Las Vegas

3 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 14 Ápr. 2018, 13:09

Úgy látszik az utak eléggé feltorlódtak. Nem csak itt történhettek karambolok. Meg bizonyára vannak olyanok is akik jobban siethetnek egy szirénázó mentőnél vagy rendőrnél. Így pedig szinte lehetetlen azonnal reagálni. Igencsak kellemetlen. Mindenesetre már jönnek. Augustus pedig megy a kocsiban ragadtakhoz hátha tud nekik segíteni. Mondjuk ha az ajtót sem tudja kinyitni az már cikis és abban az esetben csak biztosítja a bent rekedteket, hogy azonnal jön a segítség és megkérdezi az állapotukat. Ha a saját gyártmányú kocsijában történt ilyesmi akkor különösen izgatottan kérdezi ezt ugyanis ebben az esetben ez egy tökéletes lehetőség, hogy saját szemével és a gyakorlatban lássa mennyire biztonságosak a kocsijai amiket árul. Ha jól szerepelne, azt akár valamiképp fel is használhatnák. Ha így van akkor megjegyzi, hogy ezt ne felejtse el majd megemlíteni a merketingeseknek. Ők jobban tudják mit lehet ezzel kezdeni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Aina Szomb. 14 Ápr. 2018, 16:01

Huh... Az első éles varázslat. Egy pillanatra megijedtem, hogy nem fog sikerülni az izgalom miatt, de aztán éreztem, hogy a hő egyre elviselhetőbbé válik. Minden jól haladt. Befejeztem a rajzot, elmondtam az utolsó sorokat is, és készen álltam, hogy bemenjek. Úgy terveztem, hogy csak pár méterrel merészkedek beljebb az ajánlottnál. Biztosan érdekes lett volna egészen közel menni, viszont szénné égett embereken már nem lehet segíteni... és most, hogy meggondolom, megnézni sem jó őket.
Alig tettem pár lépést, és a helyzet máris tovább bonyolódott. Velem majdnem egy időben egy tüzes démon is elindult a kráter felé, aztán rövidesen egy furcsa lélek is megjelent, és elkezdett beszélni az egyik nézelődőhöz. Nem tudom, hogy miért, de én is hallottam amit mondott, és egyáltalán nem tetszett. Még soha nem láttam ilyen lelket, és az alapján, hogy képes magától beszélgetést indítványozni, sokkal rosszabb lehet...
Valószínűleg túl feltűnően bámészkodtam, a szellemmel beszélő ember gyanakodva körbetekintett, én meg gyorsan elkaptam a tekintetem. Tudom, hülyeség... Valószínűleg ezzel azonnal észrevehetett... de azért reméltem, hogy nem tette. Egyáltalán nem számoltam ilyen helyzettel. Biztosan tudtam, hogy készülnek valamire, de nem álltam készen arra, hogy beszaladjak szellemeket űzni. De akkor mit...?
Az meg csak még gyanúsabb lehetett, hogy a forróság közepén tétlenül ácsorogtam. Végül úgy döntöttem, hogy inkább még nem reagálok rájuk. Kerestem a közelükben (nem túl közel!) egy lehetőleg eszméletlen sérültet, hogy vele foglalkozzak. Reméltem, hogy nem törődnek velem, és tovább hallgathatom őket.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Darren Cain Szomb. 14 Ápr. 2018, 17:35

Szerencsére jól számoltam és a Lovast nem igazán érdekelte a hőség. Egyszerűen át tudtam sétálni a tűzvészen, hogy végre jobban körül nézzek mi is volt belül. Mielőtt messze juthattam volna, hirtelen valami erős mágiát éreztem. Körbenéztem és megláttam egy nagyon fura lányt, aki szinte biztosan mágikus volt. De nem, nem ő volt a forrása. A mágia, amit éreztem kétségtelenül asgardi volt. Ők okozták volna? Nem zárható ki, de szerintem akkor már Mrs. Miller szólt volna. Vagy az egész SHIELD-et berendelték volna. Nem, nem valószínű. Mikor elszakítottam a földszíntől a tekintetemet végre megláttam az alakot. Bár a mágia ismerős volt, de ilyen asgardit még sosem láttam. Nem jó előjel. A fejemben üdvözli az egyik közeli férfit, mert valami kezdődik. Még kevésbé jó előjel. Többet kell tudnom. Gyorsan megpróbálok messzebb menni a tűztől, hogy nyugodtan vissza változhassak emberré. Ha sikerül és még a közelembe van a férfi, akkor elkezdem mormolni a varázsigémet és ezzel együtt lassan beleférkőzni a férfi elméjébe. Tudni akarom, hogy mit tud. Bár a kérdéséből adódóan lehet, hogy semmit, de lehet, hogy csak megjátsza magát. Egyik lehetőség sem ideális.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Thorhalla Vas. 15 Ápr. 2018, 09:58Kree Invázió 5 – Az idő ura 1 – Megszűnt idő

A két Amerika bűnei


Résztvevők: Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Aina Bennet, Shadow Wold / Ben Wise,


Augustus Graves , Ulysses Forge / Aegis és Darren CainKövetkező körváltás: 2017. április 19. (csütörtök)

”Van, amikor a múlt és a jelen összetalálkozik”
- Felica Paran, a Kártyák Mestere

Las Vegas - Page 3 00120

Beljebb már csak szénné égett maradványokat látott mint Aina, mind pedig Darren, így ott már felesleges volt a segítség. Még akik a kráter szélén voltak nem teljesen összeégve, azok sem maradtak életben. A kint levőket pedig már elkezdték ellátni, akik ott álldogáltak, nézelődtek. Így ezek miatt is mind a ketten inkább arra kezdtek figyelni, ami a furcsa nő és Constantine között volt beszélgetés. Mind a ketten közelebb tudtak menni és Darren még el is tudta varázsolni, amit akart. Darren láthatta Consti elméjében, hogy a jófiúkhoz tartozik, jóban van a főnökeivel is – Millerékkel, Ko-Rellel, Einarral, Logannel, stb – segítette korábban a SHIELD-et, a Bosszú Angyalokat, azonfelül magánnyomozó, fejvadász, ördögűző, stb. Röviden tényleg a jófiúk oldalán áll. Közben pedig még egy furcsa szót is elcsípett a férfitől, a kvantumbandázst, amiről fogalma sem volt, hogy micsoda. A választ pedig mind a ketten hallották.
~ Segítségért ~ hallhatta mindenki a választ. ~ Svanhild Ragnardottir vagyok, a Miller vérvonal ősanyja. Őrzőszellem vagyok az ősi istenek kegyelméből, a feladatom, hogy a vérvonalat óvjam és védjem, amihez időnként segítséget kell kérnem. Most tőled, mert te is jóban vagy Jonathannal, habár ő nem kifejezetten a leszármazottam, mert ő Einar… ez nem is fontos. Az idővel gond van, amiatt, ami ott van lent. Kell valaki itt, aki már egyszer átélte ezt, hogy segíthessen a többieknek… ~
A banázs említésére zavart tekintet kúszott fel az arcára és megrázta a fejét.

Ekkor mindenki észlelhette még a távolabb levő Augustus is, hogy körülöttük minden olyan hatást keltett, mintha hullámzana. A hullámzás következtében pedig minden változni kezdett, a kráter eltűnt, beton vette át a helyét, az emberek, akik itt voltak eltűntek, csak a társaság maradt valamilyen oknál fogva. Az épületek jó része romos, a város nagy része lángokban állt. A város másik felén és a belvárosban egy hatalmas űrhajó volt rázuhanva Las Vegasra.
Las Vegas - Page 3 4bW9EKb
Mindenki felismerte, hogy mit látnak, 2021-ben történt, a Noé űrhajó, amit annak idején 2016-17 környékén még a régi AIM küldte el, a harmadik világháború alatt lezuhant a városra. A végkifejletet mindenki ismerte, a város két határában levő két amerika közösen atombombát dobott a városra. Amit azonban csak Constantine ismert, hogy miért… az az volt, hogy néhány percen belül élőholt szörnyetegek árasztják el Las Vegas utcáit.
~ Meg kell találnotok azt, ami lezuhant, nem ismétlődhet meg az, ami annak idején ~ mondta a nő, amit most is csak azok hallottak, akik korábban ~
[/color]

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Las Vegas - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Quentine Constantine Kedd 17 Ápr. 2018, 14:33

A szellem válaszol, és meglepően tisztán, érthetően magyarázza el a dolgokat. A neve már egyből árulkodik arról, hogy asgardi erők vannak jelen, de mint kiderül, ő nem egy varázsló, hanem valóban szellem. Egy védőszellem, logikus, hogy ilyen nem csak a legnépszerűbb túlvilágok szolgálatában áll. Némileg megmagyarázza a Miller család szerencséjét, hogy egy asgardi őrzőszellem kifejezetten ezt a vérvonalat védi.
Aztán rátér a lényegre: bár azért keresett személy szerint engem, mert személyesen ismerem Jont, de nem kifejezetten a Miller családnak kell segítség. Helyette itt kell segítenem, mert én már egyszer átéltem ezt... Ezek szerint a bandázshoz nincs köze a dolognak, helyette a Noéról van szó, ha jól értem. Úgy tűnik, a korábban bevillant képtől nem szabadulok teljesen. Még ma is kísértenek álmaimbanazok a szörnyek, amikkel ott harcoltam. Szinte látom a szemem előtt a kicsavart testű, amorf borzadványokat, látom magam előtt Ko-Rel és Tyler arcát, a sajátomat pedig csak elképzelni tudom, ahogy végigszenvedtem magam az űrhajón.
-De ez nem a Noé, ez... - Kezdenék bele a válaszba, amikor minden változni kezd körülöttem. Az idővel van gond, ezt mondta Svanhild. Ez történik most? Utazunk az időben? A város átalakul, mindenhol romok, és most már a lezuhant űrhajót is látom. Akkor nem voltam az űrhajón, elhagytam, mielőtt lezuhant volna, de arra emlékszem, mi történt utána...
-Megtalálni, ami lezuhant - ismétlem Svanhild szavait.
Körülnézek, és látom, hogy az emberek eltűntek, csak páran maradtak itt, köztük több olyan, akit korábban láttam, hogy segíteni próbálnak az embereken. Nekik kéne most segítenem? A hozzám legközelebb álló férfire nézek (Darren), és először hozzá intézem a szavaimat.
-Van valami, ami lezuhant, az okozza ezt. Attól kerültünk a múltba. Meg kell találnunk - magyarázom neki, de érzem, hogy nem nagyon van összefüggés a szavaim közt, én sem igazán tudom, mihez kéne kezdenem. Mindenesetre hangosabban folytatom, hogy mindenki hallhassa.
-Meg kell találnunk, ami lezuhant, és csak perceink vannak. Akármi is az, attól kerültünk a múltba, és azzal juthatunk vissza a jelenbe. Sietnünk kell, mert... - Elnézek a Noé irányába. - Mert hamarosan atombombát dobnak a városra, mint 2021-ben.
A szavaimat most már mindenkihez intézem, aki itt van, a tekintetemet is körbejáratom rajtuk. A végén aztán újra a szellem felé fordulok, tekintetem kétségbeesettségéből ő is megértheti, hogy nem egyszerű elmagyarázni ennyi embernek, hogy valójában nem a becsapódó űrhajó robbant fel, és pusztította el a várost, hanem az államok, amik ki akarták írtani a szörnyeket.
-Gyerünk, kezdjünk neki! - Mondom ki hangosan a gondolataimat, amivel leginkább magamat akarom ösztönözni.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Las Vegas - Page 3 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Aina Kedd 17 Ápr. 2018, 22:12

A 'segítségem' meglehetősen szánalmasra sikerült... Az emberek vagy megvoltak nélkülem is, vagy már teljesen összeégtek. Megint azt tapasztaltam, hogy semmi értelme nem volt az egésznek... Csak szerencsétlenül toporogtam egy kicsit, de mivel ez továbbra is gyanús volt, inkább elhagytam a forróbb területeket.
Valamiért senkinek sem tűnt fel, hogy hallgatóznék. A szellemnő a Miller vérvonal őrzőjeként azonosította magát (, ami nem hangzott túl gonosznak), de azt még mindig nem mondta el, hogy mi fog elkezdődni. A hajó már becsapódott és a város egyben maradt, így nem hittem, hogy komoly baj lenne. Volt már rosszabb is.
A démon viszont továbbra is aggasztott. Emberbőrt öltött, hogy elrejtőzzön, és valami furcsa varázslatba kezdett. Nagyon nem tettszett, amit csinál, de sajnos nem léptem közbe. Pedig itt kezdődtek a bajok. A táj hullámozni kezdett, és csak úgy, mint tavaly karácsonykor, teljesen átalakult. A kráter eltűnt, de helyette egy egész űrhajót kaptunk, és a város romossá vált.
Ekkor esett le, hogy már megint túl sokat tétlenkedtem. Be kellett volna rohannom szellemeket űzni. Már nem érdekelt, hogy meglát-e, vagy sem. Egyenesen szembefordultam a démonnal, és gyors léptekkel megindultam felé.
Az utolsó pillanatban azonban megtorpantam. A szellemnő kegyeltje is éppen őt szemelte ki magának, és egy beszélgetés közben azért mégsem kergethettem el. Hülyeség, de ez valahogy... illetlenségnek tűnt.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Shadow Wolf Szer. 18 Ápr. 2018, 17:18

Ben Wise

(Shadow Wolf)


Ben Wise (ET)

Shadow Wolf (ET)


Kaland:     A    két    Amerika     bűnei          

Sietve álltam neki kiszabadítani a roncsok alá szorult embereket, ami nem ment zökkenőmentesen, hiszen egyedül nem voltam elég erős a törmelékek elmozdítására, de szerencsére kaptam segítséget. A helyi mentők eléggé késve érnek ide, bár ahogy elnézem biztosan a dugó miatt, mert még itt is nehezen haladnak az autók. Szerencsére így a mentősök már el tudják látni a sérülteket, így én már nem tehetek itt semmit. Tekintetem inkább a kráter felé fordítom, ahol már álldogál pár ember, valószínűleg ők is rendelkeznek valami erővel, hiszen egy egyszerű ember ilyen közelségben simán halálra égne, bár mondjuk én is. Nem tudom, hogy mire készülnek ott bent, de egyértelmű, hogy nem az emberek maradványaival próbálnak valamit kezdeni, de akkor vajon mégis mit találtak ott? Mindenesetre hamarosan a környezet, furcsa hullámzásba kezd, mintha csak egy illúzió lenne az egész, majd lassan megváltozik minden. A kráter eltűnik, helyét beton veszi át, viszont kissé távolabb egy űrhajó alakja kezd kirajzolódni. Egyből tudom, hogy mégis hol vagyok, vagy inkább mikor vagyok. Már csak azt nem tudom, hogy ez egy illúzió vagy időutaztunk a többiekkel. Az tudom, hogy ennek az egésznek nem lesz jó vége, vagyis amikor ez történt akkor nem volt jó vége és nem szeretnék találkozni egy atombombával.felszerelés:

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)

Las Vegas - Page 3 LWyI4f3
Shadow Wolf
Shadow Wolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 51
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Oct. 14.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://www.youtube.com/watch?v=lX44CAz-JhU https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3620-shadow-wolf#70635 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Darren Cain Szer. 18 Ápr. 2018, 20:05

Úgy tűnik a férfi, Constantine mint kiderült, jó fiú. Legalábbis eléggé jóban van a főnökökkel, szóval megpróbálok én is viselkedni. Azonnal abba is hagyom az elmeolvasást, azért eléggé privát szférába gázoló mágia. Az utolsó szó, amit elkapok az 'kvantumbandázs'. Abszolút ötletem sincs, hogy mi az, de valami fontos dolognak hangzik. Majd utána nézek valahol. Közben az asgardi szellem tovább folytatja. Úgy tűnik kapcsolódik Mrs. Millerhez, ami megnyugtató. Majd szólok neki, amikor kikerülünk ebből a helyzetből. Nem tudom, hogy tud-e róla. Ahogy ezen gondolkodok hirtelen a világ elkezd hullámzani körülöttem, majd teljesen más környezetbe kerültünk. Valami ilyesmit mondott Ragnardottir is. Az idő elromlott, ami elég komolynak hangzik. Constantine a gondolataihoz híven gyorsan a tárgyra tér és elmondja a szituációt a többieknek is. Közben észreveszem, hogy a fura lány gyors léptekkel jön felém. Nem tudom, hogy miért, de őszintén nem is nagyon érdekel. Hamarosan kisebb gondja is nagyobb lesz annál, mint hogy velem foglalkozzon. Miután Constantine befejezi, én is a többiek felé fordulok.
- Mindenki nyugodjon meg! Darren Cain vagyok, SHIELD ügynök és Szellemlovas.- ahogy ezt mondom elveszem a SHIELD jelvényemet és körbe mutatom. Mivel mindenki tudja a szituáció súlyát, ezért nem hiszem, hogy bárki nagyon pattogna.- Nincs sok időnk, ezért ügyesen és gyorsan kell dolgoznunk. Van itt valaki, aki tudja, hogy merre kell indulnunk? Én akkoriban nem voltam olyan helyzetben, hogy kövessem a híreket. - finoman szólva. Ha valaki jelentkezik akkor mutatom neki, hogy vezessen. Ha senki sem tudja, hogy hova kell menni, akkor én indulok el az űrhajó fele és remélem követnek engem a többiek.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 19 Ápr. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 1 – Megszűnt idő

A két Amerika bűnei


Résztvevők: Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Aina Bennet, Shadow Wold / Ben Wise,


Augustus Graves , Ulysses Forge / Aegis és Darren CainKövetkező körváltás: 2017. április 23. (hétfő)

”Vajon mekkora területre terjedhet ez ki?”
- Felicia Paran, a Kártyák Mestere

Las Vegas - Page 3 00120

Bocsánat, este 8 után zűr volt itthon, ami totál elvette az életkedvem… :\
Egyébként sem nagyon történt semmi, így nagyon írni sincs mit, szóval nem is szakítom meg a tervezést, beszélgetést. Szóval mindenki írjon még egyszer, tervezzetek, beszéljetek, egyelőre még nem tűnt fel ellenséges erő körülöttetek, nyugi van.
Elnézést ezért!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Las Vegas - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 22 Ápr. 2018, 15:06

Augustus tisztességesen végzi a dolgát és várja, hogy a rendvédelmi szervek végre kiérjenek. Csakhogy a dolog nem úgy alakul ahogy ő, azt tervezte. A tűznél történő dolgokat észre sem veszi. Ellenben azzal mikor hirtelen minden elkezd hullámzani és egy teljesen másik helyen találják magukat mint voltak. Augustus általában igyekszik kerülni a hasonló helyzeteket, de úgy látszik ez most nem sikerült. Ennek ellenére van elég talpraesett fickó, hogy viszonylag hideg fejjel gondolkozzon. A lezuhant hajóról általános műveltségének hála tudja mi és azt is, hogy mikor zuhant le és aztán mi történt. Ezek után hamar megállapítja, azt is, hogy mit kéne tennie. Most már a mentést átszervezi méghozzá úgy, hogy a saját bőrét is mentenie kell mert atomot fognak dobni erre a helyre. Elkezd hát valami kocsit keresni amivel mielőbb eltűnhet innen. Ha talál, sőt ha olyat talál amibe többen is elférnek és el is tudja indítani akkor megáll a többiek mellett vele.
-Szálljanak be azonnal! Mielőbb el kell tűnnünk innen mielőtt jön az atom. Ha keresünk egy repteret talán megúszhatjuk.
Amennyiben nem talál olyan kocsit amibe mindenki elfér vagy nem talál kocsit akkor magukra hagyja a csapatot és elkezd valami járművet keresni miközben a szüleit próbálja hívni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Aina Vas. 22 Ápr. 2018, 15:17

Szellemlovas és SHIELD ügynök... Valahogy nehezemre esett elhinni. Oké, igazolványa volt, de bárhonnan szerezhetett egyet. Én biztos nem tudnék megkülönböztetni egy igazik egy másolattól. Meg hát egyedül ő varázsolt. Ki más repíthetett volna ide minket, ha nem ő? Egy roncsdarab? Nem valószínű.
Mindenesetre az elűzéséről egyelőre letettem. Nem támadhattam rá csak úgy valakire, aki SHIELD ügynöknek nevezte magát. Ha csinált volna valami igazán démonit, más lett volna a helyzet de így... nem tehettem mást, mint hogy együttműködtem velük. Szerintük az űrhajóhoz kellett mennünk, én nem akartam az útjukba állni. Az atombomba gondolata nekem sem tetszett. Talán Ogun megvédett volna attól is, de még soha nem próbáltam. Eddig nem is feltételeztem, hogy atomtámadással is kéne számolnom.
De 'Szellemlovas' sem hagyott nyugodni. Ha valahogy meg tudtam volna szerezni egy hajszálát... Pillanatnyilag nem láttam rá lehetőséget, indulás után viszont ez könnyen megváltozhatott. Megpróbáltam észrevétlenül mögé kerülni, és végrehajtani az akciót. Lehetőleg egy olyan szálra pályáztam, ami már kihullott, de még rajta maradt, így biztosan az övé.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Quentine Constantine Vas. 22 Ápr. 2018, 17:54

Az általam kiszemelt, hozzám legközelebb álló fickóról hamar kiderül, hogy nem véletlenül volt ennyire tűzközelben. Elég kompetens figurának mutatkozik úgy általánosságban véve, úgyhogy jó is, hogy megosztottam vele, amit tudok, mert ő utána határozottan tudja majd dirigálni a népeket, miközben lóbálja a jelvényét, meg ilyenek. A gond csak az, hogy fogalma sincs róla, hogy mi fog itt történni. Ez mondjuk mindenki másról is elmondható, leszámítva engem, Ko-Relt, Millert, Tylert és Tobyt. És ezek közül most csak én vagyok itt. Vajon miért pont engem választott a szellem? Oké, Ko-Relt és Miller nyilván baromi elfoglaltak, lefogadom, hogy Tyler valamiért börtönben van, Toby pedig meglepne, ha élne egyáltalán. Logikus választás voltam.
Az emberek közben elkezdenek ötletelni, én pedig újra felidézem a szellem szavait magamban. "Az idővel van gond amiatt, ami ott van lent." Ezt mondta, még mielőtt jött volna az illúzió, tehát nem a Noéra gondolt, hiszen amikor ezt mondta, még itt sem volt a Noé. "Meg kell találnotok azt, ami lezuhant". Nem valami konkrét...
-Nincs olyan gyors autó a városban, amivel elég messze juthatnánk - válaszolom a berezelt pasinak. - És a hajótól minél távolabb kell maradnunk. Az atombombáig van egy kis időnk, de... Oké, ezt egy kicsit nehéz lehet megemészteni, de én ott voltam azon az űrhajón, mielőtt lezuhant volna. Tele van élőholt szörnyekkel, akik túlélték a becsapódást. Miattuk dobtak atomot a városra. Az az űrhajóDe ezen most nincs időnk fennakadni, ahogy mondtam, meg kell találnunk, ami lezuhant, és ezt okozta. Mármint nem a Noét, hanem amit láttunk lezuhanni. Ha megtaláljuk, visszajutunk a saját időnkbe, és nem kell az atomtól tartanunk.
Abba már bele sem kezdek, hogy a szellem is ezt mondta, mert akkor a társaság fele tuti hülyének nézne, nem hinném, hogy mindenki látta, amit én. Elindulok arra a helyre, ahová becsapódott a jelenünkben az űrhajóról leszakadt darab, vagy akármi. Ha nem túl forró ebben az időben a hely (?), akkor közel megyek, és megpróbálom megnézni a becsapódás helyét, elkezdeni kutakodni. Ha túl forró lenne a helyzet, akkor Szellemlovas segítségére kell támaszkodnom, na meg a nő segítségére, aki az előbb simán besétált a tűzbe. A páncélos pasas is elég tűzállónak tűnik mondjuk.
~Tudnál egy kicsit konkrétabb lenni? Mit keresünk pontosan? Hogy néz ki? Mit kell tennem vele, ha megtaláltuk?~ Intézem a kérdéseket a szellemhez, és remélem, valami értelmes választ kapok.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Las Vegas - Page 3 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Darren Cain Vas. 22 Ápr. 2018, 18:49

Szóval az űrhajó, ami lezuhant tele volt élőhalott szörnyekkel és ezért dobtak atomot a városra. És Constantine azt mondta, hogy nehéz lesz megemészteni. Az lenne meglepő, ha nem lennének rajta szörnyek. A nagyobb baj, hogy nem hiszem a vezeklő pillantás működne rajtuk. Valószínűleg nem nagyon bánják a bűneiket. Vagy hogy tudnák egyáltalán mit jelent a bűn. Sőt, mivel élőhalottak nem igazán működik az elme mágiám sem rajtuk. Nagyszerű, pont, ami kellett. Remélem azért a fegyvereim és kardjaim fognak ellenük érni valamit. Mert biztos nem ússzuk meg. Nem javítom ki Constantinet. Bár elég biztos vagyok benne, hogy a motorommal el tudnánk menekülni, de ha most ezt elmondom a berezelt pasasnak, akkor nem fog nagyon segíteni semmiben. A motorom egyenlőre maradjon csak a C-terv. Constantine javaslata az, hogy ne a hajóhoz menjünk, hanem nézzünk itt szét. Bólintok és közelebb megyek a roncs jövőbeli (?) helyéhez. Ha forróságot érzek, akkor felveszem a Lovas alakot és úgy megyek be, ameddig csak tudok. Közben figyelek és kutatok bármilyen nyom után. Bármi, ami arra utalna, hogy mi eshetett le.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 23 Ápr. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 1 – Megszűnt idő

A két Amerika bűnei


Résztvevők: Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Aina Bennet, Shadow Wold / Ben Wise,


Augustus Graves , Ulysses Forge / Aegis és Darren CainKövetkező körváltás: 2017. április 27. (péntek)

”Vajon újraírhatjuk a történelmet, vagy ekkora befolyásunk nem lesz az időfolyamra?”
- Felicia Paran, a Kártyák Mestere

Las Vegas - Page 3 00120

Aiana-nak fogalma sem lehet arról, hogy Darren varázsolt korábban, hiszen nem érződik, ha valaki így tesz. A Szellemlovasságról pedig tudja, hogy nem önként vállalja az ember, ez egy átok, amit kiosztanak és tulajdonképp a Szellemlovas is a gonoszokra, bűnösökre vadászik, így tulajdonképpen jófiú. A férfi mögé lopózása nem igen járt sikerrel, ugyanis Darren folyamatosan mozgásban volt és nem egy helyben szobrozott.
Augustus nem talált autót és ami azt illeti szinte mindegyik fel volt fordulva, az emberek belesülve, beleégve a kocsikba, dugó volt, még ha talált volna is járművet sehova sem tudott volna elmenni.
A korábbi becsapódás helye ezúttal nem volt forró, oda lehetett menni, de ott nem volt semmi, nyoma sem volt annak, ami ide esett. Közben Constantine kérdezősködött, hogy mivel is kell számolni, Svan pedig igyekezett annak fényében válaszolni, amivel tisztában volt ő maga.
~ Nem tudom, hogy mi zuhant le, de amit láttam a látomásomban nem egy tárgy volt, egy személy. Az a személy megmentésre szorul és nem csak itt van belőle, hanem több helyen a világon szétszakadt… azt hiszem, hogy meg kell találni a többi felét másoknak és összetenni. De előtte persze elzárni valahova őket, amíg nincs meg az összes, hogy ne módosíthassa tovább az idővonalat. Ha meglesz, akkor az idő is visszaáll, ha nem az a realitás végét is jelentheti. Ó… érezted? ~
A szavait továbbra is hallotta Darren és Aina is.
Ekkor azonban mindenki megérzett valami furcsát, valami hívót, ami a lezuhant Noé belsejéből szólított mindenkit. Leginkább pulzáló érzés volt a testben, aminek az erőssége attól függően változott, hogy közelebb, vagy távolabb akart menni valaki a Noétól. Ha közelebb stabilan erős maradt, ha ellentétes irányba akart menni, akkor erős fájdalmas érzést váltott ki a mellkasban.
Bármi is zuhant itt le korábban az most helyileg a Noéban volt. És az, hogy ez miként volt lehetséges? Az első sokk után mindenki észrevehette, hogy nem csak azért tűnt el a kráter, mert az időben elmozdultak, hanem azért is, mert már nem ott voltak fizikailag, ahol korábban. A város egy másik részében.
És igen amire Consti is igyekezett felhívni a figyelmet korábban már mindenki számára láthatóak lettek. A kocsik között dülöngélve élőholt lények közeledtek a csapat felé.
Las Vegas - Page 3 BjKQFgC

//A kalandon Mani (Ulti Guru) használta a dead space lényeit, azért maradok én is annál.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Las Vegas - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Quentine Constantine Szer. 25 Ápr. 2018, 14:31

-Ó, b@sszameg! - Sóhajtok fel. - A romok miatt nem tűnt fel elsőre, de nem csak időben, hanem térben is arrébb kerültünk. Úgy tűnik, pont a Noé helyén van az, ami becsapódott. Oda kell mennünk, és megtalálnunk a személyt, aki lezuhant. Merthogy egy személy okozza ezt, azt hiszem.
Hát nem mindenki látja gondolom a szellemet, szóval próbálom megosztani a dolgokat, de közben kihagyni, hogy honnan tudom ezeket az infókat. Arra most úgysincs elég idő, hogy elmeséljem az egész sztorit. Szerencsémre Cain reakció alapján szintén látja a szellemet, úgy tűnt, mintha többször is felé fordult volna ő is, amikor a nő beszélt. Legalább őt nem kell győzködnöm, és a többiek majd hallgatnak rá, hiszen shieldes.
~Éreztem... Szóval a Noénál van, akit keresünk, és egy emberről van szó. Kösz, a segítséget!~ Üzenem a gondolataimban a nőnek, aki kifejezetten hasznosnak bizonyul, nem beszél rébuszokban, mint a szellemek általában, és nem próbál időt húzni sem.
A pulzáló érzés a testemben egyértelműen a Noé felé húz, ami egybecseng a célunkkal. Talán a személy, akit keresünk, azt akarja, hogy megtaláljuk. Nem csodálkoznék, ha ez valami segélyhívás lenne, elvégre egy szörnyektől hemzsegő roncson találta magát az illető. Ahogy elindulnék a hajó felé, meglátom a szörnyeket is, gyorsabban ideértek, mint hittem, már egy ideje becsapódhatott a Noé. Akkor viszont nincs sok időnk az atomig sem. Kicsit felfordul a gyomrom, ahogy végignézek a lényeken, és úgy érzem magam, mintha visszautaztam volna az időben, aztán rájövök, hogy tényleg így van.
-Cain ügynök, javaslom, induljunk mihamarabb, és gondolom van valami hatékony módja, hogy közben megtisztítsa az utat ezektől. Úgy emlékszem, az a trükkje, hogy nem a fejüket kell támadni, hanem a végtagokat.
Egy próbát magam is teszek, előveszem az egyik pisztolyomat, és a legközelebbi útban lévő szörnynek megcélzom az egyik gusztustalan csápját, ami felsővégtagként nőtt ki. Ha jól emlékszem, ez elég komoly sérülést jelentett a szörnyeknek, míg a fejüket támadva nem mentünk sokra. Mintha nem is az agy irányította volna már a testet, hanem valami más lény uralkodott volna rajta. Célzok, és meghúzom a ravaszt, aztán remélhetőleg tovább haladhatok a Noé felé.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Las Vegas - Page 3 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Adrian Sommerfield Csüt. 26 Ápr. 2018, 18:25

A berezelés egy tök normális reakció egy civiltől mikor a múltba kerül méghozzá egy olyan helyre amire atomot terveznek dobni. Még a pánik sem lehetne felróható, de Augustus-nak vannak olyan idegei, hogy ne kezdjen el pánikolni. Pedig a helyzetük nem tűnik túl rózsásnak. Főleg mivel nem talált kocsit. Anélkül pedig gyalog vannak, ami nem túl biztonságos és nem is túl effektív abban az esetben ha valahova gyorsan és lehetőleg a legbiztonságosabban eljussanak. Viszont Augustus, azt is belátja, hogy ha lenne kocsijuk akkor se sokra tudnának vele jutni mert a városban jelenleg az utak járhatatlanok. Talán egy motor, de még azzal is kétséges. Méghozzá a dolgok csak rosszabbakká látszanak válni. Ugyanis nagyon úgy látszik, hogy még valami szörnyek is rájuk terveznek támadni. Augustus ekkor dönti el, hogy a többiekkel marad. A harcot ha lehet akkor az ügynökre és a szellemlovasra bízza mivel ők azok akik tudnak valamit tenni. Ő sportoló nem katona. Talán ha volna nála egy vadászpuska akkor tudna valamit kezdeni a helyzetben, de még az is kétséges.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Aina Csüt. 26 Ápr. 2018, 18:41

Nekem eléggé egyértelműnek tűnt, hogy a roncs már eltűnt, a keresése ellen azonban nem szóltam semmit. Inkább a hajszál megszerzésével próbálkoztam, ami aztán szintén nem sikerült. A démon (vagy SHIELD ügynök), aki Darrennek nevezte magát, folyamatosan mozgásban volt, ezért inkább felhagytam az üldözésével, és a szellemre figyeltem. Szemlátomást ő volt az egyetlen, aki tudta mi a helyzet.
A világon több helyen szétszóródott személyt nem tudtam mire vélni, a realitás vége viszont komoly problémának tűnt. Még komolyabbnak, mint az atombomba (vagy a karácsony vége)...
Aztán én is megéreztem... Valami furcsa dolog az űrhajó felé akart vonni, és ez a valami nem akarta, hogy ellenálljak. Nagyon nem tetszett... A szellem tanácsára magunktól is oda mentünk volna, akkor meg miért kellett kényszeríteni?
Az élőholtak megjelenése sem segített sokat. Sokkal ijesztőbbek voltak a kelleténél. Az idéző túl messzire ment! Hogyan adhat ezek után békét a megzavart halottaknak? Igazából... persze. Gondolom nem is tervezte ezt rendbe hozni. De azért felelőtlen ilyet tenni. Állítólag ilyen helyzetben néhány halottnak megadatik, hogy bosszút állhasson.
Viszont amíg ez meg nem történt, mi nagy bajban voltunk. A szellem kiválasztottja tapasztaltnak tűnt, és küzdeni kezdett, de erre szerintem nem volt időnk.
- Hagyjuk a zombikat - mondtam, amikor már igazán belemelegedett a lövöldözésbe. - Nem hiszem, hogy utolérhetnek minket.
Sajnos még én is éreztem, hogy nincsen túlságosan vezéri kiállásom, de egy próbát megért. Minél hamarabb a hajóhoz kellett mennünk, nem halottakat harcolnunk.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Shadow Wolf Csüt. 26 Ápr. 2018, 19:30

Ben Wise

(Shadow Wolf)


Ben Wise (ET)

Shadow Wolf (ET)


Kaland:     A    két    Amerika     bűnei          

A vibrálás utáni történések, ezernyi kérdést vet fel bennem. Teljesen össze vagyok zavarodva és hiába tudom, hogy éppen mikor vagyunk, mégsem tudom felfogni ezt az egészet. Nem értem, hogy nekem mi közöm van ehhez az egészhez és egyáltalán és miért kerültem ide? Ráadásul arról sincs fogalmam, hogy a közelben lévő pár ember mégis kicsoda, de jobb híján csak őket tudom megkérdezni a dolgokról, mert talán ők tudják mi folyik itt. Eléggé magabiztosnak tűnnek, legalábbis jobban, mint én. Bár azt elcsípem, hogy az egyik egy SHIELD ügynök, bár már maga a SHIELD egy kellemetlen érzést vállt ki belőlem, de fogalmam sincs, hogy miért. Mintha egy természetes utálat lenne bennem a SHIELD-el kapcsolatban, pedig nem hiszem, hogy kiérdemelték ezt, hiszen nem is tudok róluk túl sokat, a szellemlovas dologról meg még annyit sem. Végtére is elhatározom, hogy megkérdezem, mégis mi a franc folyik itt.
- Látom maguk eléggé gyakorlottak az efféle anomáliák kezelésében, de nekem fogalmam sincs, hogy mihez kéne kezdenem.
Na persze érzek valami erős vonzást a lezuhant űrhajó felé, de ez lehet valami csapda vagy valami más idegen anyag hatására érzem ezt, mindenesetre a csapat hamar mozgásba lendül és, mint látom nem is ok nélkül, mert furcsa, csápos, emberszerű lények közelednek felénk. Követem is azokat akik a lezuhant űrhajó felé mennek és talán jobbak az esélyeim, ha a többiekkel maradok.felszerelés:

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)

Las Vegas - Page 3 LWyI4f3
Shadow Wolf
Shadow Wolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 51
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Oct. 14.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://www.youtube.com/watch?v=lX44CAz-JhU https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3620-shadow-wolf#70635 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Darren Cain Csüt. 26 Ápr. 2018, 19:51

Nagyjából egyszerre jövünk rá Constanine-nal, hogy mekkora is a problémánk. El kell mennünk a hajóhoz, ami tele van szörnyekkel. És a szellem szerint valakit kell megkeresnünk. Nem hiszem, hogy ilyen egyszerű lenne. Ha annak a valakinek van esélye túl élni, még odaérünk, akkor biztos nem valami mezei halandó. Nem tetszik ez az egész szituáció nekem. Közben még el is kezdem érezni a hívást, ami a hajó felől jön. Semmi jó nem sülhet ki ebből, de meg kell próbálnunk. És csak hogy még jobb helyzetben legyünk, az élőhalott szörnyek is megérkeznek. És nem túlzás a szörny szó. Nem tudom ki csinálta őket, de nem akarok vele találkozni. Gyorsan visszahívom a Lovast, mert itt bizony harc lesz. A fura lány azt mondja, hogy nem érnek minket utol, de én nem bízok ebben. Jobb félni, mint megijedni, ahogy mondják. Contstantine tanácsát egy bólintással megköszönöm, majd előhívom a motoromat. Talán, ha előre mennék, akkor gyorsan meg tudnám oldani a szituációt. Viszont nem velem beszélt a szellem, szóval nem hiszem, hogy meg tudnám találni ki volt az.
- Maradjanak együtt és a közelemben. Én megtisztítom az utat. Legalábbis megpróbálom. - mondom a többieknek és remélem egyik sem akar hősködni vagy elfutni. Ha egymás mellett maradnak, akkor legalább valamennyi esélyük van. Közben a motoromra pattan a szörnyek felé vetem magam és ahogy Constantine mondta a kardommal megpróbálom levágni a végtagjaikat, minél többet.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Aegis Csüt. 26 Ápr. 2018, 23:15

Ez a nap egyre jobb és jobb lesz. Zuhanó roncsok, ismeretlen erőtér, meggárgyult kronométer, és zombik csak hogy teljes legyen az élmény. Sajnos a helyzet is a vártnál gyorsabban vált kaotikussá. Még mindig a levegőben közelíti meg a csapatot. Darren mint lángoló csontváz elég feltűnő volt hogy magára vonja a figyelmét. Hallott már hasonlőkről amikor a SHIELD-nél dolgozott. Állítólag démonvadászok vagy mik. De ha démonvadászok vannak itt akkor megint sikerül valami mágikus agybajba csöppennie, amiknek eddigi tapasztalatai alapján, soha sincs jó vége. Talán nekik van valami fogalmuk arról, hogy mi a frászkarika folyik itt.
- Maguk tudják hogy mi folyik itt? – Teszi fel a millió doláros kérdést üdvözlés gyanánt. – Vagy legalább valami ötletük hogy merre keressük a megoldást? –
Közben ha beéri őket a zombi horda akkor a repursoraivel próbál légi támogatást nyújtani a többieknek.

//Elnézést a kimaradásért és a kritikán aluli posttér. //

_________________
Las Vegas - Page 3 Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Thorhalla Pént. 27 Ápr. 2018, 00:00

//Még mindig rémesen vagyok, így bocsánat, de csak kedden lesz új kör (megpróbálok holnap napközben írni, de nem garantálom.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Las Vegas - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Thorhalla Kedd 01 Május 2018, 00:02Kree Invázió 5 – Az idő ura 1 – Megszűnt idő

A két Amerika bűnei


Résztvevők: Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Aina Bennet, Shadow Wold / Ben Wise,


Augustus Graves , Ulysses Forge / Aegis és Darren CainKövetkező körváltás: 2017. május 5. (szombat)

”Egy idegen időben mi magunk is ellenségek lehetünk…”
- Felicia Paran, a Kártyák Mestere

Las Vegas - Page 3 00120

~ Igyekszem segíteni, amiben tudok és sajnálom, hogy nem tudok fizikailag megjelenni, hogy könnyebb legyen. A fizikai manifesztáció nem az erősségem sajnos ~ mondta a nő. ~
Constantine remekül emlékezett, ezeknek a dögöknek valóban a végtagját kellett lőni és nem pedig egyéb testrészüket. Aina valamilyen oknál fogva igyekezett magához ragadni a vezetést Constanine helyett, pedig a férfi volt, akinek ez úgymond hazai terep volt. Abban pedig tévedett, hogy figyelmen kívül hagyhatják őket, mert ezek nem valamilyen lassú zombik voltak, hanem legalább olyan gyorsak voltak, mint az emberek, ha nem gyorsabbak náluk. Ahogyan az ördögűző belelőtt az első lények végtagjaiba látható volt, hogy miért is azt kellett lőni. Azonnal hihetetlen mennyiségű vér spriccelt – igen spriccelt, mintha lett volna szívverése és vérnyomása – ki a kézsebből és a zombi össze is zuhant.
Mindezek után Darren és Aegis nem vártak túlságosan sokáig, hanem nehéztüzérségként mentek neki a közeledőknek. A közel két tucat zombinak esélye sem volt a Szellemlovas és a páncélos támadásainak, alig telt el tíz-tizenöt másodperc és az egész út vérben úszott, de legalább az élőholtak is teljes mértékben holtak voltak.
Ami a helyzetet illeti most volt lehetőség arra, hogy gyorsan felmérjék, hogy hol is vannak, hogyan juthatnak el a roncshoz. A lények keleti irányból jöttek, ahol egy több sávos – hat sáv – út volt, ennek a kanyarjában volt a társaság, így látták, hogy észak felé is ment mindez, illetve egy kisebb négysávos ment tovább nyugatra. Megannyi kisebb kétsávos utca is volt itt a közelben még és szerencsére egészen közel, talán hét-nyolcsaroknyi távolságra volt a Noé tőlük, ami a főúton is megközelíthető volt, vagy kisebb utcákon is. A főút azonban nem biztos, hogy túl biztonságos volt, mert a távolban Aegis további lényeket láthatott a levegőből.

//A térkép itt található. Elég nagy felbontású, így kinagyítva nézzétek.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Las Vegas - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Quentine Constantine Szer. 02 Május 2018, 10:02

A levegőben repülő páncélos is kapcsol, és az ügynökkel együtt elég szép vérontást rendeznek. A lövésem után egyértelművé válik, hogy valóban a végtagokat kell célozni, és lovasság ezt meg is teszi. Szusszanásnyi időhöz jutunk, hogy eldöntsük, mi legyen a tervünk.
-Visszautaztunk az időben, az ott a lezuhant Noé, ami tele van szörnyekkel, van benne egy személy, aki az egészért felel, ha megtaláljuk, hazajuthatunk - foglalom össze a páncélos fickónak a helyzetet, mert korábban úgy tűnik, hallótávolságon kívül volt.
Ha jól emlékszem, nem csak ilyen egyszerű zombik voltak a Noén, akikkel végezhettünk néhány végtag átlövésével. Voltak ott még csúnyaságok, de azoknak legtöbbször az volt a specialitásuk, hogy semmi nem ölte meg őket. Viszont elég nagydarabok is voltak. Ez most különösen fontos lehet, hogy megtervezzük az útvonalat, ahogy eljutunk a Noéig.
-Gyorsabbak, mint amilyennek elsőre tűnnek. És sokkal többen is lesznek még - válaszolom a nőnek, aki optimistán csak lefutná a szörnyeket.
-A főúton túlságosan szem előtt vagyunk, és kihasználhatják a túlerejüket. Én azt javaslom, menjünk egy utcával északabbra, kevesebb lesz a szörny, és a szűkebb helyen nem érvényesül a létszámbeli fölényük annyira. És siessünk!
Ha nincs ellenvetés, akkor elindulok a 95-ösről a Washington sugárútra, és azon aztán nyílegyenesen a Noé felé, mert a mellkasamban már érzem a húzó erőt. Remélem Cain ügynök is jónak tartja ezt az ötletet, ott a motrjával és a láncaival az egész utcát lefedheti, a páncélos fószer pedig könnyen lavírozhat a házak között, miközben fentről küldi az áldást. Mi többiek meg... Hát igyekszünk, ahogy tudunk.
~Talán épp kapóra jön, hogy nincs fizikai tested. Szellemként nem jelentenek rád veszélyt a szörnyek.~ Várok egy pár másodpercet, hogy Svannak is összeálljon a kép. ~Így gond nélkül berepülhetnél a Noéba, hogy megtaláld a személyt, akit keresünk, aztán elvezethetsz minket hozzá. Sok időt megspórolunk, ha nem kell azon a hatalmas űrhajón bolyonganunk, és azt is megtudjuk, hogy pontosan kit keresünk.~ Nem tudom, mennyire jó javaslat ez, a harcban sok minden mást gondolom nem tud tenni.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Las Vegas - Page 3 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Aina Szer. 02 Május 2018, 19:28

Nem... Ennek nagyon nem így kellett volna történnie. Valaki megszentségtelenítette a halottakat, mi meg csak rontottunk a helyzeten... A démon és az újonnan felbukkanó repülő szuperkatona tettek róla, hogy semmi ne maradjon egyben. Órákig tartott volna mindent rendbe hozni. Oké, talán nem volt más választásunk, mert tényleg gyorsabbak voltak, mint először hittem, de ez akkor is szörnyű volt. Nem is értettem, hogy hogy bírja ezt mindenki. Vagy csak mindenki ennyire jól tettette?
Azért persze igyekeztem nem elveszteni a fejem. Láttam már zombit korábban is (bár az nem voltak ilyen durván átalakítva), és sejteni lehetett, hogy a nagy részük még hátra van. A tervezésben sajnos nem voltam valami hasznos, a szellemes ember viszont tényleg tájékozottnak tűnt. Így inkább a halottak lelkeire koncentráltam, és megpróbáltam az egyik zombival felvenni a kapcsolatot. Igaz, rájuk fért volna már egy kis pihenés, de amíg nem tudtuk, hogy ki és hogyan szabadította el őket, addig nem adhattam meg nekik a békét.
Amint a társaság továbbindult, én is velük tartottam, és egy gyors ima után hátrahagytam a lekaszabolt zombikat. Egy normális temetés jobb lett volna, bár ha igaz volt ez az egész időutazó történet, akkor mégsem volt olyan fontos. A múltat úgysem írhattuk át. Azt hiszem...
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Darren Cain Pént. 04 Május 2018, 17:24

Szerencsére ezeknek a zombiknak a legerősebb fegyverük az ocsmányságuk volt, így a páncélossal együtt gyorsan el tudtuk intézni őket. Úgy tűnik ketten elég jó tüzérség vagyunk. Pár másodperc múlva már egy vértócsa közepén álltunk, körülöttünk szétszabdalt valaha emberi holttestek. Nem volt egy szép látvány az biztos, de mindenki biztonságban volt. És az a legfontosabb. Ahogy a holttesteket néztem valami megfordult a fejemben. Ha ennyire képesek voltak eltorzítani ezeket, akkor semmi sem állítja meg őket, hogy többet egymásba forrasszanak. Szóval valószínűleg ezek tényleg csak a gyalogság volt és a nehéztüzérség még hátra van. Constantine javaslatára bólintok és el is indulok arra, amerre mondta. Ha valaki elém akarnak jönni, azt hátra küldöm. Ha sietünk, akkor csak előttünk lehetnek a zombik és így én, mint a legszívósabb tag tudom őket fogadni. A láncaimmal könnyedén lefedem a szűk utca teljes szélességét, így még további védelmet biztosítva. Szerencsére a csapat többsége belátta, hogy mi vagyunk a legjobb esélyei. így nem voltak olyan kis madarak akik elszállingóztak volna. A motorommal megpróbálok gyors séta tempót felvenni, hogy sarkaljam a többieket. Természetesen, ha nagyon lemaradnának, akkor inkább lassítok. Közben nagyon figyelek, minden kis mozdulat mögött zombikat sejtek. Menjünk csak biztosra.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 3 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
» Vegas
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.