Szörnyek Bolygója
2 / 7 oldal • Megosztás
2 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Szörnyek Bolygója
Jelenlegi kinézete | ~G’hhhzz~ Fejfájással és félálomban nézegettem a profilomat. Az utóbbi hónapban komolyan megcsappant a feliratkozók száma, ami nem meglepő mivel nem töltöttem fel szinte semmi említésre sem méltót. Hiába, ha egyszer nem kell 'rendes' munkát végeznem, akkor nem kell. Egész hónapban nagyjából részegen szerencsejátékoztam Sin bolygón. Nem tudom hogy erről hogy lehet jó videót csinálni. Mondjuk nem is nagyon próbálkoztam. Valamit tenni kellett. Ekkor jött a vészhívás. Tökéletes. Ha vészhívás tuti valami szörnyűség történt. Hullák, vér és lopni való. Ha még élnek, akkor pedig tökéletes humor forrás. Nem is beszélve arról, hogy elég szépen szoktak jutalmazni. Nem egy "öld meg a rohadékot aki kitúrt a piacról" szép, de azért szép. És még csak a vérdíj sem nő a fejemen. Csupa pozitívum. Két napja jöttünk, ami alatt sikerült valami prezentálható formába hoznom magam. Ahogy kiértem láttam, hogy nem csak engem érdekelt. Itt volt a foxiai akivel kutattuk a munkáltatómat. Nem tudom, hogy felismeri-e a formámat. Ja meg egy kree. Az ereimben szétáradó öröm határtalan. Nincs jobb mint egy csapattárs aki folyamatosan hajtogatja hogy a kreek becsülete mekkora. Na mindegy, ha sikerül megöletnie magát akkor még lehet sikeres a videó. Reménykedjünk. A kapitány éppen azt mondja, hogy nincs senki itt pedig vészjelzés. Szerintem ez nem annyira meglepő, de meghagyom neki a reményt. - Én simán el tudom vezetni, volt már dolgom a drágákkal.- mondom miután a többiek jelzik, hogy nem tudják elvezetni. Komolyan, milyen kiképzést kapnak? Hogy közlekednek? Én is csak azért stoppoltam mert egy havi másnaposságot kellett kihevernem. |
- Felszerelés:
Felszerelés:
- Egy tőr, ami tökéletes a csendes munkára, belevésve „Az igazi ellenség az aki a szemed előtt van” kree nyelven. G’hhhzz imádja az eltúlzott drámaisága és az álbölcs jellege miatt.
- Egy pisztoly, ami végszükség esetére van ott
- Testpáncél (mint a felső képen) ami közepes erejű lövéseket bír ki.
- Egy kommunikátor/univerzális fordító
- Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:
Kree Invázió – Prológus / Szörnyek bolygója és Vészjelzés
Résztvevők: Aashirya Nakti Singh és Maci, Kitajo Akimoro, Lucan Scorpius/Holtkacaj,
Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, G'hhhzz, Srir Gur, Serenity / Halál és Hine Nui Te Po
Következő körváltás: 2016. november 24. (csütörtök)
”Az első hetek még könnyűek voltak, hiszen képesek voltunk arra, hogy harcoljunk. A túlélésért kellett küzdenünk a remény bármiféle jele nélkül, hogy valaha kijutunk innen. Szörnyű volt látni, ahogyan a Legfőbb Vádló napról napra egyre inkább állatiasodik és veszti el civilizált lényét… akkor pedig minden még rosszabb lett, amikor megtaláltuk az ékkövet és az a lány feltűnt a másik két Végtelen gyémánttal és a nálunk levőt is magának követelte…”
- Lady Kallistrate Pherenike McKenize-Boltagon visszaemlékezései
Odalent a bolygón Holtkacaj hangos nevetésbe tör ki, de a nevetés közben rájöhetett, hogy végtelenül téved. Könnyedén meghalhat, ki tudja, hogy hol van, mennyi idő telt el. Ha túl sok… akkor bármelyik pillanatban visszakerülhet a pokolba és többé nem szabadulhat onnan, mert nem volt képes végrehajtani a feladatát, amiért küldték. Mindez igaz volt Kitajo-ra is…
A nevetésre Halál felel először, hogy hallgasson, a nő minden gond nélkül kitudta nyitni a szárnyait, mire aranyszínű fény világította meg a helységet. Látszott a hosszú folyosó, végig mindenhol ugyanolyan sztáziskamrák, mint amiből ők maguk estek ki, a legtöbben voltak emberek és mutánsok. Legalább is azoknak néztek ki a külsejük alapján. A folyosó mindkét végén egy-egy kétszárnyú fémes ajtó, aminek ajtói a falba húzódhatnak vissza. A bal oldali irány volt a hosszabb, annak a végén mintha fény szűrődött volna be a folyosóra, ahol voltak.
Kitajo a kardját kereste, mindezt sehol sem találta, a szavai után azonban a semmiből a megszokott páncélzata jelent meg, legalább most már nem volt védtelen abban a szürke uniformisban, hanem a saját felszerelése közül volt nála valami.
A maci magát nézte és szimatolta, mert valóban rajta is volt egy olyan szürke ruha. Amit mások nem éreztek ő azonban igen, hogy a bal oldali irányban levő folyosórésznél, ahol fény szűrődött be ott friss levegőt is érzett, szabad levegő volt a fal másik oldalán.
Fent a hajón egyelőre kellemetlen helyzetben voltak az urak, ugyanis sem Srir azt mondta, hogy nem tud hajót vezetni, Yalvis pedig tényleg nem tudott, így minden reményük G’hhhzz-ben volt, hátha ő igen és mindezt be is ismeri. Amennyiben ő sem, akkor sem volt még minden veszve, ugyanis volt robotpilóta a siklóban, aminek meg lehetett adni a koordinátákat, hogy hova is menjen. De végül is G’hhhzz beismerte, hogy tudja vezetni a siklót, így már meg is volt a pilóta. Ami a koordinátákat illette szerencsére egyszerű volt azok megadása, révén voltak adatok, csak be kellett táplálni azokat a számítógépbe, amit pedig mindenki könnyedén megtudott tenni. Ha mindenki elkészült és beszállt a felszerelésével a járműbe, akkor fel is szállhattak és el is indulhattak a bolygó felé, a kapitány megadta az engedélyt az indulásra.
//Srir, Te is tudsz vezetni hajót, katonai képzés alatt tanultad.//
Odalent a bolygón Holtkacaj hangos nevetésbe tör ki, de a nevetés közben rájöhetett, hogy végtelenül téved. Könnyedén meghalhat, ki tudja, hogy hol van, mennyi idő telt el. Ha túl sok… akkor bármelyik pillanatban visszakerülhet a pokolba és többé nem szabadulhat onnan, mert nem volt képes végrehajtani a feladatát, amiért küldték. Mindez igaz volt Kitajo-ra is…
A nevetésre Halál felel először, hogy hallgasson, a nő minden gond nélkül kitudta nyitni a szárnyait, mire aranyszínű fény világította meg a helységet. Látszott a hosszú folyosó, végig mindenhol ugyanolyan sztáziskamrák, mint amiből ők maguk estek ki, a legtöbben voltak emberek és mutánsok. Legalább is azoknak néztek ki a külsejük alapján. A folyosó mindkét végén egy-egy kétszárnyú fémes ajtó, aminek ajtói a falba húzódhatnak vissza. A bal oldali irány volt a hosszabb, annak a végén mintha fény szűrődött volna be a folyosóra, ahol voltak.
Kitajo a kardját kereste, mindezt sehol sem találta, a szavai után azonban a semmiből a megszokott páncélzata jelent meg, legalább most már nem volt védtelen abban a szürke uniformisban, hanem a saját felszerelése közül volt nála valami.
A maci magát nézte és szimatolta, mert valóban rajta is volt egy olyan szürke ruha. Amit mások nem éreztek ő azonban igen, hogy a bal oldali irányban levő folyosórésznél, ahol fény szűrődött be ott friss levegőt is érzett, szabad levegő volt a fal másik oldalán.
Fent a hajón egyelőre kellemetlen helyzetben voltak az urak, ugyanis sem Srir azt mondta, hogy nem tud hajót vezetni, Yalvis pedig tényleg nem tudott, így minden reményük G’hhhzz-ben volt, hátha ő igen és mindezt be is ismeri. Amennyiben ő sem, akkor sem volt még minden veszve, ugyanis volt robotpilóta a siklóban, aminek meg lehetett adni a koordinátákat, hogy hova is menjen. De végül is G’hhhzz beismerte, hogy tudja vezetni a siklót, így már meg is volt a pilóta. Ami a koordinátákat illette szerencsére egyszerű volt azok megadása, révén voltak adatok, csak be kellett táplálni azokat a számítógépbe, amit pedig mindenki könnyedén megtudott tenni. Ha mindenki elkészült és beszállt a felszerelésével a járműbe, akkor fel is szállhattak és el is indulhattak a bolygó felé, a kapitány megadta az engedélyt az indulásra.
- template nélkül:
”Az első hetek még könnyűek voltak, hiszen képesek voltunk arra, hogy harcoljunk. A túlélésért kellett küzdenünk a remény bármiféle jele nélkül, hogy valaha kijutunk innen. Szörnyű volt látni, ahogyan a Legfőbb Vádló napról napra egyre inkább állatiasodik és veszti el civilizált lényét… akkor pedig minden még rosszabb lett, amikor megtaláltuk az ékkövet és az a lány feltűnt a másik két Végtelen gyémánttal és a nálunk levőt is magának követelte…”
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
- SZÖRNYEK BOLYGÓJA -
Holtkacaj
Minden jó megszakad egyszer, az élet is lassan elmúlik, akárcsak a nevetésem. Akár meg akarnak újra ölni, akár nem, hátráltatnak a munkámban. A megbízást mindig teljesíteni kell, még ha nem is azonnal, de időre megy a játék. Nekem még egy tucat életet kellene az ürességbe küldenem, így nem szórakozhatok itt, akárhol is legyen az.
Miután felállok, megmozgatom a végtagjaimat, és körbenézek. Legelőször a világító, szárnyas asszonydémon kelti fel a figyelmemet, majd a tekintetem egy másik ittlévőre téved, aki számomra ismeretlen nyelven kiabál, de neki van felszerelése. Végül a másik hölgyet is észreveszem a kis állatkájával egyetemben, majd gyorsan összegzem a látottakat. Én és akaratlan kompániám itt vagyunk valami zárt helyen, fegyvertelenül, amiből én keveredek ki a legrosszabbul. Nem vagyok a nyílt harc mestere, jobban szeretem hátulról, vagy álmában kivégezni a célpontot, valamint használható képességek híjján is vagyok. Ha lenne késem, akkor könnyedén kivégezhetném a nőt meg az állatát, talán még a páncélost is, de érzem, hogy a szárnyas nődémonnal meggyűlne a bajom. Habár fegyver nélkül maximum köddé tudok válni, vagy gyorsan elhúzni a csíkot, és ez is valami.
A többiekről figyelmet se véve elindulok a bal oldali folyosóra, mert arra lehet valami. Ezt persze csendesen, a fal mellett osonva tenném meg, figyelve a környezezet, a zajokat, és a hátam mögött hagyott ismeretleneket. Ezen felül még figyelem, hátha találok valami fegyvert, vagy fegyvernek használhatót. Mihamarabb meg kell találnom a kiutat, és folytatni a megbízást. Aki pedig idehozott, az mostantól jobban teszi, ha nyitott szemmel alszik.
Kitajo nem érti a helyzetet amiben van és dühös. Mióta ismét életre kelt ösztönei és egy hang vezették. A helyzetet nem érti. Ösztönei pedig két dolgot parancsolnak neki. Az egyik, hogy megküzdjön a szárnyas szellemmel, a másik pedig, hogy nem jó az, hogy nincs tisztában meddig aludt. A kardját követeli amire válasz nem érkezik, de a páncélja megjelenik.
-Nem ezt kértem.
Mindenesetre örül neki, hogy van itt valami amit ismer, tudja mire jó és hasznos is számára. El is kezdi felcsatolni a páncélját. Közben alaposan megnézi a környezetét. Aashirya kinézetét is érdekesnek találja. Sosem látott még ilyen nőt.
-Te asszony! Hova valósi vagy? Segíts a páncélommal!
A kamrákat is megnézi. A fényben már látja, hogy emberek vannak benne. Néhányuk szintén olyan szörnyeteg volt mint a szárnyas szellem.
~Mi ez a hely? Valami temető? Talán a túlvilágon vagyok és meg kell küzdenem ezekkel a démonokkal? Ez a nő akkor mit keresne itt? Talán valami boszorkány ő is és az a medve a fia?~
Srir mikor a megjegyzésére visszavágott a foxiai akkor csak egy vicsorral reagált. Mikor viszont a kapitány számára tisztázta a helyzetet, hogy miért is van itt és miért nem tud a saját népéről és a nagyszájú tudós akkor sem tudta befogni akkor már nem hagyta annyiban. Figyelmeztetés jellegűen megropogtatta az ujjait és megfenyegette Yalvis-t.
-Fogd vissza magad foxiai! Különben kipróbálom az a piknikezést, de te leszel a főfogás.
Múltkor a felebaráti szeretet jegyében és mivel volt rá ideje ellátta mikor megsérült, de ha nem fogja be a száját akkor lehet, hogy legközelebb ő fog valami olyat tenni ami miatt el kell látni a tudóst. Azt meg most nem biztos, hogy fog találni ha csak ők hárman mennek le arra a bolygóra. A siklót bár el tudta volna vezetni, de úgy látszik nem kellett felajánlania mert a fajtárs megtette helyette. Katonához illően gyorsan összeszedte a felszerelését és felkészült az indulásra. Azért indulás előtt a fajtársnak bemutatkozott, hogy legalább egymás nevét ismerjék.
-Srir Gur közlegény. Örvendek a találkozásnak. Jó tudni, hogy van itt valaki akiben megbízhatok, hogy védi a hátam és a nem fut el veszély legkisebb jelére.
-Nem ezt kértem.
Mindenesetre örül neki, hogy van itt valami amit ismer, tudja mire jó és hasznos is számára. El is kezdi felcsatolni a páncélját. Közben alaposan megnézi a környezetét. Aashirya kinézetét is érdekesnek találja. Sosem látott még ilyen nőt.
-Te asszony! Hova valósi vagy? Segíts a páncélommal!
A kamrákat is megnézi. A fényben már látja, hogy emberek vannak benne. Néhányuk szintén olyan szörnyeteg volt mint a szárnyas szellem.
~Mi ez a hely? Valami temető? Talán a túlvilágon vagyok és meg kell küzdenem ezekkel a démonokkal? Ez a nő akkor mit keresne itt? Talán valami boszorkány ő is és az a medve a fia?~
Srir mikor a megjegyzésére visszavágott a foxiai akkor csak egy vicsorral reagált. Mikor viszont a kapitány számára tisztázta a helyzetet, hogy miért is van itt és miért nem tud a saját népéről és a nagyszájú tudós akkor sem tudta befogni akkor már nem hagyta annyiban. Figyelmeztetés jellegűen megropogtatta az ujjait és megfenyegette Yalvis-t.
-Fogd vissza magad foxiai! Különben kipróbálom az a piknikezést, de te leszel a főfogás.
Múltkor a felebaráti szeretet jegyében és mivel volt rá ideje ellátta mikor megsérült, de ha nem fogja be a száját akkor lehet, hogy legközelebb ő fog valami olyat tenni ami miatt el kell látni a tudóst. Azt meg most nem biztos, hogy fog találni ha csak ők hárman mennek le arra a bolygóra. A siklót bár el tudta volna vezetni, de úgy látszik nem kellett felajánlania mert a fajtárs megtette helyette. Katonához illően gyorsan összeszedte a felszerelését és felkészült az indulásra. Azért indulás előtt a fajtársnak bemutatkozott, hogy legalább egymás nevét ismerjék.
-Srir Gur közlegény. Örvendek a találkozásnak. Jó tudni, hogy van itt valaki akiben megbízhatok, hogy védi a hátam és a nem fut el veszély legkisebb jelére.
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako
Összes karim
Yalvis felvonta a szemöldökét a kree piknikezős beszólására. Persze a a lelke mélyén üvölteni akart. Nem tudta, hogy a foxiak húsa milyen lehet a kree-eknek. Hogy mennyire találják őket ízletesnek vagy esetleg rágósnak.
Egy pillanatra elgondolkodott, hogy hány ilyen esetről hallott már, hogy pár foxiai egy erdőben ragadt volna távol minden bolyvárostól és talán az egyik szerencsétlen társukat zabálták fel.
- Ó, furcsa a kreek étrendje - mondta mosolyogva a vörös bundás teremtmény. Elvileg a fickó szanitéc volt a kree seregben, és ha katona volt, akkor el kellett volna tudnia vezetni a siklót.
Egy harmadik kree is volt velük, aki legalább bevállalta a sikló vezetését. Nagyszerű, akármivel is találkoznak a felszínen, úgy néz ki, hogy mellette még a két kék vadbarom seggrepacsizását is el kell viselnie.
~Ó, jaj, valaki öljön meg.~ gondolta magában, miközben megkapták a koordinátákat és beszálltak a felszerelésükkel együtt gépbe. Yalvis betáplálta a koordinátákat.
- Na, indulunk végre valahára, vagy mi van?
Egy pillanatra elgondolkodott, hogy hány ilyen esetről hallott már, hogy pár foxiai egy erdőben ragadt volna távol minden bolyvárostól és talán az egyik szerencsétlen társukat zabálták fel.
- Ó, furcsa a kreek étrendje - mondta mosolyogva a vörös bundás teremtmény. Elvileg a fickó szanitéc volt a kree seregben, és ha katona volt, akkor el kellett volna tudnia vezetni a siklót.
Egy harmadik kree is volt velük, aki legalább bevállalta a sikló vezetését. Nagyszerű, akármivel is találkoznak a felszínen, úgy néz ki, hogy mellette még a két kék vadbarom seggrepacsizását is el kell viselnie.
~Ó, jaj, valaki öljön meg.~ gondolta magában, miközben megkapták a koordinátákat és beszálltak a felszerelésükkel együtt gépbe. Yalvis betáplálta a koordinátákat.
- Na, indulunk végre valahára, vagy mi van?
- Felszerelés:
Lézerpisztoly, kézikomputer, ruházat
Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet- Bannolt
- Hozzászólások száma : 154
Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Síkok: Reneszánsz
Aashirya két kezével elkezdi a halántékát dörzsölni. Erősen koncentrál, hogy elmúljon a fájdalma. Próbálja gondolataival leszorítani a vérnyomását, ha hallja a lüktetést és némi trauma utáni magas vérnyomás miatt hasogat a feje. Közben felfigyel a mozgásra is. A nőre, aki leginkább valami angyali entitásra hasonlít. Jót szórakozik azon, hogy a beazonosíthatatlan, de sötét lelkűnek tűnő személy inkább a fénnyel ellentétes irányba tart. Aztán ha észreveszi a mozgást, amivel a fiatal fiú próbál az ellenkező irányba osonni, egy pillanatra odakapja a tekintetét. Sajnos azonban az archaikus akcentusú férfi megzavarja. Egy pillanatra nem is érti magát a megszólítás.
- Azt lesheti. - mondja, miközben a maci elkezd nyugtalankodni. Testét hintáztatja és súlypontját pakolja egyik oldalról a másikra. Nem zavar meg senkit, de finoman jelezni próbál. Aztán amikor Aashirya figyelmét felkelti, elindul a fény irányába. Hátranéz, hogy a nő követi-e. Természetesen a válasz igen. Aztán folytatja az útját most már gazdájával, hogy megnézzék együtt mi is van a rés mögött.
- Azt lesheti. - mondja, miközben a maci elkezd nyugtalankodni. Testét hintáztatja és súlypontját pakolja egyik oldalról a másikra. Nem zavar meg senkit, de finoman jelezni próbál. Aztán amikor Aashirya figyelmét felkelti, elindul a fény irányába. Hátranéz, hogy a nő követi-e. Természetesen a válasz igen. Aztán folytatja az útját most már gazdájával, hogy megnézzék együtt mi is van a rés mögött.
Aashirya Nakti Singh- 1. szint - 4 kredit
- Hozzászólások száma : 82
Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Síkok:
Jelenlegi kinézete | ~G’hhhzz~ Úgy tűnik most én leszek a sofőr. Más nem jelentkezett erre a nemes feladatra. Gondolom a kapitány is tudott volna embert adni, de jobb ez így. Magamban bízok a legjobban és gondolom a kapitánynak is van jobb dolga az embereivel. Ha meg ott hagy minket akkor várnunk kell arra hogy visszajöjjön értünk ami elég nagy baj lehet. A kree nem bírja a foxiai csipkelődését, de hát ez nem meglepő. A kreek sok mindent bírnak, főleg ha valaki azt mondja, hogy sok mindent nem bírnak. Úgy tűnik evolúció során kihalt belőlük a humorérzék. Nem meglepő. A vezetőjük egy robot, a katonáik egy része robot. Szóval akár a maradék is lehet robot, mert miért ne. Elmennek a felszerelésért én pedig addig elfoglalom a helyemet a pilóta székben. Gyorsan ellenőrzöm a rendszereket és közben bekapcsolom a felvevőt. Hátha már most is elcsípek valami vicces dolgot. - Ghr'bar, tizedes. Mindig jó egy másik kree mellett szolgálni! De nyugodtan pihenhet katona, hiszen ez nem hivatalos ügy.- válaszolom Srir bemutatkozására. Hátha rá tudom venni hogy kicsit feloldódjon. Egy pihenni próbáló kree mindig biztos vicc. - Épp indultam volna, de most hogy belegondolok ráérünk még. Ha vezetni akarsz nyugodtan elindulhatsz te is.- mondom a foxiainak. Ezután várok egy kicsit majd beindítom a hajtóművet. Vicces lenne idegesíteni a kis mitugrászt, de haladni akarok. Nincs végtelen tároló helyem. |
- Felszerelés:
Felszerelés:
- Egy tőr, ami tökéletes a csendes munkára, belevésve „Az igazi ellenség az aki a szemed előtt van” kree nyelven. G’hhhzz imádja az eltúlzott drámaisága és az álbölcs jellege miatt.
Karakteradatok
Síkok:
Résztvevők: Aashirya Nakti Singh és Maci, Kitajo Akimoro, Lucan Scorpius/Holtkacaj,
Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, G'hhhzz, Srir Gur, Serenity / Halál és Hine Nui Te Po
Következő körváltás: 2016. november 28. (hétfő)
”Mit is mondtak a kree-k erről a helyről? – Vajon mikor tanulják meg végre, hogy az, hogy nem jöhetnek ide, azt jelenti, hogy nem jöhetnek ide? – Igen, ezt azt hiszem.”
- Táncos
Odalent a bolygón senki sem talált semmilyen fegyvernek való tárgyat, vagy eszközt. Kijato végignézi a tartályokat, még mindenki aludt bennük, nem tűntek fenyegetőnek. E közben Lucan, Halál, Aashirya és a maci is elindultak megnézni a hasadékot, amit láttak. Könnyedén megtudták mind a négyen tenni, hogy oda mentek. Itt egy kicsi alig harminc-negyven centi átmérőjű rész volt berepedve, amin át ki lehetett látni. Odakint égő fákat, krátert és azon túl dzsungelt lehetett látni. Amennyire meglehetett állapítani a repedés tágult és a kétszárnyú ajtó másik oldalán sokkal nagyobb volt a hasadék, talán akkora is, hogy ki lehessen rajta jutni a szabadba.
A siklóban ha végre elindultak, akkor könnyedén kitudtak repülni a hajóból. A jel megvolt, hogy honnan vették, így könnyű volt afelé irányítani a siklót. Jó pár perc telt el, mielőtt a légkörhöz értek volna. Amikor ez megtörtént hatalmas energia-kitörést jeleztek a sikló szenzorjai. Ha arra fordultak, vagy csak kinéztek az ablakokon, akkor láthatták, hogy a hajó, amivel érkeztek az robbant fel, ez volt az energia kitörés. A kellemetlenebb, hogy a siklónak nem volt hosszú távú rádióadója és ezen a területen a holonetet sem lehetett elérni. A sikló pedig csak rövidtávú utazásra volt alkalmas…
- Táncos
Odalent a bolygón senki sem talált semmilyen fegyvernek való tárgyat, vagy eszközt. Kijato végignézi a tartályokat, még mindenki aludt bennük, nem tűntek fenyegetőnek. E közben Lucan, Halál, Aashirya és a maci is elindultak megnézni a hasadékot, amit láttak. Könnyedén megtudták mind a négyen tenni, hogy oda mentek. Itt egy kicsi alig harminc-negyven centi átmérőjű rész volt berepedve, amin át ki lehetett látni. Odakint égő fákat, krátert és azon túl dzsungelt lehetett látni. Amennyire meglehetett állapítani a repedés tágult és a kétszárnyú ajtó másik oldalán sokkal nagyobb volt a hasadék, talán akkora is, hogy ki lehessen rajta jutni a szabadba.
A siklóban ha végre elindultak, akkor könnyedén kitudtak repülni a hajóból. A jel megvolt, hogy honnan vették, így könnyű volt afelé irányítani a siklót. Jó pár perc telt el, mielőtt a légkörhöz értek volna. Amikor ez megtörtént hatalmas energia-kitörést jeleztek a sikló szenzorjai. Ha arra fordultak, vagy csak kinéztek az ablakokon, akkor láthatták, hogy a hajó, amivel érkeztek az robbant fel, ez volt az energia kitörés. A kellemetlenebb, hogy a siklónak nem volt hosszú távú rádióadója és ezen a területen a holonetet sem lehetett elérni. A sikló pedig csak rövidtávú utazásra volt alkalmas…
- template nélkül:
”Mit is mondtak a kree-k erről a helyről? – Vajon mikor tanulják meg végre, hogy az, hogy nem jöhetnek ide, azt jelenti, hogy nem jöhetnek ide? – Igen, ezt azt hiszem.”
- Táncos
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
- SZÖRNYEK BOLYGÓJA -
Lucan Scorpius/Holtkacaj
A felfedező utam egy kis hasadékhoz vezet, amin át kilátok a szabadba, bár odakint se jobb a helyzet. Amennyire meg tudom állapítani, egy elég sűrű erdőben lehetek, ráadásul egy robbanás kellős közepén. Mintha lezuhantam volna az egyik repülő szerkezettel, ami megválaszol pár kérdést. Valószínűleg a kiütésem után bejuttattak az egyik repülőbe engem, meg a többi korcsot, és el akartak vinni valahová, vagy valakihez. Ha meg akartak volna ölni, az utcán már megtették volna, ami azt jelenti, hogy élve kellünk annak a valakinek. Talán fel akar minket bérelni, netán kísérletezni rajtunk, vagy valami hasonló. Csakhogy a repülő lezuhant, talán leszedték, mi pedig itt kötöttünk ki. Ha ez igaz, akkor keresni fognak minket. Ha a szállítónk még él, akkor talán tud valamit, egy címet, egy nevet, vagy bármi hasonlót, ami nyomra vezethet. A munkák befejeztével elintézem, hogy ezt nagyon megbánja az, aki elrendelte.
Fegyver hiányában csak a sebességemre és a köddé válásra tudok támaszkodni, de nem árt a roncs körül körbenézni. Talán találok valamit, netán a saját holmimra is rátehetem a kezem. Azok után már nem kellene törődjek a többi korccsal, és mehetnék vissza Vegasba. Van még mit tegyek.
Mivel a kétszárnyú ajtónál nagyobb a rés, így megpróbálok arra kijutni, közben ha kell, megpróbálok erőt alkalmazni a kijutás érdekében.
- Ha akartok egy frontális ütközést a bolygó felszínével, akkor csak rajta! - mondta a kreenek, aki megpróbált poénkodni.
Elég szörnyű módon, de legalább megpróbálta. Talán a kék bőrűek elkezdtek fejlődni? Aztán odapillantott a szenzorok adatait mutató képernyőre.
- Hát, akárkik is vannak a bolygón, vagy köszöntenek minket... - A válaszát félbevágta annak a hajónak a felrobbanása, amivel jöttek. A sikló nem volt képes csillagközi utazásra, a kommunikációs rendszerei pedig, mint minden ilyen madárnak korlátozottak voltak.
És bizony a holonethez sem lehetett hozzáférni. Viszont ami a rahedli probléma mellett még rosszabb volt...
Bármi is lőtt rájuk, talán még most is működik!
- Vidd be a légkörbe a gépet! - kiáltotta a foxiai a pilótának! - Gyerünk, mielőtt, még minket is leszednek!
Basszus, csak nem eltanulta ezt a szarságot a kreektől?
- Ha akartok egy frontális ütközést a bolygó felszínével, akkor csak rajta! - mondta a kreenek, aki megpróbált poénkodni.
Elég szörnyű módon, de legalább megpróbálta. Talán a kék bőrűek elkezdtek fejlődni? Aztán odapillantott a szenzorok adatait mutató képernyőre.
- Hát, akárkik is vannak a bolygón, vagy köszöntenek minket... - A válaszát félbevágta annak a hajónak a felrobbanása, amivel jöttek. A sikló nem volt képes csillagközi utazásra, a kommunikációs rendszerei pedig, mint minden ilyen madárnak korlátozottak voltak.
És bizony a holonethez sem lehetett hozzáférni. Viszont ami a rahedli probléma mellett még rosszabb volt...
Bármi is lőtt rájuk, talán még most is működik!
- Vidd be a légkörbe a gépet! - kiáltotta a foxiai a pilótának! - Gyerünk, mielőtt, még minket is leszednek!
- Felszerelés:
- Lézerpisztoly, kézikomputer, ruházat
Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet- Bannolt
Karakteradatok
Aashirya követte a másik foglyot aki szerencsére nem beszélt sokat. Talán a sokktól, talán csak ilyen volt a természete. A nő próbált minél hamarabb távol kerülni a modortalan lovagtól. Az előre engedett fiatal fiú megpróbál átjutni a hasadékon ami kifelé vezet. Aashirya vár egy keveset, hogy sikerül-e neki, aztán maga is megpróbálkozik vele. Nagyon próbál ügyelni arra, hogy sehol se sérüljön meg és ne szakítsa fel a ruháját. Inkább lassabban próbált haladni és precízen. Ha ő kijutott vagy úgy elakadtak, hogy vissza kellett fordulniuk, akkor maci lép akcióba. Ő kevésbé finomkodva indul neki a résnek. Próbálja mancsaival és karmaival tágítani, súlyával szélesíteni. Ő is követni akarja gazdáját vagy ha addig nem sikerült kiférniük a szabadba, akkor ki akarja juttatni. Arra viszont nagyon ügyel, hogy ne szoruljon be. Nem akar útakadályt képezni a szabad levegő és a zárt tér között. Az senkinek sem lenne jó.
Karakteradatok
Síkok:
Kitajo végre találkozott valakivel aki érti őt és nem azon a furcsa nyelven beszél. Viszont ez a valaki minden bizonnyal egy ostoba aki megunta az életét. Aztán megérti, hogy minden bizonnyal csak a furcsa ruházat zavarhatta meg azt a nőt. Nem ismerte fel benne a szamurájharcost. Ez persze nem indok. Ha a kardja nála lenne akkor megszabadítaná a nőt a fejétől. Így majd csak egy tisztességes pofonnal fogja helyre tenni a tekintélyét. Ennyiben azért nem hagyhatja a dolgot az tény. Felveszi hát a páncélját és megnézi a koporsókban lévő szellemeket. Azt látta, hogy nem is halottak hanem alszanak. Még hallani sem hallott sosem ilyesmiről pedig tájékozott tanult embernek nevezheti magát. Mármint nevezhette pár száz éve, de ezt nem tudja. Mivel nem lát semmit sem ezért a többiek után megy.
~Mi ez az egész? Talán egy kicune tréfája vagy talán egy próba? Ki volna olyan ostoba, hogy engem Kitajo Akimoro-t próbára tegyen. Akármiképp is ha fény derül rá, hogy ki szórakozik velem a saját kezemmel fojtom meg ha a kardom nem tér vissza.~
Nem provokálta tovább a foxiai Srir-t a saját érdekében. Amennyiben zavaró tényezővé válik Srir gondolkodás nélkül likvidálja. Azt még elnézi neki, hogy valódi harc során a háttérben vinnyog és néha meg kell menteni a bundás hátsóját, de amennyiben ez a küldetés sikerét veszélyezteti úgy szükséges áldozatnak lesz nyilvánítva. Srir üdvözli a fajtársat és megtudja, hogy állítólag egy felettesével áll szemben. Az egyenruha hiánya meglepi, de azt szűri le, hogy a testpáncél amit a fajtárs hord minden bizonnyal sokkal előnyösebb lehet számára és ezért hordja azt. A mondattal miszerint pihenjen mert ez nem egy hivatalos ügy nem ért egyet. Úgy érzi, hogy ez egy veszélyes szituáció is lehet és a pihenés nem megengedett. Viszont egy állítólagos felettessel nem fog vitatkozni.
-Értettem.
Ő mr készen van ahogy a többiek is. A foxiai sürgetését elengedi a füle mellett. Pár perc múlva a sikló szenzorjai komoly energia-kitörést jeleztek. Az ablakon kinézve Srir meg is tudta állapítani a nem túl kellemes tényt. A foxiai idegeskedése őrá nem ragad át. Tényszerűen jelenti a többieknek a helyzetet miközben a kommunikátorát nyomkodja.
-A hajó felrobbant. Úgy látszik, hogy ezért nem láttunk itt mást rajtunk kívül. Ami rosszabb, hogy nem tudom felvenni a kapcsolatot senkivel. A holonet nem elérhető.
~Ami a hajót tönkretette az valószínűleg egy a bolygóról érkező támadás volt mivel más hajót nem érzékeltünk vagy csak nagyon jól elrejtették a jelenlétüket. Amennyiben a bolygóról érkezett a támadás kell, hogy legyen egy fejlett központjuk ahol találhatunk módot amivel haza juthatunk. Amennyiben nem találunk semmit egyedül abban bízhatunk, hogy érkeznek még ide akik a vészjelzést fogják és tudnak segíteni. Sokkal inkább érdekel engem a támadás oka. Ez egy csapda vagy valamit meg akarnak védeni ami itt van esetleg egy harmadik lehetőség. Felkészültnek kell lennünk.~
~Mi ez az egész? Talán egy kicune tréfája vagy talán egy próba? Ki volna olyan ostoba, hogy engem Kitajo Akimoro-t próbára tegyen. Akármiképp is ha fény derül rá, hogy ki szórakozik velem a saját kezemmel fojtom meg ha a kardom nem tér vissza.~
Nem provokálta tovább a foxiai Srir-t a saját érdekében. Amennyiben zavaró tényezővé válik Srir gondolkodás nélkül likvidálja. Azt még elnézi neki, hogy valódi harc során a háttérben vinnyog és néha meg kell menteni a bundás hátsóját, de amennyiben ez a küldetés sikerét veszélyezteti úgy szükséges áldozatnak lesz nyilvánítva. Srir üdvözli a fajtársat és megtudja, hogy állítólag egy felettesével áll szemben. Az egyenruha hiánya meglepi, de azt szűri le, hogy a testpáncél amit a fajtárs hord minden bizonnyal sokkal előnyösebb lehet számára és ezért hordja azt. A mondattal miszerint pihenjen mert ez nem egy hivatalos ügy nem ért egyet. Úgy érzi, hogy ez egy veszélyes szituáció is lehet és a pihenés nem megengedett. Viszont egy állítólagos felettessel nem fog vitatkozni.
-Értettem.
Ő mr készen van ahogy a többiek is. A foxiai sürgetését elengedi a füle mellett. Pár perc múlva a sikló szenzorjai komoly energia-kitörést jeleztek. Az ablakon kinézve Srir meg is tudta állapítani a nem túl kellemes tényt. A foxiai idegeskedése őrá nem ragad át. Tényszerűen jelenti a többieknek a helyzetet miközben a kommunikátorát nyomkodja.
-A hajó felrobbant. Úgy látszik, hogy ezért nem láttunk itt mást rajtunk kívül. Ami rosszabb, hogy nem tudom felvenni a kapcsolatot senkivel. A holonet nem elérhető.
~Ami a hajót tönkretette az valószínűleg egy a bolygóról érkező támadás volt mivel más hajót nem érzékeltünk vagy csak nagyon jól elrejtették a jelenlétüket. Amennyiben a bolygóról érkezett a támadás kell, hogy legyen egy fejlett központjuk ahol találhatunk módot amivel haza juthatunk. Amennyiben nem találunk semmit egyedül abban bízhatunk, hogy érkeznek még ide akik a vészjelzést fogják és tudnak segíteni. Sokkal inkább érdekel engem a támadás oka. Ez egy csapda vagy valamit meg akarnak védeni ami itt van esetleg egy harmadik lehetőség. Felkészültnek kell lennünk.~
Gustav Simonsen
Little SW
Összes karim
Jelenlegi kinézete | ~G’hhhzz~ Most, hogy mindannyian meguntuk egymás hangját csend lett a hajóban. De ez nem sokáig tartott. Hamarosan a szenzorok megőrültek és nem kellett messze nézni, hogy kitaláljam miért. A hajó, ami vitt minket felrobbant. A foxiai rögtön megőrül, még a kree marad kree és megőrzi a nyugalmát. Nem tudom, melyik idegesít jobban. De most gondolkodni kell. A hajó nem számított a lövésre és sokkal nagyobb volt, mint a siklónk. Amíg figyelünk és változtatjuk a röppályánkat nem valószínű, hogy minket is eltalálnak. Mégis egy kis elővigyázatosság nem árt. Ezért elkezdem lekapcsolgatni a nem fontos rendszereket. Világítás, rádió minden ilyen, ami nem kell. A hajtóművek és a navigáció mindenképpen marad. Miután ez megvan, a foxiaira hallgatva gyorsítom a leszállásunkat. Próbálom annyira közel vinni a siklót a megmenteni valókhoz, amennyire lehet. Senki nem válaszolt erre a hívásra és lelőtték a hajót, amivel jöttünk. Simán lelőhettek volna, amíg a siklóval szórakoztunk. Valaki itt akar minket. Pár hónapon belül a második. Mi a franc folyik itt? - Ha le akartak volna lőni már megtették volna. Megvárták, amíg elhagyjuk a hajót. Várnak ránk.- |
- Felszerelés:
Felszerelés:
Karakteradatok
Síkok:
Következő körváltás: 2016. december 2. (péntek)
”Hamar kiderült, hogy nem sok esélyünk van ellene, mind a hárman súlyosabb sérüléseket szereztün a harcban, amikor összecsaptunk vele. Szerencsére sikerült némileg helyretennem a Legfőbb Vádló sérüléseit és az ékkővel a lelki gondokat is visszafordítani, bár még nagyon sok munkám volt hátra. Napokkal később azonban újra felbukkant a lány, ezúttal már semmilyen sérülés nem volt rajta, mi pedig fáradtak és kimerültek voltunk.”
Odalent a bolygón Kitajo egyelőre a többieket nézi, akik be vannak zárva a tartályokba. Egyikben még egy sárkányszerű létformát is látott, a többiben nőket, gyermekeket, férfiakat, időseket és fiatalokat egyaránt. Voltak, akiknél furcsa elváltozások voltak a testen, mások teljesen embernek néztek ki, csak nem távol keletiek, mint Kitajo, hanem fehér és feketebőrűek. Végül úgy dönt, hogy a többiek után megy.
A többiek próbáltak kijutni innen, a maci a rést próbálta tágítani, de olyan vastag volt a hajó fala, hogy a mancsa éppen csak kiért szabadba, nem tudott tágítani semmit. Azonban Lucan próbálkozása már sikeresebb volt, sikerült az ujjaival a kétszárnyú ajtó felénél benyúlni, majd fizikai erővel megnyitni azt. Mivel tönkre volt menve és energia sem nagyon volt benne, így egészen egyszerűen sikerült kinyitnia azt. Ettől kezdve bárki minimális erőfeszítéssel teljesen kit tudja.
Ami ezek után következett eléggé kétségbeejtő volt, ahogyan kinyílt az ajtó a bentieket forróság csapta meg. A hajó, amiben voltak kettőbe tört nem sokkal az ajtón túl, magukkal szemben és oldalt is látták az égő erdőt, már ami maradt belőle. Egy kráterben voltak, az ő hajó részük a levegőben volt, jó 4-5 méter választotta el a földtől őket. Odalent a korábbi forróságtól a föld üveggé változott, egy a számukra nem ismert nagyságú – gigantikus a földi hajókhoz képest – űrhajóban voltak. Az ég lilás, két holdat lehetett odafent az égen látni. Valószínűleg órákkal, vagy napokkal ezelőtt zuhanhattak le, mert a tűz már kialvóban volt.
A siklóban lentről nem láttak semmilyen lövést, hogy onnan érkezett, az energiajelek azt mutatták, hogy belülről történt az egész, erre bizonyságot nyernek, ha megnézik a rendszereket. A bolygó lakatlan volt – értelmes létformára nézve – mindenki legjobb tudomása szerint.
G'hhhzz közelebb vitte a gépet a roncsokhoz, hogy utána nézzenek annak, hogy van-e valami, ami még menthető a hajóból. Azonban abból szinte semmi sem maradt, nagyon apró törmelékek. Nagyon jó minőségű bomba volt, ami robbant és valószínűleg több is. Mind a hárman tudták, hogy lehetséges volt mindez, hiszen voltak olyan bombák is, amik képesek voltak egy teljes galaxist is kiirtani, elpusztítani; igen galaxist, nem naprendszert. Ilyenek robbantották fel a Fellegvárat is annak idején, és szabadították rá az univerzumra Annihilust. Így nagyjából egy méteres törmelékek maradtak csak meg, ezek voltak a legnagyobbak.
Így ezek után G'hhhzz úgy döntött, hogy a bolygó felé viszi a siklót. Minden gond nélkül be lehetett lépni a bolygó légkörébe. Szinte az egész bolygó, ahol éppen nem óceán volt, akkor ott dzsungel még a sarkokon is. A vészjelzés közelébe is lehetett jutni, két hatalmas hegy találkozásánál egy aprócska völgyből jött mindez, amit mindkét hegy remekül óvott és részben be is fedett. A sikló rendszerei ekkor még jeleztek valamit, nagyjából 20-25 egységre (km) távolságra a vészjelzéstől egy energiaforrást. Még innen a levegőből is látszott, hogy egy hatalmas kráter volt arra, körülötte még égtek az erdők, az energiaforrás pedig egyértelműen kree volt.
Odalent a bolygón Kitajo egyelőre a többieket nézi, akik be vannak zárva a tartályokba. Egyikben még egy sárkányszerű létformát is látott, a többiben nőket, gyermekeket, férfiakat, időseket és fiatalokat egyaránt. Voltak, akiknél furcsa elváltozások voltak a testen, mások teljesen embernek néztek ki, csak nem távol keletiek, mint Kitajo, hanem fehér és feketebőrűek. Végül úgy dönt, hogy a többiek után megy.
A többiek próbáltak kijutni innen, a maci a rést próbálta tágítani, de olyan vastag volt a hajó fala, hogy a mancsa éppen csak kiért szabadba, nem tudott tágítani semmit. Azonban Lucan próbálkozása már sikeresebb volt, sikerült az ujjaival a kétszárnyú ajtó felénél benyúlni, majd fizikai erővel megnyitni azt. Mivel tönkre volt menve és energia sem nagyon volt benne, így egészen egyszerűen sikerült kinyitnia azt. Ettől kezdve bárki minimális erőfeszítéssel teljesen kit tudja.
Ami ezek után következett eléggé kétségbeejtő volt, ahogyan kinyílt az ajtó a bentieket forróság csapta meg. A hajó, amiben voltak kettőbe tört nem sokkal az ajtón túl, magukkal szemben és oldalt is látták az égő erdőt, már ami maradt belőle. Egy kráterben voltak, az ő hajó részük a levegőben volt, jó 4-5 méter választotta el a földtől őket. Odalent a korábbi forróságtól a föld üveggé változott, egy a számukra nem ismert nagyságú – gigantikus a földi hajókhoz képest – űrhajóban voltak. Az ég lilás, két holdat lehetett odafent az égen látni. Valószínűleg órákkal, vagy napokkal ezelőtt zuhanhattak le, mert a tűz már kialvóban volt.
- a lezuhant hajó:
A siklóban lentről nem láttak semmilyen lövést, hogy onnan érkezett, az energiajelek azt mutatták, hogy belülről történt az egész, erre bizonyságot nyernek, ha megnézik a rendszereket. A bolygó lakatlan volt – értelmes létformára nézve – mindenki legjobb tudomása szerint.
G'hhhzz közelebb vitte a gépet a roncsokhoz, hogy utána nézzenek annak, hogy van-e valami, ami még menthető a hajóból. Azonban abból szinte semmi sem maradt, nagyon apró törmelékek. Nagyon jó minőségű bomba volt, ami robbant és valószínűleg több is. Mind a hárman tudták, hogy lehetséges volt mindez, hiszen voltak olyan bombák is, amik képesek voltak egy teljes galaxist is kiirtani, elpusztítani; igen galaxist, nem naprendszert. Ilyenek robbantották fel a Fellegvárat is annak idején, és szabadították rá az univerzumra Annihilust. Így nagyjából egy méteres törmelékek maradtak csak meg, ezek voltak a legnagyobbak.
Így ezek után G'hhhzz úgy döntött, hogy a bolygó felé viszi a siklót. Minden gond nélkül be lehetett lépni a bolygó légkörébe. Szinte az egész bolygó, ahol éppen nem óceán volt, akkor ott dzsungel még a sarkokon is. A vészjelzés közelébe is lehetett jutni, két hatalmas hegy találkozásánál egy aprócska völgyből jött mindez, amit mindkét hegy remekül óvott és részben be is fedett. A sikló rendszerei ekkor még jeleztek valamit, nagyjából 20-25 egységre (km) távolságra a vészjelzéstől egy energiaforrást. Még innen a levegőből is látszott, hogy egy hatalmas kráter volt arra, körülötte még égtek az erdők, az energiaforrás pedig egyértelműen kree volt.
- template nélkül:
”Hamar kiderült, hogy nem sok esélyünk van ellene, mind a hárman súlyosabb sérüléseket szereztün a harcban, amikor összecsaptunk vele. Szerencsére sikerült némileg helyretennem a Legfőbb Vádló sérüléseit és az ékkővel a lelki gondokat is visszafordítani, bár még nagyon sok munkám volt hátra. Napokkal később azonban újra felbukkant a lány, ezúttal már semmilyen sérülés nem volt rajta, mi pedig fáradtak és kimerültek voltunk.”
Ami ezek után következett eléggé kétségbeejtő volt, ahogyan kinyílt az ajtó a bentieket forróság csapta meg. A hajó, amiben voltak kettőbe tört nem sokkal az ajtón túl, magukkal szemben és oldalt is látták az égő erdőt, már ami maradt belőle. Egy kráterben voltak, az ő hajó részük a levegőben volt, jó 4-5 méter választotta el a földtől őket. Odalent a korábbi forróságtól a föld üveggé változott, egy a számukra nem ismert nagyságú – gigantikus a földi hajókhoz képest – űrhajóban voltak. Az ég lilás, két holdat lehetett odafent az égen látni. Valószínűleg órákkal, vagy napokkal ezelőtt zuhanhattak le, mert a tűz már kialvóban volt.- a lezuhant hajó:
- SZÖRNYEK BOLYGÓJA -
Holtkacaj
A lyukakhoz érve nem nagy meglepetésemre, a többiek is felzárkóztak mögém, egyedül a páncélos fickó volt az, aki még az üvegkoporsókat vizslatta. A nő és az ő állatkája próbálkozásain csak mosolygok, de nevetés helyett inkább magam is próbálkozni kezdek. A küszködéseket végül siker zárja, az ajtót sikerül kinyitnom, de azonnal meg is bánom. A hőség egy pofon erejével csapódik nekem, aminek hatására hátrálok egy kicsit, valamint megengedek magamnak egy kuncogást. Ahogy elnézem, a szállítóeszközünk ketté szakadt, alatta pedig egy szép kráter keletkezett. A darabunk és a lyuk között nagy a távolság, ráadásul odalent rendesen elégett minden, aminek köszönhetően a lejutás jobbára lehetetlen. De nem nekem, a gondolattól pedig újra kacagni kezdek.
Mielőtt még bárki tehetne bármit is, használatba veszem a füstté válás képességemet, aminek hatására a testem megkeményedik és egy porcelándíszhez hasonlóan darabokra törik. A darabok közül kiszállok, immár fekete füst formájában*, majd szépen kirepülök a hajótestből, és egy biztonságos távolságnál állok majd meg. Szerencsémre ebben az alakomban sebezhetetlen vagyok, így nem kell aggódnom a tűz miatt, a többiek meg majd megoldják a maguk módján a kijutást. Nem az én dolgom.
Biztos helyre érve megállok, majd lassan körbenézek, a látványtól pedig leesne az állam, ha lenne. Két hold. Ezek szerint nem otthon vagyok, ennyit nem változhatott a világ pár évszázad alatt. De akkor hol vagyok? Ez már a túlvilág? Elbuktam volna? Nem, ez lehetetlen, de akkor hol vagyok? Hogy kerültem ide, és miért? Ki hozott ide?
///*hat körig sebezhetetlen, fekete füst alakban lesz. Ennek letelte után 2kör alatt épül fel újra az eredeti teste.///
A maci kicsit nyújtózkodik és furakodik. Célt azonban nem ér el. Kicsit még próbálkozik aztán kibújik a résből és lehuppan Aashirya mellé. Nagy barna szemeivel a nőre néz tanácsért. Ő pedig egyszerűen nézte az ajtó felé haladókat. Amikor többen kijutottak, ő maga is elindul. Amikor megmozdul alatta a talaj, megkapaszkodik és összeszorított fogakkal és szemekkel. Megvárta a rengés végét. Amikor újra megállt körülötte a világ, felnézett és körbetekintett. A maci már ott ült mellette. Követte a nőt. Aashitya végignézi ahogy rabtársai szökni kezdtek. Ő maga és letekint a mélységbe. Aztán a közben újra közelebb kerülő állatra tekint. Az pedig elkezd a szakadék széle felé farolni. Lassan. Majd lehasal és farát óvatosan tolja át a peremen. Az a terve, hogy amíg lehet kapaszkodik fent és leengedi magát és amikor nem bírja már akkor lehuppan a földre. Testhosszát és hátsó lábait figyelembe véve nem eshet túl nagyot. A terv második fele, hogy ha biztonságosnak ítéli a talajt, akkor Aashirya a hátára huppan hasonló módszerrel.
Karakteradatok
Síkok:
Jelenlegi kinézete | ~G’hhhzz~ A rendszerek szerint belülről robbant fel a hajó. Lehetséges, de azért nagyon fura időzítés. Szinte semmi sem maradt belőle, túlélő esélytelen. Majd megnézzük később, de most más dolgunk van. Beirányítom a hajót a bolygó légkörébe, egyenlőre probléma nélkül. A bolygó járható felszínének nagy része dzsungel, még a sarkok is. Értelmes élet nem található a bolygón, szóval igazából nincs, ötletem hogyan juthatunk ki erről a bolygóról. Közben a vészjelzés forrásához is elértünk. Két hegy között volt, viszonylag védett helyen. Nem lesz nehéz kihozni onnan, akit ki lehet. Már ha van valaki ott. Még mindig nem vagyok benne biztos. Közben viszont még egy dolgot jeleznek a műszerek. Egy energiaforrás. Kree. Ha jól látom innen, akkor nem rég lezuhant hajó. Ház, azzal valószínűleg nem menekülünk, de egy nagy hatótávolságú rádió túlélhette. - Közlegény, hirtelen nem jut eszembe, hogy volt-e kree hajó a közelben rajtunk kívül. Tud valamit? - fordulok hátra a rezidens kreehez. Sajnos a net nem érhető el, így nem tudunk ott utána nézni. Egyenlőre csak közelebb viszem hajót és keresek, egy nem túl messzire megtalálható rétet ahol letehetem. |
- Felszerelés:
Felszerelés:
Karakteradatok
Síkok:
- Szóval vártak ránk. Szóval besétáltunk a csapdába. Adtuk itt az irgalmas yarrickot, és erre lelőtték a hajónk! - utalt Yalvis azon lényekre, akik ösztönszerűen mindenkin próbáltak segíteni.
És végül ez lett a vesztük, miután beengedtek egy kree armadát... igazából csoda volt, hogy eljutottak addig, hogy a naprendszerűk külső gyűrűjébe állomásokat építsenek ki.
A skrull odavitte a hajó roncsaihoz, pontosabban ahhoz az újdonsült fémfelhőhöz ami maradt belőle. Az energiajelek alapján a hajó belülről robbant fel.
Igazából voltak már olyan bombák, amik csak ennyit hagytak, maximum egy méteres szilánkokat.
- Jó, és ki rakhatta fel a bombát a hajóra? - kérdezte a foxiai, miközben Ghr'bar tizedes a bolygó felé vette az irányt. Aminek a felszínét teljes egészében esőerdők borították, kivéve ahol nem volt kiterjedt vízfelület.
- Dögöljek meg, olyan mint a szülőbolygóm - mondta Yalvis, miközben végigpillantott az alattuk elsuhanó fák lombkoronáját. Egészen egy két hegy közötti völgy felé, amin egy kráter éktelenkedik, amiből fekete füst szált fel. És a műszerek szerint még működött ott valami, amit kree technológiával építettek.
- Jó, fiúk - fordult oda a kékbőrüekhez. - Srir arra gondolt, amire én. Keressük meg a cuccot, törjük fel és használjuk hosszútávú adóvevőként, persze előbb kapcsoljuk le a bolygót védő gépet. Pontosabban én fogom feltörni a cuccot, és ti segítettek. Ja, igen... egy csónakba evezzünk. Ezért hogy is mondják? Segítek nektek feltörni a rendszert a tanácsaitok segítségével, csak ne robbantsatok darabokra nagy, kék kolosszusok!
Aztán színpadiasan meghajolt.
- Csak húzzunk el innen minél előbb.
Aztán odafordult a tizedeshez.
- Hát, fura, hogy belőlük maradt valami, míg a mi hajunk szilánkosra robbant. Ez az egész olyan gyanús. Jó, nem szólok közbe. Szálljunk le és keressük meg azt az adóvevőt.
És végül ez lett a vesztük, miután beengedtek egy kree armadát... igazából csoda volt, hogy eljutottak addig, hogy a naprendszerűk külső gyűrűjébe állomásokat építsenek ki.
A skrull odavitte a hajó roncsaihoz, pontosabban ahhoz az újdonsült fémfelhőhöz ami maradt belőle. Az energiajelek alapján a hajó belülről robbant fel.
Igazából voltak már olyan bombák, amik csak ennyit hagytak, maximum egy méteres szilánkokat.
- Jó, és ki rakhatta fel a bombát a hajóra? - kérdezte a foxiai, miközben Ghr'bar tizedes a bolygó felé vette az irányt. Aminek a felszínét teljes egészében esőerdők borították, kivéve ahol nem volt kiterjedt vízfelület.
- Dögöljek meg, olyan mint a szülőbolygóm - mondta Yalvis, miközben végigpillantott az alattuk elsuhanó fák lombkoronáját. Egészen egy két hegy közötti völgy felé, amin egy kráter éktelenkedik, amiből fekete füst szált fel. És a műszerek szerint még működött ott valami, amit kree technológiával építettek.
- Jó, fiúk - fordult oda a kékbőrüekhez. - Srir arra gondolt, amire én. Keressük meg a cuccot, törjük fel és használjuk hosszútávú adóvevőként, persze előbb kapcsoljuk le a bolygót védő gépet. Pontosabban én fogom feltörni a cuccot, és ti segítettek. Ja, igen... egy csónakba evezzünk. Ezért hogy is mondják? Segítek nektek feltörni a rendszert a tanácsaitok segítségével, csak ne robbantsatok darabokra nagy, kék kolosszusok!
Aztán színpadiasan meghajolt.
- Csak húzzunk el innen minél előbb.
Aztán odafordult a tizedeshez.
- Hát, fura, hogy belőlük maradt valami, míg a mi hajunk szilánkosra robbant. Ez az egész olyan gyanús. Jó, nem szólok közbe. Szálljunk le és keressük meg azt az adóvevőt.
- Felszerelés:
Lézerpisztoly, kézikomputer, ruházat
Bíbor Kísértet- Bannolt
Karakteradatok
Kitajo megnézi a furcsa koporsókban alvó szellemeket. Nem is törődne velük és otthagyná őket, de meglát köztük egyet aki felkelti a figyelmét. Egy sárkány. Kitajo hallott már legendákat sárkányokról és tudja, hogy azok a tengerek istenlényei és ez a tudat arra készteti őt, hogy kihívja azt a lényt egy tisztességes párbajra. Úgyhogy megpróbálja kiszabadítani. Beleüt az üvegkoporsóba amiben alszik a sárkány majd megpróbálja szétfeszíteni. Ha nem tudja kiszedni onnan csak akkor követi a többieket. Ha így történik és meglátja a külvilágot akkor tekintetében őszinte döbbenettel és értetlenséggel néz szét.
~Ez talán a túlvilág lenne? Valahonnan úgy érzem, hogy nem. Nem volna semmi értelme, sőt nincs is semmi értelme ennek az egésznek amióta felébredtem.~
-Hallgass ide! Akárki is vagy aki velem játszadozik azonnal fejezd be. Nem értem mit akarsz, de én vagyok Kitajo Akimoro és nem vagyok hajlandó úgy ugrálni ahogy egy ismeretlen fütyül. Gyere ide! Mutasd magad és fedd fel a céljaid!
A foxiai jól összefoglalja az egyik lehetőséget ami történhetett. Srir nem érzi szükségességét, hogy válaszoljon neki. Ellentétben azzal amit az állítólag magasabb rangú tiszt kérdez.
-Információim szerint népünk nem küldött segítséget a vészjelzésre. Én saját felelősségérzetből jöttem.
~Viszont most már különösen érdekes, hogy miért nem küldtünk segítséget egy kree vészjelzésre. Akármi is folyik itt számomra gyanús. Talán valami olyasmibe tenyereltünk akaratunkon kívül bele ami meghaladja a hatáskörünket. Ez persze a céljainkon nem változtat.~
A foxiai kérdése már olyan amire ha megkaphatná a választ akkor ölne is Srir. Viszont fogalma sincs úgyhogy csak hallgat. A bolygó közelébe érve a foxiai olyan dolgot mondd amivel a túlélési esélyeit tovább növeli. Hasonló az ő szülőbolygója. Ez azt jelenti, hogy hasznos lehet a jelenléte. A terv előadásának stílusa nem nagyon fogta meg Srir-t viszont maga a terv már igen. Ha az összedolgozás által kijutnak innen akkor rajta nem fog múlni.
-Ameddig élve több a hasznod mint holtan nincs mitől félned.
Közli teljesen őszintén a véleményét a foxiaival kapcsolatban. Mivel pedig elég hasznosnak bizonyul ezért akár még a szőrös hátsója is meg lesz mentve egy olyan helyzetben.
-A levegő milyen?
Teszi fel a fajtársnak a lényeges kérdést még leszállás előtt.
~Ez talán a túlvilág lenne? Valahonnan úgy érzem, hogy nem. Nem volna semmi értelme, sőt nincs is semmi értelme ennek az egésznek amióta felébredtem.~
-Hallgass ide! Akárki is vagy aki velem játszadozik azonnal fejezd be. Nem értem mit akarsz, de én vagyok Kitajo Akimoro és nem vagyok hajlandó úgy ugrálni ahogy egy ismeretlen fütyül. Gyere ide! Mutasd magad és fedd fel a céljaid!
A foxiai jól összefoglalja az egyik lehetőséget ami történhetett. Srir nem érzi szükségességét, hogy válaszoljon neki. Ellentétben azzal amit az állítólag magasabb rangú tiszt kérdez.
-Információim szerint népünk nem küldött segítséget a vészjelzésre. Én saját felelősségérzetből jöttem.
~Viszont most már különösen érdekes, hogy miért nem küldtünk segítséget egy kree vészjelzésre. Akármi is folyik itt számomra gyanús. Talán valami olyasmibe tenyereltünk akaratunkon kívül bele ami meghaladja a hatáskörünket. Ez persze a céljainkon nem változtat.~
A foxiai kérdése már olyan amire ha megkaphatná a választ akkor ölne is Srir. Viszont fogalma sincs úgyhogy csak hallgat. A bolygó közelébe érve a foxiai olyan dolgot mondd amivel a túlélési esélyeit tovább növeli. Hasonló az ő szülőbolygója. Ez azt jelenti, hogy hasznos lehet a jelenléte. A terv előadásának stílusa nem nagyon fogta meg Srir-t viszont maga a terv már igen. Ha az összedolgozás által kijutnak innen akkor rajta nem fog múlni.
-Ameddig élve több a hasznod mint holtan nincs mitől félned.
Közli teljesen őszintén a véleményét a foxiaival kapcsolatban. Mivel pedig elég hasznosnak bizonyul ezért akár még a szőrös hátsója is meg lesz mentve egy olyan helyzetben.
-A levegő milyen?
Teszi fel a fajtársnak a lényeges kérdést még leszállás előtt.
Gustav Simonsen
Little SW
Összes karim
Következő körváltás: 2016. december 6. (kedd)
”A való világ az, ahol szörnyek vannak. A való világban lehet megtudni, mennyit is érsz valójában.”
- Rick Riordan
Odalent a bolygón Lucan volt az, aki próbálta a képességét használni és leszállni füst formában a talajra. A teste megkeményedett, majd a széttörés után csak a megkeményedett felsőrész esett a földre, semmi más nem történt a démonnal, ugyanúgy ott állt, mint pillanatokkal korábban. Ezek Halál próbálkozott azzal, hogy repülve hagyja el a hajót, a szárnyai kitárultak és ennyi… nem emelkedett el a földtől.
Aashirya és a maci is próbálkoztak, a maci mancsai megcsúsztak a fémen, így lehuppant a földre, de komolyabb baja nem lett, összesen megütötte magát. A nő is követte, a lehuppanás után, ami annyira nem volt egyszerű legurult a medvéről a földre, ahol megütötte magát a talajon. Egy-két kisebb zúzódást összeszedett és a könyökéről lehorzsolódott a bőr így kicsit vérzett, de semmi komolyabb baja nem lett. A talaj nem csúszott, szilárd volt, így ő már el is tudott indulni arra, amerre akart.
Kitajo nem tudta a sárkányt kiszabadítani, így ment a többiek után. Itt láthatta, hogy ketten valamivel próbálkoztak, de nem sikerült nekik, a maci és az indiai nő pedig nem épp a legkönnyebb módon, de lejutottak a földre.
A siklóban a társaság beszélgetett, amíg a sikló haladt. G'hhhzz úgy döntött, hogy egyelőre nem a vészjelzés forrását nézik meg, hanem odamennek a lezuhant repülő irányába. Közben lehetett ellenőrizni a rendszereken a levegőt is. Yalvis számára tökéletes volt, azonban kree mértékkel talán kicsit kevés a nitrogén. Olyan lehetett, mintha valaki magas hegyen van és kevés az oxigén. Azaz tudnak lélegezni, bár kissé megterhelő lehet, hamarabb fáradhatnak, de nem veszélyesen alacsony. Ha visznek nitrogénpalackot és maszkot, hogy a sűrű nitrogén tartalmú levegőt onnan lélegezzék, akkor nem lesz gond.
Ami a leszállóhelyet illette kettő volt, amit a sikló és legénysége talált/látott. Sajnos egyik sem olyan, amit alapból kinéztek volna, az egyik lehetőség, hogy közvetlenül a lezuhant roncs mellett a kráter szélén szállnak le, vagy a vészjelzés közelében volt egy sziklaperem és köves rész. Mindenhol máshol sűrű dzsungel, a talaj sem látott, mert mindenhol a fák és növényzet takarták azt.
//Kérlek a feltételes módot használjátok minden cselekedetkor, főleg képességhasználatkor, mert különben továbbra is úgy veszem, hogy nem sikerül, amit akartok...//
- Rick Riordan
Odalent a bolygón Lucan volt az, aki próbálta a képességét használni és leszállni füst formában a talajra. A teste megkeményedett, majd a széttörés után csak a megkeményedett felsőrész esett a földre, semmi más nem történt a démonnal, ugyanúgy ott állt, mint pillanatokkal korábban. Ezek Halál próbálkozott azzal, hogy repülve hagyja el a hajót, a szárnyai kitárultak és ennyi… nem emelkedett el a földtől.
Aashirya és a maci is próbálkoztak, a maci mancsai megcsúsztak a fémen, így lehuppant a földre, de komolyabb baja nem lett, összesen megütötte magát. A nő is követte, a lehuppanás után, ami annyira nem volt egyszerű legurult a medvéről a földre, ahol megütötte magát a talajon. Egy-két kisebb zúzódást összeszedett és a könyökéről lehorzsolódott a bőr így kicsit vérzett, de semmi komolyabb baja nem lett. A talaj nem csúszott, szilárd volt, így ő már el is tudott indulni arra, amerre akart.
Kitajo nem tudta a sárkányt kiszabadítani, így ment a többiek után. Itt láthatta, hogy ketten valamivel próbálkoztak, de nem sikerült nekik, a maci és az indiai nő pedig nem épp a legkönnyebb módon, de lejutottak a földre.
A siklóban a társaság beszélgetett, amíg a sikló haladt. G'hhhzz úgy döntött, hogy egyelőre nem a vészjelzés forrását nézik meg, hanem odamennek a lezuhant repülő irányába. Közben lehetett ellenőrizni a rendszereken a levegőt is. Yalvis számára tökéletes volt, azonban kree mértékkel talán kicsit kevés a nitrogén. Olyan lehetett, mintha valaki magas hegyen van és kevés az oxigén. Azaz tudnak lélegezni, bár kissé megterhelő lehet, hamarabb fáradhatnak, de nem veszélyesen alacsony. Ha visznek nitrogénpalackot és maszkot, hogy a sűrű nitrogén tartalmú levegőt onnan lélegezzék, akkor nem lesz gond.
Ami a leszállóhelyet illette kettő volt, amit a sikló és legénysége talált/látott. Sajnos egyik sem olyan, amit alapból kinéztek volna, az egyik lehetőség, hogy közvetlenül a lezuhant roncs mellett a kráter szélén szállnak le, vagy a vészjelzés közelében volt egy sziklaperem és köves rész. Mindenhol máshol sűrű dzsungel, a talaj sem látott, mert mindenhol a fák és növényzet takarták azt.
//Kérlek a feltételes módot használjátok minden cselekedetkor, főleg képességhasználatkor, mert különben továbbra is úgy veszem, hogy nem sikerül, amit akartok...//
- template nélkül:
”A való világ az, ahol szörnyek vannak. A való világban lehet megtudni, mennyit is érsz valójában.”
- Rick Riordan
- SZÖRNYEK BOLYGÓJA -
Régebben minden könnyebben ment. A tudásomra, a képességeimre támaszkodva magam voltam a néma halál, a gyilkos penge az árnyékban. Egyszerűen ment minden, nem hagytam magam után mást, csak holttesteket, és a lehető legkevesebb vért. Mindig pontos voltam, mindig mindent precízen végrehajtottam. Most azonban minden más, élőhalottként, és ezekkel az új képességekkel minden bonyolultabb lett. Főleg, mert még sose használtam őket, ki se próbáltam. Igaz, rengeteg új tudással éledtem újjá, de az elmélet más, mint a gyakorlat. A füsté válás se sikerült valami jól, csak a testem felső része tört össze, de nem távoztam belőle.
~ Pokolba is. Nehezebb, mint hittem. ~ dühöngök magamban, majd újra nekileselkedek.
Nagyobb öszpontosítással megpróbálnám a testem maradékát is összezúzni, majd ha távozok a maradványokból füstként, egyszerűen kiszállnék a roncsból, és a közelében állapodnák meg. Szerencsére már az egyik útitársam, a nő meg az állatkája távozott, így nem aggódom az esetleges támadások miatt.
Fogalmam sincs, hogy ki és miért hozott erre a helyre, de amint kitalálom, hidegvérrel fogok vele végezni. Vele, és mindenkivel, aki akárcsak a legkisebb mértékben is segédkezett a dologban.
Yalvis döbbenten hallgatja Srir dicséretnek is beillő mondandóját. Aztán elmosolyodik, és már a nyelvén a következő poénos beszólás, de inkább elhallgat. De csak azért, hogy később ne tudjon ellenállni a kísértésnek és folytassa a mondandóját.
- Most valami poénosat akartam mondani, de inkább... Egy kree "megdicsért" egy foxiait. Komolyan, történelemkönyvekbe illik ez - mondja Srirnek, és megállja, hogy ne veregesse meg a nála magasabb teremtmény vállát. - Jó, bocsi, fel se érnék odáig. Elég kínos lenne. Oké, befogom.
Közben figyeli, az egyre közeledő űrhajót. Kiderül, hogy a légkör neki pont jó, viszont a kreeknek gázpalack kell. Azt is kiszúrja innen, hogy csak két helyen tudnának leszállni. A kráter szélén vagy köves szirten.
Végignézi a lehetőségeket, aztán megvakarja az állát.
- Jó, ha egy lehetőség van akkor, szálljunk le a kráter szélén. Persze ha még mindig ezt a roncsot akarjuk megnézni. Mondjuk számolunk túlélőkkel? Mert ha ők is elakarnak húzni a bolygóról, akkor a sikló oldalán valószínűleg nagy vörös betűkkel a mentőcsónak vagy a pótalkatrészraktár felirat villog.
Gyengéden megütögeti a saját fejét.
~Gyerünk, találj ki valamit. Mutasd, hogy hasznos vagy.~
- Jó, én a krátert támogatom. Nem tudom, hogy ti mennyire vagytok híve a demokráciának. Vagy ha parancsnoki láncosdit játszunk, akkor az is jó. Csak nehogy addig csapkodjatok vele, míg nem engedelmeskedek.
- Most valami poénosat akartam mondani, de inkább... Egy kree "megdicsért" egy foxiait. Komolyan, történelemkönyvekbe illik ez - mondja Srirnek, és megállja, hogy ne veregesse meg a nála magasabb teremtmény vállát. - Jó, bocsi, fel se érnék odáig. Elég kínos lenne. Oké, befogom.
Közben figyeli, az egyre közeledő űrhajót. Kiderül, hogy a légkör neki pont jó, viszont a kreeknek gázpalack kell. Azt is kiszúrja innen, hogy csak két helyen tudnának leszállni. A kráter szélén vagy köves szirten.
Végignézi a lehetőségeket, aztán megvakarja az állát.
- Jó, ha egy lehetőség van akkor, szálljunk le a kráter szélén. Persze ha még mindig ezt a roncsot akarjuk megnézni. Mondjuk számolunk túlélőkkel? Mert ha ők is elakarnak húzni a bolygóról, akkor a sikló oldalán valószínűleg nagy vörös betűkkel a mentőcsónak vagy a pótalkatrészraktár felirat villog.
Gyengéden megütögeti a saját fejét.
~Gyerünk, találj ki valamit. Mutasd, hogy hasznos vagy.~
- Jó, én a krátert támogatom. Nem tudom, hogy ti mennyire vagytok híve a demokráciának. Vagy ha parancsnoki láncosdit játszunk, akkor az is jó. Csak nehogy addig csapkodjatok vele, míg nem engedelmeskedek.
- Felszerelés:
- Lézerpisztoly, kézikomputer, ruházat
Bíbor Kísértet- Bannolt
Karakteradatok
2 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
2 / 7 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.