Szörnyek Bolygója

3 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Hétf. 05 Dec. 2016, 19:52

Szörnyek Bolygója - Page 3 1667443-kree
Jelenlegi kinézete

~G’hhhzz~

Hm, nincsen kree hajó a szektorban. Érdekes. Nem tudom, hogy ki lopott volna el kree vészjelzőt. Nem valószínű, hogy sok jó szándékú ember válaszol rá, ha pedig maguk a kreek jönnének, akkor pedig egyszerűen letarolják őket. Lehet, hogy ez valami fura gyorsan sok pénzt terv, de nem nagyon látom, hogyan sülhet el nekik jól. A bolygó levegő mindannyiunk számára lélegezhető, bár a kreenek nehéz dolga lesz. Nincs elég nitrogén neki a levegőben. Van nitrogén palack a hajón, szóval valameddig bírja. Elég nagy parasztság lenne elvenni előle, amikor nekem nem feltétlen van rá szükségem. Csábító gondolat. De az az igazság, hogy inkább segítsen harcolni, mint hogy folyamatosan szuszogjon mögöttünk. Majd ha leszálltunk átadom a hírt. De előbb még le kell szállnunk.
- Egyetértek a kráter jobb. A régi felettesem mindig mondogatta: Ne szállj sziklaszírt tetejére, mert az olyan mintha skrullt fogadni társadul. Persze most megfelelőnek tűnik, de amint elfordulsz, hátba szúr.- Érdekes módon most nem hazudok, tényleg ezt mondta a felettesem. Főleg amikor hátba szúrtam. Egyéb dolgok, amikhez hasonlított fekete lyuk, meteor és egy hátba szúró áruló, aki két hétig sem leszek a helyén. Igaza volt, egy hét múlva már a másik felettesem székében ültem. Ha a kreenek sincs ellenvetése, akkor a kráter szélére próbálom letenni a hajót.

Felszerelés:

Szörnyek Bolygója - Page 3 472574-2uzy0w

Felszerelés:
- Egy tőr, ami tökéletes a csendes munkára, belevésve „Az igazi ellenség az aki a szemed előtt van” kree nyelven. G’hhhzz imádja az eltúlzott drámaisága és az álbölcs jellege miatt.
- Egy pisztoly, ami végszükség esetére van ott
- Testpáncél (mint a felső képen) ami közepes erejű lövéseket bír ki.
- Egy kommunikátor/univerzális fordító
Szörnyek Bolygója - Page 3 Sci_fi_sword_9_by_ah_kai-d839udr

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 05 Dec. 2016, 22:35

Kitajo bár életében olvasottnak számított és kiváló harcművész volt, de jelenlegi tudása ebben a helyzetben ahhoz hasonlítható mint mikor a a maják találkozhattak a fehér emberekkel. Valóban sok a hasonlóság. Bár Kitajo a puskaport már ismeri, de ő is elvan maradva az itteniek tudásától, más nyelven beszél és természetfeletti vagy isteni lényeknek tartja őket. Viszont a béke és a csodálat elmarad. A nő és a medve távoztak, a kacagó félig széttört, a legfurábban kinéző pedig kiterjesztette a szárnyát. Azt, hogy mit tervez még Kitajo is ki tudja találni. A hang látszólag nem válaszol. Elhallgatott.
~Ostoba. Szóval csak szórakozol velem. A saját kezemmel foglak kivégezni arcátlanságod miatt.~
Bizalma elveszett a hangban ami eddig vezette őt. Nem is érti, hogy eddig miért tett úgy ahogy az a hang mondta neki. Megállapítja, hogy most már teljesen csak magában bízhat majd a szárnyas nőt megszólítja japánul.
-Hé te! Szellem! Parancsolom, hogy juttass le oda és küzdj meg velem!


Srir egyáltalán nem dicséretnek hanem sokkal inkább figyelmeztetésnek szánta amit mondott. Az, hogy a foxiai dicséretnek vette meglepi, de nem javítja ki. Az, hogy valaki mennyire hasznos az olyan tény amit Srir elfogad. Az, hogy ez a hasznosság kimerül az agyalásban az már egy másik dolog és arról is megvan Srir-nek a személyes véleménye. Az ilyen személyes vélemények pedig nem befolyásolhatják jelen helyzetben mikor a túlélés a tény. A légkör mint kiderül számukra nem megfelelő. Ő persze gondolt erre és hozott gázpalackot magának. Múltkor is azon a tüzes bolygón komoly hasznát tudta volna venni. Tanult a hibájából. Leszállóhelyből a kráterre kerül a döntés. Srir is egyet ért. Egyrészt mert lehetnek ott olyan túlélők akik társakká válhatnak és találhatnak hasznos felszerelést. Meg persze a fajtárs megjegyzése is a skrullokrol szintén segíti a döntéshozást. Srir el is mosolyodik a bölcs mondáson.
-A felettese igen találó kifejezéssel élt.
A döntést meghozták. A kráter nyert.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Serenity on Hétf. 05 Dec. 2016, 23:02

Lady Serenity, Halál
Előtörténet
Játék: Szörnyek Bolygója
Társ(ak): Aashirya Nakti Singh és Maci, Kitajo Akimoro, Lucan Scorpius/Holtkacaj, Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, G'hhhzz ÉS Srir Gur -
Nem esik túl jól hogy az amiben a leginkább bízok és amiben a legtöbb dicsőségem van, most cserben hagyott. Feltehetőleg amiatt, hogy ki voltam ütve és talán, hogy más helyen vagyok. Fogalmam sincs, hogy mihez van kötve ez, vagy van-e egyáltalán.
A találgatás helyett inkább úgy döntök, hogy újra próbálkozom, most kicsivel több beleéléssel, vagyis lehunyom a szemem és koncentrálok a repülésre. Valahogy úgy, ahogy azt még akkor tettem amikor tanulgattam az erőm használatát. A gyökerekhez való visszatekintés sohasem lehet gond, legalábbis nem úgy tapasztaltam eddig.Addig koncentrálok amíg remélhetőleg sikerül elemelkednem a talajtól és ebben az esetben máris megvan a biztonságos lejutás lehetősége. Csak reménykedni tudok abban, hogy a repülés nem permanensen van blokkolva számomra, annak nem örülnék túlságosan.
Amennyiben mégse sikerülne akkor leginkább a nőhöz és a medvéhez hasonlóan igyekszem lejutni, bár azt szeretném elkerülni, hogy fölösleges sérülést szerezzek. Igaz, hogy van lehetőségem a gyorsabb gyógyulásra, de nem szeretném az erőmet elfecsérelni, ráadásul az is lehet, hogy az sem működik, vagy nem megfelelően.
  • Képesség
  • Felszerelés
  • Megj.

  • Credits
Spoiler:
Energiamanipuláció. Mutációjának elsődleges megnyilvánulási formája teljes mértékben fizikai, ugyanis már születésétől kezdve az agya helyett, egy miniatűr csillag található. A csillag által generált kozmikus energiát pedig különböző módon képes felhasználni (nem egyszerre, külön-külön, a váltáshoz koncentráció szükséges):
- 750kg erő kifejtése
- 100 km/h-ás repülés/futás
- energiamező generálása, 1 tonnás erőnek áll ellen, vagy 2-3 pisztolygolyónak megszűnés előtt (folyamatos koncentrációt igényel)
- a regenerációt az emberi maximum kétszeresére növelni (koncentrációval)


Lovassággal szerzett képességek:
- Szürke bőr, ősz haj
- Kibernetikus szárnyak, 200 km/h-ás repülés
- Képes a saját testéből robbanást előidézni. Minél tovább tartja ezt vissza és koncentrál annál erősebb lesz. Körönkénti egyszeres robbanással kézigránát erejével ér fel. Koncentráció közben sérülékeny, ezért minden robbanás után szintkörig a regenerációja gyorsabb lesz. A képesség használata alatt a teste vörösesen izzik, egyfajta auraként.
- Regeneráció a robbanás ideje alatt: Horzsolt, vágott, zúzott sérülések 1-10 perc alatt gyógyulnak mennyiségtől függően. Horzsolás-zúzódás 1 perc, vágások 8-10 perc.
Szürke színű unisex kezeslábas
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh on Hétf. 05 Dec. 2016, 23:14

Maci nagyot morrant, amikor a nő ráesett a hátára. Nem is a saját fájdalma volt az erősebb valószínűleg, hanem inkább Aashirya földre huppanása. Először nem mozdult. Maci nem érzett bajt, de aggódott a gazdájáért, ezért odafordult hozzá és finoman megböködte. Az állathoz képest még törékenyebbnek tűnő test először nem mozdult, aztán csak hangot adott ki magából.
-
Szívesebben aludnék még. - Mondja majd meg is mozdul. Először lassan megmozgatja a végtagjait, hogy eltört-e valamije. Aztán bármi történt is, az ép kezével vagy kezeivel végigtapogatja az egész testét azokon a pontokon ahol a maciba vagy a talajba csapódott. Arra próbál rájönni, hogy más helyen van-e törése, repedése és vagy csak zúzódása. Aztán csak ez után figyel, hogy a lélegzése egyenletes-e vagy sem, van-e fájdalma. Aztán lassan feláll. Megmozgatja magát és kicsit lesöpri a ruháját. Aztán megpróbál felkapaszkodni a Maci hátára.
-
Nézzünk körül. Csak óvatosan...- mondja és lassan elindulnak a kráterben...kvázi visszafelé.
Aashirya Nakti Singh
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 06 Dec. 2016, 00:01Kree Invázió – Prológus / Szörnyek bolygója és VészjelzésRésztvevők: Aashirya Nakti Singh és Maci, Kitajo Akimoro, Lucan Scorpius/Holtkacaj,


Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, G'hhhzz, Srir Gur, Serenity / Halál és Hine Nui Te PoKövetkező körváltás: 2016. december 10. (szombat)

” - Túl magabiztos vagy önmagadban Átok.
- Ez a magabiztosság juttatott minket oda, ahol most vagy vagyunk.
- Ahogyan az én óvatosságom és precizitásom is nagy szerepet játszott benne…”

- Átok és Táncos

Szörnyek Bolygója - Page 3 00120

A siklóban levő hármas megegyezett abban, hogy a kráter szélén teszik le a gépet, hogy ott nézelődjenek jobban. Ahogyan közeledtek lefelé, akkor már látták, hogy valóban egy régebbi típusú kree szállítóhajó volt, ami legalább száz méter hosszú és negyven méter széles lehetett. Most szinte teljes mértékben károsodott és kettőbe tört a közepe környékén. Az orra, ahol az irányítóterem volt összezúzódott és beleállt a földbe, a hajtómű és az a körüli részek teljesen elégtek, a mérnökszobákkal együtt, amik arra hátul voltak. A kinézete alapján a légkör felső rétegéből zuhant alá és kész csoda volt, hogy ennyire egyben volt még. Több humanoid létformát lehetett látni, akik a széttört résznél próbáltak a földre lejutni.
A siklót sikerült letenni, most úgy hatvan-nyolcvan méterre lehettek a túlélőktől, mielőtt kiszálltak volna a siklóból annak a rendszerei jelezték, hogy valami nagy, legalább harminc-negyven méter nagyságú élőlény közeledik nagyon gyorsan oda, ahol ők leszálltak…

A földön levő társaság újra próbálkozott azzal, ami korábban nem sikerült.
Most, hogy Lucan jobban koncentrált már sikerült, amit szeretett volna, füstté változott és sikerült a földön kissé távolabb leszállnia a medvétől és a nőtől. Érezte, hogy itt valahogyan nagyon máshogy mennek a dolgok, gyengébb is, mint máskor szokott és valószínű, hogy nem tudja addig ezt az alakot fenntartani, amíg korábban sikerült.
Halál nekilátott annak, hogy koncentráljon, hogy jobban menjen a képességének használta, így már sikerült felrepülnie, majd lejutni a földre. Éppen elrugaszkodott a talajtól, amikor Kitajo utána kiáltott, hogy kihívja őt párbajra. Az már csak a nőn múlik, hogy mindezt menyire fogja figyelembe venni, és mennyire akarja a japán férfi behajtani rajta a párbajt.
Aashirya végigtapogatta magát, de egy-két kisebb zúzódáson és ütésen kívül kutya… medve baja volt. Így fel tudott állni és elindulni körbenézni. A talajon tudott mozogni, csak éppen nagyon meleg volt a lángoló űrhajótól. Nagyjából hatvan-nyolcvan méterre lehetett a kráter széle, amin talán fel lehet mászni. Alig tudott megtenni úgy húsz métert, amikor…
Amint ezzel végeztek egy repülő szerűséget láttak meg az égen, ami a közelükben a kráter szélén szállt le. Nagyjából ezzel egy időben a föld is remegni kezdett alattuk, akik még fent voltak a gépnél azok is érezték, a fák recsegését, kidőlését is látni lehetett, valami hatalmas közeledett feléjük.


template nélkül:

” - Túl magabiztos vagy önmagadban Átok.
- Ez a magabiztosság juttatott minket oda, ahol most vagy vagyunk.
- Ahogyan az én óvatosságom és precizitásom is nagy szerepet játszott benne…”

- Átok és Táncos

Szörnyek Bolygója - Page 3 00120

A siklóban levő hármas megegyezett abban, hogy a kráter szélén teszik le a gépet, hogy ott nézelődjenek jobban. Ahogyan közeledtek lefelé, akkor már látták, hogy valóban egy régebbi típusú kree szállítóhajó volt, ami legalább száz méter hosszú és negyven méter széles lehetett. Most szinte teljes mértékben károsodott és kettőbe tört a közepe környékén. Az orra, ahol az irányítóterem volt összezúzódott és beleállt a földbe, a hajtómű és az a körüli részek teljesen elégtek, a mérnökszobákkal együtt, amik arra hátul voltak. A kinézete alapján a légkör felső rétegéből zuhant alá és kész csoda volt, hogy ennyire egyben volt még. Több humanoid létformát lehetett látni, akik a széttört résznél próbáltak a földre lejutni.
A siklót sikerült letenni, most úgy hatvan-nyolcvan méterre lehettek a túlélőktől, mielőtt kiszálltak volna a siklóból annak a rendszerei jelezték, hogy valami nagy, legalább harminc-negyven méter nagyságú élőlény közeledik nagyon gyorsan oda, ahol ők leszálltak…

A földön levő társaság újra próbálkozott azzal, ami korábban nem sikerült.
Most, hogy Lucan jobban koncentrált már sikerült, amit szeretett volna, füstté változott és sikerült a földön kissé távolabb leszállnia a medvétől és a nőtől. Érezte, hogy itt valahogyan nagyon máshogy mennek a dolgok, gyengébb is, mint máskor szokott és valószínű, hogy nem tudja addig ezt az alakot fenntartani, amíg korábban sikerült.
Halál nekilátott annak, hogy koncentráljon, hogy jobban menjen a képességének használta, így már sikerült felrepülnie, majd lejutni a földre. Éppen elrugaszkodott a talajtól, amikor Kitajo utána kiáltott, hogy kihívja őt párbajra. Az már csak a nőn múlik, hogy mindezt menyire fogja figyelembe venni, és mennyire akarja a japán férfi behajtani rajta a párbajt.
Aashirya végigtapogatta magát, de egy-két kisebb zúzódáson és ütésen kívül kutya… medve baja volt. Így fel tudott állni és elindulni körbenézni. A talajon tudott mozogni, csak éppen nagyon meleg volt a lángoló űrhajótól. Nagyjából hatvan-nyolcvan méterre lehetett a kráter széle, amin talán fel lehet mászni. Alig tudott megtenni úgy húsz métert, amikor…
Amint ezzel végeztek egy repülő szerűséget láttak meg az égen, ami a közelükben a kráter szélén szállt le. Nagyjából ezzel egy időben a föld is remegni kezdett alattuk, akik még fent voltak a gépnél azok is érezték, a fák recsegését, kidőlését is látni lehetett, valami hatalmas közeledett feléjük.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Szörnyek Bolygója - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2517
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Phobia on Szer. 07 Dec. 2016, 21:55


- SZÖRNYEK BOLYGÓJA -
Holtkacaj

Az öszpontosítás meghozta a hatását, és sikerül füstté válnom, így könnyedén le tudok jutni a felszínre. Az állatos nő már előttünk lejutott, a démon pedig gondolom le akar majd repülni, de a páncélos alak szabadulása ügyében nem tudok mit mondani. Talán leugrik, vagy valami hasonló, de talán neki is van valami rejtett képessége. Képességekről meg csak annyit tudok mondani, hogy gyengébb vagyok. Kezdek kifutni az időmből, az erőm lassacskán elfogy, így mihamarabb le kell tudnom az ügyet. Minél hamarabb vissza kell jutnom Vegasba, hogy aztán végrehajthassam a megbízásomat.
A gyengeségem révén elkezdeném a visszaváltozásomat, hogy mihamarabb újra testet tudjak ölteni. Ezek után el kell kezdenem majd megkeresni a holmijaimat, már ha azok is itt vannak. Igaz, a gép állapotát nézve, az se biztos, hogy egyben vannak-e még, már ha itt van. Aztán irány a szabadság.
Hirtelen hatalmas zajra leszek figyelmes, majd felnézve észreveszek egy másik repülő szerkezetet. Ez azonban látszólag egyben van, ezen pedig elmosolyodom. Talán eljöttek a "szállítmányukért" az elrablóim, esetleg valami segélykérés miatt jönnek. Ez persze nem számít, csak a lényegre fókuszálok. Van gépük, fegyvereik is biztosan vannak, tehát velük kell foglalkozzak. Remélhetőleg az idegbeteg páncélos, vagy a démon eltereli a figyelmüket, habár a lopakodás itt nem jöhet szóba.
Puszta kézzel kell megöljem őket. Egyet életben kell hagyjak információért, és hogy kijuttasson erről a helyről. Aztán megölöm.

_________________
Szörnyek Bolygója - Page 3 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh on Pént. 09 Dec. 2016, 14:44

Aashirya kicsit megropogtatja az ízületeit, vigyázva arra, hogy mindegyik a helyén maradjon. Aztán végignézi, ahogy egy hajó elszáll a fejük felett nem túl messze és leszáll egy arra megfelelőbb helyen. ~ Kifejezetten nagy itt a forgalom. ~ Fut át az agyán. Valójában még csak most kezd ébredni a sokkból. Kezdi felfogni, hogy egy egészen más bolygón van. Egyedül. Legalábbis csak önmagára számíthat mert a Maci végül is ő. Legalább izomerő a rendelkezésére áll...várjunk csak. Hiszen vérboszorkány. De az anyaföldhöz, mint bolygó, vajon kötődik?! Esetleg más helyeken is...azaz ezen a planétán?! A saját vérével? A helyiekével csak?...csak úgy tódultak a kérdések a fejébe, amit nem egészen értett és amiket egyelőre egyáltalán nem tudott megválaszolni. Annyi minden éri egyszerre, hogy arról is megfeledkezett milyen hatással van a Macira. Ő pedig szintén nyugtalan. Fejét ide-oda ingatja és apró mozgásokat végez. Amikor azonban megmozdul a föld, vagy legalábbis recsegnek a fák, utasítás nélkül indul meg a kráterben előre olyan irányba, hogy távolodjon a lezuhant hajótól.
Aashirya Nakti Singh
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Pént. 09 Dec. 2016, 22:29

Szörnyek Bolygója - Page 3 1667443-kree
Jelenlegi kinézete

~G’hhhzz~

Most hogy jobban meg tudom nézni, látom, hogy milyen hajóval van dolgunk. Nem egy kis korvett volt, az biztos. Legalább száz méter hosszú, majd feleannyi széles. Sajnos első ránézésre az irányító központ elég tropa. Ha ebből sem sikerül megmenteni a rádiót, akkor nagy bajban leszünk. A hajtóművek szinte teljesen elégtek gyakorlatilag a közelükben lévő mindennel együtt. Szóval végül is szerencsések voltunk, hogy egyáltalán esély volt a rádió használhatóságára. Ránézésre a légkör felsőbb feléből zuhant le, szóval az sem segít az esélyeinknek. Egy ilyen hatalmas hajó sokkal nagyobbat is csapódhatott volna. Egész jó állapotban van, mindent összevetve. Ennek fényében nem meglepő, hogy voltak túlélők. Innen humanoidoknak néztek ki, ami jó jel. Ha értelmesek rendesen meg tudják fizetni a megmentést. Már felszedtem a cuccaimat és éppen léptem volna ki, amikor hirtelen megéreztem a földrengést. Ahogy kipillantok, látom, ahogy a fák törnek ki. Valami nagy jön. Első reflexem visszasietni a pilóta székben és elrepülni a francba, de megemberelem magam. Lehet, hogy nem tudok időben elég messzire kerülni. Ilyenkor egy konzervebe vagyok zárva és nem sok esélyem van megvédeni magam. Meg próbálom gyorsan megtippelni, hogy mennyi időm van, mire ideér, és hogy mennyi idő alatt tudok elrepülni. Ha úgy vélem, hogy van időm, akkor megpróbálok felszállni, de nem ez a legfontosabb prioritásom. Ha nem sikerül pár másodperc alatt, akkor inkább hagyom. Ha nincs elég időm, vagy nem sikerül felszállni, akkor inkább kint próbálok keresni valamilyen fedezéket.

Felszerelés:

Szörnyek Bolygója - Page 3 472574-2uzy0w

Felszerelés:
- Egy tőr, ami tökéletes a csendes munkára, belevésve „Az igazi ellenség az aki a szemed előtt van” kree nyelven. G’hhhzz imádja az eltúlzott drámaisága és az álbölcs jellege miatt.
- Egy pisztoly, ami végszükség esetére van ott
- Testpáncél (mint a felső képen) ami közepes erejű lövéseket bír ki.
- Egy kommunikátor/univerzális fordító
Szörnyek Bolygója - Page 3 Sci_fi_sword_9_by_ah_kai-d839udr

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 10 Dec. 2016, 00:00Kree Invázió – Prológus / Szörnyek bolygója és VészjelzésRésztvevők: Aashirya Nakti Singh és Maci, Kitajo Akimoro, Lucan Scorpius/Holtkacaj,


Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, G'hhhzz, Srir Gur, Serenity / Halál és Hine Nui Te PoKövetkező körváltás: 2016. december 14. (szerda)

”Szörnyek… szörnyek mindenhol… más nincs is ezen a bolygón…”
- Lady Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon visszaemlékezései


Szörnyek Bolygója - Page 3 00120

Most, hogy a társaság már kint volt láthatták, hogy valami nem stimmelt, nappal volt még a nap ott volt az égen, de nem sárga szína, hanem vörös és legalább háromszor akkora, mint Föld Napja. Ezen felül még két hatalmas égitest is látszódott. Egy zöld és kék színű, most kezdte érezni mindenki, hogy máris fáradtak, a gravitáció sokkal nagyobb volt, mint amit megszoktak – a Foxiai és a két társa számára nem lehetett feltűnő, már jártak sokkal nagyobb gravitációjú bolygón – és emiatt a mozgás igencsak megterhelő.
A sikló egyébként nagyon furcsa volt, soha sem láttak effélét a földön levők, még az emberek sem, nem csak a démonok sem. Nem hasonlított egyetlen földi, vagy attilani járműre.
Lucan elindult a leszállt sikló irányába, ezt a bentiek látták is, azaz a démon egyenesen a hangok irányába ment, amerről jött valami. Aashirya és a maci pontosan az ellentétes irányt választották, azaz el a hajótól és a közeledőtől. Közben a nő érezhette, hogy a manaháló itt is ugyanúgy megvan, mint a Földön, azaz, ha szüksége lesz arra, hogy varázsoljon, tudni fog.
G'hhhzz és a másik két társa szomorúan állapíthatta meg, hogy nincs ideje felszállni, de arra sem, amit akart, néhány másodperc alatt nem tudja kinyitni a sikló ajtaját, sem pedig hátrarohanni és ki a siklóból be a fák közé. Így csak várakozhattak – igazából még ezt sem kellett – hogy megtudják mi fog történni.
Közben megérkezett az, ami a recsegést és a rengéseket okozta. Először csak a lábát lehetett látni, majd ha valaki nagyon, de nagyon magasra nézett, akkor a teljes szörnyet is megláthatták, ami közel 30 méter magas volt.
a lény:
Szörnyek Bolygója - Page 3 1070466-2h1
A sikló volt hozzá a lehető legközelebb, azt könnyedén kapta fel két kézzel a még mindig benne levő utasokkal és a lent a roncsoknál levő társaság felé hajította teljes erőből. Alig pár másodperc ideje van csak az ottaniaknak mielőtt becsapódik a sikló.


template nélkül:

”Szörnyek… szörnyek mindenhol… más nincs is ezen a bolygón…”
- Lady Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon visszaemlékezései


Szörnyek Bolygója - Page 3 00120

Most, hogy a társaság már kint volt láthatták, hogy valami nem stimmelt, nappal volt még a nap ott volt az égen, de nem sárga szína, hanem vörös és legalább háromszor akkora, mint Föld Napja. Ezen felül még két hatalmas égitest is látszódott. Egy zöld és kék színű, most kezdte érezni mindenki, hogy máris fáradtak, a gravitáció sokkal nagyobb volt, mint amit megszoktak – a Foxiai és a két társa számára nem lehetett feltűnő, már jártak sokkal nagyobb gravitációjú bolygón – és emiatt a mozgás igencsak megterhelő.
A sikló egyébként nagyon furcsa volt, soha sem láttak effélét a földön levők, még az emberek sem, nem csak a démonok sem. Nem hasonlított egyetlen földi, vagy attilani járműre.
Lucan elindult a leszállt sikló irányába, ezt a bentiek látták is, azaz a démon egyenesen a hangok irányába ment, amerről jött valami. Aashirya és a maci pontosan az ellentétes irányt választották, azaz el a hajótól és a közeledőtől. Közben a nő érezhette, hogy a manaháló itt is ugyanúgy megvan, mint a Földön, azaz, ha szüksége lesz arra, hogy varázsoljon, tudni fog.
G'hhhzz és a másik két társa szomorúan állapíthatta meg, hogy nincs ideje felszállni, de arra sem, amit akart, néhány másodperc alatt nem tudja kinyitni a sikló ajtaját, sem pedig hátrarohanni és ki a siklóból be a fák közé. Így csak várakozhattak – igazából még ezt sem kellett – hogy megtudják mi fog történni.
Közben megérkezett az, ami a recsegést és a rengéseket okozta. Először csak a lábát lehetett látni, majd ha valaki nagyon, de nagyon magasra nézett, akkor a teljes szörnyet is megláthatták, ami közel 30 méter magas volt.
a lény:
Szörnyek Bolygója - Page 3 1070466-2h1
A sikló volt hozzá a lehető legközelebb, azt könnyedén kapta fel két kézzel a még mindig benne levő utasokkal és a lent a roncsoknál levő társaság felé hajította teljes erőből. Alig pár másodperc ideje van csak az ottaniaknak mielőtt becsapódik a sikló.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Szörnyek Bolygója - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2517
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Phobia on Hétf. 12 Dec. 2016, 20:35


- SZÖRNYEK BOLYGÓJA -
Lucan Scorpius

A terv kész, habár eddig csak egy szálat vettem végig. Számba kell vegyem a buktatókat is, úgy néz ki. Meglehet, hogy a repülő gépezeten, akármi is legyen az, nyílván rengeteg fegyveres van, ráadásul ezek az eddigiek alapján jóval fejlettebbek lehetnek, mint az átlagos golyós fegyverek. Feltehetőleg nem is biztos, hogy tudnám őket kezelni, ezt az eshetőséget figyelembe kell venni. Aztán ott vannak az erőviszonyok is. A számbeli fölényt ki tudnám cselezni, azonban ez az idegen hely szó szerint kiszívja az erőmet, ráadásul a mostani gyenge állapotomban ez kritikus méreteket ölthet. Azonban nem állhatok le pihenni, gyorsan el kell intéznem a dolgokat, hogy aztán minél hamarabb tudjam folytani a megbízást. Kemény dió lesz, de már találkoztam keményebb helyzetekkel is, ezt is meg fogom oldani.
A tervem végrehajtását egy váratlan esemény zavarja meg, mikor egy hatalmas lény támad ránk, első ránézésre talán 30-40m magas is lehet. Ez a bestia nem nagyon pepecsel, azonnal megragadja a repülő gépezetet és egyenesen a földhöz vágja, ahol mi is vagyunk. Tekintve a gyenge halmazállapotomat, gondolkodás nélkül menekülőre fogom. Igyekszem a fák közé menekülni, ahol megúszhatnám a sérüléseket. Minél távolabb futnák a szörnytől, amíg teljesen össze nem rakódom. De ha ez meg is történik, akkor se mennék vissza, inkább meghúznám magam, amíg az az izé el nem tűnik.
Plusz probléma az is, hogy ahol ilyen óriások járkálnak, ott más fenevadak is élhetnek.
Ez a hely kész pokol.

_________________
Szörnyek Bolygója - Page 3 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Kedd 13 Dec. 2016, 22:18

Szörnyek Bolygója - Page 3 1667443-kree
Jelenlegi kinézete

~G’hhhzz~


Ki sem tudtam szállni a siklóból mire a lépéseket egész közelről hallottam. Rengett a hajó, már csak a lépteitől is. Nem tudom, hogy mi a franc lehet ez, de nem akarok vele találkozni. Nem sok időm van, gyorsan kell cselekednem. Megpróbálok gyorsan a Sin bolygón látott sokkarú lénnyé alakulni. Az extra végtagok és szemek jól jönnek, ha sokfelé kell figyelnem. Először is megpróbálom bekötni magam. Igaz, ahogy ezt próbálom, felkapja a siklót és eldobja, de ha minden igaz és sikerült átváltoznom, akkor a sok kézzel még akár repülés közben is meg tudom tenni. A sikló valószínűleg ki fogja bírni a becsapódást. Ha az űrt kibírja, akkor egy ilyen rövid becsapódást is. Kivéve, ha a lény elég erős. De akkor igazából mindegy mit csinálok, végünk. Lehet, hogy van valami vész indító a siklóban, de most nincs időm megkeresni. Hasonló a helyzet az ütközés csillapítóval. Szóval megpróbálom becsatolni magam. Az biztos, hogy ezzel már nem fogunk sehova se menni ezután. Nem tudom, hogy milyen bolygó ez, de nem szeretem.Felszerelés:

Szörnyek Bolygója - Page 3 472574-2uzy0w

Felszerelés:
- Egy tőr, ami tökéletes a csendes munkára, belevésve „Az igazi ellenség az aki a szemed előtt van” kree nyelven. G’hhhzz imádja az eltúlzott drámaisága és az álbölcs jellege miatt.
- Egy pisztoly, ami végszükség esetére van ott
- Testpáncél (mint a felső képen) ami közepes erejű lövéseket bír ki.
- Egy kommunikátor/univerzális fordító
Szörnyek Bolygója - Page 3 Sci_fi_sword_9_by_ah_kai-d839udr

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 13 Dec. 2016, 23:23

Rendben Kitajo amúgy sem a türelméről híres, de ez már azért mindennek a teteje. Ő egy nemes és mindenki semmibe veszi, nem tudja hol van, mik azok a dolgok amik körülveszik és miért van itt. Az egyetlen amit tud mert a belső késztetései mondják neki, hogy a szárnyas szellemet ki kell hívnia egy párbajra. Viszont az is semmibe veszi. Elege van nem hagyja annyiban a dolgot. Futva megindul a szellem felé és megpróbál ráugrani. Amennyiben sikerül igyekszik megkapaszkodni benne. Nincs tisztában vele, hogy valószínűleg ez élete legrosszabb ötlete.
-Kitajo Akimoro vagyok! Az Akimoro család feje! Parancsolom, hogy vigyél le a földre és küzdj meg velem te ostoba szellem!
Amennyiben nem sikerül megpróbál a medve módszerével lejutni a hajóról bízva a szamuráj és a természetes páncéljában. Az új szörnyben is egy méltó ellenfelet lát.


Srir felismeri a gépet ami lát. A foxiaival közli is a tényt.
-Ez egy régebbi típusú szállítóhajónk. Csoda, hogy így megmaradt.
Ahogy elnézi túlélők is maradtak a becsapódás után. Érdekes az biztos. Akár hasznosak is lehetnek. Másra nem golyófogónak vagy élelemként. Srir-nek elég gyakran jut mostanában eszébe a humanoid lények elfogyasztása. Ezen el kell majd gondolkoznia ha épségben hazajut. Amire úgy látszik, hogy az esély eléggé lecsökkent ugyanis míg ők a megbeszéltek szerint leszálltak valami hatalmas lény közeledett. Az ablakon kinézve Srir-nek még volt szerencséje látni is azt a valamit ami felkapta őket és elhajította.
-Kapaszkodni!
Majd jó példával előjárva igyekezett a kezébe akadó bármiben megkapaszkodni. Azon, hogy a másik kree átváltozott még nem volt ideje elgondolkodni és nem is ez a legjobb alkalom rá.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 14 Dec. 2016, 06:54

//Mivel kb a fele társaság nem írt, így vasárnap lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Szörnyek Bolygója - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14943
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 18 Dec. 2016, 00:00Kree Invázió – Prológus / Szörnyek bolygója és VészjelzésRésztvevők: Aashirya Nakti Singh és Maci, Kitajo Akimoro, Lucan Scorpius/Holtkacaj,


Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, G'hhhzz, Srir Gur, Serenity / Halál és Hine Nui Te PoKövetkező körváltás: 2016. december 22. (csütörtök)

”Kegyetlen szörnyeteg lakozik minden emberben, és ha kardot, lándzsát adsz a kezébe és háborúba küldöd, a szörnyeteg felébred. Nem kell hozzá más, csak a vér szaga…”
- George R. R. Martin

Szörnyek Bolygója - Page 3 00120

A siklóban ülőknek nagyjából ezzel ki is merült a lehetőségük jelenleg, hiszen csak egy-két másodpercük volt a becsapódás előtt. A bekötés remek ötletnek bizonyult, a becsapódáskor orral előre álltak bele félig a siklóba, félig a lezuhant kree hajóba. A sikló ablaka – ami elől volt – teljesen betört és a jármű eleje is összegyűrődött. A rendszer mielőtt leállt volna mindenhol kritikus hibát jelzett. Yalvis előre zuhant és egy nagyobb fémdarab beleállt a hasába, a többiek némi zúzódással megúszták a becsapódást.

A lentiek mindenki mást tett, Lucan be tudott menekülni a szörny elől a fák közé, ahol azonban nem nyugodhatott, hangos morgást hallott minden felől és határozottan érezte, hogy figyeli őt valami, vagy valaki.
Kitajo úgy döntött, hogy most már tényleg megtámadja Halált, a nő azonban már lent volt a földön, így kénytelen volt lemászni hozzá. Ezt megtudta tenni, a ruganyossága mit sem vesztett, leérkezéskor érezte azonban azt, mintha nehezebb lenne, mint korábban. Halálig azonban nem tudott már eljutni, vagyis addig, hogy megtámadja, de odaért mellé…

A többiek egyelőre tétlenek voltak, de voltak lent mozgó célpontok, így a hatalmas lény nekilátott annak, hogy lemenjen a kráterbe…
Egy hatalmas ugrás utána a lezuhant űrhajó első felén landolt beszakítva azt – nem azon a felén, ahol a társaság ébredt és jó negyven-ötven méterre a siklótól. A megérkezése kisebb földrengésszerű rengést váltott ki a talajból, aminek következtében mindenkit, még Lucan-t is ledöntötte a lábáról hiába volt még füstszerű alakban. A sikló pedig kifordult a helyéről és a földre zuhant, így most volt esélye a betört elülső ablak helyén a társaságnak kimenekülnie.


template nélkül:

”Kegyetlen szörnyeteg lakozik minden emberben, és ha kardot, lándzsát adsz a kezébe és háborúba küldöd, a szörnyeteg felébred. Nem kell hozzá más, csak a vér szaga…”
- George R. R. Martin

Szörnyek Bolygója - Page 3 00120

A siklóban ülőknek nagyjából ezzel ki is merült a lehetőségük jelenleg, hiszen csak egy-két másodpercük volt a becsapódás előtt. A bekötés remek ötletnek bizonyult, a becsapódáskor orral előre álltak bele félig a siklóba, félig a lezuhant kree hajóba. A sikló ablaka – ami elől volt – teljesen betört és a jármű eleje is összegyűrődött. A rendszer mielőtt leállt volna mindenhol kritikus hibát jelzett. Yalvis előre zuhant és egy nagyobb fémdarab beleállt a hasába, a többiek némi zúzódással megúszták a becsapódást.

A lentiek mindenki mást tett, Lucan be tudott menekülni a szörny elől a fák közé, ahol azonban nem nyugodhatott, hangos morgást hallott minden felől és határozottan érezte, hogy figyeli őt valami, vagy valaki.
Kitajo úgy döntött, hogy most már tényleg megtámadja Halált, a nő azonban már lent volt a földön, így kénytelen volt lemászni hozzá. Ezt megtudta tenni, a ruganyossága mit sem vesztett, leérkezéskor érezte azonban azt, mintha nehezebb lenne, mint korábban. Halálig azonban nem tudott már eljutni, vagyis addig, hogy megtámadja, de odaért mellé…

A többiek egyelőre tétlenek voltak, de voltak lent mozgó célpontok, így a hatalmas lény nekilátott annak, hogy lemenjen a kráterbe…
Egy hatalmas ugrás utána a lezuhant űrhajó első felén landolt beszakítva azt – nem azon a felén, ahol a társaság ébredt és jó negyven-ötven méterre a siklótól. A megérkezése kisebb földrengésszerű rengést váltott ki a talajból, aminek következtében mindenkit, még Lucan-t is ledöntötte a lábáról hiába volt még füstszerű alakban. A sikló pedig kifordult a helyéről és a földre zuhant, így most volt esélye a betört elülső ablak helyén a társaságnak kimenekülnie.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Szörnyek Bolygója - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2517
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 20 Dec. 2016, 11:11

Kitajo büszkesége eddig bírta. Kihívta a szárnyas lényt egy küzdelemre, de az ismét elmenekült előle. Mármint Kitajo így magyarázza ezt magának. Saját nyelvén el közölte is ezt az ellenfelével abban a reményben, hogy talán sikerül feldühíteni és támadásra ösztökélni. 
-Gyáva vagy. Még a kíméletes halált sem érdemled meg. Születésed óta nem volt részed akkora kegyben, hogy Kitajo Akimor-val küzdesz meg és ő személyesen vet véget az életednek.
Lemászott a hajóról és egyből megérezte, hogy a mozgás nagyon fura. Ilyet még nem tapasztalt és fogalma sincs róla, hogy mi okozhatja. A fejében ezt is annak a szárnyas lénynek tulajdonította.
-Szóval megátkoztál? Ostoba vagy ha azt hiszed így elkerülheted a halált. Én egy nemes szamuráj vagyok és ha a fél karomat letépnéd akkor sem volna esélyed ellenem.
El is indult felé, de újabb ellenfelet kaptak akit Kitajo már nem tudta milyen mitológiai lénynek tulajdonítson.
~Ez meg mi? Ismét egy gonosz szellem vagy egy oni? Két fejű oni? Méltó ellenfél. Bárcsak itt volna a kardom.~
Ő maga is földre került, de megpróbált azonnal felpattanni és az óriáslény felé indult meg.
-Akármi is vagy kihívlak egy méltó küzdelemre.


Hát a siklóban a dolgok elég hirtelen történtek. Fel lettek kapva el lettek hajítva, az eddig kree felettesnek nézett alak átváltozott, a foxiai előre repült és megsérült, a hajó pedig tönkre ment. Srir szokásához híven nem sokat gondolkozik, gyorsan mérlegel. A lényeg most a saját túlélése. A foxiai-nak el lett mondva, hogy addig amíg hasznukra van élhet. Egy ilyen helyzetben annak a szőrök kis fenekének a megmentése plusz kockázat. Mikor egy hirtelen földmozgás hatására a hajó felborult és lehetőség lett a menekülésre Srir meg is ragadta azt és megpróbált kimászni a kitört ablakon. Ha ez sikerült akkor ott gyorsan körülnézett, hogy megpróbálja értelmezni milyen helyzetbe keveredett megint és kézbe is vette a lézerpisztolyát. Ha az óriáslényt meglátta akkor a siklót fedezéknek használva néhány lövést megpróbált leadni a lény bal fejére.Jobban feldühíteni már úgysem tudják és ha sikerül a lényt megvakítani akkor győzhetnek is. Srir volt már veszélyesebb helyzetben is és mint tudjuk egy kree nem hátrál meg sosem a harctól.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1423
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 108
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh on Kedd 20 Dec. 2016, 13:14

Aashirya megfagyott. A hatalmas recsegés ropogás hallatán csak nézett és várt. Maga sem tudta mire, de akkor és abban a pillanatban ez cseppet sem volt tudatos reakció a részéről. Hatása azonban akkora volt, hogy Macika sem tudott mást tenni, mint a révülettől dermedten várni az elkövetkező másodperceket. Aztán feltűnt a hatalmas fenevad. A nő és az állat reakciói nem változtak. Csak csodálták a lényt vagy éppen csodálkoztak rajta. Ahogy felágaskodott majd elrugaszkodott...és ahogy becsapódott. A rengés hatására a szörnyhöz képest apró medve meginogott és elveszítette az egyensúlyát. Kissé az oldalára borult, de arra próbált vigyázni, hogy a hátán ülő nő ne nagyon sérüljön. Aashirya pedig azért küzdött, hogy az állat hátán maradjon, de ne szoruljon be alá. Aztán mindketten próbáltak felvergődni és visszakerülni a helyes pozícióba. Aashirya, Macika, talaj...amennyiben ez sikerült, próbálva nem törődni az esetleges sérülésekkel, a Medve komoly tempóba kezd hogy minél távolabb kerüljön, egyelőre a kráteren belül, a hatalmas szörnytől...
Aashirya Nakti Singh
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Phobia on Szer. 21 Dec. 2016, 15:26


- SZÖRNYEK BOLYGÓJA -
Lucan Scorpius

Voltam már kemény szituációkban, amiket aztán egy kivételével élve megúsztam, de ez teljesen más. Eddig csak emberekkel volt dolgom, velük szemben rengeteg tapasztalatom van, de most valami óriás bestiával van dolgom. Erre egyáltalán nem számítottam, de szerencsére az ösztönök mindig segítenek, így villámgyorsan el tudom húzni a csíkot. Az embernek tudnia kell, mikor küzdjön és mikor fusson inkább. Én fegyvertelen vagyok, az ellenfelem meg egy hatalmas bestia, így jobb, ha minél távolabb kerülök.
A móka azonban nem ér véget, a biztonságosnak tűnő erdő tele van más szörnyekkel. Hallom a morgásukat, érzem a tekintetüket, én pedig lassan visszaváltozom az emberi formámba. Sebezhető vagyok, ráadásul több ellenfelem lehet.
A tekintetemet végigjáratom a környéken, hátha találok valami fegyvert, egy botot, egy követ, egy roncsdarabot, vagy akármit, amivel meg tudom védeni magam.

_________________
Szörnyek Bolygója - Page 3 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Szer. 21 Dec. 2016, 19:34

Szörnyek Bolygója - Page 3 1667443-kree
Jelenlegi kinézete

~G’hhhzz~

Nos, gondolkodok, szóval még életben vagyok. A kree is bekötötte magát, így még a nagy becsapódás ellenére is túléltük. A foxiai nem volt ilyen okos. Ő előre repült és a kitört ablaküveg egy szilánkja a hasába állt. Innen nem látom, hogy él-e még, de szerintem igen. A has sebe nem olyan durva, szóval, ha nem halt meg az ütközésben, akkor életben van. Az első dobás után valamit még csinál a szörny és ez kirúgja a hajónkat a gödörből. Ahogy a hajó vízszintes helyzetbe kerül, a kree rögtön feloldja a biztonsági övét és ki siet közben hátrahagyva a foxiait. Nem meglepő, kree (és skrull) doktrína. A küldetés fontos, ha a bajtársad hátráltat hagyd ott. Persze, a kree-nek több fenntartásuk van, de nem egyszer végeztem már ki hátrahagyott félholt kreet. Akár mennyire is tagadják, van néhány hasonlóság köztünk. Közben én is kikapcsolom a saját övemet. Megpróbálom megragadni a foxiait és a vállamra tenni. Ha úgy hallom, hogy jön a szörny ide, akkor nem próbálkozok és kisietek. Ha viszont nincs közvetlen veszély, akkor kiviszem magammal a foxiait. Talán a kree gázpalackját is megkereshetném, de ha őt nem érdekelt, engem se. Ellentétben a népszerű elmélettel egy fél halott társ is lehet hasznos. Például egy szörny elé dobva, hogy rá figyeljen. Ha sikerül kiérnem, akkor keresek valami fedezéket és megpróbálom felmérni a helyzetet.Felszerelés:

Szörnyek Bolygója - Page 3 472574-2uzy0w

Felszerelés:
- Egy tőr, ami tökéletes a csendes munkára, belevésve „Az igazi ellenség az aki a szemed előtt van” kree nyelven. G’hhhzz imádja az eltúlzott drámaisága és az álbölcs jellege miatt.
- Egy pisztoly, ami végszükség esetére van ott
- Testpáncél (mint a felső képen) ami közepes erejű lövéseket bír ki.
- Egy kommunikátor/univerzális fordító
Szörnyek Bolygója - Page 3 Sci_fi_sword_9_by_ah_kai-d839udr

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 22 Dec. 2016, 00:00Kree Invázió – Prológus / Szörnyek bolygója és VészjelzésRésztvevők: Aashirya Nakti Singh és Maci, Kitajo Akimoro, Lucan Scorpius/Holtkacaj,


Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, G'hhhzz, Srir Gur, Serenity / Halál, Hine Nui Te Po,


Kam Flyrthibate / Töltés, Hannah Jones-Rider és az állatokKövetkező körváltás: 2016. december 26. (hétfő)

”Úgy tűnik, hogy mindez még szórakoztatóbb lesz, mint eredetileg gondoltam.”
- Táncos

Szörnyek Bolygója - Page 3 00120

Töltés az istenháta mögött vizsgált ki valamit Novás kötelessége közben, amikor sikerült belefutnia Annihilius egyik hullámába. Megharcol velük, de a rendszerei súlyos károkat szenvedtek és kénytelen volt vészugrást csinálni, csillagkapunyitással. Egy teljesen ismeretlen helyre és rendszerbe került ezek után, annyira kietlen helyre, hogy még a Világelmével sem tudta a kapcsolatot felvenni és a holonet sem volt elérhető. A páncéljában csak pár órára elegendő levegő volt már, egy több bolygós rendszerbe érkezett, ahol az egyetlen háromholdas bolygó volt olyan, hogy élet lehetett rajta.
Szörnyek Bolygója - Page 3 Katholplanet
Erről a helyről a rendszerei egy kree-re hasonlító vészjelzést fogtak, nagyon gyengét, de akkor is a bolygóról jött…

Hanah és az állatok számára minden teljesen hétköznapin tellett, tették a szokásos, mindennapos dolgaikat végezték, egészen addig a pillanatig, amíg egy ütést nem éreztek a hátukban, aztán mindent átvett a sötétség…
Legközelebb, amikor magukhoz tértek az arra volt, hogy kiestek valami tartályból miután az egész helység, amiben voltak meg nem remegett erősen. Mindannyiukon, még az állatokon is szürke színű unisex kezeslábas volt, mint valami egyenruha, de jelölés nem volt rajta. Könnyű, ellenálló anyagnak nézett ki.
Szörnyek Bolygója - Page 3 95c362c1f15f6224a62fae4aa4675f9b
Ha körbenéztek, akkor a sztázisokban különböző emberek és mutánsoknak kinéző személyek voltak. Sok már nyitva volt és nem volt benne senki. Az állatok egy másik állat jelenlétét érezték, a folyosó amin voltak két irányba ment, az egyik oldalon véget ért, a másikon egy ajtó volt nyitva és vezetett a szabadba, ahonnan harcok zaja szűrődött a benti helységbe…

A siklóban Srir volt az, aki elsőként ki próbált mászni, mindez sikerült is neki és meg is látta az ellenfelüket teljes életnagyságban, ahogyan nem sokkal utána G'hhhzz is. (folytatás lejjebb)
A kintiek közül Aashirya próbálta magát a lehető leghamarabb összeszedni, a macival együtt, mindez sikerült is, majd a leggyorsabb tempóban indultak el az ellentétes irányba a lénytől. Mindezt megtudták tenni és el is jutottak a lángoló űrhajót elkerülve a kráter széléig, amin a maci fel is tud kapaszkodni, így felértek a dzsungel széléig. Azonban odabentről a fák közül azt látták, hogy árnyak mozognak benne és halk levélsúrlódást, ezenfelül morgást lehet hallani bentről. A lény pedig elindult felé, nagyjából két lépés kell, hogy odaérjen hozzá. (Pont az ellentétes oldalon vagytok Lucian-hoz képest)
Kitajo elindult azonnal, hogy továbbra is Halállal vívjon, de végül a földre esés után meggondolta magát és sokkalta inkább a hatalmas lényt vette célba. Az a kiáltására nem is felelt, csak elindult Aashirya irányába, mert őt látta mozgó célpontnak.
Srir a kikászálódás után úgy döntött, hogy lézerfegyverrel veszi célba a lény fejét, mire ezt megtudta tenni, addigra a lény pont úgy lépett, hogy egy vonalban volt vele, így esélytelen volt olyan magasra lőni, csak vádliját, térdét tudta meglőni, de mintha meg sem érezte volna, úgy ment tovább. Ha távolabb kerül és jobb lesz a szög, akkor fogja tudni a fejét célozni majd.
Ezalatt G'hhhzz-nek nem kellett fedezékbe vonulnia, remek hely volt az, ahol volt jelenleg, innen láthatta a nőt a menekülő állaton, Lucian-t az átellenes szélén a kráternek a nőhöz és a medvéhez képest. A furcsa páncélos alakot, ahogyan ismeretlen nyelven kiabál a lénynek, amit meg sem hat mindez és a szárnyas nőt is láthatta. Ahogyan az óriási kétfejű lényt is. Nah meg a kree-t, ahogyan rátámadt a lényre, de azt nem érdekelte mindez.
Eközben Lucian körbenézett, de egy-két kisebb kődarabtól eltekintve semmi sem volt itt, amit fegyvrernek használhatott volna, amíg ezt nézte érezte, hogy valami nekicsapódik annak ellenére, hogy éppen még füst alakban volt, és végigkarmolta a mellkasát. Ettől Lucian újra megszilárdult és vérezni kezdett erősen. A nyomok leginkább nagymacska karomszerűségre hasonlítottak. Most vehette észre ahogyan a fény meg-meg tört az állaton a portól, láthatatlan volt és ott állt előtte újabb támadásra készen.


template nélkül:

”Úgy tűnik, hogy mindez még szórakoztatóbb lesz, mint eredetileg gondoltam.”
- Táncos

Szörnyek Bolygója - Page 3 00120

Töltés az istenháta mögött vizsgált ki valamit Novás kötelessége közben, amikor sikerült belefutnia Annihilius egyik hullámába. Megharcol velük, de a rendszerei súlyos károkat szenvedtek és kénytelen volt vészugrást csinálni, csillagkapunyitással. Egy teljesen ismeretlen helyre és rendszerbe került ezek után, annyira kietlen helyre, hogy még a Világelmével sem tudta a kapcsolatot felvenni és a holonet sem volt elérhető. A páncéljában csak pár órára elegendő levegő volt már, egy több bolygós rendszerbe érkezett, ahol az egyetlen háromholdas bolygó volt olyan, hogy élet lehetett rajta.
Szörnyek Bolygója - Page 3 Katholplanet
Erről a helyről a rendszerei egy kree-re hasonlító vészjelzést fogtak, nagyon gyengét, de akkor is a bolygóról jött…

Hanah és az állatok számára minden teljesen hétköznapin tellett, tették a szokásos, mindennapos dolgaikat végezték, egészen addig a pillanatig, amíg egy ütést nem éreztek a hátukban, aztán mindent átvett a sötétség…
Legközelebb, amikor magukhoz tértek az arra volt, hogy kiestek valami tartályból miután az egész helység, amiben voltak meg nem remegett erősen. Mindannyiukon, még az állatokon is szürke színű unisex kezeslábas volt, mint valami egyenruha, de jelölés nem volt rajta. Könnyű, ellenálló anyagnak nézett ki.
Szörnyek Bolygója - Page 3 95c362c1f15f6224a62fae4aa4675f9b
Ha körbenéztek, akkor a sztázisokban különböző emberek és mutánsoknak kinéző személyek voltak. Sok már nyitva volt és nem volt benne senki. Az állatok egy másik állat jelenlétét érezték, a folyosó amin voltak két irányba ment, az egyik oldalon véget ért, a másikon egy ajtó volt nyitva és vezetett a szabadba, ahonnan harcok zaja szűrődött a benti helységbe…

A siklóban Srir volt az, aki elsőként ki próbált mászni, mindez sikerült is neki és meg is látta az ellenfelüket teljes életnagyságban, ahogyan nem sokkal utána G'hhhzz is. (folytatás lejjebb)
A kintiek közül Aashirya próbálta magát a lehető leghamarabb összeszedni, a macival együtt, mindez sikerült is, majd a leggyorsabb tempóban indultak el az ellentétes irányba a lénytől. Mindezt megtudták tenni és el is jutottak a lángoló űrhajót elkerülve a kráter széléig, amin a maci fel is tud kapaszkodni, így felértek a dzsungel széléig. Azonban odabentről a fák közül azt látták, hogy árnyak mozognak benne és halk levélsúrlódást, ezenfelül morgást lehet hallani bentről. A lény pedig elindult felé, nagyjából két lépés kell, hogy odaérjen hozzá. (Pont az ellentétes oldalon vagytok Lucian-hoz képest)
Kitajo elindult azonnal, hogy továbbra is Halállal vívjon, de végül a földre esés után meggondolta magát és sokkalta inkább a hatalmas lényt vette célba. Az a kiáltására nem is felelt, csak elindult Aashirya irányába, mert őt látta mozgó célpontnak.
Srir a kikászálódás után úgy döntött, hogy lézerfegyverrel veszi célba a lény fejét, mire ezt megtudta tenni, addigra a lény pont úgy lépett, hogy egy vonalban volt vele, így esélytelen volt olyan magasra lőni, csak vádliját, térdét tudta meglőni, de mintha meg sem érezte volna, úgy ment tovább. Ha távolabb kerül és jobb lesz a szög, akkor fogja tudni a fejét célozni majd.
Ezalatt G'hhhzz-nek nem kellett fedezékbe vonulnia, remek hely volt az, ahol volt jelenleg, innen láthatta a nőt a menekülő állaton, Lucian-t az átellenes szélén a kráternek a nőhöz és a medvéhez képest. A furcsa páncélos alakot, ahogyan ismeretlen nyelven kiabál a lénynek, amit meg sem hat mindez és a szárnyas nőt is láthatta. Ahogyan az óriási kétfejű lényt is. Nah meg a kree-t, ahogyan rátámadt a lényre, de azt nem érdekelte mindez.
Eközben Lucian körbenézett, de egy-két kisebb kődarabtól eltekintve semmi sem volt itt, amit fegyvrernek használhatott volna, amíg ezt nézte érezte, hogy valami nekicsapódik annak ellenére, hogy éppen még füst alakban volt, és végigkarmolta a mellkasát. Ettől Lucian újra megszilárdult és vérezni kezdett erősen. A nyomok leginkább nagymacska karomszerűségre hasonlítottak. Most vehette észre ahogyan a fény meg-meg tört az állaton a portól, láthatatlan volt és ott állt előtte újabb támadásra készen.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Szörnyek Bolygója - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2517
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Csüt. 22 Dec. 2016, 22:59

Kam
Amióta Nova lett, még gyakrabban használta a Töltés nevet, pedig a páncéljával sokkal többre lett képes, mint a sima kymmelien képesség. A testületben sok önuralmat is tanult, megtanították neki, hogy kerülje el azt, amiért egyszer lecsukták. Megszerette azt az életmódot, amivel hős lett, amivel másokon segíthetett. Az építészet hiányzott neki, de egy új életformát kapott és élt is vele. Ma is ezt tette, amikor valami furcsa dolog történt. A hullámra elméletileg fel kellett készülnie, az volt a baj inkább, hogy a kapun keresztül nagyon el tévedt. Fogalma sem volt arról, hova került és nem tudta elérni a központi adatbázist, a világelmét, amit pedig nagyon nagyra becsült, mióta megismerte. Észlelte a kree jeleket, gyengén. Egyedül nem akart velük szembe szállni, ezért próbált életet találni. Megpróbálta felvenni a kapcsolatot azzal az egyetlen bolygóval, amitől lakosokat remélhetett. Kevés ideje maradt, erősítés kellett és plusz levegő.

Hanna és az állatok (Doug, Kelly és Larry)
Majdnem egyszerre ébredtek fel ezen az idegen helyen. Mintha most lett volna, még az otthon biztonságában érezték magukat, az organikus épületben, amit a dokival együtt választottak ki. Este már csak tettek-vettek otthon és táplálkoztak, az utolsó emlékük egy ütés volt, ami megzavarta őket. Végignéztek magukon és egy hang nélkül állapították meg, hogy elég idétlen ruhát kaptak. Hanna értette meg, hogy ez értékes volt, a többieket zavarta, idegennek érezték. Egyikük se kapargatta a ruhát, csak mozgolódtak, próbálták a járást, a lépést, a nyújtózást. Larry a repüléssel is meg akart prbálkozni, kakaduként ez volt az első gondolata. Hasznos is lehetett, mert megrázkódott a helység és a tartályok, amikből a kis csapat is kiesett.
Hanna próbált rájönni, hogy mire voltak jók a tartályok, meddig tarthatták őket odabenn és milyen technológia volt ez. Megnézték a helyiség többi részét is, az üres tartályok lakóit keresték és figyeltek, hogy nem fenyegette-e őket veszély. Ha úgy érezték, azonnal fedezéket kerestek.
- Hanna, érzed a nagy állatot? - kérdezte a hím mosómedve a gazdáját.
Addig nem indultak el, amíg a benti állapotokat nem látták biztonságosnak. Utána a folyosó másik vége felé mentek, nem a harc felé. Azt kerülték, inkább a helyet akarták felderíteni. Hanna egy újabb elrablást élhetett át, lassan már kezdhette megszokni. Teddyt sehol sem látta, remélte, hogy neki nem lett baja és Zieldnek sem, bár a férje jobban tudott magára vigyázni.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Phobia on Vas. 25 Dec. 2016, 10:58


- SZÖRNYEK BOLYGÓJA -
Lucan Scorpius

Két nagyon rossz hírrel szolgálhatok magamnak. Az egyik az, hogy semmi fegyver sincs a közelben, pár kavicstól eltekintve. Lehet, hogy képzett bérgyilkos vagyok, de ezen képességek felhasználásához nélkülözhetetlen pár kés, íj, pisztoly, vagy legalább is egy emberi ellenfél. Az utóbbi sajnos nagyon fontos, ugyanis eddig csak színtiszta embereket kellett ölnöm, de ami most itt van, az biztosan nem az. Erre úgy jövök rá, hogy ez a valami nekemugrik és végigkarmolja a mellkasomat. A sebek komolynak látszanak, ráadásul a visszaalakulás be is következett, így eléggé sebezhető lettem. Ennek tetejében a bestia látszólag láthatatlan, így pláne nincs sok esélyem ellene. Szinte már nevetni támad kedvem az egésztől, de erre nincs egy másodpercem se, mert a bestia újra támadásba lendül.
A tervem az, hogy azonnal balra vetődnék, majd a gyorsaságomat felhasználva megpróbálnák eltűnni a helyszínről. Normális esetben megtudnák tenni akár száz métert egy másodperc alatt, de a munka nélkül eltelt idő, és a bolygó körülményei miatt örülhetek, ha ötven métert meg tudok tenni.
Remélhetőleg el tudok menekülni addig, amíg újra füstté tudok válni. Ha túlélem azt az időt, akkor már fel tudok szívódni.

_________________
Szörnyek Bolygója - Page 3 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh on Vas. 25 Dec. 2016, 12:07

Az átlag mozgásához képest, Macika szédületes tempót diktált. Figyelve arra, hogy lelki társa még tudjon kapaszkodni a hátán. Amikor eléri a kráter szélét, megtorpanás nélkül felkapaszkodik a szélén, hogy elbújjanak a fák között. Azonban alig tesz meg néhány lépést befelé, amikor is újabb veszélyt észlel. Gyorsan a földre helyezi tomporát, hogy Aashirya le tudjon csúszni hátrafelé. Meg is teszi. Így most némileg csapdába került. Előtte a hatalmas medve test, mögötte a kráter. Viszont ez védelmet is jelentett számára. Macika pedig tett előre egy-két lépést, majd felágaskodott.
- Broohaaaaa - Üvöltött fel az állat miközben maga előtt hadonászott karmos mancsaival. El akarta ijeszteni az esetleges támadót, illetve ezzel felkészült arra, hogy ha rájuk rontanak, azonnal felvehesse a támadókkal a harcot.
A nő közben kezével gömböt kezdett formálni, közben erősen a vérére koncentrál. Próbálja életre hívni varázserejét, hogy taszító vagy ha képes rá, pusztító energiát küldjön az esetleges támadóira, támadóikra.
Aashirya Nakti Singh
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 25 Dec. 2016, 18:36

//Mivel sokan jelezték, hogy nem tudnak írni, nem lesznek, én is fáradt vagyok, pénteken lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Szörnyek Bolygója - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14943
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Szer. 28 Dec. 2016, 16:59

Szörnyek Bolygója - Page 3 1667443-kree
Jelenlegi kinézete

~G’hhhzz~


Remek helyen vagyok. Úgy tűnik, egyenlőre ignorál a nagy lény és ennél több nem is kell. Megpróbálom felébreszteni a foxiait, hogy ne kelljen tovább cipelnem. Ha nem sikerül, ha nem, akkor is maradok ebben a formában. Ha nem sikerül felébresztenem, akkor így marad szabad kezem. Ha sikerül, akkor magára tudom hagyni és a dzsungelben megpróbálhatok elrejtőzni. Közben körbe nézek. Teljes káosz van. A kree megpróbálja lelőni a hatalmas lényt, ami tuti működni fog. Többen próbálnak menekülni a kráterből. Az egyik egy macskaszerű lénnyel megáll a dzsungel szélén. Lehet, hogy a dzsungelbe menekülni mégsem olyan jó ötlet. Mármint lehet, hogy el tudnék rejtőzni, de nem kerülnék közelebb a kijutáshoz. Valahogy a nagy lényt kéne leszedni. Az után viszonylag gyorsan hívni a kreeket, hogy kivigyenek innen. Aztán megpróbálni túlélni valahogy. Könnyebb volt mondani, mint megcsinálni. Egyenlőre nem nagyon tudtam mit csinálni. Maradtam figyelni, hogy kivel mit történik, miközben megpróbáltam minden veszélytől tisztes távolságot tartani.Felszerelés:

Szörnyek Bolygója - Page 3 472574-2uzy0w

Felszerelés:
- Egy tőr, ami tökéletes a csendes munkára, belevésve „Az igazi ellenség az aki a szemed előtt van” kree nyelven. G’hhhzz imádja az eltúlzott drámaisága és az álbölcs jellege miatt.
- Egy pisztoly, ami végszükség esetére van ott
- Testpáncél (mint a felső képen) ami közepes erejű lövéseket bír ki.
- Egy kommunikátor/univerzális fordító
Szörnyek Bolygója - Page 3 Sci_fi_sword_9_by_ah_kai-d839udr

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 30 Dec. 2016, 00:00Kree Invázió – Prológus / Szörnyek bolygója és VészjelzésRésztvevők: Aashirya Nakti Singh és Maci, Kitajo Akimoro, Lucan Scorpius/Holtkacaj,


Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, G'hhhzz, Srir Gur, Serenity / Halál, Hine Nui Te Po,


Kam Flyrthibate / Töltés, Hannah Jones-Rider és az állatokKövetkező körváltás: 2017. január 3. (kedd)

”- Tao?
- Ronan, a Vádló vagyok. A Kék Körzet vezetője.
- Figyelj nem érek rá bosszú had... Kék Körzet? Végre a fejes!
- Vezető.
- Egykutya.
- Kutya?
- Hagyjuk ezt... komolyan nincs már hangom üvölteni szóval rövidre fogom. Az a diszkógömb, ami takarja a kilátásotokat Galactusé és letudnám fegyverezni Thanos fegy...
- Thanos? Körözött bűnöző! Mindenki, aki szövet...
- KUSS! Fogd már be te... elloptam a hajóját, oké?
- Értem, ember vagy.”

- Bárd és Ronan, a Legfőbb Vádló (2020-ban, Galactus harmadik eljövetelekor)

Szörnyek Bolygója - Page 3 00120

Szikra számára a kree jelek nem voltak ellenségesek, hiszen Nova volt, és a Nova hadtest irányítása a császár kezében volt. Szóval, ha ezt nézte, akkor a lehető legjobb jeleket érzékelte. A bolygón egyébként nem volt élet – értelmes – a saját adatbázisából tudhatta, hogy eonokkal ezelőtt a kree-k kiirtották ezt a rendszert teljes mértékben. Szerencséjére a légkör összetétele olyan volt, hogy a páncél áttudta alakítani számára lélegezhetővé, így legalább megfulladni nem fog odalent. A gravitáció kissé nagyobb, mint a megszokott, de talán csak 5-10%-al (földihez képest). Ahogyan végigszkennelte, ami a környéken volt, illetve lekérte az adatbázisból, a teljes bolygó dzsungel volt, a vízfelületeket leszámítva, két érdekességet talált
Ami a leszállóhelyet illette kettő volt, amit a sikló és legénysége talált/látott. Sajnos egyik sem olyan, amit alapból kinézett volna, Szinte az egész bolygó, ahol éppen nem óceán volt, akkor ott dzsungel még a sarkokon is. A vészjelzés közelébe is lehetett jutni, két hatalmas hegy találkozásánál egy aprócska völgyből jött mindez, amit mindkét hegy remekül óvott és részben be is fedett. A páncél rendszerei ekkor még jeleztek valamit, nagyjából 20-25 egységre (km) távolságra a vészjelzéstől egy energiaforrást. Még innen a levegőből is látszott, hogy egy hatalmas kráter volt arra, körülötte még égtek az erdők, az energiaforrás pedig egyértelműen kree volt. A legjobb leszállási lehetőségek, ha ezen két hely közül választott, akkor az egyik lehetőség, hogy közvetlenül a lezuhant roncs mellett a kráter szélén szállnak le, vagy a vészjelzés közelében volt egy sziklaperem és köves rész. Mindenhol máshol sűrű dzsungel, a talaj sem látott, mert mindenhol a fák és növényzet takarták azt.

Hanna megállapíthatta, hogy valamilyen nagyon fejlett technológia, mivel látott másokat is ilyenekbe bezárva, így egyértelmű lehetett a számára, hogy ezek bizony sztáziskamrák. Azt, hogy melyik cég, vagy faj készíthette őket, arra nem tudott választ, de az biztos, hogy a saját AIM-es technológiánál fejlettebb. Annál pedig nagyjából csak Örök Birodalom van a földön, ami ilyen, de velük meg semleges, de határozottan pozitív viszonyt ápolnak. Az üres tartályok lakói nem látszottak, de esélyes volt, hogy a nyitott ajtón át távoztak. A folyosó másik vége nagyjából húsz méterre volt onnan, ahol Hanna és az állatok voltak. Semmi sem volt a folyosó ezen oldalán, csak további kamrák, így ezzel nem jutottak előbbre. A helység, amiben voltak pedig folyamatosan rázkódott amiatt, ami kint ment.

Odakint G'hhhzz nem tudta továbbra sem felpofozni az eszméleten foxiait, így őt cipelve indult volna el, de végül is úgy döntött, hogy mivel fedezékben van, biztonságban, így itt marad és figyeli az eseményeket, amikből volt pár.
Aashirya nekilát varázsolni miután a földön kötött ki a maci pedig igyekszik roppant fenyegetőnek tűnni. A varázslás közben eszébe juthat a nőnek, hogy amit akar arra még nem képes, csak a tanulási listáján van mindez, azonban olyan varázslata volt és ez jött létre, amivel képes volt mások akaraterejét csökkenteni mindez pedig hatással volt a dzsungelben levő valamire/valamikre. A maci hadonászása és morgása után vinnyogó, nyüszítő hang hallatszott, ahogyan valami, vagy valamik menekülőre fogták. Azonban ennyivel nem úszta meg a páros, a hatalmas 30 méteres lény megérkezett, ő rá nem igen hatott a mágia és a tenyerével csap le oda, ahol a maci és a nő van.
A többieknek, Halálnak, Srirnek és a japánnak egyelőre szerencséje van, velük éppen nem foglalkozott senki sem.
Lucan úgy dönt, hogy menekülőre fogja a dolgot, azaz jobb híján a dzsungel belseje felé kezd el rohanni ráadásul képességet használva. Mindez végzetes ballépésnek bizonyult a számára. A rohanás közben csak egy vöröslő foltot látott maga előtt, majd a következő pillanatban teljes erőből – jócskán nagyobb erővel, mintha a Földön lett volna – valaminek nekicsapódott. A becsapódás pillanatában halott volt, már a reccsenéseket és a placcsanást sem hallotta, ahogyan a csontjai és az izmai darabokra törnek, szakadnak. Térd alatt leszakadt mind a két lába és méterekkel távolabb zuhant le a lendülettől. Csupán véres folt maradt mögötte és néhány béldarab, meg a ruhái, amik a földre zuhantak. Az a valami, aminek nekicsapódott megrázta magát dühösen fújtatva és a rajta levő véres maradványokat lerázta magáról…

//Bocsánat, 01-et dobtam szerencsére, utána 99-et… ennél rosszabb balsiker nem is lehetett volna, hogy mivel fut össze Lucan… Viszonyításként, 100as dobásnál 01 alá kellett volna dobnom és a 00 az 100 lett volna.//


template nélkül:

”- Tao?
- Ronan, a Vádló vagyok. A Kék Körzet vezetője.
- Figyelj nem érek rá bosszú had... Kék Körzet? Végre a fejes!
- Vezető.
- Egykutya.
- Kutya?
- Hagyjuk ezt... komolyan nincs már hangom üvölteni szóval rövidre fogom. Az a diszkógömb, ami takarja a kilátásotokat Galactusé és letudnám fegyverezni Thanos fegy...
- Thanos? Körözött bűnöző! Mindenki, aki szövet...
- KUSS! Fogd már be te... elloptam a hajóját, oké?
- Értem, ember vagy.”

- Bárd és Ronan, a Legfőbb Vádló (2020-ban, Galactus harmadik eljövetelekor)

Szörnyek Bolygója - Page 3 00120

Szikra számára a kree jelek nem voltak ellenségesek, hiszen Nova volt, és a Nova hadtest irányítása a császár kezében volt. Szóval, ha ezt nézte, akkor a lehető legjobb jeleket érzékelte. A bolygón egyébként nem volt élet – értelmes – a saját adatbázisából tudhatta, hogy eonokkal ezelőtt a kree-k kiirtották ezt a rendszert teljes mértékben. Szerencséjére a légkör összetétele olyan volt, hogy a páncél áttudta alakítani számára lélegezhetővé, így legalább megfulladni nem fog odalent. A gravitáció kissé nagyobb, mint a megszokott, de talán csak 5-10%-al (földihez képest). Ahogyan végigszkennelte, ami a környéken volt, illetve lekérte az adatbázisból, a teljes bolygó dzsungel volt, a vízfelületeket leszámítva, két érdekességet talált
Ami a leszállóhelyet illette kettő volt, amit a sikló és legénysége talált/látott. Sajnos egyik sem olyan, amit alapból kinézett volna, Szinte az egész bolygó, ahol éppen nem óceán volt, akkor ott dzsungel még a sarkokon is. A vészjelzés közelébe is lehetett jutni, két hatalmas hegy találkozásánál egy aprócska völgyből jött mindez, amit mindkét hegy remekül óvott és részben be is fedett. A páncél rendszerei ekkor még jeleztek valamit, nagyjából 20-25 egységre (km) távolságra a vészjelzéstől egy energiaforrást. Még innen a levegőből is látszott, hogy egy hatalmas kráter volt arra, körülötte még égtek az erdők, az energiaforrás pedig egyértelműen kree volt. A legjobb leszállási lehetőségek, ha ezen két hely közül választott, akkor az egyik lehetőség, hogy közvetlenül a lezuhant roncs mellett a kráter szélén szállnak le, vagy a vészjelzés közelében volt egy sziklaperem és köves rész. Mindenhol máshol sűrű dzsungel, a talaj sem látott, mert mindenhol a fák és növényzet takarták azt.

Hanna megállapíthatta, hogy valamilyen nagyon fejlett technológia, mivel látott másokat is ilyenekbe bezárva, így egyértelmű lehetett a számára, hogy ezek bizony sztáziskamrák. Azt, hogy melyik cég, vagy faj készíthette őket, arra nem tudott választ, de az biztos, hogy a saját AIM-es technológiánál fejlettebb. Annál pedig nagyjából csak Örök Birodalom van a földön, ami ilyen, de velük meg semleges, de határozottan pozitív viszonyt ápolnak. Az üres tartályok lakói nem látszottak, de esélyes volt, hogy a nyitott ajtón át távoztak. A folyosó másik vége nagyjából húsz méterre volt onnan, ahol Hanna és az állatok voltak. Semmi sem volt a folyosó ezen oldalán, csak további kamrák, így ezzel nem jutottak előbbre. A helység, amiben voltak pedig folyamatosan rázkódott amiatt, ami kint ment.

Odakint G'hhhzz nem tudta továbbra sem felpofozni az eszméleten foxiait, így őt cipelve indult volna el, de végül is úgy döntött, hogy mivel fedezékben van, biztonságban, így itt marad és figyeli az eseményeket, amikből volt pár.
Aashirya nekilát varázsolni miután a földön kötött ki a maci pedig igyekszik roppant fenyegetőnek tűnni. A varázslás közben eszébe juthat a nőnek, hogy amit akar arra még nem képes, csak a tanulási listáján van mindez, azonban olyan varázslata volt és ez jött létre, amivel képes volt mások akaraterejét csökkenteni mindez pedig hatással volt a dzsungelben levő valamire/valamikre. A maci hadonászása és morgása után vinnyogó, nyüszítő hang hallatszott, ahogyan valami, vagy valamik menekülőre fogták. Azonban ennyivel nem úszta meg a páros, a hatalmas 30 méteres lény megérkezett, ő rá nem igen hatott a mágia és a tenyerével csap le oda, ahol a maci és a nő van.
A többieknek, Halálnak, Srirnek és a japánnak egyelőre szerencséje van, velük éppen nem foglalkozott senki sem.
Lucan úgy dönt, hogy menekülőre fogja a dolgot, azaz jobb híján a dzsungel belseje felé kezd el rohanni ráadásul képességet használva. Mindez végzetes ballépésnek bizonyult a számára. A rohanás közben csak egy vöröslő foltot látott maga előtt, majd a következő pillanatban teljes erőből – jócskán nagyobb erővel, mintha a Földön lett volna – valaminek nekicsapódott. A becsapódás pillanatában halott volt, már a reccsenéseket és a placcsanást sem hallotta, ahogyan a csontjai és az izmai darabokra törnek, szakadnak. Térd alatt leszakadt mind a két lába és méterekkel távolabb zuhant le a lendülettől. Csupán véres folt maradt mögötte és néhány béldarab, meg a ruhái, amik a földre zuhantak. Az a valami, aminek nekicsapódott megrázta magát dühösen fújtatva és a rajta levő véres maradványokat lerázta magáról…

//Bocsánat, 01-et dobtam szerencsére, utána 99-et… ennél rosszabb balsiker nem is lehetett volna, hogy mivel fut össze Lucan… Viszonyításként, 100as dobásnál 01 alá kellett volna dobnom és a 00 az 100 lett volna.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Szörnyek Bolygója - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2517
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 57
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Szörnyek Bolygója - Page 3 Empty Re: Szörnyek Bolygója

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.