Centralia (Pennsylvania)

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Michael Nikostratos Hétf. 30 Jún. 2014, 20:51

A nő beszélni kezdett, de nekem úgy tűnt, hogy egy nagyon durva trippet él át.Velem is volt már ilyen, amikor benn ragadtam egy haluban, és teljesen elhittem mindent, amit láttam. Vagyis, ez lenne az alapvető reakcióm, de tekintve, hogy mik történtek velünk, kezdem úgy érezni, nem erről van szó. Lehet, hogy tényleg igaz, amit a csaj mesél?
- Milyen izékről beszélsz, drágám? Kicsit pontosítanál? - kérdeztem, mert ez a leírás nem volt más, mint k-rva ijesztő. Mint ez az egész hely. Nagyon para volt az egész szitu, főleg, miután a nyomokra mutatott. Éreztem, ahogy égnek áll a szőr testem minden pontján, ahol erre képes volt. Nagyot nyeltem, majd bemutatkoztam én is.
- ifjabbik Tell Villmos vagyok, ex-focisztár. Örvendek. - mondom, majd folytatom, válaszul a kérdésére.
- Alig pár perce kerültünk ide, teljesen más volt itt minden. Nem volt köd, ez egy felújított őrültekháza volt, meg tök modern volt minden. A partybuszunk lerobbant, és elindultunk telefonálni, amikor megjelent az égen egy bige, és közölte, hogy mind meghalunk. Itt változott meg minden, a haverom és a kurvája úgy tűnik nem kerültek át erre a helyre, én és a kölyök viszont igen. - ekkor hallottam meg a zongorát.
- Ez a hely egyre parább. Mit mond, hol van több esélyünk? Bent az épületben, vagy valahol idekint? - néztem a nőre, aki tapasztaltabbnak tűnt. Főleg a pár hónapos előnyével.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Night Kedd 01 Júl. 2014, 00:25

A férfi továbbra sem reagál semmit, de nem is zaklatom, hanem megyek utána lefelé, de közben azért megfigyelem, rajta amit szükséges lehet. Amint leérünk egy furcsa párost látunk meg, akik velünk háttal ülnek és az egyik éppen zongorázik. A nőnem tűnt különösnek, ahogy zongorázott csak egy átlagos nőnek tűnt, legalábbis hátulról, a férfinek a feje, azonban felettébb érdekesen festett hátulról is. Mondjuk ki vagyok én, hogy a külsőt kritizáljam, mikor magam sem vagyok emberi külsejű.
A padló megnyikorog alattunk, de a páros észre se veszi, legalábbis úgy tesz. Rossz érzésem támadt, nem tudom mitől, de nem tetszett a helyzet. Próbáltam körbenézni, hogy felmérjem, hogy oda tudok -e jutni a kijárathoz feltűnés nélkül, és ha igen elindulok feléje, ha nem ,akkor várok legalábbis egyelőre.

_________________
Reneszánsz: Zack Blue  VH: Nikoletta Blue x-diák: Akali/Vörös fülemüle  Out: Akali/Vámpírka
Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Centralia (Pennsylvania) - Page 2 D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Indian_girl_by_welximak-d628caj Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 27.
Age : 28
Tartózkodási hely : Ahol épp állok

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Bio Szomb. 05 Júl. 2014, 08:21

- John Doe, ex-bentlakó a Centráliai Elmegyógy- és Rehabilitációs intézetből. Vilmos pedig az új ápolóm és védelmezőm. Megmentette az életemet. Büszke vagyok rá, de a jövője különös... Ahogyan az ön története is Alena. Mondja csak, mit eszik hónapok óta? 
Tettem fel a különös kérdést, amelyre bizony jó lenne választ kapni. Ha ezen a helyen, minden ilyen szutyok, akkor jó kérdés, hogy miképpen maradt életben eddig. Ezután, még furcsább kéréssel állok elő, azonban képességem segítségével, talán jobban megértem a helyzetet, amelybe belecsöppentünk.
- Lenne szíves megérinteni a kezemet? Ne féljen, semmi baja nem lesz. Ha mégis, megígérem, hogy nyugodtan lelőhet.
Mondom azzal közelebb lépek és előrenyújtom jobbomat. Nem tudom hányszor tudok belelesni jövőbe és a múltba, de ha sikerrel járok ennél a nőnél, akár Vilmosnál úgy lehet, hogy elkezdhetem egy kirakós darabjainak összeillesztését. Ekkor azonban valamiféle különös zene szólal meg az épületből. A furcsa és eleddig sosem hallott hangra összerezzenek. Majd újdonsül ápolómhoz lépkedek és belekapaszkodok balommal a felsőjébe. 
- Mégis ki játszhat egy ilyen putri közepén? Nekem ez a valami bűzlik. 
Majd elhúzom az orrom meg az arcom, ahogy megpillantok Vilmoson valami alkohol foltot. 
- Vilmos, ez már akkor büdös volt, amikor megittad...

_________________
Reneszánsz: Charles "Bio" Crafton / főkarakter
Végtelen Háború Világa: Theodore Rainwood / John Doe
Bio
Bio
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 36
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 38
Tartózkodási hely : Otthon

Karakteradatok
Főkarakter: Bio
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 05 Júl. 2014, 09:36

2048. február 16. vasárnap – Centralia, Amerikai Szövetséges Államok
Résztvevő: ifj. Tell Vilmos / Energy, Theodore Rainwood / John Doe, Nikoletta Blue és Nathaniel Orrin / Pók

- Nem tudom, hogy mi lenne a pontos meghatározás az izékre – mondta. – Apró kétlábú lények, fekete bőrrel, vöröslő szemekkel, mintha megégtek volna. Vannak teljesen humanoidnak tűnő átlagos ember nagyságú alakok, akikből mintha hiányoznának darabok. Tíz méteres ezerlábúak. Egyelőre ennyit láttam eddig, de már ez is túl sok volt.
Theo kérésének vonakodva ugyan, de eleget tett a nő, először a múltját látta a fiú, egy házban aludt, romos, egy matrac volt csak benne, illetve konzervek, amiket gyűjtött és egy leölt őz, amit elkapott, ezt ette. Víznek pedig műanyag palackokban víz. Az ablak itt is bereteszelve, az ajtó elé pedig barikádot épített. Kint mászkál az utcán, a szürkeségben így Theo is meglátta a humanoidnak tűnő, hiányos ruhadarabú személyeket, amik szinte beleolvadtak a ködben, a nő pedig tüzelés nélkül menekült el. Pár sarokkal odébb az apró lények egy néger férfit tépkedtek és ették, egy volt korábbi SAS katona. Ami a jövőt illette, ugyanaz a szürkeség, mint Vilmosnál.
A másik kérdésen elgondolkodott.
- A házakban bent biztonságosban, oda még nem láttam senkit sem bemenni.
Ha ezek után úgy dönt a két férfi, hogy be akarnak jutni a kívülről elhelyezett deszkákat kellett leszedni, vagy a városban másik épületet nézni.

A lány játszott tovább a páros pedig egyelőre nem mozdult, csak próbálta felmérni a helyzetet. Innen úgy látszott, hogy minden ablak be van reteszelve valamilyen oknál fogva és azokon nem igen jött be fény, ezért volt félhomály, noha kint is látszott, hogy ködös idő van. a páros egyelőre még mindig a lépcsőn állt és nem igen lehetett úgy elmenni, hogy ne kerüljenek közel ahhoz a furcsa kettőshöz. Csak úgy maximum, ha innen a lépcső tetejéről leugrottak valamelyik oldalon, mert úgy tűnt jelenleg, hogy középen vannak és a kijáraton kívül két irányba lehetett menni egy-egy szárnyba, folyosón. A leugrás közel öt métert jelentene és még így is úgy hat méterre meg kellene a zongorázót közelíteni, ha egyenesen mennének le a lépcsőn és úgy oldalra, ez a távolság a fele lenne.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Michael Nikostratos Csüt. 10 Júl. 2014, 14:48

- Egyszer nyomtam valami nagyon szar anyagot, akkor átéltem ilyesmit. Durva. - vonom le a következtetést, majd a gyerek odasétál a csajhoz, és őt is megérinti. Ekkor már kezd gyanús lenni, hogy valami mutáns-látnok-sámán lehet a gyerek, vagy hasonló, de nem teszem szóvá, inkább csendben figyelem. Az egész hely k-rva para, és egyelőre nem igazán akarom elhinni ami történik, de azok alapján amit átéltünk ezen rövid idő alatt, a csaj akár még igazat is mondhat. Nem akarok kockáztatni.
- Valami fontos? - kérdezem a gyereket, ha végzett a trippeléssel, majd ha nem mond semmi lényeges infót, akkor ismét a zongorás őrültekházára nézek.
- Én ezt a helyet kihagynám. Ha valaki ennek az őrületnek a közepén képes leülni zongorázni, az túl őrült ahhoz, hogy én csatlakozzak hozzá. Egy másik házra szavazok, vélemény? - kérdezem, elsősorban a nőt, és másodsorban a kölyköt.
- Esetleg van már kiépített bunkere, vagy valami, ahol meghúzhatnánk magunkat? Én intézni tudom a folyadékellátásunk, nem leszek élősködő, az élelemszerzésben is segítek. A gyereket meg csak nem hagyja magára. - mutatok a kölyökre. Azt nem árulom még el, hogy a kevés táplálékot is ki tudom pótolni, ha szükséges a Vill-itallal. Kész túlélő vagyok, így jobban belegondolva. És egy főnyeremény túlélő-társnak.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Bio Vas. 13 Júl. 2014, 17:20

Amikor megérintem a nőt, határozottan ugyan azokat a tüneteket produkálom, amikor Vilmost érintettem meg. Az ő múltjából látok képeket, amelyek alátámasztják a nő szavait. A jövője azonban ugyan olyan ködös, mint amilyen Vilmosé. Bár nem vagyok a képességemnek még teljes mértékben az ura, egy valamit gyorsan letudok vonni következtetésképpen. 
- A nő igazat mond, valamiféle lények, tényleg élnek itt.
Vilmos kérdésére válaszolok. 
- Életveszélyben vagyunk, mindkettőtök jövője ködös. Értelmezhetetlen, amivel még nem találkoztam. Véleményem szerint valamiféle idő-szakadékon keresztül létezhet ez a hely. 
Amikor meghallom a zongorajátékot, furán pillantok végig az épületen. Hosszú ideje volt ez az otthonom, szóval nem tudom elképzelni, hogy mégis mi lehet az oka, hogy most egy ilyen putri az egész. Lassan elindulok a ház ajtaja felé és közben jobbomat kinyújtom az ajtó irányába. Elméletileg, a képességem, a tárgyakkal kapcsolatban is működik. 
- Sose lehet tudni, hogy mi mindenre jó, ha az ember Idő-Látó.

_________________
Reneszánsz: Charles "Bio" Crafton / főkarakter
Végtelen Háború Világa: Theodore Rainwood / John Doe
Bio
Bio
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 36
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 38
Tartózkodási hely : Otthon

Karakteradatok
Főkarakter: Bio
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Reptile Kedd 15 Júl. 2014, 03:34

Némán, analitikusan figyelem talán akár percekig a bizarr kettőst, mire végül úgy döntök, hogy jobban szemügyre veszem magát a szobát is. Az ablakok bereteszelve, az összes, valaminek nem szabadot bejutni... Vagy éppen ki, jobban megfigyelem, hogy a deszkák a külső vagy a belső oldalon vannak-e, az már önmagában megválaszolja a kérdést. A lényeg, hogy néhány perc alatt sikerül teljesen felmérni amit így félhomályban fel lehet, a másik páros nem mozdul, csupán tovább játszik a lány, a másik pedig áll mellette. Minden ösztönöm azt sugallja, hogy távol kell maradnom tőlük, azonban már rég túl vagyok azon a szinten, hogy engedjem az ösztöneimet vezetni. Logikátlan, de végül teszek egy óvatos lépést előre, majd pedig ismét és ismét. Folyamatosan fenntartom a figyelmem és szemmel tartom a párost ahogyan a szükséges mértékekig közeledem, kihasználva azt, hogy a zongorától valószínűleg nem hallják a lépteimet, ha csak nincs az egyiknek kifinomultabb hallása az átlagnál, de erre nem sok esélyt látok, a lupine vagy egyéb állatias elváltozással járó mutációk meglepő módon annyira nagyon nem jellemzőek, igaz erre nem alapozhatok, jobb viszont nincs. Ha nyugodtan elérem a lépcső alját, ott egyszerűen annak a széléhez simulva indulok el a kijárat felé, továbbra is folyamatosan figyelve, hogy reagálni tudjak ha bármi is történne. A legerősebb mozgató rugó a tetteim mögött főleg a tudósi kíváncsiság amit a bizarr páros irányába érzek, a jelen helyzetben melyet a berendezkedés enged következtetni, ép elméjű ember valószínűleg nem játszana zongorán, túl sok figyelmet vonzhat magára, ami pedig nem lehet jó jel, legalább is minden erre utal. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy ezt vagy nem képesek felfogni, vagy pedig nem érdekli őket. A második esetében komolyabb probléma lehet, ezért is vagyok felkészülve a legrosszabbra, de nem engedem, hogy bármiféle érzés elvegye tőlem az irányítást, végig nyugodtan és kimérten mozgok, nem kapkodva, nincs szükség fölösleges zajkeltésre amellyel felhívnám magamra a figyelmet.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Night Kedd 15 Júl. 2014, 16:52

Lassan, de alaposan felmérem a terepet, a páros észre se vesz minket, a nő csak játszik tovább nekem, pedig még mindig rossz előérzetem van velük kapcsolatban. Azonban az jó hír, hogy a levegőből el tudnám kerülni, hogy közel kerüljek a pároshoz. Rögtön neki is állok a tárgyakat és a métereket részletesebben figyelni, hogy le tudok e repülni a kijárathoz siklórepülésben, vagy minél halkabban finom csapásokkal kijutni kellő magasságban, de nem annyira, hogy fenn állna a fejbevágás veszélye.
Megvizsgáltam tehát ruhámat és ha ugyanabban vagyok, mint ma délelőtt, akkor a mágnespántoknak meg kell akadályozniuk, hogy széttépjem a ruhát pikkelyes szárnyaimmal. Ha így van akkor kitárom szárnyaim és a lehető leghalkabban repülök el a lépcsőtől a kijárat felé, majd azon ki ha megoldható.

_________________
Reneszánsz: Zack Blue  VH: Nikoletta Blue x-diák: Akali/Vörös fülemüle  Out: Akali/Vámpírka
Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Centralia (Pennsylvania) - Page 2 D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Indian_girl_by_welximak-d628caj Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 27.
Age : 28
Tartózkodási hely : Ahol épp állok

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Thorhalla Szer. 16 Júl. 2014, 11:43

2048. február 16. vasárnap – Centralia, Amerikai Szövetséges Államok
Résztvevő: ifj. Tell Vilmos / Energy, Theodore Rainwood / John Doe, Nikoletta Blue és Nathaniel Orrin / Pók

Theo és Vilmos számára most esett le csak, amit a nő mondott, hogy azzal bajok voltak. ő azt mondta, hogy Afrikából került ide, hadgyakorlatból. Még Theo is tudta, hogy Afrikát az elmúlt egy év alatt Apokalipszis kiirtotta a mutánsok kivételével, a nő pedig kiborgnak tűnt és nem mutánsnak. Azt pedig Vilmos tudta pontosan, hogy ott több éve nem volt semmilyen katonai hadgyakorlat, az ilyesminek mindig híre menne, ha lenne. Valami nem stimmelt határozottan. A nő is végignézett a házon.
- Elég sok ház van beljebb a városban – mondta. – Erre kell menni.
Mutatott a kezével a kijárat felé, odabentről egy velőtrázó üvöltést lehetett ebben a pillanatban hallani. Ha a két fiú követi, akkor az út is, ahova kiértek ugyanilyen volt, ködös, az úton autók látszottak, meglehetősen régiek, legalább húsz-huszonöt éves fajták, még nem repülőautók, hanem földiek. A beton több helyen megtört, növények nőttek ki benne, majd végül feltűntek pár perc séta után a városka épületei is a távolban.

Nikol úgy dönt, hogy lerepül míg Pók úgy dönt, hogy lesétál a lépcsőről. Amint az aljára értek teljesen egyszerre a szarvas lény fordult feléjük. Valami furcsa dolog volt, egy élő fához hasonlított, vagyis az volt. Amint meglátta a párost, hangosan üvöltött fel, amitől mindkét fiatal füle megfájdult.
Centralia (Pennsylvania) - Page 2 2961479-2
A következő pillanatban az épület megremegett és mindenhol, ahol fa volt mozogni kezdett, megannyi gyökér és ág nyúlt ki a falakból, a lépcsőből, a plafonból és talajból is. A legtöbb tűhegyes lándzsává alakult. Minden irányból egyszerre csaptak le ezek a lándzsák és ágak a két fiatal felé, hogy felnyársalják őket.

//Képhez: csak felsikolt, nem mondja, hogy „I am Groot!”//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Night Kedd 22 Júl. 2014, 10:34

Ahogy leértem, a pók mellé az agancsos megfordul és csak akkor tűnik fel, hogy a tag egy élő fa.
~ Mi a ménkű?
Kérdem magamtól, mire a faszerű lény sikolyt hallat, amire önkénytelenül is a füleimhez kapom a kezem. Annyira sértette őket a hang.
Az épület abban a pillanatban megremegett, és minden fafelületekből lándzsaszerűen nőttek ki indák és felénk csaptak.
~ Na ez is jól kezdődik.
Megpróbálkoztam egy másolatom illúzióját a fapofa elé egy- másfél méterrel megteremteni, majd arra utasítani, hogy integessen és mozogjon természetesen, mintha épp oda teleportáltam volna. Úgy raktam le az illúziót, hogy a fapofa látásteréből kitakarjon minket. ezek után reménykedem, hogy az indákkal majd megpróbálja elkapni az illúziót és akkor van esélyünk kiszökni, míg az illúzió után maradt füstfelhővel szórakozik, ha nem irányítja át az indákat, akkor is megpróbálom elkerülni azokat és a kijáratot megközelíteni, hogy kijuthassak ebből a kelepcéből.

_________________
Reneszánsz: Zack Blue  VH: Nikoletta Blue x-diák: Akali/Vörös fülemüle  Out: Akali/Vámpírka
Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Centralia (Pennsylvania) - Page 2 D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Indian_girl_by_welximak-d628caj Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 27.
Age : 28
Tartózkodási hely : Ahol épp állok

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Reptile Hétf. 28 Júl. 2014, 04:39

Megfelelően halk kódon vagyok képes mozogni ahhoz, hogy egyik személy se vegyen észre és így feltűnés nélkül képes vagyok, pontosabban képesek vagyunk elégé közel kerülni, ezután már csak a csendes távozás lenne hátra, az azonban már nem megy annyira zökkenőmentesen mint ahogyan számításba volt véve. Valószínűleg valamilyen módon megérezve a jelenlétünket, a szarvakkal rendelkező alak megfrodul, felfedve számunkra a teljes kinézetét első sorben pedig mutánsnak nézném, a viselkedése azonban teljesen másra utal, ha csak nem elmebeteg egyed. A sikoltásra kénytelen vagyok jómagam is a füleimhez kapni egy pár karommal, hogy eltakarjam azt és enyhítsem azt a hasogató fájdalmat, amit a rendkívül éles hang okoz. A következő probléma pedig már szinte pillanatokon belül adja is magát, ahogyan a falak, a padló és a plafon is mozogni kezd, majd pedig mindegyikből dárdaszerű indák vágódnak ki az irányunkba. Pillanatok vannak csak a cselekvésre, melyben megfelelően át kell gondolni és kivitelezni mindent, ennyire kevés idő alatt azonban nehézkes átvenni minden lehetőséget. Magát a tényt is nehéz elkerülni, hogy a testem ösztönösen próbál menekülni, amivel jelen helyzetben valamilyen szinten egyet értek, ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy ha engedek ennek a nyers késztetésnek akkor esélyes, hogy a saját ítéletemet írom alá. Ehelyett egy gyors mozdulattal lövök az alak szeme irányába egy adagnyi hálót, majdpedig gyors szemrevételezés után, építve minden ügyességemre és reakcióidőmre amit eddig sikerült összeszednem próbálok meg a legtöbb potenciált mutató úton rövid tervezéses de megfelelő manőverezéssel kikerülni a dárdák útjából, ha szükséges ugrások és valamennyi akrobatika segítségével. Ha alkalom adja ezután azonnal a kijárat felé veszem az irányt, sprintelve, de nem leengedve a figyelmem, ha újabb támadások fenyegetnének mielőtt eltűnők a látómezőből azokra tudnom kell megfelelően reagálni.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Michael Nikostratos Kedd 05 Aug. 2014, 21:23

A nő végignézett a házon, majd egy kijárat felé mutat, mire megvonom a vállam. Odabentről határozott hangon jelzi valami, hogy nem akarunk bemenni, úgyhogy inkább követem a csajt. Eddig ő tűnik a legbiztonságosabb pontnak ebben a káoszban, bár azért kicsit fura. Előbukkan a semmiből, elmagyarázza hogy mi van, és utána segít nekünk? Csak úgy? Persze, végülis katona volt, hol is? A... Afrika? Miafasz? Az nem mutánsföld, Apokalipszis uralma alatt? Valami nem stimmel... jobb lesz szemmel tartanom a csajt.
Old-school verdák mellett haladunk el, továbbra is baszott nagy ködben, ez legalább állandó pontja a káosznak. Pár percet sétálunk néma csöndben, mikor meglátjuk a város épületeinek körvonalait. Egy hang a fejemben azt súgja, hogy most kezd komolyra fordulni majd minden.
- Merre? - kérdezem, valamiért ösztönösen suttogva a nőt. Valószínűleg magától is mutatná az utat, de valamennyire megnyugtatna, ha én is tudnám, hogy milyen irányba igyekszünk. Illetve ha elkapják azok az izék amikről beszélt, akkor legalább lesz valamiféle támpontunk, hogy merre keressük a búvóhelyét.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Thorhalla Szer. 06 Aug. 2014, 09:17

2048. február 16. vasárnap – Centralia, Amerikai Szövetséges Államok
Résztvevő: ifj. Tell Vilmos / Energy, Theodore Rainwood / John Doe és Nikoletta Blue

Nikol sikeresen elterelte a lény figyelmét az illúzióval és sikerült úgy mozdulnia, hogy ne találja el az őt. Azonban a hátulról jövő indák már nehézkesebbek voltak. A lánnyal ugyan nem foglalkoztak, mert úgy tűnt, hogy az, hogy kettő van belőle megzavarta őket. Az azt jelenthette, hogy ő irányítja az indákat is. így, hogy nem tudta eldönteni, hogy melyik lány az igazi, így minden figyelmét Pókra összpontosította. Ő hiába próbált kitérni a csápok elől azok most már minden irányból őt vették célba és így esélye sem volt kitérni. A gyökerek, csápok körbeölelték és befedték, elnyelték őt. ezekben a másodpercekben Nikol számára viszont menekülés nyílt, mert a falény teljes egészében Pókkal foglalkozott.

Theo és Vilmos követték a nőt és hamarosan már ők is látták az emeletes házakat, panelházakat, hogy hova is tartottak. Pár perc sietős út után meg is érkeztek az egyikhez. A nő rutinosan nyitotta ki az ajtót, majd tessékelte be az épületbe a két férfit. Itt kevésbé volt ködös minden, még itt is volt bent ugyan, de néhány lámpa égett a falon és így legalább a szürkeséget elűzték. A nő tovább ment, az egyik lakáshoz, és oda invitálta be a fiúkat. Ez volt az egyik helység, amit Theo a látomásban látott. Az ablakok eldeszkázva, a redőny elhúzva, hogy ne lehessen belátni. Most már újabb jelét látta a két fiatal férfi, hogy valami nincs rendben, a nő által felhalmozott élelmiszerek, fegyverek régiek voltak. Legalább tizenöt éve nem voltak ilyen csomagolások és fegyverek, ezeket a harmadik világháború alatt használták és most mégis úgy tűntek, mintha pár napja, hete kerültek volna ki a gyárból.
- Megtudnák mondani, hogy a világháború miként áll Afrikában és az USA-ban? Ugye végre legyőztük Spencer és a Szövetséges Államok haderejét? – kérdezte reménykedve.
Vilmos tudja, hogy Afrikában ugyan az USA és a szövetségesei nyertek, de Amerikában vesztettek és éppen ezért nyert az Amerikai Szövetséges Államok és azóta is így hívják az egykori USA-t.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Night Hétf. 11 Aug. 2014, 09:37

Az elterelésem sikeres volt, nagy nehezen, e csak sikerül kitérnem az indák elől, bár kissé meggyűlt a bajom a hátulról érkezőkkel, de úgy tűnt a trükköm miatt az indák már nem rám fókuszálna, hanem a mellettem álló pókszerű lényre, akit az indák lassan kezdenek teljesen beterítene. Ekkor nyílt számomra esély a menekülésre, és én mivel tudtam, hogy sehogy se tudnék segíteni a srácnak, ki is használtam ezt az alkalmat a menekülésre és a kijárat felé vettem az irányt miközben igyekszem elkerülni az indákat.
~ Gyerünk, most van esély, nem szalaszthatom el.
Miután kiértem sem állok meg. Kissé arrébb megpróbálok felrepülni a köd felé, hogy körbenézhessek, hátha vannak valahol emberek, vagy legalább kevésbé ködös terület, ami felé vehetném az irányt. Mert nekem nincs kedvem itt maradni a falény társaságában.

_________________
Reneszánsz: Zack Blue  VH: Nikoletta Blue x-diák: Akali/Vörös fülemüle  Out: Akali/Vámpírka
Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Centralia (Pennsylvania) - Page 2 D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Indian_girl_by_welximak-d628caj Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 27.
Age : 28
Tartózkodási hely : Ahol épp állok

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Michael Nikostratos Kedd 12 Aug. 2014, 14:48

A kérdésemre nem válaszol, ehelyett sétál tovább, én pedig nem kérdezősködöm tovább. Addig jó, amíg ilyen békésen gyalogtúrázhatunk, nem kellene felhívni magunkra a figyelmet. Még egy pár percig megyünk így, háborítatlanul, komolyan csak a sárga köves utat hiányolom, amikor a nő megindul egy épület felé. Nosza, megérkeztünk! Az épület valami lakóháznak tűnik, már amennyire a köd engedi hogy megállapítsam, és ahogy beérünk, ez elég bizonyossá válik - bent már lámpák világítanak, így valamelyest egyszerűbb átlátni a ködön. Beinvitál minket az egyik lakásba, még mindig némán, majd becsukja az ajtót, mi pedig körülnézhetünk. Elég szép... szeméttelep. Nem vagyok katona, vagy fegyverbuzi, de az összegyűjtött ócskaságokról még én is szakszerűen megállapíthattam, hogy régiségek. Ettől függetlenül ápolt, újszerű állapotban tartotta mindet, ami viszont elég szép szó. Biztos rohadtul unatkozik. Ez után viszont feltesz egy kérdést, ami elég para.
- Őőőőő... persze. Nyertünk. - mondom nem túl meggyőző hangon, miközben ismét végignézek a felszereléseken... mikor kerülhetett ide ez a nő? Vagy csak szopat minket? Ez a szituáció egyre gyatrább, a kölyök meg mintha sokkos állapotban lenne, csak robotszerűen követ minket, de nem csinál semmit. Nem tetszik ez a hely, rohadtul nem, és a nő is kezd egyre kevésbé szimpatikus lenni.
- Mit is mondtál, mikor születtél? - teszem fel a kérdést, bár tudom, hogy ez nem hangzott el ismerkedésünk első szakaszában.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Thorhalla Szer. 13 Aug. 2014, 11:11

2048. február 16. vasárnap – Centralia, Amerikai Szövetséges Államok
Résztvevő: ifj. Tell Vilmos / Energy, Theodore Rainwood / John Doe és Nikoletta Blue

Nikol rohanni kezdett kifelé, a falény már nem foglalkozott vele a lány a zongoránál pedig csak ránézett egy pillanatra, aztán folytatta a játékot. Az ajtót sikeresen kitudta nyitni és kijutni a szabadba. Mint odafentről látta már idekint minden teljesen szürke volt, a levegő hamutól nehéz, ami az égből hullt is alá. Kellemesen meleg idő volt annak ellenére, hogy elvileg tél volt, ez itt késő tavaszi, kora nyári meleg volt. Itt kint minden csöndes volt, csak az épületből kiszűrődő zajokat hallhatta. Azok, akiket itt lent látott a házból eltűntek, a földön a hamuban pedig a nyomaik látszottak, ahogyan sietősen távoztak.

Theo egyelőre nem válaszolt, és nem is tett semmit sem. Vilmos szavaira, amik nem voltak túl magabiztosak a nő elfintorodott. Valószínűleg átlátott a hazugságon.
- Ezek szerint Ozwell Spencer és lázadó csürhéje győzött… - mondta nem túl lelkesen.
Ez már történelem volt, tényleg ők nyertek és Spencer 2019 óta töltötte be a hivatalát, pedig akkor sem volt már fiatal, a hetvenes évei végén volt. Persze mindkét fiú tudta, hogy manapság a felesége April Cinnamon tartja fiatalon és úgy néz ki Spencer, mintha harmincas évei közepén lenne és nem 100 felett. A kérdésre meglepetten nézett fel a nő.
- Nem mondtam – kezdte. – De 2009-ben.
Ekkor nézett végig most már nyugodtabb állapotban volt nézett végig a két fiatal férfin.
- Fura a ruhátok – mondta. – Eléggé megváltoztak az elmúlt pár hónapban az öltözködési szokások…

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Michael Nikostratos Pént. 15 Aug. 2014, 05:22

A nő elhúzta a száját, úgy tűnik nem voltam túl meggyőző. Nem mintha kellett volna már hazudnom, mármint ilyen nagy dologról, és ilyen hirtelen. Meg amúgy se szeretek hazudni, de most célszerűnek tűnt. Legközelebb gyorsabban kell kitaláljak valamit, hogy ne legyen túl átlátszó a dolog, és az előadásomon is finomítanom kell. Közben elmondja, hogy mikor született, mire gyors fejszámolást végzek. Ezek szerint közel 40 éves. Nincs az az isten, hogy ez a nő a 3. X közelében legyen, nem hogy a negyediknek. Valami itt nagyon nem kóser, és úgy tűnik kezd ő is rájönni. Na Villmos, még egy próba hazugságra, vagy egyből magyarázkodsz? Talán ha előbb hazudok, és lebukok – mert úgyis lefogok – az meggyőzőbb, mintha egyből elmondom, hogy közel húsz éve van itt, amit ő pár hónapnak érzékelt. Tényleg, ezek szerint ez a kevés idő, amit itt töltöttünk, az otthon napokat, hónapokat jelenthet? Mert az akkor rohadtmód para.
- Tessék? – kissé elgondolkodtam, és most ocsúdok föl bambulásomból, most jutnak el hozzám a nő szavai. - Ja igen, tudod hogy van ez, hirtelen támadt divatok, terjednek mint a futótűz… – mondom reflexszerűen, és közben tovább gondolkodom. Haza kell jutnunk, minél előbb, mert ha igaz amit ez a nő állít, akkor k-rva nagy pácban vagyunk a kölyökkel. Tényleg, miért hiszek én ennek a nőnek? Lehet, hogy ugyan olyan szörny, mint az a nő, akit már láttunk. Lehet, hogy nincsenek is a ködben bujkáló valamik, amikről a csaj beszélt, csak minket szopat. Hiszen nincs más, ami alátámasztaná, csak a nő szava.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Night Vas. 17 Aug. 2014, 16:15

Sikerült kijutnom a házból. Nem volt sok kedvem ahhoz, hogy gúzsba kössenek és ki tudja mit tegyenek velem. A menekülésbe azonban a nő valamiért furcsa volt nekem. Nem tudom miért, de jelenleg nem is érdekel igazán.
~ Végre kint.
Fentről már nem látom az idegeneket, csak a lábnyomaikat a hamuban.
~ Remélem nem ellenségekbe botlom.
Elindultam hát repülve a nyomok útján. Közben pedig figyeltem, hogy semminek se repüljek neki, mert a köd ebben még nem könnyítette meg a dolgom sose. Persze figyeltem a hangokra is, hátha valahonnan veszély leselkedik rám.

_________________
Reneszánsz: Zack Blue  VH: Nikoletta Blue x-diák: Akali/Vörös fülemüle  Out: Akali/Vámpírka
Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Centralia (Pennsylvania) - Page 2 D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Indian_girl_by_welximak-d628caj Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 27.
Age : 28
Tartózkodási hely : Ahol épp állok

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 18 Aug. 2014, 09:15

2048. február 16. vasárnap – Centralia, Amerikai Szövetséges Államok
Résztvevő: ifj. Tell Vilmos / Energy, Theodore Rainwood / John Doe és Nikoletta Blue

Odakint Nikol sietve haladt, repülve a nyomokat követve. Igencsak hamar emeletes házakat, romos házakat látott kiemelkedni a ködben, de ezeket is csak akkor vette észre, amikor már közel ért hozzájuk, révén továbbra sem oszlott fel a köd és még mindig alig lehetett látni a pár méternyire is bármit. A levegőben a meleg hamu még mindig szállingózott és a nyomok végül egy házhoz vezettek. Hangokat most nem hallott csak a saját légzését és szívverését, a távolból pedig néha mintha fém sírt volna, nyikorgott, de ez nagyon tompán csak. A lépcsőház ajtaja, ha próbálta kinyitni zárva volt, a ház ablakai pedig minden szinten ugyanúgy bedeszkázva, reteszelve első ránézésre, mint az, ahonnan jöttek.

A nő odabent nagyot sóhajtott és a hátát a falnak vetette a kezeivel pedig a halántékát masszírozta meg.
- Nem kell meglepődnie, nem maga az első olyan, aki más időből jött – mondta. – Találkoztam valakivel korábban, aki azt állította, hogy volt itt bent olyan, aki 1901-ből került ide, meg olyan is, aki 2130-ból. Szóval maguk mikorból érkeztek, mert hogy nem az én időmből, az is biztos.
Odakint ekkor suhogó hangot lehetett hallani, a nő azonnal mozdult, hogy kinézzen, Vilmosnak erre szükség sem volt a beszűrődő fényben látni lehetett, hogy van odakint valaki, egy kék bőrű furcsán kinéző repülő fiatal nő.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Night Szomb. 23 Aug. 2014, 12:04

Szállva követtem a nyomokat, ami a ködben nem volt a legkönnyebb feladat. De mivel siettem egész hamar elérkeztem egy részhez, ahol panel házak emelkedtek ki a földből. Még szerencse, hogy jól manőverezek, mert különben az egyik ház falnak csapódtam volna út közben. A nyomokat azért nem vesztettem el a kerülgetések során, így hamar megtaláltam azt a házat, amely bejáratánál véget érnek a nyomok. Leszálltam és meglepve tapasztaltam, hogy egy mukkot sem hallok csak a saját szívverésem és légzésem. Majd halk nyikorgást halottam a távolból, melynek az irányába kaptam  fejem, de csak  egy pillanatra, inkább nem akartam megtudni mi volt az. Odamentem a ház ajtajához, de az ajtót nem tudtam kinyitni. zárva volt. Olyasféle ház volt miben magamhoz tértem. Mikor nem nyílt az ajtó kopogni kezdtem.
- Hahó? Van itt valaki? Ha van bent valaki kérem engedjen be.

_________________
Reneszánsz: Zack Blue  VH: Nikoletta Blue x-diák: Akali/Vörös fülemüle  Out: Akali/Vámpírka
Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Centralia (Pennsylvania) - Page 2 D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Indian_girl_by_welximak-d628caj Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 27.
Age : 28
Tartózkodási hely : Ahol épp állok

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Michael Nikostratos Pént. 05 Szept. 2014, 03:13

A nő mélyet sóhajt, mielőtt sárba tiporná a hazugságom, és rámutatna arra, hogy mekkora egy barom is vagyok, amiért át akarom verni. Végül is logikus, régebb óta van itt, jobban ismeri hogy mi történik, nem kéne hülyének nézzem.
- Jól van, ez esetben ígérem, nincs több hazugság, bármennyire is hülyén hangzik mostantól az igazság. 2048-ból jöttünk. - mondom, majd elhallgatok, ahogy a furcsa hangot hallom. A nő már mozdul is, hogy megnézze mi az, én viszont nagyjából látom, hogy egy kék bőrű izé, ami repked. Na, ez most vagy egy elbaszott mutáns, vagy pedig egy ellenséges valami, amit el kellene kerülni. Sose voltam a felesleges kockázatok híve, ezért meglapultam, és a nőnek is jeleztem, hogy maradjon csöndben. Ha hallom a kintről jövő kiabálást, nem válaszolok, és próbálok a lehető legnagyobb csöndben maradni. Ha ellenség, akkor nem szabad felfedni magunkat, ha pedig nem az, akkor uszítsa csak magára a kint ólálkodó lényeket, legalább meg tudjuk nézni azokat közelebbről is, és eldönthetem, hogy mennyire igaz amit a fura csaj dumál. Egyelőre még mindig tartok tőle, hogy a bolondját járatja velem, nem tudok neki teljesen hinni. Ha a kölyök mocorogni kezd, akkor őt is rendre utasítom, ez esetben minél hamarabb próbálom befogni a száját, és valamennyire lefogni, hogy ne nagyon tudjon hangoskodni. Jó kondiban vagyok, ez meg egy átlag gyereknek tűnik, csak nem nehéz feladat.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Thorhalla Pént. 05 Szept. 2014, 09:35

2048. február 16. vasárnap – Centralia, Amerikai Szövetséges Államok
Résztvevő: ifj. Tell Vilmos / Energy, Theodore Rainwood / John Doe és Nikoletta Blue

A nő bólintott, amikor Vilmos kimondta, hogy 2048. Ebben most már láthatóan nem kételkedett, hogy tényleg így lehet. A kölyök semmit sem tett, ugyanolyan nagyjából vegetatív állapotban volt, mint korábban, de legalább csöndben. A nő sem tett még semmit, csak figyelte a kinti kék leányzót. Vilmos is láthatta, hogy az árnyakban odakint valami megmozdult és egyre közelebb ért. A kiborgnő lenyúlt egy puskáért és odadobta Vilmos-nak.
- Ha mégis ellenség lesz lelőjük – mondta.
Ezzel kisietett a helységből a bejárat felé.
Odakint Nikol még mindig az ajtón dörömbölt és kiabált, hamarosan kinyílt az ajtó és egy nő jelent meg ott, megragadta a lány vállát és berántotta az ajtón. Ennek hála Nikol odabent egy folyosó padlóján landolt és felsértette a térdeit, könyökeit. A nő még bezárta a lehető leggyorsabban az ajtót, amin berántotta a lányt, majd egy fegyvert szegezett rá.
- Ki vagy és miért jöttél? – kérdezte.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Michael Nikostratos Pént. 05 Szept. 2014, 10:17

Ahogy válaszoltam, látszólag már elhitte amit mondtam, nem kételkedett a 2048. Megértem, szép szám, amolyan bizalomgerjesztő. Mondjuk egy 2033-ban már lehet, hogy nem bízott volna meg. Ez után, miközben valami mozgolódást láttam kint, a nő egy puskát dobott nekem. Nem voltam túl jó lövész, sőt, fegyvert se nagyon tartottam a kezemben még, de szerencsére ez valami régi modell volt, mint a filmekben. Éppen ezért komoran bólintottam a nő szavaira, és valami kibiztosítószeget kerestem a fegyveren, mint a hollywoodi akciófigurák. Reméltem, hogy vagyok olyan kemény - kinézetre.
Ahogy a nő kifelé siet, utána startolok én is, fegyverrel a kezemben, majd nem kis meglepetésemre kinyitja az ajtót, és berántja a kék valamit., ami továbbra is az ajtót püföli Az anyja úristenit, meg akar ez ölni minket? Még ha szövetséges is, ha elég hülye ahhoz, hogy felverje a fél környéket, én nem szívesen maradnék vele egy fedél alatt. Észre se veszem, ahogy mozdul a kezem, és a puskát rá tartva meghúzom a ravaszt, a feje felé célozva, reménykedve a legjobban. Ha sikerül lelőnöm, akkor meglepve nézek magamra, és a kezemben lévő fegyverre. Még nem öltem soha, és valószínűleg fura érzés lesz. Tényleg, miért is lőttem én most? Lehet, hogy jó társ lett volna...

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Night Hétf. 15 Szept. 2014, 19:34

Semmi válasz, tudom, hogy bent vannak mégse engednek be. Közben hallom, hogy a valami ami a hangot kiadta egyre közelebb jön. Már megfordult a fejemben, hogy hagyjam az egészet és repüljek fel ismét a biztonságosabbnak tűnő égboltra, mikor nyílik az ajtó és valaki beránt. A lendülettől a padlóra estem és szépen lejött a térdeimről és a könyökömről néhány réteg bőr. Aki berántott csak most volt időm jobban megfigyelni, miközben fegyvert szegezett rám. Azonban nemcsak ő volt ott, a szemem sarkából láttam még egy srácot is, akinél szintén fegyver volt. A kibernetikus nő kérdésére lassan a fejem mellé emeltem a kezeimet, hogy lássa nincs nálam fegyver és úgy feleltem.
- Nikol Blue. Menekültem. Fogalmam sincs hogy kerültem ide. A sorstársam most zabálta fel egy faszerű izé, és lehet rám is ez a sors várt volna. Azért jöttem mert azt reméltem ti is sorstársak vagytok és legalább nem akartok megenni.
Mondom, majd a szemem sarkából látom, hogy a csávó emeli a pisztolyt.
- Te mire készülsz?
Kérdem a tekintet az irányba fordítva, de a fejem nem forgatom, majd mikor látom, hogy nem reagál a két karomat a fejem mögé kapom, vagyis abba az irányba, ahonnan a csávó lőhet rám.
~ Mi a fene ütött ebbe?

_________________
Reneszánsz: Zack Blue  VH: Nikoletta Blue x-diák: Akali/Vörös fülemüle  Out: Akali/Vámpírka
Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Centralia (Pennsylvania) - Page 2 D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Indian_girl_by_welximak-d628caj Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 27.
Age : 28
Tartózkodási hely : Ahol épp állok

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Thorhalla Kedd 16 Szept. 2014, 10:00

2048. február 16. vasárnap – Centralia, Amerikai Szövetséges Államok
Résztvevő: ifj. Tell Vilmos / Energy, Theodore Rainwood / John Doe és Nikoletta Blue

Vilmos is kijött és emelte a puskát a földön levő Nikolra és lőtt. A lánynak az egyetlen szerencséje az volt, hogy Vilmos keze remegett és még nem lőtt soha emberre, így hiába a fejet célozta nem azt találta el, hanem a lány jobb vállát. A hideg, maró jeges fájdalom belehasított Nikol vállába és visszazuhant a földre.
- Ne lőj még egyszer! – szólt rá hangosan a nő Vilmosra.
Ha a fiatal férfi még egyszer lőni akart volna, akkor a katonanő egy határozott rúgással rúgja ki a férfi kezéből a fegyvert, hogy ne tudja megölni Nikolt. A lövés még azok előtt történt meg, hogy Nikol egyáltalán megtudott volna szólalni, így még bemutatkozni sem volt képes, se semmi mást elmondani, egyelőre a földön fekszik fájdalmak közepette és a sebéből erősen folyt a vér. A szerencséje az volt, hogy a golyó átment rajta és nem akadt el benne, így további, utólagos sérülésektől nem kellett tartani.
- Menj vissza a szobába és hozz elsősegély felszerelést! – utasította a nő Vilmost, majd Nikolra nézett. – Melyik évből jöttél, és hogy kerültél ide?
Ha Vilmos bemegy vissza a szobába, akkor könnyedén megláthatja az elsősegély felszerelést, az is ősrégi, abból a korból való, ahonnan a nő, azaz semmilyen regenerációs szérum, vagy ehhez hasonló nem lesz benne.
- Amíg nem válaszolsz, addig nem kapsz ellátást, akkor sem, ha sokkban vagy és kihajítalak innen! – mondta a nő Nikolnak.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Centralia (Pennsylvania) - Page 2 Empty Re: Centralia (Pennsylvania)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.