Üresség (Börtöndimenzió)

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Üresség (Börtöndimenzió) Empty Üresség (Börtöndimenzió)

Témanyitás by Thorhalla Vas. 24 Nov. 2013, 12:28

Az Üresség, a Nagy Evolúcionista börtön dimenziója, ezen a helyen nincs lényegében semmi, csak a végtelen űr, de lélegezhető levegővel. Itt ebben a dimenzióban tartja a legértéksebb kincseit és fogjait, többek közt a húgát, Tyranis-t, és a Rákuniverzum urát, Lord Aian-t is.
Üresség (Börtöndimenzió) TheVoid

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Üresség (Börtöndimenzió) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Üresség (Börtöndimenzió) Empty Re: Üresség (Börtöndimenzió)

Témanyitás by Thorhalla Vas. 24 Nov. 2013, 12:50

2076. május vége – Üresség (börtöndimenzió)
Résztvevők: Végrehajtó, Goblin, Őrző, Apokalipszis (Nagy Evolucionista), Nathaniel Orrin, Laura Orrin, Daniel Hamilton, David Ethan, Freyr Johnson, Vera Sylen, Jason Plunder és Rachel Wilcox

Fekete-fehérséggel teli hely, ennek a létezéséről egyedül Apokalipszis és Végrehajtó tudott és ők már jártak is itt, mindenki másnak ez a hely teljesen idegennek hatott és fogalmuk sem volt, hogy merre vannak. Mindenki egymás mellett találta magát, azaz a két, vagyis három ellenséges oldalon egy helyen. Mivel bolygók nem voltak ezen a helyen, így mindenki az űrben lebegett, de tudtak lélegezni, akárcsak Új-Asgardon – az egykori Negatív-zónában. Két személy nem volt itt, Zsarnokot nem látta senki sehol, illetve Jack Howletett. Senki sem tudta, hogy miként is kerültek ide, elvileg ide fizikailag lehetetlenség volt, egyedül egyetlen egy géppel lehetett, ami Washingtonban volt a föld alatt, ami miatt egyáltalán felmerült Apokalipszisben az, hogy megvédje a helyet.
- Akkor ennek most itt egyszer és mindenkorra véget vetünk Zyro! – hallatszott a csapat háta mögül egy dühös, gyűlölettel teli férfi hangja.
Amennyiben a csapat hátranéz meglátja, hogy a férfi nincs egyedül, egy nő is volt vele, az oldalán állt, lebegett egy karddal a kezében.
Üresség (Börtöndimenzió) 313072-161899-adam-warlockÜresség (Börtöndimenzió) 700912-mod
Mindkét személy tökéletesen ismerős volt mindenkinek, a férfiról mindenki csak annyit tudott, hogy egy másik realitásból érkezett hódító személy, aki Lord Aian nevet viselte és tucatnyi bolygót irtott ki ebben a realitásban, hatalmas erőkkel rendelkezett. A másik, a nő pedig mindenkinek elevenen élt az emlékeiben. Tyranis. Ko-Rel és Thanos lánya, Goblinnak és Apokalipszisnek a testvére, az eredeti személy, akiből Zsarnok készült. Amennyire közismert volt a nő meghalt és eltűnt, amikor Zyro-ból Apokalipszis lett, azóta senki sem tudta, hogy hol lehet, vagy mi van vele. Eddig a pontig.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 25 Nov. 2013, 12:52

A harc heve megszakad, amikor éles villanás szakítja át a horizontot, és mire újra kinyitom a szememet, már nem a csatatéren vagyok. Egy pillanat szükséges csak, hogy felismerjem a helyet, melyet féltett kincsemként őriztem eddig. Mindössze négy személy tudott eddig a hely létezéséről, és ebből kettő a rabja a dimenziónak. Egyetlen módja van, hogy valaki idejusson, és az ehhez szükséges gépezet éppenséggel az én tulajdonomban van, pont ezért harcoltam. Mégis... Egy áruló? Valaki a működésbe hozta volna a gépet? Nem, ez nem lenne elég, különben nem kerültek volna ide ezek a nyomorultak is. Ők nem voltak a csatatéren, még csak a közelben sem. Tehát valaki egészen alaposan válogatta ki, hogy kiket hozzon ide. De kicsoda?
-Nocsak, a Rák univerzum bukott uralkodója, a Shi'ar Impérium sikertelen hódítója, az ellenem vívott harc vesztese... Tovább akarod halmozni dicsőítő címeidet, "Lord" Aian? - Természetesen a megalázásánál többre lesz szükség, hogy kiderítsem, mi folyik itt.
-Úgy tűnik, a kudarcok vonzzák egymást, sikerült összeállnod a húgommal, akinek egyetlen említésre méltó tette, hogy a vele vívott harcnak köszönhetően váltam azzá, aki ma vagyok. Felesleges talán hozzátennem, hogy az említett harcban, hozzád hasonlóan, csúfos vereséget szenvedett.
Az ürességben képtelenség alkotni, a semmiből sosem lesz valami, ilyeténképpen elképzelhetetlen, hogy Tyranis ezen a helyen megalkotott egy szerkezetet, amivel idehozott minket. De egyértelműen tudták, hogy jövünk, vártak ránk. A velem együtt érkezettekhez szólok, a varázsló, asgardi, természetfeletti, és egyéb szedett-vedett csapathoz.
-Hallottatok már róluk, de most találkozhattok is velük. A két leggonoszabb teremtmény az univerzumban. Egy esztelen hódító, aki az univerzuma meghódítása után olyan hataloméhes lett, hogy a miénket is el akarta foglalni; és egy titánfattyú, aki a halál avatárjának nevezte magát egykoron, hogy tisztán élvezetből gyilkoljon, és egyetlen célja az áldozatok számának maximalizálása volt. Zen Aian Khalil és Tyranis. Ők ketten nagyobb veszélyt jelentettek a világunkra egykor, mint most az evolucionisták. Végezzünk velük hamar, mielőtt földön véget ér a háború, és csapataink nélkülünk elbuknak.
Néhányukat talán motiválja az is, hogy Tyranis pusztította el a várost a Csatabolygón, ahonnan sokuk barátai származnak.
-Talán azt még megkérdezném, mielőtt elpusztultok: hogyan sikerült idehozni bennünket?

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Reptile Hétf. 25 Nov. 2013, 14:17

Nate:

Könnyű kiszámítani a megfelelő útvonalat, melyre a haladáshoz szükség lesz, de haladni mégis képtelenek vagyok, nem csak én, mind a ketten. Tűz gyúl a távolban, egyértelmű, hogy kinek a munkája, de ahogyan szemügyre veszem úgy tűnik, hogy már nem valami hatékon, nem is igazán vártam mást, alkalmazkodtak, így pedig ez a módszer ki is van húzva a listáról, talán véglegesen, igazából még nem tudom, hogy az alkalmazkodásuk átmeneti vagy végleges-e, ezt még ki kell derítenem. A probléma ott van, hogy a tűz mellett megjelenik még egy fényforrás, nem tudom bemérni, hogy honnan, de semmiképpen sem természetes, pofátlanul egyértelmű megállapítás, ami pedig ezt követi, hogy mire kinyitom a szemeimet egy másik helyen találom magam.
~ Úgy tűnik az elmúlt években szokás lett a bejelentés nélküli teleportáció. ~ Jegyzem meg ahogyan végignézek az összegyűlt társaságon itt a... Fogalmam sincs, hogy hol vagyunk, úgy néz ki mint a negatív zóna, űrben vagyunk és a messzeségben csillagok, ellenben nem fuldoklik senki sem, tehát igen, így első ránézésre pontosan olyan mint a negatív zóna, csupán fekete-fehérben. Az első dolgom az lenne, hogy elhúzódom a többitől, mivel egyik oldal nézeteit sem képviselem és nyíltan ellenségesnek tekintem őket, igaz amíg nem lépnek fel agresszíven, addig magam sem támadok bár háborúban állunk, fölöslegesnek tekintem, valahol még mindig a tudomány áll mindenek felett, a haladás, ha leállok háborúzni, akkor nincs időm a kísérleteimre, hiszen nem bízhatom minden háború lebonyolítását választottamra, ezt most a kezébe adtam, mert muszáj leszek kikísérletezni valami megoldást a helyzetre, mint mondtam, minden az alkalmazkodásban rejlik, de nehezebb megtalálni azt a gént mint az ember gondolná. Mindenesetre is megfordulok a hang irányába, ahol két alak fogad, egy viszonylag ismeretlen, kiről inkább csak hírek formájában hallottam, másik realitásból származik, a másik pedig természetesen ismerősebb alak, Tyranis, akiről senki sem tudta, hogy hova tűnt, úgy néz ki, hogy megvan a válasz, bár továbbra sem tudjuk, hogy hol vagyunk. Apokalipszis beszél, de különösebben nem foglalkozom vele, miatta vannak itt, nem miattam, az viszont nincs garantálva, hogy ha vele végeznek nem mi leszünk a következők, ettől függetlenül azonban hátrébb húzódom, s egy esetleges támadás elől kitérek, már ha érzékelnek az álcázó ellenére, ami nem is biztos hogy még nálam van.

Laura:

Kissé tanácstalanul követném a férjemet, továbbra is, bár én magam nem vagyok oly biztos az útvonalban, bár valamennyire látható számomra is. Ahogyan felizzanak a lángok természetesen oda terelődik a figyelmem, de a fényeken kívül igazán mást nem látok, inkább azért, mert lusta vagyok megerőltetni a szemeimet ennek érdekében, s inkább takarom azokat, egészen addig amíg a fény oly vakítóvá nem válik, hogy kénytelen vagyok becsukni azokat. Mikor úgy érzékelem, hogy a megvakulás problémája nélkül szétnézhetek, akkor nyitom csak ki azokat újra, s meglepve kell tapasztalnom, hogy át teleportáltak minket látszólag az űrbe, vagyis egy ahhoz hasonló helyre, mivel legjobb emlékeim szerint az űrben is vannak színek, s itt képes vagyok lélegezni, annak ténye viszont, hogy nincs talaj a lábam alatt számomra eléggé szokatlanul hat, s furcsa, pókszerű lábmozgással próbálom magam koordinálni a levegőben, egésze addig a pontig amíg mögöttünk valaki meg nem szólal. Meglepetten tekintek hátra s pillantom meg a két alakot akikről már oly sokat hallottam, bár inkább csak az egyik ismerős. Felkészülök a legrosszabbra, bár egyértelműnek tűnik, hogy nem én leszek az elsődleges célpont, de mindkettő olyan alak, akik ha elintézik apokalipszist akkor nem lesz okuk arra, hogy minket ne támadjanak meg, ahogyan most sincs. Ettől függetlenül a háttérben maradok egyenlőre és reménykedem benne, hogy nem kell hirtelen kitérni valami elől, mert így is próbálom szokni az itteni mozgást.

Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Sarah Hétf. 25 Nov. 2013, 18:05

David:

Át térnék az új taktikára, avagy a megfagyott ellenfelek szétlövésére, de minden megakad, mi is és az ellenséges sereg is, ahogyan a távolban feltűnik egy megmagyarázhatatlan fény, mely pillanatok alatt válik kellemetlenül vakítóvá, oly hirtelen, hogy nem vagyok képes időben eltakarni a szemem és pár másodperces vakság következik
~ Bomba?... Hmm, nem, ahhoz túlzottan élőnek érzem magam. ~ Lassan kitisztul a látásom és ahogyan meglátom az elém tárulkozó képet megfordul a fejemben, hogy talán valahogyan átkerülhettünk a negatív zónába, de ahogyan realizálom, hogy minden fekete-fehér ezt is el kell vetnem, főleg ahogyan oldalra tekintve megtekintem az ellenségeinket. Reagálnék valamit rájuk de ismeretlen hang szólal fel magunk mögött, ami természetesen magára csalja a figyelmem, akiket pedig megtekintek bármennyire is hangzik ez hihetetlenül, kellemesebb mint Apokalipszis jelenlétének ténye.
- Hey. - Köszönök nekik egy intéssel, ha már voltak olyan kedvesek hogy ők is üdvözöltek minket... Hát, nem nagyon és tudom hogy az egyik egy másik dimenzióból jött hódító, a másik pedig ahogyan Apokalipszis reklámozza a halál avatárjának vallotta magát, ő eléggé aktívan él az emlékezetemben, a másik annyira nem de éppen eleget tudok róla. Törökülésbe húzom a lábaimat és úgy lebegek tovább, ahogyan Apo elmondja a maga kis mondókáját.
- Eszetlen hódító, mintha magadat jellemeznéd. - Mosolyodom el ahogyan ránézek, de igazából különösebb, avagy értelmes kommentárom nincs az egész helyzethez, úgy tűnik, hogy annak a kettőnek nem velünk van dolga, de persze útban lehetünk, szóval ha szükséges valami elől kitérni és meg lehet úgy oldani akkor így törökülésben helyezem a súlyomat hátra és lökök magamon egyet, hogy egy esetleg felsőtestre vagy fejre mért csapás elől lényegében körbefordulja így ültömben és figyelhessek tovább, ha pedig lábra jönne támadás akkor ugyan ezt próbálom kivitelezni, igazából az egész testem fordul, szóval amíg derék tájra nem jön semmi addig rendben vagyok, de amúgy különösebben nem aggódok miatta, kíváncsian figyelem, hogy miként alakulnak a dolgok miközben dohányzok tovább, ha még nálam van és csak remélem hogy nem ülnek le sakkozni.

Végrehajtó:

Pillanatok kérdése és hamuvá sütném a kozmikus energiák segítségével az elém tornyosuló csótányt, nem is foglalkozva a mögöttem felcsapó lángokkal, nem számítanak, ahogyan valószínűleg az ellenségnek sem, de nem számít, lőnék, de ellep a fény. Pár pillanatig feltételezem, hogy a tűz miatt van, de akkor éreznem kellett volna annak a perzselését, ezen része viszont elmaradt, amint pedig tisztul a látásom meg is értem, hogy miért.
- Hmpf.... - Adok egy kevés hangot a megállapításomnak, ahogyan felismerem ezt a helyet, melyet urunkon és magamon kívül valószínűleg senki más nem ismer, s ez így is van rendjén, ugyanakkor ennek nem szabadott volna megtörténnie, hiszen csak egy módon lehet ide kerülni.... Szétnézve nem nehéz kiszúrni az emberi férgeket kikkel kapcsolatban most lenne itt a tökéletes alkalom, hogy felégessük őket s a birodalmaik vezető nélkül megroppanjanak, elvesszenek az invázióban, de ismét közbejön valami, ezúttal egy idegen hang. Rezzenéstelen arccal fordulok az alak felé, aki ismerős, de nem különösebben, ellenben a mellette álló nőről pontosan tudom, hogy kicsoda, nem pedig csak háttér információk képében ismerem. Megropogtatom vállaimat és a nyakamat, felkészülvén egy igencsak élvezetesnek ígérkező harcra, egy enyhe mosollyal a képemen, nem foglalkozva tovább az alábbvaló elmaradott életformákkal melyek a másik két csapatot alkotják.

x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Henry White Pént. 29 Nov. 2013, 10:55

A legerősebb mágiámat vettem be s majdnem a végére érek a varázslatnak, mikor érzem, hogy a mágia szálai megcsavarodnak, kicsúsznak a kezeim közül. Hamarabb, nem sokkal azelőtt, hogy elteleportálnak minket. 
Az űrben lebegünk, és itt van Apokalipszis és a Lovasai valamint még páran. Megfordulok a hangra. Két ismerős alakot pillantok meg. Aian és Apokalipszis testvére. Egyáltalán nem érte őket meglepetésként, hogy itt van, vagyunk. Vártak ránk. Gúnyosan felhorkantok.
-Nem különbözöl tőlük Zyro.-
Kicsit arrébb lebegek a két alaktól. A két alak bosszúra szomjazik, és nem cseverészni fognak. Már csak az a kérdés, hogy kinek az oldalára állunk. Egyenlőre mereven várom mi fog történni köztük...
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Síkok:

Témanyitás by Tyler Vas. 01 Dec. 2013, 11:35

Épp készülnék, hogy szénné égessem a körülöttem hemzsegő bogár férgeket, mikor elteleportálódok és az űrben találom magam többed magammal. Régi ismerősök és két alak, köztük a testvérem meg az az alak a másik realitásból. Többen pedig nem megfelelő hangnemben beszélnek Apokalipszissel.
-Hallgassatok férgek!-
Láthatólag Apokalipszis el van foglalva a két alakkal és ha nekünk esnek az Uram mellett a helyem a harcban, így nem támadok a szemtelen férgekre. 
Egyenlőre próbálok úgy helyezkedni, hogy egyből tudjak támadni ha a helyzet megkívánja. Arra is kíváncsi lennék mégis ki hozott ide minket, de az egyenlőre várhat. Láthatóan maga Zyro is furcsállja a dolgot és amellett hogy éppen a másik kettőt alázza verbálisan, felötlik benne a gondolat. Ha ugyan olyan gyengék ezek ketten, miért nem végzett már velük, ahelyett hogy idezárta őket. Talán nem volt elég ereje hozzá? Nem! Azt erősen kétlem, lehet, hogy tervei voltak velük, amiket úgy sem osztana meg velem. Velem főleg nem, de nem is azért vagyok, hogy velem beszélje meg a terveim, én azért vagyok hogy elégessem az ellenségeit.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Síkok:

Témanyitás by Steven Kedd 03 Dec. 2013, 21:29

A csata hevét egy hatalmas villanás szakította félbe, majd Daniel egy olyan helyre került ahol nem volt gravitáció. Először hírtelen azt hitte, hogy valamilyen úton átkerült az Elődök földjére, és csak azért fekete minden, mivel még a valóságban a villanás még mindig tart, de aztán észrevette, hogy fehér foltok is vannak és a többieken akiken külsőleg is látható elváltozások voltak a képességeik miatt, azok itt is ugyan úgy néznek ki. Ezen felül nem csak azok voltak itt, akik a falnál harcoltak, hanem mások is, ráadásul olyanok, akikkel már jó ideje nem találkozott Daniel és nem is hiányolta őket. Az idegen hangra Daniel is hátra fordult és ismerte is mindkettőjüket. Lord Aian-t felismerte Daniel mivel találkozott vele mikor ebbe a realitásba került. Igaz akkor Daniel még jóval fiatalabb volt és szerencsére a találkozás nem tartott túl sokáig. A nőt pedig valószínűleg a csapatból mindenki gond nélkül felismeri. Tyranis-ról eddig mindenki azt hitte, hogy meghalt, de ezek szerint csak egy másik világba került át.
~ Ahogyan most mi is.. Ha ezek ketten nem tudtak innét azóta kiszabadulni, akkor elképzelhető hogy mi is itt ragadtunk most egy időre, ami pedig végzetes lehet Tian és a világ többi része számára.~
Daniel ahelyett hogy bekapcsolódott volna a szóbeli viaskodásba, inkább nekilátott hogy egy gyors védelmi varázslatot húzzon fel mindenki köré, aki vele együtt a falon harcolt.
~ Ezek ketten nem azért hoztak ide mindannyiunkat, hogy csak Apokalipszisen álljanak bosszút. Valószínűleg nem véletlen hogy pont az idegenek inváziója közben hoztak el ide minket.~ Daniel nem volt benne biztos hogy Rachel fent tartja még a telepatikus kapcsolatot, de ő maga viszont a védő mágiával volt elfoglalva, szóval saját maga nem küldhette el az üzenetet, az ellenség figyelmét pedig nem akarta felkelteni. Úgy gondolta hogy amíg csak beszélnek addig nem is lesz komolyabb gond.
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Síkok:

Témanyitás by Quentine Constantine Szer. 04 Dec. 2013, 15:33

A harc közben egy éles váltást érzek, a tudatok kicsúsznak a kezemből egy pillanatra, mintha mindegyik milliónyi fényév távolságba kerülne tőlem, aztán ismét érzem őket - de sokkal kevesebbet. Kell némi idő, mire felfogom, hogy teleportáltunk, méghozzá egy másik dimenzióba, ha jól értem.
Apokalipszis rögtön reklámozni kezdi magát, és egyértelműen arra akar rávenni minket, hogy helyette vagy mellette harcoljunk a saját foglyai ellen. Azonban ennél okosabbnak kell lennie, jobb érveket kell kitalálnia, ha azt akarja, hogy a csicskásai legyünk.
-Jól mondja - folytatom Freyr gondolatát. - Nem különböztök. Mindketten azt remélitek, hogy segítünk nektek a másik elleni harcban. Ezért hoztatok ide minket is, nem igaz? - Kérdem a két fogolytól.
A telepatikus kapcsolatot továbbra is megpróbálom fenntartani, most a harcon kívül nem lesz nagy nehézség. Daniel gondolatára már szóban válaszoltam, így ehhez nem fűzök kommentárt. Helyette inkább megpróbálom kideríteni, valójában mi folyik itt. Tyranis híre a legjobb indulattal szólva is elrettentő, így inkább Aian elméjéből próbálom kiolvasni, hogy miként tudtak minket idehozni, milyen okkal tették ezt, és mi a módja a visszajutásnak. Legjobb tudomásom szerint egyikük sem rendelkezik telepatikus képességekkel, így ilyen támadástól talán nem kell tartanunk, de azért biztosra veszem, hogy a védelem terén nem kezdők.

A teleportálás kissé megzavar, eltűnik a gravitáció, és így a repülés is nehezen értelmezhetővé válik, a szárnyaimmal kissé esetlenül mozgok, mire megtalálom az egyensúlyomat. Ezután tűnik csak fel, hogy kikkel is kerültem egy helyre, és megnyugtatóan hat, hogy Daniel védőpajzsot von fel körénk. A társaságunkból senki sem sérült meg, így nincs szükség a gyógyításra, ezt is nyugtázva figyelek már igazán Apokalipszis és a két rab "beszélgetésére". Nem tudom eldönteni, hogy anyámnak lehet-e igaza, és tényleg a segítségünkre számítanak, vagy Daniel mondja jól, és valami más okból hoztak ide.
~Talán az evolucionisták szabadságot ajánlottak nekik, ha cserébe végeznek velünk és Apokalipszissel.~

Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Üresség (Börtöndimenzió) Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Témanyitás by Laura Slyen Csüt. 05 Dec. 2013, 21:24

Egyik pillanatban még a vár falának peremén mászó bogarakon ugrálok, hogy a rúgásommal visszaküldjem őket a társaikhoz, a másikban pedig egy éles villanás homályosítja el a tekintetem.  Már felkészülök lélekben, hogy megint le fogok zuhanni a várfalról, de nem így lett. Mikor újra kinyitottam a szemem egy teljesen ismeretlen helyen találtam magam, ami fekete fehér volt és nem volt gravitáció sem.
~ Mi a fene? Egy továbbfejlesztett elődök földje?
Ahogy körbenézek néhány ismerős ellenséges arcot is felfedezek, aminek őszintén szólva nem örülök. Elvégre Apokalipszis  és a bandája nem hiányzott mos nekünk.
Mielőtt azonban kinyilváníthatnám a véleményemet, egy hang szól a hátunk mögül. A hang irányába nézek és nem örülök annak amit látok.
~ Tyrannys, Lord Aian? Jól nézünk ki.

Megkezdődik egyenlőre csak a szócsata, de Daniel felkészült és máris védelmező varázst küld ránk. Igazság szerint a vélemnyem  Apokalipszisról a társam már elmondták így egyenlőre csak figyelek és várok.  Kissé zavaros nekem ez az egész.

- Üresség (Börtöndimenzió) He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Üresség (Börtöndimenzió) 5000_Thanks_by_Mallemagic Üresség (Börtöndimenzió) Mudch0 Üresség (Börtöndimenzió) Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Üresség (Börtöndimenzió) Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Üresség (Börtöndimenzió) __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Síkok:

Témanyitás by Night Csüt. 05 Dec. 2013, 21:39

Egyik pillanatban még a megdöglött bogarakat szórom ki a könyvemből, a következőben, pedig egy fehér villanás egy ismeretlen helyre repít minket. A hely számomra teljesen ismeretlen volt, de ami még ennél is furcsább volt, az-az, hogy a hely fekete fehér volt, lebegtünk mint az űrben,  és még több csapat is hozzánk hasonlóan ide került.  Mielőtt reagálhatnék a hátunk mögül egy hangot hallok, az irányába fordulok és két ismerős személyt látok meg, kiknek legkevésbé sem örülök. önkénytelenül is megszorítom a könyvemet ha az még nálam van,mert nem mindegy. Először átfut az agyamon, hogy miért nem küldöm egyszerűen a két ellenséget a könyvbe, de eszembe jut, hogy ezzel elvenném a nagy evolucionista örömét.
A másik csapat kinyilvánítja, hogy mennyire nem kedvelik Apokalipszist, ami azért nekem is csípi a fülem.
-  A véleményeteket tartsátok meg magatoknak, ha jót akartok. Vagy meg ismeritek az igazi hatalmat. (Az utóbbit csak akkor mondom, ha a könyv még nálam van.)
Aztán Apokalipszis szinte kiadja a parancsot a támadásra, így ha még nálam van a könyv akkor megkísérelem a két személyt beleszippantani, a lehető leggyorsabban, ha pedig nincs akkor a védekező állásba állok és ha rám céloznának akkor megpróbálok egy hirtelen mozdulattal kitérni a támadás útjából, elvégre az űrben ami megindul az sokáig mozgásban is marad.

Üresség (Börtöndimenzió) Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Üresség (Börtöndimenzió) D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Üresség (Börtöndimenzió) Indian_girl_by_welximak-d628caj Üresség (Börtöndimenzió) Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Pént. 06 Dec. 2013, 10:50

Résztvevők: Végrehajtó, Goblin, Őrző, Apokalipszis (Nagy Evolucionista), Nathaniel Orrin, Laura Orrin, Daniel Hamilton, David Ethan, Freyr Johnson, Vera Sylen, Jason Plunder és Rachel Wilcox

Tyranis még mindig teljes ridegséggel nézett végig a társaságon, de Lord Aian elmosolyodott gúnyosan Apokalipszis kérdésére, hogy miként kerültek ide. A távolban rózsaszín fényben izzott fel egy tárgy, Apokalipszis felismerte, a Voldi szíve volt az, a Celestial energiát használó tárgy, az egyik legelső ereklyéje. A következő momentum viszont már mindenkinek igencsak sokat mondott, egy madárrikoltást lehetett hallani, mindenkinek az elméjében és Aian, illetve Tyranis aurája tűzként lobbant fel ugyanazon pillanatban. Apokalipszis harmadik leghatalmasabb fogja, a Főnix maga.
- Azt hittem pár évtized elegendő volt, hogy rájöjj nincsenek érzelmeim – mondta ridegen Tyranis. – A logika diktálta, hogy hagyjalak győzni azon a napon.
Ahogyan azt is mindenki tudta, hogy a logika miatt Tyranis soha sem hazudott. Ahogyan Rachel próbálta megnézni Aian tudatát falakba ütközött, a Főnix maga nézett vissza a férfi elméjéből, ahogyan az védte a tudatát és csapott ki a betolakodó felé. A telepatikus összeköttetés megszakadt a jók oldalán, ahogyan Rachel elméjébe olyan fájdalom keletkezett, amit még soha sem tapasztalt. Amíg meg nem szakadt a háló mindenki más is érezte a fájdalmat, jó néhány pillanatig. Mindenkinél megvolt minden fegyvere, mindene, és az Elődök földjével ellentétben itt minden képesség működött is, csak sokkalta nehezebben és nagyobb koncentrációt igényelve, mintha otthon lettek volna a saját világukban.
Egyelőre nem igen volt lehetőség támadási parancsot sem kiadnia senkinek, hatalmas tűz lobbant mindenfelé a többieknél, körbeölelve mindenkit, Őrző pedig hiába próbálkozott a könyvvel, teljesen hasztalan volt. A tűz pedig mindenkire hatással volt, még a legszívósabbakra is, és Goblinra is, aki maga is tűzmanipulátor volt. Aian és Tyranis pedig meg sem mozdultak, csak figyelték, ahogyan a lángok emészteni kezdik a többieket.

//Egyébként Zyro-t továbbra sem hívja Zyro-nak, csak Apokalipszisnek, vagy Nagy Evolucionistának, erre figyeljünk, ha kérhetném.//

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 14 Dec. 2013, 15:16

Tyranis szavai teljesen egyértelműek, mintha mindig is tudtam volna, hogy ez az igazság. Nem kételkedem abban, hogy gondolkodása a lehető leglogikusabb szálak mentén szövődik, épp csak abban bíztam, hogy tévedhet, hiszen a logika is csak addig működik, míg nem kerülnek valószínűségi változók a rendszerbe. Úgy tűnik azonban, hogy eddigi számításai bejöttek, és sikerült egyesülnie a Főnix erővel. Akárcsak Aiannak. Ez akár jó hír is lehet, ha csak egyikük birtokolná az erőt, a hatalma exponenciálisan magasabb lenne, így könnyebb lehet legyőzni őket. Ostobaság lenne azt feltételezni, hogy könnyű lesz, de itt van az embereim jelentős része, és akármennyire is gyűlölnek a földiek, a tűz nem válogat, ahogy Tyranis sem. A halál avatárja mindenkit el akar pusztítani, nem hagyna ki egy ilyen lehetőséget. Csodálom, hogy Aian azt hiszi, a végén életben maradhat. Vagy talán tudja, hogy az ő napjai is meg vannak számlálva, de a bosszú annyira fontos neki, hogy még a saját gyilkosával is összefog.
A Voldi szíve, hát így sikerült. Valahogyan hozzájutottak az örökkévaló technológiával működő, szinte végtelen energiához. Mikor először megpillantottam, azt hittem, Tyranis fegyvere, a csapdája, de sikerült megkaparintanom. A sors fintora, hogy most tényleg Tyranis használja ellenem, és valóban csapdába csalt vele.
Elmosolyodom, amikor meglátom a telepata, és társai fájdalmát, aztán folyékonnyá változtatom testemet, mikor a lángok felcsapnak, így sokkal könnyebben tudok mozogni. Több koncentráció kell az átalakuláshoz, és önmagam megvédéséhez, mint a másik világban, de elvégre ez volt a célja ennek a helynek: egy börtön, ahol a foglyok ereje korlátozott.
Folyadékként megpróbálok kifolyni, szétterjedni száz és száz irányba a tűzből, és aztán ellenségeim másik oldalán, a hátuk mögött újra összeállni. Ha ez sikerül, és kikerülök a tűzből, ismét megszilárdítom magam.
-A halál avatárjával álltok szemben, ostobák, és a legnagyobb létező kozmikus entitás növeli tovább az erejét. Azt hiszitek, hogy csak engem akarnak megölni? Ti ugyanúgy az ellenségeik vagytok. Mindenkit el fognak pusztítani, aki ÉL, válogatás nélkül. Hacsak nem szeditek össze magatokat, és mutatjátok meg, mire vagytok képesek!

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Reptile Pént. 20 Dec. 2013, 17:25

Nate:
Csak tőlem megszokott némasággal figyelem a közjátékot, ahogyan az lassanként kibontakozik, majd pedig egy bizonyos oldal képviselőin mind fájdalmat vélek felfedezni, s ahogyan elnézem nem csak én, valószínűleg telepatikus támadás, vagy ellentámadás lehetett, valahogy nem vagyok meglepve hogy ez volt az első lépés, s logikus is, tekintve hogy hallottam a Főnixet a tudatomban. Kellemes társaság, ha lehetek cinikus, a halál avatárja, egy másik világból való megszálló és még a főnix is, igencsak egyoldalú küzdelem lesz ez, hiszen még én is a megfelelő felszerelés hiányában állok, hiszen az egyetlen ami nálam van az-az álcázó, nem harcra készülve indultunk utunknak, a saját erőm pedig bőven kevés lenne ahhoz hogy bármiféle kárt okozhassak. Tyrannis szavai számomra megkérdőjelezendőek, noha tény, hogy a logika vezérli őt úgy, ahogyan engem a tudomány s az az által diktált logika, de sokszor logikusabb hazudni, mintsem kiteríteni a lapjainkat, ezt a lépést ostobaság lenne megtenni s hagyni az ellenségnek időt arra, hogy felkészülhessen, így igenis logikus hogy hazudhat, noha jelen helyzetben már oly szinten lényegtelen ez, hogy kicsi rá az esély, hogy a szavak ferdítésnek felelnének meg. A következő pillanatban lángok lobbannak fel, mindenhol, finoman szólva nem kellemes ahogyan azok egyből perzselni kezdők a bőrömet. Reakcióként karján ragadom királynőmet s magammal rántom távolabb, hátha maguk a lángok nem a láthatárig terjednek, csupán csak egy darabig, s az álcázót is aktiválom, bár kétlem, hogy nem lennének képesek észlelni minket, de egy próbát megér, ez jelenleg a legjobb esély a túlélésre.
~ Miért nem fejlesztettem még ki a teleportálások elleni készüléket? ~

Laura:
Magam is csendben várom a végeredményét a kialakult helyzetnek, ami nem valami jónak ígérkezik végül. Meglehetősen gyorsan eljutunk a semmitől lényegében odáig hogy mindenkit a lángok nyaldosnak, jómagamat is, a hirtelen kialakult helyzetben pedig nem igazán számít, hogy lerészletezem a helyzetet, vagy sem, mert minek tenném? Rajtam kívül senki sem hallja a gondolataimat, vagyis... A főnix valószínűleg, plusz egyéb telepaták ha vannak, de nem számít, jobban érdekel annak a ténye hogy éppen készülök szénné égni és oly hirtelen jött, hogy nem tudok rá értelmesen cselekedni a kapálózáson kívül, egészen addig amíg nem érzem királyom segítési szándékát, amit természetesen igyekszem nem hátráltatni és valahogy vele siklani a levegőben, noha nekem ez még mindig igencsak idegen. Jómagam is felfogtam, hogy nem sok esélyünk van, talán képes lennék valahogyan megbénítani az egyiket, ha a közelébe tudok férkőzni, de ahhoz az kell, hogy valaki vagy valakik eltereljék a figyelmüket, ezt pedig egyenlőre nem kockáztatom meg, ami pedig azt illeti, abban sem vagyok biztos hogy bármelyiknek át tudom ütni a bőrét, talán a másik dimenziós hódítónak, de jelen helyzetben erre sem vennék mérget.

Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Sarah Szomb. 21 Dec. 2013, 00:40

David:
Az ellenséges szavakra csupán csak mosolygok, ahhoz képest hogy minek hiszik magukat hezitálnak a támadással és csak a szájukat jártatják, de eddig mindkét fél, vagyis majdnem, alakul pár érdekes dolog természetesen, a Főnix eltéveszthetetlen hangja, amire csak egy grimasz jelenik meg a képemen, aztán jön egy igencsak kellemetlen fájdalom amilyet még én sem éreztem korábban, de sikerül megállni ordítás nélkül és letudni egy hosszas fej dörzsöléssel és pár sóhajjal.
- Remek, helyben vagyunk. - Jegyzem még meg magamnak lényegében olyan halkan hogy azt valószínűleg rajtam kívül más nem is hallja, majd lényegében így ahogyan a szájkaratézás véget ért igencsak baráti módon tűz gyúl körülöttem, amire természetesen ösztönösen szétnézek, s eléggé hamar feltűnik természetesen, hogy nem csak nálam adódott ez a probléma, lényegében mindenkit próbálnak megsütni a Főnix segítségével. Igyekszem kilebegni a tűzből azzal a navigálási tudással amit az évek alatt ilyen környezetben szereztem, valószínűleg nem lesz nehéz ha a tűz nem követ, ha viszont igen akkor eléggé veszett ügy, ha nem akkor is az lehet de legalább kicsit esélyesnek tűnik mielőtt valamelyik kitépi a beleimet, vagy hasonló. Szóval ha sikerül biztonságosabb pontra kerülnöm, ha nem, én tüzet nyitok az ellenségre, mind a kettőre, fejet, szívet s olyan gyenge pontokat célozva amiket csak ismerek, fejen belül is szemeket főleg és fel vagyok készülve arra, hogy esetleg a tűz mellett valami még nekem ront, s el kéne térni esetleg az útjából...
- Mozgasd azt a kötszer segged Apokalipszis, ne csak a szád járjon! - Minden beszéde mögött a saját hasznainak lesése húzódik meg, ezt mindenki tudja, valószínűleg azt várja hogy meghaljunk, aztán valahogy majd egyedül megpróbálja rendezni a helyzetet, vagy kibeszélni magát belőle, ami erősen kétlem, hogy menni fog neki.

Végrehajtó:
Rezzenéstelenül állok harcra készen, bármikor, hogy parancsszóra támadhassak, ami egyenlőre nem hangzott el, a szóváltás kimenetelére pedig magam is kíváncsi vagyok, noha nem egészen az mint amire számítottam, habár az is igaz, hogy Tyranis hidegen hagy, egy letűnt kor ellensége, s ha pedig eddig létezett, ideje hát hogy végleg törüljük a létezésből. Az, hogy miként kerülhettünk ide, a Főnix magyarázza, bár az sem teljesen, de ebbe már fölösleges belemenni, s idő sem lenne rá, ugyanis lángok lobbannak fel, melyek még az én bőrömön is kezdik átenni magukat. Reakcióként megpróbálok oldalra kivágódni... Vagy gyorsabban kilebegni a tűzből, majd pedig minden koncentrációmat összeszedve egy erőteljes sugarat indítani a páros irányába, oly erőset amilyet csak tudod, s szinte minden koncentrációmat csak az emészti fel, amit még próbálok figyelni, bár így az sem biztos, hogy sikerülni fog, hogy ha esetleg támadás érne, az elől valamilyen módon eltérjek, de mivel majdnem minden erőmet és figyelmemet a maga a sugár és főleg annak ereje és pontossága emészti fel, így erre tényleg nem látok éppen sok esélyt s ezért kénytelen vagyok bízni abban, hogy nem csak én cselekszem agresszív módon, eléggé kockázatos stratégia, de a harc kezdetét vette, én pedig nem fogok csendesen, bármiféle próbálkozás nélkül elégni a tűzben, túl sok forog itt most kockán ahhoz, hogy egy helyben álljak és várjam a halált, nem mintha bármely más esetben így tennék, nekem élnem kell, hogy Lara is élhessen és a birodalom Apokalipszis távolsága esetén is működhessen tovább.

x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Tyler Csüt. 09 Jan. 2014, 11:29

Remek Tyranis és az űrszemét is itt van, ráadásul a Főnix is melléjük állt vagy mi a szösz. Ez egyszerre sok lehet nekünk, főleg, hogy nem is töketlenkednek, máris támadnak. Próbálok kirepülni oldalra és felfelé a tűzből, miközben próbálom maximumra hevíteni a testemet, hogy az én tüzemmel próbáljam védeni a testemet, a Főnixével szemben. Minden képességem az uralmam alatt áll, viszont sokkal nehezebb azokat irányítanom. 
Minden erőmmel próbálok egy hőből és tűzből álló, a testemet védő pajzsot létrehozni, miközben próbálok kirepülni a Főnix emésztő tüze elől. 
Ezek ki akarnak nyírni minket, természetesen nem is várhat el mást tőlük senki, hisz Apokalipszis ide zárta őket. Az már más kérdés, hogy Tyranis talán kezdettől fogva ezt akarta és ez nem sok jelent a számunkra. Viszont nem adom olcsón a bőrömet az egyszer biztos.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Henry White Hétf. 13 Jan. 2014, 16:29

Fájdalom hasít az elmémbe, ahogy telepatikus kapcsolat megszakad köztünk, de elég gyorsan letudom gyűrni azt. Tyrannis, soha nem hazudik, őt így teremtették, a logikájának él. Tehát valószínűleg igazat mond, csak hagyta, hogy Apokalipszis régen győzedelmeskedjen. Mi lehet a további célja? 
A Főnix ránk támad és a tüzével próbál halálra égetni. Teljes erőmből hátra felé lendülök, a testem szívósabb a többiekénél, de a Főnix még így is kifoghat rajtam. Valameddig biztos ellen tudok állni neki, de nem sokáig, úgy hogy próbálok kikerülni a tűz hatótávjából. Ezzel egy időben pedig mágiával támadok a kettősre. Zöldes színű rohasztó, zavaró és életerő gyengítő mágikus energia gömböket zúdítok rájuk. Nem tudom, mennyire ellenállók a mágiával szemben, de majd kiderül.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Quentine Constantine Kedd 14 Jan. 2014, 15:22

A beszélgetést végül rövidre zárja Tyranis, és rögtön láthatjuk, mire is képes a Főnix ereje. A mardosó lángok nem tesznek jót az angyaloknak sem, így heves szárnycsapásokkal próbálok kirepülni a tűzből, talán így gyorsabban is haladok, mint a többiek, akik csak lebegni tudnak ebben a közegben.
Ha sikerült kijutnom a lángtengerből, mielőtt szenesre sülnék, akkor végre van időm felfogni, hogy mivel is állunk szemben. Tyranis az igazi ellenség, a legveszélyesebb, de ellene semmit sem tudok tenni. Azonban eleget hallottam a Főnixről, hogy tudjam, az entitás gyakran érzékeny a telepatákra, sokszor választott már magának telepatikus képességekkel rendelkező gazdatestet.
Úgy döntök, hogy megszakítom a többiek közti összeköttetést, és minden erőmmel a Főnixre összpontosítok, megpróbálok kapcsolatot teremteni vele.
~Miért fogtál velük össze? Miért szolgálod őket? Tudod jól, hogy a céljaitok korántsem közösek, amint kiszabadultok innen, vége minden egyezségnek. Ha legyőznénk őket együtt, Tyranist, Apokalipszist és a Rákuniverzumból jött hódítót, sokkal jobb esélyekkel indulhatnál, amikor kikerülsz innen. Oszd meg és uralkodj!~

Felforrósodik a helyzet, de nem hagyhatom magukra a társaimat. A szárnyaim miatt jobban mozgok itt, mint a többiek, így ha valaki nem tud kikerülni a tűzből, annak segítek - karon ragadom, és kirepülök vele a tűzkörből.
Nem hiszem, hogy rendelkezem olyan erővel, ami kárt tehetne bármelyik ellenségünkben, de a társaim közt vannak olyanok, akiknek hatalma talán felveheti velük a verseny, ha nem is külön-külön, de együtt, összefogva. Nekem is megvan viszont a magam dolga, ha nem is tudok az ellenségnek ártani, a társaimnak tudok segíteni. Ha valamelyikük megsérül, vagy közvetlen veszélyben van, megpróbálok szélsebesen repülve a segítségükre sietni, hogy kimentsem őket a veszélyből, és angyali képességemmel meggyógyítsam a súlyos sebeket.

Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Night Szomb. 18 Jan. 2014, 13:52

A könyvem nem használ, a párost nem tudtam beszippantani, mondjuk mit is vártam? Túl könnyű lett volna a dolgunk akkor.
~ Vajon miért nem használt? Mondjuk, túl könnyű lett volna a dolgom.
Miközben agyalok észreveszem, hogy az emberi pondróknak valami bajuk van. Úgy vettem észre, hogy mindenek a feje fáj. Ami nem a legjobb jel, mert ez azt jelenti, hogy vagy Tyrannis vagy pedig a másik alak birtokol telepata képességeket, ami nem túl jó, legalábbis nekünk.
A következőpillanatban madárhangot hallok, miről máris levágom miről van szó.
~ B@szdmeg.
A következő pillanatban lángba borul minden és mindenki. Mondjuk én nem halhatok meg könnyen, de azért nem vagyok hajlandó tűrni, hogy atomjaimra égessenek. Megpróbálom működésre bírni a könyvet és ezúttal egy kisebb célpontot a mágikus tüzet (csak a főnixét) próbálom beszippantani a könyvbe, odabent pedig eloltani azt. Közben pedig figyelni arra, hogyha újra tűzbe borulna a hely, akkor a tűzzel együtt megpróbáljam az entitást is beszippantani. Bár ez sanszos, hogy már nagy falat a könyvnek.

A hozzászólást Night összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 18 Jan. 2014, 14:09-kor.

Üresség (Börtöndimenzió) Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Üresség (Börtöndimenzió) D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Üresség (Börtöndimenzió) Indian_girl_by_welximak-d628caj Üresség (Börtöndimenzió) Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Laura Slyen Szomb. 18 Jan. 2014, 14:08

Vera:
Nem tetszett az a mosoly a Tyrannis oldalán álló pasi képén. Nem is volt alaptalan a rossz érzés, ugyanis madár rikkantás hallatszik, és a következő pillanatban éles fájdalom hasít a fejembe. Látom, hogy a többiek is szenvednek, szóval nem rám volt koncentrálva a dolog. A telepatikus kapcsolat is valószínűleg ezzel megszakadt köztünk.
A fájdalom erős, de nem elviselhetetlen, én meg elég sok fájdalmat átéltem már életemben, hogy ne fájjon az ennyire.
A következő pillanatban lángba borul a helyiség és mi is. Már tudom, mi történt: ami megtámadott minket, az a Főnix entitás.
Nekirontanék a párosnak, de észreveszem, hogy mindenki őket támadja, így csak öngyilkos küldetés lenne a támadás. Más opció híján megpróbálok kiúszni a tűz hatásköréből, mivel én kirepülni nem tudok.

- Üresség (Börtöndimenzió) He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Üresség (Börtöndimenzió) 5000_Thanks_by_Mallemagic Üresség (Börtöndimenzió) Mudch0 Üresség (Börtöndimenzió) Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Üresség (Börtöndimenzió) Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Üresség (Börtöndimenzió) __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Vas. 19 Jan. 2014, 17:46

A csapat jelentős része képes volt arra, hogy repüljön, így könnyedén eltudták kerülni a lángokat, a többiek is félre tudtak lebegni előle. Mindenkinek nyilvánvaló volt, hogy mindez csak figyelemfelkeltés és fenyegetés volt egyelőre, mintsem tényleges támadás, ha az lett volna, nem lett volna ilyen könnyű dolguk. Goblin érezhette, hogy az ő általa teremtett pajzsok egyáltalán nem fogják megvédeni ettől a tűztől, mert ez teljesen más volt, mint ami ő uralt. Ez az elmét sebezte főleg, nem pedig a fizikai valót. Őrző a lángokat próbálta elnyelni, még sikerült is neki egy részét, de a következő pillanatban a könyv, ami a kapocs volt a dimenziója és a realitás között egyszerűen felrobbant az elnyelt lángoktól és messzire szórtak mindenkit. Mindenki elszakadt a másiktól és legalább tíz-tizenkét méter választotta el őket egymástól, amolyan félgömb alakzatban. Rachel próbált a főnixszel telepatikus kapcsolatba lépni, de csak annyit ért el, hogy az egész testét fájdalom járta át, önkéntelenül is felsikoltott a szájából, orrából, szemeiből és füléből pedig a vér kezdett dőlni ahogyan a „madár” vijjogását hallotta a fejében.
Mire mindenki magához tért a robbanástól és összeszedte magát Aian és Tyranis már nem voltak ott, ahol eredetileg, amit mindenki látott, Goblin és Apokalipszis pedig meg is érezhette őket egy-egy tüzes ököl csapta arcon, Goblint Aian, míg Apokalipszist a húga. Az ütés nyomán mindkettejük arca sebes és véres lett, hosszú évtizedek után először véreztek újra.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 26 Jan. 2014, 16:17

A földiek kénytelenek voltak szembenézni a ténnyel, hogy Aian, Tyranis és a Főnix nem csak engem akarnak, vagy az én segítőimet. Ők nem válogatnak, és kellően nagyképűek ahhoz, hogy elhiggyék, egyszerre is végezhetnek mindenkivel. Miután a lángtenger véget ér, és egy robbanás szétszórja a többieket, egy pillanattal később megérzem azt, amit már nagyon rég nem éreztem.
Letörlöm a vért az arcomról, és érdeklődve ízlelem meg.
-Tyranis... Hiányoztál, húgom. Sok időt töltöttem itt én is... Talán nem annyit, mint te, de ahogy tudod, itt az időnek kevés jelentősége van. Ezen a helyen találtam rá először a valódi önmagamra. Itt döntöttem el, hogy nem fogok többé hánykolódni a végzet tengerén, hanem a saját sorsom kovácsa leszek. Itt tettem meg az első lépést a legyőzésed felé. És itt...
Ködös emlékek egy másik énemről, egy pillanatra még meg is zavarják a gondolkodásomat. Itt döntöttem el azt, hogy miként győzhet majd le a húgom. De mi értelme van ennek? Miért akarnám, hogy legyőzzön most, hogy ilyen hatalmas vagyok?
-Itt fogsz meghalni - fejezem be végül másképp a mondatot, de érzem, hogy ez az üres fenyegetés kevés, hogy megzavarjam a húgomat.
Ismét folyékonnyá válok, és megpróbálom körülfolyni Tyranis torkát, majd egész fejét, hogy aztán megszilárduljak, és ezer meg ezer tüskét alakítsak ki magamon. Tervem szerint ezek felszaggatják majd a húgom húsát, és érezni fogja ismét a fájdalmat, amit akkor érzett, amikor legyőztem, és bezártam ide.
-Minden részecskémet irányítom, kedvemre alakítom. Te is megtanultad, hogyan kell ezt csinálni, de vannak dolgok, amikre még nem vagy képes.
Újabb emlékek abból az időből, amikor először jártam itt. A Voldi szíve a legtöbbek számára egy energiaforrás, de nekem egy lehetőség, hogy elnyerjem azt a formát, amiben erősebb vagyok bárminél. Lassan elkezdek koncentrálni, hogy érzékeljem, elnyeljem a Szív energiáját. Lassan megpróbálok ismét energiává lényegülni.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Tyler Pént. 21 Márc. 2014, 12:26

Fájdalom hasít belém, amitől egy pillanatra meg fagyok. Mióta is nem éreztem fájdalmat? Megrázom a fejem és éppen készülök, hogy arrébb repüljek ismét, el az elmémbe hasító Főnix lángoktól, mikor valami robbanás el kap és arrébb lök nagy erővel. Ahogy sikerül megállnom, látom, hogy a robbanás, mindenkit elért, és méterekre lökte egymástól. A következő amit érzek, hogy az arcomba fájdalom hasít és vért érzek, a fémes íze elborítja a számat. Meglepődök, soha...nem ez nem igaz, rettentő rég volt, hogy bárki is megtudjon sebesíteni. Egy pillanatra elfog a fog a félelem, átrohan rajtam, majd elképesztő dühöt érzek és reflexből cselekedek, felhevítem a testem amennyire csak tudom és az egyik kezemmel megpróbálom elkapni Aian csuklóját míg a másikkal teljes erőmből gyomorszájon próbálom ütni, miközben egyre csak hevítem a testem hőmérsékletét.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Henry White Pént. 21 Márc. 2014, 12:37

Arrébb tudok lebegni, repülni a lángoktól, ez csak elterelés lehet, hogy amíg a lángokkal vagyunk elfoglalva, ránk támadjanak. Próbálom szemmel tartani a párost, és támadni készülök rájuk, de valami robbanás arrébb taszít. Perceknek érzem míg megtudok állni, ahogy körbenézek, mindenki épségben van. Rachel elég rosszul néz ki, míg Apokalipszis Tyrannissal, Goblin pedig a másikkal harcol.
~Rachel hallasz? Te vagy a fiad, kapjon fel és kerüljünk Aian háta mögé....~
Próbálok telepatikusan üzeni neki, közben pedig egy apró, de hatásos varázslatot alkalmazok Goblinon, a testét egy láthatatlan aurával próbálom bevonni, ami ha testi kontaktusba kerül, azaz Goblin megérinti Aiant, az aura elkezdi elszívni az életerejét, legyengítve a férfit, ha hat rá a mágia. Ha Rachel válaszol, vázolom a tervet, míg a többiek lefoglalnák Aian-t, én Jasonnal megpróbálok a háta mögé kerülni és úgy támadni rá.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Quentine Constantine Szomb. 22 Márc. 2014, 11:23

Megjegyzés: soha, de soha ne próbálj kapcsolatba lépni a Főnix erővel. Soha. SOHA! Na jó, most hogy ezt tisztáztuk, megpróbálhatnánk nem meghalni. Letörlöm az arcomról a vért, jobb híján a ruhámmal, és elzárom az elmémet a Főnix elől. Egy gyors hullámmal kitisztítom a gondolataimat, és megpróbálom kikapcsolni a testi fájdalom érzését. Ha ez sikerül többé-kevésbé, akkor még nincs minden veszve. Dörömbölésnek érzem azt is, ahogy Daniel próbál üzenni nekem, végül valamennyi átszüremlik belőle, és intek is Jasonnek, hogy menjen hozzá. Továbbra is próbálom kitisztítani az elmémet, és ha sikerül, akkor megpróbálom ismét felállítani a kommunikációt a csapat tajgai között. Ez nem egy nehéz folyamat, sokat csináltam már, de jelen helyzetben biztos, hogy ez is koncentrációt igényel majd, úgyhogy egyelőre csak erre figyelek.

Anyám intésére azonnal Danielhez repülök, és ha megkapom az üzenetet, akkor úgy teszek, ahogy mondta, Ha ez elmarad, akkor kénytelen vagyok megvárni, hogy Daniel mondja el, mit szeretne, és csak utána repülök vele Aian háta mögé. Bár nem tudom még, hogy pontosan mi a terve, az ő varázsereje minden bizonnyal még egy ilyen kaliberű harcban is elég hatékony lehet, így biztosan kulcsszerepet tölt majd be ez akció. Igyekszem viszonylag nagyobb ívben kerülni el a lehetséges veszélyeket, harcokat, hogy ne hogy megzavarja valami Danielt, miközben eljuttatom Aian mögé. Ebben a környezetben a mozgás számomra elég könnyű, gravitáció nélkül a szárnyaim sokkal jobban használhatóak kormányzásra is, így remélhetőleg jól tudok manőverezni.

Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.