Elődök földje

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Laura Slyen Hétf. 17 Jún. 2013, 20:22

Amint a fényáradat közelébe érünk, akaratlanul is süllyedni kezdek a levegőben, hiába akarnék a levegőben maradni, az a földre kényszerít, ami most mégis szilárd.
~ A vörös fény az oka. A vörös fényben minden ismét normális lenne? talán a képességeink is visszatértek.
Hogy meggyőződjek az utóbbiról a kezemre néztem, amin még mindig emberméretű körmök voltak karmok helyett. Megpróbáltam ismét megnöveszteni őket, de nem ment.
~Egy próbát megért.
Ahogy jobban megfigyelem a járatokat az első 3 falán mintákat fedezek fel.
~ Pokolra nincs kedvem jutni, a menybe pedig még nincs. tehát maradt az utolsó kettő. A fegyveres falú és a sima.
A társam felszólalására én is reagálom.
- Az biztos, hogy nem az első kettő a helyes út. De még így is ott az utolsó kettő. Már csak akkor lenne könnyebb a választás, ha bilincs is lenne vájva a 3. alagút falába, de így maradt a fifti fifti.
Döntsünk megfontoltan, merre is megyünk.
~Mert ha rosszat választunk lehet nem jövünk vissza.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Elődök földje - Page 2 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Elődök földje - Page 2 5000_Thanks_by_Mallemagic Elődök földje - Page 2 Mudch0 Elődök földje - Page 2 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Elődök földje - Page 2 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Elődök földje - Page 2 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Tank008 Kedd 18 Jún. 2013, 22:33

John Price 
Próbálom előhívni a képességeimet de ahogy közeledünk a barlanghoz ez még mindig képtelenség.
A fény árnyalat felől több út válik láthatóvá akárcsak egy útvesztőnél amely kissé zavart engem és megvolt győződve arról, hogy a csapatot is.
Végig nézem az út lehetőségeket de csak hosszas gondolkodásra jutok.
~Rossz, Rossz még rosszabb .... Nincs igazán ötletem és nem is érdekelt ez a választás így rábíztam a társakra.
- Nos nekem mindegy válasszatok úgy is lehet, hogy mindegyiken végig kell még ma mennünk...
Mondtam miközben megvontam a vállamat és vártam a reakciókat.


Tank009
A lány még mindig határozottan állítja, hogy nem akar átverni és egyre jobban kezdek neki hinni mivel csak 1 érv szólt mellette így bizalmam kb. semmi nem volt de a fegyveremet az új fiúra irányítom.
- Értem...
~Megint világ megmentés kinek gondolnak ezek ? Rosszabbak mint a jehova tanuk.... 
Elkezdem vakarni a fejemet és mivel úgy sem volt jobb dolgom azon gondolkodtam még akár bele is mehetek de csak akkor ha a mellettem lévő nő bele megy mivel nagyon furdalt a kíváncsiság igazat mond e... Ha nem akkor meg lelőhetem tuti siker...
- Felőlem, de csak akkor ha elmondod mi folyik itt !
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 29
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Reptile Szer. 19 Jún. 2013, 03:35

Nathaniel:
Közelebbről megtekintve eléggé átlátható maga az épület, aminek a romos látványa kissé megihlet, habár magam sem tudom, hogy mire, de így elnézve mintha ötleteket tudnék belőle meríteni valamihez... Ezt a furcsa érzést viszont kénytelen vagyok elhessegetni, ostobaságnak tartom, hiszen nem ihlethet valamire, amikor magam sem tudom, hogy mi az amire rávezetne a gondolat... Lényegtelen hát ezért. Ami fontosabb most, hogy a vörös fényben már nem tudunk lebegni, magához húz a padlózat, mintha ténylegesen gravitáció lenne itt, holott ez pusztán mágia is lehet, igaz ahhoz nem értek, csupán feltételezhetem, hogy annak is lehet ilyen hatása.... Talán tanulnom kéne azt is? Lehetséges lenne, hogy elég tudással vegyíteni tudnám a mágiát és a ma ismert modern technológiát? Nem látom kizártnak, bár az esélyek valószínűleg alacsonyak és az ilyesmi azért még odébb van, hiszen műszaki téren is van még mit tanulnom, még ha töretlenül is dolgozom rajta, s mennyi minden tanulnivaló vár még rám... Végül is, maga az élet nem más, csak tanulás.

Na de térjünk vissza ahhoz, ami fontos. A szétválással mindenki egyetért, nekem pedig a három, amúgy nem túl bizalomgerjesztő barlang... Járat közül talán a legbarátságosabb marad, habár ha rajtam múlna akkor nem ezt választanám, de szó nélkül indulok el és sétálok be a járatba, hátra sem nézek és nem aggódok, majdcsak lesz ami lesz, nyom nélkül igazából ennél jobb lépést valószínűleg nem tehetünk és ha pedig valami történne... Nos, jöjjön aminek jönnie kell, mindenképpen ki fogok jutni innen, legyen bármi is, hiszen még meg kell találnom a nővéremet.

Laura:
Tank végre leveszi rólam a fegyvert és így el is tudom neki búgni azt, amit akartam, így csak elégedetten simulok hozzá és óh... Bárcsak kettesben lennénk. Bárhogyan is, ama harmadik beszélni kezd, én pedig csak kicsit furcsállva biccentem oldalra a fejemet, bár az első szünetnél amit tart nem szólok semmit, csak várok, hogy folytassa, csak a legvégén hallatom a hangomat, amikor már biztos vagyok benne, hogy befejezte a beszédet.
- Hát... Oké benne vagyok, de miért pont mi? És miért nézek ki úgy mint egy ember? - Kérdem, miközben kinyújtom az egyik kezem és azt vizsgálgatom ismételten egy kis ideig... Furcsa, hiányoznak a karmok, azok kifejezetten tetszettek bizonyos okokból, ezekkel egyértelműen nehezebb marni és hát lássuk be, jól esik belemarni valamibe vagy valakibe aki érzi.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Sarah Szer. 19 Jún. 2013, 03:44

Közelebb érve a barlangokhoz földre kényszerülünk, nincs többet kellemes lebegés, ráadásul érintésre is szilárdak a tárgyak.
- Hát, ennyit a könnyű átkelésről. - Húzom el kissé a számat, de igazából ez bőven nem elég ahhoz, hogy elrontsa a kedvem. Innen legalább már alaposabban szemügyre lehet venni az előbb említett barlangokat és hát nem valami barátságosak, úgy értem koponyák, fegyverek és szárnyak, jó meg van egy aminek a falán semmi sincs és a szárnyak annyira nem néznek ki fenyegetőnek. Nem igazán tudom, hogy melyiket lenne tanácsos megpróbálni, bár ahogyan elnézem a legtöbben az üres falú felé húznak, de nem tudom, hogy miként érzek aziránt. Szóval... Ja.
- Nem is tudom... Annyira egyértelműnek és egyszerűnek tűnik, hogy a három rossz között van egy amelyiken semmi sincs és átlagos... Ha nem bánjátok, én inkább ezt választanám. - Bökök a fejemmel arra, amely járat fegyverekből van kifaragva, majd pedig, ha senki sem állít meg akkor barátságosan intek egyet a többieknek és besétálok az általam választottba, mint mondtam, csak ha senki sem állít meg, de kétlem, hogy bárki is megfog mert miért tenné bárki is? Csak aztán remélem, hogy nem csinálok most ezzel hatalmas hülyeséget... Nos, bízok a saját ítélőképességemben és feltételezem, hogy nem, ha meg mégis, akkor mi történhetne? Úgy értem az itteniek, akik amúgy még fel sem tűntek a színen, elvileg nem bánthatnak minket és a legtöbb amitől tartani kell, azok a csapdák, szóval ezek terén nyitva is tartom a szemeimet, de különösebb dologra amúgy nem számítok, nem aggódok különösebben.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Thorhalla Szer. 19 Jún. 2013, 10:34

Következő körváltás: 2013. június 22. (szombat)
 
Elődök földje - Page 2 00120
 
2047. január 23. szerda – Az Elődök Földje
Résztvevők: Vera Sylen, Andrew Ramirez / Fekete Párduc, John Price, David Ethan, Jared Aaron Voice / Heka és Victoria Miller / Miss Amerika
 
- Ha azt vesszük alapul, hogy Isten és a Sátán zárta be az entitást, és ez az ő útjukat jelöli ez a kettő – mutatott a sátáni és az angyalszárnyas helyekre. – Akkor lehet, hogy a másik kettő a csapda. Kár, hogy nincs itt Rachel, ő ismeri Mephisto gondolkodását azóta, hogy randizik vele!
Bólintott David-nek, hogy egyet ért vele a fegyverest illetően. Egyelőre kettő irányába állt a döntés, hogy a csapat egyik fele a sima egyszerű barlangot választotta volna, a másik pedig a fegyverest.
- Nos akkor melyik legyen? – kérdezte Vic újra. – Fegyveres, vagy sima. Nem örülnék annak, ha szétválnánk ebben a világban, főleg, hogy nem is ismerjük és szinte semmit sem tudunk róla.
 
Elődök földje - Page 2 00120
 
2047. január 23. szerda – Az Elődök Földje
Résztvevők: Slade Hutchinson / Such, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / A Pók
 
Szeráf elindult a koponyákkal teli úton, ahogyan belépett a barlangrészbe forróság csapta meg és kén szaga, mintha valóban a pokolban lett volna. Nyomasztó érzés telepedett a fiúra, és bentről a barlang mélyéből sikolyokat, rimánkodásokat hallott. A vörös fény miatt mintha köd lett volna nem igen látott előre, de a képek a falon úgy tűnt, mintha Mephisto gyerekkorát mesélték volna el. Azonban a Bibliával ellentétben ő egyszerre jelent meg Istennel, együtt voltak gyerekek, nőttek fel. Őt nem Isten teremtette, hanem az ikertestvére volt, a pontos ellentéte. A képekből legalább is ez derült ki egyelőre. Egyelőre egy sarokig jutott el Szeráf, itt az egész folyosó egy körlépcsővel haladt tovább lefelé a zajok pedig lentről egyre hangosabbak voltak.
Pók pedig jobb híján az angyalszárnyas részen indult el, kellemes és felemelő érzést érzett, ahogyan belépett ide. A távolban suttogást hallott, ami imádkozásra hasonlított. A falakon ugyanazt látta, mint Szeráf, csak épp Nathaniel Isten szemszögéből és nem Mephistoéból. Isten gyerekkorát mesélték volna el, amiről nem szól a Biblia és a Bibliával ellentétben ő egyszerre jelent meg a Sátánnal, nem az angyala lett az, együtt voltak gyerekek, nőttek fel. Ikertestvérek voltak, a pontos ellentétei egymásnak. A képekből legalább is ez derült ki egyelőre. Egyelőre egy sarokig jutott el Pók is, itt az egész folyosó egy körlépcsővel haladt tovább lefelé onnan pedig lentről egyre hangosabbak voltak az imádságra hasonlító hangok.
Such a fegyverest választotta és ezen indult tovább. A falakon ő is egy történetet látott. A lény, amit később bezártak erre a dimenzióba az előző univerzum maradványa volt, egy a Nagy Bumm előttről származó lény, a képek szerint ez pusztította el az előzőt, benne minden élettel kvázi Istent és Mephisto-t kivéve. A harcokat mutatják a képek, hogy miként harcolt ez a három entitás egymással és lényegében ezen harc alakította ki a ma ismert Univerzumot és ez szórta el az életet és a halált is magát. A harc által jöttek létre a Celestialok, a Halál, Galactus átka, az ősi istenek, a különböző dimenziók, amik ehhez a realitáshoz tartoztak. Eddig jutott a képekben Such, mert egy elágazáshoz ért. Egy körlépcső vezetett lefelé, illetve a vörös fényben előre is lehetett tovább haladni a folyosón.
 
Elődök földje - Page 2 00120
 
2047. január 23. szerda – Az Elődök Földje (Madripoor)
Résztvevők (Madripoor): Laura Orrin / Suzuka és Simon Miklós / Tank009
 
 - Nem én választottalak titeket e feladatra, hanem sokkal nagyobb erők – mondta. – Isteni lények jelöltek titeket erre. Ezen a világon nem működik semmilyen képesség, ezért nézel ki embernek.
Néhány pillanatra elhallgatott, majd közelebb lebegett a pároshoz.
 - Régen, amikor még semmi sem volt a világon, sem az univerzumnak a Sátán és Isten megvívott egy félelmetes lénnyel. Azzal, ami a Nagy Bummot okozta és az előző univerzumot elpusztította. Ez a lény, entitás képes arra, hogy ezt a mostanit is feleméssze, évmilliárdok óta alussza álmát egy börtönben, ebben a dimenzióban. Itt, ahol nincs képessége és nem árthat senkinek. Magneto, Thanos lányának, a Halál avatarjának segítségével tudomást szerzett a lényről. Ki akarják engedni innen, megidézni és ráengedni az univerzumra, hogy semmi se maradjon életben odakint. Magneto nem akar veszélyt az űrből. De ha kiengedik, semmi sem marad életben, sehol. Az univerzum újra elpusztul. Meg kell akadályozni, hogy mindez megtörténjen mielőtt még túl késő lenne.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Elődök földje - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Sarah Szer. 19 Jún. 2013, 13:13

Előkerül a Rachel randizik a sátánnal... A szerencsés, itt mindenkinek van valami köze az istenekhez vagy az alvilághoz, meg az uralkodókhoz, csak nekem nincs? Hát... Jó unalmas életet élek, a többiekhez mérten egészen átlagosat és így belegondolva ez a jövőmet is jellemzi. Pedig én is milyen szívesen vinnék randira egyet s mást, például Rachel nővérét, kifejezetten érdekes hölgynek tűnt, az már más kérdés, hogy két másik világból válogathat és itt úszik el minden, kár, igazán kár. No de akkor úgy néz ki, hogy még mindig nem indulunk mert én a többiektől függetlenül erre szeretnék menni és nem arra, erre pedig csak elmosolyodom.
- Nézd Vic, te magad mondtad, hogy az itteniek nem árthatnak nekünk, így tőlük nem kell tartani, most pedig attól, hogy erre szeretnék menni, ti nyugodtan mehettek arra, különösen óvatos leszek. - Mégsem vagyunk egymáshoz ragasztva, vagy igen? Nem rémlik és talán jól is esne most egy kis különlét a többiektől. Szóval Folytatom az utamat a fegyverekkel díszített barlangba és kíváncsian várom, hogy mi várhat odabent... Csapdák? Mégiscsak ellenséges élőlények? Vagy éppen halottak? Esetleg valami más? Fúrja az oldalam a kíváncsiság és ezúttal már nem igazán hagyom magam megállítani, maximum még köszönök a többieknek és hozzáfűzöm, hogy:
- Találkozunk a másik oldalon. - Mosolyogva és biztatóan, mert valószínűleg még mindig engem zavar a legkevésbé a helyzet. Talán túlzottan nemtörődöm vagyok? Hááát... Nem, csak ha a saját életemről van szó, azt nem féltem, a többiekét meg kell védenem, persze, de ha meghalok akkor max lekerülök égni a pokolba, nagy ügy, Rachel személyében legalább remélem, hogy lesz valaki aki látogat majd miközben naponta élve újra megsülök lassan a tűzben... Milyen jó beszédtémákat süthetne ki a helyzet... HAH szóvicc.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Bishop Szer. 19 Jún. 2013, 16:53

Victoria és Vera is hozzátesz a gondolatmenethez, de megoldást így sem találunk, csak találgatunk. Egy ideig én is elgondolkozok a hallottakon, de tény, hogy nem tudok még magamnak sem logikus választ adni és ez zavar. Egyszerűen túl sok a lehetőség a szimbólumokkal kapcsolatban.
~ Ide tényleg Rachel kellene, aki legalább ért ezekhez a dolgokhoz és akkor valamilyen vonalon elindulhatnánk. De most semmink sincs, arra pedig nehéz tervezni.
Végül a kérdést úgy látszik David oldja meg, kifejezetten határozottan választja a fegyverekkel kirakott utat, és mivel amellett már szólt egy vélemény ezért én is rábólintok.
- Rendben akkor menjünk azon. De nem válunk szét, túl kockázatos.
Ezzel el is indulok a járatba David után, még hátranézek, hogy a többiek jönnek-e. Ha még sincs egyetértés akkor maradok és szólok Davidnek is, hogy várjon. Bár jobban örülnék ha gyorsan döntetnénk és nem veszítenénk időt.

Such szépen lassan halad végig az úton, figyeli a képeket, kifejezetten érdekesnek találja mindegyiket, ez pedig ritka nála. A harc ami elpusztította az előző világot és létrehozta a ma ismertet, ahogy Isten és a Sátán együtt harcol a lény ellen, ez teljesen ellent mond a keresztény vallás alapjainak. Egy elégedett mosoly kerül az arcára, mindig is jó oka volt kételkedni a vallásokkal kapcsolatban és erre itt is a bizonyíték, mennyire tévútón járhatnak a valósághoz képest. Érdekesnek tartja magát a lényt, főleg az erejét, ha valóban ezt akarják most szabadon engedni, hogy Magneto érdekeit szolgálja akkor akár az egész világot elpusztíthatják, mert senki nem fogja tudni megállítani. Ezt majd a többiekkel is megosztja.
Az elágazásnál megáll, nem gondolkozik sokat, szépen megindul előre és figyeli a környezetét, ahogy eddig is.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Szehmet Szer. 19 Jún. 2013, 19:17

Ez a lebegő repülés dolog élvezetes volt. Heka kimondottan élvezte a gyors tanulást, amivel hozzá kellett szokni a másfajta közlekedéshez. Nem volt egyszerű. De olyan bonyolult sem, hogy kifogjon rajta, aki szerette a furcsa dolgokat, és új utakat megtapasztalni. Aztán szinte ki sem várva, hogy végre hozzászokjon az új helyzethez, szinte isteni jelként bukkantak a csapattársak a fároszra, mely e helyen vezette őket, hogy végül talányba forduljon.
-Milyen különös hely ez.-nézett Heka a lehetséges járatokba. A körítés látszólag magáért beszélt, mégis úgy vélte a fiú, hogy lehet valami csavar mégis, hogy félrevezesse azt, aki esetleg betör ide.. de mégis ki találhatná meg ezt a helyet?
-Olyan biztos, hogy a démoni és isteni út nem félrevezetés? -vetette fel aggályként Heka, majd hozzátett még egy kósza gondolatot.
-Könnyen lehet, hogyha ketten zárták be, két kiválasztottjuk kell ahhoz, hogy kiszabadítsa a szörnyet.- ha így állna a helyzet, és az ellenség helyében lenne, ő bizony kivárná, míg szétválnak, és külön külön csapna le a kiválasztottakra, hogy kikényszerítse a felszabadítást.- Kedvére való a dísztelen, egyszerű, mértékletes út volt, így pillantása azt méregette.
-Vajon szándékosan választanának szét minket?-egy.. négy. Nincsenek elegen hogy rendesen biztosítsák mindet.  
-Vajon.. itt vannak már az ellenségeink? Akkor.. be kell érnünk őket mielőbb, mert ha egy út is vezet ki innen, mire kifelé indulnának, a világra szabadították a szörnyeteget, de ha itt vannak.. merre indultak el? -a földre nézett. hagytak talán valami felfedezhető nyomot? Mégsem bámészkodott sokat. Kissé vonakodva, de követte a társaságot az oly idegen fegyveres járaton, ha ez volt a köz döntése.

_________________
Szehmet- főkarakter, Szfinx- Stefannal összeolvadt alak, EssEx- rádiós vagány, njk Heka- VH
Szehmet
Szehmet
Az Oldal Lelke

Hozzászólások száma : 444
Hozzászólások régi : 1172
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 11. szint - 30 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 08.
Age : 25
Tartózkodási hely : NewYork Piramis

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szer. 19 Jún. 2013, 19:32

A mutáns haladt befelé a halálhangulatú járatban. A képességei még itt sem tértek vissza. Elég hamar észrevette volna, már csak abból is, hogy a szárnyai újra megjelennének. Egyre nagyobb volt a hőség és valami szörnyű bűz áradt.
~ Sikerült volna a pokol egyik lejáratát megtalálni?
Szeráf nem volt ijedős, inkább magabiztos, időnként túlzottan is magabiztos. Most viszont végigfutott az agyán, hogy ha a Sátánnal találkozik, akkor mit fog csinálni és elég nyugtalan lett. Mephisto nem áll túl barátságos lény hírében, de ha mégis az, akkor is van valami terve, ami csak neki jó. Bár az Istennel sem járna jobban, az meg átlátna rajta...
~ Egyáltalán itt laknak ezek? Kétlem, hogy ennyire könnyű lenne őket megtalálni.

A furcsa vörös fény nem sokat segített a látásban, már inkább ködszerű volt. Annyit azért a fiú ki tudott venni, hogy a falak egy történetet ábrázoltak. Annyira egyértelmű képek voltak, hogy világos volt a történet: Isten és Mephisto testvérek voltak, nem Úr és Bukott Szolgálója. Persze, hogy ezt is csak azok az ostoba emberek találták ki. Még a világ eredetét is meghamisítják egyszerűségükben. A két ősellenség is volt gyerek és együtt nőttek fel, de egymás ellentétei voltak a domborművek szerint.
A barlang mélyéből sikítások, jajkiáltások és kétségbeesett hangú könyörgéseket lehetett hallani. Szeráfot nagyon emlékeztette a helyzet a jövőbeli eseményekre. Ott is blokkolták a képességeit és egy ilyen vesztőhelyfélébe került. A hőséget és a tüzet szerette és jól bírta, legalábbis mutánsként. Itt más volt a helyzet.

Mikor egy körlépcső tetejéhez érkezett, két választása volt: kimegy és keres egy másik járatot, ahol talán az Isten birodalmát találja vagy magát a lényt. Esetleg őrködik kint és egyedül néz szembe az ellenállás embereivel, ha megérkeznek. Ekkora fényt biztos ők is kiszúrtak.
Teljesen összezavarodott, futottak a lehetőségek a fejében. Itt talán egyből fogságba esik. Ha az Istennel fut össze, az elpusztítja vagy ide küldi. De ha azt a lényt megtalálja, akkor sincs garantálva semmi. Talán elpusztul a világ és először az hal meg, aki kihozza a pusztítót. Ha viszont semmit nem csinál, akkor az ellenállók támadják meg. Esetleg őket becsalhatja ide és ha nem jutnak ki, akkor egy kicsivel könnyebb lesz majd az életük. Amíg a megőrült Zyro fel nem forgatja...
Egyiknek sem látta sokkal több értelmét, mint a másiknak. Itt világokat mozgató erők működtek, amik számára ő csak egy hangya volt. A szívére hallgatott és úgy döntött, hogy ha már tűzgyűjtónak született, akkor irány a Pokol! Mephisto-nál legalább láthat néhány nyomorult embert szenvedni, ez is jobb a semminél...
Elindult lefelé a lépcsőn.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Laura Slyen Szer. 19 Jún. 2013, 19:44

A többiek csak találgatnak, ahogy én is. Végül David lép és elindul a fegyverekkel mintázott járatban, két társunk pedig a nyomába ered. Én is utánuk megyek, de előbb még meggyőződöm arról, hogy nem követ -e minket senki se az ellenség közül, mert könnyen lehet, hogy csak arra várnak, hogy besétáljunk, aztán pedig bezárják a járat száját és mi többé nem jutunk ki.
Amint meggyőződtem, hogy nincsenek ellenségek a közelben én is belépek a járatba, szorosan követve a társaimat. Az út közben nem érek a falakhoz, és figyelek a talajra is.
~ Nem lenne jó ötlet belelépni a csapdába. Nyugi, te gyáva macska, nem lesz gáz. Szedd már össze magad.
Bíztatom magam, majd már kissé bátrabban haladok tovább a járatban, amiben továbbra is figyelek, mindenre és mindenkire.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Elődök földje - Page 2 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Elődök földje - Page 2 5000_Thanks_by_Mallemagic Elődök földje - Page 2 Mudch0 Elődök földje - Page 2 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Elődök földje - Page 2 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Elődök földje - Page 2 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Jajjmár Pént. 21 Jún. 2013, 03:39

Egy pillanatra eltakarom a szememet és reflexszerűen hajolok el a fehéredés elől. El fog tartani egy darabig, hogy megszokjam a kényelmetlen szituációt. Damianre nézek, majd magamra, csak mi maradtunk színesek, az egész tetves környék negatívba öltözött. Mint valami morbid karácsonyi dekoráció.
- Ilyen tarkán nem lesz egyszerű vegyülni... - Csúszik csak ki a bohóc megjegyzés, miközben végig tekintek a felszerelésemen. Még szerencse, hogy eddig is ilyen ódivatú fegyvert használtam. Se képesség se technika. Én leszek itt a francos aduász... Megmentjük a földet! Ja.
- Nincs metro, sétálhatunk a toronyhoz... - Kezdem fancsalin, majd biccentek a megfelelő irányba a Szellemnek és én el is indulok a kis múltidéző túránkra. Ha jól tudom neki se lesz egyszerű kör, mint X tékozló fiú...


//Kicsit rövid lett, de bele kell még jönnöm megint a kariba:D//
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Tank008 Pént. 21 Jún. 2013, 08:20

John Price
Ezek az alagutak szinte már játszanak a türelmünkkel és semmi alapunk sincs amiről eltudnánk indulni. Halkan el is kezdek töprengeni magamba majd kicsit ki is fejtem mire jutottam a többieknek amíg ők hangosan gondolkodtak.
- Nos valószínűleg a legtöbben a fegyveres ajtót választanák mivel abba rejlik a lehetőség, hogy fegyverre bukkanunk azonban a másikon csak egy egyszerű barlang van amely akár be is omolhat és pont a túlzott egyszerűsége miatt lehet csapda viszont ugyanezen elvan akár a másik is csapda lehet hisz az is nyilvánvaló választás lenne sőt az is lehet, hogy a csapda készítő is csak találomra bökött rá egy egyik barlangra és csapdákat helyezett rá így én azt mondom elindulok a fegyveres barlanghoz aztán meglátjuk, hogy mi lesz... Ellen vetés?
Ha nem szólalt fel senki elindultam a fegyveres barlang szerűség bejáratához és be is léptem rajta ha tehettem. Persze ha valaki követni szeretett volna azt bevártam de ha senki nem ragaszkodott ahhoz, hogy elsőnek lépjen be akkor beléptem én ha betudtam.Tank009
Az első mondatra rögtön felkapom a fejemet és próbálom az láthatatlanságomat bekapcsolni amely nem sikerült így rögtön válaszolok is erre a mondatára próbálva.
- Mit jelent az, hogy nem működnek a fegyverek legalább még működnek ?!
Félre állítom magam mellől a lányt és próbálom egy fába vagy akármibe amit látok elsütni a fegyveremet. A mesét végig hallgatva csak vakarom kissé a fejemet majd ismét felelek.
- Na jó akkor tehát ez volt az a bizonyos "Nagy BUM" de ők előtte, hogy keletkeztek, hogy lettek Istenek vagy mik amikbe amúgy meg sem merem jegyezni, hogy nem hiszek...
Még akkor is ateista maradnék ha személyesen találkoznék eggyel és olyan pólót horda amin én vagyok az Isten felirat áll....
- Persze megint Magnetonak kell keverni a szart a világ uralom nem elég neki kész nekem 8 ha ellene megyünk harcba akkor segítek.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 29
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Danny Long Pént. 21 Jún. 2013, 14:49

Nem volt időnk csatlakozni az X-ekhez, mielőtt a váltás megtörtént volna. Pár pillanatig csöndben nézek végig a negatív világon, hagyom, hogy a ború és a sötétség behatoljon az agyamba, és kissé elterpeszkedjen ott. De ez nem tart sokáig, hamarosan Samre nézek, és egy biccentéssel jelzem neki, hogy mehetünk. A képességem hiánya aggaszt, de sosem voltam az az ember, aki csak arra hagyatkozik. Csendben haladok Arzenál mellett, figyelve a környezetem, hogy mikor bukkan fel valami veszély. Közben keserű gondolatok járnak a fejemben. Az X-mennel való újabb találkozás felidézi a borzalmakat, amik elindítottak azon az úton, amin most haladok. Azt, hogy az idealizmusuk miatt halt meg a családom. De tényleg van értelme ezen elmélkedni. Nem tudtam, és valószínűleg soha nem is fogok tudni megbocsátani nekik, de azt nem engedhetem meg magamnak, hogy az én haragom miatt veszélybe kerüljön a világ. Minden figyelmemet a feladatra kell összpontosítanom, és együtt kell dolgoznom bárkivel, bármilyen nehéz is lesz. És végtére is az ellenfelünk sokkal gyűlöletesebb az X-mennél. Meg kell állítanunk Magnetot egyszer, s mindenkorra!

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Reptile Szomb. 22 Jún. 2013, 03:31

Laura:
Érkezik egy felemás válasz, amire többet várnék mert... Nem igazán indokolja meg a miértet és a másik miértet, ami mind a két kérdésemben benne van, úgy értem oké, nem ő választott minket, hanem nagyobb hatalmak, ezt pedig egy nagy körítéssel elénk is tálalja egy " ki hitte volna " kategóriás történettel, ezt pedig el is fogadom, mert... Jó nem feltétlenül hiszem el, de oké, erre maga sem tudja a választ, hogy miért mi, legalább is feltételezem. De a másik, hogy miért úgy nézek ki, mint egy ember. Persze nem szakítom félbe, de amint végzett, neki szegezem ismételten a magam kérdéseit és remélem, hogy ezúttal sikerül többet mondó választ kicsikarni belőle, mert az előzőkkel nem mentem túlzottan sokra, legalább is egy téren biztosan nem.
- Értem, nem működnek a képességek... De ez nem válasz, miért nézek úgy ki, mint egy ember, amikor nekem semmi közöm az emberekhez? Genetikailag alapjáraton gyíkok családjából származok. - Na meg persze van egy másik és amúgy talán fontosabb kérdés is, de efelett nem tudtam elsiklani, a természetem egyszerűen nem engedte, de most, hogy ezen túl vagyok, jöhet a fontosabb része.
- Mellesleg... Szép történet meg minden, de mi garantálja, hogy igaz, és hogy nem te próbálsz minket rávenni arra, hogy kiengedjük azt a valamit? - Hiszen... Végül is ő honnan tudhatná, hogy mi volt olyan régen, ha valóban ez történt mert megmondom őszintén én nem vagyok egy vallásos ember, soha életemben nem foglalkoztam a hittel, legalább is eddig nem, amire emlékszem, de szerintem azelőtt sem, egyszerűen nem találtam a cuccaim között ezzel kapcsolatos dolgokat, szóval nem látok benne logikát, hogy ha valóban léteznek ilyen dolgok, akkor azok mi alapján választanának engem ilyesmire... Persze ha mégis igaz, akkor meg megtisztelve érezhetem magam, azt hiszem.

Nathaniel:
Hátra tekintgetés nélkül, töretlenül haladok előre, egészen addig, amíg el nem fog valamiféle kellemes érzés, és meg nem hallok valamiféle halk suttogást... Ez pedig egészen hamar bekövetkezik, tehát nem igazán tettem többet pár lépésnél megállás nélkül... Lényegében az első lépés után megállok, persze pár másodperc után folytatom az utamat. Nem hittem volna, hogy bármi is történni fog, de megvallom őszintén, az a felemelő és könnyed érzés ami valamiért átjár, megnyugtat, ez pedig, a nyugodtság érzete nem igazán szerves része az életemnek, amióta Laura eltűnt, most viszont erre könnyebb gondolni, elfogadni... Nem, még mindig nem fogom, de könnyebb ezen gondolkodni. Ahogyan haladok, természetesen feltűnnek a képek a falakon, amiknél meg is állok és alaposan átvizsgálom őket.
~ Isten élete?... ~Furcsának érzem, hiszen sosem voltam vallásos, most mégis olyan egyszerű elhinni, hogy egy ilyen entitás létezhet, ez talán főleg annak is köszönhető, hogy megjártam egy démonokkal teli síkot, amire még mindig nem szívesen emlékszem és valószínűleg soha nem is fogok. Mindenesetre is a képek összeraknak egy egészen komplett történetet a talán legismertebb vallás két végletéről, aminek szégyen vagy sem, de most nem jut eszembe a neve, talán ha megerőltetném magamat se jutna eszembe, mert világ életemben nem foglalkoztam ezekkel. Egyszerűen csak... Alap tudás, hogy a két véglet, az isten és a sátán. Szóval a gyerekkoruk lenne, legalább is az egyiké mindenképpen. Végül elérek egy lépcsőhöz, ahonnan már erősebben lehet hallani az imádkozást... Hát, csak remélem, hogy nem fog valami belerángatni egy kellemetlen helyzetbe ami ezzel kapcsolatos, mert nem igazán tudnék vele mit kezdeni. Mindenesetre is folytatom az utamat lefelé a lépcsőn, mivel másfelé amúgy sem tudok menni.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 22 Jún. 2013, 11:48

Következő körváltás: 2013. június 25. (kedd)

Elődök földje - Page 2 00120

2047. január 23. szerda – Az Elődök Földje
Résztvevők: Vera Sylen, Andrew Ramirez / Fekete Párduc, John Price, David Ethan, Jared Aaron Voice / Heka és Victoria Miller / Miss Amerika

- Az itteniek nem is, tőlük nem is tartok, de mi van azokkal, akik hasonlóan kerültek ide, mint mi? – kérdezte Vic.
A társaság végül is elérkezett a fegyveres barlang bejáratához és elindult azon befelé. A falakon ő is egy történetet látottak. A lény, amit később bezártak erre a dimenzióba az előző univerzum maradványa volt, egy a Nagy Bumm előttről származó lény, a képek szerint ez pusztította el az előzőt, benne minden élettel kvázi Istent és Mephisto-t kivéve. A harcokat mutatják a képek, hogy miként harcolt ez a három entitás egymással és lényegében ezen harc alakította ki a ma ismert Univerzumot és ez szórta el az életet és a halált is magát. A harc által jöttek létre a Celestialok, a Halál, Galactus átka, az ősi istenek, a különböző dimenziók, amik ehhez a realitáshoz tartoztak. Eddig jutott a képekben a csapat jó néhány perc séta után, mert végül egy elágazáshoz értek. Egy körlépcső vezetett lefelé, illetve a vörös fényben előre is lehetett tovább haladni a folyosón. Úgy tűnt, hogy a folyosón tovább is hasonló domborművek vannak, míg a lépcső leginkább márványhoz hasonlított és ott a falak egyelőre teljesen simának tűntek.

Elődök földje - Page 2 00120

2047. január 23. szerda – Az Elődök Földje
Résztvevők: Slade Hutchinson / Such, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / A Pók

Such tovább haladt előrefelé, ahol a történet folytatódott, háborúkról szólt, sokat ismert a fiú a történelemből. De voltak olyanok is, amiket más világokon vívtak. Egyetlen egy közös volt bennük, mindegyik helyen a bezárt entitás vízhangja, kivetülése fertőzött meg embereket és ezek robbantottak ki háborút. A képek szerint minden háborúhoz, ami a realitásban történt neki köze volt. Az utolsó képek pedig a falakon a harmadik világháborút mutatták itt a Földön. És egy női alakot végül, akire ez nincs hatással, hogy ki lehet nem tudja, de van, valahol a Földön, a Pokol és a Menny között félúton. És Such végül egy hatalmas kétszárnyú márványajtóhoz érkezett meg, ami csukva volt.
Szeráf lefelé ment a lépcső gránitból volt kivésve, már nem márvány, mint fent. Leérkezve a korábbi nyomasztó érzés csak erősödött. Odalent pedig nem a pokol várta, csak ugyanúgy egy folyosó végig, mint odafent. A falakon szenvedő emberek, ezek a képek adták ki a hangokat, a sikolyokat, könyörgéseket. Ahogyan számított rá némileg a fiú a pokol történetét mesélte el, hogy miként formált igényt a lelkekre Mephisto, hogyan nőtt a hatalma és lett az a hatalmas démonúr, aki manapság is volt. A képek alapján kiderült, hogy egyetlen ellenfele van Istenen kívül, aki könnyedén megölhetné, egy lány, a saját lánya, akit egy angyal szült neki. Végül a folyosó végén egy hatalmas kétszárnyú zárt ajtóhoz érkezett meg Szeráf, ami csukva volt előtte.
Pók lefelé haladt, odalent a vörös fényt számára az aranyfény váltotta át, a falakon mesés szobrok, angyalokról, ezek imádkoztak, de mégis domborművek voltak csak, nem élők. A menny királyságából voltak itt képek, hogy mit érdemel ki az ember, ha úgy él, ahogyan a Biblia törvényei tanítják, hogy a Kánaán fogja őt várni, ahol az időnek nincs jelentősége. Képek, hogy Isten és a Sátán többször összeszólalkoztak, de háború nem volt, a köztes világra elvileg egyik sem léphetne, nem avatkozhatna be, de mindkét fél kijátssza mindezt. Egy kép a folyosó végén, a Sátán elcsábít egy angyalt és teherbe ejti, a gyermek a mennybe kerül és ott nő fel, de démoni ereje is van. Ő az egyetlen a Sátánon kívül, aki végezhet Istennel. Ezek voltak a záró sorok és végül Pók a folyosó végén egy nagy kétszárnyú ajtóhoz ért, ami csukva volt előtte.

Elődök földje - Page 2 00120

2047. január 23. szerda – Az Elődök Földje (Madripoor)
Résztvevők (Madripoor): Laura Orrin / Suzuka és Simon Miklós / Tank009

Tank odébb tolta Laura-t és elsütötte a fegyverét. Vagyis csak sütötte volna, mert egy kattanást lehetett hallani és nem történt semmi sem, pontosan olyan hatása volt az egésznek, mintha kiürült volna a tár. Egyszerűen nem működött a kézifegyver. A lény megcsóválta a fejét és láthatóan megvonta a vállát is.
- Nem tudom, hogy miként lettek azzá – mondta. – Mi csak az e világi történéseiket figyeljük és követjük nyomon. Attól kezdve, hogy ez a hely, az Elődök Földje létrejött. Köszönöm társaim nevében is, hogy segítséget nyújtasz nekünk, akik nem képesek beavatkozni.
Mindezek után Laura-ra nézett.
- Talán Isten, vagy a Sátán ajándéka, hogy így nézel ki és nem pedig egy tényerényi gyíkként, ahogyan nem lennél a hasznukra – állapította meg. – Én egy Író vagyok, e sík lénye, egyszer ember voltam, mint a fiú – pillantott Tankra. – A halálom után kerültem ide, hogy figyeljem a világ eseményeit, ez a rendeltetésem, a célom, így élek tovább és figyelhetem családomat is, hogy mi történik velük. Ha az a lény kiszabadul ők is meghalnak, minden. Mi elvesztjük „létezésünk” célját és meghalunk. Miért akarnám szeretetteim és saját halálomat is ifjú hölgy?

Elődök földje - Page 2 00120

2047. január 23. szerda – Az Elődök Földje (New York)
Résztvevők: Damian Long és Samuel Corner / Arzenál

A páros úgy döntött, hogy elindulnak a torony fel. Az első, ami feltűnt nekik, hogy vigyázniuk kellett arra, hogy ne maradjanak a talajon, mert elsüllyednek benne, és ugyanígy képesek voltak az e világi tárgyakon, és mindenen átmenni. Lebegniük és így kvázi repülniük kellett ahhoz, hogy haladni tudjanak. De ezt minden nehézség nélkül, némi koncentráció és gyakorlás útján megtudták tenni. Mindezt pár percig kellett gyakorolniuk, de igazából nagyon hamar rá lehetett erre érezni. Ennek köszönhetően valószínűleg egy idő után magasabb helyre kerülnek, hogy mégse kelljen épületeken áthaladni. A magasból szinte teljes New York belátható volt. mindenhol ugyanez a fekete-fehérség látszott csak, bármerre néztek. A „tenger” felől azonban valami vöröses fényt pillantottak meg, vagyis arról, ahol ennek kellett lennie a rendes világban.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Elődök földje - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Sarah Szomb. 22 Jún. 2013, 12:01

Ahogyan indulok, a többiek követni kezdenek, minek hatására megtorpanok és kissé megfáradtan tekintek rájuk.
- Hogy ti milyen... Ragadósan tapadósak vagytok... Értékelem én de nem rémlik, hogy össze ragasztottak minket valamiféle ipari ragasztóval. - Végül is elmosolyodom, de ténylegesen nem tetszik, hogy nem lehetek kicsit egyedül a gondolataimmal, pedig nekem ritkán van olyan kényszeres érzésem, hogy most erre szükség van és most erre szükség lenne, szóval ja, eléggé kellemetlen. Mindenesetre is a falon érdekes művészi alkotások vannak, amik úgy tűnik, hogy egy harcot vázolnak fel, méghozzá a sátán és isten, meg annak az izének a harcát amiről még mindig nem tudjuk, hogy micsoda, de ha jól értelmezem a képeket, akkor nem nagyon kéne kiereszteni a csodabestiát. Mellesleg az egész úton semmi egyéb különlegességet nem csinálok, nem igazán idegeskedem csapdák miatt, vagy ilyesmi, meg ha valaki támadni akarna, valószínűleg ugyan olyan messziről látna meg minket, mint ahogyan mi is őt. A lényeg, hogy nem igazán szólalok meg, csak nézelődök mert még mindig nem olyan kifejezetten kellemes, ha nem hagyják egyedül lenni az embert egy kicsit és az elmúlt pár hétben olyan szinten össze voltunk már amúgy is ragasztva az edzések meg a többi miatt... Na mindegy. Elérkezünk egy elágazáshoz, lehet tovább is menni, illetve lefelé, ki tudja, hogy merre mi van, nekem pedig nincs kedvem megint választani, mert akkor arra indul meg megint mindenki és ahhoz megint nincs sok kedvem, szóval nekidőlök a falnak és várom, hogy dűlőre jussanak, közben pedig a járat maradék részét nézem és elmélkedek a magam dolgain, bár így, hogy rájuk is figyelni kell annyira nem megy.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szomb. 22 Jún. 2013, 14:32

Kemény kőből faragott lépcsőn vezetett az út lefelé és egyre kellemetlenebb volt. Egy másik folyosóban végződött a lépcső és Szeráf meglátta, honnan jönnek a hangok. A szenvedő embereket ábrázoló domborművekből jöttek a nyögések és a kiáltások.
~ Valamiféle élő épület lenne ez? - gondolta magában és igyekezett a falaktól lehető legmesszebb, középen menni, hogy ha a hangokat kiadók a karjukat nyújtják felé, akkor ne érjék el. Ez olyan volt, mint egy múzeumi tárlat a pokolról. Szeráf látta, hogyan vált Mephisto a holt lelkek urává. Az egyik jelenet azt ábrázolta, hogy a Sátánnak lánya lett egy angyaltól és ez a lány elég hatalmas volt ahhoz, hogy megölje az apját.
~ Ennyi. Ott se tiszták a játékszabályok.
Azon azért elgondolkozott, hol lehet most az a lány? Ő lenne, akit ki kell szabadítani? Arról nincs szó itt, hogy az Istent is meg tudná ölni, de könnyen lehet, ha mindkét oldal erejével rendelkezik. És a képek szerint ő az  egyetlen ellenfél Istenen kívül. A történetet elmesélő domborműveket nézegetve a folyosó végére ért, ahol egy zárt ajtó fogadta. Szeráf nézte, hogy van-e rajta zár, kulcslyuk vagy mágia tartja-e becsukva. Körbenézett a falakon is, hogy nem lát-e olyan jelenetet, amiben szerepelne ez az ajtó.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Bishop Vas. 23 Jún. 2013, 17:29

Terv szerint együtt maradunk és így megyünk be az alagútba. Oldalt a falakon képek vannak, amikből rájövök, hogy ez a lény sokkal hatalmasabb annál mint amit én először feltételeztem, vagy amit fel tudnék egyáltalán fogni. Mindenképpen meg kell állítanunk. Olyan erők harcoltak ellene, amik ma a leghatalmasabbak és így is csak a világok pusztulásának árán tudták megállítani. Tényleg igazak lehetnek azok a pletykák, amik arról szólnak, hogy Magneto is csak egy báb, ilyet még ő sem akarhat, hogy minden elpusztuljon, ez már túl sok. Magamban gondolkozok és tépelődöm, hogy mi történik ha mégsem sikerül, ekkora hibát nem engedhetünk meg. És ahogy ezt teszem kezdem érezni, hogy nem vagyok már teljesen jól. A megjegyzésen azért jót mosolygok.
~ Nem tetszik ez, nagyon nem, egyetlen dolog amit felhasználhatunk Magneto emberei ellen, hogy őket is megpróbáljuk meggyőzni, hogy ez öngyilkosság. Nem számít ha Magneto ezt akarja, hogyha ők nem teszik meg. De erre meg nem alapozhatunk, túl elvetemültek ahhoz a testvériség tagjai.
Kicsit felzárkózok Davidhez és szemügyre veszem a két utat.
- Esetleg most lehetne szó különválásról. Vagy továbbra is maradjunk együtt? Nekem mindegy, én lefelé venném az irányt, de jobb ha ti találjátok ki.
Ha szétválunk akkor én lefelé veszem az irányt, ahogy mondtam, ha együtt maradunk akkor pedig a többiek tervei alapján indulok el.

Such folytatja az utat, egyenesen, az a legkönnyebb és számára ez a lényeg, hogy ne a rögös utat járja, azt sose szerette. Ahogy tanulmányozza tovább a falba vésett jeleket, rájön, hogy a lény minden háborút manipulált a világon, már az idők kezdete óta. Érdekesnek találja, hogy még egy másik síkba zárva is ennyi ereje legyen, pontosabban lehetősége, az erejében nem kételkedett csak a módszereibe. Mivel ezeket nem tudta behatóbban tanulmányozni, az előtte álló ajtót vizsgálja meg. Alaposan végigméri minden centiméterét. Különleges jelet, utalást keres rajta, vagy esetleg egy kart vagy zárat, bármi ami hasznára lehet. Ha ilyet nem talál vagy nem tud vele semmit kezdeni akkor lassan közelebb lép az ajtóhoz, óvatosan megérinti és megpróbálja kinyitni. Egyelőre nem biztos a következő lépésben, ezért ha nem tudja kinyitni az ajtót, akkor a falakon lévő képekben keresi a megoldást.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Laura Slyen Hétf. 24 Jún. 2013, 23:24

Miközben végighaladtunk a folyosón, egy történetet szemlélhettünk meg. A sok kép és szimbólum között végül körvonalazódott bennem a történet, amit a falakon lévő képekből állt össze. Miközben a képeket néztem, a környezetemre is figyeltem a szemem sarkából. Nem akartam, hogy bármi meglepetés is érjen minket, főleg most, hogy nincs senkinek semmilyen képessége sem.
Pár perc múlva egy elágazáshoz értünk, vagy egyenesen mehettünk volna tovább, vagy pedig lefelé egy csigalépcsőn.
Mielőtt döntöttem volna megpróbáltam gyorsan megnézni a túloldali, de még innen látható képeket is. Miután ezt megtettem a többiekhez fordultam.
- Ne váljunk szét. Nem lenne túl sok esélyünk két 3 fős csapattal. Mit gondoltok merre menjünk? Nekem valami az súgja, hogy lefelé kell mennünk, de ha tovább akarunk művelődni történelemből akkor haladjunk tovább.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Elődök földje - Page 2 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Elődök földje - Page 2 5000_Thanks_by_Mallemagic Elődök földje - Page 2 Mudch0 Elődök földje - Page 2 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Elődök földje - Page 2 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Elődök földje - Page 2 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Reptile Kedd 25 Jún. 2013, 03:15

Laura:
Magyarázkodás, köszöngetés, majd pedig nekem magyarázgatás, amire csak oldalra biccentem a fejemet. Kétlem, hogy ez valamiféle ajándék, vagy hogy egy tenyérnyi gyík lennék amúgy, hiszen oké, mutálódás következtében lettünk azok, amik vagyunk, de ez lényegében csak gyorsított evolúció, Tank sem lett majom, még ha el is tol magától... Csak legyünk ezen túl, megkapja még ezért a magáét, természetesen semmi komoly formájában, attól még mindig bírom a fejét és végül is tesztelni akarta csak a fegyvert. Az utolsó kérdésre elmosolyodom.
- Ne vedd sértésnek, de vannak olyan elmebetegek, akik minden pusztulásában lelik az örömüket. Persze nem feltételezem, hogy te ilyen lennél. - Még... Mert eddig egészen normálisan viselkedett, leszámítva az egész hátborzongató részét. Amúgy meg nem tudom, hogy minek ecseteli nekem a dolgokat amikor egyszer már lényegében beleegyeztem a dologba, még egyszer kérdés nélkül úgysem fogok rábólintani mert ha már egyszer ezen túlestünk, akkor nem fogom megint ugyan azt eljátszani, mint az előbb, nem is tudom, talán a lustaság miatt... Talán. Fel kell tennem egy kérdést, ami talán végre előrébb lendítheti ezt az egész helyzetet.
- Szóval... Hogyan és merre tovább? -

Nathaniel:
Ahogyan lesétálok a lépcsőn, a vörös fényt hamarosan felváltja az aranyszín, ami sokkalta barátságosabbá teszi az amúgy már alapvetően barátságos helyet, ráadásul megvan a kántálás, vagy imádkozás forrása... Imádkozó szobrok, nem igazán tudok mit mondani rá, úgy értem... Imádkozó szobrok, persze, nem keresek benne logikát, pedig mindenben szokásom, mert minden mögött van logika, de ha egy dolgot megtanultam a természetfeletti dolgokkal kapcsolatban, hogy azokban nem feltétlenül éri meg logikát keresni, vagy erre időt pazarolni. Mindenesetre is megérintem a domborműveket, legalább is az egyiket az arcán, habár kétlem, hogy bármi történni fog, a kíváncsiság mégiscsak nagy úr és rávesz, hogy " hátha lesz valami érdekes" alapon cselekedjek... Mindenesetre is alaposabban szemügyre véve még a dolgokat, vannak itt képek amik bizony eléggé szép látványt nyújtanak de még ha ez valóban így is van... Én nem érezném jól magam egy gondtalan helyen az idők végezetéig, legalább is nem látom valószínűnek, persze amíg nem tapasztaltam nem tudhatom, persze soha sem fogom tapasztalni, ez az élet rendje és ez maga az élet is, megoldásra váró problémák csavaros sorozata. Lényegében ezekkel többet nem is foglalkozok, az összetűzés az alsó és a felső világ között jobban érdekel, de az sem mond igazából sokat, az viszont érdekes, hogy mind a két fél kijátssza a szabályokat. Végül csak eljutok az utolsó képig, ami a sátán és egy angyal nászáról, na meg az abból születő, mindkét félre veszélyes fattyúról szól... Érdekes, érdekes, de nem foglalkozok vele többet, inkább szemügyre veszem az előttem lévő zárt ajtót, majd pedig egy kevés, indokolatlan nézelődés után megpróbálom kinyitni és tovább haladni, ha nem nyílna, akkor visszafordulok és egy emelettel fentebb folytatom az utam.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Tank008 Kedd 25 Jún. 2013, 08:29

JOHN PRICE:
Ahogy befele sétálunk a csapattal folyamatosan nézem a barlang rajzokat amelyek az egész evolúciónk születését ábrázolják azaz nem pont ezt hanem maga a mindenség okát.
Na jó gondolatban szinte egy szót sem hittem a dolgokból hisz nem is nagyon érdekeltek sosem ezek a történetek inkább a fizikába hittem mint holmi Istenekbe és azoknak harcába.
Bárhogy is a történetet próbáltam ahogy csak tudtam megjegyezni hisz nem véletlenül voltak valószínűsítem ott mikor megint egy elágazáshoz érünk rögtön be is ugrik, hogy a megoldás biztos a rajzokba lesz de aztán látom, hogy a rajzok folytatódnak az egyik oldat míg a másik út teljesen irracionálisan jelenik meg előttünk. Hirtelen fogalmam nem volt mi értelme van még egy útnak itt lennie valahogy vonzott azokhoz a lépcsőkhöz a kíváncsiság. De csak azért mert 2 út volt és az egyiken szinte már eddig is jöttünk. Társaim közül is volt aki hasonlóan gondolkodott hisz én sem akartam túlzottan szétválni és lefele is akartam menni tehát úgy gondoltam bedobom a "szavazatomat a közösbe".
- Ne váljunk szét azt mondom de mindenkinek a szíve joga és lefele mentem ...
Megindulok majd felteszem a szokásos kérdésemet.
- Ellen vetés ?
Ezt sosem ellenségesen teszem fel inkább olyan ha van jobb ötlet hallgatom mert én sem tudom.


TANK009:
Naná, hogy nem működik a fegyverem hiába próbáltam azt kétszer, háromszor is elsütni még a tárat is kivettem kibiztosítottam a fegyvert úgy is elsütöttem megnéztem a golyókat benne elkezdtem nézni felhúzva hátha valami rugó gond van vagy akármi nézem hátha elromlott ami ilyen karbantartás mellett nehéz lenne de biztos ami biztos szemeimmel már szétszereltem. Mire megköszönte a részvételt már csak bólintottam és tovább fabrikáltam a fegyveremet magamba morogva. A lány kérdésire is ad megint egy kissé ködös választ majd a lány is kérdez de valószínűsítettem ezúttal tőlem.
- Nem tudom mennyit tud rólam hisz eddig a pillanatig én magáról sem tudtam vagy arról, hogy maga tud rólam még mindig nem győzött meg, hogy ismerne engem hisz ha tudja, hogy mivel foglalkozom könnyen találhat az alvilágban rólam információt ... De lelövöm a poént a fegyver kell a munkámhoz.
Mondom kissé idegeskedve mikor a fegyverem az átnézés és tárcsere után sem sül el.
- Kész ez bemondta az unalmast legalább a késem működik vagy az meg elvan csorbulva ?
Vártam a hölgy válaszára a kérdést szintén.
~ A hölgybe volt valami fura még pedig az, hogy tényleg út tesz mint aki ismerne és nem is teszi ezt rosszul talán igazat mond ?!
Viszont az előbb észrevettem, hogy mindenki repked ebbe a világba vajon én is tudok? Ki is próbáltam hátha sikerült egy méterrel feljebb emelnem magam.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 29
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Thorhalla Kedd 25 Jún. 2013, 10:08

Következő körváltás: 2013. június 28. (péntek)

Elődök földje - Page 2 00120

2047. január 23. szerda – Az Elődök Földje
Résztvevők: Vera Sylen, Andrew Ramirez / Fekete Párduc, John Price, David Ethan, Jared Aaron Voice / Heka és Victoria Miller / Miss Amerika

- Még később is visszajöhetünk megnézni, hogy fent mi van, de egyetértek, hogy ne váljunk szét – értett egyet Vic is.
Közös döntéssel a csapat lefelé indult a lépcsőn. Azon hamar leértek minden nehézség nélkül, ahol úgy tűnt a történet folytatódott, háborúkról szólt, sokat ismert a társaság a történelemből. De voltak olyanok is, amiket más világokon vívtak. Egyetlen egy közös volt bennük, mindegyik helyen a bezárt entitás vízhangja, kivetülése fertőzött meg embereket és ezek robbantottak ki háborút. A képek szerint minden háborúhoz, ami a realitásban történt neki köze volt. Apró rajzokkal végig ez volt ábrázolva, hogy nagyon sok fajt és kort ábrázolni tudjon, évmilliókat felölelve. Az utolsó képek pedig a falakon a harmadik világháborút mutatták itt a Földön. És egy női alakot végül, akire ez nincs hatással, hogy ki lehet nem tudja, de van, valahol a Földön, a Pokol és a Menny között félúton, az ábrázolás Andrew, David és Vic számára ismerős, de főleg a két fiúnak. Ők már találkoztak azzal a lénnyel, Rachel nővére volt az, Mephista. És a csapat végül egy hatalmas kétszárnyú márványajtóhoz érkezett meg, ami csukva volt.

Elődök földje - Page 2 00120

2047. január 23. szerda – Az Elődök Földje
Résztvevők: Slade Hutchinson / Such, Michael Ark / Szeráf és Nathaniel Orrin / A Pók

Szeráf középen haladt, de azok a falakon csak szobrok voltak, semmi sem kapott utána, nem próbálta megragadni a fiú szerencséjére.
Mindhárman az ajtó elé érkeztek közvetlen közelre, hogy körbenézzenek ott, hogy mi lehet arra, miként lehet kinyitni a hatalmas ajtókat úgy, hogy nem volt ott semmilyen kilincs rajta, vagy bármi, amivel jelezni lehetne azt, hogy ők megérkeztek. néhány pillanatig kellett csak az ajtó előtt várakozni, mert az magától hangos nyikorgással kezdett megnyílni, majd erős fény csapott ki belőle ölelte körbe a fiúkat.
A következő pillanatban ismét fekete-fehérségben álltak, vagyis lebegtek egy domb tetejétől alig félméternyire, egymás mellett és egy tájra néztek le, ahol egy szivárvány hasította végig az eget, és a saját színeiben pompázott. A távolban pedig egy villanást láttak, majd két alakot feltűnni egy távolabbi dombon.
Elődök földje - Page 2 Raif

Elődök földje - Page 2 00120

2047. január 23. szerda – Az Elődök Földje
Résztvevők (Madripoor): Laura Orrin / Suzuka és Simon Miklós / Tank009

A tárcsere után sem működött a fegyver és láthatóan mégis minden rendben volt a fegyverrel, semmi sem sérült meg benne, vagy ment tönkre. Egyszerűen csak nem működött. A kés megvolt, és ha Tank ellenőrizte, akkor még működött is, éles volt és vágott is, már ami a jelenleg is szilárd dolgokat jelentette.
- Köszönöm, hogy segítettetek – mondta az alak.
Ezzel valamilyen furcsa vöröses fény ölelte őket körbe. A következő pillanatban ismét fekete-fehérségben álltak, vagyis lebegtek egy domb tetejétől alig félméternyire, egymás mellett és egy tájra néztek le, ahol egy szivárvány hasította végig az eget, és a saját színeiben pompázott. A távolban pedig egy dombon három alakot tudtak kivenni.
Elődök földje - Page 2 Raif

Elődök földje - Page 2 00120

2047. január 23. szerda – Az Elődök Földje (New York)
Résztvevők: Damian Long és Samuel Corner / Arzenál

Ugyanaz, mint az előző körben.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Elődök földje - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Bishop Kedd 25 Jún. 2013, 15:04

Mindenki egyetért abban, hogy együtt kell maradnunk és lefelé kell mennünk, ennek örülök, nem kell azzal vesztegetnünk az időt, hogy új tervet kovácsoljunk és mindenkit meggyőzzünk. A lépcsőn leérve a falakon az ábrák és rajzok sorozata tovább folytatódott. Végül az utolsó rajznál mintha felismerném a nőt a képen, legalábbis a történet alapján nagyon nagy valószínűséggel Rachel testvéréről van szó. Megerősítést várva David-re tekintek, majd ha bólint akkor megjegyzést teszek.
- Ezt majd közölnünk kell Rachelel is. - többet ehhez felesleges hozzáfűzni, aki tudja mire gondolok az ennyiből megérti, aki pedig nem ismeri még a csapatot, annak nem most kell elmagyarázni. Az előttünk lévő kapura koncentrálok, megnézem milyen anyagból van és elkezdek rajta csapdára utaló jeleket keresni, egy furcsa jel, kar, vagy akármi ami gyanús lehet. Ezután pedig azt próbálom kitalálni, hogyan is lehet kinyitni.
- Lehet csapda és ha kinyitjuk aktiváljuk. Vagy egyáltalán nincs semmi a másik oldalon, de ezt csak akkor tudhatjuk meg ha kinyitjuk.
Ha a többieknek nincs jobb ötlete, akkor én megpróbálom nagyon óvatosan, szépen lassan kinyitni, minden kis neszre figyelve, hátha még időben észreveszem ha baj van és megtudom fogni az ajtót.

Such pár percig keresi az ajtón és a képeken a jeleket, de nem talál semmi használhatót, nincs is rá szükség, az ajtó magától kinyílik és ismét fényesség következik. Egy dombon találja magát, megint a szürke környezettel körülvéve, csak egy színes szivárvány tér el mindentől, az vonja magára a figyelmét. A társainak biccentéssel jelez, majd ismét elfordul tőlük, nem tudja, hogyan kerülhettek egyszerre ide, de nem is keres logikus választ egy ilyen törvényekkel rendelkező túlvilágon. A lényeg, hogy most itt vannak.
- Láttatok ti is jeleket a folyosók falán igaz? Feltételezem nektek nem ugyanaz volt, mint amin én mentem végig. - csak ennyit mond, többet nem fűz hozzá, se azt, hogy ő mit látott, és nem is kérdezi, hogy a többiek mit láttak. Majd később, amikor hasznára válhat. Két alakon akad meg a szemem, egy jó ideig figyeli őket, főleg azt nézi, hogyan mozognak, merre indulnak, mit tesznek. Nem mutat rájuk csak a fejével bök feléjük.
- Az ellenállás csapatához képest kevesen vannak. Szeráf?

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Danny Long Kedd 25 Jún. 2013, 16:20

Elindulok, de rögtön tapasztalom, hogy a fizika törvényei nem úgy működnek, mint rendesen. A talaj nem tart meg, minden lépéssel mélyebbre süllyedek benne, de nem mintha folyékonnyá vált volna a beton a lábam alatt, hanem egyszerűen nincs ott! Nem telik el sok idő, amíg rájövök, hogy képes vagyok felemelkedni. Ha látom, hogy Samnél is minden stimmel, elkezdek egyre magasabbra emelkedni. Hamarosan a felhőkarcolók magasságából nézem a kifordult színvilágú várost. Abból az irányból, ahol a tengernek kéne lennie, vöröses fényt látok. Kérdően nézek Samre, bár nyilván ő sem tud többet, mint én. Talán arra lehet, amit keresünk? De előbb a Főmágus torony felé indulok meg a levegőben. Nem szólok semmi, valahogy nincs hangulatom a beszédhez. A hely nagyon erős hatással van rám, olyan ez, mint a rosszkedv, ami esős időben tör rá az emberre, csak sokkal erősebb. Ráadásul azért indultam, el, hogy a múltam kísérteteivel találkozzak. Ez sem derít igazán jókedvre.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Sarah Kedd 25 Jún. 2013, 19:20

Szóval mint mondtam, végig várom csendben, hogy a többiek kierőszakoljanak magukból valamilyen továbbhaladási tervet, de fájdalmasan lassan megy. Mindenesetre is megindulunk lefelé, végre, odalent pedig sok, de nagyon sok háborús kép fogad minket. Van, amit felismerek, persze, ami a Föld történetével kapcsolatos annak a nagy része megvan, de vannak itt olyan dolgok is amiket korábban nem is láttam, ráadásul mindenért ez a csoda fenevad vonható felelősségre... Hmm, ha ezt ilyen egyszerűen el lehetne magyarázni az embereknek. A legérdekesebb mégis az egészben, egy olyan személy képe, aki úgy tűnik, hogy erős kivételt képez ez alól a... Hogy is mondjam, átok? Nevezhetem ezt átoknak? Hát legyen, szóval aki látszólag kivételt képez ez alól a háborús átok alól. Szélesen elmosolyodom, majd pedig biccentek Andrewnak, mert nem lehet nem leolvasni a tekintetéről, hogy megerősítést vár, ami miatt pedig ezen csak mosolyogni tudok, az nem más, mint...
~ Pár perce pont rajta gondolkodtam, micsoda véletlenek vannak a világban... És így már az a maradék, amúgy is vészesen kevés esélyem ami talán lehetett volna is elszállt nála. ~ Óh, ezek a Wilcox nővérek, az élet komoly problémái. Oké ez egy picit tényleg zavar de mit is tehetnék ez ügyben én mint ember, az egyik a sátánnal randizik, a másik meg egy félistennő... Hát, fogjuk rá, de akkor is, hogy a francba lehet ilyen magasra tenni azt a nemlétező lécet? Na jó ezen nem éri meg gondolkodni mert olyat teszek, ami nem rám vall és felcseszem magam... De akkor is... Nos legalább az egyikre próbálok úgy vigyázni, mintha valami rokonom lenne, hálából is meg egyéb okokból is... Na jó, foglalkozzunk azzal is, ami számít. Az ajtó lehet, hogy csapda megjegyzésre csalódottan dörzsölöm meg a homlokomat.
- Ez csak egy elcseszett ajtó. Értem én, hogy ismeretlen terület, meg minden, de ne sz@rjátok már össze magatokat egy ajtótól. Ha valami csapda lett volna itt, akkor abba már úgyis belebotlottunk volna, mert a domborművekben elrejteni a legkönnyebb az ilyesmit.- Legalább is nekem az tűnik logikusnak, hogy ha csapda akkor az a folyosó részen van, nem pedig beleágyazva egy ajtóba. Oké persze, nem kizárt, de eddig sem botlottunk bele semmi ellenségesbe, miért pont most történne meg mindez? És miért van az, hogy én vagyok az egyetlen a csapatból, aki nem paranoiás? Oké nem az egyetlen, de majdnem.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Elődök földje - Page 2 Empty Re: Elődök földje

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.