Lakókocsi-park

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Lakókocsi-park - Page 2 Empty Re: Lakókocsi-park

Témanyitás by Mariah Vas. 14 Márc. 2021, 15:50

Karakter: Mariah Temple/Killer Queen
Helyszín: Bogárfészek


Mariah terve csúfos kudarcba fulladt, ami nem kis mértékben húzta fel a skót leányzót. Igaza volt, a gubó túl szűk volt Killer Queen használatához, bár azt nem hitte volna, hogy ennyire. A részleges kiengedés ráadásul bonyolultabbnak tűnt, mint hitte, így semmire se jutott.
~ K-rva bogarak, meg a k-rva nyálkájuk. ~ Mariah magában megfogadta, hogy nem fog kesztyűs kézzel bánni a bogarakkal, ha egyszer kijut innen.
~ Kés nincs nálam, a táskámat pedig nem érem el. Mit tegyek? ~ Mariah újból megtapogatta a gumis anyagot, amit valószínűleg nem tudott volna bombává alakítani. Próbálkozni azért lehet, de a lány elméje inkább egy B-terv körül forgott.
- Valaki ki tudna szedni innen? - tette fel a kérdést a többi "túsznak", tekintve hogy a legtöbbjük már kijutott valahogy. Mariah pedig nem akarta saját magát felrobbantani, vagy túl nagy zajt csapni a további kísérletezéssel.


Öltözék: Sportcipő, farmernadrág, póló, és kapucnis felső. Mindegyik vörös színű.
Felszerelés: Némi apró a jobb farzsebében. Doboz cigaretta és öngyújtó a kabátjában, egy pakli tarot kártyával együtt.
A táskájában, ami a hátán volt, egy doboz darts nyíl, pár toll, és egy marék matrica található.

_________________
Lakókocsi-park - Page 2 20210214
Mariah
Mariah
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 25
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2021. Jan. 20.
Tartózkodási hely : Morioh Cho

Karakteradatok
Főkarakter: Mariah
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Tyler, Niteris and Heidi H. H. Hoffman like this post

Vissza az elejére Go down

Lakókocsi-park - Page 2 Empty Re: Lakókocsi-park

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 19 Márc. 2021, 11:06Kree Invázió 14 – Nem a barátaink – Létezik megoldás?

Ismeretlen helyszín


Résztvevők: Aina Bennet, Mariah Temple / Kirā Kuīn, Jason Liam Norman, Heidi H. H. Hoffman, Niteris,Dr. Marwyn Meinhard Malburg

Lakókocsi-park - Page 2 QlEcMEr

Idő: 2032. március 1., ismeretlen idő
Helyszín: Ismeretlen helyszín, bogárfészek
Cél / Feladat: Kideríteni a dolgokat és megszökni.
Résztvevők: Aina Bennet | Mariah Temple / Kirā Kuīn | Jason Liam Norman |
Heidi H. H. Hoffman | Niteris | Dr. Marwyn Meinhard Malburg
Egyéb információk:


Az első, ami történt, mit mindenki látott, hogy Aurora kiteleportált, eltűnt innen, magára hagyva a többieket.

Jason biztonságosan megérkezett a talajra végül. A csontok nem tűntek túl élesnek, de néhány levedlett kitinpáncélszerűség széle annál inkább, így ezt sokkal könnyebb volt használni. ugyanez volt igaz arra, hogy rá lehetett állni az egyik páncélra és azzal ki tudta vágni Aina gubóját, mert ő volt az egyetlen, aki még el sem tudta kezdeni a kiszabadulást. A truyit nagyjából le lehetett szedni, bár egy része makacsul ott maradt. A telefon működött, de térerő nem volt.

Heidi is letörölte magáról a nyálkát, már amennyire ez lehetséges volt, mert helyenként azért ott maradt a ruhákon. Sérülés nem volt a lányon; a telefonja pedig működött, bár térerő nem volt rajta. A nap ugyanaz volt, mint legutóbb, 2032. március 1., és este 11 óra, a helyi időzóna alapján. Így nagyjából fél nap volt az, ami kiesett a lánynak.

Aina parancsa után a lélek csöndben maradt, majd miveel nem igen volt más választási lehetősége, válaszolt is, bár abban sem volt nagy segítség.

- Nem tudom, sétáltam az utcán, hazafelé munkából… és utána maga kezdett beszélni hozzám. Mit jelent a felderítés, milyen távolságon és hogyan?

A parancs ellenére is ezeket kérdezte, a lélek egyébként öltönyben volt, aktatáskával a kezében; egy bürokrata, a legrosszabb fajta… közben Jason is megérkezett ide, aki kivágta a gumót, amiből kifolyt az anyag és a végén Aina kimászhatott belől alul.

Niterisnek éppen emiatt a tanácsok adása után csak egyetlen személyt kellett kiszednie, a szomorú tény az volt, hogy egyértelműen mutáns lehetett, vagy más képességgel rendelkező, mert ő volt, aki a robbantott korábban. Így Niteris segítségével Mariah is szabad lett.

Így végül mindenki szabad volt, mire Mariah is kiszabadult, és eddigre tudott mindenki más is az önmaga megtisztításával végezni. Térerő senkinek sem volt, az egyik lány távozott, még nem ért vissza, de legalább a bogarak sem voltak itt…

Lakókocsi-park - Page 2 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lakókocsi-park - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Tyler, Niteris and Heidi H. H. Hoffman like this post

Vissza az elejére Go down

Lakókocsi-park - Page 2 Empty Re: Lakókocsi-park

Témanyitás by Niteris Vas. 21 Márc. 2021, 19:23

LÉTEZIK MEGOLDÁS?

- Egyet se félj, kedves idegen, kit soha életünkben nem láttunk! Kihúzunk a pácból. - mondta Niteris, mikor meglátta, hogy éppen kit is tervez kimenteni. Ezt követően szépen letette a földre, és sűrű (és igen diszkrét) kacsingatások közepette elhátrált.
Ám de jaj! A mélyen tisztelt doktor úr őszinte sajnálatára a legígéretesebb mutáns leány eltűnt, amíg Mariah megmentésével voltak elfoglalva. Hiába forogtak jobbra-balra, sehol nem lelték. Ifjú korára való tekintettel nem gondolták volna, hogy biztonságba tudná magát teleportálni. Ha meg mégis megpróbálkozott vele, és nem volt kivételesen erős, könnyen kárt tehetett magában. Igen sajnálatos lett volna. Dr Malburg utálta, amikor selejtes alanyokat kellett hazavinnie. Majdnem annyira, mint amikor egyáltalán nem vihetett haza alanyt...
A bánkódás viszont még várhatott. Niteris született vezető volt ugyanis, és jó példát kellett mutatnia a következő nemzedéknek. Visszasétált hát az ifjú Heidihez (ki már sokkalta tisztább volt, mint pár perccel korábban), és megosztotta vele legújabb bölcsességeit.
- A leány, akit kihúztunk, nagyon megbízható - mondta halkan - Ha összevesznénk a csúnya gonosz mutánsokkal, ő lehet, hogy mellénk állna. A másik kettő is nagyon ismerős... de most nem tudnánk megmondani, hogy kicsodák. Te találtál valami fontosat?
Miközben a páros válaszra várt, alaposan megszemlélték a járatokat. Nem voltak éppen bogárszakértők, de az otthoni hangyáikat gyakran nézegették, így bíztak benne, hogy valami hasonlóságot felfedezhetnek. Elvégre miért is lenne bármi különbség az űrbogarak és a földi hangyák között?


A hozzászólást Niteris összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 22 Márc. 2021, 17:40-kor. (Reason for editing : Niteris)
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Thorhalla, Tyler and Heidi H. H. Hoffman like this post

Vissza az elejére Go down

Lakókocsi-park - Page 2 Empty Re: Lakókocsi-park

Témanyitás by Heidi H. H. Hoffman Vas. 21 Márc. 2021, 21:05

- Haza? Miért nem az összeset? – Nem, nem érdekel, hogy ki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli, de milyen menő lenne már, ha az összes összejönne! Lehetne vele hencegni a suliban.
- Igenis – húzom ki magamat, bár nem tudom, milyen ügynök dolgokat tudnék alkotni. Merre van a kijárat egyáltalán? Ez nem a minecraft, hogy nekiáll az ember felelé ásni és reménykedik, hogy nem ömlik rá a láva.
Abban a szent pillanatban, mikor meglátom, hogy mennyi az idő, egy halk krokfjorden hagyja el a számat és első gondolatom az, hogyha megtudja Nagyi, hogy még ébren vagyok, akkor kitekeri a nyakamat és rántottát csinál a Doktor golyóiból. Csak a második, hogy már biztosan tudnak többen az eltűnésünkről, hála annak, hogy milyen későre jár az idő. Nyelek egyet, ezt tudatnom kell az itt lévőkkel, mert ha ki akarunk innen jutni, akkor bizony össze kell fognunk. Korcs mutánsokkal is. Gyors torokköszörülés, majd normál hangerővel megszólalok.
- Este tizenegy van. Van bárkinek térereje? – Nem mintha reménykednék benne, ha nekem nincs, másnak sincs. Fél nap emlékezetkiesés, több, mint amit megengedhetek magamnak. Kihúzom magam, mint aki nem egy gubóból jött volna ki, öten vagyunk, ha jól számolom. Csontok és minden más, mit nem akarok tudni. Előveszem a táskából a fegyveremet és a zsebembe rakom. Szeretem mert nagy és még akár könyv is elfér benne.
- Késő van, nagyon késő, és még semmi mást. Gubóból van már minta?  - Annyira érdekelnek mindenféle rovarok, mint a korombeli lányokat, így pontosan semennyire se értek hozzájuk. Csak azt tudom, hogy ki lehet önteni.

felszereléslista:
Heidi H. H. Hoffman
Heidi H. H. Hoffman
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 22
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2021. Feb. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Heithy
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Thorhalla, Tyler and Niteris like this post

Vissza az elejére Go down

Lakókocsi-park - Page 2 Empty Re: Lakókocsi-park

Témanyitás by Mariah Vas. 21 Márc. 2021, 21:41

Karakter: Mariah Temple/Killer Queen
Helyszín: Bogárfészek


- Hálás köszönet. - mondta Mariah annak a személynek, aki rögtön válaszolt a kérésére, és minden gond nélkül kiszabadította őt. Általában nem szeret másokra támaszkodni, arra ott van Killer Queen, azonban már az ébredése pillanatától kezdve nem mentek terv szerint a dolgok, így ez a kivétel bőven belefért. Főleg, hogy a megmentőjét gyorsan fel is ismerte, és ebben az esetben nem is tűnt olyan rossz ötletnek a társulás.
~ Ki hitte volna, hogy ponr itt futok össze vele. ~ Mariah nem reagál a megmentője jeleire, csak egyszerűen bólint egyet.
A lány keze reflexesen a zsebe felé indul, hogy eleget tegyen az egyik függőségének. Szerencséjére a cigarettája zárt dobozban volt, így azok szárazak maradtak, de ugyanezt nem mondhatta el az öngyújtójáról.
~ Talán nem is lenne bölcs döntés most rágyújtani. Ki tudja, miféle bogarak ezek. ~
Következő lépésként, miután valamennyire lekaparta magáról a nyálkát, Mariah a zsebébe nyúlt, majd a Tarot kártyákat is letörölgette. Megfelelően használva tökéletes fegyvernek minősültek, amire egészen biztosan szüksége lesz a lánynak.
Jobb híjján Mariah a megmentője közelében marad.
- Bármi ötlet? -


Öltözék: Sportcipő, farmernadrág, póló, és kapucnis felső. Mindegyik vörös színű.
Felszerelés: Némi apró a jobb farzsebében. Doboz cigaretta és öngyújtó a kabátjában, egy pakli tarot kártyával együtt.
A táskájában, ami a hátán volt, egy doboz darts nyíl,  pár toll, és egy marék matrica található.

_________________
Lakókocsi-park - Page 2 20210214
Mariah
Mariah
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 25
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2021. Jan. 20.
Tartózkodási hely : Morioh Cho

Karakteradatok
Főkarakter: Mariah
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Thorhalla, Tyler, Niteris and Heidi H. H. Hoffman like this post

Vissza az elejére Go down

Lakókocsi-park - Page 2 Empty Re: Lakókocsi-park

Témanyitás by Tyler Kedd 23 Márc. 2021, 11:51

Idő: 2032. március 1., ismeretlen idő
Helyszín: Ismeretlen helyszín, bogárfészek
Cél / Feladat: Kideríteni a dolgokat és megszökni.
Résztvevők: Aina Bennet | Mariah Temple / Kirā Kuīn | Heidi H. H. Hoffman | Niteris | Dr. Marwyn Meinhard Malburg | Aurora és Luna Warren

Lakókocsi-park - Page 2 QlEcMEr

A lehető leghalkabban próbálom odarángatni a gubóhoz a páncél darabot, amire rá állok míg egy kisebbel kihasítom a gubót. Kicsit nehezen megy, de végül sikerül és a benne lévő személy is ki tud végre mászni. Közben persze Aurorán jár az agyam, mikor megláttam, hogy se szó se beszéd el teleportál. Benne hagyva a pácban minket. Remélem szól valakinek, hogy itt ragadtunk, már ha elég messzire tudott teleportálni. Mindegy remélem jól van. Ha most kerültem volna először ilyen helyzetbe, én is pánikolva menekültem volna.
Na nézzünk körül, körbe sétálom a helységet, merre vannak a kijáratok. Közben dühösen a belenyomom a zsebembe a telefonom. Működni működik, persze tér erő nincs. Ráadásul egy jó sok idő kiesett, amíg a tárolókban voltunk eszméletlenül.
-Nincs térerő nálam sem. Pontosan mire gondolsz? Az egész média tele van azzal, hogy óriás bogarak lepték el a várost. Mellesleg ezek azt hiszem Anihilus seregébe tartoznak a Negatív Zónából. A részletekért az F4-et kell megkérdezni. Ezek intelligensek, de azt hiszem nem mindegyik ugyan olyan mértékben. Meg se próbáljatok kommunikálni velük, úgyis egyből ránk fognak támadni ha meglátnak minket...legalábbis mikor utoljára összefutottam velük ez történt. A páncéljuk baromi kemény, eszközöket is képesek használni.-
Sorolom a tényeket miközben körbe sétálom a termet. Közben a maradványokat is szemügyre veszem, hátha találok valami használhatót is. Végül ha van elég por, sár a földön vagy bárhol megpróbálom bedörzsölni magam, kezem arcom, ahol még trutyis vagyok. Mivel valószínűleg hülyén fognak rám nézni miért veszek por fürdőt csak megjegyzésként elmondom az ötletem.
-A fene tudja mi van ebben a trutymóban...lehet képesek észlelni, szag vagy feromon vagy ki tudja mi alapján. Jobb ha megszabadulunk tőle. És az ötlet, hogy tűnjünk el mielőtt valamelyiknek eszébe jut ellenőrizni mi van velünk....-
Attól függően, hogy hány kijárat van, ha csak akkor arrafelé veszem az irányt. Ha több akkor megszívtuk, és ki kellene választani merre is menjünk.


Felszerelés:
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Thorhalla, Niteris and Heidi H. H. Hoffman like this post

Vissza az elejére Go down

Lakókocsi-park - Page 2 Empty Re: Lakókocsi-park

Témanyitás by Aina Kedd 23 Márc. 2021, 19:58

Nem is értettem, hogy hogyan viseltem ezt el korábban. Vagy hogy a legtöbb houngan és mambó miért teszi. Miért tanítják meg a szellemek irányítását, ha utána mégis a megnyugtatásukra fecsérlik az időt. Így annyival egyszerűbb volt bánni velük. Bár a személyiségük egy részét igazán hátrahagyhatták volna... Alaposabban szemügyre véve a lélek a kellemetlenebb fajták közül valónak látszott. Felesleges részleteket kért a parancs végrehajtásához. Ha mindent én akartam volna megmondani, a teste is elég lett volna. Valószínűleg szándékosan hátráltatott, így legalább egy picit jó lett volna elnyernem a jóindulatát. A helyzetére való tekintettel ez nem okozhatott nagy gondot.
- Indulj el az egyik folyosón - mondtam neki ezúttal kevésbé éles hangon- Ha élőlényeket, kijáratot  vagy bármi hasznosat találsz, ami segít nekünk kijutni, gyere vissza hozzám. Ha jól teljesítesz, teszek róla, hogy jobb dolgod legyen a túlvilágban.
Ezzel remélhetőleg egy időre megszabadultam tőle, a problémáim viszont még nem múltak el. A lány elteleportált (tehát mégsem volt olyan buta, mint első ránézésre hittem), így tőle nem várhattam segítséget. Egy velem nagyjából egykorú srác viszont kiszabadult, és nem gondolkodott sokat a segítségen. Egy bogár páncéljára állva valahogy ki is tudta lyukasztani a gubó alját, és adott egy gyors elemzést a bogarakról. Elmondása szerint már találkozott velük korábban (feltételezhetően élőkkel), és szemlátomást túlélte, így miután végre kimásztam, próbáltam a közelében maradni.
- Köszönöm - mondtam neki halkan egy bólintással, hogy ne zavarjam meg az előadását, és én is elkezdtem leszedni magamról a nyálkát. Egyelőre mást nem szóltam, csak figyeltem a többieket és a járatokat, amiken keresztül esetleg bogarakra számíthattunk.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Thorhalla, Tyler and Heidi H. H. Hoffman like this post

Vissza az elejére Go down

Lakókocsi-park - Page 2 Empty Re: Lakókocsi-park

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 27 Márc. 2021, 16:18Kree Invázió 14 – Nem a barátaink – Létezik megoldás?

Ismeretlen helyszín


Résztvevők: Aina Bennet, Mariah Temple / Kirā Kuīn, Jason Liam Norman, Heidi H. H. Hoffman, Niteris,Dr. Marwyn Meinhard Malburg

Lakókocsi-park - Page 2 QlEcMEr

Idő: 2032. március 1., ismeretlen idő
Helyszín: Ismeretlen helyszín, bogárfészek
Cél / Feladat: Kideríteni a dolgokat és megszökni.
Résztvevők: Aina Bennet | Mariah Temple / Kirā Kuīn | Jason Liam Norman |
Heidi H. H. Hoffman | Niteris | Dr. Marwyn Meinhard Malburg
Egyéb információk:


Niteris, vagy Heidi, ha akartak, akkor tudtak a gubóból, vagy a folyadékból is mintát venni. Közben pedig nekiláttak annak is, hogy megnézzék innen mi lehet a folyosókon. Valószínűleg nem lehetett meglepetés, de mindegyikből meleg levegő áramlott arrafelé, ahol most voltak. Sokkal melegebb, mint aminek az évszaknak megfelelően lennie kellett volna itt a járatban. Mindegyik sötét volt, kettő teljesen szagtalan, a harmadik felől azonban egy kis ammónia, illetve virágillat volt az, amit érezni lehetett.

Közben Jason elmondta, hogy mire lehet ezektől számítani, hogy mire képesek. Ezeknek az információknak egy részét mindenki olvashatta az interneten, láthatta a médiában. A kitinpáncélok alatt volt bőven por, így Jason be tudta magát dörzsölni, biztosra ment. Így miután a trutyival vegyült a por/homok és sár lett belőle, sokkal könnyebben jött le, mint korábban.

A szellem közben végighallgatta Aina-t, majd bólintott neki és elindult az egyik folyosón. Az egyik olyanon indult, ami teljesen szagtalan volt, majd idővel kiderül, hogy mit talál, vagy mit nem. Közben Aina is nekilátott annak, hogy leszedje a trutyit, amivel ő is hasonlóképp boldogul mint a többiek.

Szóval mindneki látta, hogy három folyosó van, amin mehetnek, ebből egy felől szagok vannak, a másik kettő csak poros. Így mégiscsak nekik kell eldönteni, hogy merre mennek, mert voltak olyan szerencsések, hogy a bogarak még mindig nem bukkantak fel és nyomuk sem volt…

Lakókocsi-park - Page 2 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lakókocsi-park - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Tyler, Niteris and Heidi H. H. Hoffman like this post

Vissza az elejére Go down

Lakókocsi-park - Page 2 Empty Re: Lakókocsi-park

Témanyitás by Tyler Vas. 04 Ápr. 2021, 20:19

Idő: 2032. március 1., ismeretlen idő
Helyszín: Ismeretlen helyszín, bogárfészek
Cél / Feladat: Kideríteni a dolgokat és megszökni.
Résztvevők: Aina Bennet | Mariah Temple / Kirā Kuīn | Heidi H. H. Hoffman | Niteris | Dr. Marwyn Meinhard Malburg | Aurora és Luna Warren

Lakókocsi-park - Page 2 QlEcMEr

Alaposan végig kenem magam, mindenhol ahol elérem a testrészeimet, a porral meg földdel elvegyülve jó kis sár fürdőt veszek. Így könnyebben le is jön a cucmó. Megpróbálom tisztára sározni a hátizsákomat is.
-Szívesen...-bólintok a lány felé, akit kihúztam a börtönből-Jason vagyok, és remélhetőleg eltelt már annyi idő, hogy elkezdjenek keresni a Xavier intézetből...-Legalábbis nagyon remélem.
-Csak addig kell kihúznunk valahogy....-Azt már nem teszem hozzá, hogy sok mindentől függ, hogy egyáltalán ránk akadnak-e majd. Szemügyre veszem a kifelé vezető járatokat, mindegyikből meleg, száraz levegő árad. Kettő szagtalan a harmadikból meg mintha virág illatot éreznék.
-Gőzöm sincs melyik a helyes irány....-rá bökök az egyik, hozzám közelebb eső szagtalan alagútra. Vállat vonok, jelezve csak a hasamra ütve választottam.
-Talán induljunk el arra?-
Teszem fel a kérdést, és míg a többiek elhatározzák magukat, felveszek egy kisebbnek mondható kitinpáncélt, meg egy nagyobbacska csontot. Jó lesz védekezni, és megnyugtató, hogy van valami a kezemben amit fenyegetően lóbálhatók, és hozzávághatok majd az első utamba kerülő bogárhoz. Közben figyelek mit mondanak a többiek, majd a többséghez csatlakozok. Tényleg nem tudom melyik a helyes irány, de ha többen vagyunk jobbak az esélyeink is...vagy valami ilyesmi.


Felszerelés:
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Niteris and Heidi H. H. Hoffman like this post

Vissza az elejére Go down

Lakókocsi-park - Page 2 Empty Re: Lakókocsi-park

Témanyitás by Heidi H. H. Hoffman Kedd 06 Ápr. 2021, 21:08

Gyors gondolkodás, egy magamban Sieg Heilerezés után veszek mintát a gubóból a késem segítségével és beteszem a táskám egyik belső zsebébe. Minél kevésbé tűnjön föl bárkinek is tettem, kinek, minek szaglása túl érzékeny. Xavier intézet, még tüöbb korcs mutáns.
Várjunk csak! Előkapom, ha már táskám kéznél van és megpillantottam a fémet, majd nézem mit tesz a srác. Követem a példáját, keresek én is port, homokot, hogy azzal együtt szedjem le magamról a trutymót, majd utána fogom a dezodoromat és befújom magam vele. Végül odacaplatok hozzá.
- Okos vagy. Tetszel nekem – mondom ki kertelés nélkül a srácnak, a párosodjunkat már nem teszem hozzá. Még a végén azt hiszi valaki hogy udvarolok egy mutánsnak. Nagymamám volt az, aki ezzel az öt szóval hódította meg nagyapám szívét, és annyiszor, de annyiszor mesélték már el, hogy fejből tudom. Na, most van idejük egymásra. Jason. Segélykérően nézek a dokira, hívjon nevemen, mit használjak? Hanakot, Heidit, vagy valami ált? Jó a japán.
- A lövedékek hatnak rájuk? Amúgy Hanako vagyok – mutatkozom be. Beleszaglászok a levegőbe, ismerős illat kúszik az orromba, pillanatok alatt jut eszembe a vízibomba töltés, fiúk kibeszélése, lánymosdó szagot érzek – menjünk arra, lehet ott van a csatorna – persze, találkozhatunk útközben velük, de tűnjünk el bogaraktól, nincs túl sok rovarírtóm egy kifejlett példányra. Mi a francot játszik, ősembert? Meglepve nézek rá.

felszereléslista:
Heidi H. H. Hoffman
Heidi H. H. Hoffman
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 22
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2021. Feb. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Heithy
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Niteris likes this post

Vissza az elejére Go down

Lakókocsi-park - Page 2 Empty Re: Lakókocsi-park

Témanyitás by Aina Csüt. 08 Ápr. 2021, 19:25

Jason gyorsan elvesztette a kezdeti határozottságát. Ránézésre az a fajta volt, aki a mutációja megjelenése pillanatától kezdve hős akart lenni. Készen állt bárkin segíteni, de nem akart nyíltan vezető szerepet vállalni. Az alapján, amit mondott, a lány valószínűleg az X-ekhez teleportálhatott vissza. Ha erre képes is volt, az nagy erőre vallhatott... Ha meg nem, egy rossz kísérlettel az egész kaptárat a nyakunkra hozhatta.
- Aina vagyok... - viszonoztam a bemutatkozást. Normális esetben még mondtam volna valamit, de a fehér hajú lány (Hanako, mint kiderült) nem bírt a hormonjaival, és azonnal megkörnyékezte Jason-t. A módszere eléggé lényegre törő volt, valószínűleg nem sok sikert ért el vele. De igazából nem érdekelt. El voltam foglalva azzal, hogy port dörzsöljek a hajamba, és hogy szerencsétlenül nézzek ki. Ettől úgy tűnt, hogy a sok év tanulás sem szabadított meg.
- Nálad van fegyver? - szóltam hozzá hirtelen a beszélgetéshez, amikor a lövedékek kerültek szóba. Hanako nem úgy nézett ki, mint akinél lenne. Gyanítottam, hogy kiskorú. De ha mégis volt nála, akkor nem hagyhattam figyelmen kívül a jelenlétét...
Az útvonalról viszont nekem sem volt különösebb tervem, így támogattam Jason választását. Ha a szellem után mentünk, akkor számíthattunk a figyelmeztetésére veszély esetén, ha pedig nem, akkor egyszerre két járatot deríthettünk fel.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Lakókocsi-park - Page 2 Empty Re: Lakókocsi-park

Témanyitás by Niteris Csüt. 08 Ápr. 2021, 19:59

LÉTEZIK MEGOLDÁS?

- Bizonytalanság esetén mindig a szélső jobb útvonal a helyes választás - mondta Niteris Mariah-nak, de igazából nem figyeltek rá nagyon. Továbbra is tekergették a nyakukat, és a helység minden lehetséges zugát alaposan megnézegették, beleértve a plafont és a falakat. Ha a kis teleportáló mutáns még a közelben volt, mindenképpen meg akarták találni. Amennyiben sikerrel jártak, értelemszerűen megpróbálták őt is kihúzni a pácból, lehetőleg anélkül, hogy kárt tennének benne.

Ha viszont minden igyekezetük ellenére sem lelték meg, a figyelmük ifjú tanítvány felé terelődött, ki látszólag gyorsan letért a helyes útról.
~ Látod-látod, ezért nincs helye fiatal lányoknak az ügynökök között... vagy az egyetemeken ~ jegyezte meg a mélyen tisztelt doktor úr ~ Mindig csak a huncutkodáson jár az eszük, nem a munkán.~
Jason bemutatkozása viszont őket is érdekelte, így gyorsan beugrottak a vidám társalgásba, ezzel hősiesen elvágván Heidi-t a rossz barátok befolyásától.
- Mi... Én vagyok Dr... Carson - csatlakoztak ők is a bemutatkozók köréhez, majd nagyon barátságosan, és egyáltalán nem nyomasztóan a mutánsokhoz fordultak -  Xavier intézet, he? Akkor bizonyára sokat szeretnétek mesélni a hasznos képességeitekről, ami titeket jogosan megillet.
Egyre gyanúsabb volt számára, hogy Jason-t már látta valahol, így hosszan fürkészte az ő arcát, ám egyelőre sem Niteris, sem a doktor nem tudták azonosítani.

- A teleportáló leány biztonságban van? Mennyire messzire tud egyszerre menni? - tették még fel a kérdést, amennyiben eddig még nem találták meg.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Lakókocsi-park - Page 2 Empty Re: Lakókocsi-park

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 19 Ápr. 2021, 21:08Kree Invázió 14 – Nem a barátaink – Létezik megoldás?

Ismeretlen helyszín


Résztvevők: Aina Bennet, Mariah Temple / Kirā Kuīn, Jason Liam Norman, Heidi H. H. Hoffman, Niteris,Dr. Marwyn Meinhard Malburg

Lakókocsi-park - Page 2 QlEcMEr

Idő: 2032. március 1., ismeretlen idő
Helyszín: Ismeretlen helyszín, bogárfészek
Cél / Feladat: Kideríteni a dolgokat és megszökni.
Résztvevők: Aina Bennet | Mariah Temple / Kirā Kuīn | Jason Liam Norman |
Heidi H. H. Hoffman | Niteris | Dr. Marwyn Meinhard Malburg
Egyéb információk:


Heidi is gyorsan leszedte magáról porral a maradék trutyit, majd még elővette a dezodorát, hogy megillatosítsa magát. A dezodor működött és a szokásos hangot, effektet adta, ami elvárható egy ilyen eszköztő. Ez a tett azonban nagyon csúnyán felülírta mindenki számítását. Már nem voltak egyedül, amit eddig sikerült megtenni, azt ezzel összeomlott.

A sistergő hang és valószínűleg a kémiai dolgok, amik a dezodorban vannak felkeltették a helyi kolónia figyelmét, bárhol is voltak. A hely akusztikája felerősítette a hangokat, nem túlságosan, de annyira igen, hogy mások is hallják. Először pár pillanatig még csönd volt, maj sziszegő, sistergő hangokat lehetett hallani mind a három folyosó irányából. Bár a középső volt, ahonnan mindez a legkevésbé jött.

A másik két helyről sziszegés, szárnyrezgés, rágócsápok csattogását lehetett hallani. Nem is beszélve arról, hogy fémes kopogás zaja is egyre hangosabb volt, ahogyan a kitinvázak csörrenése is hallható volt. Látni nem lehetett őket, de a hangok alapján a lények sokan voltak, nagyon. És egyre jobban közeledtek.

Ez a két oldalsó felől volt, a középső irányából talán két csak pár láb zaja volt hallható és semmi egyéb…

Lakókocsi-park - Page 2 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lakókocsi-park - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Niteris likes this post

Vissza az elejére Go down

Lakókocsi-park - Page 2 Empty Re: Lakókocsi-park

Témanyitás by Mariah Csüt. 22 Ápr. 2021, 10:25

Karakter: Mariah Temple/Killer Queen
Helyszín: Bogárfészek


Mariah meghallgatta mindazt, amit a doki mondott neki, ami legalább valami alapot adott a kijutáshoz. Abban nem volt biztos, hogy pontosan melyik a helyes út, de ebben a helyzetben nem sokat számított. A legjobb, amit a lány tehetett, hogy követi a többieket, és reménykedik a biztonságos kijutásban.
~ Egy kis szerencsével talán Killer Queen-re se lesz szükség. ~ gondolta, de a kártyákat kézközelben tartotta, biztos ami biztos.
Azt sajnos nem sejtette, hogy hamarosan szüksége lesz rá.
Amikor először meghallotta a dezodor sistergését, nem is nagyon figyelt rá. Érthető, hogy ha valaki nem akar bogárnyálkától bűzleni, még Mariah is elfogadott volna némi illatszert. Utána viszont meghallotta a zajokat, és gyorsan összerakta a képet.
~ Elvileg egyes bogarag szagok alapján tájékozódnak. ~ Mariah ösztönösen hátralépett, ahogy a járatokat figyelte. El se tudta képzelni, pontosan milyen bogarak jönnek, vagy mennyi, de abban biztos volt, hogy jönnek.
- A francba. - morogta, majd előhúzta a kártyákat. - Killer Queen. -
Mariah a testőrére koncentrált, hogy előhívja őt, ezúttal teljes formájában. A harcot nem lehetett elkerülni, úgyhogy felesleges volt tovább rejtegetni őt.

Amint a hatalmas testőr megjelenik Mariah mellett, azonnal elvenne egy kártyát Mariah paklijából, és bombává változtatná. A kártya elég kemény ahhoz, hogy pár méterre el tudja hajítani, ahol lényegében taposóaknaként funkcionálna. Killer Queen élesítené a bombát, amint rálép egy bogár.


Öltözék: Sportcipő, farmernadrág, póló, és kapucnis felső. Mindegyik vörös színű.
Felszerelés: Némi apró a jobb farzsebében. Doboz cigaretta és öngyújtó a kabátjában, egy pakli tarot kártyával együtt.
A táskájában, ami a hátán volt, egy doboz darts nyíl,  pár toll, és egy marék matrica található.

_________________
Lakókocsi-park - Page 2 20210214
Mariah
Mariah
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 25
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2021. Jan. 20.
Tartózkodási hely : Morioh Cho

Karakteradatok
Főkarakter: Mariah
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Niteris likes this post

Vissza az elejére Go down

Lakókocsi-park - Page 2 Empty Re: Lakókocsi-park

Témanyitás by Niteris Hétf. 24 Május 2021, 23:34

LÉTEZIK MEGOLDÁS?

Mielőtt még a mutánsok megoszthatták volna legféltettebb titkaikat, mindenféle bogárzaj zavarta meg a társaságot. Igazán kár. Niteris már remek úton haladt ahhoz, hogy megtalálja a teleportáló leányt, kinek a hazavitele igen jól mutatott volna a jelentésében. Nem is beszélve arról, hogy az ifjú Heidi legelső akciójáról volt szó, ami jelentősen megkönnyíthette volna a korai előrelépését. Ám ennek látszólag még várnia kellett, miután a mutáns fiú mindent tönkretett.
- Legközelebb próbálj meg nem ilyen hangosan beszélni - mondta a szimbionta, és vádlóan Jason-re mutatott - De egyet se féljetek, ha arra megyünk, minden rendben lesz. Nem árt, ha ezt gyorsan tesszük.
Ezzel a mélyen tisztelt doktor úr és bátor szimbiontája fürgén meg is indultak a zajokat nem árasztó folyosó felé. Félúton jelentőségteljesen hunyorogtak Heidinek, és megkocogtatták Mariah vállát is esernyőjükkel, hogy őket is a taktikai visszavonulásra bátorítsák a teljes bogárrajjal való megküzdés helyett. Még nem volt minden veszve. Egy mutánst elvesztettek (bár még bármikor előkerülhetett), kettő megmaradt. Mindenkinek egy. Már csak sebesen el kellett menekülniük, hogy mind oda kerülhessenek a nap végére, ahová kellett.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Lakókocsi-park - Page 2 Empty Re: Lakókocsi-park

Témanyitás by Heidi H. H. Hoffman Kedd 25 Május 2021, 20:34

Aina kérdésére csak ránézek, egyik szemöldökömet felvonom, majd színpadiasan felsóhajtok.
-  Miért, nálad nincs? Üdv Amerikában! – Részemről lezárt beszélgetés az, hogy mért van nálam fegyver. Ha meg nekiáll firtatni, biztos, hogy belekezdek abba, csak azért kötekszik, mert fehér vagyok és ez rasszizmusra ad okot. Komolyan a bőrszíne alapján kell megítélni az embert?
Ha, a Professzor egyből a mutánsra keni a balhét, miközben segélykérően nézek körbe, hol van az é szőkehajú, kékszemű árja lovagom, ki kiment a bajból? Szőke lovat hanyagolhatja, ha van egy Mausa, mivel kiment a bajból. Jó, jöhet bármi új is, kiröhögném, ha beállítana egy nyolcassal. Azért beállok én is  a tornasorba, kenek magamra trutymót, port, minden idegszálam tiltakozásának ellenére.
Aztán jön a hang. Mint egy bajbajutott macska, úgy nyüsszenek fel, és próbálom magam minél jobban összehúzni, semmi látnivaló, csak egy tinédzser lány vagyok, ezek meg rovarok.
- Középső tűnik a leghalkabbnak -jegyzem meg halkan. És még a felvigyázóm is arra menne, csak semmi hősködés, helyette ijedt szemekkel való bámulás Jasonra. Húzzunk már el, jönnek az emberevő szörnyek, vagy mi.

felszereléslista:
Heidi H. H. Hoffman
Heidi H. H. Hoffman
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 22
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2021. Feb. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Heithy
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Niteris likes this post

Vissza az elejére Go down

Lakókocsi-park - Page 2 Empty Re: Lakókocsi-park

Témanyitás by Aina Szer. 26 Május 2021, 20:31

A gyerek rosszabbnak bizonyult, mint képzeltem. Nem csak idegesítő volt, de nyíltan ellenséges is. És valószínűleg fegyvert is hozott. Minél többet beszélt, annál biztosabb voltam benne, hogy szeretném az egyik hajszálát. Általában nagyobb biztonságban érezem magam olyanok közelében, akiket bármikor eltávolíthatok. Az ő esetében viszont már a lehetőség gondolata is kimondhatatlanul szép volt.
Mindennek persze még nem adhattam hangot, így csak fáradt arckifejezéssel oldalra billentettem a fejem, és vártam a lehetőségre. De hiába vártam, lehetőség helyett csak a bogarak jól ismert hangja érkezett, szintén Hanako jóvoltából. A háromból két járaton keresztül jöttek. Így nem sok lehetőségünk volt. Megpróbálhattunk megvédeni a jelenlegi pozíciónkat, vagy menekülhettünk.

Ha néhányan elindultak a csendes járaton, én is velük tartottam, és igyekeztem, hogy ne én legyek se legelöl, se leghátul.

Ha valamilyen oknál fogva mind a terem megvédése mellett döntöttek, akkor lehajoltam, és elkezdtem felrajzolni a földre Baron Samedi vevéjét. Közben elmondtam a jól megszokott imaszöveget, és megpróbáltam minél több holttestet felkelteni, hogy megtámadják az érkező bogarakat. (Amennyiben erre került sor, külön ügyeltem rá, hogy a már megidézett szellem testét békén hagyjam. Őrjöngő szellemekre semmi szükségem nem volt.)
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Lakókocsi-park - Page 2 Empty Re: Lakókocsi-park

Témanyitás by Tyler Vas. 27 Jún. 2021, 14:24

Idő: 2032. március 1., ismeretlen idő
Helyszín: Ismeretlen helyszín, bogárfészek
Cél / Feladat: Kideríteni a dolgokat és megszökni.
Résztvevők: Aina Bennet | Mariah Temple / Kirā Kuīn | Heidi H. H. Hoffman | Niteris | Dr. Marwyn Meinhard Malburg | Aurora és Luna Warren

Lakókocsi-park - Page 2 QlEcMEr

Éppen indulnék már, el innen, de nagyon mikor elég sok dolog történik egymás után. Először is Hanako rám nyomul, amitől hökkenten és igen csak furcsán nézek rá. Leginkább úgy, hogy ez most komoly?! Itt vagyunk egy idegen bogarakkal teli fészekben, és neki az a legjobb időtöltése, hogy vadidegeneknek tesz félre nem érthető ajánlatokat. Ez még tetézi a pasas, aki állítólag a rokona, és enyhén szólva is furcsa és bizarr kérdésekkel bombáz. Önkéntelenül is próbálok távolságot tartani tőlük, hátrálok pár lépést.
-A lőfegyverek hatásosak lehetnek, ha a lágyrészeken éri találat őket....csak hogy olyan nem nagyon van nekik....hé azt nem....-
Nem tudom befejezni a mondatot, hiszen a spraytől, felbolydul az egész környék.
-Mi! Magának mi baja van...nehogy rám kenje, nem én fújkálom magam dezodorral, mikor az előbb mondtam el, hogy ezek érzékelhetik. Nem hiába kentem be magam földdel....jobb ha maguk ketten távol tartják magukat tőlem...-
Morgom a furcsa párosnak és a többiek után iramodok, a középső alagútba. Ezek nem normálisok, de minimum van valami bajuk. Nem vesződők azzal, hogy levedlett bogárpáncélt hurcolok magammal. Csak lelassítana, inkább megmarkolom a hátizsákom, arra mindenesetre jó lesz, hogy hozzávágjam a bogarakhoz és eliszkoljak. Már ha lesz erre lehetőségem. Próbálok olyan gyorsan haladni amennyire lehet, ezek piszok gyorsan mozoghatnak, ha nem jutunk kellőképpen messzire, akkor baromi nagy pácban leszünk.


Felszerelés:
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Lakókocsi-park - Page 2 Empty Re: Lakókocsi-park

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.