Jefferson utca 32 lakóház
X-Men Reneszánsz :: Alternatív síkok :: Inaktív síkok :: Outsiders :: Manhattan
2 / 2 oldal • Megosztás
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Jefferson utca 32 lakóház
- Na gyerekek, kezdjétek megdolgozni a páncélt. – mondom, miközben elégedetten hátradőlök. Amennyire meg tudom mondani, ez egy átdolgozott őrszem-pacifista kombó, elég sok gyengeponttal.
- A magas nyomásra elég érzékenyen reagál a picim. És a hőmérsékletre. Összeraktátok az infókat, vagy segítsek még? – nézek az ifjabbik Storm gyerekre, és Fabeszlára. Amennyiben a páncél békén hagy, és csak az izommal – bocsánat, sziklával – foglalkozik, meg a forrófejű huligánnal, szórakozottan vizsgálom a körmeimet, és amennyiben kosz ment alájuk, elkezdem kitakarítani.
- Na és mond csak Sue. Van programod holnap estére? – nézek csapatunk egyetlen női tagjára. Közben további beceneveken gondolkodom.
- Amúgy te lehetnél Tűzvihar. – mondom az említett női egyed testvérének. Ez a név tetszik, főleg a Storm név miatt. Flamestorm. Egy nap két ilyen tuti becenév? Nem hiába vagyok zseni.
- A magas nyomásra elég érzékenyen reagál a picim. És a hőmérsékletre. Összeraktátok az infókat, vagy segítsek még? – nézek az ifjabbik Storm gyerekre, és Fabeszlára. Amennyiben a páncél békén hagy, és csak az izommal – bocsánat, sziklával – foglalkozik, meg a forrófejű huligánnal, szórakozottan vizsgálom a körmeimet, és amennyiben kosz ment alájuk, elkezdem kitakarítani.
- Na és mond csak Sue. Van programod holnap estére? – nézek csapatunk egyetlen női tagjára. Közben további beceneveken gondolkodom.
- Amúgy te lehetnél Tűzvihar. – mondom az említett női egyed testvérének. Ez a név tetszik, főleg a Storm név miatt. Flamestorm. Egy nap két ilyen tuti becenév? Nem hiába vagyok zseni.
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A nénitől kapok sütit és még meg is köszöni a kedvességemet. Még intek neki aztán irány az angol ficsúr. Bekapok egy elég nagy ütést és hirtelen olyan dolog történik amire nem számítottam. Fájdalmat érzek. Annyira meglep az érzés, hogy még visszaütni is elfelejtek. Ezért kapom a következőt. És a következőt. Meg még egyet. Reed beszól, de igazából már unalmas a srác így annyiban hagyom. Hirtelen nem érzem az ütéseket, pedig még látszik, hogy jönnek felém. Gyorsan rájövök, hogy Sue keze van a dologban.
- Köszönöm!- mondom neki jól nevelten, mert nekem volt gyerekszobám, szemben a nyúlánk seggfejjel. Hatalmas agyával rájött, hogy ütni kell. Wow, erre sosem gondoltam volna. Milyen jó, hogy itt van. Nélküle nem sikerült volna.
- Sue, pajzs ki!- üvöltöm a hölgynek, most már ideje rendesen harcolni. Ha eltűnik az erőtér, akkor gyorsan megragadom a páncélost, miközben elüvöltöm magam.
- BUNYÓIDŐ!!!- Ha sikerült megragadnom akkor egy gyors dobszólót végzek a férfias lila páncélját ütőnek használva. Jobbra, balra, aztán jobbra majd megint jobbra. Ezután magam alá húzom és egyszerűen rálépek, kihasználva megnőtt súlyomat. Ha sikerül, akkor ez elég nyomás, hogy összetörje a páncélt. Ha nem akkor még magasra emelem és kap még párat, egyenes a jobb kezemből. Annak már elégnek kell lennie.
- Köszönöm!- mondom neki jól nevelten, mert nekem volt gyerekszobám, szemben a nyúlánk seggfejjel. Hatalmas agyával rájött, hogy ütni kell. Wow, erre sosem gondoltam volna. Milyen jó, hogy itt van. Nélküle nem sikerült volna.
- Sue, pajzs ki!- üvöltöm a hölgynek, most már ideje rendesen harcolni. Ha eltűnik az erőtér, akkor gyorsan megragadom a páncélost, miközben elüvöltöm magam.
- BUNYÓIDŐ!!!- Ha sikerült megragadnom akkor egy gyors dobszólót végzek a férfias lila páncélját ütőnek használva. Jobbra, balra, aztán jobbra majd megint jobbra. Ezután magam alá húzom és egyszerűen rálépek, kihasználva megnőtt súlyomat. Ha sikerül, akkor ez elég nyomás, hogy összetörje a páncélt. Ha nem akkor még magasra emelem és kap még párat, egyenes a jobb kezemből. Annak már elégnek kell lennie.
- Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:
A mi kis ízlésficamos kapitányunk beszédesebb kedvébe kerül, de nem úgy a csapat. Nehéz komolyan venni egy formát aki egy ilyen kis páncélban bujkál és Mr. rettentő fantasztikus hátra dőlve meg is jegyzi, miért mi voltunk a legrosszabb választása a mai napot. Így én is rajta maradok a célon miközben elkezdem egyenletesen átmelegíteni, ki mégse fogom hirtelen nyírni, de az nem fog ártani ha kicsit megszenved a hacukájáért.
- Még, hogy mutánsok te szerencsétlen, nincs hozzánk fogható ne is próbálkozz. Belőlem csak egy van, csak sokkal menőbb vagyok mint az arcok akik azt hiszik a középkorban kardozhatnak csak mert pár forma tud repülni meg mit nem... - Teszem még hozz, mert a csirke filét is kínálgatom miközben enyhe tűzön pirítom.
- A név jó, de vigyázz Reed fiú, el a kezekkel a nővérkémtől mert megégeted magadat. - Nagyon nagyfiúnak érzi magát a srác így, hogy a csapatból bőrös virsli buli lett és az egyetlen konkurenciája egy rakás kő. Máris nekiállt a kocka hadjáratnak. A végén még áthívja Suet kémcsöveket nézegetni, a legrosszabb, hogy még kajálná is... Cöhhh.
- Még, hogy mutánsok te szerencsétlen, nincs hozzánk fogható ne is próbálkozz. Belőlem csak egy van, csak sokkal menőbb vagyok mint az arcok akik azt hiszik a középkorban kardozhatnak csak mert pár forma tud repülni meg mit nem... - Teszem még hozz, mert a csirke filét is kínálgatom miközben enyhe tűzön pirítom.
- A név jó, de vigyázz Reed fiú, el a kezekkel a nővérkémtől mert megégeted magadat. - Nagyon nagyfiúnak érzi magát a srác így, hogy a csapatból bőrös virsli buli lett és az egyetlen konkurenciája egy rakás kő. Máris nekiállt a kocka hadjáratnak. A végén még áthívja Suet kémcsöveket nézegetni, a legrosszabb, hogy még kajálná is... Cöhhh.
Ayye Captain!- 2. szint - 6 kredit
- Hozzászólások száma : 98
Karakteradatok
Főkarakter: Ayye Captain!
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:
A páncél hevülni kezd, amitől gyengül. Sue elengedi a védőpajzsot és lény megragadja a lovagot majd a betonba csapkodja, mint egy rongybabát. A vértes próbálja az ágyúját emelni, de a rendszer túlhevült és a lövés helyett felrobban az alkarján a vért. Lény ezzel rátapos majd a gép ropogva kezd repedezni. A páncél vörösen izzik, de Ben Grimm meg se érzi a hőt.
- Nem!
Üvölti a vértes, de az ágyúi csak szikráznak és a csizmában a rakéták megolvadtak. A vérten egy hatalmas repedés megy végig.
- A véres Pokolba!
Az üvöltése után a nyomától a maszk lepattan a britről.
- Megadom magam! A véres pokolba megadom magam!
Üvöltözi féltve az életét. A csapat most látja meg az égen a helikoptereket és a tévés kocsikat. A Világ most ismerte meg a Fantasztikus Négyest.
/Még írjatok egy kört és a végére kérem mivel is akartok foglalkoznia kövi 3 hétben A csapat megkapja a shieldtől a feltaláló tudományos bázisukat a Baxter épületet./
- Nem!
Üvölti a vértes, de az ágyúi csak szikráznak és a csizmában a rakéták megolvadtak. A vérten egy hatalmas repedés megy végig.
- A véres Pokolba!
Az üvöltése után a nyomától a maszk lepattan a britről.
- Megadom magam! A véres pokolba megadom magam!
Üvöltözi féltve az életét. A csapat most látja meg az égen a helikoptereket és a tévés kocsikat. A Világ most ismerte meg a Fantasztikus Négyest.
/Még írjatok egy kört és a végére kérem mivel is akartok foglalkoznia kövi 3 hétben A csapat megkapja a shieldtől a feltaláló tudományos bázisukat a Baxter épületet./
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus- Főnök
- Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
Johny felhevíti a "lovag" páncélját, Reed utasítása után. Bár nem tudom mi mást csinált volna, ha a nem mondja. Meghívja egy sörre? Ja várjunk, még nem ihat. Akkor majd biztos teáztak volna. Mindegy. Megdobálom egy kicsit, csak hogy érezze az amerikai vendég szeretetet. Közben szétesik a páncélja is. Elég rossza napja van szegénynek. De hát ez van, ha megpróbálsz idejönni és úgy tenni mintha csak a gyarmatokra jönnél keménykedni. Na mindegy. Közben még a sajtó is megérkezik. Gyorsan lelépek róla, nem akarom, hogy valami gyilkos kőszörnynek tartsanak. Jobb, ha kedves kőszörnynek tartanak. Felemelem a hibás páncéljánál fogva, majd oda viszem a SHIELD-nek.
- Jól zárják be fiúk, ne veszélyeztethesse a becsületes polgárokat.- mondom az ügynököknek. Nem árthat egy kis jó PR és nem hiszem, hogy más megcsinálná. Mondjuk az is igaz, hogy én vagyok valószínűleg a legrosszabb poszter ember a csapatban, de ez van.
- Valakinek van kedve este meccset nézni vagy pókerezni egy sör mellett?- kérdezem egyszerre a kedves barátaimtól és a SHIELD ügynököktől. Mindent egybe vetve ez egy jó nap volt. Hirtelen eszembe jut, hogy megígértem az ügynöknek a kocsi visszaszerzését. Odamegyek a házhoz és megkeresem, hogy hova esett. Ha megvan, akkor megfogom és kiugrok vele, ha mélyen van, egyébként meg csak kisétálok vele. Ahogy odaérek az ügynökök mellé óvatosan lerakom a szerencsétlen sorsú kocsit.
- Bocsi, rosszul keltem.- vonom meg a vállam az ügynököknek.
//A Lény a következő 3 hétben felzárkózik a sportokban és sörözik. Póker is szóba jöhet, ha van kivel játszania a Baxter épületben. Mindenkit szeretettel vár.//
- Jól zárják be fiúk, ne veszélyeztethesse a becsületes polgárokat.- mondom az ügynököknek. Nem árthat egy kis jó PR és nem hiszem, hogy más megcsinálná. Mondjuk az is igaz, hogy én vagyok valószínűleg a legrosszabb poszter ember a csapatban, de ez van.
- Valakinek van kedve este meccset nézni vagy pókerezni egy sör mellett?- kérdezem egyszerre a kedves barátaimtól és a SHIELD ügynököktől. Mindent egybe vetve ez egy jó nap volt. Hirtelen eszembe jut, hogy megígértem az ügynöknek a kocsi visszaszerzését. Odamegyek a házhoz és megkeresem, hogy hova esett. Ha megvan, akkor megfogom és kiugrok vele, ha mélyen van, egyébként meg csak kisétálok vele. Ahogy odaérek az ügynökök mellé óvatosan lerakom a szerencsétlen sorsú kocsit.
- Bocsi, rosszul keltem.- vonom meg a vállam az ügynököknek.
//A Lény a következő 3 hétben felzárkózik a sportokban és sörözik. Póker is szóba jöhet, ha van kivel játszania a Baxter épületben. Mindenkit szeretettel vár.//
- Hozzászólások száma : 450
Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:
A segítségemnek hála egész jól megbirkóznak ellenfelünkkel, én pedig büszke vagyok a kis bábjaimra. Nem tudom, hogy nélkülem meddig szenvedtek volna, lehet, hogy le is veri őket a robot, de így, hogy itt voltam, irányt mutattam a vak nyájamnak, sikerre vezettem a csapatot, és megmentettük a világot. Miközben a brit kutya az életéért könyörög, meglátom fent a tévéseket, mire felállok, és nagylelkűen intek a tag felé.
- Elég! Eleget szenvedett, és mi kegyelmet tanúsítunk, bár bűnei nem nyernek megbocsájtást. Én, Reed Richards ezennel megkímélem életed, de garantálom, hogy börtönben senyvedsz életed végéig! Példád szolgáljon elrettentőül a bűnözőknek, és nevelje jó irányba gyermekeink! - mondom jó hangosan, és színpadiasan. Ben le is veszi a lábát, és átadja a hatóságoknak, miközben én élvezem a kamerák figyelmét.
- New York lakosai, ne féljetek! Csapatommal itt vagyunk, hogy védelmet nyújtsunk számotokra! Hamarosan minden bűnöző félni fogja a nevünk, és tudni fogják, hogy nem ismerünk lehetetlent! - kiáltom a tévéseknek. Ez után Suehoz sétálok, és ismét meginvitálom vacsorára. Amennyiben nemleges választ kapok, becsatlakozom Benhez egy kis pókerre.
//Szeretnék a dimenziókapukkal foglalkozni, és megismerni új, eddig ismeretlen realitásokat. Mert az olyan vicces. És veszélytelen. //
- Elég! Eleget szenvedett, és mi kegyelmet tanúsítunk, bár bűnei nem nyernek megbocsájtást. Én, Reed Richards ezennel megkímélem életed, de garantálom, hogy börtönben senyvedsz életed végéig! Példád szolgáljon elrettentőül a bűnözőknek, és nevelje jó irányba gyermekeink! - mondom jó hangosan, és színpadiasan. Ben le is veszi a lábát, és átadja a hatóságoknak, miközben én élvezem a kamerák figyelmét.
- New York lakosai, ne féljetek! Csapatommal itt vagyunk, hogy védelmet nyújtsunk számotokra! Hamarosan minden bűnöző félni fogja a nevünk, és tudni fogják, hogy nem ismerünk lehetetlent! - kiáltom a tévéseknek. Ez után Suehoz sétálok, és ismét meginvitálom vacsorára. Amennyiben nemleges választ kapok, becsatlakozom Benhez egy kis pókerre.
//Szeretnék a dimenziókapukkal foglalkozni, és megismerni új, eddig ismeretlen realitásokat. Mert az olyan vicces. És veszélytelen. //
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
Nézem nézem ahogy a fiúk puhítják a robotot, felesleges száj koptatás volt Reed részéről az utasítás mert így is, úgyis ezt csinálták volna de inkább nem szólok bele. Segíteni most sem igazán tudok, nem megy valami jól a törés zúzás, meg legalább levezetik a feszültséget és nem egymáson teszik később otthon. Kicsit elmerültem a gondolataimban nem igazán váltam hasznukra, csak annyit tudtam segíteni hogy pár ütéstől megvédtem a Sziklát, amit persze megköszönt de nem hinném hogy olyan nagyon számított volna neki, mindegy nem is lombozom magam, biztos akad olyan feladat amiben majd jól jön a láthatatlanság, középsuliban öltem volna egy ilyen képességért. A nagy merengésből Reed zökkent ki a meghívásával, amire észrevettem az öcsémnek is volt egy megjegyzése.
-Ha többet nem mondod ki hogy "Fabeszla" akkor ráérek ma este. - majdnem el nevetem magam amikor kimondom ezt a hülye becenevet.
Ahogy észre vettem kissé megnőtt Reed egója az utóbbi időben, igazából rá is fért, de azért remélem hogy ez a szándék nem tartozik a műsora részéhez és nem felvágás hogy ő a boss és viszi a csajt, míg a többiek elvégzik a piszkos munkát.
//Visszavonulok a szobám nyugalmába és olvasok hátha ihletet adnak valami új kísérlethez ami meg is valósítható, jobb dolgom úgy sem akad, esetleg kiszellőztetem a fejem egy kis sétával két olvasmány közt. Ja és női tagként gondolom rá hárul majd a rend tartás nagy része, legalábbis Johnny után biztosan.//
-Ha többet nem mondod ki hogy "Fabeszla" akkor ráérek ma este. - majdnem el nevetem magam amikor kimondom ezt a hülye becenevet.
Ahogy észre vettem kissé megnőtt Reed egója az utóbbi időben, igazából rá is fért, de azért remélem hogy ez a szándék nem tartozik a műsora részéhez és nem felvágás hogy ő a boss és viszi a csajt, míg a többiek elvégzik a piszkos munkát.
//Visszavonulok a szobám nyugalmába és olvasok hátha ihletet adnak valami új kísérlethez ami meg is valósítható, jobb dolgom úgy sem akad, esetleg kiszellőztetem a fejem egy kis sétával két olvasmány közt. Ja és női tagként gondolom rá hárul majd a rend tartás nagy része, legalábbis Johnny után biztosan.//
Jenna Collins- 8. szint - 18 kredit
- Hozzászólások száma : 680
Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Síkok:
Teknős srác hamar megadja magát és kipattan a páncélból, felháborító amit viszont Ben csinál. Megjelennek a helikopterek és dobja a címlap fotót. Amatőr. Egy mozdulattal lángra kapva arrébb ugrok, hogy én helyezzem vissza a földre a talpam alá. De nem kínzom tovább, csak a hüvelyujj marad lángokban és pózolok pár kép erejéig mielőtt átadnám az ügynököknek a srácot. Közben persze Reed megint próbálkozik, így mellé lépek, átdobom a karjaim a vállán és magamhoz húzom barátian nővérkémmel együtt. Pár közös kép elkészülése alatt pedig adok neki egy életre szóló tanácsot:
- Óvatosan! Ha összetöröd felégetem a világod Gumisrác! - Egy boldog vigyor miközben összehúzom őket, majd kilépek közülük, hogy kilőhessek egy kicsit. Van még egy fogásom amivel otthonosabbá csaphatjuk a placcot.
Egy nagy F mellé bevágom egy hasonlóan nagy G-t egy kicsivel nagyobb Cs alájuk, hogy háromszöget alkossanak. Közéjük meg egy hatalmas T az aszfaltra égetve, figyelve, hogy csak pár civil mellett haladjon el ártalmatlanul a készítő lángcsóva.
~ A tűzvihar valóban jó név, Gumi srác és Fabeszla méltó segítőim lesznek és a Csodalány nehezen überelhető, a Pajzs túl férfias lenne és nem tudnám mi másnak nevezhetném a szőke nagy tesót. ~
// Intézem a margetinget, a csapat nevét nyitva hagyom az újságíróknak, de a neveinket szívesen híresztelem. Körültekintően lefekszem az össze elérhető címlaplány gyanús feltörekvő Victoria Secret modellel és nagyon figyelek Reed próbálkozásaira, csak, hogy tudja mikor kell féknyommá égetni a 66os úton amikor a többieket éppen nem zavarná. Jótékonysági fogadást, márka szerződéseket és filmes cameokat szervezek.//
- Óvatosan! Ha összetöröd felégetem a világod Gumisrác! - Egy boldog vigyor miközben összehúzom őket, majd kilépek közülük, hogy kilőhessek egy kicsit. Van még egy fogásom amivel otthonosabbá csaphatjuk a placcot.
Egy nagy F mellé bevágom egy hasonlóan nagy G-t egy kicsivel nagyobb Cs alájuk, hogy háromszöget alkossanak. Közéjük meg egy hatalmas T az aszfaltra égetve, figyelve, hogy csak pár civil mellett haladjon el ártalmatlanul a készítő lángcsóva.
~ A tűzvihar valóban jó név, Gumi srác és Fabeszla méltó segítőim lesznek és a Csodalány nehezen überelhető, a Pajzs túl férfias lenne és nem tudnám mi másnak nevezhetném a szőke nagy tesót. ~
// Intézem a margetinget, a csapat nevét nyitva hagyom az újságíróknak, de a neveinket szívesen híresztelem. Körültekintően lefekszem az össze elérhető címlaplány gyanús feltörekvő Victoria Secret modellel és nagyon figyelek Reed próbálkozásaira, csak, hogy tudja mikor kell féknyommá égetni a 66os úton amikor a többieket éppen nem zavarná. Jótékonysági fogadást, márka szerződéseket és filmes cameokat szervezek.//
Ayye Captain!- 2. szint - 6 kredit
- Hozzászólások száma : 98
Karakteradatok
Főkarakter: Ayye Captain!
Síkok:
Reeed szavaira tapsolni kezdenek az emberek. A tévé mind a csapatot mutatja, Rémlovagról lehámozzák a vért maradékát és indul a Kockába. Napok alatt a csapat legendává válik. A SHIELD bemutatja Bexter házat. Ez az épület a csapat új bázisa. Itt folytathatják a kísérleteiket és élhetnek. A kormány ellátja őket és támogatja cserébe ők mosolyognak és hősködnek. Reed egy randira is elviszi Suet miközben állandóan egy új tárkapun dolgozik felhasználva a shield adatit a rejtélyes kiborg Taoról és a Bishop nevű katonáról. A kapu lassan elkészül. Fáklyának hála a csapat nagyon népszerű, de megmaradt a Fantasztikus Négyes név. Láthatatlan Nő, Mr. Fantasztikus, Lény és Fáklya.
Következő kaland:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2390-12-ezusrkor-fantasztikus-negyes
Következő kaland:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2390-12-ezusrkor-fantasztikus-negyes
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus- Főnök
- Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
2 / 2 oldal • 1, 2
X-Men Reneszánsz :: Alternatív síkok :: Inaktív síkok :: Outsiders :: Manhattan
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.