Szörnyek Bolygója

5 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Csüt. 26 Jan. 2017, 12:36

Kitajo zuhant és amit a páncéljáról hitt vagyis, hogy egy akkora zuhanást önmagában nem fog fel jól hitte. Sikerül zuhanás közben tompítania az esését azzal, hogy megkapaszkodik a lény lábában és úgy csúszik le, de nem eléggé ugyanis a levegővétel eléggé megnehezedik számára.
~Mégis mi folyik itt? Én nem más vagyok mint Kitajo Akimoro. Nem hagyhatom, hogy legyőzzenek. Össze kell szednem magam. Én egy szamuráj vagyok.~
Viszont nem megy az olyan könnyen. Sőt az ellenfele sem foglalkozik vele tovább amivel ismét a japán túlzottan is érzékeny büszkeségébe gázol. Kitajo ki is hívná ismételten egy párbajra ha egyáltalán lábra tudna állni a folyamatos földrengéstől. Amennyiben Yalvis a közelébe kerül ő is kap egy Kitajo fajta köszöntést. Ha a foxiai kommunikátora be van kapcsolva talán értheti Kitajo japán zagyválását.
-Rókaszellem? Mit akarsz tőlem? Engem nem tudsz átverni a trükkjeiddel. Én egy szamuráj vagyok és azt parancsolom, hogy válts alakot. Légy kard, de ne próbálj átverni.

Srir-nek volt ideje elemezni a helyzetet. A kree erős és bátor nép, de nem ostoba. Egy jó katonának tudnia kell mikor kell visszavonulni. Most, hogy megtudta a lény kívülről sebezhetetlen már nem látja értelmét a további harcnak.
-A helyzet kezd kritikussá válni. Megkezdem a visszavonulást az erdő felé. A vészhívás forrása felé indulok. Javaslom a csatlakozást. Ha tudnak akkor társuljanak a többi humanoiddal.
Nemcsak beszél tényleg elindul az erdő felé. Múltkor megküzdött és le is győzött két istent, de azokat meg tudta sebezni és csapdába volt esve. Esélye sem volt visszavonulni. Ez más.
~Talán nem is annyira. Fel kell készülnöm arra is, hogy ez az egész egy csapda. Csak tudnám kiknek állították? Talán a népemnek? Gyanús, hogy nem küldünk felmentősereget.~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh on Csüt. 26 Jan. 2017, 13:16

Tudukk-tudukk, tudukk-tudukk...és csak ismétlődött: tudukk-tudukk...Maci hallotta és érezte a dübörgést, ahogy mellső és hátsó lábai párosával a földre csapódnak egy-egy elrugaszkodás után. Vágta közben a könnye kicsordult, ahogy a szeme próbált megszabadulni az irritáló portól. Hatalmas fékezéssel próbálja elkerülni az ütközést, amikor egy ismerősnek tűnő sziluett tűnik fel előtte...Tudukk-tudukk, tudukk-tudukk...zakatolt a pulzusa Aashirya fülébe. Megállt és talán meg is inogott kissé a kráter szélén. Ebben nem lehetett egészen biztos, mivel kifejezetten lihegve fuldoklott néhány másodpercig, mivel nem szokott hozzá a futáshoz. Valószínűleg közeli recsegés-ropogás töri meg a pillanatnyi sziesztáját, amire hátratekint és megpillanthatja medve komáját. Ő megpróbál oldal irányba kitérni, hogy ha az állat mégsem tudna megállni, ne sodorja el. Ezt követően nem gondolkodik. Ha megállt a maci a hátára pattan és úgy irányítja, hogy visszatérjenek a kráterbe és a szemközti fal felé vegyék az irányt. Ha az állat nem tudott gátat vetni testének sebességének, akkor pedig ő maga is utána csúszott lefelé a kráter falán, hogy miután utolérte, pattanjon a hátára és meneküljenek együtt el a nagy szörnytől.
Aashirya Nakti Singh
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 27 Jan. 2017, 00:00Kree Invázió – Prológus / Szörnyek bolygója és VészjelzésRésztvevők: Aashirya Nakti Singh és Maci, Kitajo Akimoro, Kam Flyrthibate / Töltés,


Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, G'hhhzz, Srir Gur, Serenity / Halál, Hannah Jones-Rider


és az állatokKövetkező körváltás: 2017. január 31. (kedd)

”Mindig van egy nagyobb hal.”
- Mondás

Szörnyek Bolygója - Page 5 00120

A csapat nekilátott annak, hogy menekülőre fogja a dolgokat, aminek legnagyobb szószólója Yalvis volt. Kitajo értette, hogy mit mondott Yalvis, és még hozzá is szólt, közben a többiek haladtak az egyik irányba, ugyanarra, amerre Aashirya a maci hátán kezdett medvegelni. Majdnem a teljes társaság eltudta érni a kráter szélét és feljutni rajta az erdő széléhez. Csak akik ott maradtak, Hanna, az állatok, Halál és a skrull maradt beragadva a lezuduló törmelékek között és a portól már semmit sem láttak a földön. Talán az ott ragadtak közül G’hhhzz volt a legjobb helyzetben, mert ő még a roncs ép felében volt, nem pedig az esetenként több tonnás törmelék alatt.
A menekülés a legjobb lehetőség volt, mert eközben már láthatták, hogy a lény teljes testtel, páros lábbal ugrál a lezuhant repülőn, tép szét darabokra. Nem sokáig marad belőle még használható dolog. Az űrhajó vastag oldalát úgy tépdeste fel, mintha valaki nylonzacskót szaggatta volna, most már láthatták, hogy mennyire irdatlan nagy ereje van. De szerencsére a társasággal már nem foglalkozott.
A nap közben kezdett lemenni már, sötétedett a környéken. Akinek volt kommunikátora – kozmikus résztvevők – azok továbbra is észlelték a vészhívást, amit korábban a kompból, vagy épp a páncél is jelezte. A kráternek azon a részén voltak, ami abba az irányba esett és innen úgy 25 km-re volt. A hegységek látszottak már innen is, amiknek a találkozásánál volt mindez.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Szörnyek Bolygója - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2517
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Pént. 27 Jan. 2017, 20:40

~A Foxia három holdjára de kis aranyos, ahogy a saját hitrendszeréről pofázik. Mindjárt hazaviszek egy ilyet háziállatnak.~
Yalvis felvonja a szemöldökét, mikor a különös páncélt viselő, valószínűleg földi fickó valami olyasmiről hadovál, ami alapján a foxiai azt hitte, hogy az univerzális fordítója elromlott.
- Szóval változzak át karddá, mert te azt akarod - mondja a lény. - Ja, meg szamuráj. Két napja ettem olyat koroth felfújttal. Ha leöntöd sorolh szósszal, akkor nos megjárat... A Dixali VI-en fantasztikusan csinálják.
Pillanatok alatt feljutnak mindannyian a kráter szélére. A foxiai visszanézz az idegenre, ahogy az már csak dühből széttapossa a teherhajót. Vagy csak konzervnek nézi és kaját keres benne...
Ami kis híján ők lettek, de mindegy...
Aztán látja, hogy a másik kree, a normálisabb, aki még meg is akarta menteni és nem felfalni a kráterben marad. Visszarohan, és lekiabál.
- Hé, nyomás felfele! - kiáltja. - Gyerünk, jövök neked egyel és utálok tartozni!
Ha elindul a kree felfele, a foxiai felé nyújtja a kezét. Reméli, hogy ezzel nem lesznek kvittek.
Akkor meg újra tartozni fog neki a fickó... Meg rendes volt vele.
- Gyere már!
A nap kezdett lemenni, és lassan éjszaka ereszkedett a bolygóra.
- Jó, 25 kilométerre van itt a forrás - nézett Yalvis a kommunikátorára. - Nem akarok itt kóricálni az erdőben, nem akarom látni mik vadásznak erre fele éjszaka. Szerintem táborozzunk le, valahol, ahol... kisebb az esély, hogy felfalnak minket.


Felszerelés:


Lézerpisztoly, kézikomputer, ruházat
A hozzászólást Bíbor Kísértet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 09 Feb. 2017, 17:20-kor.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Vas. 29 Jan. 2017, 08:43

Kam- Töltés
A páncéltól kapott üzenetből sokat megértett a kymmelian. Tiltott területen voltak, mind illegálisan. Az egész rendszer tiltott volt.
- Nem onnan ismerem, csak volt hozzá szerencsém régebben. Nem is volt annyira szerencse.
Elég idegesítő kis fickónak tartotta a Knowheren, de végül hasznukra volt.
- Igen, Srir közlegény, a harcolók nagy része körözött. Nem feltétlenül kár értük, de vegyük figyelembe, hogy tiltott helyen vagyunk és bárki a hasznunkra lehet, ha meg tudjuk győzni.
Kam nem féltette a bűnözőket, de mivel őt is ennek bélyegezték egy gyilkosság miatt, amit hirtelen felindulásból követett el, azt is tudta, hogy semmi sem volt végleges. Akár itt is kaphattak amnesztiát, ha kiálltak a kreekért. Nem temette őket rögtön.
A páncéltól kapott adatok és a látottak alapján egyetértett Ghr'bar tizedessel.
- Egyetértek, visszavonulást javaslok a túlerő miatt. Pillanat, adatokat kérek le!
Kam most csak a páncélhoz szólt.
- A jelenlévők közül mennyit tudunk elszállítani a hajón biztonságosan?
Mert mindnek más volt a mérete, a súlya. Biztonsági intézkedésekre is kellett gondolni, de nem hitte, hogy gondot jelentett volna bármelyiket leütni, lelőni, lebénítani és bilincsben vinni, kivéve természetesen a kreeket, akikkel egy oldalon állt. Ha megkapta az infókat, válaszolt a közös csatornán a két kreenek, akik közül már csak egy beszélt az utóbbi időben. Kam látta, hogy a hajó teljes pusztulása elkerülhetetlen volt és a legtöbben menekültek. Ő is arra indult, amerre ezek futottak.
- Srir közlegény, mit tud a vészhívás forrásáról?
Hátha volt plusz információja. Kereste a másik kreet a menekülők között, de nem látta. Ezt azért fontosnak tartotta.
- Ghr'bar tizedes, kérem, jelentkezzen! Segítségre van szüksége?
Nem tudta, egyedül mit tehetett. Ha a szétzúzás alatt lévő hajón volt a kree, onnan elég nehéz lehetett kihozni. Mérlegelt és öngyilkos küldetésre nem indult, csak ha látott esélyt, hogy mindketten épségben kijutnak.


Hanna és az állatok
A lemmingoidok nem figyeltek és a mászás nem igazán sikerült. Az omlás elvitte őket. Egyedül Larry volt az, aki szárnyainak köszönhetően megúszta, de lehet, hogy őt is eltalálta egy-egy nagyobb kő darab. Semmit nem láttak, por borított mindent. Megérezték, hogy ez a helyzet hamarosan a halálukkal végződhetett. Ha ki tudták ásni magukat, a köveket arrébb tolva vagy kisebb utakat megtalálva, esetleg karmokkal utat vágva, akkor ezt tették, csendben. Larry közben elrepült, ha tudott, ment a menekülőkkel egy irányba. Ha Hannáék nem jutottak eredményre, akkor egyszerre kezdtek kiabálni, remélve, hogy nem a lény fog velük foglalkozni.
- Segítség, itt vagyunk a törmelék alatt hárman! Kérem, segítsenek!
Még a sipító hangjukat is hallatták, hátha azt hallotta meg valaki jobban, az éles, metsző hangot.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 30 Jan. 2017, 12:32

Kitajo választ kap a rókaszellemtől, de ahogy az elvárható ennek egy ilyen ravasz lénytől nem nagyon tudja értelmezni, hogy miről van szó annak ellenére, hogy végre olyasvalamivel találkozott össze ami értelmesen japánul beszél. Annyit vesz ki belőle, hogy a másik megevett egy szamurájt. Kitajo pedig ez egyféleképp tudja értelmezni.
-Ez egy kihívás akart volna lenni? Én nem félek tőled rókaszellem. Ha a szerzetesek is el tudnak titeket űzni akkor nekem is menni fog.
Yalvis most már sejtheti, hogy annak ellenére, hogy olyan trükkjei nincsenek, hogy karddá változzon, de a páncélos olyan ostoba, hogy anélkül is könnyedén át tudná verni ha akarná. Ha a foxiai visszakozik a küzdelemtől azt Kitajo gyávaságnak gondolja és gyengeségnek.
-Ez esetben ne állj az utamba. Én egy igazi harcos vagyok.
Majd ismételten megpróbál megindulni az éppen hajót szétzúzó óriás felé.
-Még nincs vége szellem! Állj ki velem!

Srir hall arról, hogy a nova tiszt ismeri a foxiait és hasonlóképp gondol rá mint ő is. A kis szőrös valami vonzhatja a bajt erre már rájött. Ha pedig nem hal bele akkor neki kell ellátnia. A körözött személyek helyzetével egyet kell Srir-nek is értenie.
-Igaza van viszont az életemet vagy a küldetést egyikükért sem fogom veszélyeztetni.
Bár már kevésbé bizonyos, hogy a küldetés végén bajba jutott fajtársakkal fog találkozni. Inkább gondol arra, hogy valami csapdába kerül amiből ki kell törnie. A sikert nem gondolja kétségesnek, de ügyesnek kell hozzá lenni és nem hagyhatja, hogy mások veszélyeztessék a sikert. A kérdésre a nova tiszt azt válaszolta, hogy szüksége van egy kis időre, hogy elemezze. A kapott kérdésre Srir nem tudott kielégítő választ adni.
-Egy kree vészhívásról van szó, de alapos gyanúm van azt gondolni, hogy ez egy csapda. A hajónkat miután mi egy siklóval leszállást kezdtünk ezen a bolygón felrobbantották.*Szétnéz, hogy hallják-e. Amennyiben nem hozzáteszi.*Ghr'bar tizedes pedig gyanús számomra, hogy nem az akinek kiadja magát. Alakot váltott mikor veszélybe kerültünk. Nem bízom benne.
Elindult az erdő széle felé. Ha lát más menekülőket akkor int nekik, hogy jöjjenek felé.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Pént. 03 Feb. 2017, 21:41

Szörnyek Bolygója - Page 5 1667443-kree
Jelenlegi kinézete

~G’hhhzz~

A lénynek semmi nem jelent akadályt. Egyszerűen széttépi a hajót, rengeti a földet minden lépésével. Egyszerűen más osztályba tartozik ez a lény. Nem tudom, mi lehet ezen a bolygón, de remélem, hogy ő a csúcsragadozó. HA nem akkor gyakorlatilag mind halottak vagyunk, csak még nem tudjuk. Nem is figyelek a környezetemre. Mire észbe kapok addigra már mindenki eltűnt. Gyorsan megnéztem, hogy merre menekülhetek. Megpróbálok kijutni valahogy a törmelékek közül. Szerencsére viszonylag magason állok, így talán nem lehetetlen menekülni. Főleg, hogy lehet még segítségem is volt. Ha sikerül feljutnom, akkor megköszönöm Yalvisnak a segítséget. Megérte több percig vonszolni magammal az eszméletlen testét. Ha viszonylag épségben kijutottam, akkor egy gyors szusszanás után válaszolok a Novának is.
- Köszönöm, megvagyok. Csak kicsit gyorsan történtek a dolgok.- közben látom, hogy lassan beesteledik. El sem merem képzelni mik, lehetnek itt éjszaka. A segélykérő jel 25 kilóméterről jön. Talán ott van menedék. Amerre a csapat megy, indulok én is, Persze ha nem jutottam fel, akkor természetesen segítséget kérek a Novától. Nem tudom, hogy mit tud tenni, de ártani már nem árthat.

Felszerelés:

Szörnyek Bolygója - Page 5 472574-2uzy0w

Felszerelés:
- Egy tőr, ami tökéletes a csendes munkára, belevésve „Az igazi ellenség az aki a szemed előtt van” kree nyelven. G’hhhzz imádja az eltúlzott drámaisága és az álbölcs jellege miatt.
- Egy pisztoly, ami végszükség esetére van ott
- Testpáncél (mint a felső képen) ami közepes erejű lövéseket bír ki.
- Egy kommunikátor/univerzális fordító
Szörnyek Bolygója - Page 5 Sci_fi_sword_9_by_ah_kai-d839udr

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Serenity on Vas. 05 Feb. 2017, 19:08

Lady Serenity, Halál
Előtörténet
Játék: Szörnyek Bolygója
Társ(ak): Aashirya Nakti Singh és Maci, Kitajo Akimoro, Lucan Scorpius/Holtkacaj, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, G'hhhzz ÉS Srir Gur -
A tétlenkedés a lehető legrosszabb dolog volt amit tehettem, hisz hamarosan törmelékek alatt találtam magam és a portól semmit sem láttam. A helyzetem határozottan cseppet sem volt mesésnek mondható. Igyekeztem rájönni, hogy valami komyolabb sérülést szenvedtem-e el a törmelékek miatt, valamint, hogy amennyiben megpróbálom a képességemmel az erőmet felerősíteni, úgy ki tudok-e jutni a törmelékek alól. Remélhetőleg, hogy ez sikerül, hisz így is elég nagy pácban vagyok, nem lenne jó ennél nagyobba keveredni. Már amennyiben sikerül kiszabadulni a törmelékek alól, akkor igyekszem akár futva, akár a képességemet ahsználva megróbálni kirepülni innen és megtalálni a többieket. Túl sok időt töltöttem már egy helyben és ideje lenne hasznossá is tennem magam. Kezd nagyon megalázó lenni a helyzet már így is.
  • Képesség
  • Felszerelés
  • Megj.

  • Credits
Spoiler:
Energiamanipuláció. Mutációjának elsődleges megnyilvánulási formája teljes mértékben fizikai, ugyanis már születésétől kezdve az agya helyett, egy miniatűr csillag található. A csillag által generált kozmikus energiát pedig különböző módon képes felhasználni (nem egyszerre, külön-külön, a váltáshoz koncentráció szükséges):
- 750kg erő kifejtése
- 100 km/h-ás repülés/futás
- energiamező generálása, 1 tonnás erőnek áll ellen, vagy 2-3 pisztolygolyónak megszűnés előtt (folyamatos koncentrációt igényel)
- a regenerációt az emberi maximum kétszeresére növelni (koncentrációval)


Lovassággal szerzett képességek:
- Szürke bőr, ősz haj
- Kibernetikus szárnyak, 200 km/h-ás repülés
- Képes a saját testéből robbanást előidézni. Minél tovább tartja ezt vissza és koncentrál annál erősebb lesz. Körönkénti egyszeres robbanással kézigránát erejével ér fel. Koncentráció közben sérülékeny, ezért minden robbanás után szintkörig a regenerációja gyorsabb lesz. A képesség használata alatt a teste vörösesen izzik, egyfajta auraként.
- Regeneráció a robbanás ideje alatt: Horzsolt, vágott, zúzott sérülések 1-10 perc alatt gyógyulnak mennyiségtől függően. Horzsolás-zúzódás 1 perc, vágások 8-10 perc.
Szürke színű unisex kezeslábas
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 08 Feb. 2017, 10:13Kree Invázió – Prológus / Szörnyek bolygója és VészjelzésRésztvevők: Aashirya Nakti Singh és Maci, Kitajo Akimoro, Kam Flyrthibate / Töltés,


Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, G'hhhzz, Srir Gur, Serenity / Halál, Hannah Jones-Rider


és az állatokKövetkező körváltás: 2017. február 12. (vasárnap)

”A világegyetem nem képes megbirkózni az összes teremtménnyel pusztítás nélkül.”
- Kresley Cole

Szörnyek Bolygója - Page 5 00120

A roncsoknál a skrull és Hanna meg az állatok kitudtak könnyedén jönni a „beszorulás” után és a porban még azt is látták, hogy merre mentek a többiek, így nehézkesen igaz, de oda tudtak érni a többiekhez, bár eddigre mindannyian felismerhetetlenek lettek, mert mindenükön több centin állt a por.

Aashirya vágtatott volna tovább az ismeretlenbe a maci hátán, szerencsére bundás familiárisának több esze volt, amint megérezte az erdőben közelben levő vadak szagát azonnal megtorpant és a nő leesett a hátáról a többiekhez. Így nem tudott vakon a vesztébe rohanni.
A teljes társaság – Kitajo-t kivéve – így elindult vészjelzés forrása irányába az erdőben. Az biztos votl, hogy mindenki érezte, hogy figyeli őket valaki, valakik és ettől roppant kellemetlen érzése volt mindenkinek. Nem mintha nagyon mást tudtak volna tenni, mintsem az erdőn át eljutni a 25 egységre levő ponthoz, amit mind Szikra, mind pedig a sikló legénysége. Mondjuk jelen helyzetben egyedül Kam volt az, aki tudta rendesen a lentieket navigálni, mert ő volt az, aki repülni tudott és tudta azt is, hogy hova tart a társaság. Leginkább az ő irányításától fog az is függni, hogy mennyire gyorsan tud a lenti társaság haladni.

Kitajo visszafordul és nekiáll harcolni, láthatta, hogy a többi társa elindultak az egyik irányba, ő meg egyedül maradt. Mire visszaért a kráter széléhez láthatta, hogy odalent nem lát semmit, akkora lett a por, hogy még a hajó roncsait sem képes felfedezni, pedig nem egy kis darabról van szó.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Szörnyek Bolygója - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2517
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Csüt. 09 Feb. 2017, 17:35

Yalvis megrázza a fejét, mikor meglátja, hogy a földi tesz rá egy nagyot és visszaakar menni harcolni a döggel. Aztán vállat vont, és kihúzta a másik kree-t a kráterből.
A legnagyobb meglepetésére a kree megköszönte neki, hogy kisegítette. A foxiai döbbenten pislogott rá, mintha a nagy és kék lény átváltozott volna egy foxiai lemurrá. Yalvis mielőtt bármit is mondhatott volna, a kree a kommunikátoron kezd beszélni valakivel.
Aztán hátrahagyva a magát szamurájnak nevező földi harcost elindulnak. Aztán Yalvis megáll, visszafordul és elkáromkodja magát.
- Mindjárt megyek utánatok! - mondja. Megsajnálta szerencsétlen, primitív földit. Nem szánalomból teszi, hanem mert szánta, mint egy kidobott shariaki kloffakölyköt. Ekkor odalépett mögé, és felköhögött.
- Hé, szamuráj! - szólt oda neki hangosan. - Én, a nagy rokkaszellem, vagy mi felszólítalak, hogy tarts velünk egy hősi küldetésre! Kiválasztott harcos vagy és mivel félelmet tápláltál szívembe, elnyerted a jogot, hogy szellemi vezetőd legyek.
Aztán meghajolt előtte, bár a teste nem állt rá erre a mozdulatra. Igazából egy kalgori ősmítoszt idézett, remélte, hogy ennél a földi majomnál is beválik. Egyszerűen megkedvelte, mindig is vágyott egy háziállatra...


Felszerelés:
Lézerpisztoly, kézikomputer, ruházat


A hozzászólást Bíbor Kísértet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 03 Márc. 2017, 21:29-kor.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Pént. 10 Feb. 2017, 22:17

Hanna és az állatok
A lemmingoidok sokkal rosszabbra számítottak. Sikerült megtalálniuk a kiutat. Részletkérdés volt, hogy úgy néztek ki, mint a porban fürdő madarak. Larry konkrétan az is volt. Megrázták volna magukat, ha olyan helyen voltak, ahol ezt már megtudták tenni, de inkább nem ezzel töltötték az időt. El kellett menekülni, a por másodlagos volt. Sikerült elérniük a csapatot, amit szintén veszélyesnek tartottak. A nő beszélt, mielőtt megtámadta volna őket bárki, veszélyt sejtve.
- Üdvözlöm önöket! Hanna Jones-Rider vagyok és ők itt a barátaim. Minket is elraboltak, a sztázisból másztunk ki. Mit tudunk segíteni?
Az erdőben érezték, hogy figyelte őket valaki, sok valaki. A lemmingoidok igyekeztek egymás mellett maradni, a mosómedvék Hanna lábainál haladtak, szorosan mellette, ha tudtak, Larry Hanna feje mellett repült. Igyekeztek mindenfelé figyelni, főleg a lábuk elé, hogy ne essenek el vagy csapdába. Ha támadás érte őket, igyekeztek azonnal kitérni és fedezékbe vonulni.

Kam - Töltés
Srir közlegény szavaival Kam egyet tudott érteni. Remélte, hogy mindketten ugyanúgy tesznek, az értékes tagokat megmentik, a többieket csak akkor, ha nem veszítettek ezen.
- Támogatom, én is így gondolom.
A flytatás nem volt olyan rózsás. Töltés is veszélyesnek gondolt egy lenyomozhatatlan jelet, ami ide csalt egy hajót, ami utána nem olyan sokkal felrobbant. A lény védte a területét, nála rosszabbak, veszélyesebbek is lehettek a jellel szórakozók.
- Köszönöm, közlegény!
Nem lehetett tudni, mi volt ez, de túl fontos volt, hogy ne nézzék meg, ahhoz. Lehet, hogy csapdába sétáltak. Egyszerűen nem volt más választás. A nova meghallgatta Srir gyanúját. Még nem látta át a helyzetet annyira, hogy neki higgyen és ne pont a közlegényt sejtse árulónak. Ebből semmit nem árult el, eldöntötte, hogy mindkettejüket figyelni fogja. Csak Srirnek üzent vissza privát csatornán az üzenetre, ami csak neki jött.
- Hasznos információ.
Kam igyekezett feléjük repülni. Az erdőnél olyan magasságot keresett, ahonnan láthatta az utat és esetleg az erdő veszélyeit is. Nézte, volt-e másik, biztonságosabb, kevésbé támadható vagy kevésbé rejtett út. Igyekezett úgy repülni, hogy mindent lásson, a csapatot is, a célt és az utat, ami odáig vezetett. Tudta, hogy egy ismeretlen bolygón akár halálos is lehetett az erdőbe menni. Ez megint egy kivédhetetlen helyzet volt. Először a poros kreehez szólt:
- Remek, örülök, hogy mindenki megúszta.
Kam nem foglalkozott azzal, aki lemaradt. Mindenki láthatta, mi volt a kiut. Aki nem jött, azért nem fognak visszamenni a lényhez. Többnyire körözöttek voltak, ennyit nem értek meg neki. Annyit igen, hogy segítse a menekülőket tanácsokkal. Mivel messze volt, a két kreenek üzent.
- Kérem, adják tovább a csapatnak. 25 kilométer előre a vészjelzés forrásáig, a hegyek találkozásánál. Mondom a leghelyesebb utat.
Ezzel adta az instrukciókat, azok alapján, amiket látott és amiket észre vett. A kreektől még tovább kérdezett.
- Maguk honnan érkeztek pontosan és mi lett volna az eredeti céljuk? Jelezték, hogy itt szállnak le? Ez még hasznos lehet a továbbiak során.
Készen állt arra, hogy ha támadás érte, kitérjen vagy ha a csapatot érte olyan támadás, amiben ő tudott segíteni, akkor lőjön az ellenfélre úgy, hogy a menekülőket ne találja el.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 11 Feb. 2017, 12:57

Úgy látszik, hogy a többiek elmenekültek a szellem elől aki Kitajo-t figyelmen kívül hagyta és azt a fura házat ahol a szamuráj felébredt támadta meg. Kitajo nem törődött velük. Gyávák és minden bizonnyal gyengék is. Neki pedig méltó ellenfél kell. Mint az óriás szellem akit most éppen nem lát. A rókaszellem ott maradt és olyat mondott amin egy kicsit elgondolkodott a szamuráj. Tény, hogy a rókákban nem lehet megbízni, de nem kizárt, hogy tényleg sikerült volna félelmet táplálni annak a szívébe. Ha pedig ez egy csapda akkor is őt nem lehet legyőzni. A másik tényleg jó szavakat használt. Megcirógatta Kitajo büszkeségét és kihívást intézett felé. Viszont van még egy kihívás a szamuráj előtt amit úgy érzi muszáj legyőznie és ami megsértette őt.
-Rendben rókaszellem. Kitajo Akimoro veletek tart amint ezt az óriásszellemet legyőzte. Megsértett engem és méltó kihívás.
Az ostoba szamuráj tényleg a halálát akarja úgy látszik.


A csapat úgy ahogy összébb áll.
-Nem várunk rád foxiai.
Közli a tényt nehogy egy pillanatra is azt higgye az idegesítő kis lény, hogy majd miatta veszélybe sodorják magukat. A nova egyet ért Srir-el. Katonák mindketten úgyhogy tudják, hogy áldozatokat kell vállalni. A csatlakozó körözöttekhez szól.
-Srir'Gur közlegény vagyok a kree haderőtől. Azonosítsák magukat és tájékoztassanak miképp kerültek ide. Jelenleg a bolygóról származó kree vészhívás felé megyünk. Ha vannak információik akkor ne titkolják el. Huszonöt kilométer haladunk majd előre. A körülményeket figyelembe véve az együtt maradás létfontosságú lehet.
A nova tisztnek is jelent.
-A kree hadsereg úgy informáltak engem, hogy nem indított mentőakciót erre a bolygóra ezért önálló akcióként tartottam azzal a hajóval ami idehozott engem a tizedest és a foxiait és amit felrobbantottak.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Szomb. 11 Feb. 2017, 21:10

Szörnyek Bolygója - Page 5 D5af785722756aed8257b22b6b4c3af7
Jelenlegi kinézete

~G’hhhzz~

Miután kikeveredtem a törmelékből gyorsan utol tudtam érni a csapatot. Egy gyors szusszanás után elkezdem magamról letörölni a port. Nem kevés idő és energia. Ennyi port talán még sosem láttam. Ráadásul nem volt nálam semmi, amivel gyorsítható lett volna. Így nem nagyon figyeltem a többiek beszélgetésére. Elindultunk a jel felé, ami körülbelül az utolsó lehetőségünk volt arra, hogy kijussunk innen. Így még az sem tántorít el minket, hogy folyamatosan figyelnek. Ez most lehet, hogy egy állat, aki arra vár, hogy valaki leszakadjon. Megszokott vadász technika, hogy ne kelljen a teljes csapattal harcolni. Másik lehetőség, hogy csak egy megfigyelő, aki a segélykéréstől jött.   Nem tudom, hogy ő barát vagy ellenség, de amíg nem támad, addig megvagyunk. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem vagyok készenlétben. Ki tudja, hogy milyen eszelős a kis barátunk. Lehet, hogy rögtön lelőjük, de szinte biztos, hogy meg tud valakit sebesíteni addig. Nem kérek abból. Ahogy a Nova megkér, tovább adom az információkat a csapat hozzám közelebbi részének.
- Hasonló a helyzet. - válaszolom a nova feltett kérdésére. Nem szívesen beszélek, mert a rohadt por még a számat is betölti. Csak le tudnám végre tisztítani.

Felszerelés:

Szörnyek Bolygója - Page 5 472574-2uzy0w

Felszerelés:
- Egy tőr, ami tökéletes a csendes munkára, belevésve „Az igazi ellenség az aki a szemed előtt van” kree nyelven. G’hhhzz imádja az eltúlzott drámaisága és az álbölcs jellege miatt.
- Egy pisztoly, ami végszükség esetére van ott
- Testpáncél (mint a felső képen) ami közepes erejű lövéseket bír ki.
- Egy kommunikátor/univerzális fordító
Szörnyek Bolygója - Page 5 Sci_fi_sword_9_by_ah_kai-d839udr

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 12 Feb. 2017, 09:08Kree Invázió – Prológus / Szörnyek bolygója és VészjelzésRésztvevők: Aashirya Nakti Singh és Maci, Kitajo Akimoro, Kam Flyrthibate / Töltés,


Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, G'hhhzz, Srir Gur, Serenity / Halál, Hannah Jones-Rider


és az állatokKövetkező körváltás: 2017. február 16. (csütörtök)

” Mindenki kacérkodik a veszéllyel, persze azt feltételezve, hogy a veszély nem létezik.”
- Paulo Coelho

Szörnyek Bolygója - Page 5 00120

Kitajo-t végül is nem tudta meggyőzni Yalvis, hogy tartson velük, a távolkeleti természetfeletti ott maradt továbbra is a kráter szélén. A többiek közben eltűntek a japán szeme elől a fák között, így most már saját belátása szerint próbálhatja megölni a hatalmas lényt, ami még mindig hol ugrált a roncson, hol pedig tépkedte újabb és újabb robbanásokat idézve elő.

A többieket fentről Töltés kísérte és terelgette, hogy merre menjenek. Tudott privát csatornán társalogni és üzenetet váltani Srir-rel. Kam-nek nehéz volt olyan helyet találnia, amit akart, révén ez egy dzsungel volt, sűrű növényzettel, vagy fent figyelt, hogy a levegőből kapnak-e támadást és jó irányban haladnak, vagy pedig a földön gyalog és időnként onnan repül fel, hogy ellenőrizze az útirányt. Neki kellett eldöntenie mindezt.
Egyelőre semmilyen támadás nem érte a csapatot, lent haladtak, szerencsére volt állatok által kijárt csapás, így emiatt könnyebb volt haladni. A haladást viszont nem könnyítette meg, hogy roppant párás volt (85% körüli) a levegő és meleg, közel 30-35 fok volt a hőmérséklet. Az emberek és mutánsok, ahogyan Hanna állatai is ki tudja, hogy mikor ettek utoljára, de ez a többiekre is igaz volt. Hamar éhesek és szomjasak kezdtek lenni és a nehezebb gravitáció is fáradékonyabbá tett mindenkit – Srir és a skrull kivételével. Annyi bizonyos volt, hogy lehet, hogy nem fogják tudni ezek miatt hamar megtenni a 25 kilométeres távot – ami alapból is nagyjából 5-6 óra lenne – és elsőként élelmet, és vizet kellene találniuk, hogy biztosan eljussanak a célhelyre.

//Bocsánat, egyelőre nem tudunk nagyobbat ugrani, mert nem lenne fair Kitajo-val szemben.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Szörnyek Bolygója - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2517
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 16 Feb. 2017, 07:55

//Mivel senki sem írt, hétfőn lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Szörnyek Bolygója - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2517
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szomb. 18 Feb. 2017, 06:54

Kam-Töltés

Srir elmondta a lényeget a novának. Küln hajón jöttek önálló akcióként. Bizonyosan megbánta már azóta. Ha volt újabb információ a rabokról és a többiről, akkor Kam szívesen látta. A másik kree, akit Srir rossz fényben tüntetett fel, alakváltónak nevezte, szűkre fogta. Kam egyelőre hallgatott és figyelt. Nehéz volt úg repülni, ahogy akart volna. Túl sűrű volt az erdő, nem látott volna be rendesen és benn nem tudott volna repülni. Úgy döntött, hogy maradt az erdő felett és onnan ellenőrizte az útirányt, figyelt, hogy jött-e nagyobb állat vagy csoport, ami miatt megmozdult az erdő. Kam nézte, hogy látott-e oázist, vízmosást, bármilyen hasonlót valahol vagy inkább a lakott épületet, ahol találhattak csomagolt élelmet és víizet, hiszen az itteni víz és táplálék, erdei gyümölcs, stb minőségéről, veszélyességéről nem volt információjuk. Ha látott valamit, tovább adta a kreeknek, hogy azok adják tovább a többieknek.

Hanna és az állatok
Nem sok minden történt. Egyre fáradtabbaknak érezték magukat. Az út során nem kaptak táplálékot, azt sem tudták, meddig voltak a sztáziskamrában. Kellett nekik a táplálék, ilyenkor a lemmingoidok bármire képesek voltak. A szaglásukkal próbálták felmérni, hol találtak ehetőt. Az ő szervezetük majdnem mindent meg tudott emészteni földi viszonylatban.
- Táplálékot kell szereznünk, de csak óvatosan! Nem ismerjük az itteni életformákat.
Hanna környezetvédőként óvatos lett volna a dzsungellel is. Amennyire az idejük engedte, meg csodálta volna a természetet, de inkább figyelt, mert az a fenyegető érzés még rajtuk volt. Tudta, hogy soknak hangzott a távolság, amit mondtak nekik.
- Srir közlegény, mi a Föld bolygóról érkeztünk. Elraboltak, a hajón sztázis kamrában voltunk, ami kinyílt és kiszöktünk. Ő itt Larry! - mondta Hanna, aki az előbb már be mutatkozott mindenkinek.
- Doug vagyok.
- Kelly vagyok.
A mosómedvék is bemutatkoztak, hiszen ők tudtak beszélni, bár intelligenciájuk, képességeik egy embergyermek szintjén volt.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Vas. 19 Feb. 2017, 22:46

Szörnyek Bolygója - Page 5 D5af785722756aed8257b22b6b4c3af7
Jelenlegi kinézete

~G’hhhzz~

Minden egyes megtett lépésemmel rosszabb érzés kezdett lenni. Nem nagyon tetszett, hogy mi történik itt. Ahogy földet érünk rögtön több lény is megtámad minket, most meg semmi. Valami nem stimmel. Eddig azt hittem a nagyfiú tartotta vissza őket, de tőle már messze kerültünk. Valaki vagy valami figyel és egyengeti az utunkat. Talán. De lehet, hogy csak túl sok por szállt az agyamba. Közben a földről jött szőrös lények is bemutatkoznak Srir-nek. Meg kell mondanom, eddig nem tudtam, hogy ilyen lények élnek a földön.
- Üdvözletem. Ghr'bar tizedes vagyok. Maguk miért ilyen szőrösek? A legtöbb ember iylen kicsi és viszonylag csupasz. Inkább kree mint badoon. - kérdem Hannahtól. Nem különösebben érdekel a válasz, de talán egy kis csevej eltereli a figyelmemet. Ahogy végig nézek a társaságunkon, látom hogy a legtöbbjüket megviseli az utazás. Talán a légkör vagy a gravitáció miatt van. Mindenesetre nehezen tesszük meg a távot, ha a fél társaság kidől az út közben. Valahogy meg kell oldanunk ezt. Talán egy kis pihenő valami hűvösebb vízforrás mellett? Ha látunk ilyet az utunk során javaslom a többieknek, hogy álljunk meg.


Felszerelés:

Szörnyek Bolygója - Page 5 472574-2uzy0w

Felszerelés:
- Egy tőr, ami tökéletes a csendes munkára, belevésve „Az igazi ellenség az aki a szemed előtt van” kree nyelven. G’hhhzz imádja az eltúlzott drámaisága és az álbölcs jellege miatt.
- Egy pisztoly, ami végszükség esetére van ott
- Testpáncél (mint a felső képen) ami közepes erejű lövéseket bír ki.
- Egy kommunikátor/univerzális fordító
Szörnyek Bolygója - Page 5 Sci_fi_sword_9_by_ah_kai-d839udr

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 20 Feb. 2017, 09:43

//Ismételten nem tudok írni, péntek írok, aki addig nem ír, annak fájni fog.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Szörnyek Bolygója - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2517
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Csüt. 23 Feb. 2017, 20:43

A többiek magára hagyták a keményfejű szamurájt akit ez kimondottan nem érdekelt. Ameddig méltó ellenfél várja őt. Egyedül az zavarta, hogy ez a bizonyos méltó ellenfél még arra sem méltatta, hogy egyáltalán foglalkozzon vele.
~Túlzott önbizalmad lehet a veszted te szellem. Legyőzlek és ezt a küzdelmet majd megéneklik és gyermekeknek fogják mesélni, hogy példaként álljak előttük.~
-Te ostoba szörnyeteg. Kitajo Akimoro áll előtted és le foglak győzni. Támadj rám ha mersz.
Ordít a lényre. Várakozása szerint talán sikerül megakadályozni abban az elfoglaltságában, hogy azt a fémházat tépje szét amiben ő is felébredt. Amennyiben a szellem még így is figyelmen kívül hagyja úgy neki kell kezdeményeznie. Megpróbál leereszkedni a kráterbe és Megindul a lény felé. Terve az nincs.

Srir vezette a társaságot és eddig csak a szőrös nő és alacsony társai válaszoltak neki. A válasz szép és jó, van is benne új információ is bár Srir megkérdőjelezi, mindenesetre a katona nem erre gondolt mikor felszólította őket, hogy azonosítsák magukat.
-Értem és milyen kompetenciákkal rendelkeznek? Jelen helyzetben ez releváns információ.
A nevek is hasznosak, de fontosabb, hogy miben tudna számítani azokra. A kinézetükről Srir nem tesz megjegyzést. Nem sokat tud a földiekről, de nincs jó véleménye róluk.Az itteni környezet tény, hogy nehézkes, az étellel és itallal jobban bírnák az utat. Viszont a nő jól fogalmazza meg. Nem ismerik az itteni környezetet. A nova tiszt segítségét kéri ismét.
-Töltés közlegény! A társaság éhezik és szomjazik. Nem biztos, hogy bírnák a z utat így. Tudna segíteni a helyzeten. A hajója rendszereivel meg tudja állapítani, hogy van-e valamilyen ehető termés vagy ivóvíz a közelünkben?

//Bocsi a kihagyásért. Nem kaptam emailt és úgy látszik anélkül elfelejtettem. Köszi, hogy meg lettem várva.//

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 24 Feb. 2017, 00:00Kree Invázió – Prológus / Szörnyek bolygója és VészjelzésRésztvevők: Aashirya Nakti Singh és Maci, G'hhhzz, Srir Gur, Kam Flyrthibate / Töltés,


Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Serenity / Halál, Hannah Jones-Rider


és az állatokKövetkező körváltás: 2017. február 28. (kedd)

”Ezen a helyen nem csupán a szörnyekkel kell megküzdeni, minden halálos lehet…”
- Lady Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon


Szörnyek Bolygója - Page 5 00120

Kitajo egyelőre még mindig nézte csak a hatalmas lényt, tervezve, hogy miként léphetne fel ellene. Az pedig dobálgatta mindenfelé a gép maradványait, ő maga bármit csinált semmivel sem tudta felhívni a figyelmét magára, így úgy döntött, hogy leereszkedik vissza a kráterba. Miközben ezt tette a hatalmas lény egy űrhajódarabot hajított felé, mindez legalább hat méter szer négy méteres darab pedig pontosan elkaszálta a japán természetfelettit azonnal kioltva újra az életét.

A levegőben Kam talált egy patakot, ami pont útba esett oda, ahova menni készültek, nagyjából fél úton lehetett mindez. Körülötte volt egy kisebb tisztásszerűség is. Illetve még azt is látta, hogy viharfelhők közeledtek, így eső is lesz.
A lenti csapat beszélgetni próbált időközben, Hanna pedig az erdőt is figyelte, Kam pedig tudta irányítani őket. A lassú haladás valóban lassú volt, odalent is egyre sűrűbb lett a dzsungel és eltűntek a nyomok is. A teljes csapat érezhette továbbra is, hogy végig figyelik őket, ami rosszabb volt, hogy egyre sötétebb lett, ahogyan a viharfelhők is megérkeztek. A nagyjából 12 km távot 5 óra alatt tette meg a társaság. Ezen idő alatt mindenki tele lett kisebb sebekkel, amiket a fák és a növényzet okozott, már négy órája ömlött az eső és kezdett éjszakára is sötétedni. Mindenki hulla fáradt volt már, éhes, szomjas, Srir, Aashirya, a maci, Yalvis és Serenity pedig gyomorgörccsel be is lázasodtak, többször hánytak, volt hasmenésük is mire odaértek a patakhoz. Ahova érkeztek nem messze tőle egy sziklafal is volt, azon vízesés zúdult le, itt a patak nem volt túl mély, füves és homokos lagúnaszerűség fogadta a csapatot, a sziklák, vagy éppen a fák alatt pedig be lehetett húzódni olyan részre, ahol nem esett rájuk az eső.
a hely:
Szörnyek Bolygója - Page 5 5038a01592d007b11cd7f0aafea2e069

//Mondtam, hogy fájni fog és Kitajo kiesésével tudtunk nagyobbat ugrani időben. Remélem nem gond Adrian, főleg, hogy 1-2 körön belül tényleg belehalt volna a karakter.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Szörnyek Bolygója - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2517
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szomb. 25 Feb. 2017, 06:06

- A Földön sokféle faj él. Mi lemmingoidok vagyunk - válaszolt Hanna a kreenek.
- Én környezetvédő vagyok, de ez egy idegen bolygón kevéssé hasznos. Ezen kívül az állatok érzékeivel rendelkezünk. Valaki vagy valami figyel minket, tisztán érezzük. Még nem jöttünk rá, mi lehet az.
Hanna szívesen meg próbálta bedobni a biológiai ismereteit, de nem bízott azokban vakon. Az érzékekben inkább, de számított arra, hogy itt azok is csorbát szenvedtek, ahogy a többiek is számítottak erre.
- Igen, Srir közlegény, látok egy patakot. Fél úton, azaz tizenkét és fél kilométernél lehet, körülötte egy tisztás is van. Készüljenek, esni fog...
Ezek hasznos információk lehettek a társaságnak és a novának is kellett a táplálék valamit az ivóvíz. A páncélhoz fordult.
- Páncél! Van információ arról, hogy mennyire lehet ártalmas vagy fogyasztható az itteni víz és az erdőben található gyümölcs, bármi? Az eső lehet savas vagy ártalmatlan?
Könyenn lehetett, hogy semmilyen hasznos választ nem kapott, mert ez a bolygó tiltott volt és távoli, de azért meg kérdezte.
Ha követték a nova utasításait, akkor fáradtak ugyan, de közelebb jutottak a célhoz. Hanna és az állatok érezték, hogy az a valami kísérte őket, egész úton velük volt. Békésebb lehetett, mint az űrhajót elpusztító lény, nem akarta tőlük megvédeni a területet. Lehetett, hogy pont az figyelte őket, aki ide csalta a társaságot a hamis jellel. Mivel nem volt biztos információjuk, hallgattak és figyeltek, ahogy haladtak. Órák teltek el és mindenki egyre fáradtabb lett és sebesebb, mert egy dzsungelben nem lehetett simán közlekedni. Az eső is bevert a fák között, a bundák egyre vizesebbek lettek. A lemmingoidok porossága ki tudja, mivé állt össze a víztől.
A lemmingoidok az érzékeikkel próbáltak rá jönni, érdemes volt-e inni a vízből. Az esőből nem akartak, tartottak attól, hogy abból túl sok ismeretlen anyag juthatott volna a szervezetükbe. Ha nem volt más választás, ittak, mert eléggé ki voltak tikkadva. Élelmet kerestek még. Jól jött volna, igaz, a csapat nagy részéből inkább kijött minden. A szervezetük nem bírta a terhelést, a levegőt. Már kellemetlen szagok terjengtek.
Ha Kam tehette, meg próbált leszállni, hogy ő is igyon és egyen. A lemmingoidok közelebbről is meg nézték, ha tehették.
- Megnézzük, lehet-e valami a vízesés mögött?
-szólt Hanna, mert egy barlang elég jó rejtekhely lett volna.
Ha azt nem találták, akkor a sziklák között húzódtak be valahova pihenni és el menekülni az eső elől. Ha Kam is megérezte azt, hogy figyelik őket, akkor a páncélhoz szólt.
- Páncél, információt kérek arról, hogy a menekülő csapaton kívül még mi vagy ki lehet a közelben. Érzem a jelenlétet.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 27 Feb. 2017, 17:38

Srir a nő válaszát hallva vág egy fintort.
~Környezetvédő. Milyen ostoba foglalkozás. Ahelyett, hogy mint mi is átformálnák a környezetüket, hogy számukra megfelelő legyen vagy igyekeznének minél jobban kiaknázni a lehetőségeit inkább behódolnak neki.~
Az állati ösztönök és érzékek már hasznosabbak viszont ugyan azt érzik velük mint Srir is a saját érzékeivel. Egyenlőre a nő és a kis kompániája nem sok hasznot mutattak fel. Sőt teljesen nem is bízik bennük a kree. Töltés közlegény szavait Srir továbbadta a csapatnak.
-Tizenkét kilométerre lesz egy patak és készüljenek fel mert esni fog.
Az esőből hacsak a nova tiszt nem mondott róla rosszat ő iszik. Ha a tó vize iható akkor akkor is. A környezetvédő nő szavaira felfigyelt.
-Megnézhetjük. Amennyiben találunk megfelelő helyet lepihenhetünk amíg ellátom az esetleges sérüléseket.
Nem mintha Srir-re nem fért volna rá a pihenés, de ő igyekezett ezt nem mutatni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Hétf. 27 Feb. 2017, 21:58

Szörnyek Bolygója - Page 5 D5af785722756aed8257b22b6b4c3af7
Jelenlegi kinézete

~G’hhhzz~

- Arról nem is beszélve, hogy az univerzum végtelen. Csak találnak máshol lakható bolygót. Minek visszafogni a teljes fajt, hogyha van más lehetőség. A bolygó maga is csak egy erőforrás.- válaszoltam a "lemmingoid" nőnek. Bár ilyenekről még nem hallottam, nem tűnnek furcsának. Terjed az a hír, hogy az ember egy nagyon sokféle, gyorsan mutálódó faj. A pletykák szerint nagyon nagy a különbség ember és ember ereje közt. Igazi paradicsom lehet. Ha eléggé rafinált és/vagy erős vagy, akkor minden a tiéd lehet. Nem úgy mint a nálunk. Mind két tulajdonság csak egyre nagyobb hajót ad neked vagy egyre több beosztottat. Minek? Így is úgy is szolga maradsz. Mondjuk még mindig jobb, mint a kreeknél.
Egészen 5 órába telt mire elértük egy patakot. Az emberek többször hánytak, alig tudtak menni. Közben végig figyeltek minket. Nem nehéz összeadni a kettőt. Valami azért követ, hogyha valakit hátrahagyunk, azt megegye. Talán ezt is kéne tenni. Az embereknek nem sok hasznát vesszük. Nem túl erősek és a bolygó kikészíti őket. Majd reggel meglátom, mi marad belőlük. Kétkedve nézem a vizet. Először megszagolom, majd egy nagyon kicsi cseppet lenyelek, hogy érezzem az ízét. Nem lepne meg, ha halálos méreg lenne, de a kree test valamennyire bírja azt. Ahogy megnézik a vízesést, velük tartok. Ha nem találunk barlangot, akkor a sziklák közé húzódok. Ha senki sem áll őrt, akkor én vállalom, egyébként megpróbálok aludni.

Felszerelés:

Szörnyek Bolygója - Page 5 472574-2uzy0w

Felszerelés:
- Egy tőr, ami tökéletes a csendes munkára, belevésve „Az igazi ellenség az aki a szemed előtt van” kree nyelven. G’hhhzz imádja az eltúlzott drámaisága és az álbölcs jellege miatt.
- Egy pisztoly, ami végszükség esetére van ott
- Testpáncél (mint a felső képen) ami közepes erejű lövéseket bír ki.
- Egy kommunikátor/univerzális fordító
Szörnyek Bolygója - Page 5 Sci_fi_sword_9_by_ah_kai-d839udr

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 28 Feb. 2017, 08:05Kree Invázió – Prológus / Szörnyek bolygója és VészjelzésRésztvevők: Aashirya Nakti Singh és Maci, G'hhhzz, Srir Gur, Kam Flyrthibate / Töltés,


Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Serenity / Halál, Hannah Jones-Rider


és az állatokKövetkező körváltás: 2017. március 4. (szombat)

”Ez a hely maga a halál.”
- Legfőbb Vádló

Szörnyek Bolygója - Page 5 00120

Még az odaérkezés előtt Kam kérdezte a páncélt, hogy az tud-e valamit mondani arra, ami kellene.
- Nem áll rendelkezésemre efféle adat.
Ennyi volt a válasz. A megérkezés után a víz tisztának látszott, ha pedig megkóstolták, akkor tényleg víz íze volt, bár volt egy kellemetlen mellékíze, de semmi egyéb. A kellemetlen mellékízt a földönkívüli fajok nem érezték, számukra teljesen jó ízű volt a víz, ha ittak belőle. Ehető dolgot nem láttak itt, bár látszott több bokron, hogy azokon volt valami, de az állatok teljesen lelegelték őket. Azonban a vízben rák- és halszerű lények voltak, amiket meg lehetett fogni, hogy enni akartak. A vízesés mögött nem volt semmilyen barlang sem, ahova be lehetett volna bújni, így maradtak a fák, vagy a kiugró kisebb sziklapárkány.
Ezalatt Kam újra leszkennelte a környéket, abba a csapat is beletartozott, páncél mindenkinél betegséget mutatott ki, csak volt, akinél már volt látható jele, másnál, többek közt magánál még nem. Mivel korábban G'hhhzz nem volt benne a hatókörben, így most már róla is volt adata Kam-nek. A páncél kree-nek jelezte, akinek volt alakváltó képessége, ha skrull lett volna, akkor a páncél azt jelezte volna. Ami pedig az idegen létformákat illette, a páncél rendszere kiakadt, csak itt, ahol most ők voltak több milliót jelzett, apró rovarokat, egysejtűeket, képtelen volt egy idő után nagyobb létformákat jelezni, ezek túlterhelték a rendszerét.
G'hhhzz pedig felveheti az első őrséget, révén ez a többieknek egyelőre nem jutott az eszébe.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Szörnyek Bolygója - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2517
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Pént. 03 Márc. 2017, 20:30

Kam- Töltés
A páncéltól emmiféle adat nem érkezett. A nova megint tudomásul kellett, hogy vegy, hogy olyat kétdezett, amiről a páncélnak nem volt tudomása vagy felhatalmazása.
- Állj! Maguk betegek! A páncél jelzi. Valószínű, hogy a víztől - szólt a nova a két kreehez, hogy azok adják tovább a többieknek.
Kam páncéja azt jelete, hogy G'hzzzz nem más fajhoz tartozott, hanem egy speciális kree volt, aki az alakját volt képes változtatni. Nem tudott meg többet, túl sok jelenlegi életforma élt itt.
A novának nem tetszett, hgy ő küldte a többieket a víz felé, amitő valószínál, hogy meg betegedtek.
- Nagyon sok itt az élet. Több millió faj él. Vigyázzanak!

Hanna és az állatok.
A lemingoidok figyeltek az érzékeikre. Ha rá jöttek, hogy a víz nem volt tiszta, inkább maradtak szomjasok, mint hogy ittak volna belőle.
A nő nem osztotta a kree véleményét, nem is válaszolt. Az ő bolygójukat elfoglalta ez a faj. A férjének köszönhetően élték azt az életet, amit éltek, de nem sokáig, mert most el volt rabolva. A gyermekét féltette leg jobban. Ő távol volt. Amikor már biztos helyen voltak, mind meg rázták magukat, hogy a port lerázzák magukról. Próbáltak figyelni, nem akartak könnyű prédává lenni.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 5 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.