A Múlt Elveszett Napjai

Go down

A Múlt Elveszett Napjai Empty A Múlt Elveszett Napjai

Témanyitás by Morsus Kedd 03 Szept. 2013, 01:22

A realitás eltört. Az X-men 2024-ből visszamentek a múltba és megpróbálták segíteni az eredeti csapatot, hogy megállítsák Apokalipszist, már az első támadásnál. A terv során Serena a realitás őrzője elkésik és már nem tudja megállítani a hősöket. Az amúgy is instabil világ teljesen újra formázza magát az események szerint.
Apokalipszis meghalt, Wanda él, Gideon kilövi a rakétákat kitör az atomháború, a mutánsokat vádolják meg az egésszel és minden ország összefog ellenük. A háború végére a faj a kihalás szélére került. Az utolsó erődjük a keleti parti katonai bázisra zuhant Hajó, a rejtélyes celestal technológiát használó gép, amivel Apokalipszis érkezett 40 éve. Ennek a romjait alakították egy erőddé a mutánsok az utolsó harcvonallá egy elveszett háborúban. A mutánsok emlékeznek rá, hogy ott voltak az eseménynél, de elfelejtették, hogy hogyan kerültek akkor oda. A sok év után már nem is tűnik fontosnak...

A kaland célja egyszerű. A hadseregeket hozó játékosok megpróbálják kiirtani a mutánsokat, akik ellenállnak. Közben persze megy tovább a történet, de ez legyen meglepetés. ha valaki nem vállalja az alter énjét akkor az karakter nem is fog szerepelni. Mivel a világ kényszerből változott meg így kényszerből változtak a karakterek is.

A kalandra két helyen jelentkezhetsz:
1. Katonaságként, akik majd megpróbálnak betörni és végezni a mutánsokkal. nektek ez egy elégé nyíltan stratégiai játék lesz. A kreditjeid a fő karakterednél minden verseny, szintlépés és jutalom kredittel együtt számítandó.
Kredit/egység:
0,5 kredit: egy egyszerű katona rohampuskával, pisztollyal, 4 gránáttal és egy késsel.
0,5 Kredit: Nehéztüzérség (puska, rakéta vető hat rakétával, 4 plasztikkal, késsel), orvos (orvosi felszerelés, sokkoló, kés, pisztoly)
1 kredit: Tank, harci helikopter, vadászgép
1. kredit: Mesterlövész. Sima katona tankon oldalát is átlövő puskával a rohampuska helyett)
3 Kredit: Exonim. Speciális őrszem mech-ek. Egy pilótás lépegető robotok, amiknek a két karján egy-egy géppuska és egy-egy energia ágyú van. Az ágyuk egy körben egyszer tudnak lőni. A sugár feltud robbantani egy tankot. Maguk a gépek több rakétát túlélnek.
A Múlt Elveszett Napjai Exonim_Sentinel


2. A mutánsok. Új karaktert nem hozhatsz csak azok,a kik az előzőn játszottak kaphatják meg az előző kalandban látott karakterük alter verzióját, de van pár mutáns, akik túlélték a kalandot és ők ingyen elvihetők a kalandra.

Ingyenesek:
- Edward Hellstorm gyerekei
A Múlt Elveszett Napjai X-Men_%28Lobe%29_%28Earth-616%29_002
Hellstorm 40 évig volt a múltban ennek során öt gyereke született. Mivel szabad kezet akarok adni csakis a jelmezük színe szerint jelölöm őket így a jelentkezők nevet is adhatnak nekik és teljes hátteret. Én csak az erejüket szabom meg.
- Lila
Szuper erős ellenállás, a bőre túl vastag kisebb sebzéseket meg se érez. Az ereje 7 tonnás és képes hatalmasakat ugrani. 20 méteres távokra 4-5 méteres magasságokba.
- Vörös
A szemeiből vörös energia sugár csap ki, ha koncentrál. A sugár nagyon erős és mindent elporlaszt idővel.
- Arany
A csontjai üresek és szárnyaival képes repülni, de csak egy nagyobb vadászmadár sebességével.
- Kék
Képes a testét jégé alakítani, ahogy mindent, amivel érintkezik. Csak érintéssel tudja lehűteni a dolgokat.
- Narancs
Sebezhetetlen bőr. A nő bőrét semmiféle külső hatás nem tudja áttörni, de egy nagyobb sebzés így is roncsolhatja a izmokat és a csontokat a testében.
Az előző kaland túlélőinek.
- Jonah Wright (Tyranis)
A bolygó utolsó telepatája. Egy omega szintű telepata, aki a múltban ragadva az egész életét leélte és küzdött. A csaták során eltört a gerince és soha többé nem tud majd a saját lábára állni,d e a kitartása csak nagyobb lett. Kiváló lövész és stratéga.
A Múlt Elveszett Napjai Charles_Xavier_%28Earth-616%29_002
- Rachel Grey/Főnix (Laura)
Jean lánya. Teletnetikus ereje van,a mit amikor használ egy tűz aura jelenik meg körülötte és a telentikus formák, amiket alkot mind látható lángba borulnak. Ez akaratától függően égethet is vagy pusztán látvány lehet.
A Múlt Elveszett Napjai 500px-Jean_Grey_%28Earth-1610%29_from_Ultimate_Comics_X-Men_Vol_1_19
- Hood (Zield)
Logan majdnem 40 év után súlyos harcokat élt túl. A fém csontjait elvesztette egy csatában és a regenerációja nem a régi, de a modora megmaradt.Idővel még Kardogat is elfogadta a környezetében. Mára általában kapucnis kabátjában szótlanul járja a romok közti falakat, magányosan.
A Múlt Elveszett Napjai James_Howlett_%28Earth-807128%29_from_Fantastic_Four_Vol_1_561_page_15
- Magnus (Bishop)
Higanyszál fia. A harminc éves fiú, Magneto örököse és annak az erejét is örökölte. Pietro Maximoff II. avagy Magnus, mágneses mutáns, képes parancsolnia fémeknek és akarata szerint formázni azokat. Képes teremteni egy speciális vörös fémet, ami pontosan annyira erős, mint amennyire ő koncentrál rá. Csak nagyon alap formákat tud belőlük alkotni (kocka, téglalap, gömb, stb), de bármikor képes megidézni ezt a fémet pusztán a levegőmolekulákból is.
A Múlt Elveszett Napjai 177286-65711-magnus
- Skarlát Boszorkány (Thorhalla)
Wanda elvesztette a lábát a harcban, de ettől csak erősebb lett. Idővel kitűnő tanár és mentor lett belőle. Ő a realitás legerősebb varázslója és mára már könnyedén uralja a realitás torzító erőit, bár napok óta kellemetlen fejfájás kínozza őt. ismeretlen okokból vagy 30 éve egy percet sem öregedett.
A Múlt Elveszett Napjai 1580073-nomore1
- Kardfog
Victor látva rakétákat kijózanodott és az X-mennel tartott évtizedébe került, de a csapat már megbízik benne és tagként kezelik. A harcok során elvesztette a látását, de mivel az rézékei messze ember felettiek így ez nem okozott neki annyi gondot.Hasonlóan, mit Logan az ő regenerációja is meggyengült, de még mindig jobb, mint az övé, mert neki nem kell napi szinten küzdenie az adamantium mérgezéssel.
A Múlt Elveszett Napjai 1153946-daisy2
A Múlt Elveszett Napjai 1628478-1620843_x_men_forever
- Amelia (Serena)
Eredetileg a tallus hordozó Serena, aki pontosan a sík törésekor érkezett meg és emiatt a világ vele együtt tört el. Mivel a világ nem tudta hova rakni így csak beintegrált az univerzumba. Jelenleg az Uni-erő birtokosa és keresi a hibát, amit érzékel a rendszerben. Amelia pacifista és nem segíti a háborút csak a Hajó rendszereit tatja fent ellátásért. A csapat ismerete szerint Serena egyszer érintkezett az uni-erővel, ami két személyé szakította őt. Az érett és békés nővé, aki az Univerzum kapitánnyá vált és felvette a Amelia nevet és Serenává...
Képes kommunikálnia hajóval és megkérni dolgokra, lényegében ő az örökre elveszett vezérlőközpontja a gépnek.
A Múlt Elveszett Napjai 597089-ldrafae2
A Múlt Elveszett Napjai 3257312-explosion002
- Serena (Serena)
A világ eredeti Serenája (egészen a szakadásig). A lány képességei eltorzultak amikor az uni-erőve találkozott. Az ereje változásai után egy vadabb és kegyetlenebb emberé vált, akit a harcok végleg megváltoztattak. Serena vörös szemű, sötét bőrű lényé vált, aki képes regenerálódni, ha hegyes fogaival mások vérét issza. A karmai kardfogéval versenyeznek és a lány nem fél őket használni, a szaglása jobb, mint Logan vagy Victoré. Gyakorlott kés forgató és utcai harcos. Ő a két lábon járó baj.
A Múlt Elveszett Napjai 921251-515px_mutant_x_vol_1_7_002
- Vízió (Teddy)
A fiatal mutáns a robbanás után Wanda akaratából lett újra teremtve egy örök formában. Egy fém testben. Teddy teste nem érez semmit a bőre egy tiszta nyers fém, ami sehol sem fellehető. Hasonló, mint kolosszusé, nincsen szüksége ételre vagy italra, de képesség a sűrűségét változtatni így szellemként járni és bármin áthatolni, vagy különösön ellenállóvá válni és 75 tonnát (maximum) megemelni.
A Múlt Elveszett Napjai 3202073-10.+the+vision

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

A Múlt Elveszett Napjai Empty Re: A Múlt Elveszett Napjai

Témanyitás by Morsus Kedd 03 Szept. 2013, 01:33

Azok, akiknek tetszik a karakterük itt már írhatnak is vele:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2078-x-erod-a-mult-elveszett-napjai-realitas#34183

Ide azok jelentkezését kérem, akik nem vállalják, akik még kérnek az ingyen njk mutánsokból vagy most először kérnének. A biztonság kedvéért elmondom, aki már a mutáns oldalon van az nem hozhat hadsereget. vagy az egyik leszel vagy a másik. hadseregre ÁLLANDÓAN lehet jelentkezni ameddig a sztori tart.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

A Múlt Elveszett Napjai Empty Re: A Múlt Elveszett Napjai

Témanyitás by Morsus Csüt. 12 Szept. 2013, 17:19

Hadsereget játszókat várok a kalandra!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

A Múlt Elveszett Napjai Empty Re: A Múlt Elveszett Napjai

Témanyitás by Vron Csüt. 12 Szept. 2013, 22:57

Jövök hadsereggel.

Felállás (22 kreditből):
17 Katona (8,5 kredit)
5 Nehéztüzérség (2,5 kredit)
4 Orvos (2 kredit)
2 Mesterlövész (2 kredit)
2 Tank (2 kredit)
2 Helikopter (2 kredit)
1 Exonim (3 kredit)

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Múlt Elveszett Napjai Empty Re: A Múlt Elveszett Napjai

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.