Las Vegas

5 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Thorhalla Pént. 25 Május 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 1 – Megszűnt idő

A két Amerika bűnei


Résztvevők: Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Aina Bennet, Shadow Wold / Ben Wise,


Augustus Graves , Ulysses Forge / Aegis és Darren CainKövetkező körváltás: 2018. május 29. (kedd)

”Ha a múlt megváltozik… beláthatatlan következményei lehetnek”
- Felicia Paran, a Kártyák Mestere

Las Vegas - Page 5 00120

Constantine továbbra is magyarázta a dolgokat, így már mindenki tapasztalhatta, hogy a feladatuk még nehezebb lett, mert jó pár személyt is ki kell menteniük majd innen, többek közt a velük levő éppen nem látható férfit is.
- Én nem értek a modern vívmányokhoz – szabadkozott a nő.
Emiatt Aina-nak kellett odamennie, hang alapon is hívhatta, de a holografikus terminálon is játszi könnyedséggel egy gomb lenyomásával képes volt hívni a szerelvényt. Alig telt el pár pillanat a távolból fémes hang hallatszott, ahogyan a sínen közeledett valami, végül egy a New Yorki metrókra igencsak emlékeztető egy kocsis szerelvény érkezett be a társaságtól pár méternyire levő sínre. A megállás után ki is nyitotta az ajtaját és el lehetett kezdeni a beszállást. Odabent egy hasonló működő terminál is látszott, mint ami itt volt.
A beszállás pedig kezdett roppant sürgető lenni, mert több helyen feltűntek a zombik, hogy beértek a csarnokba, ahol a társaság volt, de szerencsére nem vágták még el az itt levőket attól, hogy a szerelvényhez érjenek…

//Nem lett hosszú, mert csak ketten írtak…//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Las Vegas - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 25 Május 2018, 20:17

A videóról Augustus is csak az egykori polgármestert ismerte fel. Viszonylag egész jól átlátta, hogy körülbelül mit is néz. Ők egy mentőhajón vannak amit Galaktus támadása előtt lőttek ki, hogy páran megmeneküljenek a bolygó pusztulásától. Ezzel talán kezdhet még valamit. Ha ő nem is Jon az öccse talán majd igen. Viszont ez csak a jövő. Ha egyáltalán megéli mert nagyon úgy tűnik, hogy a dolgok kezdenek egyre rosszabbra fordulni. Ő kezdd pánikba esni ahogy látja, hogy az eddigi hősök vesztik el az erejüket, de a kis hölgy észnél marad és hívja a vonatot. Mikor az megérkezik, Augustus is akkor nyeri vissza a nyugalmát egy kicsit. Természetesen csak a hölgyek után, de ú is felszáll és ha más nem akkor ő odaáll az irányítópult mögé. Vagy az után, hogy mindenki felszállt vagy az után, hogy az élőholtak már veszélyes közelségbe értek, de elindítja a vonatot. Ha később kérdőre vonják majd, azt mondja, hogy a többiekre gondolt, pedig valójában a saját biztonságát tartja elsődlegesnek. Mégiscsak ő itt a közismert Augustus Graves autókereskedő.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Quentine Constantine Hétf. 28 Május 2018, 13:15

Szerencsére legalább egy van az emberek közt, akinek van annyi lélekjelenléte, hogy hívja a vonatot. Szép munka, már itt is van mindjárt, így még lesz elég időnk meglépni a zombik elől, csak azt nem tudom, hogy utána mi lesz. Fogalmam sincs, hogy ilyenkor a hajónak melyik pontján voltunk, és még ha meg is találjuk magunkat, még akkor is ki kell vinni innen a város határáig valahogy az egész társaságot. Amíg a protokoll tart, ez nem lesz könnyen kivitelezhető.
Na jó, egyszerre egy probléma. Itt a vonat, felszállunk rá, és elmegyünk a hídra, ott aztán megtudjuk végre, hogy ki okozta az egész galibát, mitől utaztunk az időben. Talán pont azért, hogy minket kivigyenek a roncsokból, mielőtt megjön az atom? Ez lehetséges lenne? Ki jöhetett vissza, aki szerint ennyire fontos az a pár személy? Oké, Ko-Rel elég nagy kutya, de ez azért még miatta is nagy felhajtás lenne, nem?
-Gyerünk, fel a vonatra, mindenki!
Azt nem tudom, hogy a többiek mennyire vannak a helyzet magaslatán, de az biztos, hogy nem várjuk meg, míg mindenki feldolgozza magában a képességei elvesztését. Az egyik pasas, aki amúgy eléggé civilnek tűnik, most magához ragadja a lehetőséget, hogy tegyen valamit, és elfoglalja a terminált. Egészen őszitnén szólva a saját testi péségem egy kicsit jobban izgat, mint bármi másé, úgyhogy ha úgy érzem, túl közel kerülhetek a zombikhoz, nem várok az összes felszállással tökölő utasra. Ebben az esetben tehát rászólok Svanra, hogy továbbítsa az üzenetemet.
-Indítsátok el, különben mind itt maradunk!

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Las Vegas - Page 5 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Darren Cain Hétf. 28 Május 2018, 19:30

A többiek találnak egy videót, amit aztán le is játszanak. Úgy tűnik ez egy mentőhajó volt, ami visszagondolva logikus a nevéből. Csak a polgár mestert ismerem fel, de őt valószínűleg a többiek is. Nem sok időm van elmélkedni, mert közben megszólal a riasztó. Ez a kisebb probléma. A riasztót kísérő vörös fény viszont valahogy képes visszaszorítani a Lovast. A hirtelen és akaratlab váltastól valamint az abszolút megdöbbenéstől jó pár pillanatig nem is reagálok semmire. Nem tudom, hogy ezt hogy érték el, de örülök, hogy erre a technológiára atomot fogbak dobni. Minden ami képes Mephisto akaratát maga alá gyűrni egyszerűen túl veszélyes. Miután észbe kapok a rengeteg zombi már a nyakunkban van, a csapat fele pedig a frissen érkezett űrmetrón. Én se várakozok tovább és el kezdek rohanni a metró fele. Közben megpróbálom a előhívni a varázserőmet, egy hosszú igévél. Talán még pont van elég időm, hogy a körülöttem állókat kirázva a sokkos állapotból indulásra sarkaljam, hogy ők is felszálljanak a vonatra. Ha most nem reagálnak nincs sok esélyük megmeneküli.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Aina Hétf. 28 Május 2018, 20:09

Valamiért azt hittem, hogy egy űrhajóban mindenfelé komplikált gépeknek kell lenniük, de szerencsére ez egyáltalán nem ez volt a helyzet.  Persze utólag átgondolva semmi alapja nem volt az egésznek, ha civileket szállít a hajó, akkor tényleg nem lett volna praktikus olyanra építeni, hogy mérnöki diploma nélkül kezelhetetlen legyen. A hívás nem okozott gondot, és a vonat hamarosan meg is érkezett, mi meg elkezdtünk beszállni.
Az öltönyös férfinek, aki korábban a zsebkendőt adta, ismét sikerült lenyűgöznie. Egy zombihorda üldözött minket, de még ilyenkor is figyelt arra, hogy előbb szálljak fel, mint ő. Tényleg nagyon alábecsültem az elején... Néha pont azok nem kapnak erőt, akik a leginkább megérdemelnék.
Mondjuk pillanatnyilag éppen senkinek sem volt semmi különleges ereje. Még nem volt alkalmam megnézni, hogy hatott-e rám a vörös fény. Tudtommal egy láthatatlan szellem sem volt már a közelben, hogy megfigyeljem... De akár láttam volna, akár nem, rajtunk éppen egyik sem segíthetett.
Ezúttal nem kellett nekem kezelnem a vonatot, bár ha ugyan úgy működött, mint a hívó rendszere, nem hiszem, hogy gond lett volna. Így viszont volt időm figyelni a beszállókat követő zombikat. Csak remélni tudtam, hogy egy sem jut be közénk. Ököllel nem mentünk volna sokra ellenük...
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Shadow Wolf Hétf. 28 Május 2018, 21:40

Ben Wise

(Shadow Wolf)


Ben Wise (ET)

Shadow Wolf (ET)


Kaland:     A    két    Amerika     bűnei          

Az események hirtelen felgyorsulnak, de valahogy engem mégis jobban lekötnek a hajó berendezései. Egy űrhajót sokkal bonyolultabbnak képzeltem, de ezt is csak emberek építették. Bár látom nem spóroltak az erőforrásokkal és nem a jó öreg UTP kábeleket vezették körbe a hajón. Talán optikai kábellel vannak összekötve a dolgok, de így hirtelen lehetetlen megállapítani, hiszen nem is látszódnak mindenhol a kábelek, ráadásul bármilyen más kábel is lehet. Ha látnám a végét, akkor egyértelműen el tudnám dönteni. Míg az elektronikai részét próbálom elméletben tanulmányozni a hajónak, a többiek aktiválnak egy érdekes szerkentyűt. Igyekszem is közelebb kerülni, hogy megnézzem és igencsak érdekesnek találom a dolgot, mert egy átlagos amerikai cégnél nem igazán találhatók efféle gépek, de már hallottam ilyesmi fajta számítógépekről. Tulajdonképpen gép és gép között nincs sok különbség, na persze ez alól kivételek a kvantum-számítógépek, na azok aztán csúcs kis szerkezetek és bonyolultak is. Ám hirtelen elszáll minden és vészjelzést ad le a hajó. Mindeközben én egészen furcsán érzem magam, kicsit szabadabban, de ugyanakkor gyengébbnek is. Shadow Wolf eltűnt belőlem vagy legalábbis valami történt vele.
- Ha közelebb engednek, akkor talán tudok valamit kezdeni a terminállal.
Ha a többiek beleegyeznek a dologba, akkor neki is látok, de persze, ha megérkezik közben a szállító eszközünk, akkor én sem időznék sokkal tovább, mint amennyire muszáj.


felszerelés:

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)

Las Vegas - Page 5 LWyI4f3
Shadow Wolf
Shadow Wolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 51
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Oct. 14.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://www.youtube.com/watch?v=lX44CAz-JhU https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3620-shadow-wolf#70635 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Thorhalla Kedd 29 Május 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 1 – Megszűnt idő

A két Amerika bűnei


Résztvevők: Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Aina Bennet, Shadow Wold / Ben Wise,


Augustus Graves , Ulysses Forge / Aegis és Darren CainKövetkező körváltás: 2018. június 2. (szombat)

A vonat nagy sebességgel jött, így Bennek sajnos csak pár pillanatnyi ideje volt arra, hogy ránézzen a terminálra. Leginkább szabvány régi AIM-nak tűnt a dolog, ami részben skrull technológiából áll. Ma már lehetett tudni és az MI is mondta. A vonat pedig meg is érkezett.
Szerencsésen mindenki feltudott szállni a vonatra azelőtt, hogy az élőhalottak odaértek volna hozzájuk. Darren miközben mágiát próbált használni szomorúan tapasztalhatta, hogy azt sem tud, a protokoll, ami életbe lépett azt is blokkolta. Odabent a terminál ugyanolyan könnyedén irányítható és kezelhető volt, mint a kinti, így játszi könnyedséggel lehetett felszállni rá. Ez a vonat csak két végpont között közlekedett, ami az volt, ahol felszálltak, ezt elsősegély központnak írta, a másik a híd, így nem nagyon lehetett elrontani a vezérlést.
Az ajtók záródása után Cerbera 1.0 megkért mindenkit, hogy foglaljanak helyet a biztonságuk miatt, mert gyorsan gyorsul a vonat. Valóan, ha valaki nem ült le, az igencsak csúnyán elesett és megütötte magát.
- A hídra való megérkezésig az idő 2 perc 48 másodperc – mondta az MI.
Ezen rövid idő alatt a társaság tudott beszélgetni, vagy éppen kifújni magát, a letelt idő előtt a vonat lassítani kezdett, majd nem sokkal a híd előtt megállt. Itt nem voltak éppen olyan nekromorfok és út közben sem látszottak különösebben, talán egy-egy darab téblábolt csak. A megérkezési hely egy kisebb csarnok volt, előre felé menet volt elérhető a hajó hídja és a hívás is arról jött. odafelé menet egy oldalra menő folyosó is látszott, amin több eszméletlen személy is feküdt. A többség felismerhető volt, itt volt az X-men volt igazgatóhelyettese Tyler Jakson, aki azóta börtönben ül tizenkét rendbeli gyilkosságért. Itt volt Jonathan Miller, a Bosszú Angyalok vezetője és a SHIELD ezredese. Constantine fiatalabb énje, Ko-Rel, a kree Nova, aki úgyszintén a BA tagja. Egy fiatal férfi Tobias Boon, bár esélyes, hogy ő Constantine-n kívül nem ismerős senkinek sem és egy maszkos alak.
Svan valószínűleg nem túl meglepő módon a legnagyobb aggodalmát Miller irányába mutatta ki.
- Nincs valami módja annak, hogy le lehessen kapcsolni azt, mi a képességek használatát akadályozza? – kérdezte. – Anélkül nem tudom, hogy miként jutunk le velük a hajóról…

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Las Vegas - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 01 Jún. 2018, 16:01

Bár a káosz elég nagy volt, de úgy tűnt, hogy mindenkiben volt annyi lélekjelenlét, hogy felszálljon az érkező járműre. Augustus-nak így szerencsére nem kellett senkit otthagynia. Az PR szempontból nem nézett volna ki túl jól. Meg természetesen szomorú is lett volna. A kapott utasításnak természetesen ő eleget tesz. El tudja képzelni, hogy akár egy japán gyorsvasút sebességét is elérheti ez a szerkezet. Mikor már elindultak akkor nyugodtan fellélegzik. Ezt is megúszta. Már csak valahogy az atomot kéne és haza jutnia. Megérkezve a szükséges helyre némi séta után ájultakat találtak akikről mint kiderült, ők azért voltak ott, hogy őket megmentsék.
~Erre igazán találhattak volna alkalmasabb személyt is nálam. Feláldozhatóbbat biztosan. Remélem az a Miller legalább megpróbálja meghálálni, hogy segítettem megmenteni.~
A szellemnő szavaira ha más nem akkor ő válaszolt.
-Nanobotokról volt szó ha jól értettem. Ezek olyan kicsi szemmel nem látható gépek amelyek ha jól sejtem a testünkbe kerültek és az AIM technológiája segítségével blokkolták a különböző képességeket. Nem értek hozzá, de ha esetleg valami biztonsági szobába is kerülnénk ezeknek a kikapcsolásához úgy vélem olyan hozzáférés volna szükséges mellyel nem rendelkezünk. Ezen kívül megemlíteném, hogy a hely továbbra is hemzseg az élőholtaktól és hamarosan atomot dobnak ránk. Szóval valahogy el is kéne innen tűnnünk.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Darren Cain Pént. 01 Jún. 2018, 20:24

Szerencsére mindenki felért a hajóra, bár nem nekem hála. Akár mi is történt, valami nagyon durva cucc lehetett, mert a mágiámat is lekapcsolta. Ennek nem kéne így működnie, még soha sem találkoztam még csak hasonló technológiával sem. Oké, egyszer, de azt a Hydra csinálta és csak mutánsokra hatott. Nem tudom, hogy a velünk lévő lény képességei megvannak-e még. Nem mintha az én képességem nagy segítség lenne ebben a helyzetben. Úgy tűnik innen a SHIELD képzésre hagyatkozok. Bekapcsoljuk magunkat az úthoz és a gép jelzi, hogy alig 3 perc alatt ott vagyunk. Ezt az időt azzal töltöm, hogy megpróbálom újra előhívni a Szellemlovast. Vagy legalább érezni, hogy még ott van. Csak nem hagyja Mephisto, hogy egy ilyen kis gagyi halandó cég ennyire megalázza. Ugye?
A hídon hamarosan megtaláljuk a kiütött csapatot, akikből párat még fel is ismerek. Az egyik egy többszörös gyilkos! Lovas? Hogy érzed? Nem kéne megbüntetni? Ha eddig nem sikerült előhívni, akkor valószínűleg most sem fog, de nem adom fel. Közben a többiek haladni akarnak a küldetéssel, ami talán a jobb ötlet. Svan kérdésére a páncélosra nézek, hátha ő tud valamit csinálni. Ha nem, akkor gyorsan szétnézek, hogy találok-e valahol másik gyors vasutat. Kétlem, hogy ez lenne az egyetlen út a hídról. Közben azért még a többiek felé fordulok.
- Nem kelthetnénk fel őket? Ha Constantine-t nem is, de a többieket. Nem igazán változtatnánk meg a jövőt vele

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Aina Pént. 01 Jún. 2018, 20:30

Amikor végre elindultunk, újra fellélegeztem. Bekötöttem az övet, és nagyjából az egész út alatt csak néztem ki a fejemből. Időnként elhaladtunk egy-két eltévedt lény mellett, de azok már nem jelentettek ránk veszélyt. Hosszú idő után ez volt az első nyugalmas pillanat...
Ennek hamar vége szakadt, amikor megérkeztünk a csarnokba. A földön sok neves (és pár ismeretlen) hős hevert, egyelőre nem tudtam, hogy mi történhetett velük. A megszállottunk a képességei visszaszerzéséről akart gondoskodni, hogy mindenkit kimentsen, de ebben nem tudtam segíteni. Még azt sem tudtam biztosra megállapítani, hogy engem érintettek-e egyáltalán ezek a nanobotok (valószínűleg igen), akkor meg hogyan állíthattam volna őket le? Ilyen esetekben kellene nekünk egy Magneto, vagy valami hasonló csapattárs. De tudtommal ilyen nem volt, így vártam, hogy valaki értelmes ötlettel álljon elő. Ha más nem, akár el is kezdhettük egyszerűen kivonszolni az eszméletlen hősöket...
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 02 Jún. 2018, 00:00

//A jó fél társaság nem írt, így szerdán lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Las Vegas - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Quentine Constantine Hétf. 04 Jún. 2018, 15:47

Szerencsére nem kell enkit hátrahagyni, így nincs sértődés, gyász, és időhúzás sem. A vonaton van egy percünk kifújni magunkat, persze nekem nincs szükségem rá fizikai test híján. Bár Svan most úgysem tudja használni a karpereceket, azért még jobb, hogy van teste, különben a lelke nem lenne biztonságban.
Mire megérkezik a vonat, már kicsiti összeszedettebbek vagyunk, és hamar megtaláljuk a hídhoz vezető utat, na meg a csapatot, aminek én is tagja voltam. Elég hülye érzés látni, ahogy ott fekszem a földön, de persze az is hülye érzés, hogy a testemben egy asgardi szellem van, én meg itt lebegek. A többiek látványa is felkavar sok emléket, de koncentrálnom kell a jelenre, nem hagyhatom, hogy az érzéseim megzavarjanak.
Kezdetben csak a fejemet ingatom Svan feltevésére, a protokollt nem lehet kikpacsolni, legalálbbis mi nem jöttünk rá, hogyan kéne. Aztán az egyik fickó nanobotokról kezd beszélni, és beugrik egy lehetőség, amire még nem gondoltam korábban. Akkoriban nem volt szakértelmünk hozzá, de most itt van egy szuperpáncélos férfi. Remélem a páncélhoz valami diploma is jár.
-Egy elektromágneses impulzussal ki lehetne sütni a nanobotokat, ha esetleg van valakinek ilyenje, vagy képes ilyet rögtönözni. Abban a szuperpáncélban tuti meg vannak hozzá a kellő alkatrészek, csak értenie kéne hozzá valakinek - vetem fel, és majd Svan tolmácsolja a szavaimat.
Cain ügynök szavaira megpróbálok visszaemlékezni arra, hogyan is történtek annak idején az események, de nem rémlik, hogy bármelyikünknek is lettek volna emlékei a kijutásról.
-Nem kelhetünk fel. Amúgy sem hiszem, hogy menne, de a múltban nem így volt, és a legkisebb változtatás is beláthatatlan következménnyel járhat. Ha sikerül lezárni a nanobotokat, akkor már úgysem lesz nehéz kijutni. Svan képes lesz teleportálni, vagy egyszerűen kirepülni velük innen nagyon gyorsan.
Nem tudom, hogy előbb kéne-e EMI-t hegeszteni, vagy a hídra menni, de talán onnan már nem jövünk vissza. Ebben az esetben nem kéne hátrahagyni magunkat. Ha a páncélos fazon akcióba lendül, akkor talán nincs minden veszve.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Las Vegas - Page 5 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Shadow Wolf Kedd 05 Jún. 2018, 20:55

Ben Wise

(Shadow Wolf)


Ben Wise (ET)

Shadow Wolf (ET)


Kaland:     A    két    Amerika     bűnei          

A vonat elég hamar ideért, így egyszerre örülök is neki és sajnálom is, ugyanis csak egy pillantást tudtam vetni a terminálra, aminek a rendszere elég ismerős számomra, viszont másrészről legalább nem fognak elkapni azok a mutáns izék. Gyorsan felugrottam én is a vonatra, bár utolsó ként, de még éppen le tudtam ülni egy szabad helyre, mielőtt őrületes sebességgel kezdtünk volna száguldani a végpont felé. Most a hajó hídjában lehetünk, ha jól tippelem és a földön mindenféle fontos figurának tűnő ember feküdt, valószínűleg elájultak, de lehet, hogy valaki már halott közöttük. Mindeközben a többiek a nanobotokról és elektromágneses impulzusról kezdenek el beszélni.
- Valóban. Szerintem meg tudom csinálni. A páncélban van egy energiacella vagy valami kis tároló egység, ami nagy mennyiségű energiát tárol, ugye? Nos, lényegében egy ilyesmire lenne szükségem és gyorsan meg is lehetne valósítani ezt az egészet.
Nem olyan bonyolult ez a művelet, csak azt kellene elérnem, hogy az összes energia néhány nanoszekundum alatt szabaduljon fel. Persze ezt az egészet sok módon lehetne kombinálni és sokk mindentől is függ, de úgy hiszem, hogy a páncél energiatartálya bőven elegendőnek kell lennie, ehhez a művelethez.


felszerelés:

_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)

Las Vegas - Page 5 LWyI4f3
Shadow Wolf
Shadow Wolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 51
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Oct. 14.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://www.youtube.com/watch?v=lX44CAz-JhU https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3620-shadow-wolf#70635 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Thorhalla Szer. 06 Jún. 2018, 00:01Kree Invázió 5 – Az idő ura 1 – Megszűnt idő

A két Amerika bűnei


Résztvevők: Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Aina Bennet, Shadow Wold / Ben Wise,


Augustus Graves , Ulysses Forge / Aegis és Darren CainKövetkező körváltás: 2018. június 10. (vasárnap)


Constantine elmondta a lehetőségeket, hogy nem lehet felkelteni az eszméletleneket, mert akkor átírnák a múltat, aminek beláthatatlan következményei lehetnek. Azonban szerencsére volt ötlete arra, hogy a nanobotokat miként lehetne megsemmisíteni, EM-el, ezt pedig a csapatból valószínűleg Ben és Aegis tudnák megcsinálni, hiszen nekik vannak ehhez hasonló szakértelmük. Ben pedig szavakkal meg is erősítette mindezt pillanatokon belül.
Mivel itt most valószínűleg senki sem tud semmit tenni, így a csapat továbbindulhat a hídra. Csak vissza kellett menni a rövidfolyosón, majd jobbra fordulni, átvágni egy újabb rövid folyosón és azok után már a hídon is találták magukat.
Las Vegas - Page 5 4qDqhq2
Itt meglehetősen jó állapotban volt minden, annak ellenére, hogy ez a rész csapódott be a földbe. Odakint látszott a lángoló város egy része, nekromorfok mászkáltak kint, ugyan a híd „üvege”, vagy ki tudja milyen anyagból készült az az áttetsző rész betört pár helyen és a többin is be volt repedve, de azért ki lehetett látni. Akik értettek az elektronikához, főleg Ben és Aegis láthatták, hogy itt a hídon voltak olyan dolgok, amikkel rögtönzött gyengébb, rövid távú EM löketet lehet generálni.
És szerencsére könnyű volt megtalálni azt is, hogy mi volt az, ami hívja őket. A padlóban egy kisebb kráter volt, abban pedig egy fiatal páncélos fiú feküdt, a sisakja mellette a földön. Még a páncélzata is olyan volt, hogy túlságosan modern, ahogyan az anyaga is, senki sem látott még effélét. Ha valaki megy és ellenőrzi, akkor a kamasz fiú életben volt. Mindenki érezte, hogy ő volt a hívás forrása, határozottan innen érkezett minden, ő zuhant le az égből.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Las Vegas - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Quentine Constantine Szomb. 09 Jún. 2018, 15:25

Az elektromágneses kisüléses ötletem nem talált süket fülekre, az egyik fickó megerősíti, hogy tud ilyet csinálni a páncélból, mondjuk nyilván szerszámok kellenek hozzá, meg egy kis idő, de talán ennyi még belefér. A híd felé veszi a csapat az irányt, én pedig csak lebegek mellettük, a többség számára nyilván láthatatlanul. A hídon végre megtaláljuk, hogy mi hívott minket ide, pontosabban, hogy kicsoda hívott. Egy fiatal srácnak tűnik, ránézésre húsz körül lehet, és ha minden igaz, ő okozta az egész galibát, legalábbis Svan azt hiszem, így fogalmazott. Túl sok időnk nincs a helyzet analizálására, mert odakint a nekromorfok kezdenek elkóborolni, ami azt is jelenti, hogy hamarosan jön az atom.
-Ha meg tudod csinálni az EMI-t, akkor láss hozzá - mondom a fickónak, aki az előbb önként jelentkezett, és megvárom, míg Svan tolmácsolja a szavaimat. - Nem kell mesterműnek lennie, csak működjön legalább egyszer.
Ezután a srácra kéne figyelni, egész pontosan a megmentésére.
-Svan, azt mondtad, hogy ezt a srácot kell megmenteni. Ha jól emlékszem, úgy fogalmaztál: el kell zárnunk, amíg nincs meg a többi verziója, hogy ne okozzon több torzulást az időben. Arról van ötleted, hogy hova zárjuk el? Ha megvan az EMI, akkor a protokoll véget ér, és ki tudod majd vinni a többieket, de azt is ki kell találnunk, hogy mi hová menjünk, és hová vigyük őt. Arról amúgy van ötleted, hogy hogyan módosította az idővonalat? A cucca alapján a jövőből jött, de nem egy páran már vannak itt onnan, mégsem omlott össze a világunk.
Szükség esetén majd gondolom felkapja valaki, és visszük magunkkal a fiút, vagy őt is elteleportáljuk, de igazából ehhez nekem sok közöm nincs. Fizikai test nélkül nem tudok vizsgálódni, és a képességemet sem tudom használni, hogy megtudjam, hogyan került ide a fiú, mert ha átvenném a testem felett ismét az uralmat, akkor a monolit ismét megpróbálná elemészteni Svant, szóval egyelőre ezt jegeljük. Ha már egyszer kijutottunk innen, akkor megpróbálhatom megnézni a múltját.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Las Vegas - Page 5 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Aina Szomb. 09 Jún. 2018, 17:14

Nem nagyon tudtam hozzászólni a beszélgetéshez... Felmerült, hogy ki lehetne sütni a nanobotokat, hogy Svanhild kiteleportáljon minket. Az egyik civil meg is erősítette, hogy meg tudná oldani, aztán sokatmondóan hallgattunk. Végül mindannyian folytattuk az utat a a hídra, ahol... sok minden volt.
Először is persze ott voltak a hatalmas ablakok, amiken keresztül jól lehetett látni, hogy a város meglehetősen rossz állapotban volt. Mindenfelé torz zombik mászkáltak, és az épületek többsége lángolt. Bár ha minden igaz, még annak is örülhettünk, hogy egyben volt egyáltalán, és nem bombázták le.
Aztán ott volt az eszméletlen srác is a futurisztikus páncéljában. A krátert elnézve jó nagyot eshetett, főleg ha előtte a plafont is átszakította... Gondolom őt akár fel is ébreszthettük volna, de ezt nem akartam megkísérelni, amíg meg nem beszéltük. Nem lett volna szerencsés véletlenül rászabadítani a világra valami űrkalózt a jövőből. Meg ha amúgy is teleportálni terveztünk, akkor nem kellett magánál lennie az úton.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Thorhalla Vas. 10 Jún. 2018, 00:00

//Érthető okokból csütörtökön lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Las Vegas - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 13 Jún. 2018, 19:37

A családi védőszellem, aki jelenleg megszállta az egyiküket, ebbe mégy belegondolni is zavaros, közölte, hogy talán egy erőteljes elektromos impulzussal ki tudnák ütni a nanobotokat. Augustus húzta a száját, de az egyik fiatal fiú kijelentette, hogy ő tud ilyet csinálni maga is meglepődött. Ezek szerint ez az ötlet még működhet is. Közben tovább haladtak a hajóban és elérték a hidat ami egész jó állapotban volt. Az ablakon kinézve megállapíthatták, hogy még mindig ott és akkor vannak mint eddig, ami Augustus-t nem nyugtatta meg szóval nem is nézett alaposabban ki. Viszont még valamit vagyis valakit találtak itt. Egy fiatal fiút egy kráterben és Augustus érezte, hogy ő miatta kellett idejönnie. Ez sem volt egy nagyon vidám felfedezés számára. Egy ismeretlen fiú miatt keveredett ide, aki talán nem is a földről érkezett. Most mit kéne vele csinálni? Ő a közelébe biztos nem fog menni.
-Meg kéne nézni, hogy él-e nem?
Néz a shield ügynökre és a szellemnőre. Ő csak egy sima civil.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Darren Cain Szer. 13 Jún. 2018, 20:21

Amit Constantine mond logikusnak hangzik. Mondjuk szerintem ki tudnám törölni az emlékeiket. Nem most, persze, hanem miután az EMI ötletet megvalósítjuk. Bár azt meg nem tudjuk itt, szóval visszakéne jönni. Mindezzel nem kerültünk közelebb a célunkhoz, szóval inkább elvetem az ötletet. Szerencsére az EMI működhet és meg is tudjuk csinálni, legalábbis a technológiában jártasabbak ezt mondják. Én meg hiszek nekik és hagyom őket ezzel foglalkozni. Itt a hídon biztos megvan hozzá a megfelelő technológiák. Mielőtt megvizsgálnám a célpontunkat, gyorsan kinézek az ablakon, hogy lássam mi a szituáció kint és nem látok semmi bíztatót. Mindenhol a fura zombi dolgok mászkáltak. Remélem nem vesznek minket észre. Talán az üvegszerű anyag kibírja majd őket amíg vissza nem térnek a képességeim. Miután felmértem a helyzetet, a kiütött fiúhoz lépek. Úgy tűnik életben van, ami szerencsés. Hátha tud majd válaszolni a kérdésekre. Megpróbálom felkelteni, kivéve, ha Svan szól, hogy ne tegyem. Ha nem sikerül, akkor felkapom a vállamra és a technikusokhoz fordulok, várva a megváltást a nanobotoktól.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 14 Jún. 2018, 08:07

//Bocsánat, most miattam nem lesz kör, mert elaludtam és továbba is pont a két műszaki nem írt és a kövi 2-3 körben nem is lesz Giodibi... hétfőn lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Las Vegas - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 18 Jún. 2018, 00:00Kree Invázió 5 – Az idő ura 1 – Megszűnt idő

A két Amerika bűnei


Résztvevők: Svanhild Ragnardottir, Quentine Constantine, Aina Bennet, Shadow Wold / Ben Wise,


Augustus Graves , Ulysses Forge / Aegis és Darren CainKövetkező körváltás: 2018. június 22. (péntek)


Contantine próbálta Svan-on keresztül sürgetni a fiút, vagy Aegist, akik képesek lehetnek arra, hogy EMP-t csináljanak, azonban egyikük sem mozdult. Ekkor a hátuk mögött, azaz a kinti előcsarnokban egy árny tűnt fel. Néhány pillanatra mindenki egy furcsa páncélos alak volt az, Constantine felismerhette, hogy az egyik segítőjük volt. Amint az alak is észrevette őket azonnal arra a folyosóra rohant, ahol az ájultak voltak. Ha valaki követte, akkor mire odaért az eszméletlenek és a páncélos is eltűnt.
Nagyjából ekkor a távolban egy villanás történt, ami remekül látszott a hídról. Ekkor hirtelen minden lelassult, mindenki körül, a mozdulataik is lassabbak lettek, ahogyan körülöttük minden más is. A fiatal páncélos fiúból lilás fény kezdett áradni, ennek a tempója nagyjából normális volt, de minden más lassú, és körbeölelt mindenkit a fény. Ekkor lehetett hallani a robbanást is odakintről, és hirtelen felgyorsult minden. Elsőre az atomrobbanás okozta EMP találta telibe a hajót, mindenkinek az összes elektromos holmiját tönkretette – Constit kivéve – még Aegis páncélja sem úszta meg. Azonban a nanobotoknak is annyi lett, Svan ruhája újra felizzott, Aina harmadik szeme újra látott, Darren visszakapta Szellemlovas mivoltát és Shadow Wolf is újra elérhető lett Ben számára. Pillanatokkal később érezni lehetett a robbanás szelét és a forróságot és már látszott a hófehér mindent elemésztő beteges fénye is az atombombának. A fehér és a lilás fény pedig mindent körbeölelt. Néhány pillanatra minden megváltozott körülöttük, újra ott voltak az utcán a múltban, majd néhány pillanattal később a kráternél a saját jelenükben, ahol már látszott a fiú is az egész mélyén, a sok emberrel. Végül néhány másodpercük volt csak mielőtt újra változni kezdett minden, végül egy újabb váltás egy elmosódás után…
A következő pillanatban egy síkság kellős közepén találták magukat az ájult fiúval együtt, ahol már az X-men és X suli tagjai is voltak egy eszméletlen fáraóval együtt, a távolban tengerpart és elhagyott katonai kikötő látszott…

Las Vegas - Page 5 7kMvp6c

Most nagyon morgok, hogy így kellett megoldanom mindezt, tudjátok, hogy nem szeretem, ha nekem kell valamit, mert az a ti tetteitek kicsinyíti. De mivel egyik személy sem írt, aki képes lett volna kezelni a helyzetet, Giodibi írta, hogy jövő hét végéig nincs, Aegist nem tudom, hogy merre van… szóval muszáj volt ez, vagy a másik lehetőség az lett volna, hogy két ember nem írása miatt mindenki meghal, amit értelemszerűen nem szerettem volna Sad
Már csak az új helyszínre írjatok, ott is vár titeket egy új reag.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Las Vegas - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 08 Ápr. 2019, 00:00Kree Invázió 9 – A pokol az égből jő

Hol a pokol kapui nyílnak


Résztvevők: George Turner / Sir Gawain, Quentine Constantine, Svanhild Ragnarsdottir


Lisa Kaur / Rheneope, Boris Dragunov / Svarog, Lucy Skatfield és Alicia D. BlackwoodKövetkező körváltás:2019. április 12. (péntek)

Las Vegas - Page 5 HoMZesT

Idő: 2030. április 8. 14:00 (helyi idő)
Helyszín: Belváros, Las Vegas
Cél / Feladat: Kinyomozni a problémát
Résztvevők: George Turner / Sir Gawain | Lisa Kaur / Rheneope | Quentine Constantine | Svanhild Ragnardottir | Boris Dragunov / Svarog | Lucy Skatfield | Alicia D. Blackwood
Egyéb információk:


~ 2030. április 1. ~
Las Vegas - Page 5 CXTs5aB
A nap, amelytől kezdve április elseje nem a viccekről és komolytalanságról fog szólni, hanem arról lesz emlékezetes az elkövetkezendőkben, hogy ez volt az a nap, amikor a Kree-k tényleg megérkeztek. Amikor a civilizáció életében először nem a bolygón levő országok között tört ki háború, hanem a Föld és egy másik civilizáció között. A nap, amikor tízmilliók haltak meg egy személy szeszélye miatt, aki képtelen volt túltenni magát azon, ami egy olyan világban történt, amire talán egy tucat személy emlékszik összesen.

Éppen ezért a emberek, a politikai, katonai vezetők, és senki más sem tudja, érti, hogy miért is ez a támadás. Az egyetlen, amire gondolhattak, hogy talán Attilan miatt támad a Kree Sztelláris Birodalom, hiszen az uralkodójuk egyszer Attilan uralkodója volt, de elűzték, de sem Attilan, sem a Föld nem kapott hadüzenetet, csak a támadás érkezett. Pont azt a napot választották ki, amikor a Destroyer – Ko-Rel hadihajója – nem volt a naprendszerben, mert közelben levő anomáliákat vizsgált.
Las Vegas - Page 5 QbCsPhK
A támadást először Észak-Amerika felett látták meg, bár nem ezt érte támadás. Az első áldozat a Csúcs/Peak űrállomás lett, a SWORD főbázisa, majd a műholdak következtek. Ezeknek a kilövése tűnt fel a bolygón, megszűnt a GPS, a kommunikáció a teljes bolygón leállt, megszűnt az internet, minden, ami a műholdakon keresztül működött. Már ettől pánik lett, a SHIELD még időben igyekezett a még létező kommunikációs csatornákon kiadni a vészjelzést, de a támadás elkerülhetetlen volt.

A bolygó minden részét érte, úgy tűnt, hogy a kree-knek nem az volt a fontos, hogy a nagy városokat töröljék el a föld színéről, kisebb, kevésbé jelentéktelenebbnek tűnő – ám stratégiailag inkább fontosabb – helyeket támadtak. Úgy tűnt, hogy inkább megfélemlítésre törekednek és pánikot akarnak okozni a bolygón és a lakosai között. Mindez pedig határozottan sikerült is. A 3. Világháború óta nem volt akkora káosz és pánik, mint most.
Las Vegas - Page 5 GKeezbG
Még a pár éve bekövetkezett Hydra támadás sem ért ennek a nyomába. Ha valaki látta volna a támadást az űrből, akkor láthatta volna, hogy a világ minden kontinenség, még a déli sarkot is érték támadások. Újabb és újabb vöröses robbanások jelentek meg a bolygó felszínén, mintha csak valamilyen hólyagos betegség hagyta volna nyomát a planéta felszínén. Városok, falvak, erdők, kastélyok, ipari területek lángoltak. Az emberiség szerencséje az volt, hogy nem atomfegyverrel támadtak a kree-k, csak sima bolygóbombázáshoz szükséges raktékákkal.

Egy bombázás és ezeknek a környékén kree katonák is megjelentek, illetve más városoknál, településeknél, városoknál is, újabb pánikkeltés céljából, ám mielőtt a Bosszú Angyalok, Osborn angyalai – USA-ban – az X-men, vagy a katonaság kiérkezett volna az adott területre, ezek mindig rendre eltűntek. A kommunikációt, GPS-t, internetet nem műholdakkal, de az AIM-nak hála más technológiával sikeresen helyreállították két-három napon belül, de az űrben levő kree hajót nem sikerült megtalálni, ami a támadásért felelős.
Las Vegas - Page 5 En1er5E
Április első hetének közepén a NATO főparancsnoka Jonathan Miller-rel, akit az ENSZ kért fel, hivatalosan is bejelentették azt, hogy a Föld hadban áll a Kree-kkel és nyilvánosságra hozták, hogy ők a felelősek mindezért. A teljes bolygón az áldozatok száma összesen 112.658.795 fő lett, az eltűntekkel együtt, de nem tartották kizártnak, hogy ez a szám növekedhet a későbbiekben. A legtöbb állam azonnal bevezette a hadiállapotot és természetesen a szükségállapotot is.

Norman Osborn sem volt kivétel mindezek alól, egy nyilvános tévéadásban tette meg mindezt, egyenesen a fehérház ovális irodájából, amit az utóbbi tizenöt évben minimum háromszor, de esélyesen többször kellett teljesen helyrehozni, vagy éppen újraépíteni. Osborn-nak egyébiránt remekül jött ez az egész. Évvégén ugyanis választások lettek volna, mert letelt a férfi második ciklusa. Most azonban a szükségállapot bevezetésével a fontosabb dolgok felé akart figyelni, így a választásokat is a szenátus támogatásával elhalasztották a háború végéig, így az elnök addig hivatalban maradhatott.
Las Vegas - Page 5 QYVhbkb
A bolygó lángolt, az emberek féltek és a tényleges invázió ki tudja, hogy mikor fog megkezdődni…Las Vegas - Page 5 VytkswF Las Vegas, az örökkön örökké nyüzsgő város, ám az elmúlt egy hétben érthető módon megcsappant minden turisztikai dolog a városban. De nem csak itt, a teljes világon, akik sokkban voltak. Itt is ez a furcsa bénultság volt érezhető. A tereken, utcákon, kaszinók előtti területen, ahol máskor még nappal is tömegek voltak, most alig volt néhány személy, a helyiek főleg, meg néhányan, akiknek muszáj volt ide jönniük. Voltak páran, akik a közelmúltban is voltak a városban, amit egyébként a kree támadás elkerült, a közelben, sem a távolban nem volt olyan hely, amit bombáztak volna. Mindenki más okból volt itt, Constantine-t Einar kérte meg, hogy beszéljen a helyi kaszinóban levő asgardiakkal, arról, hogy miről még nem tudott semmit. Alicia-t a maffiavárosból kérték, hogy a görögökhöz jöjjön el. Lucy-t a Hírszerzési igazgató küldte, mert itt kell találkoznia Kames-el, mert gyanús dolgok történnek. Így legalább élesben is kipróbálhatja magát a lány.

George előadni érkezett a helyi egyetemre, mert felkérték vendégelőadónak és közben pedig Lisa is elkísérte őt, bár neki az idejutás nehezebb volt, nem igazán fért fel repülőre, így vonatozni kényszerült a nő és már pár nappal George előtt érkezett, hacsak nem ő is a kényelmetlen vonat mellett döntött a repülőzés helyett. Svarog pedig munkát keresni, és neki egy állásinterjúja volt a közelben. Szóval mindenki itt volt a városban és nagyjából egy helyen jelenleg. A két legnagyobb kaszinó a belvárosban állt, az egyik volt az Asgardiaké, a másik a görögöké. Kames is ezt a környéket adta meg találkozónak, az egyik itt levő hotelben szállt meg és megadta, hogy a 2314-es szobában várja Lucy-t. Ami pedig George-t és Lisa-t illette ezen a részen vezetett vissza az egyetemről az útjuk a szállásukra.

Éppen mindenki ezen a nagy most éppen eléggé üres téren, vagy sétálóutcán tartott és sétált, amikor a semmiből úgy érezhették, mintha leöntötték volna őket hidegvízzel. Furcsa vibráló érzés száguldott végig mindenki testén és kellemetlen zsibbasztó érzés öntötte el őket. Az egész olyan volt, mintha valamilyen kábító lövedékkel találták volna el őket. nem csak őket, hanem a sima egyszerű utca emberét is. Látható volt, hogy többen megtántorodnak, megszédülnek, volt olyan is, aki elesett. Az összes végtagjuk nehéz lett a fejük zsongott egy kicsit és kábákká váltak, mint olyan állapotban, amikor éjjel a semmiből felriadnak valami miatt.

Az egész szerencsére nagyjából csak fél-egy percig tartott, de utána mintha teljes Vegas megváltozott volna, sötét lett, az ég fekete, természetellenesen, egyetlen csillag sem látszott, a nap világított így továbbra is nappali fényviszonyok voltak még. az emberek között pedig, illetve az utakon a kocsik között fekete árnyak kezdtek feltűnni a semmiből, összezavarva az autósokat, akik közül többen egymásnak mentek ennek köszönhetően…
Las Vegas - Page 5 5h4RMif

Las Vegas - Page 5 7kMvp6c

Felszereléslistát írjatok.
tagek:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Las Vegas - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 08 Ápr. 2019, 18:48

George

A professzor úr lovagiassága látszik abból is, hogy bár ő szereti a kényelmet mégis a vonatutat választotta a nem túl kellemes személyiséggel megáldott Lisa kisasszonnyal. Mindketten Las Vegas-ba terveztek menni persze nem a kaszinók miatt. A Nevadai-egyetem hívta meg őket vendégelőadónak. Az út során a professzor magazinokat olvasgatott vagy a laptopján dolgozott. Lisa kisasszony pedig nem is zavarta őt. Mivel korábban érkeztek ő a helyi kulturális programokat igyekezett kiélvezni amit mivel a kentaur nő hamar megunt így magára maradt a múzeumok, galériák és kávéházak világában amit egyébként nem bánt. Megismerte kicsit a várost és tetszett neki. Az előadása olyan volt mint általában. Jó pár valóban érdeklődő és néhány akik csak azért jöttek el mert kötelező volt. George az elektrokémiai áramforrásokról beszélt a diákoknak. Hazafelé gyalog mentek Liza-val mivel a nőnek kellemetlen a tömegközlekedési eszközöket használni. Ekkor fura dolog történt. Hirtelen mintha rosszul lett volna. Ezt nem is tudta hova tenni a professzor. Az biztos, hogy nem mágia vagy elme manipuláló mutáns képesség mert az ellen van valamennyi védelme, de el is múlt. Majd jöttek valami szellemlények amilyeneket George még nem látott. Ennek ellenére nem jött zavarba. Megérintette a jelenleg zsebóra formában lévő pajzsát és elkezdett koncentrálni az egyik lényre. Mágiával igyekezett kideríteni, hogy ártó szándékúak-e ezek a kísértetek.

Lisa

Az a kockafejű prof Vegasba jött és valami érthetetlen okból vele tartott ez a vagány kentaur csajszi is. Talán csak látni akarta, hogy néz ki egy lovag a katedrán. Annak ellenére, hogy általában úgy viselkedik mint valami  droid tud ez a Gawain is jó fej lenni. Például ő is bevállalta a vonatozást. Mondjuk egész úton vagy olvasott vagy dolgozott. Nem egy túl izgalmas társsaság. Mikor pedig megérkeztek akkor is bizonyította, hogy milyen szürke alak is ő. Nem tudott jobb programot kitalálni minthogy a helyi múzeumokat látogassák. Múzeumokat! Ez a kentaur csaj látott már elég múzeumot. Egy múzeumban dolgozik. Ott is hagyta és inkább ment kaszinózni. Ez az út nem is nagyon érte meg. Turner professzor úr tanárként unalmasabb volt mint általában szokott lenni. Méghozzá nem is nagyon értette a csajszi, hogy miről beszélt a másik. Ahogy látta az egyik diák be is aludt. Ahogy sétáltak a hoteljük felé hirtelen megszédült. Nem értette mi lehet. Nem tartott sokáig, de ahogy látta nem csak vele történt meg. Sőt, utána valami szellemlények is megjelentek amik zavarták a forgalmat. A lány megnézte, hogy hol segíthet és hol van rá szükség. Ha úgy látta akkor a gyalogosokat igyekezett biztonságba helyezni, ha úgy látta az esetleges balesetekhez ment oda segíteni az áldozatoknak. Meg persze hívta a rendőrséget.

George felszerelése:

Lisa felszerelése:


A hozzászólást Adrian Sommerfield összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 11 Ápr. 2019, 20:01-kor.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Phobia Kedd 09 Ápr. 2019, 18:09

Lucy Skatfield
Felszerelés:


Las Vegas. Hála a több mint egy évtizednyi kimaradásnak, Lucy számára ez a város csak egy kósza név volt, mindenféle kép nélkül. Igaz, számára hosszú ideig New York jelentette a világot, és csak nemrégiben tudta szélesebben bővíteni az ismereteit. Érthető tehát, hogy amikor a hírszerzés által kiadott megbízása Vegasba küldte, nemigen tudta, hogy pontosan mire is számítson. Ehhez természetesen sokat hozzáadott a közelmúltban történt esemény is. Természetesen ezek a tények eltörpültek egy sokkal fontosabb dolog mellett.
~ 2314-es szoba, Kames. 2314-es szoba, Kames. ~ ismételgette magában a megbízása bizonyos részeit, miközben a jobbára néptelen téren haladt. Lucy, bár az ideút zökkenőmentesen telt, izgatott és ideges volt a megbízása miatt. Örült, hogy végre valódi munkával próbálhatta helyrehozni a hibáit, de egyben kicsit tartott is tőle. Nem akart csalódást okozni se a feljebbvalóinak, se az elnöknek, és főleg saját magának. Megígérte, hogy alaposan kihasználja a második esélyét, kudarcnak tehát nincs helye.
Ahogy a majdnem kihalt téren sétált a megadott helyszín felé, lassú tempóban, Lucy nemigen tudta nem megbámulni a kaszinókat, vagy bizonyos járókelőket. A kree támadás ellenére is csodálatosnak tűnt a hely, és ha tehette volna, Lucy szívesen eltöltött volna itt pár hetet.
~ Pláne így, hogy nincs tömeg. Talán máskor. ~ a gondolatot elhessegetve megkettőzte a lépteit, megcélozva a hotelt.
Csakhogy a lábai nem mozdultak. Lucy teljesen lefagyott a hirtelen jövő hideg, zsibbasztó érzéstől. Alig bírt mozdulni, teljesen elkábult, a lábai pedig egy lépés után feladták a próbálkozást. Térdre rogyva, a kábulás ellenére Lucy hirtelen félni kezdett.
Túl ismerős volt neki az érzés.
~ De az nem lehet. Ők... ~ megrázta a szédült fejét, megpróbálta lerázni magáról az érzést, ami meglepő módon sikerült is. Azonban mikor kissé megkönnyebbülve kifújta magát, akkor észrevette, hogy a téren mindenki más hasonlóan viselkedik. Mintha mindenkin végigfutott volna ez az érzés.
~ De ha nem belülről jött, akkor honnan? ~
Lucy lassan felkelt a földről, majd pár mély lélegzetvétel után végre körülnézett. A látvány viszont nem volt túl szép. Az ég teljesen elsötétedett, mintha csillagok nélküli éjszaka lett volna, de mégis nappali fényviszonyok voltak. Az emberek és járművek között pedig fekete, alaktalan árnyak mozogtak, zűrzavart keltve.
Lucy pár másodpercig csak némán állt, nézve az összeütköző járműveket, és a fekete árnyakat. Semmi se jutott az eszébe hirtelen, túl keveset tudott ahhoz, hogy bármit is tegyen.
~ Mik ezek a lények? ~ tette fel magában a kérdést, miközben a lábai maguktól megindultak előre.
Egyenlőre semmi mást nem tehetett, csak segíteni a bajbajutottakon.

_________________
Las Vegas - Page 5 EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Alicia Csüt. 11 Ápr. 2019, 17:29

El akart szakadni New Yorktól. Legalább pár napra. Hátha véget ér az a rémálom amit a földön kívüli támadás sokkja okozott. Azt hitte, hogy elég erős és már megedződött ahhoz, hogy ne érintse ennyire meg az események ilyetén láncolata. De ez...A láthatatlan ellenség, valaki akit sem megtalálni sem legyőzni vagy neki ellenállni sem lehet, ez kicsit kiakasztotta. Tudta milyen az, amikor láthatatlan szempárok várják a kézjeleit, amikor láthatatlan fülek várják a hangfoszlányait. Milyen mikor ő maga a láthatatlan ellenség. És ez megrémisztette. Éppen ezért, kapva kapott az alkalmon amikor felkérték, hogy jöjjön el Vegasba. Elrendezett egy-két üzleti ügyet, majd repülőre szállt és átjött a keleti partra. Már itt volt egy napja és be is jelentkezett a Görög kapcsolatánál. Ugyanakkor kért még egy kis időt, hogy aklimatizálódjon és felmérje a várost. Ennek a megfigyelési fázisnak a vége felé érte testét és elméjét a nyomás. A földre rogyott és csak remegve tudta megtartani magát. Aztán amikor vége lett a hatásnak, átfordult ülésbe. Körbenézett, majd felállt. Először semmi sem volt gyanús számára, megdörzsölte a szemét, majd újra körbetekintett...és megint.
- Ó a fenébe... - hagyta el a száját. Kissé még tántorgott, de próbálta elkerülni a szellemlényeket.

[spoiler="Felszerelés"]
- SIG P226 egy plusz tartalék tárral.
- Microtech rugóskés
- Telefon[/color]
Alicia
Alicia
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 56
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 24
Join date : 2018. Apr. 14.

Karakteradatok
Főkarakter: Alicia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Las Vegas - Page 5 Empty Re: Las Vegas

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
» Vegas
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.