterséges képződmény volt itt és benne állt az építmény, ami olyan volt, mint Görögország ókorból maradt romjai, azok a színházak, amiket ilyen völgyszerű helyekre építettek. Az épület alá 3 bejárat vezetett és ezekből áradt a vörösség. Ha ezt rejtekhelynek szánták, akkor nem sikerült jól az álcázás, mert kilométerekről ki lehetett szúrni a fényt. Talán csapda, de egyelőre nincs jobb ötlet.

Pók el is indult a középső bejárathoz. Jól van, hadd menjen, gondolta Szeráf. Most már tud kiabálni is, ha mégis valami veszélyesbe fut bele, legalább megtudják.
- Szerintem az épületet is érdemes megnézni. A járatokba viszont egyesével menjünk! - mondta és nekilátott szemügyre venni az építményt. Jeleket, nyílást vagy bármilyen rejtett ajtót keresett és közben megnézte, ezen az anyagon is át tud-e menni. Ha nem talált semmi érdekeset, akkor a bal oldali járatot közelítette meg és ahogy haladt befelé, tapogatózott a falak felé, hogy áthatolhatóak-e. Nem tudta, hogy mit fog találni és hogy fog arra reagálni, de nem akart tétlenül állni.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Thorhalla Vas. 16 Jún. 2013, 09:21

Következő körváltás: 2013. június 19. (szerda)
 
Elődök földje 00120
 
2047. január 23. szerda – Az Elődök Földje (Főmágustorony előtt)
Résztvevők: Vera Sylen, Andrew Ramirez / Fekete Párduc, John Price, David Ethan, Jared Aaron Voice / Heka és Victoria Miller / Miss Amerika
 
- Jó kérdés – vette fel Vic David ötletére. – Próbáljuk meg.
A csapat közeledett, egészen közel értek, de még mindig nem volt itt senki és semmi. Ahogyan elértek a vörös fénybe azon a helyen minden olyan más volt, a képességek ugyan nem jöttek vissza senkinek, semmilyen formában sem, de a fényben nem voltak képesek lebegni a fiatalok, hanem a fény szinte a földre kényszerítette őket. Itt képesek voltak megállni a talajon és nem átmenni rajta. Ugyanígy, ha megpróbálják kitapogatni a falat, vagy a környezet szilárdnak vélt tárgyait rá kell jönniük, hogy valóban így van. Itt minden szilárd volt, de ha valaki eldobott valamit, az ugyanúgy beleolvadt a környezetbe, mint a fénytől távolabb és nem tudta újra felvenni az illető.
Innen már meglehetett jobban nézni az alagutakat, mind a négy máshogyan nézett ki. Az egyiknél az út és a falak koponyákból voltak kitéve, egy másik mintha angyalszárnyakat formált volna. A harmadik fegyverekkel, lándzsákkal, kardokkal, pajzsokkal és csak a negyedik volt rendes, ott nem volt a falba vésve semmi sem, mint az előző három esetében.
- Egyik biztatóbb, mint a másik – jegyezte meg a lány. – Melyiket próbáljuk meg elsőre?
 
Elődök földje 00120
 
2047. január 23. szerda – Az Elődök Földje (Genosha palota)
Résztvevők: Slade Hutchinson / Such, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / A Pók
 
Ahogyan elértek a vörös fénybe azon a helyen minden olyan más volt, a képességek ugyan nem jöttek vissza senkinek, semmilyen formában sem, de a fényben nem voltak képesek lebegni a fiatalok, hanem a fény szinte a földre kényszerítette őket. Itt képesek voltak megállni a talajon és nem átmenni rajta. Ugyanígy, amikor megpróbálták kitapogatni a falat, vagy a környezet szilárdnak vélt tárgyait rá kell jönniük, hogy valóban így van. Minderre Szeráf jött rá leghamarabb. Itt minden szilárd volt, de ha valaki eldobott valamit, az ugyanúgy beleolvadt a környezetbe, mint a fénytől távolabb és nem tudta újra felvenni az illető. Az épület teljesen átlagos volt, romos, már innen lentről is be lehetett látni az egészet. Senki és semmi nem volt azon a helyen, még a romokon sem volt felirat, vagy bármi ami utalt volna arra, hogy mi ez, vagy miért van itt.
Így, hogy itt voltam már meglehetett jobban nézni az alagutakat, mind a három máshogyan nézett ki. Az egyiknél az út és a falak koponyákból voltak kitéve, egy másik mintha angyalszárnyakat formált volna. A harmadik fegyverekkel, lándzsákkal, kardokkal, pajzsokkal, mind a három esetében a falakba vésték, domborműszerűen az ábrázolásokat. Egyik helyen sem látszott túl messzire semmi, úgy hat-hét méter távolság után a vörös fény miatt semmi sem volt kivehető.
 
Elődök földje 00120
 
2047. január 23. szerda – Az Elődök Földje (Madripoor)
Résztvevők (Madripoor): Laura Orrin / Suzuka és Simon Miklós / Tank009
 
A páros még mindig nem tudott dűlőre jutni egymással, de végül csak kiszúrták az alakot, aki ott volt velük.
 - A nevem már a múlté, jelenleg Író vagyok. Ti most az Elődök Földjére kerültetek. Kiválasztottak lettetek egy nemes feladatban – mondta.
Kivárt néhány pillanatot, amíg a páros tagjai reagálnak erre.
 - A segítsétek szükségeltetik, hogy megakadályozzuk a Föld és a világotok, a teljes realitás pusztulását.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Elődök földje Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Dr. Zield Jones Vas. 16 Jún. 2013, 12:45

Szeráf sejtése bevált, ez a hely más volt, mint ennek a furcsa túlvilágnak a többi része. Ameddig a vörös fény elért, már tapinthatóak voltak a tárgyak és a fiú is visszaereszkedett a talajra, már nem tudott lebegni, sem süllyedni. Ez azt is jelentheti, hogy ha itt valaki támadni akar, lesz rá lehetősége. Egyelőre senki mást nem látott. A szárnyas mutáns megvizsgálta az épületet. Nem voltak benne eldugott részek, már a járatoktól átlátható volt az egész és egyáltalán semmi különös nem volt benne. Pedig nyilván oka volt, hogy ide építették. A megoldás a fényt árasztó belső utakban lehetett.

Ahogy a járatok felé ment, látta, hogy az egyik szinte halálszagot áraszt, koponyák alkották az utat és a falakat. A másik falába angyalszárnyakat véstek domborműként, a harmadik pedig fegyverek ábrázolásával volt díszítve. Ha ezek a lényt elrejtő természetfeletti trió jelképei, akkor az angyal nyilván az Istené. Mephisto gyakrabban jár a Földön látható formában, úgyhogy talán az övé a fegyveres és a Sátáné a koponyás. Az is lehet, hogy egyáltalán nem így van. A bal oldali, koponyákból kirakott falú járatban indult el és ahogy tapogatta a falakat, itt is ugyanazt tapasztalta. Lépkedett a csontokon és a falak is érinthetőek voltak, ahogy haladt befelé a vörös fényben.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Bishop Vas. 16 Jún. 2013, 14:30

Sikerül leérnünk a kráter szerű szakadékban, még egy barlangot észreveszik, így már látom, hogy négy van összesen és nem három, előbb csak annyit láttam valamiért. A vörös fény környezetébe megváltozik minden, a tárgyak szilárddá válnak, újra lehet járni a földön és meg lehet érinteni a falakat, de a képességek nem tértek vissza, ezt le is ellenőrzöm azonnal. Utána az előttünk álló négy lehetőségen nézek végig.
~ Koponya, halál, szárnyak, angyalok, fegyverek, harcosok, és az utolsó, az üres. A fegyverek és a koponya kiesett, túl nyilvánvaló. Ez valamilyen próba lehet. 
Végül összeszedem magam és a gondolataim annyira, hogy kizárásos alapon az utolsóra, a teljesen sima falú járatra mutassak.
- Szerintem arra kellene mennünk. Nincs semmilyen jelölés a falán, talán az a legbiztonságosabb.
Megvárom a reakciókat, hogy a többiek egyetértenek-e velem vagy más véleményen vannak, mindenképpen a többség akaratát követem én is. De őszintén egyikünknek sem lehet fogalma arról, melyik a helyes út, talán van több is, vagy éppen egy sem. Megrázom a fejem, egy mindenképpen van, lennie kell.

Leérkeznek az ókori építményhez hasonló romokhoz, Szeráf alaposan megvizsgálja a helyet, Such csak figyel, messziről nézi meg a romokat, nem veszik el a részletekbe, az összképre koncentrál, hátha kirajzolódik valami a szeme előtt. De ez nincs így. Végül Pók is kinyög valamit és Szeráf is megerősíti, különválnak. Ő a fegyverekkel díszített út felé veszi az irányt, a bejáratnál megáll év végigsimít az egyik domborművön. Ez hozzá illik, ő szokott hasonlóképpen harcolni, mindig újabb és újabb fegyvereket teremt magának a régieket pedig eltünteti. Nem hiszi, hogy ennek bármi köze lenne a helyhez, csak egy gondolat, ami figyelmezteti, most nem fog tudni fegyvereket teremteni magának.
- Ez az enyém. - feleli majd határozott léptekkel besétál a fénybe.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Elődök földje Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.